5.2. Originální návod na použití. Stav: 11/2012, V.2.2. Před uvedením do provozu pečlivě čtěte bod menu Rychlý start! Od výrobního čísla do 5.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "5.2. Originální návod na použití. Stav: 11/2012, V.2.2. Před uvedením do provozu pečlivě čtěte bod menu Rychlý start! Od výrobního čísla do 5."

Transkript

1 Originální návod na použití 5.2 Před uvedením do provozu pečlivě čtěte bod menu Rychlý start! Od výrobního čísla do Stav: 11/2012, V.2.2 Obj. č.:

2 2 NESMÍ být považováno za nepohodlné a nadbytečné přečíst si návod k použití a řídit se jím; neboť nestačí slyšet od jiných a vidět, že je stroj snad dobrý, poté jej zakoupit a věřit, že nyní půjde všechno samo. Dotyčný by pak nezpůsobil škody pouze sobě, nýbrž by se rovněž dopustil chyby, že by příčinu dalšího neúspěchu sváděl na stroj namísto na sebe. Aby si byl jistý úspěchem, musí člověk proniknout do podstaty věci, resp. se poučit o účelu každého zařízení na stroji a získat cvik v zacházení. Teprve poté bude člověk jak se strojem, tak i se sebou samým spokojený. Dosažení toho je účelem tohoto návodu k použití. Leipzig-Plagwitz 1872

3 3 Obsah 1 Záruky Rychlý start Rozsah dodávky a upevnění Elektrické připojení Ovládací modul Hlavní ukazatele Volba menu Výsevní zkouška Výsevní zkouška automaticky (kg/ha) Profi - nastavení Nastavení propočtu plochy Kalibrace pojezdové rychlosti (tachometr) Testovací dráha 100m Manuální kalibrace Kalibrierwert Kalibrace reset Vyprazdňování Počítadlo provozních hodin Provozní napětí Jazyky Hlášení poruch Upozornění Chyby Příslušenství Zásuvka ostruhového kola Molex (Art. Nr.: ) Senzor Amphenol Molex (Art. Nr.: ) Radarový senzor (Art. Nr.: ) Kolový senzor (plovoucí) MX (Art. Nr.: ) Senzor podrozku MX (Art. Nr.: ) Senzor horniho táhla (Art. Nr.: )...27 Rozsah dodávky: 1senzor, 1 upevňovací plotna se šrouby pro upevnění Senzorový rozdělovač (Art. Nr.: ) Sada kabelů komplet pro výkonovou zásuvku (Art.Nr.: ) Do-vybavení traktoru Programování 5.2 (Zákaznický servis) Ventilátor Ostruhové kolo Kolový senzor DIN 9684 signál Radarový senzor Senzor zdvíhání ramen Signál zdvíhacího zařízení Bzučák (výstražný tón) Motor výsevní hřídele Tlakový senzor Poznámky...34

4 4 1 Záruky Zařízení ihned při převzetí překontrolujte na případná poškození při dopravě. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel. Jako výrobce dáváme jednoletou záruku od data dodání. Tato záruka platí pro případy konstrukčních-, materiálových vad. Nevztahuje se na díly běžně nebo nadměrně opotřebované. Záruka zaniká jsou-li škody vzniklé působením násilí chybné používání dle návodu když je řídicí modul otevřený nejsou-li dodržena předepsané pokyny jsou-li na stroji provedeny změny bez svolené výrobce, nebo použity neoriginální díly 2 Rychlý start 2.1 Rozsah dodávky a upevnění Obr.: 1 Ovládací modul Napájecí kabel Držák modulu Modul upevněte pomocí dodaných šroubů a držáku v kabině. TIP: Dbejte na optimální nastavení úhlu náhledu na displej. Případně lehce držák přihněte. POZOR: Kabel pokud možno nenavíjejte na cívku!

5 5 2.2 Elektric lektrické ké připojení Sériově dodané kabel je možné připojit přímo na 3- pólovou normo zásuvku traktoru. Druhý konec připojte na ovládací modul. Pojistka (30A) se nachází na pravé straně modulu. Přebytečný kabel schovejte v kabině. Pozor na sevření. Obr.: 2 UPOZORNĚNÍ: 12 voltové napájení nesmí být připojeno do zásuvky zapalovače! Po použití zařízení modul opět odpojte (bezpečnostní důvody). POZOR: V případě nedodržení pokynů může dojít k poškození zařízení! TIP: Nedisponuje-li váš traktor normo zásuvkou je možné si i doobjednat jako sadu pod číslem (Art. Nr ). POZOR: Je-li váš akumulátor současně nabíjen může dojít k napěťové špičce! Tato může poškodit elektroniku modulu!

6 6 Obr.: 3 30A pojistka 12-pólový zásuvka Ostruhové kolo Amphenol (pro normo zásuvku) Senzor zdvíhání ramen Kolový senzor Radarový senzor 6-pólová zásuvka Propojení se secím strojem (kabel zařízení) 3-pólová zásuvka Připojení na baterii (napájecí kabel) Různé typy senzoru jsou popsány v příslušenství. Všechny je možné objednat na přání!

7 7 2.3 Ovládací modul Kursor dolů Display grafiky Kursor nahoru Snížit otáčky výsevní hřídele Svítí je-li stroj zapnut Zvýšit otáčky hřídele On/Off Obr.: 4 Ventilátor Svítí je-li zapnut ventilátor Svítí otáčí-li se výsevní hřídel Výsevní hřídel zapnuta /vypnuta Vlevo dole se nachází tlačítko On/Off pro zapnutí nebo vypnutí zařízení. Tlačítka pro nastavení otáček výsevní hřídele. Tlačítko pro zapnutí/vypnutí výsevní hřídele. Při stisknutí se začne hřídel otáčet. Kontrolka začne svítit. Ovládání počítače (např. propočet plochy, výsevní zkouška, vyprazdňování) volba bodů menu Zapne nebo vypne ventilátor. -) u elektrického ventilátoru: Při rozbíhání ventilátoru bliká kontrolka. Běží-li ventilátor naplno, kontrolka svítí trvale. -) u hydraulického ventilátoru (s tlakovým senzorem): Kontrolka se rozsvítí, jakmile ventilátor vytvoří tlak.

8 8 2.4 Hlavní ukazatele atele Hlášení po zapnutí: Znázorňuje se při zapnutí a znázorňuje typ a verzi zařízení! Tyto informace jsou užitečné pro servis a v případech poruchy slouží k provedení diagnózy! Provoz bez senzoru rychlosti VH %: nastavené otáčky výsevní hřídele (v %) Nastavení tlačítky na modulu Km/h: Pojezdová rychlost [km/h] může být nastavena v Amenu Výsevní zkouška nebo propočet plochy. Provoz se senzorem rychlosti POŽÁDOVANÁ hodnota SKUTEČNÁ hodnota VH % (výs.hřídel( výs.hřídel) POŽADOVANÁ hodnota Nastavené otáčky výs. hřídele (v %). Nastavení tlačítky SKUTEČNÁ hodnota Skutečné otáčky výs. hřídele (v %). Je snímána a znázorněna od senzoru v závislosti na pojezdové rychlosti. km/h (pojezdová ( rychlost) Může být nastavena v menu výsevní zkouška nebo propočet plochy. Skutečná pojezdová rychlost (v km/h). Je snímána a znázorněna od senzoru v závislosti na pojezdové rychlosti.

9 9 2.5 Volba menu Po zapnutí přístroje je možné se pohybovat v menu tlačítky: V menu pohybujete kurzorem tlačítky Nahoru dolu. Následující body menu jsou k dispozici: Zvolte bod menu umožňující nastavení hodnot a potvrďte tlačítkem. Zde změňte hodnotu tlačítky.

10 Výsevní zkouška Upozornění: Vedle provedení výsevní zkoušky slouží tento bod menu i k nastavení požadované hodnoty pro otáčky výsevní hřídele, pracovního záběru a pojezdové rychlosti u senzoru rychlosti! Výsevní zkouška automaticky (kg/ha) Jděte do menu bod Výsevní zkouška a nastavte následující hodnoty: Příslušené nastavení pomocí tlačítek Potvrzení tlačítkem Následující body musí být pro automatickou výsevní zkoušku udány: Udejte pracovní záběr Zadejte pojezdovou rychlost Udejte požadované množství (z.b. 103,5 kg/ha) Nastavte délku trvání zkoušky TIP: U malých osiv jako řepka, svazenka, mák nejlépe 2. Standard je 1 minuta Velká osiva jako pšenice, ječmen, hrách cca 0,5 minuty.

11 11 UPOZORNĚNÍ NÍ: Před započetím zkoušky zkontrolujte zda jste odstranili víko pro výsevní zkoušku a použijte skluz pro výsevní zkoušku. Zkontrolujte zda sběrná nádoba stojí přesně pod skluzem! Jsou-li hodnoty správně nastaveny start zkoušky Výsevní zkouška běží: Po startu se začne hřídel a ventilátor automaticky otáčet. Po nastaveném čase se automaticky zastaví. Zvažte odtočené osivo a zadejte hodnotu. Množství je nyní automaticky propočítáno. Poté ukazatel skočí zpět do hlavního menu. TIP:Pro skutečné zajištění rozmetané dávky doporučujeme výsevní zkoušku opakovat tak často až se znázorňované hlášení Výsevní zkouška nepřesná! Opakovat? přestane znázorňovat UPOZORNĚNÍ: Pouze je-li automatická korekce výsevní hřídele pod 3% (rozdíl) znázorní se symbol fajfky a zobrazí se na hlavním displeji výsevní množství v kg/ha. Množství je nyní automaticky propočítáno. Poté ukazatel skočí zpět do hlavního menu. Upozornění: stiskem tlačítek na modulu je možné zkoušku přerušit

12 12 TIP: Je-li váš stroj PS vybaven senzorem plnění a během výsevní zkoušky se zobrazí hlášení Násypka je téměř prázdná běží výsevní zkouška dále. Je-li skutečně příliš málo osiva může být přesnost výsevní zkoušky ovlivněna. Nyní se znázorní nastavené kg/ha Dvouciferný ukazatel se znázorní, je-li pracováno se senzorem rychlosti Tento bod menu slouží k hrubému přednastavení rychlosti výsevné hřídele. Rychlost v % nemusí být měněna, protože nastavení je automaticky přebíráno z výsevní zkoušky.

13 13 3 Profi - nastavení 3.1 Nastavení propočtu plochy Znázorňuje vyseté hektary. TIP: Nastavení hodnot proběhne automaticky jakmile je provedena výsevní zkouška. Viz. bod menu 2.6. plochu počítá jakmile se hřídel začne otáčet. Stiskem tlačítka na 5 sekund může být plocha zpět nastavena na nulu. Celkovou plochu není možné nastavit na nulu. 3.2 Kalibrace pojezdové rychlosti (tachometr achometr) Kalibrace musí být provedena z důvodu že modul tuto hodnotu využívá pro všechny propočty (ukazatel rychlosti, propočet plochy, dávkování, atd. Existují 3 možnosti provedení kalibrace Testovací dráha 100m > > > Jeďte přesně 100m. TIP: Pro usnadnění měření změřte předem úsek 100m a označte si jej. Jako nejvhodnější se jeví patníky podél cesty. Vzdálenost mezi nimi je 33,3m. Ujeďte vzálenost 3 patníků. po 100m zastavte tlačítkem

14 14 Zobrazí se je-li kalibrace ukončena Manuální ní kalibr alibrace > > Porovnejte během jízdy rychlost na displeji s rychlosti na tachometru Srovnejte tuto hodnotu tlačítky TIP: Kalibrace muže být provedena pouze manuálně bez nutnosti ujetí měřeného úseku 100m Kalibrierwert Zde mohou být manuálně nastaveny impulsy/100m TIP: Kalibrovali jste již přístroj, poznamenejte si hodnotu a podle potřeby ji zde opětovně zadejte Kalibrace ace reset Potvrďte tlačítkem Nastaví hodnotu zpět na výrobní nastavení. Zobrazí se po resetu kalibrace.

15 Vyprazdňování Tento bod menu slouží k praktickému vyprázdnění zásobníku (např. ukončení práce, výměna osiva, výměna výsevní hřídele) > > Motor se otáčí na nejvyšší oráčky (bez ventilátoru) TIP: Vyprázdnění může být kdykoliv ukončeno tlačítky. Poté ukazatel skočí zpět do hlavního menu. nebo TIP: Před započetím zkoušky zkontrolujte zda jste odstranili víko pro výsevní zkoušku a použijte skluz pro výsevní zkoušku. Zkontrolujte zda sběrná nádoba stojí přesně pod skluzem! 3.4 Počítadlo provozních hodin Počítadlo provozních hodin = doba chodu výsevní hřídele. Znázorňuje aktuální provozní hodiny. TIP: Stiskem tlačítka (na 5 sekund) nastavíte hodiny na nulu.

16 Provozní napětí Znázorňuje aktuální provozní napětí. Začne-li tato hodnota během provozu silně vychylovat značí to problémy na palubní elektronice. Toto může vést k nedostatečným výsledkům rozmetání! I-1: znázorňuje odběr napětí ventilátory v A I-2: znázorňuje odběr motoru výsevné hřídele v A 3.6 Jazyk azyky Požadovaný jazyk potvrďte tlačítkem! TIP: Je-li váš stroj PS vybaven hydraulickým ventilátorem postupujte následovně. Zobrazí-li se na displeji hlášení Motor není připojen! (ventilátor), stiskněte tlačítko. Poté máte čas 15 sekund, pro úpravu jazyka v menu. Nakonec můžete v programovacím menu požadované nastavení potvrdit.

17 17 Ovládací modul 5.2 (Volba jazyka) Software verze V1.19 umožňuje následující volby: Deutsch Englisch (English) Französisch (Français) Niederländisch (Nederlands) Dänisch (Dansk) Polnisch (Polski) Italienisch (Italiano) Spanisch (Español) Tschechisch (Česky) Ungarisch (Magyar) Finnisch (Suomi) Portugiesisch (Português) Rumänisch (Romana) Schwedisch (Svenska) Estnisch (Eesti) Lettisch (Latvia) Litauisch (Latvijas) Norwegisch (Norske) Slowenisch (Slovenski) Russisch (Rusia)

18 18 4 Hlášení poruch 4.1 Upozornění Ukazatel Příčina Zobrazí se je-li vnitřní napětí pod minimální hodnotou. Řešení Odeslat výrobci Zobrazí se je-li provozní napětí příliš nízké. Snížit spotřebiče, zkontrolovat akumulátor, kabeláž, alternátor Zobrazí se je-li provozní napětí příliš vysoké. Zkontrolovat alternátor Zobrazí se jakmile není senzor plnění pokrytý osivem. Doplnit osivo. UPS 800 je možné senzor přestavit (více dolů). Zobrazí se je-li při kalibraci dráha příliš dlouhá. Zopakovat kalibraci.

19 19 Zobrazí se je-li při kalibraci dráha příliš krátká. Zopakovat kalibraci a pokračovat dále. Zobrazí se je-li pojezdová rychlost příliš vysoká. Srovnat nastavení rychlosti se skutečnou rychlostí. Zobrazí se je-li pojezdová rychlost příliš nízká. Srovnat nastavení rychlosti se skutečnou rychlostí. Zobrazí se během vypínání. Menu pohasne po několika sekundách.

20 Chyby Ukazatel Příčina Zobrazí se dosahuje-li napětí pod minimální hodnoty, nebo nastaly příliš vysoké napěťové výkyvy. Řešení ení Zkontrolujte kabeláž a zásuvky, akumulátor, alternátor, vypněte jiné přístroje (např. pracovní osvětlení) Zobrazí se nemůže-li se otáčet výsevní hřídel, nebo motor se příliš dlouho pohyboval v hraničních hodnotách zatížení. Zobrazí se pokud se motor příliš dlouho pohyboval v hraničních hodnotách zatížení. Pokud nezapnete hyd. ventilátor není aktivován tlakový senzor a proto dojde k zobrazení tohoto hlášení! Zobrazí-li se toto hlášení vypněte zařízení a zkontrolujte možnou přítomnost cizích těles v pohyblivých částech zabraňujících nebo omezujících volný pohyb výsevní hřídele! Zobrazí-li se toto hlášení vypněte zařízení a zkontrolujte možnou přítomnost cizích těles v pohyblivých částech zabraňujících nebo omezujících chod ventilátoru! Zapněte ventilátor vyčkejte cca 30sekund po dosažení nastavených otáček je aktivován senzor začnete se setím Zobrazí se při nesprávně nebo nepřipojené kabeláži. Zkontrolujte kabeláž a zásuvky!

21 21 Zobrazí se při nesprávně nebo nepřipojené kabeláži. Zkontrolujte kabeláž a zásuvky! Pokud je motor připojen a není přetížen a přesto se neotáčí. Kontaktujte servis. Pokud je motor připojen a není přetížen a přesto se neotáčí. Kontaktujte servis. Zobrazí se pokud modul nedostává žádné signály od senzoru rychlosti! Zkontrolujte kabeláž a zásuvky! Nenaleznete-li problém na ostruhovém kole kontaktujte servis.

22 22 5 Příslušenství 5.1 Zásuvka ostruhového kola Molex (Art. Nr.: ) Obr.: 5 Připojení: Kalibrace ace: viz. bod. 6.2 Rozsah dodávky: 12 pólová zásuvka na modulu 1 ostruhové kolo, 1 montážní tvarová roura, 1 upevňovací plotna Na ostruhovém kole namontovaný senzor měří pojezdovou rychlost [km/h]. Tato je znázorněna na modulu a množství osiva je pomocí regulace otáček výsevní hřídele je tak automaticky regulováno- regulace vyrovnává rozdíly rychlosti od 50% nahoru tak i 50% směrem dolů. Tím je dosaženo stejné aplikace požadovaného množství na hektar jedno jakou rychlostí traktor jede. Všechny procesy ovládání popř. kontroly jsou během pracovního procesu převzaty ovládacím modulem. Rovněž při otáčení není nutné žádné manuální ovládání na modulu, neboť ostruhové kolo je při zdvíhání nebo spouštění automaticky rozeznáno. Upozornění: Ostruhové kolo obsahuje rovněž montážní sadu umožňující praktickou montáž na různá pracovní nářadí.

23 Senzor Amphenol Molex (Art. Nr.: ) Obr.: 6 Připojení: Nastavení: viz. bod 6.4 Rozsah dodávky: 12 pólová zásuvka na modulu 1 Senzor kabel (Amphenol) Pomocí 7-pólového kabelu může být modul připojen k traktoru. Modul přijímá od traktoru 3 signály (DIN 9684 Norm). Díky tomu je zprostředkována skutečná rychlost traktoru [km/h]. Tato je znázorněna na modulu a množství osiva je regulováno automaticky dle otáček výsevní hřídele. Regulace vyrovnává rozdíly rychlosti 50% nahoru 50% dolů. Tím je dosaženo stejné aplikace požadovaného množství na hektar jedno jakou rychlostí traktor jede. Všechny procesy ovládání popř. kontroly jsou během pracovního procesu převzaty ovládacím modulem. Rovněž při otáčení není nutné zasahovat do ovládání. Obr.: 7 U některých traktorů je signál zdvihu obráceně. Je-li nutné pro jiné použití signál zdvihu obrátit je toto popsáno v bodu 6.7.

24 Radarový senzor (Art. Nr.: ) Připojení: 12 pólová zásuvka na modulu Rozsah dodávky: Radarový senzor, 1 montážní plotna včetně upevňovacího materiálu Nastavení: viz. bod 6.5 Místo montáže: Obr.: 8 Mělo by být mezi koly. Nastavení viz. obrázky (35 po nebo proti směru jízdy). Obr.: 9 Montáž: Pro montáž senzoru prosím použijte dodané šrouby a matky a montážní plotnu. Obr.: 10 Radarový senzor pracuje téměř na všech podkladech (půda, písek, asfalt, atd.). Na sněhu nebo silné vrstvě ledu může dojít k nepřesnostem.

25 Kolový senzor (plovoucí lovoucí) MX (Art. Nr.: ) Připojení: Nastavení: viz. bod 6.4 Místo montáže: Rozsah dodávky: Počet magnet agnetů: Obr.: pólová zásuvka na modulu Magnet je namontován na vnitřní straně ráfku. Senzor musí mít vzdálenost min. 5mm až max. 30mm k magnetu 1 senzor, 8 ks magnet Neodym (velmi silný), pásky, 1 montážní plotna, 2 PVC matky pro senzor Průměr kola v mm km/h ks magnet 2 ks magnet 6 ks magnet 8 ks magnet 15 1 ks magnet 1 ks magnet 4 ks magnet 6 ks magnet 30 1 ks magnet 1 ks magnet 2 ks magnet 4 ks magnet Tip: Pro optimální srovnání 6 magnetů do 6-ti hranu použijte kružidlo. Pozor: Neodym Magnet nepřibližujte k srdci máte-li kardiostimulátor! Upozornění: Snímač nesmí být silně našroubován (napnut). Magnet nemusí být našroubován. Drží na disku vlastní silou. Upozornění: Kabel dobře schovejte pro předejití poškození.

26 Senzor podrozku MX (Art. Nr.: ) Obr.: 12 Připojení: Kalibrace ace: viz. bod pólová zásuvka na modulu Výsevní hřídel PS je možné pomocí tohoto senzoru při zdvíhání, nebo spouštění automaticky zastavit nebo spustit. Výsevní hřídel může být i nadále ovládána pomocí tlačítka modulu. Místo montáže: Na ramenech traktoru viz. obrázek nahoře. Snímač může být umístěn i na jiných místech kde dochází k mechanickému pohybu od 50mm. Vzdálenost mezi snímačem a magnetem by měla být 5 mm. U tažených zařízení může být senzor namontován na podvozek. Tomuto je možné přizpůsobit programování v jaké pozici bude pracováno. Vysvětleno v bodě 6.7. Rozsah dodávky: 1 senzor, 2 magnet včetně šroubů, pásky, 1 montážní plotna, 2 PVC matky pro senzor Upozornění: Snímač nesmí být silně našroubován (napnut).

27 Senzor horniho táhla (Art. Nr.: ) Obr.: 13 Připojení: 12 pólová zásuvka na modulu Kalibrace: viz. bod 6.6 Místo montáže: Protože většina pracovních nářadí pro zpracování půdy je zdvíhána a spouštěna je nejlepší umístit senzor na 3- tí bod stroje. Snímač je možné umístit na jakékoliv jiné mechanicky pohyblivé místo. U tažených strojů je možné senzor umístit na podvozek. Dle toho je možné uzpůsobit programování ve, které pozici bude pracováno. Toto je upraveno v bodě 6.7. Obr.: 14 Rozsah dodávky: 1senzor, 1 upevňovací plotna se šrouby pro upevnění

28 Senzorový rozdělovač (Art. Nr.: ) Obr.: 16 Připojení: Funkce: 12 pólová zásuvka na modulu Je požadována pokud je pracováno se 2-ma senzory (např. kolový a senzor zdvihu ramen). Schéma připojení: Vedou-li 2 kabely k zásuvce je tato více pólová zásuvka určena pro senzor rychlosti. 12 pólová zásuvka pro modul Vedou-li 2 kabely k zásuvce je tento 2 pólový konektor (se žlutou chráničkou) určen pro senzor zdvihu ramen m.

29 Sada kabelů komplet pro výkonovou zásuvku (Art.Nr.: Nr.: ) Do-vybavení traktoru Obr.: 17 Pro napájení modulu, bez sériové 3-pólové normo zásuvky na traktoru, jako do vybavení traktoru. Jedná se o 8m dlouhý kabel. Je přímo našroubován na póly akumulátoru a na druhém konci na 3-pólovou normo zásuvku. Schéma připojení: Červený (2,5mm² kabel) = + 12 Volt Červený (2,5mm² kabel) = + 12 Volt Černý (2,5mm² kabel) = - zem

30 30 6 Programování ování 5.2 (Zákaznický( servis) Pro vyvolání menu programování je nutné současně stisknout následující tlačítka v modu startovacího displeje. - listování v programovacím menu - změna parametrů Obr.: 18 - ukončení programování Upozornění: Je-li zapnuto na AUTO, rozezná modul automaticky, který senzor je připojen a vysílá signály. 6.1 Ventilátor Tento bod menu je nutný tehdy pokud je namontován hydraulický ventilátor namísto elektrického. ANO - elektrický ventilátor přítomen NE hydraulický ventilátor přítomen Zvolte tlačítky. 6.2 Ostruhové kolo V bodu menu je možné zvolit zda bude pracováno s nebo bez ostruhového kola. Zvolte tlačítky Zde je možné nastavit také na AUTO automatické zjištění (zda bude pracováno s či bez ostruhového kola). ANO/NE/AUTO.

31 Kolový senzor Zde je možné zvolit zda bude pracováno podle rychlostního senzoru od traktoru. Zvolte tlačítky zda ANO/NE/AUTO. 6.4 DIN 9684 signál Zde je možné zvolit zda bude pracováno podle signálu z traktoru. Existují 3 různé signály: - Signál zdvihu ramen - Teoretická rychlost (od převodovky) - Skutečná rychlost (od radarového sensoru na traktoru, kolový senzor, nebo induktivní senzor) TIP: Ovládací modul používá stejný signál jako traktor (většinou kolový senzor). Zde je možné nastavit zda disponuje traktor skutečným signálem rychlosti od 7-mi pólové signální zásuvky (DIN 9684). Zvolte tlačítky zda ZAPNUTO/AUTO Zde je nastaveno zda je k dispozici teoretický signál rychlosti. Zvolte tlačítky zda ANO/NE/AUTO.

32 Radarový senzor Zde je možné nastavit zda bude pracováno s nebo bez radarového senzoru. Zvolte tlačítky zda ANO/NE/AUTO. 6.6 Senzor zdvíhání ramen Pokud má být pracováno se signálem od ramen traktoru nebo senzorem zdvíhání musí být zde přepnuto. Zvolte tlačítky zda ANO/NE/AUTO. 6.7 Signál zdvíhacího zařízení Je-li pracováno se signálem zdvíhacího zařízení ramen nebo senzorem zdvíhání může být zde nastaveno v jaké pozici se senzor nachází. Postavení senzoru je možné zde otočit a tak přizpůsobit podmínkám. Zvolte tlačítky zda PŘIDAT nebo UBRAT. Upozornění: Například docházelo-li by k setí v nesprávné pozici ramen je možné zde provést korekci 6.8 Bzučák (výstražný tón) V tomto bodu menu je možné nastavit zda budete pracovat s akustickým výstražným tónem nebo bez jeho podpory. Zvolte tlačítky zda ZAPNUTO nebo VYPNUTO.

33 Motor výsevní hřídele Zde je nastaveno který motor převodovky bude nastaven Tlačítky zvolte zda P8 motor (použitý na PS ) P16 motor (použitý na PS 800) P17 motor (není použit bez funkce) KVDU motor (není použit bez funkce) Upozornění: motory P17 a KVDU jsou momentálně bez funkce NEPOUŽÍVAT! 6.10 Tlakový senzor Zde je možné nastavit zda zařízení PS disponuje tlakovým senzorem (měří tok vzduchu od hydraulického ventilátoru). Zvolte tlačítky zda ANO/NE/AUTO.

34 34 7 Poznámky

35 35

36 Kvalita pro Profesionaly Inspirován zemědělci, realizován odbroníky APV Technische Produkte GmbH Dallein 15 A-3753 Hötzelsdorf Tel.:+43(0) Fax.: +43(0)

Originální návod na použití 3.2. Před uvedením do provozu pečlivě čtěte! Stav: 11/2012, V1.6. Obj. číslo.:

Originální návod na použití 3.2. Před uvedením do provozu pečlivě čtěte! Stav: 11/2012, V1.6. Obj. číslo.: Originální návod na použití 3.2 Před uvedením do provozu pečlivě čtěte! Stav: 11/2012, V1.6 Obj. číslo.: 00600-3-825 2 Kvalita pro profesionály NESMÍ být považováno za nepohodlné a nadbytečné přečíst si

Více

Překlad originálního návodu k obsluze 5.7 Před uvedením do provozu si pečlivě přečtěte bod menu Rychlý průvodce! od sériového čísla 5.

Překlad originálního návodu k obsluze 5.7 Před uvedením do provozu si pečlivě přečtěte bod menu Rychlý průvodce! od sériového čísla 5. Překlad originálního návodu k obsluze 5.7 Před uvedením do provozu si pečlivě přečtěte bod menu Rychlý průvodce! od sériového čísla 5.7-01000 Verze: 06/2015, V.1.0 Obj. č.: 00601-3-205 2 Kvality pro profesionály

Více

ELEKTROKOL SE SYSTÉMEM

ELEKTROKOL SE SYSTÉMEM ORIGINÁLNÍ PROVOZNÍ NÁVOD ELEKTROKOL SE SYSTÉMEM 1 2 BMZ Drive Systems V7 návod k obsluze (# 27936 ) 3 Obsah 4 Obsah 1 Motor 6 1.1 Bezpečnostní pokyny 6 1.2 Použití k určenému účelu 6 1.3 Vysvětlení k

Více

SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE

SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY NÁVOD K OBSLUZE DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ CZ SPECIFIKACE VÝKONOVÉ CHARAKTERISTIKY OBSAZENÍ TLAČÍTEK DISPLEJ PROVOZ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 2 2 3 4 5 8 NÁVOD K OBSLUZE 1 INFORMACE 1. Před uvedením do provozu si prosím přečtěte tento

Více

Řídící jednotka LSW 1047 28F pro motory 250W/ 36V úhel hallových sond 120. Návod k obsluze ver. 1.1

Řídící jednotka LSW 1047 28F pro motory 250W/ 36V úhel hallových sond 120. Návod k obsluze ver. 1.1 Řídící jednotka LSW 1047 28F pro motory 250W/ 36V úhel hallových sond 120 Návod k obsluze ver. 1.1 Vlastnosti: Pracuje s napětím: 36V Max. Proud 12A Podpora PAS s možností nastavení intenzity pedálového

Více

VARIPULSE 04/07 1/10 NÁVOD NA INSTALACI ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA VARIPULSE

VARIPULSE 04/07 1/10 NÁVOD NA INSTALACI ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA VARIPULSE VARIPULSE 04/07 1/10 NÁVOD NA INSTALACI ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA VARIPULSE Tento návod je určen pro osoby, které budou odpovídat za instalaci, provoz a údržbu. Platí od: 04/2007 VARIPULSE 04/07 2/10 Řídící jednotka

Více

Infra Tec Premium návod na montáž a obsluhu

Infra Tec Premium návod na montáž a obsluhu Infra Tec Premium návod na montáž a obsluhu Technické údaje Napájení Jištění Příkon Rozsah teploty Charakter řízení Snímač Rozsah topení Teplota okolí Rozměry vestavby 230V. 50 Hz 1x16A max 3500 W 30 70

Více

A/C DÁLKOVÝ OVLÁDAČ NÁVOD K OBSLUZE

A/C DÁLKOVÝ OVLÁDAČ NÁVOD K OBSLUZE A/C DÁLKOVÝ OVLÁDAČ NÁVOD K OBSLUZE NÁVOD K OBSLUZE ČEŠTINA OBSAH STRUČNÝ NÁVOD STRUČNÝ NÁVOD OBSAH 1. STRUČNÝ NÁVOD 1 Rychlý start 02 2 Displej 03 3 Tlačítko 04 4 Provoz 08 3 4 5 6 Posuvné dveře (uzavřené)

Více

Návod k montáži a obsluze

Návod k montáži a obsluze Návod k montáži a obsluze GPS TILT-Module Stav: V4.20190521 30302495-02-CS Přečtěte si tento návod k obsluze a dodržujte jej. Uchovejte tento návod k obsluze k budoucímu použití. Impressum Dokument Autorská

Více

Instrukce pro montáž, obsluhu a údržbu

Instrukce pro montáž, obsluhu a údržbu REGULÁTORY, OVLADAČE MICROMATIC TD 457 INSTRUKCE PRO MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Úvod Tento montážní návod slouží ke správnému nastavení časového modulu TD 457. Uvedený modul je určen k instalaci po omítku

Více

ZÁSKOKOVÝ AUTOMAT MODI ZB pro jističe Modeion POPIS K790

ZÁSKOKOVÝ AUTOMAT MODI ZB pro jističe Modeion POPIS K790 ZÁSKOKOVÝ AUTOMAT MODI ZB pro jističe Modeion POPIS Aplikace Záskokový automat se používá k zajištění dodávky elektrické energie bez dlouhodobých výpadků v různých sektorech služeb, průmyslu apod. Automat

Více

KING-METER NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE J-LCD

KING-METER NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE J-LCD KING-METER NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE J-LCD OBSAH 1,Úvod...3 2, Vzhled a velikosti....3 2.1, materiál a barvy.. 3 2.2, rozměry displeje. 3 3, funkce a definice tlačítek...3 3.1, přednastavení a standardní

Více

OVLÁDACÍ PANEL HÁZENÁ

OVLÁDACÍ PANEL HÁZENÁ OVLÁDACÍ PANEL HÁZENÁ - 1 / 9 - NÁVOD K OBSLUZE 6/2005 OBSAH: 1. Zapnutí ovládacího panelu a podsvětlení displeje 2. Volba režimu 3. Funkce tlačítek 4. Zobrazení údajů 5. Trestné minuty 6. Změna hracího

Více

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu VL2-MMI2G. pro vozidla Audi s navigačním systémem MMI2G

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu VL2-MMI2G. pro vozidla Audi s navigačním systémem MMI2G Adaptér pro připojení zdrojů video signálu pro vozidla Audi s navigačním systémem MMI2G Adaptér umožňuje připojení 2 externích zdrojů video signálu, RGB signálu a kamery při couvání Obsah 1. Před zahájením

Více

Pohon garážových vrat

Pohon garážových vrat Hněvkovského 30/65, 61700 Brno-Komárov Pohon garážových vrat Instalační a uživatelský manuál Upozornění: je důležité pro bezpečnost všech osob, kteří instalují a používají tento pohon garážových vrat,

Více

DT 10 DT 20. Deutsch 2 Italiano 6 English 12 Español 16 Português 21 Polski 26 Nederlands 31 Français 35 По русски 40 Latviski 45 Eesti keel 50

DT 10 DT 20. Deutsch 2 Italiano 6 English 12 Español 16 Português 21 Polski 26 Nederlands 31 Français 35 По русски 40 Latviski 45 Eesti keel 50 prog DT 10 DT 20 auto 1 2 3 4 5 6 7 auto set? OK 6720611791-00.1WO Deutsch 2 Italiano 6 English 12 Español 16 Português 21 Polski 26 Nederlands 31 Français 35 По русски 40 Latviski 45 Eesti keel 50 Lietuvių

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka

EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka EVBIKE LCD displeje C961 Uživatelská příručka WWW.EVBIKE.CZ - 1 - Obsah: 1/ INSTALACE 2/ ZÁKLADNÍ NASTAVENÍ 3/ POKROČILÉ NASTAVENÍ 4/ CHYBOVÁ HLÁŠENÍ Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek EVBIKE a věříme,

Více

NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE KING-METER J-LCD

NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE KING-METER J-LCD NÁVOD K POUŽITÍ PŘÍSTROJE KING-METER J-LCD Vážený zákazníku, rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za důvěru a náklonnost společnosti HANSCRAFT. Osobně můžeme garantovat nejvyšší úroveň přístupu, péče

Více

Video adaptér MI1232

Video adaptér MI1232 Video adaptér MI1232 Umožnuje připojení 2 zdrojů video signálu + RGB signálu + kamery při couvání do vozidel Mercedes Benz vybavených navigačním systémem Comand APS NTG1 a NTG2 Montážní příručka Informace

Více

SORKE TPC SALDA. Dotykový programovatelný ovladač. Příručka pro uživatele TPC

SORKE TPC SALDA. Dotykový programovatelný ovladač. Příručka pro uživatele TPC SALDA Dotykový programovatelný ovladač TPC Příručka pro uživatele TPC Dotyková obrazovka Nastavení a zobrazení teploty vstupního vzduchu Nastavení a zobrazení rychlosti otáčení motoru ventilátoru Zobrazení

Více

EUROSTER 506 návod k použití LOGITRON s.r.o. str 1

EUROSTER 506 návod k použití LOGITRON s.r.o. str 1 EUROSTER 506 návod k použití LOGITRON s.r.o. str 1 Euroster 506 1. ÚVOD Euroster regulátor 506 je navržen tak pro řízení systémů podlahového vytápění elektrického, vodního, plynového apod. Disponuje dvěmi

Více

5 úrovní pomoci pedálového asistenta (PAS): Volitelné rozmezí dle potřeby (3, 5, 6, 9úrovňový). POW indikátor napájení.

5 úrovní pomoci pedálového asistenta (PAS): Volitelné rozmezí dle potřeby (3, 5, 6, 9úrovňový). POW indikátor napájení. Popis LCD Displeje: 5. 5 Km/h Inteligentní indikátor stavu baterie: Zobrazení rychlosti. AVG Speed (průměrná rychlost), MAX Speed (maximální rychlost), RT Speed (okamžitá rychlost). Kilometry/míle. Lze

Více

Návody na montáž, obsluhu a údržbu

Návody na montáž, obsluhu a údržbu REGULÁTORY, OVLADAČE TD 457 (MM7592) NÁVODY NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Úvod Tento montážní návod slouží ke správnému nastavení časového modulu TD 457. Uvedený modul je určen k instalaci pod omítku

Více

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu MI-1226. pro vozidla BMW s displejem vybaveným 10-ti pinovým LVDS konektorem

Adaptér pro připojení zdrojů video signálu MI-1226. pro vozidla BMW s displejem vybaveným 10-ti pinovým LVDS konektorem Adaptér pro připojení zdrojů video signálu MI-1226 pro vozidla BMW s displejem vybaveným 10-ti pinovým LVDS konektorem Adaptér umožňuje připojení 2 externích zdrojů video signálu, RGB signálu a kamery

Více

Termoreaktor s kapacitou 25 kyvet

Termoreaktor s kapacitou 25 kyvet Návod k obsluze HI 839800 Termoreaktor s kapacitou 25 kyvet 1 Vážený zákazníku, Děkujeme Vám, že jste si vybral produkt od firmy Hanna Instruments. Před použitím přístroje si prosím pečlivě přečtěte tento

Více

q POZORNĚ SI PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD! Obsahuje důležité bezpečnostní informace. Zobrazovací jednotka (typ LED) ORIGINÁLNÍ NÁVOD K OBSLUZE

q POZORNĚ SI PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD! Obsahuje důležité bezpečnostní informace. Zobrazovací jednotka (typ LED) ORIGINÁLNÍ NÁVOD K OBSLUZE q POZORNĚ SI PŘEČTĚTE TENTO NÁVOD! Obsahuje důležité bezpečnostní informace. Zobrazovací jednotka (typ LED) ORIGINÁLNÍ NÁVOD K OBSLUZE POPIS 1 1. Zobrazovací jednotka (typ LED) SYSTÉMY PRO ELEKTROKOLA

Více

ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA. Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603.

ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA. Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603. ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603 Návod k obsluze 1. Důležité bezpečnostní informace a doporučení Obecné bezpečnostní informace

Více

Odsavač par HSHD 9102. Návod k obsluze

Odsavač par HSHD 9102. Návod k obsluze Odsavač par HSHD 9102 Návod k obsluze 1 POPIS Odsavač je k dispozici ve filtrační verzi nebo verzi s odtahem. Filtrační verze (Obr. 1A nebo 1B): Odsavač nasává výpary z kuchyně, převede jej přes tukové/

Více

Bezdrátový pokojový termostat. Flame RF

Bezdrátový pokojový termostat. Flame RF Bezdrátový pokojový termostat Flame RF Pokojový termostat Flame RF slouží k regulaci pokojové teploty na základě nastaveného programu nebo nastaveného topného režimu. Zvyšuje tak teplotní komfort místnosti

Více

Uživatelský manuál LSK FuelGaugePro Universal Sending Unit

Uživatelský manuál LSK FuelGaugePro Universal Sending Unit Uživatelský manuál LSK FuelGaugePro Universal Sending Unit Univerzální bezplovákový palivoměr Rev. 1.1, Datum: 29.11.2018 1 Obsah Popis zařízení...3 Obsah balení...3 Technická specifikace...4 Omezené použití...5

Více

Dálkové ovládání Návod k použití

Dálkové ovládání Návod k použití Dálkové ovládání Návod k použití Pečlivě si prostudujte tyto pokyny pro bezpečné a správné používání tohoto výrobku. Uchovejte návod pro budoucí použití. 1 Obsah Opatření Popis ovládacích prvků Použití

Více

MCS-13. Montážní příručka

MCS-13. Montážní příručka MCS-13 Montážní příručka Obsah Instrukce k montáži a bezpečnému používání... 2 Obsah balení... 3 Seznam vozidel... 3 Popis vodičů... 3 Montáž adaptéru s MULTI10... 4 Popis pro vozidla Mercedes W169, W245,

Více

Montážní návod k rozšiřujícímu modulu ARM-03M

Montážní návod k rozšiřujícímu modulu ARM-03M Montážní návod k rozšiřujícímu modulu ARM-03M 1. Připojení a popis konektorů modulu ARM-03M Vážené zákaznice, vážení zákazníci, děkujeme Vám za nákup tohoto výrobku. Tento výrobek splňuje zákonné, národní

Více

Řídící jednotka LSW 1047 25F new ver. pro motory 250W/ 36V úhel hallových sond 120. Návod k obsluze ver. 1.11

Řídící jednotka LSW 1047 25F new ver. pro motory 250W/ 36V úhel hallových sond 120. Návod k obsluze ver. 1.11 Řídící jednotka LSW 1047 25F new ver. pro motory 250W/ 36V úhel hallových sond 120 Návod k obsluze ver. 1.11 Vlastnosti: Pracuje s napětím: 36V Max. Proud 12A Podpora PAS s možností nastavení intenzity

Více

REGULÁTORY SMART DIAL

REGULÁTORY SMART DIAL REGULÁTORY SMART DIAL Bezdrátový ovladač NÁVODY NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Popis Ovládací panel Smart Dial umožňuje bezdrátové nastavení teploty a otáček ventilátorů ve vzduchotechnických jednotkách

Více

Video adaptér MI1257

Video adaptér MI1257 Video adaptér MI1257 Umožnuje připojení 2 zdrojů video signálu + RGB signálu + kamery při couvání do vozidel Mercedes Benz vybavených NTG4.5-204 s Comand Online, Audio50 APS nebo Audio 20 s 4-pinovým konektorem

Více

T325C - Prostorový dotykový termostat programovatelný s čidlem

T325C - Prostorový dotykový termostat programovatelný s čidlem Návod k obsluze T325C - Prostorový dotykový termostat programovatelný s čidlem Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup tohoto produktu. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje

Více

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců IC 1549 / IC 1549gr TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Vnější pohled... 2 Schéma zapojení...

Více

11.23 Soliris RTS. Rádiová sluneční a větrná automatika

11.23 Soliris RTS. Rádiová sluneční a větrná automatika Abyste mohli optimálně využít všech výhod vaší sluneční automatiky Soliris RTS, přečtěte si pozorně následující návod k provozu. Soliris RTS je rádiová sluneční a větrná automatika. Plně automatické řídicí

Více

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem ds-1568 / ds-1738 TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Vnější pohled...2

Více

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání

MI Video rozhraní pro vozidla Renault. Přepínání mezi jednotlivými vstupy a ovládání přehrávání MI-1250 Video rozhraní pro vozidla Renault Tento adaptér (rozhraní) umožňuje zobrazit RGB signál o vysokém rozlišení, AV signál z externího zdroje (například DVD přehrávače) a video signál z kamery při

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20 NÁVOD K OBSLUZE Zimní sada SWK-20 - plynulá regulace otáček ventilátoru - ovládání ohřívače podle okolní teploty -alarm při vysoké kondenzační teplotě - zobrazení aktuální teploty - mikroprocesorové řízení

Více

NÁVOD K POUŽITÍ ZÁSTRČKA 230V

NÁVOD K POUŽITÍ ZÁSTRČKA 230V Přijímač dálkového ovládání Orienta Receiver RTS NÁVOD K POUŽITÍ Abyste mohli optimálně využít všech vlastností přijímače dálkového ovládání Orienta Receiver RTS, přečtěte si prosím pečlivě tento návod

Více

Elektronické programovací hodiny se sondou

Elektronické programovací hodiny se sondou Elektronické programovací hodiny se sondou Programovací hodiny se sondou umožňují programování a tím také doby pečení. Zvláštnost hodin spočívá v jejich propojení se sondou pro měření teploty uvnitř masa.

Více

1.2 Vzhled a rozměry Materiály a rozměry plášť je vyroben z PC (polykarbonát). Rozhraní z tekutých krystalů je vyrobeno z tvrzeného akrylu.

1.2 Vzhled a rozměry Materiály a rozměry plášť je vyroben z PC (polykarbonát). Rozhraní z tekutých krystalů je vyrobeno z tvrzeného akrylu. 1.1 Specifikace a parametry displeje 36V / 48V napětí; Jmenovitý proud: 10 ma Maximální provozní proud: 30 ma Minimální proud:

Více

SE157. Monitor s HUD projekčním displejem 5,5" Uživatelská příručka

SE157. Monitor s HUD projekčním displejem 5,5 Uživatelská příručka SE157 Monitor s HUD projekčním displejem 5,5" Uživatelská příručka Head Up Displej (dále jen HUD) promítá za jízdy údaje o provozu vozidla na čelní sklo a zvyšuje bezpečnost jízdy tím, že řidič nemusí

Více

Hodinky s kamerou Návod k použití

Hodinky s kamerou Návod k použití Hodinky s kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m. Nedoporučujeme

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE Obsah Strana Účel použití počítače... 3 Příslušenství počítače... 3 Zobrazení na displeji a funkce počítače... 4 Výměna (vložení) baterie... 4 Připevnění držáku počítače k řídítkům...

Více

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly

SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly SPY15 Zabezpečovací systém pro motocykly Uživatelská příručka Obsah Tlačítka dálkového ovladače... 2 Funkce zabezpečovacího systému... 2 Spuštění a vypnutí zabezpečení...2 Dálkové nastartování a zhasnutí

Více

MATRIX DC Napájecí Zdroj

MATRIX DC Napájecí Zdroj 1. ÚVOD 2. VYRÁBĚNÉ MODELY 3. SPECIFIKACE 3-1 Všeobecná 3.2 Specifikace 4. OVLÁDÁNÍ A INDIKACE NA ČELNÍM PANELU a. Čelní panel b. Zadní panel c. 6005L/3010L/1820L/3020L Čelní Panel d. 6005L/3010L/1820L/3020L

Více

Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO. uživatelský manuál

Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO. uživatelský manuál Motocyklový alarm s integrovaným pagerem SENTINEL 1100 MOTO uživatelský manuál 1 1. LCD displej dálkového ovladače 2. Popis ikonek LCD displeje 1. Vypnutí systému 2. Tiché zapnutí 3. Zapnutí se zvukem

Více

Chytrý palubní displej OBD

Chytrý palubní displej OBD Chytrý palubní displej OBD Model: SE162 Děkujeme vám za nákup chytrého palubního displeje. Tento displej lze pomocí kabelu propojit s diagnostickým konektorem vozidla OBD2 a zobrazit jízdní data jako např.

Více

PANEL. Indikátor napájení ON/OFF. Režim TATO TABULKA NEPLATÍ - V PRÍLOZE JE ZASLÁNO SPRÁVNÉ KONFIGUROVÁNÍ (PRERUŠENÍ)

PANEL. Indikátor napájení ON/OFF. Režim TATO TABULKA NEPLATÍ - V PRÍLOZE JE ZASLÁNO SPRÁVNÉ KONFIGUROVÁNÍ (PRERUŠENÍ) OVLADAČ AC8000 AC8000A KOMPAKTNÍ TERMOSTAT S MIKROPROCESOREM Vlastnosti: čtyří režimy: chlazení/větrání/topení/auto rychlost ventilátoru: vysoká/střední/nízká/automatická tři typy: pouze chlazení/chlazení

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. -Tlačítko ON/OFF. Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí UŽIVATELSKÝ MANUÁL Použití videokamery do auta -Tlačítko ON/OFF Stiskněte tlačítko napájení, jednou pro zapnutí ON - modrá kontrolka svítí Stiskněte opět tlačítko napájení OFF modrá kontrolka zhasne Upozornění:

Více

Systém pro indikaci doby taktu - uživatelský a instalační návod

Systém pro indikaci doby taktu - uživatelský a instalační návod Systém pro indikaci doby taktu - uživatelský a instalační návod Verze 01, vydáno 9/2016 Stránka 1 z 8 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ: 1. Nepoužívejte zařízení před prostudováním tohoto uživatelského manuálu.

Více

DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY NÁVOD K OBSLUZE

DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY NÁVOD K OBSLUZE DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY NÁVOD K OBSLUZE ČEŠTINA NÁVOD K INSTALACI Strana 1-8 AHI CARRIER S.E. EUROPE AIR CONDITIONING S.A. 18, KIFISOU AVENUE 0442 ATHENS, GREECE TEL.: +30-210-6796300. OBSAH

Více

Uživatelský Návod HUD 01

Uživatelský Návod HUD 01 Uživatelský Návod HUD 01 Úvod o produktu Děkujeme že jste si zakoupili náš automobilový "Head Up" displej, ve zkratce "HUD" displej vztyčená hlava, zařízení které umožňuje řidiči dívat vpřed na cestu a

Více

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III CZ OBSAH BALENÍ PROHLÉDNI SI OBRÁZEK I 1. Reproduktor

Více

N Á V O D NA O V L Á D Á N Í C U 3 4 5 - S T T R EG ULÁ TOR PRO POD LAHOVÉ VYTÁ P ĚNÍ. Důležitá bezpečtnostní upozornění: Výhody: Technická data

N Á V O D NA O V L Á D Á N Í C U 3 4 5 - S T T R EG ULÁ TOR PRO POD LAHOVÉ VYTÁ P ĚNÍ. Důležitá bezpečtnostní upozornění: Výhody: Technická data N Á V O D NA O V L Á D Á N Í C U 3 4 5 - S T T R EG ULÁ TOR PRO POD LAHOVÉ VYTÁ P ĚNÍ Důležitá bezpečtnostní upozornění: CU 345-STT je 7-dení programovatelný regulator teploty pro podlahové vytápění a

Více

ŽALUZIOVÝ POHON J4 WT NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ

ŽALUZIOVÝ POHON J4 WT NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ ŽALUZIOVÝ POHON J4 WT NÁVOD K MONTÁŽI A POUŽITÍ OBSAH 1 Všeobecné informace 3 1.1 Všeobecné bezpečnostní pokyny 3 1.2 Prohlášení o shodě 4 1.3 Technické údaje 4 2 Instalace 5 2.1 Montáž 5 2.1.1 Profil

Více

Uživatelský manuál LSK FuelGaugePro Analog

Uživatelský manuál LSK FuelGaugePro Analog Uživatelský manuál LSK FuelGaugePro Analog Univerzální bezplovákový palivoměr s ručičkovým ukazatelem Rev. 1.1, Datum: 29.11.2018 1 Obsah Popis zařízení...2 Obsah balení...3 Technická specifikace...4 Omezené

Více

IP komplet DSL. Návod pro instalaci služby 1/10

IP komplet DSL. Návod pro instalaci služby 1/10 IP komplet DSL Návod pro instalaci služby 1/10 1. Obsah balíčku ADSL / VDSL modem COMTREND VR-3022eu Napájecí zdroj k modemu Žlutý kabel konektory 2xRJ45 Zelený kabel konektory 2xRJ11 Červený kabel Konektory

Více

Návod na použití. Magnetický stepper SG8.5

Návod na použití. Magnetický stepper SG8.5 Návod na použití Magnetický stepper SG8.5 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY ZAJIŠŤUJE DODAVATEL INSPORTLINE, nám. J. Zajíce 3, 749 01 Vítkov tel. +420 556 300970, www.insportline.cz pro Slovensko: insportline s.r.o.,

Více

Snímač tlaku a teploty v pneumatikách

Snímač tlaku a teploty v pneumatikách Snímač tlaku a teploty v pneumatikách TPMS1209A Uživatelská příručka Obsah Úvod...2 Součásti systému...2 Montáž systému...3 Nastavení řídící jednotky...4 Funkce snímače tlaku...9 Technické parametry...12

Více

Rozhraní c.logic. mi107new. umožňuje připojení 3 zdrojů AV signálu k navigačním systémům Porsche PCM 3.0 a 3.1

Rozhraní c.logic. mi107new. umožňuje připojení 3 zdrojů AV signálu k navigačním systémům Porsche PCM 3.0 a 3.1 Rozhraní c.logic mi107new umožňuje připojení 3 zdrojů AV signálu k navigačním systémům Porsche PCM 3.0 a 3.1 Funkce adaptéru Multimediální rozhraní typu plug-and-play 3 AV vstupy Ovládání připojeného DVB-T

Více

220-240V 50Hz. indukční aktivní(především ventilátory) Stupeň ochrany IP34 Celkové rozměry nepřekročí Teplota prostředí

220-240V 50Hz. indukční aktivní(především ventilátory) Stupeň ochrany IP34 Celkové rozměry nepřekročí Teplota prostředí BU Obsah 1- Ustanovení 2- Doručená sada 3- Základní technický popis 4- Obchodní podmínky 5- Reklamační požadavky 6- Popis a složení 7- Instalace a připojení k elekt.proudu 8- Popis ovládání modelů, návrh

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE Obj. č.: 85 01 02 Obsah Strana ÚČEL POUŽITÍ POČÍTAČE... 3 PŘÍSLUŠENSTVÍ POČÍTAČE... 3 ZOBRAZENÍ NA DISPLEJI A FUNKCE POČÍTAČE... 4 VÝMĚNA (VLOŽENÍ) BATERIÍ... 4 POČÍTAČ... 4

Více

Vstupní jednotka E10 Návod na použití

Vstupní jednotka E10 Návod na použití Návod na použití Přístupový systém Vstupní jednotka E 10 Strana 1 Obsah 1 Úvod:... 3 2 Specifikace:... 3 3 Vnitřní obvod:... 3 4 Montáž:... 3 5 Zapojení:... 4 6 Programovací menu... 5 6.1 Vstup do programovacího

Více

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, 1 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Přečtěte si pozorně příručku a dodržujte následující instrukce, abyste předešli poškození. Jakékoliv poruchy způsobené ignorováním instrukcí

Více

ESII Roletová jednotka

ESII Roletová jednotka Projekt: ODBORNÝ VÝCVIK VE 3. TISÍCILETÍ Téma: ESII-2.12.3 Roletová jednotka Obor: Elektrikář - silnoproud Ročník: 2. Zpracoval(a): Bc. Josef Dulínek Střední průmyslová škola Uherský Brod, 2010 OBSAH 1.

Více

BEZDRÁTOVÉ POKOJOVÉ ČIDLO CTC

BEZDRÁTOVÉ POKOJOVÉ ČIDLO CTC Návod na montáž a údržbu BEZDRÁTOVÉ POKOJOVÉ ČIDLO CTC CZ verze 1.0 Obsah 1. Instalace 1.1. Seznam dílů 1.2. Displej a LED 1.3. Umístění 1.4. Elektrické zapojení 2. První spuštění 3. Funkce 3.1. Nastavení

Více

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor

Černá skříňka DVR23. Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Černá skříňka DVR23 Kamera s automatickým záznamem videa s možností připojení na externí monitor Návod k použití Obsah Popis tlačítek...2 Obsluha a funkce...2 Tlačítko VYPÍNAČ...2 Tlačítko REC...2 Tlačítko

Více

Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE

Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE Příručka uživatele DÁLKOVÝ OVLADAČ R05/BGE OBSAH UPOZORNĚNÍ... 2 PARAMETRY DÁLKOVÉHO OVLADAČE... 2 PŘEHLED FUNKCÍ TLAČÍTEK OVLADAČE... 3 NÁZVY A FUNKCE INDIKÁTORŮ OVLADAČE... 5 POUŽITÍ OVLADAČE... 6 INSTALACE/VÝMĚNA

Více

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ PU 590 ANALOGOVÝ MĚŘIČ IZOLAČNÍCH ODPORŮ PRO IZOLOVANÉ SÍTĚ IT.

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ PU 590 ANALOGOVÝ MĚŘIČ IZOLAČNÍCH ODPORŮ PRO IZOLOVANÉ SÍTĚ IT. NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ PU 590 ANALOGOVÝ MĚŘIČ IZOLAČNÍCH ODPORŮ PRO IZOLOVANÉ SÍTĚ IT www.metra.cz 1. Základní informace:... 2 2. Popis přístroje:... 2 3. Podmínky použití PU590... 3 4. Technické parametry:...

Více

Kamera do auta ECONOMY

Kamera do auta ECONOMY Kamera do auta ECONOMY Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Snadné ovládání Nízká cena www.spyshops.cz Stránka 1 (doplněk k originálnímu návodu) 1. Popis produktu strana 2 1) USB slot 2) HDMI slot 3)

Více

EUROSTER 1100WB 1.POUŽITÍ 2.POPIS PŘÍSTROJE

EUROSTER 1100WB 1.POUŽITÍ 2.POPIS PŘÍSTROJE EUROSTER 1100WB NÁVOD K OBSLUZE 1 EUROSTER 1100WB 1.POUŽITÍ Euroster 1100WB je moderní digitální přístroj pro ovládání systémů s kotli na pevná paliva. Zásadní funkcí přístroje je optimalizace procesu

Více

v.link Video adaptér mi1261

v.link Video adaptér mi1261 v.link Video adaptér mi1261 Umožnuje připojení 2 zdrojů video signálu + zdroje RGB signálu + kamery při couvání Do vozidel Audi, Škoda a VW vybavených navigačním systémem MIB High / Standard s displejem

Více

Snímač tlaku v pneumatikách

Snímač tlaku v pneumatikách Snímač tlaku v pneumatikách Uživatelská příručka Obsah Snímač tlaku v pneumatikách...2 Funkce systému............2 Alarmy........2 Technické specifikace......2 Popis řídící jednotky a displeje...3 Nastavení

Více

JS-2221 cyklocomputer ID: 28275

JS-2221 cyklocomputer ID: 28275 JS-2221 cyklocomputer ID: 28275 I. Příslušenství FUNKCE II. Magnet VÝMĚNA BATERIE Jakmile obrazovka ztmavne, je potřeba vyměnit baterii za novou. 1. Odejměte kryt baterie. 2. Vyjměte starou baterii CR232.

Více

Modulární autoalarm www.levnealarmy.cz

Modulární autoalarm www.levnealarmy.cz Modulární autoalarm www.levnealarmy.cz DÁLKOVÝ OVLADAČ Tlačítko Obrázek Funkce Podmínka zapnutí a uzamknutí dveří alarm je vypnutý 1 vyhledání auta se zvukem alarm je zapnutý ukončení poplachu je spuštěný

Více

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR

FULL HD stolní hodiny s kamerou p, IR FULL HD stolní hodiny s kamerou - 1080p, IR Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Trvalé napájení kamery přímo ze sítě Dobře ukrytá paměťová karta Profesionální zpracování, špičková kvalita www.spyobchod.cz

Více

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka SCC124 Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce tlačítek na

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE. Obj. č.:

NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE. Obj. č.: NÁVOD K MONTÁŽI A K OBSLUZE Obj. č.: 85 01 72 Obsah Strana ÚČEL POUŽITÍ POČÍTAČE... 3 PŘÍSLUŠENSTVÍ POČÍTAČE... 3 ZOBRAZENÍ NA DISPLEJI A FUNKCE POČÍTAČE... 4 VÝMĚNA (VLOŽENÍ) BATERIÍ... 4 POČÍTAČ... 4

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE FOX OVLÁDACÍ PANELY 2 ELEKTRICKÁ ČERPADLA QMD20/... A-A-FOX QTD20/... A-A-FOX QTS20/... A-A-FOX

RYCHLÝ PRŮVODCE FOX OVLÁDACÍ PANELY 2 ELEKTRICKÁ ČERPADLA QMD20/... A-A-FOX QTD20/... A-A-FOX QTS20/... A-A-FOX FOX OVLÁDACÍ PANELY 2 ELEKTRICKÁ ČERPADLA QMD20/... A-A-FOX QTD20/... A-A-FOX QTS20/... A-A-FOX RYCHLÝ PRŮVODCE K+H čerpací technika s.r.o. REŽIM VYPRAZDŇOVÁNÍ UPOZORNĚNÍ! Instrukce v tomto návodu jsou

Více

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka

DS-430DVR2. Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka. Uživatelská příručka DS-430DVR2 Kamera s automatickým záznamem videa integrovaná do zpětného zrcátka Uživatelská příručka Předmluva Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje

Více

Relé výstražných světel - WLCR2 - (návod k použití)

Relé výstražných světel - WLCR2 - (návod k použití) Relé výstražných světel - WLCR2 - JB-ELEKTRONIK WLCR2 je relé výstražných světel pro montáž do vozidel z výroby nevybavených spínačem výstražných světel. Relé umožňuje spínání varovných světel nezávisle

Více

Návod k použití Termostat FH-CWP

Návod k použití Termostat FH-CWP Návod k použití Termostat FH-CWP Obsah Návod k použití termostatu FH-CWP 1. Přehled funkcí... 3 2. Montáž... 4 3. Instalace... 4 4. Ruční režim (tovární nastavení)... 5 5. Časová funkce ON/OFF... 6 6.

Více

Programovatelný regulátor FUJI PXG4

Programovatelný regulátor FUJI PXG4 Programovatelný regulátor FUJI PXG4 Návod k obsluze www.servispece.cz tel. 737 700 000 homola@servispece.cz Zobrazení a ovládání 1 Zobrazení a ovládání Kontrolka C1 Kontrolka C1 Zobrazuje stav topení.

Více

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dokonalé maskování skryté kamery nová a neokoukaná Velmi kvalitní HD obraz a kvalitní zvuk Kompatibilita s modely

Více

NÁVOD K OBSLUZE (GA LCD) www.golf-adventure.cz www.vozikynagolf.cz golf-adventure@email.cz

NÁVOD K OBSLUZE (GA LCD) www.golf-adventure.cz www.vozikynagolf.cz golf-adventure@email.cz NÁVOD K OBSLUZE (GA LCD) 1. 1. SOUČÁSTI BALENÍ 1 x rám golfového vozíku 2 x zadní kolo 1 x baterie + obal + kabely 1 x nabíječka baterie 1 x sada nářadí 2. POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ VOZÍKU 1. Držadlo 2.

Více

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÉ VYPÍNAČE DPS40, SPS20

NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÉ VYPÍNAČE DPS40, SPS20 NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÉ VYPÍNAČE DPS40, SPS20 Vydal JETI model s.r.o. 21.5.2014 OBSAH 1. ÚVOD... 3 2. ZAPOJENÍ ELEKTRONICKÉHO VYPÍNAČE... 3 2.1 ZAPOJENÍ SPS20... 4 2.2 DPS40 V ZAPOJENÍ DVOUPÓLOVÉHO

Více

NÁVOD K OBSLUZE. E-MANAGER Secí technika verze 9.66 / 9.68 PŘED UVEDENÍM DO PROVOZU SI JEJ PEČLIVĚ PŘEČTĚTE! NÁVOD K OBSLUZE USCHOVEJTE! ART.

NÁVOD K OBSLUZE. E-MANAGER Secí technika verze 9.66 / 9.68 PŘED UVEDENÍM DO PROVOZU SI JEJ PEČLIVĚ PŘEČTĚTE! NÁVOD K OBSLUZE USCHOVEJTE! ART. NÁVOD K OBSLUZE E-MANAGER Secí technika verze 9.66 / 9.68 PŘED UVEDENÍM DO PROVOZU SI JEJ PEČLIVĚ PŘEČTĚTE! NÁVOD K OBSLUZE USCHOVEJTE! ART.: VYDÁNÍ: 80660909 07/2015 - Překlad původního návodu k obsluze

Více

WiFi spínač ovládaný telefonem. Sonoff Pasiv 12V

WiFi spínač ovládaný telefonem. Sonoff Pasiv 12V WiFi spínač ovládaný telefonem Sonoff Pasiv 12V WiFi modul Sonoff Pasiv 12V je určen k ovládání externích spotřebičů vzdáleně přes internet. Využívá Cloud systému pro jednoduché připojení do WiFi sítě

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. video sada s 2 vodičovou instalací. SV-270S Color

INSTALAČNÍ MANUÁL. video sada s 2 vodičovou instalací. SV-270S Color INSTALAČNÍ MANUÁL video sada s 2 vodičovou instalací SV-270S Color 1. Obsah 1. Obsah... 1 2. Úvodní doporučení... 2 3. Instalace napájecího zdroje FA-22... 2 4. Instalace vstupního panelu... 2 4.1. Instalace

Více

Všeobecná doporučení Před samotnou montáží zkontrolujte, zda je regulátor kompletní (viz. seznam jednotlivých dílů na str. 5).

Všeobecná doporučení Před samotnou montáží zkontrolujte, zda je regulátor kompletní (viz. seznam jednotlivých dílů na str. 5). REGULÁTOR SIRe Basic Elektrický ohřev NÁVODY NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU Všeobecná doporučení Před samotnou montáží zkontrolujte, zda je regulátor kompletní (viz. seznam jednotlivých dílů na str. 5). Umístění

Více

Návod k obsluze a údržbě T100 HTM Všeobecně

Návod k obsluze a údržbě T100 HTM Všeobecně Telestart T100 HTM Česky 2 D Návod k obsluze a údržbě T100 HTM Všeobecně Vážená zákaznice společnosti Webasto, vážený zákazníku společnosti Webasto, těší nás, že jste se rozhodli pro tento produkt společnosti

Více

HX9801 / HX9802 / 9803 Návod k instalaci

HX9801 / HX9802 / 9803 Návod k instalaci ROZMĚRY: 120*80*225 CM ROZMĚRY: 100*80*225 CM ROZMĚRY: 95*95*225 CM 1 Potřebné nástroje (nejsou součástí dodávky) Zkontrolujte, máte-li připravené následující nástroje, k dispozici dostatek suchého místa

Více

NÁVOD K OBSLUZE DUAL SWITCH MIXER DSM 10

NÁVOD K OBSLUZE DUAL SWITCH MIXER DSM 10 NÁVOD K OBSLUZE DUAL SWITCH MIXER DSM 10 Vydal JETI model s.r.o. 19. 6. 2013 Obsah 1. ÚVOD...3 2. ZAPOJENÍ DSM 10...3 2.1 OVLÁDÁNÍ MAGNETICKÝM SPÍNAČEM...4 2.2 NABÍJENÍ AKUMULÁTORŮ...5 3. INSTALACE...6

Více

Veria Control T45. Guide d installation. Installatiehandleiding. Guida all installazione. Instalační příručka. Navodila za montažo

Veria Control T45. Guide d installation. Installatiehandleiding. Guida all installazione. Instalační příručka. Navodila za montažo Veria Control T45 Guide d installation Installatiehandleiding Guida all installazione Instalační příručka Navodila za montažo FR NL IT SI Popis tlačítek a displeje Instalace a zapojení termostatu Aktuální

Více