VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY"

Transkript

1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu s názvem OPRAVA PLOCH A SCHODŮ NA HŘBITOVĚ, OPRAVA SCHODŮ A NÁJEZDU V KRUŠNOHORSKÉ ULICI U č. p. 250, ZHOTOVENÍ NÁJEZDU V ULICI CYRILSKÁ, DÍLČÍ OPRAVY ZÁMKOVÉ DLAŽBY A OBRUBNÍKŮ V CHLUMCI zadávanou v řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Vážený dodavateli, v souladu s 6, 12 odst. 3 a dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás v y z ý v á m k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu s názvem OPRAVA PLOCH A SCHODŮ NA HŘBITOVĚ, OPRAVA SCHODŮ A NÁJEZDU V KRUŠNOHORSKÉ ULICI U č. p. 250, ZHOTOVENÍ NÁJEZDU V ULICI CYRILSKÁ, DÍLČÍ OPRAVY ZÁMKOVÉ DLAŽBY A OBRUBNÍKŮ V CHLUMCI. A. Základní údaje o zadavateli Město Chlumec (IČ ) se sídlem Městského úřadu Chlumec, Krušnohorská 39, PSČ telefon: +420 / ; fax: / , zastoupená starostou města Ing. Petrem Maxou. B. Předmět plnění Předmětem plnění je: A) Hřbitov stavební práce v areálu místního hřbitova - Oprava betonové plochy za hlavní bránou. Vybourání poškozeného betonu na ploše 4 m 2. Nové vybetonování v rozsahu cca 2 m 3. Strana 1 (celkem 7)

2 - Oprava betonové plochy u kolumbárií. Vybourání poškozeného betonu na ploše 20 m 2. Nové vybetonování v rozsahu 2,2 m 3. Vytvoření odtokového žlabu. - Oprava 5 ks schodů. Demontáž obrubníků v délce 9 m, demontáž zámkové dlažby na ploše 8 m 2. Vyrovnání terénu, osazení obrubníků do betonu a pokládka zámkové dlažby. - Oprava vjezdu do boční brány. Vybourání betonu na ploše 12 m 2. Odbagrování terénu v rozsahu 6 m 3. Osazení palisád v délce 3 m, k zajištění kolumbárií. Položení zatravňovacích dlaždic na ploše 15 m 2. Strana 2 (celkem 7)

3 B) Oprava schodů a nájezdu v ul. Krušnohorská u č. p Vybourání stávajících schodů a nájezdu v šířce 2 m. Osazení nových schodišťových dílců (2 ks), vybudování nového nájezdu (v odpovídající šířce a mírnějším normovaném sklonu např. nájezd pro kočárky). C) Zhotovení nájezdu v ulici Cyrilská. Vybourání stávajících vysokých obrubníků v šíři chodníku cca 4 m. Vyrovnání terénu, vytvoření nájezdu, doplnění obrubníků podél zeleně. K odstavci A, B, C znázornění na mapě: Strana 3 (celkem 7)

4 D) Dílčí opravy zámkové dlažby a obrubníků v Chlumci. Místo/ulice Výměra Popis 01. Chlumecká od Horní část chodníku Vyrovnat, vyměnit poškozené a křižovatky do v úseku cca 19 m doplnit chybějící dlaždice Zalužanské ul. 02. Chlumecká 0,3 x 15 m Prasklina 03. Chlumecká Dolní část chodníku Vyměnit poškozené a doplnit 2 x 2,5 m chybějící dlaždice 04. Zákoutí x 2 m Prohlubeň 05. Krokova uprostřed Prasklina 0,4 x 2 m Prohlubeň 1 x 3 m 06. Svatoplukova x 2 m Prohlubeň 07. Svatoplukova 198 Prohlubeň 08. Cyrilská 190 Prohlubeň 09. Cyrilská 197 1,5 x 1,7 m Prohlubeň 10. Muchova k MŠ Pod Horkou Stradovská, naproti 11. kotelně hydrant na 1,8 x 4 m Prohlubně křižovatce 12. Zalužanská Spodní část chodníku v úseku cca 40 m 13. Otovická 1,5 x 3 m 14. Jarní 15. Nad Zalužanskou x 1 m 16. Nad Zalužanskou 286 Oblouk 17. Nad Zalužanská 285 oblouk Zalužanská 282, zadní vchod, kanál Krušnohorská, pod vchodem do zdrav. Střediska Krušnohorská od MÚ ke křižovatce do Ústecké Prasklina 2 x 0,4 m Prohlubeň 3,5x0,5 m Vyrovnat, vyměnit poškozené dlaždice Vyměnit poškozené a doplnit chybějící dlaždice, doplnit chybějící obrubníky Vyrovnat kořeny nadzvedávají dlažbu Vyrovnat, doplnit chybějící dlaždice Doplnit chybějící dlaždice + obrubník Vyrovnat krajnice, doplnit dlažbu a obrubníky Vyrovnat krajnice, doplnit dlažbu a obrubníky 4 x 2,5 m Vyrovnat, usadit obrubníky V úseku 5 x 2,5 m V úseku 0,4 x 15 m Vyměnit poškozené dlaždice V pásu červené dlažby vyměnit poškozené dlaždice, doplnit chybějící 21. Ústecká, před vchodem na poštu 40 m 2 Výměna celého úseku. 22. Ústecká, kopeček ke KVASU až k přechodu 45 m 2 Výměna celého úseku. pro chodce 23. Ústecká, schody ke KVASU 1 x 5 m Oprava schodů. 24. Ústecká 231 levý vjezd do Tuchomyšlské ul. 14 m 2 Výměna celého úseku. 25. Ústecká 229 1,5 x 2 m Prohlubeň 26. Stradovská 124 0,4 x 3 m Prohlubeň Strana 4 (celkem 7)

5 K odstavci D, znázornění na mapě: K dalšímu upřesnění možná obhlídka na místě, s kontaktní osobou. Zájemce bude při zajišťování uvedených prací postupovat a konat s odbornou péčí dle pokynů zadavatele a zajišťovat je v souladu s jeho zájmy. C. Termín počátku plnění předmětu veřejné zakázky: od Zadavatel požaduje splnit předmět veřejné zakázky do 35 dnů ode dne podpisu smlouvy oběma smluvními stranami. D. Požadavky na zpracování nabídky a nabídkové ceny: Nabídku uchazeče bude tvořit návrh smlouvy o dílo a další dokumenty dle této výzvy. Návrh smlouvy bude obsahovat podrobnou cenovou nabídku s hodinovou sazbou za všechny práce, spojené s plněním předmětu výzvy, např.: výkopové práce, řezání, betonování, odvoz výkopku, materiál apod. a předpokládaná doba plnění předmětu výzvy od podpisu smlouvy. Nabídka bude předložena v českém jazyce ve vytištěné formě a v originále. Nabídka, včetně případných příloh, bude opatřena bezpečnostními prvky, které ji zajistí proti poškození a proti manipulaci s jednotlivými listy tak, aby byla vyloučena možnost jejich neoprávněného nahrazení. Návrh smlouvy musí být podepsaný uchazečem nebo osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Jednotlivé listy nabídky musí být očíslovány, opatřeny podpisem či parafou uchazeče nebo osoby oprávněné jednat jménem či za uchazeče. Nabídková cena bude ve smlouvě uvedena v Kč v členění: nabídková cena bez daně z přidané hodnoty (DPH), výše DPH a nabídková cena včetně DPH. Strana 5 (celkem 7)

6 E. Požadavky na prokázání splnění kvalifikace Základní kvalifikační předpoklady Zadavatel v souladu s 62 zákona požaduje splnění základních kvalifikačních předpokladů prokázat předložením čestného prohlášení, z jehož obsahu musí být zřejmé, že je dodavatel splňuje. Profesní kvalifikační předpoklady Splnění profesních a kvalifikačních předpokladů prokáže dodavatel, který předloží: a. výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán (ust. 54 písm. a) zákona) prostá kopie; b. doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím celému předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci (ust. 54 písm. b) zákona) prostá kopie. Doklady dle písm. a) nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace (tzn. k termínu pro podání nabídek) starší 90 kalendářních dnů. Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Prokázání splnění ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů dodavatele zadavatel nepožaduje. Technické kvalifikační předpoklady K prokázání splnění technických kvalifikačních předpokladů dodavatele pro plnění veřejné zakázky na služby veřejný zadavatel požaduje předložení seznamu významných služeb poskytnutých (poskytovaných) dodavatelem v posledních 5 letech (reference) v oblasti montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. F. Způsob hodnocení nabídek podle hodnotících kritérií Základním kritériem pro zadání veřejné zakázky je nejnižší nabídková cena. Nabídky bude hodnotit a dodavatele vybírat Rada města Chlumec. G. Způsob, místo a forma podání nabídky Nabídku podá uchazeč písemně v jednom vyhotovení. Nabídku doručí uchazeč do podatelny městského úřadu nebo poštou v zalepené obálce označené textem Opravy na hřbitově, v ulici Krušnohorská a Cyrilská v Chlumci NEOTVÍRAT na adresu: město Chlumec, Krušnohorská 39, Chlumec. Dále bude obálka uzavřená a na těchto uzavřeních opatřená razítkem a podpisem uchazeče. Na obálce bude uvedeno jméno a adresa uchazeče, na kterou bude případně možné nabídku vrátit. V elektronické podobě lze zasílat materiály pouze prostřednictvím datové schránky v souladu se zákonem č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů. H. Lhůta pro podání nabídek: do 06. května 2013 do 18:00 hodin. Lhůta pro podání nabídek začíná běžet dnem zveřejnění této výzvy na internetových stránkách zadavatele na adrese a končí dne 06. května 2013 v 18:00 hodin. Pro určení okamžiku podání nabídky je rozhodující doba jejího doručení do sídla zadavatele. Strana 6 (celkem 7)

7 I. Ostatní podmínky Zadavatel si vyhrazuje právo před rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky ověřit informace uváděné dodavatelem v nabídce. Výběrem nejvhodnější nabídky dodavateli nevzniká právní vztah, zadavatel si vyhrazuje právo jednat o smlouvě a upřesnit její konečné znění. Zadavatel si vyhrazuje právo využít jen část předložené nabídky nebo zadávací řízení do doby uzavření smlouvy zrušit. Zadavatel si vyhrazuje právo realizovat předmět plnění poptávaný touto výzvou postupně v závislosti na své finanční situaci a také některé části poptávky nerealizovat. J. Další informace V souladu s ustanovením 18 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, není tato veřejná zakázka malého rozsahu zadávána podle zákona o veřejných zakázkách. K. Kontaktní osoba Ing. Alžběta Křížová, kancelář starosty, Městský úřad Chlumec, telefon: , krizova@mesto-chlumec.cz. Tímto Vás vyzývám k podání nabídky na plnění uvedené veřejné zakázky v termínu a způsobem stanoveným v této výzvě. Očekáváme Vaši nabídku a budeme se těšit na případnou spolupráci. Ing. Petr MAXA v. r. starosta města Vyvěšeno: Sejmuto: Strana 7 (celkem 7)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE. ve výběrovém řízení ÚPRAVA VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V OBCI DOUBRAVČICE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE. ve výběrovém řízení ÚPRAVA VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V OBCI DOUBRAVČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE ve výběrovém řízení ÚPRAVA VYBRANÝCH VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ V OBCI DOUBRAVČICE ZADAVATEL: Obec Doubravčice Sídlem: Doubravčice 94, 282 01 Český Brod

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Dolní náměstí 585, 373 44 Zliv Váš dopis zn./ze dne:; Číslo jednací: Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 26.06.2014 dle rozdělovníku

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Zadavatel: Státní fond životního prostředí České republiky Sídlem: Kaplanova 1931/1, Praha 11 Chodov, PSČ: 148 00 Zastoupený: Ing. Františkem Krejčím, ředitelem

Více

Křižanov kanalizační přípojky

Křižanov kanalizační přípojky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro výběr zhotovitele stavby Veřejná zakázka malého rozsahu zadaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon), na akci: Křižanov kanalizační

Více

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf

Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf Adresát adresa PSČ město Datum: Evidenční číslo: Číslo jednací: xx.xx.20xx VZ-128/2012 č.j.xxxxxx-

Více

OPRAVA CHODNÍKŮ V UL. SEVERNÍ A JIŽNÍ

OPRAVA CHODNÍKŮ V UL. SEVERNÍ A JIŽNÍ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 648 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116053 v Hradci Králové

Více

na všechna okna, která jsou předmětem této veřejné zakázky, a sítí proti hmyzu v počtu ks 10.

na všechna okna, která jsou předmětem této veřejné zakázky, a sítí proti hmyzu v počtu ks 10. Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2085/2013 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 14.10.2013 Dle rozdělovníku

Více

Oprava střechy na hasičské zbrojnici Valdov (dále jen zakázka)

Oprava střechy na hasičské zbrojnici Valdov (dále jen zakázka) Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky malého rozsahu Oprava střechy na hasičské zbrojnici Valdov (dále jen zakázka) Zakázka je součástí projektu s názvem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Základní škola a Mateřská škola Zákupy, příspěvková organizace, se sídlem Školní 347, 471 23 Zákupy jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové

Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e veřejné zakázky malého rozsahu v souladu s ustanoveními 12 odst. 6 a 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Služby pro přípravu tiskových podkladů - informační panely a pamětní desky pro projekty OPŽP v letech 2016 2017

Služby pro přípravu tiskových podkladů - informační panely a pamětní desky pro projekty OPŽP v letech 2016 2017 Kontaktní osoba: Markéta Bursíková, Tomáš Vontor Tel.: 267 994 551, 267 994 657 Fax: 272 936 585 E-mail: zakazky@sfzp.cz Č. j.: SFZP 199450/2015 Č. zakázky: 47/2015 Systémové č. VZ P15V00002090 Název veřejné

Více

Výzva. 1. Způsob zadání a informace o druhu a předmětu veřejné zakázky:

Výzva. 1. Způsob zadání a informace o druhu a předmětu veřejné zakázky: Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění profesní a základní kvalifikace dodavatele v zadávacím řízení zakázek PRV mimo režim zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění na projekt:

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem veřejné zakázky: Komplexní služba nakládání s komunálními odpady pro obec Kateřinice zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, SLUNEČNÁ p.o. Slunečná 327, 468 22 Železný Brod; IČ : 70695016 zastoupená ředitelkou Evou Dvořákovou veřejný zadavatel

MATEŘSKÁ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, SLUNEČNÁ p.o. Slunečná 327, 468 22 Železný Brod; IČ : 70695016 zastoupená ředitelkou Evou Dvořákovou veřejný zadavatel MATEŘSKÁ ŠKOLA ŽELEZNÝ BROD, SLUNEČNÁ p.o. Slunečná 327, 468 22 Železný Brod; IČ : 70695016 zastoupená ředitelkou Evou Dvořákovou veřejný zadavatel DATUM ZVEŘEJNĚNÍ 5.2.2015 EVIDENČNÍ ČÍSLO 01-2015 Výzva

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava oprava schodiště IČ : 00262871 Adresa sídla

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem STUDIE PROVEDITELNOSTI STAVBY CHODNÍKU CHLUMEC STRADOV PŘES ŠOTOLSKÝ POTOK zadávanou v řízení mimo režim zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Petra Danningerová Telefon: 267 994 203 Fax: 272 936 597 E-mail: Petra.danningerova@sfzp.cz č.j. SFZP 072274/2012 Datum: 28. 3. 2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Zajišťování komplexního úklidu budov užívaných Městským úřadem Třinec

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Zajišťování komplexního úklidu budov užívaných Městským úřadem Třinec Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Zajišťování komplexního úklidu budov užívaných Městským úřadem Třinec zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012

Více

Rastrový podhled, konstrukce SDK, malba 2. NP Malba interiéru internátu a učeben masérů 3.NP

Rastrový podhled, konstrukce SDK, malba 2. NP Malba interiéru internátu a učeben masérů 3.NP 7.5. 2015 Věc : Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve výběrovém řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel: se sídlem: zastoupený: Střední škola a Mateřská škola Aloyse Klara Vídeňská 756/28,

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Oprava služebního bytu v objektu SOkA Tachov

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Oprava služebního bytu v objektu SOkA Tachov Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2277/2012 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 25.10.2012 Dle rozdělovníku

Více

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Ing. Hanzlová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: hanzlova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116055 v Hradci Králové

Více

VÝMĚNA VÝPLNÍ STAVEBNÍCH OTVORŮ HLAVNÍ BUDOVY

VÝMĚNA VÝPLNÍ STAVEBNÍCH OTVORŮ HLAVNÍ BUDOVY Tišnov 29. 8. 2014 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: VÝMĚNA VÝPLNÍ STAVEBNÍCH OTVORŮ HLAVNÍ BUDOVY Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 000 53 198 bankovní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Cyklostezka Sudkov Dolní Studénky Veřejná zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném

Více

MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, 468 22 Železný Brod, IČ 00262633 zastoupené starostou města Mgr. Františkem Lufinkou veřejný zadavatel

MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, 468 22 Železný Brod, IČ 00262633 zastoupené starostou města Mgr. Františkem Lufinkou veřejný zadavatel MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, 468 22 Železný Brod, IČ 00262633 zastoupené starostou města Mgr. Františkem Lufinkou veřejný zadavatel DATUM ZVEŘEJNĚNÍ 3. července 2015 EVIDENČNÍ ČÍSLO 19-2015 Výzva

Více

OBSAH 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ZADAVATELI 2) DRUH A PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

OBSAH 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ZADAVATELI 2) DRUH A PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) veřejné zakázky MODERNIZACE DÍLEN ODBORNÉHO VÝCVIKU SOŠ A SOU NYMBURK VYBAVENÍ

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Česká republika Státní pozemkový úřad, Krajský pozemkový úřad pro Středočeský kraj vyzývá k předložení nabídky pro níže specifikovanou veřejnou

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ke zjednodušenému podlimitnímu zadávacímu řízení veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PR/HA 5/14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů PRŮKAZ ENERGETICKÉ

Více

SPRÁVA BYTOVÝCH OBJEKTŮ PRAHA - MODŘANY Obchodní nám. 25/3, 143 00 Praha 4 - Modřany IČO: 00879746 DIČ: CZ00879746

SPRÁVA BYTOVÝCH OBJEKTŮ PRAHA - MODŘANY Obchodní nám. 25/3, 143 00 Praha 4 - Modřany IČO: 00879746 DIČ: CZ00879746 SPRÁVA BYTOVÝCH OBJEKTŮ PRAHA - MODŘANY Obchodní nám. 25/3, 143 00 Praha 4 - Modřany IČO: 00879746 DIČ: CZ00879746 Výzva v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále

Více

mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Milan Neumann Tel./fax: 267 994 235 /272 936 597 E-mail: milan.neumann@sfzp.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Městský úřad, odbor investic a dotací adresa: Městský úřad Mariánské Lázně, Ruská 155, 353 01 Mariánské Lázně telefon 354 922 111, fax 354 623 186, e-mail muml@marianskelazne.cz,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PR/MSSO 4/15 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce nejedná se o zadávací řízení dle zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) ZŠ

Více

Výzva k jednání, podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v jednacím řízení na uzavření

Výzva k jednání, podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v jednacím řízení na uzavření Datum: 14.8.2013 Číslo jednací: VZ-64/OSČ/2013 Vyřizuje/linka: Štill/476 453 205. E-mail: still@tsmost.cz Adresa: Výzva k jednání, podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v jednacím řízení na

Více

AP INVESTING, s.r.o., Palackého 12, 612 00 Brno, tel.: 541426060, fax: 541426069

AP INVESTING, s.r.o., Palackého 12, 612 00 Brno, tel.: 541426060, fax: 541426069 Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ust. 38 zák. č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Předmět zakázky: služby Město Miroslav sběr

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu

Veřejná zakázka malého rozsahu Příloha č.1: Město Frenštát pod Radhoštěm nám. Míru 1, 744 01 Frenštát pod Radhoštěm Veřejná zakázka malého rozsahu Název: Pořízení licencí Office 365 Zadávací podmínky Březen 2015 Obsah: 1. Identifikační

Více

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadavatel není povinen postupovat podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) Název veřejné zakázky: Předmět

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku Dodávka učebnic pro ZŠVD 2015 II. část Identifikační údaje veřejného zadavatele Název: Základní škola Přerov, Velká Dlážka 5 IČ: 47858354

Více

OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz

OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz OBEC MLADEČ 783 21 Mladeč 78, tel: 585 347 144, fax: 585 347 098, e-mail: obec@mladec.cz č.j. 475/11 Poptávka - Zajištění údržby veřejného prostranství 1. Zadavatel Obec Mladeč, 783 21 Mladeč 78, IČ 00299219,

Více

MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU

MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou, tel.: 488 880 921 Datum: 11. dubna 2012 Telefon: 488 880 930 Výzva k podání cenové nabídky opravy chodníků 2012 Tímto

Více

NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE Boženy Němcové 585/54, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE Boženy Němcové 585/54, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NEMOCNICE ČESKÉ BUDĚJOVICE Boženy Němcové 585/54, 370 01 České Budějovice ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY na zpracovatele projektové dokumentace ke stavbě Stavební úpravy a přístavba pavilonu CH Nemocnice

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice v souladu s ustanovením 6 a 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

NÁZEV AKCE: HAVARIJNÍ STAV ROZVODŮ TEPLÉ A STUDENÉ VODY. Zadavatel: Brno 6. 6. 2013. Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI:

NÁZEV AKCE: HAVARIJNÍ STAV ROZVODŮ TEPLÉ A STUDENÉ VODY. Zadavatel: Brno 6. 6. 2013. Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: Brno 6. 6. 2013 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: HAVARIJNÍ STAV ROZVODŮ TEPLÉ A STUDENÉ VODY Zadavatel: Název: Gymnázium, Brno, Křenová 36 se sídlem: Křenová

Více

U Hřiště 527, Velešín 382 32

U Hřiště 527, Velešín 382 32 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka vybavení odborných učeben pro fyziku a elektrotechniku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

Více

EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ INVESTICE DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI

EVROPSKÁ UNIE EVROPSKÝ FOND PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ INVESTICE DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZADÁVACÍ DOKUMENTACE poptávkového řízení n a veřejnou zakázku malého rozsahu Zajištění občerstvení v průběhu Hodnotitelských komisí programů OPPI Příloha č. 1: Krycí list nabídky Příloha č. 2: Čestné prohlášení

Více

Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka)

Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka) Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e Výzva k podání cenové nabídky na realizaci zakázky s názvem Oprava teras a balkónů, bytový dům P. Bezruče 1865, Nová Paka (dále jen zakázka) O B S A H: 1. Informace

Více

Výzva k předložení nabídek

Výzva k předložení nabídek Název veřejné zakázky na akci: Pod číslem ISPROFINu: 233V012000073 Veřejná zakázka: veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky Zadávací řízení: Zakázka je zadána podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č.

Více

Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 ks nových mobilních (dotykových) zařízení, předmět plnění je specifikován popsán v Příloze č.

Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 ks nových mobilních (dotykových) zařízení, předmět plnění je specifikován popsán v Příloze č. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

CZ.1.07/1.3.00/51.0024

CZ.1.07/1.3.00/51.0024 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Jednostupňová projektová dokumentace zateplení obvodového pláště a střechy ZŠ Klíček, Donovalská 1863, Praha 11

Jednostupňová projektová dokumentace zateplení obvodového pláště a střechy ZŠ Klíček, Donovalská 1863, Praha 11 ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého

Více

Rekonstrukce místních komunikací Buštěhrad

Rekonstrukce místních komunikací Buštěhrad Městský úřad Buštěhrad Hřebečská 660, 270 43 Buštěhrad V Buštěhradu dne 18. ledna 2010 Věc: Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky Tímto Vás vyzýváme k podání cenové nabídky s odvoláním na 12,

Více

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE

Strojní vybavení I IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Výzva k prokázání kvalifikace a podání nabídky vč. zadávací dokumentace k podlimitní veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v

Více

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2049/2012 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 2.10.2012 Dle rozdělovníku

Více

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice Město Černošice, okres Praha západ Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice odbor investic a správy majetku e-mail: investice@mestocernosice.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

Více

NÁZEV AKCE: ZMĚNA TOPNÉHO MÉDIA (REKONSTRUKCE VÝMĚNÍKOVÉ STANICE) Zadavatel: Brno dne 4. 7. 2012

NÁZEV AKCE: ZMĚNA TOPNÉHO MÉDIA (REKONSTRUKCE VÝMĚNÍKOVÉ STANICE) Zadavatel: Brno dne 4. 7. 2012 Brno dne 4. 7. 2012 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: ZMĚNA TOPNÉHO MÉDIA (REKONSTRUKCE VÝMĚNÍKOVÉ STANICE) Zadavatel: Název: Obchodní akademie, Střední odborná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OBEC POTŮČKY Potůčky 58, 362 38 Potůčky IČ: 00 254 894, Tel/Fax: 353820123, email: potucky@iol.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE: Vodojem Potůčky zadávaná ve ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle ustanovení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle

Více

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y

V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y ( V Č E T N Ě Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E ) dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ke zjednodušenému podlimitnímu zadávacímu řízení veřejné

Více

Město Frýdlant nad Ostravicí odbor majetku a investic

Město Frýdlant nad Ostravicí odbor majetku a investic odbor majetku a investic Vyřizuje: Ing. Antonín Kaňák Telefon : 558 604 198 Náměstí 9, Frýdlant nad Ostravicí e-mail : akanak@frydlantno.cz 739 11 Frýdlant nad Ostravicí Ve Frýdlantě nad Ostravicí dne

Více

MĚSTO VAMBERK. vyhlašuje

MĚSTO VAMBERK. vyhlašuje vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít

Více

Provoz, údržba a servis předávacích stanic tepla vč. provozu a servisu bytových stanic MEIBES v objektech MRFP a.s.

Provoz, údržba a servis předávacích stanic tepla vč. provozu a servisu bytových stanic MEIBES v objektech MRFP a.s. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY V RÁMCI ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: č. 18/2012/MRFP Provoz, údržba a servis předávacích stanic tepla vč. provozu a servisu bytových stanic MEIBES v objektech MRFP a.s.

Více

BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE

BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE OBEC RAKVICE BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na podlimitní veřejnou zakázku zadanou ve zjednodušeném podlimitní řízení podle ustanovení 21 odst. 1 písm. f), 25 a 38 zákona č.

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Ozdravný pobyt pro děti MŠ Nerudova

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Ozdravný pobyt pro děti MŠ Nerudova Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Ozdravný pobyt pro děti MŠ Nerudova zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu

Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace pro VZ malého rozsahu Název veřejné zakázky: Letové proužky BOCA Identifikace zadavatele: Zadavatel: Řízení letového provozu České republiky, s.p. Se sídlem:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Kontaktní osoba: Jana Brodská Tel./fax: 267 994 427 E-mail: Jana.brodska@sfzp.cz Č. j.: SFZP 008543/2015 Č. VZ: 40/2014 Datum: 19. 01. 2015 Sytémové č. VZ: P14V00001780 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VČETNĚ ZADÁVACÍ

Více

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

Více

VÝZVA. V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m

VÝZVA. V souladu s ustanovením 6 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách Vás tímto. v y z ý v á m Městská část Praha - Zbraslav Starostka městské části Praha - Zbraslav 156 03 Praha - Zbraslav, Zbraslavské nám. 464 tel.: 257 111 888, e-mail: hurkova@mc-zbraslav.cz Název společnosti VÝZVA Praha Zbraslav

Více

VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k zakázce

VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k zakázce VŠE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k zakázce NÁKUP AUTOMOBILŮ V ROCE 2012 Obsah dokumentace Čl. 1. Název zakázky... 3 Čl. 2. Identifikační údaje o zadavateli... 3 Čl.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY. Pasport komunikací města Milovice

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY. Pasport komunikací města Milovice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY Odůvodnění zvoleného způsobu zadání Předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí cca 250.000,00 Kč bez DPH. Dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekční technika pro žákovské učebny ZŠW Pardubice Dodávka 4.5.2015

Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekční technika pro žákovské učebny ZŠW Pardubice Dodávka 4.5.2015 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUDO/../2015 - UCHAZEČ VYŘIZUJE: Václav Rejnart TELEFON: 487 882 422 734 233 041 E-MAIL: rejnart@doksy.com

Více

Zadávací dokumentace. Zajištění spotřebního materiálu a servisu tiskáren používaných SFŽP

Zadávací dokumentace. Zajištění spotřebního materiálu a servisu tiskáren používaných SFŽP Kontaktní osoba: Jan Rambousek Tel.: 267 994 559 Fax: 272 936 695 E-mail: Jan.rambousek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název

Více

1. Identifikační údaje veřejného zadavatele

1. Identifikační údaje veřejného zadavatele VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NABÍDKY Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Za tajemstvím pána hor Program: Podpory ozdravných pobytů dětí z oblastí se zhoršenou kvalitou ovzduší

Více

Dětské hřiště Karla Čapka v Sokolově

Dětské hřiště Karla Čapka v Sokolově Město Sokolov Rokycanova 1929, 356 20 SOKOLOV vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Dětské hřiště Karla Čapka v Sokolově Vyzývám Vás k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace

Více

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku ve smyslu 6 zák. č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku V tomto zadávacím řízení se zadavatel neřídí zákonem, vyjma ustanovení v zadávací dokumentaci,

Více

Podmínky zadání veřejné zakázky malého rozsahu na uzavření rámcové smlouvy na akci. Opravy místních komunikací v Praze Újezdu nad Lesy

Podmínky zadání veřejné zakázky malého rozsahu na uzavření rámcové smlouvy na akci. Opravy místních komunikací v Praze Újezdu nad Lesy Podmínky zadání veřejné zakázky malého rozsahu na uzavření rámcové smlouvy na akci Tato zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu II. kategorie Oprava podlah na chodbách přístavby školy

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu II. kategorie Oprava podlah na chodbách přístavby školy SŠ a ZŠ Lipník nad Bečvou, Osecká 301, 751 31 Lipník nad Bečvou Škola spolupracující s Pedagogickou fakultou UP Olomouc tel.: 581 773 766 mob. : 733 171 806 www.zslipnik.cz email: zvspslipnik@email.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE Rekonstrukce sociálního zařízení v Základní škole, Česká Lípa, Partyzánská 1053, příspěvková organizace Obsah 1. Zadavatel...

Více

*MVCRX00TNI50* MVCRX00TNI50 prvotní identifikátor

*MVCRX00TNI50* MVCRX00TNI50 prvotní identifikátor *MVCRX00TNI50* MVCRX00TNI50 prvotní identifikátor ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO VNITRA Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7, IČ: 0000 7064, DIČ: CZ00007064 zastoupená Zdeňkem Kroupou ředitelem odboru programového

Více

CZ.1.07/1.1.00/56.0572

CZ.1.07/1.1.00/56.0572 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací v areálu výzkumných ústavů AV ČR Praha 4 - Krč

Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací v areálu výzkumných ústavů AV ČR Praha 4 - Krč ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Veřejná zakázka malého rozsahu na zajištění Projektové dokumentace opravy a rozšíření komunikací

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unii Evropským fondem pro regionalní rozvoj a Statním fondem životního prostředí ČR v rámci Operačního programu Životní prostředí VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU HLUBOKOMRAZÍCÍHO BOXU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU HLUBOKOMRAZÍCÍHO BOXU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU HLUBOKOMRAZÍCÍHO BOXU I. ZADAVATEL 1) Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, v.v.i., se sídlem Strnady 136, 252 02 Jíloviště, IČ: 00020702,

Více

Základní škola Sokolov, Švabinského 1702 - oprava šaten 1. stupně

Základní škola Sokolov, Švabinského 1702 - oprava šaten 1. stupně Výběrové řízení formou poptávky na dodavatele stavby M Ě S T O S O K O L O V 1. Zadavatel: Město Sokolov Rokycanova 1929 356 01 Sokolov Vás poptává k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na

Více

1.4. Zveřejnění zadávací dokumentace Zadávací dokumentaci lze získat na webových stránkách poskytovatele www.soaplzen.cz

1.4. Zveřejnění zadávací dokumentace Zadávací dokumentaci lze získat na webových stránkách poskytovatele www.soaplzen.cz Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-1747/2010 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 22.7.2010 Dle rozdělovníku

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Celoplošná oprava chodníku ze zámkové dlažby k Albertu a úprava křižovatky v ul. Legií ve Varnsdorfu"

Více

Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele

Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Zadávací dokumentace pro nadlimitní veřejnou zakázku (dále jen VZ ) Čl. I Identifikační údaje zadavatele Česká republika Generální ředitelství cel Se sídlem: Budějovická 7, 140 96 Praha 4 IČ: 71214011

Více

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice

Město Černošice, okres Praha západ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU. Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice Město Černošice, okres Praha západ Městský úřad Černošice - Riegrova 1209, 252 28 Černošice odbor investic a správy majetku e-mail: investice@mestocernosice.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU

Více

Upgrade licencí MS Office 2013

Upgrade licencí MS Office 2013 M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Soubor dokumentů, údajů, požadavků a podmínek zadavatele, které vymezují předmět veřejné zakázky na dodávku v podrobnostech

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Název veřejné zakázky: Ostraha areálu národní kulturní památky státní zámek Sychrov Číslo jednací: NPÚ-353/4763/2011 Zadavatel: Národní památkový ústav Se sídlem: Valdštejnské náměstí 3, 118 01 Praha 1

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky s názvem: Dodávka setů stolních PC včetně základního SW pro DS Bohnice tato veřejná zakázka na dodávky není zadávána dle zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky s názvem: Dodávka praček pro DS Bohnice tato veřejná zakázka na dodávky není zadávána dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Zpracování projektové dokumentace na opravu mostu u č.p. 616, Rychnov u Jablonce nad Nisou

Zpracování projektové dokumentace na opravu mostu u č.p. 616, Rychnov u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2186/2015 Datum: 9. června 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 739 336 567 Zadávací

Více

VÝZVA PRO PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. DDÚ, SVP, ZŠ a ŠJ Brno, Hlinky 140 - projektové práce"

VÝZVA PRO PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. DDÚ, SVP, ZŠ a ŠJ Brno, Hlinky 140 - projektové práce VÝZVA PRO PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU DDÚ, SVP, ZŠ a ŠJ Brno, Hlinky 140 - projektové práce" uskutečňovanou v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Identifikační údaje zadavatele. Věžná 85, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem. 801 - Obec nebo městská část hlavního města Prahy

Identifikační údaje zadavatele. Věžná 85, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem. 801 - Obec nebo městská část hlavního města Prahy PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDEK VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky podle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP Název veřejné zakázky:

Více

MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, 468 22 Železný Brod, IČ 00262633 zastoupené starostou města Mgr. Františkem Lufinkou veřejný zadavatel

MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, 468 22 Železný Brod, IČ 00262633 zastoupené starostou města Mgr. Františkem Lufinkou veřejný zadavatel MĚSTO ŽELEZNÝ BROD Nám. 3. května 1, 468 22 Železný Brod, IČ 00262633 zastoupené starostou města Mgr. Františkem Lufinkou veřejný zadavatel DATUM ZVEŘEJNĚNÍ 1.6.2015 EVIDENČNÍ ČÍSLO 08-2015 Výzva k podání

Více

UPOL Teoretické ústavy LF UP v Olomouci úpravy 5 sekcí

UPOL Teoretické ústavy LF UP v Olomouci úpravy 5 sekcí Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou v otevřeném řízení v souladu s ust. 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů UPOL

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 78527/2015 Naše sp. zn.: 78527/2015 MJP/LESA *MUSPX01IZC59* Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova

Více

VÝZVA k podání nabídky

VÝZVA k podání nabídky Vážená paní / Vážený pane, VÝZVA k podání nabídky dovoluji si Vás vyzvat jako zájemce o zakázku s názvem: Oprava bočního balkonu Löw- Beerovy vily k vypracování a k podání nabídky do tohoto řízení. 1.

Více