Provozní parametry vzduchu a vlhkost

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Provozní parametry vzduchu a vlhkost"

Transkript

1 Provozní parametry vzduchu a vlhkost Regulace klimatu pro průmysl a obytné prostory DAN FUGT je vedoucím subjektem ve výrobě systémů zvlhčování a péče o vodu. Firma byla založena v roce 1989 panem Larsem Andersenem, a v té době již měl pan Andersen více než 20 let zkušeností s vývojem a výrobou systémů pro zvlhčování a regulaci vnitřního klima. V dnešní době má DAN FUGT celosvětově nainstalováno více jak zvlhčovacích trysek, které uspokojují požadavky pro vylepšení klima v mnoha předeních světových subjektech a společnostech. Vzduch má extrémně důležitou schopnost, která je často přehlížena v mnoha průmyslových a pracovních procesech: obsah vody ve vzduchu. Nejenom v topné sezóně, avšak i v létě, kdy je vzduch suchý a horký, může docházet k problémům způsobenými příliš nízkou hladinou vlhkosti vzduchu ve výrobních a skladovacích prostorách. V přírodě je hladina vlhkosti automaticky nastavována nahoru i dolu jako součást ekologického systému. Nedochází k případům, kdy je zvyšována teplota topením nebo horkem z přístrojů. V takovém případě se hodnota relativní vlhkosti sníží. Také slunce může mít zásadní vliv na vnitřní klima, například při záření na velké prosklené plochy. Často se tak může stát, že vlhkost klesne pod 20 %. Porézní materiály dřevo, papír, textil atd. lehce mění rozměr a často způsobují skutečné problémy se statickou elektřinou. V provozech, kde přísady obsahují vodu, rozpustné látky a nátěry může nedostatek vlhkosti zapříčinit snížení kvality, nebo dokonce poškození. Snížená relativní vlhkost vzduchu zvyšuje obsah prachu ve vzduchu, zvyšuje se taktéž nebezpečí nemocnosti personálu a v těch nejhorších případech může dojít k vážným onemocněním. Aby bylo možné vyřešit tyto problémy, a mnoho dalších, nabízí DAN FUGT řešení, které je vypracováno podle individuálních potřeb a přání příštích zákazníků a partnerů.

2 Systém zvlhčování Zvlhčování a úprava vody od 4 metrů od 2,5 metru Příklady různých zvlhčovacích systémů DAN FUGT 1. Strojovny: DAN FUGT systém pro čištění vody je v tomto případě instalován, aby poskytl vysokou kvalitu vody pro zvlhčování. V oddělené místnosti je tlaková nádoba, která zaručuje absolutně uzavřený systém, právě tak jako čerpadlo a řídící jednotka. Pro systémy užívající stlačený vzduch je taktéž kompresor umístěn v místnosti. Vysokotlaká jednotka HTR Vakuová kompaktní MR 6 Tryska TDF Vysokotlaká jednotka HTU 2. Velké kancelářské prostory: Vysokotlaká jednotka HTR zajistí, že klima v kancelářích je příjemné pro všechny osoby, které se v nich pohybují, a to více méně bez jakéhokoliv hluku. Tento typ může být umístěn dokonce v prostorách s nízkým podhledem. 3. Sklady: Skladový prostor má výšku pouze 3 m a na paletách je skladován papír a dřevo. Pro takový prostor je ideální zvlhčování pomocí vakuových trysek VDF2. Ty zajišťují, že nedojde ke kondenzaci nebo odkapávání vody na podlahu nebo dokonce na skladované zboží v prostoru. 4. Lakýrnické/natěračské provozy: V těchto místnostech je používána voda rozpuštěná v barvách. Pro rychlý a efektivní proces sušení doporučujeme instalovat frekvenční trysky TDF, které zaručují vysokou hladinu vlhkosti okolo vysoušecích prostor (až 70% R.V.). Tryska TDF produkuje mikrokapky, které zabraňují vodním formacím na sušených subjektech, a to i po ukončení vlhčícího procesu. 5. Výrobní místnosti a haly: Výška podhledu je nad 5 m. Ventilační systém zajišťuje pravidelnou výměnu vzduchu, přičemž stroje produkují teplo, které zvyšuje celkovou teplotu v prostoru. Je tak požadováno značné navlhčení vzduchu, které například pomocí tří vysokotlakých jednotek typu HTU dodá přibližně 120 litrů vody za hodinu a dosáhne 50% relativní vlhkosti vzduchu. Teplota bude snížena a počet prachových částic ve vzduchu také. Vznik statické elektřiny bude minimalizován nebo úplně eliminován a materiál může být zpracováván s vysokou kvalitou.

3 Vysokotlaký zvlhčovací systém Nízká spotřeba energie a zvláště vhodný pro velké výrobní prostory a skladové haly. S minimálním množstvím elektrické energie a prakticky nehlučně se může použít vysokotlaký systém ve velkých halách. Vysokotlaký zvlhčovací systém DAN FUGT používá speciálně vyvinuté trysky vytvářející ideální hladinu vlhkosti bez použití stlačeného vzduchu. Použitím vysokotlakého čerpadla, pracujícího při barech, se voda rozbije na mikrokapky. Před použitím tohoto systému vlhčení prochází voda zařízením reverzní osmózy, popřípadě změkčovacím procesem. Voda nemůže být použita přímo, pokud obsahuje vysoké množství vápenatých látek, minerálů a solí. Zvlhčovací jednotka DAN FUGT typ HTU Maximální zvlhčovací výkon je 40 l/h. Každá jednotka má ventilátor, který nasává vertikálně suchý vzduch do dolní části jednotky. Tento vzduch (1 900 m 3 /h) přináší vlhkost do prostoru a podporuje celkovou absorpci vlhkosti do vzduchu. Protiúkapové ventily v tryskách a speciálně vyvinutý časový spínač zahajující a ukončující vlhčící proces zajišťují, že nemůže dojít k riziku kondenzace nebo kapání vody na podlahu. Zvlhčovací jednotka DAN FUGT typ HTR Je vhodná pro menší místnosti s nízkým podhledem. Je vybavena jednou tryskou. Ventilátor nasává vzduch horizontálně a jednotka má kapacitu 5 l/h.

4 Zvlhčování pomocí trysek s použitím stlačeného vzduchu Tento typ zvlhčování může být použit v mnoha různých situacích, jak pro pokoje, tak i pro procesní vlhčení. Trysky DAN FUGT vlhčící pomocí stlačeného vzduchu používají jak vodu z řádu, nebo vodu vyčištěnou pomocí reverzní osmózy, bez rizika kondenzace vody nebo jejího odkapávání na podlahu. Vzduch a voda jsou dodávány nezávisle na sobě. Frekvenční tryska DAN FUGT typ TDF/TDF-A Jedná se o speciální trysku, která je ideální tam, kde jsou pro vlhčení vyžadovány velice jemné vodní kapky, jako například v lakýrnických provozech, popřípadě v dalších aplikacích přímého vlhčení jako potravinářství a chladící prostory. Když je voda už patřičně rozbitá na požadované rozměry, dojde k frekvenční jehle v trysce, která již tak malé kapky dále rozbijí na mikročástice, které se velice rychle vstřebají do okolního vzduchu. Vakuová tryska DAN FUGT typ VDF 2 Ideální tryska pro kanceláře a haly všech rozměrů. V případě velmi malých prostor doporučujeme použít modulovaný řídící panel, čímž se předejde problémům s kondenzací a úkapem vody. Tento typ trysky má vestavěný samočisticí systém, který čistí trysku v pravidelných intervalech. Kompaktní jednotka DAN FUGT se split systémem Kompaktní jednotka může být dodána s libovolným počtem trysek v rozmezí 2 8 kusů a je vybavena integrovaným řídícím systémem. Vhodná pro instalaci na stěnu nebo se split systémem, voda a vzduch jsou přiváděny přes pružnou plastovou trubici. Počet trysek závisí na potřebném množství vody požadované pro vlhčení. Split systém je regulován přes speciální řídící panel.

5 Regulace a nastavení systému Konstantní hladina vlhkosti pomocí přesné regulace a regulačního panelu Regulační panely DAN FUGT zajišťují plně automatickou regulaci zvlhčovacích systémů DAN FUGT. V závislosti na specifických potřebách a požadavcích každého klienta je řídící panel naprogramován a seřízen. Systém je velice jednoduchý pro obsluhu a má automatické hlášení případných funkčních závad nebo problémů. Řídící panel DAN FUGT je připojen na řídící čidlo vlhkosti, pneumatické, elektrické nebo mechanické, které průběžně měří relativní vlhkost a řídí vodní systém. Regulační panel DAN FUGT typ HTS CMX Je k dispozici pro průběžnou regulaci nebo jen systém zapnuto/vypnuto s vestavěným mikroprocesorem, kde může být nastaveno a řízeno mnoho funkcí. Tento řídící panel je ideální pro prostory, kde je jedna nebo více zón, může řídit jednotlivé zóny měřením a regulací vlhkosti a teploty, je časově nastavitelný v rozsahu dní a hodin v případě, že je třeba vypnout vlhčení na delší dobu. Je možné najít dřívější problémy a data mohou být přenášena do integrovaného počítačového systému. Regulační panel DAN FUGT typ VDR/TDR Klasický regulační panel pro systémy založené na stlačeném vzduchu, který může být volitelně spojen buďto s elektrickým nebo mechanickým čidlem vlhkosti. Požadovaný tlak může být seřízen a nastaven právě pomocí řídícího panelu. Kontrolka ukazuje zda je systém zapnutý nebo vypnutý. Regulační panel DAN FUGT typ HTS-PRO Face Jednoduše nastavitelný pomocí dotykového displeje, který ukazuje veškeré parametry v závislosti na fungování systému. Je vhodný pro libovolný počet zón, ideální jako kombinace řídícího panelu pro vysokotlaké zvlhčování a ochranu vody reverzní osmózou. Velice jednoduchý pro provoz, podle požadavků zákazníka může splnit veškeré jeho specifické požadavky.

6 Úprava vody Osmoticky upravená voda vysoké kvality Úpravna vody DAN FUGT vytváří pomocí reverzní osmózy vysoce kvalitní vodu, která se používá pro zvlhčování. Kromě toho může být čistá voda používána na další účely, jako jsou tiskařské stroje. Voda neobsahuje žádné minerály a soli, právě tak jako bakterie po použití UV záření. Použitím čisté vody se odstraňuje nebezpečí ucpání trysek a dále pak i usazování solí a minerálů na přístrojích a ostatních površích, které jsou ve vlhčené oblasti. Membrány, které jsou v centrální části systému, mají vysokou kvalitu. Pomocí pravidelné údržby jsou výrazně omezeny možnosti výskytu problémů ve funkci systému. Osmotický systém DAN FUGT DAN RO Čištění vody v kompaktním a uzavřeném systému s kapacitou litrů za hodinu, ideální pro menší zvlhčovací systémy a dodávku vody pro různé procesy. Speciální tlaková nádoba se používá jako vodní rezervoár upravené vody. Uzavřený systém ho udržuje čistý bez bakterií a ostatních nečistot. Osmotický systém DAN FUGT DAN RO Úprava vody vybavená prostupným systémem nebo tlakovou nádobou s kapacitou litrů za hodinu. Systém může být navržen podle specifických požadavků konečného uživatele. Systém může být integrován se zvlhčovacím zařízením pomocí tak zvaného kombi systému. Na vyžádání je možné dodat: Průtokoměry pro reverzní osmózu a vypouštěnou vodu, zařízení s UV zářením, tlakovou nádobu v různých velikostech. Nádoba je vybavena cirkulačním čerpadlem a sterilizačním filtrem.

humifog Adiabatický zvlhčovač pro klimatizační jednotky i přímé zvlhčování prostoru

humifog Adiabatický zvlhčovač pro klimatizační jednotky i přímé zvlhčování prostoru humifog Adiabatický zvlhčovač pro klimatizační jednotky i přímé zvlhčování prostoru T e c h n o l o g y & E v o l u t i o n humifog adiabatický tryskový zvlhčovač pro klimatizační jednotky humifog představuje

Více

Zvlhčovací systém Merlin Technology je

Zvlhčovací systém Merlin Technology je Zvlhčování vzduchu pro každého TEXT/FOTO: Ing. Vladimír Harazím Člověk v průměru stráví více než 80 % svého života v uzavřených místnostech. Naše zdraví a duševní pohoda jsou proto do značné míry závislé

Více

Rev. A, 2011 PUB#: DI310210

Rev. A, 2011 PUB#: DI310210 SCI-AQUA ATMOSFÉRICKÝ ZÁSOBNÍK S UV STERILIZACÍ NÁVOD K OBSLUZE Rev. A, 2011 PUB#: DI310210 POZNÁMKY: (doporučujeme poznamenat datum instalace a údržby) Datum instalace: Datum Výměna UV lampy Sanitace

Více

RDG165KN Regulace prostorové teploty a relativní vlhkosti

RDG165KN Regulace prostorové teploty a relativní vlhkosti Prostorový regulátor s komunikací KNX RDG165KN Regulace prostorové teploty a relativní vlhkosti Intern www.siemens.com/thermostats Sortiment regulátorů RDG Fan coilové a univerzální aplikace NEW VAV/CAV

Více

Proč Condair FF2? Hlavní výhody

Proč Condair FF2? Hlavní výhody Condair FF2 ZVLHČOVÁNÍ ZVLHČENÍ A CHLAZENÍ VZDUCHU VYSOTLAKOU VODOU. ÚČINNÉ A PŘESNÉ. Condair FF2 Proč Condair FF2? Krátká zvlhčovací vzdálenost. Proud vzduchu pohltí vodní aerosol po 0,8 až 1,3 m. To

Více

RDG165KN (S55770-T347)

RDG165KN (S55770-T347) 1 RDG165KN: Informace k uvedení na trh Úvod K uspokojení rostoucí poptávky po prostorových regulátorech obsahujících řízení teploty a vlhkosti uvádíme začátkem října 2015 na trh regulátor: RDG165KN (S55770-T347)

Více

HVLP vzduchové nože. Energoekonom spol. s r.o. Wolkerova 443 CZ Úvaly Česká republika. HVLP vzduchové nože

HVLP vzduchové nože. Energoekonom spol. s r.o. Wolkerova 443 CZ Úvaly Česká republika. HVLP vzduchové nože Energoekonom spol. s r.o. Wolkerova 443 CZ-250 82 Úvaly Česká republika Vzduchové nože jsou zařízení pro vytvoření vzduchového proudu, který je vysokou rychlostí vyfukován z úzké štěrbiny nože. Jako zdroje

Více

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu.

Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX 400-84000 Jednoduché, chytré a spolehlivé odstranění vlhkosti ze stlačeného vzduchu. Kondenzační sušičky MDX Uživatelské benefity Jednoduchá instalace - lehký a kompaktní design

Více

Rotační šroubové kompresory. RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Rotační šroubové kompresory. RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF - - kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF vysoký výkon vysoká spolehlivost snadná údržba to vše je výsledkem desetiletí zkušeností s vývojem a konstrukcí

Více

Šroubové kompresory se vstřikem chladiva. VB5-37 kw

Šroubové kompresory se vstřikem chladiva. VB5-37 kw Šroubové kompresory se vstřikem chladiva V5-37 kw Různá řešení. enově dostupné možnosti. Řada šroubových kompresorů erius TM V5-37 kw přináší požadovaný výkon za extrémně příznivou cenu. Tyto jednotky

Více

Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw

Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw Rotační šroubové kompresory RMF 110-132 - 160 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Rotační šroubové kompresory RMF vysoký výkon vysoká spolehlivost snadná údržba to vše je výsledkem desetiletí zkušeností s vývojem

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Rekuperační jednotky

Rekuperační jednotky Rekuperační jednotky Vysoká účinnost výměníku účinnosti jednotky a komfortu vnitřního prostředí je dosaženo koncepcí výměníku, v němž dochází k rekuperaci energie vnitřního a venkovního vzduchu a takto

Více

STACIONÁRNÍ ODVLHČOVAČE CDP

STACIONÁRNÍ ODVLHČOVAČE CDP STACIONÁRNÍ ODVLHČOVAČE CDP PRO BAZÉNY DO 100 M2 VODNÍ PLOCHY TECHNICKÁ SPECIFIKACE perfektum.cz PERFEKTUMGROUP / 0 ŘADA CD Malé, přenosné odvlhčovače pro Váš dům, chatu, kancelář Rodina může prostým dýcháním,

Více

Klimatizační jednotky LG 2009. Kanálové jednotky

Klimatizační jednotky LG 2009. Kanálové jednotky Klimatizační jednotky LG 2009 20 Protože je kanálová jednotka skrytá ve stropě, její instalace je vhodná v místech, kde je vyžadována sdružená nebo individuální klimatizace pro budovy s mnoha místnostmi

Více

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY COOLSPOT

KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY COOLSPOT KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY COOLSPOT Produkty CoolSpot jsou malé klimatizační jednotky navržené pro IT rozvaděče Conteg PREMIUM a OPTIMAL za účelem dosažení požadovaného prostředí uvnitř rozvaděče. I přes kolísání

Více

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE AIRSEC

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE AIRSEC MOBILNÍ ODVLHČOVAČE AIRSEC TECHNICKÁ SPECIFIKACE perfektum.cz PERFEKTUMGROUP / 0 ŘADA CD Malé, přenosné odvlhčovače pro Váš dům, chatu, kancelář Rodina může prostým dýcháním, vařením, koupelí či sušením

Více

Kanálové hygrostaty. Použití. Přehled typů. Objednávání a dodávka. pro relativní vlhkost

Kanálové hygrostaty. Použití. Přehled typů. Objednávání a dodávka. pro relativní vlhkost s 1 514 Kanálové hygrostaty pro relativní vlhkost QFM81 QFM81.21 QFM81.2 Použití Přehled typů Hygrostaty zap/vyp s mikrospínačem, S čidlem vlhkosti s teplotní kompenzací pro měření vlhkosti nezávisle na

Více

Condair RS. Elektrické parní zvlhčovače s odporovým ohřevem

Condair RS. Elektrické parní zvlhčovače s odporovým ohřevem Condair RS Elektrické parní zvlhčovače s odporovým ohřevem Elektrické odporové parní zvlhčovače Condair RS zajišťují produkci sterilní bezzápachové páry pro klimatizační systémy. K dispozici jsou zvlhčovače

Více

PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ

PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ Condair GS ZVLHČOVÁNÍ PLYNOVÝ PARNÍ ZVLHČOVAČ. PŘÁTELSKÝ K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ. BEZPEČNÝ. ÚČINĚJŠÍ NEŽ OSTATNÍ SYSTÉMY. Condair GS Condair GS ZVLHČOVÁNÍ Condair GS venkovní provedení Condair GS vnitřní

Více

Kondenzační sušičky MDX pro výkony 400 až l/min

Kondenzační sušičky MDX pro výkony 400 až l/min Kondenzační sušičky MDX pro výkony 400 až 84 000 l/min SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Proč použít sušičku? Vlhkost je přirozenou součástí atmosférického vzduchu, která se rovněž nachází ve stlačeném vzduchu v

Více

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE AIRSEC TECHNICKÁ SPECIFIKACE

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE AIRSEC TECHNICKÁ SPECIFIKACE MOBILNÍ ODVLHČOVAČE AIRSEC TECHNICKÁ SPECIFIKACE perfektum.cz PERFEKTUMGROUP 0 ŘADA CD Malé, přenosné odvlhčovače pro Váš dům, chatu, kancelář Rodina může prostým dýcháním, vařením, koupelí či sušením

Více

Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOCAL 100-S

Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOCAL 100-S Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda VITOCAL 100-S Topné systémy Průmyslové systémy Chladicí systémy Splitové tepelné čerpadlo vzduch/voda 4,0 až 16,0 kw Splitové tepelné čerpadlo od firmy Viessmann je

Více

MULTI-SPLITOVÉ SYSTÉMY Výkon, variabilita, spolehlivost

MULTI-SPLITOVÉ SYSTÉMY Výkon, variabilita, spolehlivost 24 DC HYBRID INVERTOR CHLDIVO R-410 MULTI-SPLIT PRO 2,3,4 Ž 5 MÍSTNOSTÍ Velký výběr vnitřních jednotek MULTI-SPLITOVÉ SYSTÉMY Výkon, variabilita, spolehlivost Vysoká spolehlivost a nízká spotřeba Velmi

Více

Technická specifikace CDT MK II

Technická specifikace CDT MK II Technická specifikace CDT MK II Revision DD 280113-CZ CDT 30 Str. 2 CDT 30 S Str. 4 CDT 40 Str. 6 CDT 40 S Str. 8 CDT 60 Str. 10 CDT 90 Str. 12 Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP AIR PERFEKTUM Group, s.r.o.

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce. Toto zboží nelze koupit GS V

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce. Toto zboží nelze koupit GS V Myčka GS 315(400V) Naše cena bez DPH : 130.500 Kč Naše cena s DPH : 157.905 Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Toto zboží nelze koupit GS 315-400 V Počkejte prosím, myčka ještě není připravena k provozu.

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Technická specifikace AIRSEC

Technická specifikace AIRSEC Technická specifikace AIRSEC Revision DD 130613-CZ AIRSEC 1400 Str. 2 AIRSEC 3000 Str. 4 AIRSEC 125 / 125TH Str. 6 AIRSEC 165 / 165TH Str. 8 AIRSEC 2900 Str. 10 AIRSEC 225 Str. 12 AIRSEC 265 Str. 14 AIRSEC

Více

Návod k instalaci a obsluze EB 8546-1 CS. Regulátor přívodního tlaku, typ 4708-45. pro zvýšený pneumatický výkon

Návod k instalaci a obsluze EB 8546-1 CS. Regulátor přívodního tlaku, typ 4708-45. pro zvýšený pneumatický výkon Regulátor přívodního tlaku, typ 4708-45 pro zvýšený pneumatický výkon Obr. 1: Regulátor přívodního tlaku, typ 4708-45 Návod k instalaci a obsluze EB 8546-1 CS Vydání: březen 2010 Obsah Obsah 1 Konstrukce

Více

Kondenzační sušičky. MDX pro výkony 400 až 70000 l/min SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

Kondenzační sušičky. MDX pro výkony 400 až 70000 l/min SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Kondenzační sušičky MDX pro výkony 400 až 70000 l/min SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Proč použít sušičku? Vlhkost je přirozenou součástí atmosférického vzduchu, která se rovněž nachází ve stlačeném vzduchu v potrubních

Více

CENTRÁLNÍ SYSTÉMY DISTRIBUCE MATERIÁLU

CENTRÁLNÍ SYSTÉMY DISTRIBUCE MATERIÁLU CENTRÁLNÍ SYSTÉMY DISTRIBUCE MATERIÁLU Centrální systémy distribuce a vysoušení materiálu navrhované a dodávané firmou New Omap jsou univerzální a konstruované po jednotlivých modulech. Naše distribuční

Více

Přívodní ventilační jednotky BLAUBOX E Průtok vzduchu až 1520 m 3 /h

Přívodní ventilační jednotky BLAUBOX E Průtok vzduchu až 1520 m 3 /h Přívodní ventilační jednotky BLAUBOX E Průtok vzduchu až 1520 m 3 /h Popis: Ovladatelný přívod, ohřev a filtrace vzduchu. Připojitelný ke kruhovému potrubí Ø 100 až 315 mm. Vzhled: Kompaktní dvoustěnný

Více

ADS SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

ADS SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Adsorpční sušičky ADS SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Stlačený vzduch Kompresor, který pracuje při okolní teplotě 20 C s relativní vlhkostí 70 % obsahuje 12 g vody v každém vyrobeném Nm³ vzduchu vstupní vzduch

Více

Technický list. Vakuová destilace pro úpravu odpadních vod. Snadná úprava odpadních vod!

Technický list. Vakuová destilace pro úpravu odpadních vod. Snadná úprava odpadních vod! Vakuová destilace pro úpravu odpadních vod Snadná úprava odpadních vod! Destilační zařízení pro úpravu odpadních vod z průmyslové výroby. Tato vakuová destilace je evropskými směrnicemi uznávaná jako nejlepší

Více

Brněnská 30, Žďár nad Sázavou, tel./fax: , gsm: ,

Brněnská 30, Žďár nad Sázavou, tel./fax: , gsm: , www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

TĚLESO KTERÉ DÝCHÁ : Inteligentní a zdravé větrání

TĚLESO KTERÉ DÝCHÁ : Inteligentní a zdravé větrání OXYGEN KČ 2014.CZ TĚLESO KTERÉ DÝCHÁ : Inteligentní a zdravé větrání Jaga Oxygen není tradiční systém ventilace, ale energeticky účinný ventilační systém. Oxygen Hybrid řešení jsou připravena pro použití

Více

HERCULES Condensing ERP. Stacionární kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem TUV

HERCULES Condensing ERP. Stacionární kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem TUV Condensing ERP Stacionární kondenzační kotle s vestavěným nerezovým zásobníkem TUV MODELOVÁ ŘADA Condensing ErP Stacionární plynové kondenzační kotle Topné s vestavěným nerezovým zásobníkem TUV VŠE V JENOM

Více

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným solárním zásobníkem

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným solárním zásobníkem Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Stacionární kondenzační kotel s vestavěným solárním zásobníkem VSC ecocompact VSC S aurocompact ecocompact - revoluce ve vytápění Pohled na vnitřní

Více

Meteokryt COMETEO. inovativní design pro přesnější měření a lepší ochranu před vlivy počasí

Meteokryt COMETEO. inovativní design pro přesnější měření a lepší ochranu před vlivy počasí Meteokryt COMETEO inovativní design pro přesnější měření a lepší ochranu před vlivy počasí přirozeně ventilovaný COMETEO aktivně ventilovaný COMETEO řešení pro zemědělství Dostupné typy COMETEO Profesionální

Více

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE CD TECHNICKÁ SPECIFIKACE

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE CD TECHNICKÁ SPECIFIKACE MOBILNÍ ODVLHČOVAČE CD TECHNICKÁ SPECIFIKACE perfektum.cz PERFEKTUMGROUP 0 ŘADA CD Malé, přenosné odvlhčovače pro Váš dům, chatu, kancelář Rodina může prostým dýcháním, vařením, koupelí či sušením prádla

Více

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20

Sonetto. Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Sonetto Šroubové kompresory SONETTO 8-20 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

ECO TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA Pro novostavby, nízkoenergetické a pasivní domy

ECO TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA Pro novostavby, nízkoenergetické a pasivní domy ECO TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH/VODA Pro novostavby, nízkoenergetické a pasivní domy OCHSNER ELW - ECO VZDUCH/VODA Tepelná čerpadla pro vytápění Ideální systém pro každé použití Tepelné čerpadlo OCHSNER ELW

Více

NÍZKOENERGETICKÉ BYDLENÍ Snížení energetické náročnosti. Komfortní bydlení - nový standard

NÍZKOENERGETICKÉ BYDLENÍ Snížení energetické náročnosti. Komfortní bydlení - nový standard NÍZKOENERGETICKÉ BYDLENÍ Snížení energetické náročnosti Snížení energetické závislosti Naše domy mají tak malé ztráty tepla. Využívají energii ze slunce, teplo vydávané domácími spotřebiči a samotnými

Více

Senzorově řízený odtah s přirozeným přívodem čerstvého vzduchu (Healthbox 3.0)

Senzorově řízený odtah s přirozeným přívodem čerstvého vzduchu (Healthbox 3.0) Senzorově řízený odtah s přirozeným přívodem čerstvého vzduchu (Healthbox 3.0) Systém je založen na principu přirozeného přívodu vzduchu do objektu přes samoregulační nadokenní ventilační mřížky a mechanickém

Více

MANUÁL. Termostat 230 V 24 V Standard Komfort Control s technologií microcontroll CZE ENG FRA ITA SPA NLD RUS

MANUÁL. Termostat 230 V 24 V Standard Komfort Control s technologií microcontroll CZE ENG FRA ITA SPA NLD RUS MANUÁL Termostat 230 V 24 V Standard Komfort Control s technologií microcontroll Vážený zákazníku Obsah Pořízením jednoho z termostatů typu Standard, Komfort nebo Control jste se rozhodli pro digitální

Více

HUMIDOR KLIMA PGA-010110

HUMIDOR KLIMA PGA-010110 HUMIDOR KLIMA PGA-010110 0 Obsah HUMIDOR KLIMA PGA-010110 Společnost PERFEKTUM Group, s.r.o. si vyhrazuje právo na změny a tiskové chyby. PERFEKTUMGROUP AIR PERFEKTUM Group, s.r.o. Davídkova 77 18200 Praha

Více

TB HEATING TECHNIQUE TUTBM

TB HEATING TECHNIQUE TUTBM HEATING TECHNIQUE Zastoupení pro Českou republiku LIPOVICA trade s.r.o., Zeleného, CZ 1 00 Brno, +0 0 0 3 TECHNICKÝ MANUÁL pro instalaci, použití a údržbu nerezového ohřívače vody Centrometal d.o.o. nenese

Více

Chlazení, chladící trámy, fan-coily. Martin Vocásek 2S

Chlazení, chladící trámy, fan-coily. Martin Vocásek 2S Chlazení, chladící trámy, fan-coily Martin Vocásek 2S Tepelná pohoda Tepelná pohoda je pocit, který člověk vnímá při pobytu v daném prostředí. Jelikož člověk při různých činnostech produkuje teplo, tak

Více

Kondenzační sušárny HORAL SERVIS s.r.o.

Kondenzační sušárny HORAL SERVIS s.r.o. 2013 Kondenzační sušárny HORAL SERVIS s.r.o. CENÍK, TECHNICKÁ DOKUMENTACE, OBJEDNÁVKOVÝ KLÍČ HORAL SERVIS s.r.o. Martinice v Krkonoších 221 CZECH 512 32 Obsah 1. Výběr provedení kondenzační sušárny...

Více

Prostorové přístroje pro regulaci kotle

Prostorové přístroje pro regulaci kotle OEM Prostorové přístroje pro regulaci kotle s komunikačním rozhraním OpenTherm Digitální, multifunkční prostorový přístroj určený k rozšíření základní regulace kotle. Obsahuje čidlo teploty prostoru, topný

Více

HOXTER HAKA 63/51Wa Teplovodní krbová vložka se zadním přikládáním

HOXTER HAKA 63/51Wa Teplovodní krbová vložka se zadním přikládáním HOXTER HAKA 63/51Wa Teplovodní krbová vložka se zadním přikládáním 1 Zadní přikládání V letošním roce jsme uvedli na český trh novinku od firmy Hoxter - teplovodní krbovou vložkou se zadním přikládáním

Více

Odvlhčovač D 810. - instalační a uživatelský návod na použití verze 04

Odvlhčovač D 810. - instalační a uživatelský návod na použití verze 04 Odvlhčovač D 810 - instalační a uživatelský návod na použití verze 04 Obsah 1. Popis zařízení 1.1. Všeobecné údaje 1.2. Technické údaje 2. Použití a provoz 2.1. Použití 2.2. Umístění a montáž 2.3. Příprava

Více

KONDENZAČNÍ TURBO PLYNOVÉ TOPIDLO FOTOVOLTAIKA

KONDENZAČNÍ TURBO PLYNOVÉ TOPIDLO FOTOVOLTAIKA KONDENZAČNÍ TURBO PLYNOVÉ TOPIDLO FOTOVOLTAIKA BALI BTFS E32 elektronické zapalování hořák vybaven třemi hořákovými trubicemi a ionizační kontrolou plamene atmosférický hořák z nerezové oceli sekundární

Více

ISIS Recover. Větrací jednotky. Rekuperační jednotky. Charakteristika. Rozměry. Funkční schéma. Katalog produktů 2011 / 2012 HR-A-03-V-G4-E-1-60

ISIS Recover. Větrací jednotky. Rekuperační jednotky. Charakteristika. Rozměry. Funkční schéma. Katalog produktů 2011 / 2012 HR-A-03-V-G4-E-1-60 Charakteristika Nástěnná vertikální instalace Vzduchový a 5 m /h Diagonální rekuperátor s účinností až 9 % nebo křížový rekuperátor s účinností až Rozměry HR-A--V-G4-E-1-6 6 % Elektrický drátkový dohřev

Více

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora.

Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem. Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VSC ecocompact VSC S aurocompact Protože myslí dopředu. ecocompact revoluce ve vytápění

Více

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz

Více

VICTRIX Zeus Superior ErP. Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV

VICTRIX Zeus Superior ErP. Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV VICTRIX Zeus Superior ErP Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV MODELOVÁ ŘD VICTRIX Zeus Superior ErP Závěsné plynové kondenzační kotle Topné s vestavěným nerezovým zásobníkem TUV KOMPKTNÍ

Více

Montážní a provozní návod

Montážní a provozní návod Kostečka Group spol. s r.o. Borského 1011/1 CZ 152 00 Praha 5 IČ: 14501899 DIČ: CZ14501899 Montážní a provozní návod JUDO JRSF DN65-DN100 -filtr pro studenou vodu JUDO JRSF-HW DN65-DN100 -filtr pro horkou

Více

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics. www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.

www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics. www.powerplastics.cz Brněnská 30, 591 01 Žďár nad Sázavou, tel./fax: +420 566 630 843, gsm: +420 775 630 843, info@powerplastics.cz OBSAH Úvod... 3 Technická specifikace... 4 Popis filtru... 6 Popis činnosti

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20 NÁVOD K OBSLUZE Zimní sada SWK-20 - plynulá regulace otáček ventilátoru - ovládání ohřívače podle okolní teploty -alarm při vysoké kondenzační teplotě - zobrazení aktuální teploty - mikroprocesorové řízení

Více

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA

TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA TEPELNÁ ČERPADLA VZUCH - VODA www.hokkaido.cz Budoucnost patří ekologickému a ekonomickému vytápění Tepelné čerpadlo vzduch - voda Omezení emisí CO 2 Spotřeba energie Životní prostředí Principem každého

Více

Centrálne odsávače : ZVÁRACIA TECHNIKA

Centrálne odsávače : ZVÁRACIA TECHNIKA ZVÁRACIA TECHNIKA Centrálne odsávače : Odsávání všech 5 ti pracovišť je navrženo pomocí jednoho stacionárního blokového odsavače typu SOS FB 10000.S/RO/PTFs plně automatickou regenerací patronových filtrů

Více

Pro centrální rozvody sterilní tlakové páry ABSOLUTNĚ TĚSNÝ! Zvlhčovač vzduchu pro tlakovou páru z centrálního zdroje CONDAIR ESCO

Pro centrální rozvody sterilní tlakové páry ABSOLUTNĚ TĚSNÝ! Zvlhčovač vzduchu pro tlakovou páru z centrálního zdroje CONDAIR ESCO Pro centrální rozvody sterilní tlakové páry ABSOLUTNĚ TĚSNÝ! Zvlhčovač vzduchu pro tlakovou páru z centrálního zdroje CONDAIR ESCO Rotační keramický ventil systému Condair ESCO v poloze Otevřeno CONDAIR

Více

FVW marvin UNIT DESCRIPTION VERSIONS FEATURES ACCESSORIES. OD 0,9 kw DO 7,3 kw.

FVW marvin UNIT DESCRIPTION VERSIONS FEATURES ACCESSORIES. OD 0,9 kw DO 7,3 kw. FVW 12 74 marvin PODLAHOVÉ NEBO PODSTROPNÍ KLIMATIZAČNÍ JEDNOTKY TYPU FAN-COIL S ODSTŘEDIVÝMI VENTILÁTORY OD 0,9 kw DO 7,3 kw. UNIT DESCRIPTION Klimatizační jednotky Marvin se vyznačuje exkluzivním designem,

Více

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby.

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. Made in Italy GHOST - R Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. LET Z Á R U K A ROZŠÍŘENÁ 11 VÝHODY Vyspělá LED technologie je v tradičním designu LED průmyslové

Více

Tepelné čerpadlo země/voda

Tepelné čerpadlo země/voda Zdroj tepla země 2 Přehled výrobků Zdroj tepla země Tepelná centrála Kompaktní řada Komfortní centrála domácí techniky s pasivním chlazením s pasivním chlazením s pasivním chlazením Tepelný výkon podle

Více

Hasící průrazná sada HPW - FIRE a příslušenství pro hašení. Technická specifikace

Hasící průrazná sada HPW - FIRE a příslušenství pro hašení. Technická specifikace Rychlý a přesný zásah Efektivní hašení požáru vysokotlakou vodní mlhou Eliminuje přímý kontakt s požárem Rychlá a snadná instalace na rameno nebo plošinu Vhodné i pro lehčí zásahové vozy ---- Hasící průrazná

Více

Protiproudé rekuperační jednotky : CRHE V

Protiproudé rekuperační jednotky : CRHE V Protiproudé rekuperační jednotky : RH V RH 7 P VO-PH SV (vodní) Vysoká účinnost (95%) motory Plynule regulovatelné množství vzduchu Možnost vestavného elektrického dohřevu nebo chlazení Snadná úprava vstupní

Více

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3

Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Elektrický parní zvlhčovač vzduchu ZVLHČOVÁNÍ VZDUCHU, KTERÉ MÁ PÁRU! Spolehlivé zvlhčování vzduchu parou s pitnou vodou CONDAIR CP3 Condair CP3 hygienická kvalita páry jednoduchý výběr zařízení díky rozumným

Více

Deskové výměníky. nerezové deskové výměníky izolované čerpadlové skupiny pro přípravu teplé vody. Úsporné řešení pro vaše topení TECHNICKÝ KATALOG

Deskové výměníky. nerezové deskové výměníky izolované čerpadlové skupiny pro přípravu teplé vody. Úsporné řešení pro vaše topení TECHNICKÝ KATALOG TECHNICKÝ KATALOG Deskové výměníky nerezové deskové výměníky izolované čerpadlové skupiny pro přípravu teplé vody REGULUS spol. s r.o. Do Koutů 1897/3, 143 00 Praha 4 Tel.: 241 764 506, Fax: 241 763 976

Více

Protiproudé rekuperační jednotky : CRHE H BAAF

Protiproudé rekuperační jednotky : CRHE H BAAF Protiproudé rekuperační jednotky : RHE H F RHE E P EVO-PH -F\ SH (vodní) Vysoká účinnost (95%) E motory Plynule regulovatelné množství vzduchu Možnost vestavného elektrického dohřevu nebo chlazení Snadná

Více

STACIONÁRNÍ ODVLHČOVAČE CDP TECHNICKÁ SPECIFIKACE

STACIONÁRNÍ ODVLHČOVAČE CDP TECHNICKÁ SPECIFIKACE STACIONÁRNÍ ODVLHČOVAČE CDP TECHNICKÁ SPECIFIKACE Pro bazény do 40 m2 vodní plochy perfektum.cz PERFEKTUMGROUP 0 ŘADA CD Malé, přenosné odvlhčovače pro Váš dům, chatu, kancelář Rodina může prostým dýcháním,

Více

Deskové výměníky. nerezové deskové výměníky izolované čerpadlové skupiny pro přípravu teplé vody. Úsporné řešení pro vaše topení

Deskové výměníky. nerezové deskové výměníky izolované čerpadlové skupiny pro přípravu teplé vody. Úsporné řešení pro vaše topení TECHNICKÝ KATALOG Deskové výměníky nerezové deskové výměníky izolované čerpadlové skupiny pro přípravu teplé vody www.regulus.cz VÝMĚNÍKY TEPLA Nerezové deskové výměníky DV193 Deskové výměníky určené k

Více

Destratifikátor LEO D

Destratifikátor LEO D Destratifikátor LEO D Obsah Základní charakteristika... 3 Konstrukce...4 Rozměry...5 Technická data... 5 Vertikální dosah proudu vzduchu...6 Instalace...6 Výška instalace / plocha ovlivnění...6 Regulace...7

Více

PROSTOROVÉ KLIMATIzAČNí JEDNOTKY. Katalog 2008/2009 Mobilní klimatizační přístroje Klima balíčky

PROSTOROVÉ KLIMATIzAČNí JEDNOTKY. Katalog 2008/2009 Mobilní klimatizační přístroje Klima balíčky PROSTOROVÉ KLIMTIzČNí JEDNOTKY Katalog 2008/2009 Mobilní klimatizační přístroje Klima balíčky Technické údaje jsou platné od 1. ledna 2008 PROSTOROVÉ KLIMTIzČNí JEDNOTKY MOBILNí Pro Váš dobrý pocit si

Více

TECHNICKÝ LIST dvoutrubkový systém 1) Výrobek: FANCOIL IVAR PRODUKTOVÁ ŘADA SL DC 2) Typ: IVAR.SLB DC, IVAR.SLC DC

TECHNICKÝ LIST dvoutrubkový systém 1) Výrobek: FANCOIL IVAR PRODUKTOVÁ ŘADA SL DC 2) Typ: IVAR.SLB DC, IVAR.SLC DC 1) Výrobek: FANCOIL IVAR PRODUKTOVÁ ŘADA SL DC dvoutrubkový systém 2) Typ: IVAR.SLB DC, IVAR.SLC DC 3) Charakteristika použití: Slouží k vytápění a chlazení prostor Možnost vertikální a po doplnění horizontální

Více

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE DEHUMID.

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE DEHUMID. MOBILNÍ ODVLHČOVAČE DEHUMID. TECHNICKÁ SPECIFIKACE perfektum.cz PERFEKTUMGROUP / 0 ŘADA CD Malé, přenosné odvlhčovače pro Váš dům, chatu, kancelář Rodina může prostým dýcháním, vařením, koupelí či sušením

Více

Úprava vzduchu filtrace

Úprava vzduchu filtrace Úprava vzduchu filtrace Vše potřebné pro profesionální filtraci stlačeného vzduchu Komponenty i celé sestavy. Naše filtrační zařízení spolehlivě odstraní z vašeho stlačeného vzduchu pevné částice, vodu,

Více

M O B I L N Í O D V L H Č O V A Č E

M O B I L N Í O D V L H Č O V A Č E M O B I L N Í O D V L H Č O V A Č E M O B I L N Í O D V L H Č O V A Č E C D T Mějte vlhkost pod kontrolou, ať jste kdekoliv Mobilní odvlhčovače CDT od dánské společnosti Dantherm nabízejí rychlou a snadnou

Více

SUŠIČKY S MAKROMOLEKULÁRNÍMI SÍTY

SUŠIČKY S MAKROMOLEKULÁRNÍMI SÍTY SUŠIČKY S MAKROMOLEKULÁRNÍMI SÍTY Na základě dlouholetých zkušeností nabízíme ucelenou řadu sušiček s makromolekulárním sítem, kdy jsme schopni vyhovět různorodým potřebám našich zákazníků na sušení plastových

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Myčka GS 215(400V) Naše cena bez DPH : 105.000 Kč Naše cena s DPH : 127.050 Kč Dostupnost: Již není v naší nabídce Toto zboží nelze koupit Varianty provedení myčky GS 215: Počkejte prosím, myčka ještě

Více

Tropické klima pro zrání Vašich výrobků

Tropické klima pro zrání Vašich výrobků Tropické klima pro zrání Vašich výrobků 93 E E 112 94 Kompaktní malé rozměry Ultrazvukové zvlhčování Ušlechtilé materiály Komfortní ovládání Osvětlení LED Klimatizační jednotka je určena pro využití v

Více

ZASTOUPENÍ VE VÍCE NEŽ 50.ZEMÍCH

ZASTOUPENÍ VE VÍCE NEŽ 50.ZEMÍCH STEAM HUMIDIFICATION Nordmann Engineering Ltd. Talstrasse 35-37 8808 Pfäffikon, Switzerland Phone +41 55 416 66 06, Fax +41 55 416 62 46 info@nordmann-engineering.com www.nordmann-engineering.com 0000000

Více

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: AUTOMATICKÝ ODLUČOVAČ VZDUCHU 2) Typ: IVAR.DISCAL 551 3) Charakteristika použití:

TECHNICKÝ LIST 1) Výrobek: AUTOMATICKÝ ODLUČOVAČ VZDUCHU 2) Typ: IVAR.DISCAL 551 3) Charakteristika použití: 1) Výrobek: AUTOMATICKÝ ODLUČOVAČ VZDUCHU 2) Typ: IVAR.DISCAL 551 3) Charakteristika použití: Automatické odlučovače vzduchu se využívají k průběžnému odstranění vzduchu obsaženého v hydraulických okruzích

Více

ADS SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE

ADS SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Adsorpční sušičky ADS SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Stlačený vzduch Kompresor, který pracuje při okolní teplotě 20 C s relativní vlhkostí 70 % obsahuje 12 g vody v každém vyrobeném Nm³ vzduchu vstupní vzduch

Více

KATALOG VÝROBKŮ DEMI ŘADA PŘÍSTROJŮ REVERZNÍ OSMÓZY PRO PŘÍPRAVU VELMI ČISTÉ VODY. ver /07/2009

KATALOG VÝROBKŮ DEMI ŘADA PŘÍSTROJŮ REVERZNÍ OSMÓZY PRO PŘÍPRAVU VELMI ČISTÉ VODY. ver /07/2009 KATALOG VÝROBKŮ DEMI ŘADA PŘÍSTROJŮ REVERZNÍ OSMÓZY PRO PŘÍPRAVU VELMI ČISTÉ VODY ver. 003-28/07/2009 DEMI DEMI Demistanice typové řady DEMI slouží k výrobě demineralizované vody bez použití chemikálií,

Více

Návody na montáž, obsluhu a údržbu

Návody na montáž, obsluhu a údržbu OHŘÍVAČE RBK NÁVODY NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU 1. Popis Ohřívač se skládá z topné sekce, pláště, skříně svorkovnice a vlastní svorkovnice. Topné elementy jsou vyrobeny z antikorozní oceli, plášť a skříň

Více

TEPELNÁ ČERPADLA EKOLOGICKÁ A ÚSPORNÁ ŘEŠENÍ PRO RODINNÉ DOMY, BYTOVÉ DOMY, VEŘEJNÉ OBJEKTY A FIRMY

TEPELNÁ ČERPADLA EKOLOGICKÁ A ÚSPORNÁ ŘEŠENÍ PRO RODINNÉ DOMY, BYTOVÉ DOMY, VEŘEJNÉ OBJEKTY A FIRMY TEPELNÁ ČERPADLA EKOLOGICKÁ A ÚSPORNÁ ŘEŠENÍ PRO RODINNÉ DOMY, BYTOVÉ DOMY, VEŘEJNÉ OBJEKTY A FIRMY Systém topení a ohřevu TUV s tepelným čerpadlem VZDUCH-VODA KOMPAKT Vhodný pro všechny typy objektů včetně

Více

3. FILTRACE. Obecný princip filtrace. Náčrt. vstup. suspenze. filtrační koláč. výstup

3. FILTRACE. Obecný princip filtrace. Náčrt. vstup. suspenze. filtrační koláč. výstup 3. FILTRACE Filtrace je jednou ze základních technologických operací, je to jedna ze základních jednotkových operací. Touto operací se oddělují pevné částice od tekutiny ( směs tekutiny a pevných částic

Více

SoftTerm. Úsporné topné systémy na základě infra panelu STEP

SoftTerm. Úsporné topné systémy na základě infra panelu STEP -- SoftTerm Úsporné topné systémy na základě infra panelu STEP Základní vlastnosti infra panelu STEP Konec plýtvání elektrickou energií Systém elektrického vytápení na základě infra panelu STEP poskytuje

Více

Parní zvlhčovače s přímým vstřikem páry

Parní zvlhčovače s přímým vstřikem páry zvlhčovače s přímým vstřikem páry Přímý vstřik páry zajišťuje kvalitní řízení vlhkosti vzduchu. Výzkum a vývoj v oblasti separace vlhkosti, používání lehkých nerezových ocelí a injekčních trubic vytápěných

Více

Klimatizační jednotky pro IT

Klimatizační jednotky pro IT Klimatizační jednotky pro IT Moderní Flexibilní Efektivní Úsporné Přehled jednotek CoolTeg Plus a CoolTop CoolTeg Plus CW CoolTeg Plus DX CoolTeg Plus XC CoolTop Instalace Mezi IT rozvaděče Na střechu

Více

Regulační souprava ADEX Midi RC

Regulační souprava ADEX Midi RC Příloha k příručce pro montáž a obsluhu Regulační souprava ADEX Midi RC Souprava ADEXaMidiaRC Souprava ADEXaMidiaRC je určena pro řízení teplovodních topných systémů, které mají jeden nebo více topných

Více

Opláštění Opláštění je vyrobeno z dvouvrstvého aluzinku s 20mm vnitřní tepelnou a zvukovou izolační vrstvou minerální vlny.

Opláštění Opláštění je vyrobeno z dvouvrstvého aluzinku s 20mm vnitřní tepelnou a zvukovou izolační vrstvou minerální vlny. Rekuperační jednotky VUT 300 E2V EC Vzduchotechnické rekuperační jednotky s kapacitou až 300 m 3 /h, dvěma elektrickými ohřívači pro studené klima a účinností rekuperace až 95 % v tepelně a zvukově izolovaném

Více

ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA.

ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA. Defensor PH15/PH28 ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA. Defensor PH15/PH28 Proč Defensor PH15 a Defensor PH28?

Více

Allegro. Šroubové kompresory ALLEGRO 8-14

Allegro. Šroubové kompresory ALLEGRO 8-14 Allegro Šroubové kompresory ALLEGRO 8-14 Dědictví značky ALUP Název firmy založené v roce 1923 v německém Köngenu byl odvozen od produktů pro automobilový průmysl, které byly vyráběny v malé mechanické

Více

SAVANA. jednotka je vyrobena z nerezové oceli. Rozměry [mm] A B C D E F G

SAVANA. jednotka je vyrobena z nerezové oceli. Rozměry [mm] A B C D E F G vodní ohřívač CHARAKTERISTIKA Široká a variabilní řada vysoce výkonných vytápěcích jednotek určených pro montáž na stěnu i strop. Určena pro průmyslové a zemědělské areály, sklady, výrobní a sportovní

Více

Technická specifikace CDP

Technická specifikace CDP Technická specifikace CDP Revision DD 280113-CZ Pro bazény do 100 m2 vodní plochy CDP 75 Str. 2 CDP 125 Str. 6 CDP 165 Str. 10 POZNÁMKY Str. 15 Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP AIR PERFEKTUM Group, s.r.o.

Více

Jestliže je ohřívač v činnosti, je nutné zajistit minimální průtok vzduchu (viz. tabulka).

Jestliže je ohřívač v činnosti, je nutné zajistit minimální průtok vzduchu (viz. tabulka). OHŘÍČE RB NÁODY N MONTÁŽ, OBSLUHU ÚDRŽBU 1. Popis Ohřívač se skládá z topné sekce, pláště, skříně svorkovnice a vlastní svorkovnice. Topné elementy jsou vyrobeny z nerezové oceli, plášť a skříň z galvanizovaného

Více