Zápis č. 4/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 4/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva"

Transkript

1 Zápis L.B Strana 1(celkem9) Zápis č. 4/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Třebovle (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno starostkou obce Lenkou Růžkovou ( dále jako starostka ) v 18:00, která přivítala všechny přítomné v zasedací místnosti OÚ Třebovle. Přítomno je 6 zastupitelů obce (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek,, nepřítomný zastupitel Patrik Mičech neomluven, zastupitelstvo je tedy usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích) a veškerá hlasování jsou veřejná. * * * Určení ověřovatelů a zapisovatele Starostka navrhla určit ověřovateli zápisu Martinu Dvořákovou a Josefa Jasanského a zapisovatelem Bc. Lenku Bednářovou. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce Třebovle určuje ověřovateli zápisu Martinu Dvořákovou a Josefa Jasanského a zapisovatelem Bc. Lenku Bednářovou. Usnesení č. 242 bylo schváleno. * * * Schválení programu: Starostka seznámila přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou a informací zveřejněnou na úřední desce a navrhla hlasovat: Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Třebovle schvaluje následující program zasedání:

2 Zápis L.B Strana 2(celkem9) 1) Zahájení zasedání a kontrola plnění usnesení 2) Smlouva budoucí o zřízení služebnosti k p.č.16/2 v k.ú. Třebovle 3) KUSK Darovací smlouva a návrh na vklad 4) NYKOS a.s. Dodatek č. 2/2017 5) Nabídky dětské hřiště Miškovice 6) Smlouva o zřízení věcného břemene služebnosti - Království 7) Smlouva budoucí o zřízení věcného břemene služebnosti p.č. 73/2 v k.ú. Třebovle 8) Zpráva starostky 9) Různé 10) Závěr zasedání Usnesení č. 243 bylo schváleno. * * * 1) Zahájení zasedání a kontrola plnění usnesení Paní starostka zahájila zasedání a přečetla usnesení z minulého ( ) zasedání. Zastupitel Pop se dotazoval, jak jsme vyřešili nedostatky ze zprávy z Kontrolního výboru a že by rád věděl, kdy to bude napraveno. Pan Mgr. Bureš, předseda Kontrolního výboru, mu sdělil, že tam žádné nedostatky nebyly. Starostka se dotázala, zdali zastupitelé souhlasí s usneseními z minulého zasedání. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje plnění přijatých usnesení ze zasedání ZO dne Pro 5 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek, Josef Bureš) Proti 1(Zdeněk Pop) Zdrželi se 0 Usnesení č. 244 bylo schváleno.

3 Zápis L.B Strana 3(celkem9) 2) Smlouva budoucí o zřízení věcného břemene el. přípojka k p.č. 16/2 v k.ú. Třebovle Paní starostka informovala, že jsme obdrželi z důvodu výstavby rodinného domu pana Radka Břízy ve Třebovli na p.č. 16/2 v k.ú. Hlaváčova Lhota, Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. IV /02, Třebovle, p.č. 16/2 knn. Jedná se o vedení knn k uvedené nemovitosti, přičemž vedení nn bude přes pozemek p.č. 63/1 v k.ú. Třebovle v majetku obce Třebovle. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí se Smlouvou o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. IV /02, Třebovle, p.č. 16/2 knn a uděluje starostce mandát k podpisu. Usnesení č. 245 bylo schváleno. 3) KUSK - Smlouva darovací a Návrh na vklad do KN Paní starostka informovala, že jsme od Krajského úřadu Středočeského kraje obdrželi Darovací smlouvu a Návrh na vklad do KN, týkající se silnice p.č. 302/2 v k.ú. Třebovle, vedoucí od Martinových k Potměšilovým, která doposud byla majetkem KUSK a my jsme několik let žádali o její bezúplatné převedení do majetku Obce Třebovle. Nyní nám tedy KUSK zaslali darovací smlouvu na předmětnou silnici. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí se Smlouvou darovací č. S- 0902/MJT/2017 mezi Středočeským krajem a Obcí Třebovle na pozemek p.č. 302/2 v k.ú. Třebovle, Obec Třebovle. Usnesení č. 246 bylo schváleno.

4 Zápis L.B Strana 4(celkem9) Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce Třebovle uděluje starostce mandát k podpisu Smlouvy darovací č. S-0902/MJT/2017 mezi Středočeským krajem a Obcí Třebovle na pozemek p.č. 302/2 v k.ú. Třebovle, Obec Třebovle. Usnesení č. 247 bylo schváleno. 4) Dodatek č. 2/2017 ke smlouvě na zabezpečení odpadového hospodářství se spol. NYKOS a.s. Starostka informovala o dodatku č. 2/2017 ke smlouvě na zabezpečení odpadového hospodářství se společností Nykos, a.s., který mění s účinností od frekvenci svozu komunálního odpadu na svoz 1x za 14dní v době od května do října 2017 a přidává jeden kontejner na KO do Miškovic. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce schvaluje Dodatek č. 2/2017 ke Smlouvě na zabezpečení odpadového hospodářství se společností Nykos, a.s. a uděluje starostce mandát k jejímu podpisu. Mgr. Josef Bureš, Zdeněk Pop) Usnesení č. 248 bylo schváleno. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce Třebovle uděluje starostce mandát k podpisu Dodatku č. 2/2017 ke Smlouvě na zabezpečení odpadového hospodářství se společností Nykos, a.s. a uděluje starostce mandát k jejímu podpisu. Mgr. Josef Bureš, Zdeněk Pop) Usnesení č. 249 bylo schváleno. 5) Nabídky dětské hřiště Miškovice, projekt herních prvků Třebovláčci mají přání dětské hřiště místo k hraní

5 Zápis L.B Strana 5(celkem9) Starostka předložila několik nabídek, které byly doručeny v poptávkovém řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na zajištění herních prvků na dětská hřiště v MŠ Třebovle a obci Miškovice, která budou realizována z dotačního titulu Ministerstva pro místní rozvoj při projektu Třebovláčci mají přání dětské hřiště místo k hraní. Obec Třebovle obdržela 3 nabídky od společnosti Bonita Group Service, s.r.o., IČ ve výši ,-Kč, dále od společnosti TR Antoš, s.r.o. za ,-Kč a od spol. hřiště.cz, s.r.o. ve výši ,-Kč. Všechny společnosti splnily podmínky, nicméně nejnižší nabízená cena byla od spol. Bonita Group Service, s.r.o., IČ ve výši ,-Kč bez DPH, tj ,-Kč vč. DPH. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí se Smlouvou o dílo v rámci projektu Třebovláčci mají přání dětské hřiště místo k hraní na zajištění herních prvků MŠ Třebovle a v obci Miškovice, který bude realizován z dotačního titulu Ministerstva pro místní rozvoj. Mgr. Josef Bureš, Zdeněk Pop) Usnesení č. 250 bylo schváleno. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce uděluje starostce mandát k podpisu Smlouvy o dílo v rámci projektu Třebovláčci mají přání dětské hřiště místo k hraní na zajištění herních prvků MŠ Třebovle a v obci Miškovice, který bude realizován z dotačního titulu Ministerstva pro místní rozvoj. Mgr. Josef Bureš, Zdeněk Pop) Usnesení č. 251 bylo schváleno. 6) Smlouva o zřízení věcného břemene služebnosti v Království Paní starostka informovala, že jsme obdrželi z důvodu obnovy venkovního vedení NN v Království i na p.č. 215, 243/1, 247/1, 248/4, 351,352/1, 355/2, vše v k.ú. Hlaváčova Lhota, Obec Třebovle, Smlouvu o zřízení věcného břemene služebnosti při projektu Království obnova venkovního vedení NN č. IE /VB/1 za jednorázovou úplatu ve výši ,-Kč. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí se Smlouvou o zřízení věcného břemene služebnosti při projektu Království obnova venkovního vedení NN č. IE /VB/1 za úplatu ve výši ,-Kč.

6 Zápis L.B Strana 6(celkem9) Usnesení č. 252 bylo schváleno. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce uděluje starostce mandát k podpisu Smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti při projektu Království obnova venkovního vedení NN č. IE /VB/1 za úplatu ve výši ,- Kč. Usnesení č. 253 bylo schváleno. 7) Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu p.č. 73/2 v k.ú. Třebovle Paní starostka informovala, že jsme obdrželi Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. IP /1, Třebovle, p.č. 73/2 - knn. Jedná se o zřízení distribuční soustavy a vedení nn k nemovitosti p.č. 73/2 v k.ú. Třebovle, přes pozemky 377 a 376 v k.ú. Třebovle, Obec Třebovle, které jsou majetkem obce Třebovle. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí se Smlouvou o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. č. IP /1, Třebovle, p.č. 73/2 knn, přičemž jde o zřízení distribuční soustavy a vedení nn k nemovitosti p.č. 73/2 v k.ú. Třebovle, přes pozemky 377 a 376 v k.ú. Třebovle, Obec Třebovle, které jsou majetkem obce Třebovle. Usnesení č. 254 bylo schváleno. Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce uděluje starostce mandát k podpisu Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu č. č. IP /1, Třebovle, p.č. 73/2 knn. Usnesení č. 255 bylo schváleno.

7 Zápis L.B Strana 7(celkem9) 8) Zpráva starostky Vážení občané, jak každý z Vás jistě zaznamenal, svoz komunálního odpadu je přes léto 14-ti denní. Snažíme se tím snížit náklady na svoz komunálního odpadu a to hlavně náklady na dopravu. Měsíc tohoto provozu máme za sebou a uspořili jsme cca 8.500,-Kč. Byla bych velice ráda, kdyby každá domácnost začala doopravdy řádně třídit. Díky tisícilitrovým kontejnerům, které jsou umístěny na Borku, v Miškovicích a Království, bylo krásně čitelné, kolik lidí vlastně třídí. Kontejnery přetékaly množstvím nevytříděného odpadu. Reakce jedné naší občanky byla velice negativní na 14-ti denní svoz. Po našem rozhovoru mě to o to více potěšilo, že sama měla radost, že v té své popelnici na komunální odpad má nyní naprosto minimální množství. Krásným příkladem je naše mateřská škola, která v té své popelnici na komunální odpad přidala i nádoby na tříděný odpad a má nyní naprosto minimální množství odpadu i ti nejmenší se velmi pečlivě zapojili do důkladného třídění odpadu. Další snahou, jak snížit díky třídění množství komunálního odpadu, vím, že i tuto informaci Vám předávám neustále, ale uvědomte si, že tuna odpadu bude stát cca 2.400,-Kč. Díky úspoře, která vznikla, jsme ve spolupráci s firmou EKO-KOM, která nám proplácí vytříděný odpad, objednali do našich domácností tašky na třídění. Ty Vám budou po dodání doručeny. V letošním roce je to 720 let od první zmínky o existenci Třebovle a 660 let první zmínky o Miškovicích. U příležitosti těchto výročí jsme pro Vás připravili pamětní listy a odznaky a zároveň k tomu Vám přidáme trochu historie našich obcí a zároveň podrobný výklad našeho znaku. V těchto dnech proběhla celková kontrola finančním úřadem dotačního titulu ze SFŽP na projekt Zavedení separace BRO, tedy kompostéry. Jsem velice potěšena, že od podání žádosti až po dočerpání byla tato dotace shledána jako bezchybná. Vzhledem k velmi malému množství srážek v celé republice se k nám dostávají informace o zásobách a o průtocích vody. S ohledem na aktuální hydrogeologickou předpověď a nízké průtoky ve vodních tocích se na nás obrátilo např. Povodí Vltavy, abychom jako obce zvážili, zda dle místních podmínek neomezit obecné užívání vod. Vím, že tuto situaci již řešili Kouřim a Zásmuky, obec může vydat opatření obecné povahy spočívající v zákazu odběru povrchových vod pro účely, jako je mytí aut, zalévání hřišť, trávníků, napouštění bazénů atd. Chci Vás tedy požádat, aby každý z Vás začal i zde přemýšlet nad šetřením a správným využíváním vody. Každý z nás jistě ve svých studních vidí, že vody neustále ubývá. Chtěla bych Vám tímto popřát krásné léto. Lenka Růžková, starostka obce 9) Různé a) Zastupitel Pop se dotázal, kolik lidí po zavedení 14-ti denního svozu KO

8 Zápis L.B Strana 8(celkem9) požádalo o známku na další popelnici. Obdržel informaci, že za účelem, že by se někdo nevešel s odpadem do popelnice a proto by potřeboval další popelnici a tedy další známku, nepřišel nikdo. b) Starostka dále informovala o nutnosti třídit a apelovala na občany na ukázněnost v tomto ohledu s tím, že znovu budou dodány informace o tom, jak třídit, spolu se speciálními taškami na třídění odpadu. c) Občanka Bičáková se dotázala, zdali budou lidé platit méně. Starostka sdělila, že nikoli, ale nebudou platit více, jelikož cena likvidace 1 tuny komunálního odpadu stále stoupá a nutnost třídit je nevyhnutelná. Následovala dlouhá diskuze mezi občany o třídění. d) Zastupitel Pop se dotázal, co je uvedeno ve smlouvě s občany za svoz. Starostka informovala, že žádné smlouvy s občany nemáme a poplatek za odpad je dán obecně závaznou vyhláškou. e) Starostka dále informovala, že jsme obdrželi žádost SDH Třebovle o finanční příspěvek na poháry s tím, že tak, jako v předchozích letech, tak i letos bude SDH Třebovle pořadatelem soutěže v požárním sportu v rámci 17.ročníku Podlipanské ligy. Soutěž se uskuteční na místním fotbalovém hřišti. Proto nás SDH žádají o příspěvek na tuto sportovní událost ve výši 6.000,-Kč na 5 sad pohárů a medaile. Starostka navrhla hlasovat: Návrh na usnesení: Zastupitelstvo obce souhlasí s příspěvkem ve výši 6.000,-Kč na poháry a medaile pro SDH Třebovle, při příležitosti pořadatelství soutěže v požárním sportu v rámci 17.ročníku Podlipanské ligy, která se uskuteční na místním fotbalovém hřišti. Pro 6 (Lenka Růžková, Martina Dvořáková, Josef Jasanský, Josef Kocourek, Usnesení č. 256 bylo schváleno. f) Dále se Mgr. Ing. Bednář, LL.M. v návaznosti na vyjádření zastupitele Popa na minulém jednání zastupitelstva ujal slova a vyzval pana Popa, aby se zdržel jakýchkoli nepodložených napadání a uvádění různých tvrzení ve věci jeho certifikované domácí ČOV odpovídající všem normám, přičemž přinesl od dodavatele čističky, spol. Real Plast z Českého Brodu certifikát a prohlášení o shodě. Upozornil zastupitele Popa, že v případě, že vykonává funkci zastupitele v zastupitelstvu obce, tak musí dodržovat určitou úroveň svého jednání a chování, na rozdíl od běžného občana. A pokud hodlá na veřejném zastupitelstvu z pozice zastupitele uvádět cokoli, a napadat ho, tak to musí být podloženo argumenty a důkazy, jinak to lze brát jako pomluvu. g) Dále se probíraly pozemky pana Poláčka a manželů pana Zmrhala a paní Maruchničové uprostřed obce, které jsou zarostlé vzrostlým plevelem, přičemž pozemky nikdo neudržuje, neseká a šíří se odtamtud plevel a nutnost zásahu ze

9 Zápis L.B Strana 9(celkem9) strany obce zřejmě bude nevyhnutelná. h) Občané z Království upozorňovali, že kdosi dal na příjezdovou komunikaci jakési kolíky a nyní je zde riziko, že se do Království v případě jakéhokoli problému nedostanou složky záchranného integrovaného systému. Starostka slíbila situaci prověřit a informovat o navrhovaném řešení. i) Zastupitel Mgr.Bureš požadoval revitalizaci okolo transformátoru v Miškovicích. Starostka ukončila zasedání. Starostka poděkovala přítomným a ukončila zasedání. Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel: Bc. Lenka Bednářová.. Ověřovatelé: Josef Jasanský. Martina Dvořáková.... Lenka Růžková starostka obce. Martina Dvořáková místostarostka obce

Zápis č. 1/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 1/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 08.02.2018 14.02.2018 Strana 1(celkem7) Zápis č. 1/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 08.02.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 21.09.2017 30.09.2017 Strana 1(celkem7) Zápis č. 5/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 21.09.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 3/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 3/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 25.05.2017 03.06.2017 Strana 1(celkem8) Zápis č. 3/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 25.05.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.12.2016 24.12.2016 Strana 1(celkem8) Zápis č. 8/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 14.12.2016 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 09.02.2017 14. února 2017 Strana 1(celkem7) Zápis č. 1/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 09.02.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 6/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli

Zápis č. 6/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli Zápis L.B. 29.11.2018 06.12.2018 Strana 1(celkem6) Zápis č. 6/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne 29.11.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání ustavujícího

Více

Zápis č. 8/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 8/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.12.2017 23.12.2017 Strana 1(celkem8) Zápis č. 8/2017 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 14.12.2017 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 20.12.2018 30.12.2018 Strana 1(celkem7) Zápis č. 7/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne 20.12.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.05.2019 20.05.2019 Strana 1(celkem7) Zápis č. 2/2019 ze zasedání zastupitelstva obce Třebovle, konaného dne 14.05.2019 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 3/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 3/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 14.06.2018 19.06.2018 Strana 1(celkem9) Zápis č. 3/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 14.06.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 2/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 2/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 05.04.2018 13.04.2018 Strana 1(celkem8) Zápis č. 2/2018 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 05.04.2018 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis č. 3 /2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě v Třebovli

Zápis č. 3 /2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě v Třebovli M.G. Zapis 19.4.2012.doc 30.04.2012 Strana 1 (celkem 7) Zápis č. 3 /2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 19.4.2012 na Obecním úřadě v Třebovli Přítomni: Růžková Lenka, Mgr. Górska

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 3. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 3 z 3. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 17. 1. 2011 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis č. 4/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v 19: 00 hod. v sále Hostince Na Klokočné

Zápis č. 4/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne v 19: 00 hod. v sále Hostince Na Klokočné Zápis č. 4/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Klokočná konaného dne 20. 7. 2016 v 19: 00 hod. v sále Hostince Na Klokočné Přítomni: Ing. Miloslav Rovný, Martin Pávek, Ing. Blanka Habrmanová PhD., Petr

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č. 7/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 18.11.2014 na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 7/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 18.11.2014 na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 18.11.2014 25. listopadu 2014 Strana 1(celkem9) Zápis č. 7/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 18.11.2014 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing.

Z á p i s. Dále starosta určil zapisovatelku - Alenu Dunovskou. Navrhl ověřovatele zápisu p. Františka Vozobuleho a a p. Ing. Z á p i s z 14. zasedání zastupitelstva Městyse Čestice konaného dne 27.09.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomno: 7 zastupitelů 4 zastupitelé omluveni 4 občané ( viz přiložené

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 7.11.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 7. 11. 2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 15.09.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis o průběhu 34. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 34. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 34. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 23. 08. 2018 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz.

Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. Z á p i s z 16. zasedání Zastupitelstva obce Hospříz, konaného dne 7. prosince 2016, od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Hospříz. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 22. května 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 3/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 7.5. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p.bohumír

Více

OBEC HUSINEC U Radnice Řež, okres Praha východ tel , GSM , IČO ,

OBEC HUSINEC U Radnice Řež, okres Praha východ tel , GSM ,  IČO , Přítomni: OBEC HUSINEC U Radnice 64 250 68 Řež, okres Praha východ tel. 220940309, GSM 607920514, e-mail ou@husinec-rez.cz, IČO 00240231, Obec Husinec zastupitelstvo obce Husinec Zápis č.7 z ustavujícího

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

Zápis č. 3/2019. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů. Usnesení č. 3/2019/1 bylo schváleno.

Zápis č. 3/2019. Výsledek hlasování: pro 8 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů. Usnesení č. 3/2019/1 bylo schváleno. Zápis č. 3/2019 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 23. dubna 2019 v 19:30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Zbyněk Slezák, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 20. ledna 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 20. ledna 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 20. ledna 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: Zapisovatel:

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 19.12. 2016 od 17,00 hodin. Usnesení č. 105-119/2016 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis č. 6/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 6/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 27.10.2016 05.11.2016 Strana 1(celkem9) Zápis č. 6/2016 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 27.10.2016 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od hod. listů:6 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 09.11. 2016 od 19.00 hod. listů:6 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Medalová Renata, Mašek Josef, Zejda Josef, Krejčí Jiří, Kovalčík Vladimír

Více

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva

1. Starosta přednesl zprávu o činnosti obecního úřadu od minulého zasedání obecního zastupitelstva Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Tišnovská Nová Ves konaného dne : 7.2.2013 v 19,00 hod. v budově obecního úřadu č.p. 29 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis č. 5/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 5/2016. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 5/2016 ze zasedání ZO Malotice ze dne 17. 10. 2016 od 19:00 hod., v zasedací místnosti Obecního úřadu v Maloticích Přítomni: Jirkovská Radka, Kaše Jiří, Drahota Jan, Kallaschová Bohumila, Král

Více

ZÁ P I S č. 3/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Konojedy, konaného dne , od 17 hodin

ZÁ P I S č. 3/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Konojedy, konaného dne , od 17 hodin ZÁ P I S č. 3/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Konojedy, konaného dne 10.04.2018, od 17 hodin Přítomni: J. Klimeš, V. Klimeš, K. Lubrt, V. Volavka, M. Růžičková, V. Kopecká, Ing. J. Neužilová

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne od 18,00 hodin. Obec Koštice Zastupitelstvo obce Koštice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Koštice konaného dne 31.10.2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 28.10.2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček Omluven: Jiří Svoboda cca 10

Více

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11 z ustavujícího zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 3. 11. 2014 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Ing. František Vašák, Bc. Přemysl Jež, Věra Brambůrková,

Více

Z Á P I S z 10. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě dne v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 10. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě dne v zasedací místnosti obecního úřadu Začátek jednání: 18,01 hodin Přítomni: 9 Omluven: 0 Občané: 11 Hosté: 5 Z Á P I S z 10. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě dne 12.12.2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Šimanov, konaném dne v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Šimanov, konaném dne v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z ustavujícího zasedání nově zvoleného zastupitelstva obce Šimanov, konaném dne 8. 11. 2010 v 18:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce p. Petr Hlaváček jako předsedající zahájil

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Lomy, Lomy 45, 675 31 Jemnice Zastupitelstvo obce Lomy Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lomy, konaného dne 30.11.2018, od 19:00 hodin v kanceláři obecního úřadu Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 13. 10. 2017 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Z Á P I S z 1. zasedání Zastupitelstva obce Bečice v roce 2019

Z Á P I S z 1. zasedání Zastupitelstva obce Bečice v roce 2019 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejněných údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v plném znění. Z Á P I S z 1. zasedání Zastupitelstva

Více

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem:

2. Schválení programu Místostarostka obce seznámila přítomné s navrženým programem: ZÁPIS z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 07. 05. 2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Bc. Jiří Štěpánek,

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

Zápis č. 7/2019. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 7/2019. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Svojetice Zápis č. 7/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 1. 8. 2019 od 18:00 hod v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Martina Vedralová, Jiří Eigel, Pavel Churáček, Nela Gutheisová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová,

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne 22.3.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

OÚ Vám do dalších let přeje hlavně pevné zdraví, hodně štěstí a spokojenosti. Děkuji obecnímu úřadu za dárkový balíček a gratulací k mým

OÚ Vám do dalších let přeje hlavně pevné zdraví, hodně štěstí a spokojenosti. Děkuji obecnímu úřadu za dárkový balíček a gratulací k mým Sokol Antonín Brandová Anna Janíková Iveta Jetel Jaroslav Malá Miloslava Leier Jiří OÚ Vám do dalších let přeje hlavně pevné zdraví, hodně štěstí a spokojenosti. Děkuji ZO a kulturní komisi za příjemnou

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Chožov, konaného dne , od 18:30 hodin. Obec Chožov Zastupitelstvo obce Chožov Místo konání: Přítomni:, Ověřovatelé zápisu: Návrhová komise k usnesení: Zapisovatelka: konaného dne 10. 11. 2014, od 18:30 hodin. zasedací místnost OÚ Chožov M.

Více

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice

Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Obec Tismice Zastupitelstvo obce Tismice Zápis 9/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Tismice, konaného dne 14.12.2012, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/218/2018 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 23.03.2018 Z á p i s z 25. zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 25.3.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.06/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Obecní úřad: Hlavenec čp. 82, Předměřice nad Jizerou

Obecní úřad: Hlavenec čp. 82, Předměřice nad Jizerou Zápis č.5/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce HLAVENEC konaného dne 30. října 2018 v 19 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva obce: JUDr. Jaroslav Čurda Alena Kastnerová, DiS. Veronika Matulová

Více

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Příčovy, konaného dne 30. 10. 2018 od 18:00 hod. v budově Obecního úřadu v Příčovech Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany Obec Nemojany, Nemojany 10, 683 03 Luleč, IČ: 00292125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nemojany, které se konalo dne 01. 11. 2018 v 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Nemojany Přítomni:

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne 7.11.2014 v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Účast : Petr Elis, Mgr. Zdeněk Gajdoš, Alfréd Kadavý, PhDr. Jiřina Rozsypalová, Radek Zelinka Hodina

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 31. 10. 2018 od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Petr Kratochvíl, Věra Schneiderová, Josef Dvořák, Ing. Josef Novotný,

Více

Obec Bílá. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne , od 16:00 hodin.

Obec Bílá. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne , od 16:00 hodin. Obec Bílá Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Bílá konaného dne 5. 11. 2018, od 16:00 hodin. Před zahájením zasedání bylo členům zastupitelstva obce při prezenci předáno osvědčení o zvolení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 16.12.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Usnesení č. 13/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 13.11.2010, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 7/2017 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 7/2017 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 7/2017 ze dne 19. 7. 2017 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Hana Popková, Ing. Marta Vančurová, Jiří Karvánek, Mgr. Josef Tuček, Kateřina Teplá,

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé:,,,, Petra Vasilová,, (účast od 18.30) Nepřítomní zastupitelé:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 10.3.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis č. 5/ Schválení programu jednání zastupitelstva obce. 1. Slib zvolených členů zastupitelstva.

Zápis č. 5/ Schválení programu jednání zastupitelstva obce. 1. Slib zvolených členů zastupitelstva. Zápis č. 5/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Senohraby konaného dne 2. 11. 2018 od 19 hodin v kongresovém sále EA Hotelového resortu SEN Přítomni: Jana Svašková, Vladimír Dvořák, Anna Voňavková,

Více

Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 27 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 25. dubna 2018 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 17. prosince 2018, od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny):,,, Adam Kozel,,, Nepřítomní zastupitelé:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne , od 17:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne , od 17:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 6. 3. 2017, od 17:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:02 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 14.05. 2018, od 17:02 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Loděnice č. 7/2015 Zastupitelstvo obce Loděnice Zápis z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Loděnice, konaného dne 8. 7. 2015, od 18:00 hodin Přítomní členové zastupitelstva obce: Bauer

Více

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 5-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 05. 06. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne 1. 11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 29. 4. 2019 od 17,00 hodin. Usnesení č. 16-25/2019 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 19.7. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 27. 4. 2015 od 17,00 hodin. Usnesení č. 37 54/ 2015 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

Zápis č. 8/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva

Zápis č. 8/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne na Obecním úřadě ve Třebovli. Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis L.B. 18.12.2014 28. prosince 2014 Strana 1(celkem14) Zápis č. 8/2014 Ze zasedání Zastupitelstva obce Třebovle konaného dne 18.12.2014 na Obecním úřadě ve Třebovli Zahájení zasedání zastupitelstva

Více