Č L E N S K O U S CH Ů Z I D R U Ž S T V A Zasílá představenstvo Bytového družstva Žerotínova 355/44

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Č L E N S K O U S CH Ů Z I D R U Ž S T V A Zasílá představenstvo Bytového družstva Žerotínova 355/44"

Transkript

1 Bytové družstvo Žerotínova 355/44 se sídlem Žerotínova 355/44, Děčín 3 IČO: , zapsané u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr,vložka 755 Pozvánka na Č L E N S K O U S CH Ů Z I D R U Ž S T V A Zasílá představenstvo Bytového družstva Žerotínova 355/44 Místo konání : Zasedací místnost Křesťanského společenství Jonáš, Březová 394/60, Děčín 3 Staré Město (bývalá mateřská školka). Datum a čas : pondělí 21. prosince v 17: 30 hodin. Program: 1. Prezentace, volba předsedajícího, zapisovatele, ověřovatele a osob pověřených sčítáním hlasů (skrutátorů). 2. Změna stanov, úředně ověří notář JUDr.Vratislav Makovec. Příloha č.1 3. Plnění úkolů představenstvem družstva. Příloha č.2 4. Zpráva o hospodaření družstva. Příloha č.3 5. Odvolání stávajícího představenstva a kontrolní komise družstva volba nových orgánů představenstva a kontrolní komise. Příloha č.4 6. Přijetí pravidel Bytového družstva Žerotínova 355/44 pro zadávání zakázek na dodávky a služby v hodnotě vyšší, než Kč. Příloha č.5 7. Diskuze, připomínky,dotazy. Účast na členské schůzi: 1. Každý člen družstva je oprávněn účastnit se členské chůze, hlasovat na ní, požadovat a dostat vysvětlení týkající se družstva, které jsou předmětem jednání členské schůze a uplatňovat návrhy a protinávrhy. 2. Člen družstva může být při výkonu členských práv zastoupen na základě udělené plné moci jinému členovi družstva. 3. Jednání orgánů družstva jsou n e v e ř e j n á. Přílohy: č.1 Změna stanov č.2 Plnění úkolů představenstvem družstva č.3 Zpráva o hospodaření družstva č.4 Odvolání představenstva a kontrolní komise, volba nových orgánů č.5 - Pravidla Bytového družstva Žerotínova 355/44 pro zadávání zakázek Zveřejněno dne : vyvěšením na viditelném místě vstupní haly domu, zveřejněním na internetových stránkách družstva a ve stanovené lhůtě bude předáno každému členovi osobně, případně doporučeným dopisem. Věra Kádnerová v.r. místopředseda BD Slavomil Černý v.r. předseda BD

2 Bytové družstvo Žerotínova 355/44, se sídlem Děčín 3, Žerotínova 355/44, PSČ IČ: , zapsané u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr,vložka 755. Příloha č. 1 k programu členské schůze svolané na Věc: Změna stanov III.část - Orgány družstva Článek 25 Představenstvo Vypouští se znění článku 25, odstavec 1. Představenstvo je statutárním orgánem a má 5 členů a nahrazuje se zněním Představenstvo je statutárním orgánem a má 3 členy.

3 Bytové družstvo Žerotínova 355/44 se sídlem Žerotínova 355/44, Děčín 3 IČO: , zapsané u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr,vložka 755. Příloha č. 2 k programu členské schůze svolané na Věc: Práce představenstva - plnění úkolů z usnesení Členských schůzí. A. Realizované investice v rámci IPRM Děčín 3 Staré město Naplánované projekty IPRM Děčín 3 Staré Město na revitalizaci a modernizaci domu Žerotínova 355/44 byly realizovány v létech v plném rozsahu a požadované kvalitě, s finanční pomocí Strukturálních fondů Evropské unie a Státního rozpočtu. Manažerem projektů je předseda představenstva Slavomil Černý, ve spolupráci s místopředsedou představenstva paní Kádnerovou Věrou. Projekt : č.1 - Rekonstrukce výtahů 400 a 900 kg Celkem: Kč z toho dotace: Kč č.2 Modernizace vstupního prostoru objektu Celkem: Kč z toho dotace: Kč č.3 Modernizace otopné soustavy ústředního topení Celkem: Kč z toho dotace: Kč č.4 Rekonstrukce vnitřní splaškové kanalizace Celkem: Kč z toho dotace: K č.5 Rekonstrukce vodovodu Celkem: Kč z toho dotace: Kč č.6 - Rekonstrikce ložií, zateplaní objektu Celkem: Kč z toho dotace: Kč Realizovány projekty č.1 č.6 v období celkovým nákladem Kč, z toho získané dotace Kč. Udržitelnost projektů končí v roce 2019 a musí být o nich podávány pravidelné zprávy dle závazných pokynů řídícího výboru IOP Ministerstva pro místní rozvoj (MMR). B. Opravy a údržba 1. Zednické opravy ve společných prostorách domu : - opravy zničených špalet dveří únikového schodiště, - vybetování prohlubní rohoží u všech dveří únikového schodičtě, - zatmelení lištových rozvodů kabelové televize a telefonu, ktycího oplechování rozvodů elektroinstalece, opravy, penetrace povrchů a opatření základním nátěrem hlinkovou barvou, nalepení ochranných lišt rohů a nátěr rozvodů tepla a radiátorů ústředního topení. Dodávka: Kč., montáže Kč.

4 2. Zhotovení zařízení pro příjem satelitního a pozemního vysílání televize, včetně nových rozvodů k účastníkům. Za účelem zkvalitnění a zlevnění příjmu televize a odstranění individuálně instalovaných přijímacích antén umístěných na balkonech obytného domu byl zhotoven nový paprskový rozvod signálu do každého bytu, kde bylo provedeno ukončení v účastnické zásuvce nadedveřmi vstupních dveří. Dodávka a montáž Kč. 3. Rekonstrukce osvětlení společných prostor chodeb a schodiště. Byla provedena výměna nefunkčních osvětlovacích těles za nové,které byly osazeny světelnými zdroji o příkonu 40 W a zapojeny na pohybové čidlo. Dále bylo v patrech domu instalováno orientační osvětlení se světelnými zdroji 7 W, které slouží k trvalému osvětlení společných propstor k zajištění bezpečnosti. Schodiště osazeno světly s pohabovým čidlem. Celý systém je ovládán centrálním spinačem závislým na venkovním osvětlení.předpokládaná návratnost akce je 4 roky. Dodávka: Kč. Montáže: Kč. 4. Zařízení místnosti pro úschovu jízdních kol. Provedena výměna zámku vstupních dveří za bezpečnostní, montáž 25.ks závěsú pro jízní kola, rekonstrukce osvětlení řízeného pohybovým čidmem, montáž bezpečnostní kamery se záznamem. Klíče předány uživatelům dle jmenného seznamu s vlastoručním podpisem. Dodávka: Kč. 5. Úklid sklepú a sklepních kójí. Byla sjednána firma na naložení a odvoz nepotřebných materiálů do sběrného dvora, proveden úklid otevřených kójí a uliček, všechny sklepní kóje byly označeny čísly bytů a jmény uživatelů. Ceklové náklady na manipulaci a uložení na skládce Kč. 6. Oprava maleb bývalých chodbových lodžií. Proveden dvojnásobná nátěr hlinkovou barvou. Dodávka a montáž Kč. 7. Dokončení montáže kamerového systému. Provedena výměna venkovní kamery za typ antivandal, instalace kamery v úschovně kol. Dály byly provedeny techniché úpravy záznamového zařízení dle pokynů ÚOOÚ snížením doby záznamů na 7 dní a jeho umístění v uzamykatelné skříni. Dodávka a montáž Kč. 8. Ocelové dveře únikového schodiště. Nebylo provedeno. Nátěry barvou budou provedeny současně s rekonstrukcí dveří, (doplnění krycích lišt, výměně popraskaných drátěných skel). Odborný odhad nákladů na rekonstrukci v jednom podlaží domu činí Kč bez DPH. Realizace: bude zařazeno do plánu na další období Předkládá předseda představenstva Slavomil Černý Projednáno představenstvem družstva dne a doporučeno k seznámení všem členům družstva.

5 Bytové družstvo Žerotínova 355/44 se sídlem Žerotínova 355/44, Děčín 3 IČO: , zapsané u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr,vložka Příloha č. 3 k programu členské schůze svolané na A. Výroční zpráva o hospodaření Bytového družstva Žerotínova 355/44 za rok 2013, 2014 Čl. I Obecné informace Popis účetní jednotky: Název: Bytové družstvo Žerotínova 355/44 Sídlo: Děčín, Žerotínova 355/44, Bytové družstvo se řídí stanovami, upravenými v souladu s platnými obecně závaznými předpisy a schválenými orgány družstva. Právní forma: Družstvo Bytové družstvo je zapsáno v obchodním rejstříku Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr, vložka 755 IČO: Předmět činnosti: zajišťování bytových potřeb členů družstva Datum vzniku: Průměrný počet zaměstnanců: 1 Čl. II Použité účetní metody Způsob oceňování nakupovaných zásob: pořizovací cenou Reprodukční pořizovací cena majetku: nebyla použita Druhy vedlejších nákladů: nebyly účtovány Změny způsobu oceňování, postupů odpisování proti předcházejícímu období: nebyly Opravné položky k majetku: nebyly účtovány Opravné položky k pohledávkám: nebyly účtovány Pro odpisování majetku byl v roce 2013 a 2014 použit: rovnoměrný odpis Odpisové plány k hmotnému majetku jsou sestaveny podle platných zákonných předpisů Odpis nedobytných pohledávek: nebyl účtován Přepočet údajů v cizí měně: nebyl použit Účetní jednotka účtuje o zásobách ve způsobu B Čl. III Doplňující údaje k rozvaze a výsledovce Pohledávky po lhůtě splatnosti: nejsou Závazky 180 dnů po lhůtě splatnost: nejsou Nezaplacený závazek z odvodu pojistného za zaměstnance: 0,- Nezaplacený závazek z odvodu pojistného zaměstnavatel: 0,- Zákonné rezervy: nebyly tvořeny Objekt je zatížen zástavním právem smluvním ve prospěch banky ČSOB, a.s.. Majetek zachycený na podrozvahovém účtu: není Čl. IV Hodnocení finanční situace Bytové družstvo Žerotínova 355/44 nebylo založeno za účelem vytvoření zisku, nemůže však také hospodařit se ztrátou a proto v přiznání k dani z příjmu za rok 2013 a 2014 vykazuje 0.

6 Předseda bytového družstva zodpovídá za jeho hospodaření a musí řídit finanční toky družstva tak, aby získané příjmy pokryly veškeré náklady a to jak běžné provozní v podobě energií, režie a služeb, tak i například mimořádné opravy objektu nebo finanční náklady coby úroky z úvěru, který družstvu poskytla banka na nákup našeho objektu. Veškeré vybrané příjmy jsou rozdělovány do fondů, které jsou vytvořeny podle stanov družstva a z nich jsou čerpány na výše uvedené náklady a výdaje. Vybrané finanční údaje k : Stav pokladny: 664,00 Kč Stav bankovního účtu: ,10 Kč Stav bankovního úvěru: ,44 Kč Hmotný majetek: a) Budovy a stavby.pořizovací hodnota ,00 Kč Zvýšená vstupní cena objektu ,00 Kč oprávky ,00 Kč zůstatková hodnota ,00 Kč b) Pozemky ,00 Kč Vlastní kapitál, který tvoří souhrn fondů družstva činí: ,42 Kč Vybrané finanční údaje k : Stav pokladny: ,00 Kč Stav bankovního účtu: ,49 Kč Stav bankovního úvěru: ,90 Kč Pz. Zdůvodnění zvýšení úvěru oproti minulému účetnímu období: družstvo muselo přednostně získat podporu banky v podobě poskytnuti úvěru na svůj investiční záměr, na základě toho může žádat o dotace, které pod přísnou kontrolou státních orgánů použije na úhradu části úvěru. Hmotný majetek: a) Budovy a stavby.pořizovací hodnota ,00 Kč Rekonstrukce lodžií a zateplení objekty poř. cena ,00 Kč Zvýšená vstupní cena objektu ,00 Kč oprávky ,00 Kč zůstatková hodnota ,00 Kč b) Pozemky ,00 Kč Vlastní kapitál, který tvoří souhrn fondů družstva činí: ,93 Kč Čl. V Činnost družstva v budoucím období Činnost družstva bude i nadále zaměřena na zajišťování bytových potřeb členů družstva. Předseda družstva získal pro družstvo dotace na rekonstrukci a modernizaci budovy, které byly také v roce 2014 provedeny a tím byla zhodnocena vstupní cena budovy z 15,9 mil. na 22, 9 mil. V Děčíně dne Zpracovala: Svatava Skupeňová, tel Předkládá předseda představenstva Slavomil Černý Projednáno představenstvem družstva dne a doporučeno členské schůzi ke schválení. Návrh na usnesení : Souhlasím s výsledky hospodaření a účetní uzávěrkou za rok 2013 a 2014, zpracovanou dle zákona o účetnictví č.563/1991 Sb, specifikovanou ve výroční zprávě o hospodaření.

7 B. Finanční prostředky a fondy ke dni Finanční prostředky [Kč] ČSOB pokladna ČSOB / tis.kč./ provozní BD úvěrové účty privatizace IOP 1-5 IOP Finance celkem: Kč Úvěry celkem: Rozdělení zůstatku do fondů [Kč] ZČV NF PF RF Kč Kč Kč Kč Fond zapisovaného základ. kapitálu [Kč] Nedělitelný fond [Kč] Provozní fond [Kč] Rezervní fond použitelný zůstatek 0 CELKEM [ Kč ] Základní provozní fond Smluvní anuita pro ČSOB Smluvní anuita pro ČSOB Přeplatky Nedoplatky Předkládá předseda představenstva Slavomil Černý Projednáno představenstvem družstva dne a doporučeno členské schůzi ke schválení. Návrh na usnesení : Souhlasím s použitím rezervního fondu na nutné opravy bytového domu za účelem zlepšení bydlení.

8 Bytové družstvo Žerotínova 355/44, se sídlem Děčín 3, Žerotínova 355/44, PSČ IČ: , zapsané u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr,vložka 755. Příloha č. 4 k programu členské schůze svolané na Věc: Návrh na volbu nových orgánů družstva (dle čl.31, odst.2 stanov družstva). 1. Stávající členové orgánů družstva, zvolení Členskou schůzí družstva dne Představenstvo : Slavomil Černý - předseda představenstva Věra Kádnerová - místopředseda představenstva Ladislav Němeček ml. - člen představenstva Roman Kugler - člen představenstva Kontrolní komise : Ing.Stanislava Konášová - předseda Renata Horáková - člen Alena dudová - člen Současné představenstvo je neustále neoprávněně kritizováno za špatné a nehospodárné vedení družstva, samozvanou návrhovou komisí ve složení vážených paní Miloslavy Slámové, Jaroslavy Černé a Květoslavy Antalové, a to ve spolupráci vedení Bytového družstva Zelená, které od roku 2010 usilují o předání našeho družstva bez výběrového řízení do správy Bytového družstva Zelená, Děčín 3. Představenstvo nemá potřebný prostor a klid na další tvůrčí práci a žádá členskou schůzi o uvolnění z funkce ke dni Zápisu nově zvoleného představenstva u Krajského soudu v ústí nad Labem, oddíl Dr.vložka 755, a to nejdéle do 31.března Projednáno představenstvem družstva dne a doporučeno členské schůzi ke schválení. Návrh na usnesení: Souhlasím s rezignací členů představenstva družstva ke dni zápisu nově zvolených orgánú do Obchodního rejstříku, nejdéle však do Návrh na usnesení: Souhlasím s rezignací kontrolní komise Ing.Stanislavy Konášové, Renaty Horákové a Aleny Dudové. 2. Návrh na volbu nových orgánů družstva na další období : Představenstvo : 1. Bude doplněno před zveřejněním Kontrolní komise :

9 Projednáno představenstvem družstva dne a doporučeno členské schůzi ke schválení. Návrh na usnesení: Souhlasím s návrhem nových členů,.. kteří budou vykonávat své funkce v představenstvu družstva. Návrh na usnesení: Souhlasím s návrhem nových členů,.. kteří budou vykonávat své funkce v kontrolní komisi družstva. 3. Požadavky paní Slámové, Antalové, Černé ze dne , , Představenstvo : Dle sdělení navrhovatelky pí Slámové si členská schůze sama vybere. Kontrolní komise : Dle sdělení navrhovatelky pí Slámové si členská schůze sama vybere. Návrh nepředložen představenstvu, chybí rozdělení na navrhované členy představenstva a kontrolní komise, požadavek jednajících členů není doložen prezentační listinou. Není doložen Návrh na usnesení!!! Projednáno představenstvem družstva dne a nedoporučeno členské schůzi ke schválení pro neúplnost potřebných údajů. Přílohy:Požadavky pí Slámové,Antalové a Černé.

10

11

12

13

14 Bytové družstvo Žerotínova 355/44 se sídlem Žerotínova 355/44, Děčín 3 IČO: , zapsané u Krajského soudu v Ústí nad Labem, oddíl Dr,vložka 755. Příloha č. 5 k programu členské schůze svolané na Věc: Pravidla Bytového družstva Žerotínova 355/44 pro zadávání zakázek v hodnotě vyšší, než ,-- Kč Veřejná zakázka nespadající pod aplikaci zákona č.137/2006 Sb. (dále jen Pravidla ) Část I. Úvodní ustanovení 1. Významnou součástí správních služeb zajišťovaných Bytovým družstvem Žeroptínova 355/44 (dále jen družstvo ) je mimo jiné také výběr vhodných dodavatelů prací a služeb potřebných pro zajišťování správy a údržby družstevního majetku, zejména pak družstevního bytového fondu. 2. Pravidla stanovují hlavní zásady, kterými se družstvo závazně řídí při výběru nejvýhodnější nabídky na realizaci družstvem požadovaných prací nebo služeb. Cílem je získat prostřednictvím výběrového řízení provedeného podle Pravidel nejvýhodnější nabídku. Část II. Základní podmínky a pojmy Čl. 1 Působnost pravidel 1. Pravidla jsou uplatňována povinně při správě a hospodaření s družstevními byty, nebytovými prostorami a společnými částmi bytových domů, ve kterých má družstvo dostatečný většinový spoluvlastnický podíl potřebný pro prosazení použití Pravidel v souladu s platnými příslušnými předpisy a normami nadřazenými Pravidlům. Pravidla jsou rovněž povinně uplatňována při správě a hospodaření s majetkem družstva určeným pro činnost správy družstva. 2. O výběru dodavatele na zakázku do ,- Kč může rozhodnout schůze představenstva družstva, příp. jí pověřená osoba (osoby). Čl. 2 Výběrové řízení 1. Výběr dodavatele každé zakázky na zajištění prací nebo služeb v rámci správy a údržby družstevního majetku se provádí formou neveřejného výběrového řízení, které výslovně nemá charakter obchodní soutěže. 2. Výběrové řízení pro účely Pravidel představuje soutěž mezi předem neurčitými osobami o podání nejvýhodnějšího návrhu a na uzavření určité obchodní smlouvy.

15 Čl. 3 Vyhlašovatel výběrového řízení 1. Vyhlašovatelem výběrového řízení podle Pravidel je družstvo, zastupované výběrovou komisí ustavenou podle Pravidel. Čl. 4 Výběrová komise 1. Výběrová komise pro účely Pravidel pracuje v následujícím složení: a) v případě zakázek pro samosprávy nebo společenství vlastníků jednotek předseda - zaměstnanec družstva určený představenstvem družstva členové - příslušný referent bytového hospodářství, nebo jeho pověřený zástupce, - předseda výboru členské samosprávy, nebo jiný pověřený zástupce samosprávy (předseda výboru společenství, nebo jiný pověřený zástupce společenství vlastníků jednotek) - pověřený člen samosprávy, nebo společenství vlastníků jednotek, - člen představenstva družstva, nebo představenstvem družstva pověřená osoba b) v případě zakázek pro správu družstva a hromadných zakázek předseda představenstva místopředseda představenstva členové - vedoucí úseku správy družstva do jehož působnosti předmět výběrového řízení spadá, - členové představenstva družstva, nebo představenstvem družstva pověřené osoby 2. Složení výběrové komise může být představenstvem družstva dle potřeby rozšiřováno, či měněno. K jednání výběrové komise bude zpravidla přizván příslušný odborný zaměstnanec družstva, erudovaný v příslušné projednávané problematice. Část III. Výběrové řízení Čl. 5 Vyhlášení výběrového řízení 1. Záměr vyhlásit výběrové řízení podle Pravidel musí vyhlašovatel předem projednat v souladu s platnými interními předpisy družstva a Zákonem o vlastnictví bytů v jeho platném znění se zástupci příslušné členské samosprávy a společenství vlastníků jednotek. 2. Výběrové řízení bez uveřejnění, kdy zadavatel osloví omezený počet uchazečů zveřejněním podmínek soutěže zpracovaných formou poptávky, a to minimálně 7 pracovních dní před termínem pro podání nabídek. 3. Poptávka podle odst. 2 musí obsahovat zejména: a) název zakázky, b) vymezení podrobné specifikace předmětu dodávky, včetně uvedení místa a času pro vyzvednutí potřebné dokumentace, c) specifikaci požadované technologie, materiálu nebo výrobce materiálu a v odůvodněných případech informaci o přípustnosti konkrétního počtu dalších nepovinných srovnatelných variant, d) tabulku zadávacích kritérií,

16 e) vymezení obsahu smlouvy o dílo, na kterém vyhlašovatel trvá, f) určení způsobu podávání návrhů (dále nabídek), g) požadavek na kalkulaci ceny, specifikaci platebních podmínek, možné lhůty dodávky, záruční doby, uvedení referencí a dobu platnosti nabídky, h) požadavek na předložení živnostenských listů a koncesí, nebyly-li tyto doklady týmž předkladatelem nabídky předloženy družstvu v uplynulých dvanácti měsících ode dne zveřejnění podmínek soutěže dle odst. 2, i) termín pro podání nabídky, j) termín jednání výběrové komise, k) způsob, kterým bude oznámeno přijetí vítězné nabídky, l) termín pro podání upravených nabídek pro 2. kolo výběrového řízení (bude-li následně vyhlášeno). 4. Každý předkladatel může na jednotlivou zakázku předložit pouze jednu nabídku. Čl. 6 Obsah a podání nabídek 1. Nabídka reagující na poptávku dle Čl. 5, odst. 3 Pravidel musí obsahovat pouze: a) vyplněnou tabulku zadávacích kritérií, b) uzavřenou obálku s požadovanými listinnými doklady dle poptávky, které obsahují identifikační údaje předkladatele nabídky, 2. Obálka, ve které je doručena nabídka, jakož i tabulka dle odst. 1, písm. a) a obálka dle odst. 1, písm. b) nesmí být vně označeny jakýmkoliv identifikačním údajem předkladatele nabídky. 3. Obálka, ve které je doručena nabídka, musí být ze strany předkladatele označena pouze názvem zakázky. 4. Nabídky se podávají ve lhůtě určené vyhlašovatelem výběrového řízení v poptávce dle Čl. 5 Pravidel. Čl. 7 Přijímání nabídek 1. Doručené nabídky budou na obálce označeny pořadovým číslem, datem a hodinou jejich přijetí podatelnou družstva a tyto údaje spolu s údajem o stavu obálky s doručenou nabídkou (nezalepená, poškozená, chybně označená apod.) budou zapsány do samostatně uvedeného seznamu došlých nabídek. 2. Do výběrového řízení nebudou zařazeny nabídky doručené v nezalepené nebo poškozené obálce tak, že lze její obsah vyjmout, a nabídky, jejichž obálky nejsou označeny předepsaným způsobem nebo jsou označeny chybně, v důsledku čehož došlo k jejich předčasnému otevření. Rovněž v případě, že obálka s nabídkou nesplňuje podmínku podle Čl. 6, odst. 2 nebude zařazena do výběrového řízení. 3. Obálky převezme služebním postupem předseda výběrové komise. Jejich převzetí potvrdí podpisem pod seznam došlých nabídek. Čl. 8 Jednání výběrové komise 1. Po termínu stanoveném k podání nabídek svolá předseda výběrové komise její jednání. 2. Výběrová komise je usnášeníschopná, případně provádět oprávněné úkony podle Pravidel za přítomnosti nadpoloviční většiny počtu jejích člen. 3. Výběrová komise provede nejprve kontrolu neporušenosti obálek s přijatými nabídkami a neporušené obálky následně otevře. 4. Po otevření obálek s nabídkami provede výběrová komise označení vyjmutých materiálů v souladu s označením vnější obálky a následně provede kontrolu úplnosti jejich obsahu a splnění

17 podmínek podle Čl. 6. odst. 1 a odst. 2. Nabídky, které nesplňují tyto podmínky budou z výběrového řízení vyřazeny. 5. O jednání výběrové komise se sepisuje protokol, který musí obsahovat: - název zakázky (předmět výběrového řízení), - datum, čas a místo jednání výběrové komise, - složení výběrové komise, - seznam všech doručených nabídek, - označení nabídek vyřazených z výběrového řízení - s uvedením důvodu jejich vyřazení, Výsledný výběr nejvýhodnější nabídky a pořadí umístění ostatních hodnocených nabídek, nebo rozhodnutí výběrové komise o pokračování výběrového řízení v dalším kole, podpisy všech přítomných členů výběrové komise potvrzující pravdivost údajů zapsaných do protokolu. 6. Protokol se vyhotovuje v počtu výtisků rovnajícímu se počtu členů výběrové komise přítomných na jejím jednání, z nichž alespoň 2 musí mít charakter originálu. Čl. 9 Hodnocení nabídek a další kola výběrového řízení 1. V případě, že se výběrová komise rozhodne určit vítěznou nabídku a pořadí ostatních nabídek, postupuje dále podle Čl V případě, že výběrová komise rozhodne o pokračování výběrového řízení druhým kolem, musí být z výběrového řízení vyřazena alespoň jedna nabídka postupně od nejvyšší ceny, jestliže počet předložených nabídek splňujících podmínky podle Čl. 6, odst. 1. a 2. je 3 a více. Výběrové řízení se dále řídí podle Čl. 9, odst. 4 a následujícími ustanoveními Pravidel. 3. V případě, že výběrová komise rozhodne o pokračování výběrového řízení třetím, příp. dalším kolem, řídí se následujícími ustanoveními, případně rozhodne o zrušení výběrového řízení. 4. Nabídky, které rozhodnutím výběrové komise postoupily do dalšího kola, budou zveřejněny na webových stránkách družstva nejpozději následující pracovní den po dni rozhodnutí výběrové komise. Součástí zveřejnění musí být i uvedení lhůty pro podání úprav předložených nabídek ve prospěch vyhlašovatele, která nesmí přesáhnout 7 pracovních dní ode dne zveřejnění na webových stránkách družstva. 5. Úpravy předložených nabídek podle předchozího odstavce podávají jejich předkladatelé stejným způsobem jako původní nabídky s výjimkou uzavřené obálky podle Čl. 6, odst. 1, písm. b) Pravidel, která bude již obsahovat pouze identifikaci firmy předkladatele. 6. Přijímání úprav předložených nabídek podle předchozího odstavce a další jednání výběrové komise o nich se řídí analogicky Čl. 6 a Čl. 7 Pravidel. 7. Další kolo jednání výběrové komise k dané zakázce se musí konat nejpozději do 5 pracovních dnů od uplynutí lhůty pro podání úprav předložených nabídek. Čl. 10 Výběr nejvýhodnější nabídky V případě, že komise rozhodne vybrat nejvýhodnější nabídku, mohou být k tomuto účelu otevřeny obálky s identifikačními údaji pouze těch uchazečů, jejichž: Nabídka splňuje všechny podmínky pro její postoupení do kola výběrového řízení, ve kterém má být o nejvýhodnější nabídce rozhodnuto. Výběrová komise vybere nejvýhodnější z předložených nabídek podle 4 hodnotících kritérií: a) cena zakázky, b) doba realizace zakázky,

18 c) délka záruční doby, d) subjektivní hodnocení nabídky členy výběrové komise, přičemž hodnotící kritéria se pro jednotlivé předložené nabídky vypočtou podle následujících vztahů: a) cena zakázky 80* a/b, kde a = nejnižší nabídnutá cena zakázky u hodnocených nabídek, b = cena zakázky u hodnocené nabídky, 80 = váha kritéria ceny zakázky (80 %), b) doba realizace zakázky, 10* a/b, kde a = nejkratší doba realizace zakázky, b = doba realizace zakázky u hodnocené nabídky, 10 = váha kritéria doby realizace zakázky (10 %), c) délka záruční doby, 10* a/b, kde a = záruční doba u hodnocené nabídky, b = nejdelší záruční doba uvedená v hodnocených nabídek, 10 = váha kritéria záruční doby zakázky (10 %), d) subjektivní hodnocení členy komise, a/b, kde a = součet hodnocení posuzovaných nabídek jednotlivými členy výběrové komise, přičemž každý člen výběrové komise může každé nabídce přiřadit 0 až 5 bodů, b = počet hodnotících členů výběrové komise. Výsledné pořadí posuzovaných nabídek se stanoví podle výše součtu všech 4 hodnotících kritérií u každé nabídky od nejvyššího součtu po nejnižší. 1. Výpočet jednotlivých hodnotících kritérií, včetně jejich součtu a konečného pořadí posuzovaných nabídek se zapisují do protokolu z jednání výběrové komise podle Čl. 8, odst Vyhlašovatel má právo odmítnout všechny předložené nabídky na danou zakázku. 3. Výběr vítězné nabídky nevylučuje další jednání s předkladatelem této nabídky o úpravě podmínek dodávky ve prospěch vyhlašovatele. Čl. 11 Vyhlášení vítěze výběrového řízení Vyhlašovatel výběrového řízení vyhlásí vítěze výběrového řízení způsobem, stanoveným v zadávacích podmínkách soutěže. Čl. 12 Uzavření smlouvy s vítězem výběrového řízení 1. S vítězem výběrového řízení uzavře vyhlašovatel příslušný smluvní vztah na zakázku, která byla předmětem výběrového řízení, a to nejpozději do 14 dnů ode dne vyhlášení vítěze výběrového řízení. Budou-li práce, které jsou předmětem výběrového řízení, financovány prostřednictvím komerčního nebo jiného úvěru, musí být s vítězem uzavřen příslušný smluvní vztah na zakázku nejpozději do 14 dnů ode dne podpisu úvěrové smlouvy. 2. Je-li k uzavření příslušného smluvního vztahu podle odst.1 zapotřebí rozhodnutí schůze členské samosprávy, příp. shromáždění vlastníků jednotek, prodlužuje se termín pro uzavření příslušného smluvního vztahu podle odst. 1 o 8, příp. 15 dní. 3. V případě, že nebude s vítězem výběrového řízení uzavřen příslušný smluvní vztah podle odst. 1., resp. odst. 2., bude osloven další účastník výběrového řízení, který se umístil na následujícím místě. 4. Vyhlašovatel je povinen bez zbytečného odkladu po uzavření příslušného smluvního vztahu s vítězem výběrového řízení vyrozumět jeho ostatní účastníky, kteří neuspěli a s nimiž nebyl

19 uzavřen příslušný smluvní vztah, že jejich nabídky byly odmítnuty. 5. Podmínkou pro uzavření smlouvy s dodavatelem vybraným způsobem dle Čl. 1., odst. 2. je přistoupení na standardní smluvní podmínky podle Čl. 5, odst. 3., písm. e) Pravidel. Část IV. Zvláštní ustanovení 1. Výběrové řízení podle Pravidel není nutno provádět, jde-li o realizaci udržovacích, zabezpečovacích prací a odstraňování havarijních situací, kdy hrozí nebezpečí z prodlení a možnost vzniku následných škod. Způsob a forma zadávání takovýchto zakázek je v kompetenci představenstva družstva. 2. V domech, kde družstvo není výlučným vlastníkem a kde jeho spoluvlastnický podíl na společných částech domu nebude dostatečný pro přijetí rozhodnutí o postupu při zadávání zakázek podle Pravidel v souladu s příslušnými ustanoveními Zákona o vlastnictví bytů v jeho platném znění, může být na základě požadavku vlastníků jednotek schválen představenstvem družstva postup při zadávání zakázek odchylný od Pravidel. Část V. Závěrečná ustanovení Předkládá předseda představenstva Slavomil Černý 1. Toto znění Pravidel bylo projednáno a schváleno představenstvem družstva dne a doporučeno k projednání členskou schůzí s návrhem na usnesení: Souhlasím s předloženými Pravidly Bytového družstva Žerotínova 355/44 pro zadávání zakázek v hodnotě vyšší, než ,- Kč.

Směrnice 1/2017. Pravidla Stavebního bytového družstva v Jeseníku pro zadávání zakázek v hodnotě vyšší, než ,-- Kč (dále jen Pravidla )

Směrnice 1/2017. Pravidla Stavebního bytového družstva v Jeseníku pro zadávání zakázek v hodnotě vyšší, než ,-- Kč (dále jen Pravidla ) Směrnice 1/2017 Pravidla Stavebního bytového družstva v Jeseníku pro zadávání zakázek v hodnotě vyšší, než 300.000,-- Kč (dále jen Pravidla ) Část I. Úvodní ustanovení 1. Významnou součástí správních služeb

Více

STANOVY. Bytového družstva CENTRUM, družstvo. Mladá Boleslav, ul. 9. Května 105, PSČ 293 01. Mladá Boleslav

STANOVY. Bytového družstva CENTRUM, družstvo. Mladá Boleslav, ul. 9. Května 105, PSČ 293 01. Mladá Boleslav STANOVY Bytového družstva CENTRUM, družstvo Mladá Boleslav, ul. 9. Května 105, PSČ 293 01 Mladá Boleslav Platnost od 3.12.2014 ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Článek 1 Právní postavení 1. Bytové družstvo

Více

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA MOLBYT, bytové družstvo Molákova čp. 592-601 ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ... 5

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA MOLBYT, bytové družstvo Molákova čp. 592-601 ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ... 5 STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA MOLBYT, bytové družstvo Molákova čp. 592-601 ČÁST PRVNÍ... 5 ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ... 5 1. Vznik družstva, jeho právní postavení a trvání... 5 2. Obchodní firma a sídlo družstva,

Více

N o t á ř s k ý z á p i s

N o t á ř s k ý z á p i s Mgr. Hana Mátlová www.notarmatlova.cz kancelář: Hlavní třída 12/5, Šumperk tel./fax.: +420 583 210 800 mobil: +420 775 709 424; +420 775 709 425 e-mail: sumperk@notarmatlova.cz; praha@notarmatlova.cz STEJNOPIS

Více

Směrnice S 107/16 ZÁSADY ROZÚČTOVÁNÍ

Směrnice S 107/16 ZÁSADY ROZÚČTOVÁNÍ Směrnice S 107/16 ZÁSADY ROZÚČTOVÁNÍ NÁKLADŮ NA VYTÁPĚNÍ, SPOLEČNOU PŘÍPRAVU TEPLÉ VODY A NA POSKYTOVÁNÍ PITNÉ VODY V DOMECH VE VLASTNICTVÍ, I. ÚČEL: Zajištění jednotného postupu při rozúčtování nákladů

Více

SMĚRNICE O NÁJEMNÉM A PŘEDPISU ÚHRAD VLASTNÍKŮ VČETNĚ ROZÚČTOVÁNÍ

SMĚRNICE O NÁJEMNÉM A PŘEDPISU ÚHRAD VLASTNÍKŮ VČETNĚ ROZÚČTOVÁNÍ SMĚRNICE O NÁJEMNÉM A PŘEDPISU ÚHRAD VLASTNÍKŮ VČETNĚ ROZÚČTOVÁNÍ č. 2 029-1115 I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Směrnice stanoví tvorbu a způsob rozúčtování nájemného a cen služeb mezi družstvem a nájemcem, popřípadě

Více

pravomocným nařízením výkonu rozhodnutí k postižení členských práv a povinností nebo právní mocí exekučního příkazu k postižení členských práv a

pravomocným nařízením výkonu rozhodnutí k postižení členských práv a povinností nebo právní mocí exekučního příkazu k postižení členských práv a S T A N O V Y Článek I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma: Bytové družstvo. (dále jen "družstvo") 2. Sídlo:.. PSČ:.. 3. Předmět činnosti: Pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor a poskytování

Více

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA Část I. čl. 1 Firma a sídlo družstva 1. Bytové družstvo Krčínova 6 se sídlem v Českých Budějovicích. 2. Sídlo družstva je na adrese Krčínova 1090/6, 370 11 České Budějovice čl.

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ PRACHATICKÁ 1304/25 ČESKÉ BUDĚJOVICE ČÁST PRVNÍ - VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ PRACHATICKÁ 1304/25 ČESKÉ BUDĚJOVICE ČÁST PRVNÍ - VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ PRACHATICKÁ 1304/25 ČESKÉ BUDĚJOVICE ČÁST PRVNÍ - VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení (1) Společenství vlastníků jednotek (dále jen společenství vlastníků ) je

Více

PŘÍLOHA K ROČNÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRCE V PLNÉM ROZSAHU. Sestavené k 31. 12. 2000

PŘÍLOHA K ROČNÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRCE V PLNÉM ROZSAHU. Sestavené k 31. 12. 2000 R E D A S H, a.s. Branická 43/26, PRAHA 4 IČO: 44 01 20 80 PŘÍLOHA K ROČNÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRCE V PLNÉM ROZSAHU Sestavené k 31. 12. 2000 1. Obecné údaje Obchodní jméno společnosti : X E M A X, a. s. IČO : 44

Více

STANOVY Stavebního bytového družstva Kateřinky 875

STANOVY Stavebního bytového družstva Kateřinky 875 STANOVY Stavebního bytového družstva Kateřinky 875 (dále jen Družstvo ) Zdeněk Stránský, advokát ČÁST PRVNÍ ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Článek 1 Právní postavení (1) Družstvo, které přijalo tyto stanovy, je podle

Více

STANOVY Bytového družstva Centrum Havířov

STANOVY Bytového družstva Centrum Havířov STANOVY Bytového družstva Centrum Havířov ~ 1 ~ ~ 2 ~ Obsah Část I. Základní ustanovení... 7 Čl. 1... 7 Čl. 2... 7 Čl. 3 Vymezení některých pojmů... 7 Část II. Činnost družstva... 8 Čl. 4... 8 Část III.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zakázku na stavební práce v rámci projektu Modernizace a rozšíření ubytovacích kapacit rekreačního areálu Pahrbek NÁZEV ZAKÁZKY: Modernizace a rozšíření ubytovacích kapacit rekreačního

Více

Stanovy. Podorlického zemědělského družstva se sídlem v Ohnišově, čp. 101 PSČ 517 84, IČO 47452994. Úplné znění stanov

Stanovy. Podorlického zemědělského družstva se sídlem v Ohnišově, čp. 101 PSČ 517 84, IČO 47452994. Úplné znění stanov Stanovy Podorlického zemědělského družstva se sídlem v Ohnišově, čp. 101 PSČ 517 84, IČO 47452994 Úplné znění stanov Tel. 494 665 521 Fax. 494 665 563 e-mail info@pzdohnisov.cz zpracované podle zákona

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK Čl. I Základní ustanovení 1. Společenství vlastníků jednotek (dále jen "společenství") je právnickou osobou podle 1194 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále

Více

1. Obchodní firma družstva je: AGRO, družstvo služeb Luštěnice

1. Obchodní firma družstva je: AGRO, družstvo služeb Luštěnice I. Základní ustanovení 1. Obchodní firma družstva je: AGRO, družstvo služeb Luštěnice 2. Sídlo družstva je Nádražní 380, 294 42 Luštěnice 3. Předmětem podnikání družstva je: Z důvodu probíhající transformace

Více

Stanovy Společenství vlastníků Pujmanové 877-889

Stanovy Společenství vlastníků Pujmanové 877-889 Stanovy Společenství vlastníků Pujmanové 877-889 Čl. I Základní ustanovení ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ (1) Společenství vlastníků jednotek Pujmanové 877-889 (dále jen společenství ) v domě č.p. 877,

Více

PŘÍLOHA ÚČETNÍ ZÁVĚRKY

PŘÍLOHA ÚČETNÍ ZÁVĚRKY PŘÍLOHA ÚČETNÍ ZÁVĚRKY za rok 2014 Název společnosti: POLABÍ Vysoká, a.s. Sídlo: Vysoká nad Labem čp. 160 Právní forma: akciová společnost IČ: 252 90 142 OBSAH 1. OBECNÉ ÚDAJE... 3 1.1. ZALOŽENÍ A CHARAKTERISTIKA

Více

Příloha I. č.16.1. 1(celkem 5)

Příloha I. č.16.1. 1(celkem 5) Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Odbor krajská agentura pro zemědělství a venkov OIomoucký kraj Sídlem: Blanická 383/1, 772 00 Olomouc Zastoupený: Ing. Kateřinou Mračkovou, ředitelkou

Více

STANOVY bytového družstva

STANOVY bytového družstva BYTOVÉ DRUŽSTVO 292 MOST STANOVY BYTOVÉ DRUŽSTVO292 MOST JAROSLAVA VRCHLICKÉHO 2816//9 434 01 MOST IČ 250 40 715 1 STANOVY bytového družstva Obsah ČÁST I. - ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ... 4 článek 1 - právní postavení...

Více

Část I. Základní ustanovení. Část II. Činnost družstva

Část I. Základní ustanovení. Část II. Činnost družstva T R Á V N Í K Y, bytové družstvo Otrokovice, Příčná 1541, PSČ 765 02 ---------------------------------------------------------------------------------------------- S T A N O V Y T R Á V N Í K Y, bytové

Více

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA Část I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Článek 1 Obchodní firma a sídlo 1. Firma: Bytové družstvo Plumlovská 33 2. Sídlo: Prostějov, Plumlovská 852/33, PSČ 796 01 3. Bytové družstvo Plumlovská

Více

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

ČÁST I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále

Více

Výzva k podání nabídky Veřejná zakázka

Výzva k podání nabídky Veřejná zakázka Výzva Rekonstrukce a modernizace venkovních rozvodů TUV v areálu Nemocnice Český Krumlov, a.s. 2013 Výzva k podání nabídky Veřejná zakázka Rekonstrukce a modernizace venkovních rozvodů TUV v areálu Nemocnice

Více

STANOVY Společenství..., Opava. Základní ustanovení (1) Společenství přijalo název: Společenství..., Opava a má sídlo: Opava,..., PSČ...

STANOVY Společenství..., Opava. Základní ustanovení (1) Společenství přijalo název: Společenství..., Opava a má sídlo: Opava,..., PSČ... STANOVY Společenství..., Opava. Základní ustanovení (1) Společenství přijalo název: Společenství..., Opava a má sídlo: Opava,..., PSČ... (2) Společenství vlastníků jednotek (dále jen společenství ) je

Více

STANOVY BYTOVÉ DRUŽSTVO JUGOSLÁVSKÁ 26

STANOVY BYTOVÉ DRUŽSTVO JUGOSLÁVSKÁ 26 STANOVY BYTOVÉ DRUŽSTVO JUGOSLÁVSKÁ 26 OBSAH: ČÁST PRVNÍ: ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Čl. 1 Právní postavení Čl. 2 Obchodní firma a sídlo Čl. 3 Předmět činnosti a podnikání Čl. 4 Omezení při nakládání s majetkem

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek Feřtekova 538-548

Stanovy společenství vlastníků jednotek Feřtekova 538-548 Stanovy společenství vlastníků jednotek Feřtekova 538-548 Název společenství vlastníků jednotek: Společenství Feřtekova 538-548 Sídlo společenství vlastníků jednotek: Feřtekova č.p. 540, Praha 8, PSČ 181

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR INVESTIC A GRANTOVÝCH SCHÉMAT ve smyslu 48 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci

Více

DOHODA O ZRUŠENÍ PODÍLOVÉHO SPOLUVLASTNICTVÍ A VYPOŘÁDÁNÍ SPOLUVLASTNÍKŮ

DOHODA O ZRUŠENÍ PODÍLOVÉHO SPOLUVLASTNICTVÍ A VYPOŘÁDÁNÍ SPOLUVLASTNÍKŮ Příloha č. 10 k bodu č. 49 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném

Více

Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídek na VZ "Dodavatel pro zajištění informačních materiálů k projektu Osvěta" N Á V R H SMLOUVA O DÍLO

Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídek na VZ Dodavatel pro zajištění informačních materiálů k projektu Osvěta N Á V R H SMLOUVA O DÍLO Příloha č. 1 k Výzvě k podání nabídek na VZ "Dodavatel pro zajištění informačních materiálů k projektu Osvěta" N Á V R H SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

DOTAČNÍ PROGRAM PROGRAM NA PODPORU CESTOVNÍHO RUCHU A ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ

DOTAČNÍ PROGRAM PROGRAM NA PODPORU CESTOVNÍHO RUCHU A ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ DOTAČNÍ PROGRAM PROGRAM NA PODPORU CESTOVNÍHO RUCHU A ZAHRANIČNÍCH VZTAHŮ Dotační titul č. 4 Podpora cestovního ruchu v turistických regionech Jeseníky a Střední Morava PRAVIDL A 1. Název dotačního programu

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek s názvem Společenství vlastníků domu Vlastina 846/40

Stanovy společenství vlastníků jednotek s názvem Společenství vlastníků domu Vlastina 846/40 Stanovy společenství vlastníků jednotek s názvem Společenství vlastníků domu Vlastina 846/40 Preambule 1. Společenství vlastníků jednotek s názvem Společenství vlastníků domu Vlastina 846/40 (dále jen

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek pro dům č.p. 771-781, Praha 6 - Vokovice

Stanovy společenství vlastníků jednotek pro dům č.p. 771-781, Praha 6 - Vokovice Stanovy společenství vlastníků jednotek pro dům č.p. 771-781, Praha 6 - Vokovice PREAMBULE 1) Společenství vlastníků jednotek (dále jen společenství ) je právnickou osobou, která vznikla na základě zákona

Více

V Ý Z V A K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ. Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky

V Ý Z V A K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ. Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky V Ý Z V A K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ 1. ZADAVATEL: Obec Petrovice u Karviné zastoupená: doc. Ing. Marian Lebiedzik Ph.D. starosta obce adresa: Petrovice u

Více

Stanovy Společenství vlastníků Klášterní dvůr 931-934, Rajhrad

Stanovy Společenství vlastníků Klášterní dvůr 931-934, Rajhrad S T A N O V Y Stanovy Společenství vlastníků Klášterní dvůr 931-934, Rajhrad ( 1200 a násl. z. č. 89/2012 Sb.) ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení 1. Společenství vlastníků Klášterní

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce zadávané v otevřeném řízení dle ust. 21 odst. 1 písm. a) a 27 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále také jako zákon

Více

Stanovy družstva QI 55-01-10

Stanovy družstva QI 55-01-10 QI 55-01-10 Tento dokument je majetkem výrobního družstva CÍL. Jeho rozmnožování a poskytování jiným osobám, než k tomu určeným, je možné pouze se souhlasem předsedy představenstva Zpracoval : Ing. Vladimír

Více

ŘÁD ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD. pro vyhodnocení výzvy k podání nabídky kupní ceny

ŘÁD ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD. pro vyhodnocení výzvy k podání nabídky kupní ceny ČESKÁ REPUBLIKA STÁTNÍ POZEMKOVÝ ÚŘAD se sídlem Husinecká 1024/11a, Praha 3 - Žižkov, 130 00, IČ: 01312774, DIČ: CZ01312774 vydává v souladu s ustanovením 12 zákona č. 503/2012 Sb., o Státním pozemkovém

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo jednací HSUL 2239-05/ÚE-2014 Název zakázky: Oprava místnosti č. 26 na ÚO Ústí n. L. Předmět zakázky: Oprava místnosti č. 26 prostor pro osobní

Více

STANOVY bytového družstva (úplné znění)

STANOVY bytového družstva (úplné znění) STANOVY bytového družstva (úplné znění) Část I. Základní ustanovení Čl. 1 1) Firma: Bytové družstvo Molákova 2. 2) Sídlo Molákova 2142/2, PSČ 628 00, Brno. 3) Bytové družstvo (dále jen družstvo ) je zapsáno

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce s názvem Dodávka elektrocentrál podlimitní veřejná zakázka na dodávky zadaná v zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a v souladu s Pokyny pro zadávání zakázek v rámci Regionálního

Více

Obsah : 11. Všeobecná ustanovení 5 12. Měsíční předpis příspěvku vlastníka 6 13. Stanovení podlahové plochy bytu nebo nebytového prostoru 6

Obsah : 11. Všeobecná ustanovení 5 12. Měsíční předpis příspěvku vlastníka 6 13. Stanovení podlahové plochy bytu nebo nebytového prostoru 6 Stavební bytové družstvo Vítkovice Daliborova 54,709 71,Ostrava - Mariánské Hory IČO 00 05 08 06, zapsáno u KS v Ostravě, OR oddíl Dr XXII, vložka 8 DIČ CZ00050806 Vnitrodružstevní směrnice č.2/2014 Všeobecné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů název veřejné zakázky: Bezpásková produkční technologie ST KH druh zadávacího

Více

POKYNY. k vyplnění přiznání k dani z příjmů právnických osob

POKYNY. k vyplnění přiznání k dani z příjmů právnických osob POKYNY k vyplnění přiznání k dani z příjmů právnických osob Všeobecně 1) Poplatníky daně z příjmů právnických osob (dále v těchto pokynech jen daň ) jsou osoby, které nejsou fyzickými osobami ( 17 zákona

Více

Stanovy Společenství vlastníků pro dům č. p. 862, Praha 9 - Prosek IČO 24197556

Stanovy Společenství vlastníků pro dům č. p. 862, Praha 9 - Prosek IČO 24197556 Stanovy Společenství vlastníků pro dům č. p. 862, Praha 9 - Prosek IČO 24197556 ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I. Základní ustanovení (1) Společenství vlastníků jednotek (dále jen společenství ) je

Více

z á P is rozhodnutí členské schůze družstva BD PROGRES SVITA VY, družstvo,

z á P is rozhodnutí členské schůze družstva BD PROGRES SVITA VY, družstvo, Notářský z á P is Strana první NZ 78/2014 N 85/2014 sepsaný v kanceláři notářky, ve Svitavách, náměstí Míru 118/48, dne 26.6.2014 ( slovy: dvacátého šestého června roku dva tisíce čtmáct) mnou Mgr. Ludmilou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené podlimitní řízení podle zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, pro veřejnou zakázku na stavební práce MIKULOV - Oprava hlediště a technického zázemí amfiteátru SVAZEK

Více

Rekonstrukce cesty H2 v k.ú. Jakubovice

Rekonstrukce cesty H2 v k.ú. Jakubovice Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Ústí nad Orlicí Sídlem: Tvardkova 1191 562 01 Ústí nad Orlicí Zastoupený: Ing. Hanou Jeníčkovou, Ph.D. ředitelkou pozemkového úřadu IČ:

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek

Stanovy společenství vlastníků jednotek Stanovy společenství vlastníků jednotek ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení (1) Společenství vlastníků jednotek (dále jen společenství ) je právnickou osobou, která vznikla na základě

Více

Sběrný dvůr Kožichovice stavební část

Sběrný dvůr Kožichovice stavební část VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ NA STAVEBNÍ PRÁCE v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory z Operačního programu Životní prostředí (dále jen Závazné pokyny OPŽP) Název veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K Výzvě k podání nabídek

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K Výzvě k podání nabídek ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K Výzvě k podání nabídek v řízení o zadání zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách. Nejedná se o řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Kód CPV pro hlavní předmět plnění veřejné zakázky: 45112000-5 Výkopové a zemní práce.

Kód CPV pro hlavní předmět plnění veřejné zakázky: 45112000-5 Výkopové a zemní práce. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor ochrany prostředí Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) k veřejné zakázce

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Kontaktní osoba: Jana Brodská Tel./fax: 267 994 427 E-mail: Jana.brodska@sfzp.cz Č. j.: SFZP 008543/2015 Č. VZ: 40/2014 Datum: 19. 01. 2015 Sytémové č. VZ: P14V00001780 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek domu nám. Osvoboditelů 1364, Praha 5 Radotín

Stanovy společenství vlastníků jednotek domu nám. Osvoboditelů 1364, Praha 5 Radotín Stanovy společenství vlastníků jednotek domu nám. Osvoboditelů 1364, Praha 5 Radotín Část I. Základní ustanovení Čl.1 Společenství vlastníků jednotek domu 1364, zapsaného v katastru nemovitostí na listu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY Odůvodnění zvoleného způsobu zadání Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí 2.200.000,- Kč bez DPH. Dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

STANOVY ČTVRTÉHO CHRUDIMSKÉHO DRUŽSTVA. - úplné znění I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Článek 1 Obchodní firma a sídlo družstva

STANOVY ČTVRTÉHO CHRUDIMSKÉHO DRUŽSTVA. - úplné znění I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Článek 1 Obchodní firma a sídlo družstva STANOVY ČTVRTÉHO CHRUDIMSKÉHO DRUŽSTVA - úplné znění I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Článek 1 Obchodní firma a sídlo družstva 1.1. Obchodní firma družstva: Čtvrté chrudimské bytové družstvo (dále jen družstvo).

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany č.j.: PPR-5514-46/ČJ-2012-990656 Počet listů: 6 SMLOUVA O DÍLO stavební opravy areálu MV ČR Kapucínská 214/2, Praha 1 uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění

Více

S T A N O V Y. Bytového družstva Veltruská 13

S T A N O V Y. Bytového družstva Veltruská 13 S T A N O V Y Bytového družstva Veltruská 13 Část I. Základní ustanovení Článek 1 Firma a sídlo 1. Firma: Bytové družstvo Veltruská 13 (dále jen družstvo ). 2. Sídlo: Veltruská 533/13, Praha 9, Prosek,

Více

S T A N O V Y. společenství vlastníků bytových jednotek Milovice č.p.572 které vzniklo na základě zákona č. 72/1994 Sb. v platném znění.

S T A N O V Y. společenství vlastníků bytových jednotek Milovice č.p.572 které vzniklo na základě zákona č. 72/1994 Sb. v platném znění. S T A N O V Y společenství vlastníků bytových jednotek Milovice č.p.572 které vzniklo na základě zákona č. 72/1994 Sb. v platném znění. I. Název a sídlo Název společenství: Společenství MILOVICE č.p. 572

Více

Společenství vlastníků jednotek NOVÁ HARFA I- Podkovářská č.p. 933

Společenství vlastníků jednotek NOVÁ HARFA I- Podkovářská č.p. 933 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 STANOVY Společenství vlastníků jednotek NOVÁ

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek domu č.p.1130, Voskovcova ul. Praha 5

Stanovy společenství vlastníků jednotek domu č.p.1130, Voskovcova ul. Praha 5 Stanovy společenství vlastníků jednotek domu č.p.1130, Voskovcova ul. Praha 5 Část I Základní ustanovení Článek 1 Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 1130, č.orient. 26, 28, 30, 32, 34 na stavebním

Více

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU

MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU MĚSTO RYCHNOV NAD KNĚŽNOU HAVLÍČKOVA 136, 516 01 RYCHNOV NAD KNĚŽNOU Zadávací dokumentace dle zákona o veřejných zakázkách č.137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách Tato Zadávací dokumentace je vypracována

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek

Stanovy společenství vlastníků jednotek Stanovy společenství vlastníků jednotek ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení 1. Společenství vlastníků jednotek (dále jen společenství ) je právnickou osobou, založenou za účelem zajišťování

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Tímto se na Vás obracím jménem Sociálních služeb města Pardubic, s výzvou k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování a nátěry v SsmP pro

Více

ZÁPIS z jednání členské schůze bytového družstva Bytové družstvo Vosmíkových 11,13,15 (dále jen BD )

ZÁPIS z jednání členské schůze bytového družstva Bytové družstvo Vosmíkových 11,13,15 (dále jen BD ) ZÁPIS z jednání členské schůze bytového družstva Bytové družstvo Vosmíkových 11,13,15 (dále jen BD ) Datum: 26.6.2014 Místo a čas: Účastníci: v konferenční místnosti Gynekologicko porodnické kliniky Nemocnice

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O č. 119-Nov-08/13 Lesy České republiky, s.p. sídlem: Hradec Králové, Přemyslova 1106, PSČ 501 68 IČO: 421 96 451 DIČ: CZ42196451 zapsán v obchodním rejstříku u Krajského soudu Hradec

Více

tel. 547221060, mobil 603260926, e-mail: f.koutny@volny.cz

tel. 547221060, mobil 603260926, e-mail: f.koutny@volny.cz JUDr. František Koutný, kancelář Žebětínská 70, 623 00 Brno tel. 547221060, mobil 603260926, e-mail: f.koutny@volny.cz Vážení nájemníci uchazečům o členství v Bytovém družstvu Kachlíkova 7, Brno Vážení,

Více

Dodání portálové technologie VYZÝVÁ

Dodání portálové technologie VYZÝVÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: ČESKÁ REPUBLIKA - ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Sídlem: Nábřeží Edvarda Beneše 4, 118 01 Praha 1 Malá Strana IČ: 00006599 NÁZEV ZAKÁZKY: Zadavatel Vás Dodání portálové technologie

Více

Provozovatel a Odběratel budou dále společně označováni jako Smluvní strany, samostatně pak každý jako Smluvní strana.

Provozovatel a Odběratel budou dále společně označováni jako Smluvní strany, samostatně pak každý jako Smluvní strana. Smlouva o dodávce vody a o odvádění odpadních vod č. (dále jen Smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu, ve znění

Více

Usnesení č. 4/185 Příloha č. 1 Strana 1 Počet stran přílohy: 8

Usnesení č. 4/185 Příloha č. 1 Strana 1 Počet stran přílohy: 8 Usnesení č. 4/185 Příloha č. 1 Strana 1 Program poskytování příspěvků na podporu včelařství v Moravskoslezském kraji pro rok 2009 (1) Podle tohoto Programu poskytování příspěvků na podporu včelařství v

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE STAVBY. Mariánská vinařská stezka Břestek Buchlovice

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE STAVBY. Mariánská vinařská stezka Břestek Buchlovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE STAVBY pro veřejnou zakázku malého rozsahu na provedení stavebních prací Mariánská vinařská stezka Břestek Buchlovice Obsah zadávací dokumentace a) Vymezení předmětu zakázky b) Obchodní

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen ZVZ ) NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: NÁKUP 26 ks AUTOBUSŮ PRO VEOLIA TRANSPORT MORAVA A.S. ZADAVATEL: Veolia

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADAVATEL: Dobrovolný svazek obcí Ligary Hodějice 41 684 01 Slavkov u Brno IČ: 72022418 Jednající: Jiří Ziegler, předseda svazku Zástupce zadavatele: Zastoupený: Sídlem: U Hřiště

Více

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STŘEKOVSKÁ

STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STŘEKOVSKÁ STANOVY BYTOVÉHO DRUŽSTVA STŘEKOVSKÁ Část I ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Článek 1 1. Firma družstva: Bytové družstvo Střekovská ------------------------------------------------- 2. Sídlo družstva: Střekovská 1342,

Více

Práva, povinnosti či podmínky v této dokumentaci neuvedené se řídí zákonem.

Práva, povinnosti či podmínky v této dokumentaci neuvedené se řídí zákonem. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Písek Název veřejné zakázky: Komplexní pozemková úprava v k. ú. Křenovice Sídlem: Nádražní 1988 Zastoupený: IČ: 397 01 Písek Ing. Benem

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek

Stanovy společenství vlastníků jednotek Stanovy společenství vlastníků jednotek Část I. Základní ustanovení Čl. 1 Společenství vlastníků jednotek pro dům čp. 1186, 1187, 1188, 1189, 1190, 1191 zapsaných v katastru nemovitostí na listu vlastnictví

Více

Název zakázky: Protipožární příčky- Senior centrum Blansko

Název zakázky: Protipožární příčky- Senior centrum Blansko ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název zakázky:

Více

Část III. Členství v družstvu

Část III. Členství v družstvu STANOVY DEVÍTKA UH, bytové družstvo Část I. Základní ustanovení Čl. 1 (1) Firma: DEVÍTKA UH, bytové družstvo (2) Sídlo: Štěpnická 1099, Uherské Hradiště, PSČ 686 06 (3) Bytové družstvo (dále jen družstvo)

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky s názvem: Dodávka praček pro DS Bohnice tato veřejná zakázka na dodávky není zadávána dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

S T A N O V Y Společenství vlastníků jednotek Markušova 1630-1631, Praha 4 (schválené shromážděním vlastníků jednotek dne16. 2.

S T A N O V Y Společenství vlastníků jednotek Markušova 1630-1631, Praha 4 (schválené shromážděním vlastníků jednotek dne16. 2. S T A N O V Y Společenství vlastníků jednotek Markušova 1630-1631, Praha 4 (schválené shromážděním vlastníků jednotek dne16. 2. 2009) ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení 1. Společenství

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Systém odděleného sběru zadávaná ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen ZVZ ) ZADÁVACÍ

Více

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SPOLEČNÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE je nedílnou součástí zadávací dokumentace jednotlivých částí veřejné zakázky (dále jen ZD ) ve smyslu ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Karviná. Název veřejné zakázky

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Karviná. Název veřejné zakázky Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Karviná Sídlem: Zakladatelská 974/20 735 06 Karviná-Nové Město Zastoupený: Ing. Hanou Konvičnou, pověřenou výkonem funkce ředitelky PÚ

Více

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK

STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK STANOVY SPOLEČENSTVÍ VLASTNÍKŮ JEDNOTEK ČÁST PRVNÍ VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Čl. I Základní ustanovení 1. Společenství vlastníků jednotek (dále jen "společenství") je právnickou osobou, která vznikla na základě

Více

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby)

SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) Platné číslo smlouvy zhotovitel Platné číslo smlouvy objednatel SMLOUVA O DÍLO (zhotovení, oprava nebo úprava stavby) uzavřená dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

Více

Podpora rozvoje v oblasti kultury a památkové péče v roce 2016

Podpora rozvoje v oblasti kultury a památkové péče v roce 2016 DOTAČNÍ PROGRAM Podpora rozvoje v oblasti kultury a památkové péče v roce 2016 1. Název dotačního programu a jeho vyhlašovatel 1.1. Název: Podpora rozvoje v oblasti kultury a památkové péče v roce 2016

Více

P R O G R A M I ČÁSTEČNÁ ÚHRADA PROVOZNÍCH VÝDAJŮ/NÁKLADŮ SUBJEKTŮM POVĚŘENÝCH POSKYTOVÁNÍM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU

P R O G R A M I ČÁSTEČNÁ ÚHRADA PROVOZNÍCH VÝDAJŮ/NÁKLADŮ SUBJEKTŮM POVĚŘENÝCH POSKYTOVÁNÍM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU P R O G R A M I ČÁSTEČNÁ ÚHRADA PROVOZNÍCH VÝDAJŮ/NÁKLADŮ SUBJEKTŮM POVĚŘENÝCH POSKYTOVÁNÍM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB OBECNÉHO HOSPODÁŘSKÉHO ZÁJMU (Podmínky pro poskytování programové dotace) Článek I. OBECNÁ

Více

Stanovy společenství vlastníků jednotek Přesličková 2676-9

Stanovy společenství vlastníků jednotek Přesličková 2676-9 Stanovy společenství vlastníků jednotek Přesličková 2676-9 Část I. Základní ustanovení Čl. 1 Společenství vlastníků jednotek pro domy čp. 2676, 2677, 2678, 2679, zapsaných v katastru nemovitostí na listu

Více

Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce. Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu

Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce. Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu Zadávací dokumentace pro zakázku na stavební práce Název zakázky Brno židovské zpřístupnění nemovitého odkazu Zadavatel Židovská obec Brno Brno, tř. Kpt. Jaroše 1922/3 602 00 IČ: 494 65 473 Statutární

Více

STANOVY Obecně prospěšného bytového družstva Morava

STANOVY Obecně prospěšného bytového družstva Morava STANOVY Obecně prospěšného bytového družstva Morava Obsah:-------------------------------------------------------------------------------------------------------- Část I. Základní ustanovení -----------------------------------------------

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikace zadavatele Název: Klastr českých nábytkářů, družstvo Sídlo: Kozí 26/4, 602 00 Brno Zastoupený: Ing. Radek Brychta zmocněnec k výkonu práv a povinností spojených s funkcí předsedy Klastru

Více

PRAVIDLA PŘÍSTUPU. Článek 1 Předmět úpravy. Článek 2 Vymezení obecných pojmů

PRAVIDLA PŘÍSTUPU. Článek 1 Předmět úpravy. Článek 2 Vymezení obecných pojmů PRAVIDLA PŘÍSTUPU Článek 1 Předmět úpravy (1) Pravidla přístupu na regulovaný trh RM-S (dále Pravidla přístupu ) stanovují podmínky přístupu účastníků k obchodování na regulovaném trhu. (2) Pravidla přístupu

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace I.ČLTK Praha Ostrov Štvanice 38 170 00 Praha 7 V Praze dne 10.2.2014 Věc: Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Vážení, tímto Vás vyzýváme k podání nabídky a prokázání kvalifikace do

Více

Zadávací dokumentace. k veřejné zakázce. NDA, zadávací řízení na poskytovatele telefonních služeb

Zadávací dokumentace. k veřejné zakázce. NDA, zadávací řízení na poskytovatele telefonních služeb Zadávací dokumentace k veřejné zakázce NDA, zadávací řízení na poskytovatele telefonních služeb 1. Všeobecné informace 1.1 Úvodní informace Zakázka je součástí projektu Národní digitální archiv schváleného

Více

Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka)

Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka) Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky s názvem Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka) O B S A H: 1. Informace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Neveklov - inženýrské sítě a komunikace v lokalitě Sýkorec - I. etapa

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Neveklov - inženýrské sítě a komunikace v lokalitě Sýkorec - I. etapa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Neveklov - inženýrské sítě a komunikace v lokalitě Sýkorec - I. etapa ČÁST 1. PODMÍNKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Město Neveklov, Náměstí Jana Heřmana 80, 257

Více

Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo

Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo Rekonstrukce prostor určených pro Správu uprchlických zařízení v sídle OP Jihlava, Tolstého 1914/15

Více

Poptávkové řízení. I. Podrobné požadavky ministerstva na předmět zakázky. 1. Název zakázky: Cestovní ruch v České republice 2007 (odborná brožura)

Poptávkové řízení. I. Podrobné požadavky ministerstva na předmět zakázky. 1. Název zakázky: Cestovní ruch v České republice 2007 (odborná brožura) V Praze dne 4. 7. 2008 Č.j: 23175/2008-15/862 Poptávkové řízení k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA SPLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Stavební práce Revitalizace domu s pečovatelskou službou,

Více