Trvání soutěže: Soutěž trvá od od 12:00 hodin do , 23:59 hodin.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Trvání soutěže: Soutěž trvá od 21. 3. 2016 od 12:00 hodin do 30. 4. 2016, 23:59 hodin."

Transkript

1 Pravidla soutěže Syoss Color Day Pořadatel soutěže: Pořadatelem soutěže je společnost HENKEL ČR, spol. s r.o., IČO: , U Průhonu 10, Praha 7, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. C Organizátor soutěže: Organizátorem soutěže je společnost ČESKÁ PRODUKČNÍ Social Media s.r.o., IČO: , se sídlem Zubatého 470/11, Praha 5, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. C Kontaktní Název soutěže: Syoss Color Day Místo průběhu soutěže: Soutěž probíhá společně na území České republiky prostřednictvím webových stránek a sociální síti Instagram (dále jen místo konání soutěže ). Trvání soutěže: Soutěž trvá od od 12:00 hodin do , 23:59 hodin. Podmínky účasti v soutěži: Soutěžícím se může stát pouze fyzická osoba starší 16 let s doručovací adresou na území České republiky, která splní stanovená pravidla soutěže (dále jen soutěžící ). Osoba mladší 18 let se může soutěže zúčastnit pouze se souhlasem svého zákonného zástupce. Soutěžící berou na vědomí, že účastí v soutěži projevují svůj souhlas s těmito pravidly soutěže a zpracováním osobních údajů tak, jak je uvedeno dále v těchto pravidlech. Pravidla soutěže, výhry, způsob určení vítězů a předání výher: Soutěž bude probíhat na webové podstránce (dále jen soutěžní stránka ) a na sociální síti Instagram pod hashtagem #syossglosscz. Z hlavní soutěže probíhající na soutěžní stránce bude vybráno 10 vítězných teamů, v doplňkové soutěži na Instagramu budou vyhlášeny 3 výherkyně. Soutěžící se zúčastní soutěže tak, že: A) Na soutěžní stránce: Zaregistruje se Založí soutěžní team nebo se připojí do již založeného soutěžního teamu,

2 Zkompletuje společně s dalšími dvěma soutěžícími soutěžní team Uzavře profil soutěžního teamu, zveřejní společnou soutěžní fotografii Rozešle pozvánky přátelům a vyzve je k hlasování Začnou sbírat soutěžní hlasy Založení teamu: Kliknu na tlačítko soutěžit Zaregistruji se prostřednictvím facebookového profilu nebo registrace pomocí ové adresy a hesla Tímto krokem se stávám Kapitánkou teamu a rozhoduji o jeho složení Vyberu barvu z nabídky, která nejvíce vyjadřuje mé skutečné já a vyberu důvod, proč jsem zvolila právě tuto barvu Vyplním název teamu, důvod, proč by náš team chtěl vyhrát (vyplnění důvodu je nepovinné), vyberu variantu teamové fotografie (jedna teamová třech soutěžících na jedné fotografii nebo 3x samostatná selfie každé ze soutěžících), nahraju teamovou fotografii nebo svou selfie (podle volby varianty fotografie) Pozvu do soutěže další kamarádky (minimálně dvě), a to budˇ vyplněním jejich ových adres (přijde jim pozvánka) nebo zkopírováním vygenerovaného odkazu a posláním tohoto odkazu přes jakýkoli typ messenger služby (FB messenger, WhatsUp, Viber, Google Talk, Skype apod.) Čekám, dokud se nazaregistrují dvě další členky teamu Přidání se do již založeného teamu Kliknu na odkaz / pozvánku, která mi přijde na nebo prostřednictvím messengeru Zaregistruji se nebo, pokud již mám účet, se přihlásím Vyberu barvu barvu a důvod výběru této barvy Potvrdím společnou fotku nebo nahraji svou selfie (podle nastavené varianty fotografie) Čekám na dokončení teamu, pokud nejsem třetí členka teamu a team neuzavřu Uzavření teamu, hlasování Poté, co se přihlásí poslední, třetí členka teamu a učiní všechny shora uvedené kroky přidáni se do již založeného teamu, je team kompletní. Je nutné tlačítkem potvrdit, že team je kompletní a zveřejnit teamovou fotografii v galerii. Kapitánce, která zakládala team, přijde oznámení, že team je kompletní. Team může zašít sbírat hlasy. Hlasy sbírá (a soutěží) celý team dohromady nejedná se o soutěž jednotlivců, ale soutěž teamovou. Každý může šířit a promovat sbírání hlasů pro svůj team vlastními komunikačními kanály, hlasy se nicméně dávají vždy celému teamu dohromady. B) Na Instagramu: Na Instagramu soutěžící nahraje v době trvání soutěže na svůj profil vlastní selfie, která co nejlépe vystihuje tóny jejího já, připojí hashtag #syossglosscz. Soutěž na Instagramu je soutěží jednotlivců.

3 Výherci budou vybráni následovně: soutěž na soutěžní stránce má dvě soutěžní kola. Do prvního kola postoupí všechny kompletní a zveřejněné teamy, které můžou sbírat hlasy. Team je kompletní, pokud má tři členy (kapitánku a další dva členy teamu). Do druhého kola postupuje 25 teamů s nejvyšším počtem hlasů. Z těchto postupujících teamů vybírá vítěze odborná porota složená ze zástupců pořadatele a organizátora soutěže. Vítězem se stanou ty z teamů, které nejlépe svými fotografiemi vyjádří odstíny svého teamového já. Porota vybere celkem 10 vítězných teamů, pořadí bude určeno podle míry kreativity a originality jejich fotografií při vyjadřování tónů svého / teamového já. v instagramové soutěži vybere oborná porota 3 výherkyně, posuzovat bude také míru kreativity a originality jejich fotografií při vyjadřování tónů svého já. Porota může přihlédnout k počtu hlasů (likes), které budou mít soutěžící u své soutěžní fotografie, není to však určující výherní kritérium. Soutěžící se může jako kapitánka zúčastnit soutěže pouze jednou ke každé své registrované e- mailové adrese. Jako členka teamu se může soutěžící zúčastnit i opakovaně s jednou e- mailovou adresou. Soutěže na Instagramu se může soutěžící zúčastnit opakovaně. Pořadatel věnuje do soutěže následující výhry pro 10 vítězných teamů a 3 výherkyně: Teamová soutěž na soutěžní stránce 1. místo Syoss Color Day* pro celý team 2. místo vstupenka na koncert Rihanny a balíček produktů Syoss pro každou členku teamu 3. až 10. místo produktové balíčky Syoss pro každou členku teamu *Syoss Color Day je dvoudenní zážitkový balíček obsahující ubytování v hotelu v Praze, profi focení vč. stylingu, nákupy a účast na koncertu Rihanny Instagramová soutěž 3x balíček produktů Syoss Vítězové budou vyhlášeni do na soutěžní stránce do V případě výhry bude organizátor soutěže kontaktovat výherce prostřednictvím ové adresy, kterou uvedl na soutěžní stránce popř. prostřednictvím přímé zprávy na Facebooku, a to nejpozději druhý den poté, co vznikne soutěžícímu na výhru nárok. Pořadatel soutěže vyzve výherce ke sdělní doručovací adresy, na kterou mu bude výhra (balíček produktů) zaslána. Vstupenky na koncert budou předány výhercům osobně těsně před koncertem na předem domluveném místě v hlavním městě Praha dle instrukcí pořadatele. Syoss Color Cay se uskuteční ve dnech 26. a v hlavním městě Praha, vítězný team bude o jeho průběhu předem podrobně informován pořadatelem. V případě vítězného teamu na 1. a 2. místě bude s ohledem na výhry pro jasnou identifikaci výherců výzva rovněž obsahovat žádost o telefonní číslo a scan občanského průkazu (na kterém bude jasně identifikovaný výherce fotografií a jménem, ostatní údaje budou zakryty).

4 Pořadatel soutěže se potom spojí s těmito výherci a domluví podrobně průběh předání jejich výher, v případě vítězného teamu na 1. místě potom doručení instrukcí pro průběh Syoss Color Day. V případě, že členkou vítězného teamu na 1. nebo 2. místě bude osoba mladší 18 let, zašle pořadatel této osobě formulář obsahující souhlas zákonného zástupce této osoby k převzetí výhry v Praze popř. účasti na Syoss Color Day. Tato osoba je povinna předložit formulář k podpisu zákonnému zástupci a zaslat zpět pořadateli. V případě, že výherce mladší 18 let nedoloží podepsaný formulář se souhlasem, výherce neprokáže svou totožnost tak, jak bylo požadováno pořadatelem, výherce nebude déle než 7 kalendářních dnů reagovat na výzvu pořadatele ke sdělení kontaktních údajů popř. nesdělí svou doručovací adresu nebo sdělí adresu nesprávnou a nebo nebude možné výherce jakkoli kontaktovat, ztrácí takový výherce na výhru nárok, a to bez náhrady. Výhra poté může být, pokud tak rozhodne organizátor soutěže, předána dalšímu vítězi v pořadí. Hlasování pro soutěžící teamy Aby soutěžní team mohl vyhrát, je nutné sbírat soutěžní hlasy. Hlasování probíhá na soutěžní stránce tak, že hlasující klikne na tlačítko dát hlas pod zveřejněnou soutěžní fotografií vybraného teamu. O možnosti hlasování mohou soutěžní teamy informovat prostřednictvím odkazu na svou soutěžní fotografii, který mohou rozesílat a zároveň zveřejněním své soutěžní fotografie na svém facebookovém profilu. Hlasy, udělené vybranému teamu, se sčítají. Každý hlasující může hlasovat pouze 1x pro každý ze soutěžních teamů. V případě, že pořadatel bude mít jakékoli podezření na zneužití hlasování popř. pokus o ovlivnění hlasování v rozporu s těmito pravidly, zejm. pokusy o opakované hlasování, využívání soutěžních skupin, podezření na profesionální hráče, tzv. herní mafie a pod., je pořadatel oprávněn: podmínit možnost hlasování registrací hlasujícího. Tato registrace může být zprovozněna kdykoli v průběhu soutěže, vyloučit takového soutěžícího bez předchozího upozornění ze soutěže a smazat jeho založený soutěžní team, u kterého toto podezření nastane. Souhlas se zpracováním osobních údajů Soutěžící svou účastí v soutěži souhlasí se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu poskytnutých osobních údajů (dále jen údaje ) a s jejich zařazením do databáze společnosti CPI Národní, s.r.o., Vladislavova 1390/17, 110 Praha 1 Nové Město, IČ: , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. C80090 (dále jen společnost ), jakožto správce, a s jejich případným zpracováním prostřednictvím zpracovatele, tj. nabízení produktů a služeb, informování o marketingových akcích, jakož i pro zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č.

5 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a to do odvolání souhlasu. Soutěžící bere na vědomí, že má práva zaručena zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, zejména ustanoveními 11, 12 a 21, tj. zejména že poskytnutí údajů je dobrovolné, že svůj souhlas může bezplatně kdykoliv na adrese správce odvolat, že má právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto údajů, blokování nesprávných údajů, jejich likvidaci, atd. V případě pochybností o dodržování práv se může obrátit na správce nebo i přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů. Zpracovávané osobní údaje: jméno, příjmení, ová adresa, doručovací adresa, telefon. Osobní údaje se zpracovávají zejména k evidenci soutěžících (dále jen účastník soutěže ), na dobu od vyhlášení výsledků soutěže až do případného písemného odvolání souhlasu. Osobní údaje jsou od účastníka soutěže získávány na základě soukromé zprávy nebo aplikace, prostřednictvím které je subjekt údajů sdělí pořadateli soutěže. Osobní údaje účastníka soutěže budou zpracovány ve výše uvedeném rozsahu v elektronické databázi správce, popř. zpracovatelem, se kterým správce uzavře příslušnou smlouvu. Veškerá data jsou ukládána v digitální formě. Požádá-li účastník soutěže o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu správce a případně i zpracovatel povinen tuto informaci bez zbytečného odkladu předat. Správce má právo za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace. Každý účastník soutěže, který zjistí nebo se domnívá, že správce provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života účastníka soutěže nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může požádat správce nebo zpracovatele o vysvětlení nebo požadovat, aby správce nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav (blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů). Účastník soutěže má dále právo se svými oprávněnými žádostmi obracet na správce, a pokud jim správce nevyhoví, tak na Úřad pro ochranu osobních údajů, na který se však muže účastník soutěže obrátit i přímo. Tento souhlas může účastník kdykoliv písemně odvolat. Odvoláním svého souhlasu účastník ztrácí nárok na výhru v soutěži. Soutěžící prohlašuje, že soutěžní fotografie zveřejněné v rámci soutěžní stránky jsou jejich autorským dílem popř. mají souhlas autora s užitím a zveřejněním těchto fotografií v souladu s pravidly této soutěže. Soutěžící nese plnou odpovědnost za případné porušení práv třetích osob k fotografiím, které vloží jako soutěžní fotografie v rámci soutěžní stránky. Soutěžící zároveň bere na vědomí a souhlasí s tím, že veškerá fotodokumentace popř. videozáznam, které vzniknou nebo budou uveřejněny v souvislosti s kampaní, a které mohou zachycovat podobu a zvukový záznam soutěžících, mohou být použity pro účely propagace

6 pořadatele soutěže a jeho obchodních partnerů, zejména mohou být uveřejněny v souvislosti se soutěží v prostředí sociálních sítí a na webových stránkách pořadatele soutěže. Tento souhlas se uděluje na dobu 2 let od začátku soutěže. Další důležité podmínky soutěže: Pořadatel soutěže je oprávněn jednostranně bez náhrady změnit pravidla soutěže v průběhu jejího trvání, soutěž zkrátit, odložit, přerušit nebo kompletně zrušit. Úplné aktuální znění pravidel bude vždy k dispozici na odkazu Pravidla soutěže na soutěžní stránce. Účast v soutěži ani výhry není možné vymáhat právní cestou ani alternativně plnit v penězích. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo určit výhru, která bude výherci přidělena nebo nahradit deklarovanou výhru výhrou obdobného typu. Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly nebudou do soutěže zařazeny. Pokud se ukáže, že tato osoba se i přes uvedené stala výhercem, bude ze soutěže vyloučena a nemá nárok na výhru. Pořadatel si vyhrazuje právo bez udání důvodu smazat soutěžní team a vyloučit účastníka soutěže, jehož chování vykazuje známky nekalého či podvodného jednání, je vulgární, hrubě uráží jiné účastníky, pořadatele / organizátora nebo jejich obchodní partnery apod. Pořadatel si vyhrazuje právo bez udání důvodu smazat soutěžní team a vyloučit účastníka soutěže, jehož soutěžní fotografie přímo zobrazují nebo propagují výrobky, značky nebo firmu konkurenční vůči organizátorovi soutěže. Dále si pořadatel vyhrazuje právo bez udání důvodu vyloučit účastníka soutěže popř. smazat hlasy účastníkovi, u kterého nastane důvodné podezření, že se pokusil obejít pravidla soutěže nebo jakkoli postupoval v rozporu s těmito pravidly a nebo se pokusil podvodným způsobem ovlivnit výsledek soutěže. Hlasy je pořadatel oprávněn smazat zcela nebo z části, podle toho, k jakému množství hlasů se váže důvodné podezření, že byly získány v rozporu s těmito pravidly, jak je popsáno shora. Pořadatel si vyhrazuje právo bez udání důvodu vyloučit účastníka soutěže, jehož chování či profil Facebook vykazuje známky nekalého či podvodného jednání (např.: duplicitní účet Facebook), je vulgární, hrubě uráží jiné účastníky, pořadatele / organizátora nebo jejich obchodní partnery apod.. Pořadatel si dále vyhrazuje právo vyloučit účastníka soutěže, jehož chování či Facebook profil odporuje pravidlům sociální sítě Facebook. V případě zjištění tohoto porušení, či v případě podezření bude takový účet nahlášen jako podvodný a případné vydání výhry bude pozastaveno až do vyjádření správce či odpovědného pracovníka společnosti Facebook.

7 Pořadatel soutěže neručí za jakékoliv technické problémy v souvislosti s účastí v akci (především funkčnost internetových stránek popř. sociální sítě Facebook či Instagram). Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci pořadatele a organizátora soutěže, a osoby jim blízké a ostatní spolupracující právnické a fyzické osoby podílející se na této soutěži včetně jejich zaměstnanců a osob jim i jejich zaměstnancům blízkých. V případě, že se některá z těchto osob stane výhercem, výhra jí nebude předána a propadá ve prospěch pořadatele soutěže. Tato soutěž není nikterak sponzorovaná, spravovaná nebo přidružená k elektronické sociální síti Facebook. Účastník soutěže je srozuměn s tím, že poskytuje své informace organizátorovi a pořadateli soutěže a nikoliv elektronické sociální síti Facebook. V Praze dne

Statut a pravidla soutěže

Statut a pravidla soutěže Statut a pravidla soutěže Nejoblíbenější večerníčková postava Centrum Černý Most (4.3.2016) Statut a pravidla soutěže Nejoblíbenější večerníčková postava Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské

Více

Pravidla soutěže: Ukaž, co Ti voní. Ukaž, co Ti voní ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky.

Pravidla soutěže: Ukaž, co Ti voní. Ukaž, co Ti voní ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky. Pravidla soutěže: Ukaž, co Ti voní Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který úplně a jasně upravuje soutěž Ukaž, co Ti voní ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky. 1. Pořadatel a organizátor

Více

PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh.

PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh. PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE Vibrostation funguje. Můj příběh. I. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže pod názvem Vibrostation funguje. Můj příběh. o možnost vyhrát jeden z 100 kusů poukázek na 7 x cvičení

Více

Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika

Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika Reklamní akce GARNIER PURE Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Garnier Pure (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

Pravidla soutěže: Naomi Campbell Bohemian Garden"

Pravidla soutěže: Naomi Campbell Bohemian Garden Pravidla soutěže: Naomi Campbell Bohemian Garden" Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který úplně a jasně upravuje soutěž Naomi Campbell Bohemian Garden ve vztahu ke spotřebitelům na území České republiky.

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice. Zapsaná v OS vedeným Městkým soudem v Praze, oddíl B, vložka 5737

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice. Zapsaná v OS vedeným Městkým soudem v Praze, oddíl B, vložka 5737 PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. Pravidla soutěže Garnier Fructis Hledáme největší vlasové kriminálnice Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Hledáme největší

Více

Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika

Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika Reklamní akce Dove Masterbrand Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Dove Masterbrand (dále jen soutěž ). Tato pravidla

Více

LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2016

LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2016 VYHrAJTE Rá KOSnÍČKO hřiště!!! VO LIDL RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ PRAVIDLA HLASOVÁNÍ PRO ROK 2016 (dále jen pravidla hlasování ) 1. PROJEKT RÁKOSNÍČKOVA HŘIŠTĚ Dlouhodobým cílem společnosti Lidl Česká republika

Více

Reklamní akce Elseve Luminizer - Oslň svými vlasy

Reklamní akce Elseve Luminizer - Oslň svými vlasy Reklamní akce Elseve Luminizer - Oslň svými vlasy 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce L Oréal Elseve Luminizer Oslň svými

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE - CZ #JDEMNAJEDNO Tento dokument obsahuje úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže značky Pivovary Staropramen s.r.o. (dále jen pravidla ). Tato soutěž je určena výhradně

Více

Staň se členem BENZINA TEAMU v rámci akce Rozběhni to naplno Red Bull 400 v Harrachově 13. 8. 2016

Staň se členem BENZINA TEAMU v rámci akce Rozběhni to naplno Red Bull 400 v Harrachově 13. 8. 2016 Staň se členem BENZINA TEAMU v rámci akce Rozběhni to naplno Red Bull 400 v Harrachově 13. 8. 2016 Reprezentuj BENZINA TEAM a ukaž, že na to máš! Čeká tě hardcore závod a tvrdý trénink s Jakubem Bínou.

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend

Úplné znění podmínek soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend Úplné znění podmínek soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend I. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT O Nový Fiat Panda na víkend (dále jako soutěž ). Tato

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA

ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA ÚPLNÁ PRAVIDLA REKLAMNÍ SOUTĚŽE TEPLO ZDARMA A. Úvod 1. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který stanoví úplná a závazná pravidla pro konání reklamní soutěže TEPLO ZDARMA (dále jen soutěž ) ve vztahu

Více

Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika

Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika Reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce Objev Shared Services a vyhraj!

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden Úplné znění podmínek soutěže FIAT Přijďte na testovací jízdu a vyhrávejte zájezdy každý týden I. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou závaznou úpravu pravidel soutěže Fiat VYHRAJTE ZÁJEZD

Více

PRAVIDLA PODZIMNÍ NAROZENINOVÉ FOTOSOUTĚŽE FÍHA-DÝHA POŘ

PRAVIDLA PODZIMNÍ NAROZENINOVÉ FOTOSOUTĚŽE FÍHA-DÝHA POŘ PRAVIDLA PODZIMNÍ NAROZENINOVÉ FOTOSOUTĚŽE FÍHA-DÝHA POŘ Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost Jan Ficek Dřevovýroba s.r.o se sídlem Koželužská 86, Chrudim II., 537 01, zapsaná v obchodním

Více

Úplná pravidla soutěže Každé dítě může být Superstar

Úplná pravidla soutěže Každé dítě může být Superstar Úplná pravidla soutěže Každé dítě může být Superstar ČESKÁ REPUBLIKA Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Každé dítě může být Superstar (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou

Více

6. Pravidla soutěže Soutěžící se do soutěže zapojí tím způsobem, že v době konání soutěže a místě konání soutěže:

6. Pravidla soutěže Soutěžící se do soutěže zapojí tím způsobem, že v době konání soutěže a místě konání soutěže: Pravidla soutěže Mazlíčci Účelem tohoto dokumentu je stanovit úplná a jasná pravidla soutěže Mazlíčci (dále jen soutěž ), dále jen pravidla. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

Česká republika, 09. 12. 2015 13. 12. 2015 (ukončení soutěže: 13. 12. 2015, 23:59)

Česká republika, 09. 12. 2015 13. 12. 2015 (ukončení soutěže: 13. 12. 2015, 23:59) PRAVIDLA SOUTĚŽE Pořadatel soutěže: STOCK Plzeň Božkov s.r.o., Palírenská 641/2, 326 00, Plzeň Božkov, Česká republika Název soutěže: Namíchej výherní drink Místo a trvání soutěže: Česká republika, 09.

Více

Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš?

Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš? Pravidla marketingové soutěže A Ty? Kam jdeš? Tato pravidla se vztahují na marketingovou soutěž A Ty? Kam jdeš?, jejímž pořadatelem je společnost CCC Czech, s.r.o., se sídlem Praha 9, Českomoravská 2420/15,

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island

Více

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014

PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014 PRAVIDLA VÁNOČNÍ AKCE 2014 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou odměnadním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Pravidla soutěže #FlyOK

Pravidla soutěže #FlyOK Pravidla soutěže #FlyOK (dále také jen pravidla ) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatelem soutěže #FlyOK (dále jen soutěž ) je společnost České aerolinie a.s. se sídlem Jana Kašpara 1069/1, 160 08 Praha 6,

Více

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže )

SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Real life filtres (dále jen Podmínky Soutěže ) Společnost L ORÉAL Česká republika s.r.o., se sídlem Plzeňská 213/11, 150 00 Praha 5, Česká republika, IČO: 60491850, zapsaná v obchodním

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA 1. POŘADATEL SOUTĚŽE 1.1. Pořadatelem a provozovatelem soutěže BIGSHOCK! LETNÍ JÍZDA (dále jen Soutěž ) je společnost Al - Namura, spol. s r.o., se sídlem

Více

Úplná pravidla soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM

Úplná pravidla soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM Úplná pravidla soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM ČESKÁ REPUBLIKA Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM (dále jen soutěž ). Tato

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. Vyfoť se s Fantou nebo Spritem a vyhraj Apple Watch!

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE. Vyfoť se s Fantou nebo Spritem a vyhraj Apple Watch! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyfoť se s Fantou nebo Spritem a vyhraj Apple Watch! 1. POŘADATEL: ProfiSMS s.r.o., se sídlem Rohanské nábřeží 678/29, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 03676307, DIČ: CZ03676307,

Více

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

Pravidla soutěže. Název soutěže: Foťte se podle nálady!

Pravidla soutěže. Název soutěže: Foťte se podle nálady! Pravidla soutěže Pořadatel soutěže: Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, 143 20 Praha 4 - Modřany, IČ: 457 99 504, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle C, vložka

Více

Pravidla aktivity #milujemebohemku

Pravidla aktivity #milujemebohemku Pravidla aktivity #milujemebohemku Název soutěže: #milujemebohemku Pořadatel soutěže: BOHEMIA SEKT, s.r.o., Smetanova 220, 332 02 Starý Plzenec, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

Úplná pravidla soutěže Sedlčanský Plecháček

Úplná pravidla soutěže Sedlčanský Plecháček Úplná pravidla soutěže Sedlčanský Plecháček Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Sedlčanský Plecháček (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu!

Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu! Pravidla soutěže Staň se designerem vlastního billboardu! 1. Pořadatel a organizátor soutěže 1.1. Organizátorem soutěže je společnost PHD, a.s., se sídlem Lomnického 1705/5, 140 00 Praha 4 Nusle, zapsána

Více

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz

Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz Smluvní podmínky pro zadávání placené inzerce na serveru Sauto.cz a Smoto.cz 1. Obecná ustanovení 1. Společnost Seznam.cz, a.s. se sídlem na adrese Praha 5, Radlická 3294/10, PSČ 150 00, Praha 5, IČO:

Více

Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky )

Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky ) Podmínky užívání služby wish.tips (dále jen Podmínky ) 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto Podmínky upravují provozování a užívání webové služby wish.tips provozované na webové stránce www.wish.tips (dále jen

Více

5: Soutěžící je oprávněn účastnit se soutěže pouze s jednou soutěžní fotografií v rámci svého soutěžního profilu.

5: Soutěžící je oprávněn účastnit se soutěže pouze s jednou soutěžní fotografií v rámci svého soutěžního profilu. Všeobecná pravidla soutěže s časopisem Maminka a žvýkačkami Orbit for Kids I. Pořadatel a organizátor soutěže 1: Soutěž s časopisem Maminka a žvýkačkami Orbit for Kids (dále jen soutěž ) bude probíhat

Více

Trvání soutěže: Soutěž trvá od 16. 2. 2015 od 17.00 hod. do 31.3.2015 do 15.00 hod.

Trvání soutěže: Soutěž trvá od 16. 2. 2015 od 17.00 hod. do 31.3.2015 do 15.00 hod. Pravidla soutěže Pořadatel soutěže: Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, 143 20 Praha 4 - Modřany, IČ: 457 99 504, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle C, vložka

Více

NEJVĚTŠÍ GALERIE FANOUŠKŮ KABÁTU V HISTORII

NEJVĚTŠÍ GALERIE FANOUŠKŮ KABÁTU V HISTORII Pravidla soutěže NEJVĚTŠÍ GALERIE FANOUŠKŮ KABÁTU V HISTORII Pořadatel soutěže: Plzeňský Prazdroj, a.s., U Prazdroje 7, 304 97 Plzeň, Česká republika Organizátor soutěže: Kubis Interactive SRL, Spatarului

Více

Účast v Soutěži má dobrovolný a charakter. Účastník svým zapojením do Soutěže vyjadřuje souhlas s těmito Pravidly.

Účast v Soutěži má dobrovolný a charakter. Účastník svým zapojením do Soutěže vyjadřuje souhlas s těmito Pravidly. PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE Kup NESCAFÉ CLASSIC a vyhraj 222x rozesmátý den (dále jen Pravidla ) I. Rozsah úpravy Tato pravidla soutěže s názvem Kup NESCAFÉ CLASSIC a vyhraj 222x rozesmátý den (dále jen

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE MAGNESIA RED o iphone 7 RED

PRAVIDLA SOUTĚŽE MAGNESIA RED o iphone 7 RED PRAVIDLA SOUTĚŽE MAGNESIA RED o iphone 7 RED JAK TO FUNGUJE? 1. Vyfoť Udělej fotku, která nejlíp vystihne sílu, energii a vášeň nové brusinkové Magnesie RED. A malá nápověda téma foto mozaiky je Síla červené.

Více

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE Jameson Gigner & SOXfie

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE Jameson Gigner & SOXfie OFICIÁLNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE Jameson Gigner & SOXfie Tento text obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Jameson Ginger & SOXfie (dále jen soutěž ). Pravidla soutěže jsou po dobu trvání soutěže dostupná

Více

Úplná pravidla soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016

Úplná pravidla soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016 Úplná pravidla soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016 Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Dny testovacích jízd ŠKODA 2016 (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna

Více

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK SOUTĚŽE SNAPBACKS.CZ RAP CONTEST (DÁLE JEN PODMÍNKY)

ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK SOUTĚŽE SNAPBACKS.CZ RAP CONTEST (DÁLE JEN PODMÍNKY) ÚPLNÉ ZNĚNÍ PODMÍNEK SOUTĚŽE SNAPBACKS.CZ RAP CONTEST (DÁLE JEN PODMÍNKY) 1. POŘADATEL a) Společnost UnderFactOry.cz, s.r.o. se sídlem Senovážná 6, 110 00 Praha 1, IČ: 24217786, zapsána v obchodním rejstříku

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Sbírej soutěžní kódy a vyber si svou výhru

Více

Pravidla soutěže POM-BÄR 3D

Pravidla soutěže POM-BÄR 3D Pravidla soutěže POM-BÄR 3D Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže POM-BÄR 3D (dále jen soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže

Více

Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ

Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ Statut a pravidla soutěže HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen pravidla ) nazvané HARIBO F!ZZ SOUTĚŽ VYHRAJTE AŽ 100 SKÚTRŮ

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tipni, kam dojede Škoda Superb

PRAVIDLA SOUTĚŽE Tipni, kam dojede Škoda Superb PRAVIDLA SOUTĚŽE Tipni, kam dojede Škoda Superb Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže Tipni, kam dojede Škoda Superb (dále jen soutěž ): 1. Vyhlašovatel soutěže 1.1. Vyhlašovatelem soutěže

Více

Podmínky užívání služeb webového portálu AirJobs.cz

Podmínky užívání služeb webového portálu AirJobs.cz Podmínky užívání služeb webového portálu AirJobs.cz A. Úvodní ustanovení 1. Společnost PERSONAL ONE s.r.o., IČ: 28905822, se sídlem Praha 3 - Žižkov, Pod Krejcárkem 975/2, PSČ 130 00, zapsaná v obchodním

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti Oficiální pravidla a podmínky soutěže Tajné radosti Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže (dále již jen pravidla soutěže ) Tajné radosti (dále již jen soutěž ). Pravidla soutěže v tomto

Více

Pravidla soutěže. Název soutěže: #selfieflora

Pravidla soutěže. Název soutěže: #selfieflora Pravidla soutěže Pořadatel soutěže Atrium Flóra a.s., U Libeňského pivovaru 63/2, 180 00, Praha 8, IČ 24154911, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 17493 (dále

Více

Pravidla soutěže GSK Coldrex Jasná mysl

Pravidla soutěže GSK Coldrex Jasná mysl Pravidla soutěže GSK Coldrex Jasná mysl I. Pořadatel a organizátor soutěže 2. Pořadatelem soutěže je společnost GlaxoSmithKline, se sídlem v Praze 4, Na Pankráci 17/1685, IČ: 48114057, zapsaná v obchodním

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA

PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA PRAVIDLA SOUTĚŽE SPORTUŠKA Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky (dále jen pravidla ) soutěže ve hře Sportuška (dále jen soutěž ) a souhlas se zpracováním osobních údajů: 1. Vyhlašovatel a organizátor

Více

Pravidla soutěže Smart Life 2013

Pravidla soutěže Smart Life 2013 Pravidla soutěže Smart Life 2013 Tato pravidla upravují soutěž s názvem Smart Life (dále jen soutěž ) a jsou jediným závazným dokumentem pro organizování této soutěže. 1. Obecné podmínky realizace soutěže

Více

Pravidla marketingové soutěže

Pravidla marketingové soutěže Pravidla marketingové soutěže BigSHOCK soutěž BENZINA Účelem tohoto dokumentu je stanovení úplných a přesných pravidel spotřebitelské soutěže: BigSHOCK soutěž DAKAR (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou

Více

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž )

Název spotřebitelské soutěže zní Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Soutěž ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Střel.to přes mobil a vyhraj (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel Spotřebitelskou soutěž pořádá společnost PRIA LABS s.r.o., Nad Stráněmi 5656, 760 05 Zlín, IČO: 026 07 859, spisová

Více

Pravidla. Pravidla. soutěže. registrace

Pravidla. Pravidla. soutěže. registrace Pravidla soutěže Pravidla registrace OČIMA PSA Pořadatel soutěže: Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, 143 20 Praha 4 - Modřany, IČ: 457 99 504, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE PROSINEC 2014 LEDEN 2015 společnosti 2014 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil

Více

Oficiální pravidla soutěže

Oficiální pravidla soutěže Oficiální pravidla soutěže 1. Organizátor Organizátorem soutěže (dále jen organizátor ) je společnost Fujitsu Technology Solutions s.r.o., se sídlem V Parku 2336/22, 148 00 Praha 4, IČ: 261 15 310, zapsaná

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. UPC Top Beauty

PRAVIDLA SOUTĚŽE. UPC Top Beauty PRAVIDLA SOUTĚŽE UPC Top Beauty Pořadatel Pořadatelem soutěže UPC Top Beauty (dále jen "soutěž"), je společnost UPC Česká republika, spol. s r.o., se sídlem Závišova, 14000 Praha 4-Nusle, IČO: 00562262,

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: MASPEX Czech s.r.o., Sokolovská 100/94, Praha 8 Karlín, 186 00, IČ 25716379,

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE OSLAVTE ZLATÉ VÝROČÍ S DIAMANTY

PRAVIDLA SOUTĚŽE OSLAVTE ZLATÉ VÝROČÍ S DIAMANTY PRAVIDLA SOUTĚŽE OSLAVTE ZLATÉ VÝROČÍ S DIAMANTY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tato pravidla (dále jen pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Oslavte zlaté výročí s diamanty (dále též

Více

Všeobecné obchodní podmínky webového portálu www.mamvybrano.cz, provozovaného obchodní společnost MÁM VYBRÁNO s.r.o., IČ

Všeobecné obchodní podmínky webového portálu www.mamvybrano.cz, provozovaného obchodní společnost MÁM VYBRÁNO s.r.o., IČ Všeobecné obchodní podmínky webového portálu www.mamvybrano.cz, provozovaného obchodní společnost MÁM VYBRÁNO s.r.o., IČ 04242165, se sídlem Jinonická 694/7, Košíře, 150 00 Praha 5, zapsaná v obchodním

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Jaro s BALOU. 1. Pořadatel soutěže

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Jaro s BALOU. 1. Pořadatel soutěže Pravidla soutěže Jaro s BALOU PRAVIDLA SOUTĚŽE Jaro s BALOU 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Jaro s BALOU (dále jako soutěž) je společnost:....( Maloobchodník) se sídlem /místem podnikání

Více

Veřejný příslib. ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o. " Hajánek Tany"

Veřejný příslib. ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o.  Hajánek Tany Veřejný příslib ke spotřebitelské soutěži firmy Tany, spol. s. r. o. " Hajánek Tany" Vymezení veřejného příslibu, soutěže a jejich zveřejnění 1.1. Veřejný příslib (dále jen Příslib ) upravuje postupy související

Více

Obchodní podmínky pro poskytování služby DM Bee Typ Služby nabízené Poskytovatelem

Obchodní podmínky pro poskytování služby DM Bee Typ Služby nabízené Poskytovatelem Obchodní podmínky pro poskytování služby DM Bee Obchodní podmínky (dále jen "Podmínky") vydané na základě 1751 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník

Více

Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla )

Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla ) Pravidla soutěže s názvem Soutěž o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTÉŽE Pořadatelem reklamní soutěže o Ipady s Letištěm Václava Havla Praha (dále jen soutěž )

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Fotbalový zážitek k nezaplacení!

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Fotbalový zážitek k nezaplacení! PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Fotbalový zážitek k nezaplacení! 1. POŘADATEL: ProfiSMS s.r.o., se sídlem Rohanské nábřeží 678/29, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 03676307, DIČ: CZ03676307, společnost vedená

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Obchodní podmínky OBCHODNÍ PODMÍNKY Obchodní podmínky pro provozování internetového obchodu (e-shopu) na webové adrese www.imunitaprozdravi.cz a internetového obchodu (e-shopu) na webové adrese www.zdraviakrasa.eu (dále

Více

HERNÍ ŘÁD web soutěže Nejlepší styling růžového trička

HERNÍ ŘÁD web soutěže Nejlepší styling růžového trička HERNÍ ŘÁD web soutěže Nejlepší styling růžového trička I. Úvodní ustanovení 1. Organizátorem webové soutěže Nejlepší styling růžového trička (dále jen Soutěž ) je společnost FTV Prima, spol. s r. o., se

Více

Všeobecné podmínky pro nákup lístku

Všeobecné podmínky pro nákup lístku Preambule Poskytovatel je společnost, která má zájem prodávat Uživateli lístky na základě požadavku Uživatele a poskytovat mu s tím související služby, které mají k zajištění tohoto nákupu Uživateli pomoci.

Více

Všeobecné podmínky pro poskytování služeb INTERNETOVÉHO PŘIPOJENÍ

Všeobecné podmínky pro poskytování služeb INTERNETOVÉHO PŘIPOJENÍ Všeobecné podmínky pro poskytování služeb INTERNETOVÉHO PŘIPOJENÍ Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto všeobecné podmínky služeb elektronických komunikací společnosti ATS elektronic, spol. s.r.o.(dále jen VP

Více

Pravidla soutěže: Velká party, velká soutěž (dále jen soutěž )

Pravidla soutěže: Velká party, velká soutěž (dále jen soutěž ) Pravidla soutěže: Velká party, velká soutěž (dále jen soutěž ) Článek I. Pořadatel a organizátor Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost CPI Jihlava Shopping, a.s., IČ: 24832201, se sídlem Vladislavova

Více

Zásady použití aplikace (Všeobecné obchodní podmínky) pro přístup a využití webových stránek: WWW.VYHODNACENA.CZ. 1.

Zásady použití aplikace (Všeobecné obchodní podmínky) pro přístup a využití webových stránek: WWW.VYHODNACENA.CZ. 1. Zásady použití aplikace (Všeobecné obchodní podmínky) společnosti FIDELIO, s.r.o, Sídlo: Praha 4 - Libuš, Mirotická 771/4, PSČ 142 00 Identifikační číslo: 26387379 DIČ: CZ26387379 zapsané v obchodním rejstříku

Více

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže: Vyhraj oficiální dres Puma české fotbalové reprezentace Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel soutěže PEPSI (dále jen soutěž). Tato pravidla

Více

Pravidla soutěže: DENÍK A RADEGAST HLEDAJÍ NEJVĚRNĚJŠÍHO RADEGASŤÁKA

Pravidla soutěže: DENÍK A RADEGAST HLEDAJÍ NEJVĚRNĚJŠÍHO RADEGASŤÁKA Pravidla soutěže: DENÍK A RADEGAST HLEDAJÍ NEJVĚRNĚJŠÍHO RADEGASŤÁKA Pořadatel soutěže: Plzeňský Prazdroj, a.s., U Prazdroje 7, 304 97 Plzeň, Česká republika Organizátor soutěže: Kubis Interac ve SRL,

Více

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016

PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016 PRAVIDLA PRODUKTOVÉ AKCE červen - červenec 2016 společnosti 2016 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil

Více

Statut soutěže Soutěžte s Club 5* o skvělé ceny

Statut soutěže Soutěžte s Club 5* o skvělé ceny Statut soutěže Soutěžte s Club 5* o skvělé ceny I. Úvodní ustanovení Obchodní společnost Studio Moderna, s.r.o., se sídlem U nákladového nádraží 8/3153, Strašnice, 130 00, Praha 3, IČ: 261 59 074, DIČ:

Více

Obchodní podmínky pro poskytování služby MPU internetbanking

Obchodní podmínky pro poskytování služby MPU internetbanking Obchodní podmínky pro poskytování služby MPU internetbanking účinné od 1. 7. 2016 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Podmínky ) Moravského Peněžního Ústavu - spořitelního družstva (dále

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE VELKOPOPOVICKÝ KOZEL OCEŇUJE NEJŠIKOVNĚJŠÍ FACHMANY

PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE VELKOPOPOVICKÝ KOZEL OCEŇUJE NEJŠIKOVNĚJŠÍ FACHMANY PODROBNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE VELKOPOPOVICKÝ KOZEL OCEŇUJE NEJŠIKOVNĚJŠÍ FACHMANY 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže Velkopopovický Kozel oceňuje nejšikovnější fachmany (dále jen soutěž) je společnost

Více

Soutěž probíhá od 9:00h 2. května do 21:00h 25. května 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ).

Soutěž probíhá od 9:00h 2. května do 21:00h 25. května 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ). PRAVIDLA SOUTĚŽE O STAVEBNICE MERKUR a POŘ Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost RTC Production s.r.o. se sídlem: Plzeňská 1270/97, 150 00, Praha 5, IČ: 24187682, DIČ CZ 24187682, Zapsaná v

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Soutěž o bonusový kredit v hodnotě 500 Kč na kartu Ticket Benefits Card Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Soutěž o bonusový kredit v hodnotě 500 Kč

Více

Úplná pravidla soutěže

Úplná pravidla soutěže Úplná pravidla soutěže 70 let Mlékárny Kunín Smyslem těchto pravidel je výhradní úprava spotřebitelské soutěže 70 let Mlékárny Kunín ve vztahu ke spotřebitelům. Smyslem této spotřebitelské soutěže je zakoupení

Více

Úplná pravidla soutěže s Českými drahami

Úplná pravidla soutěže s Českými drahami Úplná pravidla soutěže s Českými drahami Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte zájezd do Legolandu (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015

Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015 Pravidla marketingové soutěže Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015 Tato pravidla se vztahují na marketingovou soutěž Soutěž o vstupenky na SuperStar 2015, jejímž pořadatelem je společnost Avon Cosmetics,

Více

Pravidla soutěže KofilART

Pravidla soutěže KofilART Pravidla soutěže KofilART Pořadatel soutěže: Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, 143 20 Praha 4 - Modřany, IČ: 457 99 504, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle

Více

Prohlášení zpracovatele o mlčenlivosti a utajení informací a o zpracování osobních údajů

Prohlášení zpracovatele o mlčenlivosti a utajení informací a o zpracování osobních údajů Příloha č. 9c Prohlášení zpracovatele o mlčenlivosti a utajení informací a o zpracování osobních údajů Adresát / Správce / GEPARD FINANCE a.s. se sídlem Pernerova 659/31a, 186 00 Praha 8 - Karlín IČ: 259

Více

Pravidla soutěže Svěží s věží

Pravidla soutěže Svěží s věží Pravidla soutěže Svěží s věží Pořadatel soutěže: Pořadatelem soutěže je společnost Lactalis CZ, s.r.o., Líbalova 2348/1, PSČ: 149 00, Praha 4 - Chodov, IČ: 27132471, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti simple shop and rent s.r.o. pro internetový obchod www.simplerent.cz ČÁST A: Obecná ustanovení I. Předmět všeobecných obchodních podmínek II. Předmět Smlouvy ČÁST

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 350 Euro každý den!

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 350 Euro každý den! ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj 350 Euro každý den! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhraj 350 Euro každý den! (dále jen soutěž ) v České republice.

Více

Č.J.: 01177/2015 NÁZEV ZAKÁZKY: VINOŘSKÝ ZPRAVODAJ. Předpokládaná hodnota zakázky: max. 1.200.000,- bez DPH

Č.J.: 01177/2015 NÁZEV ZAKÁZKY: VINOŘSKÝ ZPRAVODAJ. Předpokládaná hodnota zakázky: max. 1.200.000,- bez DPH Č.J.: 01177/2015 VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K ŘÍZENÍ O ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU podle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

soutěž ) probíhá na území České republiky v době od 13. 5. do 3. 7. 2013.

soutěž ) probíhá na území České republiky v době od 13. 5. do 3. 7. 2013. Pravidla soutěže a ankety 1. Obecná ustanovení 1. Soutěž O nejzajímavější pokrm z vaší trouby (dále také jen soutěž ) probíhá na území České republiky v době od 13. 5. do 3. 7. 2013. 2. Výběr vítězů v

Více

Obchodní podmínky společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. účinné k datu 1.1.2014 Provozovatel obchodu:střešní nosiče BöHM s.r.o.

Obchodní podmínky společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. účinné k datu 1.1.2014 Provozovatel obchodu:střešní nosiče BöHM s.r.o. Obchodní podmínky společnosti Střešní nosiče BöHM s.r.o. účinné k datu 1.1.2014 Provozovatel obchodu:střešní nosiče BöHM s.r.o. Sídlo společnosti: Praha - Hloubětín, K Hutím 1074/6, PSČ 198 00 IČ: 27609651

Více

Obchodní podmínky internetového obchodu www.iweol.com

Obchodní podmínky internetového obchodu www.iweol.com Obchodní podmínky internetového obchodu www.iweol.com 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Iweol EU s.r.o., se sídlem Kovářská 140/10, Komárov,

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO o z n a m u j e z a h á j e n í VÝTVARNÉ SOUTĚŽE O NÁVRH NA ZTVÁRNĚNÍ SOCHY VĚNOVANÉ BÁSNÍKU, SPISOVATELI A PŘEKLADATELI JANU SKÁCELOVI podle 102 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Soutěž probíhá od 16. 6. 2014 (00:00:00) do 13. 7. 2014 (00:00:00) (dále jen doba konání soutěže ) na www.kuchynelidlu.cz

Soutěž probíhá od 16. 6. 2014 (00:00:00) do 13. 7. 2014 (00:00:00) (dále jen doba konání soutěže ) na www.kuchynelidlu.cz Podmínky účasti v soutěži s názvem Grill & Fun (dále jen podmínky ) 1. Pořadatelem soutěže je: Lidl Česká republika v.o.s. se sídlem: Nárožní 1359/11, 158 00 Praha 5 IČO: 26178541 DIČ: CZ26178541 (dále

Více

Všeobecné podmínky PALETAPOTRAVIN.CZ, S.R.O. 28. října 2015 Autor: Paletapotravin.cz, s.r.o.

Všeobecné podmínky PALETAPOTRAVIN.CZ, S.R.O. 28. října 2015 Autor: Paletapotravin.cz, s.r.o. Všeobecné podmínky PALETAPOTRAVIN.CZ, S.R.O. 28. října 2015 Autor: Paletapotravin.cz, s.r.o. Všeobecné podmínky Paletapotravin.cz, s.r.o. I. ÚVOD Společnost Paletapotravin.cz, s.r.o., se sídlem Plotní

Více

Reklamní akce BB Cream Česká republika

Reklamní akce BB Cream Česká republika Reklamní akce BB Cream Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen pravidla ) reklamní akce BB Cream (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Domov pro seniory Kobylisy, příspěvková organizace Mirovická 19/1027, 182 00 Praha 8, IČ 70872996 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE rozpracování nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina!

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! (dále

Více

(dále jen soutěžní podmínky )

(dále jen soutěžní podmínky ) Servisní soutěž s Auto Palace Spořilov (dále jen soutěžní podmínky ) I. Úvod a) Každý, kdo má zájem se stát soutěžícím v Servisní soutěži s Auto Palace Spořilov, je povinen se důkladně seznámit s následujícími

Více