UT Univerzální záchranné a transportní zařízení. Návod k obsluze a údržbě

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "UT 2000. Univerzální záchranné a transportní zařízení. Návod k obsluze a údržbě"

Transkript

1 UT 2000 Univerzální záchranné a transportní zařízení Návod k obsluze a údržbě

2 Obsah : 1. Seznam součástí systému UT Sestavení některých součástí 3. Pokyny k technické prohlídce a údržbě 1. Seznam součástí systému UT 2000 Základní jednotka - zádový nosič - Katalogové číslo : (zelený) (červený) - Spojením dvou zádových nosičů vzniknou nosítka UT Zádový nosič obsahuje sadu popruhů pro zavěšení pod helikoptéru. Jednokolečkový systém Military (výška 74 cm) - Katalogové číslo : Kolečkové systémy ve spojení s nosítky UT 2000 usnadňují přepravu osob a nákladů, umožňují spolu s dalším příslušenstvím zapojit nosítka za koně nebo automobil. Dvoukolečkový systém Military (výška 74 cm) - Katalogové číslo : Kolečkové systémy ve spojení s nosítky UT 2000 usnadňují přepravu osob a nákladů, umožňují spolu s dalším příslušenstvím zapojit nosítka za koně nebo automobil. Kolečkový systém Caddy - Katalogové číslo : Speciální kolečkový systém pro přepravu nákladu nebo osob za použití sedáku.

3 Podpůrné nohy pro kolečkový systém Military - Katalogové číslo : Katalogové číslo : Tyto součásti jsou již obsaženy v ceně kolečkového systému Military. Sáňky Ackja Alpine - Katalogové číslo : (základní rám) (zadní část) - Sáňky Ackja Alipne usnadňují transport na sněhu, mohou být ovládané jedním, dvěma muži nebo taženy za koněm. Při požadavku na ovládání dvěma muži je třeba mít 2 x základní rám. Při požadavku na ovládání jedním mužem je třeba mít 1 x základní rám a 1 x zadní část (spodní obrázek). Ovládací rukojeť - Katalogové číslo : Ovládací rukojeti jsou nezbytné při použití nosítek UT 2000 s kolečkovým systémem Military nebo sáňkami Ackja Alpine. Rám pro přepravu nákladu - Katalogové číslo : Rám větší než rám v základní výbavě usnadňuje transport objemnějších břemen. Rám pro ochranu obličeje - Katalogové číslo : Rám s plexisklem chrání obličej před vrženými předměty při použití UT 2000 jako štít (při pouličních nepokojích apod.)

4 Rám pro ochranu před sněhem - Katalogové číslo : Brání vniknutí sněhu při manipulaci s nosítky na sněhu. Při použití nosítek se sáňkami Ackja Alpine není potřeba. Rám pro zapojení za koně - Katalogové číslo : Umožňuje tažení nosítek UT 2000 koněm. Rám pro spojení dvou nosítek - Katalogové číslo : Umožňuje paralelní spojení dvou nosítek UT 2000 a jejich zapojení za nákladní automobil. Bočnice - Katalogové číslo : Zabraňují vypadnutí nákladu z nosítek. Sada obsahuje levou a pravou bočnici pro jeden zádový nosič, pro celá nosítka jsou potřeba dvě sady. Sedák - Katalogové číslo : Sedák je určen pro transport osob ve spojení s kolečkovým systémem Caddy, zajištění přepravovaného materiálu apod.

5 Plovák - Katalogové číslo : Plováky se připojují po obvodu nosítek UT 2000 při záchranných akcích v kaňonech nebo na vodě. Na jedny nosítka UT 2000 lze připojit max. 6 plováků. Držák infuze - Katalogové číslo : Držák umožňuje připojit infuzi k nosítkům UT Transportní vak - Katalogové číslo : Vak slouží k transportu materiálu na zádovém nosiči UT Přepravní taška - Katalogové číslo : Taška slouží k uložení a přepravě jednoho zádového nosiče UT Ochranné kryty na spojky Quick Lock Ochranné kryty na spojky Quick-Lock - Katalogové číslo : (větší) (menší) - Kryty chrání spojky systémů Quick-Lock, jimiž se zádové nosiče spojují do nosítek. Jsou již obsaženy v ceně zádového nosiče.

6 2. Sestavení systému UT 2000 Sestavení nosítek ZAHAS s.r.o. ZÁCHRANNÉ A HASIČSKÉ SYSTÉMY Pro sestavení nosítek UT 2000 je třeba vzájemně propojit dvě základní jednotky - zádové nosiče. Díky systému Quick Lock je tato operace rychlá, jednoduchá a není při ní potřeba žádné nářadí. Nejprve sejmeme krytky spojek systému Quick-Lock :

7 Menší ze spojek systému Quick-Lock obsahuje jistící kolík, který je třeba sejmout : Nyní dáme zádové nosiče proti sobě tak, aby bylo možné zasunout spojky do sebe. To učiníme tak, aby nedošlo k překřížení plastového dna nosítek a spojení zajistíme jistícím kolíkem. Větší ze spojek (na předchozím obrázku vlevo) zároveň obsahuje vzadu pojistku, kterou je třeba stisknout, pokud chceme od sebe zádové nosiče odpojit.

8 Tím je operace ukončena a nosítka UT 2000 jsou připraveny k použití. Dle potřeby je možné sejmout zádové popruhy nebo začít připojovat příslušenství. Připojení příslušenství Připojit příslušenství k systému UT 2000, jako ovládací rukojeti, kolečka a sáňky je rovněž jednoduché. Provádí se zasunutím příslušenství do otvorů v rámu nosítek a jejich následné fixaci k rámu nosítek pomocí popruhů, karabin nebo zajišťovacích kolíků, které příslušenství obsahuje :

9 Obrazové přílohy Montáž dvoukolečkového systému Military a sáněk Ackja Alpine Při montáži dvoukolečkového systému Military (dále jen systém) je třeba nejprve namontovat na rám nosítek ovládací rukojeti (zasunout do otvorů na dně nosítek a zafixovat k rámu popruhy. Poté si sestavíme systém, připojíme a zafixujeme jej k rámu. Podpěrné nohy systému zafixujeme k rámu ovládacích rukojetí na dně nosítek.

10

11

12

13

14

15 Při montáži sáněk Ackja Alpine ovládaných dvěma muži je třeba nejprve připojit a zafixovat základní rám sáněk k nosítkům. Poté se do základního rámu sáněk připojí ovládací rukojeti a zafixují se popruhy a jistícími kolíky.

16

17 3. Pokyny k technické prohlídce a údržbě Kontrolu operační připravenosti a technického stavu UT 2000 je třeba provést před každým nasazením, abychom se ujistili, že zařízení je kompletní a nepoškozené. Seznam částí, které je třeba prohlédnout : Základní trubkový rám a snímatelné doplňkové rámy - trhliny, jiná mechanická poškození, koroze Místa, kde se připojuje příslušenství Systém Quick-Lock, propojující dvě základní jednotky UT správná funkce spojení. Opravu je oprávněn provést pouze dodavatel zařízení! Kluzná plocha zařízení - trhliny, jiná mechanická poškození Všechny nýtové spoje Datum ukončení životnosti zavěšovacích popruhů. Popruhy pro zavěšení UT 2000 pod helikoptéru musí být vyměněny po 10 letech od data prodeje. Konce zavěšovacích popruhů - roztřepení Zavěšovací popruhy - mechanické poškození látky, poškození chemickými látkami Kompletnost popruhového materiálu Čitelnost tabulky s uživatelskými instrukcemi Viditelnost směrových šipek Pravidelná údržba Údržbu a očištění zařízení je třeba provést po každém použití. Pokud zařízení přijde do styku s vlhkostí, musí být řádně osušeno. Špinavé popruhy vykartáčujte za použití tekoucí vody nebo slabého roztoku saponátu, nepoužívejte jiné chemické čistící prostředky. Pokud zařízení přijde do styku s mořskou vodou, mělo by být neprodleně opláchnuto proudem čisté vody. Upozornění : Zařízení by nemělo být sušeno na přímém slunečním světle nebo v blízkosti zdroje tepla. Pokud se na nýtových spojích objeví známky koroze, musí být očištěny lněnou látkou a ošetřeny olejem na lubrikaci zbraní. Skladování : UT 2000 musí být skladováno v suchu a v podmínkách, kdy lze zabránit vlivům přímého slunečního světla a počasí na zařízení a zejména na popruhy. Jen tak si zachovají svou životnost.

Takto zafixovaný pacient může být vyšetřen RTG, ECT či MRP, neboť systém RedVac je plně kompatibilní s těmito přístroji.

Takto zafixovaný pacient může být vyšetřen RTG, ECT či MRP, neboť systém RedVac je plně kompatibilní s těmito přístroji. RedVac POMÁHÁ ZACHRÁNIT ŽIVOT Systém vakuových fixačních prostředků RedVac využívá unikátní technologie 56 komor naplněných sypkým materiálem o přesně určeném tvaru, rozměru a hmotnosti. Materiál dokonale

Více

any České Vana s dvířky IRIS standard Příručka k instalaci, užívání a údržbě

any České Vana s dvířky IRIS standard Příručka k instalaci, užívání a údržbě any Vana s dvířky IRIS standard zástěny)v (bez vanové CZ Příručka k instalaci, užívání a údržbě CZ Vana s dvířky Novellini IRIS standard Důležité upozornění! Při přepravě a manipulaci držte vanu vždy pouze

Více

Specifikace předmětu plnění část 2 Vybavení pro záchranné práce ve výškách a na vodě

Specifikace předmětu plnění část 2 Vybavení pro záchranné práce ve výškách a na vodě Příloha č. 1 výzvy Specifikace předmětu plnění část 2 Vybavení pro záchranné práce ve výškách a na vodě 1. Slaňovací brzda typ I 2 ks Slaňovací zařízení jiného typu než u položek č. 2, 3, 4, 5 a 6, pro

Více

KŘESLO KOMBINOVANÉ DO SPRCHY 808, 808 C

KŘESLO KOMBINOVANÉ DO SPRCHY 808, 808 C KŘESLO KOMBINOVANÉ DO SPRCHY 808, 808 C POUŽITÍ Kombinované křeslo do sprchy je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Své využití

Více

MULTIFUNKČNÍ PRACOVNÍ STŮL 4V1

MULTIFUNKČNÍ PRACOVNÍ STŮL 4V1 MULTIFUNKČNÍ PRACOVNÍ STŮL 4V1 43.SPM-04 3 2 1 A CZ 4 6 7 5 B 6 8 C 9 D E 1. vkládací pracovní deska 2. ocelová lišta 3. odkládací boxy 4. aretační posuvné západky pro otočení nohou do pozice rukojetí

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více

Přepravníky lodí. 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky

Přepravníky lodí. 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky Přepravníky lodí 14-20 stop 22-26 stop Přepravníky pro lodě s pevným kýlem Lodní vozíky 14-20 stop... Přepravníky lodí značky Thule zajišťují maxim Voděodolná ložiska za používání přívěs Podpory bez brzd

Více

Základní verze obsahuje

Základní verze obsahuje Návod na montáž a používání AKU kolečka SWe6, SWe8, SWe10 s pohonem Vážený zákazníku, jsme velmi rádi, že jste se rozhodli pro koupi našeho kolečka. Přejeme Vám, abyste měli z jeho používání užitek a radost.

Více

Před upevněním Vaší autosedačky do vozu si pečlivě přečtěte tyto instrukce. Pamatujte nesprávná instalace může být nebezpečná.

Před upevněním Vaší autosedačky do vozu si pečlivě přečtěte tyto instrukce. Pamatujte nesprávná instalace může být nebezpečná. www.newbuddy.eu Před upevněním Vaší autosedačky do vozu si pečlivě přečtěte tyto instrukce. Pamatujte nesprávná instalace může být nebezpečná. Tato dětská autosedačka je vhodná pro děti o hmotnosti 15-36

Více

Montáž antén Jirous. 1. Způsoby montáže. verze října 2017

Montáž antén Jirous. 1. Způsoby montáže. verze října 2017 verze 1.0 18. října 2017 1. Způsoby montáže podle způsobu montáže na stožárovou trubku: pravostranná montáž levostranná montáž podle způsobu montáže jednotky FOD polarizace antény: horizontální montáž

Více

Montážní návod - element 995 N (výška 985 a 820 mm)

Montážní návod - element 995 N (výška 985 a 820 mm) Montážní návod - element 995 N (výška 985 a 820 mm) A) Montážní element 995 N - element pro zazdění a předezdění řady 995 N se stavební výškou 985 mm a 820 mm a stavební šířkou 525 mm. Vhodný pro jednotlivou

Více

OKENNÍ SUŠÁK. s předzahrádkou ( 2v1 ) NÁVOD K MONTÁŽ A POUŽITÍ

OKENNÍ SUŠÁK. s předzahrádkou ( 2v1 ) NÁVOD K MONTÁŽ A POUŽITÍ OKENNÍ SUŠÁK s předzahrádkou ( 2v1 ) NÁVOD K MONTÁŽ A POUŽITÍ Tento výrobek je určen k montáži na rám plastového okna. Používejte jej výhradně k sušení prádla a k účelům, ke kterým je výrobek určen. Technický

Více

Autopřívěsy. Typy autopřívěsů. EPA přívěs s ocelovými bočnicemi

Autopřívěsy. Typy autopřívěsů. EPA přívěs s ocelovými bočnicemi Autopřívěsy 02 Autopřívěsy Typy autopřívěsů EPA přívěs s ocelovými bočnicemi Bočnice z masivního ocelového plechu Žárově zinkováno Mnoho setového příslušenství a nástavbových možností Provozní hm. Celková

Více

Úložné systémy na nářadí

Úložné systémy na nářadí Brašny na nářadí 179 Opasky a pouzdra na nářadí 183 Mobilní bedny na nářadí 187 Mobilní pracoviště 190 Boxy na nářadí 192 Organizery 197 Podstavce na řezání (kozy) 200 Dílenský nábytek 201 Úložné systémy

Více

NÁVOD K POUŽITÍ A MONTÁŽI KIMAX

NÁVOD K POUŽITÍ A MONTÁŽI KIMAX NÁVOD K POUŽITÍ A MONTÁŽI KIMAX 62K110A350 al 62K110E350 elox 62K1000110 62K110A600 al 62K110E600 elox 62K1000130 62K1000120 62K113510L 62K113510P 62K1135200 62K1135200 62K110A600 al 62K110E600 elox 2200131520

Více

DRŽÁK SAT PARABOLY. nebo jiného anténního přijímače MONTÁŽNÍ NÁVOD NÁVOD K POUŽITÍ

DRŽÁK SAT PARABOLY. nebo jiného anténního přijímače MONTÁŽNÍ NÁVOD NÁVOD K POUŽITÍ DRŽÁK SAT PARABOLY nebo jiného anténního přijímače MONTÁŽNÍ NÁVOD NÁVOD K POUŽITÍ Výrobek je určen k montáži na rám plastového okna. Měl by být používán výhradně k účelu upevnění SAT paraboly či jiného

Více

Modulový regálový systém

Modulový regálový systém Modulový regálový systém Konstrukce regálů je plně odolná vůči korozi. Police a stojny jsou vyrobeny z anodisované hliníkové slitiny. Výplně polic jsou vyrobeny z polyethylenu a lze je snadno umývat v

Více

Montážní návod pro dílenský jeřáb

Montážní návod pro dílenský jeřáb Montážní návod pro dílenský jeřáb BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Přečtěte si pečlivě tyto pokyny před použitím! DŮLEŽITÉ Přečtěte si všechny pokyny před použitím a dodržujte všechny instrukce a bezpečnostní pokyny,

Více

DATUM VYDÁNÍ CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ

DATUM VYDÁNÍ CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ DATUM VYDÁNÍ 1. 1. 2017 CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102 POUŽITÍ Chodítko je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Chodítko je určeno

Více

IN 1225 PROFI insportline LEG PRESS/HACK SQUAT (CH3003) Návod na použití - CZ - 1 -

IN 1225 PROFI insportline LEG PRESS/HACK SQUAT (CH3003) Návod na použití - CZ - 1 - IN 1225 PROFI insportline LEG PRESS/HACK SQUAT (CH3003) Návod na použití - CZ - 1 - Základní informace: 1. Tento stroj je určen pro komerční použití. Stroj je určen pro komerční účely a vyšší výkonnostní

Více

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 103

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 103 CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 103 POUŽITÍ Chodítko je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Chodítko je určeno pro oporu a odlehčení dolních

Více

Dětská jídelní židlička

Dětská jídelní židlička Dětská jídelní židlička Záruční list a návod k obsluze www.babypoint.eu VAROVÁNÍ! Před použitím židličky si pečlivě prostudujte návod a poté jej uschovejte pro pozdější nahlédnutí. Odstraňte plastový obal,

Více

Návod k obsluze RST 800. Rotační škrabka (d mm)

Návod k obsluze RST 800. Rotační škrabka (d mm) Návod k obsluze RST 800 Rotační škrabka (d 250-800 mm) Všechna práva vyhrazena, zejména práva na duplikaci, distribuci nebo překlad. Duplikace a reprodukce v jakékoliv formě (tisk, fotokopie, mikrofilm

Více

Nabídka příslušenství DOLMAR

Nabídka příslušenství DOLMAR Oleje Dolmar Lišty Dolmar Řetězy Dolmar Přípravky na řetězy a broušení Příslušenství rozbrušovacích pil Vyžínací nástroje a příslušenství Příslušenství k sekačkám a traktorům Příslušenství k traktorům

Více

eshop.zaluzieroletysite.cz JAZZ 17 eshop.zaluzieroletysite.cz šířka s ohledem na kliku okna

eshop.zaluzieroletysite.cz JAZZ 17 eshop.zaluzieroletysite.cz šířka s ohledem na kliku okna JAZZ 17 šířka s ohledem na kliku okna ď JAZZ 17 VRUTY r t y v t r!!! vruty 40 P ipravíme otvory pro připevnění ého u a připevníme na místo JAZZ 17 VRUTY r t y v t r!!! 4 40 mm 13 ó Ú ó ol U 4 NÁVOD NA

Více

SKED NOSÍTKA SKED ZACHRAŇUJE ŽIVOTY NESPOKOJTE SE S PRŮMĚREM NÁVOD K OBSLUZE KOMPLETNÍ ZÁCHRANNÝ SYSTÉM. Český návod k obsluze pro Vás připravil:

SKED NOSÍTKA SKED ZACHRAŇUJE ŽIVOTY NESPOKOJTE SE S PRŮMĚREM NÁVOD K OBSLUZE KOMPLETNÍ ZÁCHRANNÝ SYSTÉM. Český návod k obsluze pro Vás připravil: SKED ZACHRAŇUJE ŽIVOTY NESPOKOJTE SE S PRŮMĚREM SKED NOSÍTKA KOMPLETNÍ ZÁCHRANNÝ SYSTÉM Český návod k obsluze pro Vás připravil: Stimax International, s. r. o., Hasičské obchodní centrum, Brožíkova 830/6,

Více

Návod na montáž a používání kolečka SW6, SW8, SW10 s pohonem.

Návod na montáž a používání kolečka SW6, SW8, SW10 s pohonem. Návod na montáž a používání kolečka SW6, SW8, SW10 s pohonem. Vážený zákazníku, jsme velmi rádi, že jste se rozhodli pro koupi našeho kolečka a přejeme Vám, abyste měli z jeho používání užitek a radost.

Více

STIHL RE 109/119/129 PLUS. Kompaktní studenovodní tlakové čističe

STIHL RE 109/119/129 PLUS. Kompaktní studenovodní tlakové čističe STIHL Kompaktní studenovodní tlakové čističe Cílové skupiny a oblasti použití Robustní Vysoká spolehlivost díky použití kvalitních materiálů Uživatelsky jednoduchá, kompaktní konstrukce Jednodušší servisní

Více

Montážní návod Modulární stavebnicové řešení nové generace skříní

Montážní návod Modulární stavebnicové řešení nové generace skříní Montážní návod Modulární stavebnicové řešení nové generace skříní MIS 600, MIS 900, SIS 600, SIS 900 Nová generace skříní MIS 600, 900 a SIS 600, 900 vychází ze stavebnicového systému šíře 548 mm a hloubky

Více

Lezecký materiál pro HZS Jčk České Budějovice

Lezecký materiál pro HZS Jčk České Budějovice Lezecký materiál pro HZS Jčk České Budějovice Dodávka musí být realizována jako celek. Doprava na KŘ Č. Budějovice bude zahrnuta v ceně zakázky. Dodavatel zajistí bezplatné proškolení min. 2 osob, do 30

Více

ENERGETIKA SERVIS s.r.o.

ENERGETIKA SERVIS s.r.o. ENERGETIKA SERVIS s.r.o. Křižíkova 1690 370 01 České Budějovice Oprava stavebního objektu z typového podkladu koncernu ČEZ Praha č. 1530/87 UNIVERZÁLNÍ VENKOVNÍ STOŽÁROVÁ TRANSFORMOVNA TSB 22 KV, DO 400

Více

Návod k obsluze. REDUKCE RYCHLOSTI POJEZDU PRO KULTIVÁTORY MS 06, MS 07 a MS 07 IN TYP 510/06. pro kultivátory řady MS

Návod k obsluze. REDUKCE RYCHLOSTI POJEZDU PRO KULTIVÁTORY MS 06, MS 07 a MS 07 IN TYP 510/06. pro kultivátory řady MS Návod k obsluze REDUKCE RYCHLOSTI POJEZDU PRO KULTIVÁTORY MS 06, MS 07 a MS 07 IN TYP 510/06 pro kultivátory řady MS www. kultivatoryprislusenstvi.cz Výrobce: Garden arsenal a.s., Poděbradova 560,Lysá

Více

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102 CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102 POUŽITÍ Chodítko je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Chodítko je určeno pro oporu a odlehčení dolních

Více

Návod k použití. Chirurgické kleště dle Netuky Nástavec Kleště. Omnimedics s.r.o. Bělohorská 2328/277a Praha Česká republika

Návod k použití. Chirurgické kleště dle Netuky Nástavec Kleště. Omnimedics s.r.o. Bělohorská 2328/277a Praha Česká republika Chirurgické kleště dle Netuky Nástavec Kleště Návod k použití Výrobce Omnimedics s.r.o. Šafránkova 1243/3 Praha 5 15500 Česká republika Kontaktní adresa: Omnimedics s.r.o. Bělohorská 2328/277a Praha 6

Více

Záchranné a hasičské systémy

Záchranné a hasičské systémy Záchranné a hasičské systémy Vše pro úspěšný zásah pod jednou střechou! katalog výstroje, výzbroje a zařízení nejen pro hasiče 3 02 00 000 Žebříky nastavovací 02 00 001 Žebřík nastavovací 4dílný dřevěný

Více

eshop.zaluzieroletysite.cz JAZZ 17 eshop.zaluzieroletysite.cz

eshop.zaluzieroletysite.cz JAZZ 17 eshop.zaluzieroletysite.cz JAZZ 17 ď šířka s ohledem na kliku okna NE S ohledem na konstrukci držáků rolet, nedoporučujeme uchycení rolety směrem vzhůru (do stopu, do ostění...). JAZZ 17 VRUTY r t y v t r!!! vruty 40 Nejdříve přípevníme

Více

Davies Caddy Quick Fold

Davies Caddy Quick Fold Davies Caddy Quick Fold Elektrický golfový vozík s lithiovou baterií 1. Důležité informace, před použitím Vašeho golfového vozíku 2. Nabíjení a péče o baterii 3. Upevnění baterie 4. Složení / rozložení

Více

SHARK sněhová radlice

SHARK sněhová radlice SHARK sněhová radlice 52 (132 cm) / 60 (152 cm) Kompletní systém radlice NÁVOD K OBSLUZE / SESTAVENÍ NÁVOD K OBSLUZE Mimořádně odolná radlice SHARK s patentovanou žebrovanou mrazuodolnou polyetylenovou

Více

POW63875 CS 1 OBLAST POUŽITÍ... 2 2 POPIS (OBR. A)... 2 3 SEZNAM OBSAHU BALENÍ... 2 4 DOPLŇKOVÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO ZÁDOVÝ POSTŘIKOVAČ...

POW63875 CS 1 OBLAST POUŽITÍ... 2 2 POPIS (OBR. A)... 2 3 SEZNAM OBSAHU BALENÍ... 2 4 DOPLŇKOVÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO ZÁDOVÝ POSTŘIKOVAČ... 1 10 2 11 4 3 5 1 12 2 11 4 3 POW63875 CS 1 OBLAST POUŽITÍ... 2 2 POPIS (OBR. A)... 2 3 SEZNAM OBSAHU BALENÍ... 2 4 DOPLŇKOVÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY PRO ZÁDOVÝ POSTŘIKOVAČ... 2 4.1 Čitění... 2 4.2 Provoz...

Více

Dětská jídelní židlička

Dětská jídelní židlička Dětská jídelní židlička Návod k obsluze www.babypoint.eu DŮLEŽITÉ, USCHOVEJTE PRO POZDĚJŠÍ POTŘEBU: ČTĚTE POZORNĚ! VAROVÁNÍ! Odstraňte plastový obal, v němž byla židlička zabalena, z dosahu dětí, hrozí

Více

Průvodní dokumentace. Montáž a uvedení do provozu:

Průvodní dokumentace. Montáž a uvedení do provozu: Průvodní dokumentace Prohlášení výrobce o bezpečnosti výrobku Výrobce ve smyslu zákona č. 22/1997 Sb. o technických požadavcích na výrobky a ve znění následujících změn a doplňků prohlašuje, že výrobek

Více

81 Kleště na trubky, Kleště na sifony/kleště na trubkové spoje

81 Kleště na trubky, Kleště na sifony/kleště na trubkové spoje 81 Kleště na trubky, Kleště na sifony/kleště na trubkové spoje 81 03 230 Ideální k utahování a povolování spojů plastových trubek, kulatých převlečných matic apod. od Ø 25 do 65 mm S ozubenými čelistmi

Více

IV. Záchranářský program

IV. Záchranářský program Nafukovací nosítka Nafukovací nosítka Sava jsou navržena pro použití za jakýchkoli podmínek a poskytují naprostou bezpečnost a ochranu raněnému během záchranné operace na souši, na sněhu, na ledu, ve vodě

Více

Uživatelská příručka. Speedkid1 (Model TJ-24A) Tato uživatelská příručka byla zpracována pro www.mrakyhracek.cz. Uživatelskou příručku uschovejte!

Uživatelská příručka. Speedkid1 (Model TJ-24A) Tato uživatelská příručka byla zpracována pro www.mrakyhracek.cz. Uživatelskou příručku uschovejte! Uživatelská příručka Uživatelská příručka Speedkid1 (Model TJ-24A) Uživatelskou příručku uschovejte! Tato uživatelská příručka byla zpracována pro Blahopřejeme Vám k zakoupení vozíku Qeridoo Sportrex!

Více

Návod k použití pro vysavače BOLEZZO

Návod k použití pro vysavače BOLEZZO Návod k použití pro vysavače BOLEZZO Katalogové číslo: 403032, 403033, 403034, 403035 403032 403033 403034 403035 Technické parametry vysavačů Model 403032 403033 403034 403035 Příkon (W) 1000 1200 2000

Více

Blatníky. Obecné informace o blatnících a zástěrkách. Zařízení potlačení rozstřiku

Blatníky. Obecné informace o blatnících a zástěrkách. Zařízení potlačení rozstřiku Obecné informace o blatnících a zástěrkách Obecné informace o blatnících a zástěrkách V několika zemích platí právní požadavky, které regulují použití blatníků a zástěrek, například se jedná o evropské

Více

Panorama Nova Čistění, desinfekce, oplachování, sušení, skladování

Panorama Nova Čistění, desinfekce, oplachování, sušení, skladování Panorama Nova Čistění, desinfekce, oplachování, sušení, skladování Maska musí být vyčištěna, desinfikována a otestována po každém použití nebo úpravě. Čistění Pro čistění pryžových a silikonových dílů

Více

TECHNICKÝ POPIS A POKYNY PRO ÚDRŽBU T ATE T ATE 78524

TECHNICKÝ POPIS A POKYNY PRO ÚDRŽBU T ATE T ATE 78524 automatizační technika Wolkerova 14 350 02 Cheb tel: 354 435 070 fax: 354 438 402 tel ČD: 972 443 321 e-mail: ate@atecheb.cz IČ: 48360473 DIČ: CZ48360473 ATE, s.r.o. POKYNY PRO ÚDRŽBU Strana 1 Celkem stránek:

Více

NÁVOD K MONTÁŢI A OBSLUZE. pro rádiové ovládání pro automobilové navijáky WARN 90287

NÁVOD K MONTÁŢI A OBSLUZE. pro rádiové ovládání pro automobilové navijáky WARN 90287 NÁVOD K MONTÁŢI A OBSLUZE pro rádiové ovládání pro automobilové navijáky WARN 90287 POZOR PRO ZAMEZENÍ POŠKOZENÍ NAVIJÁKU A PŘÍSLUŠENSTVÍ - při bočním tahu se může lano navinout pouze u jedné strany bubnu

Více

Mercedes-Benz. Příslušenství B6 6 87 0095. Střešní box Návod k obsluze

Mercedes-Benz. Příslušenství B6 6 87 0095. Střešní box Návod k obsluze Mercedes-Benz Příslušenství B6 6 87 0095 Střešní box Návod k obsluze Účel použití Tento návod k montáži je určen pro instalaci střešních boxů M, L, XL na základní střešní nosič Mercedes-Benz Alustyle a

Více

Návod k obsluze Vak montovaný na palivovou nádrž

Návod k obsluze Vak montovaný na palivovou nádrž BMW Motorrad Radost z jízdy Návod k obsluze Vak montovaný na palivovou nádrž z Obecné pokyny Úvod Vak na palivovou nádrž od BMW Motorrad je ideální společník pro motocyklové výlety. BMW Motorrad je synonymem

Více

1.5. Návod na montáž 1.1. 1.5.1. Vnitřní žaluzie IDS, IDK, IDS IDK s RONDO lištou HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE HLINÍKOVÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE HLINÍKOVÉ

1.5. Návod na montáž 1.1. 1.5.1. Vnitřní žaluzie IDS, IDK, IDS IDK s RONDO lištou HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE HLINÍKOVÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE HLINÍKOVÉ 1.5. Návod na montáž 1.1. 1.5.1. Vnitřní žaluzie IDS, IDK, IDS IDK s RONDO lištou Montáž provádějte výhradně podle tohoto návodu, vyhnete se tak zbytečným montážním chybám, popřípadě dalším nepříjemnostem

Více

COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ

COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ NÁVOD K OBSLUZE ODVLHČOVAČE DryDigit 20 LCD Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! 1 Bezpečnostní pravidla - nenechávejte přívodní kabel smotaný (obr.1) - dbejte na řádné zapojení zástrčky

Více

Dorazové těsnění ve schránce proti průvanu poklop s 50 mm izolací zabraňující tepelným ztrátám.

Dorazové těsnění ve schránce proti průvanu poklop s 50 mm izolací zabraňující tepelným ztrátám. DŘEVĚNÉ EXTRA 3 dílné skládací půdní schody Světlá výška: do 262 cm rozměry 112x60 a 112x70, do 285 cm ostatní rozměry Rozměr stavebního otvoru délka x šířka (v cm): 112x60, 112x70, 120x60, 120x70,130x60,

Více

Nůžky NA SPECiáLNÍ MAtERiáLy

Nůžky NA SPECiáLNÍ MAtERiáLy Nůžky NA SPECiáLNÍ MAtERiáLy 94 10 kleště na řezání trubek na plastové trubky (elektroinstalace) 94 10 185 k řezání plastových trubek bez otřepů (např. plastových pancéřových trubek) s Ø 6-35 není vhodné

Více

Hydraulické válce V350CBR. Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR

Hydraulické válce V350CBR. Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR Hydraulické válce Kompaktní hydraulické válce s průchozí oboustranou pístnicí 350 bar V350CBR V350CBR V350CBRcat.CZ01-2007 Kompaktní hydraulické válce s průc 1 Příslušenství: Uzaviratelný zpětný ventil

Více

Prevodovka pre TCO3 & TCO4 číslo výrobku: 2313 Příslušenství Návod k použití

Prevodovka pre TCO3 & TCO4 číslo výrobku: 2313 Příslušenství Návod k použití Prevodovka pre TCO3 & TCO4 číslo výrobku: 2313 Příslušenství Návod k použití Montáž Příslušenství mohou sestavovat pouze dospělé osoby. Upozornění: JD důrazně doporučuje, aby toto příslušenství sestavoval

Více

inovované spony SPEED umožňující plynulé a rychlé nastavení s maximálním komfortem

inovované spony SPEED umožňující plynulé a rychlé nastavení s maximálním komfortem Příloha č.2 k Č.J.: KRPP-151292-2/ČJ-2014-0300VZ-VZ 1. Plně nastavitelný celotělový postroj, který má odnímatelný prsní úvazek pro zachycení pádu s polstrovaným bederním pásem, nohavičkami a ramenními

Více

AL4-xx/MPR. Návod na sestavení anténní jednotky ODU R

AL4-xx/MPR. Návod na sestavení anténní jednotky ODU R Návod na sestavení anténní jednotky AL4-xx/MPR ODU R Soupis potřebného nářadí: klíč stranový otevřený: 17; 16; 13; 8 mm klíč s vnějším šestihranem (imbus) 5; 4; 3 mm Verze dokumentu: 1.5 Datum vydání:

Více

Systémy kování pro kuchyně Systémy pro uložení odpadu

Systémy kování pro kuchyně Systémy pro uložení odpadu Systémy kování pro kuchyně Systémy pro uložení odpadu Dobrý nápad pro každý odpad: Systémy Hettich usnadňují třídění odpadu díky promyšlenému uspořádání a chytrým funkcím. Široký sortiment nabízí prostorově

Více

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY dma_katalog_2012_dma_katalog_2012 4.5.12 17:34 Stránka 19 ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY 534 provedení chrom 530 P 12/0023904 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 E 12/0023910 PLNĚ HRAZENO 534 12/0023909 PLNĚ HRAZENO

Více

Předpis pro opravu kotle FB2

Předpis pro opravu kotle FB2 Předpis pro opravu kotle FB2 Servisní organizace může u výrobku, který je již mimo záruční dobu, provést výměnu vadného článku, popř. přidání nebo odebrání článku kotlového tělesa z důvodu potřeby snížení

Více

LUCINA MAX BDR-620B / BDR-620. Víceúčelový nosič s bubnovou sekačkou a příslušenstvím (VM-580, SP-800, PK-950) Seznam náhradních dílů

LUCINA MAX BDR-620B / BDR-620. Víceúčelový nosič s bubnovou sekačkou a příslušenstvím (VM-580, SP-800, PK-950) Seznam náhradních dílů LUCINA MAX BDR-620B / BDR-620 Víceúčelový nosič s bubnovou sekačkou a příslušenstvím (VM-580, SP-800, PK-950) Seznam náhradních dílů Strana 2 1 Podvozek víceúčelový MaX viz strana 4 1 2 Sestava disk MaX

Více

286 E 286 D. Chodítka

286 E 286 D. Chodítka 286 E 4 kolečkové skládací chodítko je vybaveno odnímatelným košíkem, plexisklovým stolem, sedákem a držákem berle. Dalším příslušenstvím jsou brzdy a výškově nastavitelná madla. Jedná se o velmi jednoduchý

Více

Traktory série 1000 zadní výhoz

Traktory série 1000 zadní výhoz Traktory série 1000 zadní výhoz Traktory série 1000 nový rám Zcela nový rám: - zvětšená tloušťka ocelového plechu na 3,5 mm - výrazně zvýšená tuhost - dramatické omezení vibrací díky novým technologiím

Více

Molift Raiser Návod k použití

Molift Raiser Návod k použití Molift Raiser Návod k použití 01.2017 VÝROBCE DISTRIBUCE A SERVIS Etac Supply Center AB MEYRA ČR s.r.o. Langgatan 12 Hrusická 2538/5 Box 203, 334 24 Anderstorp Sweden 141 00 Praha 4 - Spořilov tel +46

Více

BIKE. Dvě kola. Jedna vášeň.

BIKE. Dvě kola. Jedna vášeň. 40 41 Dvě kola. Jedna vášeň. Vášeň se objevuje v několika různých podobách. Pro některé je cyklistika snadným, bezstarostným a uvolněným způsobem, jak trochu lépe poznat místo trávení dovolené. Trochu

Více

3TUNOVÝ DLOUHÝ PODLAHOVÝ ZVEDÁK

3TUNOVÝ DLOUHÝ PODLAHOVÝ ZVEDÁK Modely: T830028 Návod k obsluze 3TUNOVÝ DLOUHÝ PODLAHOVÝ ZVEDÁK VAROVÁNÍ: Před použitím tohoto zařízení si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte všechny bezpečnostní předpisy a provozní pokyny. VELMI

Více

TOP DRIVE PŘÍDAVNÉ VZDUCHOVÉ PÉROVÁNÍ

TOP DRIVE PŘÍDAVNÉ VZDUCHOVÉ PÉROVÁNÍ TOP DRIVE PŘÍDAVNÉ VZDUCHOVÉ PÉROVÁNÍ Nabízíme pro tyto typy podvozků: - FIAT, PEUGEOT, CITROEN - FORD - MERCEDES, VOLKSWAGEN - OPEL, RENAULT, NISSAN - IVECO DALŠÍ VARIANTY: ISUZU, LANDROVER, GREAT WALL,

Více

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014.

W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch. Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. W2004056 Ausgabe Jänner 2014-EX-tsch Štípačky dřeva a okružní pily. Ostře propočítané. Přehled výrobků pro ČR a SR / Platnost od 1. ledna 2014. Jedině Paldu! Štípačka dřeva 1050 a horizontální štípačka

Více

NÁVOD NA POUŽITÍ CZ FELICIA DO. centrální zamykání na dálkové ovládání E27*97RA-01*1029*00

NÁVOD NA POUŽITÍ CZ FELICIA DO. centrální zamykání na dálkové ovládání E27*97RA-01*1029*00 NÁVOD NA POUŽITÍ CZ FELICIA DO centrální zamykání na dálkové ovládání E27*97RA-01*1029*00 Obsah balení 2x dvu vodičový servomotor 2x pěti vodičový servomotor 4x táhla 4x upevňovací plech 1x sada (4 šrouby,

Více

NÁVOD K OBSLUZE (GA LCD) www.golf-adventure.cz www.vozikynagolf.cz golf-adventure@email.cz

NÁVOD K OBSLUZE (GA LCD) www.golf-adventure.cz www.vozikynagolf.cz golf-adventure@email.cz NÁVOD K OBSLUZE (GA LCD) 1. 1. SOUČÁSTI BALENÍ 1 x rám golfového vozíku 2 x zadní kolo 1 x baterie + obal + kabely 1 x nabíječka baterie 1 x sada nářadí 2. POPIS JEDNOTLIVÝCH ČÁSTÍ VOZÍKU 1. Držadlo 2.

Více

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ

PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 10029182 10029183 Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si prosím přečtěte tento návod a věnujte zvýšenou pozornost upozorněním jak předejít vzniknutí

Více

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY

ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY ZÁVĚSNÉ SEDAČKY DO VANY 534 provedení chrom 530 P 12/0023904 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 E 12/0023910 PLNĚ HRAZENO 534 12/0023909 PLNĚ HRAZENO plastové sedátko 534 + barevné provedení: chrom 530

Více

CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ CAN-AM 2015/2016

CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ CAN-AM 2015/2016 OUTLANDER CENÍK PŘÍSLUŠENSTVÍ CAN-AM 2015/2016 Výrobek P/N MOC Kč bez DPH MOC Kč vč. DPH 21% Kryt rukou 500, 650, 800 XT sada 703100352 1570,31 1900 Kryt rukou spolujezdce G2 + L 715001669 2140,50 2590

Více

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem"

SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: Vybavení domova se zvláštním režimem SOUPIS VNITŘNÍHO VYBAVENÍ Příloha č. 4 ZD k veřejné zakázce: "Vybavení domova se zvláštním režimem" č. NÁZEV POPIS CENA KS CELKOVÁ CENA ILUSTRAČNÍ FOTOGRAFIE 1. Ošetřovatelská vana sedací Sedací vana s

Více

Elektricky poháněné kolečko. Motúčko SOFT MOTÚČKO. Motúčko KLASIK. Motúčko POWER. Přepravní vozík PŘÍSLUŠENSTVÍ. Katalog. www.motucko.

Elektricky poháněné kolečko. Motúčko SOFT MOTÚČKO. Motúčko KLASIK. Motúčko POWER. Přepravní vozík PŘÍSLUŠENSTVÍ. Katalog. www.motucko. Elektricky poháněné kolečko MOTÚČKO Motúčko SOFT Motúčko KLASIK Motúčko POWER Přepravní vozík Katalog www.motucko.cz 2015 PŘÍSLUŠENSTVÍ POPIS Možnost volby velikosti koreb: 100 l pozinkovaná korba; 80,

Více

Návod na stavbu plastového plotu

Návod na stavbu plastového plotu Obj. č: Návod na stavbu plastového plotu 9564 9566 9567 9565 Plastový sloupek Deska Výztuha Krytka plastového pole Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat

Více

ELEKTRONICKÝ DETEKTOR ÚNIKU CHLADIVA

ELEKTRONICKÝ DETEKTOR ÚNIKU CHLADIVA NÁVOD AC 5404Q 20.7.2010 ELEKTRONICKÝ DETEKTOR ÚNIKU CHLADIVA Vlastnosti produktu: elektronický detektor úniku chladiva TechnoTools D-440 (žhavený senzor) (splňuje normy SAE J2791, EN 14624) AC 5404Q obsahuje

Více

Mazací lis na tuk s ruční pákou

Mazací lis na tuk s ruční pákou Mazací lis na tuk s ruční pákou 00 729 A 402 CZ Podle DIN 1283-H-500 Průmyslový mazací lis na tuk ELITE K9 Průmyslový mazací lis na tuk 1 a 2 Standardní mazací lis na tuk Obsah 1. Všeobecné údaje 2 1.1

Více

Golfové hole. Návod k obsluze

Golfové hole. Návod k obsluze Golfové hole Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ: Před použitím kočárku si pečlivě prostudujte návod a poté jej uschovejte pro pozdější nahlédnutí. Příslušenství, která nejsou schválena výrobcem se nesmějí používat.

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7186 Posilovací věž insportline Profigym C50

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7186 Posilovací věž insportline Profigym C50 UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7186 Posilovací věž insportline Profigym C50 1 OBSAH SCHÉMA... 3 PŘEHLED DÍLŮ... 4 MONTÁŽ... 8 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY, REKLAMACE... 18 2 SCHÉMA 3 PŘEHLED DÍLŮ 1 2 3 4 Přední nosník Zadní

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz S 10 S 10 Plus Hepa Kč 4.180,- Kč 5.800,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje.

Více

Garážová vrata. NÁVOD NA OBSLUHU A ÚDRŽBU IDEAL GV01 a IDEAL GV02

Garážová vrata. NÁVOD NA OBSLUHU A ÚDRŽBU IDEAL GV01 a IDEAL GV02 Garážová vrata NÁVOD NA OBSLUHU A ÚDRŽBU IDEAL GV01 a IDEAL GV02 AMPEL sro Hněvkovského 30/65 Brno 617 00 Tel: 724 349 601-2 wwwa-garazovavratacz Email: garazovavrata@ampelcz IČ: 026 06 356 DIČ: CZ02606356

Více

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 2000

OVLÁDACÍ SKŘÍNĚ SL 2000 Systém skříní pro ovládání a vizualizaci. Volitelné rozměry pro šířku a hloubku. Přizpůsobení pro instalaci širokého příslušenství. Možnost instalace čelního panelu z vnější nebo vnitřní strany. Technické

Více

Návod na použití PROFI insportline BRADLA RK4201

Návod na použití PROFI insportline BRADLA RK4201 Návod na použití PROFI insportline BRADLA RK4201 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY ZAJIŠŤUJE DODAVATEL SEVEN SPORT s. r. o., Dělnická 957, 74901 Vítkov tel. +420 556300970, www.insportline.cz pre Slovensko: insportline

Více

SAFETY SAFETY PRODUCTS PRODUCTS 2016/2017

SAFETY SAFETY PRODUCTS PRODUCTS 2016/2017 SAFETY PRODUCTS 206/207 SAFETY PRODUCTS OCHRANA PROTI PÁDU -9 KRATOS 7 SAFETY WORK IN HEIGHTS HEIGHTS postroje I400 str. 42 I4024 str. 42 I4002 str. 42 I4003 str. 43 I4025 str. 43 I4004 str. 43 zatahovací

Více

Etac Swift Mobil Tilt

Etac Swift Mobil Tilt Etac Swift Mobil Tilt Návod k použití 04/2017 Obecné Před prvním použitím produktu Etac Swift Mobil Tilt si pečlivě přečtěte tento návod k použití. Produkt Swift Mobil Tilt je pojízdné sprchové a toaletní

Více

Na těchto přívěsech přepravíte svou loď nebo vodní skútr bezpečně na malé i velké vzdálenosti.

Na těchto přívěsech přepravíte svou loď nebo vodní skútr bezpečně na malé i velké vzdálenosti. Na těchto přívěsech přepravíte svou loď nebo vodní skútr bezpečně na malé i velké vzdálenosti. Firma ELLEBI připravila pro novou sezonu dvě nové řady přívěsů pro přepravu člunů. Cílem je nabídnout podstatně

Více

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz.

KATALOG VYSAVAČE. CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz cleanfix@cleanfix.cz. S 10 Kč 4.180,- Silné vysavače pro úklid v domácnostech i komerční využití. Díky umístění na 5 otočných kolečkách mají vysavače vynikající stabilitu a velmi snadno se s nimi manipuluje. Kompaktní robustní

Více

TRAMPOLÍNY Marimex. Moře zábavy...

TRAMPOLÍNY Marimex. Moře zábavy... TRAMPOLÍNY Marimex Moře zábavy... Marimex Trampolíny jsou vděčným zdrojem aktivního pohybu a zdravé relaxace. Díky vysoké nosnosti dávají trampolíny Marimex prostor jak dětskému hraní, tak i posílení svalů,

Více

MP BICOLOR 2018/19. kombinované kliky

MP BICOLOR 2018/19. kombinované kliky MP BICOLOR 2018/19 kombinované kliky Povrchové úpravy a konstrukce Sortiment v tomto katalogu je vyroben ze slitiny zinku a slitiny hliníku. Vratný mechanismus je uložen v pouzdře ze slitiny zinku. Kování

Více

CALEFFI. Termostatické ventily držáky a termostatické ovládání pro topení, HIGH-STYLE. Série

CALEFFI.   Termostatické ventily držáky a termostatické ovládání pro topení, HIGH-STYLE. Série CLEFFI www.caleffi.com Termostatické ventily držáky a termostatické ovládání pro topení, HIGH-STYLE 4887.0 CZ Copyright 09 Caleffi Série 400-4003 - 4004 Funkce Termostatické ventily a držáky se typicky

Více

COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ

COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ COOL-MARKET.CZ MiniDry 160 NÁVOD K OBSLUZE ODVLHČOVAČE Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! 1 Bezpečnostní pravidla - nenechávejte přívodní kabel smotaný (obr.1) - dbejte na řádné zapojení zástrčky

Více

ZAM - SERVIS s. r. o. KŘIŠŤANOVA 1116/14, 702 00 OSTRAVA 2 NÁVOD K OBSLUZE NEVÝBUŠNÁ KABELOVÁ RYCHLOSPOJKA TYP NKR 1000 / 160

ZAM - SERVIS s. r. o. KŘIŠŤANOVA 1116/14, 702 00 OSTRAVA 2 NÁVOD K OBSLUZE NEVÝBUŠNÁ KABELOVÁ RYCHLOSPOJKA TYP NKR 1000 / 160 ZAM - SERVIS s. r. o. KŘIŠŤANOVA 1116/14, 702 00 OSTRAVA 2 NÁVOD K OBSLUZE NEVÝBUŠNÁ KABELOVÁ RYCHLOSPOJKA TYP NKR 1000 / 160 Číslo dokumentace 206 04 Tato uživatelská příručka obsahuje: Návod pro montáž,

Více

PROVZDUŠŇOVAČ/ROZMETADLO 100 LB

PROVZDUŠŇOVAČ/ROZMETADLO 100 LB PROVZDUŠŇOVAČ/ROZMETADLO 100 LB MONTÁŽNÍ POKYNY A NÁVOD K OBSLUZE PRAVIDLA PRO BEZPEČNÝ PROVOZ Jakékoli poháněné zařízení může způsobit zranění, je-li nesprávně obsluhováno nebo je-li používáno osobou,

Více

MANUÁL MONTÁŽE PLACHTOVÁ HALA P

MANUÁL MONTÁŽE PLACHTOVÁ HALA P Základní technické informace Šířka: 9,76 m Délka: 26 m Výška: 4,58 m Šířka vrat: 3,5 m Výška vrat: 3,8 m Rozteč oblouků: 2 m Příprava k montáži Pro montáž je nutné vybrat takový terén, jehož sklon v délce

Více

Dvojnásob chytrý! WARN PowerPlant: naviják a kompresor v jednom

Dvojnásob chytrý! WARN PowerPlant: naviják a kompresor v jednom P ř í slu š enstv í naviják ů Dvojnásob chytrý! WARN PowerPlant: naviják a kompresor v jednom Modely PowerPlant spojují dva přístroje v jednom obalu: každý PowerPlant je zároveň silný naviják a výkonný

Více

Ruční kladkostroj CM Hurricane

Ruční kladkostroj CM Hurricane Ruční kladkostroj CM Hurricane Extrémně robustní konstrukce zaručí dlouhou životnost i v náročných podmínkách. Zvýšená bezpečnost pomocí rychlé zátěžové brzdy, která zabezpečuje stabilitu a umístění břemene.

Více