Zájezd do Francie - Jiříkovice 2015 (aneb poznávání Evropy na pokračování) Termín:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zájezd do Francie - Jiříkovice 2015 (aneb poznávání Evropy na pokračování) Termín: 20. 5. - 24. 5. 2015"

Transkript

1 Zájezd do Francie - Jiříkovice 2015 (aneb poznávání Evropy na pokračování) Termín: Vzpomínky na Belgii. Hranolky. Wafle. Štamprdlata. Pamatujete na minulý rok? Belgie. Dojemný ceremoniál horníků v Charleroi. Skvělé hranolky na každém rohu. Čůrající chlapeček i holčička. Bezkonkurenční wafle a překrásný Gent. Plavba lodí a honosné Bruggy Řízečků a štamprdlat nepočítaně. Jiříkovice do Francie! Pouhých 30 km mezi Mentonem a Nice, ale jakých kilometrů! extravagantní a požitkářské Monaco četnická stanice v St. Tropez romantické uličky a výtečné restaurace v Nice Andělská zátoka koupání v moři a smaragdovém jezeře v kaňonu řeky Verdon Monaco - druhý nejmenší stát na světě (po Vatikánu). Co mu chybí do velikosti, to dohání svým postavením. Noblesa, šarm a do očí bijící požitkářství. Monako vyvolává smíšené pocity. Přijeďte a udělejte si vlastní názor. Vyfoťte se na závodním okruhu F1. Ukážeme si knížecí palác i kasino. Nice - Andělská zátoka - je barva moře azurová nebo smaragdová? Tato otázka se vybaví při nádherných výhledech na moře. Snad nejkrásnější město Azurového

2 pobřeží.starosvětské bohatství a celoroční slunce - lokalita vhodná pro páry hledající romantiku i rodinnou dovolenou. Stravovací možnosti jsou jedny z nejlepších v celé Francii. St. Tropez - v 50 letech přišla Brigitte Bardot natáčet film "...a Bůh stvořil ženu" a proměnila přes noc klidnou rybářskou vesnici do živoucí přístav luxusních jachet. O místa pro své jachty, připomínající kosmické lodě, bojují milionáři celého světa, aby se zde mohli ukazovat svůj milionářský život na odiv turistům korzujícím na promenádě. Nesmíme zapomenout na četnickou stanici energického a poněkud chaotického a dnes již legendárního četníka Cruchota. Kaňon řeky Verdon - přezdívaný Velkým kaňonem Evropy. Strmé stěny a soutěsky vytvářejí prostředí pro vzácné druhy ptáků. Běžně zde uvidíte vznášet se například orla bělohlavého. Koupání nebo projížďka na šlapadle po smaragdové hladině jezera Lac de Ste-Croix je nezapomenutelná. Sečteno a podtrženo: 2500 kilometrů Stovky nových informací, které nezapomenete Vyvážená porce zábavy, odpočinku, cestování, nákupů a gastronomie Bezpočet lahodných sýru a francouzských vín Program 1. den, středa, odjezd z Jiříkovic, v odpoledních hodinách. Přejezd přes Itálii do Monaca. 2. den, čtvrtek, V ranních hodinách příjezd do Monaca. Návštěvou Monackého knížectví, druhého nejmenšího státu na světě začínáme naše cestování a poznávání. Monte Carlo (Karlova hora) je nádherné a moderní město, které získává svojí atmosféru svojí polohou, nachází se na úpatí Alp a podél francouzské riviéry. Za pozornost stojí Opera Monte Carlo (Salle Garnier), která je součástí kasína. Obdivovat můžeme také okruh Monaco, kde se koná Velká cena Monaca Formule 1. Odpolední program volitelný. Návštěva Oceánografického muzea - muzeum námořní vědy, založené v roce Velkolepé expozice předvedou například lagunu žraloků, 6000 druhů živočichů. Muzeum zve k pozorování podmořského světa, stovka akvárií s velikostí od 100 do litrů je domovem pro několik stovek různých živočichů. Muzeum patří mezi nejstarší na světě.

3 Katedrála v Monacu, Notre Dame Immaculée (katedrála Neposkvrněného početí Panny Marie), založená v roce Za pozornost stojí Knížecí palác v Monaku, oficiální sídlo monackého prince. Palác postaven v roce Možnost odpoledního koupání v moři. Ubytování. 3. den, pátek, Po snídani a zaslouženém odpočinku odjíždíme ke Grand kaňonu - Kaňon Verdon. Verdon je 166 km dlouhá řeka jejíž největší chloubou je impresivní kaňon - jeden z nejhlubších v Evropě. Dlouhý 25 km, hluboký až 700 metrů. Okružní jízda kolem kaňonu s možností focení při zastávkách. Na konci kaňonu Verdon se nachází překrásné jezero Svatého Kříže (Lac de Sainte Croix). Uměle vytvořené jezero v letech 1971 až 1974 V tomto smaragdovém jezeře je možné se vykoupat a nebo zapůjčit šlapadla. V podvečer návštěva slavného města Sainte Tropez, ležícího již na Francouzské Riviéře. Město bývalo vojenskou pevností. Prohlídka četnické stanice. Poblíž se nachází pahorek s vyhlídkovou citadelou, kde se naskýtají krásné výhledy do okolí. Den završíme procházkou večerním městem a přístavem s luxusními jachtami. Večer odjezd do hotelu. 4. den, sobota, Po snídani odjezd do francouzského města Nice. Zde nás čeká procházka po překrásném Azurovém potřeží, zátokou Andělů. Kopec Chateau, úchvaté výhledy. Odpolední koupání nebo individuální program. Večerní odjezd přes Itálii a Rakousko směr Česká republika. 5. den, neděle, Návrat kolem poledních hodin do Jiříkovic. Váš průvodce Petr Horák Průvodce s ojedinělou praxí a encyklopedickými znalostmi nejen Evropy ale také dalších částí světa. Patří v současné době mezi nejlepší průvodce u nás. Na vynikající úrovni jsou jeho schopnosti organizace, komunikace s klienty, výtečné znalosti mnoha destinací. Svoji práci má velmi rád a je to na něm znát. Licence a povolení k provázení jsou u tohoto průvodce samozřejmostí. Svačinu s sebou. Chutnou a praktickou. Během cesty jsou pravidelné přestávky na čerpacích stanicích, kde máte možnost si zakoupit lehké občerstvení či nápoje. Také během pobytu ve Francii bude možnost si nakoupit potraviny. Doporučujeme však na první dny vzít si vlastní zásoby.

4 Dle zkušenosti doporučujeme: Na první dva dny - do batůžku běžnou svačinu Na další dny vezměte potraviny, které zasytí, dodají potřebnou energii a nezaberou příliš mnoho místa v batůžku: müsli tyčinky, vakuovaný sýr a tvrdý salám, drobné sladkosti, pár kousků ovoce či zeleniny, eventuelně pečivo, paštiku. Vezměte si, co máte rádi a co se dobře jí - tousty, chleby, řízky, mazané rohlíky...ať se na jídlo těšíte Neberte nutně jídla, ke kterým potřebujete další náčiní, jídla, kterými byste se mohli umazat, nebo by se vám mohly v autobuse rozlít a rozsypat Nezapomínejte na vitamíny. Jablka osvěží, banány jsou skvělým zdrojem energie, vždy čerstvé a zasytí. Musli tyčinka může přijít vhod. Nesmí chybět nějaká ta sladkost, která nebývá každý den. Dodá energii a potěší. Pití dejte do menší láhve. Obrovské láhve se pronesou. Na mnoha místech teče pitná voda, takže si můžete lahvičku dopustit. V autobusech je vždy dostatek nealko nápojů (vody, čaje, minerálky) za přívětivé ceny (15-20 Kč). Ze zkušeností doporučujeme pít na cestách čistou neperlivou vodu. Nápoje V autobusech je možnost zakoupit vody sycené i nesycené, slazené nealkoholické nápoje, pivo, kávu, čaj, čokoládu. Káva, čaj, čokoláda - 15 Kč, neslazené vody - 15 Kč, sladké piti (Coca-cola, Nestea, džus) 20 Kč. Nákupy sýrů, vín a baget nesmí chybět Nakupování k cestování patří. Chceme si přece přivést kousek Francie také domů a prodloužit si tak vzpomínky. Během zájezdu budeme zastavovat ke krátkým nákupům potravin na cestu. Ke konci zájezdu bude prostor na větší nákup. Ve Francii se kupují nejčastěji sýry a vína. Jsou dobrá a kvalitní. Vína jsou dělena dle oblastí a většina z nich prochází zvláštní kontrolou kvality. Tato vína jsou označena: appelation controlee. Cenově se pohybují od 2,5 euro za lahev. Sýry jsou kvalitní, nesmírně chutné a tučné. Během zájezdu budete mít možnost nákupu francouzských sýrů. Sýry s bílou plísní, zrající sýry a typu Brie nakupujte s rozvahou, nemusely by přečkat dlouhou cestu, zvláště pokud již bude teplo. Sýry v teple v autobuse začnou dozrávat a měknout, ztrácí kvalitu, chuť i tvar a někdy se nám stává, že domů dovezeme jednolitou sýrovou páchnoucí placku nebo hroudu. Tyto typy sýrů si kupte ke konzumaci a ochutnávce přímo při pobytu ve Francii, na svačinu v parku nebo k večeři v hotelu. Společně s křupavou bagetkou a lahví vínka ochutnáte a zažijete tu pravou atmosféru Francie. Sýry, které přečkají cestu jsou vakuově balené, tvrdé a tvrdé bochníky. I přesto je dobré mít sýry zabalené v několika igelitkách, případně přenosném boxu nebo uzavíratelné krabičce a uchovávat je v kufru autobusu, abychom zabránili nepříjemným pachům v autobuse během cesty :-)

5 Ubytování Síť hotelů Formule 1 je mezinárodní síť nízkonákladových hotelů. Jednoduše vybavené pokoje obsahují 3 lůžka (dvoulůžko a patrovou postel), stoleček a židli, televizi, umyvadlo se zrcadlem. Sociální zařízení je společné na chodbách. Sprchy i toalety jsou v dostatečných kapacitách na každém patře a čistí se automaticky po každém použití. V hotelu Formule 1 nejsou restaurace. Na recepci je většinou umístěný automat na cukrovinky a slané pečivo. Snídaně v hotelu Formule 1 Typické francouzské snídaně jsou velmi jednoduché a skromné, probíhají formou samoobslužného bufetu a obsahují: křupavé bagety a briošky, džem, máslo, mléko, cereálie, oříškovo čokoládovou pomazánku a ovocný kompot. K pití káva, džus, kakao. Měna, vstupné a kapesné Vstupné není nutné, v případě hromadných vstupů do objektů bude vybráno v autobuse. Ve Francii se platí eurem. V obchodech je možné platit kartami. Ceny potravin v obchodech jsou podobné jako u nás, vyjma syrového masa a masných výrobků, které jsou o něco vyšší. Je doporučeno mít s sebou hotovost dle vlastního uvážení na toalety, suvenýry či občerstvení. Finance na vstupné budou vybrány hromadně v autobuse. Komplexní pojištění Součástí ceny zájezdu je pojištění u pojišťovny UNION včetně storna zájezdu. Číslo pojistné smlouvy obdržíte měsíc před zájezdem, kartičky v autobuse. Pojištění zajišťujeme u pojišťovny UNION, se kterou máme uzavřené dlouhodobé smlouvy, obsahující výhodné a komplexní balíčky pojištění. Bezpečnostní informace, mapy Během cesty obdržíte plánky Francie a popis navštívených oblastí a památek. V případě, že se ztratíte nebo nastane neočekávaná situace, bez váhání kontaktujte svého průvodce. Kontakt na průvodce obdržíte v autobuse. Konzulární oddělení ve Francii Telefon: +33/1/ , 205 Naléhavé konzulární případy: +33/ Tísňová volání Mezinárodní tísňová linka 112 Záchranná služba 15 Hasiči 18 Policie 17

6 Občerstvení i toalety na palubě autobusu. Všechny autobusy jsou vybavené klimatizací, WC, kávovarem, DVD, mikrofonem, možnost nákupu teplých i studených nápojů, sedačky polohovatelné a vysouvatelné do uličky. V autobusech jsou k dispozici časopisy k ponechání. Doklady, mobil, fotoaparát s sebou Cestovní doklady - platný cestovní doklad (občanský průkaz, nebo pas). Za zanedbání těchto formalit nenese cestovní kancelář zodpovědnost. Tento doklad je potřeba mít stále při sobě. Finanční prostředky na vstupné a útratu dle vlastního uvážení Pojištění léčebných výloh v zahraničí - je zahrnuto v ceně zájezdu, více informací v příloze u Psací potřeby, mobilní telefon, fotoaparát případně kameru Léky, které pravidelně užíváte Vhodný oděv a obuv dle předpovědi počasí, eventuelně deštník Svačinku a pití Doplňující informace CK Zájezd si vyhrazuje právo nepřepravit osoby pod vlivem alkoholu, omamných nebo psychotropních látek, nebo jinak nezpůsobilých přepravy a také nepřepravit nadměrné množství alkoholu, krom množství povoleného pro vývoz do zahraničí.

7 Cena Kč osoba ve dvoulůžkovém pokoji Kč osoba ve třílůžkovém pokoji Cena na osobu zahrnuje autobusovou dopravu plně vybaveným autobusem a veškeré poplatky s dopravou spojené - parkovné, vjezdy do Paříže, mýta, čekací doby, diety a ubytování řidičů a průvodce služby zkušeného průvodce po celou dobu pobytu 2 x nocleh ve hotelu typu Formule1 cestovní pojištění UNION, 2,5 mil. Kč, včetně storna zájezdu časopisy v autobusech k ponechání mapy, informační materiály zákonné pojištění CK proti úpadku, obratová daň v Německu Cena na osobu nezahrnuje snídaně, 5 euro na osobu a den vstupné do objektů Zkušenosti, jistota, rozumná cena Zkušenosti - za 5 let s námi vyjelo více než klientů na různé autobusové zájezdy po Evropě. Započítáme-li školní zájezdy, tak se tento počet zdvojnásobí Znalost lokalit - naši průvodce znají dané lokality detailně. Zkuste je překvapit nějakým dotazem. Určitě budou vědět co odpovědět. A pokud ne. Budou rádi za další inspiraci ke studiu :-). Pohodlné a vybavené autobusy a zkušení řidiči - nejen průvodce, ale také řidič a jejich spolupráce dotváří atmosféru celého zájezdu. Naše posádka se navzájem zná a tudíž tvoří harmonický celek. Autobusy jsou moderní a plně vybavené. Rozumná cena - vzhledem k tomu, že odbavujeme velké množství autobusů na zájezdy, držíme nižší cenu zájezdu. Další důvod je, že zájezdy neprodáváme provizně. Autobusy si plníme sami. Nižší cenu také zajistí to, že kolektivy objednávají celý autobus. Vyvážený program - přizpůsobujeme program také počasí a možnostem skupiny. Rezervace termínu. Platba. Přihlásit se lze na obecním úřadě v Jiříkovicích em: info@ck-zajezd.cz

8 Připravte si jména data narození adresu všech účastníků telefonní a ový kontakt, počet osob v pokoji (2 nebo 3) a zda požadujete snídaně v hotelu Platba záloha 2000 Kč na obecním úřadě hotově na fakturu, převodem do doplatek do plné ceny měsíc před zájezdem Detaily zájezdu Lenka Malíková, info@ck-zajezd.cz, tel Doplnění z řad veřejnosti Po bude zájezd nabídnut a doplněn zájemci z řad veřejnosti

Zájezd do Francie - Jiříkovice 2015 (aneb poznávání Evropy na pokračování) Termín: 19. 5. - 24. 5. 2015

Zájezd do Francie - Jiříkovice 2015 (aneb poznávání Evropy na pokračování) Termín: 19. 5. - 24. 5. 2015 Zájezd do Francie - Jiříkovice 2015 (aneb poznávání Evropy na pokračování) Termín: 19. 5. - 24. 5. 2015 Obsah Jiříkovice do Francie!... 2 Sečteno a podtrženo:... 2 Váš průvodce... 4 Svačinu s sebou. Chutnou

Více

Anglie 2014 18. 23. 5. 2014 (NEDĚLE PÁTEK)

Anglie 2014 18. 23. 5. 2014 (NEDĚLE PÁTEK) Anglie 2014 18. 23. 5. 2014 (NEDĚLE PÁTEK) Obecné informace Kontrola úplnosti cestovních dokladů předloží žáci ke kontrole platný cestovní pas (nebo OP) paní Tillhonové (do 25. dubna). DEN ODJEZDU 18.

Více

Votrok 2015. www.votrok.cz. Cestovní kancelář. Kompletní ceny. Slevy za včasný nákup zájezdů

Votrok 2015. www.votrok.cz. Cestovní kancelář. Kompletní ceny. Slevy za včasný nákup zájezdů Votrok 2015 Cestovní kancelář Cestovní kancelář Votrok, Chelčického 967, Hradec Králové PSČ 500 02 Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz Kompletní ceny Slevy za včasný nákup

Více

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216

AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216 CK TURISTA AKCE: luxusní golf v Alpách - hotel**** Nassfeld, neomezený golf a lanovky zdarma / č.3216 4,5,7 - denní zájezd AKCE: GOLF ZDARMA Skvělá golfová dovolená v Alpách s ubytováním v luxusním hotelu

Více

AZUROVÉ POBŘEŽÍ - CAP HERMES ****

AZUROVÉ POBŘEŽÍ - CAP HERMES **** AZUROVÉ POBŘEŽÍ - CAP HERMES **** 8 - denní zájezd Poloha: Zrenovovaná rezidence Cap Hermes se nachází v Port Fréjus - v přístavu plachetnic v klidném prostředí na pěší zóně. V blízkosti jsou obchůdky,

Více

Obchodní mise FIMMA MADERALIA 2014

Obchodní mise FIMMA MADERALIA 2014 Obchodní mise FIMMA MADERALIA 2014 Datum příjezdu : 10. 2. 2014 Datum odjezdu: 14. 2. 2014 Počet dní ubytování: 5 dní, 4 x noc Ve dnech 10. 14. února 2014 proběhne pětidenní podnikatelská mise na mezinárodní

Více

VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016

VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016 VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016 Vážení přátelé relaxace v termálních bazénech. Tak, jako v minulých letech i v roce 2016 jsme pro Vás připravili široký výběr relaxačních pobytů v termálních komplexech.

Více

Slunečné pobřeží. Nesebr

Slunečné pobřeží. Nesebr Bulharsko Mnoho lidí kdysi v Bulharsku bylo, jako v jedné z mála zemí, kam se vůbec dalo cestovat. Co se tak vrátit na známá místa, podívat se, jestli je ještě najdeme a poznáme? Zjistit, co se změnilo?

Více

Cestovní kancelář Votrok Chelčického 967 500 02 Hradec Králové Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz

Cestovní kancelář Votrok Chelčického 967 500 02 Hradec Králové Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz Cestovní kancelář Votrok 2016 Itálie Chorvatsko Kompletní ceny Cestovní kancelář Votrok Chelčického 967 500 02 Hradec Králové Telefon: 495 534 066 Mobil: 725 848 429 E-mail: votrok@votrok.cz www.votrok.cz

Více

PROHLÍDKA SEVERNÍHO A JIŽNÍHO VIETNAMU - 23 DNÍ

PROHLÍDKA SEVERNÍHO A JIŽNÍHO VIETNAMU - 23 DNÍ PROHLÍDKA SEVERNÍHO A JIŽNÍHO VIETNAMU - 23 DNÍ 23 - denní zájezd Poznávací zájezd, 23 dní, hotely 2-3*, polopenze PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme již při

Více

ITÁLIE KALÁBRIE 2015 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB

ITÁLIE KALÁBRIE 2015 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB ITÁLIE KALÁBRIE Praia a Mare * REZIDENCE SPORTING CLUB Zcela nove postavené a luxusne zařízené prázdninové středisko nacházející se v severní části Kalábrie. Celý komplex je umíste n na panoramatickém

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 KITEN. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 KITEN. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 KITEN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km Bulharsko Tel.: 972 243 053 www.cdtravel.cz Bulharsko SOFIJA Bulharsko se v posledních letech opět stalo vyhledávaným cílem našich turistů. Cestování lehátkovými nebo lůžkovými vozy je poměrně dobrou volbou,

Více

Ostrov zábavy a písečných pláží.

Ostrov zábavy a písečných pláží. Ostrov zábavy a písečných pláží. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? romantické zátoky prosluněné písečné pláže uličky starého města v Ibize přímořské promenády zábava diskotéky noční kluby vodní sporty, potápění Sangria

Více

Obsah. Obsah... 1. Kde byli páťáci v létě?... 2. Grand Canyon... 3. Hluboká nad Vltavou... 4. Potápění v moři... 5. Maroko-Tetouan...

Obsah. Obsah... 1. Kde byli páťáci v létě?... 2. Grand Canyon... 3. Hluboká nad Vltavou... 4. Potápění v moři... 5. Maroko-Tetouan... Obsah Obsah... 1 Kde byli páťáci v létě?... 2 Grand Canyon... 3 Hluboká nad Vltavou... 4 Potápění v moři... 5 Maroko-Tetouan... 5 Den bez aut... 6 Kůň... 7 Zkuste si křížovku!!!... 8 1 Kde byli páťáci

Více

Vila Vis 1 VILA VIS 1. Typ ubytování: Villa Umístění: Vis - Chorvatsko

Vila Vis 1 VILA VIS 1. Typ ubytování: Villa Umístění: Vis - Chorvatsko Vila Vis 1 VILA VIS 1 Typ ubytování: Villa Umístění: Vis - Chorvatsko 1 / 7 Počet pokojů: 5 Max Hosté: 10 Koupelny: 5 Bazén: Ne Vzdálenost od moře: 10 m Cena: 3.200 až 4,700 / týden {gallery}vfr/vis1{/gallery}

Více

Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem.

Kdy dostanu pokyny k odletu? Pokyny k odletu se zasílají cca 7 dnů před odjezdem / odletem. Na jak dlouho je možné vytvořit nezávaznou rezervaci? Nezávaznou rezervaci Vám můžeme vytvořit na 3 pracovní dny, pokud je zahájení zájezdu za dobu delší než 35 dní. Do té doby je třeba zaslat Vámi podepsanou

Více

DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA

DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA DOMOV SV. KARLA BOROMEJSKÉHO Poskytovatel sociálních služeb - odlehčovací pobytové služby K Šancím 50/6, 163 00 Praha 17 Řepy VNITŘNÍ ŘÁD DOMOVA Vážená paní, vážený pane, vítáme Vás v našem Domově a přejeme

Více

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii Toskánsko... víno & kuchyně, umění & krajina, region pro všechny roční období Chianti-Montalcino-Montepulciano-Florence STANDARD vinařský program The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika

Více

Vánoční Paříž a Versailles, 5 dnů, 2 noclehy

Vánoční Paříž a Versailles, 5 dnů, 2 noclehy Vánoční Paříž a Versailles, 5 dnů, 2 noclehy Termín: libovolný Program: Autobusový zájezd do Paříže a Versailles. Posloupnost návštěv památek může být pozměněna vzhledem k počasí a dopravní situaci v Paříži.

Více

Golf s all inclusive - hotel Samerhof ****, turistická karta zdarma / č.8415

Golf s all inclusive - hotel Samerhof ****, turistická karta zdarma / č.8415 CK TURISTA Golf s all inclusive - hotel Samerhof ****, turistická karta zdarma / č.8415 4 - denní zájezd Krásná golfová dovolená v Jižních Alpách spojená s rekreaci a turistikou v pohádkovém okolí proslulého

Více

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii

The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii Víno Giulietty, Gardské jezero a Alba lanýže Verona/Valpolicella (Amarone), Piemonte/Langhe (Barolo) vinařský program The DiVine wine&gourmet tours&tuscany dream Víno a turistika v Toskánsku & Itálii www.tuscany-italy-wine-tour.com,

Více

Pravidla pobytu. Tato pravidla platí pro všechny hosty penzionu Kilián

Pravidla pobytu. Tato pravidla platí pro všechny hosty penzionu Kilián 1 Pravidla pobytu Tato pravidla platí pro všechny hosty penzionu Kilián Ve všech prostorách penzionu Kilián je zakázáno kouřit! A. Rezervace : 1. Závazná rezervace se provádí výlučně elektronickou poštou,

Více

termín 1.-10.7.2016 a 5.-14.8.2016 Cena 7 300,- polopenze, cca 500,-- kolo Osoba na 5.lůžku v mobilhomu 4300,-

termín 1.-10.7.2016 a 5.-14.8.2016 Cena 7 300,- polopenze, cca 500,-- kolo Osoba na 5.lůžku v mobilhomu 4300,- Francouzská riviéra - Antibes Naše cestovní kancelář Vám nabízí možnost strávit Vaší dovolenou v srdci francouzské Riviéry v malebném historickém městečku Antibes, které leží mezi letovisky Nice (cca.

Více

TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY

TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY TAM KDE SE POTKÁVÁ MOŘE A HORY Dovolená na pobřeží u Národního parku Paklenica. Objevte s námi jeden z nejhezčích koutů Chorvatska - krásná příroda, čisté moře, zdravé horské klima. CHORVATSKO SLEVA do

Více

www.cestovanisvetem.cz

www.cestovanisvetem.cz Kolymbia, hotel Marathon turistické středisko Letovisko Kolymbia (též Kolimpia) Kolymbia se nachází na východní části ostrova Rhodos. Letovisko je vybudované především pro turistickou sezónu, takže na

Více

Malebný ostrov zapomenutých pláží.

Malebný ostrov zapomenutých pláží. Malebný ostrov zapomenutých pláží. Lefkada je jeden z Jónských ostrovů, má rozlohu cca 300 km 2 a s pevninou jej spojuje 50 m dlouhý plovoucí most. Žije zde 23.000 obyvatel, nejvíce cca 8.000 v hlavním

Více

Dobrý den, Nabídka divadla Hybernia:

Dobrý den, Nabídka divadla Hybernia: CA Jarda Pilnaj cestovní agentura IČO: 46029940 Pod nádražím 281 411 72 Hoštka tel.: 601590318 objednávky a dotazy: jardapilnaj@email.cz fb: Jarda Pilnaj čú: 213837859/0600 Dobrý den, posílám nabídky nejen

Více

AZUROVÉ POBŘEŽÍ - LE CARRÉ BEAUCHENE ****

AZUROVÉ POBŘEŽÍ - LE CARRÉ BEAUCHENE **** AZUROVÉ POBŘEŽÍ - LE CARRÉ BEAUCHENE **** 8 - denní zájezd Poloha: Jen několik kilometrů východně od věhlasného letoviska Saint Tropez najdeme Sainte Maxime elegantní městečko s rodinnou atmosférou, které

Více

Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka.

Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka. Želvy Caretta Caretta a nejznámější pláž Řecka. Jeden z nejhezčích ostrovů jižního Jónského moře leží pouhou hodinu plavby od dalšího jónského ostrova Kefalonie a necelou hodinu a půl plavby od Peloponésu.

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 NESEBR. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 NESEBR Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Prohlídka Nesebru Hodinová procházka archektonickou rezervací, která je na seznamu UNESCO výklad v češtině od delegáta CK Alexandria, prohlídka

Více

ZÁVĚREČNÁ EXKURZE KPÚ a VVK 21.6. 25.6. 2014

ZÁVĚREČNÁ EXKURZE KPÚ a VVK 21.6. 25.6. 2014 ZÁVĚREČNÁ EXKURZE KPÚ a VVK 21.6. 25.6. 2014 Vašimi průvodci budou: Katka Zímová (KBUK) hlavní organizátor Jakékoli dotazy a komplikace ohledně exkurze řešte zde: zimovak@fzp.czu.cz ; 605 505 529 Vraťka

Více

Důležité rady a informace

Důležité rady a informace Důležité rady a informace Podmínky účasti na zájezdech a vzájemná práva a povinnosti vznikající mezi klientem a naší CK stanoví Všeobecné smluvní podmínky účasti na zájezdech, jejichž úplné znění naleznete

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA SLUŽBU NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Občerstvení a ubytování pro projekt: Krušné hory Domov můj, CZ.1.07/1.1.34/02.0051 ČÍSLO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY:. ZADAVATEL:

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 POMORIE. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 POMORIE. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 POMORIE Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Varny s návštěvou Delfinária Odjezd: 7.30 hodin (krátká zastávka u městečka Obzor) Příjezd do Varny: přibližně v 10.15 hodin. Návštěva

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA EA Hotel Juliš ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA EA Hotel Juliš **** KONFERENČNÍ NABÍDKA **** Adresa: Telefon: +420 234 699 200 Fax: +420 234 699 999 E-mail: julis@eahotels.cz www: Lokalita a dopravní spojení GPS: 50 4'57.85"N 14 25'29.786"E Silniční dostupnost: Spodní

Více

Klub lodních modelářů r. č. 403 Třebechovice pod Orebem IČ: 750 930 65

Klub lodních modelářů r. č. 403 Třebechovice pod Orebem IČ: 750 930 65 Klub lodních modelářů r. č. 403 Třebechovice pod Orebem IČ: 750 930 65 PROPOZICE 1. a 2. soutěže seriálu Mistrovství ČR sekce NS 2016 Pořadatel: Svaz modelářů České republiky Pověřený klub, číslo: KLoM

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 CAREVO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 CAREVO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 CAREVO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 LOZENEC. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 LOZENEC. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 LOZENEC Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Přihlášky přijímáme do 17. června 2016 na adrese: Alžběta Greplová, Žďárská 332, Nové Město na Moravě.

Přihlášky přijímáme do 17. června 2016 na adrese: Alžběta Greplová, Žďárská 332, Nové Město na Moravě. LDT Maracaibo, z.s., IČO: 433 82 614 www.maracaibo.cz kontakty: Mgr. Ondřej Laštovička tabor.maracaibo@seznam.cz (hlavní vedoucí) Ing. Anna Kopečková 602 849 435 (finance, platby, faktury, ) Vážení rodiče,

Více

AR JUNIOR 2016 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2016

AR JUNIOR 2016 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2016 AR JUNIOR 2016 v rámci výstavy Vzdělání a řemeslo 2016 INFORMAČNÍ SERVIS Termín: 24. 11. 25. 11. 2016 Dislokace: Výstaviště České Budějovice, a.s. pavilon Z Ředitel soutěže: Bc. Michal Jiroušek Hlavní

Více

Ostrov zapomenutých pláží.

Ostrov zapomenutých pláží. Ostrov zapomenutých pláží. Lefkada je jeden z Jónských ostrovů, má rozlohu cca 300 km 2 a s pevninou jej spojuje 50 m dlouhý plovoucí most. Žije zde 23.000 obyvatel, nejvíce cca 8.000 v hlavním městě Lefkada

Více

Průvodce "Horní Planá"

Průvodce Horní Planá Perník Kopec 48 48'58.57"N 13 54'3.46"E Zalesněný vrch Perník (1. 049 m) leží asi 10 km jižně od Volar nad pravým břehem Vltavy v Trojmezenské hornatině. Na jeho úbočích jsou četné skalní útvary, které

Více

POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ

POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ POHÁDKOVÉ OSTROVY THAJSKA - 11 DNÍ 11 - denní zájezd Poznávací zájezd, 11 dní, 2*/3* hotely, vlastní stravování PRIVÁTNÍ PROGRAM - žádné velké skupiny! Cenu garantujeme již při min. počtu 2 osob. Program

Více

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ platnost od 1. 1. 2011

SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ platnost od 1. 1. 2011 Sociální služby Česká, Česká 1175/II., 377 01 Jindřichův Hradec tel.: 384 397 709, e-mail: info@sscjh.cz SAZEBNÍK POSKYTOVANÝCH SLUŽEB - SOCIÁLNÍ SLUŽBY ČESKÁ platnost od 1. 1. 2011 V souladu se zákonem

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA Hotel Ramada Prague City Centre ****

KONFERENČNÍ NABÍDKA Hotel Ramada Prague City Centre **** KONFERENČNÍ NABÍDKA **** Adresa: Telefon: +420 221454111 E-mail: reception@ramadaprague.com www: GPS: 50 4'53.272"N 14 25'40.819"E Lokalita a dopravní spojení **** leží přímo na Václavském náměstí, v jeho

Více

Nabídka leteckých zájezdů

Nabídka leteckých zájezdů Nabídka leteckých zájezdů TravelMakers ČR - Španělsko / Toulouse (Toulouse, 13. 6. 2016 v 15:00) 12.-14. 6. 2016 Obsah balíčku BB GOLD : vstupenka na utkání I.kategorie 2 noci se snídaní na 2-lůžkovém

Více

SEVEROČESKÉ SYMPOZIUM GYNEKOLOGŮ zabývajících se ultrazvukovou diagnostikou

SEVEROČESKÉ SYMPOZIUM GYNEKOLOGŮ zabývajících se ultrazvukovou diagnostikou SEVEROČESKÉ SYMPOZIUM GYNEKOLOGŮ zabývajících se ultrazvukovou diagnostikou I. INFORMACE www.bos-congress.cz/gyn2016 TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 29. 4. 1. 5.2016, Hotel PORT Máchovo jezero, Valdštejnská 530,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 SVATÝ KONSTANTIN

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 SVATÝ KONSTANTIN NABÍDKA VÝLETŮ 2016 SVATÝ KONSTANTIN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Nesebru Výlet autobusem do architektonické rezervace se starobylými kostely a chrámy, která je zahrnuta do seznamu UNESCO od

Více

4.den (31.10.2016) Hanoj - Halong

4.den (31.10.2016) Hanoj - Halong Program zájezdu - Vietnam / sever a jih Hanoj Halong Hue Hoi An - Danang Saigon (Ho Či Minovo město) Delta Mekongu Tram Chim - Saigon (Ho Či Minovo město) Termín cesty: 28.10.- 11.11.2016 1.den (28.10.2016)

Více

Škola v přírodě s lyžováním

Škola v přírodě s lyžováním Škola v přírodě s lyžováním termín: 29.2.-4.3.2016 odjezd: 29.2.2016 cca 7:30 parkoviště u restaurace Japeka v Hradištku návrat: 4.3.2016 cca 16:30 tamtéž cena: 3.800,- Kč (obsahuje ubytování s plnou penzí

Více

Vietnam a Kambodža. Nabídka poznávací cesty do Vietnamu a Kambodži s relaxací na pláži

Vietnam a Kambodža. Nabídka poznávací cesty do Vietnamu a Kambodži s relaxací na pláži Vietnam a Kambodža Nabídka poznávací cesty do Vietnamu a Kambodži s relaxací na pláži Délka cesty: 16 dní/13 nocí Termín: 23. 2. 9. 3. 2016 Počet osob: 15-16 osob Šestnáctidenní cesta Vás zavede do dvou

Více

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TURISTICKÝ TÁBOR ODDÍLU KAMÍNEK-2015.

ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TURISTICKÝ TÁBOR ODDÍLU KAMÍNEK-2015. ZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ TURISTICKÝ TÁBOR ODDÍLU KAMÍNEK-2015. Místo konání: TÁBOROVÁ ZÁKLADNA-BOJANOVICE PILA Provozovatel: A-TOM ČR, TOM CHROPYNĚ 21 401, ODDÍL KAMÍNEK TERMÍN: Cena pobytu: 2.8. 16.8.2015.

Více

NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem

NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem Jízdenky FIP: ÖBB a SŽ, průkaz FIP (vyřizuje si každý sám) jezero Bled Postojenská jeskyně Piran Ljubljana 7.8. - 11.8.2019 5990 Kč Slovinsko. Není příliš

Více

Přihláška Na letní tábor

Přihláška Na letní tábor Přihláška Na letní tábor TÁBOR pro děti (od 10 do 15 let) Tajemný Středověk Tábořiště ve Stříteži nad Bečvou, TEE-PEE stany Pořadatel tábora: Farní sbor Českobratrské církve evangelické Horní sbor ve Vsetíně,

Více

NEJKRÁSNĚJŠÍ NÁRODNÍ PARKY ZÁPADU USA

NEJKRÁSNĚJŠÍ NÁRODNÍ PARKY ZÁPADU USA NEJKRÁSNĚJŠÍ NÁRODNÍ PARKY ZÁPADU USA 10 - denní zájezd Poznávací zájezd, 10 dní, 3* hotel, vlastní strava Skupinový zájezd s anglicky hovořícím průvodcem CK! Cenu garangujeme již při min. počtu 2 osob.

Více

Bájná Atlantida v Egejském moři.

Bájná Atlantida v Egejském moři. Bájná Atlantida v Egejském moři. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? ostrov s bohatou historií nejunikátnější ostrov středomoří unikátní architektura vulkanického původu kolorit místní krajiny a charakteristické malebné

Více

(MLÁDEŽ SOUSTŘEDĚNÍ A JINÉ AKCE)

(MLÁDEŽ SOUSTŘEDĚNÍ A JINÉ AKCE) VEŠKERÉ INFORMACE K SOUSTŘEDĚNÍ NALEZNETE NA www.pbpinces.net (MLÁDEŽ SOUSTŘEDĚNÍ A JINÉ AKCE) Vážení rodiče, v roce 2013 oddíl stolního tenisu TTC Příbram pořádá již 9. ročník tohoto letního soustředění.

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

Sociální oddělení. AMICA CENTRUM s.r.o. Informace pro klienty a zájemce o sociální služby poskytované ve zdravotnických zařízeních lůžkové péče

Sociální oddělení. AMICA CENTRUM s.r.o. Informace pro klienty a zájemce o sociální služby poskytované ve zdravotnických zařízeních lůžkové péče Sociální oddělení Informace pro klienty a zájemce o sociální služby poskytované ve zdravotnických zařízeních lůžkové péče Sociální oddělení Sociální služby poskytované ve zdravotnických zařízeních lůžkové

Více

V Tunisku je možno bez potíží také telefonovat z/do mobilních sítí.

V Tunisku je možno bez potíží také telefonovat z/do mobilních sítí. TUNISKÁ KUCHYNĚ Na přípravě pokrmů dnešního Tuniska zanechala výrazný vliv francouzská a turecká kuchyně. Strava se skládá z množství zeleniny, oliv, ryb, kuřecího, hovězího či jehněčího masa a kořeněných

Více

Automobily je nutné nechat před zákazem vjezdu ve vesnici. Vjezd na tábořiště není možný!

Automobily je nutné nechat před zákazem vjezdu ve vesnici. Vjezd na tábořiště není možný! Začátek a konec tábora Letošní rok zveme rodiče na stavbu a bourání tábora. Budeme rádi za Vaší pomoc spojenou i s dopravou Vašich dětí na tábor. Můžete se zúčastnit celé stavby od pátku do neděle a bourání

Více

Nádherná země s překrásným pobřežím.

Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatsko Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatské pobřeží Jaderského moře patří vedle řeckého a norského k nejčlenitějším evropským pobřežím. S ostrovy a ostrůvky, jejichž počet překračuje tisíc,

Více

Plavba: Z Miami přes karibské ostrovy do Jižní Ameriky na lodi MSC Divina (Karibik)

Plavba: Z Miami přes karibské ostrovy do Jižní Ameriky na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba: Z Miami přes karibské ostrovy do Jižní Ameriky na lodi MSC Divina (Karibik) Plavba s českým delegátem! Akční plavba! Vydejte se s námi na plavbu Karibikem k plážím Jižní Ameriky. Cestou navštívíme

Více

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU S VLASTNÍ DOPRAVOU BULHARSKO LOZENEC

POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU S VLASTNÍ DOPRAVOU BULHARSKO LOZENEC POKYNY PRO ÚČASTNÍKY ZÁJEZDU S VLASTNÍ DOPRAVOU BULHARSKO LOZENEC (jedná se o obecné informace, za základní a směrodatné považujte informace uvedené ve Voucheru a cestovní smlouvě) VOUCHER, DOKUMENTY NA

Více

Brazílie - divočina v srdci Amazonie i památky UNESCO

Brazílie - divočina v srdci Amazonie i památky UNESCO Brazílie - divočina v srdci Amazonie i památky UNESCO 15 - denní zájezd Poznávací zájezd, 15 dní, 3*/4* hotely, snídaně, vč. všech vstupů! PRIVÁTNÍ PROGRAM s vlastním průvodcem CK - žádné velké skupiny!

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme ISM 2016 Mezinárodní odborný veletrh sladkostí a cukrovinek Místo konání: Výstaviště Kolín nad Rýnem Datum konání: 31. ledna - 3. února 2016 Obor: potravinářství Veletrh

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2016 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2016 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Organizační zabezpečení

Organizační zabezpečení Organizační zabezpečení Datum konání: 25. 7. 2015 1. 8. 2015 Místo konání: Ubytování: Camping Olšina Lipno vodní nádrž Lipno a okolí Český Krumlov a okolí prostorné čtyřlůžkové chatky s chladničkou, světlem

Více

Nádherná země s překrásným pobřežím.

Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatsko Nádherná země s překrásným pobřežím. Chorvatské pobřeží Jaderského moře patří vedle řeckého a norského k nejčlenitějším evropským pobřežím. S ostrovy a ostrůvky, jejichž počet překračuje tisíc,

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Sportovní areál Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií,

... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií, Lefkada Řeckem v miniatuře...... se všemi jeho kouzly a půvaby nazývají obyvatelé Lefkady svůj domov. Ostrov nádherných, romantických pláží a jedinečných přírodních scenérií, místo, které uchvátí každého,

Více

Táborové noviny MAHIGANI BABYLON. Junák - český skaut, z.s. Středisko Hraničář Trutnov. 13. smečka vlčat MAHIGANI Trutnov

Táborové noviny MAHIGANI BABYLON. Junák - český skaut, z.s. Středisko Hraničář Trutnov. 13. smečka vlčat MAHIGANI Trutnov Táborové noviny MAHIGANI BABYLON Junák - český skaut, z.s. Středisko Hraničář Trutnov ZÁKLADNÍ INFORMACE střediskového letního tábora: TERMÍN 18.7.- 1.8. 2015 TÁBOŘIŠTĚ GPS SRAZ ODJEZD Rybná nad Zdobnicí

Více

Co by Vás mohlo zajímat

Co by Vás mohlo zajímat Co by Vás mohlo zajímat Jak začne první školní den? V pondělí 2. září 2013 se sejdeme v 8 hodin před školou. Rádi přivítáme rodiče a další příbuzné našich prvňáčků. Nezapomeňte na fotoaparát nebo kameru.

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Horizont*** Železná Ruda Špičák Lokalita Resort se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř v nadmořské výšce 1100 m v Chráněné krajinné oblasti Šumava. Vzdušné

Více

STORNOVACÍ PODMÍNKY (stanovené CK):

STORNOVACÍ PODMÍNKY (stanovené CK): V letošním roce zamíříme do městečka Pakoštane. Ubytování v apartmánové vile Marko se zahradou, kde bude probíhat i náš doplňující program. V blízkosti vily je placená soukromá plář "Pine Beach" cena pláže

Více

To neřeš! CK mama je s Tebou!

To neřeš! CK mama je s Tebou! Léto 2016 Milí a vážení zákazníci, jsme rádi, že Vás můžeme oslovit a nabídnout Vám příležitost, jak si odnést z Vaší dovolené dokonalý zážitek, a to již ve 24. sezóně. Můžete si vybrat jak z nabídky osvědčeného

Více

LeoRia s.r.o. cestovní kancelář. C eský restaurant LeoRia CHORVATSKO BULHARSKO ŠPANĚLSKO ITÁLIE

LeoRia s.r.o. cestovní kancelář. C eský restaurant LeoRia CHORVATSKO BULHARSKO ŠPANĚLSKO ITÁLIE LeoRia s.r.o. cestovní kancelář Mírové nám. 208/35 400 01 Ústí nad Labem Tel.: 608 42 42 00, 608 42 42 07 776 46 88 11, 608 42 42 03 email: info@leoria.eu www.leoria.eu www.facebook.com /cestovnikancelar.leoria

Více

Maroko levně a na vlastní pěst. Krásný trek pohořím Antiatlas

Maroko levně a na vlastní pěst. Krásný trek pohořím Antiatlas Maroko levně a na vlastní pěst. Krásný trek pohořím Antiatlas 12. ledna 2015 Michal Hruška, pro idnes.cz Maroko není jen poušť a oceán. Městečko Tafraoute, uhnízděné v nádherném, klidném údolí Ameln, je

Více

Bájná Atlantida v Egejském moři.

Bájná Atlantida v Egejském moři. Bájná Atlantida v Egejském moři. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? ostrov s bohatou historií nejunikátnější ostrov středomoří unikátní architektura vulkanického původu kolorit místní krajiny a charakteristické malebné

Více

PRAVIDLA POBYTU V PENSIONU PAMFERKA. Tato pravidla platí pro všechny hosty pensionu Pamferka!

PRAVIDLA POBYTU V PENSIONU PAMFERKA. Tato pravidla platí pro všechny hosty pensionu Pamferka! PRAVIDLA POBYTU V PENSIONU PAMFERKA Tato pravidla platí pro všechny hosty pensionu Pamferka! Ve všech prostorách pensionu Pamferka je zakázáno kouřit! ZAPLACENÍM ZÁLOHY NA POBYT SOUHLASÍTE S TĚMITO PRAVIDLY

Více

20. 27. srpna 2016 (od soboty do soboty)

20. 27. srpna 2016 (od soboty do soboty) Dům dětí a mládeže Brno, Helceletova, příspěvková organizace pracoviště Fantázie, Tilhonova 49, Brno 627 00 tel: 539 085 766, 775 600 405, fantazie@helceletka.cz Termín 20. 27. srpna 2016 (od soboty do

Více

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče.

UPOZORNĚNÍ: pokud vám Registrační formulář nelze otevřít v Internet Explorer, otevřete odkaz pomocí Google Chrome nebo jiného prohlížeče. Přihlášení Přihlásíte se na odkazu www.taoist.cz/registrace nebo stránkách www.taoist.cz v záložce Plán akcí kliknete na R u akce IWS Praha. Po vyplnění registračního formuláře kliknete na tlačítko odeslat

Více

Hledej, najdi a udrž si přítele Search, find and keep a friend

Hledej, najdi a udrž si přítele Search, find and keep a friend Milí skautští vedoucí, srdečně vás vítáme na letošním Intercampu v Německu. Jako vždy proběhne o Svatodušních svátcích 9.-12. května, tentokrát v Bernkastel-Kues na řece Mosele. Chceme umožnit, aby se

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. CHORVATSKO Krk. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2015. CHORVATSKO Krk. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2015 CHORVATSKO Krk Národní park Plitvická Jezera celodenní výlet Jedná se o soustavu 16 jezer vzájemně propojených nesčetnými vodopády a kaskádami. Tato přírodní památka je zapsána na seznamu

Více

KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY

KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY LIBUŠE TRAVEL CESTOVNÍ AGENTURA www. LibuseTravel.cz KRÁSY FRANCOUZSKÉ RIVIÉRY Francouzská riviéra nabízí středomořské podnebí, zářící slunce, významná přímořská letoviska, historická městečka, ale hlavně

Více

Ostrov antického lékaře Hippokrata.

Ostrov antického lékaře Hippokrata. Ostrov antického lékaře Hippokrata. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? krásné zátoky a průzračné moře románské a Benátské stavby přívětivé domorodce olivové a citrusové háje promenády, bary, zábavu CO BYSTE SI NEMĚLI

Více

JakHubnout. Jakou zvolit dietu? správně. leden 2016. Oblíbené diety Srovnávací tabulka Tipy na nový začátek

JakHubnout. Jakou zvolit dietu? správně. leden 2016. Oblíbené diety Srovnávací tabulka Tipy na nový začátek JakHubnout NE W leden 2016 správně Oblíbené diety Srovnávací tabulka Tipy na nový začátek Jakou zvolit dietu? 2016 štíhlá a krásná. Tisíce ženvužroce to zvládly, vy to také zvládnete! Zvládli jste Vánoce?

Více

Cena: 2950,-Kč SEZNAM POTŘEB NA TÁBOR WWW.PROSATIN.CZ

Cena: 2950,-Kč SEZNAM POTŘEB NA TÁBOR WWW.PROSATIN.CZ SEZNAM POTŘEB NA TÁBOR Jako hlavní zavazadlo doporučujeme kufr, na rozdíl od různých tašek a krosen je jednoduché v něm udržet pořádek po celou dobu tábora. Dítě vybavte s ohledem na převažující pobyt

Více

Sobota 18. června 2016 KV Arena Karlovy Vary Česká republika 4. CARLSBAD RG CUP. 4. ročník mezinárodních závodů v moderní gymnastice. www.gymkv.

Sobota 18. června 2016 KV Arena Karlovy Vary Česká republika 4. CARLSBAD RG CUP. 4. ročník mezinárodních závodů v moderní gymnastice. www.gymkv. Sobota 18. června 2016 KV Arena Karlovy Vary Česká republika 4. CARLSBAD RG CUP 4. ročník mezinárodních závodů v moderní gymnastice www.gymkv.cz Vážení přátelé moderní gymnastiky, dovolujeme si vás již

Více

TURECKO / Side Z PRAHY A BRNA ODLETY

TURECKO / Side Z PRAHY A BRNA ODLETY Best**+ TURECKO / Side Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska a zároveň 2 km od historického městečka Side. Podél pláže je krásná promenáda, kterou se můžete dostat až do

Více

odboru KČT Mladá Boleslav prosinec 2013

odboru KČT Mladá Boleslav prosinec 2013 odboru KČT Mladá Boleslav prosinec 2013 INFORMAČNÍ SERVIS Novoroční čtyřlístek Náš odbor se již podesáté připojí k tradiční prospěšné akci KČT Novoroční čtyřlístek pořádané na podporu aktivit pro zdravotně

Více

Potápění v Chorvatsku Vis a Kornat!

Potápění v Chorvatsku Vis a Kornat! Potápění v Chorvatsku Vis a Kornat! Milí potápěčšt přátelé, Připravili jsme pro Vás další dobrodružnou potápěčskou dovolenou, tentokrát potápění v Chorvatsku na ostrovech Vis a Kornat v roce 2020, kde

Více

BULHARSKO FAKULTATIVNÍ NABÍDKA. www.mtmtour.cz

BULHARSKO FAKULTATIVNÍ NABÍDKA. www.mtmtour.cz krásné pláže s jemným pískem dovolená za příznivé ceny levné a dobré jídlo, rybí speciality leckde se domluvíte česky sleva až 20 % při koupi do 9. 1. senioři sleva až 1 500 Kč Balchik BULHARSKO může být

Více

Rekondiční pobyty pro odboráře - lázně Velichovky.

Rekondiční pobyty pro odboráře - lázně Velichovky. Rekondiční pobyty pro odboráře - lázně Velichovky. Turnus Termín Vila Typ pokoje Množství Počet lůžek 1 2. 5. - 8. 5. 2016 Morava / Čechie dvoulůžkový 1 2 2 9. 5. - 15. 5. 2016 Morava / Čechie dvoulůžkový

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1: Vyjádření etické komise UK FTVS. Příloha č. 2: Informovaný souhlas

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1: Vyjádření etické komise UK FTVS. Příloha č. 2: Informovaný souhlas SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1: Vyjádření etické komise UK FTVS Příloha č. 2: Informovaný souhlas Příloha č. 3: Protokol polostrukturovaného rozhovoru pro TO Příloha č. 4: Anketa pro hobby běžce Příloha č.

Více

VAR 4. Poznávací a meditační cesta PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE I. s Milošem 8 dní 21. 11. 28. 11. 2015

VAR 4. Poznávací a meditační cesta PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE I. s Milošem 8 dní 21. 11. 28. 11. 2015 VAR 4. Poznávací a meditační cesta PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE I. s Milošem 8 dní 21. 11. 28. 11. 2015 Káhira / Asuán / plavba lodí po Nilu / Luxor / Káhira Poznávací meditační

Více

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461

Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 CK TURISTA Korutany - Innerkrems, hotel Smileys s all inclusive a wellness, skipas v ceně / č.6461 4,5,7 - denní zájezd Děti skipas zdarma Rodinné lyžování v Alpách se službami all inclusive (bez alkoholických

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče letní tábor: FLORBAL a HÁZENÁ (pouze pro členy), Nýdek - Hluchová hl. vedoucí tábora: Marcela Strašáková e-mail: telovychova@ddmtrinec.cz tel. číslo: 558 989 015 tel. číslo na tábor:

Více