1. Popis kategorie. 2. Ocenění v kategorii OPEN. Šampionské tituly. Ostatní tituly

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1. Popis kategorie. 2. Ocenění v kategorii OPEN. Šampionské tituly. Ostatní tituly"

Transkript

1 1. Popis kategorie OPEN Open (otevřená) třída je pro všechny jezdce bez rozdílu věku a pohlaví. Toto upravují pravidla konkrétních disciplín. Seriál ProRodeo Tour je ucelený soubor vypsaných rodeí za kalendářní rok. Jezdci sbírají v seriálu body pro kvalifikaci na National Finals ProRodeo (Národní finále), které se koná po odjetí celého seriálu. Jezdci do patnácti let musí povinně startovat s ochranou přilbou, od 16 do 18 let mohou startovat bez ochranné přilby (v klobouku) pouze v případě předložení písemného souhlasu od rodiče nebo zákonného zástupce. Při registraci juniora pro sezonu bude požadován podepsaný souhlas rodiče nebo zákonného zástupce s účastí dítěte. 2. Ocenění v kategorii Šampionské tituly titul Prorodeo Champion Titul získává jezdec nebo tým s nějvětím dosaženým počtem bodů v každé finálové disciplíně. Sčítají se body z kvalifikačních kol a Národního finále Prorodeo Tour. Cenou pro tento titul je trofejní přezka a pohár. titul Národní šampion Titul získává v každé finálové disciplíně jezdec nebo tým s největším počtem dosažených bodů na Národním finále. V případě týmových disciplín obdrží tyto titutly vítězové všech vypsaných tříd. Ostatní tituly titul - Nejproduktivnější jezdec v dobytkářských disciplínách Tento titul získává jezdec s největším celkovým dosaženým počtem bodů ve vyhlášených penningových doplňkových disciplínách z celého ročníku serie ProRodeo Tour. Jsou to disciplíny: Cattle Penning, Trailer Loading, Team Penning, Team Sorting, Ranch Sorting. Body z disciplín Team Penning a Ranch Sorting se započítávají pouze ze závodů, kde se disciplína nejede jako kvalifikační. V případě bodové shody rozhoduje vyšší počet bodovaných startů, při shodě i v tomto kriteriu rozhodne o vítězi los. Výsledky z Národního finále se do tohoto ocenění nezapočítávají. Cenou pro tento titul je certifikát a věcné ceny dle aktuálních sponzorských darů. titul - Nejproduktivnější jezdkyně v dobytkářských disciplínách Tento titul získává jezdkyně s největším celkovým dosaženým počtem bodů ve vyhlášených penningových doplňkových disciplínách z celého ročníku serie ProRodeo Tour. Jsou to disciplíny: Cattle Penning, Trailer

2 Loading, Team Penning, Team Sorting, Ranch Sorting. Body z disciplín Team Penning a Ranch Sorting se započítávají pouze ze závodů, kde se disciplína nejede jako kvalifikační. V případě bodové shody rozhoduje vyšší počet bodovaných startů, při shodě i v tomto kriteriu rozhodne o vítězi los. Disciplínou pro rozstřel je Cattle Penning. Výsledky z Národního finále se do tohoto ocenění nezapočítávají.cenou pro tento titul je certifikát a věcné ceny dle aktuálních sponzorských darů. titul - Nejproduktivnější jezdec v lasařských diciplínách Tento titul získává jezdec s největším celkovým dosaženým počtem bodů ve vyhlášených Ropingových finálových a doplňkových disciplínách z celého ročníku serie ProRodeo Tour. Jsou to disciplíny: Breakaway Roping, Ranch Roping, California Ranch Roping. Body z disciplíny Breakaway Roping se započítávají pouze ze závodů, kde se disciplína nejede jako kvalifikační.v případě bodové shody rozhoduje vyšší počet bodovaných startů, při shodě i v tomto kriteriu rozhodne o vítězi los. Výsledky z Národního finále se do tohoto ocenění nezapočítávají. Cenou pro tento titul je certifikát a věcné ceny dle aktuálních sponzorských darů. titul - Nejproduktivnější jezdkyně v lasařských diciplínách Tento titul získává jezdkyně s největším celkovým dosaženým počtem bodů ve vyhlášených Ropingových finálových a doplňkových disciplínách z celého ročníku serie ProRodeo Tour. Jsou to disciplíny: Breakaway Roping, Ranch Roping, California Ranch Roping. Body z disciplíny Breakaway Roping se započítávají pouze ze závodů, kde se disciplína nejede jako kvalifikační. V případě bodové shody rozhoduje vyšší počet bodovaných startů, při shodě i v tomto kriteriu rozhodne o vítězi los. Výsledky z Národního finále se do tohoto ocenění nezapočítávají.cenou pro tento titul je certifikát a věcné ceny dle aktuálních sponzorských darů. ocenění - Nejrychlejší čas Z celého ročníku bude vyhlášen nejrychlejší čas z každé finálové disciplíny. Časy se počítají z kvalifikačních kol a finále. U týmových disciplín budou vyhlášené nejrychlejší časy ze všech vypsaných tříd. Vyhlášený získává diplom. Ostatní věcné ceny dle aktuálních sponzorských darů. Ostatní ustanovení V případě bodového hodnocení, je hodnocena vždy dvojice jezdec a kůň nebo tým jako celek bez ohledu na jména koní.

3 Na jakýkoliv rozstřel je nutné povtrdit účast. V případě nepotvrzení jednoho ze zúčastněných, postupuje automaticky jezdec, který svou účast potvrdil. 3. Kvalifikace na National Finals Prorodeo (Národní finále) 1. Kvalifikace: do Národního finále postupuje vždy 10 nejlepších jezdců nebo týmů v každé disciplíně. Pořadí je stanoveno počtem bodů získaným během uplynulé sezony Prorodeo Tour. Tito jezdci či týmy ve finále bojují o titul Prorodeo Champion a titul Národního šampiona. 2. Divoká karta: jezdci či týmy z ostatních českých rodeových, westernových či chovatelských asociací mají dvě garantované pozice v každé disciplíně. Výběr jezdců či týmů je na každé jednotlivé asociaci. Tito jezdci či týmy ve finále bojují o titul Národního šampiona. 3. Placený start: jezdci, kteří se nekvalifikovali do finále, mají možnost se Národního finále účastnit se zvýšenými startovacími poplatky. Tento jezdec či tým ve finále bojuje o titul Národního šampiona. Tito jezdci nemají nárok na získání titulu Prorodeo Champion. V případě bodové shody v kvalifikaci rozhoduje vyšší počet bodovaných startů, při shodě i v tomto kriteriu se bude konat rozstřel. Aktuální průběžné pořadí po každém kole prorodeo Tour bude vždy zveřejněno na stránkách Rozstřel se bude konat v den Národního Finále před danou disciplínou. Na rozstřel je nutné potvrdit účast, v případě absence jednoho ze zúčastněných postupuje automaticky ten, který je přítomen. Rozstřel se bude konat v dané disciplíně (v té, ve které došlo ke shodě). Jednotlivec se nemůže kvalifikovat do finále týmové disciplíny bez ohledu na počet získaných bodů. Zúčastní-li se jezdec jedné disciplíny s více koňmi, získá v případě vícenásobného umístění finanční výhry, poháry i věcné ceny za všechna umístění. Pro kvalifikaci do finále bude hodnocena vždy dvojice jezdec a kůň. Netýká se to týmových disciplín, tam je vždy hodnocen tým jezdců jako celek bez ohledu na koně. Na Národním finále se pojede disciplína pouze za předpokladu, že se kvalifikuje alespoň pět dvojic jezdec a kůň. 4. Vypsané disciplíny Finálové disciplíny: Ranch Sorting, Team Penning, Breakaway Roping, Team Roping, Barrel Race. U týmových disciplín jsou možné formáty soutěže: Pick x/draw x, DRAW, Progressive, Round Robin. 5. Přihlášky Startovat na Prorodeo Tour mohou členi PRCZA nebo členi jiné organizace spolupracující s PRCZA. Nečleni mohou startovat pouze za příplatek 150 Kč pro každé kolo. Nečlen nemůže zasáhnout do pořadí Prorodeo Champion ani do titulu Nejproduktivnější jezdec, jezdkyně bez ohledu na získaný počet bodů. Členství je možné zaregistrovat v průběhu celého roku - nelze však zpětně připočítat body, které jezdec ještě jako nečlen v sezóně získal.

4 Jezdec musí vyplnit přihlášku ke každému jednotlivému kolu Prorodeo Tour online na adrese nejpozději v den uzávěrky přihlášek (termín uvedený v propozicíh konkrétního kola). Tuto přihlášku je nutno řádně vyplnit dle pokynů ve formuláři nebo nápovědy, jinak na ni nebude brán zřetel. Na základě přihlášek budou připraveny startovní listiny. Podání přihlášky po termínu či úpravy prováděné po uzávěrce budou penalizovány jednorázovou nevratnou pokutou 300 Kč za každou provedenou změnu. V případě vícedenních závodů (vyjma Národního Finále) je možné na základě předem podané žádosti ze závažných důvodů absolvovat všechna kola v jeden den. Týká se to jen disciplín, které se ten den jedou. Tato možnost však bude pouze jednou za sportovní sezonu a to pro jednotlivce i pro celý tým. V takovém případě startuje žádající jako první a poté ve vylosovaném pořadí. Výjimka může být udělena maximálně třem jezdcům nebo týmům v rámci jednoho kola ProRodeo Tour. Žádost musí být včas odeslána na e- mailovou adresu patova@prorodeo.cz. Bez následného potvrzení se žádost nedá považovat za vyřízenou. 6. Startovné a výhry Startovné Výše startovného pro finálové disciplíny: 500 CZK Výše startovného pro doplňkové/nefinálové disciplíny: 400 CZK Cattle fee poplatek za dobytkářské disciplíny 700 CZK za startující dvojici jezdec a kůň. Office fee - správní poplatek 400 CZK za startující dvojici jezdec a kůň. U Cattle fee a Office fee má každý jezdec nárok na slevu 30 % na druhého a každého dalšího koně. V případě neuskutečnění již nahlášeného startu bude účtován storno poplatek ve výši 30% startovného. Ve finálových disciplínách Barrel Race a Breakaway Roping mohou jezdci startovat maximálně dvakrát, pokaždé na jiném koni. U finálových disciplíných Ranch Sorting, Team Penning a Team Roping budou maximální počet startů na jednom kole určovat propozice daného kola. Jezdci smí odjet všechny své starty na jednom koni, nebo si koně libovolně střídat. Jména koní není nutné nijak hlásit. V případě viditelné únavy či vyčerpání však může být kůň ze soutěže po celý závodní den/víkend vyloučen. Poplatky za koně v týmových disciplínách: každý jezdec si musí zaplatit poplatek za alespoň jednoho koně na kterém jede, pokud si bude muset v případě nutnosti na jeden/dva starty vypůjčit jiného koně, nemusí za něj poplatky platit. Pokud ale bude chtít startovat na dvou koních od začátku, je nutné si zaplatit poplatky za oba dva. Výhry Pro disciplíny jednotlivých kol bude vráceno 70 % vybraného startovného do výplat výher, které budou přerozdělovány (mimo Team Roping a Barrel Race) následujícím způsobem:

5 Počet startujících: a více 1. místo 50 % 40 % 30 % 2. místo 30 % 30 % 25 % 3. místo 20 % 20 % 20 % 4. místo 10 % 15 % 5. místo 10 % Bodové ohodnocení (mimo Team Roping a Barrel Race) : 1. místo 6 bodů 2. místo 5 bodů 3. místo 4 body 4. místo 3 body 5. místo 2 body 6. místo 1 bod Výhry a bodové ohodnocení pro disciplínu Team Roping upřesníme vždy dle počtu přihlášených v jednotlivých závodech. Bodové ohodnocení pro disciplínu Barrel Race : hodnocen je jezdec, nikoliv dvojice jezdec-kůň. 1.místo 5 bodů 2.místo 4 body 3.místo 3 body 4. místo 2 body 5. místo 1 bod Výhry pro Barrel race : finanční výhry budou udělovány za nejrychlejší časy (bez ohledu na to z kterého kola). Počet startujících: a více 1. místo 50 % 40 % 30 % 2. místo 30 % 30 % 25 % 3. místo 20 % 20 % 20 % 4. místo 10 % 15 % 5. místo 10 % Body získá vždy prvních pět nejrychlejších jezdců, jezdec může získat body z obou kol. Ostatní ustanovení Ve všech disciplínách, kromě Barrel Race, bude hodnotícím kriteriem součet časů ze všech kol závodu, finále a počet hlav. V disciplíně Ranch Cutting budou brány hodnotící kritéria v pořadí: hlava (platný čas), body a čas.

6 Jezdci budou startovat ve všech dobytkářských disciplínách kromě Team Ropingu podle následujícího schématu: v prvním kole dle vylosovaných startovních čísel od nejnižšího k nejvyššímu, v druhém kole pak od nejvyšších čísel k nejnižším. Short-go u týmových disciplín se jedou vzestupně od nejpomalejšího po nejrychlejí čas (nebo součet časů ze všech go-rounds). Zúčastní-li se jezdec jedné disciplíny s více koňmi, získá v případě vícenásobného umístění finanční výhry, poháry, věcné ceny i bodový zisk za všechna umístění, body budou připisovány dvojici jezdec a kůň. 7. Časový rozvrh Počet a časový rozvrh soutěžních dnů určí organizátor a pořadatel v propozicích na jednotlivá kola na Vstupy a tréninky na arénu mimo soutěžní dny jsou možné pouze po individuální domluvě s pořadatelem závodů. 8. Ostatní ustanovení Ustájení koní řeší jednotlivé propozice závodů. Ubytování si jezdci řeší samostaně. Celý seriál se bude řídit platnými pravidly PRCZA. Je nezbytně nutné dodržovat dress code (definováno jako košile s límečkem, s konflíky po celé délce přední strany, s dlouhými rukávy, westernové jezdecké boty nebo schválené šněrovací boty s podpatkem, westernový klobouk, westernové džíny nebo kalhoty) po celou dobu soutěže, tedy i při vyhlašování či slavnotním nástupu. Jezdcům bude start s krátkým nebo tříčtvrtečním rukávem, v mikině či v bundě, při dodržení stylového oděvu, který reprezentuje novodobý rodeový sport, povolen pouze v případě velmi nepříznivého počasí. Každý jezdec (výherce) je zodpovědný za převzetí svojí výhry nebo ocenění. V případě nepřítomnosti je povinen si toto ocenění nebo výhru převzít nebo zajistit vyzvednutí pověřenou osobou nejdéle do jednoho měsíce od nabytí nároku na tuto cenu nebo ocenění. PRCzA z.s. nemá tato ocenění případně výhry za povinnost uchovávat nebo skladovat a nenese za ně tudíž po uplynutí jednoho měsíce žádnou odpovědnost. V případě nedodržení lhůty jednoho měsíce nevzniká jedci (výherci) žádný nárok na výhru. Povinností každého jezdce je sledovat aktuální pravidla vypsaných disciplín. Podrobná pravidla disciplín jsou uvedena na stránkách Každý jezdec soutěží na vlastní nebezpečí a sám zodpovídá za svého koně. Povinností jezdce je seznámit se s technickým zázemím a přizpůsobit se daným podmínkám. Události jako jsou úrazy a škody organizačním týmem PRCzA z.s. jsou ošetřeny v pojistné smlouvě uzavřené PRCzA z.s.. Všechna získaná ocenění a tituly se předávají na slavnostním ukončení sportovní sezony.

PRORODEO PROPOZICE kategorie JUNIOR

PRORODEO PROPOZICE kategorie JUNIOR PRORODEO PROPOZICE kategorie JUNIOR Pro sezonu 2014 byla firmou STRABAG věnována dotace určená na podporu juniorů. Tato dotace bude čerpána formou úhrady startovného. Junioři budou mít na vybraných kolech

Více

PRORODEO PROPOZICE kategorie OPEN

PRORODEO PROPOZICE kategorie OPEN PRORODEO PROPOZICE kategorie OPEN 1. Popis kategorie Open (otevřená) třída je pro všechny jezdce bez rozdílu věku a pohlaví. Toto upravují pravidla konkrétních disciplín. Seriál ProRodeo Tour je ucelený

Více

Standardní propozice (Brno) ( )

Standardní propozice (Brno) ( ) Standardní propozice (Brno) (1.6.2019) Propozice závodu (Brno, 1.6.2019) Seriál/podnik je otevřen všem jezdcům bez ohledu na držení licencí. Každý podnik sestává ze dvou jízd. Body obdrží všichni jezdci

Více

Standardní propozice (Brno) (02.05.2015)

Standardní propozice (Brno) (02.05.2015) Standardní propozice (Brno) (02.05.2015) Propozice závodu (Brno, 02.05.2015) Seriál/podnik je otevřen všem jezdcům bez ohledu na držení licencí. Každý podnik sestává ze dvou jízd. Body obdrží všichni jezdci

Více

Standartní propozice (Skalica) ( )

Standartní propozice (Skalica) ( ) Standartní propozice (Skalica) (11.06.2016) Propozice závodu (Skalica, 11.06.2016) Seriál/podnik je otevřen všem jezdcům bez ohledu na držení licencí. Každý podnik sestává ze dvou jízd. Body obdrží všichni

Více

Jezdecké závody Dražka CSN-B

Jezdecké závody Dražka CSN-B Jezdecké závody Dražka CSN-B Dražka Cup 2015 1. srpna 2015 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 1. srpna 2015 3. Místo konání : Farma Dražka, Dražka 4. Kolbiště povrch

Více

Standardní propozice (Třinec) ( )

Standardní propozice (Třinec) ( ) Standardní propozice (Třinec) (02.09.2017) Propozice závodu (Třinec, 02.09.2017) Seriál/podnik je otevřen všem jezdcům bez ohledu na držení licencí. Každý podnik sestává ze dvou jízd. Body obdrží všichni

Více

Jezdecké závody D r a ž k a CSN-B 20. dubna 2013

Jezdecké závody D r a ž k a CSN-B 20. dubna 2013 Jezdecké závody D r a ž k a CSN-B 20. dubna 2013 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 20. 4. 2013 3. Místo konání : Farma Dražka 4. Kolbiště povrch : pískový 60x50

Více

Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008

Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008 JUNIOR CHANNEL STAR 2008 PRAVIDLA SERIÁLU SCHVÁLENA Praha, Zduchovice, 11.3.2008 K dnešnímu dni byla schválena pravidla seriálu Junior Channel Star 2008! Pravidla seriálu Pravidla JUNIOR CHANNEL STAR 2008

Více

Pravidla organizace a soutěží Středoevropského poháru (Middle European Cup)

Pravidla organizace a soutěží Středoevropského poháru (Middle European Cup) Pravidla organizace a soutěží Středoevropského poháru (Middle European Cup) 1 Středoevropský pohár Středoevropský pohár Middle European Cup (dále jen MEC) jsou mezinárodní závody družstev ve westernovém

Více

Pravidla organizace a soutěží Středoevropského poháru (Middle European Cup)

Pravidla organizace a soutěží Středoevropského poháru (Middle European Cup) Pravidla organizace a soutěží Středoevropského poháru (Middle European Cup) 1 Středoevropský pohár Středoevropský pohár Middle European Cup (dále jen MEC) jsou mezinárodní závody družstev ve westernovém

Více

SPORTOVNÍ ŘÁD Maverick Rescue Euro Cup 2019

SPORTOVNÍ ŘÁD Maverick Rescue Euro Cup 2019 SPORTOVNÍ ŘÁD Maverick Rescue Euro Cup 2019 Maverick Rescue z. s., sídlo Žebětín 1082, 641 00 Brno, vypisuje seriál Mezinárodních závodů automobilů do vrchu pro střední Evropu. 1.1. Všeobecná ustanovení

Více

PRAVIDLA SERIÁLU CHANNEL STAR Seriál skokových závodů je projektem JO La- Bohéme Zduchovice (MB0283), který je zároveň i výhradním pořadatelem.

PRAVIDLA SERIÁLU CHANNEL STAR Seriál skokových závodů je projektem JO La- Bohéme Zduchovice (MB0283), který je zároveň i výhradním pořadatelem. PRAVIDLA SERIÁLU CHANNEL STAR 2019 Seriál skokových závodů je projektem JO La- Bohéme Zduchovice (MB0283), který je zároveň i výhradním pořadatelem. Otevřené bodovací soutěže pro jezdce na pony (8-16 let),

Více

Standardní propozice (Pardubice) ( )

Standardní propozice (Pardubice) ( ) Standardní propozice (Pardubice) (14.09.2019) Propozice závodu (Pardubice, 14.09.2019) Seriál/podnik je otevřen všem jezdcům bez ohledu na držení licencí. Každý podnik sestává ze dvou jízd. Body obdrží

Více

Sportovní řády seriálu WBC 2009

Sportovní řády seriálu WBC 2009 Sportovní řády seriálu WBC 2009 Čl. 1 Obecně 1) Disciplína: Bikerally (sjezd horských kol ve stylu rally) 2) Název seriálu: WBC - Specialized Bikerally Championship 2009 Mistrovství ČR v bikerally 3) Promotér

Více

PRAVIDLA organizace a soutěží Středoevropského poháru

PRAVIDLA organizace a soutěží Středoevropského poháru PRAVIDLA organizace a soutěží Středoevropského poháru 1. Středoevropský pohár Středoevropský pohár Middle European Cup (dále jen MEC) jsou mezinárodní závody družstev ve westernovém ježdění. Hlavním smyslem

Více

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015

AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 AIR-HOCKEY SCHÉMA SOUTĚŽÍ V ROCE 2015 Český svaz Air-hockey, o.s. vyhlašuje schéma soutěží jednotlivců a družstev pro sezónu 2015. Jednotlivci i celá hráčská uskupení se mohou do soutěží zapojit účastnicky

Více

HMP Propozice

HMP Propozice 1. Šampionát a závod 1.1. Sedmý ročník individuálního šampionátu závodů motokár. Seriál 7 závodů během roku 2019, který je určen pro širokou veřejnost, tedy jak pro začínající, tak i pro pokročilé a profesionální

Více

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019 ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019 TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019 se skládá ze šesti závodů, které se uskuteční v období od 24. března do 8. září 2019. Pražský MTB pohár je vypsán v určených věkových

Více

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018 ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018 TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018 se skládá z osmi závodů, které se uskuteční v období od 24. března do 21. října 2018. Pražský MTB pohár je vypsán v určených věkových

Více

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ SPORTOVNÍ STŘEDISKO PITBIKEMORAVIA. Oficiální propozice

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ SPORTOVNÍ STŘEDISKO PITBIKEMORAVIA. Oficiální propozice OBČANSKÉ SDRUŽENÍ SPORTOVNÍ STŘEDISKO PITBIKEMORAVIA Oficiální propozice Platné pro motokrosové závody v roce 2015 Technické, právní, organizační i sportovní pravidla platná pro veškeré motokrosové závody

Více

J e z d e c k é z á v o d y D r a ž k a Mistrovství Středočeské oblasti ČJF Pony v drezuře a skocích května 2012

J e z d e c k é z á v o d y D r a ž k a Mistrovství Středočeské oblasti ČJF Pony v drezuře a skocích května 2012 J e z d e c k é z á v o d y D r a ž k a Mistrovství Středočeské oblasti ČJF Pony v drezuře a skocích 2012 26. května 2012 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 26.

Více

ČESKÝ HOROLEZECKÝ SVAZ. Prováděcí předpisy soutěžního lezení dospělých pro rok 2018

ČESKÝ HOROLEZECKÝ SVAZ. Prováděcí předpisy soutěžního lezení dospělých pro rok 2018 ČESKÝ HOROLEZECKÝ SVAZ Prováděcí předpisy soutěžního lezení dospělých pro rok 2018 Komise soutěžního lezení 01. 01. 2018 Obsah 1. Pořadatel... 2 2. Kategorie závodů... 2 3. Závodníci... 3 4. Rozhodčí a

Více

PRAVIDLA PRO POŘÁDÁNÍ SOUTĚŽÍ STRONGMAN

PRAVIDLA PRO POŘÁDÁNÍ SOUTĚŽÍ STRONGMAN PRAVIDLA PRO POŘÁDÁNÍ SOUTĚŽÍ STRONGMAN ČESKÝ SVAZ SILOVÝCH SPORTŮ I. DEFINICE POJMŮ Český svaz silových sportů, z.s. (dále jen ČSSS ) neziskový spolek, který v České republice zastřešuje dění a organizaci

Více

ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN

ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN ROZPIS ZIMNÍHO POHÁRU ŽEN 206-207 Vydal: Komise žen Schválil: Komise žen Platnost:.. 206 Rozpis Zimního Poháru žen 206-207 Obsah: SPOLEČNÁ USTANOVENÍ... 3. PŮSOBNOST ROZPISU... 3.2 NÁZEV SOUTĚŽE... 3.3

Více

ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI

ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI Generální partner Českého svazu cyklistiky ŠKODA CUP 2019 ČESKÝ POHÁR NA SILNICI Základní charakteristika Český pohár mužů 2019 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23

Více

Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice

Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice Český pohár a mistrovství ČR ve fourcrossu 2009 :Propozice I. Obecná ustanovení 1. Oficiální název seriálu: Český pohár ve fourcrossu 2009 (ČP-4X), osmý ročník. Alternativně a plnohodnotně lze používat

Více

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány.

16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje. Turnaj začíná dne v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. PRAGUE GAMES 2019 16. ročník mezinárodního mládežnického florbalového turnaje Termín 10.7. 13.7.2019 Turnaj začíná dne 10.7.2019 v 8:00 hodin. Pozdní příjezdy nebudou akceptovány. Pořadatel PRAGUE GAMES

Více

Představujeme: Ecorem Vysočina MTB Cup 2013

Představujeme: Ecorem Vysočina MTB Cup 2013 Představujeme: Ecorem Vysočina MTB Cup 2013 Nejmladší ze seriálů horských kol se pojede na pomezí Čech a Moravy na Vysočině. První z osmi závodů startuje za necelý měsíc... I malebná Vysočina bude mít

Více

Jezdecké závody Dražka 2. dubna 2011

Jezdecké závody Dražka 2. dubna 2011 Jezdecké závody Dražka 2. dubna 2011 A. Základní údaj 1. Pořadatel: Jezdecký klub Dražka MB164 2. Datum konání : 2. 4. 2011 3. Místo konání : Farma Dražka 4. Kolbiště : povrch pískový 60x50 m/skoky/, 20x60m/drezura/

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

Mini-Z F1 Cup

Mini-Z F1 Cup Mini-Z F1 Cup 2016 2017 Základní pravidla: Seriál závodů se vypisuje vždy na celou další závodní sezónu. Termíny jednotlivých závodů určuje výhradně pořadatel. Ze 12 platných závodů v sezoně se budou každému

Více

KARTING CUP 2013 PROPOZICE. 1. Všeobecná ustanovení. 2. Řády a předpisy. 3. Registrace jezdce a soutěžícího u AKMT

KARTING CUP 2013 PROPOZICE. 1. Všeobecná ustanovení. 2. Řády a předpisy. 3. Registrace jezdce a soutěžícího u AKMT KARTING CUP 2013 PROPOZICE 1. Všeobecná ustanovení Pohár KARTING CUP 2013 vypisuje Autoklub Moravská Třebová registrovaný v AČR (AKMT). AKMT vytváří zjednodušené řády pro motokárový pohár KARTING CUP a

Více

Český pohár a mistrovství ČR v TRIALU 2011

Český pohár a mistrovství ČR v TRIALU 2011 Český pohár a mistrovství ČR v TRIALU 2011 Propozice: I. Obecná ustanovení 1. Oficiální název seriálu: Český pohár v Trialu 2011 (ČP-Trial), druhý ročník. Alternativně a plnohodnotně lze používat názvy

Více

MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR UČITELŮ LYŽOVÁNÍ, TELEMARKU A SNOWBOARDINGU

MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR UČITELŮ LYŽOVÁNÍ, TELEMARKU A SNOWBOARDINGU MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR UČITELŮ LYŽOVÁNÍ, TELEMARKU A SNOWBOARDINGU ŠPINDLERŮV MLÝN STOH 18.3.2017 Pořadatelé: Asociace profesionálních učitelů lyžování a lyžařských škol, z.s. Lyžařská škola Skol Max

Více

ROZPIS ČP DHI 2015. Remoex downhill MTB CUP 15 - Český pohár horských kol - Sjezd

ROZPIS ČP DHI 2015. Remoex downhill MTB CUP 15 - Český pohár horských kol - Sjezd ROZPIS ČP DHI 2015 Remoex downhill MTB CUP 15 - Český pohár horských kol - Sjezd Český svaz cyklistiky vypisuje národní pohár horských kol v disciplíně sjezd. Pohár se uskuteční v termínu od 31.5 do 30.8.

Více

Okresní finále AŠSK ČR V PŘESPOLNÍM BĚHU ZÁKLADNÍCH ŠKOL TYP C

Okresní finále AŠSK ČR V PŘESPOLNÍM BĚHU ZÁKLADNÍCH ŠKOL TYP C OR AŠSK ČR Opava, Englišova 82 Okresní finále AŠSK ČR V PŘESPOLNÍM BĚHU ZÁKLADNÍCH ŠKOL TYP C Opava 12. září 2017 Propozice okresního finále v přespolním běhu BĚHÁME S BK TOUR pro kategorii II.a IV. ZŠ

Více

Winter Slalom Cup 2018/19 Propozice Pořadatelem a promotérem šampionátu je Československý autoslalom z.s.

Winter Slalom Cup 2018/19 Propozice Pořadatelem a promotérem šampionátu je Československý autoslalom z.s. 1. Šampionát a závod 1.1. Winter Slalom Cup je zimní šampionát automobilových závodů pro amatérské i profesionální jezdce na uzavřených tratích se sériovými i závodními automobily. 1.2. Pořadatelem a promotérem

Více

Český pohár XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami

Český pohár XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Český pohár 2018 XVI. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár 2018 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor dobrovolných

Více

Český pohár XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami

Český pohár XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Český pohár 2019 XVII. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár 2019 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor dobrovolných

Více

Pokyny a informace k seriálu

Pokyny a informace k seriálu Přehled závodů ČP 2010: ČESKÝ POHÁR BMX A MTB 2010 Pokyny a informace k seriálu 11.04. neděle Pardubice 17.04. sobota Klatovy 28.04. neděle Klatovy 08.05. sobota Řepy 29.05. sobota Bohnice - Mistrovství

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MORAVSKÉHO POHÁRU 2017.

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MORAVSKÉHO POHÁRU 2017. SOUTĚŽNÍ ŘÁD MORAVSKÉHO POHÁRU 2017. A. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ A1. CO JE MORAVSKÝ POHÁR SK Moravský pohár z.s. (dále jen MP) je zapsaným spolkem a členem sdružení amatérských cyklistů ČR, dále jen S.A.C.

Více

PROPOZICE TURNAJE Ještědská série

PROPOZICE TURNAJE Ještědská série PROPOZICE TURNAJE Ještědská série 1. Platnost předpisů a řádů Ještědská serie se řídí: a) propozicemi turnaje b) základní pravidla hry vydané Českomoravskou bowlingovou asociací c) turnaj je zařazen do

Více

ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2016

ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2016 ČESKÝ POHÁR 2016 / SILNICE ROZPIS Základní charakteristika ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2016 Český pohár mužů 2016 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23 a vybrané juniory

Více

MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR UČITELŮ LYŽOVÁNÍ, TELEMARKU A SNOWBOARDINGU

MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR UČITELŮ LYŽOVÁNÍ, TELEMARKU A SNOWBOARDINGU MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR UČITELŮ LYŽOVÁNÍ, TELEMARKU A SNOWBOARDINGU Rejdice 16. 17. 3. 2018 (pátek a sobota) Pořadatelé: Asociace profesionálních učitelů lyžování a lyžařských škol, z. s. Lyžařská škola

Více

DRAGON BOAT EVENTS z.s. / MĚSTO OTROKOVICE. Přihlášky zasílejte přes webový formulář:

DRAGON BOAT EVENTS z.s. / MĚSTO OTROKOVICE. Přihlášky zasílejte přes webový formulář: Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2019 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností Závod je součástí seriálu DRAGON RACE 2019 Pod záštitou:

Více

PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA

PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA Příloha N 072 MMČR družstev Extraliga - Přebor družstev 1. Liga.doc - 28 - PŘÍLOHA N 072 MEZINÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY DRUŽSTEV - EXTRALIGA N 072. 1 N 072. 2 N 072. 3 N 072. 4 N 072. 5 N 072.

Více

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz

Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz Rozpis 25. ročníku Seriálu turnajů Grand Prix 2018/2019 RACKETSPORT.cz 1. Pořadatel Grand Prix: Pražský svaz stolního tenisu z.s. (PSST) 2. Termíny turnajů: Budou uvedeny v termínové listině PSST na webových

Více

PROHLÁŠENÍ ZÁVODNÍKA

PROHLÁŠENÍ ZÁVODNÍKA PROHLÁŠENÍ ZÁVODNÍKA ÚČASTNÍCI ZÁVODU 1. Závod MajDay je adrenalinový běžecký závod konaný v rámci sportovní akce MajDay ve Vendryni dne 10. 8. 2019. 2. MajDay je závodem, ve kterém mohou startovat pouze

Více

FORCE CUP ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015

FORCE CUP ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015 ČESKÝ POHÁR 2015 / SILNICE ROZPIS FORCE CUP Základní charakteristika ČESKÝ POHÁR NA SILNICI 2015 Český pohár mužů 2015 je celoroční soutěž v silniční cyklistice vypsaná pro kategorie ELITE, U23 a vybrané

Více

STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country

STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country Český svaz cyklistiky vypisuje národní pohár horských kol v olympijské disciplíně cross-country. Pohár se uskuteční v termínu od

Více

CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE. eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250.

CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE. eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250. CZECH PGA TOUR 2014 PROPOZICE TURNAJE eled.cz Czech PGA Match Play Championship Mladá Boleslav HRA NA JAMKY PRIZE MONEY: 250.000 CZK POŘADATEL: CZECH ONE, PROMOTÉR CZECH PGA TOUR. HŘIŠTĚ: GOLF MLADÁ BOLESLAV

Více

Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností. Přihlášky zasílejte přes webový formulář:

Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností. Přihlášky zasílejte přes webový formulář: Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2018 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností Pořadatel: DRAGON BOAT EVENTS Termín: Sobota 14. července

Více

1. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY WORKING EQUITATION Bezděkov 30. září října 2017

1. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY WORKING EQUITATION Bezděkov 30. září října 2017 1. MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY WORKING EQUITATION Bezděkov 30. září - 01. října 2017 1. Základní údaje 1.1. Pořadatel : Šárka Kopecká; IČO: 05580005; DIČ: CZ8453062794 1.2. Termín : 30.09.-01.10. 2017

Více

Bowlingový turnaj pro všechny

Bowlingový turnaj pro všechny Bowlingový turnaj pro všechny Místo konání: Bowlingzone Pardubice Termín kvalifikací: 9.7.2018 31.8.2018 Finálový den: 1.9.2018 Organizační zajištění: Denis Kinc, tel.: 774333335, email: denis.kinc@seznam.cz

Více

ČASOVÝ POŘAD 9:00-9:45 PREZENTACE 9:45-10:00 UVÍTÁNÍ, NÁSTUP 10:00 11:00 ZÁVOD NA 500M - STARŠÍ ŽÁCI, ŽÁKYNĚ 11:00 12:00 ZÁVOD NA 500M - MLADŠÍ ŽÁCI

ČASOVÝ POŘAD 9:00-9:45 PREZENTACE 9:45-10:00 UVÍTÁNÍ, NÁSTUP 10:00 11:00 ZÁVOD NA 500M - STARŠÍ ŽÁCI, ŽÁKYNĚ 11:00 12:00 ZÁVOD NA 500M - MLADŠÍ ŽÁCI ČASOVÝ POŘAD 9:00-9:45 PREZENTACE 9:45-10:00 UVÍTÁNÍ, NÁSTUP BEZPEČNOST A PRAVIDLA ORGANIZACE PRŮBĚH ZÁVODŮ 10:00 11:00 ZÁVOD NA 500M - STARŠÍ ŽÁCI, ŽÁKYNĚ ROZJÍŽĎKY 8 12 ZÁVODNÍKŮ DO FINÁLE POSTUPUJÍ

Více

Český pohár Rebel 2014

Český pohár Rebel 2014 Český pohár Rebel 2014 XII. ročník seriál závodů v běhu na 100 m s překážkami v kategoriích mužů, žen a dorostu. Český pohár Rebel 2014 Pořadatelem seriálu Český pohár Rebel 2014 je Sdružení hasičů Čech

Více

Pravidla soutěže v disciplínách TFA

Pravidla soutěže v disciplínách TFA RACING RESCUE J.A.Komenského 1034 399 01 MILEVSKO IČ:22707905 WWW.VYPROSTOVANI.CZ Pravidla soutěže v disciplínách TFA Určené pro seriál soutěží MILEVSKÝ POHÁR T.F.A 2016 Konané pod organizací Racing Rescue

Více

Šumavský Amatér Cup 2019

Šumavský Amatér Cup 2019 Šumavský Amatér Cup 2019 PROPOZICE 2019 Na závodech ŠumavskéhoAmatérCupu (dále jen ŠAC) mohou startovat jezdci bez licence a s jakoukoli závodní motocyklovou licencí.v sezóně 2019 je doporučena každému

Více

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO MOTOKROS

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO MOTOKROS AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO MOTOKROS PŘÍLOHA N 032 2016 1 NSŘ terénních závodů motocyklů FMS AČR Svaz motokrosu AČR PŘÍLOHA N 032 MISTROVSTVÍ V MOTOKROSOVÝCH

Více

Šumavský Amatér Cup 2017

Šumavský Amatér Cup 2017 Šumavský Amatér Cup 2017 PROPOZICE 2017 - Na závodech ŠumavskéhoAmatérCupu (dále jen ŠAC) mohou startovat jezdci bez licence a s jakoukoli závodní motocyklovou licencí.v sezóně 2017 je doporučena každému

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže TeamGym ZŠ, SŠ 2017/2018 Třebíč 1. - 2. 12. 2017 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: ZŠ a MŠ Třebíč,

Více

DRAGON BOAT GRAND PRIX ZÁKLADNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE

DRAGON BOAT GRAND PRIX ZÁKLADNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Dragon Boat Grand Prix (DBGP) je celosezónní seriál závodů dračích lodí pro amatérské a firemní posádky, jejichž závodníci nejsou držiteli mezinárodní sportovní licence tzv. DRAGON RACE pro závody dračích

Více

1

1 Pravidla ČSP pro rok 2017 Český skokový pohár je společným projektem pořadatelů významných parkurových závodů v České republice sdružených v ČJF. Cílem tohoto seriálu kvalifikačních kol a jednoho finále

Více

SKOKOVÝ JEZDECKÝ DEN PROPOZICE: RADKOVA LHOTA SOBOTA ZAČÁTEK V 10:00 HODIN

SKOKOVÝ JEZDECKÝ DEN PROPOZICE: RADKOVA LHOTA SOBOTA ZAČÁTEK V 10:00 HODIN SKOKOVÝ JEZDECKÝ DEN RADKOVA LHOTA SOBOTA 3.9. 2017 ZAČÁTEK V 10:00 HODIN PROPOZICE: 2.2.1 Soutěž č.1: PONYKOŇO GAMES PARKUR a) S VODIČEM b) BEZ VODIČE Otevřená soutěž pro pony i velké koně a jezdce do

Více

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže. Vydala STK ÚKAS

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže. Vydala STK ÚKAS Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěže 2015 Vydala STK ÚKAS ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení a) závodí se podle Pravidel atletiky a ustanovení této

Více

PROPOZICE. Mgr. Lenka Šnáblová, 602 140 704, lenka.snablova@seznam.cz

PROPOZICE. Mgr. Lenka Šnáblová, 602 140 704, lenka.snablova@seznam.cz PROPOZICE název akce: Color Celebration 2015 typ soutěže: APHA approved show, one - judge show místo konání: Wanted Ranch, Veselíčko u Děčína datum konání: 12.9.2015 pořadatel: Wanted Ranch showmanager:

Více

Český pohár XV. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami

Český pohár XV. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Český pohár 2017 XV. ročník seriálu závodů v běhu na 100 m s překážkami Pořadatelem seriálu závodů Český pohár 2017 je Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska a jeho realizaci zajišťuje Sbor dobrovolných

Více

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise

Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2016-2017 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO MOTOKROS

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO MOTOKROS AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY FEDERACE MOTOCYKLOVÉHO SPORTU NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY PRO MOTOKROS PŘÍLOHA N 032 2013 1 NSŘ terénních závodů motocyklů FMS AČR Svaz motokrosu AČR PŘÍLOHA N 032 MISTROVSTVÍ V MOTOKROSOVÝCH

Více

11. a 12. 05. 2013 OTROKOVICE

11. a 12. 05. 2013 OTROKOVICE 2013 11. a 12. 05. 2013 OTROKOVICE Pořadatel: Ředitel závodu: Hlavní rozhodčí: Internet: Přihláška k závodu: Adresa přihlášek: Speedskating club Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1828, 765 02 OTROKOVICE, Czech

Více

ROTAX MAX Pohár AČR. Sportovní předpisy 2017

ROTAX MAX Pohár AČR. Sportovní předpisy 2017 ROTAX MAX Pohár AČR Sportovní předpisy 2017 1. Všeobecná ustanovení: 1.1 Rotax Max Pohár AČR (dále jen RM PAČR) vypisuje výhradně autorizovaný partner firmy ROTAX BRP, kterým je v České republice firma:

Více

PRE Mini-Z Cup

PRE Mini-Z Cup Základní pravidla: PRE Mini-Z Cup 2016 2017 Seriál závodů PRE Mini-Z Cup se vypisuje vždy na celou další závodní sezónu. Termíny jednotlivých závodů určuje výhradně pořadatel. Ze 12 platných závodů v sezoně

Více

Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěţe 2011

Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěţe 2011 Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěţe 2011 Vydala STK ÚKAS Halová termínová listina ÚKAS 2011 Základní ustanovení ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ a) závodí se podle

Více

GIGA ((BANK)) TOUR 2019/2020 Pravidla šipky Soft

GIGA ((BANK)) TOUR 2019/2020 Pravidla šipky Soft GIGA ((BANK)) TOUR 2019/2020 Pravidla šipky Soft Giga ((BANK)) tour(dále jen Giga tour): je seriál turnajů zakončený finálovými turnaji s postupem do Velkého Finále o Zlatý pohár (muži) a Stříbrný pohár

Více

Mini-Z HM Cup

Mini-Z HM Cup Mini-Z HM Cup 2016 2017 Základní pravidla: Seriál závodů se vypisuje vždy na celou další závodní sezónu. Termíny jednotlivých závodů určuje výhradně pořadatel. Ze 12 platných závodů v sezoně se budou každému

Více

ČESKÁ NÁRODNÍ CHEER LIGA PRAVIDLA 2017/2018 ČACH 2017/2018

ČESKÁ NÁRODNÍ CHEER LIGA PRAVIDLA 2017/2018 ČACH 2017/2018 ČESKÁ NÁRODNÍ CHEER LIGA PRAVIDLA 2017/2018 ČACH 2017/2018 Obsah 1 Všeobecné informace... 3 2 Pravidla... 3 2.1 Pravidla jednotlivých soutěžích... 3 2.2 Registrace a poplatky... 3 2.3 Podmínky účasti...

Více

ČESKÝ HOROLEZECKÝ SVAZ. Prováděcí předpisy ČHS pro závody mládeže ve sportovním lezení pro rok 2018

ČESKÝ HOROLEZECKÝ SVAZ. Prováděcí předpisy ČHS pro závody mládeže ve sportovním lezení pro rok 2018 ČESKÝ HOROLEZECKÝ SVAZ Prováděcí předpisy ČHS pro závody mládeže ve sportovním lezení pro rok 2018 Komise soutěžního lezení 01. 01. 2018 Obsah 1. Pořadatel... 2 2. Typy závodů mládeže pro rok 2018... 3

Více

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěže 2018 ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení a) závodí se podle Pravidel atletiky a ustanovení této brožury, b) pořadatelem

Více

CHEBSKÝ POHÁR ročník. p o ř á d á T J T R I A T L O N C H E B

CHEBSKÝ POHÁR ročník. p o ř á d á T J T R I A T L O N C H E B CHEBSKÝ POHÁR 2017 23. ročník p o ř á d á T J T R I A T L O N C H E B Vážení cyklističtí přátelé, nová cyklosezóna klepe na dveře. V Chebském poháru soutěže horských kol pro rok 2017 jsme provedli několik

Více

Přihlášky zasílejte přes webový formulář: 200m vybojkované dráhy, start z pevných startovacích bloků

Přihlášky zasílejte přes webový formulář:   200m vybojkované dráhy, start z pevných startovacích bloků Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2017 Součást seriálu Mistrovství dračích lodí ČR / Torrsen Cup 2017 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností

Více

Soutěžní řád pro závody kategorie B a C vypsané KOSÚ AD KSL Zlínského kraje

Soutěžní řád pro závody kategorie B a C vypsané KOSÚ AD KSL Zlínského kraje Soutěžní řád 2016-2017 pro závody kategorie B a C vypsané KOSÚ AD KSL Zlínského kraje 1. Úvodní ustanovení : Tento SŘ vydaný KOSÚ AD KSL Zlínského kraje obsahuje upřesňující ustanovení týkající se sportovní

Více

PROVÁDĚCÍ POKYNY BMX 2015

PROVÁDĚCÍ POKYNY BMX 2015 PROVÁDĚCÍ POKYNY BMX 2015 I. Všeobecně - Všechny soutěže BMX musí probíhat v rámci platných mezinárodních pravidel BMX-UCI, UEC, těchto Prováděcích pokynů, Ustanovení k závodu a Zápisů z jednání komise

Více

/// Základní informace

/// Základní informace /// Základní informace Datum: 14. 15. 4. 2018 Motokáry: Sodi RT8 270 ccm Trať. KartPlanet / GP Klasika + GP Reverse Dovažování: 85 Kg Rozjížďky: 4x 20 minut Semifinále: 20 minut (Nejlepších 27 jezdců)

Více

Změny Pravidel WRC 2017

Změny Pravidel WRC 2017 Změny Pravidel WRC 2017 3.7 Typy soutěží Závody Typu D (Veřejný trénink) 4. závodu typu,,d se nemohou zúčastnit jezdci, kteří v předešlých 3 letech startovali na závodech typu,,a a,,b a umístili se do

Více

Mistrovství České republiky v PP a RP

Mistrovství České republiky v PP a RP Svaz potápěčů České republiky NEMO Zlín pořádá Mistrovství České republiky v PP a RP Místo konání: Městské lázně Zlín Datum konání: 26.5-28.5 2017 Závody jsou konány za podpory: Svazu potápěčů České republiky

Více

Rychvaldský POHÁR - léto 2013

Rychvaldský POHÁR - léto 2013 RYCHVALDSKÝ POHÁR léto 2013 1/7 Rychvaldský POHÁR - léto 2013 www.rcteamrychvald.cz Ředitel soutěže RP: Luděk Szostek RcTeamRychvald@seznam.cz Stavební a soutěžní pravidla pro závody rádiem řízených modelů

Více

MOTOCHINA CUP 2010 SERIÁL AMATÉRSKÝCH ZÁVODŮ MOTOREK A ČTYŘKOLEK

MOTOCHINA CUP 2010 SERIÁL AMATÉRSKÝCH ZÁVODŮ MOTOREK A ČTYŘKOLEK MOTOCHINA CUP 2010 SERIÁL AMATÉRSKÝCH ZÁVODŮ MOTOREK A ČTYŘKOLEK PRAVIDLA A POKYNY PRO ZÁVODY: 1. Dva povinné viditelné body pro startovní číslo: - na přední tabulce (platí i pro čtyřkolky) - na zádech

Více

Mistrovství České republiky v PP a RP

Mistrovství České republiky v PP a RP Svaz potápěčů České republiky NEMO Zlín pořádá Mistrovství České republiky v PP a RP Místo konání: Městské lázně Zlín Datum konání: 31.5 2.6 2019 Závody jsou konány za podpory: Svazu potápěčů České republiky

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 2. KOLO NEDĚLE 13. 12. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016

Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016 Asociace školních sportovních klubů České republiky P R O P O Z I C E Republikové finále soutěže Teamgym ZŠ, SŠ 2015/2016 Třebíč 27. 28. 11. 2015 A. Všeobecná ustanovení: 1. Adresa kanceláře: Školní sportovní

Více

CHEBSKÝ POHÁR ročník. p o ř á d á T J T R I A T L O N C H E B

CHEBSKÝ POHÁR ročník. p o ř á d á T J T R I A T L O N C H E B CHEBSKÝ POHÁR 2015 21. ročník p o ř á d á T J T R I A T L O N C H E B Vážení cyklističtí přátelé, nová cyklistická sezóna je za dveřmi. V Chebském poháru soutěže horských kol pro rok 2015 jsme ponechali

Více

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY DIVIZE MOTOKROSU 2012

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY DIVIZE MOTOKROSU 2012 Český svaz motocyklového sportu NÁRODNÍ SPORTOVNÍ ŘÁDY DIVIZE MOTOKROSU 2012 PŘÍLOHA MX_2 MEZINÁRODNÍ/NÁRODNÍ MISTROVSTVÍ ČR VERZE 2012 Oficiální dokument Českého svazu motocyklového sportu Divize motokrosu

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 1. KOLO NEDĚLE 8. 11. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

G2000 GOLF TOUR

G2000 GOLF TOUR G2000 GOLF TOUR 2012 www.g2000.cz CÍL G2000 GOLF TOUR 2012 Cílem G2000 GOLF TOUR je nabídnout společnostem, které mají zájem zúčastnit se, sérii golfových turnajů se servisem na vysoké úrovni, tak aby

Více

2 Hodnocení kvalifikačních závodů disciplíny výstup na cvičnou věž

2 Hodnocení kvalifikačních závodů disciplíny výstup na cvičnou věž Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska Vyhlašuje Kvalifikační podmínky pro jednotlivce na MČR profesionálních a dobrovolných hasičů v požárním sportu Běh na 100 m s překážkami a Výstup na věž 1 Obecně

Více

MERCEDES-BENZ SPRING TOUR FINALE 508 D1 CSN, MD 188 JS

MERCEDES-BENZ SPRING TOUR FINALE 508 D1 CSN, MD 188 JS MERCEDES-BENZ SPRING TOUR 2014 - FINALE Rozpis jezdeckých závodů 508 D1 CSN, MD 188 JS Equitana, o.s., závody kategorie B 1) Základní údaje 1.1. Pořadatel - Jezdecká společnost Equitana, Martinice 1.2.

Více

METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU

METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU ČESKÉHO SNOOKERU OBSAH Podmínky pro zavedení turnaje do žebříčku... 2 Postup pro zavedení turnaje do žebříčku... 2 Propozice turnaje... 2 Povinné odstavce...

Více