každou sobotu a neděli v 17:30 / kuchařská show

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "každou sobotu a neděli v 17:30 / kuchařská show"

Transkript

1

2 každou sobotu a neděli v 17:30 / kuchařská show Souboj těžkých vah aneb dva velikáni české gastronomie změří své síly každou sobotu a neděli v podvečer na TV Barrandov. Kdo bude lepší? Kdo si lépe poradí se zadanými úkoly? Kdo bude muset smeknout před svým soupeřem? Jeden z nich je pedant a letitý praktik, druhý si vše dělá po svém a lidé ho zbožňují. Jirka je holt improvizátor, já zase puntičkář, takže si myslím, že zde se budeme opravdu střetávat, prozradil Jaroslav Sapík. A kuchař Jirka Babica dodává: Můžete se těšit na souboj receptů a zajímavých postupů při vaření. Diváci TV Barrandov tak mají jedinečnou možnost si osvojit výjimečné recepty, které jsou poté schopni si uvařit i u sebe doma.

3 každou středu ve 21:35 / reality show Stojí před ní nelehký úkol, postavit na nohy rodiny, které sužují manželské nebo finanční problémy, a děti jsou častokrát hromosvodem pro všechnu zlost. Barrandovská Tchyně míří do českých domácností, které ztratily naději a iluze o světě. Celý tento pořad je pro mě obrovskou výzvou. Potkávám se s lidmi, kteří řeší problémy, které mi nejsou zcela vzdálené. Právě proto mohu z vlastních zkušeností rodinám poradit, aby se jejich situace zlepšila, prozradila o své show Monika Štiková. Nová reality show TV Barrandov je plná emocí a každodenních lidských starostí, se kterými se potýká řada rodin v Česku. Divák tak nahlédne do strastí běžného života, který mu je mnohdy velmi blízký.

4 každý všední den v 18:55 / krimi, události, zábava Otřesné zločiny i náhody, které přináší život. Záběry, ze kterých jde mráz po zádech i Vaše videa plná smíchu. Dramatické chvíle, okamžiky dojetí i radosti. Exploziv. Krimi, události, zábava. Sekce zpravodajství rozšířila své řady o nový pořad Exploziv, ve kterém se snoubí krimi s událostmi a zábavou. Zpravodajskou relaci, které každý všední den patří čas 18:55, provází dvě nové moderátorské dvojice Anna Hájková s Žanetou Slámová a Bára Hlaváčková s Karlem Dlabačem. Vedle samotného konceptu pořadu je pro mě zajímavá i spolupráce v podobě ženské moderátorské dvojice. Věřím, že dvě ženy v jednom studiu budou pro diváky nejen přitažlivou podívanou, ale i zpestřením, a o zajímavé informace rozhodně nebude nouze, řekla moderátorka pořadu Exploziv Žaneta Slámová. Nový pořad Exploziv nabízí nevšední reportáže, ze kterých bude běhat mráz po zádech, i videa plná radosti a smíchu. Nezavírá oči před dramatickými momenty života, ale ani před zločiny, které se staly. Na druhou stranu však přináší i okamžiky dojetí a štěstí.

5 ,, každý všední den v 19:30 / soutěžní pořad Naše taxislužba Vás doveze až na obrazovky TV Barrandov. Soutěžícím cestou nabídne taxikář Martin Zounar zajímavé vědomostní otázky, nečekané úkoly a samozřejmě i možnost vyhrát si pěkné peníze. Soutěž Taxi, taxi, taxi není o svezení se v taxíku, ale především o tom, že prověříme vědomosti našich soutěžících a hlavně je zavezeme na místo, kde celá ta show, a vlastně prověrka jejich odvahy a smyslu pro humor a pro recesi, teprve začíná. Takže úkoly jsou taková stěžejní doména tohoto pořadu, řekl moderátor Martin Zounar. Taxík si diváci TV Barrandov přivolají na obrazovky každý všední den v 19:30.

6 každý všední den v 16:20 / vlastní tvorba / soutěžní pořad s prvky reality show TV Barrandov přináší na televizní obrazovky zcela novou soutěž s prvky reality show. Proti sobě se postaví čtveřice žen, které oplývají stejnou vášní nakupováním. Každá z nich má stejný úkol, přesvědčit ostatní, že s pěkně naditou peněženkou je jen ona schopná za 2 hodiny ze sebe udělat skutečnou dámu. Za své snažení každá z přítomných dam dostane od svých soupeřek hodnocení. Ve hře je samozřejmě i kritika stylisty, který může svým rozhodnutím na konci celého pracovního týdne změnit celkové pořadí. Všechny soutěžící si odnášejí domů svůj outfit, který si samy vymyslely, a vítězka i tučnou sumu na další nákupy.

7 každý čtvrtek ve 21:35 / seriál Novinkou na televizních obrazovkách TV Barrandov je seriál Podvodníci, který vychází z reálných příběhů, které otřásly Českem. Dvojice detektivů, v hlavních rolích Luděk Randár a Gustav Hašek, rozplétají životní osudy lidí, kterým podvodníci vzali téměř vše. V seriálu Podvodníci do konce každého dílu nevíte, kde ta pravda vlastně je, kde je ta vina, a kdo je vlastně ten podvodník. Pro mě je to úžasná zkušenost, tento seriál je pro mě první věcí, kterou točím v takovém rozsahu, což je pro mě nesmírně zajímavé a atraktivní, prozradil Gustav Hašek alias detektiv Josef Havelka.

8 každý pátek ve 22:10 / seriál Dr. Kellerová se objevuje v dalších, zbrusu nových osmi dílech seriálu Stopy života. Velmi silné příběhy lidí, jejichž osud je dovedl až do prostředí psychiatrické léčebny. Jednotlivé díly spojuje ústřední postava primářky psychiatrie v podání Kateřiny Brožové, která čelí nejen trápení svých pacientů, ale i problémům v soukromém životě. Stopy života považuji za vskutku velmi zajímavý projekt, myslím, že mnoho diváků se v něm může najít a díky němu objevit cestu z vlastních problémů. Mám radost, že se na něm podílí tolik herců tak zvučných jmen, prozradila Kateřina Brožová. Vedle Kateřiny Brožové se v seriálu objeví řada významných českých hereckých osobností, jakými jsou Marek Vašut, Ladislav Frej, Kateřina Macháčková, Tereza Brodská, Pavel Rímský, Zuzana Bydžovská, Michal Suchánek, Petr Nárožný, Jiří Suchý, Eva Pilarová, Luděk Sobota, Linda Rybová nebo David Prachař.

9 každý všední den v 17:20 / seriál Do dílny vlastní tvorby TV Barrandov patří divácky úspěšný seriál Soudkyně Barbara, kde se v soudcovském taláru střídají JUDr. Barbara Richterová, tedy herečka Pavlína Kafková, a JUDr. Barbara Němcová, kterou ztvárňuje herečka Alena Sasínová Polarczyk. Přestože role soudkyně je pro mě nová, v okamžiku natáčení rozvodového stání se mi okamžitě vybavila vlastní zkušenost. Seriál je opravdu hodně autentický, a to mě na něm velmi baví, prozradila o natáčení Pavlína Kafková. Diváci se rovněž budou v soudcovském taláru potkávat s Alenou Sasínova Polarczyk alias JUDr. Barbarou Němcovou: Soudkyně Barbara v mém podání bude hlavně spravedlivě moudro chytře příjemná. Role soudkyně je pro mě velmi nevšední. Není to jen čistě o naučeném textu, některé kauzy jsou totiž opravdu smutné a bolestivé. Jsou zde příběhy, které vás nenechávají v klidu, a mnoho podobných jich znáte ze svého okolí. Nejvíce trpím u těch z nich, v nichž se ubližuje dětem, zvířatům, nebo se v nich řeší fyzické a psychické týrání, prozradila herečka. Zcela nové díly, které jsou protknuty reálnými příběhy ze soudních síní, startují každý všední den od 17:20 na TV Barrandov.

10 každé úterý ve 21:40 / life-style BARRANDOVSKÁ SEDMIČKA nabízí divákům každé úterý večer jedinečný pohled do světa slavných. Z moderního prostředí kavárny Café Empresa pořadem provází nová moderátorka Alice Bendová: Líbí se mi, že Barrandovská Sedmička není žádný bulvár, kde se slavní necítí dobře, naopak, vše je příjemné, nenucené, což je pro celebrity velmi podstatné, prozradila Alice Bendová. každé úterý ve 22:40 / vlastní tvorba / dokument Jedinečný dokumentární cyklus, kde známé osobnosti českého showbyznysu poodkryjí svá TAJEMSTVÍ Tajemství dětských hvězd Tajemství Josefa Kemra Tajemství Pavla Zedníčka Tajemství Stanislava Hložka Tajemství Michala Tučného

11 1.9. ve Pomsta a spravedlnost Po divoké přestřelce přichází Luke Perry o oba dva rodiče. Ale, co čert nechtěl, Luke se zamilovává do dcery vraha svých rodičů. Bude nakonec pomsta a spravedlnost silnější, než jeho láska? Americko-kanadský western, režie Jason Priestley ve Sexy Pistols Krásné pistolnice Penelope Cruz a Salma Hayek jsou odhodlané pomstít nejen smrt svého otce, ale také ochránit půdu, která jim patří. Westernová komedie, režie Espen Sandberg a Joachim Roenning ve Cesta za spravedlností: V dobrém či zlém Druhý příběh Johna Goodnighta, soudce, který je respektovaný a spravedlnost pro něj znamená více než život. Luke Perry jako ochránce práv na Divokém západě. Americkokanadský western, režie Kristoffer Tabori ve Cesta za spravedlností: Srdcová královna Jako soudce Goodnight putuje Luke Perry po Divokém západě. Vybírá si především místa, kde bezpráví a zločin si našly svůj domov. Nekompromisní soudce však přichází, aby všemu zlému zabránil a šířil právo a spravedlnost. Kanadsko-americký western, režie Martin Wood.

12 16.9. ve Poslední legie Na nebezpečnou cestu ke hranicím země, kde ještě stále bojuje poslední neporažená legie, se vydává Colin Firth. Ten, jakožto osobní strážce mladého římského císaře Romula, čelí možnému zániku říše. Britský dobrodružný, akční film, režie Doug Lefler ve Presumpce viny Silný příběh detektiva, který se sám dostává do pasti, když během vyšetřování vraždy své bývalé manželky vycházejí na povrch okolnosti, že právě on by mohl být vrahem. V hlavních rolích Denzel Washington a Eva Mendes. Americký krimi film, režie Carl Franklin ve Smrtelné lži Na první pohled úžasný podnikatel s velkým štěstí v byznyse i v soukromí. Ale nic není takové, jak se zdá. Richard Gere balancuje mezi problémy, nevěrou i nečekaným smrtelným omylem. Čím více času uběhne, tím více lží vznikne... Americký thriller, režie Nicholas Jarecki ve Žoldáci spravedlnosti Byl pouhý žoldák, ale zapletl se do mise, která ohrožuje nejen jeho, ale i životy jeho blízkých. Steven Seagal je nucen proniknout do jedné z nejlépe chráněných východoevropských věznic a osvobodit syna drogového krále. Akční film v koprodukci Aruba-Amerika-Jižní Afrika, režie Don E. FauntLeRoy.

13 Žila si klidným životem do momentu, kdy zjistí, že je vílou. Mladá Bloom opouští zemi a přihlásí se do školy víl, ve které se svými kamarádkami založí Winx Club. Avšak již brzy bude čelit zlověstným studentkám z čarodějnické školy Cloudtower. Italský animovaný seriál (2010). Malá Blythe není obyčejná holčička, která žije v bytě nad zverimexem, má totiž jednu zvláštní schopnost - umí mluvit se zvířaty. Americký animovaný seriál (2012). Partu dětí od Sugar Creeku čeká další dobrodružství. Na motivy knížek Paula Hutchense vznikly snímky popisující osudy Billa Collinse a ostatních obyvatelů Sugar Creek. Americký rodinný film (2005).

14 Seznamte se s nejkrásnějším australským pobřežím. Čekají vás především známé turistické trasy Great Ocean Walk. Australský přírodopisný dokument (2010). Tento druh primátů vás v mnohém překvapí. Věděli jste, že paviáni jsou velmi agresivní a krutí tvorové, kteří se směle postaví i člověku? Pronikněte do tajů života těchto jedinečných zvířat. Spatřete jeden z největších objevů posledních let vědci na planině Nullarbor v Austrálii vykopali zcela kompletní kostru vyhynulého vakolva. Poznejte, jak tento obávaný predátor vypadal, nebo jakým způsobem lovil svou kořist. Australský přírodopisný dokument (2007). Francouzský přírodopisný dokument (2012).

15 V premiéře každý den ve 20:00 Písničky na přání, které si vybírá samotný divák. Věnujte svým nejbližším nebo přátelům dárek, na který se nezapomíná. Všechna přání předají moderátoři Daniela Magálová a Noro Meszároš. Každý všední den v 19:00 Staré dobré časy oživí moderátor Zoro Laurinc se svými výjimečnými hosty. Každý všední den v 11:00 a 16:00 Ty největší lahůdky ze středomořské kuchyně si pro diváky připravila dvojice kuchař Massimo a moderátorka Oľga Valentová. Italské speciality se servírují spolu s muzikou států jižní Evropy. V premiéře každé úterý ve 22:00 Zábavná hudební show Otty Weitera a Andrey Fischer zavede diváky nejen do zákulisí televizní stanice Barrandov MUZIKA, ale také poodhalí životy umělců, kteří se na obrazovce této stanice denně objevují.

16 Otto Weiter Show / sobota v 18:00 / hudebně zábavná show Senziparáda / sobota v 10:00 / hitparáda Muzikanti, hrajte! / každý den / lidová hudba Muzika party / sobota a neděle ve 22:00 / světové evergreeny Dechovka / pondělí pátek (mimo čtvrtek) v 15:00 a neděle v 8:00 / dechová hudba Šlágry na MUZICE / každý všední den a sobota / české evergreeny Křížem krážem / každý všední den v 10:00 / česká, moravská a slovenská hudba Volenka / sobota v 16:00 / hitparáda

17 Mgr. Barbora Šenfeldová PR manažerka Televize Barrandov / Kříženeckého náměstí 322 / Praha 5 / Česká republika senfeldova@barrandov.tv / web:

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Nejvyšší soud Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Vleklé spory, nekonečné tahanice a věčné nesváry. To vše může provázet člověka, když se odvolává od soudu k soudu. Konečné

Více

06.15 Zpravodajství FTV Prima

06.15 Zpravodajství FTV Prima ČT1 Nova Prima family 05.59 Studio 6 Zpravodajský náskok do nového dne. Ranní infoservis ČT 08.30 Paddy (24/26) Nemocný. Animované příběhy chlapce a jeho zvířecích kamarádů 08.45 Matýsek (47,48/78) Matýsku,

Více

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU PrOGrAMOvÉ TIPY červenec 2014 01 DObrá MAnželkA 5. SÉrIe Každou neděli ve 21.00. Závěrečný díl je na programu 13. července. Závěr série představuje pro právničku Aliciu Florrickovou (Julianna Marguliesová)

Více

Tiskové materiály. Pět mrtvých psů 29. 3. 2016

Tiskové materiály. Pět mrtvých psů 29. 3. 2016 Pět mrtvých psů 29. 3. 2016 Třídílná kriminální minisérie Jana Hřebejka a Petra Jarchovského podle předlohy Michala Sýkory opět představí partu olomouckých kriminalistů v čele s Klárou Melíškovou, Stanislavem

Více

Č E R V E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Č E R V E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Č E R V E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Každou neděli ve 20:20 / komediální seriál

Každou neděli ve 20:20 / komediální seriál Každou neděli ve 20:20 / komediální seriál Seriál, který v mnohém odráží problémy dnešní doby, naštěstí zde je vše bráno s nadsázkou a nadhledem. Příběh je zasazen do malebné obce Bezdružice, která si

Více

LESAPÁNI / TISKOVÁ ZPRÁVA

LESAPÁNI / TISKOVÁ ZPRÁVA LESAPÁNI / TISKOVÁ ZPRÁVA Kino Pilotů ve spolupráci s k pictures uvádí LESAPÁNI Filmová leč Kino Pilotů uvádí pásmo filmů o myslivcích, pro myslivce i od myslivců samotných. Celovečerní dvojprogram česko

Více

PODZIM NA TV BARRANDOV

PODZIM NA TV BARRANDOV PODZIM NA TV BARRANDOV PODZIM 2014 OBSAH - Aktuální sledovanost TV Barrandov - Pořady vlastní tvorby Kurňa, co to je? Sejdeme se na Cibulce Ona a ON Bastardi Vtip za stovku 112 Co mi nedá spát Tajemství

Více

každou středu po pořadu Vtip za stovku / reality show

každou středu po pořadu Vtip za stovku / reality show každou středu po pořadu Vtip za stovku / reality show Osobitý přístup pramenící z vlastních zkušeností. Od toho je tady pravdomluvná Monika Štiková, aby do rodin, které nevidí už světlo na konci tunelu,

Více

PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU

PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU Tisková zpráva č. 6 V Praze, 5. listopadu 2015 www.festivalff.cz PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU 18. Festival francouzského filmu bude slavnostně zahájen ve středu 18. listopadu 2015 v kině Lucerna

Více

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE Platí od 4. 4. do 22. 5. 2011 nebo do vyprodání zásob Adresy prodejen na straně 8 KNIHCENTRUM cz široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy*

Více

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem CELEBRITY s.r.o., komedie v lehkém francouzském stylu, svým námětem vychází z úspěšné divadelní hry Antonína Procházky (zvaného český Moliére), která byla prověřená stovkami repríz na divadelních scénách

Více

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Z Á Ř Í 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Ředitel ND: akad. arch. Daniel Dvořák Šéf činohry ND: Michal Dočekal Tisková zpráva William Shakespeare Richard III. Premiéra 2. a 4. března 2006 ve Stavovském divadle William Shakespeare (1564 1616) RICHARD

Více

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Knihovna Kryštofa Haranta Pecka 2 50 2 Pecka knihovna.pecka@seznam.cz tel: 43 525 Nejpůjčovanější knihy z našeho fondu za rok 2014 Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Volání minulosti Wood, Barbara,

Více

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

Každé úterý a čtvrtek ve 20:00

Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Nejsledovanější seriál současnosti! Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Co nás čeká? Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj o pacienta i své vlastní štěstí.

Více

D U B E N 2007. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

D U B E N 2007. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX D U B E N 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Kniha mého srdce. Oddělení služeb knihovnám

Kniha mého srdce. Oddělení služeb knihovnám Page 1 of 5 Knihovnicko-informační zpravodaj U Nás Vyšlo: 31.3.2009 Číslo: Ročník 19 (2009), Číslo 1 Sekce: Z knihovnických organizací Název článku: Kniha mého srdce Autor: Oddělení služeb knihovnám Zdroj:

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Insidious 3: Počátek Horor /97min Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný

Více

ČERVEN 2015. Výstavy. Tanec Praha

ČERVEN 2015. Výstavy. Tanec Praha ČERVEN 2015 Výstavy Tanec Praha VÝSTAVY Černý koně / Nejmladší česká malba 10. 6. 27. 9. 2015 Adam Gallery se rozhodla svojí další výstavou představit nejsoučasnější a nejmladší zástupce malířských tendencí

Více

KALENDÁŘ AKCÍ 2016 v JANSKÝCH LÁZNÍCH

KALENDÁŘ AKCÍ 2016 v JANSKÝCH LÁZNÍCH KALENDÁŘ AKCÍ 2016 v JANSKÝCH LÁZNÍCH Velikonoční dělánky 19. 3. 2016 Janské Lázně, Obchodní akademie Olgy Havlové Veselá a voňavá akce plná jarního a velikonočního tvoření je určena dětem všech věkových

Více

CHODOVSKÁ TVRZ JE JEDINEČNÁ PAMÁTKA A KULTURNÍ CENTRUM S RESTAURACÍ

CHODOVSKÁ TVRZ JE JEDINEČNÁ PAMÁTKA A KULTURNÍ CENTRUM S RESTAURACÍ JE JEDINEČNÁ PAMÁTKA A KULTURNÍ CENTRUM S RESTAURACÍ PROGRAM KONCERTY: Lasse Matthiessen Duo 19.30 Dánský písničkář žijící střídavě v Kodani a Berlíně. Vstupné: 130/90 Kč. STŘEDA Šansony na tvrzi 18.00

Více

Tisková informace. Labyrint 20. 8. 2015

Tisková informace. Labyrint 20. 8. 2015 Labyrint 20. 8. 2015 Nález těla krajského politika Karase, kterého vrah zabil v duchu středověkých mučících praktik a tělo pečlivě naaranžoval v podivné scéně, rozpoutá policejní honbu za sadistickým pachatelem.

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ř Í J E N 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Kategorie: Nováčci mladší - dívky

Kategorie: Nováčci mladší - dívky Kategorie: Nováčci mladší - dívky Hlavní rozhodčí: František Baudyš Hradec Králové Rozhodčí: 1. Žofie Trpělková Zlín 2. Marie Lafantová Slaný 3. Jana Košťálová Liberec 4. Stanislava Šmídová Ostrava 5.

Více

Skupina Barrandov spouští 4. televizní kanál Barrandov MUZIKA

Skupina Barrandov spouští 4. televizní kanál Barrandov MUZIKA , Skupina Barrandov spouští 4. televizní kanál Barrandov MUZIKA Společnost Barrandov MUZIKA, s.r.o., spustí přesně v 10:00 v sobotu 5. září 2015 televizní kanál Barrandov MUZIKA. Nová televizní stanice

Více

Pořadem provází. Michal Suchánek. Richard Genzer

Pořadem provází. Michal Suchánek. Richard Genzer Talk show Mr. GS je druhým projektem populárního bavičského dua Michala Suchánka a Richarda Genzera. Tato talk show si nedělá z ničeho servítky, a jde tvrdě až na kost. Hosté dostávají záludné otázky na

Více

80. výročí ROK 2011 NA TV BARRANDOV

80. výročí ROK 2011 NA TV BARRANDOV 80. výročí ROK 2011 NA TV BARRANDOV Základní charakteristika CHARAKTERISTIKA SLEDOVANOST vývoj dle týdnů a stanic (Rating v %, D15+, 06:00-06:00) 0,80 0,70 Nova Cinema Prima COOL TV Barrandov 0,60 0,50

Více

Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014

Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014 Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014 BALET NÁRODNÍHO DIVADLA Nová inscenace k Roku české hudby ČESKÁ BALETNÍ SYMFONIE II Premiéra České baletní symfonie II bude uvedena u příležitosti

Více

Kulturní přehled KINO

Kulturní přehled KINO ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE Na tvorbě se podílejí praktikanti, dobrovolníci a další pracovníci našeho íčka. Pokaždé zde naleznete koutek tvoření nebo nápadů, něco o akcích v našem městě, pozvánky na kulturu

Více

TOP 12. Maurois André řekl: Četba dobré knihy je ustavičný dialog, při kterém nás kniha oslovuje a naše duše. odpovídá. Po dobu šesti týdnů

TOP 12. Maurois André řekl: Četba dobré knihy je ustavičný dialog, při kterém nás kniha oslovuje a naše duše. odpovídá. Po dobu šesti týdnů TOP 12 Maurois André řekl: Četba dobré knihy je ustavičný dialog, při kterém nás kniha oslovuje a naše duše odpovídá. Po dobu šesti týdnů datem 6. září 2009 počínaje vždy v neděli po 21.00 hod. na ČT1

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Projekt CZ.1.07/1.5.00/34.0387Krok za krokem Šablona III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT (DUM) Tématická Světová a česká literatura do konce 19. Společná pro

Více

www.mekuc.cz MEKUC 1/16

www.mekuc.cz MEKUC 1/16 Mělnické kulturní MEKUC 1/16 Úterý 5. 1. 17.00 19.00 hodin hudební sál MKD MALOVÁNÍ MANDAL Symbolické duchovní zahájení roku 2016 pro dospělé i děti školního věku. Workshop s Bc. Janou Heidenreichovou.

Více

MŮJ STRACH. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza

MŮJ STRACH. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza MŮJ STRACH Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza Byla jsem hrozně vyděšená, hlavně z toho, že lidé, které jsem zázrakem potkala, mě jednoduše opustí. Proč by někdo

Více

Můj strach. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje.

Můj strach. Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. Můj strach Nejstrašnější bída je samota a pocit, že mě nikdo nepotřebuje. - Matka Tereza Byla jsem hrozně vyděšená, hlavně z toho, že lidé, které jsem zázrakem potkala, mě jednoduše opustí. Proč by někdo

Více

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM ČERVEN 2013 Městské divadlo v Mostě VELKÁ SCÉNA 4.června úterý volné 19.00 hodin TŘI V TOM Jaroslav Vostrý Jsme tři, jsme v tom! Co teď?! Hra, která pro svou ztřeštěnost a vtipnost stále patří k nejoblíbenějším

Více

OSKÁREK ŠKOLIČKY KAMARÁD 2015

OSKÁREK ŠKOLIČKY KAMARÁD 2015 OSKÁREK ŠKOLIČKY KAMARÁD 2015 Text: Iva Vyklická Eva Jurmanová Kompetence: Komunikativní kompetence : V běžných situacích komunikuje bez zábran a ostychu s dětmi i s dospělými. Chápe, že být komunikativní,

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Č E R V E N E C 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Bonusy pro tento víkend pro Vás zdarma

Bonusy pro tento víkend pro Vás zdarma SPECIÁLNÍ BONUSOVÝ RITUÁLNÍ OČISTNÝ VÍKEND PŘI NOVOLUNÍ V BÝKU Snové dny plné odpočinku, očisty, láskyplného zacházení s tělem i duší za podpory úspěšné spisovatelky paní Barbary Nesvadbové a exkluzivního

Více

Naším prvním úkolem a samozřejmě i všech

Naším prvním úkolem a samozřejmě i všech Část 1 NAROZENÍ DÍTĚTE LÁSKY Jak se narodí dítě lásky? Naším prvním úkolem a samozřejmě i všech účastníků tréninku je přijít vědomě do pozemského života v podobě dítěte lásky. Kdo je dítě lásky? Obvykle

Více

L I S T O P A D 2009

L I S T O P A D 2009 L I S T O P A D 2009 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D K V Ě T E N 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

1954 Alena Činčerová, režisérka, scenáristka a producentka. Stanislava. Gita. Vyhlazení obce Lidice. Bruno. Antonie. Antonín

1954 Alena Činčerová, režisérka, scenáristka a producentka. Stanislava. Gita. Vyhlazení obce Lidice. Bruno. Antonie. Antonín Klavírista a skladatel Petr Malásek je, jak sám říká, s Českou televizí propojen takřka pupeční šňůrou: Oba moji rodiče krom toho, že se v televizi seznámili, patřili k jejím zakládajícím zaměstnancům.

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 08.11. Přežít svůj život /teorie a praxe/ 20:00 09.11. Mamas a Papas drama Česko/2010/90min Kino Květen Teplice / od: 15:00 Příběh filmu tvoří mozaika osudů několika

Více

KATALOG PŘEDSTAVENÍ. PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ, STŘEDNÍ ŠKOLY a ODBORNÁ UČILIŠTĚ JARO 2016. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře

KATALOG PŘEDSTAVENÍ. PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ, STŘEDNÍ ŠKOLY a ODBORNÁ UČILIŠTĚ JARO 2016. Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře KATALOG PŘEDSTAVENÍ PRO MATEŘSKÉ, ZÁKLADNÍ, STŘEDNÍ ŠKOLY a ODBORNÁ UČILIŠTĚ JARO 2016 Městské Tylovo divadlo v Kutné Hoře Masarykova 128, 284 01 Kutná Hora www.divadlo-kutnahora.cz POŘAD PRO 8. a 9. TŘÍDY

Více

StarDance V když hvězdy tančí 2012

StarDance V když hvězdy tančí 2012 StarDance V když hvězdy tančí 2012 Na podzim 2012 připravila Česká televize pro diváky další řadu soutěže StarDance V když hvězdy tančí. Moderátorské role se opět chopil již sehraný pár Tereza Kostková

Více

18. ročník Festivalu ostravských činoherních divadel 26. 11. 30. 11. 2014

18. ročník Festivalu ostravských činoherních divadel 26. 11. 30. 11. 2014 18. ročník Festivalu ostravských činoherních divadel 26. 11. 30. 11. 2014 Vážení a milí, vítejte v Ostravě. V ruce držíte brožurku, která Vás provede inscenacemi letošního ročníku. Pevně věříme, že změny

Více

Kino Brandýs nad Labem

Kino Brandýs nad Labem Kino Brandýs nad Labem Karla Tájka 100/2, Brandýs nad Labem tel.: 602 258 582, www.kinobrandys.cz Egzyl kino klub tel. 773 625 007, www.egzyl.cz ŘÍJEN 2011 Začátky projekcí od 20 hodin, pokud není uvedeno

Více

Vážení novináři, Ing. Marcela Hrdá Generální ředitelka

Vážení novináři, Ing. Marcela Hrdá Generální ředitelka Vážení novináři, dovolte mi, abych Vám představila podzimní programové novinky televizní Skupiny Barrandov. Významně se nám v letošním roce podařilo posílit oblast vlastní tvorby, která se tak stala dominantou

Více

Výsledky zpracoval Ski club Harrachov Sponzoři: : OPAVIA a BRUMÍK, Lissport, Wellness Hotel Centrum, Lyžařské školy JPK a Classic ski school

Výsledky zpracoval Ski club Harrachov Sponzoři: : OPAVIA a BRUMÍK, Lissport, Wellness Hotel Centrum, Lyžařské školy JPK a Classic ski school 1 Nikola Bisová a 18 19 17 54 2 Laura Laurichová a 20 19 15 54 3 Marie Grysniková a 18 18 16 52 4 Ema Mařáková a 17 16 12 45 5 Kateřina Hladíková a 20 20 40 6 Klára Faltusová a 20 19 39 7 Lucie Tůmová

Více

Středa 4.11.2015 / Jak zvládnout setkání s hroznýšem či chřestýšem aneb uprchlí / od 17:30

Středa 4.11.2015 / Jak zvládnout setkání s hroznýšem či chřestýšem aneb uprchlí / od 17:30 TOULCŮV DVŮR AKCE LISTOPAD 2015 Středa 4.11.2015 / Jak zvládnout setkání s hroznýšem či chřestýšem aneb uprchlí / od 17:30 V našem hlavním městě se stále častěji setkáváme s různými plazími uprchlíky z

Více

Polské dny v Kroměříži

Polské dny v Kroměříži Polské dny v Kroměříži Kulturu, tradice a život našich severních sousedů mohl poznat každý, kdo v týdnu od 21. do 27. listopadu navštívil některou z akcí bohatého programu Polských dnů v Kroměříži, jejichž

Více

dívky - hod míčem Škola pokus1 pokus2 pokus3 Body Pořadí

dívky - hod míčem Škola pokus1 pokus2 pokus3 Body Pořadí dívky - hod míčem Škola pokus1 pokus2 pokus3 Body Pořadí Jandačová Petra 1995 Gymnázium Benešov 9,9 0,0 9,9 69 1 Hrivnáková Ivana 1993 Gymnázium Šumperk 8,6 8,7 8,4 57 2 Skopalová Kateřina 1992 Gymnázium

Více

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

NABÍDKA KROUŽKŮ 2015/2016

NABÍDKA KROUŽKŮ 2015/2016 Základní škola Chýně, Za Školou 55, 253 01 Chýně NABÍDKA KROUŽKŮ 2015/2016 PRO DĚTI I DOSPĚLÉ Přehled naleznete na webových stránkách školy www.zschyne.cz, sekce zájmové kroužky. Jednotlivé aktivity pořádá

Více

Veřejná debata na pražské Libuši jde čelit xenofobii tvrdými daty?

Veřejná debata na pražské Libuši jde čelit xenofobii tvrdými daty? Srpen 2013 Veřejná debata na pražské Libuši jde čelit xenofobii tvrdými daty? Jan Dítko Abstrakt: Článek shrnuje průběh prezentace výzkumu na téma segregace Vietnamců v městské části Praha-Libuš a následné

Více

DOMOVNÍČEK. č. 2/2013. DS Věstonická Domovníček č. 2/2013 Stránka 1

DOMOVNÍČEK. č. 2/2013. DS Věstonická Domovníček č. 2/2013 Stránka 1 DOMOVNÍČEK č. 2/2013 DS Věstonická Domovníček č. 2/2013 Stránka 1 Slovo ředitele Domova pro seniory Věstonická Ing. Rudolf Nytl ředitel DS Věstonická Adventní doba a vánoční svátky jsou čas klidu a pohody,

Více

BUŠOVICKÝ ZPRAVODAJ. Z obsahu:

BUŠOVICKÝ ZPRAVODAJ. Z obsahu: BUŠOVICKÝ ZPRAVODAJ Číslo vánoční speciál rok 2014 Z obsahu: 1. 2. 3. 4. 5. 6. Úvodní slovo Informace k budově obce v Sedlecku Akce v roce 2015 Oslavy 900. výročí obce Bušovice Advent v Bušovicích Vítání

Více

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014

Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Biograf na Špici, Hořice Program LISTOPAD 2014 Sobota 1.11., 17.00 Intimity ČR 2014, 104min., česky, od 12 let Komedie / romantický / 2D / 110,-Kč Sedm příběhů o lásce a intimitě, které se navzájem prolínají.

Více

Jiří Kolář Jiří Untermüller

Jiří Kolář Jiří Untermüller ŘÍJEN 2006 - BROUMOV Cestopisná přednáška v rámci Memoriálu Pepy Šály: pátek 13. října 2006 od 18,00 hod manželé Sztulovi: S MALÝM SYNKEM NA KOLE NA NORDKAPP Všichni jim říkají Sztulíci, obyčejná česká

Více

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena.

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena. DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena. V prodeji od 23. července 2012 25. září 2012 Dodo Gombár Medzi nebom a ženou Divadelní společnost FRÍDA Výstupy popisují z různých úhlů různé, reálné

Více

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015 den čas titul vstupné popis 1.12.2015 17:30 Fakjů pane učiteli 2 (Fack ju Göhte 2) Komedie Německo, 2D/ČD 2015, Režie: Bora Dagtekin, Hrají: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Jana Pallaske 1.12.2015 2.12.2015

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. Hlava - ruce - srdce Česko/2010/100min Scénář filmu Hlava, ruce, srdce vypovídá o lokalitě střední Evropy ve zvláštní - hraniční době první světové války.

Více

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pořadatelů a dramaturgů divadel, kulturních domů a sálů repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská

Více

VÍTEJTE PRAŽSKÉ KULTURNÍ A JINÉ POCHOUTKY

VÍTEJTE PRAŽSKÉ KULTURNÍ A JINÉ POCHOUTKY jaro 2016 VÍTEJTE Vážení přátelé dobrého jídla a pití, právě jste otevřeli první vydání nového čtvrtletníku společnosti Ventura Food & Catering. Jak napovídá již samotný název našeho magazínu, rozhodli

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

Sbírka řešených slovních úloh na téma POMĚR

Sbírka řešených slovních úloh na téma POMĚR Základní škola Pardubice Studánka Pod Zahradami 317 Sbírka řešených slovních úloh na téma POMĚR Vytvořil autorský kolektiv žáků třídy 7.B Vedoucí práce: Hana Šamánková 2005 Autor: Barbora Kučerová Poměr

Více

Pro Váš klid, během dne i noci, při námaze i odpočinku.

Pro Váš klid, během dne i noci, při námaze i odpočinku. Pro Váš klid, během dne i noci, při námaze i odpočinku. Novartis s. r. o., Pharma, Nagano III., U Nákladového nádraží 10, 130 00 Praha 3, tel.: 225 775 111, fax: 225 775 222, www.novartis.com FOR-04/003-10/2004

Více

MINDSHARE TV REPORT ÚNOR 2016 MĚSÍČNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE

MINDSHARE TV REPORT ÚNOR 2016 MĚSÍČNÍ TV REPORT AGENTURY MINDSHARE 6: 6:4 7:3 8:1 9: 9:4 1:3 11:1 12: 12:4 13:3 14:1 1: 1:4 16:3 17:1 18: 18:4 19:3 2:1 21: 21:4 22:3 23:1 : :4 1:3 2:1 3: 3:4 4:3 :1 Rating 1.2.216-29.2.216 MINDSHARE TV REPORT 216 MĚSÍČNÍ TV REPORT AGENTURY

Více

Zkus na svém počítači nalistovat stránky WWW.brezen.cz a dozvíš se něco dalšího zajímavého. Školní kolo v recitační soutěži 14.3.

Zkus na svém počítači nalistovat stránky WWW.brezen.cz a dozvíš se něco dalšího zajímavého. Školní kolo v recitační soutěži 14.3. Upraveno, převzato z Mateřídoušky 3/2006 Internet má také svůj svátek jako každý člověk, ale dokonce pěkně dlouhý, neboť trvá celý měsíc. Internet byl původně vojenskou komunikační (dorozumívací) sítí

Více

Filmy: Satanské ovládání mysli

Filmy: Satanské ovládání mysli Filmy: Satanské ovládání mysli Bitva o lidskou duši začíná jako boj o mysl člověka. Myšlenky ovládají jeho emoce a myšlenky s pocity utváří jeho charakter. Pokud jsou myšlenky nečisté, Satan už vyhrál

Více

Katalog je sestaven z divadelních představení a pořadů, které byly v minulých sezónách úspěšné a také z řady novinek. U jednotlivých pořadů jsou uvedeny anotace, délka trvání, termín konání, účinkující

Více

StarDance VI když hvězdy tančí 2013

StarDance VI když hvězdy tančí 2013 StarDance VI když hvězdy tančí 2013 Na podzim 2013 připravila Česká televize další řadu soutěže StarDance VI když hvězdy tančí. Moderátorské role se již tradičně zhostil pár Tereza Kostková a Marek Eben,

Více

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky čtvrtek 7. 10. Hraběnka (The Countess) Elisabeth Bathory. Všechno obětovala pro lásku a ostatní obětovala pro krásu Francouzsko-německý historický film (2008). Hrají J. Delpy, R. Mitchell, E. Hawke, D.

Více

Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.beskydy.cz/moravka V Morávce 17. ledna 2003 ã. 1/2003. Informace

Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.beskydy.cz/moravka V Morávce 17. ledna 2003 ã. 1/2003. Informace MORAVâAN Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.beskydy.cz/moravka V Morávce 17. ledna 2003 ã. 1/2003 Informace Od 1. ledna 2003 ukončil svou činnost Okresní úřad Frýdek Místek. Pověřeným úřadem

Více

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ

JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ JMENNÝ SEZNAM ŽÁKŮ V UČEBNĚ RED IZO: 600008541 Název školy: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Zkušební místo: Gymnázium, Písek, Komenského 89 Název zkoušky: Anglický jazyk - didaktický test Učebna dle informačního

Více

Knihovna a Dny města Valašské Meziříčí

Knihovna a Dny města Valašské Meziříčí Nabídka knihovny na září je opravdu pestrá, vybere si každý. Od 1. září můžete ve vestibulu knihovny zhlédnout výstavu Marka Mikla - M.I.X.L. (1968) - DIGIaNALOGIE. Vystaveny budou v obrazy, tisky a koláže

Více

Tomáš Dianiška v inscenaci 1000 věcí, co mě serou aneb tvoje bába je komedie LEDEN/ÚNOR. www.divadlopodpalmovkou.cz

Tomáš Dianiška v inscenaci 1000 věcí, co mě serou aneb tvoje bába je komedie LEDEN/ÚNOR. www.divadlopodpalmovkou.cz Tomáš Dianiška v inscenaci 1000 věcí, co mě serou aneb tvoje bába je komedie LEDEN/ÚNOR www.divadlopodpalmovkou.cz PETER QUILTER CELEBRITY Quilterova komedie Celebrity rozkrývá dráždivý svět lidí vystavených

Více

Kino Květen Teplice - program duben

Kino Květen Teplice - program duben Kino Květen Teplice - program duben 01.04. Kamarádi z televize Česko/60min Animované pásmo televizních Večerníčků. 03.04. Čtyři slunce Drama / Komedie Česko/2012/90min Kolik sluncí je třeba, abychom byli

Více

Hlavní postava Anna, je manželkou významného a úspěšného petrohradského úředníka Karenina.

Hlavní postava Anna, je manželkou významného a úspěšného petrohradského úředníka Karenina. Za 60 let své literární činnosti vytvořil Lev Nikolajevič Tolstoj přes 200 děl, z nich ovšem pouze 3 romány ve vlastním slova smyslu Vojna a mír, Anna Karenina a Vzkříšení. Říká se, že v Anně Karenině

Více

IVT SA 1.nominační závod 30.3.-1.4.2012

IVT SA 1.nominační závod 30.3.-1.4.2012 IVT SA.nominační závod 0..-..0 Základní kolo I. - let Muži Rank St.n. Name Title-Country-Club-Coach T T A A Ae Ae Ae.. David Pilík,,,,,,8 Kristýna Koubová,Marie Lesáková.. Matyáš Vybíral,,9,,,,.. Radek

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Třída: Třídní učitelka: HT 4. A 65-42-M/004 Hotelnictví a turismus Mgr. Danica Lokajíčková 1. Kateřina Baslová 16. Alena Kukuczková 2. Vojtěch Beseda 17. Lenka

Více

Nahrávka z porady TV Prima: Nechci, aby dcera musela chodit v burce, říká zástupce majitele

Nahrávka z porady TV Prima: Nechci, aby dcera musela chodit v burce, říká zástupce majitele DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO SOUD S NEČASOVOU A RITTIGEM ČSSD PROHRÁLA SOUD O 300 MILIONŮ ČAPÍ HNÍZDO UPRCHLICKÁ KRIZE DĚNÍ V KRAJÍCH Nahrávka z porady TV Prima: Nechci, aby

Více

Průběžné výsledky VI. ročníku L YŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY

Průběžné výsledky VI. ročníku L YŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY Myšáci dívky 2003 a mladší Pořadí Jméno rok Klub 1 Keliárová Barbora 2004 A Ski Třebíč 11 30 30 30 8 13 18 24 123 164 8 2 Slováčková Tereza 2004 Sokol Předklášteří 30 30 30 30 30 120 150 5 3 Kůpová Sára

Více

Petr Salát třetím otcem v týmu. Má dceru Adélu

Petr Salát třetím otcem v týmu. Má dceru Adélu Petr Salát třetím otcem v týmu. Má dceru Adélu Tinky.cz Game: Dnes předáme mercedes Podpisová karta uvnitř zápasový program 14. kolo Tipsport Superligy Technology Florbal MB vs. 1. SC Vítkovice Oxdog 15.

Více

Vlku, mám tě rád! láska člověka k dnešním lidem

Vlku, mám tě rád! láska člověka k dnešním lidem Vánoční pohádka Byl jednou jeden vlk. Ţil v okolí Betléma. Pastýři věděli o tom, jak je nebezpečný pro jejich ovce. Jeden z nich musel být neustále na stráţi, neboť vlk byl hladový a lstivý. Byla noc.

Více

STIEG LARSSON MILÉNIUM

STIEG LARSSON MILÉNIUM STIEG LARSSON MILÉNIUM MUŽI, KTEŘÍ NENÁVIDÍ ŽENY Novinář Mikael Blomkvist má za úkol vyšetřit starý kriminální případ: Harriet Vangerová, vnučka průmyslníka Vangera, zmizela beze stopy téměř před čtyřiceti

Více

www. ks-alta. cz kulturní společnost alta

www. ks-alta. cz kulturní společnost alta www. ks-alta. cz kulturní společnost alta KULTURNÍ SPOLEČNOST ALTA Byla založena v roce 2007 v Hluboké nad Vltavou Divadelní soubor vystupuje nejen na zámku Hluboká nad Vltavou, ale všude tam, kam ho pozvou.

Více

Zpravodaj pražské farní obce starokatolické církve

Zpravodaj pražské farní obce starokatolické církve Zpravodaj pražské farní obce starokatolické církve listopad 2012 6. ročník / 11. číslo Každý, kdo je z pravdy, slyší můj hlas. (J 18,37b) Slovo úvodem Milé sestry, milí bratři, když jsem byl na gymnáziu,

Více

Ucelené vzdělávací programy

Ucelené vzdělávací programy Mezigenerační centrum TOTEM RDC připravilo pro své klienty na období 2015/2016 Ucelené vzdělávací programy A k a d e m i e t ř e t í h o v ě k u M o u d ř e n í š k o l a z d r a v é h o a k t i v n í

Více

Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2008/09

Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2008/09 Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2008/09 I. kategorie (4-8 let; do 3. třídy) Umístění Jméno Adresa školy Název Jméno Kolektiv ZUŠ B. Smetany, Revoluční 100, 310 00 Orbis Pictus Alexandra

Více

Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marlene BŘEZEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz

Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marlene BŘEZEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marle BŘEZEN 2014 www.divadlopodpalmovkou.cz zveme vás Můj romantický příběh 2. a 28. února, 13. března 2014, Představení 28. února proběh za přítomnosti

Více

Tematické literární akce

Tematické literární akce Tematické literární akce na Gymnáziu Jaroslava Heyrovského aneb čtení je radost Co děláme na podporu dětského čtenářství? Doplňování knihovního fondu aktuální literaturou Seznámení studentů s projektem

Více

ČESKÁ LITERATURA II. POLOVINY 20. STOLETÍ. Josef Škvorecký

ČESKÁ LITERATURA II. POLOVINY 20. STOLETÍ. Josef Škvorecký ČESKÁ LITERATURA II. POLOVINY 20. STOLETÍ Josef Škvorecký 1924-2012 Interaktivní výukový materiál Česká literatura II. pol. 20. století V horních záložkách naleznete okruhy nejdůležitějších otázek, na

Více

SPORTOVNÍ AEROBIK - DVOJICE - Kategorie A Jméno závodníka Kateřina Tesaříková, Adéla Haníková AK Olomouc Tereza Kräuterová,

SPORTOVNÍ AEROBIK - DVOJICE - Kategorie A Jméno závodníka Kateřina Tesaříková, Adéla Haníková AK Olomouc Tereza Kräuterová, SPORTOVNÍ AEROBIK - DVOJICE - Kategorie A Kateřina Tesaříková, Adéla Haníková AK Olomouc Tereza Kräuterová, Adéla Tichá AK Olomouc Karla Pohlová, Nikola Kleinová Corridoor Č.Brod Eliška Pěgřímková, Štěpánka

Více

Příspěvek na dojíždění dostal zatím jediný zájemce. Většina nezaměstnaných nesplňuje kritéria

Příspěvek na dojíždění dostal zatím jediný zájemce. Většina nezaměstnaných nesplňuje kritéria DOMÁCÍ ZAHRANIČÍ EKONOMIKA SPORT NÁZORY MAGAZÍN AUTO VIDEO DANĚ NAKUPOVÁNÍ PRÁCE UŠETŘI PENÍZE JAK NA REKONSTRUKCE Příspěvek na dojíždění dostal zatím jediný zájemce. Většina nezaměstnaných nesplňuje kritéria

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více