Ověřovateli zápisu ze dne byli určeni: Ing. Martin Ginzel, Pavel Osvald

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ověřovateli zápisu ze dne 14.1.2013 byli určeni: Ing. Martin Ginzel, Pavel Osvald"

Transkript

1 ZÁPIS č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne od 19 hod. na OÚ Chrustenice (anonymizovaný Účast: dle presenční listiny. Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Jablonická, Mužík, Nejedlý, Osvald, Procházka, Urban, Vaněk Ježek: dostavil se během diskuse k bodu 2.1. Řandová: dostavila se během volby předsedy finančního výboru Omluveni: 0 Zasedání bylo řádně svoláno a vyhlášeno. Dle presenční listiny je přítomna nadpoloviční většina všech členů zastupitelstva. Zápis ze pětadvacátého zasedání zastupitelstva obce Chrustenice byl řádně ověřen a námitky proti němu nebyly vzneseny. Ověřovateli zápisu ze dne byli určeni: Ing. Martin Ginzel, Pavel Osvald Před schválením programu informoval starosta o rezignaci zastupitele Mgr. Jiřího Tyce. Dle výsledků komunálních voleb je dalším kandidátem pan Aleš Procházka. Složení slibu: pan Aleš Procházka složil slib zastupitele obce Chrustenice viz příloha 1. Navržený program: 1. Kontrola plnění usnesení 2. Finance 2.1. Rozpočet na rok Rozpočtový výhled Informace o stavební činnosti 3.1. Převod pozemku 3.2. Dešťová kanalizace 4. Diskuse 5. Návrh a schválení nového usnesení Hlasování pro program: Pro: 9 (Edelmannová, Ginzel, Jablonická, Mužík, Nejedlý, Osvald, Procházka, Urban, Vaněk) Zdržel: 0 1. Kontrola plnění usnesení 1. Prověřit možnost využití a přestavby ubytovny na MŠ (stavební komise). Úkol trvá bude o něm jednáno na příštím zasedání konaném Prověřit možnost úklidu sněhu firmou Country Life z Nenančovic (Urban). Dle informací od ředitele pana Ing. Jiránka mají novou techniku, ale nemají dostatek

2 pracovníků na zabezpečení zimní údržby. Jablonická doplnila, že se snažila dva roky s p. Jiránkem kontaktovat. Vždy přislíbil, ale nezavolal. Starosta: mně také ne, závěr: firma o zimní údržbu nemá zájem. 2. Finance 2.1. Rozpočet na rok 2013 Schválení rozpočtu na rok 2013 (viz příloha 2), který byl vyvěšen na úřední desce od do K návrhu Urban dodal, že je potřeba navýšení částky 400 tis. Kč na opravu dešťové kanalizace, protože jen návrh na opravu v oblasti Čertovy rokle je do výše 400 tis. Kč. Navrhuje navýšení na částku tis. Kč. Vaněk, Nejedlý, Ginzel, Osvald: navrhují 600tis.Kč. Na zasedání se dostavil Ježek. Starosta ho seznámil s dosavadním průběhem jednání. Rozpočet bude schodkový, neboť výdaje jsou kryty přebytkem z roku Hlasování pro rozpočet na rok 2013: Pro: 9 (Edelmannová, Ginzel, Jablonická, Ježek, Mužík, Nejedlý, Osvald, Urban, Vaněk) Proti: Zdržel: 1 (Procházka) Usnesení č.1: Zastupitelstvo obce schvaluje Schodkový rozpočet na rok 2013 v paragrafovém znění - viz příloha Rozpočtový výhled Schválení rozpočtového výhledu na roky (viz příloha). Návrh rozpočtového výhledu na roky byl rozeslán všem zastupitelům. Hlasování pro rozpočtový výhled: Pro: 10 (Edelmannová, Ginzel, Jablonická, Ježek, Mužík, Nejedlý, Osvald, Procházka, Urban, Vaněk) Zdržel: 0 Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje Rozpočtový výhled viz příloha Informace o stavební činnosti 3.1. Převod pozemku Schválení bezúplatného převodu pozemků u Lesárny (dle návrhu zastupitelů z minulého zasedání). Záměr byl vyvěšen na úřední desce Schválení směny pozemků Hlasování: Pro: 9 (Edelmannová, Ginzel, Jablonická, Ježek, Mužík, Nejedlý, Osvald, Urban,

3 Vaněk) Zdržel: 1 (Procházka) Usnesení č. 3: Zastupitelstvo obce schvaluje bezúplatnou směnu pozemků, jmenovitě: pozemky č. p. 577 o výměře 184 m 2 a č. p.153 o výměře 238 m 2 (vlastnictví Lesy ČR, s.p.) za oddělenou část poz. 153/32 o výměře 437 m 2 (ve vlastnictví Obce Chrustenice). Náklady na směnu hradí Lesy ČR, s.p Dešťová kanalizace Schválení opravy dešťové kanalizace v oblasti od lesa (Čertova rokle) až k hlavní silnici (Čtrnáctý) firmou Tokár za cenu Kč (bez DPH, v roce 2013 je DPH zvýšeno z 20% na 21%) v termínu do Stavební dozor za investora (dle návrhu starosty bude placený): Nejedlý, Osvald Cena pro dozor stanovena: min. 200,-Kč/hod, dle skutečně odpracovaných hodin. O celkové výši odměny bude zastupitelstvo starostou informováno. Hlasování o opravě dešťové kanalizace: Pro: 9 (Edelmannová, Ginzel, Jablonická, Ježek, Mužík, Nejedlý, Osvald, Urban, Vaněk) Zdržel: 1 (Procházka) Usnesení č 4: Zastupitelstvo obce schvaluje opravu dešťové kanalizace v oblasti od lesa (Čertova rokle) až k hlavní silnici (Čtrnáctý) firmou Tokár za cenu Kč (bez DPH) v termínu od do Další: aktuálně ke splaškové kanalizaci: starosta informoval o nabídce na realizační projektovou kanalizaci od Ing. Knapové za cenu Kč (na projekt tak není nutné výběrové řízení). Výběrové řízení na zhotovitele kanalizace dle nového Zákona o veřejných zakázkách by bez této projektové dokumentace nebylo možné. Projektová dokumentace bude u Ing. Liběny Knapové (vypracovala projektovou dokumentaci pro stavební povolení) objednána s návrhem na dokončení Pozemky u školky Jablonická informovala o jednání s Ing. (Anon.) o pozemcích okolo MŠ. Závěr: Ing. (Anon.) je vstřícný vyslechnout návrh stanovené ceny samotnými zastupiteli, na ceně stanovené jím netrvá. Jeho podmínka je ale, že chce prodat pozemek, který je podél celé budovy a dále až k autobusové zastávce, protože by pozemky v jeho vlastnictví byly roztříštěné. Paní ředitelka MŠ se omlouvá z jednání, ale dle Vyhlášky o hygieně musí mít školka svou zahrádku u budovy. Ta je kontrolovaná před každým vstupem, zda není na pozemku něco závadného. Proto řešení docházení na dětské hřiště není dostatečné. Edelmannová: odvíjela bych cenu dle naší ceny, za kterou odkupujeme, cena 1000,- Kč/m 2 obvyklá rozhodně není, navrhuji maximálně 500,-Kč/m 2. Urban dodal, že podobné pozemky např. pro realizaci chodníků obec kupovala za 200 Kč/m 2. Ježek: pokud bude nutno, vymezí se na dětském hřišti prostor pouze pro MŠ.

4 Diskuse, jak řeší v Loděnicích, kde není žádné hřiště, mají zřejmě výjimku. Mužík: návrh max. dvojnásobná cena než naše stávající ceny, tedy 400,-Kč/m 2. O tomto jednáno a závěr: dopisem sdělíme Ing. (Anon.), že návrh zastupitelstva obce je ve výši 400,-Kč/m 2 za celý zamýšlený pozemek. 4. Diskuse Starosta informoval o termínech veřejného zasedání zastupitelstva obce v roce 2013: 14.1.,4.3.,6.5.,24.6,5.8.,9.9.,4.11.,9.12. Termíny jsou většinou v první pondělí měsíce (v červnu je termín nutný na konci měsíce vzhledem ke schvalování závěrečného účtu). Zastupitelé vzali na vědomí. Informace o setkání hornických měst a obcí na Kladně, které se uskuteční ve dnech Uskuteční se průvod účastníků v hornických uniformách a s vlajkoslávou. Návrh na oboustrannou vlajku na jedné straně vlajka dolu a na druhé obce. Zastupitelé souhlasili. Schválení doplatku stravného volební komise. Hlasování o doplatku stravného pro volební komisi: Pro: 10 (Edelmannová, Ginzel, Jablonická, Ježek, Mužík, Nejedlý, Osvald, Procházka, Urban, Vaněk) Zdržel: 0 Usnesení č.5: Zastupitelstvo obce schvaluje doplatek stravného pro volební komisi na volbu prezidenta. Volba předsedy finančního výboru Urban: po rezignaci p.tyce je nutno také zvolit nového předsedu finančního výboru. Ve výboru jsou nyní Ježek a Řandová, paní Řandová není přítomna, navrhuji Procházku do tohoto výboru. Edelmannová: Procházka je ale se mnou v kontrolním výboru. Urban: lze doplnit z řad obyvatel. Dostavila se pí Řandová. Urban ji seznámil se situací, návrh na zvolení Ježka předsedou finančního výboru. Hlasování o volbě pana Václava Ježka na předsedu finančního výboru: Pro: 10 (Edelmannová, Ginzel, Jablonická, Mužík, Nejedlý, Osvald, Procházka, Randová, Urban, Vaněk) Zdržel: 1 (Ježek) Usnesení č.6: Zastupitelstvo obce schvaluje Václava Ježka na předsedu finančního výboru. Další diskuse: Vaněk: dlužníci nájemného v řádu desetitisíců u jednotlivých nájemníků. Ježek: jako předseda finančního výboru se ptám, jak to,že jsou to takové částky, zda se postupovalo dle předpisů. Urban: ano, řešíme nejprve upomínkami, následně předáváme právníkovi, který nejdříve také píše upomínky. Bohužel někteří nereagují ani na upomínky od advokáta. Dalším krokem je již podání k soudu. Ježek: předejte hned. Další zastupitelé také souhlasili.

5 Urban: předáme soudu a necháme vystěhovat. Procházka: nebyl jsem na zasedání rok, ale situace je stejná, není možné stanovit přesný postup? Urban: Ten už nyní máme. Upomínky od obce, potom od právníka. Když jsou 3 dlužné nájmy, tak předání k soudu. Ginzel: parkování osobního auta na zeleném pásu. Urban: řešíme s p. Osvaldem. Mužík: dotaz na prodloužení nájmu ubytovny, jak mají Veberovi počítat s prodloužením. Urban: do příštího zasedání budeme vědět, zda lze upravit ubytovnu na MŠ, proto návrh smlouvy na jeden rok. Procházka: pokud není stavební povolení, pak se může na rok jistě uzavřít. Závěr: vyvěsit záměr o pronájmu ubytovny s ročním pronájmem. Mužík: všechny zvu na valnou hromadu fotbalového klubu na sobotu od hodin, v souvislosti se dále chci zeptat na smlouvy uzavřené na zázemí, jejich platnost vypršela k Urban: není problém je prodloužit, jen jsem chtěl vyúčtovat energie. V březnu uzavřeme. Mencl: nelze najít cestu uzavřít smlouvu u zázemí na odběr energie na nižší sazbu, třeba na domácnost? Diskuse: Urban: sazbu pro domácnost nelze využít, v objektu není zkolaudovaná bytová jednotka. Jedině lze snížit jistič na 32A (dosud 40A). Nejedlý: je nutné vyvolat jednání ohledně dokončení komunikací v Terminálu, protože po dokončení nemá kam odtékat voda a tvoří se obrovská kaluž. Urban, zajistím schůzku, kdo se zúčastní za stavební komisi? Účast potvrdili: Nejedlý, Vaněk a Osvald. Nejedlý: pozemky č.p. 91/11, 91/12 stále na nich vázne zástava. Králová: ano, vím a budu řešit, při posledním jednání ještě byl nedoplatek ze strany (Anon.), nyní nic nebrání vyvolat jednání a upravit. Nejedlý: rovněž pozemek p. Vaňka není dořešen: Vaněk: donesu smlouvu a dořešíme. Nejedlý: další jednání s (Anon.) ohledně zavážení dolní části strouhy. Urban: poslední informace od (Anon.) je, že bude na jaře upravovat. Závěr: dopis s výzvou uklidit do , na vědomí odboru výstavby. Králová: zimní údržba od p. (Anon.) opět nedostatečná, není schopen uklidit na kopcích. Urban, Jablonická: ano, nám toto potvrdil. Vaněk: mám možnost okamžitě sehnat službu. Dodělá za (Anon.) a ve středu dojednáno podmínky smlouvy, s (Anon.) následně smlouvu ukončíme pro neplnění podmínek. Upozornění ze strany zastupitelů, že rovněž chodníky je třeba uklízet během dne po napadání sněhu.

6 5. Návrh a schválení nového usnesení ze dne Zastupitelstvo bere na vědomí: 1. Rezignaci Mgr. Jiřího Tyce na zastupitele obce Chrustenice. 2. Složení slibu zastupitele Alešem Procházkou. 3. Informaci o setkání hornických obcí a měst na Kladně, které se uskuteční ve dnech Zastupitelstvo obce schvaluje: 1. Schodkový rozpočet na rok 2013 v paragrafovém znění - viz příloha Rozpočtový výhled viz příloha Bezúplatnou směnu pozemků, jmenovitě: pozemky č. p. 577 o výměře 184 m 2 a č.p. 153 o výměře 238 m 2 ( vlastnictví Lesy ČR, s.p.) za oddělenou část poz. 153/32 o výměře 437 m 2 (ve vlastnictví Obce Chrustenice). Náklady na směnu hradí Lesy ČR, s.p. 4. Opravu dešťové kanalizace v oblasti od lesa (Čertova rokle) až k hlavní silnici (Čtrnáctý) firmou Tokár za cenu Kč (bez DPH) v termínu od do Doplatek stravného pro volební komisi na volbu prezidenta. 6. Václava Ježka na předsedu finančního výboru. Zastupitelstvo obce ukládá: 1. Dořešit výpovědi neplatičů v nájemních bytech (Urban). starosta místostarosta Zápis byl vyhotoven: Zapsal: Ing. Radomil Urban Ing. Nataša Králová Ověřili: Ing. Martin Ginzel Pavel Osvald

Ověřovateli zápisu ze dne 4.3.2013 byli určeni: Ing. Martina Edelmannová, Aleš Procházka

Ověřovateli zápisu ze dne 4.3.2013 byli určeni: Ing. Martina Edelmannová, Aleš Procházka ZÁPIS č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne 4.3. 2013 od 19 hod. na OÚ Chrustenice (anonymizovaný) Účast: dle presenční listiny. Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Ježek,

Více

Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Jablonická, Ježek, Nejedlý, Osvald, Procházka, Řandová, Urban, Vaněk Omluveni: Mužík

Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Jablonická, Ježek, Nejedlý, Osvald, Procházka, Řandová, Urban, Vaněk Omluveni: Mužík ZÁPIS č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne 6.5. 2013 od 19 hod. na OÚ Chrustenice (anonymizovaný) Účast: dle presenční listiny. Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Jablonická,

Více

Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Ježek, Mužík, Nejedlý, Osvald, Urban, Vaněk Omluveni: Jablonická, Řandová, Tyc

Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Ježek, Mužík, Nejedlý, Osvald, Urban, Vaněk Omluveni: Jablonická, Řandová, Tyc ZÁPIS č. 24 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne 5.11. 2012 od 19 hod. na OÚ Chrustenice (anonymizovaný) Účast: dle presenční listiny. Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Ježek,

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 27.11.2018 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 9/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 19. 8. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce:

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

ZÁPIS č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne 22. 12. 2014 od 19 hod. na OÚ Chrustenice

ZÁPIS č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne 22. 12. 2014 od 19 hod. na OÚ Chrustenice ZÁPIS č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne 22. 12. 2014 od 19 hod. na OÚ Chrustenice Účast: dle presenční listiny. Přítomni: Dostál, Husáková, Chválná, Jablonická, Mencl,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne , od 18:00 hodin. ZÁPIS 5/2014 ustavující zasedání ZO 1 Obec Dolní Pěna Zastupitelstvo obce Dolní Pěna Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Pěna, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

Omluveni: Neomluveni:

Omluveni: Neomluveni: Zápis č. 1/2013 z veřejného zasedání ZO Podluhy konaného dne 8.1.2013 od 19.00 hod. Přítomni: dle presenční listiny, která je nedílnou součástí přílohou tohoto zápisu Omluveni: ----------- Neomluveni:

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 3. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne 13. 12. 2016 Č.j. 326 /2016/OU Lhota u Příbramě, 13. 12. 2016 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ivan Lachnitt, Bc. David Hnízdil

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 30.10. 2018 od 19.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin dosavadním starostou obce Horní

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

dne 15. března 2006 v 19,00 hodin

dne 15. března 2006 v 19,00 hodin Obecní úřad ve Vohančicích zve všechny občany na Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Vohančice, které se koná dne 15. března 2006 v 19,00 hodin v budově Obecního úřadu ve Vohančicích Návrh programu: 1.

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Věžná konaného 5.11. 2014 Přítomni: Jana Vrbková, Jiří Veselý, Jiří Kroupa, Markéta Kaštylová, Tereza Doleželová, Petr Dvořák, Petr Pokorný, Josef Vrbka,

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis č. 6/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 21. listopadu 2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 6/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 21. listopadu 2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis č. 6/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 21. listopadu 2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více

Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 25. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 10.3. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 30. 10. 2018 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016.

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Místo konání zasedání: OÚ Nová Ves I Hodina zahájení zasedání: 18: 00 hod. Počet přítomných členů: 9 Přítomni: Čech, Ing.

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 4.11. 2014 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Jiří Jeff Calda, Eva Nosková, Pavel Pouček, Josef Beran

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Konaného dne 10. 11. 2014 v 18,00 hodin na Obecním úřadě ve Vohančicích Přítomni: Milan Šejnoha, Roman Nejez, Veronika Slámová, Pavla Poláčková, Ing. Petr

Více

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.12.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.12.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin. Městys Včelákov Zastupitelstvo městyse Včelákov Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne 23.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 4/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 29. 4. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

Předsedající určil ověřovateli zápisu Adámka Martina a Horničára Igora a zapisovatelem Bártlovou Ivanu DiS.

Předsedající určil ověřovateli zápisu Adámka Martina a Horničára Igora a zapisovatelem Bártlovou Ivanu DiS. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šumice, které se konalo dne 31. října 2018 od 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Šumicích. Dosavadní starosta obce Stanislav Řezáč (dále jen

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného dne 6.listopadu 2017, od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného dne 6.listopadu 2017, od 18:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného dne 6.listopadu 2017, od 18:00 hodin Místo konání: Obecní úřad Velká Dobrá Přítomní: Ing. Zdeněk Nosek, Zdeněk Zahrádka, Mgr. Michal Prokop,

Více

ZÁPIS Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE

ZÁPIS Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE ZÁPIS Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HRADIŠTĚ DNE 29.06.2018 I. Základní informace 1. Zasedání zastupitelstva byli přítomni: Pavel Šubrt, Václav Chrz, Marie Somrová a Jakub Dvořák. 2. Omluveni ze zasedání

Více

Z Á P I S Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE TĚŠOVICE KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE TĚŠOVICE KONANÉHO DNE Z Á P I S Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE TĚŠOVICE KONANÉHO DNE 5. 11. 2018 Ustavující zasedání zastupitelstva obce Těšovice bylo zahájeno v 17.00 hod. dosavadním starostou obce p.

Více

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži

Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži Zápis 1 z ustavujícího veřejného zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v Kulturním domě v Nedaříži datum konání: 7. 11. 2014 začátek: 19.00 hod. ukončení: 19.45

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 12.11.2010, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program:

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Program: Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Program: 1) Určení ověřovatelů zápisu ( 92 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 2) Schválení

Více

Z ASTUPITELSTVO M Ě STA N EJDEK 8.ZASEDÁNÍ

Z ASTUPITELSTVO M Ě STA N EJDEK 8.ZASEDÁNÍ ZÁPIS USNESENÍ 13.3.2008 Z ASTUPITELSTVO M Ě STA N EJDEK 8.ZASEDÁNÍ Počet přítomných členů ZM: 14 Omluveni: 1 MgA. Pánek Neomluveni: 0 Hosté: Jednání zahájil a vedl : starosta - Ing. Vladimír Benda (15.05

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Obec Kamenná Lhota, Kamenná Lhota 52. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne

Obec Kamenná Lhota, Kamenná Lhota 52. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne .., Obec Kamenná Lhota, 582 92 Kamenná Lhota 52 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne 06.11.2014 Přítomni: členové nově zvoleného zastupitelstva Vladimír Med Josef

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

4) Rozpočtové opatření č. 2/2019 Usnesení č. 18/3/2019 5) Rozdělení hospodářského výsledku ZŠ + MŠ Dolní Slivno Usnesení č.

4) Rozpočtové opatření č. 2/2019 Usnesení č. 18/3/2019 5) Rozdělení hospodářského výsledku ZŠ + MŠ Dolní Slivno Usnesení č. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 28.3.2019 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod.

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Butoves (dále jako zastupitelstvo ) zahájil a řídil

Více

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 7/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 8. 7. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer

Více

Zápis 10. veřejného jednání ZO Ostrá ze dne 24.9. 2015. od 19:00 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 10. veřejného jednání ZO Ostrá ze dne 24.9. 2015. od 19:00 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 10. veřejného jednání ZO Ostrá ze dne 24.9. 2015 od 19:00 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Omluveni: Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Kateřina Čápová, Miroslav

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h Obec Suchodol Zastupitelstvo obce Suchodol Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne 30. 10. 2018, od 19.00 h Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 19. 11. 2014 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 19. 11. 2014 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 19. 11. 2014 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Vorlová, p. Jaroš, p. Čuchal, p. Pokorná, p. Frohlich, p. Lysák Občané:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.2.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

OBEC ČAKOV. Tatouňovice 5, Chocerady. ID eenaxid IČ Z á p i s Č.4 /2017

OBEC ČAKOV. Tatouňovice 5, Chocerady. ID eenaxid IČ Z á p i s Č.4 /2017 OBEC ČAKOV Tatouňovice 5, 25724 Chocerady cakov@chopos.cz ID eenaxid IČ 00231541 Z á p i s Č.4 /2017 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 6. 12. 2017 od 19, 00 hodin v kanceláři

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne 29. 12. 2016 Přítomni zastupitelé obce: Ing. arch. Čeněk Feix, Stanislav Koranda, Ing. Vladimíra Sýkorová, Mgr. Ludmila Szöllösová, Mgr. Kateřina

Více

ZÁPIS. z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU.

ZÁPIS. z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU. ZÁPIS z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Vyhláška o ceně odpadů 4. Žádost

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Z Á P I S č. 7/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov

Z Á P I S č. 7/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Z Á P I S č. 7/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne 11. 12. 2015 v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Jednání zastupitelstva obce zahájil v 18.05 hodin starosta obce p. Tesař, který

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis ze 14. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 19. 10. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 26 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 26.2.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Roman Guráň, Marie Benýšková, Josef Zelinka

Více

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 16.prosince 2014 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

OBECNÍ ÚŘAD JAROV. ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne od hod.

OBECNÍ ÚŘAD JAROV. ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne od hod. 1 OBECNÍ ÚŘAD JAROV ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obecního úřadu Jarov, které se uskutečnilo dne 7. 11. 2014 od 20 00 hod.. Přítomno: 7 členů zastupitelstva obce (viz prezenční

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 12. 12. 2017 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Program jednání zastupitelstva. 2. Zapisovatele usnesení Tomáš Hes. 3. Ověřovatele usnesení Miroslav

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Zápis č. 4/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne od 18:00 hodin

Zápis č. 4/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne od 18:00 hodin OBEC VOLEČ, 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis č. 4/2015 z veřejného zasedání

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 18. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 4. 12. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne 3.12.2018 v kulturním domě Přítomni: Přítomni: Mgr. Dagmar Burešová, MUDr. Petr Fila, Ing. Radka Formánková, Bc. Martin Frei, Ing. Roman

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Program: 1) Určení ověřovatelů zápisu ( 92 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 2) Schválení

Více

5. Mikroregion Poličsko a) Závěrečný účet za r. 2018, zpráva o výsledku přezkoumání - ZO bere na vědomí

5. Mikroregion Poličsko a) Závěrečný účet za r. 2018, zpráva o výsledku přezkoumání - ZO bere na vědomí Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2019 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 26.6 2019 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 26.6.2019 20:15 hodin 1 č.

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 12/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 25. 11. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

Zápis ze 5. zasedání obce Libčany ve volebním období

Zápis ze 5. zasedání obce Libčany ve volebním období Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Libčany ve volebním období 2014-2018 ze dne 21. 4. 2015 od 19.00 hod. Přítomni zastupitelé (viz. prezenční listina):,mgr. Jaroslava Slavíková, Hana Fejglová, Ing.

Více

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne 23.12.2014 v 18.00 hod. na OÚ Přítomni: p. Plevač, Matýzka, Krejčí, Dufek, Smejkal, Steiner, Pochop, Mašek, Dufková Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Města Jiříkova konaného dne 30. října 2018 v zasedací místnosti MěÚ Jiříkov od 16:00 hodin Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 2/2014 ze dne 17. prosince 2014 konaného v budově OÚ

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 2/2014 ze dne 17. prosince 2014 konaného v budově OÚ OBEC SVÉMYSLICE Svémyslice 18, 250 91 Zeleneč v Čechách IČ : 00639672, DIČ: CZ 00639672 tel./fax: 281925183, info@svemyslice.eu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce č. 2/2014 ze dne 17. prosince 2014

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 21.12.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 27.11.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/2014 ve Vysokém konaného dne

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 7.9.2017 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 24. dubna 2019 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 24. dubna 2019 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 7. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 24. dubna 2019 od 17.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Č E J K O V I C E, č. p. 40, Čáslav

Č E J K O V I C E, č. p. 40, Čáslav O B E C Č E J K O V I C E, č. p. 40, 286 01 Čáslav Zápis z ustavujícího zasedání konaného dne 31. 10. 2018 v 18,00 hod. Pět členů zvolených při volbách do obecních zastupitelstvech ve dnech 5. 6. 10. 2018

Více

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel , IČ: , č.ú /0100

OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, Mohelno tel ,   IČ: , č.ú /0100 OBEC LHÁNICE, Lhánice 25, 675 75 Mohelno tel. 568 642 118, e-mail: info@obeclhanice.cz, IČ: 00378054, č.ú. 9024711/0100 Zápis číslo: 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Lhánice Datum konání: 15.4.2015

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č /2016 a přijatá usnesení

Zápis č /2016 a přijatá usnesení Obec Výrava, Výrava 116, 50303 Smiřice Zápis č. 16-03/2016 a přijatá usnesení z 16. zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu 30. 3. 2016, v zasedací místnosti obecního úřadu, zahájeno v 19:00 hod.

Více