TANDEMBOX plus BLUMOTION. Perfektní pohyb nyní plně integrován

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TANDEMBOX plus BLUMOTION. Perfektní pohyb nyní plně integrován"

Transkript

1 TANDEMBOX plus BLUMOTION Perfektní pohyb nyní plně integrován

2 Nový systém TANDEMBOX. Nyní s integrovaným systémem BLUMOTION Vestavěli jsme celé naše know-how TANDEMBOX plus BLUMOTION je nový a na trhu jedinečný mnohostranný systém pro konstrukci zásuvek, vnitřních zásuvek, čelních a vnitřních výsuvů na nejvyšší úrovni. BLUMOTION nové generace jsme nyní zabudovali přímo do osvědčené vodicí lišty TANDEM a integrovali tak perfektní pohyb, měkké a tiché dovírání. Nový systém TANDEMBOX plus BLUMOTION tak upoutá hlavně díky klidnému chodu, nejvyššímu komfortu dovírání a vynikajícímu designu. Nadchne Vás diskrétní dokonalost. Obsah Koncept a systém 4 7 Technika pokroku 8 11 Mnohostranný způsob použití Komfortní zpracování Materiály, barvy a výšky Důležité informace k objednávce Značka Blum 36 37

3

4 Vytvořili jsme kombinaci nejmodernější techniky...

5

6 ... a vynikajícího designu

7 Výsledek se nedá přehlédnout Techniku nevidíte tu prožíváte! TANDEMBOX plus BLUMOTION poskytuje veškeré možnosti pro konstrukci krásného a funkčního nábytku. Jeden a ten samý systém umožňuje bezpočet možností využití. To Vám mnohé usnadní. Od plánování až po zpracování. Pro dosažení množství variant jen s několika součástmi za Vás celou řadu vstupních prací provádí Blum. V jediné korpusové liště je například instalováno 69 dílů, jejichž montáž zajišťují naše moderní výrobní zařízení. Všech 69 dílů se jedinečným způsobem vzájemně doplňuje a přispívá k perfektnímu pohybu, měkkému a tichému dovírání. Každý díl podléhá našim přísným směrnicím jakosti. To vše Vaši zákazníci nevidí. Přesto však si budou vynikajících vlastností chodu TANDEMBOX plus BLUMOTION cenit po celou dobu životnosti nábytku. A konec konců na tom přece záleží.

8 BLUMOTION Perfektní pohyb, jemný a tichý Integrovaný systém BLUMOTION Nyní můžete BLUMOTION využívat ještě snadněji. Nová generace TANDEMBOX má integrovaný BLUMOTION. Zpracování je tudíž rychlejší a objednávka jednodušší. U katalogového čísla prostě namísto A dosadíte B. Příklad: Z A je B Při zabudování perfektního pohybu, jemného a tichého dovírání do Vašeho nábytku si nyní můžete dokonce mnohé ušetřit: žádná námaha a práce s vyvrtáváním otvorů do dna zásuv ky v korpusu žádný prostor navíc nepotřebujete min 63.5 (min 103.5) Tento komfort je možný, protože technika BLUMOTION je zabudována přímo v korpusové vodicí liště. Zde je také nejlépe chráněna. Korpusová vodicí lišta TANDEMBOX plus BLUMOTION, pro tento účel zvlášť prodloužená, může navíc být kombinována se známými bočnicemi pro zatížení 30 a 50 kg. Dokonce i renovace kuchyní prostřednictvím výměny korpusových lišt je možná zcela snadno, protože rozměry pro montáž jsou co do výšky i hloubky a rovněž tak známého rastru otvorů beze změny min 33

9 Adaptivní systém více než jen tlumení Nezávisle na plném nebo lehkém zatížení výsuvu, měkkém nebo tvrdém posouvání a zavírání pohyb BLUMOTION je při dovírání vždy perfektní. Adaptivní systém nové generace BLUMOTION vždy redukuje intenzitu sil, vznikajících při zavírání zásuvky, na jemné a tiché dovírání, pro Blum typické. BLUMOTION v duetu s BLUMATIC Integrovaný systém BLUMOTION a samozavírací systém BLUMATIC představují navzájem sladěné technické komponenty. V kombinaci s velmi lehkým chodem vodicího systému TANDEM vzniká nový druh pohybu, který Vaše zákazníky nadchne. Zásuvka nebo plně naložený výsuv stačí lehký dotek, aby se samy rozeběhly a zavřely se měkce a tiše. Program: TANDEMBOX plus BLUMOTION nyní se jmenovitou délkou 600! Jmenovitá dél. (mm) 558 / 30 kg 559 / 50 kg 557 / 80 kg * BLUMOTION má adaptivní účinek: Výkon BLUMOTION se automaticky přizpůsobí zatížení a rychlosti zavírání. Vedení BLUMOTION bylo přizpůsobeno jmenovité délce korpusové vodicí lišty. * U korpusové vodicí lišty o nosnosti 80 kg se jako používá BLUMOTION jako přídavný díl (katalogové číslo Z70.81E0).

10 Plný výsuv TANDEM Technika, jež se již dnes zapisuje do dějin Velmi lehký chod na principu TANDEM Vodicí systém TANDEM představuje milionkrát osvědčený systém pro velmi lehký chod výsuvů a zásuvek. Rovněž při plném zatížení. Vodicí systém TANDEM zachycuje horizontální a vertikální síly zvlášť. Mechanizmus s plastovými válečky, odolnými proti opotřebení, zajišťuje stále plynulý pohyb po celou dobu životnosti nábytku. Tento dosud nepřekonaný systém nevyžaduje žádnou údržbu. Plný výsuv pro optimální dostupnost. TANDEMBOX plus BLUMOTION je systém se skrytým, řízeným plným výsuvem. Plný výsuv TANDEM poskytuje veškeré předpoklady pro optimální využití úložného prostoru a ergonomický způsob práce. Vaši zákazníci mají přehled o veškerém obsahu zásuvek a výsuvů, a rovněž tak mají stejně pohodlný přístup ke všem uloženým předmětům. Plný výsuv pro ergonomickou práci

11 Suverénní i při velkém zatížení TANDEMBOX plus BLUMOTION prokazuje svou třídu i ve zkušebně: Vlastnosti chodu jsou při zátěži vzorné. TANDEMBOX plus BLUMOTION dolaďuje nesrovnatelný velmi lehký pohyb měkkým a tichým dovíráním. Promyšlená technika TANDEM garantuje úžasnou stabilitu i při vysokém zatížení. A vertikálně? Dokonce i při úplném výsuvu je sklon čela zásuvky s TANDEMBOX plus BLUMOTION jen minimální. Když jsou zásuvky či výsuvy opět zavřeny, vidíte, že spáry mezi čely jsou zcela precizní. Vodicí systém TANDEM je tu pro různé třídy nosnosti 30, 50 a 80 kg. Vodicí systém pro nekonečně mnoho možností Zásuvky, vnitřní zásuvky, čelní a vnitřní výsuvy; bohatý sortiment vnitřního členění; k tomu varianty barevného provedení, různé délky a výšky. Systém TANDEMBOX plus BLUMO- TION umožňuje konstrukci pro všechna užitečná využití a znamená tudíž splněná přání Vašich zákazníků.

12 DYNAMIC SPACE Vyšší kvalita využití prostoru a pohybu Vytvořit nový kuchyňský standard DYNAMIC SPACE podporuje ergonomické plánování a výrobu kuchyní. Hlavní poznatky výzkumu DYNAMIC SPACE jsou: Již při plánování kuchyně předvídat a zajistit dostatek úložného prostoru Při plánování dbejte na správné uspořádání 5 kuchyňských zón: Zásoby, ukládání, mytí, příprava, vaření/pečení (uspořádání pro praváka) Žádné police ve spodní skříňce! Zvolte všude plné výsuvy

13 TANDEMBOX plus BLUMOTION je systém s netušeným množstvím možností využití. Tím je jako stvořený pro zvýšení kvality využití prostoru a pohybu v kuchyních. S obsáhlým programem TANDEM- BOX plus BLUMOTION můžete ze všech 5 kuchyňských zón vytvořit perfektně vybavený, smysluplně uzpůsobený pracovní prostor. TAN- DEMBOX plus BLUMOTION tak podporuje realizaci nového kuchyňského standardu DYNAMIC SPACE.

14 Veliké zásoby? TANDEMBOX plus BLUMOTION je přehledně srovná Nahlédněte vybírejte Víc místa a hlavně lepší využití úložného prostoru umožní vysoké zadní a boční stěny TANDEMBOX plus BLUMOTION. Můžete tak získat až 55 % úložného prostoru navíc. Plné výsuvy TANDEMBOX zajistí přehled o všech uložených předmětech až do nejzazšího rohu a koutu zásuvky. U vysoké potravinové skříně se používají ergonomicky výhodné vnitřní výsuvy. Ušetříte si tak síly, protože vždycky obsluhujete jen ten výsuv, odkud něco vybíráte.

15

16 ORGA-LINE zajistí pořádek a přehled v zóně ukládání Proč by Váš nábytek měl být uvnitř méně perfektní? TANDEMBOX plus BLUMOTION prostřednictvím systému ORGA-LINE poskytuje Vašim zásuvkám a výsuvům variabilní systém vnitřního členění, bohatství nápadů, působí kvalitně a esteticky. Misky, a rovněž příčná a podélná nerez dělení se dají individuálně kombinovat a doplňovat. Dají se snadno vyjmout a dokonce jsou vhodné k mytí v myčce na nádobí. Zvláštní pozornosti se těší držák talířů ORGA-LINE. A ještě jsme pro Vás měli jeden nápad: Pro výsuvy v mimořádných šířkách existuje příčné dělení ve jmenovitých délkách, které můžete na milimetr přesně zkrátit podle svých individuálních požadavků.

17

18 Časy se mění. Dřezové skříňky také

19 Dřezová skříňka vyjadřuje mnohostrannost S TANDEMBOX plus BLUMOTION můžete dosud nevyužitý prostor přímo pod dřezem přeměnit na praktický úložný prostor. Dá se nyní snadněji zpracovat a umožňuje zachovat jednotnou linii čel v celé kuchyni. Bočnice a zadní stěny přesahují dřevěné hrany a poskytují tak ochranu proti působení vlhkosti. Vnitřní členění ORGA-LINE se dá instalovat a nastavovat podle libosti. Systémy BOXSIDE zajistí zvýšené boční stěny, za nimiž jsou bezpečně uloženy i rozprašovače. Speciální výsuv na odpad Vaši dřezovou skříňku skvěle orientuje do budoucnosti.

20 Vše záleží na dobré přípravě. TANDEMBOX plus BLUMOTION Vám pomůže Každý pohyb ruky sedí Před jídlem se vaří. A na to budete dobře připraveni! TANDEMBOX plus BLUMOTION nabízí vše pro to, abyste pro své zákazníky profesionálně jak jsou zvyklí vytvořili komfortní a ergonomické pracovní prostředí. Rozmanitý program nového systému TANDEMBOX plus BLUMOTION v kombinaci se systémy vnitřního členění ORGA-LINE umožňuje uskutečnění celé řady rozličných nápadů.

21

22 TANDEMBOX plus BLUMOTION má po ruce vše, co k vaření potřebujete Hrnce patří na sporák. Nebo do TANDEMBOX plus BLUMOTION Uzavřené výsuvy s vysokými zády a bočními stěnami jsou ideální zejména v zóně vaření/pečení. Příčné a podélné dělení BOXSIDE zajistí smysluplné uspořádání pro uložení pánví, hrnců a příslušných poklic. V těchto velkoobjemových výsuvech můžete mít uloženy dokonce i plechy na pečení.

23 Má hezký vzhled a tvar i v koupelně Nádhera, když je takhle perfektní i nábytek v koupelně I v koupelně musíte uložit spoustu malých i větších věcí denní potřeby. Tady je dobrý nápad využít TANDEM- BOX plus BLUMOTION! S pomocí TANDEMBOX plus BLUMOTION získá na úložném prostoru a komfortu i koupelnový nábytek. Díky plným výsuvům a přizpůsobivému a hygienickému vnitřnímu členění ORGA- LINE. Kromě toho: Kde jej nejlépe vychutnáte perfektní, jemný a tichý pohyb?

24 Leží nám na srdci i Vaše pohodlí Jednoduché složení a spojení bočnic a zadní stěny Dno zásuvky se přesně přiřízne a zasune Nasazení a instalace čelního kování INSERTA s rozpínací hmoždinkou Rychlá a jednoduchá montáž Pro nás je důležité učinit pro Vás montáž a zpracování co možná nejjednodušší, rychlé a fi nančně nejvýhodnější. Náš systém TANDEMBOX se vyznačuje snadným nasazením a vyjmutím zásuvky a montáží čela bez nářadí, s technikou INSERTA a CLIP.

25 BOXFIX Nový systém BOXFIX Vám poskytne podporu při řemeslném zpracování malých sérií. Výhody pro Vás na první pohled: Jednoduché vložení a uchycení dílů Mnohostranné zařízení zcela se přizpůsobí Vašim potřebám a požadavkům Nastavitelné dorazy zajistí jednoduchou a rychlou přípravu délka bočnice mm šířka korpusu mm (další šířky na vyžádání) výška zad do 300 mm BOXFIX ruční Č. artiklu BOXFIX pneumaticky Č. artiklu BOXFIX PRO Č. artiklu ZMM.2350 ZMM.3350 ZMM.7350 Čela se nasadí, zaklapnou a hotovo! Zásuvka se jednoduše zavěsí na vodicí systém TANDEM CLIP a INSERTA Práce bez nářadí není jen rychlá a pohodlná. Když se vzdáte šroubků a nářadí, je to i bezpečnější. Nejen pro Vás, ale i pro citlivá čela nábytku. U čelních výsuvů: Relingy se s čely spojí s pomocí techniky INSERTA a vzadu se prostě zaklapnou.

26 Verarbeitung/Montage/Handling 2/2 Na tyto pomocníky je spoleh DYNALOG 2.0 Plánování korpusů a objednávku kování Vám usnadní nový software Blum pro plánování a objednávání s úplným elektronickým katalogem a integrovanou knihovnou korpusů DYNAMIC SPACE. Více informací si můžete vyžádat také na adrese Č. artiklu DYA.23XXF Označovač Pro označení polohy pro upevnění čelního kování Pro označení polohy vrtání pro čelní upevnění relingů pomocí nasazených relingových označovačů Pro TANDEMBOX 358N Č. artiklu ZML.3510 Pro TANDEMBOX 358, 359M+K Č. artiklu ZML.3580 Pro TANDEMBOX s relingem Č. artiklu ZML.3600 Univerzální vrtací šablona Pro označení nebo předvrtání otvorů pro upevnění čelního kování včetně relingu a zadní stěny zásuvky Univerzální vrtací šablona Č. artiklu ZML.0040 Korpusová tyčová šablona Nastavení výšky pomocí stupnice Montáž levé a pravé korpusové vodicí lišty v přesně stejné výšce je možná Pro předvrtání polohy korpusových lišt Je zaručena pravoúhlá montáž Tyčová šablona Vč. 4 těl šablony Průměr otvoru 2.5 mm Č. artiklu Průměr otvoru 5 mm Č. artiklu T T Korpusová tyčová šablona Č. artiklu T

27 DYNALOG vyžádat pod: Jednoduše a přehledně, nulové nastavení ze závodu seřízení v případě potřeby Boční nastavení čela Nastavení sklonu čela Přesný vzhled spár s novým pohodlným nastavováním výšky čela excentrem

28 Pro Vaše zákazníky: Uvnitř tak pěkně jako zvenku Pro Vás: Jinak než všichni ostatní Rádi bychom, abyste se od ostatních lišili V případě nového TANDEMBOX plus BLUMOTION máte na výběr, systém nabízí široké spektrum možností provedení a uspořádání: Raději ať se hodí k čelu nábytku v bílé nebo k elektropřístrojům v provedení ušlechtilá ocel? Rozmanitost materiálů, barev, výšek a variant TANDEMBOX Vám zajistí co možná největší fl exibilitu při realizaci nápadů a přání. Ušlechtilá ocel nerez (Inox) = I Hliník/Aluminium = EV1 Ocel bílá = S W/G Ocel šedá = S WA/G

29 Minimální potřeba prostoru v korpusu v mm Výška N Pro zásuvky Výška bočnic = 68 mm Výška M Pro zásuvky a vnitřní zásuvky Výška bočnic = 83 mm Výška K Pro zásuvky a vnitřní zásuvky Výška bočnic = 115 mm Výška B Pro čelní výsuvy a vnitřní výsuvy Výška bočnic = 83 mm v kombinaci s relingem a vysokými zády Výška C Pro čelní výsuvy a vnitřní výsuvy Výška bočnic = 115 mm v kombinaci s relingem a vysokými zády Výška D Pro čelní výsuvy a vnitřní výsuvy Výška bočnic = 83 mm v kombinaci s dvojitým relingem a vysokými zády Výška D Pro čelní výsuvy a vnitřní výsuvy Výška bočnic = 83 mm v kombinaci s relingem, vysokými zády a BOXSIDE Výška D Pro čelní výsuvy a vnitřní výsuvy Výška bočnic = 83 mm v kombinaci s relingem, vysokými zády a BOXSIDE sklo

30 Informace k programu a objednávce pro TANDEMBOX plus BLUMOTION Výška N NL (mm) 30 kg 50 kg B 358N B 358N B 358N B 358N Při objednávce bočnic a BOXSIDE prosíme zadat požadovanou barvu. I EV1 S WA/G S W/G Výška M NL (mm) 30 kg 50 kg B 358M B 358M B 358M B B 358M B B 358M B B 358M B 359M B 359M6502 Při objednávce bočnic a BOXSIDE prosíme zadat požadovanou barvu. I EV1 S WA/G S W/G Výška K NL (mm) 30 kg 50 kg B 558K B B 558K B B 358K B B 358K B 359K B 359K6502 Při objednávce bočnic a BOXSIDE prosíme zadat požadovanou barvu. S WA/G S W/G NL = Jmenovitá délka

31 Držák zad Z30N000S Z30N000S Z30N000S Z30N000S INSERTA 2 x ZSF x ZSF x ZSF.3602 Držák zad Z30M000S Z30M000S Z30M000S Z30M000S Z30M000S Z30M000S Z30M000S Z30M000S INSERTA Čelní kování Přední díl 2 x ZSF x ZSF x ZSF.3602 ZIF.70M0 Z31A1081A Držák zad Z30K000S Z30K000S Z30K000S Z30K000S Z30K000S Z30K000S INSERTA Čelní kování Přední díl 2 x ZSF x ZSF x ZSF.3602 ZIF.70K0 Z31A1081A Informace k objednávce pro ORGA-LINE naleznete v aktuálním katalogu Blum, který si můžete vyžádat i na adrese

32 Informace k programu a objednávce pro TANDEMBOX plus BLUMOTION Výška B NL (mm) 30 kg 50 kg 80 kg B 358M B 358M B B 358M A 357M B B 358M A 357M B B 358M A 357M B 359M A 357M B 359M A 357M6502 I EV1 S WA/G S W/G Při objednávce bočnic a BOXSIDE prosíme zadat požadovanou barvu. Pro vodicí systém s nosností 80 kg žádáme objednat přídavný díl BLUMOTION: Z70.81E0 Výška C NL (mm) 30 kg 50 kg B 358K B B 358K B B 358K B B 358K B 359K B 359K6502 Při objednávce bočnic a BOXSIDE prosíme zadat požadovanou barvu. S WA/G S W/G Výška D NL (mm) 30 kg 50 kg 80 kg B 358M B 358M B B 358M A 357M B B 358M A 357M B B 358M A 357M B 359M A 357M B 359M A 357M6502 I EV1 S WA/G S W/G NL = Jmenovitá délka Při objednávce bočnic a BOXSIDE prosíme zadat požadovanou barvu. Pro vodicí systém s nosností 80 kg žádáme objednat přídavný díl BLUMOTION: Z70.81E0

33 Držák zad Podélný reling INSERTA 2 x ZSF.3902 Z30B000S ZRG.296V.IC 2 x ZSF.3502 Z30B000S ZRG.346V.IC 2 x ZSF.3602 Z30B000S ZRG.396V.IC Z30B000S ZRG.446V.IC Čelní kování ZIF.72B0 Z30B000S ZRG.496V.IC Přední díl Z31A1081A Z30B000S ZRG.546V.IC Z30B000S ZRG.596V.IC Držák zad Podélný reling INSERTA 2 x ZSF x ZSF.3502 Z30C000S ZRG.346V.IC 2 x ZSF.3602 Z30C000S ZRG.396V.IC Z30C000S ZRG.446V.IC Čelní kování ZIF.72C0 Z30C000S ZRG.496V.IC Přední díl Z31A1081A Z30C000S ZRG.546V.IC Příčný reling ZRG.1094U Z30C000S ZRG.596V.IC Úchytka ZIF.7008 Držák zad Podélný reling INSERTA 2 x ZSF.3902 Z30D000S 2 x ZRG.296V.IC 2 x ZSF.3502 Z30D000S 2 x ZRG.346V.IC 2 x ZSF.3602 Z30D000S 2 x ZRG.396V.IC Z30D000S 2 x ZRG.446V.IC Čelní kování ZIF.73D0 Z30D000S 2 x ZRG.496V.IC Přední díl Z31A1081A Z30D000S 2 x ZRG.546V.IC Příčný reling ZRG.1094U Z30D000S 2 x ZRG.596V.IC Úchytka ZIF.7008 Informace k objednávce pro ORGA-LINE naleznete v aktuálním katalogu Blum, který si můžete vyžádat i na adrese

34 Informace k programu a objednávce pro TANDEMBOX plus BLUMOTION Výška D NL (mm) 30 kg 50 kg 80 kg B B 358M A 357M B B 358M A 357M B B 358M A 357M B 359M A 357M B 359M A 357M6502 I EV1 S WA/G S W/G Při objednávce bočnic a BOXSIDE prosíme zadat požadovanou barvu. Pro vodicí systém s nosností 80 kg žádáme objednat přídavný díl BLUMOTION: Z70.81E0 Výška D NL (mm) 30 kg 50 kg 80 kg B B 358M A 357M B B 358M A 357M B B 358M A 357M B 359M A 357M B 359M A 357M6502 I EV 1 S WA/G S W/G Při objednávce bočnic a BOXSIDE prosíme zadat požadovanou barvu. Pro vodicí systém s nosností 80 kg žádáme objednat přídavný díl BLUMOTION: Z70.81E0 Novinka: Jmenovitá délka 600 mm Jmenovitá délka (mm) Kompletní TANDEMBOX plus BLU- MOTION je nyní i v délce 600 mm. Kompletně se všemi příslušnými systémy ORGA-LINE a BOXSIDE. Více délek více možností! XXX1B 30 kg

35 Držák zad Podélný reling BOXSIDE INSERTA 2 x ZSF x ZSF x ZSF.3602 Z30D000S ZRG.396V.IC Z37H418 Z30D000S ZRG.446V.IC Z37H468 Čelní kování ZIF.73D0 Z30D000S ZRG.496V.IC Z37H518 Přední díl Z31A1081A Z30D000S ZRG.546V.IC Z37H568 Příčný reling ZRG.1094U Z30D000S ZRG.596V.IC Z37H618 Úchytka ZIF.7008 Držák zad Podélný reling Objímky pro sklo INSERTA 2 x ZSF x ZSF x ZSF.3602 Z30D000S ZRG.396V.IC Z36H000G3 Z30D000S ZRG.446V.IC Z36H000G3 Čelní kování ZIF.73D0 Z30D000S ZRG.496V.IC Z36H000G3 Přední díl Z31A1081A Z30D000S ZRG.546V.IC Z36H000G3 Příčný reling ZRG.1094U Z30D000S ZRG.596V.IC Z36H000G3 Úchytka ZIF.7008 Informace k objednávce pro ORGA-LINE naleznete v aktuálním katalogu Blum, který si můžete vyžádat i na adrese XXX1B 50 kg 557.XXX1A 80 kg

36 V pohybu

37 Spolehlivost, bezpečnost, kompetence Blum chce být Vaším jistým a spolehlivým partnerem: Se správnými produkty, smysluplným servisem a kompetentními partnery. Naše skutky a jednání přitom popohání přání a potřeby našich zákazníků. V dialogu objevujeme nové šance společně uvést do pohybu mnohem víc. Tak můžeme optimalizovat a doplňovat naši nabídku služeb pro naše zákazníky na celé zeměkouli a dosáhnout tudíž výhod pro nás všechny: Výrobce nábytku, prodejce nábytku, montéry nábytku a spotřebitele, jenž nábytek kupují. Takový je předpoklad naší fi lozofi e globálního užitku pro spotřebitele, jež pěstujeme již po desetiletí. Inovace Blum dnes v oboru montáže a konstrukce nábytku představují milníky. Přispívají ke zvyšování hodnoty nábytku a napomáhají uživatele pro nábytek nadchnout. Zdařilým spojením krásy a funkce. Naším cílem je, aby se otvírání a zavírání nábytku pro Vás stalo emocionálním zážitkem. Uvést do pohybu více je cíl, který nás všechny zavazuje dělat pro značku Blum to nejlepší, co dokážeme.

38 Technické změny a změny ve výrobním programu jsou vyhrazeny. Printed in Austria. IDNR: EP-092/1CS-CZ/ LightHaus Blum, s.r.o. Kolbenova 19 CZ Praha 9 Tel.: +420/ Fax: +420/ posta.cz@blum.com Julius Blum GmbH Výrobní závod A-6973 Höchst, Austria Tel.: +43/5578/705-0 Fax: +43/5578/ info@blum.com

TANDEMBOX antaro. Čistý a minimalistický design. www.blum.com

TANDEMBOX antaro. Čistý a minimalistický design. www.blum.com TANDEMBOX antaro Čistý a minimalistický design www.blum.com 2 Čistý a jasný design. Osvědčená technika. TANDEMBOX antaro. Již po řadu let budí Box systém TANDEMBOX nadšení a údiv uživatelů nábytku i zpracovatelů

Více

LEGRABOX pure. Elegance v pohybu. www.blum.com

LEGRABOX pure. Elegance v pohybu. www.blum.com LEGRABOX pure Elegance v pohybu www.blum.com Atraktivní kombinace Přímočarý, strohý design, jasná a střídmá řeč tvarů a forem, obzvlášť vysoký komfort pohybu to je LEGRABOX, nový, elegantní Box systém

Více

SPACE TOWER. Potravinová skříň splní nejvyšší nároky. www.blum.com

SPACE TOWER. Potravinová skříň splní nejvyšší nároky. www.blum.com SPACE TOWER Potravinová skříň splní nejvyšší nároky www.blum.com 2 Podívejte se na film o SPACE TOWER www.blum.com/ trailerspacetower Více volného prostoru v kuchyni SPACE TOWER budí nadšení díky lehkému,

Více

TANDEMBOX plus BLUMOTION

TANDEMBOX plus BLUMOTION plus LUMOTION Systémy výsuvů Rádi bychom, abyste se od ostatních lišili V případě nového plus LUMOTION máte na výběr, nabízí se široké spektrum možností provedení a uspořádání: Raději ať se hodí k čelu

Více

CLIP top 155. Speciální využití. www.blum.com

CLIP top 155. Speciální využití. www.blum.com CLIP top 155 Speciální využití www.blum.com CLIP top 155 Využití s pokosem Využití s polodrážkou Velké přesahy čela Popis - Celokovový závěs, poniklovaný - Úhel otevření 155 - Pro speciální využití (např.

Více

TANDEM plus BLUMOTION částečný a plný výsuv s čelní spojkou

TANDEM plus BLUMOTION částečný a plný výsuv s čelní spojkou TANDEM plus BLUMOTION částečný a plný výsuv s čelní spojkou V pohybu TANDEM: Systém mnoha tváří 2 Jednoduchá a jistá aretace a bezpečnost díky čelním spojkám TANDEM Nadchněte Vaše zákazníky mnohotvárností

Více

Jak uvést věci do pohybu

Jak uvést věci do pohybu Jak uvést věci do pohybu Katalog a technická příručka 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Systémy výklopů AVENTOS HF Kování na skládací výklop Montáž čel CLIP bez nářadí Systémy závěsů CLIP top, BLUMOTION pro dvířka Montáž

Více

TIP-ON pro TANDEMBOX. Mechanický způsob otvírání pro systémy výsuvů u bezúchytkového nábytku. www.blum.com

TIP-ON pro TANDEMBOX. Mechanický způsob otvírání pro systémy výsuvů u bezúchytkového nábytku. www.blum.com TIP-ON pro TANDEMBOX Mechanický způsob otvírání pro systémy výsuvů u bezúchytkového nábytku www.blum.com 2 Jednoduché otvírání stačí jemný dotyk Bezúchytková čílka hrají v moderním designu nábytku stále

Více

CLIP top BLUMOTION. V barvě černý Onyx.

CLIP top BLUMOTION. V barvě černý Onyx. CLIP top BLUMOTION V barvě černý Onyx www.blum.com Styl nad design: Tmavý nábytek oplývá čistou a decentní elegancí zvenku i uvnitř. CLIP top BLUMOTION v barvě černý Onyx se harmonicky včlení do nábytku

Více

8 mm. Snadná montáž pro tenké materiály čel. První systém montáže tenkých čel pro výklopy, dvířka a výsuvy.

8 mm. Snadná montáž pro tenké materiály čel. První systém montáže tenkých čel pro výklopy, dvířka a výsuvy. 8 mm Snadná montáž pro tenké materiály čel První systém montáže tenkých čel pro výklopy, dvířka a výsuvy www.blum.com V jednoduchosti je krása Jednoduchý design poskytuje více prostoru pro inspiraci. Pro

Více

BLUMOTION pro dvířka. Nová stránka perfektního pohybu

BLUMOTION pro dvířka. Nová stránka perfektního pohybu BLUMOTION pro dvířka Nová stránka perfektního pohybu Nová stránka zavírání měkce a tiše BLUMOTION přináší Vašim zákazníkům den co den požitek z dovírání dvířek u jejich nábytku měkce a tiše. Fascinující

Více

Kopecký CZ, s.r.o. Vinohradská 76, 618 00 Brno Tel: 548 210 680 www.kopeckycz.cz, kopecky@kopeckycz.cz

Kopecký CZ, s.r.o. Vinohradská 76, 618 00 Brno Tel: 548 210 680 www.kopeckycz.cz, kopecky@kopeckycz.cz Strana 1 z 88 Označení product_name measure_unit delivery_term Základní cena bez DPH univerzální karta ks neznáma 0.00 Kč Opravný daňový doklad-výměna zboží neznáma 0.00 Kč Opravný daňový doklad-reklamace

Více

Vodicí systém MOVENTO. Evoluce pohybu. www.blum.com

Vodicí systém MOVENTO. Evoluce pohybu. www.blum.com Vodicí systém MOVENTO Evoluce pohybu www.blum.com MOVENTO evoluce pohybu Perfecting Motion naše motto a při vývoji našich výrobků neustále velká výzva. Náš nový vodicí systém MOVENTO představuje další

Více

TANDEM plus BLUMOTION

TANDEM plus BLUMOTION plus BLUMOTION Vodicí systémy Nadchněte Vaše zákazníky mnohotvárností a komfortem Vodicí systém představuje ideální řešení firmy Blum pro zásuvky a výsuvy ze dřeva. Díky skrytě montované technice kování

Více

ORGA-LINE pro TANDEMBOX. Informace k objednávání. www.blum.com

ORGA-LINE pro TANDEMBOX. Informace k objednávání. www.blum.com ORGA-LINE pro TANDEMBOX Informace k objednávání www.blum.com Praktická spousta výhod 4 Nápady pro praktické kuchyně 6 Konfigurátor ORGA-LINE 8 ORGA-LINE pro zásuvky 8 ORGA-LINE pro čelní výsuvy TANDEMBOX

Více

ORGA-LINE pro TANDEMBOX. Manuál pro výběr a objednávky

ORGA-LINE pro TANDEMBOX. Manuál pro výběr a objednávky ORGA-LINE pro TANDEMBOX Manuál pro výběr a objednávky www.dynamicspace.com Čas pro vnitřní hodnoty Dodejte vnitřku své kuchyně nový rozměr. Vhodné možnosti pro to Vám nabízí ORGA-LINE, variabilní systém

Více

ORGA-LINE pro TANDEMBOX. Informace k objednávání.

ORGA-LINE pro TANDEMBOX. Informace k objednávání. ORGA-LINE pro TANDEMBOX Informace k objednávání www.blum.com Praktická spousta výhod 4 Nápady pro praktické kuchyně 6 Konfigurátor ORGA-LINE 8 ORGA-LINE pro zásuvky 8 ORGA-LINE pro čelní výsuvy TANDEMBOX

Více

Více volnosti pro pojetí designu uzamykatelného nábytku

Více volnosti pro pojetí designu uzamykatelného nábytku CABLOXX Více volnosti pro pojetí designu uzamykatelného nábytku www.blum.com 2 Něco skvělého navíc pro vysoce kvalitní nábytek Osobní cenné předměty, důvěrné dokumenty, drahé věci a předměty uzamykatelný

Více

ZÁSUVKOVÉ VYSUVY KOVOVÉ KNOPKY ZÁSUVKOVÉ VÝSUVY. www.demos-trade.com KATALOG NÁBYTKOVÉHO KOVÁNÍ

ZÁSUVKOVÉ VYSUVY KOVOVÉ KNOPKY ZÁSUVKOVÉ VÝSUVY. www.demos-trade.com KATALOG NÁBYTKOVÉHO KOVÁNÍ ZÁSUVKOVÉ VYSUVY KOVOVÉ KNOPKY ZÁSUVKOVÉ VÝSUVY 7 OBSAH Vedení pro dřevěné (dřevotřískové) zásuvky typ značka možnosti nosnost strana BLUM Standard, barva bílá 5 kg Blum 006 kolečkové FGV 5 kg 97, 99 ČÁSTEČNÉ

Více

O D PA D K O V É K O Š E Ř A D A E L E G A N C E ŘADA ELEGANCE

O D PA D K O V É K O Š E Ř A D A E L E G A N C E ŘADA ELEGANCE : : : O D P A D K O V É K O Š E : : : Ř A D A E L E G A N C E ŘADA ELEGANCE O D PA D K O V É K O Š E Ř A D A E L E G A N C E Místa v kuchyni není nikdy dost a většina z nás má ráda věci pěkně na svém místě,

Více

Perfektní seřízení dřevěných zásuvek: Výkonný výsuv Quadro 4D

Perfektní seřízení dřevěných zásuvek: Výkonný výsuv Quadro 4D Perfektní seřízení dřevěných zásuvek: Výkonný výsuv Quadro 4D Nová dimenze pro perfektní design: Quadro 4D Nejnovější trend designu nábytku charakterizují přímé linie s ostrými siluetami. Akcent je kladen

Více

ORGA-LINE pro TANDEMBOX. Informace k objednávání.

ORGA-LINE pro TANDEMBOX. Informace k objednávání. ORGA-LINE pro TANDEMBOX Informace k objednávání www.blum.com Praktická spousta výhod 4 Nápady pro praktické kuchyně 6 Konfigurátor ORGA-LINE 8 ORGA-LINE pro zásuvky 8 ORGA-LINE pro čelní výsuvy TANDEMBOX

Více

Dřezy a baterie pro domácnost, košové systémy třídění odpadu. Výběr z výrobního programu

Dřezy a baterie pro domácnost, košové systémy třídění odpadu. Výběr z výrobního programu Dřezy a baterie pro domácnost, košové systémy třídění odpadu Výběr z výrobního programu BLANCO prvotřídní mycí centra. Kvalita a komfort do centra kuchyně. Srdcem každé kuchyně je. Odehrává se zde přes

Více

METABOX. Systémy výsuvů

METABOX. Systémy výsuvů METOX Systémy výsuvů S METOX firma lum nabízí mnohostranný systém zásuvek a výsuvů z oceli s mnohými možnostmi aplikace. Rychlomontážní verze Vám ušetří čas i náklady na konstrukci zásuvky. Jednostěnný

Více

Nábytkové kování 2013

Nábytkové kování 2013 Nábytkové kování 2013 Katalog Nábytkové kování 2013 Návrh Konstrukce Realizace Nábytkové kování 2013 Šesté vydání katalogu kování Hettich je zde! 3 Nábytkové kování 2013 nové upořádání Závěsy Výklopná

Více

Systém třídění odpadu BLANCOSELECT

Systém třídění odpadu BLANCOSELECT Systém třídění odpadu S jistotou více komfortu - praktický, stabilní, snadno montovatelný. stabilní tichý chod zkrácená doba montáže Využití místa. Krycí plech slouží jako úložný prostor. Jistota plánování.

Více

Systém zásuvek s platformou: InnoTech

Systém zásuvek s platformou: InnoTech Systém zásuvek s platformou: InnoTech Koncepce platformy InnoTech: jedno provedení boků pro všechny varianty. Snadná cesta k rozmanitosti: všechny varianty zásuvek jsou založené na jednom typu boků. InnoTech

Více

V Ý S U V N É B O X Y Ř A D A E L E G A N C E ŘADA ELEGANCE

V Ý S U V N É B O X Y Ř A D A E L E G A N C E ŘADA ELEGANCE ŘADA ELEGANCE V Y B AV E N Í K U C H Y N Í : : : V Ý S U V N É B O X Y : : : Ř A D A E L E G A N C E DOŽIVOTNÍ Z Á R U K A V Ý S U V N É B O X Y Ř A D A E L E G A N C E Přinášíme vám novou řadu výsuvných

Více

VÝSUVNÉ BOXY... 140 KOVÁNÍ NA DVÍŘKA A DVEŘE... 148 ZÁVĚSY PRO DVÍŘKA...148 SKLÁPĚCÍ MECHANISMUS PRO DVÍŘKA...148 PÍSTY...149

VÝSUVNÉ BOXY... 140 KOVÁNÍ NA DVÍŘKA A DVEŘE... 148 ZÁVĚSY PRO DVÍŘKA...148 SKLÁPĚCÍ MECHANISMUS PRO DVÍŘKA...148 PÍSTY...149 VÝSUVNÉ BOXY... 140 LOŽISKOVÉ PLNOVÝSUVY... 144 SKRYTÉ PLNOVÝSUVY S TLUMENÝM DOTAHEM...144 LOŽISKOVÉ PLNOVÝSUVY S TLUMENÝM DOVŘENÍM...146 LOŽISKOVÉ PLNOVÝSUVY...147 KOVÁNÍ NA DVÍŘKA A DVEŘE... 148 ZÁVĚSY

Více

AKCE! NOVINKY! 295,- NOVĚ SKLADEM ŠIROKÝ SORTIMENT NEWSLETTER 02/2013 MODERN BOX 500/96

AKCE! NOVINKY! 295,- NOVĚ SKLADEM ŠIROKÝ SORTIMENT NEWSLETTER 02/2013 MODERN BOX 500/96 NEWSLETTER 02/2013 AKCE! n zásuvky MODERN BOX n kování BLUM n hliníkový program n drátěný program od 295,- MODERN BOX 500/96 Doživotní záruka! Testováno na 60.000 cyklů Certifikát SGS Více informací na

Více

Ještě více komfortu s BLANCO systémem pro vaření v páře.

Ještě více komfortu s BLANCO systémem pro vaření v páře. Ještě více komfortu s BLANCO systémem pro vaření v páře. NOVINKA Originální příslušenství k vybraným modelům z nich dělá ideální pracoviště pro přípravu jídel do parní trouby a jejich servírování. Od u

Více

TANDEMBOX intivo. Pokaždé jiný, pokaždé mimořádný a jedinečný. www.blum.com

TANDEMBOX intivo. Pokaždé jiný, pokaždé mimořádný a jedinečný. www.blum.com TANDEMBOX intivo Pokaždé jiný, pokaždé mimořádný a jedinečný www.blum.com Realizace nápadů, plnění přání Zákazníci mají stále speciálnější přání; neustále stoupá poptávka po individuálním designu. S TANDEMBOX

Více

KOMPONENTY PRO VÝROBU KUCHYNÍ

KOMPONENTY PRO VÝROBU KUCHYNÍ KOMPONENTY PRO VÝROBU KUCHYNÍ CENA DVÍŘEK OD 1190 KČ ZA M2 BEZ DPH VÝBĚR FOLIÍ A PROFILŮ MDF DVÍŘEK LUNIT NAJDETE V KATALOGU NA TKVSERVIS.CZ Závěsy Clip GTV Ke každé objednávce na kuchyňská dvířka LUNIT

Více

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S Velmi kvalitní švédský design čistý a funkční design v nerezové oceli a tvrzeném skle. Perfektní výsledky za všech okolností speciálně navržená mycí ramena

Více

Akce. platnost do 31.12.2010. Perfektní design a tlumený pohyb Sensys

Akce. platnost do 31.12.2010. Perfektní design a tlumený pohyb Sensys Akce platnost do 31..2010 Perfektní design a tlumený pohyb Sensys Sensys Perfektní design a tlumený pohyb Elegantní design Promyšlený design závěsů Sensys perfektně ladí s nároky moderního nábytku a luxusních

Více

CENÍK 23.2.2015. Ceny jsou uvedeny bez DPH. Rozbalitel. Cena/Mj. ks ks ks ks ks ks ks ks ks ks ks ks ks ks. ks ks ks ks ks ks. ks ks. ks ks.

CENÍK 23.2.2015. Ceny jsou uvedeny bez DPH. Rozbalitel. Cena/Mj. ks ks ks ks ks ks ks ks ks ks ks ks ks ks. ks ks ks ks ks ks. ks ks. ks ks. 23.2.2015 CENÍK Č í s Název Balení 11800101 BL-Clip top s integrovaným blumotion Ceny jsou uvedeny bez DPH BL 71B9550 nalož. silné dv. s tlum 110 98,8775 BL 79B9458 úhlový typ III s tlum 45/95 BL 71B960A

Více

Pomůcky pro zpracování. Precizní zpracování pro optimální pohyb. www.blum.com

Pomůcky pro zpracování. Precizní zpracování pro optimální pohyb. www.blum.com Pomůcky pro zpracování Precizní zpracování pro optimální pohyb www.blum.com Precizní zpracování pro optimální pohyb 2 Pro optimální zpracování výrobků firmy Blum globálně více komfortu Méně vynaložené

Více

TIP-ON pro dvířka. Komfort otvírání s integrovaným seřízením mezery dveří.

TIP-ON pro dvířka. Komfort otvírání s integrovaným seřízením mezery dveří. TIP-ON pro dvířka Komfort otvírání s integrovaným seřízením mezery dveří www.blum.com Jednoduché otvírání krátkým ťuknutím S TIP-ON, mechanickým otvíráním firmy Blum, se bezúchytková čela otvírají jakoby

Více

ORGA-LINE pro TANDEMBOX plus

ORGA-LINE pro TANDEMBOX plus ORGA-LINE pro TANDEMBOX plus Manuál pro výběr a objednávky www.blum.com Čas pro vnitřní hodnoty Dodejte vnitřku své kuchyně nový rozměr. Vhodné možnosti nabízí ORGA-LINE, variabilní systém uspořádání uvnitř

Více

MODUL. Systém závěsů. Jednoduchá montáž dvířek na korpus krátkým nasunutím. Katalog 2006

MODUL. Systém závěsů. Jednoduchá montáž dvířek na korpus krátkým nasunutím. Katalog 2006 Systém závěsů Úsporný systém závěsů nabízí u řady stanovených záměrů vhodné řešení. Již tolik let osvědčený systém s kombinovanou technikou nasunutím nebo našroubováním. Jednoduchá a racionální montáž

Více

TIP-ON inside. TIP-ON pro AVENTOS HK. Mechanický způsob otvírání pro bezúchytkové výklopy. www.blum.com

TIP-ON inside. TIP-ON pro AVENTOS HK. Mechanický způsob otvírání pro bezúchytkové výklopy. www.blum.com TIP-ON inside TIP-ON pro AVENTOS HK Mechanický způsob otvírání pro bezúchytkové výklopy www.blum.com Jednoduše zlehka ťukněte do výklopu a ten se otevře 2 Komfort otvírání pro bezúchytkové výklopy Zda

Více

DYNALOG 2.8 verze

DYNALOG 2.8 verze DYNALOG 2.8 verze 2.8.42 Níže uvádíme přehled nových výrobků a funkcí, které budete mít po provedení instalace Update 2.8.42 k dispozici. Nezapomeňte prosím na to, že musíte mít DYNALOG (2.5.42 / 2.6.42

Více

Systém zásuvek InnoTech Atira

Systém zásuvek InnoTech Atira Systém zásuvek InnoTech Atira InnoTech Atira: InnoTech Atira je systém zásuvek s výraznou individualitou. Přímočaré hranaté kontury s osobitým designem vyniknou v nábytku pro kuchyně a jiné interiéry.

Více

Tipy pro Váš nákup kuchyně

Tipy pro Váš nákup kuchyně Tipy pro Váš nákup kuchyně www.blum.com 2 stránky jedné kuchyně krásná & praktická Abyste se mohli ze své nové kuchyně radovat co nejdéle Podle zkušeností používáme kuchyň cca 15 let a déle. A ona se přitom

Více

Nábytkové kování 2013

Nábytkové kování 2013 Nábytkové kování 2013 Katalog Nábytkové kování 2013 Návrh Konstrukce Realizace Nábytkové kování 2013 Šesté vydání katalogu kování Hettich je zde! 3 Nábytkové kování 2013 nové upořádání Závěsy Výklopná

Více

Dřez MERKUR 780. Závěs Clip s tlumením

Dřez MERKUR 780. Závěs Clip s tlumením Akční leták 01/2017 NOVINKA Dřez MERKUR 780 SLEVY až 50% Vnější rozměr: 780x440 mm Rozměr vany: 360x390 mm, hloubka 170 mm Vhodné pro skříňku: 500 mm Povrch: granit černý, granit béžový, granit alabastr

Více

Vytvořeno pro budoucnost: Zásuvky ArciTech v komfortních sadách

Vytvořeno pro budoucnost: Zásuvky ArciTech v komfortních sadách Vytvořeno pro budoucnost: Zásuvky ArciTech v komfortních sadách Kompletní sady ArciTech Dva kroky k sestavení zásuvky z komfortních sad! Zásuvka konfigurovaná rychle a individuálně podle vašich potřeb!

Více

TANDEMBOX intivo. Pokaždé jiný, pokaždé mimořádný a jedinečný. www.blum.com

TANDEMBOX intivo. Pokaždé jiný, pokaždé mimořádný a jedinečný. www.blum.com TANDEMBOX intivo Pokaždé jiný, pokaždé mimořádný a jedinečný www.blum.com Realizace nápadů, plnění přání Zákazníci mají stále speciálnější přání; neustále stoupá poptávka po individuálním designu. S TANDEMBOX

Více

1. Úvod / Introduction...2 5. 2. Výsuvný box / Silent soft closing drawer system...6 7

1. Úvod / Introduction...2 5. 2. Výsuvný box / Silent soft closing drawer system...6 7 Obsah / Content 1. Úvod / Introduction...2 5 2. Výsuvný box / Silent soft closing drawer system...6 7 3. Vnitřní výsuvný box / Built in silent soft closing drawer system...8 9 4. Výsuvný box + RELING...

Více

Přehled programu Skupina 2

Přehled programu Skupina 2 Přehled programu Skupina 2 2.1 Konstrukční princip Systém 2.1.0-2.1.3 2.2 Vrtací a lisovací stroje Blue Max i Přehled sortimentu 2.2.4 2.3 Montážní pomůcky, vrtací přípravky a označovací šablony i Přehled

Více

SPOJOVÁNÍ. Přehled produktů

SPOJOVÁNÍ. Přehled produktů SPOJOVÁNÍ Přehled produktů Každé spojování dřeva má své přednosti. Spojovací systém DOMINO je všechny spojuje. Existuje vskutku řada inovací, které byly vyvinuty na základě spontánního nápadu. Nový spojovací

Více

DYNALOG 2.9 verze 2.9.43

DYNALOG 2.9 verze 2.9.43 Julius Blum GmbH Výrobní závod 6973 Höchst, Rakousko tel.: +43 5578 705-0 fax: +43 5578 705-44 e-mail: info@blum.com www.blum.com DYNALOG 2.9 verze 2.9.43 Vážený zákazníku, pořizujete-li si nábytek a jdete

Více

KUFRY A BRAŠNY NA NÁŘADÍ. pro řemeslo montáž údržbu servisní techniky

KUFRY A BRAŠNY NA NÁŘADÍ. pro řemeslo montáž údržbu servisní techniky KUFRY A BRAŠNY NA NÁŘADÍ pro řemeslo montáž údržbu servisní techniky Kufry a brašny na nářadí Kufry a brašny NAVAHO - skvělá adresa pro Vaše nářadí Vynikající kvalita za ostře seřízlé ceny - tak by se

Více

Obsah. Technologie. Produkty. 06 09 Vyšší třída obsluhy Lepší spalování s menším množstvím odpadu Mechanismus horního otevírání Snadné ovládání

Obsah. Technologie. Produkty. 06 09 Vyšší třída obsluhy Lepší spalování s menším množstvím odpadu Mechanismus horního otevírání Snadné ovládání HAKA 89/72h Obsah Technologie 06 09 Vyšší třída obsluhy Lepší spalování s menším množstvím odpadu Mechanismus horního otevírání Snadné ovládání 10 13 Dvojité prosklení Stabilní dveřní profil Rohová dvířka

Více

S lehkostí, perfektní údržba.

S lehkostí, perfektní údržba. 1 Nauka o materiálech, tipy pro údržbu, prostředky pro údržbu www.ancor.cz S lehkostí, perfektní údržba. V denním použití Absolutní odolnost nerezové oceli není dosažitelná, proto je výskyt stop použití

Více

CENÍK. Démos trade, a.s. Skupina: 1020 Dodání: S,S+ Ceny jsou uvedeny bez partnerských slev. K datu: 4.1.2011. Rozbalitel.

CENÍK. Démos trade, a.s. Skupina: 1020 Dodání: S,S+ Ceny jsou uvedeny bez partnerských slev. K datu: 4.1.2011. Rozbalitel. Démos trade, a.s. Partner: B2BCZ - Demo přístup pro portál CZ Skupina: 1020 S,S+ Ceny jsou uvedeny bez partnerských slev. 102001010 BLUM-ZÁVĚSY CLI TOP ÚHLOVÉ 12130 BL-79A9658.T+45 I VSAZENÝ CLIP TOP POLO

Více

Sortiment košů Winterhalter. Sortiment košů Winterhalter. Vhodné koše pro Váš stroj

Sortiment košů Winterhalter. Sortiment košů Winterhalter. Vhodné koše pro Váš stroj Sortiment košů Winterhalter Sortiment košů Winterhalter Vhodné koše pro Váš stroj Sortiment košů Winterhalter Sortiment košů - na každé nádobí ten správný koš Winterhalter - specialista na mytí + Rodinný

Více

Akce LÉTO Slevy až. Plnovýsuvy VERSALITE. Nyní od 139 Kč. Cena od 83,50 Kč/m. Ledvinka rohová INFINITY 371. Narážecí úchytové lišty.

Akce LÉTO Slevy až. Plnovýsuvy VERSALITE. Nyní od 139 Kč. Cena od 83,50 Kč/m. Ledvinka rohová INFINITY 371. Narážecí úchytové lišty. Slevy až Akce LÉTO 2016 B1395020 Plnovýsuv VERSALITE PLUS kuličový s tlumením 500mm/30kg zinek Plnovýsuv VERSALITE kuličový s tlumením 500mm/30kg zinek B1375020 tim r o s ý n a r b y v a n Nyní od 139

Více

Technický katalog Ovládací skříňky s lištovými držadly

Technický katalog Ovládací skříňky s lištovými držadly Technický katalog Ovládací skříňky Ovládací skříňky zaujmou vysokou ergonomií a efektivní montáží, sympatickým designem a možností okamžitého dodání. Univerzální možnosti použití díky různým rozměrům a

Více

DESIGN COLLECTION. www.kasper.cz

DESIGN COLLECTION. www.kasper.cz DESIGN COLLECTION DESIGN COLLECTION Vážení zákazníci, KASPER DESIGN v tomto katalogu si Vám dovolujeme prezentovat výrobky značky KASPER. Tato rodinná značka se poprvé objevila na trhu v roce 1990 v oborech

Více

help@demos-trade.com

help@demos-trade.com Víte, že... s dutou bočnicí je lépe upevnit vruty s půlkulatou hlavou? Výsuv je pak upevněn daleko lépe než vrutem se zápustnou hlavou. +40 596 3 455 Potřebovali byste bližší technické informace? Zavolejte

Více

Wiha Inomic. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Kleště. Nově vynalezeno.

Wiha Inomic. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Kleště. Nově vynalezeno. Wiha Inomic Kleště. Nově vynalezeno. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Vynikající myšlenka. Firma Wiha objevila nové kleště Doba je zralá pro nové kleště. Kleště, které

Více

DOPORUČUJEME NOVA A NOVA TOP BESTSELLERY JIŽ 20 LET! 2 NOVA PRO DOPORUČUJEME! 3 HYGIENA POD KONTROLOU 4 KOMFORT A VÝHODY 6

DOPORUČUJEME NOVA A NOVA TOP BESTSELLERY JIŽ 20 LET! 2 NOVA PRO DOPORUČUJEME! 3 HYGIENA POD KONTROLOU 4 KOMFORT A VÝHODY 6 NOVA PRO 50 LET KOLO Sanitec KOLO je součástí mezinárodního koncernu Sanitec, největšího multibrandového výrobce specializovaného na koupelnové vybavení v Evropě. Značky, které patří do koncernu Sanitec

Více

Změňte svoji představu o moderním návrhu koupelny. Visign firmy Viega.

Změňte svoji představu o moderním návrhu koupelny. Visign firmy Viega. Změňte svoji představu o moderním návrhu koupelny. Visign firmy Viega. 2 Vytvořte si nové prostory! S předstěnovou technikou firmy Viega. Individuální možnosti návrhu koupelny. Pro trh koupelnových instalací

Více

Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... do rámu... zavěsit. 9.

Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... do rámu... zavěsit. 9. Předmontované šrouby a příslušné fixační body umožňují snadnou a rychlou montáž čela. Držák čela s předmontovanými šrouby... nahoře do rámu... zavěsit..12 Dispensa výsuvná spíž - kompaktní, přehledná a

Více

Čerstvost, kterou si zamilujete. Nový systém VitaFresh v NoFrost chladničkách Bosch uchová vaše potraviny plné vitamínů a až 3 déle čerstvé.

Čerstvost, kterou si zamilujete. Nový systém VitaFresh v NoFrost chladničkách Bosch uchová vaše potraviny plné vitamínů a až 3 déle čerstvé. Čerstvost, kterou si zamilujete Nový systém VitaFresh v NoFrost chladničkách Bosch uchová vaše potraviny plné vitamínů a až 3 déle čerstvé. 2 VitaFresh pro Series 8 Systém čerstvosti VitaFresh pro Dobré

Více

AVENTOS. Využití s pokosem a polodrážkou.

AVENTOS. Využití s pokosem a polodrážkou. AVENTOS Využití s pokosem a polodrážkou www.blum.com AVENTOS využití s pokosem a polodrážkou Využití s pokosem skládací výklop AVENTOS HF Využití s polodrážkou skládací výklop AVENTOS HF Využití s pokosem

Více

Ř A D A C O M PA C T... 1 7 O D K A PÁVA Č E... 4 7 V Y B AV E N Í K U C H Y N Í D O Z Á S U V K Y... 8 4

Ř A D A C O M PA C T... 1 7 O D K A PÁVA Č E... 4 7 V Y B AV E N Í K U C H Y N Í D O Z Á S U V K Y... 8 4 D R ÁT Ě N Ý P R O G R A M P O T R AV I N O V É S K Ř Í N Ě................................................ 1 0 P O T R AV I N O VÁ S K Ř Í N S T L U M E N Ý M D O V Ř E N Í M Ř A D A C O M PA C T...................................................

Více

Ke stažení na 2.1. Potřebujete bližší technické informace? Volejte linku naší technické podpory.

Ke stažení na 2.1. Potřebujete bližší technické informace? Volejte linku naší technické podpory. +40 596 3 455 Potřebujete bližší technické informace? Volejte linku naší technické podpory. help@demos-trade.com Umíme nabídnout cokoliv z nábytkového kování. Proto nás neváhejte oslovit s vaší poptávkou.

Více

TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy.

TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy. Splachovací nádržky TECE jsou univerzální TECE nádržky jsou skutečně multifunkční. Lze je použít v široké škále aplikací, i když se technicky jedná pouze o dva typy. 10 litrová spolehlivá splachovací nádržka:

Více

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER D-18884-2010 Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER 02 STATIVY FIRMY DRÄGER D-1204-2011 Díky stativům firmy Dräger máte vše, co potřebujete, abyste mohli efektivně pracovat, neustále na

Více

1 schránka ve dně s krycí deskou, výška 88 mm, možnost libovolného členění.

1 schránka ve dně s krycí deskou, výška 88 mm, možnost libovolného členění. ß 6301 0 Příslušenství, jako např. desky na nářadí, schránka na dno atd. lze dodat na vyžádání. 6301 101 Kufřík na nářadí Plast ABS, černý, extrémně odolný vůči nárazům, vhodný do letadla. S masivním hliníkovým

Více

AVENTOS HK-XS. Malý výklop, velký komfort. www.blum.com

AVENTOS HK-XS. Malý výklop, velký komfort. www.blum.com AVENTOS HK-XS Malý výklop, velký komfort www.blum.com 2 Malý výklop obrovský komfort AVENTOS HK-XS je kompaktní kování, určené pro malé výklopy ve vysokých skříních a horních skříňkách. Drobná konstrukce

Více

Skladba vrstev. Barevnost systému. * pouze na objednávku. oboustranný polyuretanový lak 50 μm

Skladba vrstev. Barevnost systému. * pouze na objednávku. oboustranný polyuretanový lak 50 μm OKAPOVÝ SYSTÉM www.satjam.cz Okapový systém SATJAM Niagara disponuje řadou výhod, mezi nimiž dominují především dlouhá životnost, minimální nároky na údržbu, velmi nízká roztažnost a vysoká odolnost vůči

Více

Třístranné sklápěče MEILLER

Třístranné sklápěče MEILLER Třístranné sklápěče MEILLER www.meiller.com MEILLER - úspěch a kultura podnikání s tradicí Závod Karlsruhe Mnichovský rodinný podnik F. X. MEILLER GmbH & Co. se těší mimořádně dobré pověsti už více než

Více

Chladničky a mrazničky pro komerční použití 2009

Chladničky a mrazničky pro komerční použití 2009 Pro každou potřebu správnou informaci Víno speciál prezentuje rozsáhlou nabídku přístrojů Vinidor, temperovaných a klimatizovaných chladniček na víno. Chladničky a mrazničky pro komerční použití 29 Víno

Více

NOVINKY IDEAL STANDARD 2014

NOVINKY IDEAL STANDARD 2014 NOVINKY IDEAL STANDARD 2014 NOVINKY IDEAL STANDARD 2014 1 Obsah Sanitární keramika Koupelnový nábytek Dea... 3 Strada... 19 Connect... 26 Connect Space... 37 Connect Freedom... 44 Connect Rimless... 50

Více

Chladničky a mrazničky pro komerční použití. Pro každou potřebu správnou informaci. Kvalita pro profesionály

Chladničky a mrazničky pro komerční použití. Pro každou potřebu správnou informaci. Kvalita pro profesionály Pro každou potřebu správnou informaci Chladničky a mrazničky pro komerční použití Víno speciál prezentuje rozsáhlý program přístrojů Vinidor, temperovaných a klimatizovaných chladniček na víno. DRINKS

Více

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ.

VYBÍRÁTE SPOTŘEBIČE DO KUCHYNĚ? JE TO SNADNÉ. Potřebujete více informací? Je to snadné. Vše, co se potřebujete dozvědět o spotřebičích značky Zanussi, najdete jednoduše na našich webových stránkách: www.zanussi.cz Katalog vestavných spotřebičů 2012

Více

1456 www.hettich.com

1456 www.hettich.com 1456 www.hettich.com y Přehled sortimentu Výsuvy pro dřevěné zásuvky Výsuvy Quadro Přehled 1458-1459 Výsuvy pro dřevěné zásuvky Kuličkové výsuvy KA Přehled 1498-1499 Výsuvy pro dřevěné zásuvky Rolničkové

Více

heroal RD 75 Systémy rolovacích vrat a prefabrikovaná rolovací vrata

heroal RD 75 Systémy rolovacích vrat a prefabrikovaná rolovací vrata heroal RD 75 Systémy rolovacích vrat a prefabrikovaná rolovací vrata Rolovací vrata se systémem Efektivní systémová technika heroal se vyznačuje prvotřídními materiály, technickou dokonalostí v detailu

Více

Technický katalog kompaktních rozváděčových skříní AE

Technický katalog kompaktních rozváděčových skříní AE Technický katalog kompaktních rozváděčových skříní AE Kompaktní rozváděčové skříně AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Originální provedení s mezinárodními certifikáty k dispozici skladem. Díky mnoha praktickým rozměrům

Více

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA

DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA Shrnovače DVOUROTOROVÉ SHRNOVAČE GA www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 GA 6501 7501 8121 8731 9531 6002 6632 7932 9032 6620 8030 SHRNOVAČE BYLY VYVINUTY PRO SKLIZEŇ PÍCE BEZ ZTRÁTY ŽIVIN Zajištění vysokého

Více

Věříme, že náš prodejní tým i tento katalog Vám bude nápomocen při realizaci Vašich projektů. Váš obchodní zástupce - kontakt:

Věříme, že náš prodejní tým i tento katalog Vám bude nápomocen při realizaci Vašich projektů. Váš obchodní zástupce - kontakt: KATALOG NÁBYTKOVÉHO KOVÁNÍ 2016 / 2017 O společnosti Firma Kopecký CZ, s.r.o. se sídlem v Brně byla založena roku 2000 jako velkoobchod s nábytkovým kováním. Zakladatelé společnosti si s sebou přinesli

Více

NEROZBITNÁ ZRCADLA bezpečnost & kontrola

NEROZBITNÁ ZRCADLA bezpečnost & kontrola NEROZBITNÁ ZRCADLA bezpečnost & kontrola O B S A H ABC správného výběru v sortimentu VIALUX...4 Dopravní zrcadla Dopravní zrcadla odpovídající normám v červenobílém rámu Kvalita Polymir... 6 Kvalita P.A.S....7

Více

Chladící a mrazící přístroje od Liebherra najdete všude tam, kde je kladen velký důraz na servis a poradenství. V odborném obchodě!

Chladící a mrazící přístroje od Liebherra najdete všude tam, kde je kladen velký důraz na servis a poradenství. V odborném obchodě! Chladící a mrazící přístroje od Liebherra najdete všude tam, kde je kladen velký důraz na servis a poradenství. V odborném obchodě! Chladničky a mrazničky 006 007 Chladící technika pro komerční účely Váš

Více

Caddy Touran T5 Crafter. s vestavbou bott. pro servis a transport

Caddy Touran T5 Crafter. s vestavbou bott. pro servis a transport Caddy Touran T5 Crafter VW s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY. Máte zájem o instalaci sprchové. zástěny přímo od nás? Informujte se na www.hopa.cz

SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY. Máte zájem o instalaci sprchové. zástěny přímo od nás? Informujte se na www.hopa.cz Y SPRCHOVÉ ZÁSTĚNY Sprchové zástěny HOPA se vyznačují velkou rozmanitostí nabídky, a to v možnosti výběru rozměrů, technických řešení i použitého materiálu. Kouty mají rámy jak v bílé barvě, tak i v leštěném

Více

INDUSTRIAL INNOVATIVE INDIVIDUAL INSPIRING. Kompaktní rozvaděče

INDUSTRIAL INNOVATIVE INDIVIDUAL INSPIRING. Kompaktní rozvaděče INDUSTRIAL INNOVATIVE INDIVIDUAL INSPIRING Kompaktní rozvaděče integ kompaktní rozvaděče Skupina kompaktních rozvaděčů integ je díky nejmodernější technologii laserového svařování unikátní svým čistým

Více

Kögel Skříňová vozidla

Kögel Skříňová vozidla Kögel Skříňová vozidla Obrázky Ilustrační mohou obrázek obsahovat / může zvláštní obsahovat výbavu / výrobky zvláštní podléhají výbavu neustálým technickým změnám Proč se vlastně hovoří o inženýrském umění?...

Více

Exner 1914. Nyní pokračujeme v tradici a naší snahou zůstává kvalitní výroba nábytku na moderním strojovém vybavení.

Exner 1914. Nyní pokračujeme v tradici a naší snahou zůstává kvalitní výroba nábytku na moderním strojovém vybavení. Platnost katalogu od 1. 4. 2014 Exner 1914 Tradice výroby nábytku Exner se váže již k roku 1914, kdy byla firma Exner založena jako truhlářství. V roce 1922 na pozemcích z majetku Karla Schwarzenberga

Více

NOVINKA FEIN 12 V. Výkonný a rychlý.

NOVINKA FEIN 12 V. Výkonný a rychlý. VÝSTAVBA/KOV Výkonný a rychlý. Nové akumulátorové šroubováky 12 V: optimální utahovací momenty a vysoký počet otáček pro perfektní výsledky vrtání a šroubování. NOVINKA FEIN 12 V Nové akumulátorové šroubováky

Více

Sortery chytré třídění

Sortery chytré třídění Maloobchodní katalog sorterů 2008 / 2009 Sortery chytré třídění PROFI SYSTEM Czech Republic s.r.o. Bečovská 1393/7 Praha 10 Uhříněves T: 267 711 266 F: 267 712 195, 222 287 008 M: 603 889 651 peka@profi-system.cz

Více

SERVO-DRIVE flex. Pro elektrické otvírání bezúchytkového nábytku a vestavných ledniček uvnitř. www.blum.com

SERVO-DRIVE flex. Pro elektrické otvírání bezúchytkového nábytku a vestavných ledniček uvnitř. www.blum.com SERVO-DRIVE flex Pro elektrické otvírání bezúchytkového nábytku a vestavných ledniček uvnitř www.blum.com Jednotný design kuchyně bez úchytek V kuchyni, pojaté v čistém, strohém designu, dovedeme nyní

Více

Nová generace chlazení

Nová generace chlazení Nová generace chlazení Nový design linie Elegance Nový design linie Nový styl chlazení Nové ledničky z řady a Elegance nadchnou ty, kteří umějí ocenit krásné věci. xxx Díky jejich originálnímu xxxdesignu

Více

VÝROBKY ABUSANITAIR 1

VÝROBKY ABUSANITAIR 1 VÝROBKY ABUSANITAIR 1 Splachovací nádržky primus bonito duo nízkopoložená splachovací nádržka nastavitelné množství vody 6-9 l splachování start / stop k zastavení spláchnutí slouží malé tlačítko provedení

Více

Vyrobeno pro budoucnost: ArciTech

Vyrobeno pro budoucnost: ArciTech Vyrobeno pro budoucnost: ArciTech ArciTech Hladký, silný a flexibilní Jedinečně komfortní pohyb: Hladký a lehký Perfektně vyladěný pohyb Mimořádná stabilita: Splňuje všechny požadavky Výsuvy s nosností

Více

Síla v kompaktním balení.

Síla v kompaktním balení. Síla v kompaktním balení. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Nová generace příklepových vrtaček Compact od firmy Bosch. Na výběr jsou řady Easy, Universal a Expert v nich

Více

Pro každou potřebu správnou informaci

Pro každou potřebu správnou informaci Pro každou potřebu správnou informaci Víno speciál prezentuje rozsáhlou nabídku přístrojů Vinidor, temperovaných a klimatizovaných chladniček na víno. Chladničky a mrazničky pro komerční použití 201 /

Více

NOVÁ VRTACÍ, KOMBINOVANÁ A MULTIFUNKČNÍ KLADIVA METABO NOVÉ MĚŘÍTKO PRO VÝKON, ROBUSTNOST A ŽIVOTNOST.

NOVÁ VRTACÍ, KOMBINOVANÁ A MULTIFUNKČNÍ KLADIVA METABO NOVÉ MĚŘÍTKO PRO VÝKON, ROBUSTNOST A ŽIVOTNOST. NOVÁ VRTACÍ, KOMBINOVANÁ A MULTIFUNKČNÍ KLADIVA METABO NOVÉ MĚŘÍTKO PRO VÝKON, ROBUSTNOST A ŽIVOTNOST. URČENO PRO VAŠI STAVBU. Bezpečnostní západková spojka omezuje zpětný točivý moment při uvíznutí nebo

Více