ZÁPIS č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne od 19 hod. na OÚ Chrustenice

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne 22. 12. 2014 od 19 hod. na OÚ Chrustenice"

Transkript

1 ZÁPIS č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne od 19 hod. na OÚ Chrustenice Účast: dle presenční listiny. Přítomni: Dostál, Husáková, Chválná, Jablonická, Mencl, Poluková, Smetana, Šmíd, Špulák, Urban Omluveni: Netušilová Zasedání bylo řádně svoláno a vyhlášeno. Dle presenční listiny je přítomna nadpoloviční většina všech členů zastupitelstva. Zápis z ustanovujícího zasedání zastupitelstva obce Chrustenice byl řádně ověřen a námitky proti němu nebyly vzneseny. Ověřovateli zápisu ze dne byli určeni: Pavel Dostál, Mgr. Eva Husáková Navržený program: 1. Kontrola plnění usnesení 2. Finance 2.1. Rozpočet na rok Rozpočtové opatření předběžné 3. Jednací řád 4. Kanalizace 4.1. Splašková kanalizace průběh stavby 4.2. Splašková kanalizace čerpání dotace 4.3. Splašková kanalizace přípojky 5. Informace o stavební činnosti 5.1. Terminál komunikace 5.2. Výstavba haly v areálu GZ media 5.3. Územně analytické podklady ORP Beroun týkající se obce Chrustenice 6. Diskuse 7. Návrh a schválení nového usnesení Hlasování pro program: Pro: 10 Zdržel:0 1. Kontrola plnění usnesení 1. Nebyly nové úkoly. 2. Finance 2.1. Rozpočet na rok 2015 Návrh rozpočtu byl vyvěšen na úřední desce od do Rozpočet je z důvodu budování kanalizace schodkový. Schodek bude krytý z úspor za předchozí období. Aktuální zůstatek na účtech ke dni je Kč.

2 Rozprava: Urban v návrhu rozpočtu je zvýšena rezerva na budování kanalizace s ohledem na nutnost opravy komunikací. Smetana souhlasí, neboť např. živice na Pecích II a u Číhala budou stát statisíce. Chválná rezerva na kanalizaci by měla být aspoň 5% stavebního rozpočtu. Urban v rozpočtu je ještě cca 1,5 mil. na opravy komunikací a budování chodníků. Jablonická - Finanční výbor připraví analýzu ohledně stávajících ročních příjmů obce a možných maximálních nákladů na kanalizaci. Zastupitelstvo bere na vědomí složitost problematiky. Mohou vzniknou určité pohyby v rozpočtu oběma směry. Navržený schodek rozpočtu 10, Kč je krytý. Na účtech by mělo na konci roku zůstat cca 7 mil. Kč. Hlasování pro rozpočet na rok 2015: Usnesení č. 1: Zastupitelstvo obce schvaluje schodkový rozpočet na rok Viz přílohy Rozpočtové opatření předběžné Schválení předběžných opatření vzhledem ke schválení rozpočtu před koncem roku může dojít ke změnám ve stávajícím i novém rozpočtu (viz formulace v jednotlivých usnesení). Hlasování o předběžném rozpočtovém opatření č.4/2014: Usnesení č. 2: Zastupitelstvo obce schvaluje předběžné rozpočtové opatření č.4/2014 k rozpočtu za rok 2014 pro operace, které vzniknou za období od do bez určení konkrétní výše pro přijetí a případné realizace výdajů účelově poskytnutých transferů, finančního vypořádání, výdaje k odvrácení škod, živelních pohrom, výdaje ve stavu nouze a další výdaje, kde může dojít ke škodám z důvodu časového prodlení. Také pro změny rozpočtu v důsledku upřesnění členění dle plné rozpočtové skladby v případech přesunů příjmů a výdajů. Provedené rozpočtové změny v uvedených případech budou předloženy v konkrétních částkách ke schválení zastupitelstvu na prvním zasedání roku Hlasování o předběžném rozpočtovém opatření č.1/2015: Usnesení č. 3: Zastupitelstvo obce schvaluje předběžné rozpočtové opatření č.1/2015 bez určení konkrétní výše pro tyto rozpočtové změny (technické): Změny v členění dle vyhlášky o rozpočtové skladbě ve znění k

3 Přijetí a případné realizace výdajů účelově poskytnutých transferů. Provedené rozpočtové změny v uvedených případech budou předloženy v konkrétních částkách ke schválení zastupitelstvu na prvním zasedání roku Jednací řád Navržený Jednací řád vychází z původního jednoduššího jednacího řádu z roku 2006, ale aktualizovaného. Musí být v souladu s aktuálním zněním zákona o obcích. Návrh Jednacího řádu byl vypracován a rozeslán zastupitelům. Připomínky: Špulák Špulák - 4 svolávání zasedání materiály zastupitelům 7 dní předem. Špulák, Mencl - 6 bod 1:.řídí předsedající, zpravidla starosta obce. bod 13, termín kamery nahradit záznamová zařízení, obrazový záznam škrtnout. Doplnit..a to hlasováním a za podmínek schválených zastupitelstvem 7, bod 2 s termíny a s konkrétním stanovením odpovědnosti za splnění... 8, bod 3... v pořadí v jakém byly tyto návrhy předneseny 4 Zasedání budou od 18,30 hod. Hlasování pro Jednací řád (s výše uvedenými úpravami): Usnesení č. 3: Zastupitelstvo obce schvaluje Jednací řád viz příloha. 4. Kanalizace 4.1. Splašková kanalizace průběh stavby Stavba byla v letošním roce ukončena ke dni v souladu s časovým a finančním harmonogramem. Práce budou zahájeny v případě příznivého počasí dne Do nového Chrustoše dát více informací o domovních přípojkách včetně poplatku příspěvku ve výši Kč. Poplatek za připojení je 5000,- Kč... dát do Chrustoše. Na KD 7.1. získá p. Nejedlý bližší info k provádění zakázky Splašková kanalizace čerpání dotace Finanční harmonogram byl splněn. Dne byla podána žádost o proplacení. Dne došla dotace z Fondu ve výši Kč (EU) a Kč (SFŽP) Splašková kanalizace přípojky Na základě poptávkového řízení (osloveni 4 uchazeči) došly 2 nabídky. Ing. Zdeněk Nejedlý Celková částka za objekt Kč Ing. Arch.Petr Šimr. Celková částka za objekt Kč Doporučeno vybrat Ing. Nejedlého.

4 Hlasování: Usnesení č. 4: Zastupitelstvo obce schvaluje Ing. Nejedlého pro zajištění územních souhlasů na domovní přípojky pro splaškovou kanalizaci. Na pracovním KD 7.1. získá p. Nejedlý bližší info k provádění zakázky. 5. Informace o stavební činnosti 5.1. Terminál komunikace Na pozemku 91/48 vedle silnice III. třídy je navrženo vybudování nová čerpací stanice pro splaškovou kanalizaci. Tato čerpací stanice měla být umístěna u bytového domu č.p.3. Vzhledem k prodeji tohoto domu včetně přilehlého pozemku je umístění čerpací stanice na tomto pozemku nevhodné. Také noví vlastníci s umístěním čerpací stanice na svém pozemku nesouhlasí. Nově navržené umístění čerpací stanice je výhodnější z hlediska výstavby a obsluhy. V minulosti již byl tento pozemek 91/48 a pozemek 91/2 stávajícím majitelem obci bezúplatně nabídnut. V současné době je na těchto pozemcích vybudována komunikace, která byla zkolaudována dne V současné době v této oblasti probíhá výstavba dalších 2 rodinných domů. Bezúplatný převod se týká pozemků 91/2 a 91/48. Současně obec převezme příslušející komunikaci, chodníky, veřejné osvětlení a již vybudovanou splaškovou kanalizaci. S GZ Media bude nutné projednat podmínky používání pro nákladní vozidla pro obsluhu a údržbu náhonu do 12 tun. Hlasování o záměru bezúplatného převodu pozemků 91/2 a 91/48: Usnesení č. 5: Zastupitelstvo obce schvaluje záměr bezúplatného převodu pozemků 91/2 a 91/48 od Mgr. Arnošta Štěpánka a Mgr. Kateřiny Štěpánkové Výstavba haly v areálu GZ media Číslo jednací: /2014/KUSK Spisová značka: SZ_161571/2014/KUSK/2 Před odesláním vyjádření proběhlo seznámení s umístěním haly na místě přímo v areálu GZ Media. Projednáno s občany, kteří mohou být stavbou dotčeni. Informování zastupitelů. Informování starosty obce Loděnice o připomínkách obce Chrustenice. Obec poslala k záměru Nová logistická hala GZ Media Loděnice následující vyjádření: Obec Chrustenice souhlasí se záměrem výstavby nové logistické haly za předpokladu

5 splnění následujících podmínek: 1.Územní plán Výška haly 11,2 m musí být v souladu s platným územním plánem obcí Loděnice a Chrustenice. 2. Hluk Výstavbou haly musí dojít ke snížení hluku: a) Snížení vnitroareálového provozu vysokozdvižných vozíků na nádvoří přesunem dopravy do vnitřních prostor haly b) Snížení provozu nákladní dopravy po obci díky kvalitní logistice využívající plné kapacity nové haly. Haly v jiných obcích by měly být využívány jen jako rezerva. c) Související vzduchotechnika, která je stacionárním zdrojem hluku, musí být vyvedena směrem od obytné zástavby. Použitá technika musí být vybrána s ohledem na produkující hluk. 3. Zeleň Nová výsadba zeleně by měla být především po obvodu areálu. Hlavním důvodem je snížení vlivu emisí (prachu) na okolí areálu. Další hledisko je estetické stromy vizuálně potlačí vliv dominantní průmyslové haly. 4. Nájezdová rampa Umístění nájezdové rampy přímo pod okny bytových domů je nevhodné. Doporučujeme přemístění nájezdové rampy na druhou odvrácenou stranu od obytných domů. Výhodou je snížení hluku min. o 6dB. Tato varianta odstíní startující a couvající nákladní automobily od okolní bytové zástavby. Je možné, že tato varianta po změření hluku (pokud budou splněny hlukové limity dané zákonem) umožní nepřetržitý 24 hod. provoz Územně analytické podklady ORP Beroun týkající se obce Chrustenice Dne se na MěU Beroun uskutečnillo setkání starostů obcí spadající pod ORP Beroun. Seznámení s Územně analytickými podklady za účelem aktualizace. SWOT analýza. Za obec Chrustenice bylo doplněno o budování kanalizace včetně ČOV., existence Caravan campu, koupaliště a muzeum Chrustenická šachta. Upozornění na růst obyvatel a možnost nedostatečné kapacit ZŠ Loděnice, kterou navštěvují žáci z Chrustenic. 6. Diskuse Starosta upozornil na klesající bezpečnost v obci stále přibývají krádeže v rodinných domech. Navrhnul uvažovat o zřízení Obecní policie ve spolupráci s okolními obcemi (Loděnice, Nenačovice, Malé Přílepy Chyňava,..). V diskusi zatím z důvodů finančních a personálních odloženo. Smetana upozornil na volný pohyb psů na území obce. Urban na volný pohyb psů na území obce existuje vyhláška. Chválná potvrdila. Závěrem diskuse o termínu volný pohyb : pes nemusí být na vodítku, ale musí být pod kontrolou svého pána. Smetana návrh na novoroční ohňostroj v režii obce. Urban v letošním roce už ne. Příprava musí být v dostatečném předstihu a musí být určeno místo.

6 7. Návrh a schválení nového usnesení ze dne Zastupitelstvo bere na vědomí: 1. Územně analytické podklady ORP Beroun týkající se obce Chrustenice Zastupitelstvo obce schvaluje: 1. Schodkový rozpočet na rok Viz přílohy. 2. Předběžné rozpočtové opatření č.4/2014 k rozpočtu za rok 2014 pro operace, které vzniknou za období od do bez určení konkrétní výše pro přijetí a případné realizace výdajů účelově poskytnutých transferů, finančního vypořádání, výdaje k odvrácení škod, živelních pohrom, výdaje ve stavu nouze a další výdaje, kde může dojít ke škodám z důvodu časového prodlení. Také pro změny rozpočtu v důsledku upřesnění členění dle plné rozpočtové skladby v případech přesunů příjmů a výdajů. Provedené rozpočtové změny v uvedených případech budou předloženy v konkrétních částkách ke schválení zastupitelstvu na prvním zasedání roku Předběžné rozpočtové opatření č.1/2015 bez určení konkrétní výše pro tyto rozpočtové změny (technické): Změny v členění dle vyhlášky o rozpočtové skladbě ve znění k Přijetí a případné realizace výdajů účelově poskytnutých transferů. Provedené rozpočtové změny v uvedených případech budou předloženy v konkrétních částkách ke schválení zastupitelstvu na prvním zasedání roku Ing. Nejedlého pro zajištění územních souhlasů na domovní přípojky pro splaškovou kanalizaci. 5. Záměr bezúplatného převodu pozemků 91/2 a 91/48 od Mgr. Arnošta Štěpánka a Mgr. Kateřiny Štěpánkové. Zastupitelstvo obce ukládá: 1. Připravit analýzu ohledně stávajících ročních příjmů obce a možných maximálních nákladů na kanalizaci (Finanční výbor). Ing. Radomil Urban starosta Květoslava Poluková místostarostka Zápis byl vyhotoven: Zapsal: Ing. Radomil Urban Květoslava Poluková Ověřili: Pavel Dostál Mgr. Eva Husáková

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 7/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 8. 7. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Loděnice č. 2/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 4. 3. 2015, od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav, Brodecký

Více

Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Jablonická, Ježek, Nejedlý, Osvald, Procházka, Řandová, Urban, Vaněk Omluveni: Mužík

Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Jablonická, Ježek, Nejedlý, Osvald, Procházka, Řandová, Urban, Vaněk Omluveni: Mužík ZÁPIS č. 28 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne 6.5. 2013 od 19 hod. na OÚ Chrustenice (anonymizovaný) Účast: dle presenční listiny. Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Jablonická,

Více

Bc. Andělová Jaroslava, Ing. Voda Vladimír, Slanina Oldřich. 2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 4/ Změny rozpočtu č.

Bc. Andělová Jaroslava, Ing. Voda Vladimír, Slanina Oldřich. 2/ Seznámení s programem. 3/ Určení ověřovatelů zápisu. 4/ Změny rozpočtu č. MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 17.12.2015 Přítomni: Omluveni: Ing. Kotouček Ladislav, Dlabal Jaroslav, Mgr. Sedlaříková

Více

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 9/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 19. 8. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce:

Více

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne 14.12.2017 v 18. 00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice Usnesení č. 68/2017 Stanovení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 12/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 25. 11. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5.10.2015, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Dušan Vaněček, Miloslav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 30.1.2019 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. 5/2019 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 4/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 29. 4. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer Václav,

Více

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva.

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva. Usnesení 2. veřejného zasedání Zastupitelstva města Třebenice, konaného v sále Městského úřadu Třebenice, Paříkovo náměstí 1, 411 13 Třebenice dne 17. 12. 2018 od 18.00 hodin. Z důvodu zajištění ochrany

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012. Schválený program jednání: Průběh schůze:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012. Schválený program jednání: Průběh schůze: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 63/2012 konaného dne 4.12.2012 Přítomni: Ježek, Polanka, Houdek, Kotrch Vl. a J. Beneš Nepřítomni: Marek M. a p. Nehézová -omluveni

Více

12) Směna pozemků Jeřábek. - Hrob bezúplatný převod

12) Směna pozemků Jeřábek. - Hrob bezúplatný převod Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 27.4.2017, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 17.12. 2015 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 10 Počet přítomných členů

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 34. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 6.8.2012, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19.

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. Zápis číslo 7/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. listopadu 2018 Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva, 5 hostů Zahájení zasedání

Více

Ověřovateli zápisu ze dne 14.1.2013 byli určeni: Ing. Martin Ginzel, Pavel Osvald

Ověřovateli zápisu ze dne 14.1.2013 byli určeni: Ing. Martin Ginzel, Pavel Osvald ZÁPIS č. 26 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne 14.1. 2013 od 19 hod. na OÚ Chrustenice (anonymizovaný Účast: dle presenční listiny. Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Jablonická,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 26.7.2016 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 2. 7. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:08 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 63. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.03.2018 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne

Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne Usnesení z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne 6. 12. 2018 19/2018 Schválení programu jednání. 20/2018 Schválení ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatele. 21/2018 Kontrola

Více

Ověřovateli zápisu ze dne 4.3.2013 byli určeni: Ing. Martina Edelmannová, Aleš Procházka

Ověřovateli zápisu ze dne 4.3.2013 byli určeni: Ing. Martina Edelmannová, Aleš Procházka ZÁPIS č. 27 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne 4.3. 2013 od 19 hod. na OÚ Chrustenice (anonymizovaný) Účast: dle presenční listiny. Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Ježek,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 1 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 6. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.01. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis z XVIII. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany

Zápis z XVIII. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Zápis z XVIII. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 25. 10. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Přítomni: viz prezenční listina Paní zastupitelky A. Štechová a V.

Více

Obec Bačetín Bačetín 100, Dobruška Telefon, fax : IČO :

Obec Bačetín Bačetín 100, Dobruška Telefon, fax : IČO : Zápis z 23. veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Bačetín ze dne 13.12.2017 Místo konání: Zasedací místnost v budově OÚ Bačetín v 17,00 hod Přítomní zastupitelé: Martina Böthigová, Gabriela Prýmusová,

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

OBEC VILÉMOV. Program:

OBEC VILÉMOV. Program: OBEC VILÉMOV 407 80 Vilémov č.p. 172 Informace přijatých usneseních z 5. Řádného zasedání Zastupitelstva obce Vilémov, konaného dne 28.03.2019 v obřadní síni Obecního úřadu ve Vilémově OBEC VILÉMOV Program:

Více

Datum konání: 18.12.2013 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná

Datum konání: 18.12.2013 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 18.12.2013 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Š. Čeněk, RNDr. J Dobroruková, Z. Fiala, Bc. P. Holzhauserová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 30.11.2017 od 18 hodin na Obecním úřadě - zasedací místnost Sobčice 25, 508 01 Hořice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných

Více

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan)

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan) OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3 /2016 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného v pondělí dne 6.6.2016, sokolovna Borová, č.p.90 Zahájeno v 19:05 hodin, ukončeno v 20:35 hod. Jednání vedla starostka obce

Více

Zápis č. 10/2016 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 10/2016 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Zápis č. 10/2016 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 21.09.2016 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří, Bc. Přibyl Pavel, Ing. Miluše Reichová, Szalai

Více

Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se:

Pro: 7 Proti: 0 Zdrželi se: Zápis č.3 ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár konaného dne 11.12.2018 Zahájení: 18:00 hodin Ukončení: 20:00 Ověřovatelé zápisu: Petr Čermák, Lukáš Hovorka Přítomni: Bohuslav Bednář, Miroslav Vrba,

Více

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:07 hod. do 21:00 hod. Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 12. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:20), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jiří

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin 1. Úvodní slovo Jednání zahájil a vedl starosta obce Ing. Milan Žďárek. Přítomno 13

Více

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006.

OBEC KŘESETICE. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. OBEC KŘESETICE Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křesetice č. 3, které se konalo dne 6.12.2006. Přítomni: p. Ledvina, p. Kratochvíl, p. Hladíková, p. Linhartová, p.pokorný, p.černý, p. Buňata, p. Havránková,

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 14. 12. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Květen 2014 Zápis 3/2014

Květen 2014 Zápis 3/2014 Květen 2014 Zápis 3/2014 Stránka 1 z 7 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 26. 5. 2014 ve 20:00 hod. v kanceláři starosty obecního úřadu. Přítomni: Omluveni: Neomluveni:

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Ježek, Mužík, Nejedlý, Osvald, Urban, Vaněk Omluveni: Jablonická, Řandová, Tyc

Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Ježek, Mužík, Nejedlý, Osvald, Urban, Vaněk Omluveni: Jablonická, Řandová, Tyc ZÁPIS č. 24 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Chrustenice konaného dne 5.11. 2012 od 19 hod. na OÚ Chrustenice (anonymizovaný) Účast: dle presenční listiny. Přítomni: Edelmannová, Ginzel, Ježek,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 10.12.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Milana Mišůnová, Felix Šrámek,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 2.11.2016, od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Stanislav Sláma,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 57. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 11. 2013 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne od hodin v kanceláři starosty, OÚ Libá.

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne od hodin v kanceláři starosty, OÚ Libá. OBECNÍ Ú ŘAD LIBÁ L I B Á 2 2 0, 3 5 1 3 1, I Č : 0 0 2 5 4 0 3 7, D S : J A P B 3 Z A Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Libá konaného dne 21.12. 2015 od 18.30 hodin v kanceláři starosty,

Více

Z Á P I S. z 16. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 16. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 16. zasedání ZM Sedlice konaného dne 12.11.2015 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva, v 18,07 hod. se dostavil p. David Vágner. Omluveni: ing.

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne

Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne Z Á P I S č. 8/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Hajany dne 23. 10. 2016 Přítomni: M. Bláha, V. Kuchta, G. Šafaříková, M. Zíka, Z. Jestřábová Omluveni: Přítomno 5 členi z 5 členů zastupitelstva obce,

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne od 18:00 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne od 18:00 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 28.2.2018 od 18:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici. Štilcová, Martin Kühnel, Ing. Lucie Bartošová, Martin Vočka,

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici. Štilcová, Martin Kühnel, Ing. Lucie Bartošová, Martin Vočka, Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 21.3.2014 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Ondřej Lejdar, Pavel Votoček, Květa Štilcová, Martin Kühnel, Ing. Lucie

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 19. 3. 2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Usnesení z II. zasedání Zastupitelstva obce Dražovice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu, Dražovice 7

Usnesení z II. zasedání Zastupitelstva obce Dražovice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu, Dražovice 7 Usnesení z II. zasedání Zastupitelstva obce Dražovice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu, Dražovice 7 Usnesení č. 1/14/11: Zastupitelstvo obce Dražovice určuje zapisovatelem

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Návrh usnesení : Zastupitelstvo obce Hluboš určuje ověřovateli zápisu Lumíra Faltyse a Vlastimila Fialu. Usnesení č. 2 bylo schváleno.

Návrh usnesení : Zastupitelstvo obce Hluboš určuje ověřovateli zápisu Lumíra Faltyse a Vlastimila Fialu. Usnesení č. 2 bylo schváleno. Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 13.3.2013, od 18.00 hod listů : 5 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 4 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo zahájeno

Více

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Vladimír Holovský, Hana Kailová, Libor

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

ZÁPIS 9/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves

ZÁPIS 9/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves ZÁPIS 9/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves Místo konání: Datum konání: Číslo jednací: Přítomni: velká zasedací místnost OÚ 27. června 2019 v 19:00 hodin NOVA-587/2019 Ing. Jan Dobrovolný Karel

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 17,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 17,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Přítomni členové rady Svazku: Ing Zdeněk Nejdl, Blanka Čebišová, Pavel Souček, Ing. Dana Bechynská, Ing. Josef Bumba, Hana Hajná

Přítomni členové rady Svazku: Ing Zdeněk Nejdl, Blanka Čebišová, Pavel Souček, Ing. Dana Bechynská, Ing. Josef Bumba, Hana Hajná Zápis z jednání 16. rady Svazku měst a obcí Rakovnicka, které se konalo ve středu 28.11.2012 od 10,00 hodin v kanceláři Svazku měst a obcí Rakovnicka, Husovo náměstí 255, Rakovník Přítomni členové rady

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 19. 11. 2014 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 19. 11. 2014 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 19. 11. 2014 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Vorlová, p. Jaroš, p. Čuchal, p. Pokorná, p. Frohlich, p. Lysák Občané:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne , od 18:30 hodin na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne , od 18:30 hodin na obecním úřadě Obec Blevice Zastupitelstvo obce Blevice č. 4/2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Blevice, konaného dne 29. 6. 2016, od 18:30 hodin na obecním úřadě Přítomni: Václav Krejžík, Klára Hanzlíková, Pavla

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od v Lupenické hospodě

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od v Lupenické hospodě Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Lupenice, konaného dne 29. listopadu 2017 od 19.00 v Lupenické hospodě Zasedání zastupitelstva bylo řádně svoláno dle zákona o obcích číslo 128/2000 sb..

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis ze 44. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis ze 44. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis ze 44. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 18. 5. 2018 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla E. Křivancová, J.

Více

Příloha č.3. K bodu 2. - Určení zapisovatele a volba ověřovatelů zápisu

Příloha č.3. K bodu 2. - Určení zapisovatele a volba ověřovatelů zápisu Příloha č.3 Zápis z 34. zasedání Zastupitelstva obce Velký Borek konaného dne 26. 02. 2018 Souhrn usnesení z 34. zasedání Zastupitelstva obce Velký Borek konaného dne 26. 02. 2018 na Obecním úřadě Velký

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 22.9. 2015, od 18:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

Zápis č. 13/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 13/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 13/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 4.10. 2012 v 19.00 na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Aron Jiří, Hanuš Libor,

Více

Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 12.6.2015 od 19.00 hodin.

Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne 12.6.2015 od 19.00 hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 11/2013 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 11/2013 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 11/2013 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 29.8.2013 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Aron Jiří, Němec

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 2/2016, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 2/2016, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 2/2016, které se konalo 21.3.2016 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Tomáš Jelínek, Jaroslav Houba, Josef Jedlička, Milada Grillová,

Více

OBEC NESOVICE. 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE. 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 63. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 17. 3. 2014 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 24. z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 24 z 24. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 5. 12. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne

Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne 17. 11. 2014 Přítomni: dle presenční listiny, všichni členové zastupitelstva Omluveni: 0 Ověřovatelé zápisu: Ing. Vítězslav Jílek, Oldřich

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 18. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 21. 09. 2015 od 19. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis č. 11/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 11/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 11/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 28.08.2014 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/11 ve Vysokém konaného dne 5.7.2011

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Z á p i s č. 1/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 1/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 1/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 9.2.2017 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 19:20 hod. František

Více

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin.

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. U S N E S E N Í č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 11. 7. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 19. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 12. 10. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis ze 41. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis ze 41. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis ze 41. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 28. 2. 2018 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, E. Křivancová, I. Machovcová,

Více

Zápis č. 8/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 8/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 8/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 12.06.2014 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří, Olmr

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 4/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 4/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 5, konaného dne 15. 4. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Návrh usnesení: ZOKÚ určuje ověřovateli zápisu Karla Krále a Radovana Filu, zapisovatelem Ing. Marka Světlíka.

Návrh usnesení: ZOKÚ určuje ověřovateli zápisu Karla Krále a Radovana Filu, zapisovatelem Ing. Marka Světlíka. Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 24. listopadu 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne Obec Jezeřany-Maršovice Jezeřany-Maršovice 1, 671 75, IČ: 00292931 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany-Maršovice č. 06/2013, konaného dne 12.09.2013 Usnesení č. 01/06/2013 Zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 25.1. 2017, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více