Zápis č. 8/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 8/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva"

Transkript

1 Zápis L.B Strana 1(celkem8) Zápis č. 8/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Třebovle (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno starostkou obce Lenkou Růžkovou ( dále jako starostka ) v 18:00, která přivítala všechny přítomné v zasedací místnosti OÚ Třebovle. Přítomno je 5 zastupitelů obce (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Mgr. Josef Bureš a, zastupitel Josef Kocourek omluven z důvodu návštěvy lékaře a nepřítomný zastupitel Patrik Mičech neomluven. Zastupitelstvo je tedy usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích) a veškerá hlasování jsou veřejná. * * * Určení ověřovatelů a zapisovatele Starostka navrhla určit ověřovateli zápisu Martinu Dvořákovou a Josefa Jasanského a zapisovatelem Bc. Lenku Bednářovou. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce Třebovle určuje ověřovateli zápisu Martinu Dvořákovou a Josefa Jasanského a zapisovatelem Bc. Lenku Bednářovou. Usnesení č. 278 bylo schváleno. * * * Schválení programu: Starostka seznámila přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou a informací zveřejněnou na úřední desce, poté požádala o doplnění programu o dva body týkající se odměňování zastupitelů dle nového nařízení vlády č. 318/2017 Sb., o

2 Zápis L.B Strana 2(celkem8) výši odměn členů zastupitelstev ÚSC a dále o příspěvek Miškovickému spolku a navrhla hlasovat: Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Třebovle schvaluje následující program zasedání: 1) Zahájení zasedání a kontrola plnění usnesení 2) Nykos, a.s. Dodatek č. 1/2018 3) Rozpočet Obce Třebovle pro rok ) Rozpočtové opatření č. 3/2017 5) Obec Radim - Smlouva č. 344/2018 6) MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kolín 7) MMR dotační titul Územní plán 8) Zpráva starostky 9) Odměny členů zastupitelstva 10) Příspěvek Miškovickému spolku 11) Různé 12) Závěr zasedání Usnesení č. 279 bylo schváleno. * * * 1) Zahájení zasedání a kontrola plnění usnesení Paní starostka zahájila zasedání a přečetla usnesení z minulého ( ) zasedání. Starostka se dotázala, zdali zastupitelé souhlasí s usneseními z minulého zasedání. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje plnění přijatých usnesení ze zasedání ZO dne Usnesení č. 280 bylo schváleno.

3 Zápis L.B Strana 3(celkem8) 2) NYKOS a.s. Dodatek č. 1/2018 ke Smlouvě o zabezpečení odpadového hospodářství Předkladatelka bodu, paní starostka, představila zástupkyni společnosti NYKOS a.s., slečnu Sobotkovou, která informovala o aktuální problematice odpadového hospodářství a seznámila přítomné se zněním dodatku a zavedením popelnic na plasty do domácností a představila nové trendy ve snižování komunálního odpadu, třídění odpadu a následných úspor. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje Dodatek č. 1/2018 ke Smlouvě o zabezpečení odpadového hospodářství se spol. NYKOS a.s. a souhlasí se zavedením popelnic na plasty do domácností. Usnesení č. 281 bylo schváleno. 3) Rozpočet Obce Třebovle na rok 2018 Paní starostka seznámila přítomné s jednotlivými částmi návrhu rozpočtu obce Třebovle pro rok 2018 tak, jak byl řádně vyvěšen na úřední desce obce Třebovle, přičemž rozpočet je plánován jako přebytkový s tím, že přebytek bude použit na financování splátek úvěru z KB. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočet Obce Třebovle pro rok 2018 jako přebytkový s tím, že závazné ukazatele jsou paragrafy. Pro 4 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Mgr. Josef Bureš) Proti 1 (Pop, důvod: nerozuměl jednotlivým položkám rozpočtové skladby) Zdrželi se 0 Usnesení č. 282 bylo schváleno. 4) Rozpočtové opatření č. 3/2017 Paní starostka předložila rozpočtové opatření č. 3/2017 a přečetla navrhované úpravy a vyzvala zastupitele k hlasování. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí s Rozpočtovým opatřením č.3/2017.

4 Zápis L.B Strana 4(celkem8) Usnesení č. 283 bylo schváleno. 5) Smlouva s Obcí Radim č. 344/2018 o uložení odpadu na řízenou skládku Radim Předkladatelka bodu, paní starostka představila Smlouvu o uložení odpadu s Obcí Radim, přičemž cena za uložení 1 tuny odpadu zůstává stejná jako v předchozích letech a to: Základní poplatek 500,- (bez DPH) + Cena za uložení 395,-Kč (+ platné DPH) a proto požádala zastupitele o souhlas: Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí se Smlouvou s Obcí Radim č. 344/2018 o uložení odpadu na řízenou skládku Radim a uděluje starostce mandát k jejímu podpisu. Usnesení č. 284 bylo schváleno. 6) Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Kolín Navrhovatelka bodu, paní starostka předložila strategický dokument Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Kolín , který vznikl ve spolupráci s MAS Podlipansko, MAS Zálabí a městem Kolín v oblasti vzdělávání. Tento strategický dokument zahrnuje tři typy aktivit, podporuje aktivity jednotlivých škol, investiční aktivity škol a aktivity spolupráce. Již v minulosti se Obec Třebovle připojila k projektu a velkým pozitivem pro Obec bylo získání dotace pro MŠ Třebovle z tzv. Šablon, což je projekt podpory aktivit jednotlivých škol. Starostka představila uvedený plán rozvoje a požádala zastupitele, aby tento plán schválili. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí se strategickým dokumentem Místní akční plán rozvoje vzdělávání v ORP Kolín Usnesení č. 285 bylo schváleno.

5 Zápis L.B Strana 5(celkem8) 7) Dotace z MMR na územní plán Navrhovatelka bodu, paní starostka, informovala o dotačním titulu z Ministerstva pro místní rozvoj, ve kterém mohou obce žádat o poskytnutí dotace z programu Podpora územně plánovacích činností obcí pro rok 2018 z dotačního titulu Územní plán. Sdělila, že v tomto dotačním programu je pro naši obec možnost získání až 400 tis. Kč na náš rozpracovaný nový plán, jelikož splňujeme kritéria podmínek pro případné žadatele. Požádala tedy zastupitele o schválení podání žádosti v uvedeném dotačním titulu. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí s podáním žádosti Obce Třebovle na MMR o poskytnutí dotace z programu Podpora územně plánovacích činností obcí pro rok 2018 z dotačního titulu Územní plán. 8) Zpráva starostky Usnesení č. 286 bylo schváleno. Vážení občané, dovolte mi, abych se ve zprávě starostky ohlédla za končícím rokem Hodnotím ho jako velice úspěšný. Podařilo se nám získat dotace na nakládací mechanizaci, opravu hřbitovní zdi a márnice, s Mas Podlipansko jsme díky TPCA vysázeli stromy a ve spolupráci s mikroregionem Pečecko se povedla dotace na varovná výstražná protipovodňová opatření. Součástí této dotace je i bezdrátový rozhlas do všech našich obcí. V Miškovicích jsme vystavěli nové dětské hřiště a do MŠ ve Třebovli přibyl hlavní herní prvek, loď. Za skvělé považuji akce, které během roku v našich obcích proběhly. Díky všem, kteří se na jejich organizování jakýmkoli způsobem podíleli. Jmenovitě jde o spolek matek v Miškovicích, MŠ ve Třebovli, klub rodičů při MŠ, hasiče i hasičky a fotbalisty. Díky patří samozřejmě i vám, kteří tyto akce navštěvujete, a věřím, že vás bude stále více. Chci vás i pro rok 2018 požádat o součinnost s OÚ. Bez vašich připomínek a informací co zlepšit a opravit se neobejdeme. Věřím, že i nadále naše vzájemná spolupráce přispěje ke zlepšení vzhledu v obcích.

6 Zápis L.B Strana 6(celkem8) Krásné překvapení pro nejstarší spoluobčany, kteří tráví vánoční svátky sami, připravili naši nejmladší spoluobčané, děti z MŠ. Každému z nich vytvořily malý vánoční dárek, ke kterému se s maličkostí připojil i OÚ. Ve spolupráci s Kosteleckou farností jsme pro vás připravili malé překvapení. V sobotu od 15 hodin proběhne sváteční setkání v kostele svatého Bartoloměje, kde je připraveno hudební vystoupení, putování historií kostela a odborný výklad o obnovených freskách. Chci vám všem popřát klidné a krásné Vánoce a do dalšího roku hodně zdraví, štěstí, vzájemné tolerance a porozumění. Lenka Růžková, starostka obce 9) Odměňování členů zastupitelstva od Paní starostka předložila bod týkající se odměňování členů zastupitelstva, jelikož Vláda ČR na svém zasedání schválila nařízení vlády č. 318/2017 Sb., o výši odměn členům zastupitelstev územně samosprávních celků. Dle přílohy k tomuto nařízení tedy zastupitelstvo obce Třebovle stanovuje odměny takto: Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce stanoví od odměnu za výkon funkce uvolněného člena zastupitelstva obce - starostky, dále odměnu za výkon funkce místostarosty jako neuvolněného člena zastupitelstva obce a odměnu za výkon funkce neuvolněným členům zastupitelstva, kteří jsou zároveň předsedy či členy výboru zastupitelstva obce a odměnu za výkon funkce neuvolněným členům zastupitelstva dle přílohy k nařízení vlády č. 318/2017 Sb., o výši odměn členům zastupitelstev územně samosprávních celků - a to měsíční odměnu v zákonem stanovené výši pro uvolněné zastupitele - tedy starostky obce a dále odměny neuvolněným členům zastupitelstva v maximální 100% výši takto: Na základě počtu obyvatel se použije řádek 2 Přílohy k nařízení vlády č. 318/2017 Sb., o výši odměn členům zastupitelstev územně samosprávních celků: a) Odměna pro funkci uvolněná starostka - Lenka Růžková stanoví takto: Odměna za výkon funkce Uvolněná starostka ,-Kč b) Odměna pro funkci neuvolněná místostarostka Martina Dvořáková stanoví takto:

7 Zápis L.B Strana 7(celkem8) Odměna za výkon funkce Neuvolněná místostarostka ,- Kč c) Odměny pro ostatní neuvolněné členy zastupitelstva obce (Patrik Mičech, Mgr. Josef Bureš, Josef Jasanský, Josef Kocourek, stanoví takto: Partik Mičech, Mgr. Josef Bureš Odměna za výkon funkce neuvolněný člen zastupitelstva obce 1230,-Kč Odměna za výkon funkce předsedy výboru 2.459,-Kč Celkem tedy 3.689,- Josef Kocourek, Josef Jasanský Odměna za výkon funkce neuvolněný člen zastupitelstva obce 1230,-Kč Odměna za výkon funkce člena výboru 2.049,-Kč Celkem tedy 3.279,- Zdeněk Pop Odměna za výkon funkce neuvolněný člen zastupitelstva obce 1.230,-Kč Celkem tedy 1.230,-Kč Usnesení č. 287 bylo schváleno. 10) Příspěvek pro Miškovický spolek Předkladatelka bodu, paní starostka informovala o žádosti předložené předsedkyní Miškovického spolku o finanční podporu na pořádání zábavně vzdělávacích akcí pro děti a kulturně společenských akcí v Miškovicích, který se již dva roky schází a podniká různá společenská setkání především pro děti. Požádali proto o příspěvek ve výši ,-Kč. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí s příspěvkem ,-Kč pro Miškovický spolek, IČ Usnesení č. 288 bylo schváleno.

8 Zápis L.B Strana 8(celkem8) 11) Různé a) Zastupitel Bureš se dotázal ve věci zříceniny paní Růžičkové Niké, pan starostka informovala, že proběhlo jednání na stavebním úřadě a že v dané věci bude urgovat. Starostka poděkovala přítomným, uvedla že další zastupitelstvo bude a ukončila zasedání. Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel: Ověřovatelé: Bc. Lenka Bednářová.. Josef Jasanský. Martina Dvořáková.... Lenka Růžková starostka obce. Martina Dvořáková místostarostka obce

Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.12.2016 24.12.2016 Strana 1(celkem8) Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 14.12.2016 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 21.09.2017 30.09.2017 Strana 1(celkem7) Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 21.09.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 20.12.2018 30.12.2018 Strana 1(celkem7) Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne 20.12.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 1/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 1/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 08.02.2018 14.02.2018 Strana 1(celkem7) Zápis č. 1/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 08.02.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 2/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 2/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 05.04.2018 13.04.2018 Strana 1(celkem8) Zápis č. 2/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 05.04.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 09.02.2017 14. února 2017 Strana 1(celkem7) Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 09.02.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 6/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli

Zápis č. 6/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli Zápis L.B. 29.11.2018 06.12.2018 Strana 1(celkem6) Zápis č. 6/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne 29.11.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání ustavujícího

Více

Zápis č. 3/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 3/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 25.05.2017 03.06.2017 Strana 1(celkem8) Zápis č. 3/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 25.05.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 3/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 3/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.06.2018 19.06.2018 Strana 1(celkem9) Zápis č. 3/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 14.06.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4.

a) Určení způsobu výkonu funkcí starosty a místostarosty Po rozpravě k tomuto bodu zformuloval předsedající návrh usnesení č. 4. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 29. 10. 2018 v 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Skalici nad Svitavou. Před zahájením zasedání bylo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 31. 10. 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Radka Krejčí, Pavel Alenka, Jan Koudelka,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drážov zahájila v 19:00 hodin dosavadní

Více

Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu: V. Chlanová, F. Kába

Zastupitelstvo obce schvaluje ověřovatele zápisu: V. Chlanová, F. Kába Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18:00 hodin v Kulturním domě v Pačejově-nádraží, v suterénu 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v 17.00 hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Hořejší, Lenka Hořejší,

Více

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 28. prosince 2018 od 10.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: 9 členů zastupitelstva města: Petr Havlík, Ing.

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Chožov Zastupitelstvo obce Chožov Místo konání: Přítomni:, Ověřovatelé zápisu: Návrhová komise k usnesení: Zapisovatelka: konaného dne 10. 11. 2014, od 18:30 hodin. zasedací místnost OÚ Chožov M.

Více

Obec Bílá. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne , od 16:00 hodin.

Obec Bílá. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne , od 16:00 hodin. Obec Bílá Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne 5. 11. 2018, od 16:00 hodin. Před zahájením zasedání bylo členům zastupitelstva obce při prezenci předáno osvědčení o zvolení

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne 1. 11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na

Více

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 6/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 6/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 12. 12. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: František Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Kallaschová Bohumila, Mgr. Klímová

Více

Zápis. ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne v restauraci Stará škola

Zápis. ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne v restauraci Stará škola Zápis Městys Chudenice ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne 1.11.2018 v restauraci Stará škola 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Zápis č. 11/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 1. 11. 2017 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Z Á P I S. zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova. konané dne v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hod.

Z Á P I S. zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova. konané dne v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hod. Obec Kostelec u Holešova Kostelec u Holešova č. p. 58, 768 43 Kostelec u Holešova tel.č.: 573 385 129, 573 385 069 e-mail: obeckuh@volny.cz Z Á P I S zasedání Zastupitelstva č. 1 obce Kostelec u Holešova

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany Obec Nemojany, Nemojany 10, 683 03 Luleč, IČ: 00292125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne 01. 11. 2018 v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany Přítomni:

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 6.11.2014, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Obora Zastupitelstvo obce Obora Zápis z 1. (ustavujícího) veřejného zasedání Zastupitelstva obce Obora, konaného dne 31. října 2018 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 31. 10. 2018 v 18. 00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Jedlička

Více

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.05.2019 20.05.2019 Strana 1(celkem7) Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne 14.05.2019 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 13.12.2017 Bod 1. programu - Zahájení Zasedání zastupitelstva začalo v 18:30 hodin a řídil ho starosta obce Jan Burger. Po zahájení

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 31. 10. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch (dosavadní starosta),

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 12.11.2010, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Zápis č. 5/ Schválení programu jednání zastupitelstva obce. 1. Slib zvolených členů zastupitelstva.

Zápis č. 5/ Schválení programu jednání zastupitelstva obce. 1. Slib zvolených členů zastupitelstva. Zápis č. 5/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Senohraby konaného dne 2. 11. 2018 od 19 hodin v kongresovém sále EA Hotelového resortu SEN Přítomni: Jana Svašková, Vladimír Dvořák, Anna Voňavková,

Více

Zápis č. 7/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 18.11.2014 na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 7/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 18.11.2014 na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 18.11.2014 25. listopadu 2014 Strana 1(celkem9) Zápis č. 7/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 18.11.2014 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konané dne , od 17:00 hodin na obecním úřadě

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konané dne , od 17:00 hodin na obecním úřadě Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konané dne 31. 10. 2014, od 17:00 hodin na obecním úřadě Program

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová,

Více

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 10. 11. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Složení slibu členů zastupitelstva obce 2. Určení

Více

* * * Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích

* * * Složení slibu proběhlo tak, že předsedající přečetl slib stanovený v 69 odst. 2 zákona o obcích Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 2.11.2018, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne Obec Slavětín Slavětín 7 Ždírec nad Doubravou 582 63 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne 02. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Slavětín (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 11.11.2010, v zasedací místnosti starého obecního úřadu. Zahájení : 19.00 hod.

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 2. listopadu 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE

OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE OBECNÍ ÚŘAD SLEZSKÉ PAVLOVICE Slezské Pavlovice 16, 793 99 Osoblaha, IČ: 00576093 www.slezskepavlovice.cz, email: obec@slezskepavlovice.cz, tel. 554625670 ZÁPIS Č. 1 Z USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Zásada, konaného dne 30. října 2018, od 17:30 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Zásada, konaného dne 30. října 2018, od 17:30 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Zásada, konaného dne 30. října 2018, od 17:30 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne 7.11.2014 v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Účast : Petr Elis, Mgr. Zdeněk Gajdoš, Alfréd Kadavý, PhDr. Jiřina Rozsypalová, Radek Zelinka Hodina

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrdějovice Zastupitelstvo obce Hrdějovice Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hrdějovice, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 4/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 4/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 28.06.2017 08.07.2017 Strana 1(celkem9) Zápis č. 4/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 28.06.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

1. ustavující zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 5. listopadu 2018 ZÁPIS

1. ustavující zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 5. listopadu 2018 ZÁPIS 1. ustavující zasedání zastupitelstva obce Radčice konaného dne 5. listopadu 2018 ZÁPIS Přítomni: 1. Mgr. Dagmar Havlová 2. Barbora Skrbková 3. Ing. Jolana Ondráčková 4. Bc. Aneta Šmídová 5. Vojtěch Halama

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.: IČ: , Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, konaného dne 29.10.2018 v místnosti RC bývalé základní školy, Bukovany č. p. 57, od 18:00 Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS z 24. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 2.7.2014 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí

Obec Nedvězí. Zastupitelstvo obce Nedvězí Obec Nedvězí Zastupitelstvo obce Nedvězí Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nedvězí, konaného dne 4.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání

Více

Obec Lhotka nad Labem

Obec Lhotka nad Labem Obec Lhotka nad Labem Zastupitelstvo obce Lhotka nad Labem Z Á P I S z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Lhotka nad Labem konaného dne 11. 4. 2019 od 17:00 hod. v zasedací místnosti obecního

Více

Obec Luká Zastupitelstvo obce Luká. Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Luká konaného dne od 17,00 hod

Obec Luká Zastupitelstvo obce Luká. Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Luká konaného dne od 17,00 hod Obec Luká Zastupitelstvo obce Luká Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Luká konaného dne 31.10.2018 od 17,00 hod Zasedání Zastupitelstva obce Luká (dále jen zastupitelstvo ) zahájil v 17,00

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 29. 10. 2018 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 9 - Chadimová

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne 10.11.2014, od 17.00 hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 30.11.2017 od 18 hodin na Obecním úřadě - zasedací místnost Sobčice 25, 508 01 Hořice - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných

Více

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice

OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice OBEC VŠELIBICE Zastupitelstvo obce Všelibice Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva Datum a místo konání: 29. října 2018 od 18 hodin, Kulturní dům Všelibice. Ustavujícího zasedání se

Více

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 1. 11. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 902/2018/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva

Více

OBEC ROSTOKLATY. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 29. října 2018, od 19:00 hodin.

OBEC ROSTOKLATY. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 29. října 2018, od 19:00 hodin. OBEC ROSTOKLATY 281 71 ROSTOKLATY 32 OKRES KOLÍN TEL. 321 672 721 www. rostoklaty.cz e -mail: obec@rostoklaty.cz FAX : 321 672 721 bankovní spojení : ČSOB PS a.s., č.ú.: 112308464 / 0300 IČO : 00235709

Více

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu místostarostů b) určení, které funkce budou členové

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Záboří Zastupitelstvo obce Záboří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne 5. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal Šimeček, Milan Dušek, Martin Vaněček

Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal Šimeček, Milan Dušek, Martin Vaněček Č. j. HVOZ-104/2017 ZÁPIS č. 32 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 21. listopadu 2017 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší,

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RRADOSTÍN konaného dne od hodin zastupitelstvo 6/2018

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RRADOSTÍN konaného dne od hodin zastupitelstvo 6/2018 Strana 1 Dne 27.10. 2018 Vyřizuje: Petr Zadina,starosta obce Tel.: 774 403 788 e-mail: starosta.radostin@email.cz OBECNÍ ÚŘAD RADOSTÍN Radostín 29 580 01 Havl.Brod IČ 00580040 e-mail: OURadostin@email.cz

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne 30. 10. 2018 Místo a datum a čas konání: Kinosál kulturního domu, Strunkovice n. Bl., 30. 10. 2018 v 18:00 hodin Přítomni: Ing. V.

Více

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ

Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Z á p i s o průběhu ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Klentnice konaného dne 03.11. 2014 v 17 hodin v zasedací místnosti OÚ Starosta všechny přivítal a zahájil ustavující zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Krásněves, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5 Obec Malé Březno Z Á P I S č.5 z jednání zasedání Zastupitelstva obce Malé Březno, které se konalo dne 13.12.2017 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Březně od

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z ustavující schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 01.11. 2014

Více

Zápis vyhotoven dne : č.j. 3248/2018/ÚM. Použité zkratky : ZML Zastupitelstvo městyse Lysice RML Rada městyse Lysice

Zápis vyhotoven dne : č.j. 3248/2018/ÚM. Použité zkratky : ZML Zastupitelstvo městyse Lysice RML Rada městyse Lysice Zápis z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE LYSICE Pořadové číslo ZM Lysice: ustavující Datum konání: 31. října 2018 Zápis provedl(a): Alena Kyrczová Začátek jednání: 17:00 hodin Místo konání:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 13.11.2010, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice, konaného dne , v zasedací místnosti obecního domu V Dolních Heřmanicích

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice, konaného dne , v zasedací místnosti obecního domu V Dolních Heřmanicích Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice, konaného dne 7. 11. 2014, v zasedací místnosti obecního domu V Dolních Heřmanicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce HORY konaného dne 5.11.2018 od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hory Program: 1) Schválení programu 2) Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatinice konaného dne od 19,00 hod. sokolovna Slatinice.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatinice konaného dne od 19,00 hod. sokolovna Slatinice. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slatinice konaného dne 1. 11. 2018 od 19,00 hod. sokolovna Slatinice. Jednání zahájil v 19,03 hod. dosavadní starosta obce pan Ondřej Mikmek. Konstatoval,

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 01. 11. 2018 od 18:15 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy

Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Město Abertamy, Farní 2, 362 35 Abertamy Zápis z ustavující 1. schůze Zastupitelstva města Abertamy, konaného dne 3.11. 2014, od 17:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Přítomni: 7 členů ZMě (100%)

Více

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Ustavující zasedání ZO Obora

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Ustavující zasedání ZO Obora Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne 30. 10. 2018 od 17.00 hodin Ustavující zasedání ZO Obora Přítomni: Josef Alexa, Markéta Španělová, Petr Havíř, Jaroslava Dobiášová, Lubomír Janíček,

Více

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období Obec Rychnov na Moravě 569 34 Rychnov na Moravě 63 IČO: 00277312, DIČ:CZ00277312 Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období 2018-2022 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od 18.00 hodin Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, ing. Macek Jan, ing. Pacal Jiří, ing. Samek Ivan, Mgr.

Více