KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ BŘEZEN 2017

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ BŘEZEN 2017"

Transkript

1 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ BŘEZEN 2017 Do DÍRKOVÉ FOTOGRAFIE - GRZEGORZ SIDOROWICZ Výstava polského fotografa, který používá metodu kamera obscura Z OČÍ DO OČÍ Setkání občanů s primátorem města, od 16 hod LACO DECZI OBRAZY Výstava obrazů amerického jazzového trumpetisty. Vernisáž od 17 hod. Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod., So Ne 9 17 hod. Horní nám. 1, Přerov, tel Do 7.4. MĚŠŤÁK Jedna z nejvýznamnějších budov v Přerově Městský dům oslaví v letošním roce 120 let od svého vzniku. Do NA KOLE Výstava fotografií z cestování známého muzikanta a světoběžníka Pavla Kadlíčka. Otevírací doba: Po-Pá 9-17 hod. Kratochvílova 14, Přerov, tel Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov)

2 MUZEUM KOMENSKÉHO Přehled akcí v Přerově a okolí ZÁMEK PŘEROV, Horní nám. 1, tel , Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod., So a Ne 9 12, hod. info@prerovmuzeum.cz, vstupné: stálé expozice 40/20 Kč, výstava 20/10 Kč Stálé expozice: Rekonstrukce historických školních tříd, J. A. Komenský, Archeologie Přerovska, Entomologie, Mineralogie, Národopis Hané a Záhoří, Tajemství tónu zvonů, Vyhlídková věž s vedutami. Výstavy: * PŘÍBĚHY HRADŮ výstava, komentované fotografie, perokresby a historické pohlednice evropských panských sídel, vernisáž 1.3. v 17 hod. * do TAJEMSTVÍ PRAVĚKÉ OSADY V HLINSKU ODHALENA? archeologická výstava * do UČENÍ NEMÁ BÝT MUČENÍ výstava * do KOMENSKÝ? TOHO UŽ JSME NĚKDE VIDĚLI! výstava věnovaná J.A. Komenskému Akce: * PŘÍBĚHY HRADŮ přednáška MUDr. J. Hoza, Korvínský dům, od 17 hod. * A ¼ STOLETÍ KOMENSKÉHO program k výročí 425 let od narození J.A. Komenského, přerovský zámek, komentovaná prohlídka, od 17 hod., křest knihy, od 18 hod. * STUPKOVO KVARTETO koncert v zámecké síni, od hod. ORNITOLOGICKÁ STANICE (ORNIS), Bezručova 10, tel , Otevírací doba: Po Pá 8 16 hod., ornis@prerovmuzeum.cz Vstupné: stálé expozice 10,- a výstava 30,- Kč, děti do šesti let zdarma Stálé expozice: Ekoporadna: Ptáci České republiky, Ptačí zahrada Františka Gintera Poskytování informací z oblasti životního prostředí (Po Pá, 8 16 hod.) Mykologická poradna: Poskytování informací z oblasti hub (Po Pá, 8 15 hod.) Akce: * 2.3. SOVÍ NOC přednáška s ukázkou živých zvířat, Ornis, od hod. * 9.3. ZELENÉ MĚSTO PŘÍTOMNOST A BUDOUCNOST? 2. část přednášky Mgr. Haluzíkové, Ornis, od 17 hod. * VÝTVARNÁ DÍLNA výroba vitrážového ptáčka, Ornis, od 16 hod. * DÍLNA EKOPORADNY výroba rehkovníku, Ornis, od hod. * PŘÍRODOVĚDNÁ PŘEDNÁŠKA Ornis, od 17 hod. HRAD HELFŠTÝN, Týn nad Bečvou, tel , Otevírací doba: soboty, neděle 8 16 hod., helfstyn@volny.cz, helfstyn@prerovmuzeum.cz DUHA Klub Dlažka, Palackého 1 (2. patro), tel , , dlazka@dlazka.cz * 1.3. FOLK TEAM folkový koncert, Klub Teplo, od 20 hod. * YUKON, YUKON, YUKON akce pro rodiče s dětmi, Rajnochovice * POHÁDKOVÉ MAŠKARNÍ PRO DĚTI Klub Teplo, od 15 hod. * PLES DLAŽKY s Primášem a Wyjetým Wolejem, Klub Teplo * SRÍ LANKA 3D promítání, Klub Teplo, od 18 hod. * LADAKH ¾ ROKU V HIMALÁJI promítání, Klub Teplo, od 19 hod. * MALINA BROTHERS Klub Teplo, od 20 hod.

3 HVĚZDÁRNA PŘEROV, * NOBELOVY CENY ZA ASTROFYZIKU - 2 přednáška Ing. Petra Karla LOUTKOVÉ DIVADLO, Brabansko 2, tel , divadlo.sokolprerov.cz * 5.3. OSTROV SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ začátek představení ve 14 a 16 hod., vstupné 45,- Kč * 12., 19., O SLUNEČNÍKU, MĚSÍČNÍKU A VĚTRNÍKU začátek představení ve 14 a 16 hod., vstupné 45,- Kč MĚSTSKÁ KNIHOVNA, Žerotínovo nám. 36, tel , * Nejkrásnější milostné dopisy velká březnová internetová soutěž (otázky vždy v úterý a čtvrtek na * Nejlepší dětský čtenář soutěž pro děti, Kozlovice, v provozní době knihovny * 2.3. Prodej vyřazených knih suterén MěK v Přerově, Žerotínovo náměstí 36, od 8 do 17 hod. * 2., 16., Klub hráčů stolní a společenské hry, XBOX, půjčovna pro děti, Palackého 1, od 14 hod. * 2.,9.,16.,23.,30.3. X-BOX oblíbené pohybové aktivity, půjčovna pro děti, Palackého 1, od 14 hod. * 2., 14. a Používáme tablet přednášky Pavla Cimbálníka, učeban MěK v Přerově, Žerotínovo náměstí 36, od 16 hod. * 2.,9.,16.,23.,30.3. Herní klub deskové hry, Kozlovice, od 16 hod. * 4.3. Tvořivá dílna dárky a přáníčka k MDŽ, Dluhonice, od 17 hod. * 7.3. Tvořivá dílna záložka do knihy, půjčovna pro děti, Palackého 1, od 14 hod. * 7.3. Tvořivá dílna srdíčko pro maminku, Újezdec, od hod. * 7.3. Tvořivá dílna jarní dekorace, Vinary, od 17 hod. * 9.3. Tvořivá dílna ptáček v kleci, Čekyně, od 16 hod. * 9.3. Tvořivá dílna bambulky z vlny, Lověšice, od 16 hod. * Klub hráčů stolní a společenské hry, pobočka MěK v Předmostí, Hranická 93/14, od 9 hod. * Tajemství karet přednáška Kateřiny Bajerová, pobočka MěK v Předmostí, Hranická 93/14, od 16 hod. * 14. a Virtuální Univerzita třetího věku videopřednášky na téma Cestování (jen pro již přihlášené studenty), učebna MěK v Přerově, Žerotínovo náměstí 36, od 10 do 12 a od 13 do 15 hod. * Jemen: zřítelnice oka Mohamedova cestopisná beseda se Sašou Ryvolovou, sál Ministerstva zemědělství ČR v Přerově, Wurmova 2, od 17 hod. * Karmický kód duše a jeho poslání v našem životě přednáška Dagmar Halotové, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo náměstí 36, od 17 hod. * Moje babička zábavné odpoledne pro děti, Lýsky, od hod. * do Základy práce s MS Excel 2013 počítačový kurz pro začátečníky, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo nám. 36, každé pondělí od 16 do 18 hod. * Soutoky řek na území Čech, Moravy a Slezka přednáška Víta Ryšánka, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo náměstí 36, od 17 hod. * Tvořivá dílna jarní kouzlení z papíru, pobočka MěK Trávník 30, od 14 hod. * Tvořivá dílna jarní zápich do květináče, Újezdec, od hod. * Tvořivá dílna ptáčci: poslové jara, Žeravice, od hod. * Autorské čtení a beseda se spisovatelkou Petrou Dvořákovou učebna MěK v Přerově, Žerotínovo náměstí 36, od 17 hod. * Jarní turnaj ve hře Ber-dej, Čekyně, od hod.

4 * do Ovládání PC s Windows 10 pro mírně pokročilé počítačový kurz, učebna Měk v Přerově, Žerotínovo nám. 36, každý pátek od 9 do 11 hod. * Kulturní akademie knihovny na téma Hana Mašková ledová královna, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo náměstí 36, od 13 hod. * Vinné a právovárečné domy v Olomouci přednáška Štefana Blaha, učebna MěK v Přerově, Žerotínovo náměstí 36, od 17 hod. * Noc s Andersenem na téma Čtyřlístek nocování dětí v knihovně (jen pro předem přihlášené účastníky), půjčovna pro děti, Palackého 1, od 18 hod. * Noc s Andersenem na téma Čtyřlístek večer plný zábavy v knihovně (jen pro předem přihlášené účastníky), pobočka MěK v Předmostí, Hranická 93/14, od 18 do 21 hod. * Noc s Andersenem na téma Čtyřlístek večer plný čtení, soutěží a her v knihovně (jen pro předem přihlášené účastníky), pobočka MěK Trávník 30, od 18 do 21 hod. * Noc s Andersenem plná soutěží, pohádek a hledání pokladu Dluhonice, od 17 hod. * Noc s Andersenem plná soutěží, pohádek a hledání pokladu Lýsky MĚSTSKÝ DŮM, Kratochvílova 1, tel , Předprodej vstupenek Po Pá 8 17 hod., vchod z nám. TGM, predprodej@kis-prerov.cz * HVĚZDNÉ MANÝRY komedie div. spolku Háta * HUDEBNÍ VEČER SE SKUPINOU HARMONY restaurace * SPŠ STUŽKOVACÍ PLES 4. ROČNÍKŮ * ZDENĚK IZER A AUTOKOLEKTIV zábavný pořad * HUDEBNÍ VEČER SE SKUPINOU HARMONY restaurace * GJB A SPGŠ STUŽKOVACÍ PLES SPGŠ TŘÍDY 4.D * GJŠ STUŽKOVACÍ PLES TŘÍDY OKTÁVA A * NEDĚLNÍ PÁRTY PŘI DECHOVCE hraje Záhorská kapela * SETKÁNÍ 75 LETÝCH JUBILANTŮ * VĚRA MARTINOVÁ 30 LET NA SCÉNĚ * XV. REPREZENTAČNÍ PLES MEOPTA OPTIKA s.r.o. * KARNEVAL S PAVLEM NOVÁKEM dětský karneval * ZASTUPITELSTVO MĚSTA * MANŽELSKÝ ČTYŘÚHELNÍK komedie agentury Fanny * INFERNO ANEB KONEC LEGRACE premiéra, divadlo Dostavník * HUDEBNÍ VEČER SE SKUPINOU HARMONY restaurace * NEDĚLNÍ PÁRTY PŘI DECHOVCE hraje skupina MINI * DYMYTRY host X-Core, Loco Loco NABÍDKA: Dárkové poukázky 2017 v hodnotě 200, 400, 600 Kč, platnost Poukázka umožňuje odběr libovolného počtu vstupenek na představení v Městském domě v Přerově. PŘEDPRODEJ VSTUPENEK V MIC 5.4. JAK SE HUSÁKOVI ZDÁLO, ŽE JE VĚRA ČÁSLAVSKÁ V. Klub Přerov SLAVNOSTI PIVA POD KOMÍNEM Pivovar Záhlinice RESTAURACE PIVOVAR, Komenského 35, tel Více info na * 4.3. JAZZKÉ JARO propagační koncert ČSJF, vystoupí Bobby Marshall Quartet (USA/CZ), od 20 hod.

5 Setkávání seniorů SPOLU - Centrum Sonus, Palackého 2833 Klub je otevřen od 8.45 hod. Zdravotní cvičení s lektorem vždy v pondělí a čtvrtek 9 10 hod. Internet pro seniory vždy v pondělí 9 13 hod. (12 13 hod. je k dispozici lektor) * 6.3. Léčivé účinky plodů a rostlin: Olga Župková, od hod. Cvičení paměti, od hod. * 7.3. Vycházka (rychlejší tempo): Kam nás nohy ponesou. Sraz v hod. na centru SONUS, Palackého17a. Předpokládaný návrat hod. * 8.3. Kavárna pro seniory: Kuba Vítězslav Vurst, od 16 hod. * Maroko 4. část: Bedřich Šuba, od hod. * Vycházka (pomalejší tempo): Vycházka do kostela Československé církve husitské. Sraz v hod. na centru SONUS, Palackého17a. Předpokládaný návrat hod. (náhrada za zrušenou vycházku v únoru) * Finanční plánování a potřeby: Ing. Jaroslav Kuboš, od hod. * Rukodělná činnost: velikonoční věneček od hod. PC kurz pro začátečníky kurz se skládá ze sedmi lekcí, vždy v pondělí od 13 do hod. na centru SONUS, Palackého 17 a začíná v pondělí Cena kurzu je 450,- Kč. PC kurz pro pokročilé kurz se skládá z pěti lekcí, vždy v pondělí od do hod. na centru SONUS, Palackého 17 a začíná v pondělí Cena kurzu je 400,- Kč. STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU - ATLAS Žižkova 12, tel , BIOS tel , propagace@svcatlas-bios.cz * Keramické hrátky pro děti, mládež a dospělé, Pá hod., So 8 11 hod. * Výtvarná soutěž pro děti Beránek s ovečkou uzávěrka 20.4., Atlas * 9.3. PET ZVÍŘATA BIOS * VYRÁBÍME Z VIZOVICKÉHO TĚSTA Atlas * DEN VODY BIOS, 9 15 hod. VÝSTAVIŠTĚ PŘEROV, U Výstaviště 20, tel , * 11., BLEŠÍ TRHY od 8 hod. OSTATNÍ AKCE: * 3.3. PŘEDNÁŠKA O BYLINKÁCH A MASTIČKÁCH zasedací místnost OÚ, Horní Moštěnice, od 17 hod. * 4.3. DĚTSKÉ ŠIBŘINKY KD Horní Moštěnice, od 14 hod. * 4.3. JAK PŘEČAROVAT ČARODĚJE pohádka, Občanská beseda Troubky, od 16 hod. * 4.3. SOPEČNÝ OSTROV LA REUNION přednáška, Base Camp Přerov, od 18 hod. * 4.3. FARMÁŘSKÉ TRHY Maloprosenská 178, Prosenice, od 9 hod. * 4.3. TŘI V TOM divadelní premiéra, Sokolovna Vlkoš, od 18 hod. * PARTA HIC ZNOVU ZASAHUJE aneb Jak Ovčáček a spol. zametají pod koberec, že Zeman propil Hrad satira, Restaurace U Olinka, Lhotka u Př., od hod. * DĚTSKÉ ŠIBŘINKY KD Troubky, od 14 hod. * PŘEROVSKÁ PADESÁTKA 37. Memoriál Jiřího Caletky, dálkový turistický pochod, Sokolovna Přerov, od 7 hod. * OPONA komedie, DS Podhoran, Sokolovna Lazníky, od 18 hod. * PLES MIKROREGIONU ZÁHOŘÍ HELFŠTÝN KD Pavlovice, od 20 hod. * MALOVÁNÍ S MALÍŘEM malování obrázků s Lubomírem Dostálem, Galerie Přerov, od 15 hod. * 12., POHÁDKOVÉ ČTENÍ Knihkupectví Kosmas, Galerie Přerov, od 17 hod.

6 * IX. OBECNÍ PLES KD Troubky, od 20 hod. * OSECKÝ PŮLMARATON restaurace U Splavu, Osek n.b., od 9 hod. * MOTÖRHEAD REVIVAL & JOHNNY STALK Pivovar Přerov, od 20 hod. * XVII. DÁMSKÝ SALON setkání dívek a žen, které mají zájem o zdravý životní styl, Hotel FIT Přerov, od hod. * TŘI V TOM Sokolovna Dřevohostice, od 19 hod. * KM DO GRUZIE A ZPĚT přednáška, Base Camp Přerov, od 19 hod. * DÍLNIČKY tvoření pro děti, Galerie Přerov, od 15 hod. * DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ a MŠ J.A. Komenského Předmostí, prohlídka s programem, 8 16 hod. * VELIKONOČNÍ DÍLNY KD Troubky, od 15 hod. BRUSLENÍ VEŘEJNOSTI BŘEZEN 2017 Zimní stadion, Petřivalského 5, Přerov, tel , Děti do 12 let Veřejnost sobota neděle sobota neděle sobota neděle sobota neděle Ceník: Děti, studenti, důchodci: 35 Kč Nebruslící doprovod: 35 Kč Dospělí: 40 Kč Broušení bruslí: 50 Kč MĚSTO HRANICE, MIC, Pernštejnské náměstí 1, tel mic@meu.hranet.cz * 5.3. ROBERT KŘESŤAN & DRUHÁ TRÁVA Zámecký klub, od 19 hod. * 9.3. JARNÍ KONCERT ZUŠ sál MKZ, od 18 hod. * SPOLEKTIV Zámecký klub, od 20 hod. * RÁD TĚ NEVIDÍM Divadlo Stará střelnice, od 19 hod. * PŘÍBUZNÉ SI NEVYBÍRÁME francouzská komedie, Divadlo Stará střelnice, od 19 hod. * MALÝ PRINC divadelní představení pro děti, Divadlo Stará střelnice, od 17 hod. * EXPEDIČNÍ KAMERA filmový festival, Zámecký klub, od 18 a 20 hod. * PETR KALANDRA MEMORY BAND Zámecký klub, od 20 hod. * VÝCHOVNÝ KONCERT pro rodiče s dětmi, sál MKZ, od 17 hod. * VLTAVA Zámecký klub, od 19 hod. * POZDNÍ SBĚR & MARUSH Zámecký klub, od 19 hod. MĚSTO KOJETÍN, Městské kulturní středisko, nám. Republiky 1033, tel info@meks.kojetin.cz * 4.3. HANÁCKÉ BÁL Sokolovna, od hod. * PLES RUDÝCH KOŇŮ Sokolovna, od hod. * DIVADELNÍ KOJETÍN 2017 postupová krajská přehlídka amatérských divadelních souborů, Sokolovna * DĚTSKÝ KARNEVAL Sokolovna, od 15 hod. MĚSTO LIPNÍK NAD BEČVOU, TIC, nám. TGM 13, tel tic@mek-lipniknb.cz * BŘEZEN MĚSÍC ČTENÁŘŮ doprovodné akce, Městská knihovna

7 * 2.3. KONCERT KOMORNÍCH SOUBORŮ A PĚVECKÉHO SBORU sál ZUŠ, od 17 hod. * SPOLEČENSKÝ VEČER KD Echo, od 19 hod. * HOST V KNIHOVNĚ III povídání nejen o čaji, ale také o krásné přírodě Srí Lanky, Výstavní sál Domeček, od hod. * PURPUROVÝ VRCH filmová projekce s kávou, KD Echo, od hod. * LIPENSKÝ KOŠT společenský večer s degustací vína a CM Okybača, KD Echo, od 17 hod. * KONFRONTACE 3 výstava lipenský výtvarníků, Galerie Konírna * HALINA PAWLOVSKÁ MANUÁL ZRALÉ ŽENY KD Echo, od 19 hod. * DÍLO ALFREDA HABERMANNA výstava kovářského mistra, Galerie Konírna MĚSTO TOVAČOV, tel (zámek), MÚ mu@tovacov.cz Zámek zavřeno, sezóna roku 2017 bude zahájena v sobotu 1.4. * Hanácké muzeum sbírka šicích strojů, budíků, nářadí a dalších věcí denní potřeby pana Miroslava Navrátila, otevírací doba dle domluvy na tel * 4.3. SPORTOVNÍ PLES sportovní hala, od 20 hod. * DĚTSKÉ ŠIBŘINKY sportovní hala, od 14 hod. * TOVAČOVSKÉ FĚRTÓŠEK přehlídka dětských folklórních souborů, sportovní hala TIPY NA VÝLETY: ZBRAŠOVSKÉ ARAGONITOVÉ JESKYNĚ, tel * Po Pá otevřeno v 10 a 14 hod. HRAD SOVINEC, tel * zavřeno SV. HOSTÝN, * Svatojosefská pouť mužů * Pěší celonoční postní pouť ze Svatého Kopečka mše sv. v sobotu v 7.15 hod. DŘEVĚNÉ MĚSTEČKO ROŽNOV POD RADHOŠTĚM ( * Josefovský jarmark pořad T klubu, Masarykovo nám. ZOO OLOMOUC, otevřeno denně 9 16 hod. * Jarní fotosoutěž o nejhezčí mládě ZOO LEŠNÁ, otevřeno denně hod. PLAVECKÝ AREÁL KOUPÁNÍ VEŘEJNOSTI Kopaniny 2, tel , PROVOZNÍ DOBA PLAVECKÝ AREÁL PŘEROV BŘEZEN 2017 ZMĚNY VYHRAZENY! dětský bazén 50m bazén, pára whirpool částečný pronájem ostatní aktivity společná sauna z bazénu sauna z venku Pondělí zavřeno imobilní zavřeno v párech Úterý ženy Středa muži 13 21

8 Čtvrtek ženy Pátek imobilní muži Sobota společná Neděle imobilní aqua aerobic společná výjimky (jak se plave v uvedené dny) Sobota společná Sobota půl bazénu na šířku společná VSTUPENKY SMOKIE Praha, Brno EUROPE DRFG Arena, Brno KISS Výstaviště BVV, Brno DEEP PURPLE O2 Arena, Praha GUNS N ROSES ZZ TOP ROBBIE WILLIAMS Letiště Letňany, Praha Home Monitoring Arena, Plzeň Letiště Letňany, Praha KABÁT TURNÉ 2017 Různá místa ČR Městské Informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, Přerov, tel.: , mic@kis-prerov.cz Uzávěrka vždy do 25. dne v měsíci, případné změny v programu vyhrazeny.

9 KINO HVĚZDA Čechova ul. 243, Přerov, tel , :00 BRATŘÍČEK KAREL 2D dokumentární :00 MILUJ MĚ, JESTLI TO DOKÁŽEŠ 2D dokumentární :30 MUZZIKANTI 2D romantický/hudební :00 LOGAN: WOLVERINE 2D akční/drama/sci-fi :00 LÉK NA ŽIVOT 2D mysteriózní/thriller :00 PADESÁT ODSTÍNŮ TEMNOTY 2D erotický :30 BALERINA 2D rodinný/animovaný/dobrodružný :00 T2 TRAINSPOTTING 2 2D drama :00 OSCAROVÁ NEDĚLE vítězný dětský film /BIJÁSEK/ :00 BEZVA ŽENSKÁ NA KRKU 2D komedie/romantický :00 OSCAROVÁ NEDĚLE vítězný film :30 MOONLIGHT 2D drama :00 LÉK NA ŽIVOT 2D mysteriózní/thriller :30 LEGO BATMAN FILM 2D animovaný/akční/komedie/rodinný :00 I DVA JSOU RODINA 2D komedie/drama :30 JACKIE 2D drama/životopisný :00 NECHTE ZPÍVAT MIŠÍKA 2D dokumentární/hudební :30 MASARYK 2D životopisný/drama/historický :00 KONG: OSTROV LEBEK 3D dobrodružný/akční/fantasy/sci-fi :30 LOGAN: WOLVERINE 2D drama/akční/sci-fi :00 PSÍ POSLÁNÍ 2D dobrodružný /komedie :30 MUZZIKANTI 2D romantický/hudební :00 MASARYK 2D životopisný/drama/historický :30 ZPÍVEJ 2D /BIJÁSEK/ animovaný pro děti :30 BÁBA Z LEDU 2D drama/komedie :00 KONG: OSTROV LEBEK 2D akční/dobrodružný/fantasy/sci-fi :30 KRUHY 2D horor :00 ZLATO 2D drama/dobrodružný/thriller :00 EXPEDIČNÍ KAMERA 2D dokumentární/outdoorový :30 PADESÁR ODSTÍNŮ TEMNOTY 2D erotický :00 RESIDENT EVIL: POSLEDNÍ KAPITOLA 2D akční/horor/thriller :00 ROLLING STONES: OLÉ OLÉ OLÉ 2D dokumentární/koncert :30 KRÁSKA A ZVÍŘE 3D romantický/fantasy/muzikál/romantický :00 ROZPOLCENÝ 2D horor/thriller :30 KONG: OSTROV LEBEK 2D dobrodružný/akční/fantasy/sci-fi :00 MUZZIKANTI 2D romantický/hudební :30 TAJNÝ ŽIVOT MAZLÍČKŮ 2D /BIJÁSEK/ animovaný pro děti

10 :30 ANDĚL PÁNĚ 2 2D pohádka/rodinný/komedie :00 KRUHY 2D horor :30 BÁBA Z LEDU 2D drama/komedie :00 PADESÁT ODSTÍNŮ TEMNOTY 2D erotický :30 ZLATO 2D drama/dobrodružný/thriller :00 KRÁSKA A ZVÍŘE 2D rodinný/fantasy/muzikál/romantický :30 LEGO BATMAN FILM 3D animovaný/akční/komedie/rodinný :00 ROCCO 2D dokumentární :30 ŽIVOT 2D sci-fi/thriller :00 SKRYTÉ ZLO 2D horor/thriller :30 PSÍ POSLÁNÍ 2D dobrodružný/rodinný/komedie/fantasy :00 MASARYK 2D životopisný/drama/historický :30 RANDE NA SLEPO 2D komedie :00 KONG: OSTROV LEBEK 3D dobrodružný/akční/fantasy/sci-fi :00 ŠPALÍČEK 2D /BIJÁSEK/ animovaný :00 VŠECHNO NEBO NIC 2D komedie/romantický :00 ŽIVOT 2D sci-fi/thriller :30 BALERINA 2D rodinný/animovaný/dobrodružný :00 LOGAN: WOLVERINE 2D akční/drama/sci-fi :30 MASARYK 2D životopisný/drama/historický :00 KRÁSKA A ZVÍŘE 2D rodinný/fantasy/muzikál/romantický :30 SKRYTÉ ZLO 2D horor/thriller :00 NEJŠŤASTNĚJŠÍ DEN V ŽIVOTĚ OLLIHO MÄKIHO 2D drama :30 VOLÁNÍ NETVORA: PŘÍBĚH ŽIVOTA 2D drama/fantasy :00 GHOST IN THE SHELL 3D akční/drama/sci-fi :30 ŠMOULOVÉ: ZAPOMENUTÁ VESNICE 3D animovaný, dobrodružný :00 VOLÁNÍ NETVORA: PŘÍBĚH ŽIVOTA 2D drama/fantasy

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé PŘEHLED AKCÍ pro dospělé Internetová soutěž Nejkrásnější milostné dopisy 1. 3. - 31. 3. 2017 Velká březnová internetová soutěž zaměřená na soukromou korespondenci slavných osobností. Fotosoutěž Nejlepší

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ÚNOR 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ÚNOR 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ÚNOR 2017 Do 19.2. EVA PEŠÁKOVÁ Oleje na plátně, šperky, umělecký smalt. 23.2. 31.3. GRZEGORZ SIDOROWICZ Výstava polského fotografa, který používá metodu kamera obscura.

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, LEDEN 2016

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, LEDEN 2016 KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LEDEN 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LEDEN 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LEDEN 2017 12.1. 19.2. EVA PEŠÁKOVÁ Vernisáž výstavy 12.1. v 17 hod. Oleje na plátně, šperky, umělecký smalt. Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod., So Ne 9 17 hod. Horní nám.

Více

PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2018

PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2018 PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2018 PŘEROV * V pátek 5.1. Maturitní ples GJB a SPgŠ třída 4.D, Městský dům Přerov, od 19 hod. * V sobotu 6.1. Maturitní ples GJŠ třída 4.B, Městský dům Přerov, od

Více

KULTURNÍ PŘEHLED BŘEZEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED BŘEZEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED BŘEZEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) KULTURNÍ A INFORMAČNÍ

Více

NOVÉ SLUŽBY PŘEHLED AKCÍ

NOVÉ SLUŽBY PŘEHLED AKCÍ NOVÉ SLUŽBY Absenční půjčování tabletů pro e-výpůjčky Od 16. 3. 2015 Uživatelé Městské knihovny v Přerově s platnou registrací budou moci od poloviny března v půjčovně pro dospělé nově využívat službu

Více

KULTURNÍ PŘEHLED BŘEZEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED BŘEZEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED BŘEZEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2016 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Zahájení bowlingového turnaje na XBOXu 3. října 2016 15,00

Více

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé PŘEHLED AKCÍ pro dospělé Změna v půjčování hudebních a audio CD Od 1. 3. 2019 Uživatelé s platnou registrací si mohou od března půjčovat libovolný počet CD, přičemž celková částka vypůjčených dokumentů

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2017 2.11. 30.12. MATKA A DCERA Halka Kočí obrazy, Dagmar Koverdynská dřevěné sochy Vernisáž 2.11. v 17 hod., prodejní výstava. Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod.,

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova ÚNOR 2016

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova  ÚNOR 2016 KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2014

PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2014 PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2014 PŘEROV * V sobotu 4.1. Stužkovací ples GJŠ 4.B Městský dům, od 20 hod. * V pátek 10.1. Stužkovací ples GJB a SPgŠ 4.BP Městský dům, od 20 hod. * V sobotu 11.1.

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ÚNOR 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED ÚNOR 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED ÚNOR 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí ke

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ DUBEN 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ DUBEN 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ DUBEN 2017 Do 30.4. LACO DECZI OBRAZY Výstava obrazů amerického jazzového trumpetisty. DO 30.4. PAVEL ONDRŮJ: LACO DECZI & CELULA NEW YORK V PŘEROVĚ Doprovodná výstava.

Více

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé PŘEHLED AKCÍ pro dospělé Internetová soutěž Králové českých detektivek 1. 3. - 31. 3. 2018 Velká březnová internetová soutěž o tři audioknihy zaměřená na české detektivní příběhy a jejich autory i hlavní

Více

PLESY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2012

PLESY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2012 PLESY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2012 PŘEROV * V pátek 6.1. Maturitní ples GJB a SPgŠ, oktáva Městský dům, od 20 hod. * V sobotu 7.1. Maturitní ples GJŠ, 4.B Městský dům, od 20 hod. * V pátek 13. 1. Maturitní

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ZÁŘÍ 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ZÁŘÍ 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ZÁŘÍ 2016 Do 4.9. HODOVÁ VÝSTAVA: IVAN MLÁDEK Oleje a grafiky známého zpěváka. Vernisáž 5.8. v 17 hod. Doprovodná expozice Michael Rolland. 8.9. 25.9. VÁCLAV ŠIPOŠ: KARIKATURY

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ LISTOPAD 2016 3.11. 30.12. FOTOGRAF JAN ČEP Průřez tvorbou přerovského fotografa k životnímu jubileu. Vernisáž 3.11. od 17 hod. 3.11. 30.12. KOVANÉ OBJEKTY JIŘÍ JURDA

Více

KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2016

PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2016 PLESY A KARNEVALY NA PŘEROVSKU A OKOLÍ 2016 PŘEROV * V pátek 8.1. Maturitní ples GJB a SPgŠ třída oktáva, Městský dům Přerov, od 20 hod. * V sobotu 9.1. Maturitní ples GJŠ třída 4.A Městský dům Přerov,

Více

NOVÉ SLUŽBY Bezdrátové připojení k síti Wi-Fi Možnost připojení k bezdrátové síti Wi-Fi na vlastním zařízení (tabletu, notebooku, chytrém telefonu) po dobu dvou hodin pro všechny registrované čtenáře a

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu,

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail: mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen-prosinec 2018 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Kroužek programování a zábavné robotiky 1. října 2018 16,15-17,45

Více

KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED LEDEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) KULTURNÍ A INFORMAČNÍ

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED ČERVENEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015 Městská knihovna v Přerově, příspěvková organizace Prodej vyřazených knih 01. 10. 2015 08,00 18,00 hod. Místo

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2017 3.12. ROZSVÍCENÍ BETLÉMA v 16 hod. 4.12. Z OČÍ DO OČÍ Setkání občanů s primátorem města, od 16 hod. Do 30.12. MATKA A DCERA Halka Kočí obrazy, Dagmar Koverdynská

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ PROSINEC 2016 Do 30.12. FOTOGRAF JAN ČEP Průřez tvorbou přerovského fotografa k životnímu jubileu. Do 30.12. KOVANÉ OBJEKTY JIŘÍ JURDA ml. Prodejní výstava. Do 31.12.

Více

KULTURNÍ PŘEHLED PROSINEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj.

KULTURNÍ PŘEHLED PROSINEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. KULTURNÍ PŘEHLED PROSINEC 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Klidné prožití

Více

PŘEHLED AKCÍ Ve stopách Oldřicha z Chlumu 1. 10. 31. 10. 2017 Říjnová internetová audiosoutěž pro všechny znalce a milovníky historických detektivních příběhů spisovatele Vlastimila Vondrušky. Soutěžní

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ČERVENEC 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ČERVENEC 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ČERVENEC 2017 Do 30.7. PŘEROV JE KRÁSNÝ Částečně časosběrný dokument přerovského fotografa Pavla Ondrůje představí velkoformátové snímky zachycující zákoutí města a jeho

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ŘÍJEN 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ŘÍJEN 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ŘÍJEN 2017 Do 29.10. MAREK MATĚJČEK: NEKONEČNÝ PŘÍBĚH Velkoformátové komiksové příběhy technikou perokresby. Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod., So Ne 9 17 hod. Horní nám.

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ KVĚTEN 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ KVĚTEN 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ KVĚTEN 2017 3. 28.5. ABSOLVENTSKÁ VÝSTAVA VÝTVARNÉHO OBORU Absolventská výstava výtvarného oboru ZUŠ B. Kozánka. Kresba, malba, koláže, prostorové objekty. Vernisáž 3.5.

Více

Čtenářská amnestie Od 1. 10. do 7. 10. v provozní době Na všech pracovištích Městské knihovny v Přerově budou na žádost prominuty sankční poplatky za upomínky všem čtenářům, kteří v pořádku vrátí všechny

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí ke

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ŘÍJEN 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ŘÍJEN 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ŘÍJEN 2016 29.9. 30.10. JITKA HANÁKOVÁ: PALIČKOVANÉ KRAJKY Paličkovaná krajka v různých podobách. 19.10. Ukázky paličkování od 9 17 hod. Otevírací doba: Út Pá 8 17 hod.,

Více

KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

Přehled akcí v Přerově a okolí

Přehled akcí v Přerově a okolí KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ČERVEN 2017 1. 25.6. IN AGONE Fotografie a malby členů ostravské umělecké skupiny Tres a Vladimíra Jaromíra Horáka. Vernisáž 1.6. v 17 hod. 12.6. Z OČÍ DO OČÍ Setkání

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ČERVEN 2016 2.6. - 25.6. VĚTŠÍ NEŽ VELKÁ VÝZVA Výstava fotografií Aleny Skřipské, vernisáž 2.6. od 17 hod. Součástí výstavy je charitativní koncert Pavla Nováka, od 19

Více

KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) KULTURNÍ A INFORMAČNÍ

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ZÁŘÍ 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ZÁŘÍ 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ZÁŘÍ 2017 Do 17.9. UMĚNÍ CUIJKU/ART OF CUIJK Hodová výstava, olejomalby, grafiky, fotografie, kované a keramické objekty umělců z holandského Cuijku. Od 22. 9. MAREK

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova PROSINEC 2015

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova  PROSINEC 2015 KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

Program týdne pro rodinu 2011

Program týdne pro rodinu 2011 Program týdne pro rodinu 2011 K týdnu pro rodinu připravují členská centra Asociace center pro rodinu aktivity na různých místech. Nabízíme Vám stručný přehled, více se dozvíte na domovských stránkách

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ DUBEN 2016 31.3. 24.4. OZVĚNY POST-ATOMOVÉ RENESANCE Václav Mach-Koláčný Obrazová výstava figurální a (ne)krajinářská tvorba. Vernisáž 31.3. od 17 hod. Otevírací doba:

Více

KULTURNÍ PŘEHLED KVĚTEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj.

KULTURNÍ PŘEHLED KVĚTEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. KULTURNÍ PŘEHLED KVĚTEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED SRPEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) KULTURNÍ A INFORMAČNÍ

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ SRPEN 2017

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ SRPEN 2017 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ SRPEN 2017 4.8. 17.9. UMĚNÍ CUIJKU/ART OF CUIJK Hodová výstava, olejomalby, grafiky, fotografie, kované a keramické objekty cuijkských umělců. Vernisáž výstavy 4.8. v

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ÚNOR 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín ve spolupráci

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

KALENDÁŘ AKCÍ 2017 den datum akce místo čas středa 4.1. Doba ledová: Mamutí drcnutí kino Mže 17,30 hod. středa film Broučkova rodina kino Mže

KALENDÁŘ AKCÍ 2017 den datum akce místo čas středa 4.1. Doba ledová: Mamutí drcnutí kino Mže 17,30 hod. středa film Broučkova rodina kino Mže KALENDÁŘ AKCÍ 2017 den datum akce místo čas středa 4.1. Doba ledová: Mamutí drcnutí kino Mže 17,30 hod. středa 11.1. film Broučkova rodina kino Mže 17,30 hod. film Listopad kino Mže 19,00 hod. 12.1. 13.1.

Více

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK PROGRAM MEKUC ČERVEN 2015 Pondělí 1. června až čtvrtek 4. června Městská knihovna Mělník TÝDEN ČTENÍ DĚTEM Program pro děti i rodiče konaný v rámci celorepublikové akce. Středa 3. června v 19.30 hodin

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské infocentrum

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj.

KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. KULTURNÍ PŘEHLED ČERVEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) KULTURNÍ A INFORMAČNÍ

Více

KULTURNÍ PŘEHLED LISTOPAD 2018 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj.

KULTURNÍ PŘEHLED LISTOPAD 2018 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. KULTURNÍ PŘEHLED LISTOPAD 2018 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) Přehled akcí

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

KULTURNÍ PŘEHLED KVĚTEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj.

KULTURNÍ PŘEHLED KVĚTEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ. Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. KULTURNÍ PŘEHLED KVĚTEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) KULTURNÍ A INFORMAČNÍ

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: KULTURA Tab. č. 01

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: KULTURA Tab. č. 01 Tab. č. 1 A) na GKU 1/216 Přerovský komorní orchestr : 74664 Přerov I-, Jiráskova 28/13 - komorní hudba GKU 2/216 KERAMIKA ÚJEZDEC : 227924 Přerov VI-Újezdec, Větrná 16/3 - lidové tradice GKU 3/216 Věra

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova Do VOJTĚCH & VLADIMÍR NOSKOVI Obrazy.

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova  Do VOJTĚCH & VLADIMÍR NOSKOVI Obrazy. KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá Datum Čas Název akce Místo konání sobota 1.12. 15.00-18.00 Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb VELKÝ POHÁDKOVÝ MEJDAN Vánoční dílny neděle 2.12. 09.00-18.00 Advent na náměstí - Reprodukovaná

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, LISTOPAD 2015. Do 1.11. VOJTĚCH & VLADIMÍR NOSKOVI Obrazy.

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, LISTOPAD 2015. Do 1.11. VOJTĚCH & VLADIMÍR NOSKOVI Obrazy. KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ČERVENEC 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ČERVENEC 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ ČERVENEC 2016 Do 2.8. ČAS NA KOLEJÍCH Fotografický cyklus mapující reálie železničního prostředí severní Moravy a Polska. Autor snímků: Pavel Ondrůj. Otevírací doba:

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu na rok 2015

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu na rok 2015 GVČ-1/15 Český rybářský svaz, místní Přerov Přerov, Přerov I -, U rybníka 134/13 : 185387 Činnost místní rybářského svazu Přerov GVČ-2/15 Radioklub OK2KJU Přerov Přerov, Přerov I -, Dvořákova 1535/24 :

Více

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce

KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce KALENDÁŘ AKCÍ OBCE LUTÍN 2015 kulturní, společenské a sportovní akce v obou částech obce Datum Název akce Stručný popis akce Pořadatel Místo konání akce 1.1. Novoroční výstup na Velký Kosíř 27. ročník

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

Tab. č. 17 Evidenční číslo Žadatel Nálež.

Tab. č. 17 Evidenční číslo Žadatel Nálež. Tab. č. 17 GVČ-001/15 Český rybářský svaz, místní organizace Přerov Ano Přerov, Přerov I - Město, U rybníka 1034/13 IČ: 18050387 Činnost místní organizace rybářského svazu Přerov 30 000 24 000 80 6 000

Více

březen červen fb.my/krasnalipa3

březen červen fb.my/krasnalipa3 březen červen 2018 www.krasnalipa.cz fb.my/krasnalipa3 Změna programu vyhrazena 7. 3. 10. 3. 14. 3. 18. 3. 21. 3. KULTURNÍ DŮM Emoji - promítání pro děti Zkrocení zlé ženy - divadlo Zahradnictví: Dezertér

Více

PLÁN AKCÍ ZUŠ BRUNTÁL, 2012/2013 II.pololetí Aktualizováno 24.4.2013 Datum Akce Zajišťuje organizačně ÚNOR. Vernisáž Vrbno pod Pradědem (Rozprým)

PLÁN AKCÍ ZUŠ BRUNTÁL, 2012/2013 II.pololetí Aktualizováno 24.4.2013 Datum Akce Zajišťuje organizačně ÚNOR. Vernisáž Vrbno pod Pradědem (Rozprým) PLÁN AKCÍ ZUŠ BRUNTÁL, 2012/2013 II.pololetí Aktualizováno 24.4.2013 Datum Akce Zajišťuje organizačně ÚNOR 1.2. (PÁ) Pololetní prázdniny žáků 6. 2. (ST) Výlet za uměním -VO - Opava, Ostrava -výstava 8,10

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI Úterý 1.8.2017 14:00 18:00 *VYJÍŽĎKA NA KONÍCH - FARMA KARLOVICE SRAZ NA RECEPCI 19:00

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

DVČ-005/17 KERAMIKA ÚJEZDEC,

DVČ-005/17 KERAMIKA ÚJEZDEC, Sídlo žadatele Celkový Schváleno IČ v r. 2016 počet DVČ-005/17 KERAMIKA ÚJEZDEC, z. s. Ano Větrná 106/3, Přerov VI-Újezdec, 750 02 Přerov IČ: 22709240 Pohybové aktivity 58 000 29 000 50,00 29 000 0 5 000

Více

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ SRPEN 2016

KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ SRPEN 2016 KULTURNÍ PŘEHLED V PŘEROVĚ A OKOLÍ SRPEN 2016 Do 2.8. ČAS NA KOLEJÍCH Fotografický cyklus mapující reálie železničního prostředí severní Moravy a Polska. Autor snímků: Pavel Ondrůj. 5.8. 4.9. HODOVÁ VÝSTAVA:

Více

PROGRAM MENS SANA o.p.s. Prosinec 2015

PROGRAM MENS SANA o.p.s. Prosinec 2015 PROGRAM MENS SANA o.p.s. Prosinec 2015 Aktivity (řazeno podle abecedy): Akce plánované v prosinci 2015 více u jednotlivých dnů: o Prodej na vánočním jarmarku Vyšší odborné školy sociální 1.12. 2015 o Návštěva

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

PROGRAM MENS SANA o.p.s. květen 2015

PROGRAM MENS SANA o.p.s. květen 2015 PROGRAM MENS SANA o.p.s. květen 2015 Důležité informace: Od 1. 11. 2014 do 31. 10. 2015 MENS SANA, o.p.s. realizuje projekt z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost s názvem Pracovat je normální

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2015

PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2015 PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2015 Důležité informace: Od 1. 11. 2014 do 31. 10. 2015 MENS SANA, o.p.s. realizuje projekt z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost s názvem Pracovat je normální

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu na rok 2014

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Grantového programu na rok 2014 GVČ-1/14 GVČ-2/14 GVČ-3/14 GVČ-4/14 GVČ-5/14 GVČ-6/14 GVČ-7/14 GVČ-8/14 KERAMIKA ÚJEZDEC Přerov, Přerov VI - Újezdec, Větrná 16/3 : 227924 Pohybové aktivity KERAMIKA ÚJEZDEC Přerov, Přerov VI - Újezdec,

Více

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: VOLNÝ ČAS A) na činnost Evidenční číslo Žadatel

Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 2016 Oblast: VOLNÝ ČAS A) na činnost Evidenční číslo Žadatel Přehled požadovaných a navržených finančních prostředků Dotačního programu na rok 216 A) na činnost Evidenční číslo DVČ-1/16 Český rybářský svaz, z.s. místní organizace Přerov U Rybníka 134/13, Přerov

Více

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova

Městské informační centrum. Kulturní a informační služby města Přerova KULTURNÍ PŘEHLED Městské informační centrum Náměstí T.G. Masaryka 7, 750 02 Přerov, tel.: 581 587 777, e-mail:mic@kis-prerov.cz Kulturní a informační služby města Přerova www.prerov.eu, www.kis-prerov.cz

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU PROSINEC NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 2. 12. 2010 - DDM 3. 12. 2010 - DDM VÁNOČNÍ KONCERT Program: vystoupení pěveckého sboru Hlásek posezení u kávy, čaje a cukroví prodej adventních věnců, drobné

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2019 PŘEROV A OKOLÍ Na provoz turistického informačního centra finančně přispívá Olomoucký kraj. www.ok-tourism.cz Najdete nás také na facebooku (MIC a MEIS Přerov) KULTURNÍ A INFORMAČNÍ

Více

KULTURNÍ AKCE ÚNOR 2017

KULTURNÍ AKCE ÚNOR 2017 KULTURNÍ AKCE ÚNOR 2017 KINO 6. pondělí 19.00 Padesát odstínů šedi USA erotické drama, 15-N 7. úterý 19.00 Velká čínská zeď 3D USA fantasy film v čes. znění, 12-N 8. středa 13.30 Tenkrát v ráji (Bio Senior)

Více

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla prezentuje město v oblasti kultury, historie a cestovního ruchu, plní funkci veřejných služeb občanům města, okolních obcí

Více

DKU-012/2019

DKU-012/2019 DKU-001/2019 Kulturní spolek Academic, z. s. tř. 17.listopadu 2, 75002 Přerov IČ: 60782323 činnost - pronájem zkušebny 7 200 5 000 69,44 2 200 0 4 000 68 3 200 DKU-002/2019 Smíšený pěvecký sbor Vokál z.

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

DVČ-006/19 KYNOLOGICKÝ SPOLEK PŘEROV

DVČ-006/19 KYNOLOGICKÝ SPOLEK PŘEROV DVČ-005/19 Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Přerov Ano U Rybníka 1034/13, Přerov I-Město, 750 02 Přerov IČ: 18050387 Celoroční volnočasové aktivity dětí, mládeže a dospělých 30 000 27 000

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí ve Zruči nad Sázavou

Přehled kulturních a sportovních akcí ve Zruči nad Sázavou Přehled kulturních a sportovních akcí ve Zruči nad Sázavou Kulturní akce: DUBEN 2016 Od 1. 2. 2016 Kurz šití a střihů - probíhající kurz, lektorka Dagmar Fnoučková - pořádá Město Zruč nad Sázavou - OKŠS

Více