(dále jen soutěžní podmínky )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "(dále jen soutěžní podmínky )"

Transkript

1 Servisní soutěž s Auto Palace Spořilov (dále jen soutěžní podmínky ) I. Úvod a) Každý, kdo má zájem se stát soutěžícím v Servisní soutěži s Auto Palace Spořilov, je povinen se důkladně seznámit s následujícími soutěžními podmínkami. b) Vyplněním a odesláním soutěžního formuláře se účastník výslovně a bezpodmínečně podrobuje znění těchto soutěžních podmínek. c) Vhozením vyplněného soutěžního lístku se účastník výslovně a bezpodmínečně podrobuje znění těchto soutěžních podmínek. II. Pořádání soutěže a) Soutěž Servisní soutěž s Auto Palace Spořilov (dále jen soutěž ) probíhá v období až v prostorách provozovny pořadatele, za mediální podpory organizátora společnosti Media Marketing Services. b) Pořadatelem soutěže je společnost Auto Palace Spořilov s.r.o., se sídlem Na Chodovci 2457/1, Praha 4, zapsaná v rejstříku u Městského soudu v Praze oddíl C, vložka (dále jen pořadatel ) c) Organizátorem soutěže je společnost MEDIA MARKETING SERVICES a.s., se sídlem Koperníkova 794/6, Vinohrady Praha 2, zapsaná v rejstříku u Městského soudu v Praze oddíl B, vložka (dále jen organizátor ) III. Princip soutěže a podmínky účasti a) Soutěže se může zúčastnit každý, kdo splní následující podmínky: v období od u pořadatele využije služeb servisu, či zakoupí náhradní díly a příslušenství ŠKODA, tj. bude s ním sepsán zakázkový list; je svéprávný a starší 18 let; není zaměstnancem organizátora nebo pořadatele; není považován za osobu blízkou organizátora nebo pořadatele nebo jejich zaměstnanců podle ust. 21, občanského zákoníku.

2 b) Soutěže se mohou zúčastnit fyzické i právnické osoby. c) Soutěžící nebo oprávněný zástupce soutěžícího, který je právnickou osobou, vyplní soutěžní lístek a odpoví na soutěžní otázku v následujícím znění: Jaká bude průměrná hodnota najetých kilometrů na tachometrech vozů Škoda, které budou přijaty do opravy v Auto Palace Spořilov v soutěžním období ? (dále jen jako soutěžní otázka ) d) Soutěžící vhodí lístek se zodpovězenou otázkou do k tomu určené nádoby v prostorách provozovny pořadatele. e) Vítězem soutěže se stane ten soutěžící, jehož odpověď na soutěžní otázku, kterou uvede na řádně vyplněném soutěžním lístku vhozeném během soutěžního období do hlasovací nádoby, se bude rovnat nebo nejvíce blížit skutečně dosažené hodnotě. f) Vítěz bude vyhlášen nejpozději do v rámci slavnostního vyhlášení v pořadu rádia City 93,7FM - CITY LIVE konaného v prostorách provozovny pořadatele. g) V případě dvou shodných odpovědí zvítězí soutěžící, který vhodil lístek s dřívějším datem, hodinou a minutou. IV. Hlavní výhra a) Cenou pro výherce Servisní soutěže je žlutý automobil Škoda CITIGO v třídveřovém provedení, který bude vystavený v prostorách provozovny pořadatele soutěže po celou dobu jejího trvání. V. Sleva a podmínky jejího čerpání a) Všichni zákazníci pořadatele obdrží v období soutěže slevu ve výši 25 % na servis, náhradní díly a autopříslušenství ŠKODA v případě, že s nimi bude sepsán zakázkový list. b) Všichni soutěžící, kteří vyplní formulář umístěný na oficiálních stránkách rádia City 93,7 FM, případně sdělí osobní údaje organizátorovi v rámci Roadshow obdrží mailem leták s uvedenou slevou, který umožní jednorázové čerpání slevy 30 % na veškerý servis, náhradní díly a autopříslušenství ŠKODA poskytované pořadatelem a bude s ním sepsán zakázkový list. c) Slevu podle čl. V. bod b) není možné vzájemně kombinovat se slevou podle čl. V. bod a).

3 d) Obě slevy podle čl. V. bod a) a b) není možné kombinovat s dalšími akcemi a bonusy pořadatele, za předpokladu, že tak dobrovolně neumožní pořadatel. VI. Ochrana a zpracování osobních údajů a) Účastník uděluje vyplněním formuláře na oficiálních stránkách rádia City 93,7 FM, dle podmínek stanovených v těchto pravidlech soutěže, nebo předáním svých osobních údajů organizátorovi v rámci Roadshow, organizátorovi i pořadateli souhlas se zpracováním svých osobních údajů elektronickou formou v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a změně dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, poskytnutých v rámci soutěže v rozsahu jméno, příjmení, adresa (byla-li účastníkem soutěže poskytnuta), telefonní číslo, , tento souhlas s poskytnutím a zpracováním osobních údajů je udělen pro účely realizace soutěže a předání výhry a dále pro marketingové účely organizátora a pořadatele, tj. občasné nabízení výrobků a služeb. Účastník soutěže dále uděluje souhlas, aby organizátor a pořadatel zpřístupnil osobní údaje účastníka soutěže svým obchodním partnerům za předpokladu, že budou dodrženy veškeré zákonné požadavky na ochranu osobních údajů. V případě, že se účastník této soutěže stane výhercem výhry, uděluje souhlas organizátorovi a pořadateli s uveřejněním svého jména, příjmení a neúplné adresy bydliště (obce), v propagačních materiálech, na webových stránkách organizátora a ve sdělovacích prostředcích v rámci vyhlášení výsledků této soutěže. Poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů je dobrovolné. b) Účastník výslovně uděluje účastí v této soutěži dle podmínek stanovených v těchto pravidlech organizátorovi a pořadateli souhlas se zasíláním obchodních sdělení prostřednictvím prostředku elektronické komunikace, podle zákona 480/2004 Sb. Účastník může tento souhlas kdykoliv odvolat prostřednictvím odkazu uvnitř konkrétního obchodního sdělení. c) Účastník soutěže má právo přístupu ke svým zpracovávaným osobním údajům, je oprávněn písemně požádat organizátora a pořadatele o poskytnutí informace o osobních údajích, které jsou o něm zpracovávány, a v případě porušení svých práv může požádat organizátora, nebo pořadatele o vysvětlení nebo požadovat, aby organizátor nebo pořadatel odstranil závadný stav nebo má právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů. Účastník této soutěže bere na vědomí, že má práva dle 11 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, tj. zejména že poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, že svůj souhlas se zpracováním osobních údajů může kdykoliv bezplatně odvolat, a že má právo na opravu údajů, jejich doplnění, blokování nebo likvidaci. d) Účastník této soutěže může své výše uvedené souhlasy kdykoliv odvolat písemnou formou na adresu sídla organizátora, nebo pořadatele. Odvolání souhlasu je účinné okamžikem doručení organizátorovi, nebo pořadateli.

4 Odvoláním souhlasu, je-li odvolání doručeno před předáním výhry, je účastník vyloučen z další účasti ve soutěže a ztrácí nárok na výhru. e) Správcem výše popsané databáze osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů, je organizátor a pořadatel. Organizátor a pořadatel nese odpovědnost za jejich zpracování a ochranu v takovém rozsahu jakém mu byli informace zpřístupněny. f) Účastník uděluje souhlas se zpracováním, použitím a uchováním osobních údajů podle čl. VI. písm. a), b) na dobu 10 let. Pokud se nerozhodne svůj souhlas odvolat dříve v souladu s čl. VI. odst. c). VII. Závěrečná ustanovení a) Výherce není povinen výhru přijmout. V takovém případě však nemá nárok na žádnou věcnou ani jinou náhradu. Vymáhání výhry soudní cestou je vyloučeno. b) Organizátor a pořadatel soutěže si vyhrazují právo během konání této soutěže změnit pravidla nebo soutěž omezit, odložit, přerušit nebo zcela zrušit, a to bez udání důvodu. V takovém případě nemá účastník nárok na náhradu škody nebo náhradu jakýchkoliv nákladů. Takové rozhodnutí je účinné ode dne jeho uveřejnění na soutěžních stránkách. c) Organizátor nenese žádnou odpovědnost za případné škody způsobené selháním systémů a programového vybavení, které nemají původ v úmyslném jednání organizátora. d) Účastníci soutěže jsou povinni dodržovat pravidla soutěže i pokyny jejího organizátora i pořadatele. e) Úplné a závazné znění těchto pravidel je uloženo u pořadatele, organizátora hry a uveřejněno na oficiálních stránkách pořadatele a oficiálních stránkách rozhlasové stanice rádio City 93,7 FM. V Praze dne

5 PRAVIDLA SOUTĚŽE Prodejní soutěž s Auto Palace Spořilov (dále jen soutěžní podmínky ) I. Úvod a) Každý, kdo má zájem se stát soutěžícím v Prodejní soutěži s Auto Palace Spořilov, je povinen se důkladně seznámit s následujícími soutěžními podmínkami. b) Vhozením vyplněného soutěžního lístku se účastník výslovně a bezpodmínečně podrobuje znění těchto soutěžních podmínek. II. Pořádání soutěže a) Soutěž Prodejní soutěž s Auto Palace Spořilov (dále jen soutěž ) probíhá v období až v prostorách provozovny pořadatele, za mediální podpory organizátora společnosti Media Marketing Services. b) Pořadatelem soutěže je společnost Auto Palace Spořilov s.r.o., se sídlem Na Chodovci 2457/1, Praha 4, zapsaná v rejstříku u Městského soudu v Praze oddíl C, vložka (dále jen pořadatel ) c) Organizátorem soutěže je společnost MEDIA MARKETING SERVICES a.s., se sídlem Koperníkova 794/6, Vinohrady Praha 2, zapsaná v rejstříku u Městského soudu v Praze oddíl B, vložka (dále jen organizátor ) III. Princip soutěže a podmínky účasti a) Soutěže se může zúčastnit každý, kdo splní následující podmínky: v období od do u pořadatele zakoupí nový automobil tovární značky Škoda libovolného typu, tj. sepíše objednávku a zaplatí zálohu; je svéprávný a starší 18 let; není zaměstnancem organizátora nebo pořadatele; není považován za osobu blízkou organizátora nebo pořadatele nebo jejich zaměstnanců podle ust. 21, občanského zákoníku.

6 b) Soutěže se mohou zúčastnit fyzické i právnické osoby. c) Soutěžící nebo oprávněný zástupce soutěžícího, který je právnickou osobou, vyplní soutěžní lístek a odpoví na soutěžní otázku v následujícím znění: Jaká bude průměrná hodnota koní pod kapotou nových vozů škoda, které budou prodány v Auto Palace Spořilov v soutěžním období ? (dále jen jako soutěžní otázka ) d) Soutěžící vhodí lístek se zodpovězenou otázkou do k tomu určené nádoby v prostorách provozovny pořadatele. e) Vítězem soutěže se stane ten soutěžící, jehož odpověď na soutěžní otázku, kterou uvede na řádně vyplněném soutěžním lístku vhozeném během soutěžního období do hlasovací nádoby, se bude rovnat nebo nejvíce blížit skutečně dosažené hodnotě. f) Vítěz bude vyhlášen nejpozději do v rámci slavnostního vyhlášení v pořadu rádia City 93,7FM - CITY LIVE konaného v prostorách provozovny pořadatele. g) V případě dvou shodných odpovědí zvítězí soutěžící, který vhodil lístek s dřívějším datem, hodinou a minutou. IV. Hlavní výhra a) Cenou pro výherce soutěže je ,- Kč (slovy dvě stě tisíc korun českých). V. Ochrana a zpracování osobních údajů a) Účastník uděluje odesláním soutěžního formuláře na oficiálních stránkách rádia City 93,7 FM, či vhozením vyplněného soutěžního lístku, dle podmínek stanovených v těchto pravidlech soutěže, nebo předáním svých osobních údajů organizátorovi v rámci Roadshow, organizátorovi i pořadateli souhlas se zpracováním svých osobních údajů elektronickou formou v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a změně dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů, poskytnutých v rámci soutěže v rozsahu jméno, příjmení, adresa (byla-li účastníkem soutěže poskytnuta), telefonní číslo, , tento souhlas s poskytnutím a zpracováním osobních údajů je udělen pro účely realizace soutěže a předání výhry a dále pro marketingové účely organizátora a pořadatele, tj. občasné nabízení výrobků a služeb. Účastník soutěže dále uděluje souhlas, aby organizátor a pořadatel zpřístupnil osobní údaje účastníka soutěže svým obchodním partnerům za předpokladu, že budou dodrženy veškeré zákonné požadavky na ochranu osobních údajů. V případě, že se účastník této soutěže stane výhercem výhry, uděluje souhlas

7 organizátorovi a pořadateli s uveřejněním svého jména, příjmení a neúplné adresy bydliště (obce), v propagačních materiálech, na webových stránkách organizátora a ve sdělovacích prostředcích v rámci vyhlášení výsledků této soutěže. Poskytnutí souhlasu se zpracováním osobních údajů je dobrovolné. b) Účastník výslovně uděluje účastí v této soutěži dle podmínek stanovených v těchto pravidlech organizátorovi a pořadateli souhlas se zasíláním obchodních sdělení prostřednictvím prostředku elektronické komunikace, podle zákona 480/2004 Sb. Účastník může tento souhlas kdykoliv odvolat prostřednictvím odkazu uvnitř konkrétního obchodního sdělení. c) Účastník soutěže má právo přístupu ke svým zpracovávaným osobním údajům, je oprávněn písemně požádat organizátora a pořadatele o poskytnutí informace o osobních údajích, které jsou o něm zpracovávány, a v případě porušení svých práv může požádat organizátora, nebo pořadatele o vysvětlení nebo požadovat, aby organizátor nebo pořadatel odstranil závadný stav nebo má právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů. Účastník této soutěže bere na vědomí, že má práva dle 11 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, tj. zejména že poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, že svůj souhlas se zpracováním osobních údajů může kdykoliv bezplatně odvolat, a že má právo na opravu údajů, jejich doplnění, blokování nebo likvidaci. d) Účastník této soutěže může své výše uvedené souhlasy kdykoliv odvolat písemnou formou na adresu sídla organizátora, nebo pořadatele. Odvolání souhlasu je účinné okamžikem doručení organizátorovi, nebo pořadateli. Odvoláním souhlasu, je-li odvolání doručeno před předáním výhry, je účastník vyloučen z další účasti v soutěži a ztrácí nárok na výhru. e) Správcem výše popsané databáze osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů, je organizátor a pořadatel. Organizátor a pořadatel nese odpovědnost za jejich zpracování a ochranu v takovém rozsahu jakém mu byli informace zpřístupněny. f) Účastník uděluje souhlas se zpracováním, použitím a uchováním osobních údajů podle čl. V. písm. a), b) na dobu 10 let. Pokud se nerozhodne svůj souhlas odvolat dříve v souladu s čl. V. odst. c). VI. Závěrečná ustanovení a) Výherce není povinen výhru přijmout. V takovém případě však nemá nárok na žádnou věcnou ani jinou náhradu. Vymáhání výhry soudní cestou je vyloučeno. b) Organizátor a pořadatel soutěže si vyhrazují právo během konání této soutěže změnit pravidla nebo soutěž omezit, odložit, přerušit nebo zcela zrušit, a to bez udání důvodu. V takovém případě nemá účastník nárok na

8 náhradu škody nebo náhradu jakýchkoliv nákladů. Takové rozhodnutí je účinné ode dne jeho uveřejnění na soutěžních stránkách. c) Organizátor nenese žádnou odpovědnost za případné škody způsobené selháním systémů a programového vybavení, které nemají původ v úmyslném jednání organizátora. d) Účastníci soutěže jsou povinni dodržovat pravidla soutěže i pokyny jejího organizátora i pořadatele. e) Úplné a závazné znění těchto pravidel je uloženo u pořadatele, organizátora hry a uveřejněno na oficiálních stránkách pořadatele a oficiálních stránkách rozhlasové stanice rádio City 93,7 FM. V Praze dne

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014 PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou odměnadním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž )

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel Spotřebitelskou soutěž pořádá společnost PRIA LABS s.r.o., Nad Stráněmi 5656, 760 05 Zlín, IČO: 026 07 859, spisová

Více

Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu!

Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu! Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu! 1. Pořadatel a organizátor soutěže 1.1. Organizátorem soutěže je společnost PHD, a.s., se sídlem Lomnického 1705/5, 140 00 Praha 4 Nusle, zapsána

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Jaro s BALOU. 1. Pořadatel soutěže

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Jaro s BALOU. 1. Pořadatel soutěže Pravidla soutěže Jaro s BALOU PRAVIDLA SOUTĚŽE Jaro s BALOU 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Jaro s BALOU (dále jako soutěž) je společnost:....( Maloobchodník) se sídlem /místem podnikání

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA

PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky (dále jen pravidla ) soutěže ve hře Sportuška (dále jen soutěž ) a souhlas se zpracováním osobních údajů: 1. Vyhlašovatel a organizátor

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden I. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou závaznou úpravu pravidel soutěže Fiat VYHRAJTE ZÁJEZD

Více

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru.

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru. Pravidla soutěže Kdopak to mluví? I. Obecná ustanovení II. 1. Soutěž Kdopak to mluví? (dále jen soutěž ) probíhá v rozhlasovém vysílání radia City 93,7 FM v termínu od 09. 10. 2015 do 31. 12. 2015 nebo

Více

Úplná pravidla soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016

Úplná pravidla soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016 Úplná pravidla soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016 Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016 (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend

Úplné znění podmínek soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend Úplné znění podmínek soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend I. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend (dále jako soutěž ). Tato

Více

Pravidla soutěže Air France

Pravidla soutěže Air France Pravidla soutěže Air France I. Obecná ustanovení 1. Soutěž Air France (dále jen soutěž ) probíhá na profilu Hitrádia City 93,7 FM na sociální síti Facebook v období od 11.12.2018 do 20.12.2018. 2. Organizátorem

Více

Statut a pravidla soutěže

Statut a pravidla soutěže Statut a pravidla soutěže Nejoblíbenější večerníčková postava Centrum Černý Most (4.3.2016) Statut a pravidla soutěže Nejoblíbenější večerníčková postava Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské

Více

Pravidla soutěže POM-BÄR 3D

Pravidla soutěže POM-BÄR 3D Pravidla soutěže POM-BÄR 3D Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže POM-BÄR 3D (dále jen soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže (dále již jen pravidla soutěže ) Tajné radosti (dále již jen soutěž ). Pravidla soutěže v tomto

Více

Obchodní podmínky. 2. Prodávajícím a provozovatelem internetového obchodu je společnost WorkMed s.r.o.

Obchodní podmínky. 2. Prodávajícím a provozovatelem internetového obchodu je společnost WorkMed s.r.o. Obchodní podmínky společnosti WorkMed s.r.o., IČ: 019 90 381, se sídlem Praha 9, Chmelická 552, PSČ 190 16 zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze v oddíle C, vložka 16723 (dále jen WorkMed

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA

ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA A. Úvod 1. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který stanoví úplná a závazná pravidla pro konání reklamní soutěže TEPLO ZDARMA (dále jen soutěž ) ve vztahu

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tipni, kam dojede Škoda Superb

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tipni, kam dojede Škoda Superb PRAVIDLA SOUTĚŽE Tipni, kam dojede Škoda Superb Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže Tipni, kam dojede Škoda Superb (dále jen soutěž ): 1. Vyhlašovatel soutěže 1.1. Vyhlašovatelem soutěže

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Dodavatel: MEDIATEL, spol. s r.o. Vyskočilova 1442/1b, Michle, 140 00 Praha 4, tel.: 221 807 111, fax: 257 102 102, IČ: 26757052, DIČ: CZ26757052, CITIBANK 2001861100/2600. Firma je zapsána v obchodním

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil

Více

Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015

Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015 Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015 Tato pravidla se vztahují na marketingovou soutěž Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015, jejímž pořadatelem je společnost Avon Cosmetics,

Více

OBCHODNÍ A SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY PRO Krátkodobou marketingovou akci na služby O2 TV O2 TV Zima 2006

OBCHODNÍ A SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY PRO Krátkodobou marketingovou akci na služby O2 TV O2 TV Zima 2006 OBCHODNÍ A SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY PRO Krátkodobou marketingovou akci na služby O2 TV O2 TV Zima 2006 Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Telefónica O2 Czech Republic, a.s., se sídlem Olšanská 55/5, 130 34 Praha 3,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO E-SHOP Vzájemná práva a povinnosti Uživatele a Provozovatele, zejména práva a povinnosti vzniklé z Kupní smlouvy, se řídí těmito obchodními podmínkami (dále jen "Obchodní podmínky").

Více

PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh.

PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh. PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh. I. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže pod názvem Vibrostation funguje. Můj příběh. o možnost vyhrát jeden z 100 kusů poukázek na 7 x cvičení

Více

Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci

Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci Cena F. D. Edwardse o nejinovativnější diplomovou práci V roce 1919 založil v severním Londýně britský fyzik F. D. Edwards firmu, která začala jako první ve Velké Británii vyrábět vakuové vývěvy. Průmyslové

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky COPY GENERAL s.r.o. může převzít zakázky ke zpracování pouze na základě dále uvedených Všeobecných obchodních podmínek. Zákazník na ně potvrzením objednávky v internetové aplikaci

Více

Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš?

Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš? Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš? Tato pravidla se vztahují na marketingovou soutěž A Ty? Kam jdeš?, jejímž pořadatelem je společnost CCC Czech, s.r.o., se sídlem Praha 9, Českomoravská 2420/15,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti B ORIGINAL s.r.o. se sídlem Pod Lesem 57/7, 735 42 Těrlicko-Horní Těrlicko identifikační číslo: 25872427 zapsané v obchodním rejstříku vedeném U KS Ostrava, oddíl

Více

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže )

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) Společnost L ORÉAL Česká republika s.r.o., se sídlem Plzeňská 213/11, 150 00 Praha 5, Česká republika, IČO: 60491850, zapsaná v obchodním

Více

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti Přesná pravidla hry: - Velká narozeninová hra Rádia BLANÍK o 15x 15 tisíc korun v hotovosti a nové osobní auto probíhá ve dnech 3.3. 7.4.2014 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně

Více

Obchodní podmínky internetového obchodu prodej motorových vozidel www.autopalace-sporilov.cz

Obchodní podmínky internetového obchodu prodej motorových vozidel www.autopalace-sporilov.cz Obchodní podmínky internetového obchodu prodej motorových vozidel www.autopalace-sporilov.cz 1. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky internetového obchodu www.autopalace-sporilov.cz (dále jen Podmínky)

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby připojení k Internetu

Všeobecné obchodní podmínky služby připojení k Internetu Všeobecné obchodní podmínky služby připojení k Internetu Tyto všeobecné obchodní podmínky jsou vyhotoveny v souladu s zákonem č. 89/2012 Sb., občanským zákoníkem a zákonem č. 127/2005 Sb. o elektronických

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRODEJ FYZICKÉHO ZBOŽÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRODEJ FYZICKÉHO ZBOŽÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY PRODEJ FYZICKÉHO ZBOŽÍ Práva a povinnosti prodejce (Ing. Kristina Hummelová) Práva a povinnosti zákazníka 1. PRÁVA A POVINNOSTI PRODEJCE Prodejcem je Ing. Kristina Hummelová, Saratovská

Více

Licenční smlouva. 1. Úvodní ustanovení. 2. Obsah Licence

Licenční smlouva. 1. Úvodní ustanovení. 2. Obsah Licence Licenční smlouva 1. Úvodní ustanovení 1.1 Společnost AMAX COM, s.r.o., se sídlem Křídlovická 42/26, 603 00 Brno, Česká republika, IČ: 26958066, zapsaná v Obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně dne

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY! obchodní společnosti: DRAGON INTERNET, a.s. se sídlem: Pod Loretou 883, 293 06 Kosmonosy, identifikační číslo: 27237800 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu

Více

1. Provozovatelem poradenství je Martin Linda s trvalým bydlištěm U Lidušky, Nymburk 1362/2a a zapsaný v živnostenském rejstříku IČO: 04350022.

1. Provozovatelem poradenství je Martin Linda s trvalým bydlištěm U Lidušky, Nymburk 1362/2a a zapsaný v živnostenském rejstříku IČO: 04350022. I. Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ), o spolupráci s výživovým poradcem Martinem Lindou upravují vztahy vznikající poskytováním služeb v rámci profese

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Asociace pro elektronickou komerci ( www.apek.cz ) Sokolská 23, 120 00 Praha 2 tel/fax: +420 267 312 899, e-mail: info@apek.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Asociace pro elektronickou komerci ( www.apek.cz ) Sokolská 23, 120 00 Praha 2 tel/fax: +420 267 312 899, e-mail: info@apek. OBCHODNÍ PODMÍNKY stažení v PDF zde obchodní společnosti Centrum Vrkoč se sídlem Na Pěšině 3283/49, 69003 Břeclav identifikační číslo: 46924850 zapsané v obchodním rejstříku vedeném 370401, oddíl 1738,

Více

Obchodní podmínky 1. Úvodní ustanovení

Obchodní podmínky 1. Úvodní ustanovení Obchodní podmínky obchodní společnosti REDMAG, s.r.o., se sídlem Praha 3 - Vinohrady, Lucemburská 1024/1, PSČ 13000, IČ: 284 16 171, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl

Více

Obchodní podmínky internetového obchodu www.iweol.com

Obchodní podmínky internetového obchodu www.iweol.com Obchodní podmínky internetového obchodu www.iweol.com 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Iweol EU s.r.o., se sídlem Kovářská 140/10, Komárov,

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016 společnosti 2016 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil

Více

VŠEOBECNÉPODMÍNKY OPRAV A PRACÍ SPOLEČNOSTI PORSCHE INTER AUTO CZ, SPOL. S R.O.

VŠEOBECNÉPODMÍNKY OPRAV A PRACÍ SPOLEČNOSTI PORSCHE INTER AUTO CZ, SPOL. S R.O. VŠEOBECNÉPODMÍNKY OPRAV A PRACÍ SPOLEČNOSTI PORSCHE INTER AUTO CZ, SPOL. S R.O. 1. Vymezení pojmů na motorových vozidlech, agregátech a na jejich dílech, prodeje náhradních dílů a kalkulace předběžných

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. UPC Top Beauty

PRAVIDLA SOUTĚŽE. UPC Top Beauty PRAVIDLA SOUTĚŽE UPC Top Beauty Pořadatel Pořadatelem soutěže UPC Top Beauty (dále jen "soutěž"), je společnost UPC Česká republika, spol. s r.o., se sídlem Závišova, 14000 Praha 4-Nusle, IČO: 00562262,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SPOTŘEBITELE

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SPOTŘEBITELE OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SPOTŘEBITELE Platné od 1. 3. 2016 MEGABOOKS CZ, spol. s r. o. Zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 16945 Třebohostická 2283/2 100 00 Praha

Více

Pravidla věrnostního programu Smile klub. Tato pravidla jsou platná od 1. 4. 2016

Pravidla věrnostního programu Smile klub. Tato pravidla jsou platná od 1. 4. 2016 Pravidla věrnostního programu Smile klub Tato pravidla jsou platná od 1. 4. 2016 Vysvětlení zkratek a pojmů Program věrnostní program Smile klub LE LEO Express a.s., se sídlem Řehořova 908/4, 130 00 Praha

Více

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti

1) Hra o 15x 15 tisíc korun v hotovosti Přesná pravidla hry: - Velká narozeninová hra Rádia BLANÍK o 15x 15 tisíc korun v hotovosti a nové osobní auto probíhá ve dnech 3.3. 7.4.2014 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně

Více

Pravidla spotřebitelské soutěže VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ v prodejnách společníků COOP MORAVA, s. r. o.

Pravidla spotřebitelské soutěže VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ v prodejnách společníků COOP MORAVA, s. r. o. Pravidla spotřebitelské soutěže VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ v prodejnách společníků COOP MORAVA, s. r. o. 1. Pořadatel soutěže 1.1. Pořadatelem spotřebitelské soutěže VELKÁ VÁNOČNÍ SOUTĚŽ je společnost COOP MORAVA,

Více

Všeobecné obchodní podmínky VoIP služeb

Všeobecné obchodní podmínky VoIP služeb Všeobecné obchodní podmínky VoIP služeb Tyto všeobecné obchodní podmínky tvoří součást Smlouvy o poskytování služeb elektronických komunikací, kterou uzavírá společnost ABAK, spol. s r.o., IČ 40763153,

Více

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel soutěže PEPSI (dále jen soutěž). Tato pravidla

Více

Veřejný příslib. ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o. " Hajánek Tany"

Veřejný příslib. ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o.  Hajánek Tany Veřejný příslib ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o. " Hajánek Tany" Vymezení veřejného příslibu, soutěže a jejich zveřejnění 1.1. Veřejný příslib (dále jen Příslib ) upravuje postupy související

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky OBCHODNÍ PODMÍNKY Obchodní podmínky pro provozování internetového obchodu (e-shopu) na webové adrese www.imunitaprozdravi.cz a internetového obchodu (e-shopu) na webové adrese www.zdraviakrasa.eu (dále

Více

Pravidla soutěže Buď na hřišti s největšími hvězdami! pro Českou republiku.

Pravidla soutěže Buď na hřišti s největšími hvězdami! pro Českou republiku. SOUTĚŽ FORD ČESKÁ REPUBLIKA Pravidla soutěže Buď na hřišti s největšími hvězdami! pro Českou republiku. 1. Organizátor a pořadatel Pořadatelem soutěže s názvem Buď na hřišti s největšími hvězdami (dále

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Článek 1 - Postup při uzavření Smlouvy

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY. Článek 1 - Postup při uzavření Smlouvy VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti TrendLucid s.r.o. pro produkty TrendLucid sjednané podle 1751 a násl. Zákona č.89/2012 Sb., občanského zákoníku ke Smlouvě o dodávání informací uzavřené podle 1724

Více

Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika

Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Garnier Pure (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE OSLAVTE ZLATÉ VÝROČÍ S DIAMANTY

PRAVIDLA SOUTĚŽE OSLAVTE ZLATÉ VÝROČÍ S DIAMANTY PRAVIDLA SOUTĚŽE OSLAVTE ZLATÉ VÝROČÍ S DIAMANTY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tato pravidla (dále jen pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Oslavte zlaté výročí s diamanty (dále též

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE VELKOPOPOVICKÝ KOZEL OCEŇUJE NEJŠIKOVNĚJŠÍ FACHMANY

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE VELKOPOPOVICKÝ KOZEL OCEŇUJE NEJŠIKOVNĚJŠÍ FACHMANY PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE VELKOPOPOVICKÝ KOZEL OCEŇUJE NEJŠIKOVNĚJŠÍ FACHMANY 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže Velkopopovický Kozel oceňuje nejšikovnější fachmany (dále jen soutěž) je společnost

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Daruj Zlaté prasátko (dále jen Soutěž ) pro Českou republiku 1. Pořadatel Pořadatelem Soutěže je společnost Kofola a.s., se sídlem Krnov, Pod Bezručovým vrchem, Za

Více

Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ

Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen pravidla ) nazvané HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: Marionnaud Parfumeries DIVA CENTER

Více

Obchodní podmínky. 1 Úvodní ustanovení. 2 Uživatelský účet

Obchodní podmínky. 1 Úvodní ustanovení. 2 Uživatelský účet Obchodní podmínky 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále obchodní podmínky ) společnosti GERBEROS, spol. s r. o., se sídlem Českomoravská 41 čp. 184, 190 03 Praha 9, IČO: 25696432, zapsané

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.5. Znění obchodních podmínek může prodávající měnit či doplňovat. Tímto ustanovením

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1.5. Znění obchodních podmínek může prodávající měnit či doplňovat. Tímto ustanovením OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti KOBOZ SERVICE s.r.o. se sídlem Holečkova 2538/5, 370 04 České Budějovice identifikační číslo: 276 38 863 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých

Více

Smlouva a Všeobecné obchodní podmínky ESPAUN s.r.o.

Smlouva a Všeobecné obchodní podmínky ESPAUN s.r.o. Smlouva a Všeobecné obchodní podmínky ESPAUN s.r.o. Espaun, s.r.o. se sídlem Jaurisova 515/4, 140 00 Praha 4, DIČ: CZ27945014. (dále jen Poskytovatel") Úvodní ustanovení Tyto Všeobecné obchodní podmínky

Více

Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla )

Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla ) Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTÉŽE Pořadatelem reklamní soutěže o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen soutěž )

Více

RODINNÉ NÁKUPY ZDARMA

RODINNÉ NÁKUPY ZDARMA Přesná pravidla hry: - Velká posluchačská hra Rádia BLANÍK o RODINNÉ NÁKUPY ZDARMA probíhá ve dnech 25.2.-25.3.2013 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně ve vysílání Rádia BLANÍK.

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

PODMÍNKY PROPAGAČNÍ NABÍDKY KADJAR - PREMIERE EDITION

PODMÍNKY PROPAGAČNÍ NABÍDKY KADJAR - PREMIERE EDITION PODMÍNKY PROPAGAČNÍ NABÍDKY KADJAR - PREMIERE EDITION 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1. Propagační nabídku "KADJAR PREMIERE EDITION" (dále jen "Kampaň") poskytuje společnost Renault Česká republika, a. s., se sídlem

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE O TŘI ZÁJEZDY DO MEXIKA S XINDLEM X NA HITRÁDIU (dále jen pravidla ) I. Pořádání soutěže

PRAVIDLA SOUTĚŽE O TŘI ZÁJEZDY DO MEXIKA S XINDLEM X NA HITRÁDIU (dále jen pravidla ) I. Pořádání soutěže PRAVIDLA SOUTĚŽE O TŘI ZÁJEZDY DO MEXIKA S XINDLEM X NA HITRÁDIU (dále jen pravidla ) I. Pořádání soutěže 1. Soutěž O TŘI ZÁJEZDY DO MEXIKA S XINDLEMX NA HITRÁDIU (dále jen soutěž ) probíhá na internetových

Více

Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika

Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj!

Více

2. Žádost o poskytování služeb elektronických komunikací

2. Žádost o poskytování služeb elektronických komunikací Všeobecné podmínky poskytování služeb elektronických komunikací prostřednictvím mobilních a pevných bezdrátových sítí společnosti Telefónica O2 Czech Republic, a.s. vydané v souladu s 273 odst. 1 zákona

Více

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUDO/../2015 - UCHAZEČ VYŘIZUJE: Václav Rejnart TELEFON: 487 882 422 734 233 041 E-MAIL: rejnart@doksy.com

Více

Statut soutěže Soutěžte s Club 5* o skvělé ceny

Statut soutěže Soutěžte s Club 5* o skvělé ceny Statut soutěže Soutěžte s Club 5* o skvělé ceny I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost Studio Moderna, s.r.o., se sídlem U nákladového nádraží 8/3153, Strašnice, 130 00, Praha 3, IČ: 261 59 074, DIČ:

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CESTOVNÍ KANCELÁŘE IC TOUR S.R.O.

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CESTOVNÍ KANCELÁŘE IC TOUR S.R.O. VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY CESTOVNÍ KANCELÁŘE IC TOUR S.R.O. Část I. Úvodní ustanovení 1.1 Všeobecné smluvní podmínky cestovní kanceláře IC TOUR s.r.o. (dále také jako Smluvní podmínky ) upravují, v souladu

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Ragazza s.r.o., se sídlem Elišky Přemyslovny 1335, 156 00 Praha 5, IČ: 27196739 spol. zapsaná v obchodním rejstříku vedeném v OR Měst. soudu v Praze, oddíl C, vložka

Více

Termín soutěže: od do (12.00 hod.)

Termín soutěže: od do (12.00 hod.) Pravidla studentské soutěže Profesia Termín soutěže: od 1. 4. 2019 do 20. 6. 2019 (12.00 hod.) Výhry: Hlavní výhra: 5.000 Kč Doprovodné výhry: Počet výher: 6 infoto.cz - stylový digitální fotoaparát affekt.cz

Více

Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika

Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Dove Masterbrand (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOPU PARKU MIRAKULUM

OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOPU PARKU MIRAKULUM OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOPU PARKU MIRAKULUM Obchodní společnost: Mirakulum s.r.o. se sídlem Nad Perchtou 1631, 511 01 Turnov Česká republika IČO: 252 66 454 DIČ: CZ252 66 454 zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Účast v Soutěži má dobrovolný a charakter. Účastník svým zapojením do Soutěže vyjadřuje souhlas s těmito Pravidly.

Účast v Soutěži má dobrovolný a charakter. Účastník svým zapojením do Soutěže vyjadřuje souhlas s těmito Pravidly. PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE Kup NESCAFÉ CLASSIC a vyhraj 222x rozesmátý den (dále jen Pravidla ) I. Rozsah úpravy Tato pravidla soutěže s názvem Kup NESCAFÉ CLASSIC a vyhraj 222x rozesmátý den (dále jen

Více

Veškeré smlouvy o dílo uzavírané mezi zhotovitelem a objednatelem musejí mít písemnou formu, včetně veškerých změn a dodatků.

Veškeré smlouvy o dílo uzavírané mezi zhotovitelem a objednatelem musejí mít písemnou formu, včetně veškerých změn a dodatků. Obchodní podmínky pro provádění servisních prací - opravě motorových vozidel, návěsů a přívěsů a reklamační řád obchodní společnosti AUTO DUFEK, s.r.o. Předmětem těchto obchodních podmínek pro opravy motorových

Více

Všeobecné podmínky pro nákup lístku

Všeobecné podmínky pro nákup lístku Preambule Poskytovatel je společnost, která má zájem prodávat Uživateli lístky na základě požadavku Uživatele a poskytovat mu s tím související služby, které mají k zajištění tohoto nákupu Uživateli pomoci.

Více

Všeobecné soutěžní podmínky k soutěži

Všeobecné soutěžní podmínky k soutěži Všeobecné soutěžní podmínky k soutěži Kolo štěstí platné od 15. 03. 2015. 1 1. Úvodní ustanovení... 3 2. Definice pojmů... 4 3. Obecná pravidla... 5 4. Práva a povinnosti Soutěžícího... 6 5. Práva a povinnosti

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal. Česká republika

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal. Česká republika Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal Česká republika Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Signal (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem, který

Více

Provozovatel: Petra Hanzelková Cukrářské potřeby (fyzická osoba podnikající)

Provozovatel: Petra Hanzelková Cukrářské potřeby (fyzická osoba podnikající) I. OBCHODNÍ PODMÍNKY Provozovatel: Petra Hanzelková Cukrářské potřeby (fyzická osoba podnikající) se sídlem č. p. 187, 742 56 Sedlnice okr. Nový Jičín IČ: 87683687 - Úřad příslušný podle 71 odst. 2 živnostenského

Více

Pravidla soutěže Sladké pondělí

Pravidla soutěže Sladké pondělí Pravidla soutěže Sladké pondělí I. Obecná ustanovení 1. Soutěž Sladké pondělí (dále jen soutěž ) probíhá v rozhlasovém vysílání Hitrádia City 93,7 FM vždy v pondělí v termínu od 7.10.2019 do 16.12.2019.

Více

A. Všeobecné obchodní podmínky společnosti ENGLISHstay z.ú. platné ode dne 26.10.2015

A. Všeobecné obchodní podmínky společnosti ENGLISHstay z.ú. platné ode dne 26.10.2015 A. Všeobecné obchodní podmínky společnosti ENGLISHstay z.ú. platné ode dne 26.10.2015 1. Společná ustanovení Společnost ENGLISHstay z.ú., IČO 044 97 538, sídlem v Berouně, Havlíčkova 127, PSČ 266 01, zapsaná

Více

O b ch o d n í p o d m í n k y

O b ch o d n í p o d m í n k y O b ch o d n í p o d m í n k y Ing. Jiřina Holá Dolejší, TopCasing, se sídlem Dubice 73, Ústí nad Labem, CZ-40002 identifikační číslo: 679 93 915 Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 22.

Více

Úplná pravidla soutěže Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo!

Úplná pravidla soutěže Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo! Úplná pravidla soutěže Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo!

Více

1. OBECNÁ USTANOVENÍ 2. OBJEDNÁVKY ZBOŽÍ. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY HEINEKEN ČESKÁ REPUBLIKA, a.s. pro Kupující - VELKOSKLADY 3.

1. OBECNÁ USTANOVENÍ 2. OBJEDNÁVKY ZBOŽÍ. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY HEINEKEN ČESKÁ REPUBLIKA, a.s. pro Kupující - VELKOSKLADY 3. VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY HEINEKEN ČESKÁ REPUBLIKA, a.s. pro Kupující - VELKOSKLADY 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1 2. OBJEDNÁVKY ZBOŽÍ 1 3. DODÁNÍ ZBOŽÍ 1 4. CENA/PLATEBNÍ PODMÍNKY 2 5. KVALITA ZBOŽÍ 3 6. REKLAMACE

Více

Článek I. 2. Obchodní název družstva zní: Zemědělské družstvo Předhradí. Článek II.

Článek I. 2. Obchodní název družstva zní: Zemědělské družstvo Předhradí. Článek II. STANOVY Zemědělského družstvo Předhradí Identifikační číslo: 48155292 sídlem kap. Svatoně 22, 539 74 Předhradí zapsaného v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl Dr, vložka

Více

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení. 2. Uživatelský účet

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení. 2. Uživatelský účet Obchodní podmínky Společnost: AMAX COM, s.r.o. Se sídlem: Křídlovická 42/26, 603 00 Brno, Česká republika IČ: 26958066 Zapsaná: V Obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně dne 23.03. 2005, oddíl C,

Více

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE I. Pořadatel soutěže Společnost Mabest dále jen ( Pořadatel ) se sídlem Štítného 6, Praha 3, 130 00, zastoupená Gabrielou Klimentovou, IČ: 27437779, DIČ: CZ27437779 pořádá reklamní

Více

1. Dva podpisy na smlouvě a jeden podpis na prohlášení klienta. 2. Oboustrannou kopii občanského průkazu.

1. Dva podpisy na smlouvě a jeden podpis na prohlášení klienta. 2. Oboustrannou kopii občanského průkazu. Via SMS s.r.o. ICO: 24720275 DIC: CZ 24720275 Zapsána v obchodním rejstríku vedeného Mestským soudem v Praze oddíl C, vložka 168675. Palác Lucerna, Vodickova 704/36, 116 02 Praha 1 Telefon: 810 888 101

Více

Provozovatel: Petra Hanzelková Cukrářské potřeby (fyzická osoba podnikající) se sídlem č. p. 187, 742 56 Sedlnice okr. Nový Jičín

Provozovatel: Petra Hanzelková Cukrářské potřeby (fyzická osoba podnikající) se sídlem č. p. 187, 742 56 Sedlnice okr. Nový Jičín OBCHODNÍ PODMÍNKY I. Provozovatel: Petra Hanzelková Cukrářské potřeby (fyzická osoba podnikající) se sídlem č. p. 187, 742 56 Sedlnice okr. Nový Jičín IČ: 87683687 - Úřad příslušný podle 71 odst. 2 živnostenského

Více

Trvání soutěže: Soutěž trvá od 21. 3. 2016 od 12:00 hodin do 30. 4. 2016, 23:59 hodin.

Trvání soutěže: Soutěž trvá od 21. 3. 2016 od 12:00 hodin do 30. 4. 2016, 23:59 hodin. Pravidla soutěže Syoss Color Day Pořadatel soutěže: Pořadatelem soutěže je společnost HENKEL ČR, spol. s r.o., IČO: 15889858, U Průhonu 10, 170 04 Praha 7, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Cíl, akciová společnost v Praze se sídlem Praha 1, Hybernská 7 - Lidový dům identifikační číslo: 26165376 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Statut a pravidla soutěže MAGNUM. TESCO - Česká republika

Statut a pravidla soutěže MAGNUM. TESCO - Česká republika Statut a pravidla soutěže MAGNUM TESCO - Česká republika Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané "MAGNUM pro Českou republiku (dále jen "soutěž"). Tento statut je jediným

Více

Pravidla soutěže #FlyOK

Pravidla soutěže #FlyOK Pravidla soutěže #FlyOK (dále také jen pravidla ) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatelem soutěže #FlyOK (dále jen soutěž ) je společnost České aerolinie a.s. se sídlem Jana Kašpara 1069/1, 160 08 Praha 6,

Více

PAVEL NOVAK 45 LET BENESOV

PAVEL NOVAK 45 LET BENESOV Přesná pravidla hry: - Velká posluchačská hra Rádia BLANÍK o RODINNÉ NÁKUPY ZDARMA probíhá ve dnech 17.10.-14.11.2011 (dále jen hra ). - Hra probíhá každý všední den, a to výhradně ve vysílání Rádia BLANÍK.

Více

Obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky firmy SMAKO s.r.o.

Obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky firmy SMAKO s.r.o. firmy SMAKO sro společnosti SMAKO sro, se sídlem Luleč 380, LULEČ PSČ 683 03, DIČ:CZ 60727144 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, v oddílu C, vložce 17085 1 Úvodní ustanovení

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti DG Tip, spol. s r.o. se sídlem K Terminálu 2, 619 00 Brno identifikační číslo: 41605403 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně oddíl C, vložka

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO Tento dokument obsahuje úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže značky Pivovary Staropramen s.r.o. (dále jen pravidla ). Tato soutěž je určena výhradně

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování služeb INTERNETOVÉHO PŘIPOJENÍ

Všeobecné podmínky pro poskytování služeb INTERNETOVÉHO PŘIPOJENÍ Všeobecné podmínky pro poskytování služeb INTERNETOVÉHO PŘIPOJENÍ Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto všeobecné podmínky služeb elektronických komunikací společnosti ATS elektronic, spol. s.r.o.(dále jen VP

Více

Všeobecné obchodní podmínky webového portálu www.mamvybrano.cz, provozovaného obchodní společnost MÁM VYBRÁNO s.r.o., IČ

Všeobecné obchodní podmínky webového portálu www.mamvybrano.cz, provozovaného obchodní společnost MÁM VYBRÁNO s.r.o., IČ Všeobecné obchodní podmínky webového portálu www.mamvybrano.cz, provozovaného obchodní společnost MÁM VYBRÁNO s.r.o., IČ 04242165, se sídlem Jinonická 694/7, Košíře, 150 00 Praha 5, zapsaná v obchodním

Více