radost z úspěchu Zaznamenali jsme velký obchodní úspěch

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "radost z úspěchu Zaznamenali jsme velký obchodní úspěch"

Transkript

1 radost z úspěchu Zaznamenali jsme velký obchodní úspěch Chceme se s vámi podělit o naši radost z úspěchu. Letošní léto horským strojům přeje. Během jediného týdne jsme na Ostravsko dodali 5 nových strojů značky Reform Metrac. První čtyři stroje jsme dodali na státní podnik Povodí Odry, pátý stroj o několik dní později do Technických služeb, a.s. Slezská Ostrava. Jaké stroje to u uživatelů vyhrávají Metrac H5 X si vybraly vodohospodářské provozy Český Těšín, Ostrava Kunčičky, Morávka a Olešná. Při výběrovém řízení byl (kromě ceny) hlavní důraz kladen na to, aby stroje měly vysokou svahovou dostupnost, opravdu pevný podvozek a masivní mulčovač. Představíme-li si, v jakém drsném prostředí budou tyto stroje pracovat, jsou tyto priority snadno pochopitelné. Všechny čtyři stroje měly stejnou výbavu. Jako adaptér byl dodán čelní mulčovač na sekání trávy a náletových porostů až do průměru 5 cm. Celkově již podnik Povodí Odry vlastní 18 strojů Reform Metrac v různých verzích a provedeních. Metrac H7 SX vyhovoval nejvíce potřebám Technických služeb, a.s. Slezská Ostrava. Je to první stroj tohoto typu, který zde bude pracovat a je vybaven čelním mulčovačem. Metrac je určený pro údržbu zvlášť těžko přístupných terénů. Do budoucna je naplánováno dokoupení čelního sněhového pluhu a neseného sypače pro zimní údržbu. Takto bude stroj sloužit univerzálně po celý rok. Co budou stroje dělat Tak především budou sekat až 1 metr vysokou trávu ve velmi prudkých svazích. Přitom si budou muset poradit i s velmi silnými náletovými porosty, protože těch je u vody víc než dost. Pro správce povodí je také velmi důležité to, aby se stroj dokázal otočit na malém poloměru (do 4 metrů). Terén je totiž nejen výškově členitý, ale i plný překážek, jakými jsou mosty, sloupy, značky apod. Díky poměrně nízké hmotnosti a širokým pneumatikám může stroj sekat i v podmáčeném terénu. Jak to vidí ekonomové Z ekonomického pohledu je pro nové majitele důležité to, že stroje mají relativně nízkou cenu, dlouhou životnost a malou poruchovost. V našem servisním portfoliu máme i 30 let staré a přitom plně funkční stroje. Spotřeba paliva je v porovnání s množstvím posekané trávy velmi nízká. A co na nové stroje říkají ti, kteří s nimi budou pracovat Využili jsme příležitosti a při předávání strojů jsme se nových uživatelů na jejich názor zeptali. Proč nás jejich odpovědi potěšily, zjistíte na následujících stránkách. za tým společnosti TopKarMoto Pavel Lipenský jednatel společnosti

2 ...na cestě odjíždíme z TopKarMoto na Ostravsko k novým majitelům

3 Český Těšín Lukáš Drobek vodohospodářský dělník VHP Český Těšín Co se strojem budete dělat nejčastěji? U nás hlavně sekáme příhraniční toky s Polskem. Budeme s ním tedy udržovat hráze a vodní toky. Měli jsme zde problémy s invazivní rostlinou křídlatkou sachalinskou. Ta roste až do výšky 2 metrů a dole má průměr až 3 centimetry. Budeme tedy bojovat hlavně s ní. S Reformem máme dobré zkušenosti z minula. Používáme ho tu už pátým rokem, takže víme, že si s ní umí poradit. V čem vidíte přednosti stroje? Dobře se s ním manévruje a má vysokou svahovou dostupnost. Kabina je uzavřená a klimatizovaná, takže se se strojem dobře jezdí i v letních parnech. Doporučil byste stroj někomu? Doporučil. Je spolehlivý. Jeden příklad za všechny. U našeho 15 let starého stroje Metrac H5 jsme neměli nikdy problém s motorem, takže věříme, že i nová H5 X půjde v zajetých šlépějích. A jaké má stroj slabé stránky? I když já se jmenuji Drobek, mám 201 cm, a tak mně je i v dosti prostorné kabině trochu těsno Ale nové stroje už mají větší kabiny a lepší uspořádání ovládacích prvků. Jezdíte se strojem rád? Jasně. Ale nechci ho nikomu půjčovat. Já se o něj totiž dobře starám. Máte pro stroj jméno? Jistě, starý stroj se jmenoval Máňa, tak toto bude Máňa 2 snad ji nikde neutopím (smích)

4 Ostrava Kunčičky Ing. Jan Ondrejček vedoucí VHP Ostrava - Kunčičky K čemu budete stroj nejčastěji využívat? K mulčování v extravilánu a intravilánu měst Ostrava a Bohumín. V čem vidíte přednosti stroje? Kvalitně posekaný mulč. Perfektní spolupráce s firmou TopKarMoto v oblasti dodávek ND, záručního i pozáručního servisu, ale i telefonické podpory a poradenství ze strany servisního mechanika Luboše Luxe. Které adaptéry budete nejčastěji využívat? Mulčovač, kontejner, vozík, štěpkovač. Budete se strojem pracovat v létě i v zimě? Pracujeme se strojem po celý rok, s určitou nadsázkou se dá říci 365 dní v roce (smích), takže stroj je na 100 % využitý. Sečeme stovky hektarů nepřístupných ploch několikrát za rok. V našem provozu máme už čtvrtý stroj značky Metrac. Když se do práce pustí všechny čtyři stroje najednou, hezky to ubývá. Doporučil byste Metrac někomu a proč? Určitě ano. A to pro kvalitní, spolehlivé provedení stroje, perfektně posekaný porost, příjemné a pohodlné pracoviště pro řidiče. Co byste označil za slabé a silné stránky stroje? Slabé: cena stroje a cena náhradních dílů. Silné: slabé stránky jsou vykoupeny kvalitou stroje a spolehlivostí i v extrémních podmínkách, dále i značným výkonem. V čem je podle Vás stroj opravdu dobrý? Příjemné pracoviště pro pracovníka s klimatizovanou kabinou, vysoká svahová dostupnost, stabilita, výkon i při přerostlých travách (poseče i trávu vysokou přes jeden metr), pracuje spolehlivě i v podmáčeném terénu. Budete s ním dělat nějakou neobvyklou (speciální )práci? Stroj bude pracovat se štěpkovačem, a to i pro člověka v naprosto nepřístupném terénu. Budeme také dělat suchý poldr Markvartovice a protipovodňovou ochranu Bohumína.

5 Olešná Rostislav Jadlovec vedoucí hrázný vodní dílo Olešná Kde bude tento stroj pracovat? Budeme jej využívat na vodním díle Olešná a na nedaleké Bašce. Vodní dílo Olešná je zásobárna vody pro firmu Biocel. Je ale určeno i pro rekreaci a tedy zpřístupněno veřejnosti. Je doplněno i aquaparkem a campem. Máme tu i nově vybudovanou unikátní cyklostezku okolo celého vodního díla. Na kole měří jeden okruh 4,5 km. No a tady všude budeme stroj využívat. Metrac je pro Vás první, tedy nový, věděl jste něco o stroji? Měl jste nějaká očekávání? Já jsem Metrac viděl v akci už dříve a taky jsem o něm slyšel od lidí z okolních provozů. Takový stroj s čelně neseným mulčovačem je podstatně lepší a výkonnější, než stroj s bočním příkopovým ramenem. Je o hodně větší než jsme dosud měli a konečně je to stroj s klimatizací. Reform má dostatečnou velikost a dostatečný výkon. Přibyly nám plochy, díky cyklostezce, a to už nešlo stávajícími malými stroji stihnout. Chceme, aby okolí cyklostezky vypadalo pěkně. Dříve se neudržovalo. Teď to díky novému stroji bude pěkně pomulčováno. Už se těším, až se i já s novým Reformem svezu. Zaujalo Vás něco na první pohled? Má pěkné pracoviště pro obsluhu. Toho si musí každý všimnout okamžitě.

6 Morávka Ivo Tošenovjan vedoucí hrázný vodní dílo Morávka Jak budete u vás stroj využívat? Budeme sekat vzdušný líc hráze, přilehlé travnaté plochy u vodního díla a přítoky do přehrady. Stroj chceme využívat i v zimě na zimní údržbu a rovněž i na různé manipulační a převozní práce, kterých je u našeho vodního díla víc než dost. Vodní dílo Morávka není určeno ke koupání a rekreaci, naopak je to zásobárna pitné vody pro města Frýdek Místek a Ostravu, jelikož v horské oblasti vyniká kvalitní vodou bez znečištění. Tento typ stroje jste u vás ještě nevyužívali. Měl jste nějaká očekávání? Od kolegů vím, že jsou to pružné a hbité stroje, mají komfortní ovládání pro řidiče, kabina je klimatizovaná. Slyšel jsem, že Reform má v ČR špičkové zázemí pro následný servis. Těšíme se, že budeme mít podstatně rychleji posekáno než dosavadní technikou. Je něco, co se Vám na stroji na první pohled líbilo? Moderní tvar kabiny, detailní zpracování, smysl pro detail. Hodně mě překvapilo, jak je Metrac příjemně tichý, a to jak venku, tak i v kabině. Jaký je Váš první dojem? Zapůsobilo na mě, s jakou profesionalitou k předávání Reformu firma TopKarMoto přistoupila. Věřím, že i při další životnosti stroje bude přístup stejně profesionální. Je na první pohled poznat řádnou firmu se zázemím.

7 Slezská Ostrava Pavel Procházka vedoucí údržby veřejné zeleně Technické služby, a.s. Slezská Ostrava Co vás vedlo k rozhodnutí pořídit si tento stroj? Především je to rychlost, kvalita a způsob sekání. Uvedu na konkrétním případě: Máme na starosti sad Maxima Gorkého. Ten má rozlohu 5,5 hektaru. S naší stávající technikou, což jsou 3 sekačky střední velikosti určené na parkové sekání, jsme tento sad sekali vždy celý týden. Jak jsem viděl Metrac při práci, počítám, že stejnou plochu budeme dělat maximálně jeden den. Navíc od stávajících sekaček se sběrným košem bylo nutné posekanou hmotu nakládat a odvážet do kompostárny. Metrac má jiný způsob sekání. Protože má horizontální válec, je posekaná hmota rozmulčována na malé kousky a zůstává ležet po celé šíři záběru mulčovače. Není potřeba jí sbírat. To je, vedle již zmíněné rychlosti sekání, další úspora práce a prostředků. Navíc menší sekačky na vysokou trávu prostě nestačily. Museli jsme jet i 3 x jedním místem než bylo řádně posečeno. Reform přejede i metr vysokou trávu jednou a je hotovo. Toto oceníme zejména při první seči, kdy je tráva bujná a rychle roste. Co Vás zaujalo na první pohled? Tvar a obratnost stroje. Má moderní kabinu a příjemné prostředí pro řidiče. Dále je to i dostupnost. Nejen svahová, ale i co se týče průjezdu pod stromy, mosty a podobně. Tam, kde je traktor moc velký, se ode dneška dostaneme s naším Reformem. Další výhoda je, že Reform má mulčovač umístěný před strojem, takže si nejezdí po neposekané trávě. Na jaké práce budete stroj využívat? Máme na starosti údržbu zeleně v celé Slezské Ostravě, což je největší městský obvod v Ostravě. Zároveň je ale jen řídce osídlený, takže má spoustu travnatých ploch. Celkem máme na starosti 78 hektarů, které sekáme 3 x za rok. Potřebovali jsme stroj, který bude flexibilní a budeme jej moci využívat po celý rok. Chtěli jsme skloubit pořízení sekačky na téměř neudržované plochy v těžko dostupných a svahových terénech, zároveň i stroj, kterým bychom mohli v zimě odhrnovat sníh a provádět posyp komunikací. Po dlouhém bádání mezi různými dodavateli jsme se rozhodli pro Reform Metrac H7 SX. V našem plánu je, že se strojem budeme nabízet i služby fyzickým a právnickým osobám, což dosud nebylo možné neboť jsme měli sami dost starostí s naší vlastní plochou. Co Vás nejvíce překvapilo? Výrazně nás potěšila rychlost dodávky, kdy jsme Metrac měli do 12 dní po objednání na dvoře, a to včetně profesionálního předání od zaměstnanců TopKarMoto Žamberk. Dále mě překvapilo jak je stroj tichý, a to jak venku, tak i uvnitř kabiny a to vše v kontrastu s tak velkým výkonem. Na to jsme dosud nebyli zvyklí. Na co jste se nejvíce těšili? Na to, abychom už tady Metrac měli.

Co je za obchodním úspěchem

Co je za obchodním úspěchem Co je za obchodním úspěchem a jak jedno technické řešení může změnit zaměření celé firmy Třicátého července jsme v technickém zázemí Ředitelství silnic a dálnic předávali zaměstnancům této společnosti

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

NOŽE GATOR ARETACE VODICÍCH KOL

NOŽE GATOR ARETACE VODICÍCH KOL Stále více uživatelů travnatých pozemků potřebuje trávu pouze jednou za čas posekat, tím udržovat pozemek čistý, ale nechce mít starosti, co dál s posečenou trávou. Pro ně je nejlepším pomocníkem stroj

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235

Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 V Neplachově 18. 4. 2018 Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 s mulčovačem se sběrným košem PERUZZO Koala 1200 profesional YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE STROJE Motor tříválcový, naftový, 4taktní vodou

Více

T R A N S P R O Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT. www.belos.cz

T R A N S P R O Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT. www.belos.cz Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT www.belos.cz Z I M A Jaro, léto, podzim a zima. Není tomu tak dávno co bylo třeba několika strojů pro celoroční údržbu. Nyní ovšem Belos představuje nosič

Více

STILCOM.CZ Bezpečnostní systém ochrany perimetru

STILCOM.CZ Bezpečnostní systém ochrany perimetru STILCOM.CZ Bezpečnostní systém ochrany perimetru 1 Obsah 1.1 Úvod str. 3 1.2 Základní princip funkčnosti..... str. 3 1.3 Přednosti systému... str. 4 1.4 Příklady analýzy ekonomické efektivity... str. 5

Více

M 9, M 14, CUTTER 100

M 9, M 14, CUTTER 100 M 9, M 14, CUTTER 100 KOMUNÁLNÍ STROJE PROFESIONÁLNÍ JEDNOOSÉ STROJE M 9 JE PŘIZPŮSOBEN STOUPAJÍCÍM NÁROKŮM Díky kompaktní konstrukci, dokonalému tvaru, širokému rozchodu a excelentní svahové dostupnosti

Více

ukázka Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Hlavní výhody traktorů Shibaura

ukázka Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Hlavní výhody traktorů Shibaura Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Shibaura je tradiční špičkový japonský výrobce zahradní techniky. Firma vznikla roku 1950 jako dceřiná společnost Toshiby. Jedná se o velmi dynamického výrobce

Více

FARMALL U STVOŘEN PRO RADOST Z PRÁCE. Úvod. Krátce o historii. Tři modelové řady navržené podle potřeb uživatelů

FARMALL U STVOŘEN PRO RADOST Z PRÁCE. Úvod. Krátce o historii. Tři modelové řady navržené podle potřeb uživatelů FARMALL U STVOŘEN PRO RADOST Z PRÁCE Úvod Nové traktory Farmall přichází na český trh. Značka CASE IH znovuzrodila toto jméno a představuje kompletní výrobní program sestávající ze třech modelových řad

Více

Maxicut sečení zábavou

Maxicut sečení zábavou K ATA LO G Z A H R A D N Í C H T R A K TO R Ů KARSIT Maxicut sečení zábavou Vynikající snadno ovladatelné a v údržbě nenáročné stroje, které se hodí k rodinným domům nebo na chalupy. Hravě poseče travnatou

Více

PRACOVNÍ PLOŠINY NA PÁSOVÉM PODVOZKU

PRACOVNÍ PLOŠINY NA PÁSOVÉM PODVOZKU PRACOVNÍ PLOŠINY NA PÁSOVÉM PODVOZKU STATECH s. r. o., Počapelská, Dolní Beřkovice www.statech.cz CTE je TRACCESS Traccess: nejlepší spojenec pro prořezávače, údržbáře, elektrikáře a nájemce. Snadno se

Více

katalog2011format22x22_final.ind1 1 11.5.2011 10:29:01

katalog2011format22x22_final.ind1 1 11.5.2011 10:29:01 katalog2011format22x22_final.ind1 1 11.5.2011 10:29:01 Vážení zákazníci a příznivci značky VARI, právě jste otevřeli nový katalog VARI pro sezónu 2011. Čeká na vás množství informací, novinek a inovací,

Více

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO

SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO SHRNOVAČE ŘADY V RAPTOR PRO DOMINATOR PRO 2 MILLENNIUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače Tonutti Nízké náklady na údržbu jednoduchá konstrukce žádný hnací hřídel žádné mechanické převody Vysoká

Více

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 VÝKON MOTORU PROVOZNÍ HMOTNOST PROVOZNÍ NOSNOST (50% KLOPNÉHO MOMENTU ZATÍŽENÍ) L213 L215 L218 L220 L223 L225 L230 46 HP 52 HP 60 HP 60 HP 74 HP 82 HP

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Technické podmínky dodávky

Technické podmínky dodávky Digitálně podepsal Radomír Doležel DN: c=cz, o=povodí Odry, státní podnik [IČ 70890021], ou=105916, cn=radomír Doležel, serialnumber=p434615 Datum: 2015.05.29 12:46:55 +02'00' Příloha č. 1 Technické podmínky

Více

Oslavte s námi 175 let. s plnou náručí skvělých dárků! JUBILEJNÍ NABÍDKA JARO 2012

Oslavte s námi 175 let. s plnou náručí skvělých dárků! JUBILEJNÍ NABÍDKA JARO 2012 Oslavte s námi 175 let s plnou náručí skvělých dárků! Akce prodloužena do 31.7.2012 JUBILEJNÍ NABÍDKA JARO 2012 2 JUBILEJNÍ NABÍDKA Dárky ke kompaktním traktorům John Deere řady 20 JARO 2012 3 Pořídíte-li

Více

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814

HIT / HIT T. Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče 97+021.CS.0814 HIT / HIT T Obraceče Obraceče HIT se vyznačují především dokonalým kopírováním nerovností. To umožňuje šetrnou manipulaci se sklízeným materiálem při minimalizaci znečištění.

Více

Stroje pro údržbu ozeleněných vinic. doc. Ing. Patrik Burg, Ph.D.

Stroje pro údržbu ozeleněných vinic. doc. Ing. Patrik Burg, Ph.D. Stroje pro údržbu ozeleněných vinic doc. Ing. Patrik Burg, Ph.D. Úvod Pěstitelské technologie s využitím zatravněného meziřadí představují jednu ze základních podmínek systému integrovaného a biologického

Více

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie

Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS. Špičková technologie AGRI PLUS >> Agri PLUS Agri Plus 40.7 VS Agri Plus 40.7 PS Agri Plus 38.9 VS Agri Plus 38.9 PS Špičková technologie Dieci AGRI jsou extrémně pohodlné, rychlé, lehce ovladatelné stroje. s mimořádným výkonem

Více

Cenová nabídka malotraktoru JOHN DEERE X305R

Cenová nabídka malotraktoru JOHN DEERE X305R Cenová nabídka malotraktoru JOHN DEERE X305R Vážení přátelé, dovolte, abych Vám touto cestou předložil cenovou nabídku na malotraktor JOHN DEERE X305R. Model X305 nahradil v sezóně 2012 úspěšný model X300R.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Letošní sezona začala díky slabé zimě poměrně brzy a již koncem března na stezky dorazili první cyklisté.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Letošní sezona začala díky slabé zimě poměrně brzy a již koncem března na stezky dorazili první cyklisté. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Obecně prospěšná společnost Singltrek pod Smrkem byla založena 29. listopadu 2010 za účelem vytváření podmínek pro všestranný rozvoj cestovního ruchu regionu Frýdlantsko v souladu s

Více

10 Sekačky s pojezdem. Řada Select Series. Poznejte dokonalý řez

10 Sekačky s pojezdem. Řada Select Series. Poznejte dokonalý řez 0 Sekačky s pojezdem Řada Select Series Poznejte dokonalý řez Sekačky s pojezdem Řada Select Series: Vlastnosti Investice do kvality Připraven k jízdě Řada sekaček s pojezdem John Deere Select Series je

Více

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO

SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO MULČOVAČE SPOLEČNOST MASCHIO GASPARDO Skupina Maschio Gaspardo SpA byla založená v roce 1964 bratry Egidiem a Giorgiem Maschiovými pod obchodní značkou Maschio. Prvním strojem, který firma zemědělcům představila,

Více

ActiveMow Diskové žací stroje

ActiveMow Diskové žací stroje ActiveMow Diskové žací stroje www.krone.cz ActiveMow Sečení na nejvyšší úrovni Stranové zavěšení žací lišty s velkým rozsahem kopírování Optimální přítlak díky rychle reagujícím tažným pružinám Komfortní

Více

Robomow Modely RC/RS ROBOTICKÉ SEKAČKY NOVÉ PRO 2015. Jsem Váš nejlepší týmový hráč!

Robomow Modely RC/RS ROBOTICKÉ SEKAČKY NOVÉ PRO 2015. Jsem Váš nejlepší týmový hráč! Modely RC/RS ROBOTICKÉ SEKAČKY NOVÉ PRO 2015 Jsem Váš nejlepší týmový hráč! Vítejte u příjemnějšího sečení! My v jsme vždy měli jeden jasný cíl: vyrábět robustní, dostupné, inteligentní robotické sekací

Více

K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů

K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů K A R S I T Maxicut sečení zábavou Vynikající snadno ovladatelné a v údržbě nenáročné stroje, které se hodí k rodinným domům nebo na chalupy. Hravě poseče

Více

Soboty budou opět Vaše. Automatická sekačka

Soboty budou opět Vaše. Automatická sekačka Soboty budou opět Vaše. Automatická sekačka TANGO E5 Smart tool smart solution TANGO 4 kroky k nádhernému trávníku 1 Vyžádejte si podporu a instalaci od Vašeho prodejce John Deere. Profesionální plánování

Více

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY 16-35 hp MALOTRAKTORY Argumenty, které přesvědčí 1. 2. 3. 4. 5. Dovoz přímo od výrobce = nejvýhodnější ceny na trhu. Všestrannost využití, ideální malotraktory pro zemědělské i komunální účely. Komfortní

Více

Vodní dílo Kružberk je v provozu již 60 let

Vodní dílo Kružberk je v provozu již 60 let Vodní dílo Kružberk je v provozu již 60 let Pracovnice finančního odboru Nejstarší přehrada na severní Moravě a ve Slezsku je v provozu 60 let. Kdy a kde se vzala myšlenka na její výstavbu? Čemu měla původně

Více

Zahradní traktory. Profesionální ridery

Zahradní traktory. Profesionální ridery Japonský výrobce profesionálních strojů pro údržbu zeleně, parků a golfových hřišť, ručního nářadí a dieselových motorů pro široký účel použití. Zahradní traktory Shibaura GT161 - Pro nejnáročnější uživatele

Více

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno

Albín Hanák Tuřanka 115 CZ-627 00 Brno Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalen) Deutschland Tél. +49 (0) 2382 9814-0 Fax +49 (0) 2382 9814-40 Internet www.geringhoff.de Courriel info@geringhoff.de

Více

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace Název veřejné zakázky: Kolový nosič nářadí Jedná se o veřejného zadavatele. Zadavatel Název/Obchodní firma: Technické služby Města Slavkova u Brna

Více

UNIVERZÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO ROK 2010

UNIVERZÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO ROK 2010 Výrobky značky Flymo 513859390 5011759903707 Sekací struna do foukače - Flymo 61,25 105,00 513937190 5011759903882 Náhradní cívka k vyžínači - Flymo 107,94 185,00 510724490 5011759900379 Sada náhradních

Více

Všestranný silák. Volitelně s ochrannou stříškou řidiče nebo s kabinou.

Všestranný silák. Volitelně s ochrannou stříškou řidiče nebo s kabinou. 1880 Všestranný silák. Volitelně s ochrannou stříškou řidiče nebo s kabinou. Náš nejvýkonnější Hoftrac Nový Hoftrac 1880 je spojovacím prvkem mezi malými multifunkčními nakladači Hoftrac a výkonnými kolovými

Více

Vysprávková souprava tryskovou metodou VST 5

Vysprávková souprava tryskovou metodou VST 5 Vysprávková souprava tryskovou metodou VST 5 Vysprávková souprava VST 5 je výměnná nástavba na vozy Liaz, Tatra, Renault, Iveco a jiné odpovídající podvozky kategorie N2 a N3. VST 5 je určena k výspravě

Více

AMBITION H. AMBITION H Kód EAN. 4 *pöowhl#c-cm,y* 13RH71RA650 13RH71RE650 13RN71RN cm 4- taktní motor B&S OHV ccm

AMBITION H. AMBITION H Kód EAN. 4 *pöowhl#c-cm,y* 13RH71RA650 13RH71RE650 13RN71RN cm 4- taktní motor B&S OHV ccm SEKAČKY Zahradní traktory Zahradní traktory AMBITION 76.1 H AMBITION 9.130 H AMBITION 10.17 H AMBITION 96.1 H AMBITION 107.17 H 4 *pöowhl#c-cm,y* 4 *pöowhl#c-cm.,* 4 *pöowhl#c-c,-v* 4 *pöowhl#c-c,yy* 4

Více

Údržba města Mohelnice. Shrnutí současného stavu Návrh řešení od roku 2016

Údržba města Mohelnice. Shrnutí současného stavu Návrh řešení od roku 2016 Shrnutí současného stavu Návrh řešení od roku 2016 Cíl Čisté a uklizené město, za rozumnou cenu Současný stav: - nákup takřka všech služeb Zimní údržba nefunkční příklad: - náledí 2.-3.1.2015 bez akce

Více

Media Monitoring. Obsah listopadu 2018

Media Monitoring. Obsah listopadu 2018 Media Monitoring 9. 16. listopadu 2018 Obsah Sněžná děla bez munice... 2 Pec přijde o obří investici v lyžařských areálech... 3 Nedostatek deště netrápí jen zemědělce... 4 Náhradní zdroje vody pro zasněžování...

Více

Sucho v povodí Odry

Sucho v povodí Odry Sucho 2015-2016 v povodí Odry Odra Morávka Ostravice bruntálského vodovodu e Morávka Morávka Morávka í Morávka+Šance Šance+Morávka Šance Šance e Šance í Šance+Kružberk Moravice Slezská Slezská Harta Harta

Více

PRO KAŽDOU PRÁCI NOVÝ MULTIFUNKČNÍ NAKLADAČ A NOSIČ NÁŘADÍ UNIVERZÁLNÍ OBRATNÝ VÝKONNÝ

PRO KAŽDOU PRÁCI NOVÝ MULTIFUNKČNÍ NAKLADAČ A NOSIČ NÁŘADÍ UNIVERZÁLNÍ OBRATNÝ VÝKONNÝ PRO KAŽDOU PRÁCI NOVÝ MULTIFUNKČNÍ NAKLADAČ A NOSIČ NÁŘADÍ Český výrobek VOP CZ, s.p Dukelská 102 742 42 Šenov u Nového Jičína Tel.: +420 556 783 111 E-mail: dapper@vop.cz www.dapper.cz UNIVERZÁLNÍ POMOCNÍK

Více

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260 ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI A B C OVLÁDÁNÍ A Hydraulicky nastavitelná výška sečení od 2 do 12 centimetrů. B Nastavitelné zvedání a spouštění sběrného koše. C Hydraulické ovládaní čelního závěsu.

Více

Kymco Like 125, retro z Tchajwanu

Kymco Like 125, retro z Tchajwanu http://skutrmania.cz/clanek/708-kymco-like-125-retro-z-tchajwa.html Kymco Like 125, retro z Tchajwanu vydáno: 4.12.2014 autor: Marek Hrodek, foto Tomáš Matějovský --> Kymco Like 125 sází hlavně na vzhled

Více

Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900

Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900 Lisy Fendt s variabilní lisovací komorou 2600 2900 Lisy Fendt na válcové balíky Náskok díky objemu a variabilitě Lisy Fendt na válcové balíky s variabilní komorou vynikají nejen výbornou kvalitou práce,

Více

PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE

PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE PORTFOLIO VÝROBKŮ KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE TEREX KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE WILD THINGS RYCHLÉ, SILNÉ, MNOHOSTRANNÉ. Hodnota kompaktních pásových nakladačů Terex vyplývá z mnohostranných možností použití

Více

Středisko Helvíkovice, Helvíkovice 33, 564 01 Ţamberk Středisko Šumperk, ul.banskobystrická 56, 787 01 Šumperk

Středisko Helvíkovice, Helvíkovice 33, 564 01 Ţamberk Středisko Šumperk, ul.banskobystrická 56, 787 01 Šumperk PRODEJ - SERVIS zahradní, komunální a lesní techniky Vážený pan Ing. Jan Divíšek Městský úřad Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky Vyřizuje: Lukáš Václavek Mobil: + 420 737 270 269 Datum: 19. května

Více

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII

Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII GMD CMD Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII To nejlepší pro sklizeň píce! Diskové žací stroje GMD řady 100 a 100 GII Vysoká pracovní rychlost. Žací ústrojí, které se neucpává a není zapotřebí brousit

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Vozidlo č. 1 Dopravní prostředek s jednoramenným kloubovým nosičem kontejnerů pohon vozidla 6x4 denní kabina rozvor 3 900 4 200 mm motor Euro 6 min

Více

Rotorové shrnovače Dvourotorové

Rotorové shrnovače Dvourotorové GA Rotorové shrnovače Dvourotorové TO NEJLEPŠÍ PRO SKLIZEŇ PÍCE! GA DVOUROTOROVÁ TECHNOLOGIE Shrnovače KUHN se středovým ukládáním hmoty Výhody tohoto řešení Výborná kvalita práce Zdvojnásobuje výkonnost

Více

KLOUBOVÉ PRACOVNÍ PLOŠINY NA AUTOMOBILOVÉM PODVOZKU

KLOUBOVÉ PRACOVNÍ PLOŠINY NA AUTOMOBILOVÉM PODVOZKU KLOUBOVÉ PRACOVNÍ PLOŠINY NA AUTOMOBILOVÉM PODVOZKU STATECH s. r. o., Počapelská 346, 277 01 Dolní Beřkovice www.statech.cz CTE je ZED Naše pracovní plošiny jsou ideální pro práci v městském prostředí

Více

Žací zahradní traktory Profesionální sekačky dle ISO S 01

Žací zahradní traktory Profesionální sekačky dle ISO S 01 Žací zahradní traktory Profesionální sekačky dle ISO 2017 - S 01 K.B.T. PROFTECH s.r.o., Beroun ISO Modely Délka: Šířka(vč.sečení): Výška: Rozchod-vpředu: Rozchod-vzadu: Hmotnost: Sečení-hmotnost: Zahradní

Více

NOVÉ TECHNOLOGIE S TRAKTORY STEYR PRO VAŠE STUDENTY. Radost se odlišit.

NOVÉ TECHNOLOGIE S TRAKTORY STEYR PRO VAŠE STUDENTY. Radost se odlišit. NOVÉ TECHNOLOGIE S TRAKTORY STEYR PRO VAŠE STUDENTY Radost se odlišit. PŘIPRAVUJME SPOLEČNĚ STUDENTY NA NOVÉ TECHNOLOGIE A DOPŘEJME BUDOUCÍM ŘIDIČŮM A INSTRUKTORŮM POHODLÍ A KOMFORT PŘI PRÁCI. Radost

Více

Výroční zpráva společnosti TSM Semily s.r.o.

Výroční zpráva společnosti TSM Semily s.r.o. Výroční zpráva společnosti TSM Semily s.r.o. za rok 2012 Obsah: 1. O společnosti 2. Činnost společnosti 3. Majetek společnosti 4. Výsledky hospodaření 5. Střediska jejich činnost 6. Shrnutí 1. Společnost

Více

Vážení zákazníci a příznivci značky VARI,

Vážení zákazníci a příznivci značky VARI, Vážení zákazníci a příznivci značky VARI, právě jste otevřeli nový katalog VARI pro sezónu 2011. Čeká na vás množství informací, novinek a inovací, které jsme připravili pro letošní sezonu. V katalogu

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Plně hydraulický průmyslový zametací stroj na plyn se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení: Ruční

Více

ET65. Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65

ET65. Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65 ET65 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Výkon a hospodárnost v dokonalém spojení: ET65 ET65 je rýpadlo, o jakém uživatelé sní. Vysoce výkonný stroj, který překvapí svou kompaktní konstrukcí a

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

Výstavba terminálu kombinované dopravy v Břeclavi a napojení vodní cesty Dunaj ČR

Výstavba terminálu kombinované dopravy v Břeclavi a napojení vodní cesty Dunaj ČR Česká republika Národní strategie pro Fond soudržnosti období 2004-2006 - Sektor dopravy - PŘEHLEDNÝ POPIS PROJEKTU Výstavba terminálu kombinované dopravy v Břeclavi a napojení vodní cesty Dunaj ČR I Projekt

Více

Vřetenové sekačky s královskou tradicí. skutečný trávník

Vřetenové sekačky s královskou tradicí. skutečný trávník Vřetenové sekačky s královskou tradicí Dopřejte si skutečný anglický trávník ATCO The Finest Cut of All Anglická společnost ATCO začala s výrobou motorových vřetenových sekaček v roce 1921. Za tu dobu

Více

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI farmlift farmlift STVOŘEN PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI Navrhli jsme a zkonstruovali teleskopický manipulátor Farmlift pro Vaše každodenní potřeby manipulace na Vašich farmách a zemědělských podnicích. Jakýkoliv

Více

Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360. Ergonomie a síla

Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360. Ergonomie a síla Kompaktní třída 3350]3360 4350]4360 Ergonomie a síla STATKOVÉ, KOLOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE... s výkonem od 14 kw (20 k) do 132 kw (180 k). Již 50 let vyvíjíme nakladače pro individuální potřeby. Spokojenost

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 - TOP Se souborem komunální techniky a výbavou Chytrý traktor info@zvagro.cz, www.zvagro.cz, www.zvagro/eshop, tel: 775 155 849, 725 311 820 YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ

Více

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ 80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

KOTEL NA ZPLYNOVÁNÍ KUSOVÉHO DŘEVA KOTLE DĚLAT FLEXIBILNĚJŠÍMI

KOTEL NA ZPLYNOVÁNÍ KUSOVÉHO DŘEVA KOTLE DĚLAT FLEXIBILNĚJŠÍMI BIOSMART KOTEL NA ZPLYNOVÁNÍ KUSOVÉHO DŘEVA KOTLE DĚLAT FLEXIBILNĚJŠÍMI 2 GUNTAMATIC HEIZTECHNIK GMBH JSME JEDNÍM Z HLAVNÍCH VÝROBCŮ INOVATIVNÍCH A VYSOCE HOSPODÁRNÝCH TOPNÝCH KOTLŮ NA DŘEVO A BIOMASU

Více

22. 23. 5. 2013. areál sportovního letiště. pozvánka na výstavu

22. 23. 5. 2013. areál sportovního letiště. pozvánka na výstavu 2. ročník Mezinárodní odborné v ýstav y inovativních technologií pro péči o zeleň, dřeviny a veřejné plochy Vyškov 22. 23. 5. 2013 areál sportovního letiště odborní garanti mediální podpora SILVARIUM.cz

Více

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva

SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT. Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva SERVISNÍ SMLOUVA VOLVO VOLVO SERVICE AGREEMENT Nejjednodušší způsob, jak zachovat hodnotu Vašeho Volva PŘI NÁKUPU NOVÉHO VOZU VOLVO MŮŽETE S KLIDEM ZAPOMENOUT NA SERVISNÍ NÁKLADY Jestliže si společně se

Více

PARTNERSKÝ PROGRAM 2014. nebo. za vaše nákupy! Platí od 1.5. do 31.10.2014

PARTNERSKÝ PROGRAM 2014. nebo. za vaše nákupy! Platí od 1.5. do 31.10.2014 PARTNERSKÝ PROGRAM 2014 Dárky peníze za vaše nákupy! Platí od 1.5. do 31.10.2014 nebo Partnerský program 2014 DÁRKY NEBO PENÍZE ZA VAŠE NÁKUPY! nebo Vážení zákazníci, máme pro Vás dobrou zprávu - i v letošním

Více

Překvapte zimu dříve, než ona překvapí Vás.

Překvapte zimu dříve, než ona překvapí Vás. Překvapte zimu dříve, než ona překvapí Vás. Přezujte na zimní pneumatiky Continental včas. Nabídka zimních pneumatik pro osobní, dodávkové a 4 4 automobily Zima 2012/13 Zimní pneumatiky jsou součástí povinné

Více

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814

TOP. Shrnovače. 97+022.cs.0814 TOP Shrnovače 97+022.cs.0814 Úspěch spočívá v detailech Shrnovače Pöttinger s nízkou energetickou náročností a dobrou manévrovatelností odpovídají požadavkům praktiků. Šetrné zacházení s krmivem je však

Více

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 Elektronická podpora zkvalitnění výuky CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost

Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 Elektronická podpora zkvalitnění výuky CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0553 CZ.1.07 Vzděláním pro konkurenceschopnost Projekt je realizován v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurence schopnost, který je spolufinancován

Více

tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKU ET AKUMULÁTOROVÉ

tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKU ET AKUMULÁTOROVÉ tradice a kvalita PLOŠINOVÉ VOZÍKY AKUMULÁTOROVÉ AKU ET Snem každého kouče je mít ve svém týmu spolehlivého hráče, který tým podrží ve chvílích, kdy se zrovna nedaří, můžeme se o něho opřít a za jeho výsledky

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

SILOKING SelfLine 4.0. Pět bodů úspěchu. Pohon Podvozek. Odběr krmiva. Kabina / ovládání. Míchání

SILOKING SelfLine 4.0. Pět bodů úspěchu. Pohon Podvozek. Odběr krmiva. Kabina / ovládání. Míchání SILOKING SelfLine 4.0 Pět bodů úspěchu Odběr krmiva Pohon Podvozek Míchání Kabina / ovládání Míchání Míchání zásobník / šneky / zakládání krmiva 4 šnek : zásobník - musí být neustále v optimálním poměru

Více

I TADY JEZDÍ FARMALL. Pro každou obec. VAŠE ESO V RUKÁVU.

I TADY JEZDÍ FARMALL. Pro každou obec. VAŠE ESO V RUKÁVU. I TDY JEZDÍ FRMLL FRMLL Pro každou obec. VŠE ESO V RUKÁVU. www.agrics.cz UTORIZOVNÁ PRODEJNÍ SERVISNÍ STŘEDISK V ČR grozes, spol. s r.o. 270 01 Kněževes tel.: +420 606 601 748 GRI CS a.s. středisko Tišice

Více

EZ53 Pásová rýpadla Zero Tail. Nejlepší výkon ve své třídě

EZ53 Pásová rýpadla Zero Tail. Nejlepší výkon ve své třídě EZ53 Pásová rýpadla Zero Tail Nejlepší výkon ve své třídě Vysoký výkon při hloubení, také v těžko přístupných místech. EZ53 je perfektní zařízení pro použití blízko stěn nebo budov. Zadní část EZ53 za

Více

Co přinesl čas - leden 2011

Co přinesl čas - leden 2011 Co přinesl čas - leden 2011 Vzhledem k tomu, že nevydáváme žádný časopis o naší činnosti, rozhodli jsme se Vám přiblížit každodenní činnost práci v úřadu, zastupitelů, zaměstnanců či jiné podněty, které

Více

Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla

Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla Nabídka dodávky a instalace švédského tepelného čerpadla Vytápění, ohřev teplé vody a řízené větrání se zpětným ziskem energie v rodinném domě tepelným čerpadlem NIBE s plynulou regulací výkonu 3,5-12kW

Více

Experimentální měření sněhu na vybraných lokalitách Jeseníků a Beskyd

Experimentální měření sněhu na vybraných lokalitách Jeseníků a Beskyd Experimentální měření sněhu na vybraných lokalitách Jeseníků a Beskyd Přednáška ČHMÚ Ostrava 16/04/2012 Martin JONOV Šárka MADĚŘIČOVÁ Měření sněhové pokrývky - pravidelné měření se provádí v rámci ČHMÚ

Více

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce

MITRENGA a.s., nabídka techniky Střítež u Frýdku Místku, Tršice - Přestavlky u Olomouce ZETOR Forterra HD 150 PVH PTZ maximální výbava Motor: úsporný 4V Zetor, 4 ventilová technika, emisní norma Stage IIIB (filtr pevných částic), výkon 108,2 kw/147 k, jednoduché čerpadlo a vstřikovače Motorpal.

Více

Media Monitoring. Obsah. 21. října 28. října 2016

Media Monitoring. Obsah. 21. října 28. října 2016 Media Monitoring 21. října 28. října 2016 Obsah Na Monínci už zasněžují sjezdovku díky modernímu stroji... 2 ČRo - cb.cz - 22.10.2016 Na českých horách už leží sníh... 3 TV Nova - 23.10.2016 Na Monínci

Více

OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE

OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE OBRACEČE PÍCE / SHRNOVAČE PÍCE UNIVERZÁLNÍ OBRACEČE A SHRNOVAČE Vážení zákazníci, Katalog Strojíren Rožmitál, který jste právě otevřeli, Vám představí výrobní řadu obracečů a shrnovačů, které v současnosti

Více

RENTAL. Pokud nechcete kupovat, můžete si půjčit... Tel.: +420 274 812 280 Fax: +420 274 814 287 E-mail: info@transtechnikcs.cz www.transtechnikcs.

RENTAL. Pokud nechcete kupovat, můžete si půjčit... Tel.: +420 274 812 280 Fax: +420 274 814 287 E-mail: info@transtechnikcs.cz www.transtechnikcs. RENTAL Pokud nechcete kupovat, můžete si půjčit... TRANSTECHNIK CS spol. s r.o., Volejte bezplatné info 800 187 267 Tel.: +420 274 812 280 Fax: +420 274 814 287 E-mail: info@transtechnikcs.cz www.transtechnikcs.cz

Více

TB230 D TB230

TB230 D TB230 TB23 D 1.215 TB23 Nosnost (jednotky kg) Rozměry (jednotky mm) Dozadu Do strany 433 421 451 451 465 452 457 444 676 676 71 691 697 687 1.246 1.246 1.32 1.286 1.215 1.215-326 316 36 349 352 341 344 333 559

Více

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1

PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 PŘESNÉ SECÍ STROJE 1 Výsevní jednotka SP Přehled přesných secích strojů osazených výsevní jednotkou SP: Model Max. pracovní záběr (cm) Rozteč řádků (cm) Počet výsevních jednotek SP SPRINT 150-600 45/75

Více

ET90. Výkon a účinnost: ET90. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem

ET90. Výkon a účinnost: ET90. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem ET90 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Výkon a účinnost: ET90 Spotřeba paliva rýpadla ET90 je až o 20 procent nižší než u srovnatelných modelů to znamená výrazné snížení provozních nákladů. V

Více

Krátké diskové brány Rubin 12

Krátké diskové brány Rubin 12 Krátké diskové brány Rubin 12 1 Hlouběji, rychleji, intenzivněji: Rubin 12 2 Dosud zajišťovaly krátké diskové brány intenzivní a rovnoměrné promísení půdy a organické hmoty až do pracovní hloubky přibližně

Více

Grantedu OPŽP

Grantedu OPŽP Grantedu OPŽP 2014-2020 Základní údaje o OPŽP 2014-2020 Řídící orgán: Ministerstvo Životního prostředí Zprostředkující subjekt: Státní fond životního prostředí RENARDS dotační, s.r.o.. www.renards.cz.

Více

MAS OPŽP 2014-2020 19.3.2015

MAS OPŽP 2014-2020 19.3.2015 OPŽP 2014-2020 19.3.2015 Základní údaje o OPŽP 2014-2020 Řídící orgán: Ministerstvo Životního prostředí Zprostředkující subjekt: Státní fond životního prostředí RENARDS dotační, s.r.o.. www.renards.cz.

Více

Možnosti financování protipovodňových opatření v rámci pozemkových úprav

Možnosti financování protipovodňových opatření v rámci pozemkových úprav Možnosti financování protipovodňových opatření v rámci pozemkových úprav Pro realizaci protipovodňových opatření potřebujeme mimo jiné projekty + pozemky + peníze. Pozemkové úpravy nám mohou pomoci s každou

Více

Stahováky pneumatik nákladních automobilů

Stahováky pneumatik nákladních automobilů Stahováky pneumatik nákladních automobilů Pro kola nákladních automobilů s ráfky vyrobenými z oceli a slitiny lehkých kovů Kompaktní velikost stahováku pneumatik jej činí vhodným pro pojízdné servisní

Více

Plošný výkon spojený s kvalitou

Plošný výkon spojený s kvalitou Plošný výkon spojený s kvalitou MULCHER Obecný popis Tuhý pevný rám připravený na extrémní sezónní výkony. Žárově zinkované hlavní části stroje zvyšují několikanásobně odolnost stroje vůči povětrnostním

Více

34 Zahradní traktory Řada Standard Series. Zahradní traktory řady X100 Řada Standard Series

34 Zahradní traktory Řada Standard Series. Zahradní traktory řady X100 Řada Standard Series 34 Zahradní traktory řady X100 Řada Standard Series 35 Pečujte i o okraje svého trávníku a zahrady Zahradní traktory řady X100 jsou ideální pro správnou péči o Váš trávník. Je snadné je vlastnit, obsluhovat,

Více

Závod Saint-Dizier. Výrobní kapacita 24 strojů denně, série B, ViO nebo Semi-ViO.

Závod Saint-Dizier. Výrobní kapacita 24 strojů denně, série B, ViO nebo Semi-ViO. Specialista na hutnící zařízení pro stavbu, stavební inženýrství a úpravu krajiny AMMANN-YANMAR je podnik se společnou majetkovou účastí, který byl založen v roce 1989 dvěma nadnárodními společnostmi a

Více

Rosiče a postřikovače

Rosiče a postřikovače Rosiče a postřikovače Díky našim rosičům se nebudete moct dočkat nového pracovního dne na vinici, v ovocném sadu či na poli se zeleninou. Nejen, že šetří vaše síly, ale především zajistí velmi přesnou

Více

Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, zastoupené ing. Tomášem Hockem, starostou

Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, zastoupené ing. Tomášem Hockem, starostou Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 01 zastoupené ing. Tomášem Hockem, starostou Oznámení o výběru dodavatele dle 123 ZZVZ č. 134/2016 Sb. v rámci otevřeného nadlimitního řízení na služby

Více

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany

Řada K. Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství. Made in Germany DIE ERSTEN BEI AREALPFLEGEMASCHINEN Řada K Plně hydraulické jednoosé nosiče nářadí a příslušenství Made in Germany Série K 820 Základní oj pro zametání a zimní údržbu K 820 G K 820 PRO 4,1 kw 4,1 kw 4

Více