VYSOKÝ BAREVNÝ VÝKON VE FORMÁTU A4.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VYSOKÝ BAREVNÝ VÝKON VE FORMÁTU A4."

Transkript

1 > PRINT > COPY > SCAN > FAX TASKalfa 356ci TASKalfa 406ci BAREVNÁ MULTIFUNKČNÍ ZAŘÍZENÍ FORMÁTU A4 VYSOKÝ BAREVNÝ VÝKON VE FORMÁTU A4.

2 VYSOKÁ KVALITA A MAXIMÁLNÍ FLEXIBILITA VŠESTRANNÉ MULTIFUNKCE S BEZKONKURENČNÍMI SCHOPNOSTMI Naše nové multifunkce formátu A4 jsou ideální pro pracovní skupiny a oddělení, které požadují nejvyšší úroveň funkcionalit a možnosti zpracování papíru se spolehlivostí zařízení formátu A3. Díky jejich rychlému tiskovému výstupu, špičkové rychlosti skenování a variabilitě využití finišerů se můžou pochlubit vysokou produktivitou. Všechny klíčové funkce jsou jednoduše dostupné prostřednictvím intuitivního menu na velkém dotykovém displeji. Vysokokapacitní finišery a zásobníky papíru navržené pro nepřerušovaný tisk jsou pouze některé z funkcí, které nabízí tato nová řada multifunkcí. Můžete si vybrat ze dvou typů podavačů originálů, celé řady zásobníků papíru a široké škály dokončovacích zařízení tak, abyste si multifunkci upravili dle svých individuálních požadavků. Navíc naše pokročilá technologie barev a toneru zajistí vynikající kvalitu a čistotu barev při rozlišení až dpi. Díky komponentům s dlouhou životností naše multifunkce poskytují vysoko kvalitní barevný tiskový výstup při udržení minimálních prostojů. AŽ 40 STRAN A4 ZA MINUTU ČERNOBÍLE/BAREVNĚ, JEDNOSTRANNĚ I DUPLEXNĚ (TASKALFA 406CI) RYCHLOST SKENOVÁNÍ AŽ 120 STRAN ZA MINUTU S JEDNOPRŮCHODOVÝM PODAVAČEM ORIGINÁLŮ* SHRNUTÍ DOBA DO VYTIŠTĚNÍ PRVNÍ KOPIE JE 6,9 SEKUNDY (TASKALFA 406CI) ŠIROKÁ ŠKÁLA PODPOROVANÝCH FORMÁTŮ PAPÍRU OD A6 AŽ PO BANNER O DÉLCE MM INDIVIDUÁLNÍ MOŽNOSTI ZPRACOVÁNÍ PAPÍRU VČETNĚ VÝKONNÝCH DOKONČOVACÍCH ZAŘÍZENÍ EXCELENTNÍ KVALITA TISKU AŽ DO 1200 DPI 2 GB RAM A AŽ 320 GB HDD BEZPEČNOST*: JEDNODUCHÁ AUTENTIFIKACE S PODPOROU ŠIROKÉ ŠKÁLY USB CARD TECHNOLOGIÍ, DATA SECURITY KIT* FAX*: S ROZLIŠENÍM AŽ 600 DPI, SUPER G3, DUAL FAX, SÍŤOVÝ FAX, INTERNETOVÝ FAX KOMPONENTY S DLOUHOU ŽIVOTNOSTÍ ZARUČUJÍ NEPŘEKONATELNOU ÚČINNOST A SPOLEHLIVOST PŘI UDRŽENÍ MINIMÁLNÍHO DOPADU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ * VOLITELNĚ

3 PŘEVEĎTE SVÉ PAPÍROVÉ DOKUMENTY DO DIGITÁLNÍ FORMY S novými multifunkcemi je digitalizace dokumentů neskutečně jednoduchá a rychlá. Dokážou skenovat dokumenty již od formátu A6 až po bannerový formát o délce mm. Přes ovládací panel můžete dokumenty posílat např. na server, do u, do složky nebo na USB disk, nebo do několika cílových složek najednou. Vyberte si formát souboru (PDF, kompaktní PDF, šifrované PDF, prohledávatelné PDF, JPEG, TIFF, XPS nebo otevřené XPS) a vychutnejte si prakticky bezztrátovou kompresi dat. Mezi další skvělé vylepšení patří jednoprůchodový duplexní podavač originálů, který dosahuje rychlost skenování až 120 stránek za minutu a s volitelnou OCR technologií je schopný převést skenované dokumenty na text. To vám umožní nejen prohledávat skenované dokumenty, ale umožní vám taky jejich editaci a sdílení.

4 BEZKONKURENČNÍ KVALITA BAREV Vysoce kvalitní barevný tisk může znamenat rozdíl mezi průměrnou obchodní prezentací a tou, která přinese nové klienty. Naše multifunkční zařízení vám umožní snadno tisknout dokumenty ve vysokém rozlišení až dpi s kvalitním podáním přechodů a čistotou barev, které prezentují skutečný a profesionální obrázek vaší firmy.

5 EKONOMIKA EKOLOGIE POUŽITELNOST Životnost tiskového válce s povrchem z amorfního křemíku je až stran* Vysoká spolehlivost = menší prostoje = víc úspor * Pouze TASKalfa 406ci Mají minimální energetické nároky Tichý mód redukuje hlukové emise Komponenty s dlouhou životností šetří zdroje a snižují odpad Velký 7 (17,8 cm) barevný dotykový displej s možností nastavení úhlu natočení od 0-90 Domovská obrazovka s možností vlastních úprav s jednoduchým a intuitivním menu IC čtečky karet kombinují jednoduchost použití s vysokou bezpečností Vylepšený ovladač tiskárny s vysokou funkcionalitou a použitelností BEZPEČNOST, FLEXIBILITA A KLID NA DUŠI BEZPEČNÝ MANAGEMENT DOKUMETŮ Pro ochranu před možnými bezpečnostními riziky využívají zařízení TASKalfa SSL šifrování dat a jsou standardně vybaveny IPsec, IPv6 a šifrováním PDF. Pro ještě vyšší ochranu Vašich nejcitlivějších dat je možné využít volitelnou autentifikaci pomocí bezpečnostních karet, které zabezpečí zařízení před možným neautorizovaným přístupem. Další možností je využití volitelného KYOCERA Data Security Kitu s 256 bitovým šifrováním uložených souborů a bezpečným odstraněním zastaralých dat uložených na hard disku v průběhu tisku, kopírování nebo skenování. ŠITÉ NA MÍRU VAŠICH INDIVIDUÁLNÍCH POŽADAVKŮ HyPAS, otevřená vývojová platforma značky KYOCERA, Vám umožní integrovat zařízení do vašeho existujícího workflow. Vše můžete jednoduše a rychle nastavit pomocí ovládacího panelu a ujistit se, že se perfektně hodí do Vašeho kancelářského prostředí při používání běžných obchodních aplikací, jako jsou ERP systémy, nebo systémy pro správu dokumentů. Po jejím nastavení se již můžete zaměřit pouze na to důležité, a to na Vaše obchodní aktivity.

6 VYLEPŠETE SI VAŠI MULTIFUNKCI JEŠTĚ VÍCE ZPRACOVÁNÍ PAPÍRU PŘESNĚ DLE VAŠICH POŽADAVKŮ Vyberte si ze široké škály možností zpracování papíru. Můžete si vybrat ze dvou typů podavačů originálů a tří finišerů, které můžou být přidány k základnímu provedení vaší multifunkce pro zajištění výstupní kapacity až listů. Pro zvýšení vstupní kapacity papíru až na listů můžete použít přídavné zásobníky papíru. Zabezpečíte tak kontinuální tisk na různé formáty papíru. ODDĚLOVAČ ÚLOH JS-5100 Oddělovač úloh s kapacitou 100 listů je ideální pro výstup z kopírky nebo faxu. SEŠÍVACÍ FINIŠER DF-5100 Výstupní kapacita až 300 listů s možností sešívání až 50 listů A4 ve třech pozicích PODAVAČ ORIGINÁLŮ DP-5100 Reverzní podavač originálů s duplexním skenováním a rychlostí až 75 listů za minutu SEŠÍVACÍ FINIŠER DF-5120 NA LISTŮ listů pro vysoko kapacitní výstup. Doplňková odkládací přihrádka na 200 listů pro oddělení úloh. Sešívání až 50 listů A4 ve třech pozicích plus děrování. SEŠÍVACÍ FINIŠER DF-5110 NA LISTŮ Finišer s kapacitou až listů. Sešívání až 50 listů A4 ve třech pozicích plus volitelné děrování.

7 1 ODDĚLOVAČ ÚLOH MT-5100 S PĚTI PŘIHRÁDKAMI Ideální pro velké pracovní skupiny: odděluje tiskové úlohy jednotlivých uživatelů do pěti přihrádek, každá má kapacitu až 100 listů. Hlavní přihrádka pro objemné tisky má kapacitu až 500 listů DUPLEXNÍ PODAVAČ ORIGINÁLŮ DP-5110 Kapacita až 75 listů ve formátech A6-A4/Legal nebo banner až do délky mm. Jednoprůchodové oboustranné skenování dokumentů. ZÁSOBNÍK PAPÍRU NA 500 LISTŮ PF-5120 Zvýší vstupní kapacitu papíru na listů. Podporuje formáty A6-A4/Legal až do gramáže 220 g/m². ZÁSOBNÍK PAPÍRU NA 2 X 500 LISTŮ PF-5130 Ke kompletaci všech 5 zásobníků papíru pro různé formáty a typy médií. Podporuje formáty A6-A4/ Legal až do gramáže 220 g/m². Vyžaduje PF SPOJOVACÍ JEDNOTKA AK-5100 (100 LISTŮ) Spojovací jednotka AK-5100 je vyžadována pro použití MT-5100, DF-5110, DF Má výstupní kapacitu 100 listů. OVĚŘOVÁNÍ POMOCÍ KARET Funkce ověřování pomocí karet ochrání citlivá data a podporuje individuální nastavení zařízení ZÁSOBNÍK PAPÍRU NA LISTŮ PF-5140 Ideální pro velkoobjemové tisky ve formátu A4. Rozšiřuje vstupní kapacitu papíru na listů. Podporuje gramáž papíru až do 220 g/m². Vyžaduje PF

8 Model TASKalfa 356ci / 406ci je vybaven komponenty s dlouhou životností, které zaručují jejich účinný a spolehlivý provoz a umožňují dostát náročným požadavkům rušného kancelářského prostředí. Toto zařízení zajistí vysokou produktivitu a maximální flexibilitu při minimálním dopadu na životní prostředí. TASKalfa 356ci / TASKalfa 406ci OBECNÉ VLASTNOSTI Technologie: barevná laserová technologie KYOCERA, HyPAS TM platforma Displej: 17,8 cm (7 ) barevný dotykový displej s možností nastavení úhlu natočení od 0-90 Rychlost tisku: (čb. i barevně, jednostranně i duplexně) TASKalfa 356ci: až 35 stran A4/min., TASKalfa 406ci: až 40 stran A4/min. Rozlišení: 1200 x 1200 dpi tisk se sníženou rychlostí, s multibitovou technologií zvýšené kvality tisku až 9600 dpi x 600 dpi (tisk), 600 x 600 dpi, 256 odstínů pro každou barvu (kopírování/skenování) Doba zahřívání: přibližně 24 sekund od zapnutí nebo méně Doba do vytištění první strany: (přibližně v sekundách, černobíle / barevně) TASKalfa 356ci: 5,5/6,5 sekundy, TASKalfa 406ci: 5,4/6,4 sekundy Doba do vytištění první kopie: (přibližně v sekundách, černobíle / barevně) TASKalfa 356ci: 5,9/7,3 sekundy, TASKalfa 406ci: 5,8/6,9 sekundy Procesor: Freescale QorlQ P1022 (Dual Core) 800 MHz Paměť: standardně 2 GB RAM TASKalfa 356ci: 8 GB SSD, TASKalfa 406ci: 320 GB HDD Standardní rozhraní: 3x USB Host Interface, Gigabit Ethernet 10BaseT/100BaseTX/1000BaseT, 2x slot pro volitelný tiskový server nebo fax, slot pro volitelnou tiskovou SD/SDHC-kartu Integrované účtování: uživatelů / účtů Rozměry (Š x H x V): Hlavní jednotka: 550 x 507 x 612,8 mm (bez podavače originálů) Hmotnost: Hlavní jednotka cca 48 kg (bez podavače originálů) Napájecí soustava: AC 220 V 240 V, 50/60 Hz Spotřeba energie: Tisk / Kopírování: 752 W Úsporný režim: 64 W Klidový režim: 1,6 W Pohotovostní režim: 110 W Režim automatického vypnutí: 0,3 W Hlučnost (dle ISO 7779/ ISO 9296): TASKalfa 356ci / TASKalfa 406ci Tisk/Kopírování barevně: Tichý mód barevně: 49,6 db(a) LpA / 50,8 db(a) LpA 46,4dB(A) LpA / 47,2 db(a) LpA Pohotovostní režim: Klidový režim: 25,4 db(a) LpA / 25,5 db(a) LpA neměřitelně nízký Bezpečnostní certifikáty: GS, TÜV, CE Zařízení bylo vyrobeno v souladu s normou ISO 9001 a směrnicemi o ochraně životního prostředí ISO ZPRACOVÁNÍ PAPÍRU U všech uvedených hodnot kapacity na papír se vychází z maximální tloušťky papíru 0,11mm. Používejte prosím papír doporučený společností KYOCERA za standardních podmínek okolního prostředí. Vstupní kapacita: Víceúčelová přihrádka na 100 listů, g/m 2 ; A4, A5, A6, B5, B6, Letter, Legal, Uživatelský formát (70 x 148 mm 216 x 356 mm), banner až do 216 x 1220 mm, g/m 2 ; Univerzální zásobník na 500 listů, g/m 2 ; A4, A5, A6, B5, B6, Letter, Legal, Uživatelský formát (105 x 148 mm 216 x 356 mm). Maximální vstupní kapacita včetně volitelných doplňků: listů formátu A4 Duplexní jednotka: Standardní duplexní jednotka, g/m 2, A4, A5, B5, Letter, Legal Výstupní kapacita: Standardně 500 listů potiskem dolů, senzor plného odkladače TISKOVÉ FUNKCE Řídící jazyk: PRESCRIBE llc Emulace: PCL6 (PCL5c/PCL-XL), PostScript 3 (KPDL 3), PDF přímý tisk 1.7, XPS / Open XPS přímý tisk Operační systémy: Všechny stávající operační systémy Windows, Mac OS X verze 10.5 nebo vyšší, Unix, Linux a také další operační systémy dle požadavků Fonty / Čárové kódy: 93 obrysových PCL fontů, 136 obrysových PostScript fontů, 8 Fontů (Windows Vista), 1 bitmapový font, 45 typů jednorozměrných čárových kódů (např. EAN8, EAN13, EAN128) s automatickým generováním kontrolních součtů a podpora dvojdimenzionálních čárových kódů PDF-417 pod řídícím jazykem PRESCRIBE (PCL a jiné čárové kódy jsou k dispozici volitelně) Bezpečnostní funkce: IPSec, HTTPS, SNMPv3, IPPS, šifrovaný PDF přímý tisk, soukromý tisk, zabezpečený tisk přes SSL, POP přes SSL, SMTP přes SSL, kontrola přístupu přes integrované účtování, Data Security Kit (E) chrání data na volitelném SSD disku. Podpora mobilního tisku: aplikace KYOCERA Mobile Print pro ios a Android, Airprint, Mopria, podpora Google Cloud Print KOPÍROVACÍ FUNKCE Maximální velikost originálu: A4 / Legal Souvislé kopírování: Zoom: % v 1% krocích Přednastavené poměry zvětšení/zmenšení: 7 hodnot zmenšení, 5 hodnot zvětšení Expoziční módy: automatický, ruční: po 9 krocích Kvalita obrazu: Text + foto, foto, text, mapa, vytištěný dokument Digitální funkce: automatický barevný mód, vícenásobné kopírování, elektronické třídění, 2 a 4 originály na jednu kopii, kopírování ID karet, rezervování úlohy, prioritní tisk, program, automatické duplexní kopírování, rozdělená kopie, průběžné skenování, náhled kopie, opakované kopírování, číslování stránek, přidání razítka, funkce přetisku a přeskočení prázdných stránek SKENOVACÍ FUNKCE Funkce: skenování do u (SMTP přes SSL), skenování do FTP (FTP přes SSL), skenování do SMB, skenování do USB Host, Skenování do dokumentové složky (HDD), TWAIN sken (USB, síť), WSD (WIA) sken (USB, síť) Rychlost skenování s DP-5100: až 60 originálů (300 dpi, A4, černobíle), až 40 originálů (600 dpi, A4, černobíle, 300 dpi, A4, barevně) Rychlost skenování s DP-5110: až 120 originálů (300 dpi, A4, černobíle), až 80 originálů (300 dpi, A4, barevně) Rozlišení skenování: 600, 400, 300, 200 dpi (256 odstínů na každou barvu) Max. velikost originálu: A4, Legal, Banner 216 x mm Typy originálu: text + foto, foto, text, jemný text / jemná linka, optimalizované pro OCR Typy souborů: TIFF, PDF, PDF/A, vysoce komprimované PDF, šifrované PDF, prohledávatelné PDF (volitelně), JPEG, XPS, Open XPS Formát komprese: MMR / JPEG Funkce: integrovaný adresář, podpora Active Directory, šifrovaný přenos dat, vícenásobné odesílání ( , fax, složka SMB/FTP, tisk) najednou, sken na HDD, náhled skenu FAXOVÉ FUNKCE (VOLITELNĚ) Kompatibilita: ITU-T Super G3 Rychlost modemu: max. 33,6 kbps Přenosová rychlost: méně než 3 sekundy Rychlost skenování: 2 sekundy Rychlé vytáčení: 1000 čísel Adresář: 2000 kontaktů Rozlišení faxu: Normální: 200 x 100 dpi Kvalitní: 200 x 200 dpi Superkvalitní: 200 x 400 dpi Ultrakvalitní: 400 x 400 dpi Půltóny: 256 odstínů Maximální velikost originálu: A4, Legal, Banner do max. délky mm Metoda komprese: JBIG, MMR, MR, MH Kapacita paměti: 700 stránek a více Funkce: síťový fax, duplexní vysílání a příjem faxu, šifrované vysílání a příjem faxu, vysílání a příjem faxu na dotaz, vysílání VOLITELNÉ DOPLŇKY Faxový systém 10 (max. 2): Super G3 fax, síťový fax Internet fax kit (A): volitelně pro Faxový systém 10, T.37 přes SMTP/ POP3 server Rozšiřující skenovací kit (A): Skenování do prohledávatelného PDF (embedded OCR) Podavač originálů DP-5100 reverzní podavač originálů; Podavač originálů DP-5110 jednoprůchodové duplexní skenování: 75 listů, g/m2, A4, A5, A6, B5, Letter, Legal, Uživatelský formát (105 x 148 mm 216 x 356 mm), banner do délky mm Zásobník papíru PF-5120: max. 500 listů, g/m2, A6, B6, A5, B5, A4, Letter, Legal, Uživatelský formát (105 x 148 mm 216 x 356 mm) Zásobník papíru PF-5130**: max. 2 x 500 listů, g/m 2, A6, B6, A5, B5, A4, Letter, Legal, Uživatelský formát (105 x 148 mm 216 x 356 mm) Zásobník papíru PF-5140**: max listů, g/m 2, A4 Stolek CB-5110L: dřevěný stolek s úložnou kapacitou, rozměry přibližně 55 x 51 x 34 cm (š x h x v) Stolek CB-5110H: dřevěný stolek s úložnou kapacitou, rozměry přibližně 55 x 51 x 50 cm (š x h x v) Stolek CB-5120L: kovový stolek s úložnou kapacitou, rozměry přibližně 55 x 51 x 34 cm (š x h x v) Stolek CB-5120H: kovový stolek s úložnou kapacitou, rozměry přibližně 55 x 51 x 50 cm (š x h x v) Odkládací přihrádka DT-5100: pro USB klávesnici nebo odložení originálů Oddělovač úloh JS-5100: Interní oddělovač úloh s kapacitou 100 listů, g/m 2, A6 - A4/Legal Multifunkční třídič MT-5100* + AK-5100 (100 listů): 5 přihrádek x 100 listů A4, g/m 2 hlavní přihrádka na 500 listů A4, g/m 2 Interní sešívací finišer DF-5100: max. 300 listů A4; g/m2, sešívání až 50 listů A4 ve třech pozicích Sešívací finišer DF-5110* + AK-5100 (100 listů): max listů A4; g/m 2, sešívání až 50 listů A4 ve třech pozicích Děrovací jednotka PH-5110 pro DF-5110: 2 otvory / 4 otvory, g/ m 2, A4 Sešívací finišer DF-5120* + AK-5100 (100 listů) Hlavní přihrádka: max listů A4; max g/m 2, sešívání až 50 listů A4 ve třech pozicích Integrovaná děrovací jednotka: 2 otvory / 4 otvory, g/m 2, A4 Doplňková odkládací přihrádka: max. 200 listů A4, g/m 2 * Spojovací jednotka AK-5100 je vyžadována pro použití MT-5100, DF-5110, DF-5120 ** Vyžadováno pro PF-5120 Rozšíření paměti: HD-11 Hard disk: 320 GB hard disk, pouze pro TASKalfa 356ci Faxová paměť MM : volitelná faxová paměť (128 MB) pro fax systém 10 Zabezpečení: Data Security Kit (E): Souprava zabezpečení dat (E), v souladu se stupněm zabezpečení EAL3 USB IC čtečka karet + Card Authentication Kit (B): podpora pro širokou škálu autentifikačních klíčů Držák IC čtečky karet 11: pro integraci s USB IC Čtečkou karet UG-33: podpora ThinPrintu UG-34: emulace (IBM ProPrinter/EPSON LQ-850/LinePrinter) Volitelná rozhraní IB-50: Gigabitový Ethernetový tiskový server 10BaseT/100BaseTX/1000BaseT (RJ-45) IB-51: Bezdrátové rozhraní LAN b/g/n UG-UxB: USB 2.0 (vysokorychlostní) rozšiřitelné rozhraní SPOTŘEBNÍ MATERIÁL TASKalfa 356ci: Zásobník toneru TK-5205C/M/Y: Toner azurový, purpurový a žlutý, každý na stran A4 při 5% pokrytí, Zásobník toneru TK-5215K: Černý toner na stran při 5% pokrytí na A4 TASKalfa 406ci: Zásobník toneru TK-5215C/M/Y: Toner azurový, purpurový a žlutý, každý na stran A4 při 5% pokrytí, Zásobník toneru TK-5215K: Černý toner na stran při 5% pokrytí na A4 Odpadní nádobka na toner WT-5191: stran (při 5% pokrytí čb:barva = 7:3) Sponkový zásobník SH-10: 3x sponek pro DF-5100, DF-5110, DF-5120 TECHNICKÉ PARAMETRY * TASKalfa 356ci / TASKalfa 406ci Celková životnost stroje: Životnost válce: stran / stran stran / stran Max. měsíční zatížení: Doporučené měsíční zatížení: stran / stran stran / stran Max. denní zatížení: stran / stran * Tento údaj platí za předpokladu správného používání stroje dle podmínek výrobce, včetně používání originálního spotřebního materiálu, pravidelných servisních prohlídek atd. ZÁRUKA Standardní záruka je 2 roky. Kyocera zaručuje životnost válců a vývojnic po dobu 2 let, nebo do vytištění stran (TASKalfa 356ci), stran (TASKalfa 406ci), (která okolnost nastane dříve) za předpokladu, že je tiskárna používána a čištěna v souladu se servisními pokyny. JANUS spol. s r.o. Harfa Office Park Českomoravská 2420/15 Praha tel.: info@janus.cz JANUS SK, spol. s r.o. Rybničná 40, Bratislava tel.: obchod@janussk.sk KYOCERA Document Solutions Europe B.V. * TASKalfa 356ci, TASKalfa 406ci Česky Společnost JANUS spol. s r.o. nezaručuje, že uvedené informace jsou zcela přesné. Specifikace produktu mohou být postupem času měněny. Uvedené informace jsou aktuální k datu tisku tohoto datasheetu. Všechny názvy uvedených výrobců a jejich produktů mají registrované obchodní známky nebo registrované obchodní značky svých společností. VÁŠ OBCHODNÍ PARTNER KYOCERA

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Záměr na nákup Multifunkčního barevného tiskového stroje A3/A4 Požadovaná specifikace Tisk Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Doba tisku 1. stránky

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA BIZHUB 20 PROČ VÁM NABÍZÍME ZAŘÍZENÍ BIZHUB 20 VÝHODY PRODUKTU Chceme ušetřit Vaše peníze: Oboustranný tisk šetří až 50 % nákladů na papír a poštovné. CO ZAUJME FINANČNÍHO ŘEDITELE Kontrola

Více

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ TECHNOLOGIE, UŠITÉ NA MÍRU VAŠIM POTŘEBÁM NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ 2 Multifunkční zařízení a kancelářská

Více

ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min

ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min Navrženo pro jednoduchý mobilní tisk Budoucnost spočívá v mobilitě. Všudepřítomné smartphony a tablety určují nový pracovní směr. Firmy stále častěji využívají

Více

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C250 bizhub C250 Na vaší práci záleží

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C250 bizhub C250 Na vaší práci záleží www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C250 bizhub C250 Na vaší práci záleží bizhub C 250, Kancelářský systém Více pro váš úspěch Pro úspěch v podnikání potřebujete být lepší než konkurence. Musíte

Více

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2015 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2015 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG duben 205 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG - KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH 2 Multifunkční zařízení 3 Barevná A4 bizhub C30 3 A4 bizhub C3350 4 A4 bizhub C3850 5 A4 bizhub

Více

Prostřednictvím platformy Samsung XOA je k dispozici řada certifikovaných partnerských řešení,která lze dále přizpůsobovat.

Prostřednictvím platformy Samsung XOA je k dispozici řada certifikovaných partnerských řešení,která lze dále přizpůsobovat. Samsung ProXpress M4583FX (SL-M4583FX/SEE) Samsung ProXpress M4583FX - Multifunkční tiskárna - Č/B - laser - Legal (216 x 356 mm) (originální) - A4/Legal (média) - až 35 stran/min. (kopírování) - až 45

Více

DPH a SNC 5 200 12 AKCE FS-1120D 7 100 12 AKCE FS-1320D 9 400 12 AKCE FS-1370DN. Náklady

DPH a SNC 5 200 12 AKCE FS-1120D 7 100 12 AKCE FS-1320D 9 400 12 AKCE FS-1370DN. Náklady FS-1120D 30 A4/min. čb. duplexní tiskárna, PCL6, PostScript 3, 1x zásobník na 250 listů, boční podavač na 50 listů, 32 MB RAM, vč. start. toneru na 1000 A4 5 200 12 AKCE FS-1120D FS-1120DN FS-1120D + síťové

Více

JEDINEČNÉ NÁSTROJE PRO

JEDINEČNÉ NÁSTROJE PRO KM-C2520/KM-C3225/KM-C3232 A3 BAREVNÁ MULTIFUNKČNÍ ZAŘÍZENÍ print copy scan fax JEDINEČNÉ NÁSTROJE PRO KAŽDODENNÍ SPOLEHLIVOST. SRDCE PRODUKTIVNÍ KANCELÁŘE. MŮŽETE SE SPOLEHNOUT NA TO, ŽE TYTO STROJE ODVEDOU

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA BIZHUB 364e PROČ VÁM NABÍZÍME ZAŘÍZENÍ BIZHUB 364e VÝHODY PRODUKTU Chceme ušetřit Vaše peníze: Sledování účtů uživatelů zaručuje jejich odpovědný přístup k tisku. Oboustranný tisk šetří

Více

bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do u sken do SMB sken do FTP

bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do  u sken do SMB sken do FTP bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce barevné černobílé barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB barevné černobílé sken do emailu sken do SMB sken do FTP sken na HDD sken

Více

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s Kopírování Zobrazovací proces Elektrostatický laserový tandemový Tonerový systém Simitri HD polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4: Barevně až 45 str/min, černobíle až 45 str/min A3: Barevně až

Více

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu Vysoký výkon pro vysoký objem Efektivní produkce černobílých dokumentů závisí na hladkém a spolehlivém chodu všech výrobních zařízení. Pracoviště s vysokým objemem

Více

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG - KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH 2 Multifunkční zařízení 3 Barevná A4 bizhub C25 3 A4 bizhub C3350 4 A4 bizhub C3850 5 A3 bizhub

Více

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna RICOH MP CW2200SP Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP A1 ČB 3,2 str./min. Barevně 1,1 str./min. Velmi rychlý plnobarevný a černobílý výstup.

Více

Tiskárny. OKI B432dn. Černobílý tisk běžný - 35 kusů

Tiskárny. OKI B432dn. Černobílý tisk běžný - 35 kusů Příloha smlouvy č.1 Tiskárny Černobílý tisk běžný - 35 kusů OKI B432dn Černobílá LED tiskárna A4, 1-10 uživatelů Rychlost tisku až 40 stran za minutu, první strana za 4,5 sekundy Kapacita papírů 350 listů

Více

1x Notebook; orientační cena 25 000,- Kč bez DPH. Parametry:

1x Notebook; orientační cena 25 000,- Kč bez DPH. Parametry: 1x Notebook; orientační cena 25 000, Kč bez DPH Klasifikace (provedení) Ultrabook Procesor min. 2 jádrový Frekvence CPU: min. 1,6/2,3GHz Operační paměť min 4 GB DDR3 Úhlopříčka obrazovky 13,3 Displej s

Více

Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou.

Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou. MX-M354N / MX-M314N / MX-M264N Digitální multifunkční systém ČERNOBÍLÝ A3 MULTIFUNKČNÍ SYSTÉM S BAREVNÝM SKENOVÁNÍM Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou.

Více

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG říjen 2016

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG říjen 2016 KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG říjen 206 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG - KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH 2 Multifunkční zařízení 3 Barevná A4 bizhub C30 3 A4 bizhub C3350 4 A4 bizhub C3850 5 A4 bizhub

Více

Řada barevných. Barevné multifunkční zařízení HP LaserJet Pro M476nw. Datový list

Řada barevných. Barevné multifunkční zařízení HP LaserJet Pro M476nw. Datový list Datový list Řada barevných multifunkčních zařízení HP LaserJet Pro M476 Zapnutí všech možností připojení Toto multifunkční zařízení HP Color LaserJet Pro připojí celou kancelář k tisku v zářivých barvách,

Více

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění 1. Dodávka tiskáren Je požadována dodávka 65 ks multifunkčních barevných tiskáren formátu A3 a 196 ks multifunkčních černobílých tiskáren formátu A4 dle následující

Více

Brother Multifunkční mono laserový model

Brother Multifunkční mono laserový model MFC-L5700DN Brother Multifunkční mono laserový model Přichází nový profesionální multifunkční model Tisk Kopírování Skenování Fax 40 250 listů zásobník USB 2 000 str. toner v dodávce 9,3 cm dotykový displej

Více

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP. Černobílé velkoformátové multifunkce Ricoh MP W7100SP MP W8140SP Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 str./min. čb 14 str./min. čb Vysoká rychlost i produktivita pro náročné uživatele.

Více

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ Černobílé tiskárny pro středně velké pracovní skupiny Řada ir1018/1022 ir1018j, ir1018, ir1022a ir1022f, ir1022i, ir1022if Řada ir2018/2030 ir2018/i, ir2022/i ir2025/i, ir2030/i SKENOVÁNÍ ODESÍLÁNÍ Kancelářský

Více

bizhub C3850 Barevná multifunkce A4 Až 38 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do u sken do SMB sken do FTP

bizhub C3850 Barevná multifunkce A4 Až 38 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do  u sken do SMB sken do FTP bizhub C3850 Barevná multifunkce A4 Až 38 stran za minutu Funkce barevné černobílé barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB barevné černobílé sken do emailu sken do SMB sken do FTP sken na HDD sken

Více

25-400% s krokem 0.1%, automatické měřítko

25-400% s krokem 0.1%, automatické měřítko Copier Specifications Zobrazovací proces Elektrostatický laserový, nepřímý tandemový Tonerový systém Simitri HD - polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4 (stran/min.) Až 22 kopií/min Rychlost kopírování/tisku

Více

Elektrostatický laserový; Tandemový; nepřímý

Elektrostatický laserový; Tandemový; nepřímý Copier Specifications Zobrazovací proces Elektrostatický laserový; Tandemový; nepřímý Tonerový systém Simitri HD - polymerový toner Rychlost kopírování/tisku A4 (stran/min.) 55 Rychlost kopírování/tisku

Více

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Barevná multifunkční tiskárna Kopírka Tiskárna Skener Fax 65 / 80 str./min. 220 sken./min. SRA3+ formát 1200x4800 dpi Fiery kontroler Revoluce v kancelářské barvě Využijte inovativní

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 250/350 přívětivý přesný všestranný černobílý Zprávy, obchodní dopisy, finanční tabulky, korespondence se zákazníky - jak zhotovujete tyto obchodní dokumenty? Pokud

Více

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři ir5055/n ir5065/n ir5075/n Multifunkční tiskárna Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři Multifunkční. ir5055/n / ir5065/n / ir5075/n Výkonný tisk. Skutečně efektivní sdílení dokumentů Zařízení

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TECHNICKÁ DOKUMENTACE Dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení Obchodní společnost nebo

Více

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Černobílé multifunkce A3 MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Tiskárna Kopírka Skener Fax Vysoce spolehlivá A3 černobílá multifunkční zařízení Spravujte dokumenty

Více

OLIVETTI d-copia 18MF MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ KOPÍRKA. Výběrem toho správného nástroje zlepšíte celkovou melodii.

OLIVETTI d-copia 18MF MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ KOPÍRKA. Výběrem toho správného nástroje zlepšíte celkovou melodii. OLIVETTI d-copia 18MF MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ KOPÍRKA Výběrem toho správného nástroje zlepšíte celkovou melodii. VE SVĚTĚ HUDBY JE PŘI VÝBĚRU NÁSTROJE NEJLEPŠÍ ZVOLIT TEN, KTERÝ OBOHATÍ ZVUK CELKU A ZAJISTÍ

Více

Nižší provozní náklady Vyšší produktivita

Nižší provozní náklady Vyšší produktivita Inkoustová tiskárna řady WorkForce Pro WF-C5000 Nižší provozní náklady Vyšší produktivita Výkon v harmonii s ekologií Vytvořte produktivnější pracoviště Můžete tisknout a pracovat celý den Díky inovativnímu

Více

DCP-L8400CDN Vysokorychlostní barevný multifunkční model

DCP-L8400CDN Vysokorychlostní barevný multifunkční model DCP-L8400CDN Vysokorychlostní barevný multifunkční model Rychlost tisku až 28 str./min 9,3cm barevný dotykový displej Tisk z chytrých telefonů a tabletů Automatickýcký oboustranný tisk Specifikace: Rychlý

Více

Technická specifikace parametrů

Technická specifikace parametrů Technická specifikace parametrů Prezenční technika Projektor Typ LCD Jas [AL] 5300 Kontrast 20000: Rozlišení 920 x 200 Zdroj světla Lampy Životnost lampy [hod] 8000 Hmotnost [kg] 4,8 Stropní držák projektoru

Více

Elektrostatický laserový, nepřímý tandemový. Simitri HD - polymerovaný toner

Elektrostatický laserový, nepřímý tandemový. Simitri HD - polymerovaný toner Copier Specifications Zobrazovací proces Elektrostatický laserový, nepřímý tandemový Tonerový systém Simitri HD - polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4 (stran/min.) Až 36 str/min Rychlost kopírování/tisku

Více

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém DOCUMENT CONSULTING XC 9124 9148 Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém XC 9124 9148 XC 9124 9148 Velký profesionál v oblasti velkoformátových strojů Potřebujete tisknout technické výkresy, zemní

Více

Pronájem kopírovacích multifunkčních zařízení pro Město Blansko

Pronájem kopírovacích multifunkčních zařízení pro Město Blansko Odbor hospodářské správy Vaše čj.: Naše čj.: Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Datum: Bc. David Souš 516 775 313 516 775 186 sous@blansko.cz 24.7.2008 Výběrové řízení zadávací podmínky (zjednodušené podlimitní

Více

WorkCentre 3550 Černobílá multifunkční tiskárna

WorkCentre 3550 Černobílá multifunkční tiskárna Černobílá multifunkční tiskárna Rychlost výstupu WorkCentre 3550 Výkonné hodnotné zařízení, které nabízí tisk, kopírování, faxování a skenování. WorkCentre 3550 Jednostranný Automatický oboustranný Až

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ Konfigurace a možnosti 1 Sada pro bezdrátové připojení a NFC (volitelná, SL-NWE001X) Ovládací panel 4,3palcový dotykový displej LCD

Více

Obratná pří zpracování dokumentů Jedno skenování, mnoho kopií Všestrannost Rychlejší oboustranné kopírování Vysoká spolehlivost

Obratná pří zpracování dokumentů Jedno skenování, mnoho kopií Všestrannost Rychlejší oboustranné kopírování Vysoká spolehlivost Čas jsou peníze Digitální model Di 250 Vám ušetří peníze, protože Vám běžné práce zhotoví rychleji a efektivněji. Tato černobílá digitální kopírka/tiskárna s rychlostí 25 výtisků za minutu má širokou řadu

Více

Evropa, Střední východ a Afrika (s výjimkou Izraele, Saúdské Arábie, Jižní Afriky)

Evropa, Střední východ a Afrika (s výjimkou Izraele, Saúdské Arábie, Jižní Afriky) HP Officejet Pro 8730 All-in-One(D9L20A#A80) HP Officejet Pro 8730 All-in-One - Multifunkční tiskárna - barva - tryskový - Legal (216 x 356 mm) (originální) - A4/Legal (média) - až 37 stran/min. (kopírování)

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Nákup výpočetní techniky 2016 výzva k podání nabídek byla zveřejněna na profilu zadavatele dne: 07.09.2016 spisová značka zadavatele:

Více

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model až 26 str./min. Rozlišení tisku ve třídě HQ1200 Volitelná vysokokapacitní tonerová kazeta Specifikace: Rychlý tisk Dokáže zvýšit produktivitu kanceláře

Více

Blue Grass,s.r.o. Technická specifikace multifunkčních tiskových zařízení

Blue Grass,s.r.o. Technická specifikace multifunkčních tiskových zařízení CB15-A4 X363dn+drawer 250 rychlost tisku 15 33 nastavení počtu kopií 1-99 1-999 čas první kopie 10 8,5 paměť 64 MB 128 kapacita papíru 500 550 počet zásobníků 1 2 výstupní kapacita 100 150 rozměry papíru

Více

OLIVETTI d-copia 16MF, d-copia 200MF MULTIFUNKČNÍ KOPÍROVACÍ STROJE. Dokonalá souhra.

OLIVETTI d-copia 16MF, d-copia 200MF MULTIFUNKČNÍ KOPÍROVACÍ STROJE. Dokonalá souhra. OLIVETTI d-copia 16MF, d-copia 200MF MULTIFUNKČNÍ KOPÍROVACÍ STROJE Dokonalá souhra. DNES PŘICHÁZÍ NOVÁ GENERACE DIGITÁLNÍCH KOPÍREK, KTERÉ JSOU STANDARDNĚ TAKÉ SÍŤOVÝMI TISKÁRNAMI. OLIVETTI d-copia 16MF

Více

i-sensys platný člen týmu

i-sensys platný člen týmu i-sensys platný člen týmu laserová ZaříZení Čím menší firma, tím více se musí každý snažit. A proto je multifunkční tiskárna Canon i-sensys výkonným členem vašeho týmu. Její pokročilé technologie barevného

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Váš společník na každý den Fujitsu LIFEBOOK A512 je solidní notebook pro každodenní použití s antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením HD a širokoúhlým

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace rsr WOL, Město Břeclav, jako veřejný zadavatel, ve smyslu ust. 38 odst. 1 zákona č, 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 3,3 stránky A0 za minutu výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 černobílý velkoformátový tiskový systém Multifunkční,

Více

BAREVNÉ TISKÁRNY, KTERÉ SI

BAREVNÉ TISKÁRNY, KTERÉ SI FS-C5015N/FS-C5025N/FS-C5030N BAREVNÉ TISKÁRNY A4 print copy scan fax BAREVNÉ TISKÁRNY, KTERÉ SI NA SEBE VYDĚLAJÍ. VÝHODY BAREVNÉHO TISKU SPOJENÉ S EFEKTIVITOU NÁKLADŮ. VYLEPŠETE SI IMAGE A HOSPODÁŘSKÉ

Více

Katalog produktů Lexmark

Katalog produktů Lexmark Katalog produktů Lexmark Léto 2016 O společnosti Lexmark International nabízí podnikům všech velikostí široké spektrum tiskových a zobrazovacích produktů, softwaru, řešení a služeb, které pomáhají zákazníkům

Více

Oznámení o zrušení výběrového řízení

Oznámení o zrušení výběrového řízení Oznámení o zrušení výběrového řízení Název veřejné zakázky Provozování multifunkčních tiskáren Zadavatel Název: Sídlo: Dopravní podnik města Pardubic a.s. Zelené předměstí, Teplého 2141, 532 20 Pardubice

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Město Rosice, jako veřejný zadavatel, ve smyslu ust. 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním

Více

Pohodlný multifunkční stolní partner!

Pohodlný multifunkční stolní partner! TISK AŽ 23 STR./MIN. KOPÍROVÁNÍ SÍŤ Řada Lexmark X200 Lexmark X203n Lexmark X204n SKENOVÁNÍ FAX Pohodlný multifunkční stolní partner! Tiskněte méně. Ušetřete více. Tisknout méně? To se může zdát jako poněkud

Více

ineo 227 černobíle 22 str/min

ineo 227 černobíle 22 str/min ineo 227 černobíle 22 str/min Mobilní funkce zvyšují produktivitu zaměstnanců Úřady, školy a univerzity, kanceláře architektů, pojišťovny, banky, knihovny: spousta malých středních firem ve skutečnosti

Více

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Barevné multifunkční tiskárny MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Kopírka Tiskárna Fax Skener MP 2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex 20 barevně 25 barevně 30

Více

Barevná tiskárna Xerox C60/C70. Barevná tiskárna Xerox C60/C70. Úžasná flexibilita a výkon pro zvýšení produktivity

Barevná tiskárna Xerox C60/C70. Barevná tiskárna Xerox C60/C70. Úžasná flexibilita a výkon pro zvýšení produktivity Barevná tiskárna Xerox C60/C70 Barevná tiskárna Xerox C60/C70 Úžasná flexibilita a výkon pro zvýšení produktivity Produktivita, škálovatelnost a profesionální kvalita obrazu vše v jednom Barevná tiskárna

Více

MP C3003 MP C3503. 30/35 str./min. 1200 dpi. SRA3 formát. 52-300 g/m 2. Tisk z mobilu i tabletu. Barevná multifunkční zařízení

MP C3003 MP C3503. 30/35 str./min. 1200 dpi. SRA3 formát. 52-300 g/m 2. Tisk z mobilu i tabletu. Barevná multifunkční zařízení Barevná multifunkční zařízení MP C3003 MP C3503 Kopírka Tiskárna Fax Skener 30/35 str./min. 1200 dpi SRA3 formát 52-300 g/m 2 Tisk z mobilu i tabletu Perfektní tisk i z mobilu nebo tabletu Multifunkční

Více

SMLOUVA O NÁJMU MULTIFUNKČNÍCH SÍŤOVÝCH TISKÁREN

SMLOUVA O NÁJMU MULTIFUNKČNÍCH SÍŤOVÝCH TISKÁREN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Nájem multifunkčních síťových tiskáren PŘÍLOHA Č. 1 Vzorový návrh smlouvy o nájmu multifunkčních síťových tiskáren SMLOUVA O NÁJMU MULTIFUNKČNÍCH SÍŤOVÝCH TISKÁREN

Více

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Černobílé multifunkce A3 2555 3055 3555 4055 5055 6055 Chytrá řešení pro kancelář Kopírka Tiskárna Skener Fax 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 ČB 30 ČB 35 ČB 4055(A)SP 5055(A)SP 6055SP 40 ČB 50 ČB 60 ČB

Více

DCP-J4120DW Inkoustový barevný multifunkční model s tiskem A3

DCP-J4120DW Inkoustový barevný multifunkční model s tiskem A3 Advanced Specification Sheet DCP-J4120DW Inkoustový barevný multifunkční model s tiskem A3 6,8 cm barevný dotykový displej Rychlost tisku až 20 ipm (obr./min.) Integrované bezdrátové síťové rozhraní Automatický

Více

Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI

Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI Tlačiarne čb, formát A4 : ES4131 (dn) - novinka Řešení černobílého tisku s vestavěným oboustranným tiskem a PostScriptem pro malé

Více

ineo+ 227 barevně 22 str/min černobíle 22 str/min

ineo+ 227 barevně 22 str/min černobíle 22 str/min ineo+ 227 barevně 22 str/min černobíle 22 str/min Navrženo pro jednoduchý mobilní tisk Budoucnost spočívá v mobilitě. Všudepřítomné smartphony a tablety určují nový pracovní směr. Firmy stále častěji využívají

Více

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000 2 >>> digitální stolní kopírky ir ir 1018 ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000! digitální stolní multifunkční zařízení: ir1018j: kopírka ir1018: kopírka, tiskárna,

Více

ineo 367 černobíle 36 str/min

ineo 367 černobíle 36 str/min ineo 367 černobíle 36 str/min Mobilní funkce zvyšují produktivitu zaměstnanců Úřady, školy a univerzity, kanceláře architektů, pojišťovny, banky, knihovny: spousta malých středních firem ve skutečnosti

Více

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Digitální barevná multifunkční kopírka SRA3 ţ Kopírka ţ Tiskárna ţ Skener ţ Fax MP C2003SP MP C2003ZSP 20 čb barevně str./min 20 čb barevně str./min MP C2503ZSP

Více

Dokonalá organizace kanceláře se síťovými skenery NetDeliver

Dokonalá organizace kanceláře se síťovými skenery NetDeliver Dokonalá organizace kanceláře se síťovými skenery NetDeliver Nejdůležitější přednosti: multifunkční zařízení tvořící vstup do digitální kanceláře snadná digitalizace různorodých tiskovin vícenásobné rozesílání

Více

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VZMR- CENOVÁ NABÍDKA DODÁVKA HW

SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VZMR- CENOVÁ NABÍDKA DODÁVKA HW SPECIFIKACE PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VZMR- CENOVÁ NABÍDKA DODÁVKA HW Příloha č. 1 název PC 32 požadované parametry Základní deska: 2 sloty na operační paměť RAM DDR4 1xPCIe 16x (plná výška) 2x PCIe 1x (plná výška)

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU MULTIFUNKČNÍCH ZAŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU MULTIFUNKČNÍCH ZAŘÍZENÍ I. ZADAVATEL VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU MULTIFUNKČNÍCH ZAŘÍZENÍ 1) Vojenské lesy a statky ČR, s.p., se sídlem Pod Juliskou 5, 160 64 Praha 6, IČ 00000205, DIČ CZ00000205, zapsané

Více

EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě

EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě ADVANCE C2020L/i ADVANCE C2025i ADVANCE C2030L/i you can VYŠŠÍ produktivita administrativy Srdcem našich barevných systémů je nyní průlomová technologická platforma

Více

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook

Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Data Sheet Fujitsu LIFEBOOK AH531 Notebook Váš nepostradatelný společník LIFEBOOK AH531 Notebook LIFEBOOK AH531 je stylový tenký produkt s lesklým nebo antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením

Více

Konfigurace produktu

Konfigurace produktu Konfigurace produktu Tiskárna Samsung ProXpress M4070FX Zvyšte produktivitu v kanceláři s inovativním řešením tisku Vysoká rychlost tisku a zpracování obrazu Tiskárna ProXpress M4070FX dosahuje rychlosti

Více

KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner.

KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner. KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner. Malý, ale vysoce produktivní Řada imagerunner 1100 Řada imagerunner 1700 Řada imagerunner 2400 Řada imagerunner 2500 imagerunner C1028i/iF you can Každé zařízení z řady kompaktních

Více

ineo 367 černobíle 36 str/min

ineo 367 černobíle 36 str/min ineo 367 černobíle 36 str/min Mobilní funkce zvyšují produktivitu zaměstnanců Úřady, školy a univerzity, kanceláře architektů, pojišťovny, banky, knihovny: spousta malých středních firem ve skutečnosti

Více

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035

Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Technická specifikace pro část 3 : Nákup IT vybavení-ch035 Notebook 7 ks : Např. ASUS G551JW-CN055H, nebo jiný notebook splňující níže uvedené technické DISPLEJ - IPS, matný, velikost 15,6", 16:9, rozlišení

Více

F230/250. Parametry. Cena stroje. Spotřební materiál FAX KOPÍRKA. TISKÁRNA (pouze fax Rex Rotary F250) SKENER. Označení Funkce Cena v Kč bez DPH

F230/250. Parametry. Cena stroje. Spotřební materiál FAX KOPÍRKA. TISKÁRNA (pouze fax Rex Rotary F250) SKENER. Označení Funkce Cena v Kč bez DPH F230/250 FAX typ zařízení: stolní laserový přístroj okruh: PSTN, PABX kompatibilita: ITU-T Super G3 modem: 33 600 bps čas vysílání jedné strany: 3 s. kompresní metody: MH, MR, MMR, JBIG blesková volba:

Více

Barevná multifunkce A3 Až 36 barevných stran za minutu. barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB

Barevná multifunkce A3 Až 36 barevných stran za minutu. barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB bizhub C364e Barevná multifunkce A3 Až 36 barevných stran za minutu Funkce barevné černobílé barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB barevné černobílé sken do emailu sken ke mně sken do SMB sken

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: ZŠ/1/2011 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00 /21.2100 Název projektu: Název zakázky: Předmět

Více

Světle černá, fotografická černá, matná černá, azurová, světle azurová, žlutá, jasná purpurová, jasná světlá purpurová, oranžová, zelená, fialová 4

Světle černá, fotografická černá, matná černá, azurová, světle azurová, žlutá, jasná purpurová, jasná světlá purpurová, oranžová, zelená, fialová 4 SPECIFIKACE SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Technologie Technologie inkoustu UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Metoda tisku Tisková

Více

LaserJet Enterprise MFP M527 Uživatelská příručka

LaserJet Enterprise MFP M527 Uživatelská příručka LaserJet Enterprise MFP M527 Uživatelská příručka M527dn M527f M527c M527z www.hp.com/support/ljm527mfp HP LaserJet Enterprise MFP M527 Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2015 HP Development

Více

Barevné multifunkce A3 MP C6503 MP C8003. Kopírka Tiskárna Skener Fax MP C8003 MP C ČB 65 ČB. barevně str./m. barevně str.

Barevné multifunkce A3 MP C6503 MP C8003. Kopírka Tiskárna Skener Fax MP C8003 MP C ČB 65 ČB. barevně str./m. barevně str. Barevné multifunkce A3 MP C6503 MP C8003 Kopírka Tiskárna Skener Fax MP C6503 MP C8003 65 ČB barevně str./m 80 ČB barevně str./m Výkonný pomocník pro každodenní byznys Jste propojeni s celým světem a ohledně

Více

ineo 287 černobíle 28 str/min

ineo 287 černobíle 28 str/min ineo 287 černobíle 28 str/min Mobilní funkce zvyšují produktivitu zaměstnanců Úřady, školy a univerzity, kanceláře architektů, pojišťovny, banky, knihovny: spousta malých středních firem ve skutečnosti

Více

WorkCentre 5632/5638/5645/5655. tiskárna kopírka skener fax email. Mohutný výkon. kancelářského stroje

WorkCentre 5632/5638/5645/5655. tiskárna kopírka skener fax email. Mohutný výkon. kancelářského stroje tiskárna kopírka skener fax email Mohutný výkon kancelářského stroje 5632 /5638 /5645/5655 Kopírka Tiskárna Skener Tiskněte. Kopírujte. Skenuje. Faxujte. Posílejte emaily. Jedno výkonné multifunkční zařízení

Více

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000 >>> digitální černobílé kopírky ir ir 1018 ir 1022i ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000 digitální stolní multifunkční zařízení: ir1018j: kopírka ir1018: kopírka,

Více

Technické požadavky na místo Czech POINT vybavení pracoviště Třeština - splnění technických požadavků 100 bodů

Technické požadavky na místo Czech POINT vybavení pracoviště Třeština - splnění technických požadavků 100 bodů Technické požadavky na místo Czech POINT vybavení pracoviště Třeština - splnění technických požadavků 100 bodů Zařízení Typ parametru Parametr Hodnota parametru Počítač Procesor: Počet jader alespoň: 4

Více

Černobílá multifunkční tiskárna WorkCentre 4250/4260

Černobílá multifunkční tiskárna WorkCentre 4250/4260 Černobílá multifunkční tiskárna 4250/4260 Pouze 4250 kopírka Výkonná kopírka s automatickým oboustranným kopírováním a volitelným faxem 4250S/4260S Multifunkční zařízení s automatickým oboustranným kopírováním/tiskem/

Více

Flexibilní komunikační platforma

Flexibilní komunikační platforma Flexibilní komunikační platforma Odpověď na všechny vaše požadavky pro správu dokumentů Vysoká laťka ve zpracování černobílých dokumentů Výkonné modely MP2550/MP2550B a MP3350/MP3350B jsou vstupní branou

Více

MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP

MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP MP 4002AD MP 4002SP MP 5002AD MP 5002SP Digitální černobílá multifunkční kopírka Kopírka Tiskárna Fax Skener Aficio MP 4002AD/SP Aficio MP 5002AD/SP 40 str./min ppm 50 str./min ppm Inteligentní řešení

Více

A) Notebook + dockstation + operační systém

A) Notebook + dockstation + operační systém PŘÍLOHA č. 2 A) Notebook + dockstation + operační systém 2 ks v max. ceně s DPH za oba kusy: 2 727 EUR - 66 293, Kč Technické parametry a specifikace: Procesor: 3 MB L3 Cache 2 jádra, 4 thready s frekvencí

Více

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ Řada WorkForce Pro RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ NEPŘEKONATELNÁ KOMBINACE Náklady na tisk jsou pro každou firmu velmi důležité, proto vám nabízíme bohatou

Více

Barevná multifunkce A3 Až 45 barevných stran za minutu. barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB

Barevná multifunkce A3 Až 45 barevných stran za minutu. barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB bizhub C454e Barevná multifunkce A3 Až 45 barevných stran za minutu Funkce barevné černobílé barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB barevné černobílé sken do emailu sken ke mně sken do SMB sken

Více

Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk

Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk Phaser 8860/8860 MFP Barevná tiskárna/ multifunkční zařízení formátu A4 Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk Tiskárna/multifunkční zařízení Phaser

Více

Cenově výhodná multifunkční zařízení pro barevné zpracování formátu A4 s vysokou produktivitou

Cenově výhodná multifunkční zařízení pro barevné zpracování formátu A4 s vysokou produktivitou imagerunner C225/C225iF zařízení pro barevné zpracování formátu A4 s vysokou produktivitou Tato multifunkční zařízení pro barevné zpracování formátu A4 s širokou paletou funkcí nabízí možnost rychlého

Více

ineo 227 černobíle 22 str/min

ineo 227 černobíle 22 str/min ineo 227 černobíle 22 str/min Mobilní funkce zvyšují produktivitu zaměstnanců Úřady, školy a univerzity, kanceláře architektů, pojišťovny, banky, knihovny: spousta malých nebo středních firem ve skutečnosti

Více

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Series

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Series Černobílá multifunkční tiskárna 2555 3055 3555 4055 5055 6055 Series Tiskárna Kopírka Skener Fax 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 černobíle 30 černobíle 35 černobíle 4055(A)SP 5055(A)SP 6055SP 40 černobíle

Více

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Multifunkční černobílé tiskárny MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Tiskárna Kopírka Fax Skener MP 6503SP MP 7503SP 65 ČB str./m 75 ČB str./m MP 9003SP 90 ČB str./m Přidejte do svého podnikání rychlejší a produktivnější

Více

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ www.brother.cz A3 inkoustová řešení Brother Věnujete-li většinu času práci a podnikání, oceníte zařízení, které šetří váš čas a peníze. Když budete tisknout

Více

MP C4503 MP C5503 MP C6003

MP C4503 MP C5503 MP C6003 Barevné multifunkční zařízení MP C4503 MP C5503 MP C6003 Kopírka Tiskárna Fax Skener 45/55/65 str./min. 1200 dpi SRA3 formát 52-300 g/m 2 Tisk z mobilu i tabletu Perfektní tisk i z mobilu nebo tabletu

Více