KULTURNÍ PŘEHLED ÚNOR 2018 PŘEROV A OKOLÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KULTURNÍ PŘEHLED ÚNOR 2018 PŘEROV A OKOLÍ"

Transkript

1 KULTURNÍ PŘEHLED ÚNOR 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov)

2 Přehled akcí ke 100. výročí republiky Vzpomínka na 100. výročí úmrtí Františka Rasche Vernisáž výstavy Století Přerovska ve výtvarném umění (výstava ) Reprezentační ples města Přerova Nejúspěšnější sportovec roku Válečný film Bílá tma KULTURNÍ A INFORMAČNÍ SLUŽBY MĚSTA PŘEROVA GALERIE MĚSTA PŘEROVA, Horní nám. 1, tel Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod., So a Ne 9 17 hod., galerie@kis-prerov.cz * do META MORPH OSIS výstava grafických listů * do DANUTA MATYSIK OBRAZY Z ULICE. LIDÉ A MÍSTA Výstava obrazů, doprovodná výstava šperků Agnieszky Kloc * STOLETÍ PŘEROVSKA VE VÝTVARNÉM UMĚNÍ - I. část. Léta Společný rozsáhlý výstavní projekt vzdávající hold výtvarnému umění Přerovska od vzniku Československé republiky až po současnost. Vernisáž se koná ve čtvrtek v 17 hod. v Galerii města Přerova, od 18 hod. možnost prohlídky ve Výstavní síni Pasáž. VÝSTAVNÍ SÍŇ PASÁŽ, Kratochvílova 14, tel Otevírací doba: Po Pá 9 17 hod., pasaz@kis-prerov.cz * do 7.2. ROZKULAČENO! PŮLSTOLETÍ PERZEKUCE SELSKÉHO STAVU vztah Čechů k půdě je dodnes neblaze poznamenán násilím v době kolektivizace. Ukazuje to tato putovní výstava kterou ve spolupráci s dalšími institucemi připravil Ústav pro studium totalitních režimů. Je to po listopadu 89 vůbec první výstava, která zachycuje existenci selského stavu na českém území od Rakouska-Uherska přes první republiku, protektorát a socialismus až k současnosti. Na dobu války a komunismu se samozřejmě zaměřuje nejvíc, upřesňuje historik Jiří Urban, jeden z autorů výstavy. * do 7.2. PRŮPICH výstava návrhů urbanistické soutěže "Městotvorné řešení území kolem tzv. průpichu v Přerově". Návštěvníci se mohou seznámit se soutěžními návrhy, které řeší důležitou rozvojovou lokalitu našeho města. Vernisáž výstavy proběhne v 17 hod. za účasti autorů návrhů. * STOLETÍ PŘEROVSKA VE VÝTVARNÉM UMĚNÍ - I. část. Léta Společný rozsáhlý výstavní projekt vzdávající hold výtvarnému umění Přerovska od vzniku Československé republiky až po současnost. Vernisáž se koná ve čtvrtek v 17 hod. v Galerii města Přerova, od 18 hod. možnost prohlídky ve Výstavní síni Pasáž.

3 MĚSTSKÝ DŮM, Kratochvílova 1, tel , Předprodej vstupenek Po Pá 8 17 hod. * 2., HUDEBNÍ VEČERY SE SKUPINOU HARMONY restaurace * MATURITNÍ PLES GJŠ třída Oktáva B * MATURITNÍ PLES OA třída 4B, 4EL * NEDĚLNÍ PARTY PŘI DECHOVCE hraje skupina MINI * SEX PRO POKROČILÉ divadelní hra s Karlem Rodenem a Janou Krausovou * KŘESLO PRO HOSTA ANEB JAK JE ZNÁTE, NEZNÁTE neformální setkání a povídání si se zajímavými lidmi o zajímavých věcech, téma Přerovští politici a úředníci * XXIV. REPREZENTAČNÍ PLES SŠGS * STUŽKOVACÍ A REPEREZENTAČNÍ PLES SPŠ třída A4, S4 * STUŽKOVACÍ PLES GJB A SPGŠ třída 4BP * REPREZENTAČNÍ PLES SK PŘEROV * NEDĚLNÍ PARTY PŘI DECHOVCE hraje Záhorská kapela * ZASTUPITELSTVO MĚSTA * MILOVAT K SMRTI malý muzikál o velké Edith Piaf * REPREZENTAČNÍ PLES MĚSTA PŘEROVA * MATURITNÍ PLES GJB A SPGŠ třída 4A, Oktáva * IVO JAHELKA A MIROSLAV PALEČEK dvojkoncert oblíbených tváří hudební scény * NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ SPORTOVEC ROKU vyhlášení ankety NABÍDKA: Dárkové poukázky 2018 v hodnotě 200, 400, 600 Kč, platnost Poukázka umožňuje odběr libovolného počtu vstupenek na představení v Městském domě v Přerově. MUZEUM KOMENSKÉHO ZÁMEK PŘEROV, Horní nám. 1, tel Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod., So a Ne 9 12, hod., info@prerovmuzeum.cz Vstupné: stálé expozice 40/20 Kč, výstava 20/10 Kč Stálé expozice: Rekonstrukce historických školních tříd, J. A. Komenský, Archeologie Přerovska, Entomologie, Mineralogie, Národopis Hané a Záhoří, Tajemství tónu zvonů, Vyhlídková věž s vedutami. Výstavy: * do SCHVÁLENO! RAZÍTKA, PEČETĚ, TYPÁŘE, MĚSTSKÉ ZNAKY výstava přibližující historii razítek a jejich předchůdců * do STŘEDOVĚKÉ A RANĚ NOVOVĚKÉ ZBRANĚ PŘEROVSKA výstava zbraní z období od konce 9. století do poloviny 17. století Akce: * O RYTÍŘSKÉ ZBROJI unikátní lektorovaný program ve spolupráci s historickou skupinou Markus M. Pouze pro objednané, od 8 hod., cena 40,- Kč/90 min.

4 * FRANTIŠEK RASCH A VZPOURA V BOCE KOTORSKÉ křest knihy J. Lapáčka a koncert sboru Vocantes, Mervartova síň, od 15 hod. * VOJENSKÉ DĚJINY PŘEROVSKA OD KOLAPSU VELKÉ MORAVY DO ZÁVĚRU TŘICETILETÉ VÁLKY přednáška k výstavě, Mgr. Schenk, Korvínský dům Přerov, od 17 hod. ORNITOLOGICKÁ STANICE (ORNIS), Bezručova 10, tel , Otevírací doba: Po Pá 8 16 hod., ornis@prerovmuzeum.cz Vstupné: stálé expozice 10,- a výstava 30,- Kč, děti do šesti let zdarma Stálé expozice: Ptáci České republiky, Ptačí zahrada Františka Gintera Ekoporadna: Poskytování informací z oblasti životního prostředí (Po Pá, 8 16 hod.) Mykologická poradna: Poskytování informací z oblasti hub (Po, 8 16 hod.) Akce: * 1.2. AUTONAPŮL přednáška ekoporadny, Korvínský dům, od 17 hod. * 8.2. ZAHRÁDKA PRO VŠECHNY GENERACE vernisáž výstavy prací výtvarné soutěže pro děti, od 9 hod. * 9.2. SKLENĚNÁ VITRÁŽ konvalinky v květináčku. Výtvarná dílna, od 16 hod. * AŽ SE JARO ZEPTÁ výroba ptačích budek, od hod. HRAD HELFŠTÝN, Týn nad Bečvou, tel , Otevírací doba: zavřeno, helfstyn@volny.cz, helfstyn@prerovmuzeum.cz DUHA KLUB DLAŽKA, Palackého 1 (2. patro), tel , , dlazka@dlazka.cz * ZIMNÍ RODEO sportovní akce pro dospělé a rodiče s dětmi, Domašov nad Bystřicí * 2.2. VIDA! SCIENCE CENTRUM zájezd do zábavního parku v Brně, od 8.30 hod. * YUKON POČTVRTÉ víkendovka pro rodiče a děti, kamenná chata na Tesáku * ZIMNÍ OLYMPIÁDA DLAŽKY sportovní akce pro dospělé a rodiče s dětmi, Pohořany * HALOVÉ MISTROVSTVÍ ČR V RINGU Znojmo LOUTKOVÉ DIVADLO, Brabansko 2, tel , divadlo.sokolprerov.cz * 4.2. KOCOUR V BOTÁCH začátek představení ve 14 a 16 hod., vstupné 45,- Kč * 11., 18., POHÁDKA Z KOUZELNÉ OBÁLKY začátek představení ve 14 a 16 hod., vstupné 45,- Kč

5 MĚSTSKÁ KNIHOVNA, Žerotínovo nám. 36, tel , * 1.2. Prodej vyřazených knih suterén MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, od 8 do 17 hod. * Výstava kreseb žáků zapojených do výtvarné soutěže Nevídáno neslýcháno aneb Děti kreslí Kainara půjčovna pro děti, Palackého 1, v provozní době knihovny * 2.,9.,16.,23.2. X-BOX oblíbené pohybové aktivity, půjčovna pro děti, Palackého 1, od 14 hod. * 2.,9.,16.,23.2. Herní klub stolní a společenské hry, půjčovna pro děti, Palackého 1, od 14 hod. * Základy práce s MS Excel 2016 počítačový kurz Pro začátečníky, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, každé pondělí od 16 do hod. * 6.2. Podvečerní sonety poetické vystoupení J.K. Hrubého s hudebním doprovodem, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, od 17 hod. * 6.2. Tvořivá dílna valentýnské tvoření, půjčovna pro děti, Palackého 1, od 12 hod. * Základy práce s MS Word 2016 počítačový kurz pro začátečníky, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, každý čtvrtek (kromě 15.2.) od 16 do hod. * 8.2. Tvořivá dílna havrani ze skládačky, Čekyně, od 16 hod. * 9.2. Herní klub stolní a společenské hry, pobočka MěK v Předmostí, Hranická 93/14, od 9 do 12 hod. * do Ovládání PC s Windows 10 pro mírně pokročilé PC kurz pro pokročilejší uživatele, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, každé pondělí od 9 do 11 hod. * Taneční maraton Just dance na XBOXu půjčovna pro děti, Palackého 1, v provozní době knihovny * 12. a Tvořivá dílna lyžař, půjčovna pro děti, Palackého 1, v provozní době knihovny * Hádej, hádej, hadači soutěž, Čekyně, v provozní době knihovny * Tvořivá dílna veselá zvířátka, Vinary, od 17 hod. * 13. a Virtuální Univerzita třetího věku videopřednášky na téma Myslivost (jen pro již přihlášené studenty), učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, od 10 do 12 a od 13 do 15 hod. * Povídejme si, tentokrát na téma rodiče a děti společné hledání odpovědí s Alenou Řehořovou, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, od 17 hod. * 15. a Tvořivá dílna balanční hra Bludiště, půjčovna pro děti, Palackého 1, v provozní době knihovny * Tvořivá dílna valentýnská srdíčka z papíru, Žeravice, od hod. * Tvořivá dílna sněhulák, Henčlov, od 16 hod. * Ovládání PC s Windows 10 pro mírně pokročilé počítačový kurz, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, každé pondělí od 9 do 11 hod. * Národní parky západu USA cestopisná přednáška Magdy Radostové, sál Ministerstva zemědělství ČR v Přerově, Wurmova 2, od 17 hod. * Tvořivá dílna výroba srdíček, Dluhonice, od 17 hod.

6 * Kulturní akademie knihovny na téma František Rasch učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, od 13 hod. * Co říkají linie na dlani přednáška Jany Niessnerové o chiromantii, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, od 17 hod. Setkávání seniorů SPOLU Centrum Sonus, Palackého Klub je otevřen od 8.45 hod. Zdravotní cvičení s lektorem vždy v pondělí a čtvrtek 9 10 hod. Internet pro seniory vždy v pondělí 9 13 hod. (12 13 hod. je k dispozici lektor) * 5.2. S pověstí zabijáka Olga Župková, od hod., od hod. cvičení paměti * 6.2. Vycházka s návštěvou solné jeskyně. Sraz v hod. na centru SONUS. Kapacita jeskyně je omezená, je potřeba se přihlásit u M. Krejčířové, tel.: Vstupné 30,- Kč. * 7.2. Kavárna pro seniory: Pamětihodnosti Kyjeva Ing. Milan Pospíšilík, od 16 hod. * Výchova a výcvik psů Zdeněk Kouřil, od hod. * Vycházka s trekingovými holemi: Zimní Přerov. Sraz v hod. na centru SONUS. Předpokládaný návrat ve hod. Vycházka se koná jen za příznivého počasí. * Rukodělná činnost: velikonoční dekorace z keramiky, od hod. * Povídání s psychologem PhDr. Jana Gebauerová, od hod. PC kurz pro začátečníky: kurz se skládá ze 7 lekcí, vždy v pondělí od do hod. Kurz začíná Cena kurzu je 450,- Kč. PC kurz pro pokročilé: kurz se skládá z 5 lekcí, vždy v pondělí od do hod. Kurz začíná Cena kurzu je 400,- Kč. Kurzy probíhají v centru SONUS, Palackého 17a. Přihlášky u paní M. Krejčířové, tel STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU ATLAS Žižkova 12, tel , BIOS tel , propagace@svcatlas-bios.cz * 2.2. VÝROBA PLSTĚNÉ BROŽE sýkora, Atlas, od 15 hod. * 2.2. BOWLINGOVÉ DOPOLEDNE sraz u Biosu, v 9.30 hod. * JARNÍ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY příměstské a volnočasové aktivity, Atlas a Bios, od 8 hod. * CVIČENÍ PRO RADOST tělocvična SVČ, od 8.30 hod. cvičení, od 14 hod. plavání na bazéně VÝSTAVIŠTĚ PŘEROV U Výstaviště 20, tel , * BLEŠÍ TRHY od 8 hod.

7 OSTATNÍ AKCE: * 3.2. EDDIES koncert, Restaurace Pivovar Přerov, od 20 hod. * HONEMSEM NOHEJBAL PŘEROV 11. ročník, Memoriál Pavla Holíka, TJ Spartak Přerov, 9 16 hod. * MASOPUST průvod maškar s muzikou městem, Cukrle Přerov, od 9 hod. * VODĚNÍ MEDVĚDA masopustní průvod, budova OÚ, Tučín, od 9 hod. * MOTÖRHEAD REVIVAL koncert, Restaurace Pivovar Přerov, od 20 hod. * MALOVÁNÍ S MALÍŘEM malování obrázků s Lubomírem Dostálem, Galerie Přerov, hod. * SLUNÍČKOVÝ KARNEVAL tradiční karneval, sál Pivovaru Přerov, hod. * VÝROČÍ ÚMRTÍ FRANTIŠKA RASCHE pietní akt, nám. Františka Rasche Přerov, od 10 hod. * DĚTSKÉ ŠIBŘINKY KD Radslavice * SPORTCAMP V PŘEROVĚ sportcamp pro děti bude probíhat na bazéně a tělocvičně ZŠ Kopaniny Přerov * FESTIVAL BLUES NAD BEČVOU 6 jarní část, vystoupí Neil Zaza Trio (USA), Restaurace Pivovar Přerov, od 19 hod. * S HRÁTKY DO POHÁDKY pohádkové čtení pro děti, Knihkupectví Kosmas, Galerie Přerov, od 17 hod. * DĚTSKÝ KARNEVAL Sokolovna Kokory, od 14 hod. * DĚTSKÝ KARNEVAL KD - Tupec, od 14 hod. * DĚTSKÝ KARNEVAL budova OÚ, Tučín * ŠPICA MODEL setkání modelářů a výstava plastikových modelů, Hostinec Na Špici, Dřevohostice, 9 16 hod. * DÍLNIČKY tvoření pro děti, Galerie Přerov, hod. * 9.3. BENEFIČNÍ KONCERT na podporu Aktivačního centra Jsme tady Arrhythmia a hosté, Klub Teplo Přerov, 19 hod. BRUSLENÍ VEŘEJNOSTI Zimní stadion, Petřivalského 5, Přerov, tel , Den Datum Děti do 12 let Veřejnost pátek sobota neděle sobota neděle pondělí úterý neděle sobota neděle

8 KOUPÁNÍ VEŘEJNOSTI Plavecký areál, Kopaniny 2, tel , PROVOZNÍ DOBA PLAVECKÝ AREÁL PŘEROV ÚNOR 2018 ZMĚNY VYHRAZENY! Den dětský bazén 50 m bazén, pára whirpool částečný pronájem ostatní aktivity společná sauna z bazénu sauna z venku Pondělí zavřeno senioři zavřeno páry Úterý ženy Středa Čtvrtek Pátek senioři muži ženy muži Sobota společná Neděle aqua aerobic ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY (JAK SE PLAVE V UVEDENÉ DNY) Pátek 2.2. Sobota 3.2. Sobota Prázdniny společná muži společná společná Dle běžného provozu sauny, z bazénu do 20 Městské Informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, Přerov, tel.: , mic@kis-prerov.cz Uzávěrka vždy do 25. dne v měsíci, případné změny v programu vyhrazeny.

9 KINO HVĚZDA Čechova ul. 243, Přerov, tel./fax: , :30 NIT Z PŘÍZRAKŮ 2D drama :00 PREZIDENT BLANÍK 2D komedie :00 PADDINGTON 2 2D Za vysvědčení do kina animovaný, rodinný, komedie :00 ČERTOVINY 2D Za vysvědčení do kina - pohádka :00 NEJVĚTŠÍ SHOWMAN 2D muzikál, drama, životopisný :00 PREZIDENT BLANÍK 2D komedie :00 JUMANJI: VÍTEJTE V DŽUNGLI! 2D dobrodružný, rodinný, akční, fantasy, komedie :00 ZOUFALÉ ŽENY DĚLAJÍ ZOUFALÉ VĚCI 2D komedie :00 INSIDIOUS: POSLEDNÍ KLÍČ 2D horor, drama, mysteriózní :00 COCO 2D Bijásek animovaný :00 ABSENCE BLÍZKOSTI 2D Biosenior drama :30 PROSTOR MIKHAIL BARYSHNIKOV 2D balet :30 LABYRINT: VRAŽEDNÁ LÉČBA 3D akční, thriller, sci-fi :00 TŘI BILLBOARDY KOUSEK ZA EBBINGEM 3D krimi, drama, komedie :30 NIT Z PŘÍZRAKŮ 2D drama :00 PREZIDENT BLANÍK 2D komedie :00 ZOUFALÉ ŽENY DĚLAJÍ ZOUFALÉ VĚCI 2D Baby Bio - komedie :00 LADISLAV ZIBURA: UŽ NIKDY PĚŠKY PO ARMÉNII A GRUZII cestovatelská stand-up show :30 ROK SE SVĚTOVÝMI MALÍŘI 2D DÍVKA S PERLOU - dokumentární :00 CIZINEC VE VLAKU 2D akční, thriller :00 DOKUD NÁS SVATBA NEROZDĚLÍ 2D Biosenior komedie :30 HAPPY END 2D Artkino drama :00 PADESÁT ODSTÍNŮ SVOBODY 2D drama, romantický, erotický :30 NIT Z PŘÍZRAKŮ 2D drama :00 ZOUFALÉ ŽENY DĚLAJÍ ZOUFALÉ VĚCI 2D komedie :00 SNĚHOVÁ KRÁLOVNA: TAJEMSTVÍ OHNĚ A LEDU 2D animovaný, rodinný :00 ČERTOVINY 2D pohádka :00 PADESÁT ODSTÍNŮ SVOBODY 2D drama, romantický, erotický :30 JUMANJI: VÍTEJTE V DŽUNGLI! 3D dobrodružný, rodinný, akční, fantasy, komedie :30 ZMENŠOVÁNÍ 2D komedie, drama, sci-fi :00 NEJTEMNĚJŠÍ HODINA 2D drama, historický, válečný :00 KREATIVNÍ PRÁZDNINOVÉ DÍLNIČKY FERDINAND tvoření s filmem :00 FERDINAND 2D Prázdniny v kině animovaný, rodinný :30 MATKY NA TAHU O VÁNOCÍCH 2D komedie :00 PADESÁT ODSTÍNŮ SVOBODY 2D drama, romantický

10 :00 KREATIVNÍ PRÁZDNINOVÉ DÍLNIČKY COCO tvoření s filmem :00 COCO 2D Prázdniny v kině animovaný :00 ZOUFALÉ ŽENY DĚLAJÍ ZOUFALÉ VĚCI 2D komedie :00 INSIDIOUS: POSLEDNÍ KLÍČ 2D horor, drama, mysteriózní :00 KREATIVNÍ PRÁZDNINOVÉ DÍLNIČKY SNĚHOVÁ KRÁLOVNA: TAJEMSTVÍ OHNĚ A LEDU - tvoření s filmem :00 SNĚHOVÁ KRÁLOVNA: TAJEMSTVÍ OHNĚ A LEDU 3D Prázdniny v kině animovaný, rodinný :30 PADESÁT ODSTÍNŮ SVOBODY 2D drama, romantický, erotický :00 PADESÁT ODSTÍNŮ SVOBODY 2D drama, romantický, erotický :00 ŠPINDL 2D Prázdniny v kině romantický, rodinný, komedie BLACK PANTHER 3D akční, drama, sci-fi :00 TVÁŘ VODY 2D drama, thriller, fantasy, horor, romantický :00 PREZIDENT BLANÍK 2D Prázdniny v kině komedie :00 EWA FARNA 10: NEZNÁMÁ ZNÁMÁ 2D dokumentární, hudební :00 PADESÁT ODSTÍNŮ SVOBODY 2D drama, romantický, erotický :00 MAXINOŽKA 2D Bijásek animovaný, rodinný :00 ZOUFALÉ ŽENY DĚLAJÍ ZOUFALÉ VĚCI 2D komedie :00 BLACK PANTHER 2D akční, drama, sci-fi :30 ČERTOVINY 2D Bijásek pohádka :30 MATKY NA TAHU O VÁNOCÍCH 2D komedie :00 INSIDIOUS: POSLEDNÍ KLÍČ 2D horor, drama, mysteriózní :00 HMYZ 2D komedie, drama :00 TVÁŘ VODY 2D drama, thriller, fantasy, horor, romantický :30 CIZINEC VE VLAKU 2D akční, thriller :00 PREZIDENT BLANÍK 2D komedie :00 ŠPINDL 2D Biosenior romantický, rodinný, komedie :00 PADESÁT ODSTÍNŮ SVOBODY 2D drama, romantický, erotický :30 VĚČNĚ TVÁ NEVĚRNÁ 2D komedie, romantická :00 AKTA PENTAGON: SKRYTÁ VÁLKA 2D drama, historický, životopisný, thriller :30 BLACK PANTHER 2D akční, drama, sci-fi :00 TVÁŘ VODY 2D drama, thriller, fantasy, horor, romantický :00 PRAČLOVĚK 2D Bijásek animovaný, rodinný :30 ZMENŠOVÁNÍ 2D komedie, drama, sci-fi :00 VĚČNĚ TVÁ NEVĚRNÁ 2D komedie, romantická :00 PRAČLOVĚK 2D Bijásek animovaný, rodinný :00 EARTH: DEN NA ZÁZRAČNÉ PLANETĚ 2D Biosenior - dokumentární :00 HMYZ 2D komedie, drama :00 PADESÁT ODSTÍNŮ SVOBODY 2D drama, romantický, erotický :30 VĚČNĚ TVÁ NEVĚRNÁ 2D komedie, romantická :00 TVÁŘ VODY 2D drama, thriller, fantasy, horor, romantický :30 NEJTEMNĚJŠÍ HODINA 2D drama, historický, válečný :00 PADESÁT ODSTÍNŮ SVOBODY 2D drama, romantický, erotický :00 100LETÁ REPUBLIKA BÍLÁ TMA, předfilm ŠKŮDCE 2D válečný, psychologický, drama

KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) KULTURNÍ A INFORMAČNÍ

Více

KULTURNÍ PŘEHLED BŘEZEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED BŘEZEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED BŘEZEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

KULTURNÍ PŘEHLED BŘEZEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED BŘEZEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED BŘEZEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) KULTURNÍ A INFORMAČNÍ

Více

KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

KULTURNÍ PŘEHLED PROSINEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj.

KULTURNÍ PŘEHLED PROSINEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. KULTURNÍ PŘEHLED PROSINEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Klidné prožití

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, LEDEN 2016

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, LEDEN 2016 KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí ke

Více

KULTURNÍ PŘEHLED KVĚTEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj.

KULTURNÍ PŘEHLED KVĚTEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. KULTURNÍ PŘEHLED KVĚTEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) KULTURNÍ A INFORMAČNÍ

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ÚNOR 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ÚNOR 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ÚNOR 2017 Do 19.2. EVA PEŠÁKOVÁ Oleje na plátně, šperky, umělecký smalt. 23.2. 31.3. GRZEGORZ SIDOROWICZ Výstava polského fotografa, který používá metodu kamera obscura.

Více

KULTURNÍ PŘEHLED KVĚTEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj.

KULTURNÍ PŘEHLED KVĚTEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. KULTURNÍ PŘEHLED KVĚTEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) KULTURNÍ A INFORMAČNÍ

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2017 2.11. 30.12. MATKA A DCERA Halka Kočí obrazy, Dagmar Koverdynská dřevěné sochy Vernisáž 2.11. v 17 hod., prodejní výstava. Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod.,

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2017 3.12. ROZSVÍCENÍ BETLÉMA v 16 hod. 4.12. Z OČÍ DO OČÍ Setkání občanů s primátorem města, od 16 hod. Do 30.12. MATKA A DCERA Halka Kočí obrazy, Dagmar Koverdynská

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

Čtenářská amnestie Od 1. 10. do 7. 10. v provozní době Na všech pracovištích Městské knihovny v Přerově budou na žádost prominuty sankční poplatky za upomínky všem čtenářům, kteří v pořádku vrátí všechny

Více

PLESY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2012

PLESY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2012 PLESY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2012 PŘEROV * V pátek 6.1. Maturitní ples GJB a SPgŠ, oktáva Městský dům, od 20 hod. * V sobotu 7.1. Maturitní ples GJŠ, 4.B Městský dům, od 20 hod. * V pátek 13. 1. Maturitní

Více

PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2018

PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2018 PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2018 PŘEROV * V pátek 5.1. Maturitní ples GJB a SPgŠ třída 4.D, Městský dům Přerov, od 19 hod. * V sobotu 6.1. Maturitní ples GJŠ třída 4.B, Městský dům Přerov, od

Více

KULTURNÍ PŘEHLED LISTOPAD 2018 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj.

KULTURNÍ PŘEHLED LISTOPAD 2018 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. KULTURNÍ PŘEHLED LISTOPAD 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2018 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Kroužek programování a zábavné robotiky 1. října 2018 16,15-17,45

Více

KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) KULTURNÍ A INFORMAČNÍ

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Prodej vyřazených knih 01. 10. 2015 08,00 18,00 hod. Místo

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj.

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) KULTURNÍ A INFORMAČNÍ

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Zahájení bowlingového turnaje na XBOXu 3. října 2016 15,00

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova ÚNOR 2016

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova  ÚNOR 2016 KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2016

PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2016 PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2016 PŘEROV * V pátek 8.1. Maturitní ples GJB a SPgŠ třída oktáva, Městský dům Přerov, od 20 hod. * V sobotu 9.1. Maturitní ples GJŠ třída 4.A Městský dům Přerov,

Více

NOVÉ SLUŽBY PŘEHLED AKCÍ

NOVÉ SLUŽBY PŘEHLED AKCÍ NOVÉ SLUŽBY Absenční půjčování tabletů pro e-výpůjčky Od 16. 3. 2015 Uživatelé Městské knihovny v Přerově s platnou registrací budou moci od poloviny března v půjčovně pro dospělé nově využívat službu

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé PŘEHLED AKCÍ pro dospělé Internetová soutěž Králové českých detektivek 1. 3. - 31. 3. 2018 Velká březnová internetová soutěž o tři audioknihy zaměřená na české detektivní příběhy a jejich autory i hlavní

Více

PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2014

PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2014 PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2014 PŘEROV * V sobotu 4.1. Stužkovací ples GJŠ 4.B Městský dům, od 20 hod. * V pátek 10.1. Stužkovací ples GJB a SPgŠ 4.BP Městský dům, od 20 hod. * V sobotu 11.1.

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LEDEN 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LEDEN 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LEDEN 2017 12.1. 19.2. EVA PEŠÁKOVÁ Vernisáž výstavy 12.1. v 17 hod. Oleje na plátně, šperky, umělecký smalt. Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod., So Ne 9 17 hod. Horní nám.

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: KULTURA Tab. č. 01

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: KULTURA Tab. č. 01 Tab. č. 1 A) na GKU 1/216 Přerovský komorní orchestr : 74664 Přerov I-, Jiráskova 28/13 - komorní hudba GKU 2/216 KERAMIKA ÚJEZDEC : 227924 Přerov VI-Újezdec, Větrná 16/3 - lidové tradice GKU 3/216 Věra

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ZÁŘÍ 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ZÁŘÍ 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ZÁŘÍ 2016 Do 4.9. HODOVÁ VÝSTAVA: IVAN MLÁDEK Oleje a grafiky známého zpěváka. Vernisáž 5.8. v 17 hod. Doprovodná expozice Michael Rolland. 8.9. 25.9. VÁCLAV ŠIPOŠ: KARIKATURY

Více

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé PŘEHLED AKCÍ pro dospělé Změna v půjčování hudebních a audio CD Od 1. 3. 2019 Uživatelé s platnou registrací si mohou od března půjčovat libovolný počet CD, přičemž celková částka vypůjčených dokumentů

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2013 DÍLNA INSPIRACE

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ BŘEZEN 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ BŘEZEN 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ BŘEZEN 2017 Do 26.3. DÍRKOVÉ FOTOGRAFIE - GRZEGORZ SIDOROWICZ Výstava polského fotografa, který používá metodu kamera obscura. 27.3. Z OČÍ DO OČÍ Setkání občanů s primátorem

Více

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé PŘEHLED AKCÍ pro dospělé Internetová soutěž Nejkrásnější milostné dopisy 1. 3. - 31. 3. 2017 Velká březnová internetová soutěž zaměřená na soukromou korespondenci slavných osobností. Fotosoutěž Nejlepší

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín Vás

Více

PROGRAM MENS SANA o.p.s. Prosinec 2015

PROGRAM MENS SANA o.p.s. Prosinec 2015 PROGRAM MENS SANA o.p.s. Prosinec 2015 Aktivity (řazeno podle abecedy): Akce plánované v prosinci 2015 více u jednotlivých dnů: o Prodej na vánočním jarmarku Vyšší odborné školy sociální 1.12. 2015 o Návštěva

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) KULTURNÍ A INFORMAČNÍ

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu,

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail: mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2016 3.11. 30.12. FOTOGRAF JAN ČEP Průřez tvorbou přerovského fotografa k životnímu jubileu. Vernisáž 3.11. od 17 hod. 3.11. 30.12. KOVANÉ OBJEKTY JIŘÍ JURDA

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: VOLNÝ ČAS A) na činnost Evidenční číslo Žadatel

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: VOLNÝ ČAS A) na činnost Evidenční číslo Žadatel Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 216 A) na činnost Evidenční číslo DVČ-1/16 Český rybářský svaz, z.s. místní organizace Přerov U Rybníka 134/13, Přerov

Více

PŘEHLED AKCÍ Ve stopách Oldřicha z Chlumu 1. 10. 31. 10. 2017 Říjnová internetová audiosoutěž pro všechny znalce a milovníky historických detektivních příběhů spisovatele Vlastimila Vondrušky. Soutěžní

Více

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK PROGRAM MEKUC ČERVEN 2015 Pondělí 1. června až čtvrtek 4. června Městská knihovna Mělník TÝDEN ČTENÍ DĚTEM Program pro děti i rodiče konaný v rámci celorepublikové akce. Středa 3. června v 19.30 hodin

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ÚNOR 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín ve spolupráci

Více

DKU-009/2018

DKU-009/2018 DKU-001/2018 Kulturní spolek Academic, z.s. Přerov I-Město, tř. 17. listopadu 3443/2 IČ: 60782323 činnost 7 200 5 040 70 2 160 0 3 000 92 4 000 DKU-002/2018 Smíšený pěvecký sbor Vokál, z. s. Přerov I -

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské infocentrum

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu na rok 2014

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu na rok 2014 GVČ-1/14 GVČ-2/14 GVČ-3/14 GVČ-4/14 GVČ-5/14 GVČ-6/14 GVČ-7/14 GVČ-8/14 KERAMIKA ÚJEZDEC Přerov, Přerov VI - Újezdec, Větrná 16/3 : 227924 Pohybové aktivity KERAMIKA ÚJEZDEC Přerov, Přerov VI - Újezdec,

Více

PROGRAM MENS SANA o.p.s. květen 2015

PROGRAM MENS SANA o.p.s. květen 2015 PROGRAM MENS SANA o.p.s. květen 2015 Důležité informace: Od 1. 11. 2014 do 31. 10. 2015 MENS SANA, o.p.s. realizuje projekt z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost s názvem Pracovat je normální

Více

DKU-012/2019

DKU-012/2019 DKU-001/2019 Kulturní spolek Academic, z. s. tř. 17.listopadu 2, 75002 Přerov IČ: 60782323 činnost - pronájem zkušebny 7 200 5 000 69,44 2 200 0 4 000 68 3 200 DKU-002/2019 Smíšený pěvecký sbor Vokál z.

Více

KULTURNÍ AKCE ÚNOR 2017

KULTURNÍ AKCE ÚNOR 2017 KULTURNÍ AKCE ÚNOR 2017 KINO 6. pondělí 19.00 Padesát odstínů šedi USA erotické drama, 15-N 7. úterý 19.00 Velká čínská zeď 3D USA fantasy film v čes. znění, 12-N 8. středa 13.30 Tenkrát v ráji (Bio Senior)

Více

DVČ-006/19 KYNOLOGICKÝ SPOLEK PŘEROV

DVČ-006/19 KYNOLOGICKÝ SPOLEK PŘEROV DVČ-005/19 Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Přerov Ano U Rybníka 1034/13, Přerov I-Město, 750 02 Přerov IČ: 18050387 Celoroční volnočasové aktivity dětí, mládeže a dospělých 30 000 27 000

Více

PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2015

PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2015 PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2015 Důležité informace: Od 1. 11. 2014 do 31. 10. 2015 MENS SANA, o.p.s. realizuje projekt z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost s názvem Pracovat je normální

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ŘÍJEN 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ŘÍJEN 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ŘÍJEN 2017 Do 29.10. MAREK MATĚJČEK: NEKONEČNÝ PŘÍBĚH Velkoformátové komiksové příběhy technikou perokresby. Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod., So Ne 9 17 hod. Horní nám.

Více

NOVÉ SLUŽBY Bezdrátové připojení k síti Wi-Fi Možnost připojení k bezdrátové síti Wi-Fi na vlastním zařízení (tabletu, notebooku, chytrém telefonu) po dobu dvou hodin pro všechny registrované čtenáře a

Více

DVČ-005/17 KERAMIKA ÚJEZDEC,

DVČ-005/17 KERAMIKA ÚJEZDEC, Sídlo žadatele Celkový Schváleno IČ v r. 2016 počet DVČ-005/17 KERAMIKA ÚJEZDEC, z. s. Ano Větrná 106/3, Přerov VI-Újezdec, 750 02 Přerov IČ: 22709240 Pohybové aktivity 58 000 29 000 50,00 29 000 0 5 000

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 23. 1. od 19,30 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod.?. 1. od 16,30 hod. 27. 1. od

Více

PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2014. Ve dnech 4.9. 10.10. 2014 probíhají Ostravské týdny pro duševní zdraví akce i viz samostatný plakátek

PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2014. Ve dnech 4.9. 10.10. 2014 probíhají Ostravské týdny pro duševní zdraví akce i viz samostatný plakátek PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2014 Ve dnech 4.9. 10.10. 2014 probíhají Ostravské týdny pro duševní zdraví akce i viz samostatný plakátek Aktivity (řazeno podle abecedy): Angličtina začátečníci každá ST

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 Na začátku školního roku při nástupu do školní družiny dostane každý žák pro rodiče: 1.,, Vnitřní řád školní družiny (příloha) 2. Zápisní lístek 3. Pokyny pro zájemce ŠD 4.

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

KULTURNÍ AKCE LEDEN 2017

KULTURNÍ AKCE LEDEN 2017 KULTURNÍ AKCE LEDEN 2017 KINO 2. pondělí 10.00, 17.00 Anděl Páně 2 ČR pohádka, P 4. středa 19.00 Miluj mě, jestli to dokážeš ČR dokument, P 5. čtvrtek 19.00 Svatý Petr a papežské baziliky Říma Itálie dokument

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2016 Do 30.12. FOTOGRAF JAN ČEP Průřez tvorbou přerovského fotografa k životnímu jubileu. Do 30.12. KOVANÉ OBJEKTY JIŘÍ JURDA ml. Prodejní výstava. Do 31.12.

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

Kalendář významných akcí na rok 2019

Kalendář významných akcí na rok 2019 Kalendář významných akcí na rok 2019 Přibližný termín Název akce Pořadatel Místo konání 10. 1. 7. 4. 2019 Výstava fotografií: Bruntálský pohyblivý betlém Mgr. D. Vanotová, Městská knihovna Bruntál Městská

Více

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016

PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 PLÁN ŠKOLNÍ DRUŽINY 2015-2016 Na začátku školního roku při nástupu do školní družiny dostane každý žák pro rodiče: Zápisní lístek (u zápisu) Pokyny pro zájemce ŠD Notýsek školní družiny,,vnitřní řád školní

Více

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM

SPORTOVNÍ A KULTURNÍ PROGRAM pondělí 3. 9. 2018 15:30 17:00 VOLEJBAL / sraz na recepci Libuše 15:30 17:00 PROCHÁZKA: ČERVENÝ LÁZEŇSKÝ OKRUH - HVĚZDA / sraz na recepci Libuše Střední náročnost, 3 400 m. Minimální účast 3 osoby. úterý

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen Základní školy Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: duben červen 2016 Základní školy Základní škola J. A. Komenského a Mateřská škola, Přerov - Předmostí, Hranická 14 Školní olympiáda

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ DUBEN 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ DUBEN 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ DUBEN 2017 Do 30.4. LACO DECZI OBRAZY Výstava obrazů amerického jazzového trumpetisty. DO 30.4. PAVEL ONDRŮJ: LACO DECZI & CELULA NEW YORK V PŘEROVĚ Doprovodná výstava.

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. 27. 1.

Více

Kalendář akcí na únor :00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek

Kalendář akcí na únor :00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek Kalendář akcí na únor 2019 01.02.2019 20:00 hod. Kulturní dům Vstupné 130 Kč Předprodej vstupenek SPORTOVNÍ PLES Ples sportovců. Předprodej vstupenek v MIC Štramberk od 15. ledna. Fotbalový klub Štramberk

Více

PROGRAM MENS SANA o.p.s. leden 2016

PROGRAM MENS SANA o.p.s. leden 2016 Aktivity (řazeno podle abecedy): PROGRAM MENS SANA o.p.s. leden 2016 Akce plánované v lednu 2016 více u jednotlivých dnů: o Vernisáž tvarných děl Petry Janků v Kafárně Spirála 13.1. o Plavání 13.1. (viz

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

Plán akcí na rok 2017

Plán akcí na rok 2017 Plán akcí na rok 2017 2. 1. od 19,30-22,00 hod. 8. 1. od 9,30-12,30 hod. 9. 1. od 19,30-22,00 hod. 16. 1. od 19,30-22,00 hod. 20. 1. od 18,00 hod. 23. 1. od 19,30-22,00 hod. 25. 1. od 16,30 hod. Gymnázium

Více

PROGRAM MENS SANA o.p.s. březen 2015

PROGRAM MENS SANA o.p.s. březen 2015 PROGRAM MENS SANA o.p.s. březen 2015 Důležité informace: Od 1. 11. 2014 do 31. 10. 2015 MENS SANA, o.p.s. realizuje projekt z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost s názvem Pracovat je normální

Více

Tab. č. 17 Evidenční číslo Žadatel Nálež.

Tab. č. 17 Evidenční číslo Žadatel Nálež. Tab. č. 17 GVČ-001/15 Český rybářský svaz, místní organizace Přerov Ano Přerov, Přerov I - Město, U rybníka 1034/13 IČ: 18050387 Činnost místní organizace rybářského svazu Přerov 30 000 24 000 80 6 000

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI Úterý 1.8.2017 14:00 18:00 *VYJÍŽĎKA NA KONÍCH - FARMA KARLOVICE SRAZ NA RECEPCI 19:00

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Sobota 1.7.2017 15:00 17:00 LÁZEŇSKÝ JARMARK, HUDEBNÍ HALA, VIZ PLAKÁT Neděle

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014

PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014 Mělnické kulturní PROGRAM MEKUC ČERVEN 2014 Středa 4. června v 19.30 hodin - hudební sál MKD SUNDAY SEXTET Koncert vokální skupiny z Pardubic, která představí jak klasické jazzové písně, tak i novodobé

Více

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 15.1.-11.6. 2015 a 24.9.-10.12.2015) Tělocvična Sokolu

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno Školní rok: 2017/2018 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno 616 00 I. Provoz mateřské školy - pondělí pátek 7,00-17,00 hod. - je možné předem dohodnout individuální dobu vyzvednutí

Více

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK

PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK DOLNÍ PODLUŽÍ HORNÍ PODLUŽÍ JIŘETÍN POD JEDLOVOU PODTOLŠTEJNSKÝ OBŠŤASTNÍK ÚNOR 2019 POZVÁNKY NA SPORTOVNÍ, KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE Čí je Masopust? Náááš!! (Foto Josef Zoser) ZVEME VÁS ZA ZAJÍMAVOU

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu na rok 2015

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu na rok 2015 GVČ-1/15 Český rybářský svaz, místní Přerov Přerov, Přerov I -, U rybníka 134/13 : 185387 Činnost místní rybářského svazu Přerov GVČ-2/15 Radioklub OK2KJU Přerov Přerov, Přerov I -, Dvořákova 1535/24 :

Více

PROGRAM MENS SANA o.p.s. únor 2015

PROGRAM MENS SANA o.p.s. únor 2015 PROGRAM MENS SANA o.p.s. únor 2015 Aktivity (řazeno podle abecedy): Angličtina pokročilí každé PO 12-12:45, Ukrajinská Angličtina mírně pokročilí každé PO 13-13:45, Ukrajinská Čtení ze šuplíku ČT 12.2.

Více

Plán akcí na rok 2016

Plán akcí na rok 2016 Plán akcí na rok 2016 4. 1. od 19,00-22,00 hod. 10. 1. od 10,00 hod. - prezentace od 9,30 hod. Hala ZŠ Jiráskova, BN 11. 1. od 19,00-22,00 hod. 20. 1. od 16,00 hod. 18. 1. od 19,00-22,00 hod. 25. 1. od

Více

Drobná grafika - výstava datum začátku akce: leden - únor čas začátku akce: 08.00 místo konání: (obec): Chotěboř

Drobná grafika - výstava datum začátku akce: leden - únor čas začátku akce: 08.00 místo konání: (obec): Chotěboř Výstava Grafik Vendy Hoblinky Chalupy datum začátku akce: 06.01.2015 datum ukončení akce: 19.02.2015 čas začátku akce: 08.00 místo konání: Knihovna Ignáta Herrmanna a Informační centrum Chotěboř stručný

Více

PŘIPRAVUJEME NA ROK 2019

PŘIPRAVUJEME NA ROK 2019 PŘIPRAVUJEME NA ROK 2019 AB 2019 Divadlo J.K.Tyla Plzeň středa 2.1. film Úsměvy smutných mužů sál, náměstí 119 19,00 hod. pondělí 8.1. porada straostů spol. sál Mže 9-11,00 hod. středa 9.1. film Úžasňákovi

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ČERVEN 2016 2.6. - 25.6. VĚTŠÍ NEŽ VELKÁ VÝZVA Výstava fotografií Aleny Skřipské, vernisáž 2.6. od 17 hod. Součástí výstavy je charitativní koncert Pavla Nováka, od 19

Více