SMLOUVA O DÍLO. Článek I. Předmět díla : podle 536 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb.v platném znění

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SMLOUVA O DÍLO. Článek I. Předmět díla : podle 536 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb.v platném znění"

Transkript

1 SMLOUVA O DÍLO podle 536 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb.v platném znění Objednatel: Ústav makromolekulární chemie AV ČR, v.v.i. Heyrovského nám. 1888/2, Praha 6 IČO : DIČ : CZ Bank. spojení : ČNB Praha, č. účtu /0710 zastoupený : RNDr. František Rypáček, CSc. ředitel ústavu Společnost je zapsána v rejstříku veřejných výzkumných institucí vedeném MŠMT ČR Zhotovitel:. Článek I. Předmět díla : Zpracování prováděcí dokumentace ke stavbě Centra polymerních materiálů a technologií Otty Wichterle v budovách objednatele: Etapa 1: Zpracování dokumentace pro provedení stavby Dokumentace pro provedení stavby musí být zpracována v rozsahu definovaném Vyhl.č.499/2006 Sb. příloha č. 2. Dokumentace bude zpracována na základě dokumentace k žádosti o stavební povolení a na základě připomínek zadavatele k dokumentaci k žádosti o stavební povolení. Etapa 2: Zpracování dokumentace pro výběr dodavatele Dokumentace pro výběr dodavatele musí zahrnovat specifikaci prací a dodávek, výkaz výměr a kontrolní rozpočet. Součástí dokumentace bude sestavení rozpočtu stavby pro čerpání podpory z operačního programu Praha konkurenceschopnost v limitní výši 34 mil. Kč vč. DPH a specifikace a ocenění prací nad tento limit (bude-li to nutné). Etapa 3: Autorský dozor a asistence při realizaci stavby Autorský dozor a asistence při realizaci stavby zahrnují, mimo účasti na kontrolních jednáních stavby, kontrolu realizace z hlediska dodržení koncepce navržených technických řešení, podněty k úpravě a úpravy navržených řešení podle skutečností zjištěných při realizaci, které při realizaci nebyly známy a úpravy technických řešení podle potřeb postupu stavby nebo podle potřeb uživatele. Součástí výkonu asistence při realizaci stavby je i kontrola řešení obsažených v postupně předávaných dodavatelských dokumentacích. Asistenci musí dodavatel vykonávat po celou dobu realizace stavby. Etapa 4: Zpracování dokumentace skutečného provedení stavby Dokumentace skutečného provedení stavby musí být zpracována v rozsahu definovaném Vyhl.č.499/2006 Sb.- příloha č. 3.

2 Předmětem díla není : 1. Dokumentace pro provedení interiéru s výjimkou pevných součástí stavby 2. Zpracování dodavatelské dokumentace tj. zejména dílenských výkresů, projekty, návrhy a výpočty dočasných a pomocných konstrukcí. Viz příloha č 4. Sazebníku pro navrhování nabídkových cen projektových prací UNIKA -2008, poznámka Součástí projektu stavby není 3. Projekt organizace výstavby. Článek II. Čas plnění : Etapa 1 a Etapa2: Od podpisu smlouvy do týdnů. Etapa 3 : Autorský dozor a asistence při realizaci stavby se předpokládá po dobu 6 měsíců. Etapa 4: Zpracování dokumentace skutečného provedení stavby do 8 týdnu od výzvy objednatele a do 4 týdnů od předání podkladů od zhotovitele stavby prostřednictvím objednatele. Uvedené termíny se rozumí termíny předání dokumentace k projednání u objednatele. Článek III. Cena : 1. Celková cena za zhotovení díla dle předmětu v Čl I. je stanovena bez DPH ve výši.. Kč (slovy...korun českých) 2. Celková cena se skládá z dílčích cen : Etapa 1. Zpracování dokumentace pro provedení stavby. Kč Etapa 2. Zpracování dokumentace pro výběr dodavatele Kč Etapa 3. Autorský dozor a asistence při realizaci stavby... Kč Etapa 4. Zpracování dokumentace skutečného provedení stavby.... Kč 3. V dohodnuté ceně je počet vyhotovení dle specifikace čl. VII. této smlouvy. 4. K ceně bude připočtena DPH ve výši podle v době fakturace platných předpisů. Článek IV. Platební podmínky 1. K datu dokončení a předání každé z etap dokumentace objednateli vzniká zhotoviteli právo vystavit fakturu a objednateli vzniká závazek tuto fakturu uhradit. 2. Asistence při realizaci stavby vykonávána od zahájení realizace do doby ukončení stavby po celou dobu stavby bude účtována poměrně v měsíčních intervalech. 3. Podkladem pro zaplacení je faktura. Faktury musí obsahovat náležitosti podle 28 zákona č 235/2004 Sb., ve znění pozdějších předpisů. 4. Objednatel se zavazuje uhradit zhotoviteli faktury do 14 dnů od doručení. Úhrada bude provedena převodním příkazem na účet zhotovitele. 5. Objednatel není v prodlení se zaplacením faktur pokud nejpozději v poslední den její splatnosti dal příkaz svému peněžnímu ústavu k jejímu zúčtování. 6. Řádným uhrazením zálohových faktur a faktur je podmíněno další pokračování prací a termíny dle čl. II. Neuhrazení faktur ani do 14 dnů po uplynutí lhůty splatnosti je prodlením ve spolupůsobení objednatele a zakládá právo na přerušení prací.

3 Článek V. Spolupůsobení objednatele, podklady Podkladem pro činnost zhotovitele jsou při zahájení Etapy I : 1. Připomínky objednatele k dokumentaci pro stavební povolení, které budou předány zhotoviteli v den podpisu smlouvy. 2. Výsledky konzultací objednatele se zhotovitelem dokumentace během zpracování dokumentace 3. Přesnější průzkumy a zaměření budov zajištěná zhotovitelem na základě dohody s objednatelem. 4. Součástí předaných podkladů bude přesné, úplné a aktuální znění všech smluvních ujednání, závazky objednatele, které se mohou i nepřímo vztahovat k plnění zhotovitele. 5. Objednatel bude důsledně a neprodleně při jakékoli změně některého z výše uvedených podkladů zhotovitele informovat a aktualizovat soubor podkladů u zhotovitele. 6. Objednatel zajistí operativní a rychlé rozhodování při výběru možných variant dispozičních, technických řešení a použitých materiálů stanovením odpovědného a pokud možno stálého konzultanta a účastí na výrobních výborech. Rozhodování zajistí ze strany investora a uživatele do termínu 5 kalendářních dnů. 7. Objednatel umožní pracovníkům zhotovitele přístup do prostor, které budou dotčeny činností zhotovitele. 8. Objednatel zajistí pro zhotovitele vydání potřebných plných mocí. 9. Pro zpracování dokumentace skutečného provedení stavby zajistí objednatel ve Smlouvě o dodávce stavby předání podkladů od realizačních firem jednotlivých částí stavby. 10. Pokud takové podklady nebudou předány zakreslí zpracovatelé jednotlivých dílčích dokumentací podle vlastních poznatků získaných během realizace stavby. Nepřesnost nebo neúplnost takové dokumentace nebude vadou zhotovitele dokumentace. 11. Objednatel potřebné další podklady, jejichž nutnost se zjistí během práce na dokumentaci následných etap, zajistí na podnět zhotovitele po vzájemné dohodě s ním jako samostatné obchodní případy. Článek VI. Smluvní pokuty : 1. Pro případ prodlení se splněním předmětu díla je mezi stranami dohodnuta smluvní pokuta ve výši Kč za každý den prodlení. 2. Za prodlení se zaplacením faktur a zálohových listů bude objednatel hradit zhotoviteli smluvní pokutu ve výši 0,05% z ceny opožděně uhrazené za každý den prodlení. Článek VII. Další ujednání 1. Zhotovitel bude plnit svoje smluvní povinnosti s veškerou odbornou znalostí, pečlivostí a svědomitostí, v souladu s platným právním řádem, bezpečnostními předpisy, všemi oprávněnými požadavky orgánů státní správy, zúčastněných institucí a úřadů, pokyny a dispozicemi objednatele a podle obecných technických pravidel a s ohledem na platné technické normy. 2. Etapové předávání všech etap a fází dokumentace a případných úprav a doplňků již dokončené dokumentace bude organizováno formou předávacích listů, které budou u zhotovitele i na straně objednatele evidovány a distribuovány všem zainteresovaným.

4 3. Pro předmět dodávky dle této smlouvy se stanoví garanční doba 60 měsíců od předání a převzetí dokumentace. Po tuto dobu zhotovitel garantuje objednateli kvalitu a kompletnost díla dle článku I. smlouvy. Pokud se po tuto dobu vyskytnou vady v odevzdaném předmětu smlouvy, zhotovitel je ve svých produktech na své náklady odstraní. Toto právo musí objednatel uplatnit písemně a to ihned při zjištění nedostatků. 4. Objednatel zajistí ve Smlouvě o dodávce stavby ustanovení, která omezí rozsah případných víceprací z titulu dodatečné reflexe Dokumentace použité pro vypracování cenové nabídky na dodávku stavby textem v dále uvedeném významu: i) Dokumentace pro výběr dodavatele bude zpracována s pomocnými agregovanými výkazy výměr. Výkazy výměr jsou podpůrnou pomůckou nikoli závazným podkladem pro zpracování cenové nabídky na dodání stavby. Zpracovatel nabídky na dodávku stavby výkazy výměr ověří. Rozdíly ve výkazech výměr oproti skutečnosti nezakládají automatické právo na odvoláním se k nedostatečnosti dokumentace a právo nárokovat rozšíření ceny za dodávku stavby. ii) Zhotovitel stavby je odborně způsobilou osobou, která k navrženým technickým řešením zaujímá podáním nabídky souhlasné stanovisko, nebo výhrady k navrženým technickým řešením formuluje zároveň s podáním nabídky. Nedostatky v provedení stavby nelze proto vyloučit z garancí odvoláním na skutečnost, že technická řešení byla založena v dokumentaci zpracované na straně objednatele stavby. 5. Pokud dá objednatel pokyn k zastavení prací na díle nebo k přerušení na dobu delší než 2 měsíce nebo odstoupí-li objednatel od smlouvy, zavazuje se objednatel uhradit zhotoviteli honorář za čas pracovníků zhotovitele věnovaný rozpracování díla ve výši 400Kč/hod. 6. Průkazem odpracovaných hodin budou interní pracovní výkazy zhotovitele potvrzené zaměstnancem a vedením firmy. Tyto náklady budou vyúčtovány zhotovitelem neprodleně po obdržení pokynu objednatele, neprodleně objednatelem projednány a následně do 14 dnů po projednání uhrazeny. 7. Zhotovitel splní svou povinnost podle této smlouvy řádným dokončením a předáním díla objednateli. Předání se uskuteční tak, že zhotovitel vyzve k převzetí díla v sídle zhotovitele, na stavbě nebo je předá poštovní přepravě. 8. Prodlení ve spolupůsobení objednatele podle této smlouvy zavazuje objednatele přijmout dodatek ke smlouvě, kterým se sjedná odpovídající změna závazků. Zhotovitel vystaví bez zbytečného prodlení a odkladu dodatek, poté až bude možno posoudit dopad neposkytnutého spolupůsobení, návrh dodatku a odpovídajících úprav této smlouvy. 9. Pokud je objednatel v prodlení v úhradách etapových plateb o více než 14 dnů od uplynutí splatnosti faktury je zhotovitel oprávněn zastavit práce. Nové pokračování prací bude dohodnuto dodatkem smluvních závazků po úhradě dlužných plateb. 10. Obsahem plnění a v cenách podle této smlouvy je dodávka dokumentace v šesti vyhotoveních v listinné podobě a dvakrát v digitální podobě na CD. 11. Obsahem plnění a v cenách podle této smlouvy je dodávka dokumentace skutečného provedení stavby ve dvou vyhotoveních v listinné podobě a dvakrát v digitální podobě na CD. 12. Dokumentace bude vyhotovena v českém jazyce. 13. Všechny skutečnosti obsažené v této smlouvě týkající se výše honoráře jsou důvěrné a obě strany se zavazují o nich neinformovat třetí strany. 14. Dodavatel je, dle 2e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve znění pozdějších předpisů, osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly.

5 15. Tato smlouva o dílo byla na základě dohody smluvních stran uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb v platném znění. Práva a povinnosti touto smlouvou výslovně neupravené se řídí příslušnými ustanoveními obchodního zákoníku. 16. Práva a povinnosti smluvních stran včetně uzavření smlouvy o dílo, její platnost a účinnost se řídí právním řádem České republiky. 17. Tato smlouva je vyhotovena ve dvou exemplářích, z nichž jeden obdrží objednatel a jeden zhotovitel. 18. Jakékoli změny či dodatky kterými se mění nebo ruší tato smlouva nebo její část jsou platné pouze ve formě písemných dodatků ke smlouvě podepsaných oprávněnými zástupci smluvních stran. 19. Smlouva nabývá platnosti dnem podpisu obou smluvních stran. 20. Přílohy dle textu smlouvy jsou její nedílnou součástí. 21. Účastníci této smlouvy stvrzují svými podpisy, že jsou právně způsobilí zastupovat svou stranu při podepsání této smlouvy. 22. Účastníci smlouvy shodně prohlašují, že tato smlouva byla sepsána na základě jejich pravé, svobodné a vážně projevené vůle a v souladu s platnými právními předpisy, a že jim nejsou známy žádné okolnosti ani překážky bránící uzavření této smlouvy. Za objednatele : Za zhotovitele : V Praze dne : V Praze dne :. RNDr. František Rypáček, CSc. ředitel ÚMCH AV ČR, v.v.i.

Smlouva o dílo č: /14 uzavřená v souladu s 2586 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Smlouva o dílo č: /14 uzavřená v souladu s 2586 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník návrh Smlouva o dílo č: /14 uzavřená v souladu s 2586 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1 - Smluvní strany: Objednatel: Obec Šitbořice Sídlo: Osvobození 92, 69176 Šitbořice IČ: 00283622 Zastoupen:

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

SMLOUVU O DÍLO. 1. Předmět smlouvy

SMLOUVU O DÍLO. 1. Předmět smlouvy Obec České Meziříčí Se sídlem: Bož. Němcové 61, 517 71 České Meziříčí Zastoupené: starostou Ing. Milanem Žďárkem IČO 00274810 DIČ CZ00274810 Bankovní spojení: Číslo účtu: jako objednatel, na straně jedné

Více

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění

Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění Smlouva o dílo uzavřená dle 536 a násl. obch. zákoníku, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel : Město Petřvald Zastoupený : Jarmilou Skálovou starostkou Se sídlem : Gen.Svobody 511, 735 41 Petřvald

Více

uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany

uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO Přetavba Ordinace praktického lékaře na malometrážní byt uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany 1. Objednatel: Obecní úřad Sibřina Se sídlem: Říčanská 15,

Více

Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ VZ

Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ VZ Návrh smlouvy o dílo č. j. KRPK-20569/ČJ-2010-1900VZ Česká republika - Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje se sídlem Sokolovská 108/A, 360 05 Karlovy Vary Zastoupená plk. Mgr. Oldřichem Tomáškem,

Více

Smlouva o dílo. Rekonstrukce sociálního zařízení ZŠ Volyně" I. Smluvní strany

Smlouva o dílo. Rekonstrukce sociálního zařízení ZŠ Volyně I. Smluvní strany Smlouva o dílo Uzavřená dle 2586 a následných, zákona č. 89/2012 Sb. na realizaci stavby Rekonstrukce sociálního zařízení ZŠ Volyně" I. Smluvní strany Objednatel: Město Volyně nám. Svobody 41 387 01 Volyně

Více

S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Číslo smlouvy zhotovitele: 01/02/2015 Číslo zakázky zhotovitele: S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. S m l u v n í s t r a n y: Objednatel: Město Manětín Manětín

Více

SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 1... se sídlem., za níž jedná..

SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. 1... se sídlem., za níž jedná.. SMLOUVA O DÍLO č.. dle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku 1.... se sídlem., za níž jedná.. Výpis z obchodního rejstříku tvoří přílohu této smlouvy č.1 (dále jen Objednatel

Více

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ

KUPNÍ SMLOUVA DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO POTRUBÍ Příloha č. 2 zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) DODÁVKA TECHNOLOGIÍ PRO MONITORING A TRASOVÁNÍ KANALIZAČNÍHO

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen

PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen SMLOUVA O DÍLO na provedení díla PD- Plynofikace jednotlivých objektů vč. kotelen číslo smlouvy 01/2008 I. SMLUVNÍ STRANY Zhotovitel : Se sídlem: Bankovní spojení: Číslo účtu : IČ : DIČ : CZ Statutární

Více

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA Návrh - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a následujících zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. 1 Objednatel : Sídlo: Zastoupení : Smluvní strany Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova,

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice

Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Smlouva o dílo o dodávce projektových prací a inženýrské činnosti PD Sběrný dvůr Kobylnice Článek I. Smluvní strany Objednatel: Obec Kobylnice Sídlo: Na Budínku 240, 664 51 Kobylnice Zastoupený: starostou

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 381/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 360 ze dne 21.05.2014,,Analýza příležitostí nového operačního programu: OP Praha - Pól růstu pro období 2014-2020" Rada městské

Více

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem. uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O DÍLO na zateplení MŠ - Týnec nad Labem uzavřená podle ust. 2586 an. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi smluvními stranami: Město Týnec nad Labem Sídlem: Týnec nad Labem,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 380/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 359 ze dne 21.05.2014,,Strategie využití celostátních operačních programů na období 2014-2020" Rada městské části I. s c h v a

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v:

SMLOUVA O DÍLO. název/jméno: se sídlem: zapsaný v: SMLOUVA O DÍLO uzavřená mezi Obec Nepolisy se sídlem: Nepolisy 75, 503 63 Nepolisy IČ: 00269212 DIČ: CZ00269212 zastoupená: Ing. Dušanem Šustrem, starostou (dále jen objednatel ) Číslo účtu: 1080782309/0800

Více

SMLOUVA O AUTORSKÉM DOZORU ( zak.č. zhotovitele: ) Smluvní strany. (dále jen objednatel)

SMLOUVA O AUTORSKÉM DOZORU ( zak.č. zhotovitele: ) Smluvní strany. (dále jen objednatel) SMLOUVA O AUTORSKÉM DOZORU ( zak.č. zhotovitele: 012 037 12 00 ) uzavřená podle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. obchodní zákoník v platném znění Smluvní strany 1. Objednatel: Město Manětín se sídlem:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. Níže označené smluvní strany: KUPNÍ SMLOUVA uzavřena podle 2079 a násl., zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany: Obec Pěnčín se sídlem 463 45 Pěnčín čp.62 osoba oprávněna

Více

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy

KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy KUPNÍ SMLOUVA prodávající rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy I. Smluvní strany VÍTKOVICE ARÉNA, a.s. Sídlo: Ruská 3077/135, 700 30 Ostrava - Zábřeh IČ: 25911368 DIČ: CZ25911368 Zastoupená: Mgr.

Více

Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací

Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: 1. Smluvní strany

Více

podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany:

podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany: S M L O U V A O D Í L O podle 536 a násl. zákona 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Po předchozím projednání a dohodě uzavírají smluvní strany: 1. jméno, sídlo: Česká republika

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

SMLOUVA O DÍLO na zhotovení dokumentace stavby č. 20100102 uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku

SMLOUVA O DÍLO na zhotovení dokumentace stavby č. 20100102 uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku SMLOUVA O DÍLO na zhotovení dokumentace stavby č. 20100102 uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6 zapsaná

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O /uzavřená dle ust. 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen o. z. )/ OBJEDNATEL: Statutární město Brno, městská část Brno-Jundrov Zastoupen:

Více

S m l o u v a o d í l o

S m l o u v a o d í l o S m l o u v a o d í l o Článek I. Smluvní strany 1. Město Vimperk se sídlem Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 00250805, DIČ: CZ00250805 zastoupené: Ing. Jaroslava Martanová, starostka (dále jen objednatel)

Více

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI SoD Č. 8/2018-VI - MŠ Větřní č. p. 294 - Obnova sociálních zařízení, rozvodů vody a kanalizace Smlouva o dílo č. 8/2018-VI Uzavřená podle 2586 a následujících,, zákona Č. 89/2012, občanský zákoník 1. Zhotovitel:

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Článek 1 Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Článek 1 Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Článek 1 Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obchodní jméno : Město Semily Sídlo : Husova 82, 513 13 Semily Zastoupený

Více

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:.

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:. Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění (dále jen občanský zákoník ) mezi: Prodávajícím: Se sídlem IČO: Zastoupena Společnost

Více

SMLOUVA O DÍLO 1. SMLUVNÍ STRANY. Jamnická 270, 738 01 Frýdek-Místek Mgr. Barbora Mazurová ředitelka ZŠaMŠ Staré Město IČ: 70983950

SMLOUVA O DÍLO 1. SMLUVNÍ STRANY. Jamnická 270, 738 01 Frýdek-Místek Mgr. Barbora Mazurová ředitelka ZŠaMŠ Staré Město IČ: 70983950 Příloha č.1 SMLOUVA O DÍLO na akci Rekonstrukce IT učebny nábytek. uzavřená podle 536 až 565 obchodního zákoníku a 2586 odst.1 NOZ a násl. tohoto zákona ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY Název

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice SMLOUVA O DÍLO NA ZHOTOVENÍ PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl v rámci

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Toto je vzorová smlouva, jejíž text si musí každý upravit dle konkrétních podmínek a svých potřeb S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. ev. číslo smlouvy: ev. číslo smlouvy: SMLOUVA O DÍLO 1. Karlovarský kraj Sídlo: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary IČO: 70891168 DIČ: CZ70891168 Zastoupený: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Jakub Pánik, náměstek

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany Evidenční číslo smlouvy objednatele: SMLOUVA O DÍLO Smluvní strany 1. Objednatel: Město Rychnov nad Kněžnou sídlo: Havlíčkova 136, Rychnov nad Kněžnou 516 01 IČ: 00275336 DIČ: CZ00275336 zastoupený: Ing.

Více

Obec Patokryje Patokryje 35, 434 01 Most

Obec Patokryje Patokryje 35, 434 01 Most Obec Patokryje Patokryje 35, 434 01 Most Smlouva o dílo Článek I. smluvní strany 1.1. Objednatel: Obec Patokryje, Patokryje 35, 434 01 Most Zastoupený: Karlem Řehákem, starostou obce IČ: 00266124 DIČ:

Více

uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. Občanského zákoníku Jungmannova 968/75, Kuřim Název: Sídlo: Statutární zástupce:

uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. Občanského zákoníku Jungmannova 968/75, Kuřim Název: Sídlo: Statutární zástupce: NÁVRH SMLOUVY O DÍLO Č. 2014/D/0100 uzavřená dle ustanovení 2586 a násl. Občanského zákoníku Smluvní strany: Objednatel: Název: Město Kuřim Sídlo: Jungmannova 968/75, 664 34 Kuřim Statutární zástupce:

Více

SMLOUVA O DÍLO č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obchodní jméno Sídlo : Město Semily : Husova 82, 513 01 Semily Zastoupený : Mgr. Jan Farský, starosta

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb smluvní strany MČ Praha Kunratice K Libuši 7/10 148 23 Praha 4 Kunratice IČ 00231134 DIČ CZ00231134 Zastoupené

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. Zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku Město Strakonice Sídlo: Velké nám. 2, 386 01 Strakonice zastoupené: smluvních: Mgr. Břetislav Hrdlička, starosta města

Více

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Radovanem Šabatou, starostou města

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Radovanem Šabatou, starostou města PŘÍKAZNÍ SMLOUVA č. MULNCJ/48205/2016 ev. č. DS201600357 o výkonu autorského dozoru uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Příkazce Sídlo: Zastoupený:

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů Č.smlouvy objednatele: Č.smlouvy zhotovitele: SMLUVNÍ STRANY Objednatel: Výzkumný ústav

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

Článek I. Předmět smlouvy

Článek I. Předmět smlouvy PŘÍLOHA Č. 3 Zadávací dokumentace NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY dle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) Smluvní strany: 1. Objednatel: Univerzita

Více

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva )

Návrh kupní smlouvy. uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Příloha č. 1 zadávací dokumentace Návrh kupní smlouvy uzavřené ve smyslu ustanovení 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník ( občanský zákoník ) ( smlouva ) Nákup nádob na odpad pro obec Vranovice

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel Příloha č. 4 ZD OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období

Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období Číslo smlouvy objednatele: Zpracování Příručky pro hodnotitele globální grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v programovém období 2007-2013 Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících

Více

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov

Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov Smlouva o dílo č. KT/../2010 Aktualizace územně analytických podkladů ORP Litvínov uzavřená dle 536 a násl. zákona č, 513/91 Sb. (dále jen obchodní zákoník) I. Smluvní strany 1.1 Pořizovatel : Město Litvínov

Více

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Mgr. Pavlem Jandou, starostou města

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Mgr. Pavlem Jandou, starostou města Příloha č. 3 PŘÍKAZNÍ SMLOUVA č. MULNCJ.. ev. č. o výkonu autorského dozoru uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Příkazce Sídlo: Zastoupený:

Více

Smlouva o dodávkách potravin

Smlouva o dodávkách potravin Smlouva o dodávkách potravin Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi uvedenými smluvními stranami smlouva ve smyslu ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018

SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018 SMLOUVA O DÍLO č. ORM/1522/8/2018 uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 OBJEDNATEL: Město Ústí nad Orlicí

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění

S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění S M LO UVA O D Í LO podle 536 a následujících zákona 513/1991 Sb., Obchodní zákoník v platném znění 1. jméno, sídlo: Oblastní charita Most, P. Jilemnkcého 2457, 424 01 Most IČ: 70828920 zastoupení: Mgr.

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTI KOORDINÁTORA BOZP A TDI Dle 2430.

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTI KOORDINÁTORA BOZP A TDI Dle 2430. PŘÍKAZNÍ SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTI KOORDINÁTORA BOZP A TDI Dle 2430. Článek 1 Smluvní strany Příkazce : Město Kojetín Jednající : Ing. Jiří Šírek IČ : 00301370 DIČ : CZ 00301370 Se sídlem : Masarykovo

Více

SMLOUVA O DÍLO. dle 2586 a násl. zák.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále též OZ )

SMLOUVA O DÍLO. dle 2586 a násl. zák.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále též OZ ) SMLOUVA O DÍLO č. /.. dle 2586 a násl. zák.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále též OZ ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Obchodní společnost MS Haus s.r.o. se sídlem Náchodská

Více

DODATEK č Břeclav. Bankovní spojení: Číslo účtu: /0710 IČO: není plátcem DPH (dále jen objednatel )

DODATEK č Břeclav. Bankovní spojení: Číslo účtu: /0710 IČO: není plátcem DPH (dále jen objednatel ) DODATEK č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO NA ZHOTOVENÍ STAVBY Polní cesty C166 a C169 Nad sklepy v k.ú. Mikulov na Moravě uzavřené podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník

Více

SMLOUVA O DÍLO. Zpracování digitálního povodňového plánu pro ORP Vlašim

SMLOUVA O DÍLO. Zpracování digitálního povodňového plánu pro ORP Vlašim SMLOUVA O DÍLO (dále jen Smlouva ) uzavřená podle 2586 a násl. ve spojení s 2631 s násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném a účinném znění na akci: Zpracování digitálního povodňového

Více

SMLOUVA O DÍLO č PN NA PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKOU ČINNOST. pro projekt: "NUČICE, CHODNÍK PODÉL TYRŠOVY ULICE"

SMLOUVA O DÍLO č PN NA PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKOU ČINNOST. pro projekt: NUČICE, CHODNÍK PODÉL TYRŠOVY ULICE SMLOUVA O DÍLO č. 2018027PN NA PROJEKČNÍ A INŽENÝRSKOU ČINNOST pro projekt: "NUČICE, CHODNÍK PODÉL TYRŠOVY ULICE" OBJEDNATEL: Obec Nučice Kubrova 31, 252 16 Nučice IČO: 002 33 668 ZHOTOVITEL: NOZA, s.r.o.

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 KUPUJÍCÍ: Město Ústí nad Orlicí

Více

SMLOUVA O DÍLO. S M L O U V U O D Í L O (dále jen Smlouva ) I. PŘEDMĚT SMLOUVY

SMLOUVA O DÍLO. S M L O U V U O D Í L O (dále jen Smlouva ) I. PŘEDMĚT SMLOUVY Příloha č. 2 Návrh smlouvy o Dílo SMLOUVA O DÍLO 1/ Obec Teplice nad Bečvou se sídlem: Teplice nad Bečvou 53, 753 01 Teplice nad Bečvou IČ 00636622 DIČ CZ00636622 zast: Ing. Jan Kubát na straně jedné jako

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

SMLOUVA O DÍLO Návrh Příloha č. 3 zadávací dokumentace I. SMLUVNÍ STRANY

SMLOUVA O DÍLO Návrh Příloha č. 3 zadávací dokumentace I. SMLUVNÍ STRANY SMLOUVA O DÍLO Návrh Příloha č. 3 zadávací dokumentace uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen "Občanský zákoník") I. SMLUVNÍ STRANY Objednatel: Obec

Více

SMLOUVA O PROVÁDĚNÍ ODBORNÉ ČINNOSTI

SMLOUVA O PROVÁDĚNÍ ODBORNÉ ČINNOSTI SMLOUVA O PROVÁDĚNÍ ODBORNÉ ČINNOSTI Číslo smlouvy objednatele: 0307/2012 Číslo smlouvy zhotovitele: 1112 Město Kopřivnice se sídlem Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupené Ing. Hynkem Rulíškem,

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Článek 1 Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Článek 1 Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Článek 1 Smluvní strany Objednatel: město Řevnice se sídlem náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 74,

Více

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo

Modernizace učeben ZŠ Troubky pro zlepšení využívání IT technologií při výuce reg. č. CZ.1.12/2.3.00/ Smlouva o dílo Smlouva o dílo ve smyslu 536 a následujících ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany Objednatel: Základní škola a Mateřská škola Troubky Adresa:

Více

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.:

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.: SMLOUVA O DÍLO Objednatel: Městská část Praha Ďáblice Sídlo objednatele: Květnová 553/52, 182 00 Praha 8 IČ: 00231266 DIČ: CZ00231266 Osoba oprávněná jednat: Ing. Miloš Růžička, starosta MČ Kontaktní osoba:

Více

SERVISNÍ SMLOUVA Č.j. KRPK-4111/ČJ VZ

SERVISNÍ SMLOUVA Č.j. KRPK-4111/ČJ VZ Česká republika - Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje se sídlem Sokolovská 108/A, 360 01 Karlovy Vary Zastoupená plk. Mgr. Oldřichem Tomáškem ředitelem Krajského ředitelství policie Karlovarského

Více

Obchodní podmínky. Čl. 1 Předmět plnění

Obchodní podmínky. Čl. 1 Předmět plnění Příloha objednávky Obchodní podmínky Čl. 1 Předmět plnění Zhotovitel se zavazuje provést na svůj náklad a nebezpečí pro objednatele za podmínek níže uvedených dílo : viz objednávku (dále jen Dílo ) specifikované

Více

SMLOUVA O DÍLO. 1.2 Zhotovitel : KONEKO, spol. s r.o. Výstavní 2224/8, Ostrava - Mariánské Hory

SMLOUVA O DÍLO. 1.2 Zhotovitel : KONEKO, spol. s r.o. Výstavní 2224/8, Ostrava - Mariánské Hory SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. (Obchodního zákoníku) 1. Smluvní strany 1.1 Objednatel : Město Kopřivnice se sídlem Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zástupce pro jednání

Více

Smlouva o dílo. I. Předmět díla

Smlouva o dílo. I. Předmět díla Smlouva o dílo Obec Kamenné Žehrovice se sídlem Karlovarská 6, 273 01 Kamenné Žehrovice IČO 00234508 Bankovní spojení: 3321-141/0100 Telefon: +420 312 658 007 E-mail: ou@kamennezehrovice.cz zastoupená

Více

I. Úvodní ustanovení. II. Předmět díla

I. Úvodní ustanovení. II. Předmět díla Smlouva o dílo uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Číslo smlouvy : 15001 I. Úvodní ustanovení Objednatel: Město Manětín Manětín 89,

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník I. SMLUVNÍ STRANY Kupující: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i. Sídlo: Strnady 136, 252

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Kupní smlouva č. podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen zákon ) č. xxxxxxxxx I. Smluvní strany Obec Měšice Se sídlem: Hlavní 55, 250 64 Měšice IČ: 00240451

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ TECHNICKÉHO DOZORU NA STAVBĚ dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ TECHNICKÉHO DOZORU NA STAVBĚ dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ TECHNICKÉHO DOZORU NA STAVBĚ dle ust. 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany A. Příkazce: Město Zbiroh Sídlo: Masarykovo nám. 12, 338 08 Zbiroh Zastoupené:

Více

Podivín, Dolní Valy II, Inženýrské sítě k RD, SO 01 - Komunikace

Podivín, Dolní Valy II, Inženýrské sítě k RD, SO 01 - Komunikace 1. Smluvní strany: Smlouva o dílo o dodávce stavebních prací uzavřená dle 2587 občanského zákoníku Objednatel : Město Podivín Adresa : Masarykovo nám. 180/20, 691 45 Podivín Zastoupený : Stanislav Machovský,

Více

Smlouva o dílo uzavřená podle a následujících Obchodního zákoníku

Smlouva o dílo uzavřená podle a následujících Obchodního zákoníku Smlouva o dílo uzavřená podle 536-565 a následujících Obchodního zákoníku Článek 1 Smluvní strany 1. Objednatel: se sídlem: zástupce: IČ: DIČ: Bank. spojení: Číslo účtu: Obec Toužetín Toužetín 42 44001

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

SMLOUVA O DÍLO. Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany:

SMLOUVA O DÍLO. Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany: SMLOUVA O DÍLO Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany: Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268 Právní forma: příspěvková organizace jejímž zřizovatel je Pardubický kraj Se sídlem: Dašická

Více

NÁVRH - KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH - KUPNÍ SMLOUVA NÁVRH - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník) společnost: sídlo: Zastoupená: IČ: DIČ: Tel: (dále jen "prodávající") a Statutární

Více

1/6. SMLOUVA o dílo č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany Objednatel: : Husova 82, Semily

1/6. SMLOUVA o dílo č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany Objednatel: : Husova 82, Semily SMLOUVA o dílo č. (uzavřená dle 536 a násl. obchodního zákoníku) Článek 1 Smluvní strany 1.1. Objednatel: Obchodní jméno Sídlo : Město Semily : Husova 82, 513 01 Semily Zastoupený : Mgr. Jan Farský, starosta

Více

SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTÍ AUTORSKÉHO DOZORU

SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTÍ AUTORSKÉHO DOZORU SMLOUVA O VÝKONU ČINNOSTÍ AUTORSKÉHO DOZORU Smluvní strany: Integrovaná střední škola technická, Benešov, Černoleská 1997 příspěvková organizace Středočeského kraje (Příkazce) a [BUDE DOPLNĚNO] (Příkazník)

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Prodávající: I. Smluvní strany sídlo: IČO: zastoupený: DIČ:

Více

SMLOUVA O DÍLO Uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

SMLOUVA O DÍLO Uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník SMLOUVA O DÍLO Uzavřená podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník NA ZHOTOVENÍ DOKUMENTACE PRO ÚZEMNÍ ŘÍZENÍ A ZAJIŠTĚNÍ VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O UMÍSTĚNÍ STAVBY NA AKCI AREÁL PRO VOLNOČASOVÉ

Více

SMLOUVA MANDÁTNÍ. uzavřená podle ustanovení 566 a násl. obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany

SMLOUVA MANDÁTNÍ. uzavřená podle ustanovení 566 a násl. obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů. I. Smluvní strany SMLOUVA MANDÁTNÍ uzavřená podle ustanovení 566 a násl. obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů MANDANT se sídlem IČ: DIČ: zapsaná v: Zastoupená: Bankovní spojení: (dále jen mandant) I. Smluvní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

1/6. Článek 1 Smluvní strany Objednatel: : Husova 82, Semily

1/6. Článek 1 Smluvní strany Objednatel: : Husova 82, Semily SMLOUVA O DÍLO na zpracování projektové dokumentace stavby Infrastruktura pro výstavbu RD - Vinice uzavřená dle 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Článek 1 Smluvní strany

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Příloha č. 7. Číslo:

KUPNÍ SMLOUVA. Příloha č. 7. Číslo: Příloha č. 7 KUPNÍ SMLOUVA Číslo: kterou ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku na základě

Více

Smlouva o poskytování překladatelských služeb

Smlouva o poskytování překladatelských služeb Smlouva o poskytování překladatelských služeb Tato smlouva o poskytování služeb se uzavírá níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami: Česká republika - Státní ústav pro kontrolu

Více

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany

SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH. I. Smluvní strany SMLOUVA NA PŘÍPRAVU A REALIZACI VÝUKY VE VZDĚLÁVACÍCH KURZECH I. Smluvní strany 1. Střední průmyslová škola stavební, Ostrava, příspěvková organizace se sídlem: Středoškolská 2992/3, 700 30 Ostrava - Zábřeh

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ]

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ] KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] IČ: [ ] DIČ: [ ] Bankovní spojení: [ ] Číslo účtu: [ ] Telefon: [ ] Tel./fax: [ ] E-mail: [ ] ( dále jen dodavatel) Objednatel:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více