Pobytově - cyklistický zájezd BALATON

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pobytově - cyklistický zájezd BALATON"

Transkript

1 Pobytově - cyklistický zájezd BALATON Maďarsko - nenáročná cyklistika + víno + termály (ČT NE) a (SO ÚT) Letošní novinka. Cykloturistický zájezd do rovinatých oblastí největšího maďarského jezera, kde teplé počasí přichází dříve než k nám a trvá dlouho do podzimu. Tento zájezd je určen pro cyklisty, kteří chtějí strávit 4 dny sportem, poznáváním a koupáním v termálních bazénech. Vhodný je i pro rodiny s dětmi. Cyklotrasy 30 km až kolik ujedete za den. Projedeme vinohrady a pobřežím největšího jezera uprostřed Evropy. Navštívíme místa, která patří k nejnavštěvovanějším v Maďarsku Tihany, Badacsony, Keszthély, Zalakaros, Hévíz. Trasy vedou úseky mimo hlavní silnice po asfaltových cyklostezkách. Hotel stojí přímo na balatónském cyklistickém okruhu. cena: 4.840,-Kč č. zájezdu Cena zahrnuje: Dopravu autobusem, vozík na kola, 3x ubytování s polopenzí, orientační mapky s popisem tras, průvodce, obecní poplatky, zákonné pojištění CK proti úpadku. Pojištění (léčebné výlohy, škoda 3. osobě a storno) = 120,-Kč /os / pobyt Hotel přímo na cyklostezce na břehu jezera Balaton. Dvoulůžkové pokoje, na přání tří i čtyřlůžkové. Každý pokoj má vlastní TV, WC a sprchu. Polopenze v restauraci hotelu. Zájezdovým autobusem. Kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu!!! 1.den: 5.00 hod. odjezd z Vizovic. Přisedání Zlín, Kvítkovice, Uh.Hradiště. Přejezd do Tihany. Vyložení kol a projížďka jednou z největších atrakcí Maďarska městečkem Tihany s katedrálou a hrobem sv.ondřeje. Dále do Zánky (čedičové skalní stěny kamenné varhany) a nasednutí do busu (17 km). Zdatnější prodloužení přes Badacsony do vinného sklepa u Hegymagas (28 km). Naložení kol, koštovačka, nákup vína a přejezd na ubytování, večeře, nocleh. 2.den: Po snídani přejezd autobusem do Zalakarose. Celodenní koupání v termálech. Zájemci o cyklistiku odpoledne na kolech přes Zalakomár do Vörs (23km) se zastávkami u dřevěných rozhleden na pozorování zvířat na Malém Balatonu. Dále přes Fenékpuszta zpět na hotel (19 km). Večeře, možnost společného posezení, případně prohlídka městečka, nocleh. 3.den: Po snídani přímo z ubytování po jižním břehu do Fonyód (38 km). Lodí na druhý břeh jezera (cca 1.000,-Ft) do Badacsony a dále na Szigliget (8 km). Prohlídka hradní zříceniny (případně odbočka do vinného sklepa). Zpět severním břehem s prohlídkou Afrika muzea. Zájemci možnost posezení ve vinném sklípku. Večeře, nocleh. 4.den: Po snídani ráno vyklizení pokojů a na kolech do Hévízu (7 km). Dopolední koupání v termálním jezeře jedna z hlavních atrakcí oblasti. Možnost prohlídky zámku v Keszthely. Zájemci o cyklistiku na kolech dále přes Kehidakustány (14 km) a dále přes Zalacsány zpět do Hévízu (13 km). Zde naložení kol a odjezd do Česka. Příjezd do Zlína do večer.

2 7. 9. května 2010, (PÁ NE) Pobytově cyklistický zájezd JIŽNÍ SLOVENSKO A MAĎARSKO Ohyb Dunaje u Štúrova + termál Vadaš. Oblíbená jarní akce. Tento zájezd je určen jak pro cyklisty, tak i pro účastníky, kteří chtějí kombinovat cyklistiku a koupání v termálních bazénech. Cyklotrasy 30 km až kolik ujedete za den. Procestujete s námi jedno z míst, kudy procházely dějiny. Projedeme pohořím Pillis a Börzsöny. Navštívíme místa, která byla opěrnými body říše římské i Uherska jako Visegrád, Ostřihom a Komárno. Trasy vedou úseky mimo hlavní silnice po zpevněných a asfaltovaných cestách. Autobus vyváží účastníky do horských středisek do výšek okolo 600 m. n. mořem a ti sjíždí k Dunaji do výšky 100 m. A kdo tvrdí, že Maďarsko je jen rovina, ať jede s námi. Pozná, že i zde mají krásné kopce s hustými lesy a divokými potoky. Cena: 2.360,-Kč č. zájezdu Cena zahrnuje: Dopravu autobusem, vozík na kola, 2x ubytování se snídaní, orientační mapky s popisem tras, průvodce, obecní poplatky a zákonné pojištění CK proti úpadku. Za dvoulůžkový pokoj = 240,-Kč / os / pobyt Pojištění (léčebné výlohy, škoda 3. osobě a storno = 90,-Kč /os / pobyt Ubytovací zařízení přímo v areálu termálního koupaliště Vadaš. Čtyřlůžkové chatky vybavené palandami, sociálním zařízením a kuchyňkou na drobný ohřev potravin. Možnost koupání v termálních bazénech. Snídaně (ve městě je dostatek restaurací a obchodů). zájezdovým autobusem. Kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu!! 1.den: 5.30 hod. odjezd z Vizovic. Přisedání Zlín, Malenovice, Kvítkovice, Uh.Hradiště. Přejezd přes Štúrovo do Maďarska do pohoří Pillis a výjezd do střediska Döbögókö ve výšce 650 m. n. m. Sjezd okolo Szentendre horskými silničkami k dominantnímu uherskému hradu Visegrad (bývalý královský hrad a římská opevnění). Prohlídka. Sjezd k Dunaji (100 m. n. m.) do obce Visegrad. Zdatnější mohou přejet ke hradu horskou cestou. Celkem cca km, možnost prodloužení. Naložení kol. Přejezd do Štúrova. Ubytování, možnost večeře v centru města. 2.den: výjezd autobusem do pohoří Börzsöny na východním břehu Dunaje. Návštěva horských středisek a sjezd kolem horské říčky k řece Ipeľ. Posezení v maďarské hospůdce. Naložení kol a návrat do Štúrova. Celkem cca 35 km. Večer koupání v termálech. Trasu možno prodloužit dle zdatnosti. Zájemci o koupání mohou zůstat na ubytování v termálech. 3.den: cyklisté dopoledne přejezd přes Dunaj a výlet po cyklostezkách kolem Ostřihomi. Prohlídka největší maďarské katedrály nad Dunajem. Zdatnější výjezd na vyhlídku nad Ostřihomí. Zájemci o koupání mohou zůstat na ubytování v termálech. Návrat do Zlína kolem hod.

3 Pobytově cyklistický zájezd VELKÝ MEDER + GABČÍKOVO + GYÖR Kolem Dunaje kolem a termální bazény května 2010 (PÁ - NE) a září 2010 (PÁ NE) Cyklistický zájezd do míst, kde již v květnu teploty dosahují letních hodnot a vydrží do začátku října. I tento zájezd je určen jak pro cyklisty, tak pro účastníky, kteří chtějí kombinovat cyklistiku a koupání v termálních bazénech nebo chtějí strávit všechny dny v termálech. Vhodné pro všechny věkové kategorie. Cyklotrasy 25 km až kolik ujedete za den. Procestujete s námi oblast kolem Dunaje od Bratislavy až po Komárno, prohlídnete si unikátní vodní dílo Gabčíkovo, projedete přírodní ptačí rezervace, navštívíte historická města Arabona (Györ) a Komárno. A na závěr dne máte možnost unavená těla naložit do léčivých vod termálních bazénů ve Velkém Mederu. Trasy jsou rovinaté a vedou mimo hlavní silnice po štěrkových a asfaltovaných cestách a po nábřežních valech řeky Dunaje. cena: 2.950,-Kč č. zájezdu Cena zahrnuje: Dopravu autobusem, vozík na kola, 2x ubytování s polopenzí, orientační mapky s popisem tras, průvodce, obecní poplatky, zákonné pojištění CK proti úpadku. Pojištění (léčebné výlohy, škoda 3. osobě a storno) = 90,-Kč / os / pobyt děti do 15 let a účastníci ve zralém věku nad 50 let = 50,-Kč Penzion přímo ve Velkém Mederu, cca 800 m od termálních bazénů. Dvoulůžkové pokoje vybavené sociálním zařízením. Bohatá polopenze. Zájezdovým autobusem. Kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu. 1.den: 5.30 hod. odjezd z Vizovic. Přisedání Zlín, Malenovice, Kvítkovice, Uh.Hradiště. Přejezd přes Bratislavu na Čunovo. Vyložení kol a prohlídka střediska vodních sportů. Podél vodního díla Gabčíkovo po zpevněném břehu (ideální rovina) přes Vojku nad Dunajom k přehradní hrázi Gabčíkovo. Prohlídka a naložení kol. Celkem cca km, zdatnější možnost dojezdu na kole na ubytování ve Velkém Mederu (+ 19 km). Přejezd na ubytování, večeře a večerní koupání. Ostatní: prohlídka hráze Čunovo a přejezd do Mosonmagyaróváru. Celodenní koupání v termálních bazénech. Navečer prohlídka hráze a plavebních komor Gabčíkova. 2.den: Po snídani autobusem do Komárna. Prohlídka památek pevnost, centrum, Nádvoří Evropy. Přejezd Dunajskou cyklostezkou přes CHKO Dunajské luhy k Číčovskému slepému ramenu a na ubytování ve Velkém Mederu. Celkem km dle zdatnosti jednotlivců. Po trase možnost koupání na štěrkovištích, večer možnost koupání v termálech. Večeře, nocleh. Ostatní: prohlídka města Komárno a odpoledne koupání ve V. Mederu nebo celodenní koupání. 3.den: po snídani přejezd autobusem do Medveďova, vyložení kol a kolem Dunaje přes Nagybajcs na soutok Dunaje a Mošoňského Dunaje. Kolem něj do Györu. Celkem 23 km. Prohlídka města a možnost koupání v termálech nebo projížďka na kole k soutoku Mošoňského Dunaje s říčkou Rabča. Zájemci o koupání celodenní pobyt v Györu nebo Velkém Mederu. Ostatní: celodenní koupání v termálech Velký Meder nebo Györ. Návrat do Zlína cca ve hod.

4 Pobytově cyklistický zájezd NEUSIEDLERSKÉ JEZERO Kouzlo jezera na Rakousko - maďarské hranici + termály za vůní kvetoucích akátů nebo dozrávajícího vína (ČT NE) a (PÁ NE) Loňská velmi úspěšná novinka. Cykloturistický zájezd do rovinatých oblastí největšího rakouského jezera. Tento zájezd je určen pro cyklisty, kteří chtějí strávit 4 dny sportem, poznáváním a koupáním v termálních bazénech. Vhodné i pro rodiny s dětmi. Cyklotrasy 30 km až kolik ujedete za den. Procestujete s námi jedno z míst, kudy procházely dějiny. Projedeme vinohrady a pobřežím nejslanějšího jezera uprostřed Evropy. Navštívíme místa, která byla opěrnými body říše římské i Rakousko-uherska jako Fertöd, Šoproň, Neusiedl. Trasy vedou úseky mimo hlavní silnice po zpevněných cyklostezkách. Po celodenní cyklistice mohou účastníci využít termálních bazénů nedaleko ubytování. Cena: 2.850,-Kč (2.290,-Kč - 3 dny) č. zájezdu Cena zahrnuje: dopravu autobusem, vozík na kola, 3x (2x) ubytování, orientační mapky a popis tras, průvodce, obecní poplatky, zákonné pojištění CK proti úpadku. Pojištění (léčebné výlohy, škoda 3. osobě a storno) = 120 / 90,- / os / pobyt děti do 15 let a účastníci ve zralém věku nad 50 let = 50,-Kč apartmánové domky cca 500 m od termálů. Dvoulůžkové pokoje, společné sociální zařízení pro 2-3 pokoje. Vlastní vaření v zařízených kuchyňkách. V místě restaurace a obchod. 1.den: 5.30 hod. odjezd z Vizovic. Přisedání Zlín, Kvítkovice, Uh.Hradiště. Přejezd do rakouského Neusidlu. Vyložení kol a přes Jois a vinicemi do Breitenbrunnu Dále do Purbachu (možnost posezení u vínka ve sklepě) a zpět kolem jezera do Neusiedlu (38km). Zájemci možnost prodloužení přes Donnerskirchen (19km). Naložení kol a přejezd na ubytování, nocleh. 2.den: (jen 4 denní) přejezd autobusem do Fertörákose. Na kolech do rakouského Mörbische a Rustu (10km). Dále do Oggau a zpět do Fertörákose (25 km) se zastávkami u jezera. Na ubytování autobusem, případně na kole (18 km). Zájemci možnost prodloužit o plavbu lodí přes jezero do Podersdorfu a po absolutní rovině přes Illnitz, Pamhagen a Fertöd na ubytování (37 km). Odpoledne možnost prohlídky zámku Fertöd. Večer koupání v termálech. Nocleh. 3.den: přímo z ubytování přes Fertöboz do Soproně (18 km). Prohlídka centra města a dále do Fertörákos (7 km). Prohlídka starého římského kamenolomu. Zpět přes Balf na ubytování (18 km) s možností posezení ve sklípku. Odpoledne koupání v termálech. Zájemci celodenní koupání, případně prohlídka zámku. Nocleh. 4.den: ráno vyklizení pokojů a autobusem přejezd do Apetlonu. Na kolech do Illnitzu(10km) a dále přes Sandeck a kolem břehu jezera do Podersdorfu (23km). Zde možnost nástupu do autobusu. Zájemci prodloužení trasy přes Weiden do Neusidlu am See(10km). Zde naložení kol a odjezd do Česka. Příjezd do Zlína kolem hod.

5 června 2010 (PÁ NE) Pobytově - cyklistický zájezd MAĎARSKO MOŠOŇSKÝ DUNAJ Kolem termálů kolem dunajskou rovinou. Zájezd do oblasti kolem Mošóňského Dunaje severní hranice Maďarska mezi Bratislavou a Györem. Rovinatá oblast s velkým množstvím jezer a přírodních rezervací mezi hlavním tokem řeky Dunaj a jeho bočním kanálem. Tento zájezd je určen jak pro cyklisty, tak i pro účastníky, kteří chtějí kombinovat cyklistiku a koupání v termálních bazénech nebo chtějí strávit všechny dny v termálech. Vhodné pro všechny věkové kategorie. Cyklotrasy 25 km až kolik ujedete za den. Navštívíme též historická centra měst Györ a Mosonmagyaróvár s jejich termálními bazény a rekreační oblast Lipót. Trasy jsou rovinaté a vedou mimo hlavní silnice po štěrkových a asfaltovaných cestách a po nábřežních valech řeky Dunaje. Cena: 2.850,-Kč č. zájezdu Cena zahrnuje: Dopravu autobusem, vozík na kola, 2x ubytování se snídaní, průvodce, orientační mapky a zákonné pojištění CK. Pojištění (léčebné výlohy, škoda 3. osobě a storno) = 90,-Kč / os / pobyt děti do 15 let a účastníci ve zralém věku nad 50 let = 50,-Kč Turistický hotýlek v Maďarsku. Dvoulůžkové pokoje. Možnost večerního posezení. Snídaně. V oblasti možnost stravování v restauracích. Zájezdovým autobusem. Kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu. 1.den: 5.30 hod. odjezd z Vizovic. Přisedání Zlín, Malenovice, Kvítkovice, Uh.Hradiště. Cyklisté - přejezd z Bratislavy na kolech Dunajskou cyklostezkou přes Čuňovo do Maďarska. Dále přes Rajku do Mosonmagyaróváru. Celkem cca 32 km, možnost prodloužení. Ostatní prohlídka Čuňova a celodenní koupání v termálech v Mosonmagyaróváru. Přejezd na ubytování, nocleh. 2.den: Cyklisté na kolech přímo z ubytování do termálů v Lipotu (16 km), koupání a zpět jinou trasou na ubytování. Možnost prodloužení trasy přes Halászi a Dunakiliti (cca 32 km). Trasu možno prodloužit dle zdatnosti. Ostatní celodenní koupání v termálech v Lipotu nebo v Mosonmagyaróváru 3.den: Cyklisté dopoledne přejezd kolem Mošoňského kanálu do Györu. Zdatnější možnost prodloužit na Vének (soutok Dunaje a Mošoňského Dunaje) a přes Nagybajcs zpět do Györu. Odpolende koupání v termálech. Ostatní - celodenní koupání v termálech v Györu, možnost prohlídky města. Návrat do Zlína kolem hod.

6 Cyklo turistický zájezd ČESKÝ RÁJ Romantické putování rájem na kole i pěšky (PÁ NE) a (SO ÚT) Zájezd do jedné z nejkrásnějších oblastí naší vlasti. Zájezdu se mohou zúčastnit cyklisté i pěší účastníci. Trasy jsou připraveny tak, aby je zvládli začátečníci, rodiny s dětmi, ale užili si i nároční cyklisté a turisté. Projížďky na kole pod skalami, kolem romantických rybníků, výstupy na skalní věže, tajuplné hrady a zámky, množství romantických vesniček s lidovými stavbami a mnoho dalších překvapení vás čeká při našem putování po území, kterému naši předci dali název Český ráj, po území, které si tento název určitě zaslouží. Členitost krajiny s charakteristickými skalními městy přináší velký výběr cyklotras po zpevněných a asfaltovaných silničkách mimo hlavní silnice. Stačí silniční kola. Pěší turisté mohou podnikat pěší vycházky do nejzajímavějších částí oblasti přímo z ubytování. V červnu něco navíc návštěva středověké hospody Dětenice. cena: 2.390,-Kč 3.060,-Kč (4 dny) č. zájezdu Cena zahrnuje: Dopravu autobusem, vozík na kola, 2x (3x) ubytování se snídaní, průvodce, orientační mapky, zákonné pojištění CK proti úpadku. Dvoulůžkový pokoj = 220,- (4 dny = 330,-) Kč / os / pobyt Pojištění na následky úrazu, škodu 3 osobě a storno = 30,- / 40,-Kč / pobyt Moderní penzion 5 minut chůze od skalního města a zámku Hrubá Skála, 2-4 lůžkové pokoje se sociálním zařízením, kuchyňka. Možnost večerního posezení. Přímý výhled na zříceninu hradu Trosky. Snídaně formou bufetu. U zámku Hrubá Skála restaurace, v celé oblasti dostatek občerstvení a stylových. Jednou možnost večeře ve středověké hospodě. Zájezdovým autobusem. Kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu. 1.den: 5.30 hod. odjezd z Vizovic. Přisedání Zlín, Malenovice, Otrokovice, Přerov. Přejezd přes Jičín do Prachova. Cyklisté od Prachovských skal na kolech ke zřícenině hradu Trosky a dále kolem rybníku Věžák (film Jak dostat tátu do polepšovny) skalním údolím na ubytování (cca 20 km). Pěší Trosky, kouzelné skalní údolí od rybníku Věžák (cca 9 km). Večerní posezení. Nocleh. 2.den: Cyklisté výjezd na nejvyšší vrchol oblasti Kozákov. Sjezd na Rotštejn (skalní hrad). Sedmihorky (lázně) a zámeček Valdštejn. Hradskou cestou přes vyhlídky Hruboskalska na ubytování. Trasa mírně náročná po zpevněných silničkách (cca km). Červnový zájezd zájemci návštěva večerního programu ve středověké hospodě v Dětenicích ( Pěší - výjezd na Kozákov a vycházka skalami Sedmihorky Valdštejn Hrubá Skála (6 15 km). 3.den: Cyklisté přejezd k zámku Hrubá Skála. Přes Čertoryje a Libošovice přejezd k hradu Kost. Prohlídka. Průjezd kouzelným údolím Plakánek. Trasy nenáročné, zpevněné cesty mimo hlavní silnic (25-35km). Pěší - Prokopské údolí, hrad Kost a údolí Plakánek. 4.den (jen červenec): Cyklisté po snídani hřebenem na Kopicův statek (skalní výtvory). Přejezd z Příhraz pod skalními stěnami do Dnebohu. Naložení kol. Hodinová zastávka na Drábských světničkách skalní město, nádherné výhledy. Pěší turistika v Příhrazských skalách Staré hrady, Drábské světničky, Klamorna, Valečov. Návrat do Zlína do hod.

7 Cyklo - turistický zájezd KOKOŘÍNSKO + MÁCHOVO JEZERO Pískovcovými skalami Máchova kraje (PÁ NE) a (ČT NE) Zájezd do romantického prostředí pískovcových skal, lidových roubenek, skalních hrádků a kouzelné přírody Máchova kraje. Navštívíme hrad Kokořín, projedeme se kolem Máchova jezera, navštívíme málo známá, ale zato kouzelná místa, jako Husí cesta nebo Šemanovický důl. Zájezdu se mohou zúčastnit cyklisté i pěší účastníci. Trasy jsou připraveny tak, aby je zvládli i začátečníci a rodiny s dětmi, ale aby si je užili i nároční cyklisté a turisté. Délka od 30 km denně až kolik ujedete. Pěší vycházky dle zdatnosti. Trasy vedeny po zpevněných cestách stačí silniční kola (ne galusky). Srpnový zájezd zahrnuje navíc Bezděz a Mnichovo Hradiště. cena: 2.470,-Kč 3.080,-Kč (4 dny) č. zájezdu Cena zahrnuje: Dopravu autobusem, vozík na kola, 2x (3x) ubytování se snídaní, průvodce, orientační mapky, zákonné pojištění CK proti úpadku. Pojištění na následky úrazu, škodu 3 osobě a storno = 30,- / 40,-Kč / pobyt děti do 15 let a účastníci ve zralém věku nad 50 let = 50,-Kč Turistický hotýlek přímo u Máchova jezera. Standardní 2 lůžkové pokoje se sociálním zařízením. Možnost večerního posezení. Koupání v jezeře. Snídaně. V hotelu restaurace, v celé oblasti dostatek dalších možností. Zájezdovým autobusem. Kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu. 1.den (jen 4-denní zájezd): 5.30 hod. odjezd z Vizovic. Přisedání Zlín, Malenovice, Otrokovice, Přerov. Přejezd přes Hradec Králové do Mnichova Hradiště prohlídka zámku. Cyklisté po cyklostezkách přes Dolní Krupou a Bělou pod Bezdězem pod hrad Bezděz (možnost prohlídky) a na ubytování na Máchovo jezero. Pěší Mnichovo Hradiště (zámek), výstup na hrad Bezděz, pláže Máchova jezera. Ubytování. 2.den: Po snídani přejezd autobusem do Úštěku. Cyklisté návštěva hrádku Helfenburk. Průjezd skalní cestou (Husí) na Husu, návštěva zříceniny Čap, průjezd 300 letou lipovou alejí k obci Zahrádky a roviny nad Máchovým jezerem se spoustou lidových roubených domků. Pěší Úštěk, starobylé centrum města, turistika Husí cesta, skalní města Kosteleckých hor Na kole na ubytování. Nocleh. 3.den: po snídani přejezd autobusem do Nebužel. Cyklisté údolní cestou na hrad Kokořín, průjezd pískovcovým Šemanovickým dolem do Dobřeně, návštěva městečka Dubá, zdatnější přejezd hřebene Království nad obcí Tupadly. Přes Skalku na ubytování. Pěší CHKO Kokořínsko turistika dle zdatnosti rezervací pískovcových skal okolo Kokořína. Nocleh. 4.den: Cyklisté z ubytování přes Doksy a Ždírec na legendární zámeček Houska, přejezd do Ráje a Máchovou cestou do Mšena. Naložení kol a odjezd domů. Pěší zámeček Houska, skalní vyhlídky u Mšena. Návrat do Zlína kolem hod.

8 Pobytově - cyklistický zájezd SLOVINSKO Vinohrady, lesy a luxusní termály Panonské roviny července 2010 (SO ÚT, státní svátky) Zájezd do východní oblasti Slovinska známé hlavně velkým množstvím termálních pramenů, dobrého vína a pohostinných lidí. Tento zájezd je určen jak pro cyklisty, tak i pro účastníky, kteří chtějí kombinovat cyklistiku a koupání v termálních bazénech. Vhodný je pro všechny věkové kategorie. Cyklotrasy 30 km až kolik ujedete za den. Po cyklostezkách projedete mírně zvlněnou oblast kolem Murské Soboty a Moravských Toplic, navštívíte málo známé místa západní části Panonské roviny a její kouzelné vesničky. A to vše jistě umocní ubytování a relax v komplexu jednoho z největších a nejmodernějších termálů ve střední Evropě Therme3000. Cena: 5.890,-Kč č. zájezdu Cena zahrnuje: Dopravu autobusem, vozík na kola, 3x ubytování, pobytovou taxu, průvodce, orientační mapky, koupání v hotelových bazénech, využití posilovny, spotřebu vody, energie a úklid apartmánu a zákonné pojištění CK. Pojištění (léčebné výlohy, škoda 3. osobě a storno) = 120,-Kč /os / pobyt děti do 15 let a účastníci ve zralém věku nad 50 let = 50,-Kč Moderní apartmánový komplex u hotelu Vivat, 4*, 2 až 4 lůžkové apartmány s kompletně vybavenou kuchyní, koupelna s WC, klimatizace. Vlastní vaření, v oblasti restaurace a obchůdky. Zájezdovým autobusem, kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu. 1.den: 5.00 hod. odjezd z Vizovic. Přisedání Zlín, Kvítkovice, Uh.Hradiště. Přejezd přes Bratislavu, Szombathely a Körmend do Zalalövö. Vyložení kol a prohlídka městečka. Cyklisté na kolech prohlídka městečka a dále přes Csöde, Kerkafalva (10km), Magyarszombatfa do Slovinska (18 km). Přes hraniční přechod Prosenjankovci přejezd přímo na ubytování do městečka Moravské Toplice (11km). Ubytování a možnost večerního koupání v hotelu nebo přilehlém komplexu termálů Terme3000. Ostatní prohlídka areálu a koupání v hotelu nebo přilehlém komplexu termálů - Terme3000.Nocleh. 2.den: Cyklisté přímo z ubytování po značené cyklostezce číslo 10 přes Bogojina, Kobilje do Maďarska na Nemesnép, Velemér, přes přechod zpět do Slovinska na ubytování. Okruh měří 52 km. Možnost zkrácení na 31 km. Odpoledne koupání v termálech. Ostatní celodenní pobyt v termálech Nocleh. 3.den: Cyklisté přímo z ubytování po značené cyklostezce č.9 (název Sladká cesta) přes Martjanci, Ivanovci, Ratkovci, Berkovci, Bukovnica, Bogojina (prohlídka kostela) zpět na ubytování. Celý okruh měří 41 km a je možné ho zkrátit na 34 km. Zájemci možnost prodloužení trasy o 10 km přes Bukovniško jezero. Večer koupání v hotelových bazénech. Ostatní - celodenní pobyt v termálech.nocleh. 4.den: Cyklisté na kolech do města Murska Sobota (7 km). Prohlídka městečka a zpět do Moravských Toplic. Možnost prodloužení. Naložení kol a odjezd. Ostatní dopolední pobyt v termálech. Příjezd do Zlína kolem hod.

9 Cyklo - turistický zájezd ŠUMAVA I. Kvilda pramen Vltavy Borová Lada Stožec července 2010 (SO ÚT, státní svátky) Zájezd do cyklisticky nejoblíbenější oblasti naší vlasti. Zájezdu se mohou zúčastnit cyklisté i pěší účastníci. Trasy jsou připraveny tak, aby je zvládli začátečníci, rodiče s dětmi, ale užili si i nároční cyklisté a turisté. Vedou po zpevněných silničkách Přírodního parku Šumava, v převážné míře mimo silniční dopravu. Návštěva Jezerní a Chalupské slatě, Knížecích plání, Stožce, pramene Teplé Vltavy a Horské Kvildy potěší jistě oko každého. Jízda kolem Modravského potoka a Schwarzenberského kanálu bude pro mnohé jistě nezapomenutelným zážitkem. Pěší turisté mohou podnikat vycházky přímo z ubytování nebo využít našeho autobusu nebo místních turistických autobusů. Cena: 2.820,-Kč č.zájezdu Cena zahrnuje: dopravu autobusem, vozík na kola, 3x ubytování se snídaní, orientační mapky s popisem tras, průvodce, obecní poplatky a zákonné pojištění CK proti úpadku. dvoulůžkový pokoj = 270,-Kč / os / pobyt pojištění na následky úrazu, škodu 3. osobě a storno = 40,-Kč / pobyt děti do 15 let a účastníci ve zralém věku nad 50 let = 50,-Kč Přímo v centru Šumavy na hranici CHKO v horské osadě Nový Svět 2 km od Borové Lady ve 2-4 lůžkových pokojích, společné sociál. zařízení. Snídaně. V objektu vybavená kuchyně. V místě ubytování bufet se základním občerstvením. V oblasti dostatek obchůdků a stylových hospůdek. Zájezdovým autobusem. Kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu. 1.den: odjezd 5.30 hod. z Vizovic. Přisedání Zlín, Malenovice, Otrokovice, Kroměříž. Přejezd přes Brno do Českého Krumlova a prohlídka zámku, parku a historické části města. Přejezd na ubytování, krátká zastávka u Chalupské slatě a na večeři. 2.den: Cyklisté přejezd autobusem na Zhůří nad Horskou Kvildou. Vyložení kol. Silnicí na Horskou Kvildu. Přes Filipovu Huť na Modravu a kolem Modravského potoka k rozcestníku Na Ztraceném a přes Ptačí nádrž k pramenu Teplé Vltavy. Přejezd na Knížecí pláně a sjezd na ubytování. Méně zdatní možno zkrátit trasu (délka cca km). Pěší prohlídka Kvildy. Výstup k pramenu Teplé Vltavy a na Bučinu. Sestup na Knížecí Pláně (občerstvení) a sestup na Borovou Ladu (cca 18 km). 3.den: Cyklisté na kole z Borové Lady přes Knížecí Pláně na Strážný a příhraniční cyklostezkou přes Mlaka na Nové údolí. Méně zdatní sjezd do Stožce. Ostatní kolem Schwarzenberskému kanálu a sjezd do Stožce. Zdatnější možno prodloužit o výjezd na Plešné jezero. Trasa po zpevněných silničkách (cca km). Naložení kol a návrat na ubytování. Pěší - Alpská vyhlídka a okruh Boubínským pralesem nebo Stožecké skály a kaple. 4.den: Cyklisté výjezd autobusem na Modravu. Kolem Roklanského potoka na Javoří pilu a Tříjezerní slať. Průjezd kolem Vchynicko-tetovského plavebního kanálu do Antýglu (20 30 km). Naložení kol. Zdatnější možnost prodloužit o návštěvu Srní. Pěší z Modravy přes Antýgl a kolem divoké říčky Vydry na Čeňkovu Pilu. Návrat do Zlína kolem hod.

10 Cyklo - turistický zájezd ČESKO - SASKÉ ŠVÝCARSKO Po cyklostezkách jedním z nejkrásnějších míst Evropy červenec 2010 (SO ÚT) a září 2010 (ČT NE) Zájezd do jednoho z nejkrásnějších přírodních parků Evropy. Zájezdu se mohou zúčastnit cyklisté i pěší účastníci. Trasy jsou připraveny tak, aby je zvládli začátečníci, ale užili si i nároční cyklisté a turisté. Projížďky na kole pod skalami, plavby na lodičkách soutěskami, výstupy na skalní věže, tajuplné hrady a mnoho dalších překvapení vás čeká při našem putování po česko-saské hranici. Kombinace cyklistiky kolem říček s možností výstupu na skalní věže určitě nadchne každého milovníka přírody. Pěší turisté mohou podnikat pěší vycházky do nejzajímavějších částí přímo z ubytování. Trasy jsou vedeny po zpevněných cestách stačí silniční kola. Cena: 2.830,-Kč č. zájezdu Cena zahrnuje: Dopravu autobusem, vozík na kola, 3x ubytování se snídaní, průvodce, orientační mapky, pojištění léčebných výloh v zahraničí a zákonné pojištění CK. Dvoulůžkový pokoj = 270,-Kč /os / pobyt pojištění na následky úrazu, škodu 3. osobě a storno = 40,-Kč / pobyt Přímo v centru Českého Švýcarska nedaleko Pravčické brány a soutěsek ve 2-4 lůžkových pokojích, společné sociální zařízení. Možnost večerního posezení. Snídaně. V místě ubytování restaurace, v celé oblasti dostatek občerstvení a stylových hospůdek. Zájezdovým autobusem, kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu. 1.den: 5.30 hod. odjezd z Vizovic. Přisedání Zlín, Malenovice, Otrokovice, Kroměříž. Přejezd přes Prahu do Hřenska. Pěší turistika (cca 9 km) doplněná o plavbu (cca 1,2 km) na lodičkách Divokou a Tichou soutěskou. Zájemci večerní projížďka k Dolskému mlýnu. Nocleh. 2.den: Cyklisté přejezd Starou českou silnicí na Zadní Jetřichovice a do Německa. Výjezd do Hinterhermsdorfu, rozhledna (výhledy na skalní masívy). Sjezd přes Zadní Doubice a kouzelným skalnatým údolím Kyjovského potoka do Staré Doubice, lidové stavby, hospůdky. Naložení kol. Zdatnější přes chaty na Tokáni do místa ubytování. Trasy mírně náročné (cca km). Pěší Jetřichovské skály, skalní hrad Šaumštejn, Malá Pravčická brána, Mariinina vyhlídka, Jetřichovice. Údolím řeky Kamenice k Dolskému mlýnu a na ubytování (12 24 km dle výběru). 3.den: Cyklisté po snídani průjezd Hlubokým dolem do Německa. Sjezd podél jedné z nejkrásnějších říček Saska Křinice k Labi do lázní Bad Schandau. Výstup (200 m po schůdkách) na nejdivočejší skalní věže nad Labem, Schrammsteine. Krásné výhledy. Kolem Labe stezkou do Hřenska. Trasa nenáročná po zpevněných silničkách a cyklostezkách (cca 35 km). Zdatnější možnost 10 km dojezdu na ubytování. Pěší po snídani přejezd do Hřenska, přechod do saské vesnice Schmilka a výstup do skalního města Schrammsteine, krásné výhledy na řeku Labe (cca 14 km). Možnost prodloužení tras. 4.den: Po snídani přejezd autobusem na Mezní louku a pěší průchod přes Křídelní stěny na Pravčickou bránu. Prohlídka, výstup na vyhlídky, občerstvení a sestup do Hřenska. Cyklisté, kteří nebudou chtít jít na Pravčickou bránu, mohou jet přes Hřensko polabskou cyklostezkou do Děčína. Odpoledne přejezd domů. Návrat do do Zlína kolem hod.

11 Cyklo - turistický zájezd JIZERSKÉ HORY Kouzlo našich nejsevernějších hor července 2010 (ČT NE) Zájezd do našich nejsevernějších hor. Atraktivní cyklistická oblast náhorní plošina, většina tras po lesních silničkách, projížďky mezi rašeliništi v povodí řeky Jizery, bukovými lesy se skalními bloky, velké množství kouzelných rozhleden a úzké soutěsky s hučícími potoky to vše jistě potěší každého, kdo se rád pohybuje přírodou. A navíc navštívíme i některá architektonicky zajímavá místa lázně Libverda, zámek Frýdlant nebo město Liberec s Ještědem. Trasy pro středně náročné cyklisty jsou vedeny po zpevněných cestách zvlněným hřebenovým terénem, stačí silniční kola (ne galusky). Délka 35 km až kolik ujedete. Pěší turisté mohou podnikat pěší vycházky do nejzajímavějších částí oblasti. Cena: 2.890,-Kč č. zájezdu Cena zahrnuje: Dopravu autobusem, vozík na kola, 3x ubytování se snídaní, průvodce, orientační mapky a zákonné pojištění CK. Dvoulůžkový pokoj = 330,-Kč /os / pobyt Pojištění na následky úrazu, škodu 3. osobě a storno = 40,-Kč / pobyt rodinný hotýlek na rozmezí Jizerských hor a Krkonoš, v obci Kořenov. 2-4 lůžkové pokoje se sociálním zařízením. Možnost večerního posezení. Snídaně. V rámci hotýlku restaurace. Možnost večeří. V celé oblasti dostatek stravovacích zařízení. Zájezdovým autobusem. Kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu. 1.den: 5.30 hod. odjezd z Vizovic. Přisedání Zlín, Malenovice, Otrokovice, Přerov. Přejezd přes Hradec Králové do Jizerských hor na Smědavu. Cyklisté vyložení kol. Průjezd přes rašeliniště Jizery k chatě Jizerka. Sjezd kolem řeky Jizery na Martinské údolí a přes Polubný na ubytování. Celkem cca 24 km převážně z kopce. Pěší výstup na nejvyšší vrchol pohoří Jizeru. Navečer vyhlídka Štěpánka. 2.den: Cyklisté ze Smědavy přes Paličník do lázní Libverda. Dále přes Ferdinandov a Oldřichov na Hřebínek. Sjezd přes Ruspenavy do Frýdlantu. Prohlídka zámku. Pěší přírodní rezervace jižně od Hejnice Ptačí vrchy, Poledník, Ferdinandov, Frýdlant. 3.den: Cyklisté ze Smědavy úbočím hory Jizery po Jizerské magistrále na Hřebínek. Přes Bedřichov na rozhlednu Královku a dále k Protržené přehradě a na ubytování. Pěší ze Smědavy na Paličník a přes Pytlácké kameny a chatu Jizerku a na Souš. 4.den: Cyklisté ze Smědavy na Knajpu a přes Kristiánov k vodní nádrži Josefův důl. Kolem ní do Hrabětic a sjezd do Liberce. Naložení kol. Pěší - přejezd do Liberce, výjezd na Ještěd, prohlídka ZOO nebo Botanické zahrady. Příjezd do Zlína kolem hod.

12 července 2010 (PÁ NE) Cyklo - turistický zájezd ORLICKÉ HORY Toulky královstvím Kačenky a Rampušáka. Při zájezdu projedete západní část Orlických hor, po zpevněných silnicích přejedete mírně zvlněný hlavní hřeben Orlických hor, pokocháte se krásnými výhledy do okolí, projedete silničky tzv. bunkrovky od Šerlichu až k pevnosti Hanička a navštívíte území u Zemské brány v údolí Divoké Orlice. Díky výjezdu autobusu do horských sedel využijeme tzv. chytré trasy, které nás postupným klesáním svedou s hřebene do hlubokých údolí. Trasy jsou vedeny po zpevněných cestách přírodou mírně zvlněným terénem vhodným i pro nenáročné cyklisty. Stačí silniční kola. Ale i zdatní si přijdou na své možno využít trasy pro horská kola. Zájezdu se mohou zúčastnit i pěší turisté přímo z ubytování možnost turistiky do zajímavých částí hlavního hřebene. Cena: 2.470,-Kč č. zájezdu Cena zahrnuje: Dopravu autobusem, vozík na kola, 2x ubytování se snídaní, průvodce, orientační mapky, zákonné pojištění CK, pojištění léčebných výloh v Polsku. Pojištění na následky úrazu, škodu 3. osobě a storno = 30,-Kč / pobyt chata Jedlová v Deštném v Orlických horách. 2 lůžkové pokoje se sociálním zařízením na pokoji, možnost večerního posezení. Snídaně přímo v rekreačním zařízení, možnost přiobjednání večeří. V okolí několik restaurací, po trase občerstvení a v obcích stylové hospůdky. Zájezdovým autobusem. Kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu. 1.den: 5.30 hod. odjezd z Vizovic. Přisedání Zlín, Malenovice, Otrokovice, Přerov. Přejezd do Deštného v Orlických horách a výjezd na sedlo Šerlich. Sjezd přes Bedřichovku do Orlického Záhoří, přejezd na polskou stranu a kolem řeky Divoké Orlice do Bartošovic. Přejezd k Zemské bráně. Nakládání kol, občerstvení a krátká procházka soutěskou. Zájemci možnost sjezdu ze Šerlichu na polskou stranu do rekreačního střediska Zeleniec a k pramenu řeky Orlice. Odtud kolem řeky až do Bartošovic. Přejezd na ubytování. Pěší: Ze Šerlichu na Šerlišský Mlýn a do Jedlové na ubytování. 2.den: ze sedla Šerlich přejezd hřebene po zpevněné cestě přes Velkou Deštnou a tzv. Bunkrovkou na Pěticestí a přes Komáří vrch na pevnost Hanička. Odtud sjezd přes Klášterec na přehradu Pastviny (celkem 35 km). Zdatnější možnost prodloužení. Pěší výstup z Bedřichovky na hlavní hřeben na Pěticestí, výstup na Velkou Deštnou a sestup přes sedlo Luisino údolí a kolem kostela Sv. Matouše na ubytování. 3.den: ze sedla Šerlich sjezdem na Šerlišký Mlýn a přes Polomské sedlo do Olešnice. Sjezd kolem řeky Olešenky a Peklo do Nového Města n. / M. (celkem 30 km). Pěší: hřebenem přes vrchol Šerlich na Vrchmezí a sestup do Olešnice v Orlických horách. Přejezd do Nového Města nad Metují prohlídka historického centra města. Návrat do Zlína kolem hod.

13 července 2010 (ČT NE) Cyklo - turistický zájezd ŠUMAVA II. Boubín, Horská Kvilda, Srní, Roklanský potok. Zájezd do cyklisticky nejoblíbenější oblasti naší vlasti. Zájezdu se mohou zúčastnit cyklisté i pěší účastníci. Trasy jsou připraveny tak, aby je zvládli začátečníci, rodiče s dětmi, ale užili si i nároční cyklisté a turisté. Vedou po zpevněných silničkách Přírodního parku Šumava, v převážné míře mimo silniční dopravu. Návštěva Tříjezerní a Chalupské slatě, Boubína, Poledníku a sjezdy kolem Vltavy potěší jistě každého. Trasy jsou vedeny po zpevněných cestách stačí silniční kola. Pěší mohou podnikat vycházky přímo z ubytování nebo využít našeho busu. Cena: 2.820,-Kč č. zájezdu Cena zahrnuje: Dopravu autobusem, vozík na kola, 3x ubytování se snídaní, orientační mapky s popisem tras, průvodce, obecní poplatky a zákonné pojištění CK proti úpadku. Dvoulůžkový pokoj = 270,-Kč /os / pobyt Pojištění na následky úrazu, škodu 3. osobě a storno = 40,-Kč / pobyt Přímo v centru Šumavy na hranici CHKO v horské osadě Nový Svět 2 km od Borové Lady ve 2-4 lůžkových pokojích, společné sociální zařízení. Snídaně. V objektu vybavená kuchyně. V místě ubytování bufet se základním občerstvením. V oblasti dostatek obchůdků a stylových hospůdek. Zájezdovým autobusem, kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu. 1.den: Odjezd 5.30 hod. z Vizovic. Přisedání Zlín, Malenovice, Otrokovice, Kroměříž. Přejezd přes Brno do Písku. Prohlídka nově rekonstruované památkové zóny města, Křižíkova muzea a nejstaršího mostu u nás. Možnost obědu. Přejezd na Zhůří nad Horskou Kvildou. Cyklisté sjezdou přes Horskou Kvildu a Jezerní slať na Kvildu, množství horských hospůdek (večeře). Sjezd přes Novou Huť na ubytování. Celkem 18 km z toho 15 km z kopce. Pěší - prohlídka Jezerní slatě a Kvildy (kostelík, muzeum, večeře). 2.den: Cyklisté z ubytování přes Šindlov a přes Švajglova Lada a Světlou Horu na Kubovu Huť. Sjezd úbočím Boubína k Boubínskému jezeru a sjezd přes Lenoru do Strážného. Naložení kol a návrat na ubytování (délka cca km možno prodloužit). Pěší z ubytování přes Alpskou vyhlídku a Světlou Horu na Kubovu Huť. Okruh Boubínským pralesem přes rozhlednu a jezero. Sestup do Zátoně (cca 18 km). 3.den: Cyklisté výjezd autobusem na Filipovu Huť, sjezd na Modravu. Kolem Roklanského potoka na Javoří pilu a Tříjezerní slať. Průjezd kolem Vchynicko-tetovského plavebního kanálu do Srní a kolem Klostermannovy vyhlídky sjezd do Antýglu. Zdatnější si mohou trasu prodloužit o výjezd na Poledník a k Prášilskému jezeru (30 45 km). Naložení kol a přejezd na ubytování. Pěší z Modravy přes Tříjezerní slať do Antýglu. Okruh kolem říčky Vydry (cca 16 km). 4.den: Cyklisté z ubytování okruh kolem Chalupské slatě na Svinnou Ladu (okruh naučnou stezkou). Sjezd přes Borovou Ladu kolem Vltavy přes Polku, Horní Vltavici a Zátoň do Lenory. Pěší okruh kolem Chalupské slatě včetně návštěvy naučné stezky a muzea ochrany přírody. Návrat do Zlína kolem hod.

14 Cyklo - turistický zájezd JIŽNÍ ČECHY Česká Kanada Třeboňsko Jindřichohradecko (NE ST) a (ST SO) Zájezd do jedné z nejoblíbenějších oblastí naší vlasti. Trasy jsou připraveny tak, aby je zvládli i začátečníci, ale užili si i nároční cyklisté. Trasy 30 km až kolik ujedete. Cyklozájezd je situován do romantické oblasti jihočeských rybníků. Projížďky lesními cestičkami a po nekonečných hrázích rybníků. Ale i milovníci historie si přijdou na své. Terén je mírně vlnitý až rovinatý. Většina tras vede po zpevněných a asfaltovaných lesních cestičkách mimo hlavní silnice. Stačí silniční kola. Cena: 2.940,-Kč č. zájezdu Cena zahrnuje: Dopravu autobusem, vozík na kola, 3x ubytování se snídaní, průvodce, orientační mapky a zákonné pojištění CK. Dvoulůžkový pokoj = 330,-Kč / os / pobyt Pojištění na následky úrazu, škodu 3. osobě a storno = 40,-Kč / pobyt Rekreační středisko v Dolním Žďáru pod Jindřichovým Hradištěm. Ubytování ve 2-4 lůžkových pokojích, pro 2 pokoje společné sociální zařízení. Možnost večerního osezení v květinové zahradě. Venkovní vyhřívaný zahradní bazén. Snídaně, možnost přiobjednání večeří. V oblasti dostatek obchůdků a stylových rybářských hospůdek. Zájezdovým autobusem, kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu. 1.den: 5.30 hod. odjezd z Vizovic. Přisedání Zlín, Malenovice, Otrokovice, Kroměříž. Přejezd přes Brno do obce Mosty u Kunžaku. Projížďka Českou Kanadou Zvůle, Kunžak, Malý Ratmírov, Jindřichův Hradec (30-40 km), možnost prodloužení. Ubytování. 2.den: Po mezinárodní cyklostezce Praha - Vídeň na nejsevernější bod Rakouska (Peršlák) a sjezd do Chlumu u Třeboně. Příhraniční cyklostezkou k řece Dračici a sjezd do Suchdolu nad Lužnicí (30-45 km). Za pěkného počasí možnost koupání na největších štěrkovištích u nás. 3.den: Oblast Zlaté stoky, pomník Emy Destinové, rybník Rožumberk a Svět, Třeboň, Schwarzenberská hrobka, Novořecké močály (30-45 km). Po trase možnost koupání a návštěva památek Třeboně. Přejezd na ubytování. 3.den: Oblast Kardešovy Řečice, návštěva Závišský rybník, pohádkové Evženovo údolí, zámeček a obora Jemčina, Stráž nad Nežárkou zámek Emy Destinové (25-40 km). Naložení kol. Návrat do Zlína kolem hod.

15 srpna 2010 (ST SO) Cyklistický zájezd BABIČČINO ÚDOLÍ + POLABÍ Babiččino údolí + Kuks + Dvůr Králové Zájezd orientován do oblasti, kterou většina z Vás zná z poznávacích zájezdů. Sjedeme na kole z hřebenů Orlických hor, projedeme Babiččino údolí, budeme se toulat krajem A. Jiráska a Boženy Němcové. Navštívíme místa, která sama o sobě jsou historickým pojmem Česká Skalice, Ratibořice, Kuks, Opočno, Jaroměř, Dvůr Králové a další. Trasy jsou vedeny převážně mírně vlnitým až rovinatým terénem po zpevněných nebo asfaltovaných silničkách mimo hlavní silnice. Pro navrhované trasy stačí silniční kola. Nedaleko od ubytování vodní nádrž Rozkoš za pěkného počasí možnost koupání. Délky tras km dle zdatnosti jednotlivců. Cena: 3.250,-Kč č. zájezdu Cena zahrnuje: Dopravu autobusem, vozík na kola, 3x ubytování se snídaní, orientační mapky, průvodce, zákonné pojištění CK a pojištění léčebných výloh v Polsku. dvoulůžkový pokoj = 330,-Kč / os / pobyt Pojištění na následky úrazu, škodu 3. osobě a storno = 40,-Kč / pobyt Hotel*** a přilehlé objekty přímo v Babiččině údolí. Pokoje 2-4 lůžkové vybavené sociálním zařízením. Hotel proslaven tradiční českou kuchyní. Snídaně formou bufetu. Na hotelu možnost večeří dle výběru. V oblasti velké množství obchůdků, restaurací a stylových hospůdek. Zájezdovým autobusem, kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu. 1.den: 5.30 hod. odjezd z Vizovic. Přisedání Zlín, Malenovice, Otrokovice, Přerov. Přejezd do Kladské brány na pevnost Dobrošov. Zájemci možnost prohlídky. Přejezd na Jiráskovu chatu (výhledy) a sjezd do Pekla (turistická chata). Přejezd kolem řeky Metuje do Nového Města nad Metují a sjezd k vodní nádrži Rozkoš. Přejezd na ubytování (cca 25 km). 2.den: Celodenní okruh kolem Babiččina údolí včetně atraktivních míst jako Ratibořice, Červený Kostelec, Vizumburk a Česká skalice. Trasy dle výběru v délce km, možno prodloužit. 3.den: Po snídani přejezd autobusem do oblasti Polabí pod Zvičinu. Na kole přejezd kolem architektonicky nejkrásnější přehrady na Labi Les Království. Cyklostezkou kolem Labe přes Dvůr Králové na Kuks (zámek, Braunův betlém). Přejezd do Jaroměře (železniční muzeum, pevnost Josefov). Nakládání kol. Celkem 35 km. Zdatnější možnost prodloužit o dojezd na ubytování (17 km). 4.den: po snídani na kole k vodní nádrži Rozkoš a kolem ní na druhou stranu do Českého Meziříčí a dále k zámku Opočno. Celkem 32 km po rovině. Prohlídka zámku a nakládání kol. Zájemci možnost koupání na Rozkoši místo cyklistiky. Návrat do Zlína kolem hod.

16 září 2010 (SO NE) Cyklistický zájezd RAKOUSKO údolí WACHAU Dunajská cyklostezka s vůní vinobraní Zájezd do cyklisticky velmi atraktivní oblasti Rakouska. Pojedeme po Dunajské cyklostezce místy, kde se Dunaj prodírá přes nízké pohoří Wachau, než se dostane do Vídně. Oblast známá rozlehlými vinicemi, bizardními hrady, malebnými vesničkami a honosnými městy. A to vše ještě umocněné probíhajícím vinobraním. Trasy převážně rovinaté po zpevněných cyklostezkách v délce cca 35 km. Možnost prodloužení. Vhodné pro silniční kola. Cena: 1.920,-Kč č. zájezdu Cena zahrnuje: Dopravu autobusem, vozík na kola, 1x ubytování se snídaní, průvodce, orientační mapky a zákonné pojištění CK. Dvoulůžkový pokoj = 110,-Kč / os / pobyt Pojištění léčebných výloh, škoda 3. osobě a storno = 60,-Kč / pobyt Privátní ubytování, 2-4 lůžkové pokoje se sociálním zařízením. Snídaně. Po trase hospůdky a obchůdky. Zájezdovým autobusem, kola umístěna ve vozíku nakládání při odjezdu. 1.den: 5.30 hod. odjezd z Vizovic. Přisedání Zlín, Malenovice, Otrokovice, Kroměříž. Přejezd přes Brno, Znojmo, Horn, Krems do Ybbsu. Vyložení kol a kolem Dunaje po cyklostezce do Melku (25 km). Prohlídka kláštera. Dále jednou z nejkrásnějších částí Rakouska krajem Wachau do Dürnsteinu (33 km) prohlídka městečka a zříceniny hradu. Možnost návštěvy vinného sklepa. Dále do Kremse (5km). Po cestě méně zdatní možnost přisednutí. Prohlídka města, naložení kol, odjezd na ubytování. 2.den: po snídani přejezd do Kremse, vyložení kol a po cyklostezce kolem Dunaje do Tullnu (37 km). Prohlídka města a dále do Klosterneuburgu (prohlídka kláštera) a do Vídně (10 km). Částečná prohlídka města na kolech. Po cestě méně zdatní možnost přisednutí. Návrat do Zlína kolem hod.

Penzion ŽERNOV Český ráj

Penzion ŽERNOV Český ráj Penzion ŽERNOV Český ráj Český ráj je oblíbeným cílem letní turistiky i cykloturistiky. Z místních zajímavostí můžeme uvést Památný strom - lípu v Tatobitech, Obrácené zvony v Rovensku, blízké jsou Prachovské

Více

Otevření turistické sezony 2012

Otevření turistické sezony 2012 Otevření turistické sezony 2012 České Švýcarsko 21. 22. 4. 2012 Vydejte se za zážitky v Českém Švýcarsku Jetřichovické skály otevření naučné stezky Janovský trhák - cyklistická časovka do vrchu Tramvají

Více

SLOVENSKO 2018,,JV Podunajská nížina, Štúrovo, Komárno, Nové Zámky

SLOVENSKO 2018,,JV Podunajská nížina, Štúrovo, Komárno, Nové Zámky SLOVENSKO 2018,,JV Podunajská nížina, Štúrovo, Komárno, Nové Zámky 25. - 30.9.2018 Určeno pro turistiku a cykloturistiku Ubytování: 4 noci s polopenzí v pensionu Vintop-Karkó Buč, 2-3 L pokoje se soc.

Více

Modrava, Kvilda, Filipova Huť Výlety Modrava a okolí, Česká Republika 27,214 km Cyklo trasa Mapa

Modrava, Kvilda, Filipova Huť Výlety Modrava a okolí, Česká Republika 27,214 km Cyklo trasa Mapa Modrava, Kvilda, Filipova Huť Výlety Modrava a okolí, Česká Republika Cyklo trasa 27,214 km Těžká 316 m Mapa Itinerář Výlety Modrava a okolí, Česká Republika Modrava parkoviště (výchozí bod) Od parkoviště

Více

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 8.4.2011)

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 8.4.2011) Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 8.4.2011) Brožury Adršpašsko-Teplické skály Anenské slatinné lázně, Lázně Bělohrad Brány Orlických hor Cesta kamene turistický produkt Cestujeme po

Více

SLOVENSKO 2006 PIENINY, SPIŠSKÁ MAGURA, LEVOČSKÉ VRCHY, SPIŠ, SLOV. RÁJ 26.9. 1.10.2006

SLOVENSKO 2006 PIENINY, SPIŠSKÁ MAGURA, LEVOČSKÉ VRCHY, SPIŠ, SLOV. RÁJ 26.9. 1.10.2006 SLOVENSKO 2006 PIENINY, SPIŠSKÁ MAGURA, LEVOČSKÉ VRCHY, SPIŠ, SLOV. RÁJ 26.9. 1.10.2006 Určeno pro pěší turistiku, cykloturistiku (silnice, trek, MTB) Ubytování: Doprava: 4 noci s polopenzí v hotelu Magura

Více

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 1. 1. 2014)

Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 1. 1. 2014) Brožury (větší letáky) Adršpašsko-Teplické skály Anenské slatinné lázně, Lázně Bělohrad Brány Orlických hor Cesta kamene turistický produkt Seznam prospektů v Bílých Poličanech (aktualizován k 1. 1. 2014)

Více

Sobota 8. sobota 15. srpna 2015

Sobota 8. sobota 15. srpna 2015 Sobota 8. sobota 15. srpna 2015 Odjezd: v sobotu 8. srpna v 7:00 od zahrádky La Rocket u nádraží ČD Pardubice Návrat: v sobotu 15. srpna do 19:00 hod Ubytování: Hotel Bellevue, Jetřichovice 103, PSČ: 407

Více

Koloběžky Český ráj Malá Skála Dolánky Kozákov Frýdštejn Kopanina Besedice Jíčín Železný Brod

Koloběžky Český ráj Malá Skála Dolánky Kozákov Frýdštejn Kopanina Besedice Jíčín Železný Brod Horské koloběžky na Šumavě Kubova Huť Boubín Na koloběžce po sjezdovce či na 14 km výlet. https://www.kudyznudy.cz/aktivity-a-akce/aktivity/horske-kolobezky-na-sumave---kubova-hut---boubin.aspx Terénní

Více

Borová Lada, Kvilda, Knížecí Pláně Výlety Šumava, Česká Republika 23,496 km Cyklo trasa Mapa

Borová Lada, Kvilda, Knížecí Pláně Výlety Šumava, Česká Republika 23,496 km Cyklo trasa Mapa Borová Lada, Kvilda, Knížecí Pláně Výlety Šumava, Česká Republika Cyklo trasa 23,496 km Střední 341 m Mapa Itinerář Výlety Šumava, Česká Republika Borová lada parkoviště Z parkoviště odbočte doprava směrem

Více

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU ORLICKÉ HORY + KRALICKÝ SNĚŽNÍK + RYCHLEBSKÉ HORY VE DNECH 1. 4.6.2006

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU ORLICKÉ HORY + KRALICKÝ SNĚŽNÍK + RYCHLEBSKÉ HORY VE DNECH 1. 4.6.2006 NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU ORLICKÉ HORY + KRALICKÝ SNĚŽNÍK + RYCHLEBSKÉ HORY VE DNECH 1. 4.6.2006 Určeno pro pěší turistiku, cykloturistiku ( silnice, trek, MTB ) Ubytování: 3 noci s polopenzí v hotelu

Více

Cyklovýlety do okolí hotelů Srní

Cyklovýlety do okolí hotelů Srní Okolo Srní A Kolem konce kanálu - Trasa provede návštěvníky kolem Spáleného vrchu.. - Trasa je zvládnutelná pro každého cyklistu i dítě. Srní Sedlo - Mechov Srní 7 km Trasa na mapy.cz Aroute.gpx A. Okolo

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Wellness Hotel Brdy

Více

NĚMECKO - Údolí Mosely

NĚMECKO - Údolí Mosely NĚMECKO - Údolí Mosely Nabídka incentivní cesty spojené s degustací vín Termín: 26. 30.8. 2015 Počet: 10-15 osob rodí se zde ta nejušlechtilejší vína z odrůdy Ryzlink rýnský Program cesty Během tohoto

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012. stále po zelené značče ke křižovatce v sedle Křížový Buk.

Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012. stále po zelené značče ke křižovatce v sedle Křížový Buk. Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012 Jedná se o tradiční setkání turistů a přátel přírody v oblasti Šluknovského výběžku. Připraveny jsou pro Vás denní a noční výlety

Více

FRITSCHOVA STEZKA 18 km 4 h střední naučné

FRITSCHOVA STEZKA 18 km 4 h střední naučné FRITSCHOVA STEZKA NAUČNÁ STEZKA BRLOŽSKO MÍSTA, KAM CHODIL ZEYER ODPOČÍVAT LINECKÁ STEZKA OD KELTŮ PO STŘEDOVĚK SILNIČNÍM VLÁČKEM NA SELSKÉ BAROKO DO HOLAŠOVIC SILNIČNÍM VLÁČKEM NA ZBUDOVSKÁ BLATA PO STOPÁCH

Více

Trasa Rokytnice tvrz Hanička Rokytnice

Trasa Rokytnice tvrz Hanička Rokytnice Trasa Rokytnice tvrz Hanička Rokytnice Po cestě není žádné občerstvení, proto doporučujeme zabalit si svačinu do batohu. Středně náročná běžkařská trasa. Trasa měří 9 km. Od východiště tras v Rokytnici

Více

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_129 Datum: 11.3.

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_129 Datum: 11.3. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Obor: 65-42-M/02 Cestovní ruch Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět: Regionální turistické služby Ročník: IV.

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 DJUNI Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B.

České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B. Cyklovýlet č. 6 České Budějovice Dvořiště Lomnice Rožmberk Třeboň Č.B. Trasa : Č.B. pravý břeh Vltavy Hrdějovice Borek Dvořiště Lomnice Rožmberk Stará Hlína Třeboň rybník Svět Zvíkov Kaliště Dobrá Voda

Více

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech

MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech MAĎARSKO AUTOBUSEM Budapešť s relaxací v termálech 1. den odjezd z nástupních míst v ranních hodinách, přejezd přes Slovensko do Maďarska, dopoledne příjezd do Budapešti. Prohlídka starého Budína Matyášův

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

Objekty pro adaptační kurzy 2018

Objekty pro adaptační kurzy 2018 Objekty pro adaptační kurzy 2018 BARTOŠOVA PEC Ondříkovice 8 463 42 Hodkovice nad Mohelkou http://www.ubytovani-cesky-raj.net/ Penzion Bartošova pec se nachází v Českém ráji, nedaleko Turnova Ubytování

Více

8let. Termály MAĎARSKO. Apartmány CHORVATSKO. Pobyty PRO ŠKOLY. Cestovní kancelář z Benecka. s VÁMI. Jezdíme vlastním komfortním autobusem

8let. Termály MAĎARSKO. Apartmány CHORVATSKO. Pobyty PRO ŠKOLY. Cestovní kancelář z Benecka. s VÁMI. Jezdíme vlastním komfortním autobusem Cestovní kancelář z Benecka 8let s VÁMI Apartmány CHORVATSKO Termály MAĎARSKO 2018 Pobyty PRO ŠKOLY Jezdíme vlastním komfortním autobusem NÁSTUPNÍ MÍSTA KOMPLETNÍ NABÍDKA www.ckvilla.cz +420 606 506 935

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz. Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu

Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz. Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu Českosaské Švýcarsko Sächsisch-Böhmische Schweiz Turistické balíčky jako výstup koncepce cestovního ruchu Českosaské Švýcarsko modelový region pro turistiku v EU o Spolupráce dvou klíčových aktérů: Turistického

Více

Labe. Bílina. Morava. Česká řeka s největším povodím. Pramení v Krkonoších, území naší republiky opouští za Hřenskem. Labe v Ústí nad Labem?

Labe. Bílina. Morava. Česká řeka s největším povodím. Pramení v Krkonoších, území naší republiky opouští za Hřenskem. Labe v Ústí nad Labem? Labe Česká řeka s největším povodím. Pramení v Krkonoších, území naší republiky opouští za Hřenskem. Otázka: Která řeka se vlévá do Labe v Ústí nad Labem? Bílina Vlévá se zleva do Labe v Ústí nad Labem.

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 KITEN Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

8. Přejezd Orlických hor

8. Přejezd Orlických hor Náhradní program 8. Přejezd Orlických hor (běžky, 2 dny, 66-34 km, převýšení 1450-500 m) Situace: Dle vyjádření Horské služby, doplněno chatáři Šerlich a Červenovodské sedlo: Dá se jet na běžkách ze Šerlichu

Více

Korutany - gasthof Laggner ** - turistická karta v ceně / č.7242

Korutany - gasthof Laggner ** - turistická karta v ceně / č.7242 CK TURISTA Korutany - gasthof Laggner ** - turistická karta v ceně / č.7242 4 - denní zájezd Turistika v Alpách, v nejjižnější části Rakouska s nejstálejším počasím. Korutany dělí jen necelých 140 km od

Více

NP Šumava Národní Park, rozlehlé souvislé území, hraniční poloha, odlehlé lokality, především přírodní památky.

NP Šumava Národní Park, rozlehlé souvislé území, hraniční poloha, odlehlé lokality, především přírodní památky. Příloha DC 1_3 - Vymezení pilotních lokalit pro ověření metodiky a optimalizačního modelu, výběr vhodného způsobu monitoringu a režimu zpoplatnění pro tyto lokality Pro pilotní šetření za účelem ověření

Více

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU SLAVKOVSKÝ LES, KARLOVARSKO, MARIÁNSKOLÁZEŇSKO VE DNECH 31. 5 3. 6. 2007

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU SLAVKOVSKÝ LES, KARLOVARSKO, MARIÁNSKOLÁZEŇSKO VE DNECH 31. 5 3. 6. 2007 NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU SLAVKOVSKÝ LES, KARLOVARSKO, MARIÁNSKOLÁZEŇSKO VE DNECH 31. 5 3. 6. 2007 Určeno pro pěší turistiku, cykloturistiku ( trek, MTB ) Ubytování: 3 noci v autokempu Betlém v Teplé

Více

Akce KČT Č.Lípa na měsíc květen 2012 s obrázky 3.5.-8.5.2012 - Krásné, neznámé a nedaleko Kokořínsko Odjezd z hl.n. Č.Lípa v 16,25 na M.

Akce KČT Č.Lípa na měsíc květen 2012 s obrázky 3.5.-8.5.2012 - Krásné, neznámé a nedaleko Kokořínsko Odjezd z hl.n. Č.Lípa v 16,25 na M. Akce KČT Č.Lípa na měsíc květen 2012 s obrázky 3.5.-8.5.2012 - Krásné, neznámé a nedaleko Kokořínsko Odjezd z hl.n. Č.Lípa v 16,25 na M.Boleslav 17,20 / 17,27 Mšeno 18,09. Ubytování v sokolovně na lůžkách,

Více

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ 12.6. - 17.6.2019 Vlakový poznávací zájezd pro železničáře BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Nesebru Výlet autobusem do architektonické rezervace se starobylými kostely a chrámy, která je zahrnuta do seznamu UNESCO od

Více

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2018

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2018 PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2018 1. týden 20. 7. příjezd účastníků kurzu do Prahy na místo setkání příjezd krajanů a jejich ubytování v Dobrušce oficiální zahájení kurzu - seznámení s účastníky kurzu, představení

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

Krkonoše. Smrk. Jeseníky

Krkonoše. Smrk. Jeseníky Krkonoše Nejvyšší pohoří v České republice najdeme na severu Čech při hranici s Polskem. Pokrývá je smrkový les. K nejnápadnějším vrcholům patří Kozí hřbety, Luční hora, Studniční hora a samozřejmě Sněžka.

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 PRIMORSKO Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL. Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2019 SOZOPOL Orientační kurz 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

Kulturní informační turistická a cestovní agentura - www.kita.cz. OTROKOVICE Výrobce a provozovatel OLOMOUC HODONÍN LUHAČOVICE

Kulturní informační turistická a cestovní agentura - www.kita.cz. OTROKOVICE Výrobce a provozovatel OLOMOUC HODONÍN LUHAČOVICE Kulturní informační turistická a cestovní agentura - www.kita.cz OTROKOVICE Výrobce a provozovatel OLOMOUC HODONÍN LUHAČOVICE OLOMOUC - město s nejvíce památek na Moravě - Vláček v provozu květen-srpen

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+

CHORVATSKO. CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+ CHORVATSKO CRIKVENICA a KAČJAK 2015 senior program 55+ Známé a velmi oblíbené turistické centrum Crikvenica je 37 km vzdálené od Rijeky a je již více než sto let považováno za mimořádně vhodné lázeňské

Více

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně!

ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ. 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 4* hotel, polopenze a výlety na ostrově v ceně! VLAKOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJEZD PRO ŽELEZNIČÁŘE s jízdenkou FIP: ÖBB a FS TERMÍN: 20.9. - 28.9.2014 CENA: 6 990 Kč Program 1. den Odjezd vlakem

Více

tripsforaday.com Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Běžky 83,217 km Mapa

tripsforaday.com Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Běžky 83,217 km Mapa tripsforaday.com Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Mapa Běžky 83,217 km Střední 405 m tripsforaday.com Itinerář Výlety Šumava, Česká Republika tripsforaday.com

Více

HOSTINNÉ. Trasa č. 3 Okolo Hostinného. 6,5 km Hostinné Poštovní Dvůr Hostinné. Trasa:

HOSTINNÉ. Trasa č. 3 Okolo Hostinného. 6,5 km Hostinné Poštovní Dvůr Hostinné. Trasa: HOSTINNÉ Trasa č. 3 Okolo Hostinného Trasa: Značení KČT: Občerstvení: Poznámky: 6,5 km Hostinné Poštovní Dvůr Hostinné (značeny počáteční 2 km) v letních měsících u splavu při dešti jsou stezky kluzké

Více

Dřevo v zahradě a krajině

Dřevo v zahradě a krajině www.taxus.eu Dřevo v zahradě a krajině Reference firmy TAXUS, s.r.o. výběr: práce v chráněných a lesních lokalitách TAXUS, s.r.o. reference, práce v chráněných a lesních lokalitách 1 www.taxus.eu Dřevo

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

SKI AMADÉ NA KOLE NOVINKA

SKI AMADÉ NA KOLE NOVINKA SKI AMADÉ NA KOLE NOVINKA Devítidenní cykloturistický zájezd. Individuální etapové putování na kolech po cyklostezkách v Rakousku. Z místa ubytování budeme s pomocí doprovodného busu hvězdicovitě vyrážet

Více

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017 PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017 1. týden 21. 7. příjezd účastníků kurzu do Prahy na místo setkání příjezd krajanů a jejich ubytování v Dobrušce oficiální zahájení kurzu - seznámení s účastníky kurzu, představení

Více

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé,

POJEĎTE S NÁMI NA HORY. Milé rodiny, vážení přátelé, POJEĎTE S NÁMI NA HORY Milé rodiny, vážení přátelé, prožijte s námi pololetní a jarní prázdniny. Vybrali jsme pro Vás čtyři horská střediska v Jeseníkách, Beskydech, Krkonoších a Orlických horách. Kromě

Více

Rekreační zařízení Nový Dvůr

Rekreační zařízení Nový Dvůr Generální finanční ředitelství, Finanční úřad pro Středočeský kraj Na Pankráci 1685/17,19 140 21 Praha 4 Rekreační zařízení Nový Dvůr Nový Dvůr č.48, 384 73 Stachy Popis rekreačního zařízení (dále jen,,rz

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

tripsforaday.com Kvilda, Strážný Kvilda (Šumava), Česká Republika Cyklo trasa 42,180 km Mapa

tripsforaday.com Kvilda, Strážný Kvilda (Šumava), Česká Republika Cyklo trasa 42,180 km Mapa tripsforaday.com Kvilda, Strážný Kvilda (Šumava), Česká Republika Cyklo trasa Mapa 42,180 km Střední 374 m tripsforaday.com Kvilda (Šumava), Česká Republika Itinerář Parkoviště na Kvildě pod sjezdovkou

Více

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017

PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017 PROGRAM KURZU KRAJANŮ 2017 1. týden 21. 7. příjezd účastníků kurzu do Prahy na místo setkání příjezd krajanů a jejich ubytování v Dobrušce oficiální zahájení kurzu - seznámení s účastníky kurzu, představení

Více

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

Řešení 1H, 2D, 3B, 4C, 5F, 6E, 7J, 8G, 9I, 10A

Řešení 1H, 2D, 3B, 4C, 5F, 6E, 7J, 8G, 9I, 10A Materiál pro domácí VY_07_Vla5E_26 přípravu žáků: Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovativní metody v prvouce, vlastivědě a zeměpisu Registrační číslo

Více

Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Běžky 83,217 km Mapa

Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Běžky 83,217 km Mapa www.vyletynaden.cz Lyžařské areály a nástupiště běžeckých tras - Šumava Výlety Šumava, Česká Republika Mapa Běžky 83,217 km Střední 405 m www.vyletynaden.cz Itinerář Výlety Šumava, Česká Republika www.vyletynaden.cz

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Relax hotel Brdy se

Více

Dálkový pochod na 50 km. Start: hod.

Dálkový pochod na 50 km. Start: hod. Dálkový pochod na 50 km Start: 6.15 7.45 hod. Líšný-Prosíčka-Koberovy- Kozákov- Sedmihorky Hrubá Skála- Věžák Valdštejn Turnov Dolánky Michovka Besedice U Kalicha (hlavní kontrola) Malá Skála Líšný Od

Více

Klub seniorů Důchodci Technolen při KIS Lomnice nad Popelkou

Klub seniorů Důchodci Technolen při KIS Lomnice nad Popelkou Klub seniorů Důchodci Technolen při KIS Lomnice nad Popelkou Výlety na rok 2017 Zájezdy nabízené Klubem seniorů Důchodci Technolen při KIS Lomnice n. Pop. jsou i pro širokou veřejnost. Vstupenky je možné

Více

TR Severozápadní Čechy TO Krušné hory a Podkrušnohoří TO České Švýcarsko. Iveta Hennetmairová

TR Severozápadní Čechy TO Krušné hory a Podkrušnohoří TO České Švýcarsko. Iveta Hennetmairová TR Severozápadní Čechy TO Krušné hory a Podkrušnohoří TO České Švýcarsko Iveta Hennetmairová Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno

Více

ČESKO JEDE PŘÍPRAVA NA ROK ČESKÉ BUDĚJOVICE 10/2017

ČESKO JEDE PŘÍPRAVA NA ROK ČESKÉ BUDĚJOVICE 10/2017 ČESKO JEDE PŘÍPRAVA NA ROK 2018 18. 10. 2017 ČESKÉ BUDĚJOVICE 10/2017 STRATEGICKÝ RÁMEC PODPORY AKTIVNÍ MOBILITY, ZEJMÉNA CYKLISTICKÉ DOPRAVY A CYKLOTURISTIKY. Existence koncepčního dokumentu PROGRAM ROZVOJE

Více

Vypracoval: David Berka

Vypracoval: David Berka Vypracoval: David Berka Hlavní město: České Budějovice Počet obyvatel: 637 300 (počítáno 1.1. 2015) Rozloha: 10 056 km2 Hejtman: Jiří Zimola Nejvyšší bod: Plechý (1 378 m) Vlajka: Znak: kraj Vysočina,

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20%

CHORVATSKO. CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna 20% CHORVATSKO CRIKVENICA, KAČJAK, DRAMALJ - vila Dragan odjezdy z Prahy a Brna Nečekejte na LAST MINUTE! Do 19.12.2014 slevy za včasný nákup - Využijte speciálních nabídek a slev!!! 20% ze zaplacené částky

Více

TRASA 10 KM. 1. termín výletu : 1.května STŘEDA Prvomájový výstup na Kozí vrch (KČT odbor Loko Ústí n. L.- 72.ročník )

TRASA 10 KM. 1. termín výletu : 1.května STŘEDA Prvomájový výstup na Kozí vrch (KČT odbor Loko Ústí n. L.- 72.ročník ) 1. termín výletu : 1.května STŘEDA Prvomájový výstup na Kozí vrch (KČT odbor Loko Ústí n. L.- 72.ročník ) Trasa 1 : 14 km Neštěmice žel.st. - T.zelená Ryjice - Blansko zřícenina hradu (545m) - T.zelená

Více

Ano Ano Ano Ano Ano Ano Ano Ano Ano Ano Ano Ano

Ano Ano Ano Ano Ano Ano Ano Ano Ano Ano Ano Ano 1. Nejrozsáhlejší česká nížina se jmenuje Hornomoravský úval. (Ne. Polabí) 2. Na horu Javořice se můžeme vydat na Českomoravské vrchovině. (Ano.) 3. Řeka Labe protéká na dolním toku Českým středohořím.

Více

ČESKY. Vesničky Slavkovského lesa CYKLOTRASA Č. 4 SOKOLOV KOSTELNÍ BŘÍZA - VÍTKOV

ČESKY. Vesničky Slavkovského lesa CYKLOTRASA Č. 4 SOKOLOV KOSTELNÍ BŘÍZA - VÍTKOV ČESKY 4 Vesničky Slavkovského lesa CYKLOTRASA Č. 4 SOKOLOV KOSTELNÍ BŘÍZA - VÍTKOV 1 2 Kopcovitá trasa nás zavede do východního cípu Slavkovského lesa, který sice nepoznáme v jeho plné kráse (Kladská),

Více

T i p y n a c y k l i s t i c k é v ý l e t y I. Z ČESKÉHO KRUMLOVA DO HOLAŠOVIC II. Z ČESKÉHO KRUMLOVA NA DÍVČÍ KÁMEN

T i p y n a c y k l i s t i c k é v ý l e t y I. Z ČESKÉHO KRUMLOVA DO HOLAŠOVIC II. Z ČESKÉHO KRUMLOVA NA DÍVČÍ KÁMEN Č e s k ý K r u m l o v s l á v a, n a z d a r v ý l e t u! a n e b A H O J N A K O L E K O N C E P T C Y K L I S T I C K Ý C H V Ý L E T Ů v o k o l í Č e s k é h o K r u m l o v a r o k 2 0 1 1 T i p

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení.

Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení. Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení Táta, máma a já Vyberte si aktivity z doporučeného přehledu turistických

Více

MAĎARSKO VÁNOCE A SILVESTR v termálních lázních AUTOBUSEM Letos nově ZALAKAROS

MAĎARSKO VÁNOCE A SILVESTR v termálních lázních AUTOBUSEM Letos nově ZALAKAROS MAĎARSKO A v termálních lázních AUTOBUSEM Letos nově ZALAKAROS 2017 více na www.hungariatour.cz Zalakaros hotel Park Inn**** NOVINKA 28. 12. 2. 1.2018 řádné lůžko ve 2 lůžkovém pokoji 8 990, 9 590, 1 lůžkový

Více

VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016

VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016 VÍCEDENNÍ ZÁJEZDY 1.vydání 2016 Vážení přátelé relaxace v termálních bazénech. Tak, jako v minulých letech i v roce 2016 jsme pro Vás připravili široký výběr relaxačních pobytů v termálních komplexech.

Více

Běžecké stopy Modrava - Prášily Výlety Šumava, Česká Republika Běžky 20,936 km Mapa

Běžecké stopy Modrava - Prášily Výlety Šumava, Česká Republika Běžky 20,936 km Mapa Běžecké stopy Modrava - Prášily Výlety Šumava, Česká Republika Mapa Běžky 20,936 km Snadná 179 m Itinerář Výlety Šumava, Česká Republika Body zájmu Výlety Šumava, Česká Republika Nástupiště do běžecké

Více

Po Šluknově a okolí. (vůdcovská práce) Antonín Matějka

Po Šluknově a okolí. (vůdcovská práce) Antonín Matějka Po Šluknově a okolí (vůdcovská práce) Antonín Matějka 23. února 2008 1 Úvod Dost často k nám na základnu přijíždí různé návštěvy. A proto jsem se rozhodl napsat pár návrhů na výlety po okolí Šluknova.

Více

Přejezd Orlických hor

Přejezd Orlických hor Přejezd Orlických hor (běžky, 2 dny, 62-34 km, převýšení 1720-480 m) Olomoucký kraj - sponzor turistického značení Termín: so-ne 13. a 14. února 2010 Sraz: V sobotu 13.2. v 5:30 hod z parkoviště u restaurace

Více

Turistický průvodce III. zajímavosti z českých hradů a zámků 1

Turistický průvodce III. zajímavosti z českých hradů a zámků 1 Turistický průvodce III. zajímavosti z českých hradů a zámků 1 U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 2 2 7 5 2 4 Turistický průvodce

Více

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l

KRKONOŠE. HORSKÁ UBYTOVÁNÍ\l KRKONOŠE Rozkládají se v severovýchodních Čechách na hranici mezi Českou republikou a Polskem. Česká část Krkonoš je rozlehlejší a členitější oproti polské.krkonoše jsou nejznámějším pohořím v České republice

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz outdoor 45 tipů, kam na výlet Outdoorový průvodce JIZERSKÉ A LUŽICKÉ HORY Grada Publishing Jakub Turek a kolektiv Outdoorový průvodce JIZERSKÉ A

Více

Program Kurzu krajanů 2014

Program Kurzu krajanů 2014 l. týden 25. 7. Program Kurzu krajanů 2014 odjezd z Prahy příjezd účastníků kurzu do Dobrušky ubytování oficiální zahájení kurzu, - seznámení se s účastníky kurzu - společná večeře 26. 7. 27. 7. rozřazovací

Více

SKISERVIS PLOC, NABÍDKA LETNÍCH PROGRAMŮ 2011

SKISERVIS PLOC, NABÍDKA LETNÍCH PROGRAMŮ 2011 Skiservis Ploc spol.s r.o. SKISERVIS PLOC, NABÍDKA LETNÍCH PROGRAMŮ 2011 CYKLISTIKA, VYSOKOHORSKÁ CYKLISTIKA Nabízíme vybrané trasy dle náročnosti pro všechny věkové skupiny Výlet s instruktorem do okolí

Více

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx DUBEN 11. dubna 2015 Zahájení letní sezony pěší procházkou Akci zajišťují Mirka a Oldřich Novotní Jedná se o jednodenní pěší procházku, která začíná a končí u Oldy a Mirky Novotných. Sraz v 10:00 hod u

Více

4.6.2011 Pozná- váme Český ráj 3 Trasa:

4.6.2011 Pozná- váme Český ráj 3 Trasa: 4.6.2011 Poznáváme Český ráj 3 V 6,30 na nádraţí k za- koupení jízdenky Libnet (pro 5 osob za 360 Kč). Odjezd z hl.n. Č.Lípa v 6,50-7,42 Bakov 8-8,42 rychlík Turnov, M.Skála 8,50 Trasa: Malá Skála po červené

Více

Letní vysokohorská turistika 2014 Lienzké Dolomity

Letní vysokohorská turistika 2014 Lienzké Dolomity Letní vysokohorská turistika 2014 Lienzké Dolomity 8.8. 12.8. 2014 Příjezd individuálně ve středu 6.8.2014, parkování zdarma asi 100m před chatou Dolomitenhütte. Pozor, cesta sem je ale placená (v roce

Více

ITINERÁŘ A PROGRAM JAGUAR TOUR 2013 JESENÍKY. Středisko: hotel NEPTUN Malá Morávka. 7.-9. června 2013

ITINERÁŘ A PROGRAM JAGUAR TOUR 2013 JESENÍKY. Středisko: hotel NEPTUN Malá Morávka. 7.-9. června 2013 ITINERÁŘ A PROGRAM JAGUAR TOUR 2013 JESENÍKY 7.-9. června 2013 Středisko: hotel NEPTUN Malá Morávka 1 JAGUAR TOUR 2013 JESENÍKY 1.den, pátek 7.6.2013 124 km PRADĚD Hotel Neptun, start, cíl Malá Morávka

Více

Polopenze 6. 990,- Kč 4. 990,- Kč 1/4

Polopenze 6. 990,- Kč 4. 990,- Kč 1/4 CHORVATSKO Makarská riviéra Brela, Baška Voda, Baško Polje, Makarska, Tučepi, Podgora,... 14. 07. - 21. 07. ZDARMA doprava pro dítě do 14 let/3. os./htl.sirena! Ubytování Stravování 1/2 3-12let/*14 let

Více

CHORVATSKO vlakem. průvodce: Libuše Sládečková. Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky.

CHORVATSKO vlakem. průvodce: Libuše Sládečková. Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. CHORVATSKO vlakem HVAR Ostrov s vůní levandule pobyt u moře s organizovanými výlety strava: ALL INCLUSIVE LIGHT průvodce: Libuše Sládečková Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

Pracovní doba: 05. 07.- 07. 07.: 08,00 12, 00 nebo telefon: 602 876 877

Pracovní doba: 05. 07.- 07. 07.: 08,00 12, 00 nebo telefon: 602 876 877 Pracovní doba: 05. 07.- 07. 07.: 08,00 12, 00 nebo telefon: 602 876 877 LAST MINUTE!!! Makarská riviéra Brela, Baška Voda, Baško Polje, Makarska, Tučepi, Podgora,... 07. 07. - 14. 07. ZDARMA doprava pro

Více

HARKÁNY A KARNEVAL BUSÓJÁRÁS poznávací zájezd. 5.990 Kč. maďarsko. ckcesta.cz. Hotel *** Termín 13.2. - 18.2. SLEVA. 5 % do 31.12.

HARKÁNY A KARNEVAL BUSÓJÁRÁS poznávací zájezd. 5.990 Kč. maďarsko. ckcesta.cz. Hotel *** Termín 13.2. - 18.2. SLEVA. 5 % do 31.12. SLEVA 5 % do 31.12. HARKÁNY A KARNEVAL BUSÓJÁRÁS Hotel *** 5.990 Kč Termín 13.2. - 18.2. Cena zahrnuje: 3x ubytování, 3x snídani, 1x ve če ři, dopravu au to busem vč. výletů dle programu, pobytovou taxu,

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny.

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI. Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv. Upozornění: Ceny a programy výletů jsou pouze orientační a jsou z loňské sezóny. NABÍDKA VÝLETŮ 2017 DJUNI Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Aquapark v Primorsku AQUAPLANET pro všechny věkové kategorie a každý si zde najde to své. Čeká Vás den plný zábavy, příjemných zážitků, skluzavky,

Více

Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně

Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně PRO PŘÁTELE A ČLENY DESTINAČNÍHO FONDU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA www.ceskesvycarsko.cz Informační zpravodaj květen II. 2015 Veletrh cestovního ruchu v Trenčíně Ve dnech 15. 16. května proběhl ve slovenském Trenčíně

Více

NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem

NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem Jízdenky FIP: ÖBB a SŽ, průkaz FIP (vyřizuje si každý sám) jezero Bled Postojenská jeskyně Piran Ljubljana 7.8. - 11.8.2019 5990 Kč Slovinsko. Není příliš

Více

Bucharovou cestou přes tři kopce na Horní Mísečky

Bucharovou cestou přes tři kopce na Horní Mísečky Bucharovou cestou přes tři kopce na Horní Mísečky Začínáme u centrálního parkoviště v centru Benecka. Červená turistická značka odtud vystoupá k úbočí Žalého na Přední Žalý. Na jeho vrcholu nechal postavit

Více

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7%

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 2.6. 11.6.2015 Za cenu : 6. 315,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Autobusová

Více

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,ČE S KÁ KANADA, JINDŘ ICHOHR ADE CKO VE DNECH 2. - 5.6.2011

NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,ČE S KÁ KANADA, JINDŘ ICHOHR ADE CKO VE DNECH 2. - 5.6.2011 NABÍDKA SPORTOVNÍHO ZÁJEZDU,,ČE S KÁ KANADA, JINDŘ ICHOHR ADE CKO VE DNECH 2. - 5.6.2011 Určeno pro pěší turistiku, cykloturistiku (silnice, MTB, trek) Ubytování: 3 noci s polopenzí v RS CHT TJ Slovan

Více