ISOLFIL - 100% polypropylénová příze

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ISOLFIL - 100% polypropylénová příze"

Transkript

1 Materiály k využití BAMBOO-přírodní materiál, antibakteriální Bambus obsahuje přirozenou složku Bamboo Khun, která likviduje bakterie. Stejnou složku obsahuje i samotné vlákno, a proto je oblečení rezistentní vůči zápachu i při dlouhodobém nošení. SILTEX- antibakeriální s ionty stříbra, nevypratelné Speciální polypropylenové vlákno modifikované antibakteriálním aditivem na bázi biogenních iontů stříbra, které brání množení bakterií a plísní. Redukuje nepříjemné pachy a udržuje bio rovnováhu pokožky při sportu. Rychle odvádí pot od pokožky. MERINO VLNA Super fine Merinovlna Woolsens je zpracovaná ze speciálně vyšlechtěných ovcí, žijících v Austrálii. Díky svému průměru vlákna 16 mikrometrů (mikronů) má tato merino vlna podstatně lepší izolační schopnost a prodyšnost než běžná vlna. Je také mnohem jemnější a habčí na dotek. Díky jedinečnému přirodnímu složení vlněného vlákna, prádlo Woolsens nepodporuje vznik bakterií a tak nezapáchá ani při dlouhodobém nošení. Prádlo Woolsens je speciálně upravené pro možnost sušení v sušičce. Polyamidové vlákno potažené vrstvou čistého přírodního stříbra. Nejlepší antimikrobiální ochrana, která nikdy nevyprchá. X-Static nepřetržitě uvolňuje ionty stříbra, které naruší molekulární strukturu bakterií, tímto eliminují vodík v DNA, bakterie nemůže dýchat a proto zaniká. Další ojedinělou vlastností vlákna X-Static je schopnost absorbovat statické a elektrické výboje, je tedy antistatický. Chodidlo obsahuje více než 7000 zakončení nervů, tělo používá tyto nervy k vysílání elektrických signálů, diky skutečnosti, že stříbro je nejvodivější prvek, X-Static absorbuje také tyto signály. Jakmile elektrické výboje prochází stříbrem, vytváří se kolem ponožky magnetické pole, které zlepšuje krevní oběh. Speciální čtyřkanálkové polyesterové vlákno je vodoodpudivé, nenasákavé a velmi rychle odvádí tělesnou vlhkost z pokožky na horní vrstvu materiálu. Tam CoolMax, rychleji než jiné textilie, odvádí vlhkost ve formě páry (odpařováním) a reguluje tělesnou teplotu. Excelentní vzdušnost vlákna zajišťuje termoregulační efekt funkčních ponožek LASTING a tím zlepšuje výkon a pohodlí sportovce. Inteligentní patentované akrylové vlákno s integrovanými mikrokapslemi, nazývanými Thermocules. Když se začne noha přehřívat, Outlast vlákno nohu ochlazuje. Jakmile se noha ochlazuje, vlákno uvolňuje zpátky uchované teplo a tímto nohu ohřívá. Ponožky z Outlast vlákna zvyšují výrazně komfort. Tohoto efektu je docíleno díky vysokému skupenskému teplu tání vlákna Outlast. Přičemž samotná teplota tání se pohybuje v rozmezí od 35 do 37 C.

2 Poskytuje teplo a zvyšuje tepelnou pohodu při nošení bez navýšení hmotnosti materiálu. Rychle se zahřeje a teplo dále udržuje díky ojedinělé technologii dutého vlákna. Odvod tělesných par pro zachování optimálního tepelného komfortu. Odolné proti plísním a zápachu. ISOLFIL - 100% polypropylénová příze Italská polypropylenová příze z vlákna Meraklon světové kvality. Díky nejnižší termální vodivosti ze všech vláken, nejlépe chrání tělo před výkyvy teplot udržuje tak jeho konstantní teplotu. Isolfil má nejnižší koeficient absorpce vlhkosti, díky tomu dokáže rychle odvádět pot vně pokožky a zabraňuje tak nepříjemným pocitům při jakékoliv námaze a počasí. ISOLWOOL - 50 % Polypropylén + 50% Vlna Dokonalá kombinace 50% Merino vlny a 50% polypropylénu Meraklon. Zlepšuje mechanickou odolnost vlny. Ponožky vyrobené z tohoto materiálu vynikají obdivuhodnou odolností a zároveň výjimečným tepelným komfortem. Ponožky vyrobené z materiálu ISOLWOOL jsou až 5 x odolnější než 100% vlněné ponožky. Velmi vysoká tepelná ochrana díky izolační schopnosti polypropylénu Meraklon a strukturálním vlastnostem vlny. To zaručuje ideální teplotu pro tělo i v nejhorších klimatických podmínkách. POLYCOLON - 100% polypropylen Polypropylen nejvyšší kvality od firmy Schoeller Rakousko. Polycolon podporuje Váš výkon a udržuje Vaše nohy suché po dlouhou dobu, bez ohledu na tom jak se potíte. Je velmi lehký a mechanicky odolný. Polycolon je hydrofobní materiál a schne velmi rychle. BB ACRYL - 100% akryl Lasting vyvinul tuto vynikající akrylovou přízi, která Vám zaručuje výjimečný komfort a ochranu. Je upravena pro zlepšenou ochranu proti puchýřům a tepelnou izolaci. COMTEX - 100% polypropylénové vlákno Vysoce hydrofobní vlákno, které umožňuje vysokou vodivost s nízkou absorpcí vody. Velmi hladký povrch vlákna má schopnost neuvěřitelnou rychlostí odvést vytvořené vlhko vně od pokožky. Vaše pokožka i při vysoké zátěži zůstane suchá. Vlákno Comtex má velmi nízkou tepelnou vodivost a to umožňuje udržovat ideální tepelné klima vaší pokožky i v chladném počasí. MX1 COMTEX mikrofib - 100% polypropylénové mikrovlákno

3 Až čtyřnásobné množství mikrovláken zvyšuje hodnotu funkčnosti vlákna MX1. Téměř nulová nasákavost struktury složení polypropylenu zaručuje díky maximálnímu počtu mikrovláken vynikající vlastnosti v transportu vlhkosti. Ideální tepelné klima zajišťuje nepředstavitelně velký počet vzduchových kanálků, které tvoří dokonalou tepelnou ochranu. ČESANÁ BAVLNA POLYAMIDE LYCRA Registrovaná známka pro elastanové vlákno firmy Invista. Tento materiál je vysoce elastický, zajišťuje maximální komfort při nošení ponožek LASTING. Vlákno zaručuje perfektní držení tvaru na noze a je ideální do sportovních ponožek určených pro špičkové výkony. PROFILEN - 100% (PTFE) polytetrafluoretylen High-tech vlákno, které má nejnižší koeficient tření. Je nehořlavé, odpuzuje nečistoty a vodu, je fyziologicky neutrální. Ponožky zesílené vláknem Profilen jsou velice odolné a chrání uživatele před vznikem puchýřů. Vlákno má také vynikající izolační schopnosti. MODAL Modal patří do skupiny celulózových vláken. Tato celulóza se vyrábí z bukového dřeva. Lenzing Modal je nejjemnější vlákno na světě a je proto ideální pro výrobu první vrstvy spodního prádla, která by měla perfektně obepínat tělo. Díky hladkému povrchu vláken, které zabraňují porušení struktury během praní, zůstává vlákno měkké, pružné, zářivě barevné s hedvábným leskem dokonce i po pakovaném praní. MERYL SKINLIFE - 100% polyamide Meryl Skinlife je bakteriostatické nylonové vlákno. Udržuje za každých podmínek na pokožce přirozenou bakteriální rovnováhu a zaručuje tak příjemný pocit svěžesti i při intenzivní tělesné námaze. Lidská kůže má přirozený výskyt bakterií. Vysoké množství bakterií, stejně jako úplná absence je zdrojem mnoha problémů (alergií, zápachu, nemoci). Meryl Skinlife nesnižuje množství bakterií níže než je přirozená hodnota pro kůži. WOOLSENS LIGHT - 100% merino vlna, super fine, 16 mikronů 160 g hladký jemný úplet Výrobky z tohoto úpletu se hodí jako základní vrstva přímo na tělo, případně jako jediná vrstva v letním období. Materiál vyniká příjemným omakem a je velmi prodyšný a příjemný. Použití je téměř ve všech sportovních aktivitách, včetně vodních sportů jako je kanoistika nebo potápění v neoprenech.

4 WOOLSENS MEDIUM - 100% merino vlna, super fine, 16 mikronů 180 g žebrový úplet Tento úplet vyniká zvětšenou roztažností a možností se volně pohybovat. Vhodné jsou do všech sportů, včetně zimních jako spodní vrstva. WOOLSENS HEAVY - 100% merino vlna, super fine, 16 mikronů 240 g interlock úplet Teplý úplet z 16 mikronové merino vlny je vhodný jako jediná vrstva a použitelný každý den při sportu i v běžném životě. WOOLSENS DOUBLE HEAVY-100% merino vlna, super fine, 16 mikron Dvouvrstvý úplet je vhodný jako první vrstva v chladném počasí, případně jako druhá vrstva v mrazu. SINGLE MICRO - 100% polypropylen mikrovlákno Mikrovlákno Prolen Siltex je speciální polypropylenové vlákno modifikované antibakteriálním aditivem na bázi biogenních iontů stříbra, které brání množení bakterií a plísní. Redukuje nepříjemné pachy a udržuje bio rovnováhu pokožky při sportu. SINGLE - 100% polypropylen DOUBLE - 50% polypropylen, 50% bavlna Vysoká schopnost termoizolace i při nízké hmotnosti prádla. Plyšová očka z polypropylénového vlákna a jemně česané bavlněné příze zajišťují maximální tepelnou izolaci v chladivém až mrazivém počasí a zároveň dokonalý odvod potu. THERMO POLYCOLON - 100% polypropylen vyčesaný Funkční úplet je vyroben ze 100% polypropylenového vlákna, které omezuje vznik bakterií způsobujících rozklad potu. Toto vlákno je nenasákavé a jeho vícelaločný průřez zvětšuje povrch vlákna. Díky tomu velmi rychle odvádí tělesnou vlhkost od pokožky. Vnitřní strana úpletu je vyčesaná což zvyšuje tepelnou izolaci pro zimní sporty s extremně vysokým výdejem energie. CLIMASENS - 70% polypropylen, 30% merino vlna Funkční žebrový úplet, na vnitřní straně k pokožce jemně počesaná směs merinovlny a polypropylenu. Polypropylen zajišťuje maximální odvod vlhkosti z povrchu těla s následným transportem do dalších vrstev oděvu. Merino vlna zvyšuje tepelně-izolační vlastnosti. Ve vláknech nezůstává žádná vlhkost, mikroorganismy ani barvivo. Climasens je o až o 50% lehčí než bavlna. POLYSENS - 100% polyester vyčesaný Funkční úplet je vyroben ze 100% polyesterového vlákna, které omezuje vznik bakterií způsobujících rozklad potu. Toto vlákno je nenasákavé a jeho vícelaločný průřez zvětšuje povrch vlákna. Díky tomu velmi rychle odvádí tělesnou vlhkost od pokožky. Vnitřní strana úpletu je vyčesaná což zvyšuje tepelnou izolaci pro zimní sporty s extremně vysokým výdejem energie. SEAMLESS - 70% polyamid, 24% polyester, 6% elastan Bezešvé funkční prádlo s anatomicky umístěnými zónami, které zajišťují odvětrávání a rychlejší odpařování potu na místech se zvýšenou potivostí. Dokonalé obepnutí těla podporuje funkčnost a zajišťuje optimální termoregulaci. Minimální počet švů a anatomický tvar pro maximální komfort a pohyblivost při sportu.

5 POLYESTER CEYLON-80%POLYAMID-20%LYCRA LOMBARDIA-86% polyamid,14% elastan MERINO- 70% merino vlna,15% polypropylen, 10% polyamid, 5% lykra TECHNO STRETCH 88% polyester, 12% elastan vrchní vrstvu tvoří hladký líc, který je odolný protí oděru. Antipilingová úprava zabraňuje žmolkování. Vnitřní funkční flísová polyesterová strana má výborné termoizolační vlastnosti a vynikající schopnost odvodu potu. Pružnost materiálů ve všeh směrech zabezpečuje aby výrobky dobře seděly a zároveň umožňuje dostatečnou volnost pohybu. zaručujeme dokonalou schopnost odvodu vlhkosti a vysokou prodyšnost materiálu. WINDPROOF NEPROFUKOVÝ MATERIÁL

XTR NEJNOVĚJŠÍ FUNKČNÍ PRÁDLO

XTR NEJNOVĚJŠÍ FUNKČNÍ PRÁDLO 70 TEPLO A SUCHO Opravdový pracovní komfort začíná přímo na těle. Naše oděvy na tělo jsou ušity z velmi funkční tkaniny, která odvádí pot a vlhkost od těla, čímž Vás udrží v teple a suchu. KOMFORT PŘÍMO

Více

LEMATO - PODKOLENKY stavebnictví, pozemní práce

LEMATO - PODKOLENKY stavebnictví, pozemní práce LEMATO - PODKOLENKY stavebnictví, pozemní práce SILNÉ TEPLÉ PONOŽKY dobrá termo izolace pro venkovní práce lze nosit s holeňovou obuví uchovává nohu v suchu pohodlné při nošení těžkých věcí jemný lem pro

Více

KATALOG PONOŽKOVÉ A PUNČOCHOVÉ ZBOŽÍ ČESKÉ VÝROBY

KATALOG PONOŽKOVÉ A PUNČOCHOVÉ ZBOŽÍ ČESKÉ VÝROBY GAPO-GALIA, s.r.o. KATALOG PONOŽKOVÉ A PUNČOCHOVÉ ZBOŽÍ ČESKÉ VÝROBY GAPO-GALIA, s.r.o. Vážení zákazníci, dostává se vám do rukou nový katalog společnosti GAPO-GALIA, s. r. o., velkoobchodu a maloobchodu

Více

ODLO - vášeň ke sportu

ODLO - vášeň ke sportu TECHNICKÉ FUNKČNÍ OBLEČENÍ FUNKČNÍ SPORTOVNÍ OBLEČENÍ VRCHOLNÉ KVALITY PRO VŠECHNY, KTEŘÍ RÁDI SPORTUJÍ. ODLO MÁ TO SPRÁVNÉ OBLEČENÍ PRO KAŽDOU SITUACI. ODLO - vášeň ke sportu ODLO je výrobcem sportovního

Více

2010 PODZIM ZIMA 2011 JARO LÉTO

2010 PODZIM ZIMA 2011 JARO LÉTO Grafický návrh a sazba Iveta Kadlčáková MatchBall s.r.o. 00 Změny a tiskové chyby vyhrazeny. DRAPS s.r.o. Ondřejova /, 00 Olomouc Tel.: +0 0 Fax: +0 E-mail: draps@draps.cz 00 PODZIM ZIMA 0 JARO LÉTO 00

Více

PODZIM/ZIMA 2013-14. www.inasport.cz 1

PODZIM/ZIMA 2013-14. www.inasport.cz 1 TĚlo PODZIM/ZIMA 2013-14 www.inasport.cz 1 Naše funkční prádlo je symbolem lehkosti, optimálního pohodlí při nošení a vynikajícího poměru cena/výkon. Prádlo je zhotoveno ze 100% bezešvou technikou. S pletací

Více

Přehled jednotlivých produktových řad

Přehled jednotlivých produktových řad O značce SALTO Salto je nová značka vyvinutá na základě nových znalostí a osvědčených technologií a zkušeností chemického průmyslu v oboru péče o sportovní materiály. Veškerá výroba a výzkum probíhá v

Více

PhD. Přední výrobce ponožek vyráběných nejnovější technologií od roku 1994

PhD. Přední výrobce ponožek vyráběných nejnovější technologií od roku 1994 PhD Přední výrobce ponožek vyráběných nejnovější technologií od roku 1994 PŘEDSTAVUJEME VÁM Nové ponožky SmartWool PhD Performance s technologií 4Degree Elite Fit a ReliaWool. ZARUČENÉ POHODLÍ A PROKAZATELNÁ

Více

Materiál. Složení: 100% Polyester Gramáž: 130 g/m 2

Materiál. Složení: 100% Polyester Gramáž: 130 g/m 2 Materiál PERUN Jemný, polyesterový úplet s vpletenými lesklými vlákny do tvaru kostiček, které propůjčuje úpletu velice efektní vzhled. Je vhodný pro lehčí sportovní dresy. Jedná se o velmi jemný úplet,

Více

Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a

Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a Tato luxusní matrace je špičkou ve své třídě. Pro výrobu byly použity nejkvalitnější materiály. Nosné jádro tvoří studená pěna, která je podélně a příčně prořezaná tak, aby byla co nejvzdušnější. Vysoký

Více

CARE 1 x 1 OCHRANA A PÉČE PRO FUNKČNÍ TEXTILIE photo: Swix Sport GmbH

CARE 1 x 1 OCHRANA A PÉČE PRO FUNKČNÍ TEXTILIE  photo: Swix Sport GmbH 5592014 CARE 1 x 1 photo: Swix Sport GmbH WWW.TOKO.CH OCHRANA A PÉČE PRO FUNKČNÍ TEXTILIE PRODLOUŽENÍ FUNKČNOSTI MATERIÁLY Moderní funkční textílie jsou vyráběny ze syntetických materiálů a směsí různých

Více

every Mimi every Mimi every FibreLoft every Mimi

every Mimi every Mimi every FibreLoft every Mimi řikrývky a polštáře RODUKTOVÝ KATALOG 2011 Mimi: dětský spánek Vážení zákazníci, představujeme Vám nový specializovaný program dětských ložních výrobků every Mimi, charakteristický mimořádnou kvalitou

Více

Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina

Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina Multifunkční šátek - 18443300-9 Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina - multifunkční antibakteriální šátek - pro ochranu hlavy, tváře nebo krku před vnějšími vlivy - musí být měkký,

Více

Matrace Klinmam. bio. Altea. novinka na trhu. jádro: Bio pěna Elasticfoam Elasticfoam

Matrace Klinmam. bio. Altea. novinka na trhu. jádro: Bio pěna Elasticfoam Elasticfoam novinka na trhu Matrace Klinmam r KLINMAM CZECH QUILTED PRODUCTS V rámci 20. leté tradice značky KLINMAM uvádíme na trh novou kolekci kvalitních matrací a ortopedických polštářů za velice atraktivní ceny.

Více

Proč je Merino tak oblíbené mezi zákazníky?

Proč je Merino tak oblíbené mezi zákazníky? Po zkušenostech v prodeji funkčního oblečení (to, které něco umí = funguje i jinak než, že jenom sluší), jsem byl donucen napsat článek o použitých materiálech, jelikož velká většina našich zákazníků má

Více

BĚŽECKÉ PONOŽKY A NÁVLEKY

BĚŽECKÉ PONOŽKY A NÁVLEKY BĚŽECKÉ PONOŽKY A NÁVLEKY INDEX Ron Hill technologie komprese kategorie komprese Marathon podkolenky Pulse podkolenky Vivid podkolenky Revive podkolenky technologie Celliant Energize podkolenky Pulse návleky

Více

www.calmatex.cz kolekce funkčního prádla a doplňků 2012

www.calmatex.cz kolekce funkčního prádla a doplňků 2012 www.calmatex.cz kolekce funkčního prádla a doplňků 2012 o nás Společnost CALMA TEXTIL s.r.o. vznikla v roce 2008 jako firma zabývající se výrobou a prodejem funkčního prádla. Ačkoliv velmi mladá, tak staví

Více

Podniková prodejna v Rožnově pod Radhoštěm. Maloobchodní prodej širokého a pestrého sortimentu

Podniková prodejna v Rožnově pod Radhoštěm. Maloobchodní prodej širokého a pestrého sortimentu Podniková prodejna v Rožnově pod Radhoštěm Maloobchodní prodej širokého a pestrého sortimentu ponožkového a punčochového zboží s důrazem na aktuální módní trendy, se zárukou vysoké kvality a zdravotní

Více

750,- Velký výběr přikrývek a polštářů! Ptejte se! 450,- 300,- 1/2 50% SLEVA CENA CENA VÍCE NEŽ PLUS PŘIKRÝVKA FLOWER

750,- Velký výběr přikrývek a polštářů! Ptejte se! 450,- 300,- 1/2 50% SLEVA CENA CENA VÍCE NEŽ PLUS PŘIKRÝVKA FLOWER PŘIKRÝVKA FLOWER VÍCE NEŽ 50% 750,- VIZ STR. 3 Velký výběr přikrývek a polštářů! Ptejte se! 135x220 cm 1049,- 525,- 200x220 cm 1299,- 800,- 70x80 cm 399,- 200,- HEDDA AMOLA DORETTE JEANITA JARNÍ + LETNÍ

Více

Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina

Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina Multifunkční šátek - 18443300-9 Specifikace pro část 6 Šátek, ponožky, bunda, triko, mikina - multifunkční antibakteriální šátek - pro ochranu hlavy, tváře nebo krku před vnějšími vlivy - musí být měkký,

Více

přikrý vky polštáře LET NA TRHU PRODANÝCH VÝROBKŮ KLINMAM pro duk t ový katalog 2011 wellness

přikrý vky polštáře LET NA TRHU PRODANÝCH VÝROBKŮ KLINMAM pro duk t ový katalog 2011 wellness přikrý vky polštáře pro duk t ový katalog 2011 r wellness 20 LET NA TRHU 1000000 PRODANÝCH VÝROBKŮ Vážení zákazníci, společnost czech, spol. s r.o. vám v tomto katalogu nabízí ucelený program vysoce kvalitních

Více

Koželužská Třebíč

Koželužská Třebíč Trepon a.s. Koželužská 9 67 8 Třebíč ABON-T, OLER ABON OLER 8-9 0- OLER 59% VLNA - SUPERWASCH % VISKOZA 5% PAD % POLYESTER RUBNÍ STRANA POČES zimní vojenské ABON 5% BAVLNA 7% PAD NOVÁ GENERACE ANTIBAKTERIÁLNÍCH

Více

Men s INFERNO Jacket. Men s DEMON Jacket. Akční MC 6 999 Kč. Dop. MC 8 799 Kč. Dop. MC 8 199 Kč. Akční MC 6 499 Kč T37 T37

Men s INFERNO Jacket. Men s DEMON Jacket. Akční MC 6 999 Kč. Dop. MC 8 799 Kč. Dop. MC 8 199 Kč. Akční MC 6 499 Kč T37 T37 51 Men s INFERNO Jacket Akční MC 6 999 Kč Dop. MC 8 799 Kč velikost: 48/S 56/XXL vrchní materiál: TORAY DELFY 10 000 membrána, 4-way stretch, 100% Polyester izolace: Thermore T37 Dynamic, 100% Polyester

Více

zlom_spyder_materialy_2016_17:sestava :42 Stránka

zlom_spyder_materialy_2016_17:sestava :42 Stránka 16.17 historie společnosti Již téměř 40 let se firma Spyder zaměřuje na každý detail ve výrobě toho nejkvalitnějšího oblečení. Dnes je Spyder nejrozšířenější značkou lyžařského oblečení na světě a je znám

Více

MATERIÁLY. Base. Esmeril

MATERIÁLY. Base. Esmeril MATERIÁLY Base Esmeril Zurich Kostka Hidro Base - je nejčastěji používaný polyesterový materiál, který je zajímavý svou strukturou s miniaturními póry, které mu dodávají potřebnou lehkost.vyznačuje se

Více

etape ACTIVE LIFE ZIMA O7/O8

etape ACTIVE LIFE ZIMA O7/O8 etape ACTIVE LIFE ZIMA O7/O8 Výrobky Etape Vám umožní prožít pøíjemné zážitky pøi sportu a ve volném èase. Jsou navrženy tak, aby Vás nijak mezovaly v pohybu a maximálnì ochránily pøed chladem. neo- Tìchto

Více

MATRACE SNOOZE PARTNER PARTNER. spaní na míru

MATRACE SNOOZE PARTNER PARTNER. spaní na míru MATRACE spaní na míru Matrace partner představují kvalitní a vysoce variabilní matracový systém, který nabízí měkčí, tvrdší i kombinované varianty matrací. Nelepená konstrukce základní + roznášecí matrace

Více

AKCE SIS září 2014. platnost od 16.9.2014. ceny uváděny MOC s DPH (finální ceny pro koncového zákazníka)

AKCE SIS září 2014. platnost od 16.9.2014. ceny uváděny MOC s DPH (finální ceny pro koncového zákazníka) AKCE SIS září 2014 platnost od 16.9.2014 ceny uváděny MOC s DPH (finální ceny pro koncového zákazníka) Farmářka S1 béžová Bezpečnostní kotníková obuv farmářka s tužinkou s PU podrážkou rezistentní olejům.

Více

O NÁS LUXURY COLLECTION

O NÁS LUXURY COLLECTION O NÁS Firma RUTEX byla založena v roce 1991 jako šicí dílna volnočasového oblečení. Rozsáhlá produkce, vlastní výroba pletenin spolu s dlouholetými zkušenostmi v textilu, byly základními pilíři v rozvoji

Více

ČESKÉ KOMFORTNÍ MATRACE. www.snooze.cz

ČESKÉ KOMFORTNÍ MATRACE. www.snooze.cz ČESKÉ KOMFORTNÍ MATRACE www.snooze.cz ČESKÉ KOMFORTNÍ MATRACE Novinková kolekce komfortních matrací od českého výrobce. Vyberte si matraci z materiálu, který Vám bude vyhovovat. Sestavte si kombinaci,

Více

Matrace-vakuové ortopedické

Matrace-vakuové ortopedické Matrace-vakuové ortopedické ORTHO Jádro matrace - studená HR pěna 30 kg/m3, výška 13 cm, tvarově stálá. Složena z trvanlivého ELASTIK, flexibilní pokrývky rozšířené prostřednictvím vody bez použití jakéhokoli

Více

Akční nabídka MATRACÍ až 30% sleva

Akční nabídka MATRACÍ až 30% sleva Akční nabídka MATRACÍ až 30% sleva Z www.matrace-mabo.cz Platnost akce do odvolání. MATRACE Z BIO PĚNY HR studené pěny této produktové řady jsou vyráběny na bázi přírodních surovin sójového extraktu. HR

Více

S utěrkou (nejen) na jarní úklid. Len se nešpiní

S utěrkou (nejen) na jarní úklid. Len se nešpiní Duben 4., 2013 S utěrkou (nejen) na jarní úklid Tatam je doba, kdy i obyčejná prachovka byla nedostatkovým zbožím. Dnes už je na trhu takové množství utěrek z nejrůznějších materiálů, že bychom vám v tom

Více

Katalog. dámských. ponožek

Katalog. dámských. ponožek Katalog dámských ponožek 1/38 N21 Dámské tenké bavlněné ponožky Dámské tenké ponožky s jednoduchým lemem pro každodenní nošení z kvalitní bavlny s velkou pružností. 80% Polypropylen 9% 8% 24-26 (37-39)

Více

Technické textilie. Textilie pro sport a volný čas. Vytvořil: Novák, O.

Technické textilie. Textilie pro sport a volný čas. Vytvořil: Novák, O. Technické textilie Textilie pro sport a volný čas Vytvořil: Novák, O. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Textilie pro sport a volný čas, charakteristické

Více

CamaStretch. Kategorie II Standardní ochrana. Mechanické ochranné rukavice. Oblasti využití. Vlastnosti a přednosti. Zvláštnosti

CamaStretch. Kategorie II Standardní ochrana. Mechanické ochranné rukavice. Oblasti využití. Vlastnosti a přednosti. Zvláštnosti News Mechanické ochranné rukavice CamaStretch Standardní ochrana > Montážní a opravárenské práce > Práce s zaolejovanými a mokrými díly > Automobilový průmysl > Zpracování kovů a plastů > Zámečnické práce

Více

Podrobně k vybraným modelům Craft z kolekce podzim/zima 2013-2014

Podrobně k vybraným modelům Craft z kolekce podzim/zima 2013-2014 Příloha č. 1 Podrobně k vybraným modelům Craft z kolekce podzim/zima 2013-2014 CRAFT BIKE oblečení na cyklistiku Thermal koncept CRAFT PB Light Thermal dres Mírně zateplený celorozepínací dres s dlouhým

Více

PŘIKRÝVKY A POLŠTÁŘE PRODUKTOVÝ KATALOG

PŘIKRÝVKY A POLŠTÁŘE PRODUKTOVÝ KATALOG PŘIKRÝVKY A POLŠTÁŘE PRODUKTOVÝ KATALOG žijete tak, jak spíte O SPOLEČNOSTI Společnost KLINMAM czech, spol. s r. o., založena již v roce 1991, patří mezi největší a nejvýznamnější výrobce textilních ložních

Více

ZIMA 08 / 09 ZIMNÍ OBLEČENÍ. MATERIÁLY DIAMOND SOFT vlákno s

ZIMA 08 / 09 ZIMNÍ OBLEČENÍ. MATERIÁLY DIAMOND SOFT vlákno s ZIMA 08 / 09 ZIMNÍ OBLEČENÍ Zimní oblečení BBB udrží vaše tělo v teple a perfektně chrání před větrem, deštěm a zimou. Skvělý anatomický střih a funkční materiály použité při výrobě udržují dokonalou teplotní

Více

MEMORIÁL DIVOKÝHO 2012 30. ROČNÍK. Kompletní prezentace oblečení

MEMORIÁL DIVOKÝHO 2012 30. ROČNÍK. Kompletní prezentace oblečení MEMORIÁL DIVOKÝHO 2012 30. ROČNÍK Kompletní prezentace oblečení Přehled artiklů K příležitosti 30. ročníku Memoriálu Divokýho 2012 jsme připravili rozšířenou nabídku oblečení. Osvědčenou a oblíbenou bundu

Více

PŘIKRÝVKY A POLŠTÁŘE PRODUKTOVÝ KATALOG

PŘIKRÝVKY A POLŠTÁŘE PRODUKTOVÝ KATALOG PŘIKRÝVKY A POLŠTÁŘE PRODUKTOVÝ KATALOG žijete tak, jak spíte O SPOLEČNOSTI Společnost KLINMAM s.r.o. byla založena v roce 1991 dvěma majiteli. Svůj název dostala dle nejúspěšnějšího produktu KLIN a také

Více

Hygienické vložky s aktivním kyslíkem a negativními ionty Dvojí péče, dvojí komfort. Stále uvolněná zdravá a krásná!

Hygienické vložky s aktivním kyslíkem a negativními ionty Dvojí péče, dvojí komfort. Stále uvolněná zdravá a krásná! Hygienické vložky s aktivním kyslíkem a negativními ionty Dvojí péče, dvojí komfort Stále uvolněná zdravá a krásná! Náchylnost během menstruace 63%gynekologických nemocí je podle WHO způsobeno užíváním

Více

KATALOG OBUVI katalog_10_1.indd 1 katalog_10_1.indd 1 4.8.2010 13:31:09 4.8.2010 13:31:09

KATALOG OBUVI katalog_10_1.indd 1 katalog_10_1.indd 1 4.8.2010 13:31:09 4.8.2010 13:31:09 KATALOG OBUVI katalog_10_1.indd 1 4.8.2010 13:31:09 Bezpečnostní obuv pro profesionální použití vyráběná firmou DEMAR pod ochrannou známkou DEMAR SAFETY. Odpovídá závazným požadavkům evropských norem (EN

Více

V L N Ě N É T E R M O P R Á D L O O B L É K Á N O R Y O D R O K U 1 8 5 3

V L N Ě N É T E R M O P R Á D L O O B L É K Á N O R Y O D R O K U 1 8 5 3 V L N Ě N É T E R M O P R Á D L O O B L É K Á N O R Y O D R O K U 1 8 5 3 DEVOLD PULSE Bezešvé, velmi elastické vlněné spodní prádlo pro ženy, které následuje křivky vašeho těla, bez ohledu na vaši aktivitu.

Více

comfort line královské pohodlí COMFORT LU X U S N Í KO LEKC E

comfort line královské pohodlí COMFORT   LU X U S N Í KO LEKC E comfort line královské pohodlí MABO QUALITY COMFORT LU X U S N Í KO LEKC E www.matrace-mabo.cz výjimečné pohodlí variabilní ve třech ech meste Velmi komfortní matrace pro náročné uživatele ze špičkových

Více

MATRACE A PŘÍSLUŠENSTVÍ

MATRACE A PŘÍSLUŠENSTVÍ MATRACE A PŘÍSLUŠENSTVÍ Ceník platný od 1. 1. 2017 Fotografie matrací jsou pouze ilustrační barva pěny se může lišit. 1 NORA 14 cm pěna PUR VP35, antibakteriální HR35, RE80 Partnerská oboustranná matrace

Více

Orientační zaměření na technické parametry použitých materiálů

Orientační zaměření na technické parametry použitých materiálů Orientační zaměření na technické parametry použitých materiálů Základní vrchový materiál, podšívkový materiál, kapsovina a oteplovací vložky orientační technická specifikace. Na parametry označené *) nejsou

Více

skládá se z lůžka MARIOT s pevnou, stabilní DTD konstrukcí vyztuženou hranoly z masivního buku

skládá se z lůžka MARIOT s pevnou, stabilní DTD konstrukcí vyztuženou hranoly z masivního buku Postel DUBLIN Specifikace produktu: skládá se z lůžka MARIOT s pevnou, stabilní DTD konstrukcí vyztuženou hranoly z masivního buku a plnou ložnou plochou čelo Dublin je vyrobeno z překližky a je zavěšeno

Více

VIST MATERIÁLY. 20 000mm vodního sloupce ( nepromokavost 10 000g / m2/ 24h (prodyšnost ) - g (gram shodný s 1ml )

VIST MATERIÁLY. 20 000mm vodního sloupce ( nepromokavost 10 000g / m2/ 24h (prodyšnost ) - g (gram shodný s 1ml ) VIST MATERIÁLY Výrobce membránového materiálu Dermizax garantuje po 20-ti pracích cyklech více než 80% původních vlastností materiálu, tudíž není potřeba toto oblečení průběžně impregnovat. UPOZORNĚNÍ:

Více

Komfortní ochranné rukavice AERO pro každou situaci

Komfortní ochranné rukavice AERO pro každou situaci AER Úvod Komfortní ochranné rukavice AER pro každou situaci AER - charakteristika ochranných rukavic komfortní moderní bezpečné řešení pro vaše ruce široká nabídka (více než 60 položek) AER - komfortní

Více

Ochrana hlavy. Rukavice pro svařování. Normy EN pro rukavice a materiály rukavic. Kapuce Proban. Kožená ochrana hlavy a hrudníku

Ochrana hlavy. Rukavice pro svařování. Normy EN pro rukavice a materiály rukavic. Kapuce Proban. Kožená ochrana hlavy a hrudníku Ochrana hlavy Normy EN pro rukavice a materiály rukavic Kapuce Proban Nehořlavá ochrana hlavy pro zakrytí hlavy, krku, zátylku a ramen. Kapuce Proban 0000 593 269 Označení CE - ochranné pracovní prostředky

Více

P O D Z I M / Z I M A A U T U M N / W I N T E R

P O D Z I M / Z I M A A U T U M N / W I N T E R P O D Z I M / Z I M A A U T U M N / W I N T E R 2 O 1 O ACTIVE LIFE Nová kolekce Etape podzim/zima 2010 je určena pro všechny, kteří se chtějí při sportu cítit příjemně, mít pocit bezpečí a přitom vypadat

Více

Postel TORONTO ÚP (s úložným prostorem)

Postel TORONTO ÚP (s úložným prostorem) Postel TORONTO ÚP (s úložným prostorem) Specifikace produktu: skládá se z lůžka MARIOT s úložným prostorem s pevnou, stabilní LTD konstrukcí. Ložnou plochu tvoří lamelový rošt v kovovém rámu, který se

Více

3393 Kalhoty Utility Rip-Stop, str. 20 8506 Košile Rip Stop, s kr. rukávem, str. 65 3244 kalhoty XTR Canvas řemeslnické s HP, str.

3393 Kalhoty Utility Rip-Stop, str. 20 8506 Košile Rip Stop, s kr. rukávem, str. 65 3244 kalhoty XTR Canvas řemeslnické s HP, str. 3393 Kalhoty Utility Rip-Stop, str. 20 8506 Košile Rip Stop, s kr. rukávem, str. 65 3244 kalhoty XTR Canvas řemeslnické s HP, str. 10 2819 Mikina s logem, na zip, str. 64 58 Volba materiálu závisí na typu

Více

katalog ponožek a prádla VoXX

katalog ponožek a prádla VoXX katalog ponožek a prádla VoXX kolekce 2012 2013 Výhody produktů: Speciálně navrženo pro: Teplotní třídy: froté úplet vysoká kvalita běh sjezdové lyžování vhodné pro teplé klima extra prodyšné antibakteriální

Více

Váš spánek nám leží na srdci

Váš spánek nám leží na srdci E V E R Y Označení EMOTION představuje nabídku příjemných emocí. Vybírali jsme pro Vás ty nejvhodnější materiály. Hustě tkané, ale hebké tkaniny vyrobené z vybraných jemných přízí, příjemné na dotek, které

Více

Technická specifikace zadávací dokumentace

Technická specifikace zadávací dokumentace Technická specifikace zadávací dokumentace Pracovní oděv pro provoz Oděv uniforma by měla být praktická, odolná a paropropustná. Barvy nesmějí být křiklavé, musí být vyvážené a pokud možno přírodní. Oděv

Více

než svému dítěti Přečtěte si ještě koupíte nové zimní boty

než svému dítěti Přečtěte si ještě koupíte nové zimní boty než svému dítěti Přečtěte si ještě koupíte nové zimní boty Děti neprotestují, když jim boty nepadnou! Mají totiž tak měkké a elastické nohy, že je to vůbec nenapadne! Často vůbec nevědí, že mají mokré

Více

Comfort Comfort for Her Fresh Warm Sport. KATALOG vložky do bot

Comfort Comfort for Her Fresh Warm Sport. KATALOG vložky do bot Comfort Comfort for Her Fresh Warm Sport KATALOG vložky do bot Sortiment Rychlá a snadná cesta k nalezení správného produktu Comfort Celoroční komfort a konec bolavým nohám. Zda je obuv příliš volná či

Více

LÁTKY VODOODPUDIVÉ TEPELNÁ IZOLACE Efektivní hospodaření s teplem udržuje stálou tělesnou teplotu.

LÁTKY VODOODPUDIVÉ TEPELNÁ IZOLACE Efektivní hospodaření s teplem udržuje stálou tělesnou teplotu. Když uvažujeme, že vyrazíme na hory, obvykle si představíme krajinu, která nás přenese daleko od našich každodenních problémů a vyvolá v nás pocit radosti ze života. Sníh a křišťálově čistý vzduch nás

Více

Koželužská 292 674 83 Třebíč http://www.trepon.cz

Koželužská 292 674 83 Třebíč http://www.trepon.cz Trepon a.s. Koželužská 9 674 83 Třebíč Pánské ponožky AGOS AGOS 3 8-9 30-3 4 SLOŽENÍ AGOS: 74% BAVLNA, 4% POP SILTEX, % ELASTAN Dámské a pánské zdravotní ponožky ARNY ARNY 3 4 5 5-7 8-30 3-33 34-38 ARNY

Více

Přehled kolekce léto 2013. Přehled kolekce léto 2013 V L N Ě N É T E R M O P R Á D L O O B L É K Á N O R Y O D R O K U 1 8 5 3

Přehled kolekce léto 2013. Přehled kolekce léto 2013 V L N Ě N É T E R M O P R Á D L O O B L É K Á N O R Y O D R O K U 1 8 5 3 Přehled kolekce léto 2013 Přehled kolekce léto 2013 V L N Ě N É T E R M O P R Á D L O O B L É K Á N O R Y O D R O K U 1 8 5 3 DEVOLD PULSE BĚH BRUSLENÍ CYKLISTIKA LEZENÍ +20 C -10 C TKANINA: 66 % vlny

Více

Aker is the main sponsor of the Norwegian XC Ski Teams. Photo: Vegard Breie. Swix Apparel Catalog AW 13/14

Aker is the main sponsor of the Norwegian XC Ski Teams. Photo: Vegard Breie. Swix Apparel Catalog AW 13/14 Aker is the main sponsor of the Norwegian XC Ski Teams. Photo: Vegard Breie 78 Spodní prádlo Race X Spodní prádlo Race X Spodní prádlo Swix Race X bylo vyvinuto pro sportovce, kteří požadují to nejlepší

Více

Vítejte! Poznejte. Výrobce pracovní obuvi nabízí : kvalitní švédský DESIGN+ ZDRAVÉ pohodlí+ výbornou FUNKCIONALITU

Vítejte! Poznejte. Výrobce pracovní obuvi nabízí : kvalitní švédský DESIGN+ ZDRAVÉ pohodlí+ výbornou FUNKCIONALITU Katalog 2014 Vítejte! Výrobce pracovní obuvi nabízí : kvalitní švédský DESIGN+ ZDRAVÉ pohodlí+ výbornou FUNKCIONALITU je značka obuvi, která se pyšní svým kvalitním a originálním designem. Klade důraz

Více

Ing. Roman Jelínek tel: 604 284 608 e-mail: ing.romanjelinek@seznam.cz 768 33 p. Morkovice ICQ: 347 881 745

Ing. Roman Jelínek tel: 604 284 608 e-mail: ing.romanjelinek@seznam.cz 768 33 p. Morkovice ICQ: 347 881 745 Lovecká obuv MEINDL Prodejní ceny včetně DPH ODĚVY A OBUV Meindl A lehká vycházková obuv Chůze je ten nejzdravější způsob pohybu. Obuv této kategorie umožňuje přirozeně prožít pracovní den i chvíle volna.

Více

Všechny ceny uvedené v tomto ceníku jsou bez DPH.

Všechny ceny uvedené v tomto ceníku jsou bez DPH. CENÍK Bison sportswear přináší nové a úplné ceníky pro jednotlivé sporty, které by měly zodpovědět všechny Vaše otázky. V případě dotazu neváhejte nás kontaktovat na níže uvedených kontaktech. Základní

Více

GEMINI spin. antidekubitní sedáky. viscoelastická paměťová pěna s vysokou hustotou. unikátní technologie 3D nopů s provětráváním

GEMINI spin. antidekubitní sedáky. viscoelastická paměťová pěna s vysokou hustotou. unikátní technologie 3D nopů s provětráváním GEMINI spin antidekubitní sedáky viscoelastická paměťová pěna s vysokou hustotou unikátní technologie 3D nopů s provětráváním potah s kontaktní textilní vrstvou s technologií Outlast Original CZECH Product

Více

Jak stěny podporují mé zdraví?

Jak stěny podporují mé zdraví? Baumit Klima omítky Jak stěny podporují mé zdraví? Regulují vlhkost v interiéru Bez alergenů a škodlivých látek Chrání před vznikem plísní Váš domov. Vaše stěny. Vaše zdraví. Řešení Baumit Klima systému

Více

TECHNOLOGIE. Inovativní konstrukce, která umožňuje používání ve všech ročních obdobích. Odolné nylonové suché zipy s upraveným nízkým profilem.

TECHNOLOGIE. Inovativní konstrukce, která umožňuje používání ve všech ročních obdobích. Odolné nylonové suché zipy s upraveným nízkým profilem. TECHNOLOGIE Díky její schopnosti dokonale kopírovat tvar těla, poskytují zóny s paměťovou pěnou jedinečný comfort. Hillman je prvním výrobcem mysliveckého oblečení na světě, který tento materiál v oblečení

Více

CERTIFIED. FREE-TEX Membrane shoes. Trekking Outdoor. FREE-TEX Membrane shoes. FREE-TEX Membrane shoes CERTIFIED CERTIFIED

CERTIFIED. FREE-TEX Membrane shoes. Trekking Outdoor. FREE-TEX Membrane shoes. FREE-TEX Membrane shoes CERTIFIED CERTIFIED & Trekking Outdoor 4940-25 šedá COLUMBUS kotníková trekingová obuv s membránou, kožená v kombinaci s cordurou obuv vhodná k celoročnímu použití v náročných terénech a v extrémních podmínkách svršek: hovězinová

Více

ČESKÁ VÝROBA OD 1879 PUNČOCHOVÉ KALHOTY PUNČOCHY LEGÍNY PODKOLENKY PONOŽKY BALERÍNKY ČESKÁ VÝROBA

ČESKÁ VÝROBA OD 1879 PUNČOCHOVÉ KALHOTY PUNČOCHY LEGÍNY PODKOLENKY PONOŽKY BALERÍNKY ČESKÁ VÝROBA ČESKÁ VÝROBA OD 1879 PUNČOCHOVÉ KALHOTY PUNČOCHY LEGÍNY PODKOLENKY PONOŽKY BALERÍNKY ČESKÁ VÝROBA KOLEKCE EVONA 2019 Platnost od 1.. 2019 Jemnost Složení Barva DÁMSKÉ PUNČOCHOVÉ KALHOTY VZOROVANÉ 0 DEN

Více

Katalog. dětských. ponožek

Katalog. dětských. ponožek Katalog dětských ponožek 2013 Rotex Vysočina - Marie Krejčová strana 1/15 R01/1 Dětské ponožky hladké Dětské tenké ponožky s obrázkem pro každodenní nošení z kvalitní bavlny s velkou pružností díky elastanu.

Více

Koželužská Třebíč

Koželužská Třebíč Trepon a.s. Koželužská 9 674 8 Třebíč Kojenecké plyšové ponožečky ANIČKA, BĚLINKA, KÁJIK BĚLINKA ANIČKA KÁJIK 9- -5 ANIČKA, BĚLINKA, KÁJIK 8% PAD Kojenecké a dětské ponožky s plyšovou špicí a patou BABY,

Více

SOFTSHELLOVÉ OBLEČENÍ zn. Outdoorkids

SOFTSHELLOVÉ OBLEČENÍ zn. Outdoorkids SOFTSHELLOVÉ OBLEČENÍ zn. Outdoorkids - šité speciálně tak, aby vyhovovalo všem dětem a ustálo i nejnáročnější dětské aktivity za každého počasí - univerzální, vhodné na všední nošení, sport i do přírody

Více

FIRSTY. zima 2011 PRACOVNÍ BEZPEČNOSTNÍ OBUV

FIRSTY. zima 2011 PRACOVNÍ BEZPEČNOSTNÍ OBUV FIRSTY zima 2011 PRACOVNÍ BEZPEČNOSTNÍ OBUV FIRSTY OBUV Vývoj bezpečnostní a pracovní obuvi FIRSTY pečlivě zohledňuje požadavky na ochranu zdraví při práci, zdravotní nezávadnost a přiměřené pohodlí uživatelů.

Více

COLLECTION 2013/2014 YOUR TRAINING PARTNER

COLLECTION 2013/2014 YOUR TRAINING PARTNER COLLECTION 0/04 YOUR TRAINING PARTNER KOLEKCE PLAVEK SWIMWEAR COLLECTION 0/04 MATERIÁLY více informací na aně 54-55 NEWPORT Materiál nové generace představující trend revolučních materiálů pro plavání

Více

KATALOG PONOŽEK. Miroslav Chromý PVP výroba ponožek, strojní vyšívání

KATALOG PONOŽEK. Miroslav Chromý PVP výroba ponožek, strojní vyšívání KATALOG PONOŽEK Miroslav Chromý PVP výroba ponožek, strojní vyšívání Římov 140,675 22 p. Stařeč IČO: 10084487 DIČ: CZ430128444 tel,fax: 568 883 228 GSM: 603 165 209; 604 818 985 http://www.ponozky.trebicsko.com/

Více

Nová kolekce zeštíhlujících a formujících kompresních produktů MAXIS s medicínským účinkem pro ženy.

Nová kolekce zeštíhlujících a formujících kompresních produktů MAXIS s medicínským účinkem pro ženy. Nová kolekce zeštíhlujících a formujících kompresních produktů MAXIS s medicínským účinkem pro ženy. Certifikát Öko-Tex Standard 100 zaručuje absenci jakýchkoliv potenciálně škodlivých látek v produktech

Více

KATALOG PONOŽEK 2 0 1 2

KATALOG PONOŽEK 2 0 1 2 KATALOG PONOŽEK 2 0 1 2 Bavlna Bavlna je přírodní vlákno, jehož předností je především schopnost pojmout značné množství vlhkosti. Vlákno je velmi příjemné na omak a má dobrou pevnost v tahu. Mercerovaná

Více

AKCE SIS listopad 2015

AKCE SIS listopad 2015 AKCE SIS listopad 2015 platnost od 16.11.2015 ceny uváděny MOC s DPH (finální ceny pro koncového zákazníka) RAVEN ZIMNÍ OBUV O1 zimní pracovní obuv zateplení umělou kožešinou svršek z pravé štípenkové

Více

1277 Bunda dámská Soft Shell malířská, str. 98 1275 Bunda Soft Shell malířská, str. 98 3275 Kalhoty malířské s HP, str. 96

1277 Bunda dámská Soft Shell malířská, str. 98 1275 Bunda Soft Shell malířská, str. 98 3275 Kalhoty malířské s HP, str. 96 94 1277 Bunda dámská Soft Shell malířská, str. 98 1275 Bunda Soft Shell malířská, str. 98 3275 Kalhoty malířské s HP, str. 96 SVOBODA PŘI PRÁCI. KOLEKCE PRO MALÍŘE ÚŽASNÝ KOMFORT, KTERÝ PERFEKTNĚ PADNE

Více

* Druhá strana-100% bavlněná tkanina prošitá s výplní, 0,5 cm studená HR pěna a netkaná látka

* Druhá strana-100% bavlněná tkanina prošitá s výplní, 0,5 cm studená HR pěna a netkaná látka SILVER Stříbro, které pracuje pro vás... * Jádro matrace - visokoelastická pěna tzv. paměťová ", výška 3 cm, hustota 45 kg/m3. Má úžasnou schopnost přizpůsobit se konturám těla a díky efektu pomalého vracení

Více

PĚNA CELLPUR DOKONALÁ VYVÁŽENOST HYGIENY A KOMFORTU

PĚNA CELLPUR DOKONALÁ VYVÁŽENOST HYGIENY A KOMFORTU PĚNA CELLPUR DOKONALÁ VYVÁŽENOST HYGIENY A KOMFORTU Komfortní pěna s integrovaným řízením vlhkosti Zabudováním TENCEL u ve formě prášku se zlepšuje absorpční schopnost pěny. Vlhkost uvolňována během spánku

Více

Vždy perfektně suchá a čistá fasáda

Vždy perfektně suchá a čistá fasáda Vždy perfektně suchá a čistá fasáda Silikonové omítky Ceresit obohacené o recepturu DoubleDry udrží fasádu Vašeho domu čistější a odolnější po delší dobu díky: velmi nízké savosti vynikající paropropustnosti

Více

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek

TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek TEMPUR Matrace Pro Váš kvalitní spánek Platný od 1. 4. 2012 TEMPUR Original podpora s pevnějším pocitem Materiál TEMPUR vyvinula původně organizace NASA, aby tak odlehčila kosmonautům od tlaku, který prožívají

Více

Katalog zdravé obuvi pro sezónu jaro/léto stylish & healthy footwear

Katalog zdravé obuvi pro sezónu jaro/léto stylish & healthy footwear Katalog zdravé obuvi pro sezónu jaro/léto 2018 stylish & healthy footwear Kdo jsme Vybíráme pro Vás kvalitní zdravou obuv od tradičních výrobců z Itálie, Španělska a Portugalska. stylish & healthy footwear

Více

CZ.1.07/1.5.00/ Digitální učební materiály III/ 2- Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

CZ.1.07/1.5.00/ Digitální učební materiály  III/ 2- Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název školy: Číslo a název projektu: Číslo a název šablony klíčové aktivity: Označení materiálu: Typ materiálu: Předmět, ročník, obor: Číslo a název sady: Téma: STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA a STŘEDNÍ ODBORNÉ

Více

Závěrečná zpráva o klinickém hodnocení zdravotnického prostředku

Závěrečná zpráva o klinickém hodnocení zdravotnického prostředku Závěrečná zpráva o klinickém hodnocení zdravotnického prostředku podle zákona č. 123/2000 Sb., o zdravotnických prostředcích, v platném znění, a vyhlášky MZ č. 316/2000 Sb. V platném znění Klinické hodnocení

Více

VELIKOSTI MATRACÍ. 80 x 190 cm 90 x 190 cm 85 x 195 cm 80 x 200 cm 90 x 200 cm 100 x 200 cm 120 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm

VELIKOSTI MATRACÍ. 80 x 190 cm 90 x 190 cm 85 x 195 cm 80 x 200 cm 90 x 200 cm 100 x 200 cm 120 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm VELIKOSTI MATRACÍ 80 x 190 cm 90 x 190 cm 85 x 195 cm 80 x 200 cm 90 x 200 cm 100 x 200 cm 120 x 200 cm 140 x 200 cm 160 x 200 cm 180 x 200 cm NA MÍRU POTAHOVÉ MATERIÁLY Damaškový jednoduchý potah Kvalitní

Více

OCHRANNÉ A PRACOVNÍ RUKAVICE

OCHRANNÉ A PRACOVNÍ RUKAVICE OCHRANNÉ A PRACOVNÍ RUKAVICE Pracovní ruavede Pracovní rukavice 1308 AERO CUT Speciální nylonové pletené rukavice bez konečků prstů Materiálové složení: nylon Velikostní sortiment: 7, 8 CE cat. I J42090845

Více

Hovězí štípaná kůže, zesílená dlaň, hřbet z červené bavlny, pogumovaná manžeta

Hovězí štípaná kůže, zesílená dlaň, hřbet z červené bavlny, pogumovaná manžeta obj. kód název velikosti standard cena bez DPH cena s DPH Rukavice ze strečové tkaniny z polyesteru a bavlny, bezešvé. Modré PVC tečky na obou straných rukavic (na dlani i hřbetě). Strečová tkanina na

Více

SPECIÁLNÍ POUŽITÍ SPECIÁLNÍ POUŽITÍ. Automobilový průmysl/doprava. Farmaceutický průmysl. Chemický průmysl. Zpracování kovů.

SPECIÁLNÍ POUŽITÍ SPECIÁLNÍ POUŽITÍ. Automobilový průmysl/doprava. Farmaceutický průmysl. Chemický průmysl. Zpracování kovů. P.65 CRUSADER FLEX P.68 MERCURY P.67 POLAR GRIP P.67 POWERFLEX T HI VIZ YELLOW P.66 THERM-A-GRIP P.67 THERM-A-KNIT P.66 WINTER HI-VIZ P.66 WINTER MONKEY GRIP Automobilový průmysl/doprava Farmaceutický

Více

Rukavice pro svařování

Rukavice pro svařování Standardy EN pro rukavice a materiály Kategorie 1, jednoduchý design: Tyto produkty chrání před minimálními riziky a mohou být použity pouze v případě minimálního nebezpečí, které může být snadno identifikováno

Více

ČESKÁ VÝROBA OD 1879 PUNČOCHOVÉ KALHOTY PUNČOCHY PONOŽKY PODKOLENKY LEGÍNY ČESKÁ VÝROBA

ČESKÁ VÝROBA OD 1879 PUNČOCHOVÉ KALHOTY PUNČOCHY PONOŽKY PODKOLENKY LEGÍNY ČESKÁ VÝROBA ČESKÁ VÝROBA OD 1879 PUNČOCHOVÉ KALHOTY PUNČOCHY PONOŽKY PODKOLENKY LEGÍNY ČESKÁ VÝROBA KOLEKCE EVONA podzim/zima 2018/2019 Platnost od 1.9. 2018 Jemnost Složení Barva DÁMSKÉ PUNČOCHOVÉ KALHOTY VZOROVANÉ

Více

ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU

ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU ANTI-CONDENSA TERMOIZOLAČNÍ STĚRKA V PRÁŠKU Pro řešení problémů kondenzace vlhkosti na stěnách, hluku a vlivů teplotních změn 9 kg VNITŘNÍ - VNĚJŠÍ MIN. TLOUŠŤKA 5 mm, termoizolace v proporci k tloušťce

Více

POPISY SYSTÉMŮ. Optimální šíře obuvi je zárukou požadovaného komfortu při nošení.

POPISY SYSTÉMŮ. Optimální šíře obuvi je zárukou požadovaného komfortu při nošení. OUTDOOR B U V Membrána, jako sandwich 3 speciálních paropropustných vrstev a jedné voděodolné vrstvy, spolu s mezipodšívkou a usňovým svrškem obuvi tvoří dokonalé řešení optimálního klima uvnitř obuvi.

Více

Zásahové rukavice dle normy EN659:2003+A1:2008. 8052 Phönix-E

Zásahové rukavice dle normy EN659:2003+A1:2008. 8052 Phönix-E Produktový katalog 2013 Zásahové rukavice dle normy EN659:2003+A1:2008 8018 Mars I 8020 Supermars 8008 Helios 8010 Jupiter III 8050 Phönix 8060 Siga PBI 8024 Mars I-E 8023 Supermars-E 8009 Helios-E 8012

Více

Technologies / Patents

Technologies / Patents Technologies / Patents SÍŤOVÝ PRODYŠNÝ SYSTÉM VNITŘNÍ PRODYŠNÝ SYSTÉM děrovaná podrážka ochranná vrstva maximální vzdušnost VNITŘNÍ PRODYŠNÝ SYSTÉM Speciální vnitřní podšívka se vzduchovými mezerami vytváří

Více

Produktový katalog. BNS více něž péče

Produktový katalog. BNS více něž péče Produktový katalog BNS více něž péče OBSAH CELOROČNÉ Leder exquisit 4 Barfuss 5 Aktivkohle 6 Bamboo 7 Bamboo komfort 8 Summer plus 9 Latex 10 Latex polovložka 11 Leder polovložka 12 DĚTSKÉ Latex 13 Bamboo

Více

NAVRŽENO PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON

NAVRŽENO PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON NAVRŽENO PRO MAXIMÁLNÍ VÝKON PROČ KOMPRESE? Každá svalová buňka potřebuje energii v podobě kyslíku. Kyslík je krevním oběhem přiváděn ke svalům, čím lepší je prokrvení v tepnách, tím lepší je zásobování

Více