Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne 10.6.2016"

Transkript

1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne Program: 1. Zahájení. 2. Seznámení s programem zasedání. 3. Ustanovení zapisovatele a ověřovatelů. 4. Kontrola usnesení z minulého zasedání. 5. Projednání pololetní zprávy o činnosti SDH Drahkov. 6. Projednání a schválení dotace Krajského Úřadu z dotačního titulu PSOV PK Projekty obcí na projekt Rekonstrukce místních komunikací. 7. Zpráva starosty o činnosti obecního úřadu. 8. Různé. 9. Diskuse. 10. Usnesení a závěr.

2 Zápis ze zasedání: Přítomní zastupitelé: 5 (Bína, Košta, Tolar, Hofrichtr, Šimková) Nepřítomní zastupitelé: 0 Přítomno občanů: cca 8 1. Starosta obce Jiří Bína přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. 2. Program zasedání Zastupitelstvo obce Drahkov schvaluje program veřejného zasedání č. 2/2016. Schválení návrhu usnesení: (pro proti zdržel se hlasování). 3. Ustanovení zapisovatele a ověřovatelů Zapisovatel: František Košta Ověřovatelé: Petra Šimková, Jiří Tolar Schválení návrhu usnesení: Kontrola usnesení z minulých zasedání 10/3/2014 Starostovi a místostarostovi napsat upozornění na rybářství Klatovy o havarijním stavu hráze rybníka Pozorka. 12/1/2016 Starostovi a místostarostovi opětovně napsat upozornění na rybářství Klatovy o havarijním stavu hráze rybníka Pozorka. Splněno přišla odpověď dávají na vědomí, že bude svolán technicko-bezpečnostní dohled, kde budou stanovena následná opatření. Je třeba dále sledovat. Odloženo další kontrola stavu řešení za rok (do ). 9/5/2014 Starostovi a místostarostovi zjistit ceny a dostupnost Vánoční výzdoby obce svítící ozdoby na sloupech VO zjistit co je a za kolik dostupné. Odloženo ceny jsou velmi vysoké možno otevřít až to bude příští rok zase aktuální (do ). 16/2/2015 Starostovi a místostarostovi zjistit informace o dalších možnostech umístění svislé dopravní značky před můstkem místní komunikace přes Podhrázský potok. Odloženo policie požaduje nový projekt, což nechceme z důvodu nákladů, tj. patová situace. Nutno rozhodnout jak budeme dále postupovat (na příštím zasedání do ). 11/4/2015 Starostovi a místostarostovi hlídat možnost dotace na osvětlení hřiště. V jednání zatím se nic neobjevilo. 12/4/2015 Starostovi a místostarostovi hlídat možnost dotace na rozšíření herních prvků na dětském hřišti. V jednání zatím se nic neobjevilo. 13/4/2015 Starostovi a místostarostovi zařídit úpravu uzávěru nad plynovou šachtou před číslem 50. Splněno opraveno, zbývá doasfaltovat.

3 14/4/2015 Starostovi a místostarostovi zahájit přípravu projektu Chodník Drahkov. 14/1/2016 Starostovi a místostarostovi sjednat smlouvy o smlouvách budoucích na odkup dotčených pozemků pro akci chodník v obci Drahkov (příp. rovnou pozemky koupit). V jednání připravujeme smlouvy s majiteli dotčených pozemků smlouvy od nás připraveny, jsou u právnické firmy na kontrolu, poté ihned oslovíme majitele přímo s návrhem smlouvy. Po zpětných reakcích budeme zvažovat další kroky. 13/1/2016 Starostovi a místostarostovi objednat svoz velkoobjemového odpadu na duben nebo květen. Požadavek je na 2 kontejnery velký standardně u místní samoobsluhy, malý u OÚ. Splněno svoz se uskutečnil, více ve zprávě starosty dále. 5. Projednání pololetní zprávy o činnosti SDH Drahkov Adam Bína (jednatel SDH Drahkov) přednesl pololetní zprávu o činnosti a čerpání prostředků SDH Drahkov. Více v příslušné zprávě: SDH Drahkov - zpráva o činnosti pololetí.docx 6. Projednání a schválení dotace Krajského Úřadu z dotačního titulu PSOV PK Projekty obcí na projekt Rekonstrukce místních komunikací Krajský Úřad nám schválil dne usnesením č. 1189/16 dotaci z dotačního titulu PSOV PK Projekty obcí na projekt Rekonstrukce místních komunikací. Je třeba dotaci schválit zastupitelstvem obce a pověřit starostu k podpisu smlouvy s KÚ. Následně provést výběrové řízení na dodavatele stavebních prací. Zastupitelstvo s udělením dotace souhlasí a schvaluje ji, dále pověřuje starostu podpisem smlouvy s KÚ. Schválení návrhu usnesení: Zpráva starosty o činnosti obecního úřadu (od ) Klatovské rybářství a.s. odpovědělo na náš dopis ohledně závady na hrázi rybníka Pozorka, že se s tím bude zabývat příslušná komise. Stavební odbor udělil kolaudační souhlas s užíváním soc. zařízení v budově č. 12 (Obecní Úřad). Dále vydal územní souhlas s umístěním záměru pro stavbu skladu nářadí na parc. č. 3/8 pro Drahoslavu Eretovou, bytem Drahkov 13. Na žádost p. St. Ereta bylo vydáno vyjádření k rozdělení pozemku 3/8 (pro stavební účel). Stavební odbor vykonal rozhodnutí o dělení pozemku 3/8 p. St. Ereta ml. Zastupitelstvo Plzeňského kraje schválilo dne usnesením č. 1189/16 poskytnutí dotace z dotačního titulu PSOV PK ve výši ,- Kč na naši akci Rekonstrukce místních komunikací (MK v Dubinech).

4 Požádali jsme plzeňskou firmu Komunikace o jednoduchý projekt na přípravu výběr. řízení na akci Rekonstrukce místních komunikací (MK v Dubinech). Rozpočet činí s DPH 1,4 mil Kč. Dne se konal svoz objemného odpadu. Občané měli k dispozici kontejner u prodejny, a hasiči malý kontejner u obecního úřadu pro úklid požární zbrojnice a skladu. Akce se zdařila, pokud bude třeba, může se akce na podzim opakovat. Tradiční stavění Máje se konalo s pomocí techniky od firmy Klaus, za občerstvení obec zaplatila 4220,- Kč, dále se konal průvod staré techniky a k pomníku byl položen věnec od 11. hodin se konalo povinné očkování psů proti vzteklině. Upozorňuji na možnost přihlásit se na obecním webu ( k odběru nových zpráv z Obce. Jedná se o jednoduchý postup v levé části stránek, v sekci Informace em zadáte Váš . Následně Vám na tento přijde potvrzovací zpráva, kde musíte registraci potvrdit. Přes tento budete informováni o všech důležitých událostech a novinkách v obci. Odběr je možné samozřejmě také kdykoliv odhlásit. Hasiči udělali brigádu u hřiště, kde vyčistili strouhu od náletů - jasanů a vše rozštěpkovali. Dále hasiči provedli opravu PS-12 byl třeba nákup náhradních dílů za 4600,- Kč. Pro opravu stříkačky PS-8 byl v Domažlicích proveden výbrus bloku a zhotovení kompletních pístů v ceně 6701,- Kč. Dále nově nastříkali převozní skříň PS-12. Také provedli u hřiště montáž a osazení pískoviště pro děti. Na 9. července připravují dětský den a pouťové posezení s hudbou. Vzhledem k rozsahu jimi provedených prací a aktivitě hasičů, navrhujeme pro SDH Drahkov navýšit rozpočet z obce o 20000,- Kč. Schválení návrhu usnesení: Ohledně prodeje pozemku p.č. 610/7 a 610/11 bylo vyvěšeno oznámení záměru o prodeji, a jelikož nebyly vzneseny žádné připomínky může se sjednat kupní smlouva za podmínek přijatých na minulém zasedání. Začal jsem jednat ohledně opravy MK vedoucí od rozcestí na Libákovice. Cesta je majetkem ČR a s právem hospodaření mají Lesy Přeštice. Při jednání nám bylo navrženo několik variant (obě varianty jsou pro nás nevýhodné): o o Odkoupení cesty o délce 200 m za cca ,- Kč. Výměna celé cesty až k lesu za zalesněnou Husinu. Je třeba poslat žádost o opravu této komunikace. Na odbor školství jsme zaslali výkaz prací. V roce 2015 měla obec Drahkov náklady na péči a údržbu pomníku padlých 3800,- Kč. Jedná se o úpravu okolí a výzdobu pomníku. Výročí narození měli naši občané Sýkora V., Weinfurtová M. a Englerová B. Informuji, že případné poruchy elektřiny můžete osobně hlásit na ČEZ poruchy tel: Za první čtvrtletí roku jsme od EKOKOMU obdrželi odměnu za třídění odpadů ve výši 3860,- Kč.

5 se konala VH mikroregionu na Chlumu, mj. jsem podepsal smlouvu o bezplatném převodu mobiliáře - herních prvků, které jsou umístěny v naší obci u hospody. Hodnota tohoto majetku je 53394,- Kč. Do je třeba upřesnit mobiliář pro dotaci PSOV jedná se o 2 ks vývěsní tabule a 4 ks odpadkových košů v celkové hodnotě cca 27000,- Kč. Volby do zastupitelstva kraje a do senátu se budou konat 7 a Různé: 9. Diskuse: volal Ing. Kos (vedoucí ŽP města Blovic) ohledně leteckého pozorování kůrovce v obecním lesíku pod Suší, kde je napadeno asi šest stromů tímto broukem. Nařídil rychlé odstranění těchto stromů, zodpovídá předseda kontrolní komise Jiří Tolar. Stavební a dopravní odbor oznamuje, že od bude na čtyři dny uzavřena silnice z Drahkova do Choc. Újezda z důvodu čištění silničních propustků. Budou opravena tato světla veřejného osvětlení u p.vaniše č.30, p.sýkora č.24, p.tolar č.14 u Kyriluka č.t2. Viz. Zpráva starosty o činnosti obecního úřadu. Požadavek p. Kydlíčkové na rozšíření sečení trávy v rámci obecních prací i na cestu kolem Kydlíčků. 10. Schválení usnesení: Schváleno: 5-0 0

6 Usnesení č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov, konaného dne Zastupitelstvo obce Drahkov schvaluje: 1/2/ Program veřejného zasedání zastupitelstva č. 2/ /2/ Volbu zapisovatele a ověřovatelů. Zapisovatel: František Košta Ověřovatelé: Petra Šimková, Jiří Tolar 3/2/2016 Dotaci Krajského Úřadu z dotačního titulu PSOV PK Projekty obcí na projekt Rekonstrukce místních komunikací a pověřuje starostu podpisem smlouvy s Krajským úřadem. 4/2/2016 Navýšení rozpočtu obce pro SDH (požární ochrana) o 20000,- Kč. Zastupitelstvo obce Drahkov bere na vědomí: 5/2/2016 Zprávu starosty o činnosti obecního úřadu. 6/2/ Pololetní zprávu o činnosti SDH Drahkov. Zastupitelstvo obce Drahkov ukládá: 7/2/2016 Starostovi a místostarostovi podat žádost na Lesy Přeštice o opravu místní komunikace směrem na rozcestí na Libákovice, která je v jejich vlastnictví (jedná se o úsek až k p.terčovi v délce cca 200 m). 8/2/2016 Starostovi a místostarostovi upřesnit mobiliář pro dotaci PSOV 2016 (dotace v rámci mikroregionu) na tyto prvky: 1ks betonová lavička, 4ks odpadkových košů a 2ks vývěsních tabulí (pouze desky). 9/2/2016 Starostovi a místostarostovi rozšířit sečení trávy v rámci obecních prací i na cestu kolem Kydlíčků. zapsal: František Košta dne : starosta: Jiří Bína místostarosta: František Košta ověřovatelé: Petra Šimková Jiří Tolar

7 Vyvěšeno: Sejmuto:

Zápis č.4/2015 1/7. ze zasedání zastupitelstva obce Sebečice ze dne 16.6.2015

Zápis č.4/2015 1/7. ze zasedání zastupitelstva obce Sebečice ze dne 16.6.2015 1/7 Zápis č.4/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Sebečice ze dne 16.6.2015 Přítomni : p.fiala Tomáš, p.mazal Bronislav, pí.rodinová Božena, p.ing Cajthaml František, p.suchý Marek, p.mazal Michal, p.jaroš

Více

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice

7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice 7. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Útušice Č.j.: 222/15/Vl./3 Datum: 2015-06-29 Začátek: 18:30 hod Přítomno členů ZO: Ing. Václav Fink, p. Stanislav Drda, Mgr. Renata Štollová, p. Anna Kocourková,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 15. 3. 2016 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:30 19:09 hodin přítomni:

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 5. 2. 2016 v 16.00 hod. na obecním úřadě Přítomno: 5 členů zastupitelstva: Host: Program: 1) Zahájení 2) Rozpočtové opatření č. 10/2015

Více

Zápis č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 03. 07. 2013, od 18:00 hodin

Zápis č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 03. 07. 2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 03. 07. 2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Čadil, Glaser, Lacina, Winzberger Omluvena:

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 8. července 2015

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 8. července 2015 Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 8. července 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:03 hodin starostou obce Petrem

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 21.12.2007 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Miroslav Pilař, Pavel Votoček MVDr. Josef Šafařík, Květa Štilcová, Jiří

Více

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 12 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 10. 5. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Na úvod starosta obce Petr Šváb přivítal zastupitele a hosty. Zasedání

Více

ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany

ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany Místo konání: OÚ Skřivany Dne: 7.3.2011 Od: 18.00 hodin Ukončeno: 20.10 hodin PŘÍTOMNI: V. Futera, Mgr. J. Suchánek, M. Novák, L. Zima,

Více

Zastupitelstvo 23.11.2012

Zastupitelstvo 23.11.2012 Zastupitelstvo 23.11.2012 Obsah: 1. Zahájení 2. Volba zapisovatele, volba ověřovatelů, schválení program zasedání 3. Schválení závěrečného účtu za rok 2011 4. Úprava odměny zastupitelů obce 5. Schválení

Více

Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S z 23. zasedání zastupitelstva obce Rychnov na Moravě konaného dne 04. 11. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu Začátek jednání: 18:05 hodin Přítomni zastupitelé: 9 Omluveni zastupitelé: 0

Více

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu VI.. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 18. prosince 2008 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil VI. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

MĚSTYS LÁZNĚ TOUŠEŇ Úřad městyse, Hlavní 56, 250 89 LÁZNĚ TOUŠEŇ, okres Praha východ

MĚSTYS LÁZNĚ TOUŠEŇ Úřad městyse, Hlavní 56, 250 89 LÁZNĚ TOUŠEŇ, okres Praha východ MĚSTYS LÁZNĚ TOUŠEŇ Úřad městyse, Hlavní 56, 250 89 LÁZNĚ TOUŠEŇ, okres Praha východ Zápis č. 7/2014 ze zasedání Zastupitelstva městyse Lázně Toušeň, konaného dne 17. 12. 2014 od 19.00 hodin v zasedací

Více

USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 27

USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 27 USNESENÍ ze zasedání zastupitelstva města Železná Ruda č. 27 Přítomni: pp.šnebergr,kříž, Fischer, Škývara, Papež, Chabr, Horek, Kořán, Sekyra, Roubal,Najman Omluveni: p. Navrátilová Nepřítomni: p. Lučan

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, E. Křivancová, J. Křivanec,

Více

OBEC TEPLICE NAD BE VOU USNESENÍ.1/2007

OBEC TEPLICE NAD BE VOU USNESENÍ.1/2007 OBEC TEPLICE NAD BE VOU USNESENÍ.1/2007 Ze zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Be vou, které se konalo dne 15.2.2007 v zasedací místnosti Obecního ú adu v Teplicích nad Be vou Zastupitelstvo obce:

Více

OBEC VCHYNICE. se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice

OBEC VCHYNICE. se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice OBEC VCHYNICE se sídlem Obecní úřad Vchynice Vchynice č. p. 46, 410 02 Lovosice ZÁPIS č. 6/2008 Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 15. prosince 2008 od 18.30 hodin Přítomni: Ing. Jana

Více

Zasedání obecního zastupitelstva

Zasedání obecního zastupitelstva Zasedání obecního zastupitelstva Číslo: 8 Datum: 1.10.2008 Zápis: Veřejné zasedání ZO Přezletice ze dne 1.10.2008 Program: 1. Rozpočtová opatření 2. Příprava výběrového řízení na zhotovitele Zahradní II

Více

Zápis č. 13. Přítomni: Ing. Milan Kelich, Ing. Pavel Doubek, Miluše Némethová, Jiří Süsmilich, Eva Švadlenová, Neomluveni: Jiří Štamberk.

Zápis č. 13. Přítomni: Ing. Milan Kelich, Ing. Pavel Doubek, Miluše Némethová, Jiří Süsmilich, Eva Švadlenová, Neomluveni: Jiří Štamberk. Zápis č. 13 ze 13. zasedání zastupitelstva Městyse Stádlec (dále jen zastupitelstvo) konaného dne 21. 6. 2012 od 17.00 hod. ve společenské místnosti ve Slavňovicích, čp.24 Přítomni: Ing. Milan Kelich,

Více

Obec Křížkový Újezdec

Obec Křížkový Újezdec Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2015, konaného dne 16. dubna 2015 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Křížkový Újezdec. Zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Č.j.:OZ 27-3/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 29.12.2006 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Jiří Kühnel, Miroslav Pilař, MVDr. Josef Šafařík, Květa Štilcová, Pavel

Více

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 18.2.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Ing. Pavla Savincová Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Ing. Pavla Savincová Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 24. listopadu 2015 od 18.00 hodin v přístavbě

Více

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Drhovy ze dne 20. 2. 2014

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Drhovy ze dne 20. 2. 2014 Zápis č. 25 Zápis ze schůze zastupitelstva obce Drhovy ze dne 20. 2. 2014 Schůze začala v 18 hodin Přítomni: p. Mašek, p. Šimková, p. Hudecová, p. Pilous, p. Kadlec,, p. Routa. P. Říha Omluveni: p. Rendlová,

Více

Z Á P I S. z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 7.3.2012

Z Á P I S. z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 7.3.2012 Z Á P I S z 8. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 7.3.2012 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Internetové připojení 4) Rozpočtové opatření č. 10/11. 5) Zprávy

Více

Usnesení ZO o schválení Dodatku č. 4 předložily obce: Kyje, Tatobity, Bradlecká Lhota, Železnice, Nová Ves nad Pop.

Usnesení ZO o schválení Dodatku č. 4 předložily obce: Kyje, Tatobity, Bradlecká Lhota, Železnice, Nová Ves nad Pop. ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 3/2013 Mikroregionu Tábor konaného dne 23. července 2013 od 15,00 hod. v Lomnici nad Popelkou v restauraci Na Pile ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS 1 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo Obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 10.12.2013 v 17.00 hod. ve společenské místnosti

Více

Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Přítomni: Petr Šváb, Jan Kadidlo, Luboš Kadidlo, Ing. Stanislav Urban,

Více

ZÁPIS ze 7. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 13. června 2007

ZÁPIS ze 7. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 13. června 2007 ZÁPIS ze 7. veřejného jednání zastupitelstva města v Nových Hradech dne 13. června 2007 Přítomni: Ing. Kříha, p. Dorotovič p. Kučera, p. Strnad, p. Šlenc, Ing. Štangl, Mgr. Hokr, Mgr. Rolínek, Mgr. Jarolímek,

Více

Zápis z veřejného jednání ZO Úherce ze dne 22. 4. 2015 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích

Zápis z veřejného jednání ZO Úherce ze dne 22. 4. 2015 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Zápis z veřejného jednání ZO Úherce ze dne 22. 4. 2015 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Přítomni: Blažek, Mgr. Hošková, M. Pavlíček, Fořt, Tvrdík, M. Matoušek Omluveni: Alexandr Matoušek

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích,

Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, Zápis z jednání zastupitelstva obce Velemín (dle 95 zákona o obcích, v platném znění) č. 3/2014 konaného dne 29.9.2014 Přítomni : ing. Skalický J., Hladík O., Hrůza T., Janda P., Karfíková M., Koťová J.,

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46

ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ZÁPIS A USNESENÍ č. 46 ze 45. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 25. 9. 2014 od 18,00 hod. v sále pohostinství Na Nové Přítomno: 9 členů dle presenční listiny Program: 1) Zahájení 2) Určení

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 23. května 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, zvolených ve volbách 10. a 11.10.2014 (viz prezenční listina), omluven Jiří Pecl, pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Místo konání: Ctiboř 70, 347 01 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin

Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky. 15. října 2008 od 17.00 hodin OBEC ČAKOVIČKY Kojetická 32, pošta Mratín, PSČ: 250 63, okr. Mělník 315 682 286, 725 081 025, < ou.cakovicky@seznam.cz Z Á Z N A M z jednání zastupitelstva obce Čakovičky Termín konání : 15. října 2008

Více

Obec Rohatsko. č. 2/2014. Václav Král, Radek Štros, František Šourek ml., Josef Horák, Jiří Štros, Petr Juršťák, David Matějka

Obec Rohatsko. č. 2/2014. Václav Král, Radek Štros, František Šourek ml., Josef Horák, Jiří Štros, Petr Juršťák, David Matějka Obec Rohatsko Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatsko konaného dne 28. 12. 2014 od 17-ti hodin v klubovně sportovního areálu Rohatsko. č. 2/2014 Přítomní zastupitelé: Přítomní občané:

Více

Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 4. září 2003 zahájeného v 18,00 hod s místem konání Obecní úřad Břasy zasedací místnost

Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 4. září 2003 zahájeného v 18,00 hod s místem konání Obecní úřad Břasy zasedací místnost Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy, konaného dne 4. září 2003 zahájeného v 18,00 hod s místem konání Obecní úřad Břasy zasedací místnost Přítomni: 12 členů zastupitelstva obce + 2 členové se

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin.

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík, Bedřich

Více

Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod.

Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod. Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod. Veřejné zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky se konalo dne 29.6.2010 v kulturním domě v Kosteleckých

Více

z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice

z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice Z Á P I S z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice konaného dne 15.09.2014 v 17:00 h. v zasedací místnosti Městského úřadu Smiřice Přítomno: Omluveni: 9 členů ZM dle prezenční listiny Karel Šust MUDr.

Více

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce

Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Z Á P I S z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 20.08.2015 od 19,30 hodin v klubovně na Michnovce Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý, MUDr. Aleš Rybka, Bc.

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 10.6.2011 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů, 14 občanů, 5 hostů. Veřejné zasedání zahájil

Více

Zasedání zastupitelstva města bylo řádně svoláno a vyhlášeno a může se právoplatně usnášet ve všech bodech jednání.

Zasedání zastupitelstva města bylo řádně svoláno a vyhlášeno a může se právoplatně usnášet ve všech bodech jednání. Vážení členové zastupitelstva města, dámy a pánové, podle zákona č. 128/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů, zahajuji 39. zasedání zastupitelstva města Manětín, které jsem svolal na 28. května 2014

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 15.1. 2016 od 19.00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 15.1. 2016 od 19.00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 15.1. 2016 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Omluven: Jiří Svoboda cca

Více

U 17.12.2008 U 72 ZMP

U 17.12.2008 U 72 ZMP U s n e s e n í z 19.jednání Zastupitelstva města Planá konaného dne 17.12.2008 U 72 ZMP bere na vědomí: 1. zprávu o práci Rady města Planá od 17.jednání. 2. informaci o kontrole plnění uložených úkolů.

Více

Shrnutí investic a oprav v roce 2015

Shrnutí investic a oprav v roce 2015 Shrnutí investic a oprav v roce 2015 1) Ve druhé polovině roku 2015 byla zahájena výstavba základní technické vybavenosti pro 7 rodinných domů v lokalitě u hřbitova Na Čechách. Stavbu provádí firma Jaroš

Více

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 1/2016 1/6

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 1/2016 1/6 Zastupitelstvo obce Černava Zápis 1/2016 1/6 Zápis č. 1/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 03.02.2016, od 17:30 hodin. Přítomni: Ing. Josef Krouza, Mgr. Milena Částková, Edwin Trapp,

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne z 5.9.2003 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze 018. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 25. 07. 2011 od 13:00 hodin 26.07.2011 od 15:00 hodin.

Zápis ze 018. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 25. 07. 2011 od 13:00 hodin 26.07.2011 od 15:00 hodin. Zápis ze 018. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 25. 07. 2011 od 13:00 hodin 26.07.2011 od 15:00 hodin. Dne 25.07.2011 Přítomni: starosta Ing. Miloš Růžička, zástupce starosty Zdeňka

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 30, konaného dne 26. 6. 2013, od 17.00 hodin

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 30, konaného dne 26. 6. 2013, od 17.00 hodin Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 30, konaného dne 26. 6. 2013, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Ve ejné zasedání zastupitelstva obce Borovnice 5/2014 ze dne 12. ervna 2014. Informace o konání sch ze: Program jednání: Zápis z jednání:

Ve ejné zasedání zastupitelstva obce Borovnice 5/2014 ze dne 12. ervna 2014. Informace o konání sch ze: Program jednání: Zápis z jednání: Ve ejné zasedání zastupitelstva obce Borovnice 5/2014 ze dne 12. ervna 2014 Informace o konání sch ze: Místo konání: Termín: ast: Nep ítomen: Zasedání ídil: Zapisoval: Ov ovatelé zápisu: Borovnice spole

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. 3. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. 3. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 26. 3. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.30 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/47/13, konaného dne 24.07.2013 od 16.00 hod. v kanceláři starosty - Švihov, nám. Dr.E.Beneše 38. Zasedání

Více

z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 15. května 2013 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 15. května 2013 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 15. května 2013 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 11 členů zastupitelstva města: Bc. David

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 8. 2011, od 18:00 hodin.

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 8. 2011, od 18:00 hodin. Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 31. 8. 2011, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Butoves (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015

Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015 Zápis č. 8 z jednání zastupitelstva obce Mladkov ze dne 8. 10. 2015 Přítomní zastupitelé: Lada Hejtmánková (1) Alena Kotyzová (4) Roman Studený (7) Martina Jirčíková (2) Bohuslav Matouš (5) - omluven Teodor

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 18. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 9. 3. 2016 Čas zasedání: 19:10 21:30 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: Ondřej Ryba,

Více

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 01. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

a) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2008 dodaly obce: Holenice, Kyje, Rovensko pod Troskami, Ţeleznice, Bradlecká Lhota.

a) Vyvěšený závěrečný účet za rok 2008 dodaly obce: Holenice, Kyje, Rovensko pod Troskami, Ţeleznice, Bradlecká Lhota. ZÁPIS z veřejného zasedání DSO 4/2010 Mikroregion Tábor konaného dne 15.7.2010 od 15,00 hod. v Mikulovské vinárně v Železnici Přítomni: viz presenční listina Jednání zahájil předseda svazku pan Mastník.

Více

Zápis zastupitelstva 2004-03

Zápis zastupitelstva 2004-03 Zápis zastupitelstva 2004-03 Zápis č. 03-2004 ze zasedání Zastupitelstva obce Kozlovice konaného dne 13. 5. 2004 v 18.00 hodin v místnosti bývalé pošty v budově OÚ Přítomno: 14 členů zastupitelstva Nepřítomen:

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/13/11, konaného dne 11.05.2011 od 16.00 hod. na radnici Švihov č.p. 38.. Zasedání Zastupitelstva města Švihov

Více

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00

Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Zápis ze 6. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 23.2.2015 v 18:00 Ve Studené dne 24.2.2015 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Oznámení o zahájení vodoprávního řízení

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Oznámení o zahájení vodoprávního řízení *KUCBX00ITEYJ* KUCBX00ITEYJ O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S T Ř E D Í, Z E M Ě D Ě L S T V Í A L E S N I C T V Í Čj.: KUJCK 88035/2015/OZZL/2 Sp.zn.: OZZL 87860/2015/hery datum: 1.12.2015 vyřizuje:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012 Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Horní Bříza ze dne 27. 06. 2012 Přítomni: p. Antonín Brašna, p. Petr Grün, p. Jan Hadinger, MUDr. Monika Kepková, p. Jan Lusk (od hlasování č. 4), Bc. Jitka Martínková,

Více

R O Z H O D N U T Í veřejnou vyhláškou

R O Z H O D N U T Í veřejnou vyhláškou Městský úřad Moravský Krumlov odbor dopravy Náměstí Klášterní 125, 672 11 Moravský Krumlov Sp. zn.: SMUMK 7864/2016 Moravský Krumlov 7.6.2016 Č.j.: MUMK 11993/2016 Telefon: 515300775 E mail: jarolimovav@mkrumlov.cz

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016 Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016 Přítomni: V. Vöröšová, J. Rajdl, K. Pokorná, J. Sehnal, J. Hrušková, K. Pavlíková, E. Procházková, M. Fiala, J. Přibylová Zasedání

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 21.11.2014 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Květa Štilcová, Pavel Votoček, Ing. Josef Bušák, Karel Novák, Miroslav Pilař, Hana Votočková

Více

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí

Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Z Á P I S o průběhu 19. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice, konaného dne 14.dubna 2009 v zámeckém přísálí Zápis 3/2009 Přítomni : dle presenční listiny Omluveni : Vyžrálek Milan, Souček jiří

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 21.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též

Více

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013

Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Z á p i s č. 25/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 10. 4. 2013 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:30 František Bouček,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce S v i n a ř o v konaného dne 30.3.2011

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce S v i n a ř o v konaného dne 30.3.2011 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce S v i n a ř o v konaného dne 30.3.2011 Pozn.: v zápise jsou přítomní zasedání OÚ uváděni bez akadem. titulu. 1. Uvítání členů zastupitelstva a veřejnosti

Více

Zápis Č. 5/15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Olešná konaného 26. 10. 2015 v 18:00 ve velké zasedací místnosti OÚ

Zápis Č. 5/15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Olešná konaného 26. 10. 2015 v 18:00 ve velké zasedací místnosti OÚ Zápis Č. 5/15 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Olešná konaného 26. 10. 2015 v 18:00 ve velké zasedací místnosti OÚ Přítomni: Lenka Hasmanová,,, Eliška Ševicová, Petr Pospíšil Omluven: Tomáš Řechtáček

Více

Zápis ze 014. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 30.05. 2011 od 13:00 hodin.

Zápis ze 014. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 30.05. 2011 od 13:00 hodin. Zápis ze 014. jednání Rady městské části Praha - Ďáblice konaného dne 30.05. 2011 od 13:00 hodin. Přítomni: starosta Ing. Miloš Růžička, zástupce starosty Zdeňka Fišmistrová, radní Ing. Tomáš Dvořák, radní

Více

Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 16.ledna 2009

Zápis. z 26. zasedání zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 16.ledna 2009 Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Adamov, konaného dne 16.ledna 2009 Místo konání: budova OÚ Začátek: 19.30 hodin Zasedání řídil: Ing. Jan Novotný Přítomno: 8 z 9 členů zastupitelstva obce Ing.

Více

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 27. listopadu 2014 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny 1. Technický bod Třetí veřejné

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY ze dne 11.02.2013 Přítomni: František Kubiš, Jaroslav Bradáč, Jaroslav Bradáč ml., Milena Dellingerová, Tomáš Naňka, Petr Novák, Stanislav

Více

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Přítomni: viz prezenční listina Paní zastupitelky Z. Nekovářová a V. Šolcová

Více

Bod č. 1 Technický bod

Bod č. 1 Technický bod ZÁPIS z jednání zastupitelstva obce Hnanice ze dne 11.3.2010 o 17.00 hod., číslo zápisu 115/2009, které se uskutečnilo v zasedací místnosti Obecního úřadu Hnanice. Bod č. 1 Technický bod Přítomni: Jiří

Více

Schválení programu jednání OZ a určení ověřovatelů:

Schválení programu jednání OZ a určení ověřovatelů: Čj: Prv 2/16 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č. 2 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 9. 3. 2016 v 19:00 hod. Počet přítomných členů: Bc. Josef Náhlík, Jan Uchytil,

Více

Zápis č. 1/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 25. 02. 2015 na sále radnice ve Stárkově.

Zápis č. 1/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 25. 02. 2015 na sále radnice ve Stárkově. 1 strana z 5 stran zápisu ze zasedání ZM Stárkova konaného dne 25. 02. 2015 Zápis č. 1/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 25. 02. 2015 na sále radnice ve Stárkově. Přítomní

Více

Zápis č. 4/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 9.9.2011 v přísálí kulturního domu

Zápis č. 4/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 9.9.2011 v přísálí kulturního domu Zápis č. 4/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 9.9.2011 v přísálí kulturního domu Přítomni: Bc. Marek Karger, Jiří Merta, Milan Mrázek, Libor Smékal, Marek Šváb, Ladislav

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 1.10.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 1.10.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 1.10.2010 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 7 zastupitelů (plný počet), 20 občanů, 2 hosté. Veřejné

Více

Přítomni : viz presenční listina Omluveni : Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Bc. Martin Frei Neomluveni : - PROGRAM ZASEDÁNÍ

Přítomni : viz presenční listina Omluveni : Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Bc. Martin Frei Neomluveni : - PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 34. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 29. června 2011 v 16:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : viz presenční listina Omluveni

Více

ZASTUPITELSTVO OBCE DUBENEC

ZASTUPITELSTVO OBCE DUBENEC 1 ZASTUPITELSTVO OBCE DUBENEC 39. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ Zastupitelstva obce Dubenec konaného dne 13.03.2014 Jednání zahájil starosta Jaroslav Huňat v 19:05 hodin. Přítomno bylo 6 členů ZO: Jaroslav Huňat,

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014 Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 11/2014 konaném dne 18.11.2014 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 1/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková, Simona

Více

Veřejné zasedání č. 18/ 2010

Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Dne 15.9.2010 se v 19.00 hod konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce Hlína. Přítomni zastupitelé : -p.dostalý Miloš, ing.pacholík Miroslav,

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce

Více

Zápis č. 02/2015 z jednání Místní komise Štěpnice ze dne 16.02.2015

Zápis č. 02/2015 z jednání Místní komise Štěpnice ze dne 16.02.2015 Zápis č. 02/2015 z jednání Místní komise Štěpnice ze dne 16.02.2015 Přítomni: Mgr. Martykánová, PhDr. Brázda, Mgr. Čoupek, PhD., Bc. Dostálek, p. Víchová, Mgr. Pavlicová, p. Prachman, p. Střelcová Omluven:

Více

Zápis z řádného jednání zastupitelstva obce ze dne 30. ledna 2002

Zápis z řádného jednání zastupitelstva obce ze dne 30. ledna 2002 Zápis z řádného jednání zastupitelstva obce ze dne 30. ledna 2002 Přítomni: Křivka, Melounová, Mencl, Čápová, Zeman, Škoda, Burianec Neomluven: Racek Omluven: Stradiot Ověřovatelé zápisu: Burianec, Melounová

Více

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání:

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání: Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 Přítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Luděk Tůma, Kamil Zborovský od

Více

Z á p i s č. 5 / 2008

Z á p i s č. 5 / 2008 Obecní úřad Veliká Ves Z á p i s č. 5 / 2008 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 26. března 2008 na obecním úřadě ve Veliké Vsi v 18.30 hodin Členů zastupitelstva

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008 ZO/03/2008 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008 Přítomni : Mgr. Václava Kuklíková, Ing. Jaroslav Egrmajer, Ing. Ladislav Vlk, Bc. Michal Hala, MUDr. Karel

Více

USNESENÍ 1/2006 ZE SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ZE DNE 20.3.2006

USNESENÍ 1/2006 ZE SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ZE DNE 20.3.2006 USNESENÍ 1/2006 ZE SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ZE DNE 20.3.2006 Přítomni:,, David Marvan, Pavel Konečný, Petr Dostál rozpočet obce na rok 2006 v celkové částce 3.762.000,- Kč jako vyrovnaný s tím, že

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva městyse Brodce konaného dne 19. 10. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva městyse Brodce konaného dne 19. 10. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva městyse Brodce konaného dne 19. 10. 2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Informace o dni, hodině, místě konání a navrženém programu připravovaného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě.

Zápis. z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 12. 4. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení závěrečného účtu za rok 2015 3. Schválení účetní

Více