JEDINEČNÉ NÁSTROJE PRO

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "JEDINEČNÉ NÁSTROJE PRO"

Transkript

1 KM-C2520/KM-C3225/KM-C3232 A3 BAREVNÁ MULTIFUNKČNÍ ZAŘÍZENÍ print copy scan fax JEDINEČNÉ NÁSTROJE PRO KAŽDODENNÍ SPOLEHLIVOST.

2 SRDCE PRODUKTIVNÍ KANCELÁŘE. MŮŽETE SE SPOLEHNOUT NA TO, ŽE TYTO STROJE ODVEDOU PRÁCI, KTERÁ SE OD NICH OČEKÁVÁ Tyto multifunkční systémy poskytují nejen výstup s vysokou kvalitou, ale zaručují i vysokou produktivitu. Svým velkým množstvím pokročilých funkcí a provedením v různých barvách dokáží uspokojit různorodé požadavky moderní kanceláře. Jelikož pokročilý integrovaný systém Kyocera zajišťuje kompatibilitu mezi různými typy sítí, umožňuje spolupráci různých pracovních skupin. To znamená, že se zahájením jedné úlohy není třeba čekat na to, až jiná úloha skončí. Díky komponentům s dlouhou životností jsou tato zařízení velmi spolehlivá a v kritických chvílích vás nenechají na holičkách. Rovněž jejich obsluha je velmi snadná. Vzhledem k tomu, že horní část podavačů je průhledná a dolní část černá, lze snadno odlišit originály od kopií. Krátká zahřívací doba znamená, že se můžete pustit ihned do práce. Efektivitu při manipulaci s dokumenty zvyšuje celá řada nadstandardních vylepšení.

3 No Představte one wants si běžnou a printer kancelář. to be Různé the centre pracovní of skupiny attention. pilně With pracují. this in Jedna mind, shromažďuje the new generation materiál k prezentaci, of Kyocera printers jiná zajišťuje have profesionální been consciously tisk designed dokumentů, to stay které out budou of your distribuovány way in any klientům. workgroup Provádí setting. se They skenování, feature the kopírování smallest a footprint tisk. Něco in se their tiskne class černobíle, and are něco the result jiného of v a barvě. thorough Některé focus úlohy on reducing představují noise jednorázový levels in every tisk imaginable jednotlivých part stránek, of the jiné machine. mají vyšší Reliable, objem. long-life, Všechny ECOSYS tyto různé components činnosti are mají standard jedno společné Ð as is a space-saving - představují internal práci, kterou duplex je unit. třeba With provést. a printer Nové that barevné is this kancelářské refined, youõll systémy have KM-C2520, more space KM-C3225 to think about a KM-C3232 the kind jsou of things speciálně that určeny draw k attention tomu, aby to you. se staly integrální součástí vašich pracovních sil. Provádění několika úloh najednou Kancelářské činnosti se časově překrývají. Nevadí, nyní můžete provádět více než jednu funkci zároveň, např. při skenování po síti můžete zároveň tisknout. Dotykový panel s širokou obrazovkou umožňující nastavení náklonu podle potřeby Snadno ovladatelný, splňující nároky různých uživatelů. Oddělené zpracování Dokumenty obsahují různorodé prvky, např. text a obrázky. V zájmu optimální kvality kopírování a skenování umí naše zařízení zpracovat různé prvky samostatně. Vyšší rychlost rovná se vyšší produktivita Krátká zahřívací doba a prodleva před prvním kopírováním nebo tiskem - můžete se dát do práce bez prostojů. Nově vyvinutý dosedací systém Pro vynikající tiskovou kvalitu, opakovaně. Komponenty s dlouhou životností Protože trvanlivost komponentů zvyšuje životnost přístroje, nemůže se stát, že vás přístroj nechá v kritických situacích na holičkách.

4 ZLEPŠENÍ CELKOVÉHO VZHLEDU STRÁNKY Tajemství společnosti Kyocera v oblasti dosažení nejvyšší kvality obrazu je individuální zpracování jednotlivých stránek. Toho dociluje s pomocí technologie oddělení ploch (Area Separation Technology). Při kopírování a skenování originálů, které se Bodová oblast skládají jak z textu, fotografií a grafiky, se data na stránce rozdělí na tři části - text, obrázky a další. Nejvyšší možná Textová oblast kvalita se dosahuje právě tím, že se každý z těchto prvků zpracovává individuálně - text se zostří, obrázky se vydělí Jiné zatímco fotky dostávají větší sytost a dokonce gradaci. Podobná technologie se používá při skenování smíšených barevných a černobílých originálů. Funkce ACS (Auto Colour Selection) analyzuje a určí vše, co se má skenovat, takže se před skenováním nemusíte zatěžovat s tříděním dokumentů na barevné a černobílé stránky. Dále každý skenovaný výstup je v příslušném formátu, což znamená, že při tisku jsou černobílé dokumenty vytištěny pouze černým tonerem, nikoli barevným. Nastavením vyšší polohy a expozice laserového paprsku se zvyšuje hustota a pozice bodů a výsledný text a obrázky mají přesně ohraničené kontury. K VYŠŠÍMU VÝKONU PŘISPÍVÁ I KOPÍROVÁNÍ A FAXOVÁNÍ Jak lze u těchto nesmírně všestranných systémů očekávat, kopírování je standardní funkcí, a navíc máte možnost faxování na úrovni Super-G3. Funkce jednoho skenování s vícenásobným tiskem (scan-once-copy-many) umožňuje jedním úkonem vyhotovit několik kopií naskenovaného dokumentu, zatímco funkce opakování obrázků (Image Repeat) umožňuje reprodukci většího počtu obrázku na jednom listu papíru.

5 POMOCNÍK PŘI VELKOOBJEMOVÉM ZPRACOVÁNÍ Základní potřebou dynamické kanceláře je schopnost zpracovat celou řadu dokumentů od mnoha různých uživatelů. Výkonné procesory a velká kapacita paměti (až 1 GB + další volitelný 40 GB HDD) umožňují současné zpracování několika úloh najednou. To může být významným přínosem například tehdy, je-li nutno těsně před jednáním naskenovat, zkopírovat a vytisknout potřebný materiál, a když se nelze opozdit ani o minutu. PAMĚŤOVÁ TLAČÍTKA PROGRAMU SKENERU odstraňují zdlouhavé nastavování rozlišení obrazu, kvality a adres při každém skenování, a tím velmi urychlují rutinní pracovní činnosti. SOUPRAVA PRO ZABEZPEČENÍ DAT (nadstandardní) poskytuje vyšší úroveň zabezpečení. Šifrováním dat uložených na pevném disku zařízení zabraňuje nepovolaným osobám v čtení dokumentů a vylučuje provádění neautorizovaných a nákladných tisků. FUNKCE ŠIFROVANÉHO PDF (nadstandardní) zajišťuje vysoké zabezpečení PDF souborů prostřednictvím hesla. Při skenování PDF souboru se nastaví heslo, které je pak potřeba zadat při jeho otevření. ROZSÁHLÁ FUNKCIONALITA SKENOVÁNÍ Systémy KM-C2520, KM-C3225 a KM-C3232 umožňují celou řadu možností uložení skenovaného obsahu. Dokumenty lze skenovat na nebo PDF nebo je lze odeslat přímo na server FTP. S pomocí technologie AST (Area Separation Technologie) lze provádět oddělenou kompresi textu a obrázků bez ztráty kvality a nadstandardní funkce vysoké komprese PDF umožňuje barevné skenování při rozlišení 600 dpi i ve formátu A3, a dosáhnout rychlosti 32 stránek za minutu. Extrakce obrazové části z originálu Originál Extrakce textové části z originálu Integrace Komprese části s obrázkem Komprese textové části NA RYCHLOSTI ZÁLEŽÍ Při zapnutí systémů KM-C2520, KM-C3225 a KM-C3232 čekáte jen velmi krátkou dobu na to, až je zařízení připraveno. Čas do vyhotovení první stránky je mimořádně krátký. Také bylo odstraněno zdržení, k němuž docházelo při doplňování papíru. I v případě, kdy papír nelze okamžitě doplnit, přístroj ihned přepne na další zásobník a pokračuje v práci. A výsledek? Včasné vyhotovení dokumentů a dodržení termínu.

6 RŮZNÉ MOŽNOSTI NASTAVENÍ, KTERÉ VYHOVUJÍ ZPŮSOBU VAŠÍ PRÁCE Multifunkční zařízení Kyocera jsou navrženy podle modulární koncepce a v kompaktním a na prostor nenáročném provedení, a to nezávisle na zvolené konfiguraci. Základní modely lze s pomocí celé řady zásobníků a finišerů upgradovat tak, aby vyhovovaly individuálním potřebám konkrétní kanceláře. Každý model je standardně dodáván s interními duplexními jednotkami, které šetří místo a umožňují pohodlný profesionální oboustranný tisk a sníženou spotřebu papíru. A všechny modely lze kombinovat s finišerem tak, jak to potřeby kanceláře vyžadují. Nyní si uvedeme některé z možných konfigurací. Základní verze Dva zásobníky na 500 listů papíru a víceúčelový zásobník na 100 listů zajišťují bohatou zásobu papíru. Rozšířená základní funkčnost Podstavný volitelný stolek na papír s kolečky dobře chrání papír a přijde vhod, pokud je sklad papíru uložen na vzdáleném místě. Flexibilita Dva volitelné zásobníky na 500 listů papíru poskytují rychlý a šikovný přístup k mnoha typům papíru. Vysoká kapacita Tento podavač papíru s kapacitou 3000 listů je ideální pro kancelář s pravidelným velkým objemem tiskových úloh. Standardní konfigurace CB-700/CB-710 PF-710 PF-750 Vstupní úroveň Když je potřeba finišer a vy nemáte dost místa, můžete připojit interní finišer s kapacitou 500 listů. Vysoká kapacita Tento finišer s vysokou kapacitou 3000 listů zvládne hravě velké tiskové objemy a standardně zajistí sešití až 50 listů papíru. Pokročilé dokončovací řešení S pomocí děrovací jednotky můžete připravit dokumenty k snadnému zakládání. K nadstandardní finalizaci dokumentu lze připojit jednotku pro tvorbu brožur o objemu až 64 stránek. Úsekové zařízení Pro oddělení výstupu od různých uživatelů můžete připojit šikovnou výstupním třídičem se 7 přihrádkami x DF-730 DF-710 PH-5C + BF-710 MT-710

7 Nadstandardní paměť Pro zvýšení kapacity zpracování dokumentů lze připojit nadstandardní pevný disk s kapacitou 40 GB, který je použitelný pro všechny funkce tiskárny. Soupravy pro zabezpečení dat na pevném disku Podporuje šifrování dat na pevném disku a přepsání dat na pevném disku - pro maximální bezpečnost. Panel pro síťové faxování Možnost faxování po síti přináší značné finanční úspory. Souprava pro PDF Umožňuje zabezpečení souborů PDF heslem a snadné a rychlé ukládání velkých souborů PDF. Výběr zařízení pro finalizaci dokumentů Finišer s kapacitou 1000 listů nebo finišer s kapacitou 3000 listů, virtuální schránka, děrovací jednotka nebo jednotka pro skládání brožur. Výběr záleží jen na vás. Nadstandardní kapacita pro vstup papíru V závislosti na objemu tiskových úloh můžete připojit zásobníky na 500 nebo 3000 listů papíru. NETRADIČNÍ PŘÍSTUP KYOware TM SOLUTIONS Systémy KM-C2520, KM-C3225 a KM-C3232 mají vestavěnou funkci účtování. S pomocí přístupových kódů určitého úseku firmy lze vaše výdaje monitorovat a tím dosáhnout maximální efektivity nákladů. Na základě rozsáhlých zkušeností v oblasti tisku, skenování, kopírování, faxování a archivování dokumentů, spolu s odbornými znalostmi v oblasti účtování, zabezpečení, správy dokumentů a správy systému je společnost Kyocera schopna nabízet zákazníkům řešení, která jsou přesně určena jejich potřebám, zefektivňují celý proces pracovního toku a maximalizují návratnost investic vložených do kancelářského zařízení. Informace o tom, jak lze s pomocí řešení KYOware umocnit produktivitu hardwarového vybavení, získáte na stránkách

8 0606BRE9130DN/9530DNESMC KM-C2520/KM-C3225/KM-C3232 A3 BAREVNÁ MULTIFUNKČNÍ ZAŘÍZENÍ Stroje KM-C2520, KM-C3225 a KM-C3232 jsou sestaveny z velmi trvanlivých součástí, které zaručují výkonné a spolehlivé operace v náročných podmínkách velmi vytížené kanceláře. Systémy KM-C2520, KM-C3225 a KM-C3232 zajišťují vysokou produktivitu a maximalizují užitnou dobu při minimálním negativním dopadu na životní prostředí. OBECNÉ VLASTNOSTI Technologie: Kyocera Laser Colour Rychlost tisku: KM-C2520 : max. 25/13 stran za minutu A4/A3 v černobílém max. 20/10 stran za minutu A4/A3 v barvě KM-C3225: max. 32/16 stran za minutu A4/A3 v černobílém max. 25/13 stran za minutu A4/A3 v barvě KM-C3232: max. 32/16 stran za minutu A4/A3 v černobílém max. 32/16 stran za minutu A4/A3 v barvě Rozlišení: 600 x 600 dpi multibitová technologie, (9600x600 dpi) Doba před kopírováním první stránky: 5,9 sekund nebo méně v černobílé, 7,9 nebo méně v barvě Zahřívání: 45 sekund nebo méně od zapnutí Provozní cyklus: KM-C2520: stránek za měsíc KM-C3225/KM-C3232: max stránek za měsíc Napájecí soustava: AC 220~240 V, 50/60 Hz Spotřeba energie: KM-C2520/KM-C3225/KM-C3232: tisk: 700 W/840 W/920 W, pohotovostní režim: 230 W/270 W/270 W, šetření energií (ECOpower): 17 W/17 W/20 W Hlučnost (ISO 7779): KM-C2520: tisk: 65,4 db(a), KM-C3225: tisk: 65,6 db(a), KM-C3232: tisk: 65,3 db(a), KM-C2520/KM-C3225/KM-C3232: pohotovostní režim: 53,3 db(a), šetření energií (ECOpower): nezměřitelně malý Rozměry (Š x D x V): hlavní jednotka: 605 x 660 x 745 mm Hmotnost: hlavní jednotka: cca. 98 kg Certifikace: TÜV/GS, CE, PTS Tento produkt je vyroben podle normy jakosti ISO 9001 a normy pro ochranu životního prostředí ISO ZPRACOVÁNÍ PAPÍRU U všech uvedených hodnot kapacity na papír se vychází z max. tloušťky papíru 0,11 mm. Používejte prosím papír doporučený společností Kyocera za standardních podmínek okolního prostředí. Vstupní kapacita: univerzální zásobník na papír 2 x 500 listů, g/m 2, A3-A5R, Letter, Legal, Custom (při větší velikosti než A4 do 250 listů) Víceúčelový zásobník na 100 listů, g/m 2, A3-A6R, Folio, Letter Max. vstupní kapacita s volitelným příslušenstvím: 4100 listů Duplexní jednotka standardně podporuje A3-A5, g/m 2 Výstupní kapacita: 250 listů lícem dolů FUNKCE KOPÍROVÁNÍ Max. velikost originálu: A3 Průběžné kopírování: Kapacita paměti: Standardně 768 MB (max. 768 MB) + 40 GB pevný disk Rozsah zvětšení: % v 1% krocích Přednastavené poměry zvětšení: 5R / 5E Digitální funkce: automatický výběr barvy, automatická změna zásobníku, automatický výběr papíru, automatický výběr zvětšení, režim šetření energií, přerušení kopírování, vícenásobné skenování, elektronické třídění, otočení kopie, kopie brožury, N-up copy, číslování stránek, cover mód, inverze, zrcadlení, režim plakátů, vymazání okrajů, režim OHP, opakované kopírování obrázků Režim expozice: automatický, ruční: 7 nebo 13 kroků Nastavení obrazu: text, smíšený, tisk, foto, mapa, nastavení vyvážení barev, nastavení odstínů, nastavení barvy jedním dotekem Váš Obchodní Partner Kyocera: FUNKCE TISKU Procesor: KM-C2520/KM-C3225: PowerPC 750FL / 600 MHz (sdílený systém) KM-C3232: PowerPC 750GL / 800 MHz Paměť: standardně 256 MB (max. 1 GB) + 40 GB pevný disk (HD-5) Emulace: PCL 6/PCL 5e/PLC 5c, KPDL 3 (kompatibilní s PostScript 3), KC-GL (HP-GL7550A) Řídicí jazyk: PRESCRIBE IIe Fonty: 80 obrysových fontů (PCL6), 136 obrysových fontů (KPDL3), 1 bitmapový font, 45 typů jednorozměrných čárových kódů plus dvourozměrný čárový kód PDF-417 Tiskové funkce: emps - pro rychlé kopírování, proof and hold, soukromý tisk, přímý tisk PDF Rozhranní Standardní rozhraní: vysokorychlostní obousměrné paralelní (IEEE 1284), USB 2.0 (vysokorychlostní), Fast Ethernet 10/100Base-TX, 2 sloty KUIO-LV Multiple interface connection (MIC): Umožňuje souběžný přenos dat prostřednictvím až čtyř rozhraní, přičemž každé rozhraní má svoji vlastní virtuální tiskárnu. FUNKCE PRO SKENOVÁNÍ Funkce: Skenovat-do-SMB/FTP, skenovat-do- u, skenovat-do-ftp, síťový TWAIN Rychlost skenování: 32 originálů za minutu (600dpi/A4) Rozlišení skenování: 600, 400, 300, 200 dpi (256 stupňů šedi) Maximální velikost skenování: A3 Rozpoznávání originálu: text, foto, text + foto, OCR Rozhraní: 10/100Base-TX Síťový protokol: TCP/IP Typy souborů: Barva: PDF, JPEG, TIFF Mono: TIFF, PDF Kompresní formát: TIFF (MMR), barva: JPEG Dodávaný software: DB-Assistant, Scanner fi le utility, Address book, Address editor, Twain Source, PaperPort Deluxe 9.0 Použitelný operační systém: Windows 95, 98, ME, NT4.0, 2000, XP, Server 2003 FUNKCE PRO FAXOVÁNÍ (volitelně) Kompatibilita: ITU-T Super G3 Rychlost modemu: max. 33,6 kbps Rychlost přenosu: 2 sekundy nebo méně (JBIG) Rychlost skenování: 1 sekunda Hustota skenování: normální: 8 bodů/mm x 3,85 řádek/ mm, kvalitní: 8 bodů/mm x 7,7 řádků/mm, superkvalitní: 8 bodů/mm x 15,4 řádek/mm, ultrakvalitní: 16 bodů/mm x 15,4 řádek/mm (s nadstandardní pamětí), polotónová Max. velikost originálu: A3 Kompresní metoda: JBIG, MMR, MR, MH Paměť: standardní 4 MB, max. 32 MB Funkce: faxování po síti, převrácení přenosu, duplexní příjem faxování, příjem N-up, poštovní schránka, vzdálená diagnostika VOLITELNÉ DOPLŇKY Faxový systém (N) Manipulace s papírem Procesor dokumentů DP-710: Reverzní zpracování dokumentů, 100 listů, g/m 2, A3-A5R, Folio (ADF) 100 listů, g/m 2, A3-A5R, Folio (RADF) Podavač papíru PF-710: 2 x 500 listů, g/m 2, A3/A5R, Folio Podavač papíru PF-750: max listů, g/m 2, A4, B5, dopis Finišer dokumentů DF AK-710*: Hlavní přihrádka: max listů A4 nebo 1500 listů A3 lícem dolů, g/m 2, A3-B5 Vedlejší přihrádka vlevo: max. 200 listů A4 nebo 100 listů A3/B4 lícem nahoru, g/m 2, A4-A6R Vedlejší přihrádka vpravo: max. 50 listů A4 lícem nahoru, g/m 2, A4-A6R, JANUS spol. s r.o. Sarajevská 8 Praha 2 tel.: fax: info@janus.cz KYOCERA Corporation KM-C2520 /C3225/C Česky - 870MT8BREC2520. Společnost Janus spol. s r.o. nezaručuje, že uvedené informace jsou zcela přesné. Specifikace produktu mohou být postupem času měněny. Uvedené informace jsou aktuální k datu tisku tohoto datasheetu. Všechny názvy uvedených výrobců a jejich produktů mají registrované obchodní známky nebo registrované obchodní značky svých společností. Sešívání: max. 50 listů A4 nebo 30 listů A3, sešívání ve 3 polohách Finišer dokumentů DF-730: max listů A4 nebo 500 listů A3/B4, g/m 2, A3-B5, jedna poloha sešívání max. 30 listů A4 nebo 20 listů A3/B4, g/m 2 PH-5C děrovací jednotka pro DF-710: A3-A5R, g/m 2, 2/4 díry MT-710 multifunkční třídič pro DF-710: 7 přihrádek, g/m 2, A3-A5R, 7 přihrádek x 100 listů A4 nebo 50 listů A3/B4 BF-710 jednotka na tvorbu brožur pro DF-710: skládání a sešívání brožur max. 64 stránek (16 listů), g/m 2, list na obal g/m 2, A3, B4, A4R Oddělovač úloh JS-710**: oddělovač interních úloh na 100 listů, g/m 2, A3-A5R *Pro provoz fi nišeru dokumentů DF-710 je potřeba souprava adaptéru AK-710. **Pro provoz fi nišeru dokumentů DF-710/DF-730 je potřeba JS-710. Pro dosažení maximální funkčnosti fi nišerů se doporučuje pevný disk HD-5 nebo rozšířit velikost RAM-Disku. Paměť Paměť tiskárny Paměť DIMM: DDR-SDRAM DIMM (100 pinů): 2 sloty (64, 128, 256, 512), 1 slot prázdný Karta Compact Flash : 1 slot, uložení formátů, fontů, maker Pevný disk HD-5: 40 GB, uložení dat, formátů, fontů apod., + emps, tisk brožur Paměť pro faxování: MM-13-32: paměť pro uložení obrázků (28 MB) Zabezpečení Souprava pro zabezpečení dat (D) UG-31: rozšiřovací souprava PDF (vysoká komprese, šifrovací soubor) Volitelná rozhraní Síťová karta IB-21E/IB-23: 10Base-T/100Base-TX Síťová karta SB-50: 10Base-FL, FibreLink Síťová karta SB-60: TokenRing STP/UTP Síťová karta SB-70: Bezdrátová LAN -IEEE b Síťová karta SB-110FX: 10Base-T/100Base-TX/100Base-FX, FibreOptic Síťová karta SB-140: 10Base-2/10Base-T/100Base-TX Paralelní rozhraní SB-80: 2 paralelní rozhraní - IEEE 1284 Sériové rozhraní IB-11: sériové rozhraní RS-232 (max. 115,2 kbps) Další doplňky Vrchní kryt originálu (D) Stolek CB-700: dřevěný stůl s úložným prostorem Stolek CB-710: kovový stůl s úložným prostorem SPOTŘEBNÍ MATERIÁL Tonerová náplň TK-825Y: mikrojemný toner žlutý pro 7000 stran při 5% pokrytí A4 Tonerová náplň TK-825M: mikrojemný toner magenta pro 7000 stran při 5% pokrytí A4 Tonerová náplň TK-825C: mikrojemný toner cyan pro 7000 stran při 5% pokrytí A4 Tonerová náplň TK-825K: mikrojemný toner černý pro stran při 5% pokrytí A4 Vyberte si příslušenství, které potřebujete: Výstupní třídič (MT-710) Děrovací jednotka (PH-5C) Finišer dokumentů (DF-710) Skládací jednotka brožur (BF-710) Přídavný zásobník papírů (PF-750) Oboustranný podavač originálů (DP-710) Distributor Zobrazený produkt obsahuje nadstandardní příslušenství

VYSOKÝ BAREVNÝ VÝKON VE FORMÁTU A4.

VYSOKÝ BAREVNÝ VÝKON VE FORMÁTU A4. > PRINT > COPY > SCAN > FAX TASKalfa 356ci TASKalfa 406ci BAREVNÁ MULTIFUNKČNÍ ZAŘÍZENÍ FORMÁTU A4 VYSOKÝ BAREVNÝ VÝKON VE FORMÁTU A4. VYSOKÁ KVALITA A MAXIMÁLNÍ FLEXIBILITA VŠESTRANNÉ MULTIFUNKCE S BEZKONKURENČNÍMI

Více

VÝKONNÁ ZAŘÍZENÍ, KTERÁ SPLNÍ KAŽDÉ VAŠE OČEKÁVÁNÍ.

VÝKONNÁ ZAŘÍZENÍ, KTERÁ SPLNÍ KAŽDÉ VAŠE OČEKÁVÁNÍ. KM-3050/KM-4050/KM-5050 A3 MONOCHROMATICKÁ MULTIFUNKČNÍ ZAŘÍZENÍ print copy scan fax VÝKONNÁ ZAŘÍZENÍ, KTERÁ SPLNÍ KAŽDÉ VAŠE OČEKÁVÁNÍ. PRINCIPY VÝKONNÉHO PROVOZU KANCELÁŘE: KAŽDODENNÍ PRODUKTIVITA. SNADNÉ

Více

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C250 bizhub C250 Na vaší práci záleží

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C250 bizhub C250 Na vaší práci záleží www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C250 bizhub C250 Na vaší práci záleží bizhub C 250, Kancelářský systém Více pro váš úspěch Pro úspěch v podnikání potřebujete být lepší než konkurence. Musíte

Více

FS-9130DN/FS-9530DN. print copy scan fax A3 MONOCHROMATICKÉ VELKOOBJEMOVÉ TISKÁRNY RYCHLÁ FINALIZACE KANCELÁŘSKÝCH ČINNOSTÍ.

FS-9130DN/FS-9530DN. print copy scan fax A3 MONOCHROMATICKÉ VELKOOBJEMOVÉ TISKÁRNY RYCHLÁ FINALIZACE KANCELÁŘSKÝCH ČINNOSTÍ. FS-9130DN/FS-9530DN A3 MONOCHROMATICKÉ VELKOOBJEMOVÉ TISKÁRNY print copy scan fax RYCHLÁ FINALIZACE KANCELÁŘSKÝCH ČINNOSTÍ. SPOLEHLIVÝ POMOCNÍCI PRACUJÍCÍ VE DNE I V NOCI. DLOUHODOBÝ ZÁVAZEK ECOSYS je

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA BIZHUB 20 PROČ VÁM NABÍZÍME ZAŘÍZENÍ BIZHUB 20 VÝHODY PRODUKTU Chceme ušetřit Vaše peníze: Oboustranný tisk šetří až 50 % nákladů na papír a poštovné. CO ZAUJME FINANČNÍHO ŘEDITELE Kontrola

Více

BAREVNÉ TISKÁRNY, KTERÉ SI

BAREVNÉ TISKÁRNY, KTERÉ SI FS-C5015N/FS-C5025N/FS-C5030N BAREVNÉ TISKÁRNY A4 print copy scan fax BAREVNÉ TISKÁRNY, KTERÉ SI NA SEBE VYDĚLAJÍ. VÝHODY BAREVNÉHO TISKU SPOJENÉ S EFEKTIVITOU NÁKLADŮ. VYLEPŠETE SI IMAGE A HOSPODÁŘSKÉ

Více

OLIVETTI d-copia 18MF MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ KOPÍRKA. Výběrem toho správného nástroje zlepšíte celkovou melodii.

OLIVETTI d-copia 18MF MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ KOPÍRKA. Výběrem toho správného nástroje zlepšíte celkovou melodii. OLIVETTI d-copia 18MF MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ KOPÍRKA Výběrem toho správného nástroje zlepšíte celkovou melodii. VE SVĚTĚ HUDBY JE PŘI VÝBĚRU NÁSTROJE NEJLEPŠÍ ZVOLIT TEN, KTERÝ OBOHATÍ ZVUK CELKU A ZAJISTÍ

Více

OLIVETTI d-copia 16MF, d-copia 200MF MULTIFUNKČNÍ KOPÍROVACÍ STROJE. Dokonalá souhra.

OLIVETTI d-copia 16MF, d-copia 200MF MULTIFUNKČNÍ KOPÍROVACÍ STROJE. Dokonalá souhra. OLIVETTI d-copia 16MF, d-copia 200MF MULTIFUNKČNÍ KOPÍROVACÍ STROJE Dokonalá souhra. DNES PŘICHÁZÍ NOVÁ GENERACE DIGITÁLNÍCH KOPÍREK, KTERÉ JSOU STANDARDNĚ TAKÉ SÍŤOVÝMI TISKÁRNAMI. OLIVETTI d-copia 16MF

Více

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Záměr na nákup Multifunkčního barevného tiskového stroje A3/A4 Požadovaná specifikace Tisk Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Doba tisku 1. stránky

Více

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP. Černobílé velkoformátové multifunkce Ricoh MP W7100SP MP W8140SP Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 str./min. čb 14 str./min. čb Vysoká rychlost i produktivita pro náročné uživatele.

Více

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři

Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři ir5055/n ir5065/n ir5075/n Multifunkční tiskárna Vysokorychlostní sdílení dokumentů ve vaší kanceláři Multifunkční. ir5055/n / ir5065/n / ir5075/n Výkonný tisk. Skutečně efektivní sdílení dokumentů Zařízení

Více

Prostřednictvím platformy Samsung XOA je k dispozici řada certifikovaných partnerských řešení,která lze dále přizpůsobovat.

Prostřednictvím platformy Samsung XOA je k dispozici řada certifikovaných partnerských řešení,která lze dále přizpůsobovat. Samsung ProXpress M4583FX (SL-M4583FX/SEE) Samsung ProXpress M4583FX - Multifunkční tiskárna - Č/B - laser - Legal (216 x 356 mm) (originální) - A4/Legal (média) - až 35 stran/min. (kopírování) - až 45

Více

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna RICOH MP CW2200SP Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP A1 ČB 3,2 str./min. Barevně 1,1 str./min. Velmi rychlý plnobarevný a černobílý výstup.

Více

Obratná pří zpracování dokumentů Jedno skenování, mnoho kopií Všestrannost Rychlejší oboustranné kopírování Vysoká spolehlivost

Obratná pří zpracování dokumentů Jedno skenování, mnoho kopií Všestrannost Rychlejší oboustranné kopírování Vysoká spolehlivost Čas jsou peníze Digitální model Di 250 Vám ušetří peníze, protože Vám běžné práce zhotoví rychleji a efektivněji. Tato černobílá digitální kopírka/tiskárna s rychlostí 25 výtisků za minutu má širokou řadu

Více

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu Vysoký výkon pro vysoký objem Efektivní produkce černobílých dokumentů závisí na hladkém a spolehlivém chodu všech výrobních zařízení. Pracoviště s vysokým objemem

Více

Tiskárny. OKI B432dn. Černobílý tisk běžný - 35 kusů

Tiskárny. OKI B432dn. Černobílý tisk běžný - 35 kusů Příloha smlouvy č.1 Tiskárny Černobílý tisk běžný - 35 kusů OKI B432dn Černobílá LED tiskárna A4, 1-10 uživatelů Rychlost tisku až 40 stran za minutu, první strana za 4,5 sekundy Kapacita papírů 350 listů

Více

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s Kopírování Zobrazovací proces Elektrostatický laserový tandemový Tonerový systém Simitri HD polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4: Barevně až 45 str/min, černobíle až 45 str/min A3: Barevně až

Více

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ

TISK SKENOVÁNÍ KOPÍROVÁNÍ ODESÍLÁNÍ Černobílé tiskárny pro středně velké pracovní skupiny Řada ir1018/1022 ir1018j, ir1018, ir1022a ir1022f, ir1022i, ir1022if Řada ir2018/2030 ir2018/i, ir2022/i ir2025/i, ir2030/i SKENOVÁNÍ ODESÍLÁNÍ Kancelářský

Více

DPH a SNC 5 200 12 AKCE FS-1120D 7 100 12 AKCE FS-1320D 9 400 12 AKCE FS-1370DN. Náklady

DPH a SNC 5 200 12 AKCE FS-1120D 7 100 12 AKCE FS-1320D 9 400 12 AKCE FS-1370DN. Náklady FS-1120D 30 A4/min. čb. duplexní tiskárna, PCL6, PostScript 3, 1x zásobník na 250 listů, boční podavač na 50 listů, 32 MB RAM, vč. start. toneru na 1000 A4 5 200 12 AKCE FS-1120D FS-1120DN FS-1120D + síťové

Více

Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou.

Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou. MX-M354N / MX-M314N / MX-M264N Digitální multifunkční systém ČERNOBÍLÝ A3 MULTIFUNKČNÍ SYSTÉM S BAREVNÝM SKENOVÁNÍM Nadstandardní produktivita nepřichází náhodou. /Právě proto je její zajištění naší prioritou.

Více

25-400% s krokem 0.1%, automatické měřítko

25-400% s krokem 0.1%, automatické měřítko Copier Specifications Zobrazovací proces Elektrostatický laserový, nepřímý tandemový Tonerový systém Simitri HD - polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4 (stran/min.) Až 22 kopií/min Rychlost kopírování/tisku

Více

Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk

Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk Phaser 8860/8860 MFP Barevná tiskárna/ multifunkční zařízení formátu A4 Barevná tiskárna/multifunkční zařízení Xerox Phaser 8860 Nový úhel pohledu na barevný tisk Tiskárna/multifunkční zařízení Phaser

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA BIZHUB 364e PROČ VÁM NABÍZÍME ZAŘÍZENÍ BIZHUB 364e VÝHODY PRODUKTU Chceme ušetřit Vaše peníze: Sledování účtů uživatelů zaručuje jejich odpovědný přístup k tisku. Oboustranný tisk šetří

Více

Elektrostatický laserový; Tandemový; nepřímý

Elektrostatický laserový; Tandemový; nepřímý Copier Specifications Zobrazovací proces Elektrostatický laserový; Tandemový; nepřímý Tonerový systém Simitri HD - polymerový toner Rychlost kopírování/tisku A4 (stran/min.) 55 Rychlost kopírování/tisku

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 250/350 přívětivý přesný všestranný černobílý Zprávy, obchodní dopisy, finanční tabulky, korespondence se zákazníky - jak zhotovujete tyto obchodní dokumenty? Pokud

Více

Pohodlný multifunkční stolní partner!

Pohodlný multifunkční stolní partner! TISK AŽ 23 STR./MIN. KOPÍROVÁNÍ SÍŤ Řada Lexmark X200 Lexmark X203n Lexmark X204n SKENOVÁNÍ FAX Pohodlný multifunkční stolní partner! Tiskněte méně. Ušetřete více. Tisknout méně? To se může zdát jako poněkud

Více

ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min

ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min ineo+ 308 barevně 30 str/min černobíle 30 str/min Navrženo pro jednoduchý mobilní tisk Budoucnost spočívá v mobilitě. Všudepřítomné smartphony a tablety určují nový pracovní směr. Firmy stále častěji využívají

Více

Řada barevných. Barevné multifunkční zařízení HP LaserJet Pro M476nw. Datový list

Řada barevných. Barevné multifunkční zařízení HP LaserJet Pro M476nw. Datový list Datový list Řada barevných multifunkčních zařízení HP LaserJet Pro M476 Zapnutí všech možností připojení Toto multifunkční zařízení HP Color LaserJet Pro připojí celou kancelář k tisku v zářivých barvách,

Více

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Barevná multifunkční tiskárna Kopírka Tiskárna Skener Fax 65 / 80 str./min. 220 sken./min. SRA3+ formát 1200x4800 dpi Fiery kontroler Revoluce v kancelářské barvě Využijte inovativní

Více

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ TECHNOLOGIE, UŠITÉ NA MÍRU VAŠIM POTŘEBÁM NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ 2 Multifunkční zařízení a kancelářská

Více

bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do u sken do SMB sken do FTP

bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do  u sken do SMB sken do FTP bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce barevné černobílé barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB barevné černobílé sken do emailu sken do SMB sken do FTP sken na HDD sken

Více

Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat!

Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat! TISK AŽ 53 STR./MIN. KOPÍROVÁNÍ OBOUSTRANNÝ TISK Řada Lexmark X658 SKENOVÁNÍ Síť FAX DOKONČOVÁNÍ Lexmark X658dme Lexmark X658dtme Lexmark X658dfe Lexmark X658dtfe Výhody, která žádná kopírka neumí okopírovat!

Více

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost

KIP 7170. 3,3 stránky A0 za minutu. výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 3,3 stránky A0 za minutu výkonná černobílá velkoformátová tiskárna navržena pro CAD aplikace vynikající produktivita a všestrannost KIP 7170 černobílý velkoformátový tiskový systém Multifunkční,

Více

Elektrostatický laserový, nepřímý tandemový. Simitri HD - polymerovaný toner

Elektrostatický laserový, nepřímý tandemový. Simitri HD - polymerovaný toner Copier Specifications Zobrazovací proces Elektrostatický laserový, nepřímý tandemový Tonerový systém Simitri HD - polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4 (stran/min.) Až 36 str/min Rychlost kopírování/tisku

Více

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém DOCUMENT CONSULTING XC 9124 9148 Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém XC 9124 9148 XC 9124 9148 Velký profesionál v oblasti velkoformátových strojů Potřebujete tisknout technické výkresy, zemní

Více

Uživatelská příručka. Snadné hledání. Začínáme. Kopírování. Faxování. Tisk. Skenování. Dokumentový server. Web Image Monitor

Uživatelská příručka. Snadné hledání. Začínáme. Kopírování. Faxování. Tisk. Skenování. Dokumentový server. Web Image Monitor Uživatelská příručka Snadné hledání Začínáme Kopírování Faxování Tisk Skenování Dokumentový server Web Image Monitor Doplňování papíru a toneru Odstraňování problémů Informace, které nejsou v této příručce,

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TECHNICKÁ DOKUMENTACE Dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení Obchodní společnost nebo

Více

Světle černá, fotografická černá, matná černá, azurová, světle azurová, žlutá, jasná purpurová, jasná světlá purpurová, oranžová, zelená, fialová 4

Světle černá, fotografická černá, matná černá, azurová, světle azurová, žlutá, jasná purpurová, jasná světlá purpurová, oranžová, zelená, fialová 4 SPECIFIKACE SureColor SC-P6000 SureColor SC-P7000/V SureColor SC-P8000 SureColor SC-P9000/V Technologie Technologie inkoustu UltraChrome HD UltraChrome HDX UltraChrome HD UltraChrome HDX Metoda tisku Tisková

Více

Příloha č.1a výzvy k podání nabídky na dodávku didaktické a informační techniky:

Příloha č.1a výzvy k podání nabídky na dodávku didaktické a informační techniky: Příloha č.1a výzvy k podání nabídky na dodávku didaktické a informační techniky: Zadávací dokumentace (specifikace předmětu dodávky) Projekt CZ.1.07/1.1.02/02.0067, Nové milénium nové dimenze vzdělávání

Více

KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner.

KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner. KOMPAKTNÍ ŘADA imagerunner. Malý, ale vysoce produktivní Řada imagerunner 1100 Řada imagerunner 1700 Řada imagerunner 2400 Řada imagerunner 2500 imagerunner C1028i/iF you can Každé zařízení z řady kompaktních

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Město Rosice, jako veřejný zadavatel, ve smyslu ust. 38 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním

Více

Evropa, Střední východ a Afrika (s výjimkou Izraele, Saúdské Arábie, Jižní Afriky)

Evropa, Střední východ a Afrika (s výjimkou Izraele, Saúdské Arábie, Jižní Afriky) HP Officejet Pro 8730 All-in-One(D9L20A#A80) HP Officejet Pro 8730 All-in-One - Multifunkční tiskárna - barva - tryskový - Legal (216 x 356 mm) (originální) - A4/Legal (média) - až 37 stran/min. (kopírování)

Více

1x Notebook; orientační cena 25 000,- Kč bez DPH. Parametry:

1x Notebook; orientační cena 25 000,- Kč bez DPH. Parametry: 1x Notebook; orientační cena 25 000, Kč bez DPH Klasifikace (provedení) Ultrabook Procesor min. 2 jádrový Frekvence CPU: min. 1,6/2,3GHz Operační paměť min 4 GB DDR3 Úhlopříčka obrazovky 13,3 Displej s

Více

Konfigurace produktu

Konfigurace produktu Konfigurace produktu Tiskárna Samsung ProXpress M4070FX Zvyšte produktivitu v kanceláři s inovativním řešením tisku Vysoká rychlost tisku a zpracování obrazu Tiskárna ProXpress M4070FX dosahuje rychlosti

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 161/210 multifunkční modulární ekonomický snadný černobílý Překvapivě velký počet uživatelů z malých nebo domácích kanceláří je vybaven stolní tiskárnou, faxem a

Více

DIGITÁLNÍ KOPÍROVACÍ STROJE. Svůj JOB má pod kontrolou

DIGITÁLNÍ KOPÍROVACÍ STROJE. Svůj JOB má pod kontrolou DIGITÁLNÍ KOPÍROVACÍ STROJE Svůj JOB má pod kontrolou d-copia 300 POKUD HLEDÁTE ŘEŠENÍ PRO VAŠE DENNÍ POŽADAVKY NA PRÁCI S DOKUMENTY, ROZHODNĚTE SE PRO ZAŘÍZENÍ, KTERÉ KOMPLETNĚ SLADÍ BĚŽNOU KANCELÁŘSKOU

Více

Průvodce snadnou obsluhou

Průvodce snadnou obsluhou Průvodce snadnou obsluhou Základní OBSAH Předmluva Rozdělení příruček... Co všechno tento stroj dokáže... Ovládací panel... Kopírovací Kopírování...7 Co všechno tento stroj dokáže (Obrazovka základních

Více

WorkCentre 3550 Černobílá multifunkční tiskárna

WorkCentre 3550 Černobílá multifunkční tiskárna Černobílá multifunkční tiskárna Rychlost výstupu WorkCentre 3550 Výkonné hodnotné zařízení, které nabízí tisk, kopírování, faxování a skenování. WorkCentre 3550 Jednostranný Automatický oboustranný Až

Více

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP

MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Černobílé multifunkce A3 MP 2554(Z)SP MP 3054(Z)SP MP 3554(Z)SP MP 4054(A)(Z)SP MP 5054(A)(Z)SP MP 6054(Z)SP Tiskárna Kopírka Skener Fax Vysoce spolehlivá A3 černobílá multifunkční zařízení Spravujte dokumenty

Více

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění 1. Dodávka tiskáren Je požadována dodávka 65 ks multifunkčních barevných tiskáren formátu A3 a 196 ks multifunkčních černobílých tiskáren formátu A4 dle následující

Více

Blue Grass,s.r.o. Technická specifikace multifunkčních tiskových zařízení

Blue Grass,s.r.o. Technická specifikace multifunkčních tiskových zařízení CB15-A4 X363dn+drawer 250 rychlost tisku 15 33 nastavení počtu kopií 1-99 1-999 čas první kopie 10 8,5 paměť 64 MB 128 kapacita papíru 500 550 počet zásobníků 1 2 výstupní kapacita 100 150 rozměry papíru

Více

Řešení problémů DIGITÁLNÍ PLNOBAREVNÝ MULTIFUNKČNÍ SYSTÉM MX-2700N ODSTRANĚNÍ ZASEKNUTÍ KOPÍROVÁNÍ TISK SKENOVÁNÍ UKLÁDÁNÍ DOKUMENTŮ INSTALACE

Řešení problémů DIGITÁLNÍ PLNOBAREVNÝ MULTIFUNKČNÍ SYSTÉM MX-2700N ODSTRANĚNÍ ZASEKNUTÍ KOPÍROVÁNÍ TISK SKENOVÁNÍ UKLÁDÁNÍ DOKUMENTŮ INSTALACE MODEL: MX-2300N MX-2700N DIGITÁLNÍ PLNOBAREVNÝ MULTIFUNKČNÍ SYSTÉM Řešení problémů Řešení problémů V případě možného výskytu problému s výrobkem, postupujte podle pokynů v tomto návodu dříve, než zavoláte

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY v souladu s 156 zákona č. 137/2006, Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení v souladu s ust.

Více

EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě

EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě EFEKTIVNÍ komunikace v administrativě ADVANCE C2020L/i ADVANCE C2025i ADVANCE C2030L/i you can VYŠŠÍ produktivita administrativy Srdcem našich barevných systémů je nyní průlomová technologická platforma

Více

Dokonalá organizace kanceláře se síťovými skenery NetDeliver

Dokonalá organizace kanceláře se síťovými skenery NetDeliver Dokonalá organizace kanceláře se síťovými skenery NetDeliver Nejdůležitější přednosti: multifunkční zařízení tvořící vstup do digitální kanceláře snadná digitalizace různorodých tiskovin vícenásobné rozesílání

Více

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000 2 >>> digitální stolní kopírky ir ir 1018 ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000! digitální stolní multifunkční zařízení: ir1018j: kopírka ir1018: kopírka, tiskárna,

Více

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000

ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000 >>> digitální černobílé kopírky ir ir 1018 ir 1022i ir 1018 / J 18 A4 5.000 ir 1022A / F 22 A4 5.000 ir 1022i / if 22 A4 5.000 digitální stolní multifunkční zařízení: ir1018j: kopírka ir1018: kopírka,

Více

F230/250. Parametry. Cena stroje. Spotřební materiál FAX KOPÍRKA. TISKÁRNA (pouze fax Rex Rotary F250) SKENER. Označení Funkce Cena v Kč bez DPH

F230/250. Parametry. Cena stroje. Spotřební materiál FAX KOPÍRKA. TISKÁRNA (pouze fax Rex Rotary F250) SKENER. Označení Funkce Cena v Kč bez DPH F230/250 FAX typ zařízení: stolní laserový přístroj okruh: PSTN, PABX kompatibilita: ITU-T Super G3 modem: 33 600 bps čas vysílání jedné strany: 3 s. kompresní metody: MH, MR, MMR, JBIG blesková volba:

Více

Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI

Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI Tlačiarne čb, formát A4 : ES4131 (dn) - novinka Řešení černobílého tisku s vestavěným oboustranným tiskem a PostScriptem pro malé

Více

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook

Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Datasheet Fujitsu LIFEBOOK A512 Notebook Váš společník na každý den Fujitsu LIFEBOOK A512 je solidní notebook pro každodenní použití s antireflexním 15,6 (39,6cm) displejem LCD s rozlišením HD a širokoúhlým

Více

Technická specifikace parametrů

Technická specifikace parametrů Technická specifikace parametrů Prezenční technika Projektor Typ LCD Jas [AL] 5300 Kontrast 20000: Rozlišení 920 x 200 Zdroj světla Lampy Životnost lampy [hod] 8000 Hmotnost [kg] 4,8 Stropní držák projektoru

Více

uživatelská p íručka výrobky hp LaserJet ady 1200

uživatelská p íručka výrobky hp LaserJet ady 1200 uživatelská p íručka výrobky hp LaserJet ady 1200 HP LaserJet řady 1200 Tiskárna a výrobky Print Copy Scan Uživatelská příručka Copyright Hewlett-Packard Company 2001 Všechna práva vyhrazena. Reprodukce,úpravy

Více

Technické požadavky na místo Czech POINT vybavení pracoviště Třeština - splnění technických požadavků 100 bodů

Technické požadavky na místo Czech POINT vybavení pracoviště Třeština - splnění technických požadavků 100 bodů Technické požadavky na místo Czech POINT vybavení pracoviště Třeština - splnění technických požadavků 100 bodů Zařízení Typ parametru Parametr Hodnota parametru Počítač Procesor: Počet jader alespoň: 4

Více

Datasheet Fujitsu ETERNUS DX200 S3 Diskové systémy

Datasheet Fujitsu ETERNUS DX200 S3 Diskové systémy Datasheet Fujitsu ETERNUS DX200 S3 Diskové systémy Kompaktní úložiště pro malé a střední podniky a pobočky ETERNUS DX Úložiště dat pro podniky ETERNUS DX200 S3 Úložiště řady ETERNUS DX společnosti Fujitsu

Více

HP Color LaserJet 2820/2830/2840. Uživatelská příručka

HP Color LaserJet 2820/2830/2840. Uživatelská příručka HP Color LaserJet 2820/2830/2840 Uživatelská příručka HP Color LaserJet 2820/2830/2840 vše v jednom Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2004 Copyright Hewlett-Packard Development Company, LP

Více

Pronájem kopírovacích multifunkčních zařízení pro Město Blansko

Pronájem kopírovacích multifunkčních zařízení pro Město Blansko Odbor hospodářské správy Vaše čj.: Naše čj.: Vyřizuje: Tel.: Fax: E-mail: Datum: Bc. David Souš 516 775 313 516 775 186 sous@blansko.cz 24.7.2008 Výběrové řízení zadávací podmínky (zjednodušené podlimitní

Více

Brother Multifunkční mono laserový model

Brother Multifunkční mono laserový model MFC-L5700DN Brother Multifunkční mono laserový model Přichází nový profesionální multifunkční model Tisk Kopírování Skenování Fax 40 250 listů zásobník USB 2 000 str. toner v dodávce 9,3 cm dotykový displej

Více

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model

DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model DCP-L2500D Kompaktní mono laserový multifunkční model až 26 str./min. Rozlišení tisku ve třídě HQ1200 Volitelná vysokokapacitní tonerová kazeta Specifikace: Rychlý tisk Dokáže zvýšit produktivitu kanceláře

Více

MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX

MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX 2006 MULTIFUNKČNÍ SÍŤOVÝ PŘÍSTROJ KX-FLB853EX Ocenění za nejlepší firemní image roku 2005 Vše v jednom pro menší kancelář Multifunkční síťový přístroj KX-FLB853EX, který funguje jako vysokorychlostní laserový

Více

SMLOUVA O NÁJMU MULTIFUNKČNÍCH SÍŤOVÝCH TISKÁREN

SMLOUVA O NÁJMU MULTIFUNKČNÍCH SÍŤOVÝCH TISKÁREN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Nájem multifunkčních síťových tiskáren PŘÍLOHA Č. 1 Vzorový návrh smlouvy o nájmu multifunkčních síťových tiskáren SMLOUVA O NÁJMU MULTIFUNKČNÍCH SÍŤOVÝCH TISKÁREN

Více

Projekt Konsolidace IT a nové služby TC ORP Litomyšl

Projekt Konsolidace IT a nové služby TC ORP Litomyšl Projekt Konsolidace IT a nové služby TC ORP Litomyšl Technická specifikace C Minimální specifikace parametrů jednotlivých komponent včetně akceptačních podmínek. a Elektronické workflow č. parametr / požadavek

Více

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy.

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy. www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy. bizhub C350, kancelářský systém Zjednodušte vaše pracovní postupy Kancelářský systém bizhub C350 nabízí

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace rsr WOL, Město Břeclav, jako veřejný zadavatel, ve smyslu ust. 38 odst. 1 zákona č, 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Datasheet Fujitsu ESPRIMO P400 Stolní počítač

Datasheet Fujitsu ESPRIMO P400 Stolní počítač Datasheet Fujitsu ESPRIMO P400 Stolní počítač Okamžitě dostupný kancelářský počítač Všestranné počítače ESPRIMO od společnosti Fujitsu přinášejí vysoký výpočetní výkon pro vaše kancelářské aplikace a projekty

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ Konfigurace a možnosti 1 Sada pro bezdrátové připojení a NFC (volitelná, SL-NWE001X) Ovládací panel 4,3palcový dotykový displej LCD

Více

Flexibilní komunikační platforma

Flexibilní komunikační platforma Flexibilní komunikační platforma Odpověď na všechny vaše požadavky pro správu dokumentů Vysoká laťka ve zpracování černobílých dokumentů Výkonné modely MP2550/MP2550B a MP3350/MP3350B jsou vstupní branou

Více

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje PMA a Company of WEST Control Solutions KS 108 easy Kompaktní řídicí a regulační přístroj pro průmyslové aplikace Kombinované funkce regulace, sekvenčního řízení a ovládání Rozsáhlá knihovna funkcí a ovládacích

Více

CP6015dn CP6015de. CP6015xh

CP6015dn CP6015de. CP6015xh CP6015n CP6015dn CP6015de CP6015x CP6015xh HP Color LaserJet CP6015 Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Reprodukce, úpravy nebo překlad

Více

11/2005. S námi jste o krok dál... Široká nabídka produktů a služeb společnosti Lexmark. www.lexmark.cz. S námi je tisk snadný

11/2005. S námi jste o krok dál... Široká nabídka produktů a služeb společnosti Lexmark. www.lexmark.cz. S námi je tisk snadný 11/2005 S námi jste o krok dál... Široká nabídka produktů a služeb společnosti Lexmark. www.lexmark.cz S námi je tisk snadný Monochromatické laserové tiskárny ilustrační foto T64x T64xn Lexmark E230/E232

Více

Dynamická rovnováha. neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý

Dynamická rovnováha.  neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz neo 600/750 výkonný přesný sofistikovaný černobílý Když nabízíte tiskařské služby nebo provozujete tiskárnu v podniku, potřebujete robustní a spolehlivý stroj, který

Více

Kompaktní mono laserová tiskárna

Kompaktní mono laserová tiskárna Kompaktní mono laserová tiskárna HL-L2312D TISK www.brother.eu Kompaktní mono laserová tiskárna Brother HL-L2312D je tichá, kompaktní mono laserová tiskárna určená pro použití v domácnosti a malých kancelářích.

Více

Prùvodce obecnîmi nastaveními

Prùvodce obecnîmi nastaveními Provozní pokyny Prùvodce obecnîmi nastaveními 1 2 3 4 5 6 Pøipojení zaøízení Systémová nastavení Nastavení kopírky Nastavení tiskárny Nastavení rozhraní Ostatní nástroje uôivatele Neô zaènete zaøízení

Více

Produktivita pro profesionály

Produktivita pro profesionály Produktivita pro profesionály Promyšlená produkce všech barevných dokumentů Nové možnosti v digitálních technologiích zvyšují požadavky všech zákazníků na profesionální kvalitu a vysokou rychlost tisku.

Více

bizhub 360 dokonalý kolega Hledáte spolehlivé řešení? potřebujete multifunkční tiskové zařízení tisknete do stran měsíčně

bizhub 360 dokonalý kolega Hledáte spolehlivé řešení?   potřebujete multifunkční tiskové zařízení tisknete do stran měsíčně www.konicaminolta.cz bizhub 360 dokonalý kolega potřebujete multifunkční tiskové zařízení Hledáte spolehlivé řešení? NE ANO NE tisknete do 40 000 stran měsíčně NE tisknete nad 40 000 stran měsíčně ANO

Více

Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional CP5225

Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional CP5225 Datový list Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional CP5225 S touto všestrannou a cenově dostupnou stolní tiskárnou ve formátu A3 pokryjete všechny své potřeby barevného pracovního tisku od pohlednic

Více

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2015 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2015 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG duben 205 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG - KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH 2 Multifunkční zařízení 3 Barevná A4 bizhub C30 3 A4 bizhub C3350 4 A4 bizhub C3850 5 A4 bizhub

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU MULTIFUNKČNÍCH ZAŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU MULTIFUNKČNÍCH ZAŘÍZENÍ I. ZADAVATEL VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA UZAVŘENÍ SMLOUVY NA DODÁVKU MULTIFUNKČNÍCH ZAŘÍZENÍ 1) Vojenské lesy a statky ČR, s.p., se sídlem Pod Juliskou 5, 160 64 Praha 6, IČ 00000205, DIČ CZ00000205, zapsané

Více

HP Color LaserJet CP3505

HP Color LaserJet CP3505 HP Color LaserJet CP3505 Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Reprodukce, úpravy nebo překlad jsou bez předchozího písemného souhlasu zakázány

Více

Katalog produktů Lexmark

Katalog produktů Lexmark Katalog produktů Lexmark Léto 2016 O společnosti Lexmark International nabízí podnikům všech velikostí široké spektrum tiskových a zobrazovacích produktů, softwaru, řešení a služeb, které pomáhají zákazníkům

Více

Uživatelská příručka. Co lze s tímto zařízením dělat. Getting Started (Začínáme) Kopírování. Tisk. Skenování. Dokumentový server.

Uživatelská příručka. Co lze s tímto zařízením dělat. Getting Started (Začínáme) Kopírování. Tisk. Skenování. Dokumentový server. Uživatelská příručka Co lze s tímto zařízením dělat Getting Started (Začínáme) Kopírování Tisk Skenování Dokumentový server Web Image Monitor Doplňování papíru a toneru Odstraňování problémů Informace,

Více

i-sensys platný člen týmu

i-sensys platný člen týmu i-sensys platný člen týmu laserová ZaříZení Čím menší firma, tím více se musí každý snažit. A proto je multifunkční tiskárna Canon i-sensys výkonným členem vašeho týmu. Její pokročilé technologie barevného

Více

Uživatelská příručka. Co lze s tímto zařízením dělat. Začínáme. Kopírování. Faxování. Tisk. Skenování. Web Image Monitor. Doplňování papíru a toneru

Uživatelská příručka. Co lze s tímto zařízením dělat. Začínáme. Kopírování. Faxování. Tisk. Skenování. Web Image Monitor. Doplňování papíru a toneru Uživatelská příručka Co lze s tímto zařízením dělat Začínáme Kopírování Faxování Tisk Skenování Web Image Monitor Doplňování papíru a toneru Odstraňování problémů Dodatek Informace, které nejsou v této

Více

HP LaserJet M5039xs MFP. Uživatelská příručka

HP LaserJet M5039xs MFP. Uživatelská příručka HP LaserJet M5039xs MFP Uživatelská příručka HP LaserJet M5039XS MFP Uživatelská příručka Autorská práva a licence 2010 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Reprodukce, úpravy nebo překlad

Více

Univerzální kompaktní multifunkční systémy pro každou malou kancelář. MX-M200D/MX-M160D Digitální multifunkční systém

Univerzální kompaktní multifunkční systémy pro každou malou kancelář. MX-M200D/MX-M160D Digitální multifunkční systém Univerzální kompaktní multifunkční systémy pro každou malou kancelář MX-M200D/MX-M60D Digitální multifunkční systém Max. 6/20 stran za minutu Plně barevné A3 skenování Výkonné, produktivní, dostupné: to,

Více

Funkce Chytrý dotyk. verze 1.4. A-61629_cs

Funkce Chytrý dotyk. verze 1.4. A-61629_cs Funkce Chytrý dotyk verze 1.4 A-61629_cs Používání funkce chytrého dotyku Obsah Přehled... 1 Spuštění funkce chytrého dotyku... 2 Používání funkce chytrého dotyku s výchozími čísly funkcí a předem definovanými

Více

1x Monitor 30 ; orientační cena 26 000,- Kč bez DPH. Parametry:

1x Monitor 30 ; orientační cena 26 000,- Kč bez DPH. Parametry: 1x Monitor 30 ; orientační cena 26 000,- Kč bez DPH - Doba odezvy: 7ms GTG, 12ms BWB - Jas [cd/m2]: 370 - Kontrast [:1]: 1 000 - Nativní rozlišení: 2560 x 1600 - Rozteč bodů [mm]: 0,25 - Úhlopříčka obrazovky:

Více

bizhub C3850 Barevná multifunkce A4 Až 38 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do u sken do SMB sken do FTP

bizhub C3850 Barevná multifunkce A4 Až 38 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do  u sken do SMB sken do FTP bizhub C3850 Barevná multifunkce A4 Až 38 stran za minutu Funkce barevné černobílé barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB barevné černobílé sken do emailu sken do SMB sken do FTP sken na HDD sken

Více

WorkCentre 5632/5638/5645/5655. tiskárna kopírka skener fax email. Mohutný výkon. kancelářského stroje

WorkCentre 5632/5638/5645/5655. tiskárna kopírka skener fax email. Mohutný výkon. kancelářského stroje tiskárna kopírka skener fax email Mohutný výkon kancelářského stroje 5632 /5638 /5645/5655 Kopírka Tiskárna Skener Tiskněte. Kopírujte. Skenuje. Faxujte. Posílejte emaily. Jedno výkonné multifunkční zařízení

Více

CZP. Zařízení Typ parametru Parametr Hodnota. parametru. Stránka 1. Příloha č.1. Multifunkční zařízení. Typ tiskárny: Laserová barevná

CZP. Zařízení Typ parametru Parametr Hodnota. parametru. Stránka 1. Příloha č.1. Multifunkční zařízení. Typ tiskárny: Laserová barevná Krycí list nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Rozšíření pracoviště Czech Point - dodávka kopírovací techniky I. Zadavatel Město

Více