NÁHRADNÍ SKLA PRO AUTOMOBILY, TO JE NÁŠ BYZNYS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NÁHRADNÍ SKLA PRO AUTOMOBILY, TO JE NÁŠ BYZNYS"

Transkript

1 NÁHRADNÍ SKLA PRO AUTOMOBILY, TO JE NÁŠ BYZNYS CZ

2 PRÉMIOVÉ VÝROBKY A ŘEŠENÍ, KTERÉ ŽENOU VÁŠ PODNIK KUPŘEDU

3 3 GUARDIAN AUTOMOTIVE DLOUHÁ TRADICE DOKONALOSTI Guardian Automotive je součástí společnosti Guardian Glass, jednoho z největších výrobců skel na světě, který již více než 80 let vyrábí pro automobilový průmysl. Díky výrobním závodům v Evropě a spolehlivé a efektivní distribuční síti je Guardian Automotive jediným evropským výrobcem, který se zaměřuje exkluzivně na výrobu a distribuci vysoce kvalitních automobilových náhradních skel (ARG) a který je schopen naprosto vždy zajistit včasné dodávky. Dokážeme splnit vše, co si zákazníci přejí, a to díky zdrojům, které nám umožňují rychle dodat OEM výrobcům automobilová skla odpovídající kvalitativním normám. Pokud s námi ještě neobchodujete, asi byste měli začít.

4 4 Náhradní skla pro automobily, to je náš byznys ZAMĚŘENÍ NA NÁHRADNÍ SKLA Guardian Automotive je jediným výrobcem náhradních dílů v Evropě, který se zaměřuje výhradně na náhradní skla pro automobilový průmysl. Naším cílem je být preferovaným dodavatelem vysoce kvalitních automobilových náhradních skel. Zaměřujeme se zejména na poskytování vynikajících služeb našim zákazníkům. Naše produktové portfolio je stejně dynamické jako průmysl našich zákazníků. Neustále jej revidujeme a rozšiřujeme v souladu s potřebami zákazníků a nabízíme širokou škálu výrobků speciálně zacílených na evropské modely. Díky podpoře jednoho z největších výrobců skel na světě má náš tým široké zkušenosti v oboru jak byste asi čekali od společnosti, která s automobilovým průmyslem těsně spolupracuje již řadu let. Naše závody používají nejmodernější technologie ve všech procesech výroby automobilových skel a splňují kvalitativní normy OEM výrobců tak, aby skla dosahovala dokonalosti.

5 5 ČELNÍ SKLA PRÉMIOVÉ KVALITY Všechna naše čelní skla jsou vyráběna dle předpisu OSN R43 o bezpečnostních zasklívacích materiálech. Společnost Guardian Automotive vyrábí podle evropských norem ECE a je registrována u Ministerstva dopravy USA. Pro marketingové účely v různých zemích máme k dispozici také další certifikáty. Naše čelní skla pro trh náhradních dílů jsou vyráběna v souladu se stejnými systémy a kvalitativními normami jako čelní skla OEM výrobců a nesou logo Guardian. To zaručuje, že tyto produkty jsou vyrobeny podle nejvyšších norem kvality a bezpečnosti.

6 6 Náhradní skla pro automobily, to je náš byznys JSME DOSTATEČNĚ VELCÍ Jakožto celosvětový dodavatel s aktivitami v Evropě, Asii, Africe a Americe si společnost Guardian Automotive dala za cíl přinášet svým zákazníkům přidanou hodnotu. A díky svým zdrojům a know-how je spolehlivým dlouholetým partnerem. Úzce spolupracujeme se všemi našimi zákazníky, abychom vytvářeli hodnotu pro ně, pro Guardian i pro společnost. Společnost Guardian Glass se po celém světě zaměřuje na přísné plnění kvalitativních norem, efektivitu, flexibilitu a nejvyšší výkony ve všech procesech a u všech výrobků. Silná pozice v automobilovém průmyslu, v kombinaci se spolehlivostí a flexibilitou, činí z Guardian Automotive vašeho nejlepšího partnera. Naše produkty splňují všechny kvalitativní a bezpečnostní požadavky nutné k zajištění vhodného užití a vlastností. Guardian Automotive podniká v souladu s těmi nejpřísnějšími systémy řízení kvality ISO 9001: 2008 a ISO-TS 16949: 2009 požadovanými při dodávkách originálních dílů a doporučovanými pro průmysl náhradních automobilových skel.

7 7 NEJSME PŘÍLIŠ VELCÍ V průmyslovém segmentu, kde jsou rychlost a flexibilita zásadní, máme továrny a zdroje, abychom splnili a překonali očekávání našich zákazníků, ať jde o velkoprodejce, malé firmy, nebo distributory automobilových náhradních dílů, a bez ohledu na to, zda si objednají jedno čelní sklo či celý kamion. Guardian Automotive má momentálně dva výrobní závody, ve španělských městech Llodio a Valencie, a k tomu centrální sklad v německém Karlsruhe, a proto dokáže pokrýt poptávku místních a regionálních evropských trhů a zásobovat distributory i zákazníky. Díky těmto vyhrazeným evropským výrobním kapacitám, nejmodernější logistice a efektivním distribučním službám po celém regionu jsme flexibilní ve výrobě, rychlí při dodávkách a naprosto spolehliví 98,5 % našich dodávek je včas.

8 8 Náhradní skla pro automobily, to je náš byznys Našim zákazníkům nabízíme obchodní sílu, rozsáhlé zkušenosti a závazek kvalitních zákaznických služeb, přidané hodnoty, spolehlivosti a flexibility.

9 9 JSME DOSTATEČNĚ SILNÍ Naše řada výrobků, která byla vyvinuta s ohledem na evropské zákazníky, je podporována vysoce zkušeným týmem. Díky jeho know-how a flexibilitě máme výjimečně vysokou spokojenost zákazníků. Protože jsme součástí společnosti Guardian Glass, máme přístup ke stejným technologiím výroby a pokovování skla, které se používají u slavných světových staveb, včetně například nejvyšší stavby na světě, Burj Khalifa ve Spojených arabských emirátech, nebo u La Cité du Vin ve francouzském Bordeaux. Všechny naše aktivity jsou navíc podporovány širokým VaV a technickým zázemím společnosti Guardian Industries.

10 10 Náhradní skla pro automobily, to je náš byznys ŘEŠENÍ S PŘIDANOU HODNOTOU Guardian Automotive je víc než jen dodavatel dílů. Kromě skel prémiové kvality dokážeme také dodávat doplňující služby s přidanou hodnotou v rozsahu od protlačování profilů, přes pájení elektrických koncovek pro tepelné okruhy, montování PU snímačů, gelových snímačů, kamerových lišt a lepicích profilů, až po konstrukci a výrobu zařízení a nástrojů. Díky mnohaleté a úzké spolupráci a zkušenostem s OEM výrobci a zákazníky na trhu náhradních dílů dokážeme zvládnout i ty technicky nejnáročnější komplexní úkoly, protože jsme zajištěni rozsáhlým know-how, dokonalou logistikou a důkladnou kontrolou kvality.

11 11 GUARDIAN AUTOMOTIVE eshop V našem oboru probíhají neustálé změny ve výrobcích a procesech. Z tohoto důvodu představujeme nový interaktivní způsob objednávání. Guardian Automotive eshop umožňuje vybrat si z naší široké nabídky výrobků, zkontrolovat dostupnost dílů a obdržet rychlou odpověď. Mezi další výhody patří schopnost porovnat výrobky online, zatímco bohatá knihovna fotografií zajistí správný výběr. A máte-li nějaké dotazy, které náš eshop nedokáže zodpovědět, vždy se můžete obrátit na osobní podporu našeho zkušeného týmu. Tak či onak, jsme neustále připraveni vám pomoci. shop.guardianautomotiveglass.com Guardian Industries je diverzifikovaná globální výrobní společnost se sídlem v Auburn Hills, Michigan, zaujímající čelní pozice v odvětví plaveného skla a hotových výrobků ze skla pro komerční a rezidenční stavby a dopravní využití a v distribuci stavebních výrobků. Díky svým výzkumným a vývojovým centrům (Vědecké & technologické centrum pro sklo a Vývojové centrum pro automobilní díly) je společnost Guardian přední inovativní společností. Skupina SRG Global patří mezi největší světové výrobce vysoce kvalitních lakovaných a pochromovaných plastových dílů pro automobilní průmysl. Společnost Guardian, její dceřiné společnosti a pobočky zaměstnávají lidí a podnikají v Evropě, Africe, Asii a Americe.

12 Guardian Europe S.à r.l. Guardian Autoglas GmbH Guardian Glass España C.V., S.L.U. Valenciana de Suministros y 19, rue du Puits Romain Am Heegwald 19 José Matía No. 36 Contratas Industriales, S.L.U Bertrange Karlsruhe Llodio Avda. Collidors, Parcela 14 Lucembursko Německo Španělsko Puzol (Valencia), Španělsko Telefon Telefon Telefon Telefon contact@guardianautomotiveglass.com shop.guardianautomotiveglass.com Výrobky uvedené v této publikaci se prodávají v souladu se standardními podmínky prodeje firmy Guardian a veškerými platnými zárukami v tištěné podobě. Kupující nese zodpovědnost za to, že užití výrobku je v souladu s jeho určením a platnými zákony a předpisy. Prosíme požádejte vašeho místního zástupce firmy Guardian o poskytnutí podkladů ke zpracování a o nejaktuálnější informace o výrobcích Guardian Industries Corp. Referenční číslo GuardianEuropeAutomotive_PI_CZ_0317

NÁHRADNÉ SKLÁ PRE AUTOMOBILOVÝ PRIEMYSEL SÚ NAŠÍM POSLANÍM SLK

NÁHRADNÉ SKLÁ PRE AUTOMOBILOVÝ PRIEMYSEL SÚ NAŠÍM POSLANÍM SLK NÁHRADNÉ SKLÁ PRE AUTOMOBILOVÝ PRIEMYSEL SÚ NAŠÍM POSLANÍM SLK PRÉMIOVÉ PRODUKTY A RIEŠENIA, KTORÉ POSUNÚ VÁŠ BIZNIS VPRED 3 GUARDIAN AUTOMOTIVE DLHOROČNÁ TRADÍCIA DOKONALOSTI Guardian Automotive je súčasťou

Více

Kontakt: Sophie Weckx Kontakt PRAM Consulting Kateřina Valoušková

Kontakt: Sophie Weckx Kontakt PRAM Consulting Kateřina Valoušková Kontakt: Sophie Weckx +352 28 111 210 sweckx@guardian.com Kontakt PRAM Consulting Kateřina Valoušková +420 728 385 347 katerina.valouskova@pram.cz Vytvořte si vlastní inspirační nástěnku pomocí nového

Více

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu

Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Nový globální hráč na elektrotechnickém trhu Foto NOARK Electric USA Chicago NOARK Electric Europe Praha NOARK Electric Šanghaj Společnost NOARK Electric je světová firma s globálním působením zabývající

Více

Firemní údaje Kiekert AG Přehled o podnikání

Firemní údaje Kiekert AG Přehled o podnikání Firemní údaje Kiekert AG Přehled o podnikání Jméno: Kiekert AG Očekávaný obrat v obchodním roce 2017: 880 milionů Euro Počet zaměstnanců: 6.500 Výrobní závody: 8: Německo, Korea, Česko, USA, Mexiko, Čína,

Více

Promuseum pomáhá francouzské multimediální knihově otevřít novou kapitolu s antireflexním sklem Guardian Clarity

Promuseum pomáhá francouzské multimediální knihově otevřít novou kapitolu s antireflexním sklem Guardian Clarity Kontakt: Luisa Marchina +352 28 111 860 lmarchina@guardian.com Kontakt PRAM Consulting Viktor Skulec +421 259 396 160 viktor.skulec@pram.sk Promuseum pomáhá francouzské multimediální knihově otevřít novou

Více

Pouštní dům La Casa del Desierto v páté sérii seriálu Black Mirror

Pouštní dům La Casa del Desierto v páté sérii seriálu Black Mirror Kontakt: Marcela Vylitová +420 603 517 272 marcela.vylitova@pram.cz Pouštní dům La Casa del Desierto v páté sérii seriálu Black Mirror Bertrange, Lucembursko, 2019 Pouštní dům La Casa del Desierto, projekt

Více

Svět elektrického testování a měření. Test & Measureline Testování a měření

Svět elektrického testování a měření. Test & Measureline Testování a měření Svět elektrického testování a měření Test & Measureline Testování a měření STÄUBLI ELECTRICAL CONNECTORS Dlouhodobá řešení dokonalá spojení Stäubli Electrical Connectors je přední mezinárodní výrobce vysoce

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

Sika Industry Inventing the Future

Sika Industry Inventing the Future Sika Industry Inventing the Future Segmenty trhu pro potřeby našich zákazníků: automobilový průmysl automotive Aftermarket transportation spotřebiče & komponenty nástroje & kompozity Vyvíjíme řešení pro:

Více

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání V oblasti techniky řetězových pil vyvíjí a vyrábí přední rakouská společnost PRINZ už od roku 1947 pro profesionální použití pily, příslušenství a náhradní

Více

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl

Jsme Conteg. Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Profil společnosti Jsme Conteg Přední výrobce řešení pro IT, datová centra a průmysl Od svého založení v roce 1998 se CONTEG, ryze česká společnost, neustále rozvíjela a rostla. Dnes patříme mezi přední

Více

Vysoce účinné výměníky tepla

Vysoce účinné výměníky tepla Vysoce účinné výměníky tepla pro všechny HVAC aplikace Přední světový sortiment řešení pro rezidenční, komerční a dálkové topení a chlazení Kompletní řada vysoce účinných deskových výměníků tepla Tradiční

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE ZKUŠENOST K VALITA TRADICE VOP CZ - patříme k nejvýznamnějším výrobcům a poskytovatelům servisu v oblasti obrany a bezpečnosti v České republice. VOP CZ - jsme tým lidí připravených splnit vaše požadavky

Více

PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY

PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY Naše firma je členem skupiny MANN+HUMMEL koncernu, který je světovým lídrem v oblasti technologie filtrace. Naše filtry se prodávají od roku 1982 a během této doby si získaly důvěru

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY. těžba doprava letectví armáda

KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY. těžba doprava letectví armáda KONEKTORY KABELOVÉ SVAZKY PŘEPÍNAČE KOMPONENTY armáda TĚŽEBNÍ SYSTÉMY Důlní technika Vrtná zařízení na moři i na souši Napájecí a řídící systémy Komplexní řešení propojení LETECKÝ PRŮMYSL Motory, draky

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

Spolehlivá okna a dveře SULKO splní i nejnáročnější požadavky zákazníků díky inovativnímu kování GU za stejnou cenu.

Spolehlivá okna a dveře SULKO splní i nejnáročnější požadavky zákazníků díky inovativnímu kování GU za stejnou cenu. ubaj Spolehlivá okna a dveře SULKO splní i nejnáročnější požadavky zákazníků díky inovativnímu kování GU za stejnou cenu. www.sulko.cz Pro více informací volejte: 800 155 156 SULKO Výrobou a montáží oken

Více

www.nexaautocolor.com Nexa Autocolor and design, Turbo Vision and PaintManager are registered trademarks and RapidMatch is a trademark of PPG Industries Ohio, Inc. 2017 PPG Industries, all rights reserved.

Více

Vítejte v ORANŽOVÉM světě KONCERN GEBRÜDER WEISS

Vítejte v ORANŽOVÉM světě KONCERN GEBRÜDER WEISS Vítejte v ORANŽOVÉM světě KONCERN GEBRÜDER WEISS Nejlepší přepravní a logistické služby z Evropy ... a po celém světě. Kapacity pro zdolání každého vrcholu. Logistická řešení, která dávají křídla. Efektivita

Více

Global Brand Local Services

Global Brand Local Services Global Brand Local Services TEDOM Group je skupina firem majetkově spjatá se společností TEDOM, která se zabývá vývojem, výrobou, instalací a provozováním kogeneračních jednotek a dalších vysoce účinných

Více

VÝHODY RIZIKA NEORIGINÁLNÍ SVĚTLOMETY. SVĚTLOMETY Iveco. Málo účinné, málo bezpečné. Dokonale účinné a bezpečné. nemají originální značku

VÝHODY RIZIKA NEORIGINÁLNÍ SVĚTLOMETY. SVĚTLOMETY Iveco. Málo účinné, málo bezpečné. Dokonale účinné a bezpečné. nemají originální značku ZAOSTŘENO NA KVALITU IVECO N 4 SVĚTLOMETY Iveco VÝHODY NEORIGINÁLNÍ SVĚTLOMETY RIZIKA Dokonale účinné a bezpečné Málo účinné, málo bezpečné nesou originální značku, která potvrzuje jejich původ a použitý

Více

Řízení a zavěšení.

Řízení a zavěšení. Řízení a zavěšení www.comline.uk.com e: info@corahb.cz t: +420 569 333 130 w: www.corahb.cz DOKONALÁ KONTROLA Řízení a zavěšení Spojovací tyče a klouby Široká škála Comline spojovacích tyčí (axiálních

Více

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER STAND-BY Europe představuje: VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY MULTIMEDIÁLNÍ LCD KIOSKY VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY BUDOUCNOST VENKOVNÍ REKLAMY

Více

Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek

Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek Smooth Delší životnost Efficiency pro for vaše Tough deskové Environments výměníky tepla Alfa Laval DIABON AllBrands - plate repase heat výměníků exchangers tepla všech značek Delší životnost pro vaše

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více

Efektivní nátěrové systémy. pro modulární obytné kontejnery

Efektivní nátěrové systémy. pro modulární obytné kontejnery Efektivní nátěrové systémy pro modulární obytné kontejnery Přední světový dodavatel nátěrových hmot Společnost Hempel byla založena roku 1915. V současné době se řadí mezi přední světové výrobce a dodavatele

Více

Environmentální technologie MADE IN GERMANY ES3 NORRES PRO 2. AIR aerační systémy Produktová kavalita Pre-PUR UMWELTTECHNIK ENVIRONMENTAL SOLUTIONS

Environmentální technologie MADE IN GERMANY ES3 NORRES PRO 2. AIR aerační systémy Produktová kavalita Pre-PUR UMWELTTECHNIK ENVIRONMENTAL SOLUTIONS Environmentální technologie MADE IN GERMANY ES3 NORRES PRO 2 AIR aerační systémy Produktová kavalita Pre-PUR UMWELTTECHNIK ENVIRONMENTAL SOLUTIONS NORRES CZECH s.r.o. HADICE PRO MNOHÁ VYUŽITÍ Společnost

Více

Chráníme reputaci na trhu Minimalizujeme náklady na záruční opravy

Chráníme reputaci na trhu Minimalizujeme náklady na záruční opravy STEMAN Sensors s.r.o. Chráníme reputaci na trhu Minimalizujeme náklady na záruční opravy Přehled snímačů tlaku www.steman.cz Dokonalý snímač vyrobený s odborným know-how Typický snímač tlaku obsahuje tři

Více

Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete.

Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete. Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete. Bezpečnost Vašeho zboží? -> U nás priorita č. 1. Vozidla včas na nakládce? -> U nás vždy. Přišlo Vám zboží dříve, než jste očekávali? -> My Vám

Více

NEW GARDEN O SPOLEČNOSTI

NEW GARDEN O SPOLEČNOSTI PROFIL SPOLEČNOSTI NEW GARDEN Specializujeme se na prodej interiérových a zahradních mrazuvzdorných květináčů, doplňků a svíček. Nabízíme prvotřídní zboží od předních výrobců ze zemí EU, Číny a Thajska.

Více

Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí

Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí Odpojovače a vypínače Pro použití ve středním napětí a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš partner pro spolehlivé spínače SN Současný přenos energie v sítích středního napětí musí

Více

Náš zákazník Daikin. Distribuce snadno

Náš zákazník Daikin. Distribuce snadno Náš zákazník Daikin Distribuce snadno 20 000 zásilek, 15 zemí, jeden globální logistický partner Jak můžeme doručit 20 000 zásilek za rok zákazníkům v 15 různých zemích? Před tímto náročným úkolem stála

Více

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch

Symphony. www.symphony.cz. Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Symphony www.symphony.cz Nová generace e-commerce řešení pro cestovní ruch Zcela nová generace rezervačních systémů Symphony není pouze rezervační systém, představuje zcela novou generaci v poskytování

Více

Profesionalita a spolehlivost

Profesionalita a spolehlivost Profesionalita a spolehlivost Švédská společnost Swegon působící v oblasti vzduchotechniky je synonymem kvality, technické dovednosti a energetické úspory. Swegon je jedním z předních evropských výrobců

Více

Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie

Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie Spínací technika SN, VN a VVN Pro spolehlivý přenos energie a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš spolehlivý partner v energetice Naše výrobky pro přenos energie musí splňovat nejenom

Více

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV Představení spoleènosti VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV SMART SOLUTIONS FOR BUSINESS AND TECHNOLOGY SINCE 1990 WWW.ENIKA.CZ Výrobce bezdrátových senzorù a

Více

SMC Váš partner pro automatizaci

SMC Váš partner pro automatizaci SMC Váš partner pro automatizaci SMC celosvětový lídr v automatizaci S 32% podílem na globálním trhu jsme předními světovými odborníky v oboru pneumatiky. Jsme silným partnerem pro průmysl a vytváříme

Více

DOKOnAlé TlAKOVé lití 2012 www.power-cast.com

DOKOnAlé TlAKOVé lití 2012 www.power-cast.com Dokonalé tlakové lití 2012 Tlakové lití TAK VZNIKAJÍ TVARY TLAKOVÉ LITÍ. Tlakové lití je účinný průmyslový postup lití pro masovou výrobu dílů. K tlakovému lití se zpravidla používají kovy jako zinek,

Více

Přehled průmyslových spínačů Přepněte na spolehlivé řešení Vyzkoušeno v nejnáročnějších podmínkách <1% reprodukovatelnost v celém rozsahu

Přehled průmyslových spínačů Přepněte na spolehlivé řešení Vyzkoušeno v nejnáročnějších podmínkách <1% reprodukovatelnost v celém rozsahu MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Přehled průmyslových spínačů Přepněte na spolehlivé řešení Vyzkoušeno v nejnáročnějších podmínkách

Více

Hybná síla. Evoluce. Ocelové pilové pásy na dřevo

Hybná síla. Evoluce. Ocelové pilové pásy na dřevo Hybná síla. Evoluce. Ocelové pilové pásy na dřevo Ocelové pilové pásy na dřevo Úvod Ocelové pilové pásy na dřevo 02 / 03 Evoluce se nikdy nezastaví. Ocelové pásy Bohlerstrip pro pásové pily na dřevo. Nová

Více

LUKOIL POSKYTUJÍ MOBILITU MILIO- NŮM LIDÍ NA CELÉM SVĚTĚ A DENNĚ SE SPOLEHLIVĚ OSVĚDČUJÍ VE VŠECH OBLASTECH SVÉHO POUŽITÍ.

LUKOIL POSKYTUJÍ MOBILITU MILIO- NŮM LIDÍ NA CELÉM SVĚTĚ A DENNĚ SE SPOLEHLIVĚ OSVĚDČUJÍ VE VŠECH OBLASTECH SVÉHO POUŽITÍ. LUKOIL LUBRICANTS MAZIVA LUKOIL POSKYTUJÍ MOBILITU MILIO- NŮM LIDÍ NA CELÉM SVĚTĚ A DENNĚ SE SPOLEHLIVĚ OSVĚDČUJÍ VE VŠECH OBLASTECH SVÉHO POUŽITÍ. Pravidelné laboratorní kontroly a kompetentní vývojové

Více

Náš zákazník Hilti. Jediný dodavatel pro speciální, na míru šité služby

Náš zákazník Hilti. Jediný dodavatel pro speciální, na míru šité služby Náš zákazník Hilti Jediný dodavatel pro speciální, na míru šité služby Dodávka speciálního zboží v krátkých dodacích termínech Výchozí bod: dva sklady v Rakousku a Německu. Cíl: tisíce zákazníků v Rakousku,

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE ŘEŠENÍ BEZPEČNOSTI FIREMNÍ INTERNETOVÉ KOMUNIKACE POUŽITÉ ŘEŠENÍ: DELL SOFTWARE A SLUŽBY IT AWACS. Petra, marketing, DNS

PŘÍPADOVÁ STUDIE ŘEŠENÍ BEZPEČNOSTI FIREMNÍ INTERNETOVÉ KOMUNIKACE POUŽITÉ ŘEŠENÍ: DELL SOFTWARE A SLUŽBY IT AWACS. Petra, marketing, DNS PŘÍPADOVÁ STUDIE ŘEŠENÍ BEZPEČNOSTI FIREMNÍ INTERNETOVÉ KOMUNIKACE POUŽITÉ ŘEŠENÍ: DELL SOFTWARE A SLUŽBY IT AWACS Petra, marketing, DNS www.dns.cz/pripadovestudie PROFIL DISTRIBUTORA DNS a.s. www.dns.cz

Více

EKVIVALENTY ORIGINÁLNÍCH DÍLŮ V CELÉM SORTIMENTU

EKVIVALENTY ORIGINÁLNÍCH DÍLŮ V CELÉM SORTIMENTU EKVIVALENTY ORIGINÁLNÍCH DÍLŮ V CELÉM SORTIMENTU Bez ohledu na to, kde na světě se právě nacházíte, je pravděpodobnost, že po otevření kapoty svého vozu uvidíte výrobky značky Gates, velmi vysoká. Společnost

Více

Filtrace Vysoce efektivní vzduchová, kapalinová a sorpční filtrační média. www.fibertex.com

Filtrace Vysoce efektivní vzduchová, kapalinová a sorpční filtrační média. www.fibertex.com F I B E R T E X N O N W O V E N S Filtrace Vysoce efektivní vzduchová, kapalinová a sorpční filtrační média www.fibertex.com Technologické prvenství Fibertex je globálním dodavatelem netkaných textilií

Více

Viditelné, trvanlivé. Ohnivzdorné pohodlí. Reflexní materiál 3M Scotchlite Ohnivzdorná řešení

Viditelné, trvanlivé. Ohnivzdorné pohodlí. Reflexní materiál 3M Scotchlite Ohnivzdorná řešení Reflexní materiál 3M Scotchlite Ohnivzdorná řešení Viditelné, trvanlivé Ohnivzdorné pohodlí Přináší novou úroveň pohodlí do výroby ohnivzdorných svrchních oděvů, nepromokaných oděvů, košilí, overalů a

Více

bioplynové stanice, hydrotermální karbonizace a anaerobní fermentační procesy

bioplynové stanice, hydrotermální karbonizace a anaerobní fermentační procesy Řešení čerpání pro bioplynové stanice, hydrotermální karbonizace a anaerobní fermentační procesy Spolehlivé řešení pro plnění, čerpání, dávkování. Kdo jsme Proč čerpadla WANGEN? Naše jméno WANGEN vychází

Více

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor.

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor. Dunkermotoren HROMADNÁ DOPRAVA KOLEJOVÁ VOZIDLA Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii:» Rychlá dostupnost vzorků a prototypů» Kvalifikované systémy pro

Více

strojírenská výroba radiátory konvektory

strojírenská výroba radiátory konvektory strojírenská výroba radiátory konvektory PROFIL SPOLEČNOSTI BOKI Industries a.s. strojírenská výroba radiátory konvektory Společnost BOKI Industries a.s. (do roku 2014 pod názvem Frigera Metal, a.s.) patří

Více

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny zemí světa.

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny zemí světa. ČEŠTINA A Unique Imprint HSA Systems je předním výrobcem zařízení pro průmyslový inkoustový potisk. Podstata našeho podnikání spočívá ve vývoji a výrobě inkoustových tiskáren s vysokým rozlišením doplněných

Více

bioplynové stanice, hydrotermální karbonizace a anaerobní fermentační procesy

bioplynové stanice, hydrotermální karbonizace a anaerobní fermentační procesy Řešení čerpání pro bioplynové stanice, hydrotermální karbonizace a anaerobní fermentační procesy Spolehlivé řešení pro plnění, čerpání, dávkování. Kdo jsme Proč čerpadla WANGEN? Naše jméno WANGEN vychází

Více

VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ

VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ VYSOCE VÝKONNÁ MAZIVA PRO SPECIÁLNÍ POUŽITÍ OCHRANA PROTI KOROZI PROSTŘEDKY PRO TVÁŘENÍ CHLADICÍ A MAZACÍ PROSTŘEDKY VÁŠ KOMPETENTNÍ PARTNER Společnost Wilhelm Dietz GmbH & Co. KG byla založena před více

Více

Náš zákazník Jaguar Land Rover. Vše v jednom-speciální na míru šité služby pro Vás

Náš zákazník Jaguar Land Rover. Vše v jednom-speciální na míru šité služby pro Vás Náš zákazník Jaguar Land Rover Vše v jednom-speciální na míru šité služby pro Vás Outsourcing reklamy. Pro obchodní a marketingová oddělení je v dnešní době stále více důležité udržet náklady na minimu.

Více

VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE.

VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE. VYROBENO V RAKOUSKU INOVATIVNÍ VÝROBKY NA VŠECHNA POLE. REGENT VYRÁBÍ PERFEKTNÍ TECHNIKU PRO ZEMĚDĚLSTVÍ. JIŽ 85 LET VYRÁBÍ V HORNÍM RAKOUSKU TY NEJKVALITNĚJŠÍ ZEMĚDĚLSKÉ STROJE. Dlouhodobé zkušenosti,

Více

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech Výrobní program Vyspělé technologie Ekonomický provoz Maximální spolehlivost Maximální bezpečnost Vysoká účinnost provozu Certifikace a mezinár. normy Online podpora 24/7 Online monitoring Kompletní pozáruční

Více

Kvalita made in Germany.

Kvalita made in Germany. Viega. Vždy o krok napřed! CZ 3/15 Ceník 2015 Změny vyhrazeny. Kvalita made in Germany. Podniková centrála Viega GmbH &Co. KG v Attendornu II Kvalita made in Germany. Nejmodernější výroba. Existují věci,

Více

Stavebnicový systém zábradlí evropského výrobce DIEDA

Stavebnicový systém zábradlí evropského výrobce DIEDA Stavebnicový systém zábradlí evropského výrobce DIEDA Vážený zákazníku, v naší publikaci bychom Vás rádi seznámili se základními informacemi o stavebnicovém systému zábradlí DIEDA a zodpověděli tak Vaše

Více

Strategický pohled na 3D tisk: příležitost pro další rozvoj firmy. Ing. Ivana Hrbková 31. května 2017

Strategický pohled na 3D tisk: příležitost pro další rozvoj firmy. Ing. Ivana Hrbková 31. května 2017 Strategický pohled na 3D tisk: příležitost pro další rozvoj firmy Ing. Ivana Hrbková 31. května 2017 Klíčové body Zkušenosti s 3D tiskem 2 Výhody aditivní výroby 1 3 Trendy a výzvy Strana 2 1 Zkušenosti

Více

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny světa.

A Unique Imprint. ...Cenově výhodný inkjet systém s vysokým tiskovým rozlišením nám umožnil prodávat výrobky do většiny světa. A Unique Imprint HSA Systems je předním výrobcem průmyslových inkoustových tiskáren. Společnost byla založena v Dánsku v roce 1993 a její hlavní činností je vývoj a výroba in-koustových tiskáren s vysokým

Více

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte

Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte Doveďte svojí skladovou logistiku na pole position Začněte hned! LFS Vaše softwarové řešení pro optimalizaci řízení skladu, které zároveň snižuje celkové náklady na logistiku 100% zaměřeno na řízení skladu

Více

Náš zákazník 3M. Maximální úspora místa a udržitelný rozvoj

Náš zákazník 3M. Maximální úspora místa a udržitelný rozvoj Náš zákazník 3M Maximální úspora místa a udržitelný rozvoj Stručný přehled Rozsáhlá síť zákazníků, která pokrývá celou Evropu. Zásilky různých velikostí, které se odesílají každý den. Nestohovatelné palety,

Více

RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR

RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR PROGRAM 2014 Spektrum služeb KDO JE GENTILIN Centrum kvality Firma GENTILIN byla založena před 30 lety v italském městě Trissino

Více

C e n í k C Z

C e n í k C Z Ceník 2015 CZ Desková otopná tělesa Compact Premium NOVINKA! Everest Line Everest Plan Standard Renorad Obsah Upevňovací technika pro radiátory Henrad 5 Compact - klasický radiátor (K) 6 Premium - klasický

Více

50% SLEVA + AKČNÍ CENA NA PATENTOVANÝ + NOVINKA! TESTER VŮLÍ ZAVĚŠENÍ! dílů řízení, zavěšení a silentbloků. polyuretanové silentbloky 35 %

50% SLEVA + AKČNÍ CENA NA PATENTOVANÝ + NOVINKA! TESTER VŮLÍ ZAVĚŠENÍ! dílů řízení, zavěšení a silentbloků. polyuretanové silentbloky 35 % ELITNÍ CENY TÝDNE 23. 11. 29. 11. 2015 48/2015 50% SLEVA dílů řízení, zavěšení a silentbloků Atraktivní řešení Proč se na Ukrajině prodává nejvíce Lemforder? Powerflex: Chcete vyřešit nevysvětlitelné problémy

Více

Fitter, Focused, Further

Fitter, Focused, Further Tisková konference ING Bank ČR Fitter, Focused, Further Rolf-Jan Zweep CEO ING Bank ČR Generálníředitel Praha 22. dubna, 2008 Obsah ING Group & ING ING ČR Finanční výsledky ING Bank ČR 2007 Strategie ING

Více

ELITNÍ CENY TÝDNE /2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení

ELITNÍ CENY TÝDNE /2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení ELITNÍ CENY TÝDNE 25. 7. 31. 7. 2016 30/2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení 1 ...a něco z vybavení servisů Kleště na hadicové spony Speciální prodloužené

Více

POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY

POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ HAWKER WATER LESS MÉNĚ DOLÉVÁNÍ VÍCE VÝHOD PRO ZÁKAZNÍKY POKROČILÉ BATERIOVÉ ŘEŠENÍ DELŠÍ PROVOZNÍ DOBA DELŠÍ INTERVALY DOPLŇOVÁNÍ WATER LESS Hawker Water Less poskytuje větší

Více

34% Snižte náklady na systém Přejděte na správnou technologii. STEMAN Sensors s.r.o.

34% Snižte náklady na systém Přejděte na správnou technologii. STEMAN Sensors s.r.o. STEMAN Sensors s.r.o. Snižte náklady na systém Přejděte na správnou technologii Přehled snímačů teploty 34% snížení nákladů Změňte svůj snímač spalin z termočlánku na sondu Danfoss Pt100 a využijte výhod

Více

Technologie pro Průmyslové Čištění. Čistý byznys

Technologie pro Průmyslové Čištění. Čistý byznys Technologie pro Průmyslové Čištění Čistý byznys Při čištění průmyslových dílů záleží na dosažení nezbytných požadavků na čistotu, buď pro následující procesy nebo pro vysokou kvalitu a funkčnost dílů,

Více

Viega. Kvalita made in Germany.

Viega. Kvalita made in Germany. Viega. Kvalita made in Germany. II Podniková centrála Viega GmbH &Co. KG v Attendornu Nejmodernější výroba: Kvalita made in Germany. Závod v Attendorn-Ennest Existují věci, které mají trvalou hodnotu.

Více

Odpojovače a uzemňovače Pro aplikaci ve VN a VVN

Odpojovače a uzemňovače Pro aplikaci ve VN a VVN Odpojovače a uzemňovače Pro aplikaci ve VN a VVN a company of Rauscher & Stoecklin SERW ZREW Tesar SERW Váš partner pro spolehlivé spínače VN a VVN Současný přenos energie v sítích vysokého a velmi vysokého

Více

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl Salamander Streamline DOKONALOST FORMY Spojení elegantního, oblého křídla round-line

Více

Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky

Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky Pohon s adaptivním frekvenčním měničem Vynikající účinnost chladicí jednotky Řešení vylepšení přizpůsobené řadě chladicích jednotek Trane RTAD Trane RTAC Provozní výhody Zisky díky energetické účinnosti

Více

Řetězy pro stroje na pásovém podvozku

Řetězy pro stroje na pásovém podvozku Řetězy pro stroje na pásovém podvozku Řetězy v rozsahu rozteče článků od 90 mm do 350 mm, pro veškeré stroje pro zemní práce, těžbu i zemědělské a speciální stroje. Široký výběr nemazných řetězů, utěsněných,

Více

VÝROBKY KARTONÁŽE OBALY Z VLNITÝCH A HLADKÝCH LEPENEK ISO 9001

VÝROBKY KARTONÁŽE OBALY Z VLNITÝCH A HLADKÝCH LEPENEK ISO 9001 VÝROBKY KARTONÁŽE OBALY Z VLNITÝCH A HLADKÝCH LEPENEK ISO 9001 MODERNÍ TECHNOLOGIE STABILNÍ CENY LOGISTIKA Nestačí jen vyrobit obal nebo výrobek, je zapotřebí jej také dodat v čas a na správné místo. Bez

Více

Tradice. Motory TEDOM

Tradice. Motory TEDOM motory Tradice Historie výroby motorů TEDOM navazuje na bohatou tradici výroby automobilů v Libereckém kraji, která se datuje již od roku 1906. V roce 1953 pak byla založena společnost LIAZ - Liberecké

Více

Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu

Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu www.hafele.cz Vysoce výkonná logistika pro naše zákazníky po celém světě Distribuční středisko a hlavní sklad v Nagoldu Spolehlivé doručení s certifikátem Zákazníci ve 150 zemích spoléhají na nábytkové

Více

Technicky řečeno, NEJBĚLEJŠÍ BÍLÁ

Technicky řečeno, NEJBĚLEJŠÍ BÍLÁ Technicky řečeno, NEJBĚLEJŠÍ BÍLÁ Společnost Permedia působí na trhu již více než 120 let, přičemž již 65 let je dodavatelem práškových pigmentů a barvicích past. Nedávno rozšířila nabídku o koncentráty

Více

N A N O F O R L I F E

N A N O F O R L I F E NANO FOR LIFE OBSAH KDO JSME? POTENCIÁL NANOVLÁKEN CO NABÍZÍME? TECHNOLOGIE NANOSPIDER KDO JSME? KDO JSME? česká technologická společnost založená v roce 2000, sídlící v Liberci v České republice (v roce

Více

VÍTEJTE V PRAXI! STRAUMANN PROGRAM PRO MLADÉ LÉKAŘE

VÍTEJTE V PRAXI! STRAUMANN PROGRAM PRO MLADÉ LÉKAŘE VÍTEJTE V PRAXI! STRAUMANN PROGRAM PRO MLADÉ LÉKAŘE VÁŠ VSTUP DO IMPLANTOLOGIE JAKO PŘÍLEŽITOST K RŮSTU STRAUMANN PROGRAM PRO MLADÉ LÉKAŘE Váš úspěch je i naším úspěchem. Otevření implantologické praxe

Více

Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1. Výstavba inženýrských sítí

Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1. Výstavba inženýrských sítí Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 1 Výstavba inženýrských sítí Pipeline 26.1.2007 17:37 Str. 2 Vývoj Od roku 1997 se společnost ZEPRIS specializuje na pokládku potrubí. V současnosti se spektrum naší činnosti

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

Data v pohybu. Cloud hosting od Master Internet jsme zvolili též kvůli nadstandardnímu přístupu a rychlosti při řešení našich požadavků.

Data v pohybu. Cloud hosting od Master Internet jsme zvolili též kvůli nadstandardnímu přístupu a rychlosti při řešení našich požadavků. Cloud hosting od Master Internet jsme zvolili též kvůli nadstandardnímu přístupu a rychlosti při řešení našich požadavků. Eduard Hlava, Neternity.cz, projekt Nová zelená úsporám Data v pohybu Data a informace

Více

Vynález, který změnil svět

Vynález, který změnil svět Společnost Carrier, vybudovaná na vynálezu Willise Carriera, který v roce 1902 postavil moderní klimatizaci, je přední světový dodavatel topenářských, klimatizačních a chladících řešení. Společnost Carrier

Více

Řešení čerpání pro. Zemědělství. Robustní řešení čerpání pro zemědělská využití

Řešení čerpání pro. Zemědělství. Robustní řešení čerpání pro zemědělská využití Řešení čerpání pro Zemědělství Robustní řešení čerpání pro zemědělská využití Kdo jsme Proč čerpadla WANGEN? Naše jméno WANGEN vychází z místa našeho sídla a hlavního výrobního závodu ve městě Wangen im

Více

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla NOVINKA! Akumulátory Bosch S3 - S4 - S5 Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla S5: zdroj energie pro vozidla vyšší třídy S4: energie

Více

Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry

Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry Cylinderhead Tooling solutions for the automotive industry NÁSTROJOVÁ ŘEŠENÍ PRO DŘEVOZPRACUJÍCÍ PRŮMYSL UNIMERCO, s.r.o. INOVATIVNÍ SPOLEČNOST Podpora na místě UNIMERCO, s.r.o. bylo založeno v roce 2006

Více

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel

CAR FLEET SERVICE ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK. Tomáš Kabrhel ŘEŠENÍ PRO VÁŠ VOZOVÝ PARK Tomáš Kabrhel 1 FLEET DAY 2012 1) CZ, spol. s r.o. 2) CAR FLEET SERVIS co to je? 3) CAR FLEET SERVIS nabízené služby 4) CFS systém 5) Servisní síť 6) Bloková výjimka 7) řešení

Více

Oprava motoru od výrobce

Oprava motoru od výrobce Oprava motoru od výrobce Ekonomicky výhodná alternativa k výměně motoru Oprava motoru u společnosti Liebherr-Stavební stroje CZ s.r.o. vám nabízí levnou alternativu k programu výměny motoru. Protože naše

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

Náš zákazník Mondelez Czech Republic s.r.o. Vše v jednom naše řešení podle Vašeho scénáře

Náš zákazník Mondelez Czech Republic s.r.o. Vše v jednom naše řešení podle Vašeho scénáře Náš zákazník Mondelez Czech Republic s.r.o Vše v jednom naše řešení podle Vašeho scénáře Introductory summary: Mondelez Czech Republic s.r.o. disponuje i v oblasti POS a marketingových materiálů velmi

Více

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu!

Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu. Beast! šelmu! Ulehčete si práci s kabeláží Nechte to na Weidmülleru Let s connect. Tame the Zkroťte tu Beast! šelmu! Kabeláž strojů a zařízení je více a více komplexním úkolem Využijte podpory profesionálů v konektivitě

Více

ČESKY. hartl-crusher.com NOTHING CAN SUBSTITUTE EXPERIENCE HARTL KNOW-HOW

ČESKY. hartl-crusher.com NOTHING CAN SUBSTITUTE EXPERIENCE HARTL KNOW-HOW ČESKY hartl-crusher.com NOTHING CAN SUBSTITUTE EXPERIENCE HARTL KNOW-HOW HBC 650-1250 JEDINEČNÁ TECHNOLOGIE QUATTRO MOVEMENT Díky jedinečnému uložení vzpěrné desky vzniká unikátní pohyb Quatro drticích

Více

ELEKTRICKÉ LOKOMOTIVY

ELEKTRICKÉ LOKOMOTIVY ELEKTRICKÉ LOKOMOTIVY VYSOKÝ VÝKON INTEROPERABILITA PRO EVROPSKÉ TRATĚ VYSOKORYCHLOSTNÍ PROVOZ NÍZKÁ SPOTŘEBA ENERGIE ŠETRNOST K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ Výroba lokomotiv ve firmě Škoda Transportation vychází

Více

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory MANN+HUMMEL filtry: spolehlivé a hospodárné Při výrobě stlačeného vzduchu velmi úzce spolupracují odlučovače oleje, které odstraňují olej ze vzduchu, se vzduchovými a

Více

Využití sluneční energie díky solárním kolektorům Apricus

Využití sluneční energie díky solárním kolektorům Apricus Využití sluneční energie díky solárním kolektorům Apricus Základní princip solárního ohřevu Absorpce slunečního záření Sluneční energie, která dopadá na zemský povrch během slunečného dne, se dokáže vyšplhat

Více

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták Paleta barev Uvedené barvy se mohou lišit od skutečného výrobku. 2 Salamander Streamline 76 DOKONALOST

Více