Zásady ochrany osobních údajů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zásady ochrany osobních údajů"

Transkript

1 Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních údajů Obec Žitenice jako právnická osoba i jako orgán veřejné moci zpracovává osobní údaje a plní při tom povinnosti správce, případně zpracovatele, těchto údajů, jak jsou stanoveny platnými právními předpisy. Jde zejména o nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které je přímo použitelné ve všech členských státech EU (GDPR - General Data Protection Regulation). Text nařízení naleznete zde Obec Žitenice se sídlem Pohořanská 118, Žitenice, IČ dbá na ochranu osobních údajů, které jsou jí předkládány. Je důležité zdůraznit, že osobní údaje, které jsou obci poskytnuty, obec zpracovává zodpovědně, transparentně a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679. Co jsou osobní údaje? Osobními údaji jsou veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě (dále jen subjekt údajů ); identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby. Osobní údaje Jméno, příjmení pohlaví IP adresa fotografie Věk a datum narození občanství stav RČ nebo jiný identifikátor vydaný státem adresa Telefonní číslo Adresa bydliště, pracoviště Síťový identifikátor Zvláštní kategorie osobních údajů (osobní údaje povahou zvláště citlivé) Etnický nebo Zdravotní stav Náboženské vyznání Tresty a odsouzení rasový původ Sexuální orientace Politické názory Členství v odborových Osobní údaje dětí organizacích Genetické informace Biometrické informace Ekonomická identita

2 Zpracování osobních údajů Zpracováním je jakákoliv operace s osobními údaji nebo soubory osobních údajů, která je prováděna pomocí či bez pomoci automatizovaných postupů, jako je shromáždění, zaznamenání, uspořádání, strukturování, uložení, přizpůsobení nebo pozměnění, vyhledání, nahlédnutí, použití, zpřístupnění přenosem, šíření nebo jakékoliv jiné zpřístupnění, seřazení či zkombinování, omezení, výmaz nebo zničení. Obec Žitenice a její orgány provádějí na základě právních předpisů velké množství zpracovávání osobních údajů. Pro některá zpracování, převážně v oblasti výkonu samostatné působnosti, je obec správcem předmětných osobních údajů. V těchto případech má správce povinnost poskytovat subjektům údajů informace o zpracování osobních údajů. Obec Žitenice, jako správce osobních údajů, tyto údaje shromažďuje různými způsoby, a to jak elektronicky, tak i v analogové podobě. Ke shromažďování osobních údajů dochází při výkonu povinností obce v rámci přenesené i samostatné působnosti, při nákupu zboží či služeb, při uzavírání smluv, komunikaci s občany a ostatními subjekty, při návštěvách a používání webových stránek obce. Zpracování osobních údajů obec Žitenice, jako správce osobních údajů, provádí pouze pokud: - zpracování je nezbytné pro splnění povinnosti, která se na správce vztahuje (např. zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní řízení), ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, zákon č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů apod.), - zpracování je nezbytné pro plnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je občan jako subjekt údajů, nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost tohoto subjektu údajů, - občan, jako subjekt údajů, udělil souhlas se zpracováním osobních údajů pro jeden či více konkrétních účelů, - zpracování je nezbytné pro ochranu životně důležitých zájmů občana, jako subjektu údajů, nebo jiné fyzické osoby, - zpracování je nezbytné pro splnění úkolů prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým je správce pověřen, - zpracování je nezbytné pro účely oprávněných zájmů správce. Kdo je správcem a kdo zpracovatelem? Správcem je fyzická nebo právnická osoba, orgán veřejné moci, agentura nebo jiný subjekt, který sám nebo společně s jinými určuje účely a prostředky zpracování osobních údajů; obecní úřad je jak správcem osobních údajů, tak zpracovatelem, správcem osobních údajů je například v pracovněprávní agendě, zpracovatelem je například při vykonávání matriční agendy. Nositeli práv a povinností správce osobních údajů jsou dle Organizačního řádu Obecního úřadu Žitenice jeho zaměstnanci, kteří zpracovávají osobní údaje.

3 Zpracovatelem je fyzická nebo právnická osoba, orgán veřejné moci, agentura nebo jiný subjekt, který zpracovává osobní údaje pro správce. Zpracovatelem osobních údajů jsou zaměstnanci obecního úřadu při výkonu přenesené působnosti, a jiné subjekty zajišťující zpracování těchto údajů na základě pověření správce nebo na základě určení zvláštním zákonem. Zabezpečení osobních údajů Obec Žitenice dbá na bezpečnost osobních údajů, které nám subjekty údajů předají. Byla přijata vhodná technická a organizační opatření, aby byly osobní údaje dostatečně chráněny s ohledem na závažnost jejich zpracování. K osobním údajům fyzických a právnických osob, které obec při své činnosti využívá, nemá přístup žádná neoprávněná osoba a nejsou předávány bez jejich souhlasu jiným subjektům pro další zpracování, pokud to nevyžaduje zákon nebo ochrana právních zájmů obce. Právo na informace Každý má právo požádat o informace, jaké osobní údaje, v jakém rozsahu a pro jaký účel jsou o něm zpracovávány. Tyto informace se poskytují ve lhůtě nejpozději 30 dnů, v mimořádných situacích pak nejpozději ve lhůtě 90 dnů. O prodloužení lhůty bude žadatel informován. Jestliže bude někdo žádat o sdělení informací, které osobní údaje jsou o něm evidovány, bude obec nejprve ověřovat, zda se skutečně jedná o osobu, které tato informace náleží. V žádosti je tedy třeba se dostatečně identifikovat. V případě potřeby má obec právo vyžádat si doplňující informace k identifikaci, než budou poskytnuty osobní údaje, které jsou zpracovávány k osobě žadatele. Obec má právo zamítnout požadavky na informace, které jsou bezdůvodné, či se nepřiměřeně opakují, případně jejich získání vyžaduje nepřiměřené úsilí, nebo by byly obtížně získatelné (například z archiválií, záložních IT systémů, atd.). Aktualizace údajů, právo na opravu Jelikož se mohou osobní údaje v průběhu času měnit (například změna příjmení po sňatku), bude vítáno, pokud obec informujete, že u Vás nastala nějaká změna, tak Vaše osobní údaje byly aktuální a nedocházelo k případným omylům. Podání informace o změně údajů je nezbytně nutné pro to, aby obec mohla řádně vykonávat svoji činnost Správce. S tím souvisí i právo všech subjektů na opravu osobních údajů, které o nich obec eviduje. Pokud jakkoliv subjekt údajů zjistí, že evidované osobní údaje již nejsou aktuální, má právo požadovat jejich opravu. Právo na omezení zpracování Každý má právo na omezení zpracování svých osobních údajů v případě, že se domnívá, že evidované osobní údaje nejsou přesné, případně jsou zpracovávány protiprávně či pokud se domnívá, že tyto údaje již obec nepotřebuje pro účely jejich zpracování.

4 Právo na výmaz Pokud kdokoliv někdy udělil souhlas se zpracováním svých osobních údajů (například ová adresa v rámci odběru novinek z webových stránek obce), má právo jej kdykoli odvolat a obec jako správce osobních údajů, které zpracovává výhradně na základě souhlasu, má povinnost je vymazat. Právo na výmaz se nevztahuje na zpracovávané údaje v rámci povinnosti plnění smlouvy, zákonných důvodů, či oprávněných zájmů. Pokud jsou některé osobní údaje uchovávány v záložních systémech, které automatizovaně zajišťují odolnost všech informačních systémů obce a plní funkci ochrany ztráty dat pro případy havárií, není v silách správce vymazat tato data i ze záložních systémů a nezřídka to není ani technicky proveditelné. Nicméně tato data nejsou dále nijak aktivně zpracovávána a nebudou sloužit k dalším účelům zpracování. Vznesení námitky Pokud se někdo domnívá, že jeho osobní údaje nejsou zpracovávány v souladu s platnou legislativou České republiky a Evropské unie, má právo vznést námitku, která bude prověřena pověřencem pro ochranu osobních údaj. Při podání námitky bude zpracování osobních údajů omezeno do zjištění, zda je námitka oprávněná. Právem občana je obrátit se také s námitkou proti zpracovávaným osobním údajům na Úřad pro ochranu osobních údajů na adrese: Úřad pro ochranu osobních údajů Pplk. Sochora Praha 7 Pověřenec pro ochranu osobních údajů Pověřenec je osoba, která posuzuje činnost správce či zpracovatele, zda je v souladu s platnou právní úpravou, informuje je, radí jim a dává doporučení. Obec je povinna jmenovat pověřence pro ochranu osobních údajů podle čl. 37 GDPR (fyzickou, nebo právnickou osobu), uzavřít s ní pracovně právní nebo jiný smluvní vztah. Kontaktní údaje obce jako správce či zpracovatele osobních údajů Adresa: Obec Žitenice, Pohořanská 118, Žitenice IČ: Telefon: Datová schránka: qc2byb6 E-podatelna: Kontaktní údaje pověřence pro ochranu osobních údajů Titul, jméno, příjmení: Mgr. Petr Panaš Kontaktní poštovní adresa: Městský úřad Terezín, nám. ČSA 179, Terezín tel. č.:

5 Zpracování osobních údajů Obec Žitenice zpracovává osobní údaje či kategorie osobních údajů v různých agendách v rámci samostatné či přenesené působnosti. Jejich přehled včetně zpracovávaných osobních údajů, stanovených právních titulů, účelu, přenositelnosti, možnosti podání námitky a archivní doby je uveden v samostatné tabulce, kterou lze nalézt ZDE. Předávání osobních údajů do třetích zemí K předávání osobních údajů zpracovatelům nebo jiným příjemcům ve třetích zemích nebo v mezinárodních organizacích nedochází. Zásady ochrany osobních údajů jsou pravidelně revidovány a v případě potřeby aktualizovány. Poslední změna těchto zásad ochrany osobních údajů proběhla dne 29. května 2018.

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat SDH Sedlec, 294 71 Benátky nad Jizerou, IČ 48679763 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste věděli, že

Více

INFORMACE K OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE K OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE K OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto

Více

Zásady ochrany osobních údajů ve společnosti HIPPO, spol. s r.o.

Zásady ochrany osobních údajů ve společnosti HIPPO, spol. s r.o. Zásady ochrany osobních údajů ve společnosti HIPPO, spol. s r.o. Informace ke zpracování osobních dat HIPPO, spol. s r.o. se sídlem Žabovřeská 72/12, 60300 Brno, IČ 15528561 dbá na ochranu osobních údajů,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat GDPR General Data Protection Regulation s.r.o. se sídlem náměstí Přátelství 1518/4, 10200 Praha, IČ 06541542 dbá na ochranu osobních údajů,

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů Společnost Technické služby města Klatov, příspěvková organizace se sídlem Sadová 362, 339 01 Klatovy IV, IČ: 00074942 dále jen Správce se při zpracování osobních údajů

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email PHATEC s.r.o. Svitavská 1256, 57001 Litomyšl havelkova@phatec.com Informace ke zpracování osobních dat PHATEC s.r.o. se sídlem Svitavská 1256, 57001 Litomyšl,

Více

Zásady zpracování osobních údajů ve Sportovním klubu Brno Žabovřesky z.s.

Zásady zpracování osobních údajů ve Sportovním klubu Brno Žabovřesky z.s. Zásady zpracování osobních údajů ve Sportovním klubu Brno Žabovřesky z.s. Informace ke zpracování osobních údajů Sportovní klub Brno Žabovřesky z.s. se sídlem Horákova 3080/7, 616 00 Brno, IČ 00214272

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat D-S-C Czech Technology, s.r.o. se sídlem Harmonická 1384/13, 158 00 Praha 5 - Stodůlky, IČ 02629372 dbá na ochranu osobních údajů, které

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat RORÝS - NET.CZ s.r.o. se sídlem Za Humny 160, 747 64 Velká Polom, IČ 27842827 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Městská poliklinika Plzeň, spol. s r.o., IČ 26370522, Francouzská třída 2080/4, Východní Předměstí, 326 00 Plzeň. (dále jen správce nebo poliklinika ) připravila tento

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Michaela Svobodová - TMS servis se sídlem 10, Pěšina, 61900 Brno, IČ 68116721 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat LOŽISKA HANÁ s.r.o. se sídlem Za Rybníčkem 253, 783 49 Lutín, IČ 26796945 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat THOME Lighting s.r.o. se sídlem Náchodská 2656/222a, 193 00 Praha 9 - Horní Počernice, IČ 24180785 dbá na ochranu osobních údajů, které

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email DTPshop.cz s.r.o. Vračovice 11, 566 01 Vysoké Mýto info@dtpshop.cz Informace ke zpracování osobních dat DTPshop.cz s.r.o. se sídlem Vračovice 11, 566 01

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Euro - Gastro Partners, s.r.o. se sídlem Nám. Osvoboditelů 1362/1, 153 00 Praha 5, IČ 25769634 dbá na ochranu osobních údajů, které nám

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat HOTELKLIK a.s. se sídlem Branická 213/53, 147 00 Praha 4 - Braník, IČ 03066291 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email IMPEX TRADE CZ, s.r.o. Václavovická 145, 73934 Šenov obchod@impextrade.cz Informace ke zpracování osobních dat IMPEX TRADE CZ se sídlem Václavovická 145,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce AUTA TEST s. r. o. Sídlo Email Pelhřimovská 2940, 390 02 Tábor petru@stk-tabor.cz Informace ke zpracování osobních dat AUTA TEST s.r.o. se sídlem Pelhřimovská 2940,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat B LEASING CZ s.r.o. se sídlem Jinačovice 29, 66434 Kuřim, IČ 26910713 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat TOMEDO spol. s r.o. se sídlem Tetčická 444/49, 664 47 Střelice, IČ 25312375 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce MISTRA s. r. o. Sídlo Email Březina 373, 66484 Zbraslav mistra@mistra.cz Informace ke zpracování osobních dat MISTRA s. r. o. se sídlem Březina 373, 66484 Zbraslav,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email JIPA CZ s.r.o. U Stadionu 138, 503 03 Smiřice hlavova@jipacz.cz Informace ke zpracování osobních dat JIPA CZ s.r.o. se sídlem U Stadionu 138, 503 03 Smiřice,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů 05a_Zásady zpracování osobních údajů aktualizace 01. 02. 2019 strana č. 1 Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email Remonst Development a.s. Rudolfovská tř. 460/93, 370 01 České Budějovice horejsi@remonst.cz

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE KE ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost Aero taxi OKR, a.s., IČ 27351122, se sídlem Tanvaldská 345, 463 11 Liberec XXX, provozovatel letiště Mnichovo Hradiště, jako SPRÁVCE dbá na ochranu osobních

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email Ing. Milan Jedlička Poříčí 2263/19, 67801 Blansko jedlickami@iol.cz Informace ke zpracování osobních dat Ing. Milan Jedlička se sídlem Poříčí 2263/19,

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Sportovní Klub policie KOMETA BRNO z.o. se sídlem Bauerova 321/5, 60300 Brno, IČ 41604164 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte.

Více

Bratislava GDPR. v systému KREDIT. Ing. Jozef Kurica

Bratislava GDPR. v systému KREDIT. Ing. Jozef Kurica Bratislava 4. 4. 2018 GDPR v systému KREDIT Ing. Jozef Kurica legislativní rámec Nařízení evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat 4ages, s.r.o. se sídlem Chodská 1181/7, 12000 Praha 2, IČ 29154219 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů Město Tanvald se sídlem MěÚ Tanvald, Palackého 359, 46841 Tanvald, IČ: 00262587, se při zpracování osobních údajů řídí zejména nařízením Evropského parlamentu a Rady

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat INTER-SAT LTD, organizační složka se sídlem 2368/68, Slevačská, 615 00 Brno Židenice, IČ 29242916 dbá na ochranu osobních údajů, které

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Informace ke zpracování osobních údajů Zahrada v misce s.r.o., IČ 07953101, se sídlem Purkyňova 2873/19a, Jižní Předměstí, 301 00 Plzeň, spisová značka C 37570 vedená u Krajského

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Správce osobních údajů: ArcelorMittal Distribution Czech Republic, s.r.o., IČO: 25743244 Sídlem Praha 1 - Nové Město, Biskupský dvůr 1146/7, PSČ 11000 Zapsaná v OR

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat ÚDRŽBA SILNIC Královéhradeckého kraje a.s. se sídlem Kutnohorská 59/23, 500 04 Plačice, Hradec Králové, IČ 27502988 dbá na ochranu osobních

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů Společnost Moravská nástrojárna a.s., se sídlem Hviezdoslavova 547/12, Předměstí, 746 01 Opava, IČ: 268 46 501, dále jen Správce, se při zpracování osobních údajů řídí

Více

POLITIKA ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

POLITIKA ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ POLITIKA ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Pardubice, květen 2018 Rada Pardubického kraje za účelem naplnění ustanovení Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Střední škola, Základní škola, Mateřská škola, Dětský domov a Speciálně pedagogické centrum Mladá Boleslav, příspěvková org., Na Celně

Více

SMĚRNICE O OCHRANĚ A PRÁCI S OSOBNÍMI ÚDAJI Č. 01/2018

SMĚRNICE O OCHRANĚ A PRÁCI S OSOBNÍMI ÚDAJI Č. 01/2018 SMĚRNICE O OCHRANĚ A PRÁCI S OSOBNÍMI ÚDAJI Č. 01/2018 ze dne 2.5.2018 dle ustanovení čl. 28 odst. 3 a odst. 4 Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Cyril & Metoděj

Zásady ochrany osobních údajů společnosti Cyril & Metoděj Zásady ochrany osobních údajů společnosti Cyril & Metoděj Informace ke zpracování osobních dat Naše firma Cyril & Metoděj, s. r. o., se sídlem Maříkova 1899/1, 62100 Brno, IČO 25510681 dbá na ochranu osobních

Více

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů GDPR. Telemedicína Brno března 2018 Alena Tobiášová

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů GDPR. Telemedicína Brno března 2018 Alena Tobiášová Obecné nařízení o ochraně osobních údajů GDPR Telemedicína Brno 2018 12. března 2018 Alena Tobiášová Dnešní stav Listina základních práv a svobod občanský zákoník zákon o ochraně osobních údajů trestní

Více

INFORMACE PRO KLIENTY O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE PRO KLIENTY O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO KLIENTY O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ v souladu se zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, a Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat eabm s.r.o. se sídlem Kaprova 42/14, 11000 Praha, IČ 24276944 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste

Více

O B E C H O S T Í N Hostín 56, Byšice

O B E C H O S T Í N Hostín 56, Byšice INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ, POUČENÍ O PRÁVECH SUBJEKTŮ ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OCHRANOU OSOBNÍCH ÚDAJŮ I. ÚVODNÍ INFORMACE Obec v souvislosti s výkonem své působnosti zpracovává osobní údaje fyzických

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů aktualizace 25. 05. 2018 strana č. 1 Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email Manažerský institut COOP, společnost s ručením omezeným Slavětínská 82, 190 14 Praha

Více

Směrnice. Záměrná a standardní ochrana osobních údajů. Platnost a účinnost od: Mgr. Milan KRÁL

Směrnice. Záměrná a standardní ochrana osobních údajů. Platnost a účinnost od: Mgr. Milan KRÁL Směrnice Záměrná a standardní ochrana osobních údajů Platnost a účinnost od: 24.5. 2018 Vydal: Mgr. Milan KRÁL 1 OBSAH 1 Úvod... 5 1.1 Úvodní ustanovení... 5 1.2 Rozsah působnosti... 5 1.3 Odpovědnost

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat AnFas, spol. s r. o. se sídlem Pod Bateriemi 15, 162 00 Praha 6, IČ 63077205 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Město Benešov nad Ploučnicí IČ Směrnice č. 02/2018. o zpracování osobních údajů. a postupech jejich zabezpečení

Město Benešov nad Ploučnicí IČ Směrnice č. 02/2018. o zpracování osobních údajů. a postupech jejich zabezpečení Město Benešov nad Ploučnicí IČ 00261181 Směrnice č. 02/2018 o zpracování osobních údajů a postupech jejich zabezpečení Ze dne: 21.05.2018 Vypracoval: Mgr. Zdeňka Čvančarová, Ing. Tomáš Kejzlar, Ing. Alexandr

Více

V Olomouci dne 25. května Politika ochrany osobních údajů Gymnázia, Olomouc, Čajkovského 9

V Olomouci dne 25. května Politika ochrany osobních údajů Gymnázia, Olomouc, Čajkovského 9 V Olomouci dne 25. května 2018 Politika ochrany osobních údajů Gymnázia, Olomouc, Čajkovského 9 OBSAH 1 Úvod... 5 2 Hlavní cíle ochrany osobních údajů... 6 3 Zásady zpracování a ochrany osobních údajů...

Více

Miloš Sarauer, Libenice 151, Kolín, IČ : , DIČ : CZ Směrnice pro práci s osobními údaji. Článek 1 Úvodní ustanovení

Miloš Sarauer, Libenice 151, Kolín, IČ : , DIČ : CZ Směrnice pro práci s osobními údaji. Článek 1 Úvodní ustanovení Miloš Sarauer, Libenice 151, Kolín, 280 02 IČ : 74385429, DIČ : CZ8106120803 Směrnice pro práci s osobními údaji Článek 1 Úvodní ustanovení Tato organizační směrnice, v souladu s nařízením Evropského parlamentu

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Informace ke zpracování osobních dat MgA. David Polášek - NOVO DESIGN se sídlem Lhotka 48, 68733 Hradčovice, IČ 87192098 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte.

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Správce Sídlo Email Gaudium Frýdek-Místek s.r.o. Revoluční 1282, 73801 Frýdek-Místek hartmann@gaudium-fm.cz Informace ke zpracování osobních dat Gaudium Frýdek-Místek s.r.o.

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Základní škola Mikulov, Školní, příspěvková organizace ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: GDPR Politika ochrany osobních údajů Č.j.: zssp/ 69/2018 Vypracoval: A10 Mgr. Eva Divoká Směrnice nabývá účinnosti ode

Více

Informace ke zpracování osobních dat. Zabezpečení Vašich osobních dat

Informace ke zpracování osobních dat. Zabezpečení Vašich osobních dat Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat M-byt s.r.o. zastoupený jednatelem Jana Šplíchalová, IČ 63221543 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité, abyste

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat VA&JA TABÁK s.r.o. se sídlem Dolní Bečva 20, 75655 Dolní Bečva, IČ 25361619 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

Politika ochrany osobních údajů. Platnost a účinnost od: Mgr. Milan KRÁL

Politika ochrany osobních údajů. Platnost a účinnost od: Mgr. Milan KRÁL Politika ochrany osobních údajů Platnost a účinnost od: 24.5. 2018 Vydal: Mgr. Milan KRÁL 1 OBSAH 1 Úvod... 5 2 Hlavní cíle ochrany osobních údajů... 6 3 Zásady zpracování a ochrany osobních údajů... 7

Více

Základní umělecká škola Iši Krejčího Olomouc, Na Vozovce 32

Základní umělecká škola Iši Krejčího Olomouc, Na Vozovce 32 Směrnice Výkon práv subjektů údajů Základní umělecká škola Iši Krejčího Olomouc, Na Vozovce 32 OBSAH 1 Úvod... 4 1.1 Úvodní ustanovení... 4 1.2 Rozsah působnosti... 4 1.3 Společná ustanovení... 4 2 Výkon

Více

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMAČNÍ POVINNOST SPRÁVCE V souvislosti s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném

Více

SMĚRNICE NA OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMĚRNICE NA OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. Úvodní ustanovení 1.1 Účel SMĚRNICE NA OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ Účelem této směrnice je stanovit všeobecně platnou metodiku pro nakládání a zpracování osobních údajů v Cestovní agentuře FITDOVČA tak,

Více

Interní směrnice o ochraně osobních údajů (GDPR) NATUR TRAVEL s.r.o.

Interní směrnice o ochraně osobních údajů (GDPR) NATUR TRAVEL s.r.o. Interní směrnice o ochraně osobních údajů (GDPR) NATUR TRAVEL s.r.o. 1. Úvod obecné definice 1.1 Předmět a účel Tato interní směrnice o ochraně osobních údajů představuje jedno z technickoorganizačních

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - OBECNÉ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - OBECNÉ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - OBECNÉ Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky: p5ibfya telefon:

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Kolejáček z.s. se sídlem U sanatoria 451/27, 15300 Praha 5, IČ 01342541 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je důležité,

Více

SMĚRNICE Č. 01/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMĚRNICE Č. 01/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMĚRNICE Č. 01/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚČEL 1.1. Účelem této směrnice je stanovit základní pravidla zpracování osobních údajů ve Společnosti. Tato směrnice je jedním z organizačních opatření

Více

Výkon práv subjektů údajů

Výkon práv subjektů údajů směrnice Gymnázia a Jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky Zlín Zlín 2018 schválila: Mgr. Alena Štachová, ředitelka školy OBSAH 1 Úvod... 5 1.1 Úvodní ustanovení... 5 1.2 Rozsah působnosti...

Více

Prohlášení k ochraně osobních údajů

Prohlášení k ochraně osobních údajů Prohlášení k ochraně osobních údajů Obec Čímice se sídlem Čímice 63, 342 01 Čímice, IČ: 43313914 dále jen správce se při zpracování osobních údajů řídí zejména nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU)

Více

Základní škola Děčín II, Kamenická 1145 S M Ě R N I C E Č. 22

Základní škola Děčín II, Kamenická 1145 S M Ě R N I C E Č. 22 Základní škola Děčín II, Kamenická 1145 příspěvková organizace S M Ě R N I C E Č. 22 o zpracování osobních údajů a postupech jejich zabezpečení Zpracoval: Schválil: Mgr. Jaroslav Skála Mgr. Jaroslav Skála

Více

GDPR Obecné nařízení o ochraně osobních údajů

GDPR Obecné nařízení o ochraně osobních údajů GDPR Obecné nařízení o ochraně osobních údajů - se zaměřením na školy KRUTÁK PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o. KRUTÁK PARTNERS Advokátní kancelář s.r.o. Revoluční 724/7, 110 00 Praha 1 Tel + 420 222

Více

Ochrana osobních údajů v NFA

Ochrana osobních údajů v NFA Ochrana osobních údajů v NFA Základní pojmy a informace Právní předpis upravující zpracování osobních údajů Zpracování osobních údajů se řídí zejména nařízením Evropského parlamentu a Rady EU (2016/679)

Více

Ochrana osobních údajů - GDPR

Ochrana osobních údajů - GDPR Ochrana osobních údajů - GDPR Dne 25. května 2018 vstoupilo v účinnost Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném

Více

Co je to GDPR? Co je považováno za OÚ? Co je zpracování OÚ? Kdo je subjektem OÚ?

Co je to GDPR? Co je považováno za OÚ? Co je zpracování OÚ? Kdo je subjektem OÚ? Co je to GDPR? Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (General Data Protection Regulation), dále jen Nařízení. Jde o revoluční nástroj EU, který výrazně zvyšuje kvalitu ochrany osobních údajů (dále jen

Více

Směrnice společností ATEsystem s.r.o. a ATEsystem Jablonec s.r.o.

Směrnice společností ATEsystem s.r.o. a ATEsystem Jablonec s.r.o. Směrnice společností ATEsystem s.r.o. a ATEsystem Jablonec s.r.o. Zásady zpracování osobních údajů ve společnosti Č. dokumentu: sme1180800001 Č. revize: 01 Datum vydání: 15.05.2018 Datum účinnosti: 15.05.2018

Více

Oznámení o zpracování Osobních údajů

Oznámení o zpracování Osobních údajů Oznámení o zpracování Osobních údajů Účelem tohoto oznámení je informovat Vás o postupech Rezidence Šantovka týkajících se zpracování Vašich Osobních údajů a způsobu, jakým je Rezidence Šantovka bude využívat.

Více

1. Kdo je správcem Vašich osobních údajů

1. Kdo je správcem Vašich osobních údajů Informační memorandum o nakládání s osobními údaji pro zaměstnance školy, děti, žáky a jejich zákonné zástupce 1. Kdo je správcem Vašich osobních údajů Správcem Vašich osobních údajů je: Základní škola,

Více

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ. Mgr. Pavla Strnadová, Expert na ochranu duševního vlastnictví

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ. Mgr. Pavla Strnadová, Expert na ochranu duševního vlastnictví OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ Mgr. Pavla Strnadová, Expert na ochranu duševního vlastnictví Projekt Zřízení centra transferu technologií v rámci VÚPP, v.v.i. CZ.02.2.69/0.0/0.0/16_014/0000625 PRÁVNÍ PŘEDPISY

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů A) Úvod My, společnost HLUBOKÁ INVEST, a.s., se sídlem náměstí Čsl. armády 26, 373 41 Hluboká nad Vltavou, IČO: 251 89 808, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Co všechno je zpracování osobních údajů podle GDPR

Co všechno je zpracování osobních údajů podle GDPR 1. Co všechno je zpracování osobních údajů podle GDPR GDPR se týká všech firem a institucí, ale i jednotlivců a online služeb, které zpracovávají data, respektive osobní údaje. Definice zpracování je velice

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ TESTCAR s.r.o. tímto na základě požadavků Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních dat Matyska a.s. se sídlem 608, Slobodova, 768 61 Bystřice pod Hostýnem, IČ 63490277 dbá na ochranu osobních údajů, které nám předáváte. Je

Více

Informace k ochraně osobních údajů - GDPR

Informace k ochraně osobních údajů - GDPR Informace k ochraně osobních údajů - GDPR Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu

Více

Přijatá opatření při zpracovávání osobních údajů. (Informace OÚ Hudlice)

Přijatá opatření při zpracovávání osobních údajů. (Informace OÚ Hudlice) Přijatá opatření při zpracovávání osobních údajů. (Informace OÚ Hudlice) NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů Společnost Městský ústav sociálních služeb Klatovy, p.o. se sídlem Balbínova 59, 339 01 Klatovy, IČ: 49207261, dále jen správce, se při zpracování osobních údajů řídí

Více

VNITŘNÍ SMĚRNICE DDM VĚTRNÍK

VNITŘNÍ SMĚRNICE DDM VĚTRNÍK Dům dětí a mládeže Větrník, Liberec, příspěvková organizace Riegrova 1278/16, 460 01 Liberec 1 IČ 71294511 VNITŘNÍ SMĚRNICE DDM VĚTRNÍK OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ Vypracovala: Mgr. Marta Kultová, ředitelka

Více

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ. ZÁKLADNÍ INFORMACE (GDPR a osobní údaje obecně)

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ. ZÁKLADNÍ INFORMACE (GDPR a osobní údaje obecně) 01 OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro bytová družstva ZÁKLADNÍ INFORMACE (GDPR a osobní údaje obecně) ZÁKLADNÍ POJMY OSOBNÍ ÚDAJ = JAKÁKOLI INFORMACE o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě (= SUBJEKT

Více

SMĚRNICE Č. 1/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMĚRNICE Č. 1/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMĚRNICE Č. 1/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚČEL 1. Účelem této směrnice je stanovit základní pravidla zpracování osobních údajů ve Společnosti. Tato směrnice je jedním z organizačních opatření ochrany

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. Vymezení základních pojmů 2. Pravidla užití webu, autorská práva 3. Zpracování osobních údajů 4. Sdělování osobních údajů třetím stranám 5. Předávání osobních

Více

Informace k ochraně osobních údajů

Informace k ochraně osobních údajů Informace k ochraně osobních údajů Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto

Více

Informace o ochraně osobních údajů zpracovávaných společností PROFIZOO s.r.o. k jejím zákazníkům.

Informace o ochraně osobních údajů zpracovávaných společností PROFIZOO s.r.o. k jejím zákazníkům. Informace o ochraně osobních údajů zpracovávaných společností PROFIZOO s.r.o. k jejím zákazníkům. Tímto Vás informujeme o zpracovávání Vašich osobních údajů a o Vašich právech podle nařízení Evropského

Více

Kontaktní údaje. Obecní úřad Chudčice Chudčice Veverská Bítýška Telefonní číslo:

Kontaktní údaje. Obecní úřad Chudčice Chudčice Veverská Bítýška Telefonní číslo: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ Informace poskytované správcem nebo zpracovatelem osobních údajů podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

Poučení o ochraně osobních údajů

Poučení o ochraně osobních údajů Poučení o ochraně osobních údajů Níže uvedené informace byly poskytnuty v souladu s nařízením Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

GDPR. Prohlášení o zpracování osobních údajů fyzických osob podle nařízení Evropského parlamentu a Rady(EU) číslo 2016/679. Str. 1

GDPR. Prohlášení o zpracování osobních údajů fyzických osob podle nařízení Evropského parlamentu a Rady(EU) číslo 2016/679. Str. 1 Prohlášení o zpracování osobních údajů fyzických osob podle nařízení Evropského parlamentu a Rady(EU) číslo 2016/679 Str. 1 Cílem tohoto prohlášení je seznámit a ujistit všechny naše zákazníky, dodavatele,

Více

SMĚRNICE Č. 001, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚČEL 2. PŮSOBNOST 3. TERMÍNY, DEFINICE A ZKRATKY

SMĚRNICE Č. 001, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚČEL 2. PŮSOBNOST 3. TERMÍNY, DEFINICE A ZKRATKY SMĚRNICE Č. 001, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚČEL 1.1. Účelem této směrnice je stanovit základní pravidla zpracování osobních údajů ve Společnosti. Tato směrnice je jedním z organizačních opatření ochrany

Více

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1.1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

Poskytování osobních údajů je povinností subjektu údajů klienta (dále jen "klient"), která vyplývá z výše zmíněné smlouvy.

Poskytování osobních údajů je povinností subjektu údajů klienta (dále jen klient), která vyplývá z výše zmíněné smlouvy. Ochrana osobních údajů GDPR Attorney of law office compliance with data protection rules Advokát se jakožto správce osobních údajů, které mu budou na základě Smlouvy o poskytování právních služeb klientem

Více

Stavební bytové družstvo České Budějovice

Stavební bytové družstvo České Budějovice INFORMACE PRO SUBJEKTY ÚDAJŮ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto

Více

Poučení zaměstnance o právní úpravě ochrany osobních údajů

Poučení zaměstnance o právní úpravě ochrany osobních údajů Poučení zaměstnance o právní úpravě ochrany osobních údajů S účinností od 25. 5. 2018 bude ochranu osobních údajů na území ČR upravovat přímo použitelný předpis Evropské Unie, a sice nařízení Evropského

Více

Prohlášení o zpracování osobních údajů fyzických osob podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) číslo 2016/679

Prohlášení o zpracování osobních údajů fyzických osob podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) číslo 2016/679 Prohlášení o zpracování osobních údajů fyzických osob podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) číslo 2016/679 Str. 1 Cílem tohoto prohlášení je seznámit a ujistit všechny naše zákazníky, dodavatele,

Více

SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI ARC-H HRADEC KRÁLOVÉ S.R.O.

SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI ARC-H HRADEC KRÁLOVÉ S.R.O. SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ OBCHODNÍ SPOLEČNOSTI ARC-H HRADEC KRÁLOVÉ S.R.O. Strana 1! (celkem! 6) I. Definice 1. GDPR Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016

Více

Prohlášení o zpracování a ochraně osobních údajů společnosti SML AUTOCENTRUM, s.r.o.

Prohlášení o zpracování a ochraně osobních údajů společnosti SML AUTOCENTRUM, s.r.o. Prohlášení o zpracování a ochraně osobních údajů společnosti SML AUTOCENTRUM, s.r.o. Společnost SML AUTOCENTRUM, s.r.o. tímto na základě požadavků Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o

Více

SMĚRNICE Č. 1/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMĚRNICE Č. 1/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMĚRNICE Č. 1/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Městys Křižanov V textu Městys. Čl 1. ÚČEL SMĚRNICE 1.1. Účelem této směrnice je stanovit základní pravidla zpracování osobních údajů v Městysi. 1.2. Tato směrnice

Více

INFORMAČNÍ POVINNOST SPRÁVCE

INFORMAČNÍ POVINNOST SPRÁVCE INFORMAČNÍ POVINNOST SPRÁVCE Vážení občané, v souvislosti s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Skupina NEXTCLINICS Czech a.s., se sídlem Jankovcova 1518/2, Holešovice, 170 00 Praha 7, IČ: 042 87 576 (dále skupina NEXTCLINICS nebo NEXTCLINICS ) vydává toto Prohlášení

Více

Politika ochrany osobních údajů GJŠ Zlín

Politika ochrany osobních údajů GJŠ Zlín Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Zlín 2018 schválila: Mgr. Alena Štachová, ředitelka školy OBSAH 1 Úvod... 5 2 Hlavní cíle ochrany osobních údajů... 6 3 Zásady zpracování

Více