Tréninkový kemp stolního tenisu zlatý spin stolního tenisu Rakousko 7 dní / 6 nocí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Tréninkový kemp stolního tenisu zlatý spin stolního tenisu Rakousko 7 dní / 6 nocí"

Transkript

1 Tento tréninkový kemp stolního tenisu bude nejen dokonalým spojením sportu a kulturního programu, ale také vám poskytne exkluzivní příležitost trénovat s bývalými mistry světa Miroslavem Cecavou a Mikaelem Appelgrenem a stříbrným medailistou ve čtyřhře na mistrovství světa Leszkem Kucharským. Po tomto kempu bude následovat jednodenní turnaj. Samozřejmě nelze vynechat atraktivní doprovodný program, který bude nabitý kulturními zážitky včetně výletů do rakouské metropole Vídně a do regionu Wachau, jenž je na seznamu světového dědictví UNESCO a v němž se nachází klášter Melk a zřícenina hradu Dürnstein. Vrcholem tohoto tréninkového kempu bude velký finálový turnaj, který bude zakončen slavnostní večeří za účasti někdejších mistrů světa ve stolním tenise. V zájmu vysoké kvality je počet účastníků omezen. Kde: Kdy: Stravování: Ubytování: Doprava: Další služby: Hollabrunn / Vídeň července 2014 (k dispozici je rozšířený program) Plná penze Sport- & Seminarhotel, Hollabrunn Autobus nebo minibus Prvotřídní výcvik s legendami stolního tenisu, na který budou dohlížet bývalí mistři světa Miroslav Cecava a Mikael Appelgren a také stříbrný medailista ve čtyřhře na mistrovství světa Leszek Kucharski. Vzdělávání a kultura Objevte kulturu Evropy: Navštivte nová města, nahlédněte do zákulisí světoznámých míst a seznamte se s významnými politickými osobnostmi. Společenství a vztahy Vychutnejte si nové země stejně jako místní obyvatelé: Ochutnejte regionální kuchyně v rodinných restauracích, kontaktujte místní školy, zapojte se do sportovních aktivit nebo pomáhejte na místní farmě. Příroda a udržitelný rozvoj Připojte se k našim aktivitám v rámci sociální odpovědnosti: Podílejte se na našich projektech trvalé udržitelnosti, jejichž náplní může být například rekultivace potoků, zalesňování nebo návštěvy domovů důchodců. Tělo a zdraví Dosáhněte rovnováhy mezi tělem a myslí: Sportujte s místními obyvateli, připojte se v tréninkových kempech k místním týmům a využijte nutričně vyvážených jídelníčků navržených profesionálními dietology. On December 3rd 2013 the PDM Tourism Group s travel concept "PDM Plus - Experiential travelling" was announced as one of the official decade projects by the jury of the Austrian Commission for UNESCO in the course of the UN Decade "Education for Sustainable Development".

2 PROGRAM 1. den: Pondělí Příjezd (možno zajistit vyzvednutí na letišti nebo vlakovém nádraží). Všechny účastníky přivítají na uvítacím setkání Miroslav Cecava, Leszek Kucharski a Mikael Appelgren. Vysvětlení programu. 11:00 14:00 Oběd formou bufetu. 15:00 18:00 Rozcvičení, vyzkoušení pálek atd. 19:00 Uvítací večeře na radnici v Hollabrunnu včetně přivítání starostou. Přenocování v Hollabrunnu. 2. den: Úterý První tréninkový den, na který dohlédnou bývalí mistři světa Miroslav Cecava a Mikael Appelgren a také stříbrný medailista ve čtyřhře na mistrovství světa Leszek Kucharski. 9:00 12:00 Trénink. 12:00 13:00 Oběd, odpočinek. 13:00 15:00 Masáž (dle objednání). 15:00 18:00 Trénink. 17:00 19:00 Masáž (dle objednání). 19:00 Návštěva místních vinných sklepů včetně ochutnávky vín. Přenocování v Hollabrunnu. Volitelný program pro doprovod: 9:00 17:00 Návštěva dvou nejkrásnějších zámků tohoto regionu. Zámek Riegersburg byl původně barokní zámek obehnaný vodním příkopem, který v průběhu 18. století sloužil jako sídlo říšských hrabat z rodu Khevenhüllerů. Po návštěvě Riegersburgu si účastníci vychutnají oběd a poté bude následovat návštěva Rosenburgu, jednoho z nejkrásnějších rakouských renesančních zámků. Původně to byla středověká obranná tvrz, která byla v 16. a 17. století přestavěna na honosný zámek s rozsáhlými zahradami. Dvůr, který sloužil pro rytířské turnaje, je dokonale zachován a je největší svého druhu v Evropě. Toto místo dnes láká místní výletníky a hostí akce a oslavy všeho druhu, například svatby. 3. den: Středa Tento den je zcela věnován rakouskému hlavnímu městu Vídeň. Navštivte slavný zámek Schönbrunn, letní sídlo Habsburků, kde nasajete atmosféru života v rakouském císařství. Po obědě můžete město lépe poznat na volitelné prohlídce na vozítku Segway. Volný čas před večeří můžete využít k samostatnému prozkoumání města při procházkách okouzlujícími ulicemi Vídně nebo k nakupování. Vrcholem bude ochutnávka místních specialit v půvabném prostředí typickém pro Vídeň. Přenocování v Hollabrunnu.

3 Dzień 4: czwartek, 10 lipca 2014 r. Drugi dzień treningu prowadzonego przez mistrzów świata seniorów Miroslava Cecava ę i Mikaela Appelgrena oraz wicemistrza świata w deblu Leszka Kucharskiego. 09:00 12:00 Sesja treningowa 12:00 13:00 Obiad, wypoczynek 13:00 15:00 Masaż (po uprzednim umówieniu się) 15:00 18:00 Sesja treningowa 17:00 19:00 Masaż (po uprzednim umówieniu się) 19:30 Kolacja w Hollabrunn Nocleg w Hollabrunn Program dodatkowy dla osób towarzyszących: 9:00 18:00 Wybierz się na wycieczkę po romantycznej dolinie Helenental i Lesie Wiedeńskim. Odwiedź również cieszący się złą sławą domek myśliwski w Mayerling, gdzie w 1889 r. tragicznie zakończyła się przygoda austriackiego następcy tronu księcia Rudolfa z jego kochanką. W programie znajduje się też wizyta w założonym w 1133 r. klasztorze Cystersów Heiligenkreuz, gdzie będzie można podziwiać średniowieczny krużganek i grobowiec ostatniego władcy z dynastii Babenbergów w Austrii. Po wycieczce łodzią po największym w Europie podziemnym jeziorze znajdującym się w Hinterbrühl, uczestnicy będą mieli wolne popołudnie na zwiedzenie Wiednia. 5. den: Pátek :00 15:00 Výlet do regionu Wachau, který UNESCO prohlásilo za významnou kulturní krajinu. Součástí bude návštěva barokního kláštera Melk, oběd a prohlídka středověkého města Dürnstein s průvodcem. Tento výlet je VOLITELNÝ. Je také možné zůstat v Hollabrunnu na další trénink. 16:00 18:00 Trénink pro ty, kteří se vrátí z výletu. 18:00 Rozprava o průběhu turnaje. 19:30 Večeře v Hollabrunnu. Přenocování v Hollabrunnu. 6. den: Sobota :00 Začátek turnaje. Masáže jsou k dispozici celý den dle objednání. 20:00 Slavnostní večeře se všemi účastníky včetně slavnostního předávání cen a oficiálního rozloučení. Přenocování v Hollabrunnu. 7. den: Neděle Odjezd (možno zařídit odvoz na letiště nebo vlakové nádraží)

4 CENY: za osobu (dvoulůžkový pokoj, WC + koupelna/sprcha) TRÉNINKOVÝ KEMP ( července 2014: 6 nocí) Sportovci: 1 200,00 Doprovod: 950,00 Příplatek za jednolůžkový pokoj 210,00 Minimální požadovaný počet účastníků: 30 CENA ZAHRNUJE TYTO SLUŽBY: Ubytování: dvoulůžkový pokoj, WC + koupelna/sprcha 3 masáže dle objednání 4x služba prádelny v Hollabrunnu Služba zkoušení pálek Plná penze včetně 1 nápoje Doprava soukromým autobusem/minibusem podle specifikací programu Všechny naplánované tréninky a aktivity Exkluzivní přístup do veřejného bazénu v Hollabrunnu (19:00 21:00) Využití okolních tenisových kurtů v Hollabrunnu Využití hotelové posilovny, sauny, parní lázně Každodenní kontrola a výkazy kvality Nonstop podpora ze strany PDM CENA NEZAHRNUJE: Náklady na příjezd/odjezd Příplatek za jednolůžkový pokoj Cestovní pojištění Osobní výlohy, např. nápoje, telefonní poplatky atd. Aktivity, které nejsou součástí programu Změny vyhrazeny OMÓWIENIE I CELE SESJI TRENINGOWYCH: - Indywidualna analiza techniki uczestnika (z pomocą nagrań wideo). - Doskonalenie umiejętności motoryki małej i dużej. - Trening na wiele piłek w małych grupach. - Praca indywidualna z najlepszymi trenerami: Miroslav Cecava, Leszek Kucharski i Mikael Appelgren. - Gwarantowana wizyta Jarka Kołodziejczyka (głównego trenera austriackiej kadry narodowej mężczyzn). FORMAT ROZGRYWEK - Podczas wszystkich rozgrywek zawodnicy będą podzieleni na grupy (włączając rundy wstępne/pośrednie oraz kwalifikacyjne). - W zależności od ilości uczestników, będą również organizowane mecze towarzyskie w oparciu o poziom umiejętności. REJESTRACJA W celu zapewnienia jak najwyższej jakości treningu oraz w związku z ograniczeniami wynikającymi z infrastruktury, jesteśmy zmuszeni do ograniczenia liczby uczestników. Ostateczny termin rejestracji na kurs upływa 30 maja 2014 r. Potwierdzenie jest przesyłane bezzwłocznie po przetworzeniu formularza rejestracyjnego. Uczestnicy otrzymują numery w oparciu o datę rejestracji. Formularze rejestracyjne będą przyjmowane wyłącznie w formie pisemnej. Formularze są dostępne na stronie głównej PDM oraz należy je wypełnić zgodnie z zawartymi tam instrukcjami. Rezerwacja jest zakończona po otrzymaniu potwierdzenia od PDM.

5 Obóz szkoleniowy tenisa stołowego Złoty spin tenisa stołowego Austria 7 dni / 6 noclegów ROZŠÍŘENÝ PROGRAM 7. den: Neděle Rozšířený program: 9:00 Odjezd do Salcburku. Volitelný oběd během cesty. 14:30 Plavba lodí na jezeře Wolfgangssee. 17:00 Pokračování do Salcburku. 18:00 Večeře v Salcburku. 20:00 Koncert v zámku Mirabell. Přenocování v Salcburku (4hvězdičkový hotel, např. Austria Trend Hotel West/Mitte). 8. den: Pondělí :00 Prohlídka města s průvodcem včetně návštěvy pevnosti. Hohensalzburg. Užijte si úchvatný výhled na historické centrum města a okolní hory. Volitelný oběd. 13:00 Výlet do Werfenu, kde se nacházejí největší ledové jeskyně na světě. 19:30 Večeře v Salcburku. Přenocování v Salcburku. 9. den: Úterý :00 Odjezd do Mnichova. Volitelný oběd v Mnichově. 13:00 Objevování hlavního města Bavorska během prohlídky s průvodcem, která zahrnuje nejznámější náměstí, trhy a kostely. 19:00 Večeře v Mnichově. Přenocování v Mnichově (4hvězdičkový hotel, např. Angelo, Leonardo). 10. den: Středa :00 Návštěva Allianz Areny, hlavního fotbalového stadionu v Mnichově. Volitelný oběd. Volné odpoledne. 19:00 Večeře s tradiční atmosférou v pivnici Hofbräuhaus. Přenocování v Mnichově. 11. den: Čtvrtek Individuální odjezd nebo skupinový návrat do Vídně.

6 Obóz szkoleniowy tenisa stołowego Złoty spin tenisa stołowego Austria 7 dni / 6 noclegów CENA ROZŠÍŘENÉHO PROGRAMU ( července 2014: 4 noci) Sportovci/doprovod 840,00 Příplatek za jednolůžkový pokoj 180,00 Minimální požadovaný počet účastníků: 20 CENA ZAHRNUJE TYTO SLUŽBY: Ubytování: dvoulůžkový pokoj, WC + koupelna/sprcha Polopenze (snídaně, večeře) Doprava soukromým autobusem/minibusem podle specifikací programu Všechny naplánované tréninky a aktivity Každodenní kontrola a výkazy kvality Nonstop podpora ze strany PDM CENA NEZAHRNUJE: Náklady na příjezd/odjezd Příplatek za jednolůžkový pokoj Cestovní pojištění Osobní výlohy, např. nápoje, telefonní poplatky atd. Aktivity, které nejsou součástí programu Změny vyhrazeny Contact: PDM Tourism Group Neubaugasse 68/2/ Vídeň Rakousko Telefon: Fax: office@pdmtourismgroup.com

NĚMECKO - Údolí Mosely

NĚMECKO - Údolí Mosely NĚMECKO - Údolí Mosely Nabídka incentivní cesty spojené s degustací vín Termín: 26. 30.8. 2015 Počet: 10-15 osob rodí se zde ta nejušlechtilejší vína z odrůdy Ryzlink rýnský Program cesty Během tohoto

Více

8. SPAIN TROPHY 2015

8. SPAIN TROPHY 2015 HONEYTOUR SPORTS s.r.o. Štětínská 341/38 181 00 PRAHA 8 TEL/FAX. 00420 233 550 495 MOBIL 604 762 384 honeytour@quick.cz www.honeytour.cz 8. SPAIN TROPHY 2015 Místo konání: ŠPANĚLSKO Costa Maresme, Costa

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii Sicílie... moře, slunce, víno a sopka Ragusa Ibla, Catania, Etna, Taormina program prohlídky vína The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii www.tuscany-italy-wine-tour.com,

Více

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný)

VARIANTA 1. Víkendový pobyt pro rodiče a děti. V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit dětí nutný) VARIANTA 1 Víkendový pobyt pro rodiče a děti Délka pobytu: pátek až neděle (2 noci) pro 2 dospělé osoby a 1 dítě do 12 let V ceně pobytu: ubytování, plná penze, program pro děti (doprovod rodiče u aktivit

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE

NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE NABÍDKA ZÁJEZDU SICÍLIE Navrhované datum: 24.10. - 28. 10. 2017 Navrhovaný počet osob pro kalkulaci: 50 Navrhovaný přímý let s leteckou společností Ryanair 24. 10. Praha Trapani: 16.40 19.00 28. 10. Trapani

Více

Velká Británie - Londýn. již od Kč 5.690,-!!! Výlet do Windsoru zdarma!!!

Velká Británie - Londýn. již od Kč 5.690,-!!! Výlet do Windsoru zdarma!!! Velká Británie - Londýn již od Kč 5.690,-!!! Výlet do Windsoru zdarma!!! Budovy Parlamentu s věží Big Ben, Westminsterské opatství, Buckinghamský palác, Tower of London, Tower Bridge, Katedrála Sv. Pavla,

Více

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii Toskánsko... víno & kuchyně, umění & krajina, region pro všechny roční období Chianti-Montalcino-Montepulciano-Florence STANDARD vinařský program The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika

Více

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně!

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! VLAKOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJEZD PRO ŽELEZNIČÁŘE s jízdenkou FIP: ÖBB a FS TERMÍN: 20.9. - 28.9.2014 CENA: 6 990 Kč Program 1. den Odjezd vlakem

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

18th IFCC EFCC European Congress of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine

18th IFCC EFCC European Congress of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine 18th IFCC EFCC European Congress of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine National Congress of the Austrian Society of Laboratory Medicine and Clinical Chemistry 7 11 June 2009 Innsbruck Congress

Více

VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty

VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty 20. 9. - 28. 9. 2017 Hurghada Luxor plavba lodí po Nilu Asuán Káhira Hurghada Avšak záleží pouze na Vás, zdali

Více

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06)

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) cena 4.690 Kč / osoba Cena zahrnuje: 2x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji snídaně formou bufetu volný vstup do wellness

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ 12.6. - 17.6.2019 Vlakový poznávací zájezd pro železničáře BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT. Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky.

CHORVATSKO vlakem. HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT. Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. HIT 2017 CHORVATSKO vlakem HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. 2 TERMÍNY: 1.6. - 10.6.2018 a 7.9. - 16.9. 2018

Více

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08.

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08. Fortuna 3* 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 27.07.13-03.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 200 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii Víno Giulietty, Gardské jezero a Alba lanýže Verona/Valpolicella (Amarone), Piemonte/Langhe (Barolo) vinařský program The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii www.tuscany-italy-wine-tour.com,

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Zimní stadion Ostrov

Zimní stadion Ostrov Zimní stadion Ostrov Tréninkové pobyty a soustředění v Ostrově Vážení manažeři sportovních klubů, sportovci a obchodní přátelé, Rádi bychom Vám představili možnosti Zimního stadionu v Ostrově u Karlových

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Nesebru Výlet autobusem do architektonické rezervace se starobylými kostely a chrámy, která je zahrnuta do seznamu UNESCO od

Více

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017 PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017 1. týden 21. 7. příjezd účastníků kurzu do Prahy na místo setkání příjezd krajanů a jejich ubytování v Dobrušce oficiální zahájení kurzu - seznámení s účastníky kurzu, představení

Více

Kurz španělštiny ve Valencii.

Kurz španělštiny ve Valencii. Kurz španělštiny ve Valencii. Valencie Valencie se nachází na středomořském pobřeží Španělska, je to moderní město plné historie i kultury. Výborné klima, písčité pláže, i, navíc, obrovské množství kulturních

Více

PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Termín cesty

PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Termín cesty PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Termín cesty 5.11.- 12.11.2016 Hurghada - Luxor - plavba lodí po Nilu Asuán - Káhira Avšak záleží pouze na Vás, zdali chcete meditovat nebo

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Relax hotel Brdy se

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

MAĎARSKO hotel RÉPCE GOLD polopenze

MAĎARSKO hotel RÉPCE GOLD polopenze AUTOBUSEM hotel RÉPCE GOLD polopenze osoba/pobyt 21.3. 27.3. 28.3. 3.4. 8.5. 14.5. 13.10. 19.10. 3.11. 9.11. 6 nocí 1/2 SWC 9 990 dítě 6-12 let 5 990 dospělá osoba 8 490 Cena zahrnuje: dopravu autobusem,

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole ACTILINGUA Vídeň, Rakousko

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole ACTILINGUA Vídeň, Rakousko JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 NESEBR Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Varny s návštěvou Delfinária Odjezd: 09.00 hodin (krátká zastávka u městečka Obzor) Příjezd do Varny: přibližně v 10.15 hodin Návštěva

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+

CHORVATSKO. CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+ CHORVATSKO CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+ Známé a velmi oblíbené turistické centrum Crikvenica je 37 km vzdálené od Rijeky a je již více než sto let považováno za mimořádně vhodné lázeňské

Více

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH

LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH LÁZNĚ LUHAČOVICE akciová společnost TOP NABÍDKA 2019 SILVESTR 2019 V LUHAČOVICÍCH SILVESTROVSKÝ LÁZEŇSKÝ POBYT PALACE, MORAVA, DŮM B. SMETANY, ALPSKÁ RŮŽE, VILA POD LIPAMI 6 nocí 6 lázeňských procedur

Více

Harrachov - Hotel Pytloun ****

Harrachov - Hotel Pytloun **** Harrachov - Hotel Pytloun **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Nově zrekonstruovaný hotel v klidné části Harrachova. Poloha: klidná, v části Rýžoviště, na slunečném svahu s panoramatickým výhledem na sjezdovky

Více

NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem

NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem Jízdenky FIP: ÖBB a SŽ, průkaz FIP (vyřizuje si každý sám) jezero Bled Postojenská jeskyně Piran Ljubljana 7.8. - 11.8.2019 5990 Kč Slovinsko. Není příliš

Více

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013

Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Největším bohatstvím je zdraví (Virgil. 70 př. n. l.) CENÍK 2013 Hotel SwissHouse Apartments & Spa Zeyerova 87, 353 01 Mariánské Lázně, Česká republika Tel +420 354 602 200 GSM +420 777 602 213 www.swisshouse.cz

Více

Gateway School of English

Gateway School of English Jazykové kurzy - junioři Gateway School of English San Gwann - Malta Gateway School of English je malá, rodinná škola, a proto si můžete být jisti individuálním přístupem a dokonalou péčí v průběhu vašeho

Více

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03)

MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) MALEDIVY relaxačně poznávací okruh III. (MA03) cena 28.500 Kč / osoba Cena zahrnuje: program zájezdu ubytování ve dvoulůžkových pokojích polopenze transfery zmíněné výlety český delegát na Maledivách pojištění

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino NOVINKA Organizovaný pobytový zájezd vlakem pro české a slovenské železničáře. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajišťuje si každý sám) 2018 - ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí

Více

AL BARSHA - BYBLOS HOTEL ****

AL BARSHA - BYBLOS HOTEL **** AL BARSHA - BYBLOS HOTEL ****,5,6,7,8,9,,,,,1,15 - denní zájezd Moderní -hvězdičkový koncept s příchutí libanonské pohostinnosti, zakotven v srdci oblasti TECOM. Hotel se nachází v samotném centru Dubaje

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

"SYMPATIE EUROPARKŮ" - mezinárodní festival, který se odehrává na hlavní scéně Disneylandu

SYMPATIE EUROPARKŮ - mezinárodní festival, který se odehrává na hlavní scéně Disneylandu qq "SYMPATIE EUROPARKŮ" - mezinárodní festival, který se odehrává na hlavní scéně Disneylandu Pro všechny účastníky "Sympatie Europarků" je vstup do Disneylandu zdarma Při včasném podání přihlášky - vstup

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm

Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm , Lyžařský kurz se sportovním pobytem v srdci Valašska v Rožnově pod Radhoštěm Nabídka pro základní a střední školy Uskutečnění lyžařského kurzu nabízí Komplex pro sport a rekreaci TJ Rožnov p.r. Svou

Více

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL***

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** dokončil v roce 2013 další krok ke zkvalitnění služeb Vám, našim hostům. V letech 2009-2013 dokončil výstavbu WELLNESS CENTRA II na ploše dalších 400m 2 ve venkovních

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

CHORVATSKO vlakem. průvodce: Libuše Sládečková. Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky.

CHORVATSKO vlakem. průvodce: Libuše Sládečková. Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. CHORVATSKO vlakem HVAR Ostrov s vůní levandule pobyt u moře s organizovanými výlety strava: ALL INCLUSIVE LIGHT průvodce: Libuše Sládečková Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

ŘÍM FLORENCIE CASTEL GANDOLFO

ŘÍM FLORENCIE CASTEL GANDOLFO Vlakový zájezd pro české a slovenské železničáře a jejich rodinné příslušníky s jízdenkami FIP: ÖBB a FS ŘÍM FLORENCIE CASTEL GANDOLFO 26.3. - 31.3.2019 5990 Kč (letní rezidence papeže) ŘÍM FLORENCIE CASTEL

Více

YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01)

YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01) YOGA & SAFARI Keňa se Zuzkou Klingrovou ŘÍJEN 2019 (KE01) cena již od 26.400 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 10 nocí soft All inclusive transferyletiště-ubytování-letiště lekce jógy český delegát

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

Isar Cup Moosburg První ročník 2011 7 červen - 8 červen 2014

Isar Cup Moosburg První ročník 2011 7 červen - 8 červen 2014 Isar Cup Moosburg První ročník 2011 7 červen - 8 červen 2014 Isar Cup Počet týmů: 72 Number of games: 5 Kategorie: mladší přípravka, starší přípravka, mladší žáci, starší žáci A-B, mladší dorostenci A-B,

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Letní škola pedagogů 2017 organizační pokyny

Letní škola pedagogů 2017 organizační pokyny Letní škola pedagogů 2017 organizační pokyny Termín konání: 24. 29. 8. 2017 Místo konání: Poděbrady Semináře se budou konat na následujících místech: Střední zemědělská škola (Boučkova 355/49) pouze čtvrteční

Více

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně.

SPORT. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. Vážení přátelé, nabízíme Vám možnost uspořádání sportovního soustředění v Děčíně. K dispozice je pro Vás připraven zimní stadion, aquapark s ubytováním a sportovištěm, fotbalové hřiště, tělocvična nebo

Více

Wellness Relax Lázeňská léčba

Wellness Relax Lázeňská léčba Wellness Relax Lázeňská léčba CZ Spa Hotel Děvín Spa Hotel Děvín nabízí široký výběr služeb pod jednou střechou. Kvalitní ubytování, gastronomie, wellness, kosmetika, pedikúra. Vysokou kvalitu a efektivitu

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky ( základní

Více

STUDIUM ANGLIČTINY NA MALTĚ. Chamber College

STUDIUM ANGLIČTINY NA MALTĚ. Chamber College Jazyková škola Elvis, Karlínské náměstí 8, 186 00 Praha 8 tel./fax: 241 405 628, tel.: 241 409 001; Vodafone: 602 350 632, 731 570 807 http://www.elvis.cz; e-mail: elvis@elvis.cz STUDIUM ANGLIČTINY NA

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Wellness Hotel Brdy

Více

TÝDEN NA KOLE 2013 Otevírání evropské dálkové cyklotrasy EuroVelo 9

TÝDEN NA KOLE 2013 Otevírání evropské dálkové cyklotrasy EuroVelo 9 TÝDEN NA KOLE 2013 Otevírání evropské dálkové cyklotrasy EuroVelo 9 Jubilejní 10. mezinárodní cyklojízda, otevírání evropské dálkové trasy EuroVelo 9 v Jihomoravském kraji a Dolním Rakousku s tématem bio

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

TASTE OF TUSCANY května 2019

TASTE OF TUSCANY května 2019 TASTE OF TUSCANY 28. 31. května 2019 O AKCI Čtyřdenní pobyt a dvoudenní řidičská túra po Toskánsku na palubě supersportovních modelů poslední generace. Užijte si nezapomenutelnou jízdu v srdci Toskánska

Více

UBYTOVÁNÍ Typ pokoje Hotel Löwenstein Studio Kč Kč single use Kč Kč

UBYTOVÁNÍ Typ pokoje Hotel Löwenstein Studio Kč Kč single use Kč Kč LÉČEBNÉ POBYTY UBYTOVÁNÍ Typ pokoje 01.11. - 31.03. 01.04. - 31.10. Hotel Löwenstein Studio 1 610 Kč 1 900 Kč single use 2 060 Kč 2 350 Kč Apartmá Standard 1 880 Kč 2 170 Kč single use 2 330 Kč 2 620 Kč

Více

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015

CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM 739 12 Čeladná 42; info@brc.cz; www.brc.cz CENÍK POBYTŮ REHABILITAČNÍ LÉČEBNĚ REKREAČNÍ WELLNESS REKREAČNÍ HOTELOVÉ Platnost od 1. 1. 2015 ČTYŘDENNÍ REHABILITAČNÍ POBYT

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Burgundsko krajem vína a dobrého jídla

Burgundsko krajem vína a dobrého jídla Burgundsko krajem vína a dobrého jídla (letecky z Vídně/Prahy) Předpokládaný termín zájezdu 26. 4. 29. 4. 2018 (4 dny), čtvrtek až neděle Doprava Přímý let Praha Lyon se společností Hop Čtvrtek: odlet

Více

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Termín: 4. - 11. 7. 2015 Místo: Lokalita: Kontakt: Mapa: Rekreační středisko Luka (www.rsluka.cz) Podhradí nad Dyjí Jiří Košut, jiri.kosut@gmail.com, tel.: 702 952

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

ACTIVITY GOLF TOUR 2012

ACTIVITY GOLF TOUR 2012 Activity Golf Tour 2012 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2012 Activity Golf Tour 2012 duben květen červen červenec srpen září Lago di Garda (Itálie) čtvrtek

Více

Organizačně technické podmínky

Organizačně technické podmínky Občanské sdružení Šumava bez hranic Ukázka připraveného produktu zájezd Za krásami pošumavských hradů a zámků Název zájezdu: Za krásami pošumavských hradů a zámků Druh zájezdu: Třídenní standardní poznávací

Více

Activity Golf Tour 2013 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2013

Activity Golf Tour 2013 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2013 Activity Golf Tour 2013 Mgr. Milan Suchan tel.: 602 119 845, suchan@agspromotion.cz ACTIVITY GOLF TOUR 2013 Program Activity Golf Tour 2013 květen červen Golf Resort Black Bridge (ČR) Úterý 14.5.2013 Golf

Více

Řecko, ostrov Kypr. wellness pobyt nejen se cvičením. Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí ,- Kč (cena do )

Řecko, ostrov Kypr. wellness pobyt nejen se cvičením. Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí ,- Kč (cena do ) Řecko, ostrov Kypr wellness pobyt nejen se cvičením Termíny 23.5. - 30.5. 2019 Hotel. pokoj dvoulůžkový Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí 15 590,- Kč (cena do 28.2. 2019) 16 590,- Kč cena od 1.3. Hotel.

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog

Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Letní vý cvikový tá bor ne mecký ch dog Termín: 2. - 9. 7. 2016 Místo: Lokalita: Kontakt: Mapa: Rekreační středisko Luka (www.rsluka.cz) Podhradí nad Dyjí Jiří Košut, jiri.kosut@gmail.com, tel.: 775 772

Více

Zajištění 1 zahraničního jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky zaměřeného na němčinu

Zajištění 1 zahraničního jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky zaměřeného na němčinu Zadavatel: Cyrilometodějské gymnázium a střední odborná škola pedagogická Brno, Lerchova 63, 602 00 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.1777 Název projektu: Kniha a jazyk Název veřejné zakázky:

Více

Nabídka zahraniční cesty do Botswany a na Viktoriiny vodopády

Nabídka zahraniční cesty do Botswany a na Viktoriiny vodopády Botswana a Viktoriiny vodopády Nabídka zahraniční cesty do Botswany a na Viktoriiny vodopády Termín: 30. 10. - 11. 11. 2018 Počet účastníků: 14 osob Program cesty 1. den, 30. 10. 2018 Sraz účastníků na

Více

Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik)

Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba: Z Miami po tropickém Karibiku na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Objevte s námi sluncem zalité pláže tropického Karibiku. Plavbu započneme v Miami, ze kterého

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s

zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s zimní romance na Čapím hnízdě M í s to, k d e pro vá s o vá n o č n í c h s vátc í c h z a s tav í m e č a s Sestavte si letošní vánoční svátky podle sebe. V termínu 22. 23. 12. si můžete zarezervovat

Více

LIBEREC - HOTEL BABYLON ****

LIBEREC - HOTEL BABYLON **** LIBEREC - HOTEL BABYLON **** 3,4,5,6,8 - denní zájezd Zábava pro celou rodinu v aquaparku, IQ parku, IQ Landii a lunaparku nedaleko historického centra Liberce. Poloha: centrální poloha, historické centrum

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

POZNÁVACÍ PLAVBY LODÍ PO CHORVATSKÝCH OSTROVECH

POZNÁVACÍ PLAVBY LODÍ PO CHORVATSKÝCH OSTROVECH POZNÁVACÍ PLAVBY LODÍ PO CHORVATSKÝCH OSTROVECH Týdenní zájezdy jsou tematicky zaměřeny na dvě témata: poznávání místních pamětihodností a specialit středomořské kuchyně. Plavby se uskuteční na lodích

Více

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260

REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 REZERVACE provoz@hoteluprince.com +420 602 462 260 Proč právě u nás a s námi? Naše rodinná společnost vždy kladla a klade velký důraz na spokojenost našich zákazníků. Díky tomu jsme byli schopni vytvořit

Více

Klub seniorů Důchodci Technolen při KIS Lomnice nad Popelkou

Klub seniorů Důchodci Technolen při KIS Lomnice nad Popelkou Klub seniorů Důchodci Technolen při KIS Lomnice nad Popelkou Výlety na rok 2017 Zájezdy nabízené Klubem seniorů Důchodci Technolen při KIS Lomnice n. Pop. jsou i pro širokou veřejnost. Vstupenky je možné

Více

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01)

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) cena 28.800 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí polopenze lekce jógy neomezený vstup do spa transfery přístav -ubytování-přístav

Více

Program Kurzu krajanů 2014

Program Kurzu krajanů 2014 l. týden 25. 7. Program Kurzu krajanů 2014 odjezd z Prahy příjezd účastníků kurzu do Dobrušky ubytování oficiální zahájení kurzu, - seznámení se s účastníky kurzu - společná večeře 26. 7. 27. 7. rozřazovací

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017 KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM BŘEZEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI Středa 1.3.2017 16:30 17:30 * POSILOVACÍ JÓGA - MALÁ TĚLOCVIČNA Čtvrtek 2.3.2017 15:30

Více

MAĎARSKO VÁNOCE A SILVESTR v termálních lázních AUTOBUSEM Letos nově ZALAKAROS

MAĎARSKO VÁNOCE A SILVESTR v termálních lázních AUTOBUSEM Letos nově ZALAKAROS MAĎARSKO A v termálních lázních AUTOBUSEM Letos nově ZALAKAROS 2017 více na www.hungariatour.cz Zalakaros hotel Park Inn**** NOVINKA 28. 12. 2. 1.2018 řádné lůžko ve 2 lůžkovém pokoji 8 990, 9 590, 1 lůžkový

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

Toskánsko zájezd 12. 5. 16. 5. 2015

Toskánsko zájezd 12. 5. 16. 5. 2015 Toskánsko zájezd 12. 5. 16. 5. 2015 Toskánsko je domovem světově proslulých turistických ikon, láká návštěvníky již od dob, kdy se zde usadili Etruskové. Malebná krajina se středověkými pevnostmi na vršcích

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EASY SCHOOL OF LANGUAGES Valletta, Malta

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EASY SCHOOL OF LANGUAGES Valletta, Malta JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Příloha č. 7 k výzvě pro podání nabídek Detailní vymezení předmětu zakázky pro část G

Příloha č. 7 k výzvě pro podání nabídek Detailní vymezení předmětu zakázky pro část G Příloha č. 7 k výzvě pro podání nabídek Detailní vymezení předmětu zakázky pro část G - Všechny níže uvedené kurzy musí být realizovány v českém jazyce a veškeré materiály musí být zpracovány a poskytnuty

Více

MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY VÁNOCE / SILVESTR 2009 / 2010 HUNGARY

MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY VÁNOCE / SILVESTR 2009 / 2010 HUNGARY MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY / 2009 / 2010 HUNGARY Sárvár hotel Park Inn**** RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY 14.11. 17.11. (3 noci) TRASA A, C 4 990,- 27.11. 29.11. (2 noci) TRASA B 3 790,- 26.12. 28.12.

Více

Detailní vymezení předmětu zakázky pro část 7

Detailní vymezení předmětu zakázky pro část 7 Příloha č. 7 k výzvě pro podání nabídek Detailní vymezení předmětu zakázky pro část 7 - Všechny níže uvedené kurzy musí být realizovány v českém jazyce a veškeré materiály musí být zpracovány a poskytnuty

Více

Chamber College ANGLIČTINA NA MALTĚ SLEVOVÁ AKCE NA STUDIUM V LEDNU A ÚNORU 2013

Chamber College ANGLIČTINA NA MALTĚ SLEVOVÁ AKCE NA STUDIUM V LEDNU A ÚNORU 2013 Jazyková škola Elvis, Karlínské náměstí 8, 186 00 Praha 8 tel./fax: 241 405 628, tel.: 241 409 001; Vodafone: 602 350 632, 731 570 807 http://www.elvis.cz; e-mail: elvis@elvis.cz ANGLIČTINA NA MALTĚ SLEVOVÁ

Více