Vyberte nejúspěšnějšího sportovce Chomutovska za rok 2017

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vyberte nejúspěšnějšího sportovce Chomutovska za rok 2017"

Transkript

1 Vyberte nejúspěšnějšího sportovce Chomutovska za rok 2017 Chomutovský deník společně s OS ČUS Chomutov ve spolupráci s Městem Chomutov a společností Sport Action vyhlašuje Anketu Nejúspěšnější sportovec Chomutovska Anketa má šest kategorií: jednotlivci a kolektivy dospělých, jednotlivci a kolektivy mládeže, Masters (veteráni nad 35 let) a kategorii Trenér. O vítězi rozhodují čtenáři Deníku, sportovní redaktoři, výkonné výbory okresních sportovních sdružení, předsedové tělovýchovných jednot a okresních svazů. Čtenáři Chomutovského deníku sami rozhodnou o vítězi kategorie Sportovní hvězda čtenářů. Konečné pořadí v anketě určí jen hlasy, které dojdou na hlasovacích kuponech. Nominace a hlasovací kupony vychází v tištěném Chomutovském deníku během měsíce ledna Vyplněné kupony odevzdejte v redakci Chomutovského deníku v Nerudově ulici (stačí vhodit do schránky v přízemí) nejpozději do soboty 31. ledna (včetně) nebo zašlete na adresu Chomutovský Deník, Nerudova 957, Chomutov Hlasovat lze neomezeně, ale počítat se budou pouze originální kupony z novin. Slavnostní večer ankety se uskuteční 12. února 2018 v Městském divadle v Chomutově. Sportovní hvězda Zcela sami pak čtenáři Chomutovského deníku rozhodnou o vítězi kategorie Sportovní hvězda čtenářů. Konečné pořadí určí jen hlasy, které dojdou na hlasovacích kuponech. Vypsaní sportovci podle počtu míst v jednotlivých kategoriích budou od prvního místa ohodnoceni deseti, devíti,, až jedním bodem, u kolektivů tří až jedním bodem. Nominace sportovců, sportovních kolektivů a hlasovací kupony budou v Chomutovském deníku vycházet během měsíce ledna Na kuponu prosím pečlivě vyplňte všechny údaje a odevzdejte jej v redakci Chomutovského deníku v Nerudově ulici (stačí vhodit do schránky v přízemí) nejpozději do soboty 31. ledna (včetně) nebo zašlete na adresu Chomutovský Deník, Nerudova 957, Chomutov Kupony došlé poštou musí mít nejpozdější datum podání také 31. ledna Hlasovat můžete neomezeně, ale počítat se budou pouze originální kupony z novin. Slavnostní večer ankety Nejúspěšnější sportovec Chomutovska roku 2017 se uskuteční v pondělí 12. února 2018 v Městském divadle v Chomutově.

2 Kolektivy dospělí Jablička Chomutov (malá kopaná). Trojnásobný vítěz memoriálu J. Svobody pořádaný CHLMF, vítěz letního turnaje v Březenci, letního turnaje GAMA CUP. 3.misto v mostecké lize malé kopané a 2.misto na mezinárodním futsalovém turnaji PRAGA CUP. Piráti Chomutov (hokej). Podruhé za sebou v novodobé historii postoupil A-tým Pirátů do extraligového play-off, které odstartoval dvěma vysokými domácími porážkami. Jenže mužstvo se oklepalo a došlo premiérově v historii až do semifinále nejvyšší soutěže, což znamenalo konečné čtvrté místo a třetí nejlepší výsledek v historii klubu. Florbal Chomutov muži. Vítězové Národní ligy zápas 2016/2017 a postupující tým do 1. ligy mužů (druhá nejvyšší soutěž ČR). Florbal Chomutov ženy. Hrají 1. ligu (druhá nejvyšší soutěž ČR), kde momentálně patří do horní poloviny tabulky. FC Atletico Chomutov A (futsal). V poslední sezóně se stal A-tým mistrem Krajského přeboru Ústeckého kraje a v kvalifikaci si zajistil postup do Divize A, dále se pak dostal do semifinále poháru Ústeckého kraje. FC Atletico Chomutov B (futsal). B-tým se stal vícemistrem okresního přeboru Most a zajistil si postup do Krajského přeboru Ústeckého kraje. FC Baník Chomutov (futsal). 6.místo ve 2.české lize, nejlepší futsalový klub v okrese. BK Levharti Chomutov muži A (basketbal). Na konci minulé sezony muži postoupili do Severočeské ligy, kde jsou momentálně druzí s ambicemi na prvenství a postup do celostátní 2. ligy. Jednotlivci dospělí Simona Baumrtová (plavání, TJ Slávie Chomutov). Finalistka MS v Budapešti, kde skončila sedmá na 100 znak v novém českém rekordu, 5. na ME v Kodani na 100 znak, devátá na 200 znak, mnohonásobná mistryně ČR, česká rekordmanka. Tomáš Franta (plavání, TJ Slávie Chomutov). Senzačně devátý na ME dospělých na 100 znak, kde v novém českém rekordu atakoval postup do finále. Mistr ČR, neporažený na znakových tratích, držitel českých rekordů dospělých na 50 a 100 znak.

3 Artur Omarov (zápas řeckořímský CZECH WRESTLING Chomutov).8. místo na ME 2017 v Novém Sadu, 1. místo na turnaji světové série United World Wrestling v Záhřebu, 23. místo na MS 2017 v Paříži. Patrik Herčzík (kulturistika, TJ Sport Comutov). Mistr ČR v kategorii physigue mužů do 178 cm., absolutní vítěz v physigue mužů. 4. místo na ME v kategorii physigue mužů do 179 cm. 3. místo na MS v kategorii physigue mužů do 179 cm. 1. místo Na IFBB DIAMOND CUP MILANO a absolutní vítěz v physigue mužů. Jako druhý physigue ČR získal IFBB ELITE PRO profesionální kartu. Na IFBB ELITE PRO v Miláně získal 5. místo v profesionální divizi physigue mužů. Nominace II. část - jednotlivci: Tomáš Nešuta (karate, SK Kosagym Kadaň z.s.). 1. místo MS WTKA 2017 (Itálie). Michal Vondrka (hokej Piráti Chomutov). Kapitán Pirátů byl samotnými hráči nejvyšší soutěže zvolen Hokejistou sezóny Tipsport extraligy. S deseti góly opanoval pořadí střelců play-off, mužstvu tak pomohl k celkovému čtvrtému místu, které je třetím nejlepším výsledkem v historii klubu. Jan Rutta (hokej Piráti Chomutov. Ofenzivně laděný obránce skončil v kanadském bodování zadáků druhý v základní části i play-off. Výkony si vysloužil premiérovou nominaci na MS, kde také vstřelil gól, a podpis smlouvy v NHL s Chicagem. David Kämpf (hokej Piráti Chomutov). Jeho nejúspěšnější sezóna v Tipsport extralize, tahoun Pirátů. V základní části i play-off skončil na třetím místě týmové produktivity. Přestoupil do NHL do týmu Chicaga. Petr Pastor (Florbal Chomutov, 25 let). Osobnost 1. ligy, jeden z nejzkušenějších hráčů a elitní střelec svoji produktivitou táhne Chomutov v 1. lize. Petr Linc (Florbal Chomutov, 24 let). Nováček týmu, poctivý a výborně technický vybavený útočník patří díky svým výkonům mezi lídry 1. ligy. Ondřej Šarša (Florbal Chomutov, 22 let). Chomutovský odchovanec a kapitán týmu, člen elitní první pětky Chomutova při premiéře v 1. lize. Daniel Fokt (Florbal Chomutov, 27 let). Osobnost týmu, služebně nejstarší hráč, v Chomutovském dresu hraje již 11 sezón. Jitka Krajčová (Florbal Chomutov, 28 let). Aktuálně nejlepší střelkyně týmu žen, hrajícího druhou nejvyšší soutěž ČR.

4 Lenka Láryšová (Florbal Chomutov, 22 let). Kapitánka a aktuálně nejproduktivnější hráčka patří k základním stavebním kamenům ženského týmu. Filip Bachor (20 let, FC Atletico Chomutov). 3. nejlepší střelec Krajského přeboru Ústeckého kraje v poslední sezóně (35 gólů), cekem v sezóně ve 36 startech si připsal 91 kanadských bodů za 60 gólů a 31 asistencí. Jan Pavlica (25 let, FC Atletico Chomutov). Kapitán týmu, univerzál, člen týmu od založení klubu. V minulé sezóně si celkem připsal ve 30 startech 45 kanadských bodů za 21 gólů a 24 asistencí. Václav Holub (25 let, FC Atletico Chomutov). Zástupce kapitána týmu, univerzál, člen týmu od založení klubu. V minulé sezóně si celkem připsal ve 24 startech 69 kanadských bodů za 38 gólů a 31 asistencí. Celkově vévodí v klubových statistikách v počtu získaných gólů a asistencí. Markéta Štolová (atletika TJ VTŽ Chomutov). 2. místo na MČR do 22. let 100 m. překážky, 2. místo na MČR do 22. let 400 m. překážky a 5. místo na MČR dospělých v hale 60 m. překážky. Pavel Malý (basketbal BK Levharti Chomutov). Křídlo nebo rozehrávač A týmu mužů, jeho dlouholetá opora, výborný střelec z trojkové vzdálenosti. Jan Karlovský (basketbal BK Levharti Chomutov). Minulou sezonu nejlepší střelec extraligy juniorů, nyní přes pouhých 18 let jeden z nejlepších hráčů A týmu mužů, reprezentant ČR v basketbalu 3x3 v létě startoval na juniorském mistrovství Evropy. Petr Nový (futsal FC Baník Chomutov). Kapitán týmu, nejlepší hráč druhé ligy západ. Ondřej Bišický (kanoistika Sportclub 80 Chomutov). Mistr ČR dospělých v K2 200m, účastník Mistrovství světa dospělých v Račicích K místo, účastník Mistrovství Evropy dospělých v Plovdivu (Bulharsko) 8. místo, člen dospělé reprezentace ČR, člen Resortního sportovního centra při MŠMT v Praze. Nominace III. část - jednotlivci mládež: Karel Kaška (plavání TJ Slávie Chomutov). Dvojnásobný medailsta z MČR, na 200 (stříbro) a na 400 vz. (bronz). Jakub Štemberk (plavání TJ Slávie Chomutov). Senzační dorostenecký mistr ČR na 1500m volný způsob, na MČR v Plzni přidal ještě jednu stříbrnou a jednu bronzovou medaili. V roce 2017 udělal obrovský výkonnostní pokrok, který korunoval ziskem titulu mistra ČR.

5 Anežka Doksanská (plavání TJ Slávie Chomutov). Čtyřnásobná vítězka Poháru ČR desetiletých plavců, celkem držitelka sedmi individuálních medailí z tohoto závodu. David Vopat (judo TJ VTŽ Chomutov). 1. místo MČR junioři, 3. místo MČR muž, 3. místo EP Praha, 9. místo ME junioři, MS junioři postup do druhého kola, juniorský reprezentant ČR. Jan Kittler (judo TJ VTŽ Chomutov). 3. místo MČR junioři, 5. místo MT Waršawa. Daniel Mertl (judo TJ VTŽ Chomutov). 1. místo MČR, 2. místo MT B. Bystrica. Karolína Bechyňová (13 let sportovní šerm Fencing Chomutov). Mistryně republiky, neoficiální mistryně světa v šavli. Ladislav Eisenhammer (16 let kickbox SK Kosagym Kadaň z.s.). 1.místo MS WTKA 2017 (Itálie), 1.místo European Cup 2017 (Polsko), 1.místo Bavaria Cup 2017 (Německo), 1.místo Bohemia Open 2017 (Kadaň), 1.místo KosaCup 2017 (Praha). Jakub Lauko (17 let hokej Piráti Chomutov). Nejmladší střelec v historii chomutovského A-týmu, který se zařadil mezi stále členy sestavy, přišel jen vinou postupu Pirátů až do semifinále extraligy o účast na MS osmnáctiletých. Svými výkony si v sedmnácti letech řekl o pozornost trenérů reprezentační dvacítky a dokázal se střelecky prosadit na MS této věkové kategorie v Buffalu. Zbyněk Hlaváček (Florbal Chomutov, 18 let). Kapitán juniorského týmu, hrající nejvyšší českou soutěž, který v 18 letech pravideln ě nastupuje také za A tým. Daniel Kučera (Florbal Chomutov, 17 let). Lídr juniorského týmu v nejvyšší české soutěži se postupně prosazuje také v prvoligovém A týmu mužů. Adriana Hýsková (Florbal Chomutov, 15 let). Talentovaná a poctivě pracující hráčka, patřící mezi velké přísliby chomutovského ženského florbalu. Michalela Dosedělová (12 let, stolní tenis oddíl KST Jirkov). Mistryně ČR jednotlivců 2016/17 v kategorii mladších žákyň, 3. místo v jednotlivcích v kategorii mladších žákyň na Letní olympiádě dětí a mládeže v Brně, vítězka dvou republikových bodovacích turnajů v kategorii mladších žákyň, 3. místo na kontrolním turnaji mladších žákyň ve Voděradech, účast na Eurominichamps ve Štrasburku, kde vyhrála soutěž útěchy.

6 Markéta Štolová (17 let, atletika TJ VTŽ Chomutov ). 1.místo MČR dorostu 100m př. 13,38 resp.13,08 (s větrem), 1.místo MČR dorostu 300m př. 42,81s resp. 42,36s v obou 1.místo v tabulkách dorostu ČR, český dorostenecký rekord 13,31s, 6.místo na MS U18 v Nairobi (13,41s resp. 13,51s). Adéla Mešková (basketbal BK Levharti Chomutov). Vicemistryně České republiky v kategorii mladších žákyň U14, členka širší reprezentace v kategorii U15, opora extraligového družstva starších žákyň a hráčka extraligového týmu kadetek Chomutova. Natálie Horsáková (basketbal BK Levharti Chomutov). Basketbal je pro ni téměř vším, a tak s nadšením za Levharty hraje extraligu v družstvu kadetek, ligu v týmu juniorek i druhou ligu za ženy, dokonce už působí i jako rozhodčí. Jakub Seifert (basketbal BK Levharti Chomutov). Opora a leader extraligových juniorů a platný hráč A mužů Levhartů. Kateřina Vrbenská (14 let, kajakářka SC 80 Chomutov). Mistryně ČR v K1 200m a K4 500m, mezinárodní mistryně Moravy v K1 na 200 a 500m, 2x2. na MČR na K1 500m a 5km, 2. na regatě v Hofu v K1 200m. Jakub Remuta (15 let, kajakář SC 80 Chomutov). 4. na Mistrovství světa dorostu v K1 200m, mistr ČR dorostu v K1 200m, člen reprezentačního družstva juniorů ČR. Tomáš Fridrych (17 let, kajakář SC 80 Chomutov). Třikrát sedmý na Mistrovství světa juniorů v K2 500 a 200m a K4 500m, mistr ČR v K2 200m a v K2 17km, člen reprezentačního družstva juniorů ČR. Adam Novotný (17 let, kajakář SC 80 Chomutov). 3x sedmý. na Mistrovství světa juniorů v K2 500 a 200m a K4 500m, mistr ČR v K2 200m a K2 17km. Nominace IV. část Kolektivy mládež: SK Kosagym Kadaň (kickbox). 16 cenných kovů na Evropském Poháru 2017 v Polsku, 5 cenných kovů na MS WTKA 2017 v Itálii. BK Levharti Chomutov (mladší žákyně-ročník 2003 a mladší). Na květnovém Mistrovství České republiky mladších žákyň v Chomutově vybojovaly stříbrné medaile, nyní po posunu mezi starší žákyně suverénně postoupily do extraligy a opět mají za cíl mistrovství republiky.

7 BK Levharti Chomutov (junioři). V minulé sezoně obstáli v konkurenci nejlepších českých týmů, obsadili 9. místo. Nyní startují v lize, kde se drží uprostřed tabulky. FC Baník Chomutov U17. Konečné 4.místo v 1. české lize juniorů ve futsale. Junior Chomutov (fotbal FC Chomutov r. 2004). Jeden z nejúspěšnějších ročníků chomutovské mládežnické kopané, po podzimu 4. místo české divize žáků, vítěz mezinárodního turnaje Jeremias Cup 2017, Wroclaw Trophy 2017, 3. místo Golden City Cup v Praze. Kategorie Trenér: Tomáš Baumrt (plavání, TJ Slávie Chomutov). Trenér mimo jiných dvojice nejlepších znakařů v ČR Simony Baumrtové a Tomáše Franty. Oba plavci drží české rekordy a pravidelně se zúčastňují vrcholných plaveckých akcí. Baumrtová byla v létě sedmá na MS a v zimě pátá na ME, Franta skončil senzačně devátý na ME v Kodani. Ladislav Šnelly (CZECH WRESTLING Chomutov, zápas řeckořímský).reprezentační trenér ČR v kategoriích U17, U20 a osobní trenér reprezentanta ČR Artura Omarova, sportovci-reprezentanti ČR z klubu CZECH WRESTLING Chomutov, které Ladislav Šnelly tréninkově vede, dosáhli v roce 2017 vynikajících úspěchů na evropských a světových soutěžích, dále pak svěřenci Ladislava Šnellyho zvítězili na čtyřech turnajích světové série United World Wrestling a získali v roce titulů mistra ČR. Josef Patik (Karate klub Kadaň a Klášterec nad Ohří). Největší úspěchy jeho svěřenkyně Kristyny Tesarové: MS Karate JKA Irsko 4. místo kata, 5. místo kumite, stříbrná na MČR, zlatá a bronzová medaile na ME Eska v Portugalsku. Vladimír Růžička (hokej Piráti Chomutov). Opět po roce dovedl Piráty do vyřazovacích bojů, v nichž jeho svěřenci po hrůzostrašném začátku došli až do semifinále. Konečné čtvrté místo znamená po stříbru a bronzu v padesátých letech minulého století třetí nejlepší výsledek v historii klubu. Martin Bocian (Florbal Chomutov). Šéftrenér mládeže a hlavní trenér A týmu mužů Florbal Chomutov dovedl tým k postupu do 1. Ligy. Marcel Váňa (futsal FC Atletico Chomutov). Hrající trenér minulé sezony, univerzál, jeden ze členů zakládající klub. S týmem se stal mistrem Krajského přeboru Ústeckého kraje, vícemistr Okresního přeboru Most a dotáhl tým do semifinále poháru Ústeckého kraje.

8 Jana Hyjánková (TJ VTŽ Comutov). Trenérka Markéty Štolové (české dorostenecké rekordmanky na 100m př., přebornice republiky dorostenek 100m př.,300m př., vícemistryně republiky do 22 let na 100m př. a 400m př., 6. na Mistrovství světa U18 z Nairobi). Atletická trenérka Marka Doudy (vícemistr republiky ve vrhu koulí a hodu diskem spastiků sk.f34). Hlavní trenérka oddílu atletiky TJ VTŽ CHOMUTOV (4 svěřenci na Olympiádě dětí a mládeže, několik účastníků MČR, medailisté krajských přeborů). Radek Holuša (basketbal BK Levharti Chomutov). Trénuje kadety U17, s nimiž v minulé sezoně postoupil z nadregionálního přeboru do ligy, v níž se jeho tým aktuálně probojoval do finálové skupiny. Kategorie Masters: Jana Hyjánková (atletika TJ VTŽ Chomutov). Nejvíce bodující atletka družstva žen oddílu TJ VTŽ Chomutov ve 2.lize ČR sk. A. Vítězka všech 4. kol v hodu kladivem v této soutěži, 18.místo v českých tabulkách v hodu kladivem, krajská přebornice v hodu kladivem, 2. místo v hodu diskem. 1. ve veteránských tabulkách 2017 v hodu kladivem. Eduard Heluz (basketbal BK Levharti Chomutov). Pamětník nejvyšší soutěže v Chomutově stále hraje basketbal za A mužstvo. Letošní sezona je jeho dvaadvacátá za A tým a je o to náročnější, že Levharti usilují o postup do 2. ligy. K tomu působí jako trenér u chlapeckých kategorií U12 a U13.

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014

Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 Kategorie sportovní kolektiv Blansko roku 2014 VZPĚRAČI BOSKOVICE, TJ SOUz Boskovice Trenér: Čestmír Sekanina Složení kolektivu: Lukáš Liška (kapitán), Petr Mareček, Miroslav Parolek, Ondřej Hovjacký,

Více

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014

SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC, TRENÉR, DRUŽSTVO SEZÓNY 2013/2014 SPORTOVEC SEZÓNY 2013/2014 jméno oddíl (navrhovatel) sport úspěchy Tomáš Korený Korený - racing, s.r.o. karting (motokáry) 13x 1.místo, 1x 2.místo, 3x 3.místo,

Více

Sportovec města Třebíče 2016

Sportovec města Třebíče 2016 Sportovec města Třebíče 2016 Jednotlivci dospělí: Ondřej Benda, fotbal, HFK Třebíč defenzivní záložník, přístupem a pílí je vzorem pro ostatní Michal Dočekal, fotbal, HFK Třebíč rychlonohý a důrazný útočník,

Více

Sportovec města Třebíče 2018

Sportovec města Třebíče 2018 Sportovec města Třebíče 2018 Jednotlivci dospělí: Radim Bence, fotbal, HFK Třebíč Odchovanec třebíčského fotbalu, patří k nejlepším hráčům a svým přístupem k tréninkům a utkáním je příkladem pro ostatní.

Více

Filip VÍT sportovní naděje Mladé Boleslavi v karate

Filip VÍT sportovní naděje Mladé Boleslavi v karate Filip VÍT sportovní naděje Mladé Boleslavi v karate Mladá Boleslav prosinec 2010 2 Filip Vít (*1996) se stal členem oddílu karate TJ Auto Škoda Mladá Boleslav koncem roku 2006. Od následujícího roku začal

Více

OCENĚNÍ SPORTOVCŮ, TRENÉRŮ A DRUŽSTEV

OCENĚNÍ SPORTOVCŮ, TRENÉRŮ A DRUŽSTEV OCENĚNÍ SPORTOVCŮ, TRENÉRŮ A DRUŽSTEV v sezóně 2012/2013 28. 11. 2013 Expozice času orientační běh Michal Bořánek 1. místo - Zimní liga 2012/2013 v kategorii H14 1. místo - mistr Hanácké oblasti/olomouckého

Více

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016 ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec za rok 2016 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SSK Liberec a její jednotlivá

Více

Nejlepší sportovci Chomutova

Nejlepší sportovci Chomutova Nejlepší sportovci Chomutova Redaktoři sportovních rubrik Deníku Chomutovska, funkcionáři jednotlivých sportovních oddílů i fanoušci společně vytvořili v rámci ankety tento přehled nejlepších a zároveň

Více

Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2005

Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2005 Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2005 Partneři Okresního sdružení českého svazu tělesné výchovy Opava při vyhlášení ankety Statutární město Opava Moravskoslezské cukrovary

Více

Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s.

Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s. Regionální sdružení České unie sportu v Opavě, z.s. Vodárenská 2736/18, 747 05 Opava Registrace u MV ČR: VS/1-22270/93-R ze dne 08.11.1993 IČ: 00436062 www.cusopava.cz e-mail: cus@cusopava.cz tel.: +420

Více

Regionální sdružení České unie sportu v Opavě

Regionální sdružení České unie sportu v Opavě Regionální sdružení České unie sportu v Opavě Vodárenská 2736/18, 747 05 Opava Registrace u MV ČR: VS/1-22270/93-R ze dne 08.11.1993 IČ: 00436062 www.cusopava.cz e-mail: cus@cusopava.cz tel.: +420 553

Více

Exhibiční PRO-AM štafeta Chomutov 28. 9. 2013

Exhibiční PRO-AM štafeta Chomutov 28. 9. 2013 Exhibiční PRO-AM štafeta Chomutov 28. 9. 2013 1. Závod na 2*50 a 2*100m v.zp. se poplave na konci druhého půldne VC Chomutova, přibližně tedy v sobotu 28. 9. v cca 18.00. Závod je určen všem subjektům,

Více

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ I. ČÁST - SPORTOVEC

VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ I. ČÁST - SPORTOVEC s k u p i n a jméno rok narození oddíl (navrhovatel) sport 1 Marek Smejkal 1992 MGC Olomouc, z.s. minigolf 1 David Kvapil 200 TJ Sokol sportovní šerm (specializace fleret) 1 Jan Vachutka 2005 TJ Sokol

Více

Sportovec města Třebíče 2017

Sportovec města Třebíče 2017 Sportovec města Třebíče 2017 Jednotlivci dospěli: Radka Březnová, triatlon, TJ Spartak Třebíč 1. místo na MČR juniorů v duatlonu. Petr Dobeš, kuželky, TJ Třebíč Člen juniorské reprezentace, která získala

Více

Už jen nominace je ocenění! ankety o nejlepšího sportovce, mužstvo a trenéra Velké Bíteše. Dvanáctý ročník

Už jen nominace je ocenění! ankety o nejlepšího sportovce, mužstvo a trenéra Velké Bíteše. Dvanáctý ročník Dvanáctý ročník Už jen nominace je ocenění! ankety o nejlepšího sportovce, mužstvo a trenéra Velké Bíteše je letos obohacen o novou vedlejší katagorii Redakce časopisu Exit162 vypisuje anketu o nejlepšího

Více

Nominace nejúspěšnějších sportovců LK za r. 2011 pro krajské finále Nejlepší sportovci z jednotlivých okresních kol ankety postupují do krajského finále, které se uskuteční 28. 3. 2012 v Divadle FXŠ v

Více

Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010

Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010 Výroční zpráva a zhodnocení sezony 2010 Vážení sportovní přátelé, Dovolte mi, abych ve stručnosti zhodnotil uplynulou soutěžní sezonu, která pro nás opět byla velmi úspěšná. Hlavně díky Vaší podpoře dosáhla

Více

Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2004

Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2004 Nejúspěšnější sportovci a sportovní kolektivy okr. Opava v roce 2004 Partneři Okresního sdružení českého svazu tělesné výchovy Opava při vyhlášení ankety Statutární město Opava Balakom, a.s. - generální

Více

Nejúspěšnější sportovci okresu Liberec Nominace 2015

Nejúspěšnější sportovci okresu Liberec Nominace 2015 Nejúspěšnější sportovci okresu Liberec Nominace 2015 Dospělí jednotlivci BANK ONDŘEJ (Dukla Liberec), alpské lyžování. 3. místo v superkombinaci Světového poháru v Kitzbühelu, 7. místo ve sjezdu na mistrovství

Více

BSK TJ Jičín Žákovská liga žákyň U Kč

BSK TJ Jičín Žákovská liga žákyň U Kč Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém jednání 18. března 2013 schválilo usnesením č. ZK/4/198/2013 přidělení finanční podpory formou dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje na veřejně prospěšné

Více

Anketa o nejlepšího sportovce, mužstvo a trenéra Velké Bíteše

Anketa o nejlepšího sportovce, mužstvo a trenéra Velké Bíteše 20 SPORTOVEC MĚSTA Anketa o nejlepšího sportovce, mužstvo a trenéra Velké Bíteše pod záštitou starosty města Velká Bíteš Ing. Milana Vlčka Redakce časopisu Exit162 vypisuje anketu o nejlepšího juniora,

Více

Návrhy na nejúspěšnější sportovce okresu Liberec 2013 Jednotlivci dospělí Bernátová Kristýna (Sport Aerobic Liberec), aerobik. Vicemistryně ČR 2013 v kategorii jednotlivkyň, vítězka 1. kola Poháru federací

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA slavnostní vyhlášení výsledků jubilejního 60. ročníku ankety SPORTOVEC ROKU 2018

TISKOVÁ ZPRÁVA slavnostní vyhlášení výsledků jubilejního 60. ročníku ankety SPORTOVEC ROKU 2018 TISKOVÁ ZPRÁVA 21. 12. 2018 slavnostní vyhlášení výsledků jubilejního 60. ročníku ankety SPORTOVEC ROKU 2018 SPORTOVEC ROKU 2018 PRAHA 21. prosince 2018 - Slavnostní vyhlášení výsledků novinářské ankety

Více

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém jednání 18. března schválilo usnesením č. ZK/4/198/ přidělení finanční podpory formou dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje na veřejně prospěšné projekty

Více

Česká softballová asociace. Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.

Česká softballová asociace. Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv. Česká softballová asociace Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.cz předkládá dotační politiku ČSA na období 2013-2016 Dotační politika

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 12. 10. 2016 47 věc : Dotace v oblasti sportu z rozpočtu Statutárního města Ústí nad Labem v roce 2016 Mimořádné žádosti o dotace poskytnutí

Více

Remerx Merida Team Kolín.

Remerx Merida Team Kolín. Remerx Merida Team Kolín Shrnutí sezóny 2013 Závodníci Remerx-Merida Teamu Kolín se opět výrazně prosadili na vrcholných domácích soutěžích, za poslední rok získali 18 medailí z MČR ve všech cyklistických

Více

TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly

TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly leden 2018 ČLENSKÁ ZÁKLADNA 4 amatérské oddíly házená, kopaná, nohejbal, badminton 5 mládežnických kategorií

Více

Projekt reprezentace DP na období verze

Projekt reprezentace DP na období verze Projekt reprezentace DP na období 2018-9 1.2 verze Mgr. Jan Srb Projekt reprezentace DP vychází z hlavních cílů tohoto Olympijského cyklu, což je účast na OH 2020 v Tokiu a vytvoření kvalitního širokého

Více

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář

DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka. Ženy A I. liga skupina B řídící pracovník Petr Šindelář DRUŽSTVA DOSPĚLÝCH Muži A I. liga skupina B řídící pracovník Karel Šebelka vedoucí družstva: Jan Cikán 1. kolo 16. května Liberec Sokol Hradec Králové 2. kolo 30. května Nové Město nad Metují 3. kolo 13.

Více

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 Atletický klub AHA Vyškov, z. s., Tyršova 694/15B, 682 01 Vyškov Předměstí, E-mail:jm.aha@atlas.cz Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 A. Tréninkový proces www.ahavyskov.cz A. Tréninkový

Více

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT

Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Noví laureáti Síně slávy Unie profesionálních trenérů UPT Pavel Doležel Narozen: 30. listopadu 1940 Sport: cyklistika ZÁVODNÍK: vítěz dvou etap Závodu míru, kde skončil v roce 1965 celkově druhý, vítěz

Více

DOTAZNÍK NEJLEPŠÍHO SPORTOVCE 2016

DOTAZNÍK NEJLEPŠÍHO SPORTOVCE 2016 Oddíl: karate kroužek DDM Blovice Nejúspěšnější sportovec oddílu: trenér ing. Karel Průcha Krátké hodnocení jeho sportovní činnosti Již 42 let se pan ing. Karel Průcha se aktivně věnuje karate. Nejprve

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2017

TISKOVÁ ZPRÁVA slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2017 TISKOVÁ ZPRÁVA 21. 12. 2017 slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2017 SPORTOVEC ROKU 2017 PRAHA 21. prosince 2017 - Slavnostní vyhlášení výsledků novinářské ankety Sportovec roku 2017 proběhlo

Více

Česká softballová asociace. Zátopkova 100, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 233 356 441 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.

Česká softballová asociace. Zátopkova 100, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 233 356 441 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv. Česká softballová asociace Zátopkova 100, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 233 356 441 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.cz předkládá dotační politiku ČSA na období 2009-2012 Dotační politika

Více

V tomto roce získal titul přeborníka ČSR starší žák Vraspír a družstvo Vsetína.

V tomto roce získal titul přeborníka ČSR starší žák Vraspír a družstvo Vsetína. 1953 V tomto roce vznikla při TJ Zbrojovka Vsetín sportovní škola gymnastického dorostu. Jiří Junek byl členem reprezentace dorostu a vítěz závodů v tehdejší Německé demokratické republice. Mezi další

Více

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Sezóna 2014/2015 Zpracovali: Mgr. Jaroslav Černý, šéftrenér FSCM Mgr. Josef Dobeš, ředitel fotbalové akademie 1.

Více

Sportovní granty 2014 2. etapa

Sportovní granty 2014 2. etapa Sportovní granty 2014 2. etapa Kategorie III. a IV. - příspěvek na účast na sportovní akci (výrazná reprezentace města), příspěvek na sportovní akce pořádané na území města Česká i mimo území města Česká,

Více

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET

Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Hodnocení sezony 2010 v brokové disciplině SKEET Střeleckou sezonu jsme zahájili soustředěním: Dukla ASO Hradec Králové Kypr 1.1.- 30.3.2010 Zúčastnění: Jahodová Libuše Novota Jakub Málek Jakub Hošna Matěj

Více

Zápis ze schůze KM ČAST ze dne

Zápis ze schůze KM ČAST ze dne Zápis ze schůze KM ČAST ze dne 20.5.2016 Datum a místo: Přítomni: 20.5.2016 Praha Linert Martin, Bajger Jiří, Protiva Martin, Steffek Pavel, Zlámal Jaromír (DR ČAST) Omluveni: Jányš Ondřej, Svoboda Libor

Více

Záštitu nad akcí převzali: starostka města Neratovice Mgr. Lenka Mrzílková

Záštitu nad akcí převzali: starostka města Neratovice Mgr. Lenka Mrzílková Záštitu nad akcí převzali: starostka města Neratovice Mgr. Lenka Mrzílková Zaplněné hlediště Společenského domu v Neratovicích Mezi čestnými hosty usedli i paní senátorka Veronika Vrecionová a mistr světa

Více

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram. Sezóna 2015/2016

Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram. Sezóna 2015/2016 Závěrečná zpráva o činnosti Fotbalového sportovního centra mládeže při ISŠ HPOS Příbram Sezóna 2015/2016 Zpracovali: Mgr. Josef Dobeš, ředitel fotbalové akademie 1. FK Příbram Mgr. Jaroslav Černý, za Fotbalové

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA SPORTOVEC ROKU 2015 slavnostní vyhlášení výsledků ankety

TISKOVÁ ZPRÁVA SPORTOVEC ROKU 2015 slavnostní vyhlášení výsledků ankety TISKOVÁ ZPRÁVA 21.12. 2015 SPORTOVEC ROKU 2015 slavnostní vyhlášení výsledků ankety SPORTOVEC ROKU 2015 PRAHA 21. prosince 2015 - Slavnostní vyhlášení výsledků novinářské ankety Sportovec roku 2015 proběhlo

Více

Seznam oceněných je dlouhý, nejvíce je oceněných atletů. Překvapivě se však nedostalo na některé opravdu úspěšné sportovce

Seznam oceněných je dlouhý, nejvíce je oceněných atletů. Překvapivě se však nedostalo na některé opravdu úspěšné sportovce Město Třebíč ocení nejlepší sportovce roku 2010. Vedením města bude vyznamenáno 29 osob a 6 družstev. V loňském roce dosáhli výborných výsledku a vzorně reprezentovali město. Všichni se umístili na medailových

Více

Č e s k á a s o c i a c e s t o l n í h o t e n i s u a s p o l e č n o s t R C S p o r t p o ř á d a j í

Č e s k á a s o c i a c e s t o l n í h o t e n i s u a s p o l e č n o s t R C S p o r t p o ř á d a j í Č e s k á a s o c i a c e s t o l n í h o t e n i s u a s p o l e č n o s t R C S p o r t p o ř á d a j í turnaj top12 mužů a žen 6. 7. prosince 2011 Kongresový sál Park Hotelu Plzeň 6. 12. od 10:00 zápasy

Více

Česká softballová asociace Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.

Česká softballová asociace Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv. Česká softballová asociace Zátopkova 100 / 2, P.O. Box 40, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 230 http://www.softball.cz, E-mail: softball@cstv.cz předkládá dotační politiku ČSA na období 2013-2016 (upraveno

Více

BOHEMIA OPEN 2013 Kadaň,

BOHEMIA OPEN 2013 Kadaň, BOHEMIA OPEN 2013 Kadaň, 20.4.2013 V sobotu 20.4.2013 se v severočeské Kadani uskutečnil již druhý ročník mezinárodního turnaje v polokontaktních disciplínách kickboxu - Bohemia Open 2013. Turnaje, pořádaného

Více

íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2017 Rozpočet 2017 1 140 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 140 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př 1 TJ Cement 2 SK Hranice, z.s. Oddíl kopané

Více

BADMINTON Club Kladno

BADMINTON Club Kladno BADMINTON Club Kladno Badminton Club Kladno byl založen v roce 1969. Z jeho řad vyšli hráči a hráčky, kteří v průběhu jeho osmatřicetiletého působení získali řadu domácích i zahraničních mistrovských titulů.

Více

Výsledky nejlepších sportovců v sezóně 2014/2015

Výsledky nejlepších sportovců v sezóně 2014/2015 Výsledky nejlepších sportovců v sezóně 2014/2015 Dunovský Jan - atletika - junioři MČR - 1. místo tyč 2. místo tyč hala Trenér - Miroslav Nosek Flamíková Pavlína - veslování - junioři MEJ - 4. místo párová

Více

pořádá Finále Zimní ligy mládeže v národní házené

pořádá Finále Zimní ligy mládeže v národní házené pořádá Finále Zimní ligy mládeže v národní házené v kategorii dorostenci pro ročník 2017/2018 ve dnech 30.3.2018 a 31.3.2018, sportovní hala Spořice Sponzoři a partneři akce Vážení sportovní přátelé, Vaše

Více

Turnaj mladšího dorostu U /2018

Turnaj mladšího dorostu U /2018 ************************************** MEMORIÁL VLASTISLAVA MAREČKA ČESKÝ POHÁR MLADŠÍHO DOROSTU **************************** Turnaj mladšího dorostu U 16 2017/2018 X.. ROČNÍK Tři fáze turnaje: - základní,

Více

Sport : TENIS Klub : LTC Mladá Boleslav z.s.

Sport : TENIS Klub : LTC Mladá Boleslav z.s. Sport : TENIS Klub : LTC Mladá Boleslav z.s. anketa : SPORTOVEC MLADOBOLESLAVSKA ROKU 2014 Navržení sportovci do kategorií : JEDNOTLIVEC DOSPĚLÍ Eva Válková narozena 26.3.1985 Eva je odchovankyně tenisu

Více

Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina

Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Česká kuželkářská asociace Krajský svaz kuželek Vysočina Kategorie: Muži Místo konání: Třebíč Datum: 2. února 2014 Všeobecná ustanovení 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá TJ Třebíč 2) Termín

Více

Plavecký oddíl TJ Prostějov

Plavecký oddíl TJ Prostějov Plavecký oddíl TJ Prostějov Historie oddílu Prostějovský plavecký oddíl byl založen v roce 1951. Až do roku 1961 byla situace obtížná, protože v Prostějově nebyl funkční krytý bazén, v kterém by se dalo

Více

GRASSROOTS PROJEKTY ÚSTECKÉHO KFS

GRASSROOTS PROJEKTY ÚSTECKÉHO KFS GRASSROOTS PROJEKTY ÚSTECKÉHO KFS Jan Štefko 1. Krajská Grassroots konference Brankářská škola ÚKFS Zahájila činnost v srpnu 2015, činnost je financována z nadačního fondu ÚKFS Brankářskou školu ÚKFS organizuje

Více

Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou. Hodnocení sezóny 2014. www.stalak-devoss.

Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou. Hodnocení sezóny 2014. www.stalak-devoss. Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad KnEžnou Cyklistický team STALAK DeVOSS Rychnov nad KnEžnou Hodnocení sezóny 2014 www.stalak-devoss.cz Občanské sdružení MTB Team Rychnov nad Kněžnou Tým STALAK DeVOSS

Více

VÝSLEDKY ŽEN V LETECH

VÝSLEDKY ŽEN V LETECH Volejbalový oddíl TJ Lokomotiva Břeclav navazuje na dlouhou tradici ženského volejbalu v Břeclavi. Působí v něm jak družstva mládeže, tak i družstva žen. Družstvo žen se postupně probojovalo z krajského

Více

SKC Zruč nad Sázavou. Oddíl stolního tenisu

SKC Zruč nad Sázavou. Oddíl stolního tenisu SKC Zruč nad Sázavou Oddíl stolního tenisu Stolní tenis ve Zruči n. S. dlouholetá tradice stolního tenisu v současné době nejúspěšnější oddíl v regionu 2008 vznik SKC Zruč n. S., 2009 spojení s tradičním

Více

BADMINTONOVÉ CENTRUM MLÁDEŽE STŘEDOČESKÉHO KRAJE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017

BADMINTONOVÉ CENTRUM MLÁDEŽE STŘEDOČESKÉHO KRAJE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 BADMINTONOVÉ CENTRUM MLÁDEŽE STŘEDOČESKÉHO KRAJE VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje při BK 1973 DELTACAR Benátky n/j z.s. funguje od 1.7.2014, kdy nejprve fungovalo při

Více

TERMÍNOVKA 2017 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s.

TERMÍNOVKA 2017 Atletického klubu AHA Vyškov, z. s. Ú N O R LEDEN Měsíc Datum Pořádáme Akce mimo Vyškov 2.1.2017 Župní přebor ve skoku o tyči - Opava 14. až Mistrovství MaS ve vícebojích a v chůzi (Ostrava Vítkovice) 15.1.2017 17.1.2017 Athletics Indoor

Více

Výsledky oddílů sdružených v Karlovarském KNS v roce 2018

Výsledky oddílů sdružených v Karlovarském KNS v roce 2018 KARLOVARSKÝ KRAJSKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ Výsledky oddílů sdružených v Karlovarském KNS v roce Ligové soutěže Mistrovství republiky Regionální soutěže Soutěže mládeže Turnaje pořádané Karlovarským KNS Extraliga

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 1. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN 56. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.12.14 tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku 2014 08.12.14

Více

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace.

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace. Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2019 Rozpočet 2019 1 640 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 640 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz ROZPIS MISTROVSTVÍ KKKS 2006 JEDNOTLIVCŮ Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Předseda STK VV KKKS Jaroslav Dyntera Kategorie: Místo konání: Muži Hořice Datum: 29. duben 2006 Všeobecná ustanovení 1.

Více

Nejlepší sportovec roku 2011: 1.kategorie JEDNOTLIVCI 1. Ing. Michaela GOMZYK-OMOVÁ TJ Turnov, oddíl radiového orientačního běhu 2.

Nejlepší sportovec roku 2011: 1.kategorie JEDNOTLIVCI 1. Ing. Michaela GOMZYK-OMOVÁ TJ Turnov, oddíl radiového orientačního běhu 2. Nejlepší sportovec roku 2011: 1. Ing. Michaela GOMZYK-OMOVÁ TJ Turnov, oddíl radiového orientačního běhu 2. Tomáš DLABAJA - TJ Turnov, oddíl orientačního běhu 3. Jan ČAPEK - Atom cycles Turnov 4. Jan Kazda

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE ČESKÝ SVAZ CYKLISTIKY SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE SÁLOVÉ CYKLISTIKY KOLOVÁ Platnost od: 1.1.2013 O B S A H: DISCIPLÍNY SÁLOVÉ CYKLISTIKY KOLOVÉ... 3 1. KOLOVÁ ELITE... 4 ELITE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY...

Více

Sezóna Ligové týmy:

Sezóna Ligové týmy: Sezóna 2015 2016 Ligové týmy: A družstvo mužů, hrající opět 1. ligu, tvořili Petr Handl, Petr Žoldoš, Marek Šmerda a na střídavý start Martin Koblížek. Tým celou sezónu hrál v horším středu tabulky a nakonec

Více

Úspěchy moderních gymnastek a dosažené výsledky

Úspěchy moderních gymnastek a dosažené výsledky Úspěchy moderních gymnastek a dosažené výsledky - studentek GON v Č. Budějovicích do r. 2011 - studentek Gymnázia Česká a Olympijských nadějí od roku 2012 Dominika Červenková roč. 1988 Eva Pavelková, roč.

Více

MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2013

MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2013 TJ Halma Zbůch ve spolupráci s LK Arcus Plzeň pořádá MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2013 Česká federace Spastic Handicap o.s. sportovní hala Střední odborné učiliště elektrotechnické v

Více

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016

Výroční zpráva Brněnského svazu malé kopané, z. s. za rok 2016 Brněnského svazu malé kopané, z. s. Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti Brněnského svazu malé kopané a

Více

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice PROČ PRÁVĚ MY? Největší klub ve východních Čechách Perspektivita dlouhodobého vývoje Obsazeny všechny nejvyšší soutěže Výchova mladých hráčů reprezentující klub i Českou republiku na Mistrovství světa

Více

SK Kometa Praha a SK Slavia Praha

SK Kometa Praha a SK Slavia Praha Konečně Mezi Talenty www.skslaviapraha.cz SK Kometa Praha a SK Slavia Praha Sportovní uskupení se zaměřením a specializací na volejbal a tenis Kdo jsme: Sportovní uskupení s úspěšným třináctiletým působením

Více

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Muži Žirovnice Datum: 28. ledna 2017 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá KK Slavoj Žirovnice 2) Termín Sobota 28. ledna 2017 3) Místo

Více

SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009

SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009 SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009 KDO JSOU JOUDRS 02 představení SK Joudrs Praha je softballový klub, který patří mezi špičku nejen v České republice, ale i v Evropě. V současné době hledá partnera

Více

VÝZVA. k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2015

VÝZVA. k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2015 VÝZVA k předkládání nominací pro vyhlášení nejúspěšnějších sportovců Zlínského kraje za sportovní výsledky dosažené v roce 2015 Podpora aktivit v oblasti tělovýchovy a sportu patří mezi priority Zlínského

Více

Moderátor Radek Šilhan

Moderátor Radek Šilhan Moderátor Radek Šilhan Kristýna Šebíková Lešek Semelka Žongler Petr SOKOL MLADÁ BOLESLAV SPORTOVNÍ VŠESTRANNOST V Sokole více jak čtyřicet let vede cvičení jak předškolních dětí, tak seniorů. Její sportovní

Více

SÁLOVÁ KOMISE ČESKÉHO SVAZU CYKLISTIKY

SÁLOVÁ KOMISE ČESKÉHO SVAZU CYKLISTIKY ČESKÝ SVAZ CYKLISTIKY CZECH CYCLING FEDERATION FEDERATION TCHEQUE DE CYCLISME Nad Hliníkem 4/1186, 150 00 Praha 5 Motol http://www.ceskysvazcyklistiky.cz Phone: 252 219 006 Fax: 252 210 373 IČO: 49626281

Více

Výsledky oddílů sdružených v KNS Karlovy Vary v roce 2012

Výsledky oddílů sdružených v KNS Karlovy Vary v roce 2012 KRAJSKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ KARLOVARSKÉHO KRAJE Výsledky oddílů sdružených v KNS Karlovy Vary v roce 2012 Ligové soutěže Mistrovství republiky Mezinárodní soutěže Krajský přebor družstev mužů Okresní přebory

Více

Úspěchy CZECH DANCE TOUR regionální kolo Spořice !! Děti A 3.místo, JVK B 6.místo, HVK B 4.místo, JVK A 1.místo.

Úspěchy CZECH DANCE TOUR regionální kolo Spořice !! Děti A 3.místo, JVK B 6.místo, HVK B 4.místo, JVK A 1.místo. Úspěchy 2017 1. Soutěž Markvartice 12.3. 2017!! Děti A 1.místo, JVK B 3.místo, HVK B 1.místo, JVK A 1.místo a ABSOLUTNÍ VÍTĚZ O NEJLEPŠÍ CHOREO JVKA!!!! Loupež Markvartice mise dokončena! 2. CZECH DANCE

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj 2019 Obsah: 1) termínová listina 2) Mistrovství ČR družstev 1. kolo 3) Západočeský pohár 4) krajské přebory žactva a dorostu

Více

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Muži Pelhřimov Datum: 31. ledna 2016 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá TJ Spartak Pelhřimov 2) Termín Neděle 31. ledna 2016 3) Místo

Více

Nominační kritéria pro Hry VI. letní Olympiády dětí a mládeže České republiky 2013

Nominační kritéria pro Hry VI. letní Olympiády dětí a mládeže České republiky 2013 Nominační kritéria pro Hry VI. letní Olympiády dětí a mládeže České republiky 2013 OBSAH ATLETIKA... 3 BASKETBAL... 3 CYKLISTIKA... 4 FOTBAL... 4 HÁZENÁ... 5 KANOISTIKA... 5 ORIENTAČNÍ BĚH... 5 PLAVÁNÍ...

Více

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Malí fotbalisté FK Ústí nad Labem ovládli první kvalifikaci turnaje E.ON Junior Cup. Během 10 zápasů inkasovali

Více

Schůze předsedů AŠSK

Schůze předsedů AŠSK Schůze předsedů AŠSK - 29.09. 2011 1 Program schůze : 1. Zahájení schůze sloţení OR AŠSK Chomutov 2. DDM R. Malárik 3. Manuál 2011 / 2012 4. Zásady hospodaření, financování sportovních akcí 5. OVOV 6.

Více

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín

Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Zápis ze schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký klub Delfín Jičín Dne 18. 4. 2017 proběhla od 18:30 hod. v prostorách galerie Aquacentra v Jičíně schůze valné hromady spolku Sportovní plavecký

Více

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE

PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE PŘEBOR STŘEDOČESKÉHO SVAZU KARATE SOBOTA 10. 6. 2017 ŘÍČANY Přebor Středočeského svazu karate je v oficiálních kategoriích nominační soutěží na Mistrovství ČR 2017, které proběhne v prosinci daného roku.

Více

HISTORIE TÝMU odchovanec týmu Ondřej Cink mistrem světa i Evropy, úspěšný účastník OH v Londýně 2012

HISTORIE TÝMU odchovanec týmu Ondřej Cink mistrem světa i Evropy, úspěšný účastník OH v Londýně 2012 2017 HISTORIE TÝMU 1996 - založení triatlonového a cyklistického oddílu 2004 -zahájení práce s mládeží 2005 - první úspěchy na regionální úrovni - první stupně vítězů v Českém poháru 2008-1. mistrovský

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Dotační politika ČSA

Dotační politika ČSA Dotační politika ČSA 2016-2018 Dotační politika ČSA 2016 2018 byla projednána na výjezdním jednání Předsednictva ČSA dne 31. srpna 2015 a schválena Předsednictvem ČSA dne 21. září 2015. V tomto znění platí

Více

ZLATÁ KNIHA OSOBNOSTÍ TURNOVSKÉHO SPORTU

ZLATÁ KNIHA OSOBNOSTÍ TURNOVSKÉHO SPORTU ZLATÁ KNIHA OSOBNOSTÍ TURNOVSKÉHO SPORTU Za rok 2004 Stanislava MRÁZOVÁ, TSC Turnov, Sport pro všechny, in memoriam Dlouholetá obětavá cvičitelka v oddíle Sport pro všechny v Turnově II, kde vedla kolektiv

Více

Výsledky oddílů sdružených v Karlovarském KNS v roce 2016

Výsledky oddílů sdružených v Karlovarském KNS v roce 2016 KARLOVARSKÝ KRAJSKÝ NOHEJBALOVÝ SVAZ Výsledky oddílů sdružených v Karlovarském KNS v roce Ligové soutěže Mistrovství republiky Mezinárodní soutěže Regionální soutěže Soutěže mládeže Turnaje pořádané Karlovarským

Více

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE

Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE A. Všeobecná ustanovení Mistrovství ČR mládeže jednotlivců 2013 ROZPIS SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala Štvanice 38, 170 00 Praha 7 tel. 222 333 417, mobil 777

Více

MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2014

MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2014 TJ ZP Halma Zbůch ve spolupráci s LK Arcus Plzeň pořádá MČR v halové lukostřelbě jednotlivců a družstev 2014 Český svaz lukostřelby a Česká federace Spastic Handicap o.s. sportovní hala Střední odborné

Více

Jednotlivci: Radek Bihari fotbal

Jednotlivci: Radek Bihari fotbal Jednotlivci: Radek Bihari fotbal Záložník A mužstva mužů, který často rozhoduje zápasy svými góly, takže lze řící, že je to i střelec se vším všudy. Rychlý, výborně technicky vybavený hráč s vyrovnanými

Více

Příspěvky do 25 tis. Kč: ROK

Příspěvky do 25 tis. Kč: ROK Příspěvky do 25 tis. Kč: ROK 30. 8. 2011 Klub rodičů a přátel ZŠ Přerov, U Tenisu 4, o.s. 750 02 Přerov, U Tenisu 4 IČ: 22846212 Účel: 4. ročník Mikulášského turnaje fotbalových benjamínků 41 000 Kč TJ

Více