Informace o zpracování osobních údajů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Informace o zpracování osobních údajů"

Transkript

1 Informace o zpracování osobních údajů Správce osobních údajů: ArcelorMittal Distribution Czech Republic, s.r.o., IČO: Sídlem Praha 1 - Nové Město, Biskupský dvůr 1146/7, PSČ Zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, Oddíl C, vložka 66195, ová adresa: datová schránka: dn2m3wx Web: Tel: Kontaktní osoba ve všech záležitostech týkajících se zpracování osobních údajů: Ing. Ivana Radomská dále také jen správce ArcelorMittal Distribution Czech Republic, s.r.o., IČO: , Sídlem Praha 1 - Nové Město, Biskupský dvůr 1146/7, PSČ 11000, Zapsaná v OR vedeném Městským soudem v Praze, Oddíl C, vložka 66195, jakožto správce osobních údajů, které mu jsou poskytnuty, nebo které získal v souvislosti se svojí činností, tímto informuje subjekty údajů o tom, že tyto osobní údaje zpracovává v souladu s příslušnými právními předpisy, především Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů GDPR, dále též jen nařízení GDPR), a zák. o zpracování osobních údajů č. 111/2019 sb., vše ve znění pozdějších předpisů. Hlavní zásady při zpracování osobních údajů: Zákonnost, korektnost, transparentnost: Zpracovávat osobní údaje je možné pouze korektním, zákonným a transparentním způsobem, a to pouze na základě právních titulů definovaných v nařízení. Správci je uložena povinnost zajišťovat v co největší míře informovanost subjektů údajů a postupovat při zpracování osobních údajů otevřeně a v souladu s GDPR. Účelové omezení: Účel zpracování osobních údajů určuje rámec operací, které lze v daném účelu zpracování provádět. Vymezení účelu je klíčovou povinností správce. Je zakázáno zpracovávat osobní údaje za jinými účely, než za kterými byly shromážděny. Z tohoto existují výjimky (např. pokud k tomu dá subjekt údajů souhlas, pokud je nový účel zpracování slučitelný s původním apod.). Zpracování za jinými účely je tzv. dalším zpracováním. Minimalizace údajů: Zpracovávají a shromažďují se pouze ty osobní údaje, které jsou relevantní a přiměřené vzhledem k účelu zpracování, a pouze v takovém rozsahu, který je nezbytný pro naplnění vymezeného účelu. Pokud by bylo možné dosáhnout účelu i bez zpracování některých osobních údajů, je nutné tyto nadbytečné osobní údaje přestat zpracovávat Přesnost: Zpracované údaje musí být přesné a musí odpovídat skutečnosti a v případě potřeby (dle povahy daného zpracování) je správce povinen provádět jejich aktualizaci. Jakmile správce či zpracovatel zjistí, že údaje jsou nepřesné, přijme veškerá rozumná opatření k tomu, aby nepřesné údaje opravil nebo zlikvidoval. Přesnost musí být zajišťována v průběhu zpracování i shromažďování údajů v rozsahu rizika případné újmy subjektu údajů. Správce neodpovídá za nepřesnost údaje, pokud mu subjekt údajů poskytne údaj nepravdivý.

2 Omezení a forma uložení: Osobní údaje se uchovávají pouze po dobu, která je nezbytná pro účely, pro které jsou osobní údaje zpracovávány. Po skončení této doby se správci ukládá povinnost osobní údaje zlikvidovat (vymazat či anonymizovat), to neplatí, pokud je dána některá z výjimek stanovených v GDPR. Osobní údaje jsou uchovávány ve formě, která neumožňuje přístup neoprávněných osob k těmto údajům. Integrita a důvěrnost: Osobní údaje se zpracovávají takovým způsobem, který zajistí jejich zabezpečení před neoprávněným či protiprávním zpracováním a dále také zničením, poškozením či ztrátou apod. ZÁKLADNÍ POJMY: osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor, nebo jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby; zvláštní kategorií osobních údajů osobní údaje vypovídající o etnickém původu, politických názorech, náboženském vyznání, filozofickém přesvědčení nebo členství v odborech, jakož i genetické údaje, biometrické údaje, údaje o zdravotním stavu či sexuálním životě nebo sexuální orientaci fyzické osoby; subjektem údajů fyzická osoba, které se osobní údaje týkají (může se jednat o zaměstnance, zákazníka, člena orgánu správce, zástupce dodavatele, odběratele apod.); zpracováním jakákoliv operace nebo soubor operací s osobními údaji nebo soubory osobních údajů, který je prováděn pomocí či bez pomoci automatizovaných postupů; jedná se např. o shromáždění, zaznamenání, uspořádání, strukturování, uložení, přizpůsobení nebo pozměnění, vyhledání, nahlédnutí, použití, zpřístupnění přenosem, šíření nebo jakékoliv jiné zpřístupnění, seřazení či zkombinování, omezení, výmaz nebo zničení (toto však není vyčerpávající seznam); dalším zpracováním zpracování osobních údajů za jiným účelem, než pro který byly původně shromážděny, např. další zpracování volně dostupných údajů (veřejných údajů z katastru nemovitostí, které byly původně shromážděny za účelem vedení evidence katastru nemovitostí apod.); správcem fyzická nebo právnická osoba, orgán veřejné moci, agentura nebo jiný subjekt, který sám, nebo společně s jinými určuje účely a prostředky zpracování osobních údajů; zpracovatelem fyzická nebo právnická osoba, orgán veřejné moci, agentura nebo jiný subjekt, který zpracovává osobní údaje pro správce; za určitých podmínek může být správce i v pozici zpracovatele nebo se může jednat např. o subjekt, který pro správce zajišťuje účetnictví, IT služby apod.; KATEGORIE OSOBNÍCH ÚDAJŮ: 1) Obecné: - adresní a identifikační údaje sloužící k jednoznačné a nezaměnitelné identifikaci subjektu údajů (např. jméno, příjmení, titul, příp. rodné číslo, datum narození, adresa trvalého pobytu, IČ, DIČ) a údaje umožňující kontakt se subjektem údajů (kontaktní údaje např. kontaktní adresa, číslo telefonu, číslo faxu, ová adresa a jiné obdobné informace) - popisné údaje (např. bankovní spojení) 2

3 - další údaje nezbytné pro plnění smlouvy - údaje poskytnuté nad rámec příslušných zákonů zpracovávané v rámci uděleného souhlasu ze strany subjektu údajů (zpracování fotografií, použití osobních údajů za účelem personálních řízení aj.) 2) Zvláštní: - Osobní údaje vypovídající o rasovém či etnickém původu, politických názorech, náboženském vyznání či filozofickém přesvědčení nebo členství v odborech a zpracování genetických údajů, biometrických údajů za účelem jedinečné identifikace fyzické osoby a údajů o zdravotním stavu či o sexuálním životě nebo sexuální orientaci fyzické osoby Zpracování zvláštní kategorie osobních údajů je obecně zakázáno s výjimkami uvedenými v nařízení GDPR. Správce zpracovává zvláštní kategorii údajů jen v minimální míře, vždy na základě oprávněného zákonného titulu (zejména při pracovním úrazu zaměstnance). ZDROJE OSOBNÍCH ÚDAJŮ Správce získává osobní údaje: - přímo od subjektů údajů (získané při jednání o uzavírání smlouvy, formou osobní, ovou, telefonickou, přes chat, webové stránky, vizitky aj.) - distributoři, dodavatelé, odběratelé, jiní správci apod. při jednání o uzavření smlouvy - veřejně přístupné rejstříky, seznamy a evidence (např. obchodní rejstřík, živnostenský rejstřík, Katastr nemovitostí, veřejný telefonní seznam apod.) PRÁVNÍ ZÁKLAD PRO ZPRACOVÁNÍ: Osobní údaje lze zpracovávat jen na základě těchto právních titulů: 1) zpracování je nezbytné pro plnění smlouvy, jejíž stranou je subjekt údajů či jejíž zástupcem je subjekt údajů, nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost tohoto subjektu údajů; 2) zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje; 3) zpracování je nezbytné pro ochranu životně důležitých zájmů subjektů údajů nebo jiné fyzické osoby; 4) zpracování je nezbytné pro účely oprávněných zájmů příslušného správce či třetí strany, kromě případů, kdy před těmito zájmy mají přednost zájmy nebo základní práva a svobody subjektu údajů vyžadující ochranu osobních údajů; 5) zpracování je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým je pověřen správce 6) subjekt údajů udělil souhlas se zpracováním svých osobních údajů pro jeden či více konkrétních účelů Osobní údaje správce zpracovává vždy na základě oprávněného právního titulu, zejména na základě plnění smlouvy, plnění zákonné povinnosti, či oprávněného zájmu. ÚČEL A ROZSAH ZPRACOVÁNÍ Účelem zpracování je zejména plnění smluvních povinností dle uzavřené smlouvy a plnění zákonných povinností u zaměstnanců. Účelem zpracování může rovněž být: -účely obsažené v rámci souhlasu subjektu údajů - jednání o smluvním vztahu 3

4 - plnění smlouvy - ochrana práv správce, příjemce nebo jiných dotčených osob (např. vymáhání pohledávek správce) - archivnictví vedené na základě zákona - výběrová řízení na volná pracovní místa - plnění zákonných povinností ze strany správce - ochrana životně důležitých zájmů subjektu údajů Osobní údaje jsou správcem zpracovány v rozsahu, v jakém je příslušný subjekt údajů správci poskytl, a to v souvislosti s uzavřením smluvního či jiného právního vztahu se správcem, nebo které správce shromáždil jinak a zpracovává je v souladu s platnými právními předpisy či k plnění zákonných povinností správce či v jeho oprávněném zájmu. PŘÍJEMCI osobních údajů mohou být: Subdodavatelé služeb Orgány veřejné moci (např. soudy, správní orgány, aj.úřady) Další příjemci dle potřeb a pokynů zákazníka v souvislosti se splněním smlouvy Zpracovatelé osobních údajů - poskytovatelé údržby informačního systému, externí účetní, poskytovatelé cloudových software, externí dopravci aj. ZPŮSOBY ZPRACOVÁNÍ A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ Zpracování osobních údajů provádí správce. Zpracování je prováděno v jeho provozovnách, pobočkách a sídle správce jednotlivými pověřenými zaměstnanci správce, příp. zpracovatelem. V případě, že jsou osobní údaje předávány na základě platného titulu jiných osobám zpracovatelům, má správce s těmito osobami uzavřené písemné zpracovatelské smlouvy v souladu s nařízením GDPR. Ke zpracování u správce dochází zejména prostřednictvím výpočetní techniky, popř. i manuálním způsobem u osobních údajů v listinné podobě za dodržení všech bezpečnostních zásad pro správu a zpracování osobních údajů. Za tímto účelem přijal správce technickoorganizační opatření k zajištění ochrany osobních údajů, zejména opatření, aby nemohlo dojít k neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k osobním údajům, jejich změně, zničení či ztrátě, neoprávněným přenosům, k jejich neoprávněnému zpracování, jakož i k jinému zneužití osobních údajů. Veškeré subjekty, kterým mohou být osobní údaje zpřístupněny, respektují právo subjektů údajů na ochranu soukromí a jsou povinny postupovat dle platných právních předpisů týkajících se ochrany osobních údajů. Správce informuje subjekty údajů, že nedochází k automatickému rozhodování ani profilování při zpracování osobních údajů. Osobní údaje správce rovněž nepředává do třetích zemí. DOBA ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Osobní údaje jsou správcem zpracovány v co nejužším rozsahu, po dobu nezbytně nutnou, a to dobu uvedenou ve spisovém a skartačním řádu správce, či v příslušných právních předpisech, či po dobu nutnou k uplatnění práv a ochraně oprávněného zájmu správce. Osobní údaje jsou vždy zpracovávány po dobu nezbytně nutnou k zajištění práv a povinností plynoucích jak ze závazkového vztahu, tak i z příslušných právních předpisů. Správce dbá na aktualizaci údajů a žádá tímto subjekty údajů v případě změny o nahlášení. Skartace a likvidace se řídí vnitřním předpisem správce a příslušnými právními předpisy. 4

5 PRÁVA SUBJEKTŮ ÚDAJŮ Obecné nařízení GDPR přiznává subjektům údajů řadu práv, týkající se zpracování osobních údajů. Subjekt údajů má právo získat od správce potvrzení, zda osobní údaje, které se ho týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, má právo získat přístup k těmto osobním údajům, což znamená, že subjekt údajů má právo od správce získat informace o tom, zda zpracovává jeho osobní údaje, a pokud ano, o jaké údaje se jedná a jakým způsobem jsou zpracovávány. Subjekt údajů má také právo na sdělení: účelu zpracování, kategorii dotčených osobních údajů, příjemců nebo kategorie příjemců, kterým osobní údaje byly nebo budou zpřístupněny, o plánované době, po kterou budou osobní údaje uloženy, veškeré dostupné informace o zdroji osobních údajů, pokud nejsou získány od subjektu údajů, skutečnosti, zda dochází k automatizovanému rozhodování, včetně profilování. Subjekt údajů má zejména právo na to být informován. Neúplné či nepřesné osobní údaje má subjekt údajů právo kdykoli doplnit nebo opravit. Dalším právem je právo na výmaz osobních údajů v případě, že jsou splněny podmínky, představuje povinnost správce zlikvidovat osobní údaje, které o subjektu zpracovává a subjekt o to požádá. Subjekt má právo, aby správce v určitých případech omezil zpracování jeho osobních údajů. Proti zpracování, které je nezbytné pro splnění úkolu prováděného ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, nebo je založeno na oprávněných zájmech správce, třetí strany, má subjekt právo kdykoli vznést námitku. Při vznesení námitky proti zpracování pro účely přímého marketingu, se již dále osobní údaje nesmí pro tyto účely zpracovávat. Právo na přenositelnost údajů dává subjektu možnost získat osobní údaje, které správci poskytl, v běžném a strojově čitelném formátu. Tyto údaje může následně předat jinému správci, nebo pokud je to technicky možné, žádat, aby si je správci předali mezi sebou (mimo výjimek uvedených v GDPR nařízení). Subjekt údajů má právo nebýt předmětem žádného rozhodnutí založeného výhradně na automatizovaném zpracování, včetně profilování, které má pro něho právní účinky nebo se ho obdobným způsobem dotýká (mimo stanovených výjimek v GDPR nařízení) V případě zpracování na základě souhlasu má subjekt právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů. Uplatnění práv, žádost, informace: V případě, že bude subjekt požadovat jakékoli informace týkají se zpracování jeho osobních údajů správcem, může se primárně obrátit se žádostí přímo na správce, a to na : nebo písemně na adresu: ArcelorMittal Distribution Czech Republic s.r.o., ul. Míru 3267, Frýdek-Místek, Žádost subjektu bude vyřízena bezodkladně, nejpozději do jednoho měsíce od obdržení žádosti. 5

6 Lhůtu lze ve výjimečných případech prodloužit o dva měsíce, o čemž bude subjekt případně ze strany správce informován, včetně důvodů prodloužení. Subjekt údajů se také může obrátit se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů. Více informací o dalších právech subjektu údajů naleznete také na internetových stránkách Úřadu pro ochranu osobních údajů. ( případně se neváhejte obrátit s dotazem na správce. Toto prohlášení je veřejně přístupné na internetových stránkách správce 6

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Informace o zpracování a ochraně osobních údajů

Informace o zpracování a ochraně osobních údajů Informace o zpracování a ochraně osobních údajů Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

Rozsah zpracování osobních údajů. Zdroje osobních údajů

Rozsah zpracování osobních údajů. Zdroje osobních údajů PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu

Více

INFORMACE K OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE K OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE K OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto

Více

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů Informace ke zpracování osobních údajů Obec Žitenice jako právnická osoba i jako orgán veřejné moci zpracovává osobní údaje a plní při tom povinnosti správce, případně zpracovatele,

Více

GDPR SMĚRNICE PENSIONU JITKA V HARRACHOVĚ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOSTŮ

GDPR SMĚRNICE PENSIONU JITKA V HARRACHOVĚ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOSTŮ GDPR SMĚRNICE PENSIONU JITKA V HARRACHOVĚ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOSTŮ Na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se

Více

Chráněné bydlení Pastelky o.p.s Vilémov 39 IČO: Tel.:

Chráněné bydlení Pastelky o.p.s Vilémov 39 IČO: Tel.: PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

f) přímý marketing (informační a produktové kampaně) EŽP a.s.; g) ochrana majetku a osob.

f) přímý marketing (informační a produktové kampaně) EŽP a.s.; g) ochrana majetku a osob. 1 Informace o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a poučení

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ A OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ TESTCAR s.r.o. tímto na základě požadavků Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů Město Tanvald se sídlem MěÚ Tanvald, Palackého 359, 46841 Tanvald, IČ: 00262587, se při zpracování osobních údajů řídí zejména nařízením Evropského parlamentu a Rady

Více

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ DLE NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 O OCHRANĚ FYZICKÝCH OSOB V SOUVISLOSTI SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH

Více

Prohlášení o zpracování a ochraně osobních údajů společnosti SML AUTOCENTRUM, s.r.o.

Prohlášení o zpracování a ochraně osobních údajů společnosti SML AUTOCENTRUM, s.r.o. Prohlášení o zpracování a ochraně osobních údajů společnosti SML AUTOCENTRUM, s.r.o. Společnost SML AUTOCENTRUM, s.r.o. tímto na základě požadavků Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ANKETĚ STROM ROKU I. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SUBJEKT OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ANKETĚ STROM ROKU I. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SUBJEKT OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V ANKETĚ STROM ROKU I. SPRÁVCE OSOBNÍCH ÚDAJŮ A SUBJEKT OSOBNÍCH ÚDAJŮ Správcem osobních údajů je Nadace Partnerství, sídlem Údolní 33, Brno-město, 602 00 Brno (dále jen

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost Personal fabric - agentura práce, a.s., se sídlem Chopinova 483/8, Přívoz, 702 00 Ostrava, IČ: 26841487, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Městská poliklinika Plzeň, spol. s r.o., IČ 26370522, Francouzská třída 2080/4, Východní Předměstí, 326 00 Plzeň. (dále jen správce nebo poliklinika ) připravila tento

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů A) Úvod My, společnost HLUBOKÁ INVEST, a.s., se sídlem náměstí Čsl. armády 26, 373 41 Hluboká nad Vltavou, IČO: 251 89 808, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Bratislava GDPR. v systému KREDIT. Ing. Jozef Kurica

Bratislava GDPR. v systému KREDIT. Ing. Jozef Kurica Bratislava 4. 4. 2018 GDPR v systému KREDIT Ing. Jozef Kurica legislativní rámec Nařízení evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a

Více

Informace o zpracování osobních údajů smluvních partnerů

Informace o zpracování osobních údajů smluvních partnerů Informace o zpracování osobních údajů smluvních partnerů Vážení partneři, dovolte, abychom Vás v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se

Více

Tento dokument je veřejně přístupný na internetových stránkách správce na adrese: Definice základních pojmů

Tento dokument je veřejně přístupný na internetových stránkách správce na adrese:   Definice základních pojmů INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ společností ERO - Rozehnal s.r.o., IČ: 06870481, Purkyňova 3050/99a, Královo Pole, 612 00 Brno, společnost zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně,

Více

Stavební bytové družstvo České Budějovice

Stavební bytové družstvo České Budějovice INFORMACE PRO SUBJEKTY ÚDAJŮ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. Vymezení základních pojmů 2. Pravidla užití webu, autorská práva 3. Zpracování osobních údajů 4. Sdělování osobních údajů třetím stranám 5. Předávání osobních

Více

POLITIKA ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

POLITIKA ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ POLITIKA ZPRACOVÁNÍ A OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Pardubice, květen 2018 Rada Pardubického kraje za účelem naplnění ustanovení Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob

Více

SMĚRNICE O OCHRANĚ A PRÁCI S OSOBNÍMI ÚDAJI Č. 01/2018

SMĚRNICE O OCHRANĚ A PRÁCI S OSOBNÍMI ÚDAJI Č. 01/2018 SMĚRNICE O OCHRANĚ A PRÁCI S OSOBNÍMI ÚDAJI Č. 01/2018 ze dne 2.5.2018 dle ustanovení čl. 28 odst. 3 a odst. 4 Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním

Více

(dále jen správce ) Vás tímto v souladu s čl. 12 GDPR informuje o zpracování Vašich osobních údajů a o Vašich právech.

(dále jen správce ) Vás tímto v souladu s čl. 12 GDPR informuje o zpracování Vašich osobních údajů a o Vašich právech. PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ STAROBĚLSKÝ PIVOVAR, a.s. se sídlem Proskovická 1169, 724 00 Ostrava - Stará Bělá IČO: 28658043 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě

Více

Miloš Sarauer, Libenice 151, Kolín, IČ : , DIČ : CZ Směrnice pro práci s osobními údaji. Článek 1 Úvodní ustanovení

Miloš Sarauer, Libenice 151, Kolín, IČ : , DIČ : CZ Směrnice pro práci s osobními údaji. Článek 1 Úvodní ustanovení Miloš Sarauer, Libenice 151, Kolín, 280 02 IČ : 74385429, DIČ : CZ8106120803 Směrnice pro práci s osobními údaji Článek 1 Úvodní ustanovení Tato organizační směrnice, v souladu s nařízením Evropského parlamentu

Více

Podmínky zpracování osobních údajů

Podmínky zpracování osobních údajů Podmínky zpracování osobních údajů Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a

Více

B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. (smluvních partnerů) ZERAS a.s.

B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. (smluvních partnerů) ZERAS a.s. B1 SMĚRNICE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (smluvních partnerů) ZERAS a.s. Sídlo: č.p. 224, 594 44 Radostín nad Oslavou, Identifikační číslo: 25546040 zapsaná v obchodním resjtříku u Krajského soudu v Brně,

Více

SMĚRNICE Č. 01/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMĚRNICE Č. 01/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMĚRNICE Č. 01/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚČEL 1.1. Účelem této směrnice je stanovit základní pravidla zpracování osobních údajů ve Společnosti. Tato směrnice je jedním z organizačních opatření

Více

O B E C H O S T Í N Hostín 56, Byšice

O B E C H O S T Í N Hostín 56, Byšice INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ, POUČENÍ O PRÁVECH SUBJEKTŮ ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OCHRANOU OSOBNÍCH ÚDAJŮ I. ÚVODNÍ INFORMACE Obec v souvislosti s výkonem své působnosti zpracovává osobní údaje fyzických

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

PROHLÁŠENÍ SPRÁVCE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ SPRÁVCE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ SPRÁVCE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení správce o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním

Více

Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o.

Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o. Informace o zpracování osobních údajů společností FREE ARCHITECTS s.r.o. I. Údaje o správci osobních údajů 1. Tyto informace Vás seznamují s tím, jakým způsobem společnost FREE ARCHITECTS s.r.o., IČ 27635996,

Více

Informace o ochraně osobních údajů zpracovávaných společností PROFIZOO s.r.o. k jejím zákazníkům.

Informace o ochraně osobních údajů zpracovávaných společností PROFIZOO s.r.o. k jejím zákazníkům. Informace o ochraně osobních údajů zpracovávaných společností PROFIZOO s.r.o. k jejím zákazníkům. Tímto Vás informujeme o zpracovávání Vašich osobních údajů a o Vašich právech podle nařízení Evropského

Více

POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ: POUČENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ: V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném

Více

Informace o zpracování osobních údajů v souvislosti s příměstským táborem se SPORT PARKEM LIBEREC

Informace o zpracování osobních údajů v souvislosti s příměstským táborem se SPORT PARKEM LIBEREC Informace o zpracování osobních údajů v souvislosti s příměstským táborem se SPORT PARKEM LIBEREC V tomto dokumentu naleznete informace o zpracování osobních údajů společností S group SPORT FACILITY MANAGEMENT,

Více

Poskytování osobních údajů je povinností subjektu údajů klienta (dále jen "klient"), která vyplývá z výše zmíněné smlouvy.

Poskytování osobních údajů je povinností subjektu údajů klienta (dále jen klient), která vyplývá z výše zmíněné smlouvy. Ochrana osobních údajů GDPR Attorney of law office compliance with data protection rules Advokát se jakožto správce osobních údajů, které mu budou na základě Smlouvy o poskytování právních služeb klientem

Více

Informace společnosti VR Group a.s. o zpracování osobních údajů uchazečů o zaměstnání VR Group, a.s. společnost OBSAH DOKUMENTU:

Informace společnosti VR Group a.s. o zpracování osobních údajů uchazečů o zaměstnání VR Group, a.s. společnost OBSAH DOKUMENTU: Informace společnosti VR Group a.s. o zpracování osobních údajů uchazečů o zaměstnání Dokument zpracovaný společností VR Group, a.s., se sídlem Tiskařská 270/8, Malešice, 108 00 Praha 10, IČ: 25699091,

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů Prohlášení o ochraně osobních údajů Společnost Technické služby města Klatov, příspěvková organizace se sídlem Sadová 362, 339 01 Klatovy IV, IČ: 00074942 dále jen Správce se při zpracování osobních údajů

Více

Oznámení o zpracování Osobních údajů

Oznámení o zpracování Osobních údajů Oznámení o zpracování Osobních údajů Účelem tohoto oznámení je informovat Vás o postupech Rezidence Šantovka týkajících se zpracování Vašich Osobních údajů a způsobu, jakým je Rezidence Šantovka bude využívat.

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů ve Stavebním bytovém družstvu Prachatice sídlo Husinec se sídlem Husova 3, 384 21 Husinec, zapsané v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Českých Budějovicích, oddíl

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA Hotel Olšanka s.r.o. dále jen "Organizace", usiluje o dodržování platných zákonů a předpisů týkajících se ochrany osobních údajů. Tyto zásady vycházejí z

Více

Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR)

Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR) Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR) V Ostravě Porubě dne 3. 9. 2018 Mgr. Rostislav Galia ředitel školy 1. Úvodní informace 1.1.

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Skupina NEXTCLINICS Czech a.s., se sídlem Jankovcova 1518/2, Holešovice, 170 00 Praha 7, IČ: 042 87 576 (dále skupina NEXTCLINICS nebo NEXTCLINICS ) vydává toto Prohlášení

Více

Interní směrnice o ochraně osobních údajů (GDPR) NATUR TRAVEL s.r.o.

Interní směrnice o ochraně osobních údajů (GDPR) NATUR TRAVEL s.r.o. Interní směrnice o ochraně osobních údajů (GDPR) NATUR TRAVEL s.r.o. 1. Úvod obecné definice 1.1 Předmět a účel Tato interní směrnice o ochraně osobních údajů představuje jedno z technickoorganizačních

Více

Žádost o poskytnutí dotace z programu města Sokolova pro poskytování dotací na podporu poskytovatelů sociálních služeb

Žádost o poskytnutí dotace z programu města Sokolova pro poskytování dotací na podporu poskytovatelů sociálních služeb Žádost o poskytnutí dotace z programu města Sokolova pro poskytování dotací na podporu poskytovatelů sociálních služeb 1. IDENTIFIKACE ŽADATELE 1.1 Fyzická osoba 1.1.1 Jméno a příjmení: 1.1.2 Datum narození:

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Prohlášení o zpracování osobních údajů a informační sdělení (GDPR)

Prohlášení o zpracování osobních údajů a informační sdělení (GDPR) Prohlášení o zpracování osobních údajů a informační sdělení (GDPR) Strana 1 (celkem 8) PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Společnost synlab czech s.r.o., se sídlem Sokolovská 100/86, 186 00 Praha 8,

Více

GDPR Obecné nařízení o ochraně osobních údajů

GDPR Obecné nařízení o ochraně osobních údajů GDPR Obecné nařízení o ochraně osobních údajů - se zaměřením na školy KRUTÁK PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o. KRUTÁK PARTNERS Advokátní kancelář s.r.o. Revoluční 724/7, 110 00 Praha 1 Tel + 420 222

Více

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Zásady zpracování osobních údajů.

Zásady zpracování osobních údajů. Dokument GDPR č. 2 Domov pro seniory Trutnov, R. Frimla 936, 541 01 Trutnov Zásady zpracování osobních údajů. Domov pro seniory Trutnov usiluje o dodržování platných zákonů a předpisů týkajících se ochrany

Více

SMĚRNICE Č. 001, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚČEL 2. PŮSOBNOST 3. TERMÍNY, DEFINICE A ZKRATKY

SMĚRNICE Č. 001, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚČEL 2. PŮSOBNOST 3. TERMÍNY, DEFINICE A ZKRATKY SMĚRNICE Č. 001, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚČEL 1.1. Účelem této směrnice je stanovit základní pravidla zpracování osobních údajů ve Společnosti. Tato směrnice je jedním z organizačních opatření ochrany

Více

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob

Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob Informace o zpracování osobních údajů fyzických osob pro odběratele a dodavatele společnosti ARDAT Systems s.r.o. vypracováno 1. 5. 2018 poslední změna 25. 5. 2018 platnost od 25. 5. 2018 platnost do Společnost

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Zásady zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a poučení

Více

INFORMACE PRO KLIENTY O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE PRO KLIENTY O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE PRO KLIENTY O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ v souladu se zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, a Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Shromažďování a zpracování vašich osobních údajů probíhá v souladu s platnými právními předpisy o ochraně osobních údajů, zejména

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - OBECNÉ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - OBECNÉ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - OBECNÉ Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky: p5ibfya telefon:

Více

SMĚRNICE Č. 1/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMĚRNICE Č. 1/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ SMĚRNICE Č. 1/2018, O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. ÚČEL 1. Účelem této směrnice je stanovit základní pravidla zpracování osobních údajů ve Společnosti. Tato směrnice je jedním z organizačních opatření ochrany

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů Domov pro seniory Pilníkov, příspěvková organizace Královéhradeckého kraje, IČO 001 95 031, se sídlem,, jakožto správce osobních údajů, tímto dokumentem informuje zájemce

Více

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY

INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY INFORMAČNÍ LISTINA O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ZÁKAZNÍKY Vážení zákazníci, tento dokument obsahuje základní informace o zpracovávání Vašich osobních údajů v naší firmě. Vážíme si toho, že nám umožňujete

Více

Informace o zpracování osobních údajů společností ČESKÁ VČELA s r.o.

Informace o zpracování osobních údajů společností ČESKÁ VČELA s r.o. Informace o zpracování osobních údajů společností ČESKÁ VČELA s r.o. Společnost ČESKÁ VČELA s.r.o., IČ 03970639, se sídlem Otýlie Beníškové 2598, PSČ 269 01 Rakovník, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

Informace o zpracovávání osobních údajů subjektů údajů společností Toyota Peugeot Citroën Automobile Czech, s.r.o.

Informace o zpracovávání osobních údajů subjektů údajů společností Toyota Peugeot Citroën Automobile Czech, s.r.o. Informace o zpracovávání osobních údajů subjektů údajů společností Toyota Peugeot Citroën Automobile Czech, s.r.o. Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU)

Více

Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o.

Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o. Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o. Tyto zásady vycházejí ze Směrnice pro nakládání s osobními údaji, přijaté společností SALTEN s.r.o. (dále jen Společnost ) pro zpracování osobních

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. ZPS-TRANSPORT, a.s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. ZPS-TRANSPORT, a.s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS-TRANSPORT, a.s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnost ZPS-TRANSPORT, a.s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických

Více

Město Benešov nad Ploučnicí IČ Směrnice č. 02/2018. o zpracování osobních údajů. a postupech jejich zabezpečení

Město Benešov nad Ploučnicí IČ Směrnice č. 02/2018. o zpracování osobních údajů. a postupech jejich zabezpečení Město Benešov nad Ploučnicí IČ 00261181 Směrnice č. 02/2018 o zpracování osobních údajů a postupech jejich zabezpečení Ze dne: 21.05.2018 Vypracoval: Mgr. Zdeňka Čvančarová, Ing. Tomáš Kejzlar, Ing. Alexandr

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. TAJMAC-ZPS, a.s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. TAJMAC-ZPS, a.s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti TAJMAC-ZPS, a.s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnost TAJMAC-ZPS, a.s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických osob

Více

DOMOV DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ

DOMOV DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ DOMOV DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ www.ddhplana.cz Komenského 6, 382 26 Horní Planá, tel.: 380 738 115, 380 700 111 IČO : 00665746 INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJÚ PRO KLIENTY SOCIÁLNÍ SLUŽBY Domov důchodců

Více

Informace k ochraně osobních údajů

Informace k ochraně osobních údajů Informace k ochraně osobních údajů Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto

Více

1/ Memorandum o zpracování osobních údajů dle článku 13 a 14 GDPR.

1/ Memorandum o zpracování osobních údajů dle článku 13 a 14 GDPR. 1/ Memorandum o zpracování osobních údajů dle článku 13 a 14 GDPR. Společenství vlastníků Holandská 2437, Kladno, se sídlem Holandská 2437, 272 01 Kladno, IČO: 26437261 (dále jen Společenství ) tímto jako

Více

zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a souvisejících právních předpisů;

zákona 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), a souvisejících právních předpisů; GDPR Informace o zpracování osobních údajů Úvodní informace Základní škola a mateřská škola Ostrava Lhotka, p. o., Těsnohlídkova 99, jako správce osobních údajů, za účelem naplnění zásady transparentnosti

Více

Informace k ochraně osobních údajů

Informace k ochraně osobních údajů Informace k ochraně osobních údajů Podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Domov Na Zámku Lysá nad Labem, příspěvková organizace, se sídlem Zámek1/21, 289 22 Lysá nad Labem, IČ: 49534963 (dále jen domov ), jakožto správce osobních údajů,

Více

Informace o zpracování osobních údajů v SECAR BOHEMIA, a. s.

Informace o zpracování osobních údajů v SECAR BOHEMIA, a. s. SECAR BOHEMIA, a.s. Štěpánská 650/23, 110 00 Praha 1, Česká republika IČ: 47115467 DIČ: CZ47115467 sp. zn. B1753 vedená u Městského soudu v Praze Korespondenční a fakturační adresa: SECAR BOHEMIA, a.s.

Více

Ochrana osobních údajů - GDPR

Ochrana osobních údajů - GDPR Ochrana osobních údajů - GDPR Dne 25. května 2018 vstoupilo v účinnost Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném

Více

Podmínky ochrany osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů Podmínky ochrany osobních údajů Obsah 1. Identifikační a kontaktní údaje správce... 2 2. Principy zpracování osobních údajů... 2 3. Příjemci a kategorie subjektů osobních údajů... 2 4. Tituly zpracování

Více

INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH V OBLASTI OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH V OBLASTI OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O PRÁVECH A POVINNOSTECH V OBLASTI OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ dle NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

Politika ochrany osobních údajů Společenství vlastníků jednotek Bratislavská 1488, Praha

Politika ochrany osobních údajů Společenství vlastníků jednotek Bratislavská 1488, Praha Politika ochrany osobních údajů Společenství vlastníků jednotek Bratislavská 1488, Praha SEZNAM POUŽITÝCH POJMŮ A ZKRATEK GDPR nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických

Více

SMĚRNICE NA OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ

SMĚRNICE NA OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. Úvodní ustanovení 1.1 Účel SMĚRNICE NA OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ Účelem této směrnice je stanovit všeobecně platnou metodiku pro nakládání a zpracování osobních údajů v Cestovní agentuře FITDOVČA tak,

Více

V Olomouci dne 25. května Politika ochrany osobních údajů Gymnázia, Olomouc, Čajkovského 9

V Olomouci dne 25. května Politika ochrany osobních údajů Gymnázia, Olomouc, Čajkovského 9 V Olomouci dne 25. května 2018 Politika ochrany osobních údajů Gymnázia, Olomouc, Čajkovského 9 OBSAH 1 Úvod... 5 2 Hlavní cíle ochrany osobních údajů... 6 3 Zásady zpracování a ochrany osobních údajů...

Více

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů GDPR. Telemedicína Brno března 2018 Alena Tobiášová

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů GDPR. Telemedicína Brno března 2018 Alena Tobiášová Obecné nařízení o ochraně osobních údajů GDPR Telemedicína Brno 2018 12. března 2018 Alena Tobiášová Dnešní stav Listina základních práv a svobod občanský zákoník zákon o ochraně osobních údajů trestní

Více

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI PAVEL DUŠEK (DÁLE JEN PROHLÁŠENÍ ) ČL. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ A DEFINICE POJMŮ

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI PAVEL DUŠEK (DÁLE JEN PROHLÁŠENÍ ) ČL. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ A DEFINICE POJMŮ OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ SPOLEČNOSTI PAVEL DUŠEK (DÁLE JEN PROHLÁŠENÍ ) ČL. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ A DEFINICE POJMŮ 1. Účelem tohoto Prohlášení je určení základních pravidel a zásad, za kterých jsou ze strany

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ společnosti FERMATA, a.s.

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ společnosti FERMATA, a.s. ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ společnosti FERMATA, a.s. Vážení klienti, zaměstnanci, obchodní partneři, návštěvníci, dovolujeme si Vás prostřednictvím tohoto materiálu informovat, v jakém rozsahu, jakými

Více

Poučení o ochraně osobních údajů

Poučení o ochraně osobních údajů Poučení o ochraně osobních údajů Níže uvedené informace byly poskytnuty v souladu s nařízením Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Směrnice. Záměrná a standardní ochrana osobních údajů. Platnost a účinnost od: Mgr. Milan KRÁL

Směrnice. Záměrná a standardní ochrana osobních údajů. Platnost a účinnost od: Mgr. Milan KRÁL Směrnice Záměrná a standardní ochrana osobních údajů Platnost a účinnost od: 24.5. 2018 Vydal: Mgr. Milan KRÁL 1 OBSAH 1 Úvod... 5 1.1 Úvodní ustanovení... 5 1.2 Rozsah působnosti... 5 1.3 Odpovědnost

Více

INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ

INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ Nakládání s osobními údaji se řídí platnými právními předpisy, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a nařízením Evropského parlamentu

Více

Informace k ochraně osobních údajů - GDPR

Informace k ochraně osobních údajů - GDPR Informace k ochraně osobních údajů - GDPR Nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu

Více

Interní směrnice o zpracování osobních údajů dle GDPR

Interní směrnice o zpracování osobních údajů dle GDPR Interní směrnice o zpracování osobních údajů dle GDPR Číslo vnitřního předpisu: Správce: Kadeřnické studio LORMA spol. s r.o. IČO: 267 29 695 se sídlem Korunní 58, 120 00 Praha 2 LORMA PRAHA, spol.s r.o.

Více

Kontaktní údaje. Obecní úřad Chudčice Chudčice Veverská Bítýška Telefonní číslo:

Kontaktní údaje. Obecní úřad Chudčice Chudčice Veverská Bítýška Telefonní číslo: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ Informace poskytované správcem nebo zpracovatelem osobních údajů podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních

Více

Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání

Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání Střední průmyslová škola zeměměřická Praha 9, Pod Táborem 300 Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání Škola, Střední průmyslová škola zeměměřická, Praha 9, Pod Táborem 300, IČO:

Více

Základní škola Děčín II, Kamenická 1145 S M Ě R N I C E Č. 22

Základní škola Děčín II, Kamenická 1145 S M Ě R N I C E Č. 22 Základní škola Děčín II, Kamenická 1145 příspěvková organizace S M Ě R N I C E Č. 22 o zpracování osobních údajů a postupech jejich zabezpečení Zpracoval: Schválil: Mgr. Jaroslav Skála Mgr. Jaroslav Skála

Více

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Úvodní ustanovení, autorská práva Vlastníkem a provozovatelem internetových stránek www.silnicehtyn.cz je společnost Silnice Horšovský Týn a. s., se sídlem na adrese

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY

ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY Základní škola Mikulov, Školní, příspěvková organizace ORGANIZAČNÍ ŘÁD ŠKOLY část: GDPR Politika ochrany osobních údajů Č.j.: zssp/ 69/2018 Vypracoval: A10 Mgr. Eva Divoká Směrnice nabývá účinnosti ode

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ DĚTÍ A ŽÁKŮ, ZÁKONNÝCH ZÁSTUPCŮ A DALŠÍCH OSOB

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ DĚTÍ A ŽÁKŮ, ZÁKONNÝCH ZÁSTUPCŮ A DALŠÍCH OSOB ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ DĚTÍ A ŽÁKŮ, ZÁKONNÝCH ZÁSTUPCŮ A DALŠÍCH OSOB Nakládání s osobními údaji se řídí platnými právními předpisy, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a nařízením Evropského

Více

GDPR. Prohlášení o zpracování osobních údajů fyzických osob podle nařízení Evropského parlamentu a Rady(EU) číslo 2016/679. Str. 1

GDPR. Prohlášení o zpracování osobních údajů fyzických osob podle nařízení Evropského parlamentu a Rady(EU) číslo 2016/679. Str. 1 Prohlášení o zpracování osobních údajů fyzických osob podle nařízení Evropského parlamentu a Rady(EU) číslo 2016/679 Str. 1 Cílem tohoto prohlášení je seznámit a ujistit všechny naše zákazníky, dodavatele,

Více