podzim ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 6. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "podzim ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 6. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ"

Transkript

1 podzim 6. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

2 FOR DECOR & HOME PODZIM kontraktační veletrh dekorací, skla, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží FOR DECOR & HOME proběhl na výstavišti v Letňanech na začátku září Jedná se o jediný veletrh zaměřený na uzavírání kontraktů v České republice v oboru dekorací a dárků. Akce úspěšně navázala na své předešlé ročníky a prohloubila celkovou prestiž daného oboru na veletržní scéně. Renomovaní vystavovatelé plně obsadili dvě výstavní haly 3 a 4 a Vstupní hala byla věnována profesionální floristické přehlídce VÁNOČNÍ TRENDY. Hlavním tématem veletrhu byl již tradičně vánoční sortiment, který si přijeli objednat obchodníci z celé republiky. Kromě předvánoční nabídky byly na akci zastoupeny i dekorace celoroční, dále kuchyňské doplňky, zahradní dekorace a floristika a v neposlední řadě široké spektrum dárkového zboží. Všechny tyto obory mají na veletrhu již svou pevnou pozici a díky nim se akce stává oborově všestranně zaměřenou. Reprezentativní výstavní stánky připravily nejvýznamnější firmy na českém trhu, jimiž jsou velkoobchody, exkluzivní dovozci a výrobci. FOR DECOR & HOME se po obchodní stránce opět zařadil k velmi přínosné akci, nabídl komplexní sortiment v oboru, novinky i světové trendy. Umožnil setkání vystavovatelů se stávajícími i novými klienty v zajímavém akčním prostředí a poskytl i nezbytné kvalitní veletržní zázemí. STATISTIKA VELETRHU Počet vystavovatelů: 133 Čistá výstavní plocha (v m 2 ): 3947 Hrubá výstavní plocha (v m 2 ): 8900 Počet návštěvníků: 7794 Více než 70 % návštěvníků jsou obchodníci a odborníci OFICIÁLNÍ VOZY:

3 ZVEME VÁS FOR DECOR & HOME PODZIM 2019 termín: Veletrh s hlavní tematikou Vánoc zaměřený na uzavírání kontraktů zve své příznivce na podzimní konání akce opět na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Tradiční termín na začátku září i prezentace nosného vánočního sortimentu jsou garancí vysoké návštěvnosti odborníků. Představte své nové vánoční kolekce a novinky na jediné odborné akci pro dekorace a dárky v ČR. Veletrh proběhne ve výstavních halách 2, 3 a 6 za účasti nejdůležitějších firem v oboru. Výrobci, velkoobchody i výhradní dovozci mají možnost potkat nové obchodní klienty a uzavřít předvánoční kontrakty. Obchodní přínos akce je veliký, mnozí vystavovatelé zvětšují své výstavní plochy a kladné ohlasy jsou i ze strany nových zájemců. Souběžně s veletrhem proběhne poprvé v Letňanech i mezinárodní veletrh HODINY A KLENOTY a tradičně i mezinárodní výstava SBĚRATEL. Plánována je opět i designová přehlídka VÁNOČNÍ TRENDY, která již počtvrté přenese návštěvníky do úžasné atmosféry Vánoc dle nejnovějších světových trendů. JARNÍ A PODZIMNÍ KONÁNÍ VELETRHU Vzhledem ke specifické sezonnosti v oboru dekorací se akce koná dvakrát v roce: FOR DECOR & HOME - jaro kontrakty pro Velikonoce, jarní a letní sezonu, FOR DECOR & HOME - podzim předvánoční a celoroční kontrakty.

4 VYSTAVOVATELÉ SE PŘEDSTAVUJÍ ročníku veletrhu FOR DECOR & HOME 2018 se zúčastnilo mnoho renomovaných firem působících na českém trhu. Vystavovatelé představili své profesionální a působivé expozice ve dvou výstavních halách, přičemž akci vévodil duch Vánoc. Největší velkoobchody, exkluzivní dovozci i uznávaní výrobci prezentovali své aktuální vánoční kolekce, kompletní řady tradičních výrobků, novinky i trendy primárně za účelem uzavírání obchodních kontraktů. Veletrh se stal jediným místem na české veletržní scéně, kde obchodníci naleznou širokou nabídku z oblasti dekorací a dárků od mnoha dodavatelů a kde mohou porovnat zboží i obchodní podmínky. Jmenujme významné vystavovatele, kteří přichystali pro své klienty velké, nádherné a vánočně laděné expozice s komplexní nabídkou dekorací: AUTRONIC, CATTLEYA, DAKLS, DECORIUM, EDWILAN, FLOR- TREND, GD DESIGN, KERAMIKA HARASIM, KERAMIKA PISKÁČEK, KLIA, KOLOUCH IMPORT, MOREX, PARAMIT, PRODEX IMPORT, mezi tyto stálice patřil i velký stánek SIMONS TRADE ze Slovenska. Typickým vánočním sortimentem jsou svíčky, které měly na veletrhu velkolepou prezentaci od firmy Z - TRADE, své výrobky předvedla již tradičně i LIMA, BELLECANDLES, MANU- FAKTURA VÁLA a nově LUMA OBJEKT ze Slovenska. Také typické vánoční ozdoby byly nabídnuty z rukou nejpovolanějších: od výrobců IRISA, SLEZSKÁ TVORBA či NASTROM. Své pevné postavení mají na veletrhu i výrobky s celoročním využitím, například designové kuchyňské doplňky od lídra na trhu MOBAX či moderní dekorace od STAR DECO nebo BAKLY. Nechybělo ani vyhledávané dárkové zboží zastoupené velmi kvalitně, zvučné značky jako ALBI, ANDĚL PŘEROV, SIGIFUN a MIX TEE nabídly pestrou škálu originálních dárků. Zpestření veletržní nabídky přivezli zahraniční vystavovatelé: půvabný dárkový porcelán od polské firmy HANIPOL, bytový textil od AKTIV TRADE nebo oficiální zastoupení čínských firem pod hlavičkou SHANGHAI INTERNATIONAL TRADE. Je faktem, že na FOR DECOR & HOME vystavují stále nové a nové firmy, veletrh vyhledávají další obchodníci a dochází k uzavírání důležitých kontraktů. Lze konstatovat, že akce je nejdůležitější a jedinečnou veletržní událostí v oboru dekorací a dárků v ČR.

5 DOPROVODNÝ PROGRAM FLORISTICKÁ SHOW pořadatel: Profi Press s. r. o. floristka: LUCIE KULMANOVÁ téma: tvorba vánočních dekorací Na stánku časopisů FLORISTIKA a PROFI FLORISTA byla pořádána floristická show pod vedením uznávané floristky LUCIE KULMANOVÉ. Každý den byli návštěvníci veletrhu zasvěceni do tajů profesionálního aranžmá vánočních dekorací v kombinaci s živými květy. Nejen zajímavé ukázky floristické tvorby, ale i průvodní odborné slovo, přinesly inspiraci i nezbytné vědomosti k netradiční výrobě. Například adventní věnec z obyčejných šišek se v rukou floristky proměnil v originální a půvabnou vánoční dekoraci, kterou si může vytvořit každý z nás. Obliba těchto květinových show přináší veletržní akci každým rokem velké zpestření.

6 DOPROVODNÝ PROGRAM Rustikální harmonie Krása, ryzost, jednoduchost Autor: Tomáš Hakl Jemný dotek Křehkost, čistota, něžnost Autor: Jan Karnet Sladký moment Chvilkové omámení smyslů Autor: Matúš Danko Krása folklóru Tradice, barva, jedinečnost Autor: Petr Sikora

7 DOPROVODNÝ PROGRAM Ve Vstupní hale II se konala již tradičně prestižní floristická výstava na téma vánočních trendů. Čtyři tematické kompozice zachytily světové trendy v podání uznávaných českých floristů. Tomáš Hakl, Jan Karnet, Matúš Danko a Petr Sikora proměnili Vstupní halu v oázu vánoční pohody a dokonalého, umělecky ztvárněného interiéru. Hledání nových nápadů, produktů, materiálů, technik a barevných kombinací je bezedné, to jsou slova samotných floristů z třetích Vánočních trendů. Oslnivý, úchvatný a rozmanitý svět vánočních dekorací přinesl obohacení obchodní části veletrhu, inspiraci, novinky, umělecký pohled na daný obor a hlavně kouzelný zážitek pro všechny návštěvníky. FOTO Z VÝSTAVY...rustikální harmonie autor: Tomáš Hakl...jemný dotek autor: Jan Karnet ORGANIZÁTOR PETR SIKORA MEDIÁLNI PARTNER...sladký moment autor: Matúš Danko...krása folklóru autor: Petr Sikora HLAVNÍ PARTNER

8 MEDIÁLNÍ KAMPAŇ ukázka tramvajových polepů V marketingové kampani podzimního veletrhu FOR DECOR & HOME 2018 byly využity tradiční reklamní prvky především outdoorového charakteru. Vzhledem ke kontraktačnímu zaměření akce byla podpořena i cílená kampaň směrem k obchodníkům. Nosnou částí propagace veletrhu byla inzerce v odborných i lifestylových časopisech a stále větší podíl hraje internet a jeho sociální sítě. Různorodé způsoby reklamy zajistily vysokou návštěvnost obchodníků i odborníků, a tím i obchodní přínosnost akce. OUTDOOR BILLBOARDY v Praze a okolí POLEPY TRAMVAJÍ Praha Doprava v metru hlášení pro cestující AQUAPARK Průhonice Praha LCD reklama ukázka bb kampaně RÁDIA FREKVENCE 1 BLANÍK OLDIES BONTON TISK Pražské reklamní noviny: deník METRO; Letňanské listy oborové časopisy pro bydlení a lifestylové tituly: DOMOV, Dům a zahrada, FLORISTIKA, PROFI FLORISTA, časopis Golf, HOME, Pěkné Bydlení, Pražský express, Sofie Bydlení, TINA Bydlíme, Uniform ODBORNÁ TV STUDIA TV BYDLENÍ, TV FLORISTIKA INTERNET Cílená reklama na odborných webech pro bydlení Portály: hyperinzerce.cz; aukro.cz; SEZNAM.CZ; FACEBOOK; INSTAGRAM DIRECT MAIL KATALOG PRO OBCHODNÍKY cílená elektronická obesílka POZVÁNÍ NA AKCI - kompletní databáze klientů ABF, a.s. DIRECT POST tištěné vstupenky pro klienty vystavovatelů ukázka tištěné prezentace veletrhu Kontraktační veletrh dekorací, skla, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží je jedinou specializovanou akcí svého druhu v ČR. Jeho podzimní varianta se představí na výstavní ploše ve dvou nových halách letňanského výstaviště. Široký sortiment dekorací a dárků bude prezentován přímo výrobci, velkoobchody, exkluzivními dovozci i rodinnými manufakturami. V nabídce se objeví tradiční i nové firemní kolekce, novinky a také různorodé služby související s dekorováním a aranžováním. Podzimní FOR DECOR & HOME bude patřit především světu Vánoc a uzavírání předvánočních kontraktů, nebude chybět ani atraktivní doprovodný program a prestižní přehlídka VÁNOČNÍ TRENDY v podání předních floristů pořádaná v reprezentativní vstupní hale. Všichni odborníci, obchodníci i další návštěvníci se mohou těšit na dokonalé a profesionálně naaranžované expozice svých oblíbených firem a jako každý ročník se i nyní představí premiéroví vystavovatelé. Tato významná veletržní událost přinese nejen plnohodnotné kontraktační zázemí a nové obchodní možnosti, ale také inspiraci a aktuální trendy přenesené ze světové scény. Veletrh je zárukou kvalitní prezentace a vysoké návštěvnosti obchodníků i odborníků. PODZIMNÍ KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ podzim 2018 Kromě vánočního sortimentu si na veletrhu FOR DECOR & HOME našly své pevné místo také bytové doplňky a celoroční dekorace nezbytné pro dekorování interiérů. Návštěvníci i obchodníci si mohou vybrat dle svého vkusu z tradičních i nevšedních stylů, chybět nebude ani moderní či designové zboží. V nabídce jsou také oblíbené zahradní dekorace a doplňky na terasy a balkony. Nemohou chybět ani kuchyňské doplňky, jejichž designové pojetí je již moderním standardem. Extra kategorii zastupuje dárkové zboží širokého a různorodého spektra, bez něhož se neobejde žádný obchod ani žádná důležitá událost. Vyladěný a příjemný domov k tomu je zapotřebí bytový textil, obrazy, dekorativní osvětlení, floristické dekorace, sklo, keramika, hodiny a mnohé další. Tato široká škála krásných výrobků i různých stylů bude čekat na své zákazníky pod jednou střechou na letňanském výstavišti. Setkání nabídky a poptávky, nové obchodní kontakty, inspiraci, světové trendy a prestiž, to vše nabízí veletrh s puncem kvality a jedinečnosti v rámci České republiky. FOR DECOR & HOME zve do svých řad jak nové vystavovatele, tak návštěvníky, všem slibuje báječnou atmosféru, obchodního ducha i příjemné zážitky. Kontakty a detaily akce naleznete na OFICIÁLNÍ VOZY 14 veletrhy výstavy Svátek milovníků dárkových předmětů - podzimní FOR DECOR & HOME Blíží se kontraktační veletrh FOR DECOR & HOME, unikátní specializovaná akce v Česku. V termínu 6. až 8. září se v PVA EXPO PRAHA v Letňanech sejdou nejvýznamnější obchodníci, ale i fandové světa dekorací, skla, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží. Pro návštěvníky budou k vidění nejen trendy v oboru, ale také široký sortiment dekorací a dárků prezentovaný výrobci, velkoobchody, exkluzivními dovozci i rodinnými manufakturami. Co všechno akce přinese? Zářijový veletrh FOR DECOR & HOME bude jednou z nejvýznamnějších podzimních akcí, které v Česku představí novinky ze světa dárkového sortimentu a jejich inspirace světovými trendy. Budou k vidění expozice renomovaných firem zaměřené na oblast dárkového zboží i firemních dárkových předmětů, a to v široké škále materiálů a stylů. Své produkty budou prezentovat například společnosti ALBI, IN- -spi race, Rico Art, Anděl Přerov či PEHA GIFTS. Plyšové dárkové zboží vyhledávaných zahraničních značek uvede firma SI- GIFUN, dárky pro muže, například repliky historických zbraní a další zcela jedinečné předměty, nabídne firma Myris Trade. Užitečným dárkem jsou i lákavá dárková balení značkových čajů, které bude prezentovat společnost Mix Tee. V rámci atraktivního doprovodného programu nebude chybět přehlídka VÁNOČNÍ TRENDY, která se odehraje pod taktovkou předních floristů ve vstupní hale 2 areálu PVA EXPO PRAHA. Návštěvníci se budou moci seznámit s propojením vánočních tradic a desig - nových a módních novinek, s dokonalým laděním dekorací pro různé typy interiéru 05/18 a s předstihem poznat nápady a styly, které ovládnou letošní zimní svátky. Významnou součástí doprovodného programu budou i akce zaměřené na svět floristiky. Časopis FLORISTI KA chystá výstavu a FLORISTICKOU SHOW v podání floristky Lucie Kolma nové, a to v hale 4. Návštěvníci si budou moci osahat aranžérské dovednosti profesionálů, diskutovat a načerpat informace nejen o zá klad - ních pravidlech aranžování, ale i o aktu álních světových trendech a novinkách oboru. Program veletrhu opět obohatí i velmi oblíbený workshop Luxusní balení dárků pořádaný Radkou Křivánkovou, odbornicí na tuto oblast. Co bude stěžejním tématem? Představí zejména téma ECO v dárkovém balení, například využití papírových krabic k výrobě dekorací a originálního dárkového balení. Tento ukázkový program si získal velkou pozornost návštěvníků i médií již na předchozí akci. Workshopy poběží každý den a budou doplněny také Výstavou dárkového balení v hale 4. Na své si přijdou i návštěvníci, kteří poptávají zahradní dekorace a doplňky na terasy a balkony. Nemohou chybět ani kuchyňské doplňky, jejichž designové pojetí je již standardem moderní doby. Všichni zájemci, kteří lpí na tom, aby byl jejich domov vyladěný a příjemný, mohou čerpat inspiraci v sekcích s bytovým textilem, obrazy, dekorativním osvětlením, floristickými dekoracemi, sklem, keramikou a dalšími. Více informací o veletrhu najdete na

9 SEZNAM VYSTAVOVATELŮ FOR DECOR & HOME PODZIM 2018 Aktivtrade Ltd AKTUAL s.r.o. ALBI Česká republika a.s. Alena Fedorová Aleš Kuchař - Darré Náchod s.r.o. Anděl Přerov s.r.o. Ariana perské koberce s.r.o. AUKRO s.r.o. AUTRONIC, s.r.o. B.C.Art s.r.o. BAKLY s.r.o. BAUER MEDIA, v.o.s. BDK-GLASS, spol. s r.o. BELLECANDLES s.r.o. BKS DECOR s.r.o. BUREŠ ART s.r.o. CATTLEYA CCB, spol. s r. o. Clever Boy s.r.o. CRYSTAL B s.r.o. Czech Houses, s.r.o. Časopisy pro volný čas s.r.o. České svíčky s.r.o. Český Internet s.r.o. ČESKÝ ROZHLAS ČEZ, a. s. Dakls s.r.o. Dallmayr Vending & Office, k.s. DALTEN media s.r.o. EDWILAN spol. s r.o. EMOS spol. s r.o. ESPRIT BOHEMIA s.r.o. FaKOPA s.r.o. FISOBAR stone s.r.o. Fleur imitée - Ing. Svobodová Alena Florasystem CZ, s.r.o. FLORTREND s.r.o. FLOWERGIFTS a. s. FORD MOTOR COMPANY, s. r. o. GD design s.r.o. GMF AQUAPARK PRAGUE, a.s. Hanghzou Maoguang Industrial co., ltd. HANIPOL F. H. ARKADIUSZ HANIK Happy Materials s.r.o. Harasim velkoobchod s.r.o. HyperMedia, a.s. Charita dětem z.s. Chaudry&Goraya s.r.o. Imedium s.r.o. IN publishing group s.r.o. IN-spirace s.r.o. Ing. Zdeňka Chmelařová - ZDEKOR Internetové Vinařství INTERSERVIS Export - Import s.r.o. IRISA, výrobní družstvo Ivana Jandová - Vánoční ozdoby Jaga Media, s.r.o. Jaroslav Kolář K-Square s.r.o. KLIA PRAHA s.r.o. Kozák Svitavy s.r.o. Libor Polomský - Kvalita v kuchyni LIMA plus spol. s r.o. LIRAN, spol. s r.o. LUMA OBJEKT, s.r.o. Manufaktura Vála - Eva Šípková Marián Fořt ABSTRACT STUDIO Media Group Services s.r.o. Meteor CEE Czech Republic s.r.o. Mgr. Dominika Bučková Miroslava Kolouchová MIX-TEE velkoobchod,s.r.o. MOBAX ČR s.r.o. Monika Prouzová MOREX, spol. s r.o. MYRIS TRADE s.r.o. Nastrom Xmas s.r.o. NetWebs s.r.o. NEW GARDEN s.r.o. OBHAJOBA PASTELKY s.r.o. Operátor ICT, a.s. PANEL PLUS PRESS s.r.o. PARAMIT s.r.o. Pavla Kylarová - CHOCOME Pavlína Bálková PEHA GIFTS, s.r.o. Petr Sikora PISKÁČEK PRAHA, spol. s r.o. PLANTA s.r.o. Pražská čokoláda s.r.o. PRODEX Import s.r.o. Profi Press s.r.o. Radka Křivánková Reality pro ženy s.r.o. SANNY TEA s.r.o. Shanghai Hongda Stationery co., Ltd. Shanghai International Trade and Promotion Co, Ltd. Shenghzou imadel trade co., ltd. sigifun s.r.o. SIMONS TRADE s.r.o. Slezská tvorba, výrobní družstvo Spolek rodičů a přátel zdravotně postižených dětí Daneta Srdeční záležitost s.r.o. Stanislav Beránek StarDeco s.r.o. STORGE s.r.o. Super-Lock s.r.o. Svépomocí.cz s.r.o. SVITR a.s. TAJNYK s.r.o. - PETITE FRANCE BOULANGERIE Trade Concept s.r.o. TradeOnline s.r.o. TV Bydlení s.r.o. UNIFORM PRAHA spol. s r.o. VINICOLA s.r.o. VitaJuwel CZ - Monzyport s.r.o. VLTAVA LABE MEDIA a.s. Voleks company s.r.o. WAGA s.r.o. Z - TRADE s. r. o. Zdeňka Plchová Kouzlo starých časů

10

11 VELETRŽNÍ SPRÁVA POŘADATEL ABF, a.s. Beranových Praha 9 - Letňany PRACOVIŠTĚ KORESPONDENČNÍ ADRESA Dělnická 213/ Praha 7 - Holešovice tel.: ŘEDITELKA OBCHODNÍHO TÝMU Ing. arch. Maria Wohlrabová T: M: wohlrabova@abf.cz MANAŽERKA VELETRHU FOR DECOR & HOME Soňa Scheeová T: M: scheeova@abf.cz PRODUKCE Martina Králová T: M: kralova@abf.cz ZVEME VÁS NA PODZIMNÍ TERMÍN VELETRHU A NA JARNÍ TERMÍN VELETRHU

12 ZÁVĚREČNÁ 7. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ZPRÁVA jaro

13 FOR DECOR & HOME JARO 2019 STATISTIKA VELETRHU Počet vystavovatelů: 75 Čistá výstavní plocha (v m 2 ): 2450 Hrubá výstavní plocha (v m 2 ): 5000 Počet návštěvníků: 4521 OFICIÁLNÍ VOZY: 7. kontraktační veletrh dekorací a dárků FOR DECOR & HOME se uskutečnil na výstavišti v Letňanech v Hale. Jedná se o jedinou odbornou akci v dané oblasti v ČR, která se orientuje na uzavírání kontraktů, a které se účastní nejdůležitější subjekty na trhu. Již potřetí byla lednová akce zaměřena na specifické téma jarních dekorací, neboť tento sortiment svou sezónností vyžaduje obchodní nabídku s brzkým termínem konání. Veletrh zaznamenal nárůst v obsazenosti plochy i v počtu vystavovatelů. Profesionálně naaranžované expozice obsadily o celý jeden sektor větší plochu a nabídly sortiment pro nadcházející Velikonoce, svátek sv. Valentýna či MDŽ. V nabídce firem však figurovaly i celoroční a zahradní dekorace, kuchyňské doplňky a široké spektrum dárkového zboží. V rámci veletrhu se uskutečnil také inspirativní doprovodný program v jarním duchu, poprvé byla uspořádána floristická výstava JARNÍ TRENDY v podání velmi významných floristů. Obchodní atmosféra, velkolepé výstavní stánky i prezentace novinek a trendů potvrdily důležitost této specializované veletržní události.

14 FOR DECOR & HOME JARO 2020 termín: ledna 2020 Veletrh s jarní tematikou v oboru dekorací a dárků pozve své příznivce k účasti do PVA EXPO PRAHA v Letňanech opět v lednovém termínu Z kladných ohlasů vyplývá, že brzký termín konání je přínosnou variantou, jak nabídnout obchodníkům jarní sortiment. Vystavovatelé, odborníci i obchodníci se mohou spolu s návštěvníky opět těšit na rozkvetlou výstavní halu plnou nových obchodních možností a inspirace. Přichystejte si své novinky a předveďte své jarní trendy 2020 na jediné odborné akci pro dekorace a dárky v ČR. JARNÍ A PODZIMNÍ KONÁNÍ VELETRHU Vzhledem ke specifické sezonnosti v oboru dekorací se akce koná dvakrát v roce: FOR DECOR & HOME - jaro kontrakty pro Velikonoce, jarní a letní sezonu, FOR DECOR & HOME - podzim předvánoční a celoroční kontrakty. ZVEME VÁS

15 VYSTAVOVATELÉ SE PŘEDSTAVUJÍ... Na české veletržní scéně si specializovaný veletrh dekorací a dárků FOR DECOR & HOME již vybudoval svou pevnou pozici. Je tomu tak především díky účasti nejdůležitějších firem v oboru, mezi které se řadí výrobci, velkoobchody, výhradní dovozci i rodinné manufaktury. Počet vystavovatelů na jarní verzi akce 2019 se zvýšil na 75 z loňských 65, přičemž někteří vystavovali v Letňanech poprvé. Vystavovatelé prezentovali svůj bohatý sortiment v profesionálně naaranžovaných stáncích, které obsadily výstavní plochu čtyř sektorů. Jmenujme tradiční významné firmy, jejichž expozice patřily mezi největší a velmi působivé: DECORIUM, SIMONS TRADE, EDWILAN, DAKLS, AUTRONIC, PARAMIT, KE- RAMIKA HARASIM. Obchodníci zajisté uvítali i možnost uzavírání jarních kontraktů s důležitými vystavovateli, kteří měli svou lednovou premiéru, například MOREX, Z-TRADE či GD DESIGN. Velkou oblibu si získali renomovaní čeští výrobci jako AN- DĚL PŘEROV či KOZÁK SVITAVY. Hodnotně byl posílen i obor keramiky, své umělecké keramické modely předvedl uznávaný Jaroslav ŠAFR, k vidění byl Ateliér HUBART a Keramika STRUNOVI. A co by bylo jaro bez floristiky? Na tuto otázku odpověděly půvabné expozice FLORASYSTEM, FLEUR IMITÉE nebo zcela originální proutěné dekorace Ireny Klamertové. Kromě jarní tematiky vystavovatelé nabídli i široký sortiment celoročních dekorací a potřeb pro domácnost. Mezi hlavní představitele designových bytových doplňků se řadí STARDE- CO a důležitými stálicemi na trhu s dárkovým zbožím jsou například IN-SPIRACE a SIGIFUN. Veškerý různorodý sortiment nabídl jarní veletrh FOR DECOR & HOME na bázi profesionální obchodní platformy. Nechyběly ani aktuální firemní kolekce, novinky a trendy, které se stávají kořením každé veletržní události.

16 DOPROVODNÝ PROGRAM JARNÍ TRENDY UNIKÁTNÍ FLORISTICKÁ PŘEHLÍDKA Čtyři profesionální floristé z České republiky a Slovenska připravili exkluzivně při příležitosti konání veletrhu umělecký zážitek pro odborníky i laiky. Přehlídka s tematikou blížícího se jara inspirovaná světovými novinkami vzešla z dílen významných floristů: Kláry Záleské a Vlasty Sekyrkové z Česka a od slovenských tvůrců Zuzany Krčmárové a Petera Vaculy. JARNÍ TRENDY svým pojetím navázaly na svého předchůdce - VÁNOČNÍ TRENDY, které sklidily mimořádný úspěch u návštěvníků podzimního veletrhu FOR DECOR & HOME. Také tentokrát autoři předvedli dokonalou uměleckou podívanou ve čtyřech výstavních kójích plných inspirace, estetiky a jarní atmosféry. Každý tvůrce svým osobitým přístupem naaranžoval interiérovou scénu, jejíž dominantou byla právě floristika. Originalita, nevšední barevná harmonie a dokonalý soulad interiérových prvků s floristickými dekoracemi, to jsou charakteristické prvky pro tvůrčí pojetí jara. Názvy jednotlivých trendů a jejich fotografie vystihují nejlépe jarní atmosféru, kterou umělci vdechli své expozici....jaro v rozpuku floristka: Vlasta Sekyrková, MISTRYNĚ ČESKÉ REPUBLIKY V OBORU PRO ROK 2018 motiv: inspirace čistou krásou přírody, harmonií a sněním, bílá jakožto symbol končící zimy a nastupující barvy jara... jaro trochu jinak floristka: Zuzana Krčmárová, Slovensko motiv: netradiční kombinace barev, tyrkysové a korálové, jež jsou symbolem chladu a tepla...proměny floristka: Klára Záleská, Česká republika motiv: láska, víra a naděje jakožto symboly jarního období, s jarem je spjatá také přírodní hnědá a hladké větve bez listů...jarní království florista: Peter Vacula, Slovensko motiv: znovuzrození, vůně, harmonie dominance hnědé coby symbol suché trávy a rašící barevné hyacinty ORGANIZÁTOR PETR SIKORA ODBORNÝ PARTNER

17 Nakladatelství odborných floristických časopisů PRO- FI PRESS prezentovalo po celou dobu konání veletrhu svou činnost formou výstavy, v rámci které byla pořádána i floristická show. Společnost nezapřela název svých specializovaných časopisů Floristika a Profi Florista, neboť připravila pro návštěvníky dokonalý výstavní stánek, který byl zakomponován v kulisách živé přírody. Jaro na této expozici bylo skutečné, zástupci nakladatelství předvedli možnosti velkého květinového aranžmá z prvosenek doplněného originálně dekorovanými stromy. Báječné nápady a inspirace z této floristické výstavy jsou vhodné ke ztvárnění na terase nebo přímo na květinovém záhonu. Dle návodu populárních časopisů Floristika a Profi Florista vykouzlíte romantické zahradní zákoutí. FLORISTICKÁ VÝSTAVA V KULISÁCH PŘÍRODY POŘADATEL: NAKLADATELSTVÍ PROFI PRESS s.r.o. ODBORNÉ ČASOPISY: Floristika / Profi Florista

18 MEDIÁLNÍ PARTNER FLORISTICKÁ SHOW pořadatel: VIOLA ZEITHAMLOVÁ odborná spolupráce: Floristika / Profi Florista Uznávaná floristka VIOLA ZEITHAMLOVÁ předváděla své kreativní umění na floristických show, která probíhala v rámci výstavy časopisů Floristika a Profi Florista. Atmosféra odrážela téma jara a také velikonočního dekorování. Návštěvníci byli například zasvěceni do tajů, jak si vytvořit dokonalý květinový pugét a jaké profesionální parametry musí takovéto aranžmá splňovat. A další inspirace? Kytice živých květin s velikonočním námětem docílíte přidáním dekorativních peříček. Nebo si přejete naaranžovat lehce povislé živé květy? K tomu poslouží nižší ikebana atypického tvaru doplněná pnoucími pokojovými květinami, které můžete oživit perličkami. Toto vše mohli návštěvníci zhlédnout a také slyšet v profesionální instruktáži s kulisou živé přírody originálně pojatého výstavního stánku. DOPROVODNÝ PROGRAM

19 MEDIÁLNÍ KAMPAŇ ukázka tramvajových polepů Marketingová kampaň jarního veletrhu FOR DECOR & HOME 2019 byla realizována ve stejném duchu jako u podzimní verze Pro propagaci veletrhu byly využity osvědčené reklamní prvky, například billboardy a polepy tramvají. Podstatnou měrou přilákala návštěvníky také inzerce v časopisech zaměřených na bydlení. Kontraktační cíl akce byl podpořen cíleným pozváním obchodníků prostřednictvím direct mailingu a důraz byl kladen také na internetový marketing. Nemalou měrou oslovila kampaň veletrhu i širokou veřejnost, která si přišla prohlédnout výstavu Jarní trendy a získat inspiraci pro nadcházející jaro. OUTDOOR BILLBOARDY v Praze POLEPY TRAMVAJÍ Praha AQUAPARK Průhonice Praha LCD reklama ukázka bb kampaně RÁDIA CITY, BONTON, BLANÍK TISK Pražské reklamní noviny: deník METRO - celostránková inzerce oborové časopisy pro bydlení a lifestylové tituly: DEKOR, DOMOV, FLORISTIKA, PROFI FLORISTA, HOME, MOJE Bydlení, Sofie Bydlení, TINA Bydlíme, Uniform ODBORNÁ TV STUDIA TV BYDLENÍ, TV FLORISTIKA INTERNET Cílená reklama na odborných webech pro bydlení Portály: seznam. cz; hyperinzerce.cz FACEBOOK INSTAGRAM DIRECT MAIL KATALOG PRO OBCHODNÍKY - cílená elektronická obesílka POZVÁNÍ NA AKCI - kompletní databáze klientů ABF, a.s. DIRECT POST tištěné vstupenky pro klienty vystavovatelů ukázka tištěné prezentace veletrhu

20 SEZNAM VYSTAVOVATELŮ FOR DECOR & HOME JARO 2019 A.R.T. Media Alena Fedorová Aleš Kuchař - Darré Náchod Anděl Přerov s.r.o. Art-n-coffee, spol. s r.o. AUTRONIC, s.r.o. BKS DECOR s.r.o. Cesty dřeva CRYSTAL B s.r.o. Dakls s.r.o. EDWILAN spol. s r.o. ESPRIT BOHEMIA s.r.o. FIBER CONNECTIONS s.r.o. FISOBAR stone s.r.o. Fleur imitée - Ing. Svobodová Alena Florasystem CZ, s.r.o. FORD MOTOR COMPANY, s. r. o. FRANCESCA DESIGN INDIA GD design s.r.o. Harasim velkoobchod s.r.o. HEFAISTOS spol. s r.o. HyperMedia, a.s. Charita dětem z.s. IN-spirace s.r.o. INTERSERVIS Export - Import s.r.o. Ivana Musilová Jaga Media, s.r.o. Jan Lála Jaroslav ŠAFR KERAMIKA ANDREAS Klamertová Irena KLIA PRAHA s.r.o. KOMYS, s.r.o. Kozák Svitavy s.r.o. Květuše Gebrt Strunová Lenka Bařinová Libor Polomský - Kvalita v kuchyni MAFRA Print, a.s. Magistrát hlavního města Praha Marián Fořt ABSTRACT STUDIO Městská část Praha 18 Mgr. Iva Hubáčková Mgr. Markéta Rigová - Nejkrásnější dárek.cz Miroslava Kolouchová Monika Prouzová MOREX, spol. s r.o. MYRIS TRADE s.r.o. OM SAI INTERNATIONAL PANEL PLUS PRESS s.r.o. PARAMIT s.r.o. Pavlína Bálková PB Group Sylwia Sadowska PEHA GIFTS, s.r.o. Petr Dobrý Petr Sikora Profi Press s.r.o. Přírodní dekorace s.r.o. Radka Křivánková sigifun s.r.o. SIMONS TRADE s.r.o. Srdeční záležitost s.r.o. StarDeco s.r.o. STONES Catering s.r.o. Svépomocí.cz s.r.o. Světlo Boží UNIFORM PRAHA spol. s r.o. UNIVERSUM s.r.o. VIKI FRUIT s.r.o. VitaJuwel CZ - Monzyport s.r.o. VLTAVA LABE MEDIA a.s. WAGA s.r.o. WET-WEST EAST TRADING,spol.s r.o. Z - TRADE s. r. o. Zdeňka Plchová Kouzlo starých časů

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forhomedecor.cz 3. 5. 9. 2015 VELETRH FOR HOME DECOR Premiéra specializovaného kontraktačního veletrhu dekorací,

Více

podzim ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 2. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ

podzim ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ  2. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ podzim 2. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.fordecor.cz 8. 10. 9. 2016 VELETRH FOR DECOR & HOME PODZIM 2016 2. kontraktační veletrh

Více

podzim ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ 4. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ

podzim ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ   4. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ podzim 4. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.fordecor.cz 7. 9. 9. 2017 VELETRH FOR DECOR & HOME PODZIM 2017 4. kontraktační veletrh

Více

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech.

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. OBSAH PREZENTACE POŘADATEL VELETRŽNÍ AREÁL CHARAKTERISTIKA VELETRHU NOMENKLATURA BILANCE CENA PLOCHY

Více

Závěrečná zpráva 2015

Závěrečná zpráva 2015 Úvodní slovo 21. ročník specializované výstavy nových projektů bydlení proběhl ve dnech 19. - 22. března 2015 v PVA Expo Praha-Letňany. Výstava Bydlení, nové projekty se během své existence stala nejvyhledávanější

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Stavební veletrhy Brno 2014 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Novinky pro rok 2014 Zkrácení doby veletrhu středa - sobota Posílení návštěvnosti koncových zákazníků segment B2C změna otevírací doby 10:00

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Veletrh DSB Dřevo a stavby Brno je samostatným veletrhem v rámci Stavebních veletrhů

Více

MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ

MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ 28. MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ DESIGN GALLERY PREZENTACE MLADÝCH DESIGNÉRŮ www.hodinyaklenoty.cz ORGANIZÁTOR

Více

Závěrečná zpráva veletrhu Bydlení 2013

Závěrečná zpráva veletrhu Bydlení 2013 Letošní 19. ročník specializované výstavy nových projektů Bydlení 2013 proběhl ve dnech 21.-24. března 2013 v PVA Letňany a je již minulostí. Tento rok představil veletrh několik zásadních novinek, z nichž

Více

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA 1 /OBSAH/ PVA EXPO PRAHA...3 BOARDY...4 TRIBOARD PEVNÉ BILLBOARDY MOBILNÍ BILLBOARDY VENKOVNÍ PLOCHA AREÁLU...5 VLAJKY POKLADNY PLOCHY NA OPLOCENÍ

Více

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity Obsah: - Charakteristika veletrhu - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018 - GASTRONOMICKÁ TOUR po krajích ČR

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

Newsletter Září Září s patchworkem.. Ještě více patchworku... Obsah

Newsletter Září Září s patchworkem.. Ještě více patchworku... Obsah Prague Patchwork Meeting Newsletter Newsletter Září 2014 Obsah 2 Uvod 3 4 4 5 FOR DECOR2014 Projekt Sněhová vločka Patchworkové časopisy Quiltovací vzor + Ještě více patchworku... www.sicistroj.cz www.sicistroje-shop.cz

Více

Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, Praha 3 Tel.: , Fax: ,

Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, Praha 3 Tel.: , Fax: , 16. ročník specializované výstavy nových PROJEKTŮ bydlení ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2010 Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, 130 00 Praha 3 Tel.: +420 2 67 31 55 85-88, Fax: +420 2 67 31 55 89,

Více

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO STAVEBNÍ VELETRHY BRNO VELETRHY POSTAVENÉ PRO VÁS Souběžně probíhají: 20. 23. 4. 2016 Brno Výstaviště Stavte s námi! DŘEVO A STAVBY BRNO VELETRH NÁBYTKU A INTERIÉROVÉHO DESIGNU VELETRH PTÁČEK NÁRODNÍ STAVEBNÍ

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA ZÁKLADNÍ INFORMACE Reklama, Polygraf 2011 18. ročník veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů Termín konání: 23. 25. března 2011 Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice Pořadatel: M.I.P. Group, a.s.

Více

Rok 2013 - ve znamení proměny. Nabídka pro AMSP ČR

Rok 2013 - ve znamení proměny. Nabídka pro AMSP ČR Rok 2013 - ve znamení proměny Nabídka pro AMSP ČR Souběžně pořádané akce: Veletrhy URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO propojení novinek a trendů v oborech komunálních a enviromentálních technologií

Více

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH Hlavní téma veletrhu: ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV představení veletrhu Souběžně probíhající veletrhy: FOR THERM FOR WOOD BAZÉNY, SAUNY & SPA FOR WASTE & WATER www.forarch.cz

Více

18.říjen 2016 Konferenční centrum Vision CONSEQ PARK Velká Chuchle 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ.

18.říjen 2016 Konferenční centrum Vision CONSEQ PARK Velká Chuchle 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. 22. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 18. 10. 2016 - Radotínská 69/34, Praha PRO KOHO JE AKCE URČENA Odborníci z oblasti pořádání eventů Oborové B2B setkání event manažerů,

Více

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Obsah O nás... 2 Profil projektů... 2 O portálu www.fotogaleriekoupelny.cz... 3 Reklama na www.fotogaleriekoupelny.cz... 4 A, Balíčky pro firmy... 4 B, Bannery... 5 C, PR

Více

...pozvánka s volnou vstupenkou. www.reklama-fair.cz

...pozvánka s volnou vstupenkou. www.reklama-fair.cz ...pozvánka s volnou vstupenkou Pořadatel: Hlavní partner: www.reklama-fair.cz 18. veletrh reklamy, médií, polygrafie a obalů Poukázka na volnou vstupenku Zde je místo pro nalepení vizitky! Výstaviště

Více

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE Vážení členové Svazu polygrafických podnikatelů, získejte konkurenční výhodu a prezentujte svá tiskovářešení a nabídku sortimentu na největším odborném veletrhu NABÍDKA

Více

Rok 2013 - ve znamení proměny

Rok 2013 - ve znamení proměny Rok 2013 - ve znamení proměny Souběžně pořádané akce: Veletrhy URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO propojení novinek a trendů v oborech komunálních a enviromentálních technologií a služeb s regionálními

Více

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Obsah O nás... 2 Profil projektů... 2 O portálu www.krbyfotogalerie.cz... 3 Reklama na www.krbyfotogalerie.cz... 4 A, Balíčky pro firmy... 4 B, Bannery... 5 C, PR články,

Více

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS!

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROFESIONÁLNÍ ŘEŠENÍ DOKONALÝ SERVIS AKTIVNÍ PŘÍSTUP DLOUHOLETÁ PRAXE V OBORU V TUZEMSKU I ZAHRANIČÍ SPOLEHLIVÁ KOMUNIKACE DOBRÝ POCIT ZE SPOLUPRÁCE.A URČITĚ ZARUČENÝ

Více

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků

19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků 19. Trend Event 9. dubna 2015 Konferenční centrum U Hájků Pro PARTNERY A VYSTAVOVATELE přináší akce příležitost aktivní prezentace svého portfolia produktů a služeb a především novinek před vybranou cílovou

Více

bonusy slevy KATALOG PRO OBCHODNÍKY

bonusy slevy KATALOG PRO OBCHODNÍKY bonusy slevy a VÝHRADNĚ NA VELETRHU KONTRAKTAČNÍM VELETRHU DEKORACÍ, SKLA, BYTOVÝCH A KUCHYŇSKÝCH DOPLŇKŮ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ 6. 8. 9. 2018 OBSAH AUTRONIC, s.r.o.... 3B05 BAKLY s.r.o.... 4A01 BDK-GLASS,

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

POLABSKÝ MOTÝL. Zadání úkolů. motto soutěže: J A R N Í I N S P I R A C E 13.ročník SOUTĚŽE

POLABSKÝ MOTÝL. Zadání úkolů. motto soutěže: J A R N Í I N S P I R A C E 13.ročník SOUTĚŽE POLABSKÝ MOTÝL 2013 Zadání úkolů motto soutěže: J A R N Í I N S P I R A C E 13.ročník SOUTĚŽE Cíl: Vytvořit ucelenou expozici na téma Jarní inspirace Definice: floristika patří k tvůrčím profesím, pracuje

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

Dejte minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2015!

Dejte minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2015! Dejte minulosti budoucnost s veletrhem PAMÁTKY 2015! V termínu od 22. do 23. října 2015 se na výstavišti v pražských Holešovicích uskuteční 4. ročník mezioborového veletrhu obnovy, financování, využití

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Jste připraveni na obchodování s Čínou? Mgr. Zuzana Jesenská Exportní konzultant potravinářství,

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Jste připraveni na obchodování s Čínou? Mgr. Zuzana Jesenská Exportní konzultant potravinářství, SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Jste připraveni na obchodování s Čínou? 6. 3. 2018 Mgr. Zuzana Jesenská Exportní konzultant potravinářství, zdravotnictví, živé vědy ZAHRANIČNÍ SÍŤ CZECHTRADE ZAHRNUJE 51

Více

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek Czech Design Week O projektu: Festival chce založit tradici mezinárodně pojaté přehlídky designu, tedy propojení Prahy, českých regionů a zahraničí. Nepůjde jen o klasickou výstavu, ale zároveň o vytvoření

Více

Vánoční atmosféra zámeckého hotelu

Vánoční atmosféra zámeckého hotelu inspirace TEXT A FOTO Arnošt Jílek Vánoční atmosféra zámeckého hotelu Většina z nás tráví vánoční svátky v kruhu svých přátel v prostředí svého domova. Co se však jednou oprostit od zažitých tradic, vyvarovat

Více

Závěrečná zpráva z akce: Prezentace nábytkářského průmyslu z ČR prostřednictvím CzechTrade v Číně

Závěrečná zpráva z akce: Prezentace nábytkářského průmyslu z ČR prostřednictvím CzechTrade v Číně Závěrečná zpráva z akce: Prezentace nábytkářského průmyslu z ČR prostřednictvím CzechTrade v Číně Termín konání: 14. září 2007 Místo konání: I. Úvod Shanghai, Čína, areál výstavního komplexu New International

Více

RESTA Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace

RESTA Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace Ve dnech 26. 29. dubna 2017 se v areálu Litevského výstavního a kongresového centra LITEXPO v hlavním městě Vilnius uskuteční specializovaná stavební výstava

Více

ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů 5-8.11. Caravaning Brno je nejen odborným veletrhem, ale i komunitním setkáním příznivců životního stylu, k němuž patří svobodné a nezávislé

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 1. 11. 2018 Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Komplex veletrhů Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb Mezinárodní veletrh

Více

Zveme Vás k účasti a návštěvě největšího veletrhu elektrotechniky v ČR

Zveme Vás k účasti a návštěvě největšího veletrhu elektrotechniky v ČR Zveme Vás k účasti a návštěvě největšího veletrhu elektrotechniky v ČR Ve dnech 24. 27. 3. 2015 se na brněnském výstavišti uskuteční 23. ročník mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky, automatizace,

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme BAUMA 2016 Mezinárodní veletrh stavebních strojů a vozidel, stavebního nářadí a příslušenství Obor: stavebnictví BAUMA je světově nejdůležitějším veletrhem ve stavebním

Více

14. říjen 2015 Národní dům na Vinohradech 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz

14. říjen 2015 Národní dům na Vinohradech 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ. www.trendevent.cz 14. říjen 2015 na 20. B2B SETKÁNÍ ODBORNÍKŮ Z OBLASTI POŘÁDÁNÍ EVENTŮ 14. říjen 2015 na TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 14. 10. 2015 13 18 hodin na Jubilejní dvacáté pokračování akce Trend Event bude tentokrát hostit

Více

BAUMA Výstaviště Mnichov, Německo Obor: stavebnictví

BAUMA Výstaviště Mnichov, Německo Obor: stavebnictví 8. 14. 4. 2019 Výstaviště Mnichov, Německo Obor: stavebnictví BAUMA je světově nejdůležitějším veletrhem ve stavebním průmyslu. Veletrh se koná na výstavní ploše 600.000m2, vystavuje zde přes 3.400 vystavovatelů

Více

CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry

CzechTrade Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry CzechTrade 2018 Ing. Milan Ráž Ředitel sekce služeb pro exportéry ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ SÍTĚ MARKETINGOVÁ PODPORA

Více

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy akce roku Festival, který vám nasadí brouka do hlavy www.festivalevolution.cz závěrečná zpráva 18. 20. 3. 2016 Výstaviště Praha Holešovice Bio styl Zdraví Eco world Osobní rozvoj Alternativa 1 Jsem rád,

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

IAESTE LC Brno Obsah

IAESTE LC Brno Obsah Závěrečná zpráva z Veletrhu ikariéra 2015 na VUT v Brně Obsah Úvod... 3 Veletrh ikariéra 2015 v číslech a grafech... 3 Workshopy... 8 Osvědčené součásti Veletrhu ikariéra z loňských let... 9 Novinky na

Více

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nabízíme: Nabízíme unikátní kolekce i pro tu nejnáročnější klientelu. Cílem je vytvořit kompletní interiéry v souladu s nejnovějšími

Více

- prezentace lokální jedinečnosti ve formě PR kampaně v mediích v rámci Evropy

- prezentace lokální jedinečnosti ve formě PR kampaně v mediích v rámci Evropy Mise: Dlouhodobě zachovat a podpořit atmosféru tradičních Vánoc s naším Ježíškem. Proměnit roztříštěnou podobu veřejné vánoční atmosféry, skrze jednoznačný symbol Našeho Ježíška a znovu vytvořit kouzlo

Více

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství

Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Ceník služeb pro vystavovatele a nabídka partnerství Veletrh JobChallenge cíleně propojuje významné zaměstnavatele se studenty a absolventy brněnských vysokých škol. Jako vystavovatel veletrhu můžete nabídnout

Více

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ za podpory Moravskoslezského kraje DÁDA PATRASOVÁ HOST VELETRHU 2012 Hlavní partneři veletrhu 2012: Partneři veletrhu 2012: AUTOCENTRÁLA PF Mediální partneři

Více

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU TOP WINE CHINA VYPLATÍ?

PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU TOP WINE CHINA VYPLATÍ? Největší oborová akce svého druhu v severovýchodní Číně. Veletrh je doporučen vystavovatelům nejen z řad vinařů, ale i producentům ostatních alko nápojů a výrobcům a obchodníkům s nápojovým a dekoračním

Více

INTERNATIONAL MEZINÁRODNÍ VELETRH PRO OBCHODNÍ KOMUNIKACI LIVE-MARKETING EVENT-MARKETING & KONGRESOVÉ SLUŽBY

INTERNATIONAL MEZINÁRODNÍ VELETRH PRO OBCHODNÍ KOMUNIKACI LIVE-MARKETING EVENT-MARKETING & KONGRESOVÉ SLUŽBY BEST OF EVENTS INTERNATIONAL MEZINÁRODNÍ VELETRH PRO OBCHODNÍ KOMUNIKACI LIVE-MARKETING EVENT-MARKETING & KONGRESOVÉ SLUŽBY INTERNATIONAL TRADE FAIR FOR BUSINESS COMMUNICATIONS LIVE MARKETING EVENT SERVICES

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 LOOK BELLA 2015 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Semifinále soutěže proběhne

Více

Veletrh je určen nejen odborné veřejnosti, jako jsou zástupci firem, obchodníci, nákupčí a odborníci, ale i zájemcům z řad široké veřejnosti.

Veletrh je určen nejen odborné veřejnosti, jako jsou zástupci firem, obchodníci, nákupčí a odborníci, ale i zájemcům z řad široké veřejnosti. 16. - 23. 10. 2019 VELETRH K je největší plastikářský veletrh na světě! Veletrh se koná výstavní ploše téměř 72.000 m 2, vystavuje zde přes 3.200 vystavovatelů z celého světa. Jedná se o prvotřídní platformu

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4 Druhý kongres finančních profesionálů NABÍDKA PARTNERSTVÍ Předpokládaný termín: listopad 2016 Délka kongresu: dva dny (pátek+sobota) Místo konání: Konferenční centrum City, Praha 4 Organizátor: Financial

Více

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA Czech Dance Benefit Society o.s. uvádí MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA NABÍDKA PARTNERSTVÍ PRO ČESKOU PREMIÉRU O PROJEKTU GHETTO 1577 Výlučnost projektu Projekt současného tanečního divadla

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

Newsletter Září Zajímavé odkazy... Obsah

Newsletter Září Zajímavé odkazy... Obsah Prague Patchwork Meeting Newsletter Newsletter Září 2015 Obsah 2 3 4 5 Úvod AQH FOR DECOR Annette Bamberger + Zajímavé odkazy... www.sici-stroje-overlocky.cz www.sicistroje-shop.cz www.vierma.cz www.coatscrafts.cz

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 21. 23. 8. 2015, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1936 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

ISPO BEIJING CNCC Peking, Čína Sektor sportovního oblečení, vybavení

ISPO BEIJING CNCC Peking, Čína Sektor sportovního oblečení, vybavení CNCC Peking, Čína Sektor sportovního oblečení, vybavení Veletrh ISPO BEIJING se koná každoročně a nabízí prestižní expozici v oblasti sportovního vybavení a oblečení. Akce přináší vystavovatelům přímé

Více

FOR GASTRO & HOTEL 2017

FOR GASTRO & HOTEL 2017 ODBORNÝ KONGRES LOGO VELETRHU PODTITULEK FOR GASTRO & HOTEL 2017 5.-6. ŘÍJNA 2017 Informace o kongresu 7. MEZINÁRODNÍ VELETRH HOTELOVÉHO A RESTAURAČNÍHO ZAŘÍZENÍ, POTRAVINÁŘSTVÍ A GASTRONOMIE Největší

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 19. 21. 8. 2016, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1940 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

Jak je důležité vsadit na dobrou propagaci aneb Velikonoční jarmark v Klementinu trochu jinak [1]

Jak je důležité vsadit na dobrou propagaci aneb Velikonoční jarmark v Klementinu trochu jinak [1] Jak je důležité vsadit na dobrou propagaci aneb Velikonoční jarmark v Klementinu trochu jinak [1] Autor: VOLKOVÁ BALVÍNOVÁ, Alena [2] Číslo: 2017, ročník 26, číslo 2 [3] Rubrika: Z odborných orgánů [4]

Více

CHINA EDUCATION EXPO 2018

CHINA EDUCATION EXPO 2018 Veletrh China Education Expo se koná již po osmnácté a stal se největším náborovým veletrhem v Číně. Přivádí dohromady více než 600 institucí a dohromady okolo 50 000 studentů a rodičů na veletrhy v Pekingu,

Více

O výstavišti. Zhistorie

O výstavišti. Zhistorie O výstavišti Výstaviště Praha Holešovice je atraktivním prostorem s dlouhou tradicí. Rozkládá se na ploše 36 hektarů a jeho dominantou je secesní Průmyslový palác. Pro své značné interiérové i exteriérové

Více

BUDMA MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura

BUDMA MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura V minulém roce se tohoto veletrhu s 55 000 m 2 výstavní plochy zúčastnilo přes 800 vystavovatelů z 26 zemí a 45 tis. návštěvníků. Velká část odborné veřejnosti

Více

Vánoce zvyšte své tržby

Vánoce zvyšte své tržby L L OPTIMALIZOVÁNO i pro mobily a tablety Vážení obchodní partneři, Představení projektu dovolujeme si Vám představit projekt Vánoční-dárky.cz, který navštěvují lidé se zájmem o nákup vánočních dárků přes

Více

Hager Electro s.r.o. Poděbradská 186/56 180 66 Praha 9 - Hloubětín. Tel: +420 281 045 735 Fax: +420 266 107 310 vypinace@hager.cz

Hager Electro s.r.o. Poděbradská 186/56 180 66 Praha 9 - Hloubětín. Tel: +420 281 045 735 Fax: +420 266 107 310 vypinace@hager.cz Bombastické, prvotřídní, špičkové! Slova nadšení a překvapení se ozývala každou chvíli Šestnáctý ročník tradiční mezinárodní přehlídky designu a módy, který se letos konal na 65 výstavních místech, navštívilo

Více

20. & 21. 11. 2015 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE, KOULOVA 15, PRAHA 6, 160 00 PÁTEK: 15:00-19:00 SOBOTA: 10:00-18:00

20. & 21. 11. 2015 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE, KOULOVA 15, PRAHA 6, 160 00 PÁTEK: 15:00-19:00 SOBOTA: 10:00-18:00 SVATEBNÍ EXPO SALES KIT 20. & 21. 11. 2015 HOTEL INTERNATIONAL PRAGUE, KOULOVA 15, PRAHA 6, 160 00 PÁTEK: 15:00-19:00 SOBOTA: 10:00-18:00 ZÍSKEJTE ZAKÁZKY PRO SVATEBNÍ SEZONU 2016 UŽ NA PODZIM. PREZENTUJTE

Více

Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti.

Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti. Investujte do správných partnerů. Investujte do své budoucnosti. Pozvánka k prezentaci na veletržní a konferenční přehlídce o franšízingu Franchise Days Prague 2012 / FrAMchise Day 2012 Dovolte nám, abychom

Více

2. ročník výstavy kreativních a výtvarných technik, potřeb, materiálů a výrobků. 18. - 20. října 2013 Výstaviště Černá louka, OSTRAVA

2. ročník výstavy kreativních a výtvarných technik, potřeb, materiálů a výrobků. 18. - 20. října 2013 Výstaviště Černá louka, OSTRAVA 2. ročník výstavy kreativních a výtvarných technik, potřeb, materiálů a výrobků 18. - 20. října 2013 Výstaviště Černá louka, OSTRAVA Vážení obchodní přátelé, ráda bych Vás pozvala k prezentaci na druhém

Více

BUDMA MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura

BUDMA MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura MTP Poznań, Polsko Stavebnictví a architektura Poznaňské veletrhy zaznamenávají každý rok hojnou mezinárodní účast a představují tak vynikající příležitost k prezentaci a navázání zahraniční spolupráce.

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 g marketin idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

WORLD WINTER SPORTS EXPO 2018

WORLD WINTER SPORTS EXPO 2018 WORLD WINTER SPORTS EXPO 2018 Veletrh je spoluorganizován oficiální asociací BODA (Beijing Olympic City Development Association) a má podporu Mezinárodního olympijského výboru a federací 7 olympijských

Více

BULLETIN. 174. Žofínské fórum. Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR

BULLETIN. 174. Žofínské fórum. Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR BULLETIN 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014 Obsah: - Přednášející v hlavní

Více

Bydlení. 31. října 2. listopadu. 6. 8. listopadu 2014 Výstaviště Flora Olomouc NEJVĚTŠÍ STAVEBNÍ VELETRH NA MORAVĚ SE BLÍŽÍ STAVOTECH OLOMOUC

Bydlení. 31. října 2. listopadu. 6. 8. listopadu 2014 Výstaviště Flora Olomouc NEJVĚTŠÍ STAVEBNÍ VELETRH NA MORAVĚ SE BLÍŽÍ STAVOTECH OLOMOUC Bydlení ENERG a 31. října 2. listopadu Výstaviště Flora Olomouc OLOMOUCKÉ DNY ARCHITEKTURY A STAVEBNICTVÍ MODERNÍ DŮM 6. 8. listopadu 2014 Výstaviště Flora Olomouc Navštivte veletrh Moderní žena a Bydlení

Více

Představení tiskových titulů

Představení tiskových titulů Představení tiskových titulů deník MF DNES Deník Mladá fronta DNES jsou nejprodávanější a nejčtenější celostátní seriózní noviny v ČR. Přinášejí nejširší nabídku rubrik a příloh. Cílem listu je podávat

Více

PLÁNOVANÉ TERMÍNY A MÍSTA kurzů (rolujte směrem dolů): Akreditovaný rekvalifikační kurz Florista se zkouškou PK

PLÁNOVANÉ TERMÍNY A MÍSTA kurzů (rolujte směrem dolů): Akreditovaný rekvalifikační kurz Florista se zkouškou PK Podáním přihlášky jste zařazeni do evidence zájemců, místo na kurzu se rezervuje až po zaplacení rezervačního poplatku ZÁLOHY a to nejpozději MĚSÍC před datem zahájení kurzu. Doplatek za kurz se hradí

Více

JobFair MSV 2013. Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o.

JobFair MSV 2013. Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. JobFair MSV 2013 Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. Popis veletrhu JOBFAIR MSV 2013 V návaznosti na poptávku vystavovatelů obnovila veletržní správa Brněnských veletrhů pořádání kariérního veletrhu. Letos se

Více

Dobrá sezóna v kuchyni

Dobrá sezóna v kuchyni Dobrá sezóna v kuchyni Vyšlo také v tištěné verzi Objednat můžete na www.cpress.cz www.albatrosmedia.cz Michaela Riedlová, Denisa Sýkorová Dobrá sezóna v kuchyni e-kniha Copyright Albatros Media a. s.,

Více

FIBO Výstaviště Kolín nad Rýnem, Německo Obor: fitness, wellness a péče o zdraví

FIBO Výstaviště Kolín nad Rýnem, Německo Obor: fitness, wellness a péče o zdraví Výstaviště Kolín nad Rýnem, Německo Obor: fitness, wellness a péče o zdraví FIBO je světově nejvýznamnější platformou pro prezentaci novinek z oblasti vybavení pro fitness a sport, wellness a péči o zdraví.

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 7. 3. 2018 Barbora Kaprálová Exportní konzultant Stavebnictví, spotřební zboží a služby BUSINESSINFO UŽITEČNÉ INFORMACE A NOVINKY NEPOSTRADATELNÝ ON-LINE PRŮVODCE KAŽDÉHO

Více

NABÍDKA REKLAMY. CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: VELETRŽNÍ PRŮVODCE V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY

NABÍDKA REKLAMY. CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: VELETRŽNÍ PRŮVODCE V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY NABÍDKA REKLAMY V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: 17. veletrh bydlení FOR HABITAT, 4. veletrh zahradní architektury nábytku a techniky FOR GARDEN, 6.

Více

ACHEMA Výstaviště Frankfurt nad Mohanem, Německo Obor: chemický průmysl

ACHEMA Výstaviště Frankfurt nad Mohanem, Německo Obor: chemický průmysl 11. 15. 6. 2018 Výstaviště Frankfurt nad Mohanem, Německo Obor: chemický průmysl ACHEMA je jedním z nejdůležitějších veletrhů v rámci zpracovatelského průmyslu. Jedná se o prvotřídní platformu pro prezentaci

Více

10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1

10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 9. MEZINÁRODNÍ PRODEJNÍ FESTIVAL A MEETING POINT SOUČASNÉ ČESKÉ DESIGNOVÉ SCÉNY JEDNOU ZA ROK, PŘED VÁNOCI S TRADICÍ OD ROKU 2007 10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK

Více

Největší portál veletrhů a výstav na síti

Největší portál veletrhů a výstav na síti Největší portál veletrhů a výstav na síti Portál www.veletrhyavystavy.cz, je největší databází domácích a zahraničních veletrhů na českém internetu. Jednoduchá orientace a přehledná grafika z něj dělá

Více

INDEX DWTC DUBAI, SAE interiérový/exteriérový design - vybavení

INDEX DWTC DUBAI, SAE interiérový/exteriérový design - vybavení INDEX 2017 22. 25. 5. 2017 https://www.indexexhibition.com/ Veletrh INDEX se vrací v roce 2017 po dvacáté sedmé. Tento největší designový veletrh v zemích GCC se koná každoročně v květnu a je určen jak

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více