Kontaktní osoba ve věcech organizačních: RNDr. Tomáš Kytlík Telefon.:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Kontaktní osoba ve věcech organizačních: RNDr. Tomáš Kytlík Telefon.: 722 943 646 E-mail: tomas.kytlik@seznam.cz"

Transkript

1 Výzva k předložení nabídek a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu VZMR II (dále jen zadávací dokumentace) v souladu s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod Zadavatel: Název zakázky: Geodetické práce na cyklostezce Čestice-Častolovice-Kostelec nad Orlicí Název zadavatele: Dobrovolný svazek obcí Orlice Sídlo zadavatele: Palackého náměstí 38, Kostelec nad Orlicí IČ: Osoba zastupující zadavatele: Ing. Jiří Bartoš, předseda DSO Orlice Telefon: jbartos@kostelecno.cz Kontaktní osoba ve věcech organizačních: RNDr. Tomáš Kytlík Telefon.: tomas.kytlik@seznam.cz Kontaktní osoby ve věcech technických: Ing. Zlata Bartošová Technický dozor Telefon: zlata.bartosova@irbos.cz Vymezení předmětu veřejné zakázky: Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu II. kategorie na služby. Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů. Předmětem zakázky je: geodetické zaměření skutečného provedení stavby a geodetické zaměření díla pro vklad do katastru nemovitostí cyklostezky Čestice-Častolovice-Kostelec nad Orlicí pokud je třeba a další, pro provádění stavby nutné, zeměměřičské činnosti, a to vše pod vedením oprávněného zeměměřičského inženýra podle zákona č. 200/1994 Sb. Podmínky plnění - vypracování projektové dokumentace skutečného provedení stavby: Dokumentace skutečného provedení stavby bude předána zadavateli v 10 (deseti) vyhotoveních v grafické (tištěné) podobě a jednou v digitální podobě na nosiči CD ROM. Dokumentace skutečného provedení bude provedena podle následujících zásad: - Digitální podoba výkresů musí být zpracována ve formátu dwg, textové části ve formátu MS WORD. - Geodetické zaměření skutečného provedení díla bude provedeno oprávněným zeměměřičským inženýrem podle zák. č. 200/1994 Sb. Strana 1 (celkem 6)

2 Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů EU, program ROP NUTS II. Severovýchod prioritní osy 1. Rozvoj dopravní infrastruktury, oblasti podpory 1. 2 Podpora projektů zlepšujících dopravní obslužnost území, registrační číslo projektu CZ.1.13/1.2.00/ Předpokládaná hodnota veřejné zakázky: ,-Kč bez DPH Obsah výzvy: A. obchodní podmínky B. technické podmínky C. požadavky na varianty nabídek D. požadavek na způsob zpracování nabídkové ceny E. podmínky a požadavky pro zpracování nabídky F. způsob hodnocení nabídek podle hodnotících kritérií G. jiné požadavky na plnění veřejné zakázky Seznam příloh výzvy: 1. Vzor krycího listu příloha č Vzor čestného prohlášení příloha č Stavební povolení 4. PD Katastrální situace SO 01, SO 02, SO 03, SO 04 a přehledná mapa A. Obchodní podmínky Předmět veřejné zakázky vymezený v této výzvě se bude realizovat na základě smlouvy uzavřené mezi zadavatelem a vybraným uchazečem o veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR II). Uchazeč je povinen předložit v nabídce návrh smlouvy, který musí být podepsán osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče nebo osobou pověřenou zastupováním osoby oprávněné jednat jménem uchazeče. Zadavatel si vyhrazuje právo o konečném znění smlouvy jednat. Ve smlouvě musí být nabídnutá cena definována jako nejvýše přípustná. Návrh smlouvy musí obsahovat tato ujednání: a) záruku za jakost v měsících 24 měsíců b) předpokládaný termín plnění od 05/2012 do platební podmínky náklady na služby budou uhrazeny v měsíčních splátkách na základě skutečně provedených a odsouhlasených prací. Lhůta splatnosti faktur je stanovena na 30 dnů. Zálohy nebudou poskytovány. c) smluvní sankce za nedodržení termínu dokončení ,-Kč/den d) smluvní sankce za nedodržení termínu odstranění reklamovaných vad v průběhu záruční doby - v Kč za každý započatý den prodlení: 5.000,- Kč/den Dílo bude realizováno v souladu s platnými zákony ČR a ČSN a dle obecně závazných a doporučených předpisů a metodik. Zhotovitel na sebe přejímá zodpovědnost za škody způsobené všemi účastníky na zhotovovaném díle po celou dobu realizace, tzn. do převzetí díla objednatelem bez vad, stejně tak za škody způsobené svou činností zadavateli nebo třetí osobě na majetku, tzn., že v případě jakéhokoliv narušení či poškození majetku, je zhotovitel povinen bez zbytečného odkladu tuto škodu odstranit a není-li to možné, tak finančně uhradit. Za zajištění opatření pro zabezpečení bezpečnosti provozu v souvislosti s omezeními spojenými s realizací akce zodpovídá v průběhu dodavatel. Strana 2 (celkem 6)

3 Záruka za jakost a kvalitu provedených prací bude poskytnuta zhotovitelem v délce 24 měsíců od doby protokolárního předání díla zadavateli. V případě výskytu skrytých vad se záruka prodlužuje o dobu, ve které budou zjištěné vady odstraňovány. Uchazeč se zavazuje poskytnout objednateli, pověřeným osobám a kontrolním orgánům (po dobu 5 let) veškerou požadovanou součinnost při plnění povinností vyplývající ze skutečnosti, že je zakázka financována jako součást projektu podpořeného z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod. Uchazeč se zavazuje poskytnout zadavateli veškeré doklady, požadované informace a dokumentaci vztahující se k předmětu zakázky, které si kontrolní orgány vyžádají. B. Technické podmínky Technické podmínky stanoví zadavatel odkazem na následující dokumenty podle uvedeného pořadí: a) české technické normy přejímající evropské normy nebo jiné národní technické normy přejímající evropské normy, b) evropská technická schválení, c) obecné technické specifikace stanovené v souladu s postupem uznaným členskými státy Evropské unie a uveřejněné v Úředním věstníku Evropské unie, d) mezinárodní normy, nebo e) jiné typy technických dokumentů než normy, vydané evropskými normalizačními orgány. C. Varianty nabídek Zadavatel variantní řešení nepřipouští. D. Požadavek na způsob zpracování nabídkové ceny Uchazeč stanoví nabídkovou cenu za provedení zakázky, na kterou podává svoji nabídku. Nabídková cena bude stanovena pro danou dobu plnění jako cena nejvýše přípustná se započtením veškerých nákladů, rizik, přiměřené míry zisku a finančních vlivů po celou dobu realizace zakázky v souladu s podmínkami uvedenými v zadávací dokumentaci. Celková nabídková cena bude uvedena v české měně v členění na cenu celkem bez DPH, výši DPH a cenu celkem včetně DPH podle formuláře krycí list nabídky příloha č. 1, která je součástí výzvy. Nabídková cena musí obsahovat veškeré nutné náklady k realizaci předmětu veřejné zakázky včetně nákladů souvisejících (poplatky, vedlejší náklady, předpokládaná rizika spojená s umístěním stavby, provozem apod.) Nabídková cena bude stanovena jako cena nejvýše přípustná. Nabídková cena musí dále obsahovat i předpokládaný vývoj cen v daném oboru včetně předpokládaného vývoje kurzu české měny k zahraničním měnám až do doby dokončení předmětné zakázky. Nabídková cena musí být platná až do Uchazeč prokazuje svoji nabídkovou cenu předložením následujících údajů: a) celkovou rekapitulací na krycím listu rozpočtu tj. soupisem celkové ceny bez daně, výše DPH a ceny celkem a s uvedením celkové nabídkové ceny vč. DPH ve shodném členění Změna (překročení) nabídkové ceny je možné v případě, že v průběhu realizace veřejné zakázky dojde ke změnám sazeb DPH. V tomto případě bude celková nabídková cena upravena podle výše sazeb DPH platných v době vzniku zdanitelného plnění. Strana 3 (celkem 6)

4 Veškeré vícepráce, méně práce, změny, doplňky nebo rozšíření musí být vždy před jejich realizací písemně odsouhlaseny objednatelem včetně jejich ocenění. Pokud zhotovitel provede některé z těchto prací bez písemného souhlasu objednatele, má objednatel právo odmítnout jejich úhradu. E. Podmínky a požadavky zpracování nabídky nabídka bude předložena ve dvou vyhotoveních (svazcích), v jednom originálu (označená ORIGINÁL ) a v jedné kopii (označená KOPIE ), v českém jazyce, písemně a v jedné uzavřené obálce označené názvem veřejné zakázky, na které musí být uvedena adresa, na niž je možné zaslat oznámení nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl zadavatel upřednostňuje číslování všech listů nabídky včetně příloh vzestupnou řadou nabídka bude svázána či jinak zabezpečena proti manipulaci s jednotlivými listy včetně příloh tak, aby bez násilného porušení provázání nebylo možno žádný list volně vyjmout. nabídka bude podepsána osobou oprávněnou za uchazeče jednat a podepisovat podle výpisu z Obchodního rejstříku popřípadě statutárním orgánem zmocněnou osobou, jejíž plná moc musí být součástí dokumentace uchazeče. krycí list nabídky pro sestavení krycího listu nabídky uchazeč využije přílohu č. 1. Na krycím listu budou vyplněny všechny údaje. doklady, jimiž uchazeč prokazuje kvalifikaci doklady budou řazeny v tomto pořadí: a) základní kvalifikační předpoklady (příloha č. 2) b) profesní kvalifikační předpoklady aa) výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán, bb) doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu této veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci na základě kterého je oprávněn provádět požadované činnosti, tj. geodetické práce - úředně oprávněný zeměměřický inženýr. cc) doklad o odborné způsobilosti dodavatele nebo osoby, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost prokazuje. Prokázání bude považováno za splněné předložením dokladu úředního oprávnění pro ověřování výsledků zeměměřických činností. Cenová nabídka musí obsahovat zadavatelem předloženou celkovou rekapitulaci ceny dle této zadávací dokumentace, v textové části bude uvedeno, že nabídková cena obsahuje veškeré náklady uchazeče k realizaci zakázky, nabídková cena je cenou nejvýše přípustnou. Návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. V případě, že má být předmět veřejné zakázky plněn podle společně několika dodavateli, jsou veřejnému zadavateli povinni předložit současně s doklady prokazujícími splnění kvalifikačních předpokladů smlouvu, ve které je obsažen závazek, že všichni tito dodavatelé budou vůči veřejnému zadavateli a třetím osobám z jakýchkoliv právních vztahů vzniklých v souvislosti s veřejnou zakázkou zavázáni společně a nerozdílně, a to po celou dobu plnění veřejné zakázky i po dobu trvání jiných závazků vyplývajících z veřejné zakázky. Požadavek na závazek podle věty první, aby dodavatelé byli zavázáni společně a nerozdílně, platí, pokud zvláštní právní předpis nebo zadavatel nestanoví jinak. Strana 4 (celkem 6)

5 F. Způsob hodnocení nabídek podle hodnotících kritérií Hodnotícím kritériem je - nejnižší nabídková cena včetně DPH G. Jiné požadavky zadavatele na plnění veřejné zakázky Dodatečné informace k zadávací dokumentaci Uchazeč je oprávněn požadovat po zadavateli dodatečné informace k zadávací dokumentaci. Poskytování dodatečných informací Na základě žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci doručené ve stanovené lhůtě odešle zadavatel uchazeči dodatečné informace k zadávací dokumentaci, a to nejpozději do 5 dnů pracovních dnů ode dne doručení. Tyto dodatečné informace, včetně přesného znění žádosti, poskytne zadavatel i všem ostatním uchazečům, kterým byla zadávací dokumentace poskytnuta. Adresa pro vyžádání si dodatečných informací Žádosti o dodatečné informace doručí uchazeči nebo zájemci ve stanovené lhůtě em na adresu: RNDr. Tomáš Kytlík (tomas.kytlik@rychnov-city.cz) a zároveň poštou na adresu zadavatele. Forma vyžádání dodatečných informací Žádost o dodatečné informace musí být písemná. Místo a lhůty plnění Zadavatel pro plnění veřejné zakázky stanoví následující termíny Předpokládané zahájení stavby: 05/2012 Termín dokončení stavebních prací: do Místem plnění veřejné zakázky je katastrální území: Lípa nad Orlicí, Čestice, Častolovice a Kostelec nad Orlicí Místo pro podávání nabídky, doba v níž lze nabídky podat a místo a termín otevírání obálek Nabídky se podávají v písemné formě osobně nebo doporučeně poštou v uzavřených obálkách označených názvem Geodetické práce na cyklostezce Čestice-Častolovice-Kostelec nad Orlicí a slovem NEOTVÍRAT, opatřených na uzavření razítkem či podpisem uchazeče. Nabídky budou přijímány osobně v Regionálním turistickém a informačním centrum (RTIC), I. J. Pešiny 39, Kostelec nad Orlicí v pracovní dny - pondělí až pátek od 8.00 hod do hod. Poslední den lhůty, tj. do do 10:00 hodin, a to na adrese: Regionálním turistickém a informačním centrum (RTIC), I. J. Pešiny 39, Kostelec nad Orlicí V případě doručení nabídky poštou je za okamžik převzetí zadavatelem považováno převzetí nabídky podatelnou zadavatele. Neveřejné otevírání obálek s nabídkami se uskuteční dne místnosti v sídle zadavatele v 11:00 hodin v zasedací Strana 5 (celkem 6)

6 Doba a místo prohlídky místa plnění Zadavatel umožní všem zájemcům oprávněným k předložení nabídky prohlídku místa plnění. Prohlídka místa plnění bude umožněna po telefonické dohodě s Ing. Zlatou Bartošovou (telefon: ). Změna podmínek zadávací dokumentace Zadavatel si vyhrazuje právo na změnu nebo úpravu podmínek stanovených zadávací dokumentací, a to buď na základě žádostí uchazečů o vyjasnění zadávací dokumentace, nebo z vlastního podnětu. Změnu obsahu zadání zástupce zadavatele oznámí všem osloveným dodavatelům, kteří podali své nabídky v řádném termínu. Změna bude oznámena písemně, eventuálně elektronicky, spolu s oznámením prodloužení lhůty na podání příslušně přepracovaných nabídek. Uchazečům v takovém případě nenáleží žádná úhrada takto vzniklých nákladů. Práva zadavatele Zadavatel si vyhrazuje právo před rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky ověřit informace uváděné dodavatelem v nabídce. Zadavatel si vyhrazuje právo jednat o obchodních podmínkách a upřesnit jejich konečné znění. Zadavatel nehradí uchazečům výdaje spojené se zpracováním nabídky a jejím doručení. Zadavatel si vyhrazuje právo soutěž zrušit bez udání důvodu. Zadavatel si vyhrazuje právo vyloučit uchazeče, jehož nabídka neobsahuje všechny požadované náležitosti a doklady, nebo uchazeče, jehož nabídka je po obsahové stránce nesouladná s požadovaným předmětem zakázky nebo jehož nabídková cena obsahuje mimořádně nízkou nabídkovou cenu. Tento dokument obsahuje 6 stran textu. V Kostelci nad Orlicí dne Strana 6 (celkem 6)

OBEC OSEČNICE. Nákup traktorového návěsu

OBEC OSEČNICE. Nákup traktorového návěsu OBEC OSEČNICE vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít o předmětné

Více

Tato zakázka je spolufinancována z Operačního programu Životní prostředí 2007-2013 prostřednictvím ERDF/FS a SFZP ČR

Tato zakázka je spolufinancována z Operačního programu Životní prostředí 2007-2013 prostřednictvím ERDF/FS a SFZP ČR Výzva k předložení nabídek a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen zadávací dokumentace) v souladu s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu II. kategorie Operačního

Více

Předmětem zakázky je: Předmětem této zakázky je vybavení sběrného dvora v obci Lupenice. Podrobný popis je v příloze č. 3.

Předmětem zakázky je: Předmětem této zakázky je vybavení sběrného dvora v obci Lupenice. Podrobný popis je v příloze č. 3. Výzva k předložení nabídek a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen zadávací dokumentace) v souladu s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu II. kategorie Operačního

Více

Oprava místních komunikací v obci Borovnice

Oprava místních komunikací v obci Borovnice OBEC BOROVNICE Přestavlky čp. 1, 517 41 Kostelec nad Orlicí vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a Zásadami zadávání veřejných zakázek

Více

MĚSTO VAMBERK HUSOVO NÁM. čp. 1, VAMBERK

MĚSTO VAMBERK HUSOVO NÁM. čp. 1, VAMBERK MĚSTO VAMBERK HUSOVO NÁM. čp. 1, 517 54 VAMBERK vyhlašuje v souladu s ustanovením 31, v návaznosti na 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění

Více

OBEC OHNIŠOV. vyhlašuje

OBEC OHNIŠOV. vyhlašuje OBEC OHNIŠOV vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít o předmětné zakázce

Více

MĚSTO VAMBERK HUSOVO NÁM. čp. 1, 517 54 VAMBERK

MĚSTO VAMBERK HUSOVO NÁM. čp. 1, 517 54 VAMBERK MĚSTO VAMBERK HUSOVO NÁM. čp. 1, 517 54 VAMBERK vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění

Více

OBEC SKUHROV NAD BĚLOU 517 03 SKUHROV NAD BĚLOU čp. 84

OBEC SKUHROV NAD BĚLOU 517 03 SKUHROV NAD BĚLOU čp. 84 OBEC SKUHROV NAD BĚLOU 517 03 SKUHROV NAD BĚLOU čp. 84 vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a Zásadami zadávání veřejných zakázek

Více

OBEC ZDOBNICE. vyhlašuje

OBEC ZDOBNICE. vyhlašuje OBEC ZDOBNICE vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít o předmětné

Více

OBEC JAHODOV. Výzva k podání cenové nabídky a zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona. vyhlašuje

OBEC JAHODOV. Výzva k podání cenové nabídky a zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona. vyhlašuje OBEC JAHODOV Výzva k podání cenové nabídky a zadávací dokumentace k zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

MĚSTO VAMBERK HUSOVO NÁM. čp. 1, VAMBERK

MĚSTO VAMBERK HUSOVO NÁM. čp. 1, VAMBERK MĚSTO VAMBERK HUSOVO NÁM. čp. 1, 517 54 VAMBERK vyhlašuje v souladu s ustanovením 31, v návaznosti na 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU, O.P.S. NA DRAHÁCH 1595, RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU, O.P.S. NA DRAHÁCH 1595, RYCHNOV NAD KNĚŽNOU SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU, O.P.S. NA DRAHÁCH 1595, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Výzva k předložení nabídek a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen zadávací dokumentace)

Více

Školní jídelna RK, U Stadionu 1229, Rychnov nad Kněžnou IČ:

Školní jídelna RK, U Stadionu 1229, Rychnov nad Kněžnou IČ: Školní jídelna RK, U Stadionu 1229, 516 01 Rychnov nad Kněžnou IČ: 72553588 Datum: 14. 03. 2018 Evidenční číslo: 42/TM/2018/O/6 Číslo jednací: VZ-02/2018- Vyřizuje/linka: Tomáš Mitlehner E-mail: Info@sjrk.cz

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce OPRAVA A REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A CHODBY VE ZDRAVOTNÍM STŘEDISKU Zadavatel: Obec Staré Město se sídlem: Staré Město

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Dodávka posypové soli pro rok 2013

Dodávka posypové soli pro rok 2013 pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Dodávka posypové soli pro rok 2013 Zadavatel: Služby Města Veselí nad Moravou, se sídlem: Blatnická 1551, 698 01 Veselí nad Moravou IČ: 46 936 777 Zastoupený:

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 27.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2017/OSVŠ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 07.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 9/2016/KTÚ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Podsedice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel: Obec Podsedice

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU, O.P.S. NA DRAHÁCH 1595, RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU, O.P.S. NA DRAHÁCH 1595, RYCHNOV NAD KNĚŽNOU SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA RYCHNOV NAD KNĚŽNOU, O.P.S. NA DRAHÁCH 1595, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Výzva k předložení nabídek a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen zadávací dokumentace)

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek účastníků v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6, 27 zákona č. 134/2016 Sb., zákon

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. Preambule. Identifikační údaje zadavatele.

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. Preambule. Identifikační údaje zadavatele. OBEC KOLOVÁ Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Preambule Obec Kolová (dále jen zadavatel ) vyhlašuje zakázku malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3) zákona 137/2006

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Zadavatel: Městská část Praha 14, IČ: 00231312 ul. Bří. Venclíků 1073 198 21 Praha 9 VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na služby Zajištění

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách

Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů veřejné zakázky na dodávky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 31 zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů(dále jen zákon) a v souladu se směrnicí Mateřské školy Rýmařov č. j. MŠ 35/5SR/2017 Veřejné zakázky

Více

Výzva k podání nabídek Čj. ČŠIG-263/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-60/14-G40 (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek

Výzva k podání nabídek Čj. ČŠIG-263/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-60/14-G40 (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek Výzva k podání nabídek Čj. ČŠIG-263/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-60/14-G40 (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace NÁRODNÍ ARCHIV ORGANIZAČNÍ SLOŽKA STÁTU Zadávací dokumentace k veřejné zakázce na služby Č. j. NA 1245 6/11-2013 Výběrové řízení na tisk publikací zařazených do edičního plánu Národního archivu pro rok

Více

Zpracování ekonomické studie jako přílohy žádosti o dotaci k projektům Park Skleněnka, Obnova litinového zábradlí a Infocentrum

Zpracování ekonomické studie jako přílohy žádosti o dotaci k projektům Park Skleněnka, Obnova litinového zábradlí a Infocentrum ČÍSLO JEDNACÍ: MMHK/198186/2013 OE/Mach SPIS. ZNAČKA: SZ MMHK/198186/2013 VYŘIZUJE: Ing. Alena Machaňová TELEFON: 495 707 598 EMAIL: alena.machanova@mmhk.cz DATUM: 11.11. 2013 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Zadavatel: Název zakázky:

Zadavatel: Název zakázky: Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) Zadavatel: Název zadavatele: Odborný léčebný ústav Jevíčko Sídlo zadavatele: 56943 Jevíčko, TRN-Léčebna 508 IČ: 00193976 Osoba oprávněná jednat:

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

Repasování oken ve 2. NP budovy purkrabství v areálu zámku Kolín

Repasování oken ve 2. NP budovy purkrabství v areálu zámku Kolín VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

Jezeřany Maršovice - kanalizace

Jezeřany Maršovice - kanalizace Veřejná zakázka malého rozsahu na služby zadávaná podle ustanovení 6, 16 a 18 odstavec (3) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) s

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ NA ZHOTOVENÍ DÍLA " ZADÁVANÉHO V SOULADU S USTANOVENÍM 38 ZÁKONA. Č. 137/2006 SB. VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH -ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Projektová dokumentace Chrastava, multifunkční hřiště

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), v režimu zakázek malého rozsahu na stavební práce. 1. Informace o předmětu

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Křečovice Křečovice 9 257 56 Neveklov IČ: 00232068 DIČ: CZ00232068

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: veřejný zadavatel Příspěvková organizace zřízená územním samosprávným

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA

OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA NÁRODNÍ ÚSTAV MINISTERSTVO KULTURY LIDOVÉ KULTURY ČESKÉ REPUBLIKY OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zpracoval: Jančálek s.r.o. 08/2006 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace pro plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Nová ČOV Horní Vltavice

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace pro plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Nová ČOV Horní Vltavice Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace pro plnění veřejné zakázky malého rozsahu Nová ČOV Horní Vltavice formou výzvy více zájemcům ve smyslu 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a v souladu s 6 zákona

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava zateplení fasády, Turpišova

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

" Ú z e m n í p l á n V í t ě z n á " v y z ý v á

 Ú z e m n í p l á n V í t ě z n á  v y z ý v á Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) na služby, zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Poskytnutí úvěru na předfinancování dotace Tato veřejná zakázka se nezadává dle zákona 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek. Identifikační

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY REKONSTRUKCE STŘECHY SOKOLOVNY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY REKONSTRUKCE STŘECHY SOKOLOVNY Tělocvičná jednota SOKOL UHERSKÉ HRADIŠTĚ pobočný spolek Tyršovo náměstí 113, 686 01 Uherské Hradiště, Veřejná zakázka podle Pravidel pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu TJ Sokol Uh. Hradiště,

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

ZELENÉ PLÍCE ČEJKOVIC

ZELENÉ PLÍCE ČEJKOVIC VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ NA SLUŽBY ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.02/6.5.00/15.29514 AKCEPTAČNÍ ČÍSLO: 15256686 ZADÁVANÉ V SOULADU S USTANOVENÍM 6,12 A 18 ZÁKONA O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH

Více

Popis předmětu zakázky: v uzavřené a neporušené obálce a musí být označena Neotvírat! VŘ Tisk a distribuce metodické publikace pro učitele a označením

Popis předmětu zakázky: v uzavřené a neporušené obálce a musí být označena Neotvírat! VŘ Tisk a distribuce metodické publikace pro učitele a označením Čj. ČŠIG-815/14-G40 Sp.zn. ČŠIG-S-106/14-G40 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno 46/14/10 zhotovitelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky:

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE

NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE OBEC TRŠICE Zadávací dokumentace na dodávky pro projekt NÁDOBY NA BIOODPAD V OBCI TRŠICE 1. Identifikační údaje zadavatele, základní parametry výběrového řízení 1.1. Identifikační údaje zadavatele Obec

Více

Výchovný ústav, střední škola, základní škola a školní jídelna Vidnava, Klášterní 25 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Výchovný ústav, střední škola, základní škola a školní jídelna Vidnava, Klášterní 25 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výchovný ústav, střední škola, základní škola a školní jídelna Vidnava, Klášterní 25 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 zákona č.

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY ZAKÁZKA VYŠŠÍ HODNOTY 1. Zadavatel: SRUBMONT s.r.o. se sídlem Roháčova 145/14, Žižkov, 130 00 Praha 3 IČ: 27972925 Tel.: 608 555 400 E-mail: administrace@srubmont.cz

Více

I. Identifikační údaje zadavatele název: Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12 Pertoldova 3373/51, Praha 4 - Modřany

I. Identifikační údaje zadavatele název: Základní škola a mateřská škola Na Beránku v Praze 12 Pertoldova 3373/51, Praha 4 - Modřany VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve výběrovém řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "BADATELSKÁ ZAHRADA - VYBUDOVÁNÍ PŘÍSTŘEŠKŮ - 2019" I. Identifikační údaje zadavatele název: Základní

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. et Bc.

Více

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, RYCHNOV NAD KNĚŽNOU MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, za účelem zjištění cen

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ZMĚNA STAVBY STAVEBNÍ ÚPRAVA BUDOVY OBČANSKÉ VYBAVENOSTI Zadavatel : Obec Horrníí Sttrropniice,, Horrníí Sttrropniice

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace. Zadavatel:

Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace. Zadavatel: Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby dle pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP NUTS II Severovýchod Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Ve Špindlerově Mlýně dne 15.02.2012

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE na zakázku se nevztahuje zákon č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona.

Výzva pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona. Zadavatel: ČR, Ministerstvo zemědělství, Pozemkový úřad Kladno Sídlem: Kubelíkova 2797, 272 01 Kladno Zastoupený: Ing. Miroslav Vlasák, CSc., IČ: 00020478 ředitel Pozemkového úřadu Kladno Název veřejné

Více

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh.

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh. Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Oprava fasády garáže a zateplení soklů Domova Sosna zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.)

Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) Krajská správa a údržba silnic Karlovarského kraje příspěvková organizace (dále jen KSÚS KK, p.o.) podle zákona č.40/2004 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více