NOVÝ PEUGEOT EXPERT TEPEE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NOVÝ PEUGEOT EXPERT TEPEE"

Transkript

1 NOVÝ PEUGEOT EXPERT TEPEE

2 EXPERT NA CESTOVÁNÍ PRO RODINU IDEÁLNÍ Nová přední maska, ekologicky účinnější motory (významně snižují emise CO 2 ) a nové prvky bezpečnostní výbavy (Grip Control a systém kontroly tlaku v pneumatikách) nový Expert Tepee se při rodinných výletech nebo cestách s přáteli stane vaším neodmyslitelným společníkem. Je to prostorný a velmi praktický vůz, který je k dispozici ve dvou délkách karoserie*, nabízí různé možnosti uspořádání interiéru a přizpůsobí se vašim potřebám v každé životní situaci. * 4,80 m a 5,13 m.

3 EXPERT NA SLUŽEBNÍ CESTY Kompaktní a dobře ovladatelný vůz Expert Tepee se představuje v luxusní verzi typu Shuttle, která je určena především pro společnosti podnikající v oblasti přepravy osob nebo turistickém ruchu. Tato elegantní devítimístná verze přináší nový rozměr cestování a pasažérům na palubě nabízí prvotřídní služby.

4 NOVÝ ROZMĚR KAŽDODENNÍHO ŽI Atraktivnější přední maska a výraznější silueta zdůrazňují dynamický a prestižní vzhled vozu Expert Tepee, který mění image velkoprostorových vozů a zosobňuje váš dynamický životní styl. Jste stále v pohybu s rodinou, přáteli, v běžném životě nebo o dovolené, a vůz, který velmi úspěšně spojuje funkčnost se stylovou elegancí, pro vás bude v každodenním životě ideálním společníkem.

5 VOTA

6 PRAKTICKÝ A POHODLNÝ Expert Tepee nabízí všem cestujícím pohodu, příjemné osvětlení a klid, ať už jedete, kam a jak dlouho chcete. Spojením architektury velkoprostorových a osobních vozů Peugeot je pozice řidiče při řízení velmi pohodlná. Vše na palubě vozu bylo uzpůsobeno k zajištění maximálního komfortu pro 5 až 9 osob: 6 m 2 prosklených ploch je zárukou, že z vozu Expert Tepee má každý vynikající výhled, nad hlavou mají všichni* k dispozici čtecí lampičku a 6 vzduchových výstupů se stará o bezvadný teplotní komfort v prostoru celého interiéru. Navíc si svůj vůz můžete vybavit doplňkem na přání Pack Viditelnost, který zahrnuje dešťový senzor v čelním skle a automatické rozsvěcení potkávacích světel.

7 1) Přihrádky ve stropní polici mohou být i uzavřené* 2) Klimatizace* s výstupy pro přední a zadní sedadla může být manuální nebo automatická 3) Ovládání nastavení sedadla řidiče a loketní opěrka* * Podle zvolené verze a úrovně výbavy MULTIMEDIÁLNÍ SYSTéMY Expert Tepee vám nabízí několik interaktivních multimediálních systémů. Například rádio s CD / MP3 - WIP Sound nebo navigační systém WIP Nav* s barevnou 7 obrazovkou a třemi dalšími funkcemi: audio a multimédia, hands-free sadou Bluetooth a GPS navigací. Dále máte na výběr i soistikovanější navigační systém s telefonním modulem WIP Com*, který nabízí 4 hlavní funkce: autorádio, multimédia s funkcí jukebox 10 GB, navigační systém s integrovanou hands-free sadou (nutno vložit vlastní kompatibilní SIM kartu) a služby Peugeot* (Peugeot Connect SOS). Systém WIP CONNECT** s funkcí Bluetooth a USB konektorem vám umožní připojit si vlastní digitální přehrávač a poslouchat svou oblíbenou hudbu. * Pro ČR nejsou služby prozatím k dispozici ** Podle zvolené verze a úrovně výbavy

8 PODLE VAŠICH NÁROČNÝCH POŽAD Peugeot vybavil model Expert Tepee špičkovou výbavou, siluetě vozu dodal více dynamiky a modernosti a dal tak vzniknout nové verzi typu Shuttle, která splní požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Tento vůz je dokonalou vizitkou vaší společnosti, její důvěryhodnosti a služeb té nejvyšší kvality. Vnímáte jeho moderní a reprezentativní design a potěšení, které zažíváte za volantem vozu vyšší třídy, pohodlném a všestranně funkčním. Dopřejte si vůz Expert Tepee vytvořený na míru potřebám vaší společnosti.

9 AVKŮ PNEUMATICKé ODPRUŽENÍ zadní NÁPRAVY Mechanismus, uvedený značkou Peugeot speciálně pro model Expert Tepee, vám poskytne následující výhody: bez ohledu na zatížení vozu zůstává výška podvozku stejná a u stojícího vozu je možné ji regulovat*. Celková výška vozu nepřesahuje 1,90 m, takže můžete bez omezení parkovat ve všech podzemních garážích, i tam, kde je vjezd výškově omezen. * Podle zvolené verze a úrovně výbavy

10 KOMFORT A VARIABILITA Díky 3 variabilním řadám sedadel může v krátké i prodloužené verzi vozu Expert Tepee cestovat až 9 osob a dostatek místa zbývá i pro všechna jejich zavazadla. Tato variabilita, spolu s obyvatelností interiéru a pohodlným přístupem činí z vozu Expert Tepee efektivní a reprezentativní pracovní prostředek.

11 zadní ČÁST A SNADNÝ PřÍSTUP Podle zvolené úrovně výbavy nabízí Expert Tepee širokou nabídku provedení a uspořádání interiéru. K dispozici jsou samostatná a příklopná sedadla se sklopnými opěradly, která plní funkci stolku. Ve 2. a 3. řadě je dělená dvoumístná lavice s jednomístným příklopným sedadlem typu Easy Entry. Lavice se dá složit a má samostatná opěradla*. Přístup na sedadla ve třetí řadě je řešen konigurací Direct Acces (přímý přístup) a je velmi pohodlný. Ve druhé řadě jsou k dispozici dvě místa a ve voze pak může cestovat osm osob. * Podle zvolené verze a úrovně výbavy zavazadlový PROSTOR S NEJNIŽšÍM PRAHEM NA TRHU zavazadla můžete ve voze Expert Tepee přepravovat v objemném zavazadlovém prostoru, který lze zvětšit složením opěradla lavice ve třetí řadě. Pevný kryt s výsuvnou navíjecí částí odděluje u dlouhé verze kabinu od prostoru pro přepravu zavazadel. Na přání lze užitečnou hmotnost vozu zvětšit o 120 kg. Ovladačem umístěným v zavazadlovém prostoru vozu Expert Tepee můžete manuálně regulovat výšku prahu až na nejnižší hodnotu na trhu. Manipulace se zavazadly je tak velmi snadná.

12 PEUGEOT A ŽIVOTNÍ PROSTřEDÍ zachovat kvalitní životní prostředí pro budoucí generace, to je dnes náš největší úkol. Již řadu let Peugeot inovuje, aby u svých vozů dosáhl snížení spotřeby pohonných hmot, snížení emisí nespálených částic a samozřejmě také emisí CO 2. Technologie motorů HDi modelu Expert Tepee umožňuje snížit spotřebu paliva a tím i emise CO 2 na přijatelnou úroveň. FILTR PEVNÝCH ČÁSTIC (FAP) Motory HDi s exkluzivní technologií PSA Peugeot Citroën jsou od roku 2000 vybavovány velice účinným systémem snižování emisí - iltrem pevných částic FAP. Peugeot byl prvním automobilovým výrobcem, který začal tento systém u svých modelů zavádět. Jedná se o samočisticí zařízení, které snižuje množství pevných částic ve výfukových plynech dieselových motorů na hranici měřitelnosti (0,004 g/km) a dělá z nich tak ekologicky čisté motory.

13 NABÍDKA VYNIKAJÍCÍCH A EKOLOGICKY ŠETRNÝCH MOTORŮ Expert Tepee může být poháněn čtyřmi moderními dieselovými HDi motory se systémem přímého vstřikování paliva společnou rampou Common Rail a výkonem od 90 do 163 k. K dispozici máte nový motor HDi 163 k BVA6, který vám poskytne maximální požitek z jízdy a současně je schopen významně snížit emise CO 2. Společným působením tohoto motoru a technologií Peugeot se podařilo dosáhnout vyšší účinnosti i úspornosti. Všechny motory modelu Expert Tepee mají stejný cíl: snížit spotřebu paliva a emisí CO 2 a zmenšit tak jeho ekologickou stopu. SPOTŘEBA A EMISE Spotřeba (l/100 km)* Motory Městský provoz Mimoměstský provoz Kombinovaný provoz Emise CO 2 (g/km) 2.0 HDi 98 k FAP BVM6 8,1 6,1 6, HDi 128 k FAP BVM6 7,6 6,0 6, HDi 163 k FAP BVM6 7,6 6,0 6, HDi 163 k FAP BVA6 9,0 6,8 7,6 199 * Podle normy 99/100/CE, 5místná verze Logo Blue Lion označuje verze s nejnižšími emisemi CO 2. Spotřeba paliva uvedená v tabulce odpovídá hodnotám schváleným podle evropské směrnice, která je platná pro všechny výrobce a osobní vozy prodávané na evropském trhu. Tyto hodnoty vám při výběru umožní jednotlivé vozy objektivně porovnat: - spotřeba v městském provozu se měří při jízdě na trase dlouhé 4 km, - spotřeba mimo město se měří na trase dlouhé 7 km, - a spotřeba v kombinovaném provozu je průměrem obou předchozích hodnot na trase dlouhé přibližně 11 km. Hodnoty byly naměřeny při jednotných zkušebních podmínkách (teplota, hmotnost, charakteristiky testovací lavice atd.) a při mírném stylu jízdy. Spotřeba ve skutečném provozu se může od homologovaných hodnot vlivem nejrůznějších podmínek lišit: atmosférické podmínky, zatížení vozu, styl jízdy, tlak vzduchu v pneumatikách, nainstalované střešní nosiče (i bez nákladu), používání klimatizace a/nebo topení, technický stav vozidla (doporučení k eko-jízdě najdete na

14 INTELIGENTNÍ OCHRANA GRIP CONTROL * Expert Tepee může být vybaven systémem Grip Control nové generace. Inovativní protiprokluzový systém zlepšuje pohyblivost vozu a přizpůsobí se všem typům povrchu a terénu: sníh, bláto nebo písek Ovladačem na palubní desce si vyberete způsob jízdy podle aktuální sjízdnosti silnice i své nálady. SYSTÉM KONTROLY TLAKU V PNEUMATIKÁCH* Pro větší bezpečnost všech cestujících na palubě hlásí systém řidiči únik tlaku vzduchu v pneumatice prostřednictvím zvukového signálu a upozornění na obrazovce. INdIKACE NEZAPNUTÉHO PÁSU Jakmile vůz překročí rychlost 15 km/h, upozorní kontrolka zdůrazněná výstražným zvukovým signálem na nezapnutý bezpečnostní pás na předních sedadlech (u spolujezdce* v případě samostatných sedadel). ZESÍLENÁ STRUKTURA KAROSERIE Koncepce struktury karoserie vozu Expert Tepee je navržena tak, aby zajistila maximální absorpci energie nárazu a ochránila posádku vozidla. způsob uchycení motoru na nosníku snižuje riziko jeho posunu do kabiny, pěnové výplně spolu s výztuhami ve dveřních dílech chrání vnitřní prostor a přední nárazník má vysokou absorpční schopnost. ČELNÍ NÁRAZ zesílené úchyty předních sedadel, aktivní bezpečnostní pedály a sloupek řízení snižují následky čelního nárazu. Velká pozornost byla věnována také zamezení posunu nedeformovatelných částí a motoru do kabiny vozu. AIRbAGY Sériově dodávaný airbag řidiče je zabudován ve středu volantu, dále může být vůz vybaven airbagem spolujezdce*, který byl navržen pro koniguraci s 1místným i 2místným sedadlem spolujezdce, 2 bočními* a hlavovými airbagy* pro 1., 2. a 3. řadu sedadel.

15 ABS, EVA Systém proti zablokování kol ABS kontroluje dráhu vašeho vozu při prudkém brzdění. Podpora brzdění v kritických situacích EVA zesílí při kritickém brzdění tlak vyvíjený na brzdový pedál a zkrátí brzdnou dráhu vozu na minimum. ESP (ASR, ROM, CDS) Funkce ASR zabraňuje prokluzu kol při jejich zhoršené přilnavosti k povrchu vozovky. Systém ROM působí přímo na brzdy a omezuje riziko převrácení vozu v situacích extrémního odstředivého zrychlení. Dynamická kontrola stability CDS nepřetržitě porovnává informace snímače úhlu natočení volantu a snímače odstředivé rychlosti vozidla, detekuje počínající přetáčivé nebo nedotáčivé tendence vozu, koriguje je a v mezích fyzikálních zákonů je schopna vrátit vůz na dráhu požadovanou řidičem. * Podle zvolené verze v základní výbavě nebo na přání

16 BARVY KAROSERIE METALICKÉ (na přání) šedá Aluminium šedá Aster šedá Fer zlatá White Hnědá Hickory STANDARDNÍ Bílá Banquise Modrá Imperial Černá Onyx KRYTY A HLINÍKOVÁ KOLA Podle zvolené verze v základní výbavě nebo na přání, nejsou k dispozici pro motor 163 k. Kryty kol A 16 Hliníková kola Vivace 16

17 ČALOUNĚNÍ Velurové čalounění Jocaste, šedá Narbonnais Látkové čalounění Mikado, světle šedá Látkové čalounění Transcodage, šedá Narbonnais ROZMĚRY

18 PřÍSLUšENSTVÍ S kompletní nabídkou originálního příslušenství určeného pro model Expert Tepee se můžete seznámit přímo v obchodní síti Peugeot. Hliníková kola Etendard 16 V nabídce doplňků pro personalizaci vašeho vozu Expert Tepee zaujímají hliníková kola přední místo. dětské autosedačky Nabízená řada autosedaček je určena pro děti od narození do 36 kg. Sedačky jsou testovány, homologovány a splňují přísné evropské bezpečnostní normy (evropská homologace ECE R44). Střešní nosiče Praktické příčné střešní nosiče s ochrannou vrstvou z PVC jsou opatřeny výsuvnou zarážkou. S použitím více tyčí můžete převážet i dlouhé předměty. Koberečky s krátce střiženým vláknem Koberečky spolehlivě chrání původní podlahu vozu. Jsou odolné a snadno se udržují. U řidiče se kobereček upevňuje k úchytkám na podlaze, bezpečně drží a nedochází k jeho posunu. Závěsné zařízení zařízení bylo navrženo speciálně pro model Expert Tepee a splňuje evropské normy z pohledu kvality, odolnosti a bezpečnosti. Další podrobnosti o voze Expert Tepee, nabídku barev karoserie a motorů, informace o pravidelné údržbě a technických parametrech najdete na našich internetových stránkách.

19 SERVISNÍ SÍŤ A SLUŽBY S vozem Peugeot získáte mimo jiné také zázemí a oporu rozsáhlé servisní sítě, která je svou profesionalitou, vybavením a kvalitou poskytovaných služeb garantem vaší maximální spokojenosti. Můžete si být jisti, že se obracíte na odborníky, kteří rozumí vašim potřebám a jsou schopni je efektivně uspokojit. Jsme spolehlivá značka a vaši důvěru si při budování našeho dlouhodobého vztahu zasloužíme. PRO VÁŠ KLId záruka VÝROBCE* Kvalita je u společnosti Peugeot prioritou: zázemí profesionální sítě, smluvní záruka výrobce 2 roky na díly a práci bez omezení počtu najetých kilometrů a 12 let na neprorezavění karoserie. PEUGEOT ASSISTANCE Jediný telefonát vyřeší nepředvídané situace na území všech států Evropské unie. Služba Peugeot Assistance je vám k dispozici nepřetržitě 7 dní v týdnu, 24 hodin denně zdarma na tel.: v rámci ČR nebo na tel.: v případě, že voláte za zahraničí. SERVISNÍ SMLOUVY PEUGEOT* Servisní prohlídky a pravidelná údržba způsob, jak jezdit v klidu a s jistotou. Od asistenční pomoci po opravu v případě poruchy, výměnu opotřebovaných dílů v rámci údržby úroveň poskytnutých služeb si zvolíte vy sami. A navíc se stále můžete spolehnout na kvalitu Peugeot. ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍLY záruka kvality, bezpečnosti a spolehlivosti každý z originálních dílů Peugeot byl pečlivě testován a prověřován s ohledem na vaši bezpečnost. záruka na díly je u participujících koncesionářů Peugeot 1 rok. zelená LINKA PEUGEOT Veškeré informace o modelech a akcích společnosti Peugeot se dozvíte na bezplatné telefonní lince: PRO VAŠE POTĚŠENÍ PEUGEOT BUTIK Kompletní řada originálního příslušenství a doplňků Peugeot navržená na míru vašemu vozu. Ale také drobnosti pro osobní potěšení vaše nebo vašich blízkých. INTERNET Objevte internetové stránky Peugeot na adrese: PRŮzKUM SPOKOJENOSTI zákazníků za účelem neustálého zvyšování kvality našich služeb Vás může telefonicky kontaktovat naše partnerská společnost GfK Czech s dotazníkem hodnocení poprodejních služeb provedených na vašem voze. Jeho vyplněním přispějete ke zlepšení služeb poskytovaných v síti Peugeot. * Podmínky a způsoby využití těchto smluv, záruk a servisních služeb jsou uvedeny v příslušných smluvních dokumentech, které si můžete vyžádat u svého koncesionáře Peugeot. Informace a obrazové dokumentace použité v tomto katalogu vycházejí z technických parametrů známých v době tisku dokumentu. Uvedená výbava je v závislosti na verzi výbavou základní nebo na přání. V souladu s neustálým vývojem svých výrobků si společnost PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s. r. o. vyhrazuje právo změny technických parametrů, základní výbavy, doplňků na přání, barev a potahů bez předchozího upozornění. Odstíny uvedené v tomto katalogu mohou být díky reprodukci odlišné od skutečných barev a potahů. Katalog má pouze informativní charakter, není smluvním dokumentem. Další upřesnění a dodatečné informace žádejte u svého obchodního zástupce značky Peugeot. Katalog ani jeho části nemohou být dále použity bez výslovného souhlasu společnosti Automobiles Peugeot.

20 4/2012 PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o.

NOVÝ PEUGEOT PARTNER

NOVÝ PEUGEOT PARTNER NOVÝ PEUGEOT PARTNER PARTNER PROFESIONÁL VE VŠECH SMĚRECH Velký nákladový prostor s objemem až 4,1 m 3 *, příkladná variabilita, nové výkonné a úsporné motory e-hdi jako správný profesionál je nový Peugeot

Více

EXPERT: ODPOVĚĎ NA VAŠE POTŘEBY, OBRAZ VAŠÍ PROfEsiONAliTY

EXPERT: ODPOVĚĎ NA VAŠE POTŘEBY, OBRAZ VAŠÍ PROfEsiONAliTY NOVÝ PEUGEOT EXPERT EXPERT EXPERT: ODPOVĚĎ NA VAŠE POTŘEBY, OBRAZ VAŠÍ PROfEsiONAliTY Peugeot Expert je pro vaši irmu tou nejlepší vizitkou. S elegancí sobě vlastní reprezentuje dynamiku a spolehlivost

Více

Stáhněte si aplikaci 208 Let your body drive z Apple nebo Android store.

Stáhněte si aplikaci 208 Let your body drive z Apple nebo Android store. PEUGEOT 208 Stáhněte si aplikaci 208 Let your body drive z Apple nebo Android store. REGENERACE OPOJENÍ SMYSLŮ Stejně tak, jako se vyvíjejí technologické přístroje, které denně používáme, přichází i Peugeot

Více

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ

12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E1 CITROËN C8 1 CZ 1 CZ 12E5 04B34 07E7 DÉTAIL1 13E1 12C35 12C36 PROJEĎTE SE! Model Citroën C8 zve Vás a celou Vaši rodinu na jedinečnou vyjížďku. Elegantní linie vozu a jeho dynamický styl jsou zvýrazněné

Více

VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA

VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA PEUGEOT 3008 již od 489 000 Kč CENÍK VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA ACCESS 1.2 PureTech 130k S&S MAN6 524 000 Kč 35 000 Kč 489 000 Kč 1.6 BlueHDi 120k S&S FAP MAN6 590 000 Kč 50 000 Kč 540

Více

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88

4 v řadě - umístěné vpředu napříč. Vrtání x zdvih v mm 75 x 88,3 85 x 88 85 x 88 JUMPY_TCH_06-2008.qxd 22.5.2008 15:58 Page 1 CITROËN JUMPY TECHNICKÉ PARAMETRY 1.6 HDi 90 k 2.0 HDI 120 k 2.0 HDi 138 k FAP MOTOR Typ vstřikování Turbodiesel Turbodiesel Turbodiesel přímé vysokotlaké s

Více

NOVÝ PEUGEOT 2008 GT LINE

NOVÝ PEUGEOT 2008 GT LINE GT LINE < BEZPEČNOST + JÍZDNÍ VYBAVENÍ Airbag řidiče a spolujezdce Boční airbagy + indikace nezapnutých bezpečnostních pásů vpředu Hlavové airbagy NF04 Bezpečnostní pásy vpředu výškově nastavitelné s pyrotechnickými

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

Nový crossover 3008 je robustní a spolehlivý vůz, s kterým zažijete neopakovatelné okamžiky.

Nový crossover 3008 je robustní a spolehlivý vůz, s kterým zažijete neopakovatelné okamžiky. NOVÝ PEUGEOT 3008 VAŠE PO CITY Nový Peugeot 3008 si zachovává všechny své původní silné stránky a s elegancí sobě vlastní modernizuje svůj vzhled. Výrazným prvkem této přeměny jsou nové přední světlomety,

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Renesance. jedné legendy

Renesance. jedné legendy PEUGEOT 208 GTi Renesance jedné legendy Nový Peugeot 208 GTi navazuje na tradici legendárního modelu 205 označeného stejnou zkratkou, která je synonymem nadšení pro automobilový sport, dlouholetých zkušeností,

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

06S88 06S10. Stylová elegance

06S88 06S10. Stylová elegance 06S88 06S10 2CZ 3 CZ Stylová elegance 06S87 06S64 4CZ 5 CZ Pevný charakter 06S89 06S65 6CZ 7 CZ Cestujte světlem 06S91 Cestovatelský duch Cestovatelský duch 06S90 DÉTAIL 06S16 06S39 Parkovací asistent,

Více

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208 PŘÍSLUŠENSTVÍ 208 OSOBITOST Vybrali jste si vůz Peugeot 208 a uskutečnili jste tak opravdový generační skok. Je to moderní a technologicky dokonalý vůz a jeho přirozená intuice vás nepřestává příjemně

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

PEUGEOT 2008 ACCESS ACTIVE ALLURE

PEUGEOT 2008 ACCESS ACTIVE ALLURE PEUGEOT 2008 ACCESS ACTIVE ALLURE < BEZPEČNOST + JÍZDNÍ VYBAVENÍ Airbag řidiče a spolujezdce Boční airbagy + indikace nezapnutých bezpečnostních pásů vpředu NF01 Hlavové airbagy NF04 Bezpečnostní pásy

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Výrobce automobilu od roku 1889

Výrobce automobilu od roku 1889 PEUGEOT 301 AWAITING IMAGE Výrobce automobilu od roku 1889 Na základě svých více než stoletých zkušeností se značka Peugeot stala v kategorii cestovních sedanů uznávaným odborníkem. Spojení vynalézavosti

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT PEUGEOT DOPORUČUJE Originální díly PEUGEOT jsou pro váš vůz zárukou: zachování původního komfortu řízení, jízdních vlastností a bezpečnosti,

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO

PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO PŘÍSLUŠENSTVÍ CITROËN BERLINGO A CITROËN NEMO BEZPEČNOST 04 PŘEPRAVA 06 OCHRANA 08 MULTIMÉDIA 10 VESTYLUCITROËN Rozhodnout se pro Citroën znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova

Více

ROZMĚRY 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k

ROZMĚRY 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k nový PlOšina Od 401 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ROZMĚRY 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY 2,3 dci 165 k S&S L2H1P3 549 900 584 900 639 900 639

Více

NOVÝ PEUGEOT PARTNER TEPEE

NOVÝ PEUGEOT PARTNER TEPEE NOVÝ PEUGEOT PARTNER TEPEE VNĚJŠÍ STYL SVoBoDNĚjšÍ NEŽ KDY jindy! Partner Tepee - odvozená osobní verze původně užitkového vozu, láká svým vzhledem i výbavou k cestám za dobrodružstvím a objevování neznámých

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start

VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start MEGANE R.S. PRO OPRAVDOVÉ SPORTOVCE Od 740 900 Kč VÝBAVA MOTOR CENÍK R.S. Energy 2,0 16V RS 265/195 kw Stop & Start 740 900 R.S. Trophy Energy 2,0 16V RS 275/201 kw Stop & Start 919 900 Smluvní záruka

Více

OBJEVOVAT PROŽÍVAT SDÍLET

OBJEVOVAT PROŽÍVAT SDÍLET NOVÝ PEUGEOT 5008 OBJEVOVAT PROŽÍVAT SDÍLET Život se skládá z neopakovatelných okamžiků a cest, které nás sbližují. PEUGEOT si toho je vědom, a proto stvořil nový model 5008, který pro vás bude nevyčerpatelným

Více

10 3% nový PODvOZEK DvOUKABInA Od 434 900 Kč FINANCOVÁNÍ

10 3% nový PODvOZEK DvOUKABInA Od 434 900 Kč FINANCOVÁNÍ nový PODvOZEK DvOUKABInA Od 434 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY BUSInESS 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k COOL 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY

Více

L3H1P3 20 779 900 834 900 L4H1P4 20 829 900 884 900 L4H1P5 20 859 900 L4H1P4 22 894 900

L3H1P3 20 779 900 834 900 L4H1P4 20 829 900 884 900 L4H1P5 20 859 900 L4H1P4 22 894 900 nový SKŘÍŇOvÁ nástavba Od 547 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY MAXIMÁLNÍ OBJEM NÁKLADOVÉHO PROSTORU (m³) PŘEDNÍ POHON L3H1P3 20 749 900 ZADNÍ POHON 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 165

Více

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L2H1P3 699 900 754 900 L2H1P3 759 900 784 900 L2H1P4 789 900 814 900 L2H1P5 844 900 844 900

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L2H1P3 699 900 754 900 L2H1P3 759 900 784 900 L2H1P4 789 900 814 900 L2H1P5 844 900 844 900 nový SKLOPný valník Od 510 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k S&S 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON P3 699 900 754 900

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ Bipper & Partner

PŘÍSLUŠENSTVÍ Bipper & Partner PŘÍSLUŠENSTVÍ Bipper & Partner JEŠTĚ PROFESIONÁLNĚJŠÍ! Peugeot Bipper nebo Partner vybrali jste si ovladatelný, kompaktní a velmi flexibilní užitkový vůz, který se umí přizpůsobit požadavkům vaší profese

Více

MĚSTSKÝ DOBRODRUH. Jeho kompaktní rozměry, prostornost a variabilita vám umožní podniknout s rodinou nebo přáteli jakékoliv dobrodružství.

MĚSTSKÝ DOBRODRUH. Jeho kompaktní rozměry, prostornost a variabilita vám umožní podniknout s rodinou nebo přáteli jakékoliv dobrodružství. PEUGEOT 2008 AWAITING IMAGE MĚSTSKÝ DOBRODRUH Nový městský crossover 2008 je pozváním značky Peugeot pro všechny, kteří chtějí svůj život prožít naplno ve společnosti vozu s velmi výrazným, robustním a

Více

PEUGEOT 301 ACTIVE ALLURE

PEUGEOT 301 ACTIVE ALLURE PEUGEOT 301 ACTIVE ALLURE < BEZPEČNOST + JÍZDNÍ VYBAVENÍ ABS + elektronický rozdělovač brzdných sil (REF), podpora brzdění v kritických situacích (EVA), samočinná aktivace výstražných světel v případě

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer

PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer PŘÍSLUŠENSTVÍ Expert & Boxer UZPŮSOBTE SVŮJ UŽITKOVÝ VŮZ POTŘEBÁM SVÉ PROFESE Funkční, praktický a ve všech směrech profesionální: vybrali jste si výkonný a efektivní vůz Peugeot Expert nebo Boxer. Oba

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014

TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER. Duben 2014 TECHNICKÉ PARAMETRY CITROËN JUMPER Duben 2014 PŘEHLED MOTORŮ CITROËN JUMPER Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel Turbo Diesel ZÁKLADNÍ přímé přímé přímé přímé TECHNICKÉ vysokotlaké vysokotlaké vysokotlaké

Více

KIT CORPORATE EXPERT 01/11/2011 AP/PGPI/BBD

KIT CORPORATE EXPERT 01/11/2011 AP/PGPI/BBD KIT CORPORATE EXPERT 01/11/2011 Vybavení prezentovaných vozů je sériové nebo na přání v závislosti na zvolené verzi. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Tato prezentace není smluvním dokumentem. AP/PGPI/BBD

Více

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY

Verze Ambiance verze AMBIANCE = ACCESS + Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Dacia Dokker Van Verze Access HLAVNÍ PRVKY VÝBAVY Ocelová kola 14 Posilovač řízení Airbag řidiče Elektronický stabilizační systém ESC Režim Eco a ukazatel optimálního rychlostního stupně Posuvné dveře

Více

10 3% nový valník DvOUKABInA Od 471 900 Kč FINANCOVÁNÍ

10 3% nový valník DvOUKABInA Od 471 900 Kč FINANCOVÁNÍ nový valník DvOUKABInA Od 471 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY BUSInESS 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k COOL 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY

Více

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci

MOTOR Life Limited Energy TCe TCe 130 EDC Energy dci dci 110 EDC Energy dci CLIO Renault MÉGANE COUPÉ CENÍK MOTOR Life Limited Energy TCe 115 369 900 389 900 TCe 130 EDC 429 900 Energy dci 110 409 900 439 900 dci 110 EDC 459 900 Energy dci 130 474 900 RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED

Více

ODOLNÝ A PŘIPRAVENÝ NA VŠE!

ODOLNÝ A PŘIPRAVENÝ NA VŠE! NOVÝ PARTNER TEPEE ODOLNÝ A PŘIPRAVENÝ NA VŠE! Svůj robustní a moderní charakter dokázal nový Partner Tepee vyjádřit výrazněji než kdy v minulosti! Přední část vozu prošla zcela zásadní proměnou: novému

Více

New. Partner. Corporate kit

New. Partner. Corporate kit New Partner Corporate kit S OBSAH 1. 2. Představení nového Partnera 3. (Celkové provozní náklady) 4. 5. 6. Prodejní a servisní síť 2 1 KONTEXT Více prvků a bohatší výbava Měnící se očekávání zákazníků

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

A3 Spb Attraction 1.6 TDI

A3 Spb Attraction 1.6 TDI A3 Spb Attraction 1.6 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8VAAFC14 A3 Spb Attraction 1.6 TDI Celkem: Kč 750 000 Motor 1 598ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč

NOVÝ grand SceNic AKTUÁLNÍ AKCE. již od 394 900 Kč NOVÝ grand SceNic již od 394 900 Kč AKTUÁLNÍ AKCE OOSLEVA 50 000 Kč na všechny verze OOExtra zvýhodněný úrok při financování Renault Finance VÝBAVA MOTOR CENÍK SLEVA AKČNÍ CENA 5místný 7místný (každá verze)

Více

ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST!

ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST! PŘÍSLUŠENSTVÍ 3008 ZDŮRAZNĚTE SVOU JEDINEČNOST! Vybrali jste si Peugeot 3008, originální a inteligentní crossover, který vám nabízí svou technologickou vyspělost, prvotřídní komfort a bezpečnost. Jeho

Více

COOL ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L3H1P ROZMĚRY 2,3 dci 125 k

COOL ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L3H1P ROZMĚRY 2,3 dci 125 k nový SKLOPNÝ VALNÍK DVOUKABINA Od 547 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY 2,3 dci 125 k COOL ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON H1P3 749 900 804 900 ZADNÍ POHON H1P4 864 900 H1P5

Více

Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT Originální díly: know-how značky Vaše vozidlo Peugeot je homogenní a koherentní celek součástek navržených

Více

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE NOVÉ KANGOO BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE AKTUÁLNÍ AKCE OOKlimatizace, rádio s MP3 a Bluetooth, dvoje posuvné dveře a bohatá standardní výbava OODodatečná sleva ve výši 20 000 Kč při financování

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

08X57. 08X121 détail 50% 180 flip vertical 08X100

08X57. 08X121 détail 50% 180 flip vertical 08X100 08X57 08X121 détail 50% 180 flip vertical 08X100 CITROËN BERLINGO: MNOHO důvodů K radosti Citroën Berlingo Vás upoutá především svým vzhledem, jenž spojuje pro Citroën tradiční prvky moderního a dynamického

Více

MotoR LIMITED BOSE. RenaULt LaGUna GRanDtoUR LiMiteD od 509 900 kč

MotoR LIMITED BOSE. RenaULt LaGUna GRanDtoUR LiMiteD od 509 900 kč CLio Renault LaGUna GRanDtoUR Ceník MotoR LIMITED BOSE 16v 140 569 900 dci 130 607 900 dci 150 627 900 677 900 energy dci 150 637 900 dci 175 at esm 735 900 RenaULt LaGUna GRanDtoUR LiMiteD od 509 900

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Požadované údaje. Stránka 3 z 10

Požadované údaje. Stránka 3 z 10 Technické podmínky Každé vozidlo musí být jiné tovární značky! Uchazeč musí použít technické podmínky zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Motor kw / k CEE Cena Sleva 0% NAVÝŠENÍ 4 100 Kč/měsíčně* CITROËN C3 AKTUÁLNÍ AKCE * splátka platná při 50% akontaci na 36 měsíců včetně havarijního pojištění pro vůz LIVE EDITION 1.0 PureTech 68 MAN Exkluzivní financování s Citroën

Více

ORIGINÁLNÍCH DÍLECH PEUGEOT

ORIGINÁLNÍCH DÍLECH PEUGEOT Vše, co musíte vědět o ORIGINÁLNÍCH DÍLECH PEUGEOT DOPORUČUJE VŠE, CO MUSÍTE VĚDĚT O ORIGINÁLNÍCH DÍLECH PEUGEOT Originální díly: know-how značky. Váš vůz Peugeot je homogenní celek provázaných součástek

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Profesionalita jako standard

Profesionalita jako standard Dacia Dokker Profesionalita jako standard Praktický a důmyslný interiér. Zavazadlový prostor 800 litrů. Posuvné boční dveře*. * 1 nebo 2 v závislosti na verzi. Access NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PRVKY VYBAVENÍ: Přední

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

renault CAPTUR drive the change

renault CAPTUR drive the change renault CAPTUR LIMITOVANÁ SÉRIE drive the change PŘEKONEJTE LIMITY RENAULT CAPTUR Z LIMITOVANÉ SÉRIE HELLY HANSEN SE NEZASTAVÍ PŘED ŽÁDNOU NOVOU VÝZVOU. SEBEJISTÝ A VYTRVALÝ, V NOVÉ BARVĚ KAROSERIE ČERVENÁ

Více

Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault Finance. 2,3 dci 92 kw / 125 k. 2,3 dci 74 kw / 100 k

Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault Finance. 2,3 dci 92 kw / 125 k. 2,3 dci 74 kw / 100 k nový furgon už od 318 900 Kč* AKTUÁLNÍ AKCE O O Velmi výhodné podmínky pro firemní klientelu již od prvního vozu OO Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

PEUGEOT 308 BUSINESS LINE PEUGEOT 308

PEUGEOT 308 BUSINESS LINE PEUGEOT 308 PEUGEOT 308 BUSINESS LINE PEUGEOT 308 KONCEPT BUSINESS LINE PEUGEOT 308 BUSINESS LINE je součástí evropského programu značky Peugeot, který nabízí vozy výhradně určené pro provozování do vozových parků

Více

Kompaktní karoserie a prostorný interiér

Kompaktní karoserie a prostorný interiér Dacia Dokker Van Kompaktní karoserie a prostorný interiér Ergonomický interiér s řadou úložných prostor. 3,3 m 3 ložného prostoru ve standardní výbavě. S volitelnou posuvnou mříží* a sedadlem Dacia Easy

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč. ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0 % ÚROKEM NEBO 30 000 Kč BONUS PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE

NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč. ENERGY FINANCOVÁNÍ NA 1/3 S 0 % ÚROKEM NEBO 30 000 Kč BONUS PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE NOVÉ CLIO R.S. Od 564 900 Kč OOEXKLUZIVNÍ LIMITOVANÁ SÉRIE CLIO R.S. MONACO GP OOLAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM OOR.S. DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz

FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz Mimořádná nabídka* Již za 267 686 Kč bez DPH / 323 900 Kč s DPH Výhodné financování od Ford Credit * Zvýhodněná nabídka platí do 31. 12. 2016. Cena pro verzi Trend

Více

Renault FLUENCE CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč*

Renault FLUENCE CLIO CENÍK. ZÍSKEJTE BONUS 15 000 Kč. SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY VERZE. RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč* CLIO Renault FLUENCE CENÍK MOTOR Authentique LIFE Limited Intens 1,6 16V 115 304 900 319 900 344 900 364 900 Energy dci 110 404 900 424 900 RENAULT FLUENCE LIMITED OD 294 900 Kč* SLEVA 30 000 Kč NA VŠECHNY

Více

10 3% nový COMBI/BUS. Od 651 900 Kč FINANCOVÁNÍ

10 3% nový COMBI/BUS. Od 651 900 Kč FINANCOVÁNÍ nový COMBI/BUS Od 651 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) VÝBAVA MOTOR L1H1P1 L1H1P2 L2H2P2 L2H2P3 COMBI 9 MÍST dci 140 S&S 814 900 834 900 884 900 dci 170 S&S 854 900 874 900 894 900 924 900

Více

S motivem Dressy se Peugeot 108 vrací k nadčasovému vzoru kohoutí stopa, který se v módním návrhářství stal bezmála kultovní záležitostí.

S motivem Dressy se Peugeot 108 vrací k nadčasovému vzoru kohoutí stopa, který se v módním návrhářství stal bezmála kultovní záležitostí. NOVÝ PEUGEOT 108 108 OBRAZ VAŠÍ OSOBNOSTI Jděte svou vlastní cestou a ukažte svůj styl! Vyberte si verzi hatchback nebo verzi se stahovací plátěnou střechou, pohrajte si s motivy vnějšího designu, provedením

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře. Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ

RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře. Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře Renault-TECH.cz S NÁMI JSTE VŽDY MOBILNÍ RENAULT KANGOO bezbariérové vozidlo / úprava pro vozíčkáře Model Kangoo představuje know-how a náročnost

Více

Peugeot // 308 SWPříslušenství

Peugeot // 308 SWPříslušenství Peugeot // 308 SWPříslušenství Rozšiřte kvality svého vozu 308 SW Váš vůz může být skutečně S doplňky z nabídky jedinečný! Elegantní design, originálního příslušenství variabilita i prostorný a světlý

Více

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg Renault MASTER MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH COMBI - 9 MÍST L1H1 3 000 kg Energy dci 140 814 900 Energy dci 170 854 900 3 300 kg Energy dci 140 834 900 Energy

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

Peugeot Expert Tepee ALLURE L2H1

Peugeot Expert Tepee ALLURE L2H1 Peugeot Expert Tepee ALLURE L2H1 Peugeot Expert Tepee ALLURE L2H1Půjčovna MITOP HB s.r.o.nabízí nový komfortní osmimístní mikrobus značky Peugeot Expert Tepee L2H1. Rok výroby 2013.Mikrobus lze využít

Více

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be).

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be). Renault MASTER VALNÍK, SKLOPNÝ VALNÍK Euro 5 18 LET Č. V EVROPĚ 1) VERZE Přepravní kapacita (počet europalet) L2H1P3 5 1 387 kg L3H1P3 7 1 315 kg MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 2) MOTORIZACE

Více

PNEU. ZiMNÍ MATIKY ** NOVÝ MEGANE. ZÍsKáTE. od 234 900 Kč*

PNEU. ZiMNÍ MATIKY ** NOVÝ MEGANE. ZÍsKáTE. od 234 900 Kč* NOVÝ MEGANE od 234 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 75 000 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč SPECIÁLNÍ NABÍDKA NA VYBRANÉ SKLADOVÉ

Více

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství

Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway. Originální příslušenství Nová Dacia Sandero a Sandero Stepway Originální příslušenství ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ I NOVÁ DACIA SANDERO A SANDERO STEPWAY Vše co potřebujete pro dlouhodobou ochranu a maximální komfort. Jednoduše chytrá

Více

Alfa Brera a Alfa Spider

Alfa Brera a Alfa Spider Alfa Brera a Alfa Spider Řešení na míru PŘEDNÍ SPOILER ** č. 50903198 ZADNÍ SPOILER ** Pouze Brera. č. 50903199 2 Řešení na míru ZADNÍ SPOILER ** Pouze Spider. č. 50903200 SADA PRAHOVÝCH NÁSTAVCŮ ** č.

Více

NOVÝ PEUGEOT BOXER PŘÍSLUŠENSTVÍ

NOVÝ PEUGEOT BOXER PŘÍSLUŠENSTVÍ NOVÝ PEUGEOT BOXER PŘÍSLUŠENSTVÍ UZPŮSOBTE SVŮJ VŮZ POTŘEBÁM VAŠÍ PROFESE Nový PEUGEOT Boer je všestranný vůz vhodný pro každou profesi. Nabídku příslušenství proto PEUGEOT připravil s ohledem na potřeby

Více

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5.

VE STYLU CITROËN. Nechte se inspirovat inovativním designem doplňků a postavte si Váš vlastní Citroën DS5. VE STYLU CITROËN Rozhodnout se pro CITROËN znamená zvolit kvalitu, bezpečnost a styl. Tato tři klíčová slova charakterizují i řadu originálních doplňků navržených speciálně pro Váš vůz. Nechte se inspirovat

Více

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S. 2,3 dci 125 k

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S. 2,3 dci 125 k nový furgon dvoukabina Od 412 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY MAXIMÁLNÍ OBJEM NÁKLADOVÉHO PROSTORU (m 3 ) MAXIMÁLNÍ UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ (kg) 110 k BUSINESS

Více

Fiat CNG program. vozy s pohonem na zemní plyn

Fiat CNG program. vozy s pohonem na zemní plyn Fiat CNG program vozy s pohonem na zemní plyn Jezdíme s ohledem na budoucnost! Ohled na životní prostředí, na přírodu a na svět, ve kterém žijeme každý den, nutně klade požadavky jak na výrobce, tak na

Více

Dacia. Dacia Duster. Vůz 4x4 za takovou cenu... Žertujete? Think big, pay little

Dacia. Dacia Duster. Vůz 4x4 za takovou cenu... Žertujete? Think big, pay little Dacia Dacia Duster Vůz 4x4 za takovou cenu... Žertujete? VŮBEC NE. U značky Dacia jsme přesvědčeni, že i levný vůz může být atraktivní, spolehlivý a kvalitní. Spolehlivost a odolnost našich vozů si již

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

Profesionalita jako standard

Profesionalita jako standard Dacia Dokker Profesionalita jako standard Praktický a propracovaný interiér. Nákladový prostor o objemu 800 litrů. Posuvné boční dveře*. * Pravé nebo i levé (v závislost na verzi). Dacia Dokker je ideální

Více

PEUGEOT 108 a 108TOP!

PEUGEOT 108 a 108TOP! PEUGEOT 108 a 108TOP! CENÍK VÝBAVA MOTOR CENA AKČNÍ NABÍDKA AKČNÍ CENA ACTIVE 5 dv. 1.0 VTi 72 MAN5 260 000 Kč 30 000 Kč 230 000 Kč 5 dv. 1.0 VTi 72 ETG5 280 000 Kč 32 000 Kč 248 000 Kč ALLURE 5 dv. 1.0

Více

MASTER PODVOZEK PŘEDNÍ POHON

MASTER PODVOZEK PŘEDNÍ POHON Renault MASTER PODVOZEK, PLOŠINA, VALNÍK 17 LET Č. V EVROPĚ* Nyní získáte zimní pneumatiky** NA VYBRANÉ VOZY. Více na www.renaultbezcekani.cz MASTER PODVOZEK PŘEDNÍ POHON Typ karosérie ROZMĚRY ZADNÍ NÁPRAVA

Více