Městská část Praha 8

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Městská část Praha 8"

Transkript

1 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce "Nástavba třídy na MŠ U Sluncové, se sídlem U Sluncové 10 a, č.p, 135, Praha 8, k.ú, Karlín" Zadavatel veřejné zakázky: veřejný zadavatel dle 2 odst. 2 písm. c) zákona č.137/2006 Sb., znění (dále též jen "ZVZ") o veřejných zakázkách, v platném Servisní středisko pro správu svěřeného majetku MČ Praha 8, příspěvková organizace se sídlem: U Synagogy čp. 236/2, Praha 8 - Libeň, IČ: , DIČ: CZ Zadavatele, v souladu s ustanovením 151 ZVZ, zastupuje: Městská část Praha 8 se sídlem: Zenklova 1/35, Praha 8 - Libeň, IČ: , DIČ: CZ , za níž ve věcech zadávacího řízení zodpovídá/jedná: Mgr. Jana Knížková, vedoucí odboru právních služeb, Úřadu Městské části Praha 8. Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp.l, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku s předmětem plnění: "Nástavba třídy na MŠ U Sluncové, se sídlem U Sluncové 10 a, č.p. 135, Praha 8, Strana 1 (celkem 15)

2 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších přepisů, dále jen "zákona" Název zadavatele: Servisní středisko pro správu svěřeného majetku Městské části Praha 8, příspěvková organizace IČ: DIČ: Sídlo zadavatele: CZ U Synagogy 2/236, Praha 8 - Libeň Jméno a příjmení osoby oprávněné jednat jménem zadavatele: z,- Název veřejné zakázky: Ing. Jiří Zlatohlávek, ředitel "Nástavba třídy na MŠ U Sluncové, se sídlem U Sluncové 10 a, ě.p. 135, Praha 8, k.ů. Karlín" Druh zadávacího řízení: Zjednodušené podlimitní řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákona, resp. 38 zákona Druh veřejné zakázky:.. Veřejná zakázka na stavební práce Limity: Podlimitní Evidenční číslo: OVZ12015/00017 Podmínky (požadavky a kritéria hodnocení nabídek) zakázky: I I. Vymezení plnění zakázky: Dílo je vymezeno projektovou dokumentací stavby "Nástavba třídy na budově MŠ U Sluncové", zpracovanou společností BOMART spol. s r.o., se sídlem na adrese Ohradní 65/1159, Praha 4 - Michle, zodpovědný projektant: Ing. Martin Závodný, datum: 5/2015. Kompletní specifikace předmětu díla je řešena zadávací dokumentací a je pro daný předmět díla závazná. Veškerá zadávací dokumentace stavby je zveřejněná na profilu zadavatele. V písemné podobě je k vyzvednutí na adrese zadavatele: U Synagogy 2/236, Praha 8 - Libeň, za podmínek uvedených v bodu XIV. této výzvy. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je stanovena na částku cca ,- Kč bez DPH. Strana 2 (celkem 15)

3 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce "Nástavba třídy na MŠ U Sluncové, se sídlem U Sluncové 10 a, č.p, 135, Praha 8, Společný slovník pro veřejné zakázky (CPV) Stavební úpravy školních budov I II.. Doba a místo plnění zakázk.y: Předpokládaný termín zahájení realizace: červenec 2015 Předpokládaný termín ukončení realizace: srpen 2015 Místo plnění: MŠ U Sluncové, U Sluncové 10a,č.p. 135, Praha 8, k.ú. Karlín I III. Kvalifikační dokumentace Zájemce zpracuje nabídku v českém jazyce (výjimku tvoří odborné názvy a údaje), dle níže uvedeného návodu s tím, že dodrží pořadí a číslování odpovědí. Uchazeč je povinen nejpozději do konce lhůty stanovené pro podání nabídek prokázat svoji kvalifikaci. Kvalifikaci splní uchazeč, který prokáže splnění: základních kvalifikačních předpokladů podle 53 zákona, profesních kvalifikačních předpokladů podle 54 zákona, ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku (formou čestného prohlášení) technických kvalifikačních předpokladů podle 56 zákona. Prokazování kvalifikace v rámci zjednodnšeného podlimitního řízení V souladu s ustanovením 62 odst. 3 zákona, prokazují uchazeči ve zjednodušeném podlimitním řízení ve svých nabídkách splnění všech požadovaných kvalifikačních předpokladů pouze předložením čestného prohlášení, zjehož obsahu bude zřejmé, že dodavatel veškeré kvalifikační předpoklady požadované zadavatelem splňuje; jiné doklady se nevyžadují. Uchazeč, se kterým má být uzavřena smlouva podle 82 zákona je povinen před jejím uzavřením předložit zadavateli originály nebo úředně ověřené kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Vítězný uchazeč musí předložit konkrétní doklady uvedené u jednotlivých kvalifikačních předpokladů. Nabídka musí obsahovat: 111.1) Identifikační údaje o uchazeči: V případě právnických osob uveďte obchodní firmu nebo název, sídlo, právní formu, identifikační číslo a daňové identifikační číslo, byla-li přidělena, jméno a příjmení statutárního orgánu nebo jeho členů, případně jiné fyzické osoby oprávněné jednat jménem této právnické osoby. V případě fyzických osob jméno, příjmení, případně místo podnikání, je-li odlišné od bydliště, identifikační číslo a daňové identifikační číslo, bylo-li přiděleno. Strana 3 (celkem 15)

4 k.ú, Karlín" 111.2) Součástí nabídky musí být rovněž: Podle 68 odst. 3 a), b), c) zákona a) Seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele, b) Má-li dodavatel formu akciové společnosti, seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek, c) Prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zvláštního právního předpisu v souvislosti se zadávanou veřejnou zakázkou. Dodavatel v nabídce prokáže splnění tohoto požadavku, čestným prohlášením ) Rozsah kvalifikace )Základní kvalifikační předpoklady dodavatelů Dodavatel musí v nabídce prokázat splnění základních kvalifikačních předpokladů podle 53 odst. 1 písm. a) až k) zákona, způsobem stanoveným v 62 zákona. V rámci nabídky uchazeči prokazují základní kvalifikační předpoklady předložením podepsaného čestného prohlášení o splnění kvalifikačních předpokladů ve zjednodušeném podlimitním řízení. Vítězný uchazeč prokáže před podpisem smlouvy o dílo splnění profesních kvalifikačních předpokladů předložením následujících dokladů: a) výpisu z evidence Rejstříku trestů (pro 53 odstl písm. a) a b) zákona), jde-li o právnickou osobu, musí tento předpoklad splňovat statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, b) potvrzení příslušného fmančního úřadu a ve vztahu ke spotřební dani formou čestného prohlášení (pro 53 odst. 1 písm. f), c) potvrzení příslušného orgánu či instituce (pro 53 odst. 1 písm. h), d) čestného prohlášení (pro 53 odst. 1 písm. c) až e) a g), i) až k) ) Profesní kvalifikační předpoklady dodavatelů, včetně požadavků týkajících se registrace v profesních nebo jiných rejstřících. Splnění profesních kvalifikačních předpokladů prokáže uchazeč předložením: a) Výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán (nesmí být starší než 90 kalendářních dnů ke dni podání nabídky), b) Dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky (uchazeč doloží zejména živnostenské listy, koncesní listiny či Strana 4 (celkem 15)

5 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce "Nástavba třídy na MŠ U Sluncové, se sídlem U Sluncové 10 a, č.p, 135, Praha 8, licence apod.). Zadavatel stanovuje splnění tohoto kvalifikačního předpokladu v minimálním rozsahu nutném k plnění této veřejné zakázky tj. předložením živnostenského oprávnění pro Provádění staveb, jejich změn a odstraňování a Projektová činnost ve výstavbě. c) Osvědčení na úrovni autorizovaný inženýr v oboru Pozemní stavby dle 5 odst. 3 zákona č. 360/1992 Sb. o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. Kvalifikace uchazeč prokáže doložením dokladu o autorizaci vydaným příslušným orgánem (ČKAIT); Dodavatel současně doloží doklad o vztahu mezi dodavatelem a osobou jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje, např. podepsanou smlouvu uzavřenou se subdodavatelem v souladu s ustanovením 51 odst. 4 zákona nebo čestné prohlášení o pracovněprávním či obdobném vztahu s touto osobou apod. V rámci nabídky uchazeči prokazují profesní kvalifikační předpoklady předložením podepsaného čestného prohlášení o splnění kvalifikačních předpokladů ve zjednodušeném podlimitním řízení. Vítězný uchazeč prokáže před podpisem smlouvy o dílo splnění profesních kvalifikačních předpokladů předložením dokladů, tj. výpisu z obchodního rejstříku a dokladu o oprávnění k podnikání, dokladu o příslušné autorizací a to v originále či úředně ověřené kopii ) Čestné prohlášení o finanční a ekonomické způsobilosti dodavatele V souladu s ustanovením 50 odst. 1, písm. c) zákona uchazeč doloží čestné prohlášení o své finanční a ekonomické způsobilosti jako dodavatele splnit předmět veřejné zakázky dle vzoru, který tvoří přílohu č. 2 této zadávací dokumentace ) Technické kvalifikační předpoklady V rámci nabídky uchazeči prokazují technické kvalifikační předpoklady předložením podepsaného čestného prohlášení o splnění kvalifikačních předpokladů. Před podpisem smlouvy o dílo předloží vítězný uchazeč: Dle 56 odst. 3 písm. a) zákona seznam stavebních prací provedených dodavatelem za posledních 5 let s uvedením jejich rozsahu a doby plnění, a to: Realizace alespoň 3 referenčních stavebních zakázek obdobného charakteru - staveb občanské vybavenosti (novostavby, rekonstrukce), rozsahu a předmětu plnění. Minimální finanční objem každé referenční zakázky bude ,- Kč bez DPH. Seznam stavebních prací provedených dodavatelem za posledních 5 let uchazeč předloží ve formě čestného prohlášení s uvedením kontaktních osob, u nichž bude možno ověřit údaje uváděné v čestném prohlášení. Strana 5 (celkem 15)

6 Čestné prohlášení musí obsahovat minimálně následující údaje: název zakázky místo plnění označení subjektu, pro který byla zakázka realizována (identifikace objednatele), období, ve kterém byla zakázka realizována, stručný popis dodávky, s uvedením jejího rozsahu (finančně vyjádřeného v Kč). Přílohou tohoto seznamu musí být v souladu s ustanovením 56 odst. 3 písm. a) zákona osvědčení objednatelů o řádném plnění uvedených stavebních prací. Tato osvědčení musí zahrnovat: cenu díla, dobu a místo provádění stavebních prací, údaj o tom, zda byly tyto stavební práce provedeny řádně a včas. Dle 56 odst. 3 písm. c) zákona osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci osob odpovědných za realizaci příslušných stavebních prací u těchto osob: >- hlavní stavbyvedoucí - VŠ vzdělání stavebního směru, autorizaci na úrovni autorizovaný inženýr pozemních staveb, praxe minimálně 5 let v pozici hlavního stavbyvedoucího. Praxi v pozici hlavního stavbyvedoucího prokáže zájemce čestným prohlášením, vzdělání doloží příslušnými doklady vydanými oprávněnými osobami. >- 1. zástupce hlavního stavbyvedoucího - min. SŠ vzdělání stavebního směru, autorizaci na úrovni autorizovaný technik v oboru pozemní stavby. Praxi prokáže zájemce čestným prohlášením, vzdělání doloží příslušnými doklady vydanými oprávněnými osobami. Uchazeč, s kterým má být uzavřená smlouva podle 82 zákona, je povinen před jejím uzavřením předložit zadavateli výše uvedené originály nebo úředně ověřené kopie dokladů prokazující splnění kvalifikace. Nesplnění této povinnosti ze strany vítězného uchazeče se považuje za neposkytnutí součinnosti k uzavření smlouvy ve smyslu ustanovení 82 odst. 4 zákona a smlouvu by s tímto uchazečem nebylo možné uzavřít ) Prokázání kvalifikace prostřednictvím subdodavatele Pokud není dle 51 odst. 4 zákona dodavatel schopen prokázat splnění určité části kvalifikace požadované zadavatelem dle 50 odst. 1 písm. b) a d) zákona v plném rozsahu, je oprávněn splnění kvalifikace v chybějícím rozsahu prokázat prostřednictvím subdodavatele. Subdodavatelem se v souladu s ustanovením 17 písm. i) zákona rozumí osoba, pomocí které má dodavatel plnit určitou část veřejné zakázky, nebo která má poskytnout dodavateli k plnění veřejné zakázky určité věci či práva. Dodavatel je v takovém případě povinen zadavateli předložit: doklady prokazující splnění základního kvalifikačního předpokladu dle 53 odst. 1 písm. j) zákona a profesního kvalifikačního předpokladu dle 54 písm. a) zákona subdodavatelem, a Strana 6 (celkem 15)

7 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce "Nástavba třídy na MŠ U Sluncové, se sídlem U Sluncové 10 a, č.p, 13S, Praha 8, smlouvu O dílo uzavřenou se subdodavatelem, z níž vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnění určeného k plnění veřejné zakázky dodavatelem či k poskytnutí věcí či práv, s nimiž bude dodavatel oprávněn disponovat v rámci plnění veřejné zakázky, a to alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokázal splnění kvalifikace dle 50 odst. 1 písm. b) a d) zákona. Dodavatel není oprávněn prostřednictvím subdodavatele prokázat splnění kvalifikace dle 54 písm. a) zákona, tj. výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis zjiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán ) Prokázání kvalifikace v případě společné nabídky V případě, že má být předmět veřejné zakázky plněn několika dodavateli společně a za tímto účelem podávají či hodlají podat společnou nabídku, je dle 51 odst. 5 zákona každý z dodavatelů povinen prokázat splnění základních kvalifikačních předpokladů podle 50 odst. 1 písm. a) zákona a profesního kvalifikačního předpokladu dle 54 písm. a) zákona v plném rozsahu. Splnění kvalifikace dle 50 odst. 1 písm. b) až d) zákona musí prokázat všichni dodavatelé společně. V případě prokazování splnění kvalifikace v chybějícím rozsahu prostřednictvím subdodavatele se použije 51 odst. 4 zákona obdobně. Uchazeč není oprávněn prokázat ekonomickou a finanční způsobilost dle 50 odst. 1 písm. c) zákona prostřednictvím subdodavatele. V případě, že má být předmět veřejné zakázky plněn dle 51 odst. 5 zákona společně několika dodavateli, jsou zadavateli dle 51 odst. 6 zákona povinni předložit současně s doklady prokazujícími splnění kvalifikačních předpokladů smlouvu, ve které je obsažen závazek, že všichni tito dodavatelé budou vůči veřejnému zadavateli a třetím osobám z jakýchkoliv právních vztahů vzniklých v souvislosti s veřejnou zakázkou zavázáni společně a nerozdílně, a to po celou dobu plnění veřejné zakázky i po dobu trvání jiných závazků vyplývajících z veřejné zakázky. Požadavek na závazek podle věty první tohoto ustanovení zákona, aby dodavatelé byli zavázáni společně a nerozdílně, platí, pokud zvláštní právní předpis nebo zadavatel nestanoví jinak )Prokázání splnění kvalifikace u zahraničního dodavatele V případě, že nevyplývá ze zvláštního právního předpisu jinak, prokazuje dle 51 odst. 7 zákona zahraniční dodavatel splnění kvalifikace způsobem podle právního řádu platného v zemi jeho sídla, místa podnikání nebo bydliště, a to v rozsahu požadovaném tímto zákonem a veřejným zadavatelem. Pokud se podle právního řádu platného v zemi sídla, místa podnikání nebo bydliště zahraničního dodavatele určitý doklad nevydává, je zahraniční dodavatel povinen prokázat splnění takové části kvalifikace čestným prohlášením. Není-li povinnost, jejíž splnění má být v rámci kvalifikace prokázáno, v zemi sídla, místa podnikání nebo bydliště zahraničního dodavatele stanovena, učiní o této skutečnosti čestné prohlášení. Doklady prokazující splnění kvalifikace předkládá zahraniční dodavatel v původním jazyce s připojením jejich úředně ověřeného překladu do českého jazyka, pokud zadavatel v zadávacích podmínkách nebo mezinárodní smlouva, kterou je Česká republika vázána, Strana 7 (celkem 15)

8 k.ú. Karlín" nestanoví jinak; to platí i v případě, prokazuje-li splnění kvalifikace doklady v jiném než českém jazyce dodavatel se sídlem, místem podnikání nebo místem trvalého pobytu na území české republiky. Povinnost připojit k dokladům prokazujícím kvalifikaci úředně ověřený překlad do českého jazyka se nevztahuje na doklady ve slovenském jazyce )Seznam kvalifikovaných dodavatelů V případě, že dodavatel předloží zadavateli výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů dle 125 a následujících zákona ve lhůtě pro prokázání splnění kvalifikace, nahrazuje tento výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů prokázání splnění: základních kvalifikačních předpokladů podle 53 odst. 1 písm. a) až k) zákona a profesních kvalifikačních předpokladů podle 54 zákona v tom rozsahu, v jakém doklady. prokazující splnění těchto profesních kvalifikačních předpokladů pokrývají požadavky veřejného zadavatele na prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů pro plnění veřejné zakázky )Systém certifikovaných dodavatelů V případě, že dodavatel předloží zadavateli certifikát vydaný v rámci systému certifikovaných dodavatelů dle 133 a následujících zákona, který obsahuje náležitosti stanovené v 139 zákona, ve lhůtě pro prokázání splnění kvalifikace a údaje v certifikátu jsou platné nejméně k poslednímu dni lhůty pro prokázání splnění kvalifikace ( 52 zákona), nahrazuje tento certifikát v rozsahu v něm uvedených údajů prokázání splnění kvalifikace dodavatelem )Zahraniční seznam dodavatelů Zadavatel přijme za podmínek stanovených v 143 odst. 4 zákona výpis ze zahraničního seznamu dodavatelů či zahraniční certifikát od zahraničního dodavatele v případě, pokud má zahraniční dodavatel sídlo či místo podnikání, popřípadě bydliště, ve státě, ve kterém byl výpis ze zahraničního seznamu dodavatelů či zahraniční certifikát vydán. Výpis ze zahraničního seznamu dodavatelů či zahraniční certifikát nesmí být starší 3 měsíce a musí být platný k poslednímu dni lhůty pro prokázání kvalifikace. Výpisem ze zahraničního seznamu dodavatelů či zahraniční certifikát dodavatel prokazuje splnění kvalifikace, popřípadě splnění její příslušné části, v rozsahu stanoveném dle 143 odst. 3 zákona )Pravost a stáří dokladů pokud není zákonem stanoveno jinak, předkládá dle 57 odst. 1 kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. zákona dodavatel prosté doklady prokazující splnění základních kvalifikačních předpokladů a výpis z obchodního rejstříku nesmějí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů. v případech, kdy zadavatel v rámci prokázání kvalifikace požaduje předložení prohlášení dodavatele, musí toto prohlášení obsahovat zadavatelem požadované údaje a musí být podepsáno osobou oprávněnou jednat jménem či za dodavatele. Strana 8 (celkem 15)

9 pokud za dodavatele jedná zmocněnec na základě plné moci, předložena plná moc v originále nebo úředně ověřené kopii. musí být v nabídce případné změny v kvalifikaci se řídí ustanovením 58 zákona. Pokud do doby rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky přestane dodavatel splňovat kvalifikace, je dodavatel povinen nejpozději do 7 pracovních dnů tuto skutečnost veřejnému zadavateli písemně oznámit. V takovém případě je dodavatel povinen předložit potřebné dokumenty prokazující splnění kvalifikace v plném rozsahu do 10 pracovních dnů od oznámení této skutečnosti veřejnému zadavateli. I IV. Požadavky na zpracování nabídky 1) Nabídky budou zpracovány v českém jazyce, ve dvou vyhotoveních, z nichž jedno bude na titulní straně označeno jako "ORIGINÁL" a bude obsahovat všechny požadované doklady a prohlášení. Druhé vyhotovení bude označeno na titulní straně jako "KOPIE" a bude přesnou a úplnou kopí originálu. Zároveň bude nabídka obsahovat CD, na kterém bude obsah nabídky včetně výkazu výměr zaznamenán v elektronické verzi (v některém běžném formátu, např. *.PDF, MS WORD, EXCEL atd.). Každé vyhotovení nabídky bude samostatně svázáno do jednoho svazku a zabezpečeno proti manipulaci s jednotlivými listy. 2) Nabídka musí obsahovat závazný návrh smlouvy (viz. příloha Č. 1 této zadávací dokumentace), podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. 3) Nabídka nebude obsahovat přepisy a opravy, které by mohly zadavatele uvést v omyl. 4) Součástí nabídky bude oceněný položkový rozpočet sestavený uchazečem na základě slepého rozpočtu s výkazem výměr, který je přílohou Č. 3 této zadávací dokumentace. 5) Nabídka bude vyřazena, pokud bude položkový rozpočet obsahovat v předložené nabídce jakékoliv obsahové úpravy, dodatky nebo vymazání oproti poskytovanému podkladu, které nebyly uvedeny v úpravách vydaných zadavatelem, nebo pokud nebude rozpočet řádně vyplněn (všechny položky musí být oceněny, žádná položka nesmí být nulové hodnoty, žádná položka nesmí být vymazána a nesmí být měněno uvedené množství, popis položky nebo měrná jednotka). 6) Součástí nabídky bude detailně zpracovaný časový harmonogram požadovaných prací, který bude obsahovat podrobnou strukturu časového postupu prací. 7) Zadavatel požaduje, aby uchazeč ve své nabídce specifikoval co do předmětu a finančního objemu části veřejné zakázky, které má v úmyslu zadat jednomu či více subdodavatelům, a aby uchazeč uvedl identifikační údaje každého subdodavatele v rozsahu dle 17 písm. d) zákona. 8) Zadavatel nepřipouští variantní nabídky. Strana 9 (celkem 15)

10 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce "Nástavba třídy na MŠ U Sluncové, se sídlem U Sluncové 10 a, č.p, 135, Praha 8, k.ú, Karlín" I V. Oznamování: Ustanovení 60 a 76 zákona. Zadavatel si tímto dle ustanovení 60 odst. 2 a 76 odst. 6 zákona, vyhrazuje právo oznamovat rozhodnutí o vyloučení uchazeče formou uveřejnění na profilu zadavatele; rozhodnutí o vyloučení uchazeče tak bude považováno za doručené okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Ustanovení 81 odst. 4 zákona. Zadavatel si tímto dle ustanovení 81 odst. 4 zákona, vyhrazuje právo oznamovat rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky do 5 pracovních dnů po rozhodnutí podle odstavce 1 na profilu zadavatele; oznámení o výběru nejvhodnější nabídky tak bude považováno za doručené všem dotčeným zájemcům a všem dotčeným uchazečům okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Adresa profilu zadavatele: stredisko I vi. VI.I) Nabídková cena 1.) Uchazeč uvede celkovou cenu plnění za předmět díla včetně všech souvisejících nákladů v Korunách českých. 2.) Cenový návrh bude uveden bez DPH, vyčíslená DPH a cena včetně DPH za předmět díla. Cena je pevná a stálá po celou dobu provádění díla. 3.) Cenový návrh bude doložen podrobným rozborem, ze kterého bude zřejmý rozsah nabízených prací (cenový návrh specifikovat dle přiloženého Soupisu prací, dodávek a služeb též "výkazu výměr", cena bez DPH, výše DPH, cena včetně DPH). Celková cena uvedená v nabídce se rozumí vč. DPH a jedná se o cenu smluvní. Ceny jsou pevné a stálé po celou dobu provádění zakázky. Nabídková cena strukturovaná dle výše uvedených požadavků na její zpracování bude uvedena v oceněném výkazu výměr, který je povinou přílohou návrhu smlouvy a bude datován, případně orazítkován a vždy podepsán osobou, oprávněnou jednat a podepisovat za uchazeče. V případě nesouladu mezi výkazem výměr a projektovou dokumentací je pro stanovení nabídkové ceny rozhodující množství měmýchjednotek uvedené ve výkazu výměr. VI.2) Podmínky, za nichž je možno překročit výši nabídnuté ceny Nabídková cena nebude měněna v souvislosti s inflací české koruny, hodnotou kursu české koruny vůči zahraničním měnám či jinými faktory s vlivem na měnový kurs a stabilitu měny. Strana 10 (celkem 15)

11 Nabídková cena bude maximální a nejvýše přípustnou a bude obsahovat veškeré náklady v položkové cenové kalkulaci. Nabídková cena může být měněna pouze v případě zákonné změny sazby DPH. VI.3) Platební podmínky Platební podmínky jsou obsaženy v návrhu Smlouvy o dílo. Zadavatel neposkytuje zálohy! I VII. Návrh smlouvy bude po obsahové stránce odpovídat vzorovému (přiloženému) návrhu smlouvy o dílo. Návrh "Smlouvy o dílo" bude součástí nabídky jak v textové formě, tak i na elektronickém nosiči. Součástí smlouvy bude příloha č.1 - oceněný výkaz výměr, příloha č. 2 - harmonogram prací. VII.1) Podpis návrhu smlouvy Návrh smlouvy bude podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. VlI.2) Kontaktní osoba detailní časový Uchazeč uvede osobu, která bude v případě uzavření smlouvy s vybraným uchazečem vykonávat funkci kontaktní osoby (jméno, telefonní spojení a na navrženou osobu) a uvede rozsah její pravomoci. VII.3) Oprávnění jednat za uchazeče Bude-li za uchazeče jednat jiná osoba než statutární orgán, je uchazeč povinen v nabídce doložit zmocnění osoby oprávněné jednat za uchazeče, tj. plnou moc nebo vnitřní předpis uchazeče - např. podpisový řád. I VIII. Termín pro podání nabídek: do dne 6. července 2015 do 10:00 hodin. Rozhodující je příjmové datumové razítko podatelny Úřadu Městské části (ÚMČ) Praha 8, doplněné hodinou doručení a pořadovým číslem. I IX. Místo a způsob pro podání nabídky: Podatelna ÚMČ Praha 8, U Meteoru 6/147, Praha 8 - Libeň, tel. číslo Nabídka se podává v listinné podobě, všechny listy budou navzájem pevně spojeny či sešity tak, aby byly zabezpečeny před jejich vyjmutím z nabídky, stránky budou řádně očíslovány. Nabídku lze předat osobně (v úředních hodinách ÚMČ) nebo doporučeně poštou, v uzavřené obálce opatřené na uzavření razítkem, eventuálně podpisy uchazeče a označených nápisem: Strana 11 (celkem 15)

12 "Neotvírat - veřejná zakázka - "Nástavba třídy na MŠ U Sluncové, Praha 8" Na obálce musí být uvedena zpáteční adresa, na níž je možné dle 71 odst. 5 zákona vyrozumět uchazeče o tom, že nabídka byla podána po uplynutí lhůty. Nabídka uvnitř obálky musí být podepsána statutárním orgánem uchazeče, nebo jím zmocněnou osobou (oprávněnou osobou) a opatřena razítkem uchazeče. X. Místo, den a hodina otevírání obálek s nabídkami: Obálky budou otevírány dne B. července 2015 v 10:00 hodi v zasedací místnosti odboru právních služeb ve 3. patře budovy ÚMČ Praha 8, U Meteoru 6/147, Praha 8 - Libeň. Otevírání obálek s nabídkami bude provedeno podle ust. 71 odst. 8 zákona. Komise bude otevírat obálky postupně podle pořadového čísla a bude kontrolovat zda: je nabídka zpracována v požadovaném jazyku, je návrh smlouvy podepsán osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče či za uchazeče. I XI. Způsob hodnocení nabídek: Základním hodnotícím kriteriem pro zadání veřejné zakázky je stanovena nejnižší nabídková cena bez DPH dle 78 odst. 1 písm. b) zákona. I XII. Zadávací lhůta: Zadávací lhůta činí 180 dnů a začíná běžet v souladu s 43 zákona okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek. Ustanovením 43 se rovněž řídí stavění zadávací lhůty. Servisní středisko pro správu svěřeného majetku, příspěvková organizace, se sídlem organu U Synagogy 2/236, Praha 8 - Libeň, zastoupený panem Ing. Jiřím Zlatohlávkem, ředitelem Servisního střediska. Ve věcech zadávacího řízení je zodpovědnou osobou Mgr. Jana Knížková, vedoucí odboru právních služeb ÚMČ Praha 8, tel.: , jana.knizkova@praha8.cz. I XIV. Poskytování zadávací dokumentace (dle 48 zákona): Písemné žádosti se podávají na adresu: Městská část Praha 8, odbor právních služeb, oddělení veřejného zadavatele, U Meteoru 6/147, Praha 8 - Libeň (případně do datové schránky Městské části Praha 8). Zadávací dokumentace bude poskytnuta na adrese zadavatele a to po telefonické domluvě - paní Bc. Stanislava Kútiková (tel ). V případě požadavku zájemce o získání listinné podoby projektové dokumentace, bude poskytnuta za úhradu 2 000,- Kč včetně DPH. Strana 12 (celkem 15)

13 Prohlídka rrústa plnění se uskuteční dne 22. června Sraz zájemců o prohlídku rrústa plnění proběhne v 10:00 hodin na adrese MŠ U Sluncové, U Sluncové 10a, č.p. 135, Praha 8, k.ú. Karlín. Pro bližší informace o prohlídce rrústa plnění je možné kontaktovat kontaktní osobu zadavatele paní Jana Prouzová, tel. č.: nebo Uchazeč je oprávněn po zadavateli (osobě oprávněné jednat jménem zadavatele) požadovat písemně dodatečné informace k zadávacím podrrúnkám. Písemnou žádost uchazeč může doručit i elektronickými prostředky na datovou adresu Městské části Praha 8, případně na ovou adresu vera.jirousova@praha8.cz nebo v listinné podobě na adresu U Meteoru 6/147, Praha 8 - Libeň. Žádost musí obsahovat název veřejné zakázky a identifikační údaje uchazeče. Dodatečné informace k zadávacím podrrúnkám i vč. přesného znění žádosti poskytnuté zadavatelem budou odeslány všem zájemcům, kterým byla poskytnuta zadávací dokumentace nebo kteří požádali o poskytnutí zadávací dokumentace. Zadavatel může poskytnout zájemcům dodatečné informace k zadávacím podrrúnkám i bez předchozí žádosti. Zadavatel doporučuje omezit dobu provozu stavby na časové rozmezí maximálně 7:00-18:00 hodin. Hlavní činnosti, které jsou zdrojem hluku budou přednostně soustředěny do denního časového rozmezí od 14 hodin do 18 hodin. Pokud je v zadávací dokumentaci (včetně výkazu výměr) uvedeno jméno nebo obchodní označení konkrétního výrobku nebo výrobce, jedná se pouze o způsob určení minimálních požadavků na kvalitu a způsob provedení daného výrobku, a to příkladným odkazem na konkrétní výrobek či výrobce s tím, že tento výrobek nebo výrobce není z tohoto důvodu zadavatelem jakkoliv preferován či jinak zvýhodněn. Pokud uchazeč bude nabízet jiný výrobek nebo jiného výrobce, je povinen dodržet minimální požadavky na kvalitu a způsob provedení daného výrobku a je zároveň zodpovědný za splnění všech požadovaných parametrů ostatních prací a dodávek. Zadávací řízení může být ukončeno zrušením zadávacího řízení na veřejnou zakázku za podrrúnek uvedených v 84 zákona. Uchazeč nemá právo na úhradu nákladů spojených s účastí ve výše uvedeném zadávacím řízení nebo s jeho zrušením. Až do projednání nabídek a do definitivního rozhodnutí zadavatele bude dodržena mlčenlivost o obsahu nabídek. Po uplynutí této doby není obsah nabídky vítězného uchazeče předmětem obchodního tajemství. Po ukončení plnění dle uzavřené smlouvy s vítězným uchazečem je zadavatel povinen ve smyslu 147a zákona zveřejnit na svém profilu zadavatele skutečně uhrazenou cenu za toto plnění. Strana 13 (celkem 15)

14 Zadávací dokumentace k veřejné zakázce "Nástavba třídy na MŠ U Sluncové, se sídlem U Sluncové 10 a, č.p, 135, Praha 8, Dodavatel je povinen po ukončení plnění dle uzavřené smlouvy s vítězným uchazečem ve smyslu 147a zákona předat zadavateli seznam všech subdodavatelů, jimž za plnění subdodávky uhradil více než 10% z celkové ceny, zveřejnit na svém profilu zadavatele. Zadavatel si vyhrazuje právo před rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky ověřit případně vyjasnit informace deklarované uchazeči v nabídkách. Zadavatel umožňuje neomezený dálkový přístup k zadávací dokumentaci na profilu zadavatele. Prostřednictvím tohoto profilu bude zadavatel komunikovat s uchazeči v souladu se zákonem. Zadavatel si vyhrazuje právo v souladu s ust. 40 odst. 3 zákona na úpravu zadávacích podmínek. Zadavatel si vyhrazuje právo možnosti posunu uvedeného předpokládaného termínu zahájení realizace díla s ohledem na ukončení výběrového řízení a na své provozní a organizační potřeby a vybranému zájemci z takového posunu za žádných okolností nemůže vyplývat právo na účtování jakýchkoliv smluvních pokut, navýšení cen či náhrad škod. Zadavatel si vyhrazuje v souladu s 77 odst. 1 právo vyžádat od uchazeče písemné zdůvodnění mimořádně nízké nabídkové ceny. Zadavatel si vyhrazuje právo pořizovat z nabídky fotokopie dokladů, jimiž uchazeč prokazuje kvalifikační předpoklady pro administrativní účely v rámci dokumentace zadávacího řízení. I I XVII. XVID. Zadávací řízení může být ukončeno zrušením zadávacího řízení na veřejnou zakázku v souladu s 84 zákona. XVIII.1) Subjekt odpovědný za odvolací řízení Poštovní adresa: tř. Kpt. Jaroše 7 Obec: Brno PSČ: Stát: CZ posta@compet.cz Tel.: Internetová adresa (URL): XVIII.2) Podání odvolání Přesné informace o lhůtách pro podání odvolání: Strana 14 (celkem 15)

15 Podmínkou pro podání návrhu k Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže (ÚOHS) je podání námitek k zadavateli, které je nutné doručit ve lhůtách uvedených v ustanovení 110 zákona. Zadavatel je povinen námitky vyřídit, tj. odeslat stěžovateli své písemné rozhodnutí, do 10 dnů od jejich obdržení. Návrh na zahájení řízení o přezkoumání úkonů zadavatele je nutné doručit ÚOHS i zadavateli do 10 dnů od doručení rozhodnutí zadavatele, kterým zadavatel námitkám nevyhověl, nebo do 25 dnů od odeslání námitek stěžovatelem, pokud zadavatel námitky nevyřídil ve lhůtě 10 dnů od jejich obdržení. Nedílnou součást této zadávací dokumentace tvoří její přílohy, tedy: Příloha Č. 1 - Závazný vzor smlouvy o dílo (obchodní podmínky) Příloha Č. 2 a) Krycí list nabídky Příloha Č. 2 b) Formulář pro uvedení podílu subdodavatelů Příloha Č. 3 - Projektová dokumentace včetně soupisu stavebních prací, dodávek a služeb tj. výkazem výměr a další související dokumentace Osoba oprávněná jednat za zadavatele ve věci procesování veřejné zakázky: Mgr. Jana Knížková, vedoucí odboru právních služeb ÚMČ Praha 8 1':;-. b. z» IJ V Praze dne: MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 8 Úřad městské části odbor právních služeb J pí. ~~ / Zenklova 1/35 (1) Praha 8 - Libeň..... Podpis osoby oprávněné za zadavatele jednat a razítko zadavatele Strana 15 (celkem 15)

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ustanovení 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Zvýšení protipovodňové ochrany města - ul. U Hrůbků. Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Městská část Praha 8. se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ

Městská část Praha 8. se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ 180 48 Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

00063797 CZ00063797.. Zenklova 35/čp.1, PSČ 18048, Praha 8. 3 100000,- Kč bez DPHI 12 měsíců

00063797 CZ00063797.. Zenklova 35/čp.1, PSČ 18048, Praha 8. 3 100000,- Kč bez DPHI 12 měsíců Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ustanovení 38 odst. 1 zákona Č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách.ve znění pozdějších

Více

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová

Statutární město Ostrava, městský obvod Hrabová Statutární město Ostrava Městský obvod Hrabová Název VZ: Vyřizuje: Revitalizace ploch Šídlovec-Šrobárova-V. Huga, Ostrava Hrabová -komunikace a zpevněné plochy Králová Svatava Datum: 11. 8. 2016 Věc: zjednodušené

Více

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele:

Zadávací dokumentace. - nejnižší nabídková cena bez DPH. magistrát. Název zadavatele: Statutární město Ostrava. IČO zadavatele: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. Magistrát. Digitální povodňový plán ORP Ostrava. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku (dále také jako VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Česká republika Generální ředitelství cel Se sídlem: Budějovická 7, 140 96 Praha 4 IČ: 71214011

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

CZ Zenklova 35/čp.l, PSČ 18048, Praha 8. Veřejná zakázka malého rozsahu OVZ/2016/0016

CZ Zenklova 35/čp.l, PSČ 18048, Praha 8. Veřejná zakázka malého rozsahu OVZ/2016/0016 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky

Článek 1 Identifikační údaje zadavatele 258 16 977 CZ 258 16 977. Článek 2 Vymezení předmětu veřejné zakázky Ostravské městské lesy a zeleň, s. r. o. 700 30 Ostrava-Zábřeh, A. Brože 2/3124 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE OBEC VŘESINA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ ÚČINNÉM KE DNI ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ (dále jen zákon ) Zadávací dokumentace je

Více

Název veřejné zakázky: ÚP ČR Děčín rekonstrukce budovy U Plovárny 1190/14 výběr zhotovitele

Název veřejné zakázky: ÚP ČR Děčín rekonstrukce budovy U Plovárny 1190/14 výběr zhotovitele Krajská pobočka v Ústí nad Labem Dvořákova 18 400 21 Ústí nad Labem Tel.: 950 171 411 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADANÉ V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka vozidel v

Více

Městské části Praha 8. se sídlem Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

Městské části Praha 8. se sídlem Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

veřejná zakázka na stavební práce

veřejná zakázka na stavební práce k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Zadavatel: Veřejná zakázka dle svého

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ). Název veřejné zakázky: Zabezpečení

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Tomáš Smolík.

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Tomáš Smolík. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce Uveřejněno na profilu zadavatele! Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace na plnění podlimitní veřejné zakázky na stavební práce V souladu s ustanovením 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, Černošice

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, Černošice Město Černošice, okres Praha západ Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice odbor investic a správy majetku e-mail: investice@mestocernosice.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním. Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu. v.1.

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním. Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu. v.1. KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu v.1.7 Textová část kvalifikační dokumentace zadávací řízení dle zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle pravidel Programu rozvoje venkova Název veřejné zakázky: STAVEBNÍ ÚPRAVY OHRADNÍ ZDI HŘBITOVA Identifikační údaje zadavatele Název / obchodní firma : Obec Horní Újezd IČ : 00376981

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Vzdělávání

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1 Kvalifikační předpoklady... 2 1.2 Prokázání splnění určité části kvalifikace prostřednictvím

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

. Městská část Praha 8

. Městská část Praha 8 OPERAČNI PROGRAM PRAHA Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp.l, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 38 odst. 1 zákona č. 13712006 Sb. o veřejných zakázkách, ve

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: IČ: Zastoupený: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk 00250805 Ing. Jaroslava Martanová, starostka vyhlašuje podlimitní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Servis 2 ks strojů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též jen ZD )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též jen ZD ) Č.j. PPR-13907-8/ČJ-2015-990656 Počet listů: 7 Přílohy: 4/15 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (dále též jen ZD ) VEŘEJNÉ ZAKÁZKY V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ Dle ustanovení 21 odst. 1 písm a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Povodí Odry, státní podnik. Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, Ostrava. Mgr. Miroslav Janoviak, LL.M., investiční ředitel

Povodí Odry, státní podnik. Varenská 3101/49, Moravská Ostrava, Ostrava. Mgr. Miroslav Janoviak, LL.M., investiční ředitel Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), 21 odst. 1 písm. a) otevřené řízení

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název zakázky Rozvoj kapacity MŠ Pěnčín

Více

OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA

OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA NÁRODNÍ ÚSTAV MINISTERSTVO KULTURY LIDOVÉ KULTURY ČESKÉ REPUBLIKY OBNOVA ZÁMKU VE STRÁŽNICI ČÁST PURKRÁBKA II. ETAPA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zpracoval: Jančálek s.r.o. 08/2006 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Nákup licencí sw VMware pro IC GŘC Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka a konzultace

Více

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla

Dodávka kancelářského a laboratorního nábytku Pavilon Bělidla V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění pro veřejnou zakázku s názvem Dodávka kancelářského

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Vaše č.j.: Naše č.j.: MUUO/25316/2018/ORM/nm Vyřizuje: Michal Nezdařil Ze dne: Číslo spisu: 4150/2018 Tel: 465514246 Poč. listů: 7 E-mail: nezdaril@muuo.cz Poč. příloh: 5 Datum: 2.8.2018 Poč. lis. př.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY STŘEDNÍ ŠKOLA ŘEMESLNÁ A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, SOBĚSLAV, WILSONOVA 405 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Výběrové řízení není realizováno dle zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek. Výběrové řízení je realizováno

Více

Zadávací dokumentace. magistrát. Název veřejné zakázky: Izolační zeleň (projekty) TDI+BOZP. Název zadavatele: Statutární město Ostrava

Zadávací dokumentace. magistrát. Název veřejné zakázky: Izolační zeleň (projekty) TDI+BOZP. Název zadavatele: Statutární město Ostrava ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1 Název veřejné zakázky

Více

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky a jeho technická specifikace Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou na základě podmínek PROGRAMU ROZVOJE

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky a jeho technická specifikace Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou na základě podmínek PROGRAMU ROZVOJE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle pravidel Programu rozvoje venkova Název veřejné zakázky: Rekonstrukce komunikací v Rácovicích Identifikační údaje zadavatele Název / obchodní firma : Obec Rácovice IČ : 00378518

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Zakázka je zadávána v souladu s 21 odst. 1 písm. f)

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na stavební práce SOU Valašské Klobouky Rekonstrukce kotelen, rozvodů a topných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Město Slušovice nám. Svobody 25, 763 15 Slušovice Ing. Petr Hradecký, starosta 00284475 všem dodavatelům IČ:, DIČ: Ve Slušovicích dne.. 31 7 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Zadávací dokumentace k veřejné zakázce OBUV Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky obuvi je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst. 1 písm. a) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.137/2006 Sb., podlimitní veřejná zakázka Šternberk - Výstavba mateřské školy v lokalitě Světlov - zvýšení kapacity vzdělávací infrastruktury

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Název zadavatele:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: evidenční číslo veřejné zakázky (dle IS VZ): druh zadávacího

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.2 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění. Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Název projektu: Registrační číslo projektu:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K ÚČASTI V ZADÁVACÍM ŘÍZENÍ NA ZHOTOVENÍ DÍLA " ZADÁVANÉHO V SOULADU S USTANOVENÍM 38 ZÁKONA. Č. 137/2006 SB. VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH -ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitním řízení v souladu s ustanovením 38 odst.1 zákona č.137/2006 o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále i jen ZVZ ) Název veřejné zakázky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky s názvem: DODÁVKA KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB. vyhlášená v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

VyzÝVÁ. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

VyzÝVÁ. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., VyzÝVÁ k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1 Kvalifikační předpoklady... 2 1.2 Prokázání splnění určité části kvalifikace prostřednictvím subdodavatele...

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace VZ_NBK_020_2015_003

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace VZ_NBK_020_2015_003 VZ_NBK_020_2015_003 veřejné zakázky zadávané jako zakázka malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás vyzývám

Více

Městská část Praha 8.,,Údržba parků, dětských hřišť a sportovišť MČ Praha 8 pro rok 2019"

Městská část Praha 8.,,Údržba parků, dětských hřišť a sportovišť MČ Praha 8 pro rok 2019 Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 35/1, Praha 8 - Libeň, PSČ 180 48 Městská část Praha 8 ve smyslu ustanovení 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Pardubický kraj jako veřejný zadavatel vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu *: SPŠE a VOŠ Pardubice oprava

Více

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí Obec Hosty Hosty 84 37501 Týn nad Vltavou IČO: 00581348 Adr. datové schránky: ijbamr6 Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu s PSOV PK 2016 - v souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Okružní křižovatka Michálkovická

Okružní křižovatka Michálkovická ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

Rouchovany chodník, kanalizace

Rouchovany chodník, kanalizace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ust. 38 z.č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Předmět zakázky: stavební práce Rouchovany chodník,

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky s názvem Obnova lesního potenciálu po kalamitě - Obec Miličín 1. Úvod V souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT

Novém Jičíně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Část A - Dodávka IT Zadavatel: Se sídlem: Zastoupený: IČ: Základní škola a Mateřská škola Nový Jičín, Jubilejní 3, příspěvková organizace Jubilejní 484/3, 741 01 Nový Jičín Mgr. Ladislav Pospěch, ředitel 45214859 VŠEM DODAVATELŮM

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Statutární město Ostrava. Prokešovo nám. 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k významné podlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín

V ý z v a. Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace, Záviše Kalandry 1353, Vsetín V ý z v a Inženýrská činnost ve výstavbě k podání nabídky dle zákona o veřejných zakázkách č 137/2006 Sb. V platném znění dle 38 ve zjednodušeném podlimitním řízení na veřejnou zakázku na služby Zakázka:

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DODÁVKA OSOBNÍCH OCHRANNÝCH PRACOVNÍCH POMŮCEK PRO ROKY 2016-2018 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu se Zásadami Ministerstva zemědělství, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotací na udržování

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČO: 00250805 vyhlašuje podlimitní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem,,oprava prostor po havárii vody, na adrese Na Košince 1, k.ú, Libeň, Praha 8" Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR")

Více

Zadávací dokumentace. Rekonstrukce kulturního a společenského zařízení Smilovice

Zadávací dokumentace. Rekonstrukce kulturního a společenského zařízení Smilovice Zadavatel: Obec Smilovice Smilovice 13 739 55 Smilovice u Třince Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DÚR, IČ, DSP, IČ,PDPS, SP, AD. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje

K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE DÚR, IČ, DSP, IČ,PDPS, SP, AD. Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace kraje ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZPRACOVÁNÍ PROJEKTOVÝCH DOKUMENTACÍ II. II/418 ÚJEZD U BRNA - OTNICE DÚR, IČ, DSP, IČ,PDPS, SP, AD I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Název Sídlo Správa a údržba silnic Jihomoravského

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Veřejná zakázka Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zadavatel Středočeský kraj Vás podle 38 odst. 1 zákona a 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ),

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část. Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE textová část k podlimitní veřejné zakázce ve smyslu ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon), na zakázku: Dodávka a montáž nábytku do výdejny jídel 2013/0180

Více

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014

Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 ZA D Á V A C Í D O K U M E N T A C E K VEŘEJ N É Z A K Á Z C E Výkon činnosti koordinátora BOZP na stavbách SÚS JMK 2013 a 2014 I. VEŘEJNÝ ZADAVATEL Sídlo: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje,

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zahraniční periodika

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Vaše č.j.: Naše č.j.: MUUO/312/2018/ORM/knp Vyřizuje: Tomáš Knapovský, DiS. Ze dne: Číslo spisu: 161/2018 Tel: 465514237 Poč. listů: 7 E-mail: knapovsky@muuo.cz Poč. příloh: 4 Datum: 08.01.2018 Poč. lis.

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Rekonstrukce víceúčelového hřiště v areálu ZŠ Arménská 21

Rekonstrukce víceúčelového hřiště v areálu ZŠ Arménská 21 ECF07 Rekonstrukce víceúčelového hřiště v areálu ZŠ Arménská 21 Registrační číslo projektu: Předmět zakázky: stavební práce Oblast podpory: 3.1 - Rozvoj urbanizačních center Druh zadávacího řízení: zjednodušené

Více

B) PROFESNÍ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY

B) PROFESNÍ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY osobu, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele

Více