DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016"

Transkript

1 Vaše relaxace a wellness v Lázních Luhačovice DOVOLENÁ VÍKENDY VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR 2016 WELLNESS V LÁZNÍCH LUHAČOVICE

2 LÁZNĚ LUHAČOVICE Luhačovice patří mezi jedny z nejkrásnějších lázní v České republice. Najdete je v malebném údolí nedotčené přírody chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Od ostatních lázní se Luhačovice liší silou přírodních léčivých pramenů a krásou přilehlého okolí. Unikátní léčivé prameny řadí Luhačovice mezi špičkové léčebné lázně v celé Evropě. Léčíme nemoci dýchacích cest, pohybového aparátu, potíže s trávicím a oběhovým ústrojím, cukrovku a onkologická onemocnění. Přírodní léčivé vody využíváme k uhličitým koupelím, inhalacím a pitné kúře. Luhačovice jsou jedinečným místem. Přijeďte k nám poznat jejich krásu a rozmanitost.

3 WELLNESS V LÁZNÍCH Současné moderní lázně nabízejí nepřeberné množství způsobů k načerpání nové energie. Relax v lázních si můžete dopřát během své dovolené stejně jako přes víkend. Luhačovice Vás nadchnou v každém ročním období. Ochutnejte pravý wellness a pohodu. Vyberte si některý z našich wellness balíčků pro relaxaci. Nechejte se hýčkat a rozmazlovat. Dopřejte si luxusní dovolenou v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu v Luhačovicích.

4 ALEXANDRIA**** SPA & WELLNESS HOTEL JEDINEČNÁ ARCHITEKTURA A KOUZLO NEJVĚTŠÍCH MORAVSKÝCH LÁZNÍ NERUŠENÝ ODPOČINEK V LUXUSNÍM WELLNESS CENTRU VE STYLU STAROŘÍMSKÝCH LÁZNÍ KOMFORTNÍ UBYTOVÁNÍ A PRVOTŘÍDNÍ SLUŽBY ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE VE VYHLÁŠENÉ FRANCOUZSKÉ RESTAURACI S NOBLESOU PRVNÍ REPUBLIKY PESTRÁ NABÍDKA VÍKENDOVÝCH I TÝDENNÍCH WELLNESS POBYTŮ KULTURNÍ VYŽITÍ V LÁZNÍCH A NOČNÍ KLUB PŘÍMO V HOTELU DĚTI OD 12 LET

5 Dvě propojené budovy dva světy. Původní budova prošla rekonstrukcí, ale neztratila nic ze stylu a atmosféry třicátých let minulého století. Nová část hotelu reprezentuje současnou generaci nejmodernějších lázní. Její zařízení oživuje dobu Alexandra Velikého. Ve starořímském stylu je zařízené i dvoupodlažní hotelové wellness centrum, které propojuje panoramatický výtah. Nádhernému prostoru prvního podlaží vévodí bazén lemovaný antickými sloupy. Ze dna bazénu prozařují vodu dvě zlatá světélkující slunce. Nechte se okouzlit krásným prostředím. Najdete zde nerušený odpočinek a špetku skryté magie.

6 WELLNESS CENTRUM Vstupte do jedinečného wellness centra a odpočiňte si v saunovém světě či orientální parní lázni Rasul. Po horké lázni si můžete zaplavat v bazénu s průzračnou vodou nebo se dát hýčkat dalšími lázeňskými procedurami. Ve wellness centru můžete volně využívat bazén, whirlpool, saunový svět (laconium, parní, bylinková, solná a finská sauna), Kneippův chodník, ochlazovací sprchy, ledovou studnu, relaxační vyhřívané lavice a odpočinkové zóny. V létě můžete využít ke slunění venkovní relaxační terasu. Nerušené soukromí vám poskytne wellness pro dva. Pro aktivní návštěvníky je připraveno fitness centrum vybavené nejmodernějšími posilovacími stroji Precor, trenažéry a vibrační plošinou.

7 KOMFORTNÍ UBYTOVÁNÍ Hotelové pokoje komplexu Alexandria vás okouzlí prvorepublikovým šarmem i moderním pojetím. Historická budova nabízí pokoje ve stylu třicátých let minulého století. Pokoje moderní části zdobí repliky suvenýrů z dobyvatelských tažení Alexandra Velikého. Všechny hotelové pokoje poskytují veškerý komfort a pohodlí. Jsou vybaveny TV/SAT, telefonem, WiFi připojením zdarma, sejfem a minibarem. Pokoje v původní budově hotelu a v posledním patře nové ubytovací části mají navíc klimatizaci. Romantické ubytování najdete v apartmá s prostornou terasou (Apartmá K) v hlavní (historické) budově hotelu. Neméně romantické jsou pokoje () v posledním patře nové hotelové části s překrásným výhledem na Luhačovice. SUPERIOR (klimatizace) prostornější pokoje LUX LUX K (klimatizace) (balkon, klimatizace) APARTMÁ K (terasa, klimatizace)

8 ZÁŽITKOVÁ GASTRONOMIE V hotelové restauraci si vyberete z široké nabídky tradičních i lehkých pokrmů. Potěší vaše chuťové buňky a prospějí vašemu zdraví. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu. K posezení láká lobby bar s širokou nabídkou nápojů, malých pokrmů a dezertů vlastní výroby. K hotelu Alexandria neodmyslitelně patří vyhlášený noční klub. Nechte se okouzlit neotřelým půvabem první republiky. Přijďte si zatančit, pobavit se nebo jen strávit příjemné chvíle s přáteli.

9 Francouzská restaurace láká hosty na svou prvorepublikovou atmosféru. Nabídku prvotřídních pokrmů a nápojů doplňuje řada krajových jídel. Těšit se můžete i na nabídku sezónních degustačních menu. Některé speciality číšníci flambují přímo u jídelního stolu a poskytují tak hostům jedinečný kulinářský zážitek. Zavítejte k nám na dobrou kávu a moučník domácí výroby a nebo k nám přijďte poobědvat či povečeřet. V létě nabídku jídel tradičně zpestřuje víkendové grilování na hotelové terase.

10 MEDICAL WELLNESS Pobyt Medical wellness v sobě snoubí tradiční lázeňskou kúru s využitím přírodních minerálních vod a moderní životní styl wellness. Lázeňský lékař vám doporučí lázeňské procedury a předepíše vám regenerační program přímo na míru. Investujte do svého zdraví. Vyplatí se to. REGENERACE VHODNÁ I PRO MANAGERY. 7x ubytování s polopenzí formou bufetu. 1x konzultace s lékařem. základní diagnostika na bioimpendanční váze. 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 10x lázeňská procedura dle doporučení lékaře (přírodní uhličité, perličkové a hydromasážní koupele, klasické a reflexní masáže, lymfatické drenáže, rašelinové obklady... ) nebo wellness procedura (max. 25 min.) dle vlastního výběru. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod. volný vstup do wellness centra, zapůjčení županu. volný vstup do fitness centra. Wi-Fi připojení na pokoji ZDARMA Ceny v Kč za osobu a pobyt: SUPERIOR 1/1 Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna Vysvětlivky: dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, 1/4 čtyřlůžkový pokoj (2 oddělené ložnice se společným příslušenstvím), A2 dvoulůžkové apartmá, K klimatizace, ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. LUX LUX K 1/4 APARTMÁ K A2

11 LÉČBA & WELLNESS 7/14/21 dní Hotel Alexandria láká své klienty na kvalitu a prestiž. Hotel Palace**** je největším léčebným zařízením v Luhačovicích a držitelem prestižního certifikátu EuropespaMed. V novém pobytu vám přinášíme kombinaci obojího. Luxusní ubytování a wellness v hotelu Alexandria s kvalitní lázeňskou léčbou v hotelu Palace. TRADIČNÍ LÁZEŇSKÁ LÉČBA. 7/14/21x ubytování v hotelu ALEXANDRIA****. polopenze formou bufetu v hotelu ALEXANDRIA****. lázeňská léčba v hotelu PALACE****. volný vstup do wellness centra, zapůjčení županu. volný vstup do fitness centra. Wi-Fi připojení na pokoji ZDARMA LÁZEŇSKÁ LÉČBA V HOTELU PALACE****. 1x vstupní lékařské vyšetření. x kontrolní lékařské vyšetření u pobytu na 14/21 dní. laboratorní vyšetření dle předpisu lékaře (5 hodnot) u pobytu na 14/21 dní. sestavení individuálního léčebného programu. 18/36/54x lázeňská procedura dle předpisu lékaře (6/12/18x velká a 12/24/36x malá procedura). 3/6/9x inhalace minerální vody pro regeneraci dýchacích cest. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod Léčebný program zahrnuje možnost individuální konzultace s lázeňským lékařem v průběhu pobytu v případě zhoršení zdravotního stavu či nesnášenlivosti předepsané procedury. CENOVÉ ZVÝHODNĚNÍ 2 nebo 3 dny ZDARMA 14 = = 18 2 nebo 3 dny zdarma získáte u pobytu Léčba & Wellness na 14 nebo 21 dní. Ceny v Kč za osobu a pobyt: Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna SUPERIOR (1 945) (2 085) (2 175) (1 945) (2 085) (2 275) 1/ (2 345) (2 540) (2 805) (2 145) (2 315) (2 440) (2 145) (2 315) (2 540) (2 195) (2 365) (2 590) (1 950) (2 085) (2 265) Vysvětlivky: dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, 1/4 čtyřlůžkový pokoj (2 oddělené ložnice se společným příslušenstvím), A2 dvoulůžkové apartmá, K klimatizace, v závorkách jsou uvedeny ceny za osobu a den, ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. LUX LUX K 1/4 APARTMÁ K A (2 385) (2 590) (2 860)

12 VIP WELLNESS TÝDEN Pobyt VIP je sestaven na míru pro náročnou klientelu. Přináší to nejlepší z ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu a skvěle poslouží i jako netradiční dárek. Odměňte své manažery či VIP klienty a nechte je u nás strávit VIP wellness týden. RELAXACE PRO NÁROČNÉ. 7x ubytování se snídaní formou bufetu. láhev vína a ovoce na pokoji v den příjezdu. 6x večeře formou bufetu a nápoj (1x nealko z nabídky nebo 0,3 l piva nebo 0,2 l vína). 1x slavnostní večeře ve Francouzské restauraci. základní diagnostika na bioimpendanční váze. 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x hydromasážní koupel s barevnou terapií (20 min.). 1x relaxační masáž éterickým olejem (25 min.). 1x masáž lávovými kameny (25 min.). 1x indická antistresová masáž hlavy (25 min.). 1x masáž plosky nohy (25 min.). 1x rašelinový obklad zad (20 min.). 1x obklad z přírodního včelího vosku (20 min.). 1x spa rituál těla Terraké (110 min.). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod. volný vstup do wellness centra, zapůjčení županu. volný vstup do fitness centra s konzultací správného cvičení (20 min.). Wi-Fi připojení na pokoji ZDARMA Ceny v Kč za osobu a pobyt: SUPERIOR 1/1 Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna Vysvětlivky: dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, 1/4 čtyřlůžkový pokoj (2 oddělené ložnice se společným příslušenstvím), A2 dvoulůžkové apartmá, K klimatizace, ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. LUX LUX K 1/4 APARTMÁ K A2

13 VIP WELLNESS VÍKEND VIP wellness víkend je kratší verze týdenního VIP wellness pobytu. Balíčky procedur speciálně vytvořené pro ženy i muže jsme sestavili na míru náročným, pracovně vytíženým a časově zaneprázdněným klientům. Dopřejte si prodloužený víkend a svěřte se do rukou našich profesionálů. Budeme vás hýčkat a rozmazlovat. KRÁTKÝ RELAX PRO NÁROČNÉ. 3x ubytování (čt ne) se snídaní formou bufetu. láhev vína a ovoce na pokoji v den příjezdu. 2x večeře formou bufetu a nápoj (1x nealko z nabídky nebo 0,3 l piva nebo 0,2 l vína). 1x slavnostní uvítací večeře ve Francouzské restauraci. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod. volný vstup do wellness centra, zapůjčení županu. volný vstup do fitness centra. Wi-Fi připojení na pokoji ZDARMA Wellness procedury pro dámy:. 1x čokoládový sen (čokoládový peeling částečný, masáž horkou čokoládou, zábal po masáži, 50 min.). 1x hydromasážní koupel s barevnou terapií (20 min.). 2x přístrojová anticelulitidní masáž (25 min.) Wellness procedury pro pány:. 1x balzám na záda (rašelinový obklad zad, masáž klasická částečná, 45 min.). 1x wellness masáž podle vlastního výběru (celková). 1x hydromasážní koupel s barevnou terapií (20 min.) Ceny v Kč za osobu a pobyt: SUPERIOR 1/1 Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna Vysvětlivky: dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, 1/4 čtyřlůžkový pokoj (2 oddělené ložnice se společným příslušenstvím), A2 dvoulůžkové apartmá, K klimatizace, ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. LUX LUX K 1/4 APARTMÁ K A2

14 TOP PRO KAŽDÝ VĚK NOVINKA Současné moderní lázně nabízejí nepřeberné množství způsobů, jak vypnout od běžných povinností pro všechny bez rozdílu věku. Vyzkoušejte účinnou formu lázeňské relaxace. Do lázní raději dřív než později TERAPIE. ODPOČINEK. POHYB. 7x ubytování s polopenzí formou bufetu. 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x perličková koupel s přísadou vonné esence (20 min.). 1x masáž klasická (částečná, 25 min.). 1x masáž éterickým olejem dle vlastního výběru (25 min.). 1x hřejivý obklad zad (20 min.). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod. volný vstup do wellness centra, zapůjčení županu. volný vstup do fitness centra. Wi-Fi připojení na pokoji ZDARMA BONUS SLEVA 30 % na procedury a spa rituály dokoupené nad rámec balíčku VLASTNÍ VÝBĚR PROCEDUR. pobyt Lázeňská dovolená s možností vlastního výběru wellness procedur najdete na cz. Ceny v Kč za osobu a pobyt: SUPERIOR 1/1 Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna Vysvětlivky: dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, 1/4 čtyřlůžkový pokoj (2 oddělené ložnice se společným příslušenstvím), A2 dvoulůžkové apartmá, K klimatizace, ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. LUX LUX K 1/4 APARTMÁ K A2

15 VELIKONOCE V ALEXANDRII**** Pojďte strávit letošní Velikonoce netradičně. Zapomeňte na pomlázky a polévání studenou vodou a nechejte se místo toho hýčkat při příjemných lázeňských procedurách. Odpočinete si a navíc si pochutnáte na tradičních velikonočních pokrmech. SVÁTKY BEZ SHONU, PŘÍPRAV A STRESU. 8/4x ubytování s polopenzí. 1x velikonoční hodování. 1x šálek kávy s domácím moučníkem. 1x velikonoční výslužka pomlázka a barevné vajíčko pro pány a tradiční velikonoční beránek pro dámy. velikonoční wellness balíček na 4 nebo 8 nocí. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod. volný vstup do wellness centra, zapůjčení županu. volný vstup do fitness centra. Wi-Fi připojení na pokoji ZDARMA VELIKONOČNÍ HODOVÁNÍ Na velikonoční neděli jsme pro vás připravili sváteční brunch formou bufetu s neomezenou konzumací velikonočních a regionálních jídel. Nebude chybět tradiční velikonoční nádivka, beránek či mazanec. Jako welcome drink budeme podávat slivovici nebo hruškovici. To vše za doprovodu cimbálové muziky. Program zpestří malování a prodej kraslic. Velikonoční wellness balíček (8 nocí/ne po). 1x bublinková koupel s vonnou přísadou (20 min.). 1x hřejivý obklad zad (20 min.). 1x wellness masáž dle vlastního výběru (25 min.). 2x anticelulitidní masáž přístrojová (25 min.) pro ni nebo 1x masáž nohou (25 min.) pro něj. 1x spa rituál obličeje pro ni (55 min.) nebo 1x celková masáž (50 min.) pro něj. 1x orientální rituál Rasul (25 min.) pro pár nebo 1x rašelinový obklad (20 min.) pro jednotlivce Velikonoční wellness balíček (4 noci/čt po). 1x hydromasážní koupel se světelnou terapií (20 min.). 1x hřejivý obklad zad (20 min.). 1x wellness masáž dle vlastního výběru (25 min.). 1x masáž obličeje a dekoltu (55 min.) pro ni nebo 1x indická antistresová masáž hlavy (25 min.) pro něj Ceny v Kč za osobu a pobyt: SUPERIOR 1/1 LUX LUX K 1/4 APARTMÁ K A Vysvětlivky: dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, 1/4 čtyřlůžkový pokoj (2 oddělené ložnice se společným příslušenstvím), A2 dvoulůžkové apartmá, K klimatizace, ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek.

16 WELLNESS BALÍČKY PRO KRÁTKOU RELAXACI Dopřejte si luxusní odpočinek s neomezeným využitím saunového světa a bazénu. Zaplavejte si v bazénu s průzračnou vodou, odpočívejte v parních lázních, nechejte se hýčkat a rozmazlovat při lázeňských procedurách. RYCHLÉ NAČERPÁNÍ ENERGIE. 4/3/2x ubytování s polopenzí formou bufetu. balíček wellness procedur na 4, 3 nebo 2 noci. zapůjčení županu. volný vstup do wellness centra. volný vstup do fitness centra. Wi-Fi připojení na pokoji ZDARMA OCHUTNÁVKA WELLNESS VÝHODNÁ CENA 4 noci/ne čt. 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x hydromasážní koupel (20 min.). 1x relaxační masáž éterickým olejem (25 min.). 1x wellness masáž (25 min.) dle vlastního výběru VÍKEND V ALEXANDRII**** NEJŽÁDANĚJŠÍ POBYT 3 noci/čt ne. 1x relaxační bublinková koupel (15 20 min.). 1x wellness masáž (25 min.) dle vlastního výběru. 1x Rasul orientální očistná kúra v parní lázni (25 min.) pro pár nebo pro jednotlivce rašelinový obklad (20 min.) WELLNESS NA ZKOUŠKU 2 noci/mimo so po. 1x wellness masáž (25 min.) dle vlastního výběru každá další 1 noc. 1x wellness masáž (25 min.) dle vlastního výběru nebo relaxační bublinková koupel (15 20 min.) VYZKOUŠEJTE NĚCO NOVÉHO

17 WELLNESS BALÍČKY PRO KRÁTKOU RELAXACI Ceny v Kč za osobu a pobyt: Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna noci 3 noci 2 noci další 1 noc 4 noci 3 noci 2 noci další 1 noc 4 noci 3 noci 2 noci další 1 noc SUPERIOR / LUX LUX K / Vysvětlivky: dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, 1/4 čtyřlůžkový pokoj (2 oddělené ložnice se společným příslušenstvím), A2 dvoulůžkové apartmá, K klimatizace, ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. APARTMÁ K A HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ. 1x ubytování se snídaní formou bufetu. volný vstup do wellness centra. volný vstup do fitness centra. zapůjčení županu. Wi-Fi připojení na pokoji ZDARMA Ceny v Kč za osobu a noc: SUPERIOR 1/1 Zimní sezóna Mezisezóna Hlavní sezóna Vysvětlivky: dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, 1/4 čtyřlůžkový pokoj (2 oddělené ložnice se společným příslušenstvím), A2 dvoulůžkové apartmá, K klimatizace, ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. Ceny stravování v Kč Oběd talon (1) Večeře - bufet 1 6 nocí nocí a více LUX LUX K 1/4 APARTMÁ K A (1) Talon v hodnotě 200 Kč na oběd podávaný ve Francouzské restauraci z aktuální nabídky poledního menu nebo výběrem z jídelního lístku. Talonem na místě klient platí konzumaci, tj. jídlo a veškeré nápoje. Hodnota talonu musí být vyčerpána. V případě konzumace nad hodnotu talonu doplácí klient na místě rozdíl konzumace a zaplacené zálohy talonu. Parkování: Městské parkoviště cca 100 m od hotelu (80 Kč/den). Doporučujeme rezervaci parkování při podání objednávky pobytu.

18 ADVENT V ALEXANDRII**** Nenechte se letos stresovat přípravami na Vánoce a dopřejte si opravdový wellness ve vánočně vyzdobeném a provoněném hotelu Alexandria. SVÁTKY BEZ SHONU, PŘÍPRAV A STRESU. 7/4/3/2x ubytování s polopenzí. 1x adventní večeře u rozsvíceného vánočního stromečku ve Francouzské restauraci (v rámci polopenze). ochutnávkový balíček vánočního cukroví (8 druhů tradičního cukroví linecké, třené, vanilkové rohlíčky...) k pobytu na 7 nocí. 1x tradiční domácí vánoční punč. balíček wellness procedur na 7/4/3 nebo 2 noci. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod. volný vstup do wellness centra. volný vstup do fitness centra. zapůjčení županu. Wi-Fi připojení na pokoji ZDARMA NAPEČEME CUKROVÍ ZA VÁS Více informací najdete na Balíček wellness procedur (2 noci/ mimo pá ne, so po). 1x parafínový obklad zad (20 min.). 1x masáž éterickým olejem (25 min.) Balíček wellness procedur (3 noci/ čt ne). 1x perličková koupel (20 min.). 1x parafínový obklad zad (20 min.). 1x masáž éterickým olejem (25 min.) Balíček wellness procedur (4 noci/ ne čt). 1x relaxační koupel (15 20 min.). 1x parafínový obklad zad (20 min.). 1x masáž éterickým olejem (25 min.). 1x masáž lávovými kameny (25 min.) Balíček wellness procedur (7 nocí/ ne ne). 1x přírodní uhličitá koupel (15 min.). 1x hydromasážní koupel (20 min.). 1x vonný parafínový obklad zad (20 min.). 1x masáž klasická (částečná, 25 min.). 1x masáž éterickým olejem (25 min.). 1x masáž lávovými kameny (25 min.) Ceny v Kč za osobu a pobyt: 2 noci 3 noci noci 7 nocí SUPERIOR / LUX LUX K / Vysvětlivky: dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj,1/4 čtyřlůžkový pokoj (2 oddělené ložnice se společným příslušenstvím), A2 dvoulůžkové apartmá, K klimatizace, ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek. APARTMÁ K A

19 VÁNOCE V ALEXANDRII**** Kouzlo Vánoc spočívá také v tom, že si lidé darují dárky, které je potěší. Letos můžete vánoční potěšení dopřát i sami sobě, a to v podobě klidu, odpočinku a relaxace. Nechejte vánoční přípravy na nás. Chybět nebude stromeček, jmelí, cukroví, kapr, bramborový salát a koledy. SVÁTKY BEZ SHONU, PŘÍPRAV A STRESU. 6x ubytování ve vánočně vyzdobeném pokoji (jmelí, vánoční perníčky a cukroví, ovoce). 1x tradiční domácí vánoční punč a dezert zasněžené Raffaello. 6x snídaně formou bufetu. 1x uvítací večeře s přípitkem. 1x štědrovečerní večeře (tradiční vánoční menu aperitiv, předkrm, polévka, smažený kapr/řízek, bramborový salát, moučník, káva). 1x sváteční večeře při svíčkách ve Francouzské restauraci. 1x degustační večeře (česká a moravská kuchyně) formou bohatého bufetu. 2x večeře formou bufetu. Štědrý den v Alexandrii s wellness zážitky, vánočními melodiemi, štědrovečerní večeří a dárkem u vánočního stromečku. vánoční program (denně melodie nejen vánoční k poslechu i k tanci). 1x relaxační bublinková koupel (15 20 min.). 1x wellness masáž éterickým olejem s vůní granátového jablka (25 min.). 1x uvolňující masáž vonným krémem (25 min.). 1x obklad zad z přírodního včelího vosku (20 min.). denně pitná kúra luhačovických minerálních vod. volný vstup do vánočně vyzdobeného wellness centra, zapůjčení županu. volný vstup do fitness centra. Wi-Fi připojení na pokoji ZDARMA Ceny v Kč za osobu a pobyt: SUPERIOR 1/1 LUX LUX K 1/4 APARTMÁ K A Vysvětlivky: dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, 1/4 čtyřlůžkový pokoj (2 oddělené ložnice se společným příslušenstvím), A2 dvoulůžkové apartmá, K klimatizace, ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek.

20 SILVESTR 2016 Přijeďte strávit poslední dny v roce do nejluxusnějšího wellness hotelu v Luhačovicích s velkoryse řešeným wellness centrem a pravou atmosférou starých římských lázní. Dopřejte si zaslouženou relaxaci, načerpejte novou energii a oslavte s námi příchod nového roku. SILVESTR V LUHAČOVICÍCH. 6x ubytování. 1x láhev vína (0,7 l) na pokoji. 5x snídaně formou bufetu. 1x novoroční brunch se skleničkou sektu. 1x slavnostní uvítací večeře s přípitkem. 2x večeře formou bufetu. 1x večeře při svíčkách ve Francouzské restauraci. 1x sváteční novoroční večeře. 1x hydromasážní koupel s barevnou terapií (20 min.). 1x wellness masáž dle vlastního výběru (25 min.). 1x relaxační masáž éterickým olejem (25 min.). 1x masáž obličeje a dekoltu (25 min.) pro dámy nebo indická antistresová masáž hlavy (25 min.) pro pány. denně pitná kúra luhačovických minerálních vod. volný vstup do wellness centra, zapůjčení županu. volný vstup do fitness centra. Wi-Fi připojení na pokoji ZDARMA. SILVESTROVSKÝ GALAVEČER ve Společenském domě (welcome drink, večeře formou bohatého rautu s neomezenou konzumací vybraných teplých, studených i sladkých lahůdek, bohatý zábavný silvestrovský program, ohňostroj) Ceny v Kč za osobu a pobyt: SUPERIOR 1/1 LUX LUX K 1/4 APARTMÁ K A Vysvětlivky: dvoulůžkový pokoj, 1/1 jednolůžkový pokoj, 1/4 čtyřlůžkový pokoj (2 oddělené ložnice se společným příslušenstvím), A2 dvoulůžkové apartmá, K klimatizace, ceny pobytu nezahrnují lázeňský poplatek.

21 ALEXANDRIA**** FOR BUSINESS Hotel Alexandria vám poskytne komfortní ubytování a vynikající služby během vaší služební cesty. Svou polohou a vybavením je ideálním místem pro malé a středně velké firemní a společenské akce. FIREMNÍ AKCE ZAJIŠŤUJEME NA KLÍČ komfortní ubytování ve 4 hvězdičkovém hotelu reprezentační prostory catering (cofee break, bankety, koktejly, rauty ) prezentační technika ozvučení akce Wi-Fi připojení výzdoba prostor, květinová dekorace luxusní wellness centrum lázeňské a wellness procedury bohatá nabídka doprovodných aktivit fotodokumentace Night club v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu se dá využít jako separátní meeting room. Je vybaven klimatizací, Wi-Fi a nejmodernější prezentační technikou. KONFERENČNÍ USPOŘÁDÁNÍ A KAPACITA Plocha Banket Raut Škola Divadlo U forma U forma I forma O forma T forma Francouzská restaurace Night club 157 m m

22 SEMINÁRNÍ BALÍČKY Přijeďte se svým pracovním týmem či obchodními přáteli do ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu. Vašim požadavkům přizpůsobíme i ty nejmenší detaily. Seminární balíček BUSINESS. celodenní pronájem včetně Wi-Fi. základní technické vybavení (dataprojektor, plátno, flipchard). coffee break dopolední (káva, čaj, minerální voda, džus, kanapky, regionální koláč). 3-chodové business menu. coffee break odpolední (káva, čaj, minerální voda, džus, 2 druhy sladkého pečiva) 990 Kč za osobu Seminární balíček PREMIUM Kč za osobu. celodenní pronájem včetně Wi-Fi. základní technické vybavení (dataprojektor, plátno, flipchard). coffee break dopolední (káva, čaj, minerální voda, džus, kanapky, domácí jablečný závin). 3-chodové business menu. coffee break odpolední (káva, čaj, minerální voda, džus, 2 druhy sladkého pečiva). večeře formou bufetu Seminární balíček EXKLUSIV Kč za osobu. celodenní pronájem včetně Wi-Fi. základní technické vybavení (dataprojektor, plátno, flipchard). coffee break dopolední (káva, čaj, minerální voda, džus, nealkoholické pivo, mini sendviče, regionální koláč). 3-chodové business menu. coffee break odpolední (káva, čaj, minerální voda, džus, nealkoholické pivo, regionální speciality a tuzemské sýry, ovocný salát). 5-chodová galavečeře ve Francouzské restauraci Ceny seminárních balíčků platí při min. počtu 15 osob. SPECIÁLNÍ CENY UBYTOVÁNÍ. 1x ubytování se snídaní formou bufetu od Kč za osobu Speciální ceny ubytování platí při objednání některého z výše uvedených seminárních balíčků. Rádi vám zpracujeme cenovou nabídku podle vašich individuálních požadavků. Napište nám nebo zavolejte: tel , akce@lazneluhacovice.cz

23 MEETINGS & EVENTS Lázně Luhačovice jsou ideálním místem pro kongresovou turistiku. Nabízí širokou škálu ubytování a díky své poloze jsou snadno dopravně dostupné. Plánujete kongres nebo větší firemní akci? V samotném centru lázní stojí Společenský dům zařízený pro větší kongresy či konference. ATRAKTIVNÍ LÁZEŇSKÉ PROSTŘEDÍ VARIABILNÍ INTERIÉR SPOLEČENSKÉHO DOMU NABÍZÍ kongresový sál s kapacitou pro 220 osob 7 salonků pro osob 2 restaurace s možností propojení tanečním parketem KONGRESOVÝ SÁL PRO VĚTŠÍ AKCE KONFERENČNÍ USPOŘÁDÁNÍ A KAPACITA Plocha Banket Raut Škola Divadlo Kongresový sál Salonek I Salonek II Salonek III Salonek IV Salonek V Salonek VI Salonek VII Restaurace I Restaurace II Vinárna Domino 23,5 x 8,8 m 11,4 x 7,6 m 5,6 x 8,9 m 11,4 x 9 m 11,4 x 7,4 m 12,9 x 8,8 m 11,6 x 7,5 m 11,6 x 7,5 m 23,7 x 11 m 23,7 x 11 m 28,5 x 11 m DOPROVODNÝ PROGRAM Zajistíme sportovní, zábavní či kulturní program na klíč podle vašich představ, přání a potřeb. Rádi vám zpracujeme cenovou nabídku podle vašich individuálních požadavků. Napište nám nebo zavolejte: tel , akce@lazneluhacovice.cz Více informací najdete na našich internetových stránkách

24 ZÁŽITKOVÝ DEN V ALEXANDRII**** Dopřejte si celodenní odpočinek v luxusním wellness centru a gastronomický zážitek ve vyhlášené Francouzské restauraci. Pro návštěvníky Luhačovic jsme připravili pestrou nabídku, kterou jsme zabalili do balíčků. Je jenom na vás, který si vyberete. Kompletní nabídku zážitkových balíčků a wellness procedur najdete na DÁRKOVÉ POUKAZY Chcete koupit originální dárek pro své blízké? Věnujte jim dárkový nebo peněžní poukaz do ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu. Vybírejte z dárkových poukazů na wellness pobyt, zážitkové balíčky nebo romantickou večeři v ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotelu. Peněžní poukazy vydáváme v min. hodnotě 500 Kč. ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel DÁRKOVÝ POUKAZ WELLNESS POBYT ZÁŽITKOVÝ BALÍČEK ROMANTICKÁ VEČEŘE Pro více informací o dárkových poukazech navštivte naše internetové stránky. Objednejte si pobyt na rok 2016 v hotelu Alexandria s jedinečnou slevou FIRST MINUTE s garancí nejnižší ceny. Naše FIRST MINUTE nabídka platí pouze do Více informací najdete na našich internetových stránkách. ALEXANDRIA**** SPA & WELLNESS HOTEL se těší na vaši návštěvu GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY... FIRST MINUTE AŽ 20% SLEVA Lázně Luhačovice, a.s. Lázeňské nám. 436, Luhačovice telefon: , pobyty@lazneluhacovice.cz ALEXANDRIA**** Spa & Wellness Hotel Masarykova 567, Luhačovice telefon: , alexandria@lazneluhacovice.cz TISK KATALOGU SRPEN 2015

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH SILVESTROVSKÝ LÁZEŇSKÝ POBYT PALACE, MORAVA, DŮM B. SMETANY, ALPSKÁ RŮŽE, VILA POD LIPAMI 6 nocí 6 lázeňských procedur

Více

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ KATEGORIE 4* LÁZEŇSKÝCH ZAŘÍZENÍ O PORTÁLU SPA.cz Portál Spa.cz již od roku 2008 poskytuje svým klientům nejsnadnější

Více

LÁZEŇSKÉ POBYTY 2016. Nejen na srdce jsou Poděbrady... www.lazne-podebrady.cz

LÁZEŇSKÉ POBYTY 2016. Nejen na srdce jsou Poděbrady... www.lazne-podebrady.cz LÁZEŇSKÉ POBYTY 2016 Nejen na srdce jsou Poděbrady... www.lazne-podebrady.cz LÉČEBNÉ POBYTY Užijte si pohodu a relaxujte v tradičních lázních, které nabízejí své služby nepřetržitě od roku 1908. Dopřejte

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE. Nemusíte cestovat daleko. Jiný svět máte na dosah RELAXACE DOVOLENÁ WELLNESS VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR

LÁZNĚ LUHAČOVICE. Nemusíte cestovat daleko. Jiný svět máte na dosah RELAXACE DOVOLENÁ WELLNESS VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR LÁZNĚ LUHAČOVICE Nemusíte cestovat daleko. Jiný svět máte na dosah RELAXACE DOVOLENÁ WELLNESS VELIKONOCE VÁNOCE SILVESTR CENÍK 2017 ALEXANDRIA**** WELLNESS HOTEL S PRVOTŘÍDNÍMI SLUŽBAMI LUXUSNÍ WELLNESS

Více

SVATEBNÍ NABÍDKA UŽIJTE SI SVATBU V PALÁCI

SVATEBNÍ NABÍDKA UŽIJTE SI SVATBU V PALÁCI SVATEBNÍ NABÍDKA UŽIJTE SI SVATBU V PALÁCI Výjimečné životní okamžiky si zaslouží jedinečnou romantickou atmosféru. Víme velmi dobře, že svatební den je jedním z nejdůležitějších okamžiků v životě. Dopřejte

Více

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E LÁZNĚ LUHAČOVICE LÁZNĚ LUHAČOVICE Luhačovice, největší lázně na Moravě, patří k národním turistickým klenotům České republiky. Leží v malebném údolí chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. Lázeňské město

Více

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E R E L A X A C E W E L L N E S S V Í K E N D Y D A Y S PA C E N Í K

L Á Z N Ě L U H A Č O V I C E R E L A X A C E W E L L N E S S V Í K E N D Y D A Y S PA C E N Í K LÁZNĚ LUHAČOVICE RELAXACE WELLNESS VÍKENDY DAY SPA CENÍK 2019 ALEXANDRIA**** ŠESTKRÁT HOTEL ROKU VE ZLÍNSKÉM KRAJI JEDINEČNÉ WELLNESS VE STYLU STAROŘÍMSKÝCH LÁZNÍ VYHLÁŠENÁ FRANCOUZSKÁ RESTAURACE S NOBLESOU

Více

VÍKENDY. WELLNESS. DOVOLENÁ. 2013 V LÁZNÍCH LUHAČOVICE NEJ LUXUSNĚJŠÍ WELLNESS CENTRUM LEPŠÍ NABÍDKA POBYTŮ VÍCE WELLNESS ZÁŽITKŮ

VÍKENDY. WELLNESS. DOVOLENÁ. 2013 V LÁZNÍCH LUHAČOVICE NEJ LUXUSNĚJŠÍ WELLNESS CENTRUM LEPŠÍ NABÍDKA POBYTŮ VÍCE WELLNESS ZÁŽITKŮ VÍKENDY WELLNESS DOVOLENÁ 2013 1 WELLNESS V LÁZNÍCH LUHAČOVICE NEJ LUXUSNĚJŠÍ WELLNESS CENTRUM LEPŠÍ NABÍDKA POBYTŮ VÍCE WELLNESS ZÁŽITKŮ DVĚ BUDOVY - DVA SVĚTY Luxusní čtyřhvězdičkový Spa & Wellness hotel

Více

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka Konferenční nabídka Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Olomouc je víceúčelový komplex, který svojí výhodnou polohou v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra města nabízí svým klientům široký

Více

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove...

Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... 2019 Vánoce a Silvestr Vánoce a Silvestr Slavt+e s námi v Jáchymove... Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce - nadělte si pod stromeček místo shonu, stresu a sáhodlouhých příprav aktivní odpočinek v prvních

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz INFINIT_KARTA.indd 1 21.1.2014 17:51:32 INFINIT MAXIMUS VSTUP DO WELLNESS vstup zahrnuje vyhřívané vnitřní a venkovní bazény & saunový svět

Více

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Západní Čechy Mariánské Lázně Hotel Krakonoš ***+ Hotel se nachází v krásném přírodním prostředí nad lázeňským městem, cca 2 km od centra. 1 a 2-lůžkové

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2015 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2015 LÁZEŇSKÉ

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2016 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2016 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2016 LÁZEŇSKÉ

Více

Těšíme se na Vaši návštěvu. Věnujte, prosím, pozornost následujícím informacím, které platí pouze pro pobytové balíčky.

Těšíme se na Vaši návštěvu. Věnujte, prosím, pozornost následujícím informacím, které platí pouze pro pobytové balíčky. Konstantinovy Lázně, jediné lázně Plzeňského kraje, leží na okraji Tepelské vrchoviny, v nadmořské výšce 520 metrů v jedné z ekologicky nejčistších oblastí České republiky. Zdraví zde nacházejí lidé nejen

Více

VÁNOCE NA RÝNU: JIŽNÍ ČÁST (4 NOCI)

VÁNOCE NA RÝNU: JIŽNÍ ČÁST (4 NOCI) VÁNOCE NA RÝNU: JIŽNÍ ČÁST (4 NOCI) 4 - denní zájezd DÍTĚ do 15 let v doprovodu min. jedné dospělé osoby ZDARMA(v kajutách S - loď Viva a S, E, F - loď Flora / Silva) Na této plavbě mluví veškerý personál

Více

Léčebný program Classic

Léčebný program Classic Ceník pobytů Léčebný program Classic plná penze 3 procedury denně Tento program se zaměřuje na terapii konkrétních pohybových obtíží, které vás trápí či omezují v každodenním životě. Každý pobyt zahajujeme

Více

Péče o celé tělo - 2015-2016. Rezervace na 2 noci, s výjimkou svátků

Péče o celé tělo - 2015-2016. Rezervace na 2 noci, s výjimkou svátků Péče o celé tělo - 2015-2016 Rezervace na 2 noci, s výjimkou svátků ubytování, snídaně a večeře formou bufetu, použití wellness ostrova (zážitková koupel, termální bazény, venkovní bazény od května do

Více

Mahdia HOTEL MAHDIA BEACH **** TUNISKO přímé lety do Monastiru, doba letu 2 hodiny 40 minut, informace o odletu na www.ckalex.cz

Mahdia HOTEL MAHDIA BEACH **** TUNISKO přímé lety do Monastiru, doba letu 2 hodiny 40 minut, informace o odletu na www.ckalex.cz HOTEL MAHDIA BEACH **** přímo na písečné pláži 3,5 km od centra Mahdie venkovní bazén vnitřní bazén slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži zdarma (platí se pouze matrace) dětský bazén dětské hřiště dětský

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Santon*** Brno Lokalita Orea Resort Santon*** se nachází v těsné blízkosti brněnské přehrady s výbornou dostupností z centra města a dálnice D1 EXIT 182. Hotel

Více

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ KATEGORIE 3* LÁZEŇSKÝCH ZAŘÍZENÍ O PORTÁLU SPA.cz Portál Spa.cz již od roku 2008 poskytuje svým klientům nejsnadnější

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ LÉČENÍ A WELLNESS CENÍK 2016. Platný od 8. ledna 2016 do 7. ledna 2017 TARIF 2016 IN EUR 3

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ LÉČENÍ A WELLNESS CENÍK 2016. Platný od 8. ledna 2016 do 7. ledna 2017 TARIF 2016 IN EUR 3 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ LÉČENÍ A WELLNESS CENÍK 2016 Platný od 8. ledna 2016 do 7. ledna 2017 TARIF 2016 IN EUR 3 MARIÁNSKÉ LÁZNĚ město 40 pramenů Úchvatná příroda čistý vzduch klimatické podmínky lázeňské parky

Více

LHAVIYANI ATOLL - ATMOSPHERE KANIFUSHI MALDIVES ****+

LHAVIYANI ATOLL - ATMOSPHERE KANIFUSHI MALDIVES ****+ LHAVIYANI ATOLL - ATMOSPHERE KANIFUSHI MALDIVES ****+ - denní zájezd Rozloha : délka cca 2000 m, šířka cca 90 m. jeden z nejdelších ostrovních resortů nabízí opravdu velmi prostorné plážové ubytování v

Více

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS www.orea.cz 1 Český hotelový řetězec 15 hotelů v těch nejatraktivnějších lokalitách České republiky hory, lázně, města téměř 4 000

Více

SVATEBNÍ NABÍDKA SPLNĚNÍ VAŠICH SNŮ NA SANTONU

SVATEBNÍ NABÍDKA SPLNĚNÍ VAŠICH SNŮ NA SANTONU SVATEBNÍ NABÍDKA SPLNĚNÍ VAŠICH SNŮ NA SANTONU Výjimečné životní okamžiky si zaslouží jedinečnou romantickou atmosféru. Víme velmi dobře, že svatební den je jedním z nejdůležitějších okamžiků v životě.

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů Ceník lázeňských a wellness pobytů 2014 1. 5. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. 2. 1. - 30. 4. 1. 11. - 28. 12. Platnost ceníku od 2. 1. 2014 LÁZEŇSKÉ POBYTY Lázeňský pobyt KLASIK Dvoulůžkový pokoj SU* 2 380,-

Více

AGIA PELAGIA - CHC ATHINA PALACE RESORT & SPA *****

AGIA PELAGIA - CHC ATHINA PALACE RESORT & SPA ***** AGIA PELAGIA - CHC ATHINA PALACE RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Poloha a popis : Rozlehlý hotelový resort CHC Athina Palace Resort & SPA byl postaven na malém výběžku na pobřeží ve vesničce

Více

REKONDIČNÍ POBYT PRO ZAMĚSTNANCE SPOLEČNOSTÍ A FIREM

REKONDIČNÍ POBYT PRO ZAMĚSTNANCE SPOLEČNOSTÍ A FIREM REKONDIČNÍ POBYT PRO ZAMĚSTNANCE SPOLEČNOSTÍ A FIREM Všem lidem prospívá dopřát čas od času duši a tělu uvolnění. Odpočinek obnovuje životní sílu a přispívá k dobré náladě. Proto přijeďte k nám a vyzkoušejte

Více

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT

Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! Sleva! REKREAČNÍ POBYT Západní Čechy Mariánské Lázně Hotel Krakonoš ***+ Hotel se nachází v krásném přírodním prostředí nad lázeňským městem, cca 2 km od centra. 1 a 2-lůžkové

Více

KATSCHBERG - FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION KATSCHBERG ****

KATSCHBERG - FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION KATSCHBERG **** KATSCHBERG - FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION KATSCHBERG **** 4,5,6,8 - denní zájezd Moderní hotelový komplex s rozsáhlou nabídkou pro rodiny s dětmi. Nápoje k obědům a večeřím zdarma. Poloha: jižně od Taur,

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

Lázně z nejkrásnějších

Lázně z nejkrásnějších Lázně z nejkrásnějších Lázně Luhačovice, čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších lázní v České republice, mají věhlas jak pro léčebné výsledky a jedinečné minerální prameny, tak pro svou půvabnou polohu

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2015 EA Hotel Kraskov ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2015 EA Hotel Kraskov **** KONFERENČNÍ NABÍDKA PRO ROK 2015 **** Lokalita a dopravní spojení Adresa: Telefon: +420 464 600 411 E-mail: kraskov@eahotels.cz www: GPS: 49 52 8.505 N 15 36 34.877 E Silniční dostupnost: Z Prahy Výjezd

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

Ceník ubytování 2016 8.1. 2016-7.1. 2017

Ceník ubytování 2016 8.1. 2016-7.1. 2017 Ceník ubytování 2016 8.1. 2016-7.1. 2017 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

Studánka 2016. POBYTOVÉ - Balíčky WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2016 WELLNESS - RELAX PRO ŽENY WELLNESS - RELAX PRO MUŽE WELLNESS - VÍKEND PRO DVA ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYT PRO SENIORY 55 + POHÁDKOVÁ DOVOLENÁ Hotel STUDÁNKA **** Letovisko

Více

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR

CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR 2017 CENÍK WELLNESS POBYTŮ A PROCEDUR Zima 16. 1. 19. 3. 2017 30. 10. 17. 12. 2017 Jaro/Podzim 20. 3. 25. 6. 2017 4. 9. 29. 10. 2017 26. 6. 3. 9. 2017 ceník wellness pobytů V ceně je zahrnuto ubytování,

Více

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012

ZIMA NA HORÁCH 2011/2012 Hotel SNP*** Hotel se nachází v nejnavštěvovanější lokalitě Nízkých Tater v Demänovské Dolině. Jedna z nejkrásnějších dolin měří celkem 16 km, leží jižně od Liptovského Mikuláše a je součástí Národního

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2017 31. 12. 2017) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na týden (7 nocí) dle předpisu lékaře výstupní lékařská

Více

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz

CENÍK. Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA. www.infinit-maximus.cz CENÍK Vodní SPA Saunový svět Privátní SPA www.infinit-maximus.cz VSTUP DO VODNÍHO SPA A SAUNOVÉHO SVĚTA Doporučená doba vstupu je 120 až 180 minut. Areál je určen pro dospělé a osoby vyšší než 145 cm.

Více

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2019 PODĚBRADY Ceník lázeňských a wellness pobytů 2019 Darujte zdraví, darujte odpočinek v lázních Dárkový poukaz Vám vystavíme na Vaše přání: na jakýkoli

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

Wellness Relax Lázeňská léčba

Wellness Relax Lázeňská léčba Wellness Relax Lázeňská léčba CZ Spa Hotel Děvín Spa Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb pod jednou střechou. Kvalitní ubytování, gastronomie, wellness, kosmetika, pedikúra. Vysokou kvalitu a efektivitu

Více

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA

BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA POBYTOVÉ - Balíčky Studánka 2017 BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO ŽENY BÁJEČNÝ - WELLNESS - RELAX PRO MUŽE BÁJEČNÝ - WELLNESS - VÍKEND PRO DVA BÁJEČNÝ - ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA BÁJEČNÝ - POBYT PRO SENIORY

Více

R E K O ADVENTNÍ, SILVESTROVSKÉ A JINÉ SPECIÁLY. Cestovní kancelář - REKO - Aleš Kotačka

R E K O ADVENTNÍ, SILVESTROVSKÉ A JINÉ SPECIÁLY. Cestovní kancelář - REKO - Aleš Kotačka ADVENTNÍ, SILVESTROVSKÉ A JINÉ SPECIÁLY Adventní potěšení Pobyt od 25.11. do 22.12. 2014 Období adventu v nás evokuje potřebu vnitřního klidu a smíření. Přidejte se k těm, kteří nepodléhají předvánočnímu

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Hotel Atrium Otrokovice**** Zlínský kraj Otrokovice Lokalita Orea Hotel Atrium Otrokovice **** se nachází v těsné blízkosti Zlína. A právě na jihovýchodní Moravě,

Více

www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015)

www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015) www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015) Orea Hotel Pyramida****, Praha Ubytování Superior pokoj od 1400,- Kč* Standardně vybavená kategorie pokojů o ploše 25m 2 nacházející se

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE VÍCE HOTELŮ A PENZIONŮ ŠIRŠÍ NABÍDKA POBYTŮ. akciová společnost TOP NABÍDKA ZIMA 2014 VÁNOCE. SILVESTR 2014 v Luhačovicích

LÁZNĚ LUHAČOVICE VÍCE HOTELŮ A PENZIONŮ ŠIRŠÍ NABÍDKA POBYTŮ. akciová společnost TOP NABÍDKA ZIMA 2014 VÁNOCE. SILVESTR 2014 v Luhačovicích VÍCE HOTELŮ A PENZIONŮ ŠIRŠÍ NABÍDKA POBYTŮ LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA ZIMA 2014 ADVENT VÁNOCE SILVESTR 2014 v Luhačovicích Luhačovice jsou čtvrté největší a jedny z nejkrásnějších

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA Hotel Ramada Prague City Centre ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA Hotel Ramada Prague City Centre **** KONFERENČNÍ NABÍDKA **** Adresa: Telefon: +420 221454111 E-mail: reception@ramadaprague.com www: GPS: 50 4'53.272"N 14 25'40.819"E Lokalita a dopravní spojení **** leží přímo na Václavském náměstí, v jeho

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE Areál Spa & Wellness Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí. Disponuje potřebnými prostory a vybavením pro pořádání školení, meetingů, konferencí,

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Horizont*** Železná Ruda Špičák Lokalita Resort se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř v nadmořské výšce 1100 m v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Vzdušné

Více

Ceník lázeňských a wellness pobytů

Ceník lázeňských a wellness pobytů WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2017 1. 4. - 31. 10. 29. 12. - 1. 1. Ceník lázeňských a wellness pobytů 2017 2. 1. - 31. 3. 1. 11. - 28. 12. PODĚBRADY Platnost ceníku od 2. 1. 2017 LÁZEŇSKÉ

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES ZIMNÍ NABÍDKA ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES SILVESTR TERMÁLNÍ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY DIANA VELKÉ LOSINY VÁNOCE

Více

Ostrov antického lékaře Hippokrata.

Ostrov antického lékaře Hippokrata. Ostrov antického lékaře Hippokrata. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? krásné zátoky a průzračné moře románské a Benátské stavby přívětivé domorodce olivové a citrusové háje promenády, bary, zábavu CO BYSTE SI NEMĚLI

Více

LÉČBA RELAXACE WELLNESS VÍKENDY

LÉČBA RELAXACE WELLNESS VÍKENDY Niva Luhačovice MIFIRST NU TE 20% Lázně pro léčbu diabetes melitus, dýchacích cest a pohybového ústrojí LÉČBA RELAXACE WELLNESS VÍKENDY 2016 Dámy a pánové, vážení hosté! Předkládáme Vám nabídku pobytů

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Santon*** Brno Lokalita Orea Resort Santon*** se nachází v těsné blízkosti brněnské přehrady s výbornou dostupností z centra města a dálnice D1 EXIT 182. Hotel

Více

Vánoce 2015 ve Svaté Kateřině

Vánoce 2015 ve Svaté Kateřině Pro všechny varianty pobytů platí: Vánoce 15 ve Svaté Kateřině Úžasná kombinace tří wellness & spa procedur jen za: 2.770,-Kč/osoba: Sněhový vánek - prohřívající zábal a uvolňující masáž 55 +5 Vánoční

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost LÉČBA RELAXACE WELLNESS

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost LÉČBA RELAXACE WELLNESS LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost ZABALTE POD STROMEČEK POBYT V LÁZNÍCH LUHAČOVICE LÉČBA RELAXACE WELLNESS DARUJTE VAŠIM BLÍZKÝM K VÁNOCŮM LÁZEŇSKÝ POBYT Lázně Luhačovice jsou krásné, malebné a léčivé

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Grandhotel Zlatý Lev vás nadchne dokonalou souhrou secesního kouzla hotelu s moderním vybavením. Díky své tradici

Více

Úvod. Ubytování. Hotel Duo. Lokalita

Úvod. Ubytování. Hotel Duo. Lokalita Banketní nabídka Úvod Hotel Duo Obchodní oddělení Teplická 492, 190 00 Praha 9 www.hotelduo.cz T: +420 266 133 717 E: events@janhotels.cz Lokalita» Pár kroků od stanice metra Střížkov» 12 minut metrem

Více

katalog kongresové turistiky

katalog kongresové turistiky katalog KONGRESOVé TURISTIKy 130 km Katalog kongresových a incentivních center v turistické oblasti Zlínska a Luhačovicka vám nabízí přehled kvalitních jednacích prostor, kterými tato oblast disponuje.

Více

PEJO. Skirama Dolomiti PEJO DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

PEJO. Skirama Dolomiti PEJO DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.996 m 1.814 m 1.182 m skinabídka komplexně str. 120 12 41 51 182 37 127 350 Marilleva / Folgarida str. 140 13 7,8 49 27,7 38 21,5 57 Madonna di C. / Pinzolo str. 150 15 12,5 45 38,4 40 34,5 85,4 2,7

Více

Clarion Congress Hotel Olomouc****

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Olomouc je víceúčelový komplex, který svojí výhodnou polohou v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra města Olomouc nabízí svým klientům

Více

TUNISKO - EDEN VILLAGE YADIS HAMMAMET CLUB ****

TUNISKO - EDEN VILLAGE YADIS HAMMAMET CLUB **** TUNISKO - EDEN VILLAGE YADIS HAMMAMET CLUB **** 8,, - denní zájezd Poloha: hotelový komplex se nachází v severní hotelové části Hammametu zvané Mrezga, asi 6 km od starého centra s medínou. Letiště v Monastiru

Více

Kongres hotel Jezerka*** Seč

Kongres hotel Jezerka*** Seč Kongres hotel Jezerka*** Seč Špičkově vybavený hotel pro nejrůznější sportovní a relaxační aktivity, pro všechny věkové kategorie a oblasti zájmů. Hotel má bezkonkurenční nabídku sportovišť a vlastní animační

Více

ZIMNÍ NABÍDKA. Partner pro vaši harmonii a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr

ZIMNÍ NABÍDKA. Partner pro vaši harmonii a zdraví. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr Partner pro vaši harmonii a zdraví 2018 2019 Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr MARIÁNSKÉ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY LUHAČOVICE OSTROŽSKÁ NOVÁ VES MARIÁNSKÉ LÁZNĚ Objevte

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

FIREMNÍ NABÍDKA. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce nebo turnaje!

FIREMNÍ NABÍDKA. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce nebo turnaje! FIREMNÍ NABÍDKA Zvolte si ty pravé prostory pro firemní akci, zvolte hotel Vega.. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce

Více

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary

PACKAGE 2010. Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary PACKAGE 2010 Wellness & Spa Hotel Ambiente****, Karlovy Vary BEAUTY JEDNODENNÍ BALÍČKY bez ubytování 1. Den pro sebe (1 den) welcome drink 1x oběd formou bufetu 1x bylinná koupel s přísadou 1x masáž šíje

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

ZIMNÍ NABÍDKA. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr. Partner pro vaši harmonii a zdraví

ZIMNÍ NABÍDKA. Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr. Partner pro vaši harmonii a zdraví 2019 2020 Partner pro vaši harmonii a zdraví Výhodné zimní pobyty Dovolená na horách Vánoční pobyty Netradiční Silvestr MARIÁNSKÉ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY LUHAČOVICE OSTROŽSKÁ NOVÁ VES MARIÁNSKÉ LÁZNĚ Objevte

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY

WELLNESS SPA. Ceník lázeňských a wellness pobytů PODĚBRADY WELLNESS SPA Ceník lázeňských a wellness pobytů 2018 PODĚBRADY Darujte zdraví, darujte odpočinek v lázních Dárkový poukaz Vám vystavíme na Vaše přání: na jakýkoli konkrétní pobyt z naší nabídky na samostatné

Více

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES

ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES ZIMNÍ NABÍDKA ROYAL MARIÁNSKÉ LÁZNĚ MIRAMARE LUHAČOVICE VILA ANTOANETA LUHAČOVICE VILA VALAŠKA LUHAČOVICE SIRNATÉ LÁZNĚ OSTROŽSKÁ NOVÁ VES TERMÁLNÍ LÁZNĚ VELKÉ LOSINY SILVESTR DIANA VELKÉ LOSINY VÁNOCE

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30.

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA: OD 1. ČERVNA DO 30. BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ MIMOSEZÓNA: OD 1. ŘÍJNA DO 31. KVĚTNA HLAVNÍ SEZÓNA:

Více

Slunečné pobřeží. Nesebr

Slunečné pobřeží. Nesebr Bulharsko Mnoho lidí kdysi v Bulharsku bylo, jako v jedné z mála zemí, kam se vůbec dalo cestovat. Co se tak vrátit na známá místa, podívat se, jestli je ještě najdeme a poznáme? Zjistit, co se změnilo?

Více

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky.

WELLNESS. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky. Vstup do wellness centra VČETNĚ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 205 Kč Vstup do wellness centra BEZ zapůjčení prostěradla a osušky 120 min. 185 Kč Dítě do 6 let 80 Kč Dítě do 15 let 100 Kč Wellness

Více

Clarion Congress Hotel Prague

Clarion Congress Hotel Prague Clarion Congress Hotel Prague Křižovatka obchodu, odpočinku, životního stylu a nákupů Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Prague je moderním kongresovým centrem usilujícím o co největší komfort svých

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

CENÍK 2010 Léčebné programy

CENÍK 2010 Léčebné programy CENÍK 2010 Léčebné programy Léčivá energie přírodních zdrojů Františkových Lázní je dána unikátním složením sírano-železité rašeliny peloidů - používané k zábalům a koupelím, minerálními uhličitými prameny

Více

Bájná Atlantida v Egejském moři.

Bájná Atlantida v Egejském moři. Bájná Atlantida v Egejském moři. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? ostrov s bohatou historií nejunikátnější ostrov středomoří unikátní architektura vulkanického původu kolorit místní krajiny a charakteristické malebné

Více

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality

RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM HLUBOKÁ NAD VLTAVOU. aktuality aktuality RELAXAČNÍ A REGENERAČNÍ CENTRUM Vyzkoušejte Členství v Health Clubu Rrc s Letním 50% Zvýhodněním! TRY IT 1+1 osoba / 3.000 Kč členství pro 2 osoby zahrnuje měsíční neomezené využití: klimatizovaného

Více

Bájná Atlantida v Egejském moři.

Bájná Atlantida v Egejském moři. Bájná Atlantida v Egejském moři. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? ostrov s bohatou historií nejunikátnější ostrov středomoří unikátní architektura vulkanického původu kolorit místní krajiny a charakteristické malebné

Více

SVATEBNÍ NABÍDKA OREA RESORT SKLÁŘ NABÍZÍ:

SVATEBNÍ NABÍDKA OREA RESORT SKLÁŘ NABÍZÍ: SVATEBNÍ NABÍDKA Svatba je pro mnohé z nás nejdůležitějším dnem v životě, proto jsme tu pro Vás, abychom Vám pomohli co nejlépe Váš den připravit dle Vašich představ. Rádi se postaráme o všechny detaily

Více

Jarní relax. Exotické Vánoce

Jarní relax. Exotické Vánoce Jarní relax 6x Ubytování s polopenzí 1x Masáž horkými kameny 1x Rašelinový zábal 1x Částečná masáž 1x Peeling plosky nohy 1x Masáž plosky nohy 1x Zábal z mořských řas 2x Lymfoven 2x Parafínový zábal na

Více

Největší český hotelový řetězec & Incomingová cestovní kancelář

Největší český hotelový řetězec & Incomingová cestovní kancelář Největší český hotelový řetězec & Incomingová cestovní kancelář 2011 w w w. e u r o a g e n t u r. c o m Vážení přátelé a obchodní partneři, s potěšením vám nabízíme katalog hotelových a restauračních

Více

Dovolujeme si Vám v krátkosti představit nabídku pobytových balíčků hotelu Savannah****deluxe na rok 2014:

Dovolujeme si Vám v krátkosti představit nabídku pobytových balíčků hotelu Savannah****deluxe na rok 2014: Chvalovice Hatě, 10. 10. 2013 Vážené kolegyně, vážení kolegové! Dovolujeme si Vám v krátkosti představit nabídku pobytových balíčků hotelu Savannah****deluxe na rok 2014: - V první části naleznete nový

Více

Největší český hotelový řetězec & Incomingová cestovní kancelář

Největší český hotelový řetězec & Incomingová cestovní kancelář Největší český hotelový řetězec & Incomingová cestovní kancelář 2011 w w w. e u r o a g e n t u r. c o m Vážení přátelé a obchodní partneři, s potěšením vám nabízíme katalog hotelových a restauračních

Více

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz Udělejte radost svým nejbližším a darujte jim nezapomenutelný zážitek. Vyberte si z naší nabídky dárkový poukaz s platností 12 měsíců. Připojte

Více

Czech version 2016 / 2017

Czech version 2016 / 2017 Czech version 2016 / 2017 spa PackagES obsah Balíček Vítejte v hotelu Savoy Westend Balíček Vítejte v Karlových Varech Balíček Zpátky do budoucnosti Balíček Dny pro Vaši krásu Sportovní balíček Balíček

Více

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE KONFERENCE & AKCE AQUAPALACE HOTEL PRAGUE 231 pokojů a apartmá 11 konferenčních místností až pro 650 osob Restaurace a bary Přímý vstup do Vodního a Saunového světa, SPA a fitness Parkování až pro 730

Více

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216 CK TURISTA AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216 4,5,7 - denní zájezd AKCE: GOLF ZDARMA Skvělá golfová dovolená v Alpách s ubytováním v luxusním hotelu

Více

Ostrov zábavy a písečných pláží.

Ostrov zábavy a písečných pláží. Ostrov zábavy a písečných pláží. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? romantické zátoky prosluněné písečné pláže uličky starého města v Ibize přímořské promenády zábava diskotéky noční kluby vodní sporty, potápění Sangria

Více

Dopřejte Vaší lásce luxus!

Dopřejte Vaší lásce luxus! Dopřejte Vaší lásce luxus! Budete ubytováni v jedné z nejúžasnějších historických budov jižní Moravy. Dům Pánů z Vizovic je zařazen mezi kulturní památky a představuje tak ideální místo pro Váš romantický

Více

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km Bulharsko Tel.: 972 243 053 www.cdtravel.cz Bulharsko SOFIJA Bulharsko se v posledních letech opět stalo vyhledávaným cílem našich turistů. Cestování lehátkovými nebo lůžkovými vozy je poměrně dobrou volbou,

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka Liberec Konferenční nabídka Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel s konferenčními prostory pro 400 osob, člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Liberec 1, v klidné parkové části

Více

APRICA. Valtellina APRICA DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA:

APRICA. Valtellina APRICA DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 2.270 m 1.108 m 1.162 m 6,2 15,8 24 km km km % % % 14 34 52 skinabídka komplexně 46 km 37,5 km 82 % 2 7 11 20 os./ hod. 24.100 1x 14,2 km DALŠÍ NABÍDKA STŘEDISKA: 4x TYPY SKIPASŮ: Aprica platí pro skiareál

Více