U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 29*)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 29*)"

Transkript

1 Obec Zbečno Zastupitelstvo Obce Zbečno U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 29*) ze zasedání Zastupitelstva Obce Zbečno, konaného dne na Obecním úřadě ve Zbečně Začátek zasedání v 17,00 hodin. Přítomni: T. Prošková, J. Doksanský, J. Danihelka, L. Matějka, M. Dvořák, I. Medová, H. Malá (příchod hod.) Hosté: pánové J. S., P. M., M. Č., J. B., P. K. Ověřovatelé zápisu:l. Matějka, J. Danihelka Zahájení zasedání zastupitelstva: Starostka zahájila zasedání zastupitelstva v 17,00 hod., přivítala přítomné a konstatovala, že přítomno je 6 členů zastupitelstva a zastupitelstvo je usnášeníschopné. 1) Určení zapisovatele a ověřovatelů: Starostka navrhla určit ověřovateli zápisu p. Matějku a p. Danihelku a zapisovatelem pí. Medovou. O návrhu nechala hlasovat. Zastupitelstvo Obce Zbečno určuje ověřovateli zápisu p. Matějku a p. Danihelku a zapisovatelem zápisu pí. Medovou hodin - příchod pí. Malá Výsledek hlasování: Pro 6, Proti 0, Zdrželi se 0. Usnesení č. 245/17 bylo schváleno. 2) Schválení programu: Starostka seznámila přítomné s návrhem programu v souladu s informací zveřejněnou na úřední desce a vyzvala přítomné zastupitele k podání návrhů na případné doplňující body programu jednání. Program jednání nebyl doplněn o žádné body. Starostka předložila ke schválení tento program: 1)Zahájení, určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) a zapisovatele 2) Schválení programu *) Zápis je upraven dle Zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Neupravená verze je k nahlédnutí na Obecním úřadu Zbečno pro zákonem vymezené občan a to: občané hlášení v obci k trvalému pobytu, osoby starší 18 let, které v obci vlastní nemovitost a cizí státní občané hlášení v obci k trvalému pobytu. Zastupitelstvo obce se snaží svým občanů poskytnout maximum informací, nyní pouze s omezením, které zamezí možnému zneužití osobních údajů fyzických osob, kterých se jednání zastupitelstva obce týkají.

2 3) Smlouva příkazní dotační poradenství k akci ČOV a kanalizace Zbečno 4) Diskuse 5) Závěr Zastupitelstvo Obce Zbečno schvaluje program zasedání Zastupitelstva obce. Výsledek hlasování: Pro 7, Proti 0, Zdrželi se 0. Usnesení č. 246/17 bylo schváleno. 3) Smlouva příkazní dotační poradenství k akci ČOV a kanalizace Zbečno Zastupitelům byl předložen návrh Smlouvy příkazní dotační poradenství k akci ČOV a kanalizace Zbečno, která by měla být uzavřena mezi Obcí Zbečno a společností CONFIN PARTNER s. r. o., Praha po úpravách, které provedl právní zástupce Obce Zbečno JUDr. L. K.. Se zněním po veškerých navržených úpravách společnost CONFIN PARTNER s. r. o., Praha souhlasí. Starostkou byly po konzultaci se společností CONFIN PARTNER s. r. o. upřesněny některé body smlouvy. Zastupitelstvo Obce Zbečno schvaluje uzavření smlouvy příkazní č mezi Obcí Zbečno a společností CONFIN PARTNER s. r. o., Ječná 243/39a, Nové Město, Praha 2 ve znění po úpravách schválených oběma stranami. Výsledek hlasování: Pro 7, Proti 0, Zdrželi se 0. Usnesení č. 247/17 bylo schváleno. 4) Diskuse Starostka seznámila přítomné s kontrolou České inspekce životního prostředí, která proběhla v obci Zbečno a s jejími závěry. Předmětem kontroly byl vývoz fekálií obecním vozem na pozemky v Újezdě nad Zbečnem. S vývozem fekálií tímto způsobem nelze nadále pokračovat. S Obcí Zbečno bude zahájeno veřejnosprávní řízení ze strany ČIŽP. Stanovisko OÚ k dané věci bude vyvěšeno na webových stránkách Obce Zbečno a na vývěskách hod. příchod p. P. K.

3 Přítomní pánové J. S., P. M., M. Č., J. B., P. K. vyslovili obavy, zda přečerpávací stanice, jejíž výstavba je plánována u křižovatky na přehradu, nebude po spuštění do provozu zapáchat. Místostarosta je ujistil, že nikoli. Ve stanici budou betonové záklopy a v nich vzduchotěsné poklopy. Z praxe ví, že s tím není problém. P. P. M. a p. J. B. poukazují na nesmyslné vedení jednotlivých tras kanalizace a umístění ČOV. Starostkou je jim odpovězeno, že změny takto projektovaného vedení by vyžadovaly i změny v územním plánování a přepracování celých projektů. Pan J. S. žádá, aby zhotovitel prováděcí projektové dokumentace seznámil vedení Obce Zbečno s tím, jaký typ čerpadel bude použit v přečerpávacích stanicích. Dále se p. J. S. táže, v jaké fázi jsou přípravy výstavby kanalizace a kdy je plánováno její spuštění do provozu. Starostka seznámila přítomné s kroky, které jsou ve věci vedeny a které je třeba učinit do samotné výstavby a že se po výběrovém řízení na zhotovitele prováděcí projektové dokumentace uskuteční veřejné setkání s občany, kde budou informováni o plánovaném průběhu výstavby kanalizace. Pan J. S. se táže, jak budou v projektové dokumentaci zapracovány jednotlivé objekty a jejich řešení připojení ke kanalizaci. Starostka odpověděla, že zpracovatel prováděcí projektové dokumentace se musí nejprve seznámit s každým objektem zvlášť a následně jeho řešení připojení zapracovat do dokumentace. Dále by pan J. S. rád věděl, kudy budou vedeny jednotlivé trasy kanalizace. Starostkou byl vyzván k nahlédnutí do projektové dokumentace, což je na požádání umožněno každému z občanů. Pan J. S. se táže jak bude administrativně a technicky řešeno připojení od centrálního vedení kanalizace k jednotlivým domům na soukromých pozemcích. Starostka odpověděla, že na vybudování každé přípojky musí být vystaveno stavební povolení a že by bylo dobré zpracovat administrativu všech přípojek jednotlivých objektů celkově pro celou obec a následně i komplexně vybudovat. Starostka ujistila přítomné, že prováděcí projektová dokumentace bude před samotným schválením předložena vedení obce k připomínkám. Pan. P. K. upozornil na rozsypaný štěrk, který zůstává v obci na silnici po projíždějících nákladních vozech z místního kamenolomu. Starostka odpověděla, že pokud je informována o rozsypaném štěrku včas, je možnost po domluvě s lomem zjistit, kdo štěrk rozsypal a požadovat od příslušného dopravce úklid

4 komunikace. Dále informovala, že obec bude uklizena zametacím vozem a nametený materiál bude uskladněn k následnému využití. 5) Závěr Starostka poděkovala všem přítomným za účast a ukončila jednání ve 18,00 hodin. Předběžný termín příštího jednání zastupitelstva je v úterý dne od 17,00 hodin na Obecním úřadě ve Zbečně. V případě nutnosti bude svoláno mimořádné jednání zastupitelstva. Zapsala: Ivana Medová Ve Zbečně dne 2017 Jan Danihelka ověřovatel zápisu... Ludvík Matějka ověřovatel zápisu.. Taťána Prošková starostka obce.. Josef Doksanský místostarosta obce

5

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 6*)

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 6*) Obec Zbečno Zastupitelstvo obce Zbečno U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 6*) ze zasedání Zastupitelstva obce Zbečno, konaného dne 26. 3. 2015 na Obecním úřadě ve Zbečně Začátek zasedání v 17:00 hodin. Přítomni:

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 24*)

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 24*) Obec Zbečno Zastupitelstvo Obce Zbečno U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 24*) ze zasedání Zastupitelstva Obce Zbečno, konaného dne 24. 11. 2016 na Obecním úřadě ve Zbečně Začátek zasedání v 17,00 hodin. Přítomni:

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 36*)

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 36*) Obec Zbečno Zastupitelstvo obce Zbečno U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 36*) ze zasedání Zastupitelstva obce Zbečno, konaného dne 7. 12. 2017 na Obecním úřadě ve Zbečně Začátek zasedání v 17,00 hodin. Přítomni:

Více

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 30*) ze zasedání Zastupitelstva Obce Zbečno, konaného dne na Obecním úřadě ve Zbečně

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 30*) ze zasedání Zastupitelstva Obce Zbečno, konaného dne na Obecním úřadě ve Zbečně Obec Zbečno Zastupitelstvo Obce Zbečno U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 30*) ze zasedání Zastupitelstva Obce Zbečno, konaného dne 11. 4. 2017 na Obecním úřadě ve Zbečně Začátek zasedání v 17,00 hodin. Přítomni:

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 38*)

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 38*) Obec Zbečno Zastupitelstvo obce Zbečno U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 38*) ze zasedání Zastupitelstva obce Zbečno, konaného dne 15. 3. 2018 na Obecním úřadě ve Zbečně Začátek zasedání v 17,00 hodin. Přítomni:

Více

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin

ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne , ve 14:00 hodin ZÁPIS o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice konaného dne 14. 02. 2015, ve 14:00 hodin Starosta zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Našiměřice ve 14:00 hodin a všechny přivítal. Bod č.

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři.

Zápis 5/2014. ze zasedání zastupitelstva obce konaného v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Zápis 5/2014 ze zasedání zastupitelstva obce konaného 20. 8. 2014 v 16,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Litohoři. Přítomni: pí Lenka Venhodová, pí Jana Bártů, Ing. Helena Dreslová, p., Mgr.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu místostarostů b) určení, které funkce budou členové

Více

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 1/2017. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 1/2017 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 16. 2. 2017, od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 16. 2. 2017 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 15. 11. 2010 konaného dne 10. listopadu 2010 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 22.11.2014 v kulturním domě obce Bezkov Starosta obce zahájil 3. zasedání ZO Bezkov v 16.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č.

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 6.11.2014, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 23. 8. 2018 v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne 7.11.2014 v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Účast : Petr Elis, Mgr. Zdeněk Gajdoš, Alfréd Kadavý, PhDr. Jiřina Rozsypalová, Radek Zelinka Hodina

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 7/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 13. 7. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne

Zápis č. 01/2018. z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne Zápis č. 01/2018 z ustanovující schůze zastupitelstva obce Kelníky ze dne 26. 10. 2018 Přítomni: 7 Mgr. Barbora Staňková Szolonyová, Džoganík Zdeněk, Hladiš Robert, Horenský Lukáš, Bartošíková Anna, Ing.

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 7.11.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 7. 11. 2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ

OBE OBEC Moravské Knínice, IČ Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Moravské Knínice konaného dne 26.11.2018 Přítomni: Jiří Hanák, Jiří Helan, Pavel Kaláb, Ing. Stanislav Krčma, Ing. Jana Zemanová Ph.D., Omluvena: MVDr. Ivana Koláčková

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. listopadu 2007 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Juzková, Josef Brouček, Josef Novák, Josef Lácha Omluven: Vlasta Tišlerová, Stanislav

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 28.3.2012 Program: 1. Výzva k podání žádosti o účast v soutěžním dialogu a k prokázání splnění

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne od hodin Obec Malá Hraštice Zastupitelstvo obce Malá Hraštice Zahájení zasedání zastupitelstva Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malá Hraštice konaného dne 30. 10. 2018 od 18.00 hodin Zasedání

Více

ZÁPIS č. 03/2019. ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne od 17:30 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Líšná

ZÁPIS č. 03/2019. ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne od 17:30 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Líšná ZÁPIS č. 03/2019 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 13. 03. 2019 od 17:30 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Líšná Přítomni: R. Kovanda, J. Mudra, J. Hurtová, T. Valenta, P. Bělohlávek,

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 11. 5. 2016 od 18,10 hodin Jednání zastupitelstva

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Radek Frohlich, Lenka Kučerová, Libor Lysák, Dana Pokorná, Věra

Více

Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 12/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.12.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 35*)

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 35*) Obec Zbečno Zastupitelstvo obce Zbečno U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 35*) ze zasedání Zastupitelstva obce Zbečno, konaného dne 31. 10. 2017 na Obecním úřadě ve Zbečně Začátek zasedání v 17,00 hodin. Přítomni:

Více

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 28*)

U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 28*) Obec Zbečno Zastupitelstvo Obce Zbečno U S N E S E N Í a Z Á P I S č. 28*) ze zasedání Zastupitelstva Obce Zbečno, konaného dne 7. 3. 2017 na Obecním úřadě ve Zbečně Začátek zasedání v 17,00 hodin. Přítomni:

Více

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod.

Zápis č.3/2017. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Zápis č.3/2017 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne 19.6.2017 v zasedající místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Přítomni: Jana Krupičková, Petr Hamáček, Josef Rákos, Pavel Dochvát,

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

OBEC LKÁŇ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň

OBEC LKÁŇ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň OBEC LKÁŇ Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne 24. 11. 2018 od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň Přítomni: Pavel Foriš, Miroslava Dlouhá, Jitka Kadlečková, Jan

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 4/14 z ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 3.11. 2014 v 18.00 hod. Místo

Více

Zápis a Usnesení č. VI/

Zápis a Usnesení č. VI/ Zápis a Usnesení č. VI/2015 ze zasedání zastupitelstva městyse Plaňany ze dne 03. 03. 2015. Přítomni: Mgr. Martin S. Charvát, Mgr. Leona Sixtová, Ivan Vokřál, Taťána Hurtová, Karel Freund, Tomáš Kučera,

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Stanislav Kahuda, Josef Novák, Josef

Více

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO

Jednání zastupitelstva bylo zahájeno v hodin Jednání OZ bylo nahráváno: ANO Z á p i s č. 8/2015 z jednání zastupitelstva obce Vysoký Újezd konaného dne 9. 12. 2015 v Kuchaři Přítomni: Severinová Marie - starostka obce Vlasák Karel - místostarosta obce Zastupitelé: Vičan M., Tůma

Více

Z á p i s. z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice

Z á p i s. z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Z á p i s z 37. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 18.10.2017 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Přítomni: dle prezenční listiny Úvodem starosta přivítal přítomné

Více

Obec Luká Zastupitelstvo obce Luká. Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Luká konaného dne od 17,00 hod

Obec Luká Zastupitelstvo obce Luká. Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Luká konaného dne od 17,00 hod Obec Luká Zastupitelstvo obce Luká Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Luká konaného dne 31.10.2018 od 17,00 hod Zasedání Zastupitelstva obce Luká (dále jen zastupitelstvo ) zahájil v 17,00

Více

Obec Kamenná Lhota, Kamenná Lhota 52. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne

Obec Kamenná Lhota, Kamenná Lhota 52. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne .., Obec Kamenná Lhota, 582 92 Kamenná Lhota 52 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota, konaného dne 06.11.2014 Přítomni: členové nově zvoleného zastupitelstva Vladimír Med Josef

Více

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích

o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 27.09.2017 v Těšeticích Starostka obce zahájila 14. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo )

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 12.11.2010, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích.

Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne , od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Zápis č. 36, ze zasedání Zastupitelstva obce Myslibořice, konaného dne 25.1.2018, od 18. hodin na Obecním úřadě v Myslibořicích. Přítomni členové zastupitelstva: Milan Palát, Dobromila Fialková, Roman

Více

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice

OBEC Velké Zernoseky Litoměřice v OBEC Velké Zernoseky 412 01 Litoměřice Zápis Č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 13. 8. 2015 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 5. 9. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne od hod. do hod. KD Vortová 59.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne od hod. do hod. KD Vortová 59. Strana 1 Z A S T U P I T E L S T V O O B C E V O R T O V Á Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vortová konaného dne 12.11.2010 od 18.00 hod. do 20.00 hod. KD Vortová 59. Č.j.11/2010/ ZO Vortová-

Více

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle

Obec Malá Štáhle. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne v hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Č.j. 663/03/2018 Z Á P I S A U S N E S E N Í z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle, konaného dne 31.10.2018 v 19.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Jednání zastupitelstva se konalo ve velké zasedací místnosti obecního úřadu v Siřejovicích od hod., ukončeno bylo ve hod.

Jednání zastupitelstva se konalo ve velké zasedací místnosti obecního úřadu v Siřejovicích od hod., ukončeno bylo ve hod. OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z.10 veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 17. 8. 2016 od 19.00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin.

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. U S N E S E N Í č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 2. 5. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Zápis č.2/2013. Starosta konstatoval, že informace o konání zasedání byla zveřejněna na úřední desce OÚ

Zápis č.2/2013. Starosta konstatoval, že informace o konání zasedání byla zveřejněna na úřední desce OÚ Zápis č.2/2013 Z á p i s o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Žádovice konaného dne 25.4.2013 v 19.00 na OÚ Starosta zahájil zasedání ZO v 19.00 hodin. Bod Č. 1 Technický bod Starosta konstatoval,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou.

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov, konaného dne 5.11.2018, od 17:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5

Obec Malé Březno. Z Á P I S č.5 Obec Malé Březno Z Á P I S č.5 z jednání zasedání Zastupitelstva obce Malé Březno, které se konalo dne 13.12.2017 Jednání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Březně od

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu druhého/2014 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 24. 4. 2014 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,00 hodin

ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,00 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 6.11.2015 od 18,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan)

4 (p. Brokl Oto, Dohnal Josef, Hegr Miroslav, Chadima Bedřich, Nespěšný Milan) OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 3 /2016 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného v pondělí dne 6.6.2016, sokolovna Borová, č.p.90 Zahájeno v 19:05 hodin, ukončeno v 20:35 hod. Jednání vedla starostka obce

Více

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne , od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostrá konaného dne 23.10.2018, od 19:00 hodin v jednací místnosti OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor

Více

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne 2.11.2018 Přítomni: Křivánek Luboš Burian Jaroslav Kazda Libor Kazda Miloslav Pata Jaroslav Stejskal Miroslav Omluven: Pekárková

Více

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 2-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 20.3.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Marková Jana, Ing Dubská Ivana Mádlíková

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse

Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne v úřadovně městyse Zápis ze zasedání zastupitelstva Městyse Lukov č. 26, konaného) dne 1 3.12 2017v úřadovně městyse Schůzi zahájil starosta Městyse Lukov JUDr. Lubomír Mála v 17.30 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne Obec Jindřichov Zastupitelstvo obce Jindřichov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jindřichov konaného dne 5. 11. 2014 Zasedání zahájil dosavadní starosta obce v 17:30 hodin a přivítal zastupitele

Více

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 27 z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/11 ve Vysokém konaného dne 5.7.2011

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne , od hodin v restauraci Česká hospoda ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ, konaného dne 6. 11. 2014, od 19.00 hodin v restauraci Česká hospoda Přítomni: Vnislav Konvalinka, Karel Čech, Vojtěch Musil, Miroslav Stříbrný,

Více

Z Á P I S z 1. zasedání Zastupitelstva obce Bečice v roce 2019

Z Á P I S z 1. zasedání Zastupitelstva obce Bečice v roce 2019 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejněných údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v plném znění. Z Á P I S z 1. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 4. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení: 17:00 hodin Ukončení: 17:20

Více

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin.

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. U S N E S E N Í č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 11. 7. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 1.10.2012 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 1/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 1/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 14. ledna 2009 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 1. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 10. 11. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Složení slibu členů zastupitelstva obce 2. Určení

Více

Z Á P I S 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, konaného dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích

Z Á P I S 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, konaného dne v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích 10. zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice, v prostorách Obecního úřadu v Soběšovicích Č. jednací : Sob 216/2016 V Soběšovicích dne 17.11.2016 Zpracoval : Valošková Petra 1 o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 14/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 2.11.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel

OBEC OSTŘEDEK Ostředek 60, p.chocerady tel Ustavující zasedání zastupitelstva obce Ostředek č. 1/2018 dne 29. října 2018 Místo konání: Sál restaurace, Ostředek 43 Začátek zasedání: 17:40 hod Přítomni: Ing. Marek Škvor, Blanka Svobodová, Mgr. Pavel

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Obecní úřad: Hlavenec čp. 82, Předměřice nad Jizerou

Obecní úřad: Hlavenec čp. 82, Předměřice nad Jizerou Zápis č.5/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce HLAVENEC konaného dne 30. října 2018 v 19 hodin. Přítomni: členové zastupitelstva obce: JUDr. Jaroslav Čurda Alena Kastnerová, DiS. Veronika Matulová

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 24. 1. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č.2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 15. 12. 2014 místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice začátek jednání: 18:00 hodin konec jednání: 21:00 přítomni: p. Vladimír

Více

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016.

Zápis. z 26. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 21. prosince 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 26. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, Soběslav, tel , IČ: Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, Soběslav, tel , IČ: Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2010 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 29. listopadu

Více

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené.

Z á p i s. z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Z á p i s z u s t a v u j í c í h o zasedání ZO Sklené konaného dne 5. listopadu 2018 v 18 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Sklené. Přítomni: Ing. Josef Hušek, František Kolář, Ing. Josef Kopečný, Jiří

Více

Zápis č.1/2019. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod.

Zápis č.1/2019. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Zápis č.1/2019 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Dobrovíz, konaného dne 13.2.2019 v zasedací místnosti Obecního úřadu od 19 hod. Přítomni: Jana Krupičková, Petr Hamáček, Blanka Vostárková, Pavel

Více

Zápis č. 4/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne od 18:00 hodin

Zápis č. 4/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne od 18:00 hodin OBEC VOLEČ, 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis č. 4/2015 z veřejného zasedání

Více