20 DŮVODŮ, PROČ BY SI MĚL KAŽDÝ JAKO SVŮJ PŘÍŠTÍ POČÍTAČ VYBRAT THINKPAD NEBO THINKCENTRE THINKVANTAGE TECHNOLOGIE A DESIGN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "20 DŮVODŮ, PROČ BY SI MĚL KAŽDÝ JAKO SVŮJ PŘÍŠTÍ POČÍTAČ VYBRAT THINKPAD NEBO THINKCENTRE THINKVANTAGE TECHNOLOGIE A DESIGN"

Transkript

1 20 DŮVODŮ, PROČ BY SI MĚL KAŽDÝ JAKO SVŮJ PŘÍŠTÍ POČÍTAČ VYBRAT THINKPAD NEBO THINKCENTRE THINKVANTAGE TECHNOLOGIE A DESIGN Klikněte zde

2 ThinkVantage technologie a design je soubor nástrojů pro zjednodušení každodenní práce s vaším notebookem ThinkPad a stolním počítačem ThinkCentre. Rozšiřují možnosti uživatelů, zvyšují produktivitu, zvětšují bezpečnost a snižují náklady na podporu a servis. Zde uvádíme 20 důvodů, proč by si měl každý jako svůj příští počítač vybrat notebook ThinkPad nebo stolní počítač ThinkCentre. Rescue and Recovery Embedded Security Subsystem Polohovací systém UltraNav a Trackpoint Modré tlačítko Klávesnice odolná proti rozlitým tekutinám Integrovaný snímač otisků prstů Vyšší životnost baterie Ultra Small form factor Údržba počítače bez nářadí System Migration Assistant Active Protection System Access Connections Dvě západky Osvětlení klávesnice ThinkLight Presentation Director Rám displeje Duální anténa Sdílení příslušenství Panty z nerezavějící oceli ImageUltra Builder Navrženo pro vaše zákazníky. Právní upozornění

3 Navrženo pro vaše zákazníky. Navrženo pro podporu vašeho prodeje. ThinkVantage technologie a design je souborem nástrojů pro zjednodušení každodenní práce na vašem notebooku ThinkPad a stolním počítači ThinkCentre. Ty mají mnoho podob: od pantů z nerezavějící oceli přes osvětlenou klávesnici až po software, se kterým se snadno připojíte do jakékoli sítě. Všechny však mají jediný cíl: Zvýšit produktivitu vašeho podnikání. ThinkVantage technologie a design pracují pro vaši společnost, jako by byly vaším obchodním partnerem. Poskytují vám totiž silné argumenty, které vám mají pomoci prodat notebook ThinkPad nebo stolní počítač ThinkCentre a často také sníží vaše náklady na technickou podporu a uvolní vaše zdroje, takže se můžete soustředit na získávání nových zakázek. Cílem této prezentace je představit vám, vašim lidem i zákazníkům, čím se notebooky ThinkPad a stolní počítače ThinkCentre odlišují.

4 ThinkPad doporučuje systém Microsoft Windows XP Professional. Rescue and Recovery Pomoc, když ji potřebujete nejvíc Sada nástrojů pro záchranu a obnovu dat vám stisknutím jediného tlačítka pomůže rychle provést diagnostiku a zotavení po havárii systému nebo útoku virů, a to i tehdy, když se nezavede operační systém. Na všech noteboocích ThinkPad a stolních počítačích ThinkCentre.*

5 Embedded Security Subsystem Bezpečný jako v trezoru Jedinečná kombinace softwaru a hardwaru, která zajišťuje autentizaci uživatelů, ochranu dat a bezpečnější komunikaci po pevných i bezdrátových sítích.** Na vybraných noteboocích ThinkPad T, X a R51/52. Ke stolním počítačům ThinkCentre se dodává na přání.

6 ThinkPad doporučuje systém Microsoft Windows XP Professional. Active Protection System Airbag pro vaše data Podobně jako čidlo airbagu zjistí Active Protection System náhlé změny pohybu a následně dočasně zaparkuje záznamové hlavy pevného disku. Cenná data tak ochrání před každodenními nehodami, které notebook mohou postihnout. Na vybraných noteboocích ThinkPad R51/R52, T a X.

7 Access Connections Automatické připojení téměř odkudkoli Užívejte si možnosti pracovat téměř kdekoli a bez námahy přecházejte mezi pevnými a bezdrátovými sítěmi doma, v kanceláři i na cestách. Na všech noteboocích ThinkPad.

8 ThinkPad doporučuje systém Microsoft Windows XP Professional. Integrovaný snímač otisků prstů Heslo, které nezapomenete Snímač otisků prstů, ergonomicky vlisovaný do opěrky dlaní, zajišťuje biometrické zabezpečení. Jeho nepřekonatelně snadné použití nahradí všechna vaše hesla. U vybraných modelů notebooků ThinkPad T42, T43 a X41. Ke všem stolním počítačům ThinkCentre je možné dokoupit klávesnici se snímačem otisků prstů nebo externí snímač otisku prstů.

9 Vyšší životnost baterie Špičkový výkon Díky vyspělé technologii baterií a mobilní technologii Intel Centrino nabízejí vybrané notebooky ThinkPad ve své třídě špičkovou výdrž baterie až 10 hodin, *** a to bez omezení výkonu. Na vybraných noteboocích ThinkPad. Polohovací systém UltraNav a TrackPoint Snadná obsluha Multipolohovací systém ThinkPad UltraNav v sobě spojuje nejnovější plně funkční polohovací zařízení a uživatelsky přizpůsobený touchpad, takže rolování, klikání a zoomování je přirozené a snadné a to bez ohledu na pracovní prostředí, v němž se právě nacházíte. Na vybraných noteboocích ThinkPad.

10 Modré tlačítko Pomoc vždy v dosahu vašich prstů Pouhým stiskem modrého tlačítka na všech noteboocích ThinkPad a stolních počítačích ThinkCentre spustíte řadu informací a nástrojů, které vám pomohou nastavit, pochopit a vylepšit váš počítač. Na všech noteboocích ThinkPad a klávesnicích stolních počítačů ThinkCentre.

11 Klávesnice odolná proti rozlitým tekutinám Zabrání tomu, aby rozlitá káva způsobila katastrofu Prostá nehoda s šálkem kávy by pro běžný notebook znamenala katastrofu. Klávesnice notebooků ThinkPad jsou však utěsněny a usazeny v podložce s odvodovým kanálkem, čímž se snižuje riziko poškození systému. U všech notebooků ThinkPad.

12 Ultra Small Form Factor Stejný výkon. Stejné schopnosti. Jen méně prostoru. Zabere až o 75 % méně místa než naše tradiční počítačové šasi, takže vám na pracovním stole zůstane více prostoru. Počítače jsou osazeny standardními komponentami a čipsety, které vám poskytnou nejnovější technologie a nejvyšší výkon.

13 Údržba počítače bez nářadí Snadnější přístup k údržbě systému Díky konstrukci šasi, která nevyžaduje použití nářadí, je otevření a servis většiny stolních počítačů ThinkCentre hračkou. Systém umožňuje rychlý přístup a údržbu kritických subsystémů, jako jsou pevné disky a I/O karty. Na většině stolních počítačů ThinkCentre.

14 Dvě zajišťovací západky Chrání displej vašeho notebooku ThinkPad Na rozdíl od některých jiných notebooků na trhu má displej každého notebooku ThinkPad západku v každém rohu, aby držel pevně zavřený. Znamená to nižší pravděpodobnost, že pod displej něco proklouzne a poškrábe ho. Na všech noteboocích ThinkPad.

15 Osvětlení klávesnice ThinkLight Diskrétní osvětlení každé klávesnice ThinkPad Integrovaná lampička na horní hraně displeje osvětlí klávesnici každého notebooku ThinkPad. Ideální využití najde při práci v tmavém prostředí, kdy nebudete rušit ostatní kolem sebe. Na všech noteboocích ThinkPad.

16 Presentation Director Soustřeďte se na prezentaci, ne na techniku S prezentačním nástrojem Presentation Director můžete prezentovat s jistotou. Nástroj automaticky provede správné nastavení pro externí projektor či displej takže se můžete soustředit na svou prezentaci, aniž byste se museli starat o techniku. Na všech noteboocích ThinkPad.

17 Rám displeje Zvláštní ochrana displeje notebooků ThinkPad Displej obklopuje rám, který se podobá rámu obrazu. Rám brání tomu, aby se dovnitř dostaly nějaké předměty, a jakýkoli tlak přenese ze středu pláště do stran, takže notebooky ThinkPad jsou ještě trvanlivější. Na všech noteboocích ThinkPad.

18 Duální anténa Optimální připojení na cestách Dvě integrované antény jsou umístěny okolo vnitřního rámu LCD displeje, a to na všech bezdrátových noteboocích ThinkPad. Antény udržují čistý signál a vaše zaměstnance výkonné a pod kontrolou. Na vybraných noteboocích ThinkPad.

19 Sdílení příslušenství Váš nový ThinkPad může zdědit příslušenství po předchozím notebooku Celá produktová řada ThinkPad má mnoho společných komponent a doplňků. To vám usnadní život, zvýší produktivitu vaší společnosti a sníží plýtvání způsobené nekompatibilním příslušenstvím. Například každý napájecí adaptér ThinkPad je kompatibilní s každým notebookem ThinkPad.

20 Panty z nerezavějící oceli Trvanlivost a pevnost po celou dobu životnosti každého notebooku ThinkPad Notebooky ThinkPad mají panty z nerezavějící oceli. Ty jsou odolnější než panty plastové. Uchycují displej k rámu notebooku a zůstávají pevné po celou dobu životnosti počítače. Na všech noteboocích ThinkPad.

21 ImageUltra Builder Jednodušší tvorba softwarových obrazů a instalace softwaru V této oblasti přední uživatelský software, který sdružuje rozmanité jazyky, aplikace a operační systémy pro různé hardwarové platformy do jediného obrazu na pevném disku. Snižuje náklady na podporu a rozmísťování softwaru a IT prostředí firmy je díky němu jednodušší a lépe ovladatelné. Na přání ke všem notebookům ThinkPad a stolním počítačům ThinkCentre. System Migration Assistant Efektivní řešení migrace S nástrojem System Migration Assistant snadno přesunete data a nastavení na nový počítač či operační systém. Toto efektivní řešení zvyšuje produktivitu tím, že vám pomáhá provádět vše od masové migrace s využitím firemní sítě po jednotlivé migrace prostřednictvím externího pevného disku. Ke stažení pro všechny notebooky ThinkPad a stolní počítače ThinkCentre.

22 ThinkPad a ThinkCentre doporučuje systém Microsoft Windows XP Professional. Lenovo Všechna práva vyhrazena. ThinkCentre, ThinkPad, Rescue a Recovery jsou ochrannými známkami společnosti Lenovo. Intel, logo Intel, logo Intel Centrino, Celeron a Pentium jsou ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami společnosti Intel Corporation či jejích dceřiných společností ve Spojených státech a dalších zemích. Microsoft a Windows jsou registrovanými ochrannými známkami společnosti Microsoft Corporation. * Nástroj Rescue and Recovery je předinstalován na všech nových noteboocích ThinkPad a stávající uživatelé notebooků ThinkPad si jej mohou zdarma stáhnout z internetu. ** U produktů, které jsou vybaveny nástrojem Embedded Security SubSystem, vytváříme ještě jednu vrstvu ochrany; jde o nejvyšší úroveň zabezpečení dostupného na trhu. *** Pouze u vybraných modelů řady ThinkPad X. Vyžaduje baterii s osmi články plus další baterii k prodloužení životnosti, která se dodává na přání. Poznámka: model(y) na obrázcích slouží pouze k ilustraci a nemusí odpovídat zveřejněným specifikacím produktů. Další fotografie modelů počítačů naleznete na internetové stránce. Zveřejněné informace nemají žádný smluvní účinek.

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

Toshiba EasyGuard v akci:

Toshiba EasyGuard v akci: Toshiba EasyGuard v akci Toshiba EasyGuard v akci: Satellite Pro U200 Plně přizpůsobitelná profesionální platforma nabízí prvotřídní spolehlivost a zabezpečení. Technologie Toshiba EasyGuard zahrnuje sadu

Více

h Počítač h Baterie h Napájecí šňůra h Knihy:

h Počítač h Baterie h Napájecí šňůra h Knihy: Číslo dílu: 92P1924 Děkujeme, že jste si zakoupili počítač IBM ThinkPad X Series. Porovnejte položky tohoto seznamu s položkami v krabici. Pokud některá z těchto položek chybí, obraťte se na svého prodejce.

Více

Dell OptiPlex XE. O výstrahách. Informace o instalaci a funkcích. VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu

Dell OptiPlex XE. O výstrahách. Informace o instalaci a funkcích. VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu Dell OptiPlex XE Informace o instalaci a funkcích O výstrahách VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Stolní počítač pohled zepředu a zezadu 1 2 3 4 5 1 kontrolka

Více

Toshiba EasyGuard v akci:

Toshiba EasyGuard v akci: Toshiba EasyGuard v akci Toshiba EasyGuard v akci: portégé m400 VYSOCE PŘENOSNÝ POČÍTAČ TABLET PC, KTERÝ ZVLÁDNE VŠE. Technologie Toshiba EasyGuard zahrnuje sadu funkcí, které pomáhají mobilním profesionálním

Více

O varováních. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje. Čelní pohled

O varováních. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje. Čelní pohled O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 19 18 1 17 16 15 2 3 14

Více

Příloha č. 4 - Notebooky

Příloha č. 4 - Notebooky Notebook typ 1: levný notebook pro nenáročné použití Nabízená konfigurace uchazeče Display Optická mechanika LCD 15.6" LED anti-glare s rozlišením min. 1366x768 specifikace/ minimální požadavky zadavatele

Více

Důležité informace o produktu

Důležité informace o produktu Začněte zde Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce se mohou změnit bez

Více

Dell OptiPlex 780 Ultra Small Form Factor Informace o instalaci a funkcích technické údaje

Dell OptiPlex 780 Ultra Small Form Factor Informace o instalaci a funkcích technické údaje O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell OptiPlex 780 Ultra Small Form Factor Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled

Více

Lenovo Selection. Pro malé a střední podnikatele VYKON, KTERY VASE NAPADY POSUNE O KROK DAL. THINKAPAD X300 S VYDRZI NA BATERIE AZ 10.5 HODINY.

Lenovo Selection. Pro malé a střední podnikatele VYKON, KTERY VASE NAPADY POSUNE O KROK DAL. THINKAPAD X300 S VYDRZI NA BATERIE AZ 10.5 HODINY. Červen - Červenec 2008 Lenovo Selection Pro malé a střední podnikatele VYKON, KTERY VASE NAPADY POSUNE O KROK DAL. THINKAPAD X300 S VYDRZI NA BATERIE AZ 10.5 HODINY. LENOVO THINKPAD X300 Mobilita bez kompromisů

Více

O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu

O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E4300 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 1 2 3 21 20 4 19 5 18

Více

Dell Latitude E6400 Informace o nastavení a funkcích

Dell Latitude E6400 Informace o nastavení a funkcích Informace o výstraze VÝSTRAHA: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E6400 Informace o nastavení a funkcích 1 2 3 4 24 25 26 27 5 6 23 7 8 9 22 21 20 19

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM

KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM CELKOVÉ NÁKLADY NA VLASTNICTVÍ: KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK INTEL vpro NAMÍSTO SAMOSTATNÉHO NOTEBOOKU A TABLETU PŘINÁŠÍ ÚSPORY KONVERTIBILNÍ ULTRABOOK TM INTEL vpro TM TABLET A NOTEBOOK V JEDINÉM ZAŘÍZENÍ

Více

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE

NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE 13.02.17 7:05:40 NOTEBOOK DELL INSPIRON 13Z 5000 TOUCH NOTEBOOK, I5-7200U, 4GB, 128GB SSD, 13.3" FHD DOTYKOVÝ, W10, ŠEDÝ, 2YNBD ON-SITE Cena celkem: 19 239 Kč (bez DPH: 15 900 Kč) Běžná cena: 21 162

Více

Řešení pro správu klientů a mobilní tisk

Řešení pro správu klientů a mobilní tisk Řešení pro správu klientů a mobilní tisk Uživatelská příručka Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation

Více

Co je Symantec pcanywhere 12.0? Hlavní výhody Snadné a bezpečné vzdálené připojení Hodnota Důvěra

Co je Symantec pcanywhere 12.0? Hlavní výhody Snadné a bezpečné vzdálené připojení Hodnota Důvěra Symantec pcanywhere 12.0 Špičkové řešení vzdáleného ovládání pro odbornou pomoc a řešení problémů Co je Symantec pcanywhere 12.0? Symantec pcanywhere, přední světové řešení vzdáleného ovládání*, pomáhá

Více

Dell Latitude E7240/E7440

Dell Latitude E7240/E7440 Dell Latitude E7240/E7440 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Latitude E7240 čelní a zadní pohled Obrázek 1.

Více

SpaceMouse Enterprise URČENÝ PRO VRCHOLNÉ KONSTRUKTÉRSKÉ VÝKONY

SpaceMouse Enterprise URČENÝ PRO VRCHOLNÉ KONSTRUKTÉRSKÉ VÝKONY Řada produktů SLADĚNÁ KOMBINACE ELEGANTNÍHO, ERGONOMICKÉHO HARDWARU A VÝKONNÉHO, SNADNO POUŽITELNÉHO SOFTWARU, KTERÁ UMOŽŇUJE RYCHLOU, POHODLNOU A ZÁBAVNOU PRÁCI V PROSTŘEDÍ CAD Řada produktů SpaceMouse

Více

KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600

KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600 KVALITNÍ KOMUNIKACE. FUNKCE, KTERÉ SNIŽUJÍ NÁKLADY. CHYTRÝ IP BEZDRÁTOVÝ TELEFONNÍ SYSTÉM PANASONIC KX-TGP600 ÚPLNÉ ŘEŠENÍ BEZDRÁTOVÉ KOMUNIKACE KX-TGP600 Chcete-li dosáhnout vysoké kvality a snížit náklady,

Více

Fujitsu LIFEBOOK A530/AH530 Notebook

Fujitsu LIFEBOOK A530/AH530 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK A530/AH530 Notebook Nezbytný nástroj LIFEBOOK A530/AH530 Notebook LIFEBOOK A530/AH530 je solidní a praktický produkt s lesklým nebo antireflexním 15,6 (39,6cm) em LCD s rozlišením

Více

Vaše cennosti budou v bezpečí

Vaše cennosti budou v bezpečí Vaše cennosti budou v bezpečí Společné vlastnosti Společné vlastnosti trezorů: paměť posledních 100 událostí time out - zablokování trezoru na 30 minut po zadání 5 nesprávných kódů napájení 5xAA baterie

Více

ZÁLOHOVÁNÍ. OBNOVOVÁNÍ. SYMANTEC JE SYMANTEC JE

ZÁLOHOVÁNÍ. OBNOVOVÁNÍ. SYMANTEC JE SYMANTEC JE SYMANTEC JE ZÁLOHOVÁNÍ. Symantec nyní dodává rychlou, důvěryhodnou ucelenou datovou a systémovou ochranu pro virtuální i fyzické systémy. SYMANTEC JE OBNOVOVÁNÍ. Virtualizace serverů je Připojte se k rostoucímu

Více

Vhodný pomocník pro vaše podnikání

Vhodný pomocník pro vaše podnikání Vhodný pomocník pro vaše podnikání Vyberte si svého nejlepšího pomocníka Výběr správného laptopu s funkcemi, jež budou vyhovovat vašim podnikatelským potřebám, není při možnosti volby z více než 1 000

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

O varováních. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích. Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified Memory Architecture)

O varováních. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích. Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified Memory Architecture) O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E5400 a E5500 Informace o instalaci a funkcích Modely E5400/E5500 s grafickou kartou UMA (Unified

Více

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování Velkoformátový skener Xerox 774 Prospekt Velkoformátový skener Xerox 774 Jednoduché barevné a černobílé skenování Osvědčená spolehlivost a kvalita při skenování velkoformátových dokumentů Velkoformátový

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

Dell Vostro 230. O varováních. Informace o instalaci a funkcích. VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti.

Dell Vostro 230. O varováních. Informace o instalaci a funkcích. VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Vostro 230 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. VAROVÁNÍ: Nepokoušejte se provádět servis počítače bez

Více

Práce s mobilním zařízením

Práce s mobilním zařízením Práce s mobilním zařízením Ing. Petr Nepustil 2 Agenda Ovládání dodaného mobilního zařízení a SW Lenovo Ovládání Microsoft Windows 8.1 Registrujte své zařízení Lenovo www.lenovo.com/registration/index.html

Více

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci.

WD Blue pro vysokou spolehlivost při každodenní práci. Úložná řešení WD Váš digitální život je jedinečný. Proto společnost WD nabízí celou řadu interních pevných disků. Tato šikovná příručka vám pomůže najít dokonalý disk podle toho, kde a jak ho chcete používat.

Více

Symantec Protection Suite Small Business Edition Jednoduché, účinné a cenově dostupné řešení navržené pro malé firmy

Symantec Protection Suite Small Business Edition Jednoduché, účinné a cenově dostupné řešení navržené pro malé firmy Jednoduché, účinné a cenově dostupné řešení navržené pro malé firmy Přehled Sada Symantec Protection Suite Small Business Edition představuje jednoduché a cenově dostupné řešení zabezpečení a zálohování.

Více

Zkontrolujte dodané příslušenství.

Zkontrolujte dodané příslušenství. Gratulujeme ke koupi tabletu od společnosti Gigabyte. Tato instalační příručka nabízí informace které vám pomohou se spuštěním a nastavením notebooku Gigabyte. Konfigurace Vašeho zařízení záleží na zakoupeném

Více

Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG

Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Latitude E6430 Pohled zepředu a zezadu

Více

Toshiba dynapad - návrat k psaní perem. Tisková zpráva

Toshiba dynapad - návrat k psaní perem. Tisková zpráva Toshiba dynapad - návrat k psaní perem Praha, Česká republika, 13. října 2015 Toshiba Europe GmbH dnes oznamuje dynapad, jedinečný tablet s operačním systémem Windows 10, který představuje návrat

Více

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions DCU 220 Nový dílenský tablet Bosch 1 DCU 220 Convertible PC Použití jako Tablet PC s dotykovou obrazovkou......nebo jako Notebook s klávesnicí. 2 Hlavní vlastnosti DCU 220 jako centrální PC pro diagnostiku

Více

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze

Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Cloudové služby kancelářského softwaru hostované společností Microsoft Kvalitní nástroje pro firemní nasazení za přijatelnou cenu Vždy aktuální verze Office, e-mail, sdílení dokumentů, videokonference

Více

ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu:

ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu: ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu: 410173-221 Leden 2006 Obsah 1 ešení pro správu klientských počítač Konfigurace a nasazení....................... 1 2 Správa a aktualizace

Více

Jak snadno počítat? KALKULAČKY. Legenda

Jak snadno počítat? KALKULAČKY. Legenda KALKULAČKY Ibico KALKULAČKY Jak snadno počítat? Kalkulačky představují pomoc v kanceláři i na služební cestě. Profesionální kalkulačky IBICO přizpůsobené potřebám obchodníků, účetních, pracovníků v logistice,

Více

Párování zařízení Bluetooth. Uživatelská příručka

Párování zařízení Bluetooth. Uživatelská příručka Párování zařízení Bluetooth Uživatelská příručka Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows a Windows Vista jsou ochranné známky společnosti Microsoft Corporation registrované

Více

MULTI-CARD 25-IN-1 USB 3.0 READER. STRUčný návod k OBSLUze. micro SD M2. Duo SDXC / MMC CF MS

MULTI-CARD 25-IN-1 USB 3.0 READER. STRUčný návod k OBSLUze. micro SD M2. Duo SDXC / MMC CF MS MULTI-CARD 25-IN-1 USB 3.0 READER STRUčný návod k OBSLUze xd SDXC / MMC micro SD M2 CF MS Duo USB 3.0 čtečka Lexar Multi-Card 25-in-1 je pohodlné řešení pro přenos souborů typu vše v jednom. Čtečka má

Více

ThinkPad Wireless WAN Card. Stručná úvodní příručka

ThinkPad Wireless WAN Card. Stručná úvodní příručka ThinkPad Wireless WAN Card Stručná úvodní příručka Kapitola 1. Popis produktu Pokud váš počítač ThinkPad podporuje kartu bezdrátové sítě WAN (Wide Area Network), můžete tuto kartu bezdrátové sítě WAN

Více

Dell OptiPlex Informace o instalaci a funkcích. Minitower pohled zepředu a zezadu. O varováních

Dell OptiPlex Informace o instalaci a funkcích. Minitower pohled zepředu a zezadu. O varováních Dell OptiPlex 7010 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Minitower pohled zepředu a zezadu Obrázek 1. Pohled

Více

VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti.

VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell OptiPlex 990 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Minivěž pohled zepředu a zezadu Obrázek 1. Pohled zepředu

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A532 Notebook Váš nepostradatelný společník Pokud hledáte solidní a spolehlivý všestranný notebook, je Fujitsu LIFEBOOK AH532 tím správným řešením. Antireflexní displej LCD s

Více

PROFESIONÁLNÍ TISKÁRNY ŠTÍTKŮ QL

PROFESIONÁLNÍ TISKÁRNY ŠTÍTKŮ QL PROFESIONÁLNÍ TISKÁRNY ŠTÍTKŮ QL Jednoduchá obsluha Profesionální výsledky Tvorba štítků libovolné velikosti Kompatibilní s aplikacemi Word/Excel/Outlook Součástí dodávky je software pro návrh štítků Potřeba

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK AH502 Notebook Notebook pro každý den Fujitsu LIFEBOOK AH502 je notebook pro každý den, který splní základní potřeby vašeho podnikání. Antireflexní 15,6 (39,6cm) displej LCD

Více

nejšťavnatější informační technologie

nejšťavnatější informační technologie nejšťavnatější informační technologie malá ochutnávka čerstvých technologií co mají šťávu informační technologie komplexní služby grafika a tisk internet web vychutnejte si to, co máte opravdu rádi www.gitech.cz

Více

Technické podmínky. Interaktivní tabule v počtu 2 ks. Stojan zvedací pro interaktivní tabuli 78 se dvěma křídly v počtu 2ks

Technické podmínky. Interaktivní tabule v počtu 2 ks. Stojan zvedací pro interaktivní tabuli 78 se dvěma křídly v počtu 2ks Technické podmínky Popis zařízení a vybavení Uvedené požadavky na technickou specifikaci jsou chápány jako minimální přípustné. Technická specifikace je nastavena níže uvedeným způsobem z důvodu zajištění

Více

O varováních. Dell Precision T5500/T5500n Informace o nastavení a funkcích. Věž Pohled zepředu a zezadu

O varováních. Dell Precision T5500/T5500n Informace o nastavení a funkcích. Věž Pohled zepředu a zezadu O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Precision T5500/T5500n Informace o nastavení a funkcích Věž Pohled zepředu a zezadu 1 2 3 4 5 11 10

Více

Představení notebooku Uživatelská příručka

Představení notebooku Uživatelská příručka Představení notebooku Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth je ochranná známka příslušného vlastníka a je užívaná společností Hewlett- Packard Company

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Wonderware hardware. Seznam produktů

Wonderware hardware. Seznam produktů Wonderware hardware Seznam produktů Platnost od 1. července 2012 Strana 2 Obsah Wonderware hardware Strana Touch Panel PC 15, 17... 3 Operator Interface PC 10, 15, 17... 4 CE Compact Panel PC 7, 10, 15...

Více

Dílčí projekt: Systém projektování textilních struktur 1.etapa: tvorba systému projektování vlákno - příze - tkanina

Dílčí projekt: Systém projektování textilních struktur 1.etapa: tvorba systému projektování vlákno - příze - tkanina Program LibTex Uživatelská příručka 1 Obsah Program Textilní Design... 1 Uživatelská příručka... 1 1 Obsah... 2 2 Rejstřík obrázků... 2 3 Technické požadavky... 3 3.1 Hardware... 3 3.1.1 Procesor... 3

Více

Dell Latitude E6540. Informace o instalaci a funkcích. Pohled z přední a zadní strany. O varováních

Dell Latitude E6540. Informace o instalaci a funkcích. Pohled z přední a zadní strany. O varováních Dell Latitude E6540 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Pohled z přední a zadní strany Obrázek 1. Čelní pohled

Více

Datasheet Fujitsu CELSIUS H710 Mobilní pracovní stanice

Datasheet Fujitsu CELSIUS H710 Mobilní pracovní stanice Datasheet Fujitsu CELSIUS H710 Mobilní pracovní stanice Výkon pracovní stanice na cestách Pokud pracujete na cestách a hledáte přizpůsobitelnou pracovní stanici, která vám zajistí vyšší produktivitu, bude

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK NH570

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK NH570 Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK NH570 Stylové mobilní kino LIFEBOOK NH570 Notebook LIFEBOOK NH570 je mobilní kino, které umožňuje uživatelům sledovat filmy a fotografie, připojit se do sociálních sítí a hrát

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

Představení notebooku Uživatelská příručka

Představení notebooku Uživatelská příručka Představení notebooku Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA. Bluetooth

Více

Dell Latitude E4310. O varováních. Informace o instalaci a funkcích

Dell Latitude E4310. O varováních. Informace o instalaci a funkcích Dell Latitude E4310 Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Čelní pohled 1 snímač okolního světla 19 18 20 17 23

Více

Párování zařízení Bluetooth. Uživatelská příručka

Párování zařízení Bluetooth. Uživatelská příručka Párování zařízení Bluetooth Uživatelská příručka Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Microsoft, Windows a Windows Vista jsou ochranné známky společnosti Microsoft Corporation registrované

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1. Server a příslušenství Počet kusů 1 Specifikace Procesor: minimálně čtyř jádrový, 2.40 GHz, 12 MB cache Pevný disk:

Více

Vyhrazené střední tlačítko myši Pokročilý laserový senzor s rozlišením 8200 DPI Klávesy QuickZoom2 Funkční tlačítko

Vyhrazené střední tlačítko myši Pokročilý laserový senzor s rozlišením 8200 DPI Klávesy QuickZoom2 Funkční tlačítko Produktová řada DOKONALÁ KOMBINACE VÝKONNÉHO, ERGONOMICKÉHO HARDWARU A CHYTRÉHO, SNADNO POUŽITELNÉHO SOFTWARU PRO RYCHLOU, POHODLNOU A ÚŽASNOU PRÁCI V CAD. Produktová řada SpaceMouse Profesionální řada

Více

MOBILNÍ VÝPOČETNÍ TECHNIKA BEZ STAROSTÍ DÍKY TECHNOLOGII TOSHIBA EASYGUARD

MOBILNÍ VÝPOČETNÍ TECHNIKA BEZ STAROSTÍ DÍKY TECHNOLOGII TOSHIBA EASYGUARD MOBILNÍ VÝPOČETNÍ TECHNIKA BEZ STAROSTÍ DÍKY TECHNOLOGII TOSHIBA EASYGUARD Technologie Toshiba EasyGuard je výhodným řešením pro větší bezpečnost dat, dokonalejší ochranu počítače a snadné připojení k

Více

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA.

Více

Symantec Mobile Security

Symantec Mobile Security Pokročilá ochrana mobilních zařízení před bezpečnostními riziky Katalogový list: Správa koncových zařízení a mobilita Přehled Nabídka aplikací neautorizovanými prodejci spolu se značnou otevřeností platformy

Více

Strom funkcí Lenovo Solution Center: Systémové nástroje (System)

Strom funkcí Lenovo Solution Center: Systémové nástroje (System) Solution Center funguje jako jednotné centrum, které sleduje stav počítače, hlásí případné problémy a pomůže s jejich řešením (proto Solution Center centrum řešení). Aplikace je mnohem přívětivější pro

Více

Kontrola obsahu balení

Kontrola obsahu balení Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů

Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Program Sharpdesk Sharpdesk řešení pro správu dokumentů Práce s firemními informacemi Správa firemních dokumentů Jak zaznamenávat, organizovat a sdílet Vaše informace Sharpdesk je jedním z nejoblíbenějších

Více

Manuál snadné instalace Lenovo IdeaPad S100

Manuál snadné instalace Lenovo IdeaPad S100 Manuál snadné instalace Lenovo IdeaPad S100 1 2 Vážený zákazníku, gratulujeme vám k pořízení netbooku Lenovo IdeaPad S100. Manuál, který právě držíte v rukou, se může stát vaším užitečným poradcem. Poradí

Více

TOSHIBA EASYGUARD V AKCI: KTERÝ NOTEBOOK JE PRO VÁS TEN PRAVÝ?

TOSHIBA EASYGUARD V AKCI: KTERÝ NOTEBOOK JE PRO VÁS TEN PRAVÝ? TOSHIBA EASYGUARD V AKCI: KTERÝ NOTEBOOK JE PRO VÁS TEN PRAVÝ? Technologie Toshiba EasyGuard je výhodným řešením pro větší bezpečnost dat, dokonalejší ochranu počítače a snadné připojení k síti. Mobilní

Více

Přehrávač médií NeoTV 350 (NTV350)

Přehrávač médií NeoTV 350 (NTV350) Přehrávač médií NeoTV 350 (NTV350) 2011 NETGEAR, Inc. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být reprodukována, přenášena, přepisována, ukládána na systémech pro vyhledávání informací

Více

Obj. č.: 4731364 NÁVOD K OBSLUZE

Obj. č.: 4731364 NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 4731364 Děkujeme, že jste si zakoupili tento bezdrátový kontroler pro ovládání RGB LED pásků, který umožňuje ovládání pomocí dálkového ovladače, nebo chytrým mobilním telefonem

Více

Bezdrátový router 150 Mbit/s Wireless N

Bezdrátový router 150 Mbit/s Wireless N Bezdrátový router 150 Mbit/s Wireless N TL-WR740N Hlavní znaky: Bezdrátový přenos dat rychlostí až 150 Mbit/s je ideální pro hraní online her, vysílání datového proudu videa a internetovou telefonii Snadné

Více

O autorovi 6 O odborném redaktorovi 7 Úvod 21 Laptop nebo notebook? 21 Co je cílem této knihy 22 Webové stránky autora 23 Osobní poznámka 23

O autorovi 6 O odborném redaktorovi 7 Úvod 21 Laptop nebo notebook? 21 Co je cílem této knihy 22 Webové stránky autora 23 Osobní poznámka 23 Obsah O autorovi 6 O odborném redaktorovi 7 Úvod 21 Laptop nebo notebook? 21 Co je cílem této knihy 22 Webové stránky autora 23 Osobní poznámka 23 KAPITOLA 1 Obecně o přenosných systémech 25 Definice přenosného

Více

Jak snadno počítat? KALKULAČKY. Legenda

Jak snadno počítat? KALKULAČKY. Legenda KALKULAČKY Ibico KALKULAČKY Jak snadno počítat? Kalkulačky představují pomoc v kanceláři i na služební cestě. Profesionální kalkulačky IBICO přizpůsobené potřebám obchodníků, účetních, pracovníků v logistice,

Více

Představení notebooku Uživatelská příručka

Představení notebooku Uživatelská příručka Představení notebooku Uživatelská příručka Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth je ochranná známka příslušného vlastníka a je užívaná společností Hewlett- Packard Company

Více

Fyzická bezpečnost. Téma: Ochrana proti odposlechu. Ing. Kamil Halouzka, Ph.D. kamil.halouzka@unob.cz

Fyzická bezpečnost. Téma: Ochrana proti odposlechu. Ing. Kamil Halouzka, Ph.D. kamil.halouzka@unob.cz Fyzická bezpečnost Téma: Ochrana proti odposlechu Ing. Kamil Halouzka, Ph.D. kamil.halouzka@unob.cz Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro bezpečnostní systém státu

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

Společnost Sony doporučuje systém Windows. Tenká a lehká hybridní konstrukce s designem Surf Slider

Společnost Sony doporučuje systém Windows. Tenká a lehká hybridní konstrukce s designem Surf Slider VAIO Duo 13 Tenká a lehká hybridní konstrukce s designem Surf Slider Poznamenejte si nové nápady v režimu tabletu a následně vysuňte displej, abyste zpřístupnili tenkou podsvícenou klávesnici. Design Surf

Více

TouchPad a klávesnice

TouchPad a klávesnice TouchPad a klávesnice Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA. Informace uvedené v této příručce

Více

NIBE ENERGY SYSTEMS Komunikace s TČ pomocí modulu SMS 40 a NIBE Mobile App

NIBE ENERGY SYSTEMS Komunikace s TČ pomocí modulu SMS 40 a NIBE Mobile App Komunikace s TČ pomocí modulu SMS 40 a NIBE SMS 40 a Komunikační jednotka NIBE SMS 40 příslušenství SMS 40 umožňuje řídit a monitorovat na dálku Vaše tepelné čerpadlo v tepelném čerpadle lze nadefinovat

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

Představení notebooku Uživatelská příručka

Představení notebooku Uživatelská příručka Představení notebooku Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bluetooth je ochranná známka příslušného vlastníka a je užívaná společností Hewlett- Packard Company

Více

Dell Latitude 6430u. Informace o instalaci a funkcích. Pohled z přední a zadní strany. O varováních

Dell Latitude 6430u. Informace o instalaci a funkcích. Pohled z přední a zadní strany. O varováních Dell Latitude 6430u Informace o instalaci a funkcích O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Pohled z přední a zadní strany Obrázek 1. Čelní pohled

Více

Představení notebooku Uživatelská příručka

Představení notebooku Uživatelská příručka Představení notebooku Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation v USA. Bluetooth je ochranná

Více

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II.

Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Příloha č.1 Specifikace předmětu zakázky část II. Projekt Inovace ve vzdělávacím procesu Vyšší odborné školy, Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Bzenec, registrační číslo CZ.1.07/1.3.41/01.0038

Více

Nejčastější dotazy pro řešení Symantec System Recovery 2011

Nejčastější dotazy pro řešení Symantec System Recovery 2011 Nejčastější dotazy pro řešení Symantec System Recovery 2011 Obnova vašeho systému kdykoli, kamkoli a během několika minut Co je Symantec System Recovery? Symantec System Recovery 2011, dříve známý jako

Více

Netfox s.r.o. Popis nabídky: Nabízíme Vám dodání zboží dle následující specifikace:

Netfox s.r.o. Popis nabídky: Nabízíme Vám dodání zboží dle následující specifikace: Příloha č.1 Popis nabídky: Dodávka hardware a software a dalšího vybavení dle specifikace. Doprava k zákazníkovi je již v ceně dodávky zahrnuta. Možnost úpravy nabídky co se týká parametrů, nebo počtu

Více

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115

Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Gymnázium a Střední odborná škola, Rokycany, Mládežníků 1115 Číslo projektu: Číslo šablony: 15 Název materiálu: Ročník: Identifikace materiálu: Jméno autora: Předmět: Tématický celek: Anotace: CZ.1.07/1.5.00/34.0410

Více

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460 DCU KTS 350 100 PLUS NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE DCU 100 PLUS KTS 460 KTS 350 Nástupce KTS 340 KTS 340 Ukončení výroby prosinec 2015 KTS 350 DCU100 plus s integrovanou komunikační kartou KTS

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH512 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH512 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH512 Notebook Váš společník na každý den Fujitsu LIFEBOOK AH512 je solidní notebook pro každodenní použití s lesklým 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením HD a širokoúhlým

Více

DNS_PC_ATYP_ _10

DNS_PC_ATYP_ _10 DNS_PC_ATYP_60001321_10 DELL Optiplex 7010 DT Specifikace pokročilý stolní počítač Procesor x86-64 kompatibilní, min čtyřjádrová Intel i5-3470 PassMark CPU Mark min 6600 bodů; TDP max 78W 6633 bodů, 77W

Více

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation. Informace

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Čeština Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně.

Více

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR.

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Začínáme Podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým číslem vašeho produktu a použijte ho při registraci výrobku na adrese

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

Polycom - produkty pro VOIP komunikaci. přehled portfolia SIP telefonů. objevte nové možnosti hlasové komunikace

Polycom - produkty pro VOIP komunikaci. přehled portfolia SIP telefonů. objevte nové možnosti hlasové komunikace Polycom - produkty pro VOIP komunikaci přehled portfolia SIP telefonů objevte nové možnosti hlasové komunikace 1. PŘEHLED POLYCOM PRODUKTŮ PRO VOIP KOMUNIKACI 1.1. Stolní telefony standardu SIP SoundPoint

Více