katalog produktů č. 1 pro vás a vaši domácnost

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "katalog produktů č. 1 pro vás a vaši domácnost 20 2 09 09"

Transkript

1 katalog produktů č. 1 pro s a vaši domácnost 20 09

2 Představte si dov 02 Upozorňujeme, že barvy některých produktů FM GROUP FOR HOME, prezentované na obrázcích v tomto katalogu, nemusí být totožné se skutečnou barvou těchto produktů. Tato skutečnost není důvodem k reklamaci. Uvedené ceny jsou ceny včetně DPH. Nabídka týkající se cen a výrobků obsažených v katalogu je závazná do vyprodání zásob. Katalog produktů FM GROUP FOR HOME č. 1 je platný od ledna Katalog a marketingový plán jsou jediné zdroje informací o prodeji a reklamě výrobků FM, odsouhlasené a vydané FM GROUP. Veškerá práva jsou vyhrazena. Nekopírovat. Napodoboní našich originálních produktů je považono za nepoctivou konkurenci.

3 03 03 plný vůně a svěžesti Pl Pl Pl Pl Pl Pl Pl Pl Pl Pl Plný ný ný ný ný ný ný ný ný ný tep ep ep ep ep ep ep ep ep ep epla la la la la la la la a rad ad ad ad ad ad ad ados os os os os os os os osti ti ti ti ti ti ti t. m v, v, v, v, v, v, v, v, v, kam am am am am am am am am am am se vš vš vš vš všic ic ic ic ic ic ic ic ic i hn hn hn hn hn hn hn hn h i rá rá rá rá rá rá rá rá rá rá rá rá rá r di di di di di di di di di di di di d vra ra ra ra ra ra ra race ce ce ce ce ce ce ce c jí jí jí jí jí jí jí j. Ve Ve Ve Ve Ve Ve Ve Ve Ve Ve Ve Ve V kt kt kt kt kt kt kt kt kt kt kt kt kter er er er er er er er er e ém ém ém ém ém ém ém ém ém ém ém ém ém ém kaž až až až až až až až až až až až až až až až až a dý dý dý dý dý dý dý dý dý dý dý dý dý dý dý dý dý nal al al al al a ez ez ez ez ez ez ez ez e ne ne ne ne ne ne ne ne n své vé vé vé vé vé vé vé vé vé vé vé vé vé m to to to to to to. D m v, v, v, v, v jeh eh eh eh eh eh eh eh eh eh eh eh eh eh eh eh e ož ož ož ož ož ož ož ož o ope pe pe pe pe pe pe pe pe pe pečo čo čo čo čo čo čo čo čo v ní ní ní ní ní ní ní ní ní n je ne ne ne ne ne ne ne ne neob ob ob o y ej ej ej ejný ný ný ný ný ný ným ro ro ro ro ro rodi di di di di di di d nn nn nn nn nn nn nn nn nn nn nn nn nn n ým ým ým ým ým ým ým ým ým ý rit it it it it it it it it it it i uá uá uá uá uá uá uá uá uá uá uá uá uá uá uá uá uá uá uá uále le le le le le le le lem. m. m. m. m. m. m. t můž ůž ůž ůž ůž ůž ůž ůž ůž ů e bý bý bý bý bý být i á v š do do do do do do do do do d m v. v. v. v. v. v. v

4 výrobky, které doporučujeme Firma FM GROUP byla dosud známá vysokou kvalitou parfémů a kosmetických výrobků. Ukázalo se však, že toužíte rovněž po dovu plném vůně a čistoty. Vyšli jsme vstříc Vašim očekáním a rozšířili jsme naši nabídku o čistící prostředky. Naši odborníci vynaložili veškeré úsilí na to, aby Vám byli nápocní při každodenních povinnostech. Výrobky FM GROUP FOR HOME vznikly s myšlenkou na zajištění řádné hygieny a ošetřoní Vašich dovů. Jejich vysokou kvalitu můžete vyzkoušet osobně. Výborné chemické prostředky FM GROUP FOR HOME jsou jedinečné. Zdůrazňují to také jejich obaly. Ergonomické tvary nádob, které padnou do ruky, byly navrženy speciálně pro FM GROUP. Kromě toho jsme se postarali o to, aby byly veškeré výrobky značky FM GROUP FOR HOME šetrné k životnímu prostředí. Výrobky prezentované v tomto katalogu jsou ověřené a hodné doporučení. Vím to, protože je použíme u nás doma. Vřele Vám je doporučuji. Artur Trawiński FM GROUP World 04

5 06-07 str. 07 royal fruity SOAP (tekuté mýdlo) B BODY str AIR FRESHENERS (osvěžovač vzduchu ve spreji) A AIR MULTI FABRIC stain rever (odstraňovač skvrn) LAUNDRY LIQUIDS (tekutý prací prostředek) FABRIC SOFTENERS (avižní prostředky) L LAUNDRY ANTI-CREASE ironing spray (prostředek na žehlení) GLASS cleaner (tekutý čistič oken) POWER cleaner (tekutý čistič silně znečištěných povrchů) MULTI PURPOSE cleaner (univerzální tekutý prostředek) U UNIVERSAL LAMINATE floor liquid (tekutý čistič laminovaných desek) CARPET & UPHOLSTERY cleaner (tekutý čistič na koberce a čalounění) str. 27 FURNITURE cleaner (prostředek na ošetřoní nábytku) F FURNITURE KITCHEN degreaser (tekutý čistič a odmašťovač na kuchyňské povrchy) DISHWASHING LIQUIDS (tekutý prostředek na mytí nádobí) K KITCHEN MULTI SURFACE soft cleanser (tekutý krévý čistič na kuchyňské a sanitární zařízení) DRAIN CLEANER (granulát pro zprůchodnění odtoků) BATH BK KITCHEN LIMESCALE & RUST rever gel (gel na odstraňoní vodního kamene a rzi) str. 37 LEMON wc cleaning gel (gelový WC čistič) T TOILET BATHROOM cleaner (tekutý čistič na koupelny) SHOWER cleaner (tekutý čistič na sprchové kouty) B BATH POLISHING mitten (utěrka rukavice z mikrovlákna) str A ACCESSORIES DELICAT cloth (utěrka z mikrovlákna) MULTI PURPOSE roll wipes (víceúčelo utěrka v roli) TRIGGER sprayer (rozprašovač) DISPENSER pomp (pumpička)

6 pro s a š dům ROYAL FRUITY SOAP mango & peach (tekuté mýdlo) B BODY body 06 VÝROBKY PRO TĚLO Každý den po odchodu z domu se dotýkáte předmětů, na kterých je prach, špína a baktérie. Proto potřebujete dokonalé čistící prostředky. Čistící a plné vůně.

7 TEKUTÉ MÝDLO chutná vůně broskve a manga SOAP royal fruity Můžete cítit sílu čerstvého ovoce ukrytého v miřádné vůni mýdla Mango&Peach. Mýdlo důkladně myje a ošetřuje pokožku rukou, v něm obsažený glycerin jí zajišťuje měkkost a hebkost. Má ph 5,5 a je určeno ke každodennímu ošetřoní všech druhů pokožky. Volba vhodného čistícího prostředku musí zohledňovat potřeby pokožky. Povrch pokožky má lehce kyselou reakci ph s hodnotou 5,5. Nejlepší čisticí prostředky pro každodenní ošetření mají reakci podobnou přirozenému ph kůže, proto nepoškozují jemnou ochrannou vrstvu pokožky. 07 hydratuje a změkčuje pokožku 230,00 Kč/1L royal fruity soap B 01 OBSAH: 500 ml CENA: 115,00 Kč Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

8 pro s a š dům SPLENDID VIOLET (osvěžovač vzduchu ve spreji) HYDRO SPA (osvěžovač vzduchu ve spreji) ORIENTAL FLOWERS (osvěžovač vzduchu ve spreji) A AIR air 08 OSVĚŽUJÍCÍ VÝROBKY Víte, jak vytvořit neopakovatelnou náladu. Umíte působit na všechny smysly originálně sladěnými barvami, náladovou hudbou a odzbrojující vůní.

9 ve spreji OSVĚŽOVAČ VZDUCHU Stačí jeden stisk a nacházíte se v orientální zahradě, stojíte uprostřed rozkvetlé louky, nebo na břehu rozbouřeného ře. Kde jen chcete... Kdy jen chcete... SPLENDID VIOLET air freshener Jemné, květinové aroma, v němž převládají teplé tóny fialky, magnólie, konvalinky a růže, doplněné lehkou vůní jablka a zelené okurky. 09 teplé tóny fialky 384,00 Kč/1L splendid violet air freshener A 01 OBSAH: 300 ml CENA: 115,00 Kč Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

10 OSVĚŽOVAČ VZDUCHU ve spreji vysoká kvalita kompozic vůní ORIENTAL FLOWERS air freshener Exotická jemná vůně zelených větví, květin lilie a citrusového ovoce, nadnášená jemným nkem. 10 jemná vůně Orientu oriental flowers air freshener A 02 OBSAH: 300 ml CENA: 115,00 Kč 384,00 Kč/1L

11 Osvěžovače byly vyrobeny na alkoholickém, nikoliv vodním základu, proto se lépe rozprašují a nenechávají stopy na okolním zařízení bytu. Rychle a účinně neutralizují nepříjemný zápach a zanechávají svěží, originální aroma. HYDRO SPA air freshener Chladné, osvěžující aroma řské brízy, v jejímž pulzujícím srdci najdete tóny citrónu a jalovce. Vůně mají velký vliv na náš vnitřní pocit. Pamatujte si, že čerstvé, zelené a citrusové tóny působí povzbudivě, kdežto teplé, květinové vůně užňují uklidnit nervy a snížit pocit únavy. Před upotřebením nádobku silně protřepat. Nestříkejte na nábytek, na pokožku těla nebo zvířata. závan svěžesti osvěžující řská bríza ,00 Kč/1L hydro spa air freshener A 03 OBSAH: 300 ml CENA: 115,00 Kč Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

12 pro s a š dům MULTI FABRIC stain rever (odstraňovač skvrn) LAUNDRY LIQUIDS (tekuté prací prostředky) FABRIC SOFTENERS (tekuté avižní prostředky) ANTI-CREASE ironing spray (prostředky pro snadné žehlení) L LAUNDRY laundry 12 PRACÍ PROSTŘEDKY Cíl byl jeden: bez ohledu na to, zda perete ručně, nebo házíte vše do pračky, musíte mít jistotu, že vaše věci budou ideálně čisté, rozkošně měkké a budou úžasně vonět.tento cíl se nám podařilo splnit na 100%.

13 neosahuje chlór ODSTRAŇOVAČ SKVRN MULTI FABRIC stain rever Tekutý odstraňovač skvrn, který je obohacený aktivními enzymy, odstraňuje účinně i odolné skvrny. Neobsahuje chlór, lze ho proto používat na bílé i barevné prádlo. Neničí strukturu vlákna. poručuje se také na velmi jemné materiály. Před použitím ověříme stálost barev tak, že naneseme malé množství odstraňovače na část látky, která je zakrytá. Pozor! Nepoužívejte přípravek pří na kovové části oděvu. pohodlný rozprašovač zjednodušuje aplikaci přípravku pří na skvrnu 13 multi fabric stain rever L 01 (bez rozprašovače) 146,00 Kč/1L OBSAH: 750 ml CENA: 110,00 Kč rozprašovač AC 04 cena kompletu: 125,00 KČ CENA: 15,00 Kč Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

14 TEKUTÝ prací PROSTŘEDEK chrání barevné tkaniny před vyblednutím 14 Je-li to žné, perte prádlo různých barev odděleně, obrácené naruby. Není-li to žné, oddělte věci, které hou zabarvit ostatní prádlo. VIVID COLOURS laundry liquid Speciálně zvolené složky prostředku chrání oděv před ztrátou barvy, natahoním a srážením. Prostředek je vhodný pro prádlo černé i tmavé. Výborně odstraňuje různé druhy nečistot. Tekutá forma prostředku užňuje, že se výborně rozpouští ve vodě, perfektně působí také při nízkých teplotách a nezanechá usazeniny na prádle. Prostředek je vhodný pro všechny druhy praček a ruční praní. vivid colours laundry liquid L 02 OBSAH: 000 ml CENA: 145,00 Kč smyslná vůně fialky a magnólie lehce ředitelný

15 pro všechny druhy praček a ruční praní účinně působí i při nízkých teplotách WHITE laundry liquid Unikátní složky prostředku oživují bílou a světlé barvy a obdaří je nezvyklou svěžestí a jasem. Výborně odstraňuje veškeré druhy znečištění. Díky tekutému složení se prostředek rychle rozpouští ve vodě, výborně vyplachuje a nezanechá na prádle šuhy. Prostředek působí při všech teplotách, bez ohledu na stupeň tvrdosti vody použité při praní. poručuje se rovněž na jemné prádlo. Před praním ověřte na visačkách mi jiné teplotu praní a oddělení barevných věcí. Pozor! V případě silného znečištění nutno použít před praním odstraňovač skvrn MULTI FABRIC STAIN REMOVER (viz. katalog strana 13). 15 white laundry liquid L 03 OBSAH: 000 ml CENA: 130,00 Kč jemná vůně divoké orchideje Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

16 AVIVÁŽNÍ PROSTŘEDEK nadpozemská měkkost a lehkost blue star fabric softener L 04 OBSAH: 000 ml CENA: 130,00 Kč BLUE STAR fabric softener Nezvykle romantické spojení jemného aroma růže a svěží, vzdušné vůně magnólie, obohacené sladkostí aromatického medu. 16 MOON FANTASY fabric softener Sladká, intenzivní kompozice, ovládnutá teplou vůní jasmínu, zdůrazněná silným tónem pižma. on fantasy fabric softener L 05 OBSAH: 000 ml CENA: 130,00 Kč

17 Koncentrovaný tekutý avižní prostředek změkčuje prádlo a dá mu miřádnou lehkost a pružnost. Působí antistaticky. obnovuje iontovou rovnohu SUN LIME fabric softener Osvěžující aroma čerstvých bambusových listů se silným důrazem linky a bergatu, zjemněných teplým akordem konvalinky a cedrového dřeva. Všechny avižní tekuté prostředky série FM GROUP FOR HOME jsou vysoce koncentrované, proto je můžete před použitím ředit vodou. Můžete také nalít přiměřenou dávku pří do zásobníku pračky bez ředění. Nelejte nepřiměřeně velkou dávku tekutiny, vždy dbejte, aby byl zásobník čistý a průchodný. 17 sun lime fabric softener L 06 OBSAH: 000 ml CENA: 130,00 Kč dlouhodobá příjemná vůně Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

18 ideálně hladké Pod vlivem vysoké teploty se jemná vlákna materiálů rozpadají a látka se trhá. Díky preparátu, který usnadňuje žehlení, se žehlená vlákna upevňují pěna vsákne dovnitř vláken a způsobí, že je látka pevnější, déle ucho svěžest a nemusí být tak často žehlená. Vždy čtěte informace na štítku teplotu žehličky přizpůsobte požadavkům textilie. Pamatujte, že bílé a světlé oděvy je nutno žehlit po lícové straně, kdežto tmavé po rubové. jednoduché žehlení 18 povlak rovnající pokrčení bez rosení a vodní páry

19 přípravek usnadňující ŽEHLENÍ výjimečná vůně borovicového lesa po dešti ANTI ANTI-CREASE ironing spray Parfévaná pěna usnadňující žehlení tvoří na povrchu textilie jemný povlak, který narovná oděv a zvyšuje pevnost žehleného prádla. Díky tomu textilie klade menší odpor žehličce. Nepoškozuje strukturu vlákna textilie. Dá oděvu elegantní vzhled ,00 Kč/1L anti-crease ironing spray L 07 OBSAH: 300 ml CENA: 110,00 Kč Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

20 pro s a š dům GLASS cleaner (tekutý prostředek na mytí oken) POWER cleaner (tekutý čistič na silně znečištěné povrchy) MULTI PURPOSE cleaner (univerzální tekutý čistič) LAMINATE FLOOR liquid (tekutý čistič na laminované desky) CARPET & UPHOLSTERY cleaner (tekutý čistič na koberce a čalounění) U UNIVERSAL universal 20 UNIVERZÁLNÍ VÝROBKY Ve vašem dově, bez ohledu na jeho vybavení, vládne jeden styl čistota. Ta způsobuje, že dov má nezaměnitelný charakter. Dáte pozor na každý detail. My rovněž.

21 TEKUTÝ čistič na OKNA vůně zeleného jablka obsahuje nanosložky křemenu GLASS cleaner Tekutý čistící prostředek na okna rychle a účinně odstraňuje mastnotu a nečistoty (zejména otisky ruky) a leštící prostředek zajišťuje, že se okna křišťálově lesknou. Díky obsahu unikátních nanosložek vytřejí na povrchu oken povlak, který omezuje usazoní nečistot. Zanechá příjemnou vůni. Nejlepší efekt zkáte, když po umytí setřete povrch útěrkou DELICAT (viz. katalog strana 42). Pozor! Použíte-li prostředek na jiné povrchy než sklo (zrcadla nebo glazura), ověřte jeho účinek na méně viditelném mtě. 21 obohacen leštícím prostředkem glass cleaner U 01 (bez rozprašovače) 120,00 Kč/1L OBSAH: 750 ml CENA: 90,00 Kč rozprašovač AC 04 cena kompletu: 105,00 KČ CENA: 15,00 Kč Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

22 TEKUTÝ čistič na silně ZNEČIŠTĚNÉ POVRCHY 22 V případě silných znečištění používejte přípravek bez ředění. Očištěný povrch opláchněte vodou a nechte oschnout. Při odstraňoní skvrn na těžce dostupných mtech naneste prostředek na utěrku a potírejte skvrnu. Před použitím ověřte na malé nebo skryté části, zda ji přípravek neodbarví. Pozor! Při použíní neředěného přípravku používejte guvé rukavice. Dávkoní přípravku dodržujte podle návodu na obalu. perfektně odstraňuje odolné nečistoty POWER cleaner Profesionální přípravek na mytí silně znečištěných povrchů, tvrdých, nechráněných, odolných proti vodě a alkáliím. Perfektně odstraňuje nečistoty organického (oleje) a syntetického (mazivo) původu v domácnostech, garážích, dílnách, sklenících atd. Určeno pro praní pracovních oděvů a čalounění v autě, čištění torů, čištění skla v troubách a krbech, kuchyňských digestoří, plotů, ohrad, teras a balkonů, odstraňoní organických nečistot z dlaždic a fasád. účinné složení power cleaner U 02 OBSAH: 000 ml CENA: 175,00 Kč

23 UNIVERZÁLNÍ TEKUTÝ ČISTIČ výborný pro čištění velkých ploch originální svěží vůně květů granátu MULTI PURPOSE cleaner Univerzální tekutý čistič je určen na čištění a ošetřoní všech druhů omyvatelných povrchů kuchyňských desek, podlah, stěn, glazury a sanitární armatury atd. Rychle a účinně odstraňuje všechny nečistoty a nezanechá šuhy, jeho pečlivě zvolené složky zanechávají příjemnou vůni na dlouhý čas. Čistič je vhodné používat s víceúčelovou utěrkou v roli (viz. katalog strana 43). Používejte vždy čistou stranu utěrky nebo pu. Často oplachujte a ždímejte. 23 multi purpose cleaner U 03 OBSAH: 000 ml CENA: 130,00 Kč Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

24 ČISTIČ na LAMINOVANÉ DESKY 24 Koncentrát řte vždy podle návodu výrobce. Nezvyšujte savolně dávkoní uvedené množství bylo zvoleno optimálně a není vhodné jej měnit! čistí a ošetřuje LAMINATE floor liquid Koncentrát na mytí laminovaných desek s obsahem alkoholu, výborně odstraňuje olejové skvrny a každodenní znečištění a prach. Nezanechá šuhy a skvrny a nenarušuje přirozené vlastnosti čištěných ploch. poručuje se pro čištění a ošetřoní podlahových a nástěnných laminovaných desek, nábytkové dýhy a lakovaného dřeva. laminate floor liquid U 04 OBSAH: 000 ml CENA: 215,00 Kč nezanechá šuhy

25 TEKUTY ČISTIČ na KOBERCE a ČALOUNĚNÍ čistota na každém kroku CARPET & UPHOLSTERY cleaner Tekutý čistič na odstraňoní skvrn a nečistot z koberců a čalounění. Složky v něm obsažené tvoří aktivní pěnu, která proniká hluboko do vláken a účinně odstraňuje špínu. Obsahuje antistatické složky, které způsobují, že vlákna neelektrizují a nepřitahují nový prach a nečistotu. Určen pro ruční nebo mechanické čištění. Před čištěním na kro koberce a čalounění důkladně vyklepejte. Pak ověřte stálost barev tak, že trochu čističe nanesete na méně viditelnou část koberce nebo čalounění. Koberce nikdy nenamáčejte! 25 citróno vůně carpet & upholstery cleaner U 05 OBSAH: 000 ml CENA: 105,00 Kč obsahuje antistatické složky Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

26 pro s a š dům FURNITURE cleaner (přípravek na ošetření nábytku) F FURNITURE furniture 26 PŘÍPRAVKY NA NÁBYTEK Přejete si, aby š nábytek po celou dobu vypadal jako nový. K tomu nestačí jen zajistit jeho čistotu. Je nezbytná pravidelná péče. Sehněte se s láskou ke každému kousku...

27 PŘÍPRAVEK na ošetřoní NÁBYTKU předchází usazoní prachu obsahuje vosk, který chrání povrchy FURNITURE CLEANER anti-dust Výborný prostředek v rozprašovači, obohacený o vosk a antielektrostatické složky, je určen pro čištění a každodenní ošetřoní nábytku ze dřeva a obdobných materiálů. Zanechá na povrchu ochranný povlak a jeho speciální složky zamezují hromadění prachu. Neškrábe čištěné plochy a nezanechá šuhy. Nejdříve uklízejte plochy, které jsou výše a pak přecházejte k nižším ,00 Kč/1L furniture cleaner F 01 OBSAH: 300 ml CENA: 115,00 Kč sladká vůně karamelu a vanilky Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

28 pro s a š dům KITCHEN degreaser (tekutý čistič odmašťovač pro kuchyňské desky a povrchy) RED CITRUS dishwashing liquid (čisticí prostředek na nádobí) ALOE dishwashing liquid (čisticí prostředek na nádobí) K KITCHEN kitchen 28 PŘÍPRAVKY PRO KUCHYŇ Kuchyň je pracovna, ve které denně s nadšením realizujete vaše kulinářské fantazie. Abyste hli tvořit v klidu, musíte ji udržovat v náležitém pořádku. Pokud hledáte nejlepší předpisy na čistotu, najdete je na dalších stránkách...

29 TEKUTÝ ČISTIČ ODMAŠŤOVAČ pro kuchyňské povrchy a desky vlastní atest SHÚ KITCHEN degreaser Univerzální nízkopěnící přípravek na ošetřoní kuchyňských povrchů. Výborně odstraňuje olejnatou lepkavou nečistotu, mastnotu a každodenní špínu. Výborný pro čištění a odmašťoní skříněk, desek, varných ploch, parapetů, lišt, nástěnných a podlahových obkladů. Nezanechá šuhy ani skvrny. Je žno používat na smaltované, keramické, ocelové, laminované a kamenné povrchy. Přípravek vlastní atest SHÚ, který potvrzuje, že je určen pro čištění mt, která jsou v přímém kontaktu s potravinami. Po důkladném omytí znečištěných ploch je osušte a použijte k tomu utěrku DELICAT (viz. katalog strana 42). V případě velmi silných nečistot použijte POWER CLEANER, který najdete na straně originální vůně balónové gumy kitchen degreaser K 01 (bez rozprašovače) 153,00 Kč/1L OBSAH: 750 ml CENA: 115,00 Kč rozprašovač AC 04 cena kompletu: 130,00 KČ CENA: 15,00 Kč Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

30 ČISTICÍ prostředek na NÁDOBÍ nedráždí Tekutý prostředek na nádobí rychle a účinně odstraňuje mastnotu a jiné nečistoty a zanechá nádobí lesklé a čisté. Vysoká účinnost prostředku způsobuje, že postačí pár kapek a nádobí je lesklé. RED CITRUS dishwashing liquid Sluneční síla cistrusů spojená se svěžestí višňových květů. Neobejně chutná vůně, která se navždy usadí ve vaší kuchyni. 30 red citrus dishwashing liquid K 02 (bez pumpičky) 140,00 Kč/1L OBSAH: 750 ml CENA: 105,00 Kč vysoký podíl čistících složek (16%)

31 s obsahem glycerínu hydratujícím ruce Čistící prostředky na nádobí jsou obohaceny glycerínem, hydratují a změkčují pokožku. neutrální reakce ph ALOE dishwashing liquid Jemná vůně aloe, které je známé svými léčivými schopnostmi. Osvoboďte jeho nezvyklou sílu ve své kuchyni! 31 pohodlná pumpička zjednodušuje dávkoní aloe dishwashing liquid K 03 (bez pumpičky) 140,00 Kč/1L OBSAH: 750 ml CENA: 105,00 Kč pumpička AC 05 Vždy důkladně opláchněte umyté nádobí. Po opláchnutí nechte osušit a důkladně vytřete miřádnou utěrkou DELICAT (viz. katalog strana 42). Všimněte si, že díky speciální pumpičce můžete dávkovat prostředek, aniž byste museli zvednout nádobu. cena kompletu: 120,00 KČ CENA: 15,00 Kč Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

32 pro s a š dům MULTI SURFACE soft cleanser (krém na čištění kuchyňského a sanitárního zařízení) DRAIN CLEANER (granule pro zprůchodnění odtoků) LIMESCALE & RUST rever gel (gel na odstraňoní kamene a rzi) bath&kitchen 32 PRO KOUPELNU PŘÍPRAVKY PRO KUCHYŇ Dvě odlišné funkce, ale stejné požadavky. Kuchyň a koupelna, i když navzájem vzdálené, vyžadují zvláštní zacházení. Vy usilujete o jejich výjimečný vzhled, my se postaráme o jejich čistotu.

33 KRÉM pro čištění KUCHYŇSKÉHO a SANITÁRNÍHO ZAŘÍZENÍ MULTI SURFACE soft cleanser Jemný krém na čištění kuchyňských zařízení, sanitárních zařízení a poniklovaných povrchů pomáhá odstranit i odolnou špínu a neškrábe povrch. Zajišťuje ochranu a neopakovatelný lesk. Před čištěním odstraňte větší nečistoty, které hou poškrábat povrch. Pro sušení vyzkoušejte víceúčelovou utěrku v roli (viz. katalog strana 43). svěží citróno vůně neškrábe povrchy ,00 Kč/1L multi surface soft cleanser BK 01 OBSAH: 750 ml CENA: 105,00 Kč Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

34 GRANULÁT pro zprůchodnění ODTOKŮ výborné pro kuchyň a koupelnu Nepoužívejte nadměrné množství přípravku. Přípravek není vhodný pro odtoky a potrubí z hliníku. Pozor! Během aplikace nutné ochranné rukavice. DRAIN CLEANER grease killer Granulovaný přípravek k sačinnému zprůchodnění odtoků a potrubí. Obsahuje složky, které rozkládají tuk a kuchyňský odpad. Během okamžiku odstraňuje usazeniny a minimalizuje zápach. Při pravidelném použíní zanechá odtoky čisté a průchodné. 34 drain cleaner BK 02 WAGA: 500 g CENA: 115,00 Kč 230,00 Kč/1kg neutralizuje mastnotu

35 GEL na odstraňoní VODNÍHO KAMENE a RZI jemná vůně pomerančového květu LIMESCALE & RUST rever gel Unikátní receptura gelu usnadňuje rychlé a účinné odstraňoní usazenin z vodního kamene, mýdla, rezavých skvrn a jiných druhů špíny, které se usazují na sanitární armatuře. Vrací lesk nejen vanám, umývadlům a WC, ale také bateriím a sprchám. Díky seskupení jemného gelu přípravek nestéká z oblých povrchů (např. klozeto mušle). Vrstva přípravku vytvoří na povrchu čištěné plochy film a užňuje působení aktivních látek. Očištěnou plochu je nutno opláchnout větším množstvím vody! Pozor! Nepoužívejte gel k odstraňoní vodního kamene z kuchyňského zařízení (elektrické konvice na čaj, espressa atd.). Během aplikace nutné ochranné rukavice! 35 nepoškozuje čištěný povrch limescale & rust rever gel BK 03 (bez rozprašovače) 140,00 Kč/1L OBSAH: 750 ml CENA: 105,00 Kč rozprašovač AC 04 cena kompletu: 120,00 KČ CENA: 15,00 Kč Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

36 pro s a š dům LEMON wc cleaning gel (gelový čistič na WC) T TOILET toilet 36 PŘÍPRAVKY PRO WC aleta je neuralgickým mtem. Vnímavý lakmusový papírek, signalizující úroveň hygieny, která vládne ve vašem dově. Systematické čištění a dezinfekce toalety není výstřelkem je to starost o zdraví vaše a vašich nejbližších.

37 GELOVÝ čistič na WC svěží citróno vůně LEMON wc cleaning gel Hustý gel určený pro čištění všech typů sanitárních zařízení. Účinně odstraňuje vodní kámen, rez, skvrny, mastnoty a jiné nečistoty. Očištěným povrchům navrací lesk, lehce smývatelný, neškrábe povrchy, zanechá svěží příjemnou vůni. Pro případ silného znečištění záchodové my naneste gel a vkejte několik minut. Pak vymyjte pocí záchodové štětky tak, aby nedošlo k poškození povrchu. Používejte guvé rukavice! 37 lehce oplachovatelný 140,00 Kč/1L len wc cleaning gel T 01 OBSAH: 750 ml CENA: 105,00 Kč Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

38 pro s a š dům BATHROOM cleaner (tekutý přípravek na čištění koupelny) SHOWER cleaner (tekutý přípravek na čištění sprchových koutů) B BATH bath 38 PŘÍPRAVKY PRO KOUPELNU Milujete svou koupelnu. Je to š azyl, oáza odpočinku, domácí SPA Musíte mít jistotu, že je ve všech směrech dokonalá. Pohádkově krásná. Nezvykle pohodlná. Perfektně čistá.

39 TEKUTÝ přípravek na čištění KOUPELNY svěží, dlouhodobá citruso vůně BATHROOM cleaner Miřádný víceúčelový čistič na čištění koupelny odstraňuje bez problému špínu a skvrny na koupelnové armatuře, glazovaných i terakotových obkladech, sprchových koutech a plochách z umělé hty, přičemž čištěný povrch nepoškrábe. Jeho aktivní složky si výborně poradí s povlaky z mýdla, mastnými skvrnami a jinými nečistotami, a unikátní leštící a ošetřující složky vtisknou armatuře a obkladům krásný lesk. Nanosložky křemene, obsažené v čističi, vniknou do nerovnoměrnosti struktury a odstraní nečistotu z čištěného povrchu. Pro lepší efekt použijte pro vysušení umytého povrchu víceúčelovou utěrku v roli (viz. katalog strana 43). 39 miřádná účinnost bathroom cleaner BA 01 (bez rozprašovače) 127,00 Kč/1L OBSAH: 750 ml CENA: 95,00 Kč rozprašovač AC 04 cena kompletu: 120,00 KČ CENA: 15,00 Kč Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

40 TEKUTÝ čistič na mytí SPRCHOVÝCH KOUTŮ 40 Nastříkejte na čištěný povrch, nechte několik minut působit a pak opláchněte vodou. Pro lepší efekt použijte k osušení víceúčelové utěrky v roli nebo utěrky DELICAT (viz. katalog strana 42 a 43). osvěžující vůně grepu a višně SHOWER cleaner Tekutý čistič na mytí sprchového koutu díky aktivním složkám rychle a účinně odstraňuje nečistoty (např. povlaky z mýdla, vodní skvrny, vodní kámen). Čistič vytří na čištěných plochách film, který předchází usazoní špíny. Může být použit pro koupelnové armatury, vany, obklady, sprchové kouty a jiné povrchy. ochranný povlak, který zabraňuje usazoní nečistot (bez rozprašovače) 127,00 Kč/1L shower cleaner BA 02 OBSAH: 750 ml CENA: 95,00 Kč rozprašovač AC 04 CENA: 15,00 Kč cena kompletu: 110,00 KČ

41 POLISHING mitten (utěrka rukavice z mikrovlákna) DELICAT cloth (utěrka z mikrovlákna) MULTI PURPOSE roll wipes (utěrka víceúčelo v roli) PŘÍSLUŠENSTVÍ accessories UTĚRKA RUKAVICE z mikrovlákna třásně zvětšující čistící plochu unikátní struktura umělé jirchy 41 POLISHING mitten Struktura, která připomíná umělou jirchu, složená z miliónů mikrovláken stočených do třásní způsobuje, že utěrka rukavice perfektně odstraňuje veškerou špínu a prach. Nezanechá šuhy ani chuchvalce. Pronikne na nepřtupná mta. Výborná na leštění jemných povrchů. Ideální pro alergiky. polishing mitten AC 01 Rozměry rukavice: cca 20x27 cm Rozměry čistící plochy: 20x22 cm CENA: 290,00 Kč

42 UTĚRKA Z MIKROVLÁKNA perfektní konečná úprava 42 Ab y ned nedošlo k naruš ení strukt ury mi krovlá vlákna útě ěrek, nepo uží žívej vejte během pra ní bělící a avi ž ní prostř středk y. Pozo zor! Před dleš ešt štění ěním jemnýc h pov ovrchů je nutno no nejdř dříve ř odstra nit vidit eln lné nečistoty ty, k teré éj je m oho u poš krábat at. ideální pro alergiky DELICAT cloth Unikátní vaflo struktura utěrky DELICAT způsobuje, že látka perfektně leští a osušuje předměty, nezanechá šuhy, skvrny ani chuchvalce. Použité mikrovlákno může pohltit vodu v množství sedminásobku své hy, proto je utěrka výborná jako ručník na vytírání skla a porcelánu. Útěrky z mikrovláken snížují potřebu chemických prostředků, protože jejich struktura užňuje čištění ploch pouze pocí čisté vody nebo nasucho. Současně údržba satných útěrek není náročná je žno je prát ručně nebo v pračce v teplotě do 60 o C. delicat cloth AC 02 CENA: 230,00 Kč Rozm změr ě y: 40x 0x40 cm

43 VÍCEÚČELOVÁ UTĚRKA v roli pohodlná role o rozměrech papírových ručníků MULTI FUNCTION roll wipes 34 útržků Víceúčelo utěrka v roli se velmi dobře osvědčuje při čištění různých druhů povrchů v domácnosti. Její unikátní struktura se systémem absorpčních dírek zjednodušuje nasání vody, olejových látek, detergentů a barev. Utěrka je odolná na mechanické poškození, nezanechá šuhy a neškrábe čištěné povrchy. Má perforaci, která usnadňuje odtržení potřebného množství utěrek. Po předchozím vymáchání je žno utěrku používat opakovaně. Všimněte si, že víceúčelové utěrky v útržcích jsou srolony do pohodlné role o rozměrech papírových ručníků, které je žno umtit na příručním stojanu nebo relingu. 43 multi function roll wipes AC 03 CENA: 230,00 Kč Rozměry jednotlivé utěrky: 23x39 cm systém absorpčních dírek Výrobky FM GROUP for home jsou původními produkty FM GROUP World.

44 FM GROUP for ECOLOGY ekologie ve vaši domácnosti šetření pro všechny Rozprašovač a pumpička jsou zařízení, která zvyšují konečnou cenu výrobku. Současně jsou natolik trvanlivé, že užňují mnohočetné použití. Všimněte si, že často vyhazujete obaly, které je žno ještě používat. Takto produkujete přemíru odpadků. Kupujete-li výrobky FM GROUP FOR HOME, máte volbu buď kupujete výrobek z rozprašovačem (dražší), nebo bez něho (levnější). Výrobky FM GROUP FOR HOME podléhají biodegradaci a jejich obaly jsou určeny k recyklaci. Nikdy nepoužívejte stejný atomizér nebo pumpičku pro různé výrobky, může nastat nežádoucí chemická reakce! Nezapomeňte, že vaše rozhodnutí má vliv na naše prostředí! Uklízejte dům, ale neznečišťujte planetu! Váš distributor rozprašovač AC 04 CENA: 15,00 Kč pumpička AC 05 CENA: 15,00 Kč PRODEJNA: KOSMETIKA FM GROUP CZECH s.r.o. Adresa: Drobného 558/45a, Brno Tel: Fax: info@fmgroup.cz ODDĚLENÍ PRO OBJEDNÁVKY objednavka@fmgroup.cz Tel.: ODDĚLENÍ PRO REKLAMACE reklamace@fmgroup.cz Tel.:

katalog výrobků č. 3 pro Vás a pro Vaši domácnost Výrobky FM GROUP for home jsou originálními výrobky FM GROUP World.

katalog výrobků č. 3 pro Vás a pro Vaši domácnost Výrobky FM GROUP for home jsou originálními výrobky FM GROUP World. katalog výrobků č. 3 pro Vás a pro Vaši domácnost 2010 Dům s výhledem do budoucna Čím dál více stránek, čím dál více skvělých výrobků jak vidíte, nabídka FM GROUP FOR HOME se neustále rozšiřuje. V nejnovějším

Více

Nové produkty FOR HOME 2015

Nové produkty FOR HOME 2015 Nové produkty FOR HOME 2015 Tekutý prostředek na čištění plastových povrchů NOVINKA Plastic Surface Cleaner 750 ml dokonale odstraňuje veškeré nečistoty: mastnotu, prach i saze nepoškrábe čištěný povrch

Více

PASSION GOLD COLOR, WEISS

PASSION GOLD COLOR, WEISS MAIT 500ml, 5L, volně do vlastních nádob Velmi silný univerzální čistič /koncentrát/ MAIT se používá na mytí, čištění a odmaštění: Kachliček, dlaždic, keramických a PVC podlah, teras, skleněných povrchů,

Více

ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE

ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE VÁŠ OBCHODNÍK www.nicco.cz ÚKLID NIKDY NEBYL TAK SNADNÝ NOVÉ PRODUKTY ČESKÉHO VÝROBCE www.bestclean.cz bc_2014.indd 1 13.11.13 12:08 804 BestFloor nano Přípravek na podlahu pro dokonalé čištění a ochranu

Více

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava

VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Výroba čisticích a mycích prostředků. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava Výroba čisticích a mycích prostředků Vaše pohodlná cesta k čistotě. VÝROBKY ÚKLIDOVÉ CHEMIE Creme tekuté mýdlo Raj Extra mycí a čisticí prostředek Společnost je držitelem certifikátu dle normy ČSN EN ISO

Více

Produktový list. Autokosmetika

Produktový list. Autokosmetika Produktový list Autokosmetika Péče o lak Šampony SONAX XTREME šampon 2 v 1 Šampon se sušicím účinkem pro ruční mytí. Podporuje rychlý odtok vody a nezanechává skvrny. 1 l 215 300 SONAX Lešticí šampon,

Více

Extra silný odmašťovač s citrusovým aroma. Nepostradatelný pro důkladné čištění ploch v kuchyni.

Extra silný odmašťovač s citrusovým aroma. Nepostradatelný pro důkladné čištění ploch v kuchyni. VERDE ECO Attivo Sgrassatore ; Extra silný odmašťovač s citrusovým aroma. Nepostradatelný pro důkladné čištění ploch v kuchyni. VERDE ECO Bagno Účinný prostředek pro úklid koupelen a sanity. Působí proti

Více

Speciální čisticí přípravek pro odstraňování silikonových

Speciální čisticí přípravek pro odstraňování silikonových Čištění a ošetřování 08/2008 Silikon-Entferner Odstraňovač silikonu Technické údaje Způsob použití Vlastnosti Spotřeba Ostatní Složení Ekologie v závislosti na nasákavosti 80 100 ml/m² Zabraňte dlouhodobému

Více

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz Pro brilantní vzhled Vaše hvězda bude stále zářit Třpytivé barvy, zářící kola, rafinovaný interiér s originální autokosmetikou Mercedes-Benz dostanete

Více

katalog výrobků č. 4 pro Tebe a pro Tvou domácnost Výrobky FM GROUP for home jsou originálními výrobky FM GROUP World

katalog výrobků č. 4 pro Tebe a pro Tvou domácnost Výrobky FM GROUP for home jsou originálními výrobky FM GROUP World katalog výrobků č. 4 pro Tebe a pro Tvou domácnost Výrobky FM GROUP for home jsou originálními výrobky FM GROUP World 2011 potřeba, matka vynálezů Přemýšleli jste někdy, jak by vypadal náš život bez mnoha

Více

165 WINNI S LANA 750 ml 15 pracích dávek

165 WINNI S LANA 750 ml 15 pracích dávek W 183 WINNI S LAVATRICE 1 na bílé i barevné prádlo s vůní levandule a verbeny 25 pracích dávek 188 WINNI S LAVATRICE ECOFORMATO ALEPPO 1495 ml 25 pracích dávek Hypoalergenní tekutý prací prostředek s mýdlem

Více

Nabídka GASTRO doplňkového sortimentu a hygienických přípravků

Nabídka GASTRO doplňkového sortimentu a hygienických přípravků Nabídka GASTRO doplňkového sortimentu a hygienických přípravků HOME plus service s.r.o. Novohradská 745/21, 370 08 České Budějovice tel. 387 715 545/542, fax 387 715 607, e-mail obchod@homeplus.cz Nyní

Více

165 WINNI S LANA 750 ml 15 pracích dávek

165 WINNI S LANA 750 ml 15 pracích dávek 163,- Kč 69,- Kč 61,- Kč 94,- Kč 84,- Kč 183 WINNI S LAVATRICE 1 na bílé i barevné prádlo s vůní levandule a verbeny 25 pracích dávek 188 WINNI S LAVATRICE ECOFORMATO ALEPPO 1495 ml 25 pracích dávek Hypoalergenní

Více

NABÍDKA GASTRO DOPLŇKOVÉHO SORTIMENTU A HYGIENICKÝCH PŘÍPRAVKŮ

NABÍDKA GASTRO DOPLŇKOVÉHO SORTIMENTU A HYGIENICKÝCH PŘÍPRAVKŮ NABÍDKA GASTRO DOPLŇKOVÉHO SORTIMENTU A HYGIENICKÝCH PŘÍPRAVKŮ NYNÍ MÁTE MOŽNOST OBJEDNÁVAT VEŠKERÉ NAŠE ZBOŽÍ ONLINE NA INTERNETOVÝCH STRÁNKÁCH WWW.HOMEPLUS.CZ Při objednávce nad 2000 Kč získáte dárek!

Více

Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků

Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků HYGMONT HYGIENICKÉ A ČISTÍCÍ SYSTÉMY Ceník hygienických doplňků, spotřebního a úklidového materiálu, čisticích prostředků Autorizovaný prodejce a servis Sokolovská 296 686 01 UHERSKÉ HRADIŠTĚ Tel./fax.:

Více

TOP KATALOG. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava. www.alfaclassic.cz

TOP KATALOG. Vaše pohodlná cesta k čistotě. Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava. www.alfaclassic.cz Vaše pohodlná cesta k čistotě. TOP KATALOG produktů www.alfaclassic.cz Praha Plzeň Brno Ostrava Bratislava Firemní hygiena pro Vás......pro prodejny, kanceláře, školy, divadla, státní správu, úklidové

Více

profesionálů Autokosmetika Nyní můžete používat výrobky od 3M i VY! 3M Autokosmetika

profesionálů Autokosmetika Nyní můžete používat výrobky od 3M i VY! 3M Autokosmetika 3M Autokosmetika Autokosmetika profesionálů 3M je jedním z největších dodavatelů opravárenských a renovačních výrobků profesionálním autodílnám z celého světa. Nyní můžete používat výrobky od 3M i VY!

Více

Čisté řešení pro každou aplikaci

Čisté řešení pro každou aplikaci Čisté řešení pro každou aplikaci LEMITEC F Vysoce výkonný čisticí koncentrát s NSF certifikací pro oblast potravinářství a kuchyní. K odstranění nečistot při výrobě nebo zpracování potravin. Vhodný pro

Více

ČPHP - 005-2016. Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1

ČPHP - 005-2016. Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1 ČPHP - 005-2016 Priloha_c._1_Kupni_smlouvy_technicka_specifikace_CPHP-005-2016_dle_DI_c._1 Požadavek Zadavatele: Sloupec označený textem: [DOPLNÍ UCHAZEČ] Uchazeč doplní do jednotlivých prázdných žlutě

Více

Prostředky hygieny a sanitace pro gastronomická a ubytovací zařízení

Prostředky hygieny a sanitace pro gastronomická a ubytovací zařízení Prostředky hygieny a sanitace pro gastronomická a ubytovací zařízení - restaurace - závodní a školní jídelny - hotely, pezniony - zdravotnická zařízení 1 Obsah Katalog Sinclair Hygiene products 3 Strojní

Více

Čištění. HMK R 54 - Rozpouštědlo nečistot

Čištění. HMK R 54 - Rozpouštědlo nečistot Čištění HMK R 52 - Odstraňovač oleje a vosku rozpouští staré i čerstvé nečistoty do hloubky až 2 cm. Ideální pro čištění barevných vad na okrajích obkladů z přírodního kamene, způsobených vyteklými změkčovadly

Více

FM GROUP CZECH. 2011 katalog produktů FM GROUP č. 14

FM GROUP CZECH. 2011 katalog produktů FM GROUP č. 14 FM GROUP CZECH 2011 katalog produktů FM GROUP č. 14 Okouzleni vůněmi S neskrývanou radostí jsme přijali zprávu, že naše kolekce Spa Senses byla oceněna v polské soutěži o obal roku (Art of Packaging 2010)

Více

AUTOKOSMETIKA - ATOL AUTOMOTIVE, OSTATNÍ

AUTOKOSMETIKA - ATOL AUTOMOTIVE, OSTATNÍ AUTOKOSMETIKA ATOL AUTOMOTIVE, OSTATNÍ AUTOŠAMPON BEZ VOSKU AUTOŠAMPON S VOSKEM 95919 Cena Kč bez DPH: 95916 Cena Kč bez DPH: použít i na motocykly. použít i na motocykly. Obsahuje přírodní vosky. AUTOŠAMPON

Více

Ke každému zakoupenému výrobku / Ku každému zakúpenému výrobku ZDARMA

Ke každému zakoupenému výrobku / Ku každému zakúpenému výrobku ZDARMA AKCE / AKCIE Ke každému zakoupenému výrobku / Ku každému zakúpenému výrobku Real gel chlorax ZDARMA dezinfekční a bělící prostředek s gelovou konzistencí ničí bakterie, viry, kvasinky a plísně na všechny

Více

Katalog produktů. jaro 2015. Více než jistota.

Katalog produktů. jaro 2015. Více než jistota. Katalog produktů jaro 2015 Více než jistota. Rozmístění velkoobchodů sdružených v AB velkoobchodu s.r.o. OBSAH Claro...4 Cleanex Group...5 de Miclén Trading...6 Druchema....7 Důbrava...8 Drutep....9 GlaxoSmithKline...

Více

Výrobky SC 5.800 CB *EU

Výrobky SC 5.800 CB *EU Výrobky SC 5.800 CB *EU Parní čistič Premium ve žluté. S tlakem páry 4,0 bar, topným výkonem 1800 W a průběžně plnitelnou nádrží na čistou vodu a funkcí VapoHydro - voda-pára a napařovací žehličkou. Vybavení:

Více

63,- Kč Rozměry: 37 cm x 37 cm

63,- Kč Rozměry: 37 cm x 37 cm MIMOKATALOGOVÁ NABÍDKA DUBEN 2015 366789 NÁDOBKA S VÍKEM KVĚTINA velká a objemná na uchování různých potravin jak na potraviny sypké, tak na zeleninu a ovoce s víkem- zdobeným úchytem ve tvaru květiny

Více

DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark

DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark B2003 pilinová pasta na ruce s vysokým mycím účinkem a glycerinem, 10 kg B2003/10kg B2004 18 univerzální čistící tekutý prostředek, vhodný k mytí rukou, 600 g B2004 B2001 12 pilinová mycí pasta na ruce,

Více

Zvolte si svůj osobní barevný program:

Zvolte si svůj osobní barevný program: Zvolte si svůj osobní barevný program: NĚKTERÉ DRUHY BALENÍ NAŠICH VÝROBKŮ NEJSOU STANDARDNĚ SKLADEM, JE PROTO NUTNÉ JE OBJEDNAT S DELŠÍM ČASOVÝM PŘEDSTIHEM. In Informace na tel. čísle +420 313 250 052

Více

Ú n o r - b ře z e n 2 0 1 6 V Š E P R O V Á Š K L I D Ú

Ú n o r - b ře z e n 2 0 1 6 V Š E P R O V Á Š K L I D Ú Únor-březen 2016 VŠ EPROVÁŠ ÚKLID FANY Gastroservis - zavážíme 7 dní v týdnu VŠE PRO VÁŠ ÚKLID Vážení zákazníci, nacházíme se v klidnějším gastronomickém období, které je vhodné k přípravě nových jídelních

Více

MILIT CFU na podlahy. kód položka cena za kus. 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L 136,80 Kč. CLEAMEN 112 na okna a rámy 242.8511

MILIT CFU na podlahy. kód položka cena za kus. 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L 136,80 Kč. CLEAMEN 112 na okna a rámy 242.8511 To nejlepší pro ÚKLIDOVÉ SPOLEČNOSTI - univerzální čistič podlah - pro všechny vodostálé plochy a podlahové krytiny, např. PVC, linoleum, dlaždice MILIT CFU na podlahy 21E.048 1 L 31,10 Kč 21E.049 5 L

Více

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Jak se nové provedení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo liší od toho původního? Nové složení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo obsahuje

Více

KUCHYNĚ. Odmašťovač za studena 1000 ml. Odmašťovač za studena 750 ml. Čistič sklokeramických desek 750 ml. Inox čistič 750 ml

KUCHYNĚ. Odmašťovač za studena 1000 ml. Odmašťovač za studena 750 ml. Čistič sklokeramických desek 750 ml. Inox čistič 750 ml KUCHYNĚ Odmašťovač za studena Odmašťovač s vysokou účinností, rychle působí, při čištění sporáků, trub, grilů, fritéz, konvektomatů a silně znečištěného nerezového nádobí. Odmašťovač za studena 1000 ml

Více

Komplexní hygienické řešení pro toalety. Hygiena

Komplexní hygienické řešení pro toalety. Hygiena Komplexní hygienické řešení pro toalety. Hygiena 10 Moderní řada zásobníků Tork Elevation v univerzální bílé a elegantní černé barvě Vám nabízí širokou paletu funkcí zajišťujících moderní a efektivní řešení

Více

SPOTŘEBNÍ MATERIÁL. katalog 2013

SPOTŘEBNÍ MATERIÁL. katalog 2013 SPOTŘEBNÍ MATERIÁL katalog 2013 platnost od 1. 11. 2012 OBSAH PAPÍROVÉ PRODUKTY papírové ručníky skládané 1 vrstvé...4 papírové ručníky skládané 2 vrstvé...6 papírové ručníky v rolích...8 průmyslové utěrky

Více

Utírání a čištění Jasná volba pro dosažení nejlepšího výsledku

Utírání a čištění Jasná volba pro dosažení nejlepšího výsledku Utírání a čištění Jasná volba pro dosažení nejlepšího výsledku 47 Utírání a čištění Pomůžeme vám vybrat si ten správný výrobek Tork papírové utěrky, utěrky z netkané textilie a zásobníky jsou navrženy

Více

činnosti výzkumných laboratoří, které jsou výchozím bodem společnosti.

činnosti výzkumných laboratoří, které jsou výchozím bodem společnosti. Novinky 2011 Společnost Fra-Ber vyvíjí od roku 1992 inovativní, k životnímu prostředí šetrné a uživatelsky příjemné produkty v kategorii péče o automobily. V současné době je Fra-Ber vůdčí silou na trhu

Více

Plníme očekávání. Pomozte nám pomáhat druhým!

Plníme očekávání. Pomozte nám pomáhat druhým! pro vás, pro vaši domácnost katalog produktů č. 10 2014 / 2015 Plníme očekávání Vaše neustávající péče o kvalitu našich výrobků a vaše spokojenost nás ženou vpřed. Neustále pracujeme na inovacích receptur

Více

Toalety a umývárny Pomáháme vám dosáhnout dokonalosti

Toalety a umývárny Pomáháme vám dosáhnout dokonalosti Toalety a umývárny Pomáháme vám dosáhnout dokonalosti 7 Toalety a umývárny Pomůžeme vám vybrat si ten správný výrobek Naše prověřené a otestované kombinace vám umožní snadný výběr, protože jsou založeny

Více

Výrobky SC 2.550 C *EU

Výrobky SC 2.550 C *EU Výrobky SC 2.550 C *EU Malý, kompaktní a průběžně plnitelný parní čistič v moderním designu. Tlak páry 3,2 bar a topný výkon 1500 W pro účinné čištění veškerých tvrdých ploch bez chemie. Vybavení: Dětská

Více

Komplexní hygienické řešení pro vás. ceník. platný od 4. 1. 2010. www.tork.cz

Komplexní hygienické řešení pro vás. ceník. platný od 4. 1. 2010. www.tork.cz 1 Komplexní hygienické řešení pro vás ceník platný od 4. 1. 2010 www.tork.cz 2 spolehněte se na kvalitu Tork Tork je globální značkou švédské společnosti SCA dlouhodobě oceňovanou za dodávání nejlepších

Více

info@zenit-caslav.cz Pražská 162 tel.: +420 327 304 890 http://www.zenit-caslav.cz/ 286 01 Čáslav fax: +420 327 313 688 http://www.cistotadomova.

info@zenit-caslav.cz Pražská 162 tel.: +420 327 304 890 http://www.zenit-caslav.cz/ 286 01 Čáslav fax: +420 327 313 688 http://www.cistotadomova. Nová značka pro profesionální úklid OBLAST GENERÁLNÍ OBLAST KUCHYŃSKÁ OBLAST UMÝVARENSKÁ OBLAST SANITÁRNÍ OBLAST DEZINFEKČNÍ OBLAST SPECIÁLNÍ v nejvyšší kvalitě v přijatelné ceně odborný poradenský servis

Více

KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo

KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo KATALOG malospotřebitelský sortiment dům, byt, zahrada, auto a kolo čistota s úsměvem www.everstar.cz since 99 čistota s úsměvem český výrobce s tradicí snadno pohodlně účinně STAR dům, byt, zahrada, auto

Více

Luxusní podržtaška JARO 2010. www.dedra.cz Platnost přílohy od TEĎ do 29. 4. 2010 do 16.00 hodin. 299 Kč 199 Kč [7,95 ] za každou

Luxusní podržtaška JARO 2010. www.dedra.cz Platnost přílohy od TEĎ do 29. 4. 2010 do 16.00 hodin. 299 Kč 199 Kč [7,95 ] za každou Luxusní podržtaška DA77 růžová ve tvaru srdce JARO 00 DA730 modrá ve tvaru srdce 99 Kč 99 Kč [7,95 ] za každou Luxusní podržtaška (háček na kabelku) je opatřena magnetem, který ji drží ve složeném stavu.

Více

Atotech. Ideas for cleaning. www.orkan-profi.com

Atotech. Ideas for cleaning. www.orkan-profi.com Atotech Ideas for cleaning www.orkan-profi.com Michal Kudrnáč ředitel Atotech CZ, a.s. O SPOLEČNOSTI Vážení obchodní přátelé, od roku 1999 vyrábíme a dodáváme jako jednu z našich obchodních komodit mycí,

Více

SPOTŘEBNÍ MATERIÁL KATALOG

SPOTŘEBNÍ MATERIÁL KATALOG KATALOG SPOTŘEBNÍ MATERIÁL platnost od 1. 1. 2016 3 20 PAPÍROVÉ PRODUKTY papírové ručníky skládané 1 vrstvé...4 papírové ručníky skládané 2 vrstvé...5 papírové ručníky v rolích...8 toaletní papíry Jumbo

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Čištění a údržba. Čištění po pokládce laminátových podlah MEISTER se provádí CC-čističem na

Čištění a údržba. Čištění po pokládce laminátových podlah MEISTER se provádí CC-čističem na Čištění a údržba Rozhodli jste se pro kvalitní produkt Made in Germany. S tímto návodem na čištění a údržbu získáváte veškeré důležité informace, které vaší krytině zajistí dlouhou životnost a dobrý vzhled.

Více

Části a hlavní vlastnosti nábytku

Části a hlavní vlastnosti nábytku Vážený zákazníku, jsme poctěni, že jste si od nás zakoupili čalouněný nábytek. Dostáváte tím jedinečný kus nábytku, který je ručně vyroben z materiálů nejvyšší kvality, a podle Vašich potřeb. Dovolte,

Více

Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech KATALOG - PRŮMYSL

Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech KATALOG - PRŮMYSL Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech Není důležité být vždy nejrychlejší, mnohem důležitější je, aby produkty,

Více

TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ

TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ TECHNICKÁ CHEMIE PRO PRŮMYSL A OPRAVÁRENSTVÍ praxí ověřené výrobky pro řešení zákaznických požadavků produktové poradenství a technická podpora možnost praktického odzkoušení vzorků možnost uzavření plánu

Více

ÚKLID A HYGIENA. Profesionální čisticí a dezinfekční prostředky KUCHYNĚ SANITÁRNÍ OBLAST POVRCHOVÉ PLOCHY. myjeme nádobí

ÚKLID A HYGIENA. Profesionální čisticí a dezinfekční prostředky KUCHYNĚ SANITÁRNÍ OBLAST POVRCHOVÉ PLOCHY. myjeme nádobí ÚKLID A HYGIENA myjeme nádobí str. 178-179 uklízíme v kuchyni + speciální čištění str. 180-182 nábytek, okna str. 183 podlaha / dezinfekce str. 184 koupelny / odpady/ pracovní plochy str. 185-186 přípravky

Více

CENÍK VÝROBKŮ STAR DŮM, BYT ZAHRADA, AUTO A KOLO

CENÍK VÝROBKŮ STAR DŮM, BYT ZAHRADA, AUTO A KOLO CENÍK VÝROBKŮ STAR DŮM, BYT ZAHRADA, AUTO A KOLO AKTUALIZOVÁNO platnost 1.1. - 31.3.2008 NOVÉ VÝROBKY FIREMNÍ MALOOBCHODNÍ PRODEJNÍ 2008 vydán pro: koncové spotřebitele, při nákupu u výrobce ceník aktualizován

Více

OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010. ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm

OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010. ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm OBRÁZEK ZAHRADNÍ PROGRAM GARTENBAUPROGRAMM 02/2010 ZAHRADNÍ PROGRAM Gartenbauprogramm Gartenbauprogramm OBSAH Obsah Úvod 3 Pokládací malty na dlažby řada GB 100 4 Spárovací malty na dlažby řada GB 200

Více

Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky.

Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky. VLASY BEZ DISCIPLÍNY Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky. Bez dostatečné hydratace ztrácí vnější vlasové vlákno svou přirozenou elasticitu

Více

A N IE G Y, H IE R E G O R D

A N IE G Y, H IE R E G O R D , Calgonit Power prášek do myčky Calgonit Powerball Calgonit sůl prášek do myček nádobí, který důkladně odstraní mastnotu a zbytky jídel tablety do myček nádobí se silným čistícím účinkem odstraňují i

Více

Jeanne en Provence. Výrobky neobsahují parabeny, žádné živočišné tuky a nejsou testovány na zvířatech!

Jeanne en Provence. Výrobky neobsahují parabeny, žádné živočišné tuky a nejsou testovány na zvířatech! Jeanne en Provence Jeanne en Provence je renomovaná francouzská firma, která Vám nabízí přírodní produkty vysoké kvality přímo ze srdce Provence. Mistři ze starobylého města parfémů Grasse pro Vás připravili

Více

S lehkostí, perfektní údržba.

S lehkostí, perfektní údržba. 1 Nauka o materiálech, tipy pro údržbu, prostředky pro údržbu www.ancor.cz S lehkostí, perfektní údržba. V denním použití Absolutní odolnost nerezové oceli není dosažitelná, proto je výskyt stop použití

Více

Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty. www. boudacommercio.cz

Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty. www. boudacommercio.cz Prezentace výrobků TENAX Lepení & ochrana - aglomeráty 2019 www. boudacommercio.cz TENAX ŠKOLENÍ 1. KROK: ZÁKLADNÍ ZNALOSTI VÝROBKY NA LEPENÍ & OCHRANU VÝROBKY NA LEPENÍ : TENAX P Ř E H L E D: JJP ON 20.11.2018

Více

MANUÁL K POUŽITÍ SUPERKONCENTRÁTŮ

MANUÁL K POUŽITÍ SUPERKONCENTRÁTŮ MANUÁL K POUŽITÍ SUPERKONCENTRÁTŮ PRO ČISTOTU A HYGIENU V PROFESIONÁLNÍ SFÉŘE Produkt Popis Kde použít Ředění Jak použít AROMA PRODUKT Superkoncentrát. Detergent pro základní úklid i denní údržbu a pro

Více

KATALOG VÝROBKŮ. www.severochema.cz

KATALOG VÝROBKŮ. www.severochema.cz KATALOG VÝROBKŮ BARBECUE LINE PE-PO pevný podpalovač PE-PO pevný podpalovač je určen k podpalování uhlí, dřeva, dřevěného uhlí nebo briket. Je vhodný pro zatápění v krbech, kamnech, zahradních grilech

Více

PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ

PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ PROFESIONÁLNÍ UV NEHTOVÉ STUDIO NÁVOD K POUŽITÍ Vážená zákaznice, gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Pečlivě si přečtěte tento návod před prvním použitím, návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí.

Více

Ž é ě ť č č é š ť é ě č č ť č é č É é ý č Ž č úč é Ú Ž Ž č Ž ý ť ť ů ě é ú č ě ť ť č é ť č č é č č Ž ě ě č é š Ž š ě ě ě é Ž ě ě é ě č ýš č ě č é ě é ě ýš ů ě é Ý č é é é ý é č ě é ě ě č é ý ů é ě ě č

Více

Katalog Čisticí prostředky šetrné k přírodě 2013 / 2014

Katalog Čisticí prostředky šetrné k přírodě 2013 / 2014 Katalog Čisticí prostředky šetrné k přírodě 2013 / 2014 SUŠICE TÁBOR REC MOV PŘEROV NAVA OPAVA TĚŠÍN TRAVA NOVÝ JIČÍN LEVI- TOPOĽ- ČANY BRATI- SLAVA OPOLE HUN- GARY LIBE- PEL- HŘI- OLO- MOUC BRNO ZLÍN

Více

katalog 2016 bytové a komerční PVC

katalog 2016 bytové a komerční PVC katalog 2016 bytové a komerční PVC flexibilita komfort odolnost Junior Plus je flexibilní, elastická, heterogenní PVC podlahová krytina o tloušťce 2,2 mm a nášlapné vrstvě 0,5 mm. Díky třídě zátěže 33-42

Více

Ekolux 8000 S E R V I S

Ekolux 8000 S E R V I S Ekolux 8000 S E R V I S LUX (CZ), s.r.o. Brunclíkova 17, 162 00 Praha 6-Petřiny telefon: 220 190 880, fax: 220 190 881 bezplatná infolinka: 800-10 30 40 e-mail: servis@lux-com.cz www.lux-com.cz Návod k

Více

Title: HL EMEA Herbalife SKIN-Brochure (Male) 16pp ID: CZ Proof No: B Date: 04/09/14

Title: HL EMEA Herbalife SKIN-Brochure (Male) 16pp ID: CZ Proof No: B Date: 04/09/14 Inteligentní výživa pleti Výsledky za 7 dní.* Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky založenou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek na péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin,

Více

35-40 koupelna KOUPELNA

35-40 koupelna KOUPELNA 35-40 KOUPELNA 37 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla HG1470527 HG pěnový čistič vodního kamene HG2180527 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla je ideální každodenní čistič pro umyvadla, plastové sprchové

Více

Ralex 10,00 kg Ralex 40,00 kg - prostředek na podlahy pro ruční i strojní mytí, vhodný zejména na PVC, odstraňuje mastnotu a šmír

Ralex 10,00 kg Ralex 40,00 kg - prostředek na podlahy pro ruční i strojní mytí, vhodný zejména na PVC, odstraňuje mastnotu a šmír Kuchyně a potravinářství: Puron DA 10,00 kg Puron DA 40,00 kg - prostředek s obsahem aktivního chloru určený pro mytí a dezinfekci v potravinářském průmyslu a zemědělství, má zvýšený účinek na organické

Více

Barvy na dřevo a kov 21

Barvy na dřevo a kov 21 Barvy na dřevo a kov 21 Flügger Ochrana dřeva v interiéru Proč natíráme truhlářské výrobky v interiérech? Natřením dveří, zárubní nebo nábytku můžete dosáhnout mnoha nádherných a vzrušujících barevných

Více

Superslevy. Léto 2014. Vše pro úklid, čištění a hygienu. www.alfachem.cz 5. 8. - 21. 9. 2014 SLEVA 26% SLEVA 27% 28 SLEVA 25% 25 SLEVA 26%

Superslevy. Léto 2014. Vše pro úklid, čištění a hygienu. www.alfachem.cz 5. 8. - 21. 9. 2014 SLEVA 26% SLEVA 27% 28 SLEVA 25% 25 SLEVA 26% 5. 8. - 21. 9. 14 Vše pro úklid, čištění a hygienu SAVO Original dezinfekce vody a povrchů 38 28 30 Well Done Čistič na grily přípravek na čištění grilů, trub, sporáků apod., spray 2 ml 80 37 Well Done

Více

Staňte se fanoušky stránky Well Done na Facebooku.

Staňte se fanoušky stránky Well Done na Facebooku. Staňte se fanoušky stránky Well Done na Facebooku. Kosmetika Rewell for women deodorant 150 ml - Devotion, Emotion, Passion, Obsession Vysoce účinná formula deodorantu pro ženy poskytuje deo ochranu proti

Více

PRACÍ PROSTŘEDKY (LAUNDRY) PRODUKTY DO KUCHYNĚ (KITCHEN) UNIVERZÁLNÍ PRODUKTY (UNIVERSAL) PRODUKTY DO KOUPELNY (BATH)

PRACÍ PROSTŘEDKY (LAUNDRY) PRODUKTY DO KUCHYNĚ (KITCHEN) UNIVERZÁLNÍ PRODUKTY (UNIVERSAL) PRODUKTY DO KOUPELNY (BATH) K N I H A P R O D U K T Ů Informační a vzdělávací materiál pro Obchodní partnery FM GROUP. Prosinec 2014 O b s a h PRACÍ PROSTŘEDKY (LAUNDRY) Tablety na změkčování vody do pračky (Washing Machine Water

Více

3 kroky, aby vaše pokožka kvetla

3 kroky, aby vaše pokožka kvetla 3 kroky, aby vaše pokožka kvetla květiny a byliny severského léta MÁDARA přichází z Lotyšska, malé země v severní Evropě, z oblasti Baltu, regionu kterému se podařilo zachovat si mnoho neposkvrněných a

Více

Návod k použití: model 4204 parní čistič

Návod k použití: model 4204 parní čistič Návod k použití: model 4204 parní čistič Vážený zákazníku, Děkujeme, že jste zakoupil výrobek firmy Ariete. Model, který jste si vybrali, patří k sérii Vaporì sortiment čistících produktů pro domácnost,

Více

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2015

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2015 PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2015 B2C ceník č. 1/2015 platnost 1. 1. 30. 5. 2015 aktualizace 1. 1. 2015 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá

Více

67/548/EHS, 1999/45/ES

67/548/EHS, 1999/45/ES strana 1(5) 1. Identifikace přípravku a společnosti 1.1 Obchodní název přípravku: 1.2 Použití přípravku: Tekutý voskový samolešticí přípravek na bázi vodné disperze určený k ošetřování laminátových podlah,

Více

BELLINZONI. ceník. platnost do odvolání

BELLINZONI. ceník. platnost do odvolání BELLINZONI ceník platnost do odvolání ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY čističe na bázi kyselin - u leštěných mramorů a vápenců poškozují lesk W.H. - extra silný čistič na žulu. Odstraňuje veškeré organické 1 l 224 Kč

Více

Manuál pokládky velkoformátových obkladů, dlažeb

Manuál pokládky velkoformátových obkladů, dlažeb Manuál pokládky velkoformátových obkladů, dlažeb 160x320 2 PROBLEMATIKA VELKÝCH FORMÁTŮ MONTÁŽ PROBLEMATIKA VELKÝCH FORMÁTŮ MONTÁŽ Problematika velkých formátů Poslední doba přinesla na trh nové formáty

Více

TEFAL/T-FAL* POKYNY K POUŽÍVÁNÍ NÁDOBÍ

TEFAL/T-FAL* POKYNY K POUŽÍVÁNÍ NÁDOBÍ TEFAL/T-FAL* POKYNY K POUŽÍVÁNÍ NÁDOBÍ Gratulujeme ke koupi a vítáme vás do světa nádobí Tefal/T-Fal *! Nádobí Tefal/T-Fal* je navrženo tak, aby celou řadu let poskytovalo potěšení z vaření, skvělý výkon

Více

Ma Provence. ! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně emailem info@salon-liris.cz!

Ma Provence. ! Všechny výrobky si můžete objednat u nás v SALONU LIRIS, případně emailem info@salon-liris.cz! Ma Provence Všechny přípravky francouzské kosmetiky MA PROVENCE jsou čistě přírodní, neobsahují žádné chemické konzervační látky, umělá barviva, éterické oleje ani parabény. Toaletní a kosmetické výrobky

Více

Příručka o bezpečnosti a ochraně zdraví a o instalaci. www.whirlpool.eu/register

Příručka o bezpečnosti a ochraně zdraví a o instalaci. www.whirlpool.eu/register Příručka o bezpečnosti a ochraně zdraví a o instalaci www.whirlpool.eu/register ČESKY...s.3 2 ČESKY ZDRAVÍ A BEZPEČNOST a průvodce INSTALACÍ CS DĚKUJEME VÁM, ŽE JSTE SI ZAKOUPILI VÝROBEK ZNAČKY WHIRLPOOL.

Více

Návod k použití Chladnička

Návod k použití Chladnička Chladnička Děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám prokázali tím, že jste si koupili náš přístroj. Při jeho používání Vám přejeme hodně spokojenosti. Chladnička je určena k použití v domácnosti k uchovávání

Více

CHEMICKÉ PROSTŘEDKY PRO ČISTÍRNY A PRÁDELNY

CHEMICKÉ PROSTŘEDKY PRO ČISTÍRNY A PRÁDELNY CHEMICKÉ PROSTŘEDKY PRO ČISTÍRNY A PRÁDELNY PRODEJCE pro ČR: Petr Suchánek SERVIS ČISTÍREN A PRÁDELEN ODĚVŮ tel: +420608720032 e-mail: servis.suchanek@seznam.cz web: www.cistirnysuchanek.cz IČO:87537460

Více

141-10-01. ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S EN 13888 Kerapoxy je spárovací hmota (G) na bázi reaktivní pryskyřice (G) třídy RG.

141-10-01. ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S EN 13888 Kerapoxy je spárovací hmota (G) na bázi reaktivní pryskyřice (G) třídy RG. Dvousložková epoxidová kyselinovzdorná hygienicky nezávadná spárovací hmota (k dispozici v 26 barevných odstínech), pro spáry o šířce nad 3 mm. Lze ji použít i jako lepidlo. 14101 ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

50 years. Produkty péče o ruce

50 years. Produkty péče o ruce 50 years Produkty péče o ruce Různorodost pracovních prostředí je neomezená a zahrnuje různá odvětví. To vyžaduje rozmanité dovednosti a vy ruce potřebujete. Jsou vaším nejdůležitějším nástrojem. Ochrana

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR

INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR ONLINE HAIR STRAIGHTENING & ONLINE PERMANENT WAVE SYSTEM INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR Narovnejte své vlasy Ondulujte své vlasy

Více

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Aneb naučíme vás, jak léčit celé tělo při běžné péči o obličej Kosmetika řady Tibetan Herbs je úspěšně používána všemi věkovými skupinami Základ unikátních přípravků

Více

ROSTLINNÉ BARVY NA VLASY BARVY V HARMONII S PŘÍRODOU

ROSTLINNÉ BARVY NA VLASY BARVY V HARMONII S PŘÍRODOU ROSTLINNÉ BARVY NA VLASY BARVY V HARMONII S PŘÍRODOU Zdravé, lesklé vlasy a živě zářící barva jsou snem každé ženy. Naše barvy obdaří vlasy nádherným leskem a zábal stimuluje a vyživí také vlasovou pokožku.

Více

Aktuální ceník - DROGERIE -veloobchod Postoloprty www.drogerie.majestat.cz e-mail:drogerie@mypage.cz

Aktuální ceník - DROGERIE -veloobchod Postoloprty www.drogerie.majestat.cz e-mail:drogerie@mypage.cz Aktuální ceník - DROGERIE -veloobchod Postoloprty www.drogerie.majestat.cz e-mail:drogerie@mypage.cz Mycí pasty na silně znečištěné ruce - ISOFA Kč vč. DPH VPPPM100097 ISOFA Max gel 10 kg 1 1 12 3 36 490,00

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Měnič napětí 12V DC/230V AC 100W (51 31 06) 24V DC/230V AC 100W (51 31 07) Obj. č.: 51 31 06

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Měnič napětí 12V DC/230V AC 100W (51 31 06) 24V DC/230V AC 100W (51 31 07) Obj. č.: 51 31 06 MONTÁŽNÍ NÁVOD Měnič napětí 12V DC/230V AC 100W (51 31 06) 24V DC/230V AC 100W (51 31 07) Obj. č.: 51 31 06 Nové senzační zařízení pro sprchy! Ekologická ochrana proti vodnímu kameni bez použití chemických

Více

Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech

Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech Není důležité být vždy nejrychlejší, mnohem důležitější je, aby produkty,

Více

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006

Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 Datum vyhotovení v ČR: 20.05.2008 Datum revize v ČR: Datum posledního přepracování v zahraničí: 11.12.2006 Bezpečnostní list podle nařízení ES 1907/2006 1. Identifikace přípravku a společnosti Identifikace

Více

DROGERIE/DRUGSTORE ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY CLEANING AGENTS. OKENA 500ml 8002-11. KRYSTAL na okna sprej 750ml KRYSTAL for windows 750ml 8006-96

DROGERIE/DRUGSTORE ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY CLEANING AGENTS. OKENA 500ml 8002-11. KRYSTAL na okna sprej 750ml KRYSTAL for windows 750ml 8006-96 OKENA 500ml 8002- Lihový čistící prostředek na okna a skla. Windows and glass cleaner with alcohol. KRYSTAL na okna sprej 750ml KRYSTAL for windows 750ml 800-9 Tekutý čistící prostředek na skleněné povrchy,

Více

uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů

uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů uvnitř: Univerzální rádce pro práci s barvami vodou ředitelné barvy přehled produktů 2016 Univerzální rádce pro práci s barvami Doporučený pracovní postup představuje spolehlivý recept, jak dosáhnout kvality

Více

KOMERČNÍ PROSTORY. Pro Váš maximální požitek z koberců Westex

KOMERČNÍ PROSTORY. Pro Váš maximální požitek z koberců Westex KOMERČNÍ PROSTORY Pro Váš maximální požitek z koberců Westex PŘEDMLUVA Abyste získali maximální životnost Vašeho koberce, rádi bychom Vám doporučili nejlepší způsob údržby našich koberců. Koberce Westex

Více

Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného. vosku. Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů

Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného. vosku. Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů gsdgsdsdgsdf Autošampón 3M Car Wash Soap / 39000 Bezpečně odstraní špínu a šmouhy bez poškození ochranného vosku dfgdfgfghgggs Koncentrovaný přípravek, který vystačí na 100 litrů Dlouho trvající bohatá

Více