VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY"

Transkript

1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem STUDIE PROVEDITELNOSTI STAVBY CHODNÍKU CHLUMEC STRADOV PŘES ŠOTOLSKÝ POTOK zadávanou v řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Vážený dodavateli, v souladu s 6, 12 odst. 3 a dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás v y z ý v á m k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem Studie proveditelnosti stavby chodníku Chlumec Stradov přes Šotolský potok. A. Základní údaje o zadavateli Obec Chlumec (IČ ) se sídlem Obecního úřadu Chlumec, Krušnohorská 39, PSČ telefon: +420 / ; fax: / , zastoupená starostou obce Ing. Petrem Maxou. B. Předmět plnění Předmětem plnění je zpracování studie proveditelnosti (Feasibility Study) provedení stavby chodníku mezi Chlumcem a Stradovem (Chlumec a Stradov jsou části obce Chlumec) určeného pro chodce, chodce s dětskými kočárky a cyklisty. Studie proveditelnosti bude zpracována v těchto obsahových etapách: I. ANALYTICKÁ ČÁST Analýza současných podkladů (územní plán, územní studie) Shromáždění územně technických podkladů Analýza majetkových poměrů Posouzení stavební a legislativní proveditelnosti stavby Stanovení variant pro vedení trasy chodníku Místní šetření, projednání Stanovení problémů k dalšímu řešení (dořešení) Vyhodnocení a shrnutí II. NÁVRHOVÁ ČÁST Dle stanovených variant Návrh liniových opatření; Návrh plošných opatření; Návrh stavebně technického provedení stavby; Návrh způsobu řešení vodohospodářských poměrů v trase chodníku; Návrh způsobu překonání Šotolského potoka; Strana 1 (celkem 5)

2 Promítnutí dopravně bezpečnostních hledisek vedení chodníku a jeho napojení na chodník a komunikace v Chlumci a ve Stradově; Stanovení způsobu a míst napojení na chodník a komunikace v Chlumci a ve Stradově; Projednání a zajištění stanovisek dotčených vlastníků, subjektů a orgánů státní správy vč. návrhu řešení vlastnických vztahů; Zaměření částí dotčených parcel; Jednání s vlastníky o směně, prodeji, věcných břemenech; Zaměření náhradních pozemků; Výroba mapových podkladů pro jednotlivé varianty řešení vlastnických vztahů; Odvození, zdůvodnění a navržení optimální varianty vedení trasy chodníku. III. ZÁVĚREČNÉ VYHODNOCENÍ VČ. PŘÍLOH Vyhodnocení závěrů, korektury záměru; Vyhodnocení dopadu na životní prostředí; Návrh základních parametrů stavebního a technického řešení stavby; Určení prioritních opatření a analýza rizik; Propočet realizačních nákladů; Návrh časového plánu realizace stavby včetně zpracování podkladů pro územní rozhodnutí a stavební povolení; Závěrečné shrnutí a vyhodnocení projektu; Závěrečná zpráva, přílohy, mapy, vizualizace. Zadavatel nemá k dispozici zadávací dokumentaci pro zpracování touto výzvou poptávané studie proveditelnosti ani jinou dokumentaci, pořizuje ji poprvé. Realizace chodníku je záměrem ve stadiu potřebnosti zpracovat studii proveditelnosti, která bude sloužit jako vstupní materiál pro rozhodnutí samosprávy obce o optimální variantě vedení chodníku a jeho stavebně technickém řešení a jako výchozí materiál pro zpracování dokumentace potřebné pro vydání územního rozhodnutí. Uchazeč může požádat a nahlédnout do Územního plánu sídelního útvaru obce Chlumec a do Územní studie Chlumec II Šotolský potok. Zadavatel požaduje studii proveditelnosti zpracovat pro tzv. pravostrannou variantu vedení chodníku, který v bezpečné a vhodné vzdálenosti sleduje komunikaci č. III/01321 v úseku Chlumec Stradov (Šotolský potok). Pozemkové parcely, po kterých je záměr stavbu chodníku potenciálně vést: Pravostranná varianta: k.ú. Chlumec u Chabařovic: p.p.č. 987/6, 987/2, 987/4, 987/1. k.ú. Stradov u Chabařovic: 127, 170. Zadavatel dále požaduje zpracovat stanovisko k možnosti vedení chodníku po levé straně včetně zohlednění vedení infrastruktury (elektrické vedení, vodovod, kanalizace, plynovod, telekomunikační sítě) a jeho porovnání s pravostrannou variantou, kterou zadavatel v době zveřejnění této výzvy shledává za realizačně vhodnější. Pozemkové parcely dotčené levostrannou variantou: k.ú. Chlumec u Chabařovic: 991, 990/5, 990/6, 990/1. k.ú. Stradov u Chabařovic: 109/1, 109/3, 109/2, 108/2. Strana 2 (celkem 5)

3 Schematické (orientační) znázornění počátku (A) a konce (B) trasy chodníku C. Termín splnění předmětu veřejné zakázky: předání čistopisu 29. června Kontrolní dny: ; ; D. Požadavky na zpracování nabídky a nabídkové ceny: Nabídku uchazeče bude tvořit návrh smlouvy nebo objednávky a další dokumenty dle této výzvy. Smlouva nebo objednávka stanoví obsah a rozsah plnění předmětu zakázky a cenu. Nabídka bude předložena v českém jazyce ve vytištěné formě a v originále. Nabídka, včetně případných příloh, bude opatřena bezpečnostními prvky, které ji zajistí proti poškození a proti manipulaci s jednotlivými listy tak, aby byla vyloučena možnost jejich neoprávněného nahrazení. Návrh smlouvy musí být podepsaný uchazečem nebo osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Jednotlivé listy nabídky musí být očíslovány, opatřeny podpisem či parafou uchazeče nebo osoby oprávněné jednat jménem či za uchazeče. Nabídková cena bude uvedena v Kč v tabulkové formě v členění: nabídková cena bez daně z přidané hodnoty (DPH), výše DPH a nabídková cena včetně DPH. E. Požadavky na prokázání splnění kvalifikace Základní kvalifikační předpoklady Zadavatel v souladu s 62 zákona požaduje splnění základních kvalifikačních předpokladů prokázat předložením čestného prohlášení, z jehož obsahu musí být zřejmé, že je dodavatel splňuje. Strana 3 (celkem 5)

4 Profesní kvalifikační předpoklady Splnění profesních kvalifikačních předpokladů prokáže dodavatel, který předloží: a. výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán (ust. 54 písm. a) zákona) prostá kopie; b. doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím celému předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci (ust. 54 písm. b) zákona) prostá kopie; Doklady dle písm. a) nesmí být k poslednímu dni, ke kterému má být prokázáno splnění kvalifikace (tzn. k termínu pro podání nabídek) starší 90 kalendářních dnů. Ekonomické a finanční kvalifikační předpoklady Prokázání splnění ekonomických a finančních kvalifikačních předpokladů dodavatele zadavatel nepožaduje. Technické kvalifikační předpoklady K prokázání splnění technických kvalifikačních předpokladů dodavatele pro plnění veřejné zakázky na služby veřejný zadavatel požaduje předložení seznamu významných služeb poskytnutých dodavatelem v posledních 5 letech s uvedením jejich rozsahu a doby poskytnutí (dle 56 odst. 2 písm. a) zákona). Dále dodavatel dále doloží prostou kopii uvedených dokladů o autorizaci (autorizacích) dle zákona č. 360/1992 Sb., v účinném znění, kterými disponují členové profesního týmu. F. Subdodavatelský systém Dodavatel v nabídce uvede identifikační údaje subdodavatelů, kterým hodlá zadat část zakázky s vyjádřením podílu prací v procentech z celkové nabídkové ceny a rozsah zamýšleného plnění subdodavatelem. G. Způsob hodnocení nabídek podle hodnotících kritérií Základním kritériem pro zadání veřejné zakázky je nejnižší cena při současném splnění požadavků dle této výzvy. Nabídky bude hodnotit a dodavatele vybírat Rada obce Chlumec. H. Způsob, místo a forma podání nabídky Nabídku podá uchazeč písemně v jednom vyhotovení. Nabídku doručí uchazeč do podatelny obecního úřadu nebo poštou v zalepené obálce označené textem Studie proveditelnosti, chodník Chlumec Stradov NEOTVÍRAT na adresu: obec Chlumec, Krušnohorská 39, Chlumec. Dále bude obálka uzavřená a na těchto uzavřeních opatřená razítkem a podpisem uchazeče. Na obálce bude uvedeno jméno a adresa uchazeče, na kterou bude případně možné nabídku vrátit. V elektronické podobě lze zasílat materiály pouze prostřednictvím datové schránky v souladu se zákonem č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů. I. Lhůta pro podání nabídek: do 07. března Dne 07. března 2012 je otevírací a pracovní doba podatelny od 07:00 do 18:00 hodin. Strana 4 (celkem 5)

5 J. Ostatní podmínky Zadavatel si vyhrazuje právo před rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky ověřit informace uváděné dodavatelem v nabídce. Výběrem nejvhodnější nabídky dodavateli nevzniká právní vztah, zadavatel si vyhrazuje právo jednat o smlouvě a upřesnit její konečné znění. Zadavatel si vyhrazuje právo využít jen část předložené nabídky nebo zadávací řízení do doby uzavření smlouvy zrušit. K. Další informace V souladu s ustanovením 18 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, není tato veřejná zakázka malého rozsahu zadávána podle zákona o veřejných zakázkách. L. Kontaktní osoba paní Jitka Šimicová, referentka stavebního odboru OÚ Chlumec, telefon: , simicova@ouchlumec.cz. Tímto Vás vyzývám k podání nabídky na plnění uvedené veřejné zakázky v termínu a způsobem stanoveným v této výzvě. Očekáváme Vaši nabídku a budeme se těšit na případnou spolupráci. Ing. Petr MAXA v. r. starosta obce Vyvěšeno: Sejmuto: Strana 5 (celkem 5)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu:

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

O B E C B Ř E Z Í. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu

O B E C B Ř E Z Í. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu O B E C B Ř E Z Í Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu dle Směrnice pro zadávání veřejných zakázek obce Březí platné od 28.1.2010 pro zadávání zakázek

Více

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11 NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MIMO REŽIM ZÁKONA Č.137/2006 Název veřejné zakázky : SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt

Více

v souladu s 3 odst. 1 písm. b), 12 odst. 3 a dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás

v souladu s 3 odst. 1 písm. b), 12 odst. 3 a dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ), Vás Město Semily Husova čp. 82 513 13 Semily IČ 00276111 www.semily.cz 2011-03-21 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem "Provedení kontroly spalinových cest dle

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Slezská diakonie 73701 Český Těšín, Na Nivách 259/7 Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení pod označením TDI a Koordinátor BOZP pro projekt Diakonické a vzdělávací centrum Vážení, v souladu

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Česká republika Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, Praha 1 IČ: , DIČ: CZ Výzva

Česká republika Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, Praha 1 IČ: , DIČ: CZ Výzva Sekce informatiky Odbor vnitřních informačních systémů Česká republika Generální finanční ředitelství Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČ: 72080043, DIČ: CZ72080043 V Praze dne 15. 3. 2012 Č. j.: 8675/12-5910-13790

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

Hrací prvky, Areál zdraví, ul. Kneslova

Hrací prvky, Areál zdraví, ul. Kneslova Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku malého rozsahu (jedná se o zadávací řízení dle Pravidel RMČ Brno-Černovice č. 1/2014 pro zadávání a výběr dodavatelů veřejných zakázek financovaných MČ Brno-Černovice)

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Zadávací dokumentace Název zakázky: Nákup devítimístného vozidla ISŠ Sokolnice Zadavatel: Zadavatelem

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Michaela Čermáková Dne: 08.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2017/OŽP k předkládání nabídek v rámci zadávacího

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 277 908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info Váš dopis ze dne: Vaše značka (čj.): Naše čj.: Naše sp. zn.:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZŠ Hustopeče, Nádražní 4, okres Břeclav, příspěvková organizace, Nádražní 4, 69301 Hustopeče se sídlem Nádražní 4, 693 01 Hustopeče, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766 MATEŘSKÁ ŠKOLA KORÁLEK, Praha 9 Černý Most, Bobkova 766 Bobkova 766, Praha 9 Černý Most, 198 00, Tel.: +420 281 918 535, reditelna@mskoralekpraha.cz, http://www.mskoralekpraha.cz/ IČ: 70884501 VÝZVA PRO

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu bude zadána podle výsledků řízení o zadání veřejné zakázky ve 2. stupni (tzv. užším řízení).

Veřejná zakázka malého rozsahu bude zadána podle výsledků řízení o zadání veřejné zakázky ve 2. stupni (tzv. užším řízení). V Praze dne 23. 11. 2011 Č. j.: S-46140/STAR/11 Výzva více zájemcům o úmyslu zadat veřejnou zakázku malého rozsahu podle 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění a k podání

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Obec Ludgeřovice vyzývá tímto zájemce z řad fyzických a právnických osob oprávněných k podnikání k podání cenové nabídky a návrhu smlouvy o dílo na akci Splašková kanalizace obce

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/1638843 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz

O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz OBECNÍ ÚŘAD RATMĚŘICE ČP. 72, 257 03 JANKOV TELEFON: 317 833 321, FAX: 317 833 289, E-MAIL: starosta@ratmerice.cz V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou podlimitní

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU č.j. 222778/2013/OM2/Kl-22758 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ( P O Ž A D A V K Y A P O D M Í N K Y P R O Z P R A C O V Á N Í N A B Í D K Y ) Statutární město Hradec Králové, tímto vyzývá

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY M ě s t o Z l i v Váš dopis zn./ze dne: Číslo jednací: 1277/14 Spisová značka: Vyřizuje: Ing. Koudelka Jan Tel.: 387 001 193 E-mail: starosta@zliv.cz Datum: 28.07.2014 dle rozdělovníku VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL13255/2015/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Petr Klinecký Tel.:

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, Hlinsko MUHLX00ECW6N Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Adámkova třída 554, 539 23 Hlinsko Č.j.: Hl - 3989 /2019/ODP Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Tel.: 469

Více

Tenisový klub Prostějov, občanské sdružení, Sportovní 1, 796 01 Prostějov, IČO 00205061

Tenisový klub Prostějov, občanské sdružení, Sportovní 1, 796 01 Prostějov, IČO 00205061 Tenisový klub Prostějov, občanské sdružení, Sportovní 1, 796 01 Prostějov, IČO 00205061 Přestavba podkrovního prostoru - ubytování Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na stavební práce (Prostějov,

Více

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ A INFORMATIKY KK tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

Nabídka, která překročí výše uvedenou cenu, nebude dále posuzována ani hodnocena pro porušení podmínek zadavatele. Zakázka není rozdělena na části.

Nabídka, která překročí výše uvedenou cenu, nebude dále posuzována ani hodnocena pro porušení podmínek zadavatele. Zakázka není rozdělena na části. V Praze dne 12. srpna 2016 Vážené dámy a pánové, vyzýváme Vás tímto k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce, jejíž zadání se neřídí zákonem

Více

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268

Sportovní gymnázium, Pardubice, Dašická 268 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky, zadávanou podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) s názvem Výměna copilitů ve

Více

Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace

Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace na zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu s 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka

Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací řízení teploty, výměna otopných těles s termostatickými hlavicemi a vedení dodávka Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Výzva k podání nabídek Výměna kotlů s regulací

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název programu: Fond rozvoje investičního majetku pro rok 2014 Název zakázky: Mikroskopy pro ústavy LF UK v Plzni Předmět zakázky Dodávka (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Výroba barevného nábytku do tříd MŠ Paculova

Výroba barevného nábytku do tříd MŠ Paculova Mateřská škola Praha 9 Černý Most, Paculova 1115, příspěvková organizace ms.paculova@volny.cz, http: //www.mspaculova.cz/ VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu

Více

Rozšíření sběrného dvora v Novém Kníně - výběrového řízení na svozový vůz a kontejnery

Rozšíření sběrného dvora v Novém Kníně - výběrového řízení na svozový vůz a kontejnery VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE ve výběrovém řízení Rozšíření sběrného dvora v Novém Kníně - výběrového řízení na svozový vůz a kontejnery ZADAVATEL: RELMA s.r.o. Sídlem: Dobříš,

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Dodávka licencí Microsoft Select

Dodávka licencí Microsoft Select VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 2.6.2011, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Obec Lhotka nad Labem Lhotka n.l Lovosice

Obec Lhotka nad Labem Lhotka n.l Lovosice Lhotka n.l. 22 410 02 Lovosice Datum: 15.8.2013 Evidenční číslo: Číslo jednací: VZ- 241/2013 Vyřizuje/linka: Arnošt Řehánek E-mail: obec@lhotkanadlabem.cz Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY - 1 - Obec Staré Město Obecní úřad Staré Město 66, 793 33 Staré Město VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci akce SPORTOVNÍ A KULTURNÍ CENTRUM Obec Staré Město si Vás dovoluje vyzvat na základě níže popsaných

Více

Č.j /2011-MZE

Č.j /2011-MZE Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Ústí nad Sídlem: Masarykova 19/275 403 40 Ústí nad Zastoupený: Bc. Michalem Gebhartem ředitelem PÚ Ústí nad IČ: 00020478 Název veřejné

Více

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO 61385271 Čj: VZ-služby 2/2017 OPRAVA VÝZVY ZE DNE 16. 10. 2017 V Praze dne 23. 10. 2017 Výzva k podání nabídky k účasti na zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

Archiv UP v Olomouci - zpracování projektové dokumentace, vč. související inženýrské činnosti

Archiv UP v Olomouci - zpracování projektové dokumentace, vč. související inženýrské činnosti U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I R E K T O R Á T Oddělení veřejných zakázek Křížkovského 8 771 47 Olomouc Tel. : +420 585 631 118 FAX : +420 585 631 012 E-mail :petra.jungova@upol.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Číslo jednací zadavatele: 1/120/879241-2017 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU zadávanou podle ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., zákona o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. et Bc.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ZAKÁZKA NA SLUŽBY: Realizace vzdělávacích kurzů pro zaměstnance společnosti Abex Substráty, a.s. Zadavatel Obchodní firma: ABEX Substráty a.s. Sídlem: Žabeň 203, 739

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Město Jablunkov Dukelská 144, 739 91 Jablunkov Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení pod označením Dodávka multimediálního vybavení pro projekt Moderní škola Vážení, v souladu s Metodickým

Více

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zálohovací software NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka

Více

Obnova kanalizace Přechovice

Obnova kanalizace Přechovice V Ý Z V A K P O D Á N Í N A B Í D K Y A Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Obnova kanalizace Přechovice V Přechovicích, dne 8. ledna 2018 1 OBSAH:

Více

1. Identifikační údaje zadavatele. 2. Informace o druhu, předmětu zakázky a předpokládané hodnotě

1. Identifikační údaje zadavatele. 2. Informace o druhu, předmětu zakázky a předpokládané hodnotě Matice slezská, místní odbor v Dolní Lomné Dolní Lomná 260 739 91 Dolní Lomná Věc: Písemná výzva k podání nabídky u zadávacího řízení označeného Muzeum folklóru a řemesel v Dolní Lomné II Vážení, v souladu

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY Preambule: Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu 27, zákona 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále Zákon). Je zadávána postupem

Více

IČO : 254096 DIČ : CZ

IČO : 254096 DIČ : CZ I. Zadávací a soutěžní podmínky dle 7 odst.3) a dle 18 odst.3) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění Zadavatel : pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Obec Mnichov Mnichov u Mar.Lázní,

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 28.05.2018 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1/2018/OSČD k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Město Strakonice adresa: Velké náměstí 2, 386 21 Strakonice IĆ 00251810, DIČ CZ00251810 Tel. 383700111, fax 383700323 http://www.mu-st.cz, email : posta@mu-st.cz tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání

Více

Zpracování projektové dokumentace komunikací pro pěší - Stradov, město Chlumec

Zpracování projektové dokumentace komunikací pro pěší - Stradov, město Chlumec Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Vzhledem k potřebě zjištění ceny

Více

Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace. Zadavatel:

Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace. Zadavatel: Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby dle pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP NUTS II Severovýchod Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Ve Špindlerově Mlýně dne 15.02.2012

Více

Obec Pohoří. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce (upravená verze) Zadávací dokumentace k veřejné zakázce - 1 / 9 -

Obec Pohoří. Zadávací dokumentace k veřejné zakázce (upravená verze) Zadávací dokumentace k veřejné zakázce - 1 / 9 - Obec Pohoří Zadávací dokumentace k veřejné zakázce (upravená verze) Zadávací dokumentace k veřejné zakázce - 1 / 9 - Název veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: ÚZEMNÍ PLÁN POHOŘÍ veřejná zakázka malého

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY. pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby Název veřejné zakázky: Územní plán Velká Polom Preambule Obec Velká Polom na návrhovou část územního plánu (etapa 2)

Více

Podkušnohorské domovy sociálnjích služeb Dubí -Teplice, příspěvková organizace Na Výšině 494, 417 01 Dubí

Podkušnohorské domovy sociálnjích služeb Dubí -Teplice, příspěvková organizace Na Výšině 494, 417 01 Dubí Podkušnohorské domovy sociálnjích služeb Dubí -Teplice, příspěvková organizace Na Výšině 494, 417 01 Dubí Datum: 13.11.2013 Evidenční číslo: VZ 593/2013 Číslo jednací: Vyřizuje/linka: Ing.J.Blaschkeová

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Zadavatel: Základní škola Humpolec,, okres Pelhřimov ve smyslu 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Veřejné osvětlení Chodníky Obříství-Semilkovice Obříství Identifikační údaje zadavatele: Obec Obříství Svatopluka Čecha 40 277 42 Obříství IČ: 00237141 Osoba

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

CZ.1.07/1.1.00/56.1493

CZ.1.07/1.1.00/56.1493 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Nespeky Sídlo: Benešovská 12, 257 22 Nespeky IČ: 00232335 Akce : Zpracování územního plánu Nespeky Zadavatel oznamuje zahájení výběrového řízení na zakázku malého

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu: Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky)

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky) Datum: 07.05.2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Název veřejné zakázky: PROGRAMOVÁNÍ ON-LINE APLIKACÍ Evidenční/Identifikační číslo: VZ 062015 Úplná zadávací dokumentace obsahuje tyto

Více

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání cenových nabídek na Veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek a Směrnicí Města Brandýs n. L. - Stará Boleslav č. 1/2017 Název zakázky:

Více

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek

REVITALIZACE INTERIÉRŮ KOLEJE JAROV II - Nábytek \SE REKTORÁT Vysoká škola ekonomická v Praze nám. Winstona Churchilla 4, 130 67 Praha 3 V Praze dne 8. června 2015 Zn.: 2043-1/2015/9202 Vysoká škola ekonomická v Praze, se sídlem nám. Winstona Churchilla

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na stavební zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na stavební zakázku VYSOKÁ ŠKOLA LOGISTIKY o.p.s., IČ 258 75 167, Palackého 1381/25, 750 02 Přerov,dále jako zadavatel tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na stavební zakázku

Více

VINOHRADSKÝ HŘBITOV - INSTALACE KAMEROVÉHO SYSTÉMU

VINOHRADSKÝ HŘBITOV - INSTALACE KAMEROVÉHO SYSTÉMU V Praze dne 7. listopadu 2017 Vážené dámy a pánové, vyzýváme Vás tímto k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky, jejíž zadání se neřídí zákonem

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ). ázev zakázky: Klášter Sázava oprava

Více

ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče

ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče 1. V nabídce musí být uvedeny identifikační údaje uchazeče. 2. Nabídka bude splňovat podmínky stanovené zněním 68 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších

Více

Komplexní antivirové zabezpečení

Komplexní antivirové zabezpečení VÝZVA k podání nabídky ve výběrovém řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů I. Zadavatel výběrového řízení Zadavatel:

Více

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Adresa pracoviště: Domov seniorů Drachtinka 1631, Erbenova, 539 01 Hlinsko Č.j.: DsD/474/2016/Se Spis. znak skart. znak/lhůta: 60.1./V5 Vyřizuje:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Název zakázky: Zadavatel: Druh výběrového řízení: Oprava střechy Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Bohumil Petrášek, starosta IČ: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVANOU MIMO REŽIM ZÁKONA

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVANOU MIMO REŽIM ZÁKONA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVANOU MIMO REŽIM ZÁKONA ZADAVATEL: Obec Hlavenec Hlavenec 82 294 74 Předměřice nad Jizerou IČ:00474177 DIČ: CZ00474177 ZÁJEMCE: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Zadavatel: Základní škola Humpolec, Hálkova 591, okres Pelhřimov ve smyslu 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní

Více

Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky

Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky Zadavatel Česká republika Úřad vlády České republiky Zastoupený: Mgr. Jindřichem Vobořilem,

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více