OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z"

Transkript

1 Zápis č Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne v hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno v hodin starostkou obce (předsedající). Předsedající konstatovala, že zasedání bylo řádně svoláno. Pozvánka informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce Obecního úřadu Stříbrné Hory zveřejněna v souladu se zákonem o obcích po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně byla zveřejněna na elektronické úřední desce. Předsedající dále z prezenční listiny přítomných členů zastupitelstva (příloha 1) konstatovala, že přítomno je 6 členů zastupitelstva (z celkového počtu 7 všech členů zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné 92 odst. 3 zákona o obcích. Určení ověřovatelů a zapisovatele: Předsedající navrhla určit ověřovatele zápisu pana Václava Daniela a pana Miroslava Tomase a zapisovatele paní Marcelu Bartoníčkovou. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory schvaluje ověřovatele zápisu pana Václava Daniela a pana Miroslava Tomase a zapisovatele paní Marcelu Bartoníčkovou. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 31 bylo schváleno. Schválení programu: 1. Stanovení ověřovatelů a zapisovatele 2. Schválení programu zasedání 3. Smlouva se společností Fritex 4. Smlouva s firmou OSA 5. Smlouva o dílo na výkon činnosti odborného zástupce provozovatele ČOV 6. Smlouva o dílo na výkon činnosti technolog. dozoru při zajištění zkušebního provozu ČOV 7. Kontrola pokladny obce 8. Příspěvek pro SK Stříbrné Hory na turnaj ve stolním tenise 9. Odměna pro spolek BM Fitness 10. Žádost o dotaci z Fondu Vysočiny z programu Venkovské prodejny Rozhodnutí o zrušení zadávacího řízení 12. Dohoda o ukončení Příkazní smlouvy se Stavební poradnou 13. Revokace usnesení č. 24/ Revokace usnesení č. 25/ Revokace usnesení č. 26/ Účetní závěrka obce 17. Závěrečný účet obce a Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce 18. Smlouva o poskytnutí služeb na internetovém serveru a dohody o provozování SIM

2 19. Rozpočtové opatření č. 2ZO 20. Různé 21. Diskuze 22. Závěr Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s navrženým programem zasedání zastupitelstva. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 32 bylo schváleno. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory navrhuje uzavření Smlouvy o dodávkách kuchyňského oleje a tuku se společností Fritex s.r.o., se sídlem Vladislav 70, Vladislav. Společnost Fritex bude na základě smlouvy v obci provádět odběr jedlých olejů a tuků. Odběr se bude provádět s odměnou pro obec Stříbrné Hory 1,- Kč za kilogram včetně DPH. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s uzavřením Smlouvy o dodávkách kuchyňského oleje a tuku, katalogové číslo odpadu se společností Fritex s.r.o., se sídlem Vladislav 70, Vladislav, jejímž předmětem je provádění odběru specifikovaného odpadu v obci Stříbrné Hory s odměnou pro obec Stříbrné Hory ve výši 1,- Kč za kilogram odpadu. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 33 bylo schváleno. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory navrhuje uzavření Hromadné licenční smlouvy o veřejném provozování VP_2019_44001 se společností OSA, z.s., Čs. armády 20, Praha 6 Bubeneč, za účelem poskytnutí licence k užití všech předmětů ochrany OSA, DILIA, INTERGRAM, OAZA A OOA-S. Autorská odměna pro rok 2019 činí 6 208,- Kč včetně DPH. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhalsí s uzavřením Hromadné licenční smlouvy o veřejném provozování VP_2019_44001 se společností OSA, z.s., Čs. armády 20, Praha 6 Bubeneč s autorskou odměnou pro rok 2019 ve výši 6 208,- Kč včetně DPH. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 34 bylo schváleno. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory navrhuje uzavření Smlouvy o dílo s RNDr. Vladislavem Stehnem, Dobrá 115, Přibyslav. Předmětem smlouvy je výkon činnosti odborného zástupce provozovatele při zajištění provozu čistírny odpadních vod a kanalizace obce Stříbrné Hory. Odměna za uvedenou službu je stanovena ve smlouvě.

3 Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s uzavřením Smlouvy o dílo s RNDr. Vladislavem Stehnem, Dobrá 115, Přibyslav, jejímž předmětem je výkon činnosti odborného zástupce provozovatele při zajištění provozu čistírny odpadních vod a kanalizace obce Stříbrné Hory. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 35 bylo schváleno. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory navrhuje uzavření Smlouvy o dílo s panem Lubomírem Patočkou, Demlova 18, Jihlava. Předmětem smlouvy je výkon činnosti technologického dozoru při zajištění zkušebního provozu čistírny odpadních vod a kanalizace obce Stříbrné Hory. Odměna za služby je stanovena ve smlouvě. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s uzavřením Smlouvy o dílo s panem Lubomírem Patočkou, Demlova 18, Jihlava, jejímž předmětem je výkon činnosti technologického dozoru při zajištění zkušebního provozu čistírny odpadních vod a kanalizace obce Stříbrné Hory. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 36 bylo schváleno. Dne 23. dubna 2019 byla provedena finančním a kontrolním výborem kontrola pokladny obce Stříbrné Hory se zůstatkem ,- Kč. Kontrolou bylo zjištěno, že limit pokladny nebyl překročen a nebyl zjištěn schodek či přebytek hotovosti. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory bere na vědomí kontrolu pokladny obce Stříbrné Hory finančním a kontrolním výborem provedenou dne 23. dubna 2019 se zůstatkem ,- Kč. Kotrolou bylo zjištěno, že limit pokladny nebyl překročen a nebyl zjištěn schodek či přebytek hotovosti. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 37 bylo schváleno. Zastupitelé navrhují poskytnout finanční podporu Sportovnímu klubu Stříbrné Hory na velikonoční turnaj ve stolním tenise, který proběhl dne 17. dubna 2019 částkou do výše 1 000,- po doložení účetních dokladů. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s poskytnutím finanční podpory Sportovnímu klubu Stříbrné Hory na velikonoční trunaj ve stolním tenise, který proběhl dne 17. dubna 2019 částkou do výše 1 000,- po doložení účetních dokladů. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 38 bylo schváleno. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory navrhuje odměnu spolku BM Fitness, Havlíčkův Brod za vystoupení na akci Den matek, které se koná dne v celkové výši 1 500,- Kč.

4 Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory schvaluje odměnu spolku BM Fitness, Havlíčkův Brod za vystoupení na akci Den matek, které se koná dne v celkové výši 1 500,- Kč. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 39 bylo schváleno. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory navrhuje podat žádost o dotaci Kraje Vysočina z Fondu Vysočiny z grantového programu Venkovské prodejny 2019 na podporu místního obchodu. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s podáním žádosti o dotaci Kraje Vysočina z Fondu Vysočiny z grantového programu Venkovské prodejny 2019 na podporu místního obchodu. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 40 bylo schváleno. Na základě Odmítnutí zakázky Komunikace Stříbrné Hory společností HB Golf s.r.o., se sídlem Knyk 40, Havlíčkův Brod, která byla schválena jako nejvhodnější uchazeč, navrhuje zastupitelstvo zrušení zadávacího řízení. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory schvaluje zrušení zadávacího řízení na Komunikace Stříbrné Hory z důvodu odmítnutí zakázky společností HB Golf s.r.o., se sídlem Knyk 40, Havlíčkův Brod. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 41 bylo schváleno. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory na základě zrušení zadávacího řízení na Komunikace Stříbrné Hory navrhuje uzavřít Dohodu o ukončení Příkazní smlouvy se společností STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r.o., Průběžná 2521/48, České Budějovice. Tato společnost pro obec obstarávala záležitosti spočívající v zajištění zadání veřejné zakázky malého rozsahu. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s uzavřením Dohody o ukončení Příkazní smlouvy se společností STAVEBNÍ PORADNA, spol, s r.o., Průběžná 2521/48, České Budějovice, která pro obec zajišťovala záležitosti spočívající v zadání veřejné zakázky malého rozsahu, tato zakázka byla zrušena. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 42 bylo schváleno. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory navrhuje z důvodu zrušení zadávacího řízení Komunikace Stříbrné Hory revokaci usnesení č. 24/2019, které je ve znění: Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s uzavřením Příkazní smlouvy se společností IS engineering s.r.o., Dvorek 401, Přibyslav na výkon technického dozoru investora pro akci Komunikace Stříbrné Hory, a to ve výši ,- Kč včetně DPH.

5 Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s revokací usnesení číslo 24/2019 ve znění: Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s uzavřením Příkazní smlouvy se společností IS engineering s.r.o., Dvorek 401, Přibyslav na výkon technického dozoru investora pro akci Komunikace Stříbrné Hory, a to ve výši ,- Kč včetně DPH. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 43 bylo schváleno. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory navrhuje z důvodu zrušení zadávacího řízení Komunikace Stříbrné Hory revokaci usnesení č. 25/2019, které je ve znění: Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s uzavřením Smlouvy o výkonu činnosti koordinátora BOZP pro akci Komunikace Stříbrné Hory s paní Janou Vašíčkovou, Říčanského 817, Pelhřimov s měsíční odměnou 6 050,- Kč včetně DPH. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s revokací usnesení číslo 25/2019 ve znění: Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s uzavřením Smlouvy o výkonu činnosti koordinátora BOZP pro akci Komunikace Stříbrné Hory s paní Janou Vašíčkovou, Říčanského 817, Pelhřimov s měsíční odměnou 6 050,- Kč včetně DPH. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 44 bylo schváleno. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory navrhuje z důvodu zrušení zadávacího řízení Komunikace Stříbrné Hory revokaci usnesení č. 26/2019, které je ve znění: Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory na základě zadávacího řízení na zadávací práce a na základě odborného posudku souhlasí s uzavřením Smlouvy o dílo se společností HB Golf s.r.o., č.p. 40, Knyk na provedení akce Komunikace Stříbrné Hory s odměnou ve výši ,- Kč bez DPH. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s revokací usnesení číslo 26/2019 ve znění: Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory na základě zadávacího řízení na zadávací práce a na základě odborného posudku souhlasí s uzavřením Smlouvy o dílo se společností HB Golf s.r.o., č.p. 40, Knyk na provedení akce Komunikace Stříbrné Hory s odměnou ve výši ,- Kč bez DPH. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 45 bylo schváleno. Ke schvalování účetní závěrky obce byla vytvořena poradní skupina ve složení hlavní účetní obce, předseda kontrolního výboru a předseda finančního výboru. Po přezkoumání všech předaných podkladů poradní skupina doporučuje schválit účetní závěrku obce Stříbrné Hory za rok Kontrolované doklady byly tyto: Rozvaha k , Výkaz zisku a ztrát k , Příloha účetní závěrky k , Inventarizační zpráva za rok 2018.

6 Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory schvaluje roční účetní závěrku obce Stříbrné Hory za rok Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 46 bylo schváleno. Odbor kontroly Krajského úřadu Kraje Vysočina dne 14. března 2019 přezkoumal hospodaření obce Stříbrné Hory v souladu se zákonem č. 420/2004 Sb., o přezkoumání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí. Při přezkoumání hospodaření obce za rok 2018 nebyly zjištěny chyby a nedostatky. Dále byl zveřejněn závěrečný účet obce za rok Jedná se o údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2018 v Kč, hospodaření příspěvkové organizace zřízené obcí, vyúčtování finančních vztahů se státním rozpočtem a státními fondy za rok Závěrečný účet obce přednesla hlavní účetní. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory projednalo a schvaluje závěrečný účet obce Stříbrné Hory za rok 2018 bez výhrad a bere na vědomí zprávu o přezkoumání hospodaření obce provedenou odborem kontroly Krajského úřadu Kraje Vysočina dne 14. března 2019 se závěrem, nebyly zjištěny chyby a nedostatky. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 47 bylo schváleno. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory navrhuje uzavření Smlouvy o poskytnutí služeb na internetovém serveru dohody o provozování (zápůjčce) SIM karet pro ČOV, ČS1 a ČS2 Stříbrné Hory se společností FIEDLER AMS s.r.o., se sídlem areál JVTP Lipová 1789/9, České Budějovice. Předmětem smlouvy je poskytnutí datového prostoru na internetovém serveru poskytovatele. Za poskytnutí služby plyne společnosti odměna ve výši 100,- Kč měsíčně + DPH za každou telemetrickou stanici. Předmětem dohod je provozování SIM karet za měsíční paušál 40 Kč. Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s uzavřením Smlouvy o poskytnutí služeb na internetovém serveru www. fiedler-magr.cz a dohod o provozování (zápůjčce) SIM karet pro ČOV, ČS1 ČS2 Stříbrné Hory se společností FIEDLER AMS s.r.o., se sídlem areál JVP Lipová 1789/9, České Budějovice. Předmětem smlouvy je poskytnutí datového prostoru na internetovém serveru poskytovatele. Za poskytnutí služby plyne společnosti odměna ve výši 100,- Kč měsíčně + DPH za každou telemetrickou stanici. Předmětem dohod je provozování SIM karet za měsíční paušál 40,- Kč. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 48 bylo schváleno. Hlavní účetní přednesla rozpočtové opatření č. 2ZO ze dne ke schválení zastupitelstvu. Vyčíslené rozpočtové opatření podle sestavy hlavní účetní je přílohou tohoto zápisu.

7 Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory souhlasí s vyčísleným rozpočtovým opatřením č. 2ZO ze dne podle sestavy vypracované hlavní účetní, sestava je přílohou tohoto zápisu. Výsledek hlasování: Pro: 6, proti: 0, zdrželi se: 0, Usnesení č. 49 bylo schváleno. Diskuze: Dotazy k průběhu výstavby kanalizace. Starostka poděkovala všem přítomným za účast a jednání zastupitelstva v 19:00 hodin ukončila.

8

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 2-2019-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 13. 3. 2019 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 10-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 20. 12. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích)

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory ( 95 zákona o obcích) Obec Stříbrné Hory Zastupitelstvo obce Stříbrné Hory Zápis č. 7-2018-Z z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 22. 6. 2016 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 14 Počet přítomných členů:

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin. Městys Včelákov Zastupitelstvo městyse Včelákov Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne 23.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne od 17:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Horní Brusnice, konaného dne 31.10.2018 od 17:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Horní Brusnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 1. Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 1. listopadu 2018, od 18 hod. Zahájení zasedání

Více

Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne

Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne 18. 11. 2014. Zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves bylo zahájeno v 16,00 hodin starostkou obce Ludmilou Němcovou (dále předsedající).

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Obec Láz. Zápis č. 1

Obec Láz. Zápis č. 1 Obec Láz Láz 13, 675 41 Nové Syrovice Tel.: 722 119 733, e-mail: urad@obec-laz.cz Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 5. listopadu 2018 od 17 hodin 1. Zahájení zasedání

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2017 konaného dne veřejné zasedání ( jednání č. 41)

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2017 konaného dne veřejné zasedání ( jednání č. 41) Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přílepy v roce 2017 konaného dne 19.5.2017 - veřejné zasedání ( jednání č. 41) -Přítomni: L. Daenemarková, V.Holá, R.Šorsák, J.Žižka, = členové Zastupitelstva Obce

Více

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod.

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Butoves (dále jako zastupitelstvo ) zahájil a řídil

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Záboří Zastupitelstvo obce Záboří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne 5. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

2) Schválení programu: Navržený program:

2) Schválení programu: Navržený program: Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 31. 10. 2018, od 18:00 hodin v budově místního pohostinství, Přívětice čp. 10 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne 30. 6. 2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Miřejovice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/17 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 26.06.2017 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,35 hod. Přítomni členové

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 21.5.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 30.06.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

ZÁPIS č. 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 20. ledna 2016

ZÁPIS č. 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 20. ledna 2016 ZÁPIS č. 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 20. ledna 2016 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Václav Hořejší, Martin Vaněček, Miroslav

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Městys Velký Vřešťov Zastupitelstvo městyse Velkého Vřešťova Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ * * *

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ * * * Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 8.12.2015 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdl, Dědek, Rýdlová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. 1. Zahájení zasedání ZO 1. Zahájení zasedání ZO Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Trubín, konaného dne 12.2.2015. Zasedání Zastupitelstva obce Trubín (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostkou obce paní Alenou

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drážov, konaného dne 31.10.2018, od 19:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drážov zahájila v 19:00 hodin dosavadní

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne Obec Slavětín Slavětín 7 Ždírec nad Doubravou 582 63 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne 02. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Slavětín (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř Obec Nový Ples Nový Ples 28, 551 01 Jaroměř IČO: 00272892 e-mail:novy.ples@cbox.cz 724 180 090 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nový Ples konaného dne 2. 11. 2018 Začátek jednání: 18:15

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 25.1. 2017, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou.

Návrh usnesení: Zastupitelstvo obce Starý Šachov určuje ověřovateli zápisu p. Dvořáka, pí Simmerovou a zapisovatelem pí Valentovou. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov, konaného dne 5.11.2018, od 17:30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Starý Šachov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NAČERADEC, KONANÉHO DNE , OD 18:00 HODIN. Obec Načeradec Zastupitelstvo obce Načeradec

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NAČERADEC, KONANÉHO DNE , OD 18:00 HODIN. Obec Načeradec Zastupitelstvo obce Načeradec Obec Načeradec Zastupitelstvo obce Načeradec ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NAČERADEC, KONANÉHO DNE 11.11.2010, OD 18:00 HODIN. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 15.6. 2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 7.12. 2016, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne , od hodin. Obec Hejnice Zastupitelstvo obce Hejnice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hejnice konaného dne 2.11.2018, od 18.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu.

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne , ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Obec Oslavička Zastupitelstvo obce Oslavička ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oslavička, konaného dne 6.11.2014, ve 20:00 hodin, v kanceláři Obecního úřadu. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 6/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 1. 6. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne , od hodin.

Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne , od hodin. Zápis Z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svinařov, konaného dne 9.11.2010, od 17.00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Svinařov bylo zahájeno v 17.00 hodin dosavadním

Více

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis č. 1/2018. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , od 17:00 hodin. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 4. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení: 17:00 hodin Ukončení: 17:20

Více

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY Pětihosty 41, 251 67, tel. 323655309, obec.petihosty@volny.cz, www.petihosty.cz Obec Pětihosty Zastupitelstvo obce Pětihosty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pětihosty,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 51. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.6.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF

Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF Zápis č. 1/2017 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova konaného dne 29. března 2017 od 17:30 hodin v kanceláři OF Přítomni: Členové Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova :

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zahrádka Zastupitelstvo obce Zahrádka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne 2.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin

Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne od 18,00 hodin Zápis č. 3 ze zasedání Zastupitelstva obce Chleby konaného dne 4. 2. 2016 od 18,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Chleby bylo zahájeno v 18,00 hodin starostkou Ing. Lucií Šafránkovou (dále jako předsedající).

Více

Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 2/2015 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.6.2015 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce smilovy Hory, konaného dne od 20:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce smilovy Hory, konaného dne od 20:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce smilovy Hory, konaného dne 27. 10. 2018 od 20:00 hodin Přítomni: Ing. Tomáš Cihelna, Josef Hlavnička, Jana Králová, František Mrázek, Josef Novotný, Jaroslav

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná

Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná Přítomni: Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná Ladislav Vlach, Jiří Kotrba, Tomáš Kertis, Lukáš Tichý, Josef Mareš, Miroslav Zíka, Ing. Pavel Martinec viz prezenční listina Ověřovateli

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 0 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne 17. 6. 2015 v místnosti knihovny. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Omluveni : Braun, Nesvadba Úvodem přivítal starosta

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Trstěnice (dle 95 zákona o obcích), konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Trstěnice (dle 95 zákona o obcích), konaného dne , od 19:00 hodin. Zápis ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Trstěnice (dle 95 zákona o obcích), konaného dne 1. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Trstěnice (dále

Více

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 7/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 13. 7. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lišany konaného dne 31. října 2018, v 17.00 hodin, v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní členové zastupitelstva obce : Josef Hořejší, Lenka Hořejší,

Více

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/19 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 18.02.2019 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,40 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 13.11.2010, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 3. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 24/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 29.6.2018 v 17:30 hod. Počet přítomných

Více

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Zápis. ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne v restauraci Stará škola

Zápis. ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne v restauraci Stará škola Zápis Městys Chudenice ze 7. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva městyse Chudenice konaného dne 1.11.2018 v restauraci Stará škola 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Obora konaného dne 13. 12. 2018 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Alexa, Jiří Bednář, Jaroslava Dobiášová, Ing. Jiří Havíř, Petr Havíř, Lubomír Janíček, Radmila Malachová

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Z Á P I S. Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele

Z Á P I S. Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne 11. 11. 2010 v 18.00 hod. v klubovně hasičů v budově bývalé školy ve Valchově Přítomno: Hosté: Program: ing. Radka Bezděková,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne v hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne v hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 31.10. 2018 v 19.30 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Šimanov bylo zahájeno v 19.30 hodin dosavadním starostou obce Ing. Miroslavem

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 2.11. 2018 od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 11 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Jednání řídí : Martin Bárta Tento zápis má 8 stran.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.19 / 2014, které se konalo dne 7. 5. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 31. 10. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 26.4. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vrbno nad Lesy, konaného dne od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vrbno nad Lesy, konaného dne od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vrbno nad Lesy, konaného dne 28.04.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Zahájení zasedání zastupitelstva Předsedající schůze konstatovala, že zasedání bylo

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Máslovice dne 7. 6. 2016 Přítomni zastupitelé obce: Ing. arch. Čeněk Feix, Stanislav Koranda, Ing. Vojtěch Poláček, Ing. Vladimíra Sýkorová, Mgr. Ludmila

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne 2.11.2018 Přítomni: Křivánek Luboš Burian Jaroslav Kazda Libor Kazda Miloslav Pata Jaroslav Stejskal Miroslav Omluven: Pekárková

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Řepníky, konaného dne 3. listopadu 2014, od 18:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Řepníky (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Příčovy, konaného dne 30. 10. 2018 od 18:00 hod. v budově Obecního úřadu v Příčovech Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více