Řidič na prvním místě.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Řidič na prvním místě."

Transkript

1 SEAT FLEET.

2 Řidič na prvním místě.

3 Máme za sebou více než 60 let odborných zkušeností a nadšené činnosti. Snažíme se vždy nabízet řidičům jen to nejlepší, ať se jedná o komfort, nebo bezpečnost. Produktová řada SEAT zahrnuje dynamické a elegantní modely s nejmodernější technikou a nejvyšší kvalitou výroby. Nákladově efektivní. Hospodárné. Ekologické. A s výjimečnými poprodejními službami i značnými úsporami pro manažery nákupu. Jste připraveni stát se naším dalším fleetovým zákazníkem? Giuseppe Tommaso Ředitel mezinárodního fleetového prodeje a remarketingu.

4 01 02 Konkurenceschopné celkové náklady (TCO). Bezpečnost a technologie pro podnikání. 03 Produktová řada TGI 04 Exkluzivní servisní síť B2B.

5 05 Fleetové portfolio. 14 New SEAT Tarraco. 16 SEAT Ateca. 18 SEAT Arona. 20 SEAT Leon 22 SEAT Ibiza. 24 SEAT Alhambra. 26 SEAT Mii. 06 Mezinárodní rámcová smlouva. 07 Tým odborníků.

6

7 Bezpečnost a technologie pro podnikání. Není nutné dělat kompromisy. Všechny vozy SEAT jsou standardně vybaveny nejmodernějšími technologiemi. Patří mezi ně například tempomat, přední LED světlomety, světla LED pro denní svícení, Media Systém Touch s integrovaným hlasovým ovládáním, elektronicky ovládaná parkovací brzda s funkcí Auto Hold a mnoho dalších systémů. Bezpečnost má nejvyšší prioritu. Adaptivní tempomat měří vzdálenost od vpředu jedoucího vozidla a při jízdě rychlostí až 210 km/h automaticky přizpůsobuje rychlost. Asistent pro jízdu v dopravní koloně navíc zpomaluje nebo zrychluje v závislosti na plynulosti dopravy. Chytré technologie. Chytrá volba. Bezdrátová nabíječka zajistí, aby měl váš telefon vždy nabitý akumulátor pro důležité hovory. Bezklíčkový přístupový systém Kessy navíc odemkne dveře a spustí motor, i když necháte klíčky v kapse, takže na schůzky přijedete vždycky včas.

8 Produktová řada TGI. Eko vypadá skvěle. TGI kombinuje pohon na benzin a na stlačený zemní plyn (CNG), který je nejméně znečišťujícím palivem. Motory TGI jsou chytré, protože jako hlavní palivo spalují CNG a na benzin přecházejí pouze v případě potřeby. Budou hospodárností ve službách vašeho vozového parku, ale také iniciativou společenské odpovědnosti vaší firmy. Nižší emise CO2. Vyšší hospodárnost motoru a čistší složení paliva znamenají nižší emise. Motor je také tišší, takže produkuje nižší emise hluku. Nižší celkové náklady (TCO). TGI vám ušetří až 30 % v porovnání s motorem na naftu a až 50 % oproti benzinu. A vzhledem k nižším emisím jsou nižší i celkové náklady (TCO). Volný vjezd do nízkoemisních zón. V celé Evropě se zvyšuje počet plnicích stanic CNG. Díky čistému a hospodárnému motoru budete mít také bezplatný přístup k parkování ve městech.

9

10

11 Exkluzivní servisní síť B2B. Pocit jistoty je k nezaplacení. Jako zákazník programu SEAT FLEET můžete využívat přednosti paketu SEAT CARE, který vám nabídne nejlepší poprodejní služby SEAT za fixní a konkurenceschopnou měsíční splátku. S vynikajícím poměrem cena/výkon a se službami, které očekáváte. Prodloužená záruka SEAT. Všechny vozy SEAT prodávané v České republice mají standardně prodlouženou tovární záruku na 5let nebo km zdarma. Za příplatek je možné tuto záruku ještě dále prodloužit. Pojištění SEAT. Na míru střižené pro váš vozový park. S nepřetržitou zákaznickou službou. Nemluvě o autorizovaných servisech, které používají výhradně Originální díly SEAT. Asistenční služba SEAT. Komplexní, spolehlivá asistenční služba je tu pro vás 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, kdekoli v EU i ve většině sousedních zemí. Po dobu až 10 let. Servisní balíčky SEAT. Servisní balíčky pokrývají většinu servisních úkonů v rámci výrobcem předepsané údržby vozidel SEAT po dobu prvních 3, 4 nebo 5 let provozu.

12 Fleetové portfolio. Máme řešení pro každého podnikatele a pro každou firmu. Máte na výběr z široké palety modelů SEAT. Ať hledáte jakoukoli velikost, výkon nebo výbavu, u nás to naleznete. Nový SEAT Tarraco. SEAT Ateca SEAT Arona SEAT Leon SEAT Leon ST SEAT Leon CUPRA SEAT Leon X-PERIENCE SEAT Ibiza SEAT Alhambra SEAT Mii

13 Nový SEAT Arona.

14

15 Nový SEAT Tarraco. Proč ne teď? Nikdy není příliš pozdě na to, začít něco výjimečného. Nový SEAT Tarraco je velké SUV, které poskytne vašemu podnikání prostor, potřebný pro nekonečnou expanzi. Nejmodernější technologie vám poskytnou konektivitu na cestách. A bezpečnostní systémy nejvyšší úrovně, jako je asistent pro jízdu v jízdním pruhu nebo přednárazový asistent, vám umožní soustředit se na to, co je nejdůležitější: pohyb vpřed. 8 displej navigačního systému a Full Link. Technologie Full Link vám poskytne přístup k aplikacím vašeho chytrého telefonu na 8" dotykovém displeji s intuitivním ovládáním prostřednictvím systému Apple CarPlay nebo Android Auto. Variabilní interiér. V sedmimístné verzi můžete využít zavazadlový prostor o objemu 700 l se sklopenou třetí řadou sedadel, resp l se sklopenými sedadly druhé a třetí řady. Pětimístná verze nabízí 760 l, resp l po sklopení zadních sedadel.

16

17 SEAT Ateca. Váš ideální obchodní partner. Každý den přináší nové výzvy. SEAT Ateca nabízí řešení, když jste na cestách, od asistenta pro jízdu v dopravní koloně až po konektivitu Full Link. Nejprostornější interiér ve své třídě, skvělá ovladatelnost a vynikající výkony vám umožní zjednodušit a ještě více si užívat vaše každodenní podnikání. Bezdrátová nabíječka. Vybitý akumulátor? Žádné kabely, žádný problém. Volič jízdních režimů. Přizpůsobte si vůz svému jízdnímu stylu.

18

19 SEAT Arona. Městský crossover je tu. Seznamte se s modelem SEAT Arona. Městským crossoverem pro odvážné. S vyspělými, výkonnými motory. Agilní. Silný. Ostrý. Přesně tak se můžete světu ukázat i vy. Jste připraveni? 400 l zavazadlového prostoru. Zavazadlový prostor modelu SEAT Arona nabízí velkorysý objem 400 litrů. Adaptivní tempomat. Inovativní omezovač rychlosti přizpůsobuje rychlost jízdy dopravní situaci.

20

21 SEAT Leon. Všechno, co potřebujete. Sportovní a elegantní vnější design. Ergonomický interiér s komfortním přístupem k inteligentní technice. SEAT Leon je díky své excelentní hospodárnosti a nízkým celkovým nákladům (TCO) ideálním automobilem pro rozvíjení vašeho podnikání. Technologie Full Link. S aplikací SEAT Media Control budete mít své zážitky při cestování vždy pod kontrolou. Bezdrátová nabíječka. Pokud se vám vybije akumulátor telefonu, budete mít vždy po ruce bezdrátovou nabíječku.

22

23 SEAT Ibiza. Nejlepší způsob, jak se dostat vpřed. Po 33 letech výroby a 5,4 milionu prodaných vozech je zde pátá generace modelu SEAT Ibiza. S elegantním designem. Prostornějším interiérem. Vyspělou konektivitou. A vysokou zůstatkovou hodnotou. Nový vnitřní design. Dlouhodobá kvalita z vyšších segmentů. Přední LED světlomety. Vidět a být viděn v nejlepším světle díky předním LED světlometům a zadním světlům z LED diod.

24

25 SEAT Alhambra. Víceúčelový automobil s oceňovanými inovacemi. SEAT Alhambra je MPV se skutečně překvapivými funkcemi. Tento model již získal bezpočet ocenění, včetně Best MPV tři roky v řadě. SEAT Alhambra nabízí 7 sedadel ve třech řadách, z nichž obě zadní jsou sklopné. A je ideálním automobilem pro podnikatele, kteří překonávají velké vzdálenosti. Bezklíčkový přístupový systém Kessy. Tato technologie vám umožní odemknout vůz a spustit motor, aniž byste museli vyndávat klíček. Obrovský interiér. Celkem litrů, abychom byli přesní. Ale není to jen o velikosti, v interiéru hrají hlavní roli také komfort a funkčnost.

26

27 SEAT Mii. Malý, elegantní a skvěle vybavený. Dokonalý městský vůz. Prostorný uvnitř, ale s perfektními vnějšími rozměry do městského provozu. A je dostatečně inteligentní, takže nabízí kombinaci vyspělé bezpečnostní techniky s chytrou konstrukcí. Je hospodárný a má nízké emise CO2 díky motoru na stlačený zemní plyn (CNG). Chytřejší interiér. Nejmodernější informační a zábavní systémy skvěle doplní váš životní styl. Pohled dovnitř. Ohromující interiér. Kompaktní automobil ještě nikdy nebyl tak prostorný.

28 Jsme připraveni na vaši návštěvu. ARAVER CZ, s.r.o. J. Plesla 556, Vlčnov Auto Anex s. r. o. Žerotínova 379, Děčín III Auto Dolanský s.r.o. Lípa 369, Lípa u Zlína m.nedbalek@autodolansky.cz , AUTO JAROV, s.r.o. Osiková 2, Praha 3 seat@autojarov.cz AUTO SCHWAB, s.r.o. Milady Horákové 3291, Kladno autoschwab.prodej@autoschwab.cz Autocentrum BARTH a.s. Hůrka 1798, Pardubice - Dubina autocentrum@autocentrum.cz AUTOCENTRUM JAN ŠMUCLER s.r.o. J. Jindřicha 105, Horšovský Týn h.tyn@smucler.cz AUTOCENTRUM JAN ŠMUCLER s.r.o. Borská 59, Plzeň-Karlov vladimir.pisa@smucler.cz Telefon: AUTOCENTRUM OLOMOUC s.r.o. Horní lán 455/1, Olomouc info@vwolomouc.cz Autodružstvo Frýdek - Místek Beskydská 704, Frýdek - Místek ondrej.michalek@autodruzstvo-fm.cz CAR POINT Praha Ke Kopanině 529, Tuchoměřice seat@carpoint.cz CB Auto a.s. České Budějovice Dr. Milady Horákové 1477, České Budějovice seat@cb-auto.cz HAVEX-auto s.r.o. Pražská 782/IV, Chlumec nad Cidlinou ch.nv@havex.cz Libor Suchý, autoprodejna Nový Šaldorf 81, Znojmo prodej.seat@liborsuchy.cz Louda Auto a.s. Brno Hněvkovského 603/81, Brno prodejseatbrno@louda.cz

29 MÁCA, s.r.o. Znojemská 86a, Jihlava Manfred Schöner - AUTOSERVIS Křižíkova 1624, Sokolov lukas.volf@autoschoner.cz PIA CZ spol.s.r.o., o.z. Auto Heller Ostrava Cihelní 3160/49b, Ostrava-Moravská Ostrava servis.seat@autoheller.cz PYRAMIDA Centrum s.r.o. U Pyramidy 721, Průhonice prodej@pyramidacentrum.cz SAZ - Evžen Myslivec s.r.o. Rybalkova 2639, Louny info@auto-myslivec.cz Porsche Česká republika SEAT Petr Schmidt Corporate Sales Manager petr.schmidt@porsche.co.cz

30 Společnost SEAT pracuje na neustálém vývoji svých výrobků, a proto si vyhrazuje právo na změny technických údajů, barev a cen bez předchozího oznámení. Údaje uvedené v této brožuře jsou tedy pouze orientační. Přestože společnost SEAT vynakládá veškerou snahu, aby technické údaje byly platné ke dni vydání ( ), nejnovější údaje si, prosím, ověřte u svého autorizovaného prodejce značky SEAT. Vzhledem k omezeným technickým možnostem tiskového procesu se barvy vyobrazené v této brožuře mohou mírně lišit od skutečných odstínů laků nebo jiných materiálů. Tento vůz, veškeré jeho části a originální náhradní díly byly vyrobeny v souladu s právními předpisy, jež se týkají prevence a minimalizace dopadu výroby na životní prostředí. Díky využití recyklovaných a recyklovatelných materiálů tak přispíváme ke stabilizaci a zlepšení kvality životního prostředí. Nové vozy SEAT jsou šetrnější vůči životnímu prostředí, a až dosáhnou konce svého životního cyklu, mohou být odevzdány do autorizovaných zařízení, kde bude provedena jejich ekologická likvidace, aniž by to pro posledního vlastníka představovalo jakékoli náklady. Pro více informací týkajících se dodávky a recyklace vozů navštivte webové stránky nebo kontaktujte Callparts Recycling GmbH ČR tel.: Použité fotografi e mohou obsahovat příplatkovou výbavu a jsou pouze ilustrativní. Vyhrazujeme si právo na změnu technických údajů a parametrů. Případné chyby a omyly nelze vyloučit. Uvedené výbavy v katalogu odpovídají modelovému roku 2019, který platí od 31. týdne Dříve vyrobené vozy se proto mohou odlišovat. Více informací získáte u autorizovaného prodejce

SEAT Ibiza. modelem. se s novým. Seznamte. Start. moving. seat.cz. ze života maximum. Stvořen k pohybu. Nový SEAT Ibiza. Pomůže vám vytěžit

SEAT Ibiza. modelem. se s novým. Seznamte. Start. moving. seat.cz. ze života maximum. Stvořen k pohybu. Nový SEAT Ibiza. Pomůže vám vytěžit Seznamte se s novým modelem SEAT Ibiza Vzali jsme nejlepší techniku značky SEAT, oblékli ji ve skvělém mladistvém stylu a vydali se do městských ulic. Nový SEAT Ibiza. Pomůže vám vytěžit ze života maximum.

Více

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů Přes

Více

Hyundai. i30 Fastback

Hyundai. i30 Fastback Hyundai i30 Fastback 2 Design, který Vás nadchne. Nový Hyundai i30 Fastback s přitažlivým vzhledem se stal nejnovějším členem rozrůstající se rodiny modelů Hyundai i30. Jde o odvážné a elegantní vyjádření

Více

MODELOVÁ ŘADA SEAT TECHNOLOGY TO ENJOY

MODELOVÁ ŘADA SEAT TECHNOLOGY TO ENJOY MODELOVÁ ŘADA SEAT TECHNOLOGY TO ENJOY SVĚT ZNAČKY SEAT S prvním vozem SEAT, který byl vyroben v roce 1953, začaly sny jedné země směřovat k uskutečnění. Dnes, o více než 60 let později, vyvíjíme naši

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

Jste připraveni se odlišit? Kdy, když ne teď? EXTERIÉR

Jste připraveni se odlišit? Kdy, když ne teď? EXTERIÉR Nový SEAT Tarraco. EXTERIÉR Kdy, když ne teď? Jste připraveni se odlišit? Dospívání nemá nic společného se stagnací. Nečekáme. Nabýváme na velikosti. Objevte nový SEAT Tarraco. Velké SUV s pohonem všech

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

Renault DRIVE program operativního leasingu

Renault DRIVE program operativního leasingu Renault Business Finance program operativního leasingu Pro Vaši bezstarostnou jízdu FULL-SERVICE LEASING (FSL) auta bez starostí Full-Service Leasing umožňuje financovat a provozovat Váš vozový park bez

Více

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Nový Civic 5D s novým designem a konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu. Výsledkem je vůz s jedinečnou osobností a sportovním duchem. Vůz, který je

Více

Renault DRIVE program operativního leasingu

Renault DRIVE program operativního leasingu Renault Business Finance program operativního leasingu Pro Vaši bezstarostnou jízdu FULL-SERVICE LEASING (FSL) auta bez starostí Full-Service Leasing umožňuje financovat a provozovat Váš vozový park bez

Více

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING LEON Aerodynamická sada ENJOYNEERING AERODYNAMIKA, KTERÁ MĚNÍ SÍLU ODPORU NA PODPORU LEON AERODYNAMICKÁ SADA Výkon a elegance na pozadí aerodynamiky Aerodynamická sada SEAT je určena pro skvělý zážitek

Více

Renault DRIVE program operativního leasingu

Renault DRIVE program operativního leasingu Renault Business Finance program operativního leasingu Pro Vaši bezstarostnou jízdu FULL-SERVICE LEASING (FSL) auta bez starostí Full-Service Leasing umožňuje financovat a provozovat Váš vozový park bez

Více

Pracovní týden, dovolená nebo víkendy každý den je naplněn okamžiky, které bychom si měli užívat, ale možná vám k tomu něco chybí.

Pracovní týden, dovolená nebo víkendy každý den je naplněn okamžiky, které bychom si měli užívat, ale možná vám k tomu něco chybí. NOVÝ SEAT ATECA Pracovní týden, dovolená nebo víkendy každý den je naplněn okamžiky, které bychom si měli užívat, ale možná vám k tomu něco chybí. Přitom stačí změnit úhel pohledu. SEAT proto během návrhu

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více

osobní vozy fiat. stačí si jen vybrat.

osobní vozy fiat. stačí si jen vybrat. osobní vozy fiat. stačí si jen vybrat. MNOHÉ MALÉ VĚCI JSOU JEDINEČNÉ. Vidět všechny vesele barevné 500, jak se ženou ulicemi měst je prostě velkolepé. 500 budí pozornost kdekoli. Drzá barevná maličkost

Více

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY EXTERIÉR Nový SEAT Alhambra je všestranným automobilem s dynamickým charakterem. Jeho vysoká střecha vypovídá o praktičnosti a komfortu tohoto vozu, zatímco osobitá maska chladiče,

Více

osobní vozy fiat. stačí si jen vybrat.

osobní vozy fiat. stačí si jen vybrat. osobní vozy fiat. stačí si jen vybrat. MNOHÉ MALÉ VĚCI JSOU JEDINEČNÉ. Vidět všechny veselé barevné 500, jak se ženou ulicemi měst, je prostě velkolepé. 500 budí pozornost kdekoli. Drzá barevná maličkost

Více

Volkswagen Fleet Service. Vaše flotila ví, kam se vydat.

Volkswagen Fleet Service. Vaše flotila ví, kam se vydat. Vaše flotila ví, kam se vydat. Nastupte a profitujte díky výhodným podmínkám. Exkluzivní servis s exkluzivními výhodami. Porsche Praha-Smíchov 150 00 Praha 5 Otevírací doba Po Pá 07:00 19:00 So 09:00 13:00

Více

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu Nejkrásnější způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu / Ohromující design překypující emocemi / Inovace jako například přední LED světlomety / Příkladná dynamika

Více

Dacia Celebration. Limitovaná série

Dacia Celebration. Limitovaná série Dacia Celebration Limitovaná série Dacia slaví úspěch a uvádí limitovanou sérii Celebration U značky Dacia je vše možné: koupit si vůz 4X4, elegantní sedan, 5místné stylové vozidlo, jednoprostorový vůz

Více

Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student

Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student Mimořádná nabídka pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student Dodatečná sleva 2% na nákup nového vozu pro žáky a zaměstnance Autoškoly Student. Pro získání slevy je nutné se prokázat poukazem Autoškoly Student.

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

SEAT servisní balíčky

SEAT servisní balíčky STK STK Service Kompletní ceny Fitness Plán SEAT servisní balíčky SERVISNÍ KARTA SEAT SERVISNÍ BALÍČKY Varianta produktu Service Service Plus Mii, Ibiza, Arona, Leon, Leon SC, Leon ST, Leon X-PERIENCE,

Více

Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací

Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací Mimořádná nabídka pro členy níže uvedených odborových organizací Pro uplatnění uvedených slev je nutné prokázat se průkazem člena příslušné odborové organizace. Pro členy uvedených odborových organizací

Více

OPERATIVNÍ LEASING (OL) předvídatelný, efektivní, transparentní. FULL-SERVICE LEASING (FSL) auta bez starostí VE FIXNÍ MĚSÍČNÍ SPLÁTCE JE ZAHRNUTO:

OPERATIVNÍ LEASING (OL) předvídatelný, efektivní, transparentní. FULL-SERVICE LEASING (FSL) auta bez starostí VE FIXNÍ MĚSÍČNÍ SPLÁTCE JE ZAHRNUTO: FULL-SERVICE LEASING (FSL) auta bez starostí Full-Service Leasing umožňuje financovat a provozovat Váš vozový park bez nutnosti koupě vlastních vozů. Za nové vozy platíte po celou dobu leasingu pouze pevné

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Kia cee d a cee d SW

Kia cee d a cee d SW Nová Kia Picanto V roce 2011 byla uvedena druhá generace tohoto malého městského automobilu, který se vyznačuje nízkou spotřebou paliva, vysokou bezpečností a výbornými emisemi CO 2. V základní výbavě

Více

2016 Hyundai Motor Czech

2016 Hyundai Motor Czech 2016 Hyundai Motor Czech Kdo? Jan Ulip Fleet Area Representative Přehled modelové řady Hyundai Novinky Hyundai i30 TCO Představení testovací flotily 2016 Modelová řada Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

NOVÝ NISSAN LEAF. Nyní se sadou Blue a 5 servisními prohlídkami zdarma! ELEKTROMOBIL DYNAMICKÉ JÍZDNÍ VLASTNOSTI.

NOVÝ NISSAN LEAF. Nyní se sadou Blue a 5 servisními prohlídkami zdarma! ELEKTROMOBIL DYNAMICKÉ JÍZDNÍ VLASTNOSTI. NOVÝ NISSAN LEAF Nyní se sadou Blue a 5 servisními prohlídkami zdarma! ELEKTROMOBIL 300 000 3 400 000 000 DYNAMICKÉ JÍZDNÍ VLASTNOSTI www.nissan.cz S ELEKTROMOBILY SPOJENÁ - CENY Acenta N-Connecta Tekna

Více

83 plus 5 let NOVÝ CIVIC - PREMIÉRA MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA NOVÝ CIVIC. Výhodné financování Honda Finance. Vyberte si svůj vůz a ušetřete až Kč.

83 plus 5 let NOVÝ CIVIC - PREMIÉRA MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA NOVÝ CIVIC. Výhodné financování Honda Finance. Vyberte si svůj vůz a ušetřete až Kč. 04/2017 MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA Výhodné financování Honda Finance. Vyberte si svůj vůz a ušetřete až 100 000 Kč. NOVÝ CIVIC - PREMIÉRA Přehled modelů a akcí NOVÝ CIVIC Přijměte výzvu. A sledujte, kam vás zavede.

Více

RYZÍ ELEKTROMOBIL V RETRO STYLU

RYZÍ ELEKTROMOBIL V RETRO STYLU RYZÍ ELEKTROMOBIL V RETRO STYLU Ryze elektrický automobil Honda e Prototype, který se okamžitě stal ikonou, představuje vizi dopravy 21. století. Elektrické vozy jsou tiché, nabízejí okamžitý točivý moment,

Více

01/2017 VIZE A POKROK. Přehled modelů a akcí. 83 plus 5 let HONDA PREMIUM QUALITY

01/2017 VIZE A POKROK. Přehled modelů a akcí. 83 plus 5 let HONDA PREMIUM QUALITY 01/2017 VIZE A POKROK Přehled modelů a akcí HONDA PREMIUM QUALITY 83 plus 5 let VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Zcela nový Civic přijíždí již ve své 10. generaci! Nový, neokoukaný a přitom nestárnoucí design budí

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha

Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha Mimořádná nabídka pro zaměstnance Dopravního podniku Praha Pro uplatnění uvedených slev je nutné prokázat se průkazem zaměstnance Dopravního podniku Praha. Pro členy uvedených odborových organizací ZO

Více

SEAT PRO VAŠE PODNIKÁNÍ

SEAT PRO VAŠE PODNIKÁNÍ SEAT PRO VAŠE PODNIKÁNÍ ČLEN VOLKSWAGEN GROUP TECHNOLOGY TO ENJOY TECHNOLOGY TO ENJOY 2 PROBUĎTE NOVÉ EMOCE VE VAŠEM PODNIKÁNÍ Jürgen Stackmann, předseda představenstva společnosti SEAT, S.A. Nedávno jsem

Více

Poznej přednosti crossoveru O krok dál.

Poznej přednosti crossoveru O krok dál. Nový SEAT Arona. 2 Seznamte se s modelem Arona. Seznamte se s novým modelem SEAT Arona. Je to městský crossover pro odvážné řidiče. S vyspělým, vysokovýkonným motorem. Agilní. Silný. Ostrý. Přesně jako

Více

Fiat CNG program. vozy s pohonem na zemní plyn

Fiat CNG program. vozy s pohonem na zemní plyn Fiat CNG program vozy s pohonem na zemní plyn Jezdíme s ohledem na budoucnost! Ohled na životní prostředí, na přírodu a na svět, ve kterém žijeme každý den, nutně klade požadavky jak na výrobce, tak na

Více

NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA

NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA NOVÁ ŠKODA KODIAQ DATA A FAKTA DESIGN Nový, atraktivní designový jazyk značky ŠKODA přichází do segmentu velkých SUV Rozeznatelný na první pohled díky skvělé souhře elegantních linií, dynamických křivek

Více

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV F I R S T E D I T I O N ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV Alfa Romeo proslula jedinečnými vozy, které nabízí nejen úchvatný design, ale dokáží řidičům poskytnout naprosto výjimečné potěšení z jízdy. Vozy

Více

TOYOTA COROLLA TOYOTA VÍKEND září Nejprodávanější auto na světě

TOYOTA COROLLA TOYOTA VÍKEND září Nejprodávanější auto na světě TOYOTA COROLLA Nejprodávanější auto na světě TOYOTA VÍKEND 16. 17. září 2017 Jednička ve spolehlivosti TŰV zpráva 2016 Toyota Corolla Nejprodávanější vozidlo světa NEJLEPŠÍ POMĚR CENA / VÝKON COROLLA 1,6

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... PRAVIDELNÉ PROHLÍDKY KDY JE POTŘEBA PROVÉST PROHLÍDKU? Obsah a frekvence pravidelných prohlídek závisí na typu vozu, jeho motorizaci, stáří a počtu ujetých

Více

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY SVĚT ZNAČKY SEAT Obsah S prvním vozem SEAT, který byl vyroben v roce 1953, se začaly realizovat sny jedné země. Dnes, o více než 60 let později, vyvíjíme automobilovou techniku

Více

TISKOVÁ MAPA. ŠKODA KODIAQ: Místo až pro sedm osob v prvním SUV značky ŠKODA

TISKOVÁ MAPA. ŠKODA KODIAQ: Místo až pro sedm osob v prvním SUV značky ŠKODA Strana 1 z 5 ŠKODA KODIAQ: Místo až pro sedm osob v prvním SUV značky ŠKODA Velmi prostorný interiér, zavazadlový prostor o objemu až 2 065 l je největší ve své třídě Na přání je k dispozici sedmimístná

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 16 Nový Caddy Motory splňující emisní normu Euro 6 1,2 l TSI 62 kw (84 k) 1,4 l TSI 92 kw (125 k) Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový

Více

NOVÝ NISSAN LEAF. Nyní se sadou Blue a 5 servisními prohlídkami zdarma! ELEKTROMOBIL DYNAMICKÉ JÍZDNÍ VLASTNOSTI.

NOVÝ NISSAN LEAF. Nyní se sadou Blue a 5 servisními prohlídkami zdarma! ELEKTROMOBIL DYNAMICKÉ JÍZDNÍ VLASTNOSTI. NOVÝ NISSAN LEAF Nyní se sadou Blue a 5 servisními prohlídkami zdarma! ELEKTROMOBIL 300 000 3 400 000 000 DYNAMICKÉ JÍZDNÍ VLASTNOSTI www.nissan.cz S ELEKTROMOBILY SPOJENÁ CENY Visia Acenta NConnecta Tekna

Více

PRENSA / PREMSA / PRESSE / NEWS / PRESSE / STAMPA / 新 闻 /

PRENSA / PREMSA / PRESSE / NEWS / PRESSE / STAMPA / 新 闻 / Nejkrásn ejkrásnější jší způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon: snoubení designu s technikou / Jedinečný ný design a dokonalá funkčnost nost / První ve svém segmentu se světlomety LED pro

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

Užitečná hmotnost maximální (kg) Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost

Užitečná hmotnost maximální (kg) Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost přípustné soupravy Crafter 35 střední rozvor s jednokabinou 2,0 l TDI BMT Pohon předních kol 6stupňová manuální 75 (102) Euro 6 3 500 1 680 1 820 1 350 1 800*/2 /750 5 500 2,0 l TDI BMT Pohon předních

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost. (kg)

Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost. (kg) Motor Pohon Převodovka přípustné přívěsu soupravy Crafter 30 střední rozvor se základní střechou 2,0 l TDI BMT Pohon předních kol 6stupňová manuální 75 (102) Euro 6 3 000 2 022 978 384 1 800/2 100 2 500/750

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA TECHNOLOGY TO ENJOY SVĚT ZNAČKY SEAT Obsah S prvním vozem SEAT, který byl vyroben v roce 1953, se začaly realizovat sny jedné země. Dnes, o více než 60 let později, vyvíjíme automobilovou techniku

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SUVERÉNNÍ OBCHODNÍ MODEL: VY A VÁŠ VŮZ BUSINESS PAKETY

SUVERÉNNÍ OBCHODNÍ MODEL: VY A VÁŠ VŮZ BUSINESS PAKETY SUVERÉNNÍ OBCHODNÍ MODEL: VY A VÁŠ VŮZ BUSINESS PAKETY LAND ROVER DISCOVERY S modelem Land Rover Discovery je každá jízda skutečné dobrodružství, ať vás cesta zavede kamkoli do volné přírody nebo za každodenními

Více

NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK

NOVÁ M A ZDA 3 CENÍK NOVÁ MA ZDA3 CENÍK NOVÁ MAZDA3 HATCHBACK Výkon (kw/k) Max. krouticí moment (Nm) Cena Skyactiv-G122 90 / 122 213 520 900 Kč Skyactiv-G122 AT 90 / 122 213 585 900 Kč Skyactiv-G122 Plus 90 / 122 213 554 400

Více

ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis.

ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis. ŠKODA CARE Záruka mobility. Mobilita Plus. ŠKODA Pojištění. ŠKODA Předplacený servis. ŠKODA Mobilita Plus Buďte připraveni na všechny nástrahy provozu za 2 000 Kč Aby každá vaše jízda vozem ŠKODA byla

Více

relax DS operativní leasing

relax DS operativní leasing relax DS operativní leasing relax DS operativní leasing Jde o obchodní vztah ujednaný mezi leasingovým pronajímatelem (leasingovou společností) a leasingovým nájemcem. Doba pronájmu bývá sjednána dle požadavků

Více

Hybridní revoluce pokračuje...

Hybridní revoluce pokračuje... Hybridní revoluce pokračuje... Doubská 424, Liberec, tel.: 488 577 377, e-mail: toyota@federalcars.cz www.toyotaliberec.cz Využijte výhodného financování a pojištění od společnosti Toyota Financial Services

Více

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm

m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.3-2.6m 3* 1,770 mm* 4,157 mm 2.9-3.6 m 3* 1,828 mm* 1,830 mm* L1 4,425 mm L2 4,825 mm 6.0-8.3 m 3* H2 2,286-2,366 mm H1 1,925-2,000 mm L1 4418 mml1 4,973 mm L2 5,340 mm 9.5-15.1 m 3* H3 2,665-2,790 mm

Více

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO TECHNOLOGY TO ENJOY SVĚT ZNAČKY SEAT S prvním vozem SEAT, který byl vyroben v roce 1953, se začaly realizovat sny jedné země. Dnes, o více než 60 let později, vyvíjíme automobilovou techniku s ambiciózním

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

Podmínky pro zákazníky společnosti Biosuntec

Podmínky pro zákazníky společnosti Biosuntec Podmínky pro zákazníky společnosti Biosuntec Prius Plug-in Hybrid Executive Solar Pokrokový a futuristický Prius Plug-in spojuje ty nejlepší technologie od Toyoty. Nesmírně hospodárné hnací ústrojí modelu

Více

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_CZE_CZ.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 05/01/ :58:28

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_CZE_CZ.indd BC66-FC68 08/12/ :54:50 05/01/ :58:28 ECOSPORT Vytvořte si dokonalý model EcoSport. Jaká je vaše oblíbená kombinace? Vyberte si z pestré palety barev karoserie v kombinaci s kontrastní střechou My Colour, A a C sloupky, zadním spojlerem a

Více

Ceník SEAT Leon Sportourer ST.

Ceník SEAT Leon Sportourer ST. Ceník SEAT Leon Sportourer ST. Výkon Emise CO 2 Motory Základní cena Sleva kw/k (l / 100 km) (g/km) Reference 1.0 TSI 85/115 1.6 TDI 85/115 4,2 1.5 TGI 96/130 3 Výkon Emise CO 2 Motory Základní cena Sleva

Více

Audi selection. Počítejte s námi. Audi Financial Services

Audi selection. Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Pořiďte si své vysněné Audi za bezkonkurenčních podmínek. Audi selection kombinuje výhodné financování od Audi

Více

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ELEMENTS PŘIZPŮSOBENÉ PLÁNY ÚDRŽBY ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO DÍKY SVÉ EXTRÉMNÍ FLEXIBILITĚ JE SLUŽBA ELEMENTS TAK ATRAKTIVNÍ BEZSTAROSTNÁ JÍZDA SE SPOLEČNOSTÍ IVECO

Více

SPOLEHLIVOST V PRAKTICKÉM BALENÍ.

SPOLEHLIVOST V PRAKTICKÉM BALENÍ. BMW Service Inclusive www.bmw.cz Radost z jízdy SPOLEHLIVOST V PRAKTICKÉM BALENÍ. BMW SERVICE INCLUSIVE. BMW SERVICE INCLUSIVE. DOKONALÁ SPOLEHLIVOST. Záruka svobody od samého počátku. S BMW Service Inclusive

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

LAND ROVER ABOVE & BEYOND TOUR NA EXPEDICI ČESKOU REPUBLIKOU.

LAND ROVER ABOVE & BEYOND TOUR NA EXPEDICI ČESKOU REPUBLIKOU. LAND ROVER ABOVE & BEYOND TOUR NA EXPEDICI ČESKOU REPUBLIKOU. SVĚT ZNAČKY LAND ROVER. Z PERSPEKTIVY ŘIDIČE. Land Rover je synonymem svobody bez hranic na silnici i v terénu. Vděčí za to své univerzálnosti

Více

Mobilita dnes a zítra ŠKODA AUTO a.s., Bc. Martin Feller, Vedoucí prodeje ČR 26. dubna 2012

Mobilita dnes a zítra ŠKODA AUTO a.s., Bc. Martin Feller, Vedoucí prodeje ČR 26. dubna 2012 Mobilita dnes a zítra ŠKODA AUTO a.s., Bc. Martin Feller, Vedoucí prodeje ČR 26. dubna 2012 Historické milníky 1895 založení továrny Laurin&Klement (výroba jízdních kol) 1905 výroba prvního automobilu

Více

ASPEKTA Trading s.r.o. Rokycanská třída 62 312 00 Plzeň Tel: +420 377 260 122 Fax: +420 377 260 134 www.aspekta.cz

ASPEKTA Trading s.r.o. Rokycanská třída 62 312 00 Plzeň Tel: +420 377 260 122 Fax: +420 377 260 134 www.aspekta.cz ASPEKTA Trading s.r.o. ASPEKTA Trading s.r.o. Rokycanská třída 62 312 00 Plzeň Tel: +420 377 260 122 Fax: +420 377 260 134 www.aspekta.cz MAZDA. ODVážně jiná. zoom-zoom představujeme novou mazdu6 Ve verzi

Více

Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services

Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Pořiďte si své vysněné Audi za bezkonkurenčních podmínek. Audi selection kombinuje výhodné financování od Audi

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100

SCK. Vzduchové kompresory SCK 41-100 SCK Vzduchové kompresory SCK 41-100 ALUP Poháněn technologiemi. Navržen na základě zkušeností. Firma ALUP Kompressoren má více než 85 let zkušeností s průmyslovou výrobou. Naší ambicí je nabízet taková

Více

Legendární SUV TOYOTA VÍKEND. Limitovaná edice 5 výhod od Toyoty března Toyota C HR. Toyota RAV4

Legendární SUV TOYOTA VÍKEND. Limitovaná edice 5 výhod od Toyoty března Toyota C HR. Toyota RAV4 Legendární SUV od Toyoty Toyota C HR Toyota RAV4 Limitovaná edice 5 výhod od Toyoty TOYOTA VÍKEND 3. 4. března 2018 Jednička ve spolehlivosti TŰV zpráva 2016 Toyota RAV4 Legendární SUV Cena od 599 900

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

ŽIVOT JE PLNÝ PŘEKVAPENÍ. TO ALE NEPLATÍ O NÁKLADECH NA SERVIS.

ŽIVOT JE PLNÝ PŘEKVAPENÍ. TO ALE NEPLATÍ O NÁKLADECH NA SERVIS. BMW Service ŽIVOT JE PLNÝ PŘEKVAPENÍ. TO ALE NEPLATÍ O NÁKLADECH NA SERVIS. BMW SERVICE INCLUSIVE. KOMPLETNÍ SERVIS. JIŽ ZAHRNUT. ÚDRŽBA. Zahrnuta. OPRAVY OPOTŘEBENÍ. Zahrnuty. OPRAVA. Zahrnuta. BMW SERVICE

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Vůz pro naši dobu. Nastal čas pro novou generaci Hyundai i30.

Vůz pro naši dobu. Nastal čas pro novou generaci Hyundai i30. Hyundai i30 Vůz pro naši dobu. Málokdy se stane, aby nový vůz vypadal ideálně již na první pohled. Nová generace Hyundai i30 tak činí s vytříbeným stylem. Osloví každého svobodné, zadané, rodiny, mladé

Více

CENÍK. Alhambra. Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Alhambra. Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Alhambra Reference Style Style Advanced TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Alhambra Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Ceny Reference 1.4 TSI 110/150 6,3/6,4* 148/150* 668 900

Více

Technická data Platná pro modelový rok Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Caddy Spotřeba paliva, emise CO 2 Caddy Caddy Trendline/Trendline BlueMotion, Caddy Comfortline, Caddy Highline 1), (l/100 km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 09.04.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 09.04.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Estoril

Více

A1 Audi A1 Sportback. Audi selection. Nečekejte už ani o den déle a splňte si svůj sen v podobě nového vozu Audi!

A1 Audi A1 Sportback. Audi selection. Nečekejte už ani o den déle a splňte si svůj sen v podobě nového vozu Audi! » 15 litá kola» Informační systém řidiče» Loketní opěrka» Multifunkční 3-ramenný volant» Odkládací paket» Paket LED osvětlení» Rádio Concert» Vyhřívání předních sedadel Audi selection Nečekejte už ani

Více

Novinky 2016 Hyundai

Novinky 2016 Hyundai Novinky 2016 Hyundai Kdo? Marek Trešl Product Manager Modelová řada 2016 Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní vozy A segment B segment C segment D segment E segment Klasické i10 i20 i30 a i30 kombi i40

Více

Vůz pro naši dobu. Nastal čas pro novou generaci Hyundai i30.

Vůz pro naši dobu. Nastal čas pro novou generaci Hyundai i30. Hyundai i30 2 Vůz pro naši dobu. Málokdy se stane, aby nový vůz vypadal ideálně již na první pohled. Nová generace Hyundai i30 tak činí s vytříbeným stylem. Osloví každého svobodné, zadané, rodiny, mladé

Více

Krása. V nové podobě.

Krása. V nové podobě. Hyundai i30 kombi Krása. V nové podobě. Už na první pohled Vás ohromí nádherné proporce. Nový Hyundai i30 kombi spojuje skvělý vzhled s mimořádnou praktičností a prostorem přesně pro Vaše potřeby. K svému

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2018 Crafter Nový Motory Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) s SCR/AdBlue 1) Motor 2,0 l TDI 90 kw (122 k) s SCR/AdBlue 1) Typ motoru/počet ventilů na válec 4válcový naftový

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Krása. V nové podobě.

Krása. V nové podobě. Hyundai i30 kombi Krása. V nové podobě. Už na první pohled Vás ohromí nádherné proporce. Nový Hyundai i30 kombi spojuje skvělý vzhled s mimořádnou praktičností a prostorem přesně pro Vaše potřeby. K svému

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Spotřeba paliva, emise CO 2 skříňový vůz/skříňový vůz BlueMotion novaný provoz (l/100 km) novaný provoz (g/ km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální 62 (84)

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka. Rozměry. Karoserie. Barva. Bezpečnost. protiprokluzový systém

Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka. Rozměry. Karoserie. Barva. Bezpečnost. protiprokluzový systém Technická specifikace - 1. tovární značka [DOPLN Motor (zvláštní technické podmínky dle vyhlášky č. 162/2011 Sb.) Převodovka Rozměry Karoserie Barva vznětový obsah 1350-2000 cm 3 výkon 85-230 kw kombinovaná

Více