KRÁSA A PŘITAŽLIVOST

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KRÁSA A PŘITAŽLIVOST"

Transkript

1 NOVÝ PEUGEOT RCZ

2 SÍLA A VÝJIMEČNOST Harmonie síly a elegance nový Peugeot RCZ jemným, ale působivým způsobem oživuje své jedinečné rysy. Zachovává si originalitu koncepčního vozu, jenž stál u jeho zrodu, a dál ji rozvíjí do mimořádně elegantní a exkluzivní podoby. Peugeot RCZ je zkrátka neodolatelný a jeho moderní a temperamentní vzhled vás fascinuje! Model RCZ, oceněný laickou i odbornou veřejností pro svůj dokonalý design a držitel ceny 24 hodin na okruhu Nürburgringu v roce 2010, 2011 a 2012, nabízí i tentokrát výjimečné spojení mechanické síly a ušlechtilé automobilové krásy.

3

4

5 KRÁSA A PŘITAŽLIVOST S novou přední maskou umocňuje model RCZ své charisma a temperament. Precizně tvarovaná LED světla v podobě výrazných drápů září ve dne i v noci jejich dokonalost nelze přehlédnout! Elegantně protáhlé xenonové* světlomety se směrovým nastavením a titanovou maskou propůjčují novému Peugeotu RCZ nanejvýš moderní a vzhled dávající tušit použití nejmodernějších technologií. * Na přání

6

7 TEMPERAMENT A ELEGANCE Harmonicky propracované křivky zjemňují dynamiku nového modelu RCZ a propůjčují mu noblesní vznešenost. Vypracované boky a velkoryse stavěné blatníky jsou výrazem síly a dominance. Exkluzivní střešní oblouky elegantně vykreslují profil karoserie a stylovou originalitu celku dotváří střecha s prohlubní uprostřed - symbol modelu RCZ z pohledu designu i aerodynamických vlastností.

8 DOKONALOST A EMOCE

9

10 PŘESNOST A OBRATNOST V oblasti jízdních vlastností je nový model RCZ nositelem toho nejlepšího z know-how značky Peugeot. Přesnost, dokonalý kontakt, silné emoce model RCZ posouvá laťku na tu nejvyšší hranici a za volantem vám zprostředkuje zážitek, který rozjitří všechny vaše smysly. Nastavitelné zadní křídlo optimalizuje obratnost vozu a zesiluje aerodynamický přítlak. Díky přesnému řízení a velmi výkonným a odolným brzdám se řidič může spolehnout na perfektní reaktivitu a spolehlivé chování vozidla. Nový Peugeot RCZ má nižší těžiště a posílené podvozkové části a může tak nabídnout jisté vedení stopy a bezvadnou směrovou stabilitu.

11

12

13 KOMFORT A EMOCE Vrcholný zážitek z jízdy pro vás ve skutečnosti začíná již v okamžiku, kdy usednete na místo pilota a poprvé sevřete volant svého vozu RCZ Sportovní sedadla dokonale vedou vaše tělo a dodávají vám pocit jistoty a důvěrného kontaktu s vozem. Volant a všechny ovladače vám zcela přirozeně padnou do ruky a podporují pocit komfortu a vlády nad vozem. Zásluhou speciální technologie Sound System* se zvukový projev motoru mění podle režimu otáček a jeho zvuk je nezaměnitelný. V kabině vozu navíc vládne akustický a vibrační komfort té nejvyšší úrovně a tak si zvukové kvality motoru můžete skutečně užít. * K dispozici v základní výbavě pro motor 1.6 THP 200 k nebo na přání v sadě Pack Sport pro motor 1.6 THP 156 k s manuální nebo automatickou převodovkou.

14 UŠLECHTILOST A POTĚŠENÍ Jakmile řidič nastoupí do vozu RCZ, ocitne se v prostředí zasvěceném vytříbenému stylu a komfortu, kde se ušlechtilé materiály snoubí s elegancí tvarů. Palubní deska s hliníkovými* ozdobnými prvky na středovém panelu má elegantní design, který ladí s exkluzivním interiérem tohoto výjimečného kupé. Povrch s inovativní strukturou má vysoce kvalitní a technický vzhled a ukazatele sdruženého přístroje s kovovým nebo karbonovým podkladem nezapřou svůj sportovní původ. Model RCZ může být vybaven systémy WIP Sound nebo WIP Nav Plus (RT6)** s novým programem na úpravu zvuku Arkamys, který se stará o optimální kvalitu zvuku a vyváženou prostorovou reprodukci nástrojů i hlasů v prostoru celé kabiny vozu.

15 Součástí systému WIP Nav Plus** je výkonná a rychlá navigace s barevnou 7 obrazovkou s vysokým rozlišením a možností zobrazení pohledu na mapu z ptačí perspektivy. K dispozici jsou i další funkce: CD MP3 přehrávač v čelním panelu, rádio s tritunerem, technologie Bluetooth, Jack a USB vstup a informace o úsecích s omezenou rychlostí na hlavních silničních tazích. Vyšší verze systému WIP COM 3D** pak navíc nabízí soubor 3D map na pevném disku, CD a DVD přehrávač, funkci Juke Box s kapacitou 10 GB a propracované hlasové ovládání. * K dispozici s doplňkem kožené čalounění Club a celokožené čalounění Integral. ** Na přání Zobrazená verze: na přání dvoubarevné kožené čalounění Club/ Cohiba Mistral a navigační systém WIP Com 3D**.

16 DOKONALOST A DETAILY Design každého prvku byl velmi pečlivě propracován a stejně zodpovědně se návrháři věnovali i výběru kvalitních a ušlechtilých materiálů. Lem kolem manžety řadicí páky je nově černě lakovaný a dveře zdobí kožené* výplně, které umocňují luxusní vzhled a eleganci interiéru nového modelu RCZ. Kožené* čalounění sedadel s dvojitými vnějšími švy, matně chromované dekory a věnec volantu potažený perforovanou kůží patří mezi další exkluzivní prvky, které vás přenesou do světa luxusních sportovních kupé. * K dispozici s doplňky na přání koženým i celokoženým čalouněním a v kombinaci s kůží Club/Alcantara, sedadla jsou potažená kůží v kombinaci s jiným materiálem.

17

18 Dvě místa navíc rozšíří vaše možnosti Zadní sedadla byla navržena s maximální péčí a v dokonalé harmonii s předními sedadly. Těží z architektonické koncepce střechy přínos dvojitého zaoblení je zřejmý, díky němu totiž mají příležitostní cestující na zadních místech dostatek prostoru. Peugeot RCZ myslí na váš maximální komfort ve všech ohledech, dokazuje to například i funkce Snadný přístup na zadní sedadla: opěradlo předního sedadla se po odklopení automaticky vrátí do své původní polohy. Zobrazená verze: dvoubarevné kožené čalounění sedadel Club Lama Mistral, sedadla jsou potažená kůží v kombinaci s jiným materiálem.

19 PROSTOR A ESTETIKA

20 DESIGN A KAPACITA I estetický vůz pro potěšení umí být praktický. Při odjezdu na prodloužený víkend jistě oceníte zavazadlový prostor o objemu 384 l (321 dm 3 VDA) a další odkládací prostory pod podlahou vozu. Sklopením opěradla zadního sedadla lze zvětšit jeho přepravní kapacitu na maximálních 760 l (639 dm 3 VDA). Velká pozornost byla věnována také stylu a provedení zavazadlového prostoru. Boky i podlaha jsou pokryty kobercem a oka na síť k uchycení zavazadel jsou chromovaná.

21

22 1.6 THP 200 k MAN 6 Tento motor umožní řidiči využít veškerý potenciál sportovně laděného podvozku. S maximálním točivým momentem 275 Nm při ot./min a výkonem 147 kw při ot./min dosahuje RCZ při rozjezdu a zrychlení prvotřídních výkonů (na 5. stupeň zrychlí z 80 na 120 km/h za 6,5 s, z 0 na 100 km/h za 7,5 s ), přičemž spotřeba paliva v kombinovaném provozu nepřesáhne 6,7 l/100 km (155 g CO 2 /km). 1.6 THP 156 k MAN 6 Přeplňovaný benzinový motor s přímým vstřikováním dosahuje skvělého poměru mezi výkonem (240 Nm od ot./min a maximální výkon 115 kw při ot./min) a spotřebou paliva (6,4 l/100 km; emise CO 2 s manuální převodovkou 149 g/km). BENZIN BENZIN SPORTOVNÍ A VÝKONNÝ Exkluzivní automobil, jakým je i nový Peugeot RCZ, musí samozřejmě pohánět motory s prvotřídními výkony a parametry: velkorysým točivým momentem a výkonem, příznivou spotřebou paliva i emisemi CO 2, které odpovídají emisním normám Euro THP 156 k AUT 6 Stejný motor je k dispozici také s novou sekvenční automatickou šestistupňovou převodovkou (spotřeba v kombinovaném provozu 7,3 l/100 km a emise CO g/km). BENZIN 2.0 HDI FAP 163 k MAN 6 Motor o objemu cm 3 dosahuje maximálního výkonu 120 kw při ot./min a nabízí i velkorysý točivý moment 340 Nm při ot./min. Aby mohl poskytovat podobné výkony je vybaven turbokompresorem s variabilní geometrií lopatek, vysokotlakým čerpadlem, díky kterému lze ve společné rampě dosáhnout tlaku barů, a solenoidními vstřikovači s osmi otvory. Spotřeba v kombinovaném provozu je pouhých 5,0 l/100 km (emise CO g/km). DIESEL

23

24 PEUGEOT A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Peugeot neustále rozšiřuje svou nabídku vozů s nízkými emisemi více než polovina celosvětově prodaných vozů značky má emise CO 2 nižší než 140 g/km. Těchto výsledků bylo dosaženo díky účinným technologiím, v jejichž zavádění je Peugeot světovou jedničkou: filtr pevných částic FAP (uveden v roce 2000 s modelem 607) dnes najdeme u většiny dieselových motorů a celkem bylo s tímto filtrem prodáno 2,1 milionů vozů Peugeot (snižuje emise nespálených částic o 99,9 %), revoluční technologie Stop & Start, vývoj nové generace motorů HDi, HDI FAP Technologie HDI je spojená s velice účinným systémem snižování emisí - filtrem pevných částic (FAP). Jedná se o samočisticí zařízení, které snižuje množství pevných nespálených částic ve výfukových plynech dieselových motorů na hranici měřitelnosti (0,004 g/km) a dělá z nich tak ekologicky čisté motory. UKAZATEL ZMĚNY PŘEVODOVÉHO STUPNĚ* Ukazuje řidiči optimální okamžik pro změnu převodového stupně a umožňuje tak u verzí s manuální převodovkou optimalizovat spotřebu paliva. * K dispozici podle zvoleného motoru.

25 SPOTŘEBA A EMISE Benzin Převodovka Městský provoz Mimoměstský provoz Kombinovaný provoz Emise CO 2 (g/km) 1.6 THP 200 k MAN 6* 8,8 5,6 6, THP 156 k MAN 6* 8,9 5,1 6, THP 156 k AUT 6** 10,3 5,5 7,3 168 Diesel 2.0 HDI FAP 163 k MAN 6* 6,5 4,2 5,0 130 MAN 6: manuální šestistupňová převodovka AUT 6: automatická šestistupňová převodovka Standardizovaná spotřeba (l/100 km) Spotřeba paliva a emise uvedené v tabulce odpovídají motorům Euro5. Emisní norma vašeho vozu je uvedena v jeho technických parametrech. 2-Tronic = robotizovaná pětistupňová převodovka se sekvenčním ovládáním, MAN5 = pětištupňová manuální převodovka, AUT4 = čtyřstupňová automatická převodovka Logo Blue Lion označuje verze s nižšími emisemi CO 2. Spotřeba paliva uvedená v tabulce odpovídá hodnotám schváleným podle evropské směrnice, která je platná pro všechny výrobce a osobní vozy prodávané na evropském trhu. Tyto hodnoty vám při výběru umožní jednotlivé vozy objektivně porovnat. - Spotřeba ve městě se měří při jízdě v městském provozu na trase dlouhé přibližně 4 km. - Spotřeba mimo město se měří na trase dlouhé přibližně 7 km. - Spotřeba v kombinovaném provozu je průměrem obou předchozích hodnot na trase přibližně 11 km. Hodnoty byly naměřeny při pevně stanovených zkušebních podmínkách (teplota, hmotnost, charakteristiky testovací lavice atd.) a při mírném stylu jízdy. Spotřeba se samozřejmě může ve skutečném provozu lišit od homologovaných hodnot vlivem nejrůznějších podmínek: atmosférické podmínky, zatížení vozu, styl jízdy, tlak vzduchu v pneumatikách, nainstalované střešní nosiče (i bez nákladu), používání klimatizace a/nebo topení, technický stav vozidla (doporučení k eko-jízdě najdete na

26 BEZPEČNOST Brzdová soustava a systém ESP Aby stabilita vozu byla za všech okolností optimální a vaše potěšení z jízdy co největší, je Peugeot RCZ vybaven kompletním brzdovým systémem, který kombinuje několik funkcí: Elektronický stabilizační systém ESP působí spolu s protiskluzovým systémem (ASR) na brzdy a kontrolu motoru a na povrchu s nízkou adhezí zamezuje prokluzu kol, dynamická kontrola stability neustále porovnává informace předávané snímačem úhlu natočení volantu a snímačem odstředivé síly, která na vůz působí, koriguje přetáčivé nebo nedotáčivé tendence a v mezích fyzikálních zákonů vrátí váš Peugeot RCZ na původní dráhu, systém proti zablokování kol (ABS) vám pomůže zachovat si nad vozem kontrolu při prudkém brzdění na kluzkém povrchu, elektronický rozdělovač brzdného účinku (REF) působí na každé kolo zvlášť, aby účinnost brzdění byla zejména v zatáčkách vyšší, podpora brzdění EVA pomáhá v kritické situaci zvýšit efektivitu brzdné reakce, detektor tlaku v pneumatikách vás upozorní na podhuštění nebo defekt na pneumatice a určí, o které kolo se jedná. Inteligentní kontrola pohonu Inteligentní protiprokluzový systém je oproti původnímu doplněn o novou funkci. Je schopen okamžitě detekovat podmínky zhoršené sjízdnosti vozovky (sníh, náledí), které by mohly znamenat obtížný rozjezd a ztrátu kontroly nad vozidlem. Za těchto okolností inteligentní kontrola pohonu zastoupí funkci ASR a omezí prokluz předních kol tak, aby byla zajištěna účinnost pohonu a zachována dráha vozu. Vyšší bezpečnost V souladu se sportovním potenciálem modelu RCZ je vůz vybaven tak, aby vám mohl zajistit maximální bezpečnost. Základem je bezvadná směrová stabilita, tu doplňuje odolná struktura karoserie, která je schopná efektivně rozložit energii čelního a bočního nárazu, a ochranu uvnitř kabiny zajišťuje inteligentní zádržný systém. Nastavitelné zadní křídlo Peugeot RCZ je vybaven nastavitelným zadním křídlem, jehož úhel sklonu se nastavuje automaticky podle rychlosti vozu nebo manuálním ovladačem podle přání řidiče. Křídlo optimalizuje proudění vzduchu a aerodynamický přítlak na záď vozu. Airbagy Účinnou ochranu cestujících v novém voze RCZ zajišťují 4 airbagy čelní airbag řidiče a spolujezdce a 2 boční airbagy hrudník/pánev.

27

28 UNIKÁTNÍ A OSOBNÍ Nový Peugeot RCZ splní každé vaše přání. Bohaté možnosti personalizace jsou propracované do posledního detailu a vyznačují se vysokou úrovní kvality. Kůže*, chrom a hliník ušlechtilé a moderní materiály vytváří různé kombinace, které z vašeho vozu RCZ učiní skutečně unikátní automobilové dílo. * Sedadla jsou potažená kůží v kombinaci s dalšími materiály.

29

30 ČALOUNĚNÍ SEDADEL

31 CELOKOŽENÉ ČALOUNĚNÍ FRISSON (NA PŘÁNÍ) Silná a hladká kůže s jemnou strukturou v elegantním šedo-modrém odstínu navržená speciálně pro Peugeot RCZ vás uvádí do exkluzivního světa sportu. Vnější strana sedadel, výplně dveří a středová opěrka jsou potažené černou kůží Mistral, která kontrastuje s šedou kůží Frisson na vnitřní ploše sedadel, horní části palubní desky a lemu řadicí páky. Celokožené čalounění Frisson spolu s elegantními hliníkovými dekory dodává interiéru moderní a velmi ušlechtilý vzhled. Sedadla jsou potažená kůží v kombinaci s dalšími materiály.

32 DVOUBAREVNÉ KOŽENÉ ČALOUNĚNÍ COHIBA MISTRAL (NA PŘÁNÍ) Nové dvoubarevné kožené čalounění Cohiba Mistral vytváří decentní kontrast mezi vnitřní (hnědá kůže Cohiba) a vnější (černá kůže Mistral) částí sedadel. Výplně dveří v hnědé kůži Cohiba elegantně ladí s vnitřním provedením sedadel. Nové kožené čalounění, sedadla jsou potažená kůží v kombinaci s dalšími materiály.

33 KŮŽE NAPPA MISTRAL & ALCANTARA STORM (NA PŘÁNÍ) Nové kožené čalounění, sedadla jsou potažená kůží v kombinaci s dalšími materiály. KŮŽE NAPPA COHIBA & ALCANTARA MATINAL (NA PŘÁNÍ) Nové kožené čalounění, sedadla jsou potažená kůží v kombinaci s dalšími materiály.

34 CELOKOŽENÉ ČALOUNĚNÍ MISTRAL (NA PŘÁNÍ) Sedadla, palubní deska a výplně dveří potažené silnou hladkou kůží Mistral v černé barvě umocní luxusní sportovní charakter vašeho nového vozu RCZ. Sedadla jsou potažená kůží v kombinaci s dalšími materiály.

35 POLOKOŽENÉ ČALOUNĚNÍ: KŮŽE CLUB NAPPA MISTRAL/LÁTKA KOTO 3D (NA PŘÁNÍ) LÁTKOVÉ ČALOUNĚNÍ MARSTON TRAMONTANE V ČERNÉ BARVĚ

36 Bílá Opale Šedá Haria Modrá Tuanake Šedá Sidobre BARVY KAROSERIE Moderní a elegantní paleta 8 standardních, metalických nebo perleťových barev byla sestavena z odstínů, které citlivě zdůrazňují vzhled a tvar hliníkových střešních oblouků, originální zaoblení střechy a zadního okna nového vozu RCZ. Standardní barva (v základní výbavě): bílá Opale Metalické nebo perleťové barvy (na přání): šedá Haria, modrá Tuanake, šedá Sidobre, černá Perla Nera, bílá Nacré, hnědá Guaranja a červená Erythrée.

37 Černá Perla Nera Bílá Nacré Hnědá Guaranja Červená Erythrée

38 STŘEŠNÍ OBLOUKY Svůj nový vůz RCZ můžete od ostatních odlišit také barvou střešních oblouků. Máte na výběr z 3 barev: hliníkové, pískové* a nově také matné černé*. * Na přání

39 HLINÍKOVÁ KOLA Eleganci a temperament svého nového vozu RCZ zdůrazníte hliníkovými koly 18 nebo 19 s moderním sportovním designem. Vybírat můžete z bohaté nabídky celkem 10 typů včetně nových kol Technical 19 zdobených tmavě šedou Grey nebo světle šedou Hephaïs. Original 18 Original 18 Dark Grey* Original 18 Full Pirit Grey* Technical 19 Hephaïs* Technical 19 Grey* Sortilège 19 * Sortilège 19 Mat Black Onyx* Sortilège 19 Midnight Silver* Solstice 19 Anthra Grey* Solstice 19 Mat Black Onyx* * Na přání, pneumatiky, na které lze nasadit sněhové řetězy, jsou k dispozici v síti a je možné je použít na 18 disky. BRZDOVÉ TŘMENY Další decentní náznak temperamentu a sportovního potenciálu vašeho nového vozu RCZ lesklé černé* brzdové třmeny. * Na přání

40 KRYTY VNĚJŠÍCH ZPĚTNÝCH ZRCÁTEK * Dalším specifickým prvkem mohou být lesklé černé kryty vnějších zpětných zrcátek, které umocní exkluzivní a moderní charakter vašeho vozu RCZ. PŘEDNÍ ČÁST VOZU* Lesklé černé lišty přední masky jsou decentním doplňkem ve sportovním stylu RCZ. A nové xenonové světlomety se směrovým nastavením a titanovou maskou propůjčí vašemu novému vozu vzhled, kterým se odliší! ZÁLEŽÍ JEN NA VÁS Svůj osobní styl můžete vyjádřit řadou exkluzivních způsobů personalizace. Nový Peugeot RCZ se tak může stát vaším osobním a unikátním dílem.

41 POLEPY KAROSERIE* Nabídka 3 nových polepů karoserie vám dává možnost upravit si svůj nový vůz RCZ podle vlastních představ. KRYT STŘECHY Karbonový kryt střechy je v nabídce v lesklém nebo matném provedení. Použitím pravého karbonu zdůrazníte technologicky vyspělý charakter svého vozu RCZ. * Na přání

42 2 1 UKÁZKY PERSONALIZACE VOZU Jedna varianta z mnoha Příklad personalizace, který si pohrává s kontrastem odvážné originality a klasické noblesy, bílé a černé, chromu a karbonu, divokého lesku a střídmého matu

43 3 VARIANTA 1 VARIANTA 2 VARIANTA 3 - barva karoserie hnědá Guaranja, - střešní oblouky v pískové barvě, - hliníková kola 19 Solstice Mat Black Onyx, - xenonové světlomety s tmavou maskou v barvě Titane. - barva karoserie bílá Opale, - střešní oblouky v matné černé barvě, - hliníková kola 18 Full Pirit Grey. - barva karoserie černá Perla Nera, - Pack Black: kryty vnějších zrcátek, lišty přední masky, střešní oblouky a brzdové třmeny v černé barvě, - hliníková kola 19 Sortilège Mat Black Onyx.

44 2 1 UKÁZKY PERSONALIZACE VOZU Ale můžete si dovolit i sportovnější styl: matné polepy na zářivé metalické barvě karoserie. Některý z 3 typů polepů může váš Peugeot RCZ změnit ze všech úhlů pohledu a zdůraznit jeho individualitu a atletické rysy.

45 3 VARIANTA 1 VARIANTA 2 VARIANTA 3 - barva karoserie šedá Sidobre, - polepy na spodní část dveří v šedé a červené barvě s logem «RCZ», - hliníková kola 19 Technical Hephaïs - Pack Black: kryty vnějších zrcátek, lišty přední masky, střešní oblouky a brzdové třmeny v černé barvě, - xenonové světlomety s tmavou maskou v barvě Titane. - barva karoserie červená Erythrée, - polepy na kapotu a víko zavazadlového prostoru (černé pruhy umístěné uprostřed), - Pack Black: kryty vnějších zrcátek, lišty přední masky, střešní oblouky a brzdové třmeny v černé barvě, - hliníková kola 19 Sortilège Mat Black Onyx, - xenonové světlomety s tmavou maskou v barvě Titane. - barva karoserie šedá Haria, - polepy na kapotu a víko zavazadlového prostoru (úzké šedé pruhy umístěné vpravo), - hliníková kola 19 Solstice Mat Black Onyx.

46 PŘÍSLUŠENSTVÍ Podpořte výjimečný charakter svého vozu RCZ - jeho elegantní, moderní a odvážný styl Vyberte si z nabídky originálního příslušenství prvky, které zdůrazní jeho originalitu a technologickou vyspělost a současně zvýší i jeho praktičnost. Sportovní volant potažený kůží a Alcantarou Manžeta řadicí páky Alcantara Koberečky Premium Karbonové kryty vnějších zpětných zrcátek Potah na vůz Ochranné pásy na nárazník Koberec do zavazadlového prostoru a zarážky Tažné zařízení demontovatelné bez nářadí a nosič kol Více informací o novém voze Peugeot RCZ, specifikaci jeho výbavy, doplňky, technické parametry, podrobnosti o možnostech personalizace vozu i jeho údržbě najdete na našich internetových stránkách.

47 SERVISNÍ SÍŤ A SLUŽBY S vozem Peugeot získáte mimo jiné také zázemí a oporu rozsáhlé servisní sítě, která je svou profesionalitou, vybavením a kvalitou poskytovaných služeb garantem vaší maximální spokojenosti. Můžete si být jisti, že se obracíte na odborníky, kteří rozumí vašim potřebám a jsou schopni je efektivně uspokojit. Jsme spolehlivá značka a vaši důvěru si při budování našeho dlouhodobého vztahu zasloužíme. PRO VÁŠ KLID ZÁRUKA VÝROBCE Kvalita je u společnosti Peugeot prioritou: zázemí profesionální sítě, smluvní záruka výrobce 2 roky na díly a práci bez omezení počtu najetých kilometrů a 12 let na neprorezavění karoserie. PEUGEOT ASSISTANCE Jediný telefonát vyřeší nepředvídané situace na území všech států Evropské unie. Služba Peugeot Assistance je vám k dispozici nepřetržitě 7 dní v týdnu, 24 hodin denně zdarma na tel.: v rámci ČR nebo na tel.: v případě, že voláte ze zahraničí. SERVISNÍ SMLOUVY PEUGEOT (*) Servisní prohlídky a pravidelná údržba způsob, jak jezdit v klidu a s jistotou. Od asistenční pomoci po opravu v případě poruchy, výměnu opotřebovaných dílů v rámci údržby úroveň poskytnutých služeb si zvolíte vy sami. A navíc se stále můžete spolehnout na kvalitu Peugeot. ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍLY Záruka kvality, bezpečnosti a spolehlivosti každý z originálních dílů Peugeot byl pečlivě testován a prověřován s ohledem na vaši bezpečnost. Záruka na díly je u participujících koncesionářů Peugeot 1 rok. ZELENÁ LINKA PEUGEOT Veškeré informace o modelech a akcích společnosti Peugeot se dozvíte na bezplatné telefonní lince: PRO VAŠE POTĚŠENÍ PEUGEOT BUTIK Kompletní řada originálního příslušenství a doplňků Peugeot navržená na míru vašemu vozu. Ale také drobnosti pro osobní potěšení vaše nebo vašich blízkých. INTERNET Objevte internetové stránky Peugeot na adrese: PRůZKUM SPOKOJENOSTI ZÁKAZNÍKů Za účelem neustálého zvyšování kvality našich služeb Vás může telefonicky kontaktovat naše partnerská společnost GfK Czech s dotazníkem hodnocení poprodejních služeb provedených na vašem voze. Jeho vyplněním přispějete ke zlepšení služeb poskytovaných v síti Peugeot. (*) Podmínky a způsoby využití těchto smluv, záruk a servisních služeb jsou uvedeny v příslušných smluvních dokumentech, které si můžete vyžádat u svého koncesionáře Peugeot. Informace a obrazové dokumentace použité v tomto katalogu vycházejí z technických parametrů známých v době tisku dokumentu. Uvedená výbava je v závislosti na verzi výbavou základní nebo na přání. V souladu s neustálým vývojem svých výrobků si společnost PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s. r. o. vyhrazuje právo změny technických parametrů, základní výbavy, doplňků na přání, barev a potahů bez předchozího upozornění. Odstíny uvedené v tomto katalogu mohou být díky reprodukci odlišné od skutečných barev a potahů. Katalog má pouze informativní charakter, není smluvním dokumentem. Další upřesnění a dodatečné informace žádejte u svého obchodního zástupce značky Peugeot. Katalog ani jeho části nemohou být dále použity bez výslovného souhlasu společnosti Automobiles Peugeot.

48 02/2013 PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. Razítko koncesionáře

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208 PŘÍSLUŠENSTVÍ 208 OSOBITOST Vybrali jste si vůz Peugeot 208 a uskutečnili jste tak opravdový generační skok. Je to moderní a technologicky dokonalý vůz a jeho přirozená intuice vás nepřestává příjemně

Více

Nové RCZ: síla čistých emocí

Nové RCZ: síla čistých emocí TISKOVÁ ZPRÁVA 12. září 2012 Nové RCZ: síla čistých emocí Peugeot zvyšuje svůdnost a exkluzivitu svého sportovního kupé RCZ. Ze smyslného a ušlechtilého a současně sportovního a elegantního nového stylu

Více

Stáhněte si aplikaci 208 Let your body drive z Apple nebo Android store.

Stáhněte si aplikaci 208 Let your body drive z Apple nebo Android store. PEUGEOT 208 Stáhněte si aplikaci 208 Let your body drive z Apple nebo Android store. REGENERACE OPOJENÍ SMYSLŮ Stejně tak, jako se vyvíjejí technologické přístroje, které denně používáme, přichází i Peugeot

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Renesance. jedné legendy

Renesance. jedné legendy PEUGEOT 208 GTi Renesance jedné legendy Nový Peugeot 208 GTi navazuje na tradici legendárního modelu 205 označeného stejnou zkratkou, která je synonymem nadšení pro automobilový sport, dlouholetých zkušeností,

Více

NECHTE VYNIKNOUT JEHO CHARAKTER

NECHTE VYNIKNOUT JEHO CHARAKTER PŘÍSLUŠENSTVÍ RCZ NECHTE VYNIKNOUT JEHO CHARAKTER S vozem RCZ se stáváte majitelem skutečné automobilové speciality. Koncepční sen se stal skutečností a luxusní sportovní kupé podává důkaz o mimořádných

Více

VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA

VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA PEUGEOT 3008 již od 489 000 Kč CENÍK VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA ACCESS 1.2 PureTech 130k S&S MAN6 524 000 Kč 35 000 Kč 489 000 Kč 1.6 BlueHDi 120k S&S FAP MAN6 590 000 Kč 50 000 Kč 540

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

Kit Corporate 2008 2

Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 3 Kit Corporate 2008 4 Kit Corporate 2008 5 1 2 3 4 5 Kit Corporate 2008 7 Kit Corporate 2008 8 Model Délka Rozměry v mm Šířka (bez zpětných zrcátek) Výška Objem

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start MEGANE R.S. PRO OPRAVDOVÉ SPORTOVCE Od 740 900 Kč VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start 740 900 R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start 919 900 Smluvní záruka

Více

Nový crossover 3008 je robustní a spolehlivý vůz, s kterým zažijete neopakovatelné okamžiky.

Nový crossover 3008 je robustní a spolehlivý vůz, s kterým zažijete neopakovatelné okamžiky. NOVÝ PEUGEOT 3008 VAŠE PO CITY Nový Peugeot 3008 si zachovává všechny své původní silné stránky a s elegancí sobě vlastní modernizuje svůj vzhled. Výrazným prvkem této přeměny jsou nové přední světlomety,

Více

MĚSTSKÝ DOBRODRUH. Jeho kompaktní rozměry, prostornost a variabilita vám umožní podniknout s rodinou nebo přáteli jakékoliv dobrodružství.

MĚSTSKÝ DOBRODRUH. Jeho kompaktní rozměry, prostornost a variabilita vám umožní podniknout s rodinou nebo přáteli jakékoliv dobrodružství. PEUGEOT 2008 AWAITING IMAGE MĚSTSKÝ DOBRODRUH Nový městský crossover 2008 je pozváním značky Peugeot pro všechny, kteří chtějí svůj život prožít naplno ve společnosti vozu s velmi výrazným, robustním a

Více

NOVÝ PEUGEOT PARTNER

NOVÝ PEUGEOT PARTNER NOVÝ PEUGEOT PARTNER PARTNER PROFESIONÁL VE VŠECH SMĚRECH Velký nákladový prostor s objemem až 4,1 m 3 *, příkladná variabilita, nové výkonné a úsporné motory e-hdi jako správný profesionál je nový Peugeot

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč. ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0 % ÚROKEM NEBO 30 000 Kč BONUS PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE

NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč. ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0 % ÚROKEM NEBO 30 000 Kč BONUS PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč OOEXKLUZIVNÍ LIMITOVANÁ SÉRIE CLIO R.S. MONACO GP OOLAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM OOR.S. DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E5 04B34 07E7 DÉTAIL1 13E1 12C35 12C36 PROJEĎTE SE! Model Citroën C8 zve Vás a celou Vaši rodinu na jedinečnou vyjížďku. Elegantní linie vozu a jeho dynamický styl jsou zvýrazněné

Více

NOVÝ PEUGEOT 2008 GT LINE

NOVÝ PEUGEOT 2008 GT LINE GT LINE < BEZPEČNOST + JÍZDNÍ VYBAVENÍ Airbag řidiče a spolujezdce Boční airbagy + indikace nezapnutých bezpečnostních pásů vpředu Hlavové airbagy NF04 Bezpečnostní pásy vpředu výškově nastavitelné s pyrotechnickými

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

PEUGEOT 108 a 108TOP!

PEUGEOT 108 a 108TOP! PEUGEOT 108 a 108TOP! CENÍK VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA ACTIVE 5 dv. 1.0 VTi 72 MAN5 260 000 Kč 30 000 Kč 230 000 Kč 5 dv. 1.0 VTi 72 ETG5 280 000 Kč 32 000 Kč 248 000 Kč ALLURE 5 dv. 1.0

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

PEUGEOT 301 ACTIVE ALLURE

PEUGEOT 301 ACTIVE ALLURE PEUGEOT 301 ACTIVE ALLURE < BEZPEČNOST + JÍZDNÍ VYBAVENÍ ABS + elektronický rozdělovač brzdných sil (REF), podpora brzdění v kritických situacích (EVA), samočinná aktivace výstražných světel v případě

Více

Dacia. Dacia Duster. Vůz 4x4 za takovou cenu... Žertujete? Think big, pay little

Dacia. Dacia Duster. Vůz 4x4 za takovou cenu... Žertujete? Think big, pay little Dacia Dacia Duster Vůz 4x4 za takovou cenu... Žertujete? VŮBEC NE. U značky Dacia jsme přesvědčeni, že i levný vůz může být atraktivní, spolehlivý a kvalitní. Spolehlivost a odolnost našich vozů si již

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

PEUGEOT 2008 ACCESS ACTIVE ALLURE

PEUGEOT 2008 ACCESS ACTIVE ALLURE PEUGEOT 2008 ACCESS ACTIVE ALLURE < BEZPEČNOST + JÍZDNÍ VYBAVENÍ Airbag řidiče a spolujezdce Boční airbagy + indikace nezapnutých bezpečnostních pásů vpředu NF01 Hlavové airbagy NF04 Bezpečnostní pásy

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Dacia Dokker Van Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Ocelová kola 14 Posilovač řízení Airbag řidiče Elektronický stabilizační systém ESC Režim Eco a ukazatel optimálního rychlostního stupně Posuvné dveře

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

PNEU. ZiMNÍ MATIKY ** NOVÝ MEGANE. ZÍsKáTE. od 234 900 Kč*

PNEU. ZiMNÍ MATIKY ** NOVÝ MEGANE. ZÍsKáTE. od 234 900 Kč* NOVÝ MEGANE od 234 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 75 000 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ SKLADOVÉ

Více

teploty Chromované kliky dveří Výškově nastavitelný volant Systém UConnect Radio s 6 reproduktory, vstupy AUX-IN a USB a ovládáním na volantu

teploty Chromované kliky dveří Výškově nastavitelný volant Systém UConnect Radio s 6 reproduktory, vstupy AUX-IN a USB a ovládáním na volantu N O V Ý POP 500 Verze POP vás vítá ve světě 500. Nabízí ležérní styl, který je ideální pro každý den. POP 7 airbagů LED světla denního svícení Nová elipsovitá světla 14 ocelová kola* Elektricky ovládaná

Více

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING LEON Aerodynamická sada ENJOYNEERING AERODYNAMIKA, KTERÁ MĚNÍ SÍLU ODPORU NA PODPORU LEON AERODYNAMICKÁ SADA Výkon a elegance na pozadí aerodynamiky Aerodynamická sada SEAT je určena pro skvělý zážitek

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva CITROËN C-ELYSÉE AKTUÁLNÍ AKCE Sleva až 47 600 Kč Prodloužená značková záruka EssentialDrive na 5 let nebo 80 000 km* Exkluzivní financování s Citroën Financial Services s dodatečnou slevou 40 000 Kč na

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

NA PRVNÍ SETKÁNÍ NIKDY NEZAPOMENETE! RENAULT CLIO, VÍTĚZ CENY ZLATÝ VOLANT 2012

NA PRVNÍ SETKÁNÍ NIKDY NEZAPOMENETE! RENAULT CLIO, VÍTĚZ CENY ZLATÝ VOLANT 2012 NOVÉ CLIO již od 229 900 Kč NA PRVNÍ SETKÁNÍ NIKDY NEZAPOMENETE! OO7" MULTIMEDIÁLNÍ DOTYKOVÝ DISPLEJ S NAVIGACÍ OOMOTORY ENERGY TCe 90 SE SPOTŘEBOU 4,5 l/100 km O O 5 HVĚZDIČEK EURO NCAP RENAULT CLIO,

Více

Renault FLUENCE CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč*

Renault FLUENCE CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč* CLIO Renault FLUENCE CENÍK MOTOR Authentique LIFE Limited Intens 1,6 16V 115 304 900 319 900 344 900 364 900 Energy dci 110 404 900 424 900 RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč* SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci CLIO Renault MÉGANE COUPÉ CENÍK MOTOR Life Limited Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900 RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT

MASERATI LEVANTE GRANSPORT MASERATI LEVANTE GRANSPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/420/ 92 871 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 92 871 Ceníková cena s DPH 112 374 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Rame Cuoio Rozměry

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88 JUMPY_TCH_06-2008.qxd 22.5.2008 15:58 Page 1 CITROËN JUMPY TECHNICKÉ PARAMETRY 1.6 HDi 90 k 2.0 HDI 120 k 2.0 HDi 138 k FAP MOTOR Typ vstřikování Turbodiesel Turbodiesel Turbodiesel přímé vysokotlaké s

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

NOVÝ PEUGEOT EXPERT TEPEE

NOVÝ PEUGEOT EXPERT TEPEE NOVÝ PEUGEOT EXPERT TEPEE EXPERT NA CESTOVÁNÍ PRO RODINU IDEÁLNÍ Nová přední maska, ekologicky účinnější motory (významně snižují emise CO 2 ) a nové prvky bezpečnostní výbavy (Grip Control a systém kontroly

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

PEUGEOT 308 BUSINESS LINE PEUGEOT 308

PEUGEOT 308 BUSINESS LINE PEUGEOT 308 PEUGEOT 308 BUSINESS LINE PEUGEOT 308 KONCEPT BUSINESS LINE PEUGEOT 308 BUSINESS LINE je součástí evropského programu značky Peugeot, který nabízí vozy výhradně určené pro provozování do vozových parků

Více

ENERGYDAYS POCIŤTE NOVOU ENERGII RENAULT

ENERGYDAYS POCIŤTE NOVOU ENERGII RENAULT Nov ý NOVÉ TWINGO ENERGYDAYS POCIŤTE NOVOU ENERGII RENAULT FINANCOVÁNÍ NA TŘETINY NOVÝ RENAULT TWINGO OD 71 633 Kč PŘI ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0% ÚROKEM VÝBAVA MOTOR CENÍK Life 1,0 SCe 12V 70/52 kw

Více

Požadované údaje. Stránka 3 z 10

Požadované údaje. Stránka 3 z 10 Technické podmínky Každé vozidlo musí být jiné tovární značky! Uchazeč musí použít technické podmínky zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

1,6 16v RENAULT FLUENCE LIMITED od kč* získejte bonus kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHo vozu

1,6 16v RENAULT FLUENCE LIMITED od kč* získejte bonus kč. PŘI výkupu vašeho STÁvAJíCíHo vozu CLIo Renault FLUENCE CENík MoToR AUTHENTIQUE LIFE LIMITED INTENS 1,6 16v 110 299 900 314 900 339 900 359 900 dci 95 359 900 384 900 dci 110 394 900 414 900 dci 110 EDC 424 900 444 900 dci 130 439 900 459

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

MEGANE GRANDTOUR. Od 294 900 Kč

MEGANE GRANDTOUR. Od 294 900 Kč MEGANE GRANDTOUR Od 294 900 Kč ZVÝHODNĚNÍ AŽ 75 000 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ SKLADOVÉ

Více

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč NOVÝ grand SceNic již od 394 900 Kč AKTUÁLNÍ AKCE OOSLEVA 50 000 Kč na všechny verze OOExtra zvýhodněný úrok při financování Renault Finance VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA 5místný 7místný (každá verze)

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva 0% NAVÝŠENÍ 4 100 Kč/měsíčně* CITROËN C3 AKTUÁLNÍ AKCE * splátka platná při 50% akontaci na 36 měsíců včetně havarijního pojištění pro vůz LIVE EDITION 1.0 PureTech 68 MAN Exkluzivní financování s Citroën

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE NOVÉ KANGOO BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE AKTUÁLNÍ AKCE OOKlimatizace, rádio s MP3 a Bluetooth, dvoje posuvné dveře a bohatá standardní výbava OODodatečná sleva ve výši 20 000 Kč při financování

Více

FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za Kč

FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za Kč FIAT 500 EDICE COOL LIMITOVANÁ NABÍDKA 500 nabitá výbavou za 289 900 Kč Edice COOL nabízí skvělou výbavu: 7 airbagů LED denní svícení Klimatizace 15 litá kola Elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

CLIO. V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč

CLIO. V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč CLIO V RYTMU VAŠEHO SRDCE Od 229 900 Kč ZVÝHODNĚNÍ AŽ 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 10 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 30 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ SKLADOVÉ

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ 207 CC

PŘÍSLUŠENSTVÍ 207 CC PŘÍSLUŠENSTVÍ 207 CC VÍTEJTE VE SVĚTĚ 207 CC! Dopřáli jste si výjimečnou životní zkušenost být majitelem a řídit originální vůz 207 CC, který vypovídá o vašem vytříbeném vkusu. Dodejte mu ještě větší lesk,

Více

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného zařízení); - Celková šířka (bez sklopných vnějších zpětných

Více

VOZY K OKAmŽitÉmU ODBĚRU S AKČNÍ SLeVOU NA WWW.ReNAULt.CZ

VOZY K OKAmŽitÉmU ODBĚRU S AKČNÍ SLeVOU NA WWW.ReNAULt.CZ NOVÝ MegaNe grandtour od 274 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY 19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/390/ 101 451 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 101 451 Ceníková cena s DPH 122 756 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Passione

Více

M{zd{ MX-5 příslušenství

M{zd{ MX-5 příslušenství M{zd{ MX-5 příslušenství 1 3 5 8 6 2 4 7 9 VNĚJŠÍ VÝBAVA VNITŘNÍ VÝBAVA 1 SPORTOVNÍ VÝFUK NEREZOVÁ OCEL Tato vysoce kvalitní nerezová výfuková soustava od známého výrobce Bastuck, která se skládá z předního

Více

Vydejte se za dobrodružstvím!

Vydejte se za dobrodružstvím! 2 Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, Vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu do náročného terénu. Jeho kompaktní karoserie umožňuje

Více

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00

*Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. A03 Passion 0,00 Cenová nabídka vozu *Výbava na obrázku exteriéru a interiéru nemusí odpovídat specifikaci tohoto nabízeného vozidla. Všechny ceny jsou v CZK. Ceny jsou platné k 13.04.2015. Nabídka byla naposledy aktualizována

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV F I R S T E D I T I O N ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV Alfa Romeo proslula jedinečnými vozy, které nabízí nejen úchvatný design, ale dokáží řidičům poskytnout naprosto výjimečné potěšení z jízdy. Vozy

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014 TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER Duben 2014 PŘEHLED MOTORŮ CITROËN JUMPER Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel ZÁKLADNÍ přímé přímé přímé přímé TECHNICKÉ vysokotlaké vysokotlaké vysokotlaké

Více

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Model Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Celkem vč. DPH 641 007,- Celkem bez DPH 529 758,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. pr. 641 007,- Výkon: 75 kw / 102 koní Spotřeba

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/321/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Najeto: 999 000 Kč 1 208 790 Kč Ojetý Blu Passione Black/Black

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be).

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be). Renault MASTER VALNÍK, SKLOPNÝ VALNÍK Euro 5 18 LET Č. V EVROPĚ 1) VERZE Přepravní kapacita (počet europalet) L2H1P3 5 1 387 kg L3H1P3 7 1 315 kg MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 2) MOTORIZACE

Více