MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015)"

Transkript

1 MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015)

2 Orea Hotel Pyramida****, Praha Ubytování Superior pokoj od 1400,- Kč* Standardně vybavená kategorie pokojů o ploše 25m 2 nacházející se v horních patrech hotelu. Pokoje jsou vybaveny čajovým a kávovým setem s varnou konvicí, minibarem, klimatizací. DeLuxe pokoj od 1600,- Kč* Nově zrekonstruované a moderně vybavená kategorie pokojů o ploše 25m 2 nacházející se v horních patrech hotelu. Pokoje jsou vybaveny čajovým a kávovým setem s varnou konvicí, minibarem, klimatizací a sejfem velikosti laptopu. Výše uvedená cena je za pokoj za noc v obsazenosti jednou osobou. Cena zahrnuje DPH (předmětem změny), bufetovou snídani, Wi-Fi na pokoji a v lobby hotelu, volný vstup do hotelového Relax Clubu (hotelový bazén a hotelové fitness centrum). Druhá osoba na pokoji s příplatkem 160 Kč / noc. Konferenční balíčky Celodenní balíček Business 1 190,- Kč balíček je kalkulován za osobu a zahrnuje pronájem odpovídající místnosti dataprojektor plátno flipchart Wi-Fi internet psací potřeby 2 minerální vodu na osobu v jednací místnosti welcome coffee 2 x kávovou přestávku s neomezenou konzumací vody a džusu ve džbánech oběd nebo večeři formou menu (bufet) včetně 1 nápoje, překapávané kávy a čaje. Cena je včetně DPH (polodenní balíček s jednou kávovou přestávkou 890,- Kč) Celodenní balíček Classic 950,- Kč balíček je kalkulován za osobu a zahrnuje pronájem odpovídající místnosti plátno Wi- Fi internet flipchart tužky a bloky 2 minerální vodu na osobu v jednací místnosti 2 x kávovou přestávku oběd nebo večeři formou menu (bufetu) včetně 1 nápoje, překapávané kávy a čaje (polodenní balíček s jednou kávovou přestávkou 700,- Kč) v případě rezervace 20 a více pokojů 3 x upgrade do vyšší kategorie pokojů (dle dostupnosti pokojů) parkování pro organizátory zdarma *Ceny pokojů jsou platné pouze pro skupinové rezervace ubytování v min. počtu 10 pokojů / 15 osob doprovázené konferenčními službami: Ceny pokojů v termínu : Superior 1600,- Kč/osoba/noc a DeLuxe 1800,- Kč/osoba/noc (dle dostupnosti). Ceny pokojů v termínu : Superior 1400,- Kč/osoba/noc a DeLuxe 1600,- Kč/osoba/noc (dle dostupnosti). Sazba konferenčního balíčku je možná pro minimálně 15 účastníků, obsahuje DPH.

3 Ubytování Orea Hotel Voroněž****, Brno Individuální ceny - pro rezervace do max. 10 pokojů / noc Standard pokoj Skupinové ceny - pro rezervace od min. 11 pokojů / noc Standard pokoj Příplatek za vyšší třídu pokojů Superior pokoj Executive pokoj Junior Suite Business Suite 1 840,- Kč 1 640,- Kč 300,- Kč 600,- Kč 1 110,- Kč 1 660,- Kč Cena je za pokoj za noc při obsazenosti jednou osobou (příplatek za druhou osobu činí 160,- Kč/noc), včetně DPH, bufetové snídaně a WI-FI. Dostupnost pokojů a cen se řídí aktuální obsazenosti hotelu v době rezervace. Konference Business balíček 1 135,- Kč Balíček je platný pro minimální počet 15 osob Při rezervaci ubytování minimálně pro 10 osob Vám poskytneme 1x upgrade do vyšší kategorie pokojů dle obsazenosti zdarma Parkování pro 3 vozy organizátorů dle dostupnosti zdarma Welcome drink zdarma Balíček zahrnuje: pronájem konferenční místnosti I dataprojektor I plátno I flipchart I WiFi internet I psací potřeby I 2x minerální voda založená na stolech I dopolední coffee break I odpolední coffee break I oběd nebo večeře formou menu s jedním nealkoholickým nápojem Své rezervace zasílejte společně s unikátním rezervačním kódem OREA PODZIMNÍ NABÍDKA na níže uvedené kontaktní údaje. Na uvedené ceny není možné uplatnit provizi ani žádnou další slevu. Tato nabídka je platná v termínu

4 Orea Hotel Voroněž***, Brno Ubytování Individuální ceny - pro rezervace do max. 10 pokojů / noc Standard pokoj Skupinové ceny - pro rezervace od min. 11 pokojů / noc Standard pokoj 1 140,- Kč 940,- Kč Cena je za pokoj za noc při obsazenosti jednou osobou (příplatek za druhou osobu činí 160,- Kč/noc), včetně DPH, bufetové snídaně a WI-FI. Dostupnost pokojů a cen se řídí aktuální obsazenosti hotelu v době rezervace. Konference Business balíček Balíček je platný pro minimální počet 15 osob Parkování pro 3 vozy organizátorů dle dostupnosti zdarma Welcome drink zdarma 955,- Kč Balíček zahrnuje: pronájem konferenční místnosti I dataprojektor I plátno I flipchart I WiFi internet I psací potřeby I 2x minerální voda založená na stolech I dopolední coffee break I odpolední coffee break I oběd nebo večeře formou menu s jedním nealkoholickým nápojem Své rezervace zasílejte společně s unikátním rezervačním kódem OREA PODZIMNÍ NABÍDKA na níže uvedené kontaktní údaje. Na uvedené ceny není možné uplatnit provizi ani žádnou další slevu. Tato nabídka je platná v termínu

5 Orea Hotel Atrium****, Otrokovice Ubytování Superior Jednolůžkový pokoj 1 100,- Kč Superior Dvoulůžkový pokoj ,- Kč Příplatky za vyšší třídu pokojů DeLuxe 350,- Kč Business apartmán 750,- Kč Rodinný apartmán ,- Kč Všechny hotelové pokoje jsou klimatizované, internet (WiFi, kabel) zdarma, LCD TV se satelitním příjmem, psací i konferenční stůl, minibar, osobní trezor na pokoji, koupelna s prostorným sprchovým koutem či vanou, vysoušeč vlasů, kosmetické zrcadlo. Všechny uvedené ceny jsou za pokoj a noc, včetně DPH, bufetové snídaně, internetového připojení a bezplatného parkování. Konference Konferenční balíček / osoba 620,- Kč Konferenční balíček obsahuje: - Pronájem konferenční místnosti / den - Technika: Plátno, dataprojektor, flipchart, mikrofony - 2x kávová přestávka (dopoledne, odpoledne) - 1x oběd nebo večeře formou 2-chodového menu vč. nápoje Orea Hotel Atrium nabízí možnost pořádání akcí ve dvou klimatizovaných sálech RIVERSIDE s možností rozdělení mobilní stěnou a sálu ORANGE. Obě místnosti s kapacitou až pro 100 osob. Pro menší jednání lze využít i oba Business apartmány max. 8 osob. V případě větších akcí a rezervací minimálně 40 pokojů, rádi pro Vás vyhradíme celou kapacitu hotelu, včetně hotelového atria. Své rezervace zasílejte společně s rezervačním kódem OREA PODZIMNÍ NABÍDKA na níže uvedené kontaktní údaje. Tato nabídka je platná v termínu , minimální počet 15 osob nebo 10 pokojů.

6 Ubytování OREA HOTEL CONCERTINO****, Jindřichův Hradec Hotelové pokoje jsou vybaveny internetem (WiFi), TV se satelitním příjmem, psacím stolem, minibarem, osobním trezorem, tlačítkem na přivolání pomoci v nouzi, koupelnou se sprchovým koutem či vanou, vysoušeč vlasů, kosmetickým zrcadlem. Cena pokoje od 1 400,- Kč (cena pokoje včetně snídaně, s DPH) Nabídka konferenčních balíčků Celodenní balíček Business zahrnuje pronájem odpovídající místnosti dataprojektor plátno flipchart Wi-Fi internet psací potřeby 2 minerální vodu na osobu v jednací místnosti welcome coffee 2 x kávovou přestávku s neomezenou konzumací vody a džusu ve džbánech oběd nebo večeři formou menu (bufet) včetně 1 nápoje, překapávané kávy a čaje Cena 870,- Kč (polodenní balíček s jednou kávovou přestávkou 550,- Kč) Kongresový balíček s ubytováním Classic zahrnuje pronájem odpovídající místnosti plátno flipchart tužky a bloky 2 minerální vodu na osobu v jednací místnosti 2x kávovou přestávku oběd nebo večeři formou menu (bufetu) včetně 1 nápoje, překapávané kávy a čaje + ubytování ve dvoulůžkových pokojích (při plně obsazeném pokoji/noc včetně snídaně) Cena 1480,- Kč Své rezervace zasílejte společně s rezervačním kódem OREA PODZIMNÍ NABÍDKA na níže uvedené kontaktní údaje. Tato nabídka je platná v termínu , minimální počet 15 osob. Ceny včetně DPH.

7 Balíček Business Orea Resort Sklář****, Harrachov Cena zahrnuje: 1x ubytování se snídaní formou bufetu 1x coffee break během Vašeho jednání 1x oběd formou bufetu (při skupině do 50 osob oběd formou 4-chodového menu) pronájem konferenčních prostor v multifunkčním kongresovém centru včetně základního vybavení 1x večeře formou bufetu volný vstup do hotelového bazénu, whirlpoolu a fitnessu (denně od 7:00 11:00 & 13:00 21:00 hod.) volný vstup do hotelové sauny a parní lázně (denně od 13:00 21:00 hod.) zdarma tenisová hala, stolní tenis a biliard po celou dobu pobytu bezplatné parkování u hotelu Cena za osobu v Kč Typ pokoje Cena za 1 noc SUPERIOR Jednolůžkový Dvoulůžkový 2.300,- Kč 1.500,- Kč Své rezervace zasílejte společně s rezervačním kódem OREA PODZIMNÍ NABÍDKA na níže uvedené kontaktní údaje. Tato nabídka je platná v termínu Sazba konferenčního balíčku je možná minimálně pro 15 účastníků, zahrnuje příslušnou sazbu DPH.

8 Orea Resort Horal****, Špindlerův Mlýn Cena za pokoj a 1 noc v CZK ECONOMY pokoj STANDARD pokoj SUPERIOR pokoj SUITE Typ pokoje , , , , , , , , Nabídka uvedených termínů je platná pro závazné rezervace potvrzené do Cena zahrnuje: 1x ubytování se snídaní formou bohatého bufetu Konferenční prostory zdarma vč. techniky Zdarma Wi-Fi internetové připojení Neomezený vstup do hotelového bazénu, vířivky a fitness denně od 7.00 do hod Neomezený vstup do římské parní lázně a sauny denně od do hod 10% sleva na wellness procedury v našem Relax centru 10% sleva z cen stálého jídelního a nápojového lístku Parkování u hotelu zdarma Jednolůžkový 860 Kč Kč Dvoulůžkový Kč Kč Jednolůžkový Kč Kč Dvoulůžkový Kč Kč Jednolůžkový Kč Kč Dvoulůžkový Kč Kč Jednolůžkový Kč Kč Dvoulůžkový Kč Kč Dále nabízíme: Kompletní stravovací služby Pomoc při zajištění doprovodného programu (čtyřkolky, koloběžky, slaňování, tandem paragliding, adventure park, přemostění, lukostřelba, klokaní boty, cyklo MTB výlety, trikke, geocaching a další) Příprava nabídky dle Vašeho požadavku či představ Své rezervace zasílejte společně s rezervačním kódem OREA PODZIMNÍ NABÍDKA na níže uvedené kontaktní údaje. Tato nabídka je platná v uvedených termínech a podmínek.ceny zahrnují příslušnou sazbu DPH.

9 Orea Resort Horizont***, Železná Ruda Konferenční balíček Cena zahrnuje: ubytování ve dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím (sprcha, WC, fén) LCD-TV, SAT, Wi-Fi a telefonem 1x snídani formou bohatého buffetu 1x Coffee break během vašeho jednání 1x oběd formou bufetu (při skupině do 20 osob oběd formou 3-chodového menu) pronájem konferenčního sálu včetně základního vybavení 1x welcome drink 1x večeře formou slavnostního rautu 1x večerní diskotéka volný vstup do hotelového bazénu, whirlpoolu a fitnessu (denně od 8:00 do 12:00 a od 13:00 do 21:00 hod.) volný vstup do sauny a parní lázně (denně od 16:00 do 21:00 hod.) stolní tenis a minigolf zdarma parkování u hotelu zdarma Cena za balíček v Kč Typ pokoje Cena za 1 osobu na 1 noc POKOJ při akci do 30 osob POKOJ při akci od 30 osob Jednolůžkový 2 940,- Dvoulůžkový 2 190,- Jednolůžkový 2 740,- Dvoulůžkový 1 990,- Své rezervace zasílejte společně s unikátním rezervačním kódem OREA PODZIMNÍ NABÍDKA na níže uvedené kontaktní údaje. Tato nabídka je platná v termínu Sazba akční nabídky je možná minimálně pro 15 účastníků a obsahuje DPH.

10 Orea Resort Devět Skal***, Vysočina Rezervujte si již nyní termín pro Vaši firemní akci v podzimních měsících. Pokud se rozhodnete uspořádat svou firemní akci ve dnech neděle středa, nabízíme Vám konferenční prostory včetně technického vybavení a volně dostupné WiFi za zvýhodněných podmínek. Cena za osobu v Kč Typ pokoje Cena za 1 noc SUPERIOR Jednolůžkový Dvoulůžkový 980,- Kč 1.340,- Kč Ubytování zahrnuje: ubytování se snídaní formou bufetu volné parkování volný vstup do hotelového bazénu Doprovodný program Ve spolupráci s profesionálními agenturami pro Vás zařídíme program na míru dle Vašich přání, představ a cílů: korporátní bubnování, fireshow, mobilní casino, degustace (víno, whisky, rum, pivo, ), barmanská show, živá hudba, DJ, teambuildingové programy, jízdy se psím spřežením, paintball, lukostřelba a mnoho dalších aktivit. V hotelu a jeho okolí je také mnoho příležitostí k aktivnímu odpočinku: sauna, masáže, fitness, bazén, stolní tenis, billiard, minigolf, sportovní rybolov, cyklotrasy, turistické trasy, běžecké trasy, sjezdovky, horolezecké možnosti a 2 golfová v blízkosti hotelu. Své rezervace zasílejte společně s unikátním rezervačním kódem OREA PODZIMNÍ NABÍDKA na níže uvedené kontaktní údaje. Tato nabídka je platná v termínu Sazba akční nabídky je možná minimálně pro 15 účastníků a obsahuje DPH.

11 Orea Resort Santon***, Brno Ubytování Individuální ceny - pro rezervace do max. 10 pokojů / noc Standard pokoj Skupinové ceny - pro rezervace od min. 11 pokojů / noc Standard pokoj 1 140,- Kč 940,- Kč Cena je za pokoj za noc při obsazenosti jednou osobou (příplatek za druhou osobu činí 160,- Kč/noc), včetně DPH, bufetové snídaně a WI-FI. Dostupnost pokojů a cen se řídí aktuální obsazenosti hotelu v době rezervace. Konference Business balíček Balíček je platný pro minimální počet 15 osob Parkování pro 3 vozy organizátorů dle dostupnosti zdarma Welcome drink zdarma 955,- Kč Balíček zahrnuje: pronájem konferenční místnosti I dataprojektor I plátno I flipchart I WiFi internet I psací potřeby I 2x minerální voda založená na stolech I dopolední coffee break I odpolední coffee break I oběd nebo večeře formou menu s jedním nealkoholickým nápojem Své rezervace zasílejte společně s unikátním rezervačním kódem OREA PODZIMNÍ NABÍDKA na níže uvedené kontaktní údaje. Na uvedené ceny není možné uplatnit provizi ani žádnou další slevu. Tato nabídka je platná v termínu

12 Orea Hotel Iris***, Pavlov Ubytování Hotel IRIS nabízí 62 pevných lůžek ve 25 komfortních pokojích. Všechny pokoje jsou nekuřácké, jsou vybaveny televizory, telefony, WI-FI připojením. Součástí pokoje je koupelna a toaleta. Speciální cena ubytování v termínu: ,- Kč / dvoulůžkový pokoj / noc 990,- Kč / jednolůžkový pokoj / noc ,- Kč / dvoulůžkový pokoj / noc 825,- Kč / jednolůžkový pokoj / noc V ceně je zahrnuta snídaně, poplatek obci, vstup do vířivky na 25 minut. Konferenční kapacity hotelu Salonek Pálava Salonek Morava Salonek Děvičky kapacita 60 osob při divadelním uspořádání kapacita 40 osob při divadelním uspořádání kapacita 30 osob při divadelním uspořádání Speciální akce pro doplňkové služby restaurace a wellness centrum -10% restaurace -20% služby wellness centra Své rezervace zasílejte společně s unikátním rezervačním kódem OREA PODZIMNÍ NABÍDKA na níže uvedené kontaktní údaje. Tato nabídka je platná v termínu Ceny zahrnují příslušnou sazbu DPH.

13 Orea Spa Hotel Monty****, Mariánské Lázně Ubytování Spa Hotel nabízí ubytování ve 104 vkusně vybavených a prostorných pokojích. Celková kapacita hotelu činí 217 lůžek. Veškeré pokoje jsou nekuřácké a jsou vybaveny LCD televizorem se satelitními programy, telefonem, Wi-Fi připojením, minibarem, trezorem a vlasovým vysoušečem. Součástí pokoje je samostatná koupelna vybavená sprchovým koutem a WC. Speciální cena ubytování v termínu: ,- CZK / dvoulůžkový pokoj / noc 1.890,- CZK / jednolůžkový pokoj / noc ,- CZK / dvoulůžkový pokoj / noc 1.640,- CZK / jednolůžkový pokoj / noc V ceně zahrnuto: bufetová snídaně, volný vstup do hotelového bazénu, římských lázní a fitness, 1x coffee break / osoba, městský poplatek a DPH. Konference Konferenční kapacity hotelu: Konferenční sál: Salonek Bohemia a Diana: Salonek Egerländer: kapacita až 200 míst kapacita až 30 míst kapacita až 80 míst Speciální akce pro doplňkové cateringové služby -15% na všechny objednané služby cateringu Své rezervace zasílejte společně s unikátním rezervačním kódem OREA PODZIMNÍ NABÍDKA na níže uvedené kontaktní údaje. Tato nabídka je platná v termínu Sazba akční nabídky je možná minimálně pro 15 účastníků a obsahuje DPH.

www.orea.cz MICE NABÍDKA Zima 2015/2016 (1. října 2015 29. února 2016)

www.orea.cz MICE NABÍDKA Zima 2015/2016 (1. října 2015 29. února 2016) www.orea.cz MICE NABÍDKA Zima 2015/2016 (1. října 2015 29. února 2016) Vánoční firemní večírek V rámci konání vánočního večírku nabízíme: Prostory s kapacitou až 250 osob zdarma Orea Hotel Pyramida****,

Více

MICE NABÍDKA Zima / Jaro 2016

MICE NABÍDKA Zima / Jaro 2016 www.orea.cz MICE NABÍDKA Zima / Jaro 2016 Ubytování za speciální ceny Superior pokoj.1 350,- Kč Orea Hotel Pyramida****, Praha Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech.

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

MICE NABÍDKA. Léto / Podzim

MICE NABÍDKA. Léto / Podzim MICE NABÍDKA Léto / Podzim 2016 www.orea.cz Orea Hotel Pyramida****, Praha Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Rezervujte si na léto (1.7. 31.8. 2016) některý z 11

Více

MICE NABÍDKA. Podzim / Zima

MICE NABÍDKA. Podzim / Zima MICE NABÍDKA Podzim / Zima 2016 www.orea.cz Vánoční firemní večírek v Praze* Orea Hotel Pyramida****, Praha Inspirujte se naším návrhem, nebo si nechte sestavit večírek na míru, tak abychom se co nejvíce

Více

VÁNOČNÍ VEČÍRKY A NOVOROČNÍ SETKÁNÍ

VÁNOČNÍ VEČÍRKY A NOVOROČNÍ SETKÁNÍ ZIMA 2016/2017 VÁNOČNÍ VEČÍRKY A NOVOROČNÍ SETKÁNÍ www.orea.cz Vánoční firemní večírek v Praze* Orea Hotel Pyramida****, Praha Inspirujte se naším návrhem, nebo si nechte sestavit večírek na míru, tak

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Hotel Voroněž a Orea Hotel Voroněž II se nacházejí v těsné blízkosti brněnského výstaviště s výbornou dostupností z dálnice D1 Exit 190. Hotel je

Více

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS www.orea.cz 1 Český hotelový řetězec 15 hotelů v těch nejatraktivnějších lokalitách České republiky hory, lázně, města téměř 4 000

Více

Clarion Hotel Prague City****

Clarion Hotel Prague City**** Clarion Hotel Prague City**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Hotel Prague City je připraven nabídnout svým hostům veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů. Vysoký

Více

MICE nabídka Podzim 2017

MICE nabídka Podzim 2017 www.orea.cz MICE nabídka Podzim 2017 AKČNÍ NABÍDKA OREA HOTEL PYRAMIDA **** Bělohorská 24 169 00 Praha 6 T: +420 233 102 271 F:+420 233 102 500 E: pyramida@orea.cz www.hotelpyramida.cz V blízkosti Pražského

Více

MICE nabídka Jaro 2017

MICE nabídka Jaro 2017 MICE nabídka Jaro 2017 www.orea.cz AKČNÍ NABÍDKA OREA HOTEL PYRAMIDA **** Bělohorská 24 169 00 Praha 6 T: +420 233 102 271 F:+420 233 102 500 E: pyramida@orea.cz www.hotelpyramida.cz V blízkosti Pražského

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem Konferenční nabídka 2018 Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem představuje business hotel, který svým hostům nabízí všestranný komfort, širokou škálu

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka Liberec Konferenční nabídka Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel s konferenčními prostory pro 400 osob, člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Liberec 1, v klidné parkové části

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** a OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

Úvod. Ubytování. Hotel Duo. Lokalita

Úvod. Ubytování. Hotel Duo. Lokalita Banketní nabídka Úvod Hotel Duo Obchodní oddělení Teplická 492, 190 00 Praha 9 www.hotelduo.cz T: +420 266 133 717 E: events@janhotels.cz Lokalita» Pár kroků od stanice metra Střížkov» 12 minut metrem

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Hotel Kongres Akční Ceník nabídka Akční Ceník nabídka Fotogalerie Kontakty Orea Resort Horal**** Špindlerův Mlýn Krkonoše Lokalita Orea Resort Horal se nachází ve východních

Více

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha OREA HOTELS s.r.o. Společnost OREA HOTELS s.r.o. provozuje největší český hotelový řetězec OREA HOTELS & RESORTS. V současné době jej tvoří 16 hotelů po

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Grandhotel Zlatý Lev vás nadchne dokonalou souhrou secesního kouzla hotelu s moderním vybavením. Díky své tradici

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

MICE NABÍDKA. Jaro / Léto 2016. www.orea.cz

MICE NABÍDKA. Jaro / Léto 2016. www.orea.cz MICE NABÍDKA Jaro / Léto 2016 www.orea.cz Orea Hotel Pyramida****, Praha Zdvojnásobíme Vám počet bodů za potvrzené rezervace v uvedených termínech. Rezervujte si na léto (1.7. 31.8. 2016) některý z 11

Více

Clarion Congress Hotel České Budějovice****

Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Congress Hotel České Budějovice představuje moderní business hotel, který svým hostům nabízí nejvyšší komfort

Více

Clarion Congress Hotel Olomouc****

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Olomouc je víceúčelový komplex, který svojí výhodnou polohou v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra města Olomouc nabízí svým klientům

Více

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek!

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz Udělejte radost svým nejbližším a darujte jim nezapomenutelný zážitek. Připojte osobní přání a máte originální dárek, který určitě potěší.

Více

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz

Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz Darujte zážitek! Darujte ten pravý dárek! www.tenpravydarek.cz Udělejte radost svým nejbližším a darujte jim nezapomenutelný zážitek. Vyberte si z naší nabídky dárkový poukaz s platností 12 měsíců. Připojte

Více

HOTEL LOKALITA UBYTOVÁNÍ

HOTEL LOKALITA UBYTOVÁNÍ BANKETOVÁ MAPA HOTEL LOKALITA Orea Hotel Pyramida je nejen kongresové centrum s ideální polohou v Praze, ale také moderní fitness centrum s bazénem a hotel se špičkovým servisem nacházející se v blízkosti

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Ceník ubytování 2018 8. 1. 2018 7. 1. 2019 LÁZEŇSKÝ POBYT 1. Minimální délka pobytu je 6 nocí. 2. Lázeňský pobyt zahrnuje: ubytování a welcome drink plnou penzi koupací plášť a pantofle, volný vstup do

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Santon*** Brno Lokalita Orea Resort Santon*** se nachází v těsné blízkosti Brněnské přehrady s výbornou dostupností z centra města a dálnice D1 EXIT 182. Hotel

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

Hotel Růže. Ubytování. Hotel Růže. Lokalita

Hotel Růže. Ubytování. Hotel Růže. Lokalita Banketní nabídka Hotel Růže Ubytování Elegantní hotel uchovávající si krásu renesanční architektury Komfortní ubytování v unikátních 71 pokojích a apartmánech (Comfort, Deluxe, Suite) Důraz na pohodlí

Více

Zámecký hotel Sychrov

Zámecký hotel Sychrov Zámecký hotel Sychrov Kongresová nabídka Zámecký hotel Sychrov je mimo jiné předurčen jako cíl kongresové turistiky. Svým vybavením patří mezi nejlepší v Libereckém kraji. Nabízíme komplexní a profesionální

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE Areál Spa & Wellness Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí. Disponuje potřebnými prostory a vybavením pro pořádání školení, meetingů, konferencí,

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA HOTEL IRIS *** Pálava - Pavlov Lokalita OREA Hotel IRIS stojí uprostřed vinařské vesnice Pavlov, rozložené na úpatí Pálavy, 60 km jižně od Brna směr Mikulov. Kapacita

Více

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE

HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE HOTEL R ESTAURACE KONFERENČNÍ SLUŽBY V J I HLAVĚ KONFERENCE / ŠKOLENÍ / FIREMNÍ AKCE LOKALITA Hotel Gustav Mahler sídlí v centru Jihlavy i celé Vysočiny a poskytuje příjemné ubytování v budově bývalého

Více

Team Building. www.orea.cz

Team Building. www.orea.cz Team Building www.orea.cz Český hotelový řetězec 15 hotelů v těch nejatraktivnějších lokalitách České republiky hory, lázně, města téměř 4100 komfortních hotelových lůžek 3 700 míst u prostřených stolů

Více

Ceník ubytování

Ceník ubytování Ceník ubytování 2017 8.1. 2017-7.1. 2018 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Resort Santon*** se nachází v těsné blízkosti brněnské přehrady s výbornou dostupností z centra města a dálnice D1 EXIT 182. Hotel je od středu města

Více

Hotel U Tří volů. Nabídka pro firmy. Ubytování, stravování, školení

Hotel U Tří volů. Nabídka pro firmy. Ubytování, stravování, školení Hotel U Tří volů Nabídka pro firmy Ubytování, stravování, školení www.utrivolu.cz Platné pro rok 2014 Úvod Pension U Tří volů se nachází cca 28km severně od Brna. Nabízíme vhodné prostory pro školení,

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

Pobytové balíčky 2016

Pobytové balíčky 2016 Pobytové balíčky 2016 www.orea.cz POBYTY PRO RODINY S DĚTMI AKTIVNÍ DOVOLENÁ WELLNESS & SPA PROGRAMY VELIKONOCE POBYTY PRO DŘÍVE NAROZENÉ ADVENT & VÁNOCE ROMANTICKÉ POBYTY SILVESTR POZNÁVEJTE KRÁSY ČESKÉ

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá!

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Fortuna West 3 *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám

Více

MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE

MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE STANDARD Vybavení pokoje: Pokoj s 1 manželskou postelí nebo 2 oddělenými postelemi, individuálně nastavitelná klimatizace, koupelna se sprchovým koutem,

Více

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE 1. Nabídka konferenčních a gastro prostor Pro potřeby Vašich školení Vám nabízíme využití všech typů salonků

Více

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE

HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE HOTEL ZÁMEK VELKÁ BYSTŘICE Původní tvrz ze 14. století, přebudovaná na renesanční zámek, ke které později přibyly i barokní prvky. Až do konce Druhé světové války byl zámek součástí pivovaru. Poté se stal

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Harrachov - Hotel Pytloun ****

Harrachov - Hotel Pytloun **** Harrachov - Hotel Pytloun **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Nově zrekonstruovaný hotel v klidné části Harrachova. Poloha: klidná, v části Rýžoviště, na slunečném svahu s panoramatickým výhledem na sjezdovky

Více

Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od )

Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od ) Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od 1. 9. 2014) Kategorie Mezinárodní, čtyřhvězdičkový hotel člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Praha 2, pouhých 5 minut

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

BANKETOVÁ MAPA. lípa resort jste zváni! KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent

BANKETOVÁ MAPA. lípa resort jste zváni! KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent BANKETOVÁ MAPA KONTAKTNÍ ÚDAJE: Veronika Paříková Sales & Reservation Agent Tel: +420 412 713 111 +420 725 989 331 Fax: +420 412 713 999 e-mail: sales@lipa-resort.cz PROČ SI VYBRAT KONFERENČNÍ PROSTORY

Více

Boccaccio slavnostní a konferenční sál

Boccaccio slavnostní a konferenční sál Boccaccio slavnostní a konferenční sál Grand Hotel Bohemia***** Luxusní ubytování v 79 moderně vybavených pokojích a suitách pěti různých kategorií Superior, DeLuxe, Executive, Junior Suite a Suity Steiner

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Hotel Gastronomie Kongres & Events Wellnes & Spa Kontakty Orea Spa Hotel Monty **** Mariánské Lázně Lokalita Orea Spa Hotel Monty - jedinečný historický hotel s unikátním

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC

Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC 4 HVĚZDIČKOVÉ HOTELY EA Hotel Sonáta Sokolská 1576/68, 110 00 Praha 1 Luxusní EA Hotel Sonáta je situován v centru města, jen pár kroků od Václavského

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Černigov *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám dovolujeme

Více

SKIRESORT HOTEL OMNIA****

SKIRESORT HOTEL OMNIA**** SKIRESORT HOTEL OMNIA**** Designový, moderně-sportovní hotel s relaxačním zázemím, 43 komfortních pokojů HOTEL WELLNESS TENIS LANOVKA KONGRES RESTAURANT BAR Pouze u nás je v ceně pobytu zahrnuta neomezená

Více

FIREMNÍ NABÍDKA. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce nebo turnaje!

FIREMNÍ NABÍDKA. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce nebo turnaje! FIREMNÍ NABÍDKA Zvolte si ty pravé prostory pro firemní akci, zvolte hotel Vega.. Školení, semináře, prezentace, konference, obchodní setkání, vánoční nebo firemní večírky, rauty, bankety, zábavné akce

Více

REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve, pokud možno do 31. července 2012.

REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve, pokud možno do 31. července 2012. ELEN 2012 Praha Česká republika, 11. 09. 12. 09. 2012 Místo konání: Masarykova kolej, Thákurova 1, Praha 6 * REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve,

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE,

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE HOTEL MEDLOV Hotelonline a.s., Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou Horou 143,

Více

SKIRESORT HOTEL OMNIA****

SKIRESORT HOTEL OMNIA**** SKIRESORT HOTEL OMNIA**** Designový, moderně-sportovní hotel s relaxačním zázemím, 43 komfortních pokojů HOTEL WELLNESS TENIS LANOVKA KONGRES RESTAURANT BAR POUZE U NÁS JE V CENĚ POBYTU ZAHRNUTA NEOMEZENÁ

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Horizont*** Železná Ruda Špičák Lokalita Resort se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř v nadmořské výšce 1100 m v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Vzdušné

Více

Clarion Hotel Prague Old Town

Clarion Hotel Prague Old Town Clarion Hotel Prague Old Town Konferenční nabídka 2018 Kategorie Clarion Hotel Prague Old Town nabízí veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů a apartmá v samém srdci Prahy na Starém

Více

MAĎARSKO Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia****

MAĎARSKO Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia**** Budapešť Hotel Health Spa Resort Helia**** Hotel se nachází v centru Budapešti u břehu Dunaje, cca 15 minut od historického centra města Hotelové wellness centrum 2-lůžkové pokoje de luxe (s výhledem na

Více

KONGRESOVÉ AKCE, INCENTIVNÍ AKCE

KONGRESOVÉ AKCE, INCENTIVNÍ AKCE Hotel Špindlerova bouda, Špindlerův Mlýn 108, 54351 Tel./Fax +420 499 433 342 +420 499 329 200 e-mail: info@spindlerovabouda.cz Hotel Špindlerova bouda *** se nachází v krásném prostředí Krkonoš pod úpatím

Více

Czech version 2015 / 2016

Czech version 2015 / 2016 Czech version 2015 / 2016 Room Directory obsah Pokoje Economy Standard Comfort Superior Superior Connected Superior Plus Superior Plus Connected Barrier-free Apartmány a suity Junior Suite Apartment Suite

Více

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP Hotelové portfolio Hotelové portfolio CIMEX GROUP 14 hotelů 2 011 pokojů CZK 3,2 bln (EUR 120 mio) hodnota portfolia Hotely a resorty kategorie 4* a 3* Hotely a resorty

Více

Czech version 2013 / 2014

Czech version 2013 / 2014 Czech version 2013 / 2014 Room Directory obsah Pokoje Economy Standard Comfort Superior Superior Connected Superior Plus Superior Plus Connected Barrier-free Apartmány a suity Junior Suite Apartment Suite

Více

Pobytové balíčky 2017

Pobytové balíčky 2017 Pobytové balíčky 2017 www.orea.cz Udělejte radost svým nejbližším a darujte jim nezapomenutelný zážitek. Připojte osobní přání a máte originální dárek, který určitě potěší. 2 www.tenpravydarek.cz Poznávejte

Více

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE KONFERENCE & AKCE AQUAPALACE HOTEL PRAGUE 231 pokojů a apartmá 11 konferenčních místností až pro 650 osob Restaurace a bary Přímý vstup do Vodního a Saunového světa, SPA a fitness Parkování až pro 730

Více

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI CARLTON PALACE HOTEL ***** Destinace: Emiráty - DUBAI Carlton Palace Hotel nabízí výbornou polohu a dobré dopravní spojení. Nachází se na prestižní ulici Al Maktoum. Apartmány a pokoje mají klimatizaci,

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

BUSINESS.... se nedělá v kanceláři... www.bohemia-regent.cz

BUSINESS.... se nedělá v kanceláři... www.bohemia-regent.cz BUSINESS... se nedělá v kanceláři... Představení společnosti Vítejte... 2 Akciová společnost AKCENTOUR a. s. provozuje hotelový komplex Bohemia a Regent, který se nachází v okrajové části historického

Více

Ceník ubytování 2016 8.1. 2016-7.1. 2017

Ceník ubytování 2016 8.1. 2016-7.1. 2017 Ceník ubytování 2016 8.1. 2016-7.1. 2017 VÁŽENÍ HOSTÉ, dovolte nám představit ceník ubytování v Luxury Spa Hotelu OLYMPIC PALACE. Čeká na Vás 58 komfortně zařízených pokojů a prvotřídní služby lázeňského

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

penzion Patria Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, Špecifikácia:

penzion Patria Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, Špecifikácia: penzion Patria Špecifikácia: Adresa: penzion Patria, Kobylí 716, 691 10 Nabízíme útulné ubytování v penzionu za příjemnou cenu v obci Kobylí, který najdete poblíž Lednicko-valtického areálu. Kapacita 70

Více

Orea Resort Horizont. Železná Ruda Špičák. Lokalita. Ubytování. www.orea-horizont.cz www.orea.cz

Orea Resort Horizont. Železná Ruda Špičák. Lokalita. Ubytování. www.orea-horizont.cz www.orea.cz Orea Resort Horizont Železná Ruda Špičák Lokalita Resort se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř v nadmořské výšce 1100 m v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Vzdušné lázně v klidném a překrásném prostředí

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Hotel Atrium Otrokovice**** Zlínský kraj Otrokovice Lokalita Orea Hotel Atrium Otrokovice **** se nachází v těsné blízkosti Zlína. A právě na jihovýchodní Moravě,

Více

YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01)

YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01) YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01) cena již od 26.400 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí soft All inclusive transferyletiště-ubytování-letiště lekce jógy český delegát

Více

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH *****

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** - denní zájezd Poloha: luxusní hotelový komplex, vybudovaný na ploše 7 akrů v obklopení okolní vegetace, se nachází přímo u dlouhé písčité pláže poblíž Kalutary. Zhruba

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2017 31. 12. 2017) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na týden (7 nocí) dle předpisu lékaře výstupní lékařská

Více

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE

AQUAPALACE HOTEL PRAGUE KONFERENCE & AKCE 2 AQUAPALACE HOTEL PRAGUE Aquapalace Hotel Prague je součástí největšího obchodně zábavního komplexu ve střední Evropě. Areál je umístěn strategicky nedaleko dálnice D1 při vjezdu do

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda

Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Wellness hotel Hluboký dvůr*** Resort Hrubá Voda Kvalitní spánek, vysoká lůžková kapacita Pevná lůžka Počet pokojů Kapacita Jednolůžkové pokoje 6x 6 osob Dvolůžkové pokoje standard či superior 22x 44 osob

Více

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ. pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ

NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ. pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ NABÍDKA LÁZEŇSKÝCH A WELLNESS POBYTŮ pro členy ODBOROVÉHO SVAZU STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ SLOVENSKO - 2017 Portál Spa.cz již od roku 2008 poskytuje svým klientům nejsnadnější cestu k rezervaci prověřených

Více

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE *****

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** - denní zájezd Poloha: jihozápa pobřeží ostrova, resort leží na poloostrově v těsné blízkosti majestátní skály Le Morne Brabant, u krásné 600 m dlouhé písečné pláže,

Více

Clarion Hotel Prague Old Town

Clarion Hotel Prague Old Town Clarion Hotel Prague Old Town Konferenční nabídka 2019 Kategorie Clarion Hotel Prague Old Town nabízí veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů a apartmá v samém srdci Prahy na Starém

Více

La Vita s*** Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

La Vita s***  Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , La Vita s*** Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Řecko / / Rodinný hotel La Vita s se nachází 4 km od historického městečka

Více

zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s

zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s Sestavte si letošní vánoční svátky podle sebe. V termínu 22. 23. 12. si můžete zarezervovat

Více

Z{mecký hotel Sychrov

Z{mecký hotel Sychrov Z{mecký hotel Sychrov Kongresov{ nabídka Z{mecký hotel Sychrov je mimo jiné předurčen jako cíl kongresové turistiky. Svým vybavením patří mezi nejlepší v Libereckém kraji. Nabízíme komplexní a profesion{lní

Více

SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA *****

SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA ***** SAL - OASIS ATLANTICO SALINAS SEA ***** 8,, - denní zájezd Poloha: pláže: u pláže letiště: 20 km centra: 500 m nákupních možností: 500 m Pláž: písčitá lehátka, slunečníky a osušky zdarma vybaveni_pokoje

Více