Období od do

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Období od do"

Transkript

1 Období od do duben 2019 Autor: Ing. Mgr. Vilma Szutová

2 MIKROREGION JINDŘICHOHRADECKO NÁZEV: Mikroregion Jindřichohradecko PRÁVNÍ FORMA: Dobrovolný svazek obcí IČ: SÍDLO: Klášterská 135/II, Jindřichův Hradec BANKOVNÍ SPOJ: Waldviertler Sparkasse von 1842 ČÍSLO ÚČTU: /7940 ZAPSÁNO pod čj.: VV 2744/3407/02-Be (do okresní úřad) 38/DSOJH/2003(od krajský úřad) TELEFON: předseda mikroregionu tajemnice mikroregionu WEVOBÉ STRÁNKY: DATOVÁ SCHRÁNKA: 7u6dm46 SPRÁVNÍ RADA Zdeňka Klesalová Martin Míka od Ing. Stanislav Mrvka Ing. Tomáš Zaňák Hana Hošková do Petr Tóth PŘEDSEDA MIKROREGIONU - Zdeňka Klesalová do starostka@lodherov.cz tel.: PŘEDSEDA MIKROREGIONU Martin Míka od starosta@hospriz.cz tel.: MÍSTOPŘEDSEDA MIKROREGIONU Ing. Stanislav Mrvka mrvka@jh.cz tel.: TAJEMNICE MIKROREGIONU Ing. Mgr. Vilma Szutová szutova@masck.cz tel.:

3 DOZORČÍ RADA David Šašek, DiS. předseda tel: Ing. Zdeněk Kantor tel.: Hana Hošková od tel.: ÚČETNÍ MIKROREGIONU Jana Hořejší tel.:

4 KDO JSME. Mikroregion Jindřichohradecko je dobrovolný svazek obcí, který vznikl na základě zákona č. 128/2002, Sb. o obcích. Byl založen v Jindřichově Hradci na ustavující valné hromadě konané dne , starosty 16 ti obcí za účelem všestranného rozvoje mikroregionu. Původní název mikroregionu byl Mikroregion jindřichohradecko-svazek obcí Jindřichohradecko, který byl dne zkrácen na současný název Mikroregion Jindřichohradecko. Zakládající členové svazku: Město Jindřichův Hradec, Město Nová Včelnice, Obec Jarošov nad Nežárkou, Obec Horní Radouň, Obec Roseč, Obec Deštná, Obec Lodhéřov, Obec Střížovice, Obec Vícemil, Obec Horní Skrýchov, Obec Kostelní Radouň, Obec Okrouhlá Radouň, Obec Rodvínov, Obec Člunek, Obec Hospříz, Obec Bednáreček. Mikroregion Jindřichohradecko v současné době sdružuje celkem 20 obcí, které rozhodují a přispívají k investičnímu a informačnímu růstu regionu. Jsou to tyto obce: 1. Obec Bednáreček 2. Obec Blažejov 3. Obec Bořetín 4. Obec Člunek 5. Město Deštná 6. Obec Horní Skrýchov 7. Obec Hospříz 8. Město Jindřichův Hradec 9. Obec Lodhéřov 10. Obec Nová Olešná 11. Obec Okrouhlá Radouň 12. Obec Pluhův Žďár 13. Obec Popelín 14. Obec Rodvínov 15. Obec Roseč 16. Obec Střížovice 17. Obec Velký Ratmírov 18. Obec Vícemil 19. Obec Vlčetínec 20. Obec Žďár Spolupráce regionu a mikroregionu v oblastech: Financování a jeho zdroje, územní rozvoj, regionální ekonomický rozvoj Informace a komunikace, informační servis, správa veřejných služeb, sociální péče, bytová politika, sociální politika, vzdělání, kultura, sport, cestovní ruch, turistika Pozemní komunikace, zásobování energiemi, vodního hospodářství, zemědělství, průmysl Ochrana krajiny, přírody a historického dědictví kulturních památek, apod. Odpadové hospodářství, ekologie

5 VÝVOJ ČLENSKÉ ZÁKLADY MIKROREGIONU ROK POČET OBCÍ NOVÍ ČLENOVÉ MIKROREGIONU OBCE, KTERÉ VYSTOPILY Z MIKROREGIONU x x Světce, Velký Ratmírov x x x x x x x x x x x x x x x x x Nová Olešná Březina Rosička Popelín Bořetín Blažejov Kamenný Malíkov Nová Včelnice x x Pluhův Žďár Žďár Vlčetínec x x x Jarošov nad Nežárkou Horní Radouň Kostelní Radouň Rosička Světce Kamenný Malíkov x Březina x x

6 KDE PŮSOBÍME.. Mikroregion Jindřichohradecko působí na území 20 obcí v Jihočeském kraji (viz mapa č. 1 Zájmové území mikroregionu). Mikroregion Jindřichohradecko Bednáreček, Blažejov, Bořetín, Člunek, Deštná, Horní Skrýchov, Hospříz, Jindřichův Hradec, Lodhéřov, Nová Olešná, Okrouhlá Radouň, Popelín, Pluhův Žďár, Rodvínov, Roseč, Střížovice, Velký Ratmírov, Vícemil, Vlčetínec, Žďár. Mapa č. 1 Zájmové území mikroregionu

7 PŘEHLED ČINNOSTI MIKROREGIONU V ROCE Jednání orgánů Mikroregionu - jednání Správní rady v Jindřichově Hradci od 13:00 hodin v Jindřichově Hradci od 13:00 hodin v Jindřichově Hradci od 13:00 hodin v Jindřichově Hradci od 13:00 hodin v Jindřichově Hradci od 13:00 hodin v Jindřichově Hradci od 13:00 hodin v Jindřichově Hradci od 13:00 hodin v Jindřichově Hradci od 13:00 hodin v Jindřichově Hradci od 13:30 hodin v Jindřichově Hradci od 13:00 hodin - jednání Valné hromady v Jindřichově Hradci od 14:00 hodin v Jindřichově Hradci od 14:00 hodin v Jindřichově Hradci od 14:00 hodin Řešeny byly především tyto oblasti: 1. Projekt z POV Podpora pospolitosti na venkově společně pobejt a běžný provoz mikroregionu 2. Schválením rozpočtu, závěrečného účtu, Výroční zprávy a Zprávy o výsledku hospodaření. 3. Projekt Místní akční plán vzdělávání MAP Jindřichův Hradec II 4. Informace o čerpání dotací prostřednictvím MAS Komentář k bodu č. 1 Mikroregion Jindřichohradecko schválil na valné hromadě dne , usnesením číslo VH/15/2017/3 zapojit se do projektu z POV pro rok 2018 do akce pod názvem Podpora pospolitosti na venkově společně pobejt a běžný provoz mikroregionu. Předmětem dotace bylo pořízeno 31 ks pivních setů, 40 ks skládacích lavic s opěrkou, získání dotace na účetní služby mikroregionu a na 2 ks seminářů pro obce v mikroregionu. Žádost o dotaci byla podána dne a žádáno bylo o ,- Kč, kdy se počítalo, že celkové náklady budou činit ,00 Kč. Na výše uvedenou akci získal mikroregion dotaci ve výši ,- Kč (konkrétně na pořízení 31 ks pivních setů a 40 ks skládacích laviček s opěrkou bylo získáno ,- Kč, na účetní služby ,- Kč a na 2 ks seminářů pak ,- Kč). Celkové náklady projektu činily ,00 Kč. Do projektu se zapojilo celkem 11 obcí, a to: Jindřichův Hradec, Rodvínov, Deštná, Žďár, Blažejov, Popelín, Bořetín, Střížovice, Velký Ratmírov, Roseč, Vlčetínec. Vyjmenované obce poskytly příspěvek na dofinancování projektu ve výši ,- Kč, z rozpočtu mikroregionu bylo uhrazeno na účetní služby ,- Kč.

8 Mikroregion pořídil celkem 31 ks pivních setů, na které bylo provedeno výběrové řízení a 40 ks skládacích laviček s opěrkou, na které byla provedena poptávkové řízení. Na účetní služby mikroregionu je uzavřena smlouva s Městem Jindřichův Hradec. Pořádání a organizaci 2 ks seminářů mikroregion objednal u MAS Česká Kanada o.p.s., která má zkušenosti a kontakty na přednášející. Byly pořádány tyto semináře: 1. Seminář se konal dne pod názvem GDPR ochrana osobních údajů 2. část lektorem byl Ing. Roman Záboj (13.500,- Kč skutečnost, plán ,- Kč). 2. Seminář se konal dne pod názvem Aktuality v účetnictví a daních, lektorkou byla Ing. Bc. Lenka Zábojová (26.500,- Kč skutečnost, plán ,- Kč). Projekt naplnil očekávání mikroregionu, starostové byli spokojeni hlavně s uskutečněnými semináři. Požadují, aby se semináře organizovaly opět v dalším roce. Rekapitulace projektu: Celkové náklady ,- Kč Získaná dotace ,- Kč Vlastní podíl obcí ,- Kč Vlastní podíl mikroregionu ,- Kč Komentář k bodu č. 2 Rozpočet na rok 2019 byl schválen Valnou hromadou na zasedání dne jako schodkový, kdy schodek bude kryt z financování z minulých let. Valná hromada schválila závěrečný účet za rok 2018, Výroční zprávu mikroregionu za rok 2018 a vzala na vědomí Zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření mikroregionu za rok 2018 na svém zasedání dne Hospodaření mikroregionu za rok 2018 bylo ověřeno přezkumem hospodaření provedeným pracovníky oddělení přezkumu a metodiky hospodaření obcí ekonomického odboru Krajského úřadu Jihočeského kraje viz následující zhodnocení Finanční zpráva, dne Finanční zpráva Dne bylo zahájeno dílčí přezkoumání hospodaření v sídle svazku za rok 2018 a to paní Ing. Hanou Masojídkovou, pracovnicí oddělení přezkumu a metodiky hospodaření obcí ekonomického odboru Krajského úřadu Jihočeského kraje. Toto přezkoumání pokračovalo závěrečným přezkoumáním dne paní Ing. Ladou Chlumeckou. Přezkoumání hospodaření skončilo s následujícím závěrem, citujeme: C. ZÁVĚR I. PLNĚNÍ OPATŘENÍ K ODSTRANĚNÍ NEDOSTATKŮ ZJIŠTĚNÝCH a) při přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí za předchozí roky Nebyly zjištěny chyby a nedostatky. b) při dílčím přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Nebyly zjištěny chyby a nedostatky.

9 II. PŘI PŘEZKOUMÁNÍ HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2018 Nebyly zjištěny chyby a nedostatky. [ 2 a 3 zákona č. 420/2004 Sb.] III. NEBYLA ZJIŠTĚNA RIZIKA DLE $ 2 A $ 3 ZÁKONA Č. 420/2004 SB. Kompletní Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2018 je k dispozici v sídle mikroregionu a na webových stránkách mikroregionu ( Rozpočtové hospodaření mikroregionu za rok 2018 pak zobrazuje hodnotící zpráva za rok 2018 pro vypracování podkladů k návrhu státního závěrečného účtu Mikroregionu Jindřichohradecko za rok 2018, která je přílohou této výroční zprávy. Komentář k bodu č. 3 Projekt Místní akční plán vzdělávání pod názvem MAP Jindřichův Hradec II pro spádové území ORP Jindřichův Hradec byl zahájen a poběží do (42 měsíců). Tento projekt zpracovává a administruje MAS Česká Kanada o.p.s. Na projekt MAP Jindřichův Hradec II, registrační číslo CZ /0.0/0.0/17_047/ , byla získána dotace ve výši ,06 Kč. Je to velice důležitý dokument, na základě, kterého se mohou podpořit projekty obcí (základních a mateřských škol) z evropských peněz. Komentář k bodu č. 4 MAS Česká Kanada o.p.s. realizuje Strategii komunitně vedeného místního rozvoje s názvem Pro lepší život na venkově, která byla schválena Do území bude rozděleno celkem ,- Kč. V rámci realizace strategie MAS vyhlašuje výzvy v operačních programech Program rozvoje venkova (PRV ,- Kč), Operační program zaměstnanost (OPZ ,- Kč) a Integrovaný regionální operační program (IROP ,- Kč). Níže je uveden přehled výzev v jednotlivých operačních programech. Integrovaný regionální operační program (IROP) Integrovaný regionální operační program propojuje priority obcí, měst a regionů a související priority celostátní povahy. Celková podpora projektů IROP v tomto programovém období činí ,- Kč. Komunitně vedený místní rozvoj v rámci tohoto programu bude realizován v těchto opatřeních: - Sociální začleňování a služby (alokace ,- Kč) - Bezpečná doprava (alokace ,- Kč) - Infrastruktura pro vzdělávání a celoživotní učení (alokace ,- Kč) V rámci Integrovaného regionálního operačního programu vyhlásila MAS Česká Kanada dvě výzvy.

10 1. výzva IROP Bezpečná doprava Alokace výzvy (CZV): Datum ukončení příjmu žádostí o podporu: ,- Kč do 12:00 hodin Ve výzvě budou podpořeny projekty zaměřené na bezpečnost dopravy a cyklodopravu (např. rekonstrukce, modernizace a výstavba chodníků podél silnic I., II. a III. třídy a místních komunikací nebo chodníků a stezek odklánějících pěší dopravu od silnic I., II. a III. třídy a místních komunikací; modernizace a výstavba samostatných stezek pro cyklisty nebo stezek pro cyklisty a chodce se společným nebo odděleným provozem s dopravním značením C8a,b, C9a,b, nebo C10a,b, sloužících k dopravě do zaměstnání, škol a za službami; rekonstrukce, modernizace a výstavba jízdních pruhů pro cyklisty nebo společných pásů pro cyklisty a chodce v přidruženém prostoru silnic a místních komunikací) 2. výzva IROP Infrastruktura pro vzdělávání Alokace výzvy (CZV): Datum ukončení příjmu žádostí o podporu: ,- Kč do 12:00 hodin Aktivita Infrastruktura pro předškolní vzdělávání je zaměřena na stavby, stavební úpravy a pořízení vybavení za účelem zajištění dostatečné kapacity kvalitních a cenově dostupných zařízení péče o děti do 3 let, dětských skupin a mateřských škol v území, kde je prokazatelný nedostatek těchto kapacit. Aktivita Infrastruktura ZŠ, Infrastruktura SŠ a VOŠ je zaměřena např. na stavby, stavební úpravy a pořízení vybavení odborných učeben za účelem zvýšení kvality vzdělávání ve vazbě na budoucí uplatnění na trhu práce v klíčových kompetencích (komunikace v cizích jazycích, práce s digitálními technologiemi, přírodní vědy, technické a řemeslné obory). Musí být zajištěn bezbariérový přístup. Aktivita Infrastruktura pro zájmové, neformální a celoživotní vzdělávání podpoří projekty zaměřené na stavební úpravy a pořízení odborných učeben za účelem zvýšení kvality vzdělávání ve vazbě na budoucí uplatnění na trhu práce v klíčových kompetencích (komunikace v cizích jazycích, práce s digitálními technologiemi, přírodní vědy, technické a řemeslné obory). Přesné znění výzev a podmínky najdete na v záložce Výzvy MAS - IROP. Své projektové záměry také můžete konzultovat s kanceláří MAS Česká Kanada. Operační program zaměstnanost (OPZ) Operační program Zaměstnanost vymezuje hlavní priority pro podporu zaměstnanosti, sociálního začleňování a efektivní veřejné správy. Je zaměřen na základní věcné prioritní osy, které pokrývají problematiku podpory zaměstnanosti, rovných příležitostí žen a mužů, adaptability zaměstnanců a zaměstnavatelů, dalšího vzdělávání, sociálního začleňování a boje s chudobou, zefektivnění veřejné správy a veřejných služeb a podpory mezinárodní spolupráce a sociálních inovací v oblasti zaměstnanosti, sociálního začleňování a veřejné správy. Jsou podporovány pouze intervence nehmotného charakteru. V Operačním programu Zaměstnanost budou v tomto programovém období podpořeny projekty v celkové výši dotace ,- Kč. Od schválení Strategie CLLD byly vyhlášeny tyto výzvy: 1. výzva byla vyhlášena , příjem žádostí probíhal od do a celková alokace na výzvu byla ,- Kč. V rámci této výzvy bylo vytvořeno 7 pracovních míst pro osoby z cílových skupin.

11 2. výzva byla vyhlášena , příjem žádostí probíhal od do a celková finanční alokace činila Kč. Projekty z této výzvy jsou zaměřeny na aktivity v oblasti sociální podpory. 3. výzva byla vyhlášena , příjem žádostí probíhal od do a celková finanční alokace činila Kč. Projekt jediného žadatele ve výzvě spočívá v pořádání příměstských táborů. 4. výzva byla vyhlášena , příjem žádostí probíhal od do a celková finanční alokace činila Kč. V rámci této výzvy byla vytvořena 4 pracovní místa pro osoby z cílových skupin. 5. výzva byla vyhlášena , příjem žádostí probíhal od do a celková finanční alokace činila Kč. Projekt jediného žadatele v této výzvě je zaměřen na pořádání příměstských táborů. 6. výzva byla vyhlášena , příjem žádostí probíhal od do a celková finanční alokace činila ,50,- Kč. Výzva byla zrušena. 7. výzva byla vyhlášena , Příjem žádostí probíhá od do a celková finanční alokace činí ,50,- Kč. Výzva je zaměřena na projekty pro podporu zaměstnanosti. Pořadové číslo Žadatel Název projektu Celkové náklady projektu Výše schválené dotace 1. Výzva OPZ Zaměstnanost I. 1. Obec Hospříz Zřízení pracovního místa , ,- 2. Svět Fantazie, z.ú. Zřízení pracovních míst , ,- 3. RESIDENT 2000 o.p.s. Nová pracovní místa pro osoby z cílových skupin v zázemí společnosti RESIDENT 2000 o.p.s , ,- 1. Společnost Podané ruce o.p.s., Brno střed, Štýřice, Vídeňská 225/3 2. Výzva OPZ Sociální služby a začleňování Malá farma: Pracovní a motivační program v Terapeutické komunitě v Podcestném Mlýně , ,- 2. RESIDENT 2000 o.p.s. Terénní odlehčovací služba RESIDENT , ,- 3. Svět Fantazie, z.ú. Sociální začleňování - práce je radost , ,- 3. Výzva OPZ Prorodinná opatření I. 1. Svět Fantazie, z.ú. Prázdniny s Fantazií , ,- 1. Dům dětí a mládeže Jindřichův Hradec 4. Výzva OPZ Zaměstnanost II. Řešení nezaměstnanosti v Domě dětí a mládeže v Jindřichově Hradci , ,- 2. Svět Fantazie, z.ú. Správce areálu Houbového parku a Muzea fosilií , ,- 1. Jazyková škola Zachová s.r.o. 5. Výzva OPZ Prorodinná opatření II. Tak trochu jiné prázdniny , ,12 6. Výzva OPZ Zaměstnanost III. - zrušena 7. Výzva OPZ Zaměstnanost IV. - vyhlášená

12 Program rozvoje venkova (PRV) Program rozvoje venkova je primárně zaměřen na obnovu, zachování a zlepšení přírodních ekosystémů závislých na zemědělské produkci prostřednictvím zejména agroenvironmentálních opatření. Finanční prostředky jsou vyčleněny také na investiční opatření, která povedou ke zvýšení konkurenceschopnosti zemědělství, na inovace zemědělských a potravinářských podniků, na podporu vstupu mladých osob do zemědělství. PRV podporuje diverzifikaci ve venkovském prostředí s cílem vytvářet nová pracovní místa a v důsledku tak zvyšovat hospodářský rozvoj a životní úroveň. V PRV budou podpořeny projekty příspěvkem Unie ve výši ,- Kč. Na základě této alokace musí být na území MAS Česká Kanada o.p.s. vytvořeno 9 nových pracovních míst. Od schválení Strategie CLLD dne byly vyhlášeny tyto výzvy: 1. výzva PRV byla vyhlášena , příjem žádostí probíhal od do a celková finanční alokace činila Kč. V rámci této výzvy bylo podpořeno 9 žadatelů a vytvořena 3 nová pracovní místa. 2. výzva PRV byla zrušena z důvodu doplnění celkové alokace za každou Fichi. 3. výzva PRV výzva byla vyhlášena , příjem žádostí probíhal od do a celková alokace činila Kč. V rámci této výzvy bylo podpořeno 26 žadatelů a vytvořena 3 nová pracovní místa. Po skončení věcného hodnocení odstoupili tito žadatelé: Mgr. Vilma Szutová, JS-AGRO s.r.o., LAM leštění s.r.o., Penzion U Zámku Pluhův Žďár. 4. výzva PRV byla zrušena z důvodu přidání dalších Fichí. 5. výzva PRV byla vyhlášena , příjem žádostí probíhal od do a celková finanční alokace činila Kč. V této výzvě bylo podpořeno 24 žadatelů ve 3 Fichích a vytvořena 3 nová pracovní místa. Přijaté žádosti o dotaci v PRV Pořadové číslo Žadatel Název projektu Výzva č. 1 PRV Celkové náklady projektu Výše schválené dotace Fiche 1 Investice do zemědělských podniků 1. STAGRA, s.r.o Pořízení kolového traktoru , ,- 2. JS AGRO s.r.o. Investice do zemědělského podniku JS- AGRO s.r.o , ,- 3. Zemědělské družstvo Kunžak Pořízení shrnovače píce , ,- 4. Jiří Lojka Nákup přepravníku na balíky , ,- 5. Libor Kořínek Technika pro sklizeň píce , ,- 6. Petr Bláha Rozmetadlo umělých hnojiv , ,- 7. CIZ-AGRO, a.s. Nákup zemědělské techniky , ,- Fiche 5 Podpora nezemědělského podnikání 1. MVDr. Kateřina Peterová Zkvalitnění a rozšíření veterinárních služeb , ,-

13 2. CIZ-AGRO, a.s. Nákup techniky pro nezemědělskou činnost , ,- Výzva č. 3 PRV Fiche 1 Investice do zemědělských podniků 1. Daniel Grünn Přední zvedací zařízení na traktor MF , ,- 2. Martin Hrbek Modernizace zemědělského podniku , ,- 3. Libor Kořínek Technika pro sklizeň pícnin II , ,- 4. Ondřej Plucar Pořízení shrnovače píce , ,- 5. Jaromír Budín Pořízení obloukové haly , ,- 6. Farma Domašín s.r.o. Zemědělská přeprava pro farmu , ,- 7. Farma AGRODOS s.r.o. Nákup traktorového návěsu , ,- 8. STAGRA, spol. s r.o. Zemědělská technika , ,- 9. CIZ-AGRO, a.s. Modernizace zemědělského podniku CIZ- AGRO, a.s , ,- 10. Jan Dvořák Pořízení zemědělské techniky pro ŽV , ,- 11. BIOKOM CZ s.r.o. Rozmetadlo kompostu , ,- 12. Miloš Stejskal Pořízení strojů pro rostlinnou výrobu , ,- 13. Petr Bláha Nákup zemědělské techniky , ,- 14. Jiří Lojka Nákup traktoru , ,- Fiche 5 Podpora nezemědělského podnikání 1. ProNanoTech s.r.o. Modernizace provozovny , ,- 2. LAM leštění s.r.o. Pořízení nové technologie pro laserové navařování a vybavení nového pracoviště , ,- 3. Jan Dvořák Pořízení vybavení pneuservisu Dvořák , ,- 4. Jan Čoudek Dovybavení truhlářské dílny Jan Čoudek Hospříz , ,- 5. Vladimír Zabloudil Modernizace autoservisu Zabloudil , ,- 6. Přírodní park Česká Kanada Pořízení vozu pro činnost související s úpravou krajiny , ,- 7. ANAKENA s.r.o. Nákup stroje pro údržbu zeleně , ,- 8. VÁCHA-E.R.T. s.r.o. Lakovna truhlářské dílny , ,- 9. Miloš Dvořák Ubytování v soukromí Dvořák , ,- Výzva č. 5 PRV

14 Fiche 2 Zpracování a uvádění na trh zemědělských produktů 1. Zdeňka Koutná Zpracování mléka z malého domácího chovu , ,- 2. Libor Kořínek Vybavení minimlékárny , ,- Fiche 5 Podpora nezemědělského podnikání 1. Zdeněk Misař Pořízení servisní dodávky Zdeněk Misař , ,- 2. LAM leštění s.r.o. Pořízení nové technologie pro laserové navařování a vybavení nového pracoviště , ,- 3. Jana Brosch Havlínová Vybavení šicí dílny , ,- 4. Vladimíra Linhartová Pořízení IT techniky , ,- 5. Střechy Svoboda a syn s.r.o. Pořízení vybavení pro zaměstnance do kanceláří (IT technika) , ,- 6. Jan Koukol Pořízení nářadí pro tesařské práce , ,- 7. MVDr. Kateřina Pejčochová Zkvalitnění veterinární péče 2 zvýšení mobility , ,- 8. MIKADOS s.r.o. Modernizace provozovny Hospody pod Kostelem , ,- 9. KOSTKA JH s.r.o. Pořízení vozu pro zásobování staveb , ,- 10. CYKLOPENZION KASPER s.r.o. Pořízení dodávkového vozu pro provoz cyklopenzionu , ,- 11. Ing. Zdeňka Koutná 12. Jan Navara Rozšíření nabídky rekreačních služeb na Dačicku o jízdy kočárem Pořízení příslušenství pro Jan Navara Zemní práce , , , ,- 13. Mgr. Vilma Szutová Pořízení quiltovacího stroje , ,- 14. Jan Dvořák Pořízení vybavení servisu Dvořák , ,- 15. CNC KOVO s.r.o. Investice do nového CNC soustruhu , ,- 16. AGRO-LA, spol. s r. o. Modernizace zemědělské laboratoře , ,- 17. Veverčí dvůr s.r.o. Stavební úpravy objektu na Penzion , ,- 18. VSP-KOVO s.r.o. Fiche 6 Spolupráce v lesnictví Rozvoj podnikatelských aktivit společnosti VSP-KOVO s.r.o , ,- 1. Jiří Lojka Nákup lesní techniky , ,- 2. Pila Benda s.r.o. Pořízení technického vybavení Pila Benda , ,-

15 HOSPODAŘENÍ MIKROREGIONU

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31 Poděkování Děkujeme všem, kteří s Mikroregionem Jindřichohradecko pomáhají rozvíjet náš region. Dík patří všem aktivním spolupracovníkům v mikroregionu starostkám a starostům, správní radě, dozorčí radě; MAS Česká Kanada o.p.s.; Jihočeskému kraji a pracovníkům Krajskému úřadu v Českých Budějovicích.

Období od do

Období od do Období od 1. 1. 2017 do 31. 12. 2017 29. května 2018 Autor: Ing. Mgr. Vilma Szutová MIKROREGION JINDŘICHOHRADECKO NÁZEV: Mikroregion Jindřichohradecko PRÁVNÍ FORMA: Dobrovolný svazek obcí IČ: 709 74 250

Více

Období od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2014

Období od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2014 Období od 1. 1. 2014 do 31. 12. 2014 16. března 2015 Autor: Ing. Mgr. Vilma Szutová MIKROREGION JINDŘICHOHRADECKO SVAZEK OBCÍ JINDŘICHOHRADECKO NÁZEV: Mikroregion Jindřichohradecko-svazek obcí Jindřichohradecko

Více

Období od do

Období od do Období od 1. 1. 2015 do 31. 12. 2015 10. června 2016 Autor: Ing. Mgr. Vilma Szutová MIKROREGION JINDŘICHOHRADECKO NÁZEV: Mikroregion Jindřichohradecko PRÁVNÍ FORMA: Dobrovolný svazek obcí IČ: 709 74 250

Více

Období od do

Období od do Období od 1. 1. 2016 do 31. 12. 2016 10. března 2017 Autor: Ing. Mgr. Vilma Szutová MIKROREGION JINDŘICHOHRADECKO NÁZEV: Mikroregion Jindřichohradecko PRÁVNÍ FORMA: Dobrovolný svazek obcí IČ: 709 74 250

Více

PROGRAMOVÝ VÝBOR MAS BOHUMÍNSKO

PROGRAMOVÝ VÝBOR MAS BOHUMÍNSKO PROGRAMOVÝ VÝBOR MAS BOHUMÍNSKO Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území MAS Bohumínsko (SCLLD) 2014-2020 18.4.2016 Projekt Komunitní rozvoj venkova na území MAS Bohumínsko, z.s. je financován

Více

MAS ČESKÁ KANADA IROP BEZPEČNÁ DOPRAVA

MAS ČESKÁ KANADA IROP BEZPEČNÁ DOPRAVA MAS Česká Kanada o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Česká Kanada na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

MAS ČESKÁ KANADA IROP BEZPEČNÁ DOPRAVA II

MAS ČESKÁ KANADA IROP BEZPEČNÁ DOPRAVA II MAS Česká Kanada o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Česká Kanada na období 2014 2020 vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

MAS Česká Kanada IROP Infrastruktura pro vzdělávání

MAS Česká Kanada IROP Infrastruktura pro vzdělávání MAS Česká Kanada o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Česká Kanada na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje regionu Společná CIDLINA PROGRAMOVÝ RÁMEC IROP. Verze č. 2 (03/2018)

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje regionu Společná CIDLINA PROGRAMOVÝ RÁMEC IROP. Verze č. 2 (03/2018) 2015 I n á š k r a j j e k r a j p o h o d y Strategie komunitně vedeného místního rozvoje regionu Společná CIDLINA 2014 2022 PROGRAMOVÝ RÁMEC IROP Verze č. 2 (03/2018) Obsah 1. Programový rámec IROP...

Více

Souhrnný přehled žádostí o dotaci v operaci Podpora provádění operací v rámci komunitně vedeného místního rozvoje.

Souhrnný přehled žádostí o dotaci v operaci Podpora provádění operací v rámci komunitně vedeného místního rozvoje. Schválené žádosti o dotaci v rámci operace 19.2.1 Podpora provádění operací v rámci komunitně vedeného místního rozvoje, které byly zaregistrovány v roce 2018 Průběžné schvalování stav k 1. srpnu 2018

Více

Integrovaný regionální operační program IROP

Integrovaný regionální operační program IROP Realizace SCLLD MAS Podještědí Integrovaný regionální operační program IROP Úvodní prezentace VH MAS Podještědí 30. 11. 2017 Manažer IROP: Ing. Filip Šafařík Programový rámec IROP 2014-2023 Celková alokace

Více

PŘEHLED DOTAČNÍCH MOŽNOSTÍ

PŘEHLED DOTAČNÍCH MOŽNOSTÍ PŘEHLED DOTAČNÍCH MOŽNOSTÍ DUBEN 2017 Věstník MAS Český sever MAS Český sever, z. s. Národní 486, 407 47 Varnsdorf info@masceskysever.cz Máte zájem o některou z níže uvedených dotací? Případně jste zde

Více

Programový rámec IROP

Programový rámec IROP Programový rámec IROP Program: Integrovaný regionální operační program Prioritní osa: Komunitně vedený místní rozvoj Investiční priorita: Provádění investic v rámci komunitně vedených strategií místního

Více

Ing. Karel Macků DOZORČÍ RADA Ing. Jiří Přibil, Ph.D. ŘEDITEL

Ing. Karel Macků DOZORČÍ RADA Ing. Jiří Přibil, Ph.D. ŘEDITEL MAS ČESKÁ KANADA o.p.s. SPRÁVNÍ RADA sektor jméno, příjmení organizace adresa telefon e-mail VS Ing. Karel Macků Mikroregion Dačicko Krajířova 27/I, 380 13 Dačice 602 168 795 starosta@dacice.cz VS Zdeňka

Více

Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Jindřichův Hradec

Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Jindřichův Hradec Akční plán rozvoje území správního obvodu obce s rozšířenou působností Jindřichův Dokument je zpracován pro období 2016-2017 Tento výstup byl financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu

Více

MAS Mohelnicko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Mohelnicko na období

MAS Mohelnicko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Mohelnicko na období MAS Mohelnicko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Mohelnicko na období 2014 2020 vyhlašuje 4. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

Zápis ze zasedání valné hromady MAS Uničovsko, o.p.s. konané dne

Zápis ze zasedání valné hromady MAS Uničovsko, o.p.s. konané dne Zápis ze zasedání valné hromady MAS Uničovsko, o.p.s. konané dne 19.04. 2018 Jednání valné hromady organizační složky MAS Uničovsko, konané 19.4.2018 od 9.00 hod v Medlově, se zúčastnili tito členové-

Více

INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Komunitně vedený místní rozvoj (CLLD)

INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Komunitně vedený místní rozvoj (CLLD) INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Komunitně vedený místní rozvoj (CLLD) PROGRAMOVÝ RÁMEC FIN. ALOKACE: cca 42 500 000 Kč Fiche 1 BEZPEČNOST DOPRAVY A CYKLODOPRAVA Bezbariérový přístup zastávek Zvuková

Více

2. VÝZVA MAS SVATOJIŘSKÝ LES IROP DOPRAVA

2. VÝZVA MAS SVATOJIŘSKÝ LES IROP DOPRAVA Místní akční skupina SVATOJIŘSKÝ LES, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území Místní akční skupiny SVATOJIŘSKÝ LES, z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k

Více

MAS Znojemské vinařství, z.s. IROP Rozvíjet dopravu

MAS Znojemské vinařství, z.s. IROP Rozvíjet dopravu MAS Znojemské vinařství, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Znojemské vinařství, z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu

Více

MAS Rakovnicko jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje "SCLLD pro území MAS Rakovicko na období "

MAS Rakovnicko jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Rakovicko na období MAS Rakovnicko jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje "SCLLD pro území MAS Rakovicko na období 2014-2020" vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

Realizace CLLD v roce 2018 na území Místní akční skupiny Hlučínsko z.s. Přehled vyhlášených výzev a jejich aktuální stav

Realizace CLLD v roce 2018 na území Místní akční skupiny Hlučínsko z.s. Přehled vyhlášených výzev a jejich aktuální stav Realizace CLLD v roce 2018 na území Místní akční skupiny Hlučínsko z.s. Přehled vyhlášených výzev a jejich aktuální stav V Sudicích dne 20. listopadu 2018 Přehled výzev a MAS Hlučínsko z.s. vyhlášených

Více

MAS Moravský kras z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Moravský kras z.s. na období

MAS Moravský kras z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Moravský kras z.s. na období MAS Moravský kras z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Moravský kras z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Chrudimsko jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Chrudimsko na období 2014 2020 vyhlašuje 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

4. výzva Místní akční skupina Brána Brněnska, z.s. IROP Cyklo/dopravní infrastruktura

4. výzva Místní akční skupina Brána Brněnska, z.s. IROP Cyklo/dopravní infrastruktura Místní akční skupina Brána Brněnska, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území Místní akční skupiny Brána Brněnska, z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 4. výzvu k předkládání

Více

s názvem MAS Společná CIDLINA IROP Bezpečně do škol a zaměstnání II." VAZBA NA VÝZVU ŘO IROP Č. 53 Udržitelná doprava - Integrované projekty CLLD

s názvem MAS Společná CIDLINA IROP Bezpečně do škol a zaměstnání II. VAZBA NA VÝZVU ŘO IROP Č. 53 Udržitelná doprava - Integrované projekty CLLD MAS Společná CIDLINA, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje regionu Společná CIDLINA 2014-2020 vyhlašuje 6. výzvu k předkládání žádostí

Více

MAS Vltava IROP Podpora šetrných forem dopravy a zvyšování bezpečnosti II.

MAS Vltava IROP Podpora šetrných forem dopravy a zvyšování bezpečnosti II. MAS Vltava jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Vltava na období 2014 2020 vyhlašuje 3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního

Více

vyhlašuje 8. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

vyhlašuje 8. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Region HANÁ, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Region HANÁ na období 2014 2020 vyhlašuje 8. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

vyhlašuje 12. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

vyhlašuje 12. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Region HANÁ, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Region HANÁ na období 2014 2020 vyhlašuje 12. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

PROGRAMOVÝ RÁMEC IROP

PROGRAMOVÝ RÁMEC IROP PROGRAMOVÝ RÁMEC IROP A1 ZVÝŠENÍ BEZPEČNOSTI DOPRAVY Projekty budou zaměřeny na zvyšování bezpečnosti železniční, silniční, cyklistické a pěší dopravy v území MAS: Rekonstrukce, modernizace a výstavba

Více

MAS Dolnobřežansko IROP Vzdělávání a poznání

MAS Dolnobřežansko IROP Vzdělávání a poznání MAS Dolnobřežansko, o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Dolnobřežansko, o.p.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 03. výzvu k předkládání žádostí o podporu

Více

Operační programy na revitalizace brownfields období 2014 2020. ARR Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. Ing. Jana Davidová

Operační programy na revitalizace brownfields období 2014 2020. ARR Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. Ing. Jana Davidová Operační programy na revitalizace brownfields období 2014 2020 ARR Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. Ing. Jana Davidová Operační programy Program rozvoje venkova (PRV) Operační program životní

Více

Programové období Na co bude možné žádat?

Programové období Na co bude možné žádat? Programové období 2014-2020+ Na co bude možné žádat? Na co bude možné žádat příštím programovém období? Operační programy, přes které bude možné žádat dotace přes MAS v programovém období 2014 2020: IROP

Více

MAS POHODA IROP Cyklodoprava I

MAS POHODA IROP Cyklodoprava I Místní akční skupina POHODA venkova, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území Místní akční skupiny POHODA venkova na období

Více

MAS Krušné hory IROP Kvalitní vzdělávací struktura a vzdělávání III

MAS Krušné hory IROP Kvalitní vzdělávací struktura a vzdělávání III MAS Krušné hory jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Krušné hory na období 2014 2020 vyhlašuje 13. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Královská stezka jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Královská stezka na období 2014 2020 vyhlašuje 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Lužnice, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Lužnice na období 2014 2020 vyhlašuje 3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

MAS 21 VZDĚLÁVÁNÍ I.

MAS 21 VZDĚLÁVÁNÍ I. MAS 21 jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS 21 na období 2014 2020 vyhlašuje 5. Výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

Více

SERVISO, o. p. s. Komenského náměstí Třebívlice IČ: DIČ: CZ tel.:

SERVISO, o. p. s. Komenského náměstí Třebívlice IČ: DIČ: CZ tel.: Zápis z jednání rozhodovacího orgánu (Rozhodovací komise) organizační složky MAS SERVISO obecně prospěšné společnosti SERVISO, o. p. s. se sídlem Komenského náměstí 17,,, zapsané v rejstříku obecně prospěšných

Více

12. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

12. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Královédvorsko, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Královédvorsko na období 2014 2020 vyhlašuje 12. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

Seminář pro žadatele k Výzvě PR IROP Budování kapacit a kvality zařízení pro celoživotní učení. 7. srpna 2017, Sloup

Seminář pro žadatele k Výzvě PR IROP Budování kapacit a kvality zařízení pro celoživotní učení. 7. srpna 2017, Sloup Seminář pro žadatele k Výzvě PR IROP Budování kapacit a kvality zařízení pro celoživotní učení 7. srpna 2017, Sloup Vyhlášená výzva Výzva je dostupná na webových stránkách http://www.mas moravsky kras.cz/strategie

Více

MAS Hlučínsko Přehled operačních programů v CLLD Dobroslavice,

MAS Hlučínsko Přehled operačních programů v CLLD Dobroslavice, MAS Hlučínsko Přehled operačních programů v CLLD Dobroslavice, 7.12.2016 Integrovaný operační program IROP-1 Bezpečná doprava Nově vybudovaná cyklostezka mezi obcí a městem sloužící k dopravě do zaměstnání,

Více

ROZHODNUTÍ PROGRAMOVÉHO VÝBORU MAS ZUBŘÍ ZEMĚ (dále jen Výboru )

ROZHODNUTÍ PROGRAMOVÉHO VÝBORU MAS ZUBŘÍ ZEMĚ (dále jen Výboru ) ROZHODNUTÍ PROGRAMOVÉHO VÝBORU MAS ZUBŘÍ ZEMĚ (dále jen Výboru ) I. Identifikace výzvy Název MAS: Zubří země, o.p.s. SCLLD: Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Zubří země pro období 2014-2020

Více

vyhlašuje 10. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

vyhlašuje 10. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Železnohorský region, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Železnohorský region, z. s. na období 2014 2020 vyhlašuje 10. výzvu k předkládání žádostí

Více

Rozvíjení kvality infrastruktury pro vzdělávání a zefektivnění její dostupnosti II.

Rozvíjení kvality infrastruktury pro vzdělávání a zefektivnění její dostupnosti II. MAS Český les, z. s., jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Český les na období 2014 2020 vyhlašuje 10. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Znojemské vinařství, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Znojemské vinařství, z.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu

Více

Informační bulletin o situaci na trhu práce v okrese Jindřichův Hradec. leden 2018

Informační bulletin o situaci na trhu práce v okrese Jindřichův Hradec. leden 2018 nezaměstnaných v % Krajská pobočka v Českých Budějovicích Kontaktní pracoviště Jindřichův Hradec Janderova 147/II, 377 01 Jindřichův Hradec IČ: 724 96 991 tel.: 950 124 111, fax: 950 124 302, DS: ziwzpmv

Více

Harmonogram výzev

Harmonogram výzev Harmonogram výzev 2017-2018 Vyhlášení výzvy: srpen 2017 Vyhlášené fiche: 1. Výzva PRV Vyhlášeno 5 Fichí 2. Zemědělské podnikání - podpora investic v rostlinné a živočišné výrobě 3. Zemědělské podnikání

Více

MAS Mezi Úpou a Metují, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje na období oznamuje vyhlášení 2.

MAS Mezi Úpou a Metují, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje na období oznamuje vyhlášení 2. MAS Mezi Úpou a Metují, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje na období 2014-2020 oznamuje vyhlášení 2. výzvy s názvem Výzva MAS Mezi Úpou a Metují IROP Infrastruktura ve vzdělávání

Více

4. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

4. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Společnost pro rozvoj Humpolecka jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Společnost pro rozvoj Humpolecka na období 2014 2020 vyhlašuje 4. výzvu k předkládání

Více

MAS POHODA IROP Infrastruktura středních škol a vyšších odborných škol I

MAS POHODA IROP Infrastruktura středních škol a vyšších odborných škol I Místní akční skupina POHODA venkova, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území Místní akční skupiny POHODA venkova na období

Více

3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Společnost pro rozvoj Humpolecka, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS Společnost pro rozvoj Humpolecka vyhlašuje.

Více

Informační bulletin o situaci na trhu práce v okrese Jindřichův Hradec. únor 2018

Informační bulletin o situaci na trhu práce v okrese Jindřichův Hradec. únor 2018 nezaměstnaných v % Krajská pobočka v Českých Budějovicích Kontaktní pracoviště Jindřichův Hradec Janderova 147/II, 377 01 Jindřichův Hradec IČ: 724 96 991 tel.: 950 124 111, fax: 950 124 302, DS: ziwzpmv

Více

MAS Horní Pomoraví IROP Doprava II.

MAS Horní Pomoraví IROP Doprava II. MAS Horní Pomoraví jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Horní Pomoraví na období 2014 2020 vyhlašuje 14. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

MAS Labské skály z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Labské skály z.s. na období

MAS Labské skály z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Labské skály z.s. na období MAS Labské skály z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Labské skály z.s. na období 2014 2020 oznamuje změn v 9. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

MAS ORLICKO, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného rozvoje území MAS ORLICKO

MAS ORLICKO, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného rozvoje území MAS ORLICKO MAS ORLICKO, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného rozvoje území MAS ORLICKO vyhlašuje 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Region HANÁ, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Region HANÁ na období 2014 2020 vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

Informační bulletin o situaci na trhu práce v okrese Jindřichův Hradec. prosinec 2017

Informační bulletin o situaci na trhu práce v okrese Jindřichův Hradec. prosinec 2017 Krajská pobočka v Českých Budějovicích Kontaktní pracoviště Jindřichův Hradec Janderova 147/II, 377 01 Jindřichův Hradec IČ: 724 96 991 tel.: 950 124 111, fax: 950 124 302, DS: ziwzpmv e-mail: posta@jh.mpsv.cz

Více

Integrované nástroje. Integrovaný plán rozvoje území - IPRÚ

Integrované nástroje. Integrovaný plán rozvoje území - IPRÚ Integrované nástroje Integrovaný plán rozvoje území - IPRÚ Ing. Pavla Bártíková 22. 5. 2017, České Budějovice Integrované nástroje Integrované územní investice (ITI) Praha, Brno, Plzeň, Ostrava, Hradecko-pardubické

Více

Program rozvoje venkova operace

Program rozvoje venkova operace FINAČNÍ PLÁN Orientační alokace finančních prostředků pro jednotlivé programové rámce Název programu Program rozvoje venkova operace 19.2.1 Orientační alokace v Kč 28 017 265,00 Kč Program rozvoje venkova

Více

5. výzva IROP Bezpečná doprava II. MAS Česká Kanada o.p.s.

5. výzva IROP Bezpečná doprava II. MAS Česká Kanada o.p.s. 5. výzva IROP Bezpečná doprava II MAS Česká Kanada o.p.s. Program semináře Úvod Návaznost na výzvu IROP č. 53 5. výzva IROP II Bezpečná doprava základní informace Zaměření výzvy na jednotlivé aktivity

Více

4.1 Posílení komunitně vedeného místního rozvoje za účelem zvýšení kvality života ve venkovských oblastech a aktivizace místního potenciálu

4.1 Posílení komunitně vedeného místního rozvoje za účelem zvýšení kvality života ve venkovských oblastech a aktivizace místního potenciálu MAS Bojkovska, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Bojkovska na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

změnu v 15. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

změnu v 15. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Horní Pomoraví jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Horní Pomoraví na období 2014 2020 oznamuje změnu v 15. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

oznamuje změnu v 5. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

oznamuje změnu v 5. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS 21 jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS 21 na období 2014 2020 oznamuje změnu v 5. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního

Více

MAS MOST Vysočiny jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS MOST Vysočiny na období

MAS MOST Vysočiny jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS MOST Vysočiny na období MAS MOST Vysočiny jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS MOST Vysočiny na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Lužnice jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Lužnice na období 2014 2020 vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního

Více

Termíny. Operační program. Specifický cíl IROP. Číslo výzvy ŘO IROP

Termíny. Operační program. Specifický cíl IROP. Číslo výzvy ŘO IROP Místní akční skupina Rožnovsko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje (SCLLD) Místní akční skupiny Rožnovsko, z.s. na období 2014-2020

Více

Informační bulletin o situaci na trhu práce v okrese Jindřichův Hradec. červenec 2016

Informační bulletin o situaci na trhu práce v okrese Jindřichův Hradec. červenec 2016 nezaměstnaných v % Krajská pobočka v Českých Budějovicích Kontaktní pracoviště Jindřichův Hradec Janderova 147/II, 377 01 Jindřichův Hradec IČ: 724 96 991 tel.: 950 124 111, fax: 950 124 302, DS: ziwzpmv

Více

MAS Mohelnicko, z.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Mohelnicko na období

MAS Mohelnicko, z.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Mohelnicko na období MAS Mohelnicko, z.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Mohelnicko na období 2014-2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

MAS Brána do Českého ráje IROP Bezpečná doprava

MAS Brána do Českého ráje IROP Bezpečná doprava MAS Brána do Českého ráje z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Brána do Českého ráje na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu

Více

11. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

11. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS 21 jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS 21 na období 2014 2020 vyhlašuje 11. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního

Více

1. výzva MAS Krajina srdce-irop-modernizace VYBAVENÍ A REKONSTRUKCE ŠKOL

1. výzva MAS Krajina srdce-irop-modernizace VYBAVENÍ A REKONSTRUKCE ŠKOL MAS Krajina srdce jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Krajina srdce na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

7. výzvu k předkládání žádostí o podporu

7. výzvu k předkládání žádostí o podporu MAS - Střední Polabí jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS - Střední Polabí na období 2014 2020 vyhlašuje 7. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Staroměstsko, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Staroměstsko na období 2014 2020 vyhlašuje 3. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

vyhlašuje 10. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

vyhlašuje 10. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Vincenze Priessnitze pro Jesenicko, o.p.s jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území MAS Vincenze Priessnitze pro Jesenicko 2014

Více

Výzva MAS Sokolovsko. MAS Sokolovsko IROP Zvýšení kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání a celoživotní učení

Výzva MAS Sokolovsko. MAS Sokolovsko IROP Zvýšení kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání a celoživotní učení Výzva MAS Sokolovsko MAS Sokolovsko IROP Zvýšení kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání a celoživotní učení 1 MAS Sokolovsko o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky. oznamuje změnu v 18. výzvě k předkládání žádostí o podporu. Integrovaný regionální operační program

Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky. oznamuje změnu v 18. výzvě k předkládání žádostí o podporu. Integrovaný regionální operační program Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky oznamuje změnu v 18. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu PODPORA BEZPEČNOSTI DOPRAVY A CYKLODOPRAVY Přehled

Více

MAS Lužnice, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Lužnice na období

MAS Lužnice, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Lužnice na období MAS Lužnice, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Lužnice na období 2014 2020 oznamuje změny v 3. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky

Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky oznamuje změny v 68. výzvě k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu ZVYŠOVÁNÍ KVALITY A DOSTUPNOSTI INFRASTRUKTURY

Více

MAS ORLICKO, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Integrovaná strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS ORLICKO

MAS ORLICKO, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Integrovaná strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS ORLICKO MAS ORLICKO, z.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Integrovaná strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS ORLICKO vyhlašuje 12. výzvu k předkládání žádostí o podporu z

Více

Informační bulletin o situaci na trhu práce v okrese Jindřichův Hradec. únor 2016

Informační bulletin o situaci na trhu práce v okrese Jindřichův Hradec. únor 2016 nezaměstnaných v % Krajská pobočka v Českých Budějovicích Kontaktní pracoviště Jindřichův Hradec Janderova 147/II, 377 01 Jindřichův Hradec IČ: 724 96 991 tel.: 950 124 111, fax: 950 124 302, DS: ziwzpmv

Více

5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Boleslavsko jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Boleslavsko na období 2014 2020 vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního

Více

MAS Region HANÁ IROP Infrastruktura základních škol

MAS Region HANÁ IROP Infrastruktura základních škol MAS Region HANÁ, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Region HANÁ na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Naděje o.p.s Valná hromada Místního partnerství března 2016

Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Naděje o.p.s Valná hromada Místního partnerství března 2016 Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Naděje o.p.s. 2014-2020 Valná hromada Místního partnerství - 29. března 2016 Program Shrnutí postupů tvorby SCLLD Vize Mise Principy Strategické cíle =

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky. vyhlašuje 72. výzvu k předkládání žádostí o podporu. Integrovaný regionální operační program

Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky. vyhlašuje 72. výzvu k předkládání žádostí o podporu. Integrovaný regionální operační program Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky vyhlašuje 72. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu CYKLODOPRAVA II Identifikace výzvy Operační program Integrovaný

Více

Informační bulletin o situaci na trhu práce v okrese Jindřichův Hradec. říjen 2017

Informační bulletin o situaci na trhu práce v okrese Jindřichův Hradec. říjen 2017 nezaměstnaných v % Krajská pobočka v Českých Budějovicích Kontaktní pracoviště Jindřichův Hradec Janderova 147/II, 377 01 Jindřichův Hradec IČ: 724 96 991 tel.: 950 124 111, fax: 950 124 302, DS: ziwzpmv

Více

"MAS KJH - IROP - INFRASTRUKTURA VZDĚLÁVÁNÍ"

MAS KJH - IROP - INFRASTRUKTURA VZDĚLÁVÁNÍ MAS Království - Jestřebí hory, o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Království - Jestřebí hory na období 2014 2020 vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí

Více

MAS Region HANÁ, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Region HANÁ na období

MAS Region HANÁ, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Region HANÁ na období MAS Region HANÁ, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Region HANÁ na období 2014 2020 vyhlašuje 9. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

MAS ŽELEZNOHORSKÝ REGION IROP ŠKOLY DOSTUPNÉ VŠEM

MAS ŽELEZNOHORSKÝ REGION IROP ŠKOLY DOSTUPNÉ VŠEM MAS Železnohorský region, z. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Železnohorský region, z. s. na období 2014 2020 vyhlašuje 5. výzvu k předkládání žádostí o

Více

Prostějov venkov o.p.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území společnosti Prostějov venkov o.p.s.

Prostějov venkov o.p.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území společnosti Prostějov venkov o.p.s. Prostějov venkov o.p.s. jako nositel Strategie komunitně vedeného místního rozvoje území společnosti Prostějov venkov o.p.s. 2014-2020+ vyhlašuje 1. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

Harmonogram plánovaných výzev MAS Region Kunětické hory, z.s. na roky 2016 a 2017 ver. 4

Harmonogram plánovaných výzev MAS Region Kunětické hory, z.s. na roky 2016 a 2017 ver. 4 Harmonogram plánovaných výzev MAS Region Kunětické hory, z.s. na roky 2016 a 2017 ver. 4 Možnost změny uvedených údajů vyhrazena. Název výzvy MAS Prorodinná opatření - I Název programu Operační program

Více

Informační bulletin o situaci na trhu práce v okrese Jindřichův Hradec. srpen 2016

Informační bulletin o situaci na trhu práce v okrese Jindřichův Hradec. srpen 2016 nezaměstnaných v % Krajská pobočka v Českých Budějovicích Kontaktní pracoviště Jindřichův Hradec Janderova 147/II, 377 01 Jindřichův Hradec IČ: 724 96 991 tel.: 950 124 111, fax: 950 124 302, DS: ziwzpmv

Více

MAS Havlíčkův kraj IROP Infrastruktura pro vzdělávání a celoživotní učení

MAS Havlíčkův kraj IROP Infrastruktura pro vzdělávání a celoživotní učení MAS Havlíčkův kraj, o. p. s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Havlíčkův kraj na období 2014 2020 vyhlašuje 2. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného

Více

6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS Dolnobřežansko, o.p.s. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS Dolnobřežansko, o.p.s. na období 2014 2020 vyhlašuje 6. výzvu k předkládání žádostí o podporu z

Více

Příloha č. 4. SCLLD MAS Hanácký venkov, z. s. Finanční plán a indikátory pro programové rámce

Příloha č. 4. SCLLD MAS Hanácký venkov, z. s. Finanční plán a indikátory pro programové rámce Alen Příloha č. 4 SCLLD MAS Hanácký venkov, z. s. Finanční plán a indikátory pro programové rámce Tab. 1: Financování Opatření/Fichí SCLLD v jednotlivých letech 2016 - tabulka e) dle MPIN Identifikace

Více

AVÍZO VÝZVY AVÍZO VÝZVY

AVÍZO VÝZVY AVÍZO VÝZVY AVÍZO VÝZVY AVÍZO VÝZVY MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA SEVERNÍ CHŘIBY A POMORAVÍ, Z.S. jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS SCHP na období 2014 2020 vyhlašuje II. výzvu

Více

Sdružení SPLAV-IROP-Výchova a vzdělávání-investice I.

Sdružení SPLAV-IROP-Výchova a vzdělávání-investice I. MAS Sdružení SPLAV jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje Strategie komunitně vedeného místního rozvoje pro území MAS Sdružení SPLAV na období 2014 2020 vyhlašuje 2.výzvu k předkládání

Více

ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ VÝBĚROVÉ KOMISE MAS ZUBŘÍ ZEMĚ (dále jen Komise )

ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ VÝBĚROVÉ KOMISE MAS ZUBŘÍ ZEMĚ (dále jen Komise ) ZÁZNAM Z JEDNÁNÍ VÝBĚROVÉ KOMISE MAS ZUBŘÍ ZEMĚ (dále jen Komise ) I. Identifikace výzvy Název MAS: SCLLD: Registrační číslo SCLLD: Označení výzvy: Číslo a název Fiche: Alokace výzvy v Kč: Zubří země,

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky. vyhlašuje 68. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky. vyhlašuje 68. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu Ministerstvo pro místní rozvoj České republiky vyhlašuje 68. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu ZVYŠOVÁNÍ KVALITY A DOSTUPNOSTI INFRASTRUKTURY PRO VZDĚLÁVÁNÍ

Více

8. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu

8. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního programu MAS SERVISO jako nositel strategie komunitně vedeného místního rozvoje SCLLD pro území MAS SERVISO na období 2014 2020 vyhlašuje 8. výzvu k předkládání žádostí o podporu z Integrovaného regionálního operačního

Více