Ministerstvo hospodáøství - Èeský telekomunikaèní úøad

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ministerstvo hospodáøství - Èeský telekomunikaèní úøad"

Transkript

1 Ministerstvo hospodáøství - Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 28. èervna 1996 Èástka 6 Roèník 1996 Cena Kè 18 O B S A H: ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY B. Informativní èást 38. Povìøení na montáž a údržbu zaøízení JTS 39. Seznam vydaných povolení k poskytování telekomunikaèních služeb 40. Oznámení o neplatnosti prùkazu 41. Redakèní sdìlení o opravì chyby v generálním povolení è. GP - 07/1996 ODDÍL PRÁVNÍCH SUBJEKTÙ 42. Dodatek è. 01/96 ze dne , kterým se mìní a doplòuje Ceník vnitrostátních telekomunikaèních služeb SPT TELECOM, a.s. Vážení pøátelé, máme za sebou první polovinu roku 1996 a je èas na krátké bilancování dosažených výsledkù a to jak v èinnosti Èeského telekomunikaèního úøadu, tak pøi vydávání Telekomunikaèního vìstníku. Vedle neviditelné, ale pro širokou veøejnost té nejvýznamnìjší, èinnosti úøadu (obrovské poèty pøípadù šetøení námitek a stížností jednotlivých uživatelù a úèastníkù telekomunikaèních služeb, kontroly a monitorování kmitoètového spektra, øady mezinárodních jednání a další) je potøeba se zmínit i o velkých aktivitách. Za jednu z nejvýznamnìjších kapitol v historii telekomunikací v ÈR lze bezesporu považovat ukonèené práce na zavedení mobilních telekomunikaèních služeb systému GSM a v jejich rámci udìlení Povìøení ke zøizování a provozování veøejné mobilní telekomunikaèní sítì podle normy GSM a k poskytování mobilních telekomunikaèních služeb pro dva poskytovatele tìchto služeb, firmy Eurotel a Radiomobil. Neménì dùležitou èástí nové èinnosti je pokraèování v nastoupeném trendu deregulace, se kterým jste se alespoò èásteènì mìli možnost seznámit prostøednictvím diskuzní èásti v Telekomunikaèním vìstníku. V kvìtnu se v Praze uskuteènila výstava ComNet 96, na které mìl svoji expozici i Èeský telekomunikaèní úøad. Ohlas a zájem veøejnosti byl veliký a je pro nás závazkem i pro další období. Dìkujeme všem návštìvníkùm našeho stánku za zájem, návštìvu, pøednesené pøipomínky a dotazy. Všechny podnìty byly našimi pracovníky peèlivì zaznamenány a budou sloužit pro další èinnost Èeského telekomunikaèního úøadu tak, aby odpovídala potøebám jak široké veøejnosti, tak i provozovatelùm telekomunikaèních služeb. Na závìr Vás chceme informovat o obsahu následujích dvou èástek Telekomunikaèního vìstníku. Èástka 7 a 8 vyjde spoleènì v srpnu a na základì poznatkù z výstavy ComNet 96 zde uveøejníme souhrnou informaci o Èeském telekomunikaèním úøadu. Vedle obvyklých èástí bude v tomto prázdninovém vìstníku zveøejnìn i úplný seznam všech dosud certifikovaných telekomunikaèních zaøízení.

2 Strana 2 Roèník 1996 Èástka 6 Vážení pøátelé dovolte, abychom Vám jménem redakèní rady a celého vedení Èeského telekomunikaèního úøadu popøáli pøíjemné prožití Vašich zasloužených dovolených a tìšíme se na shledání s Vámi a už na stránkách Telekomunikaèního vìstníku nebo pøi obdobných pøíležitostech, jako byla výstava ComNet 96. Ing. Vladimír K ù r k a v.r. pøedseda redakèní rady Ing. David S t á d n í k v.r. vrchní øeditel Èeského telekomunikaèního úøadu ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY B. INFORMATIVNÍ ÈÁST 38. Povìøení na montáž a údržbu zaøízení JTS Ministerstvo hospodáøství - Èeský telekomunikaèní úøad podle 2 odst. 3 zákona è. 110/1964 Sb., o telekomunikacích, ve znìní zákona è. 150/1992 Sb. a zákona è. 253/1994 Sb. a na základì jednotných pravidel pro vydávání povìøení pro montáž a údržbu telekomunikaèních zaøízení jednotné telekomunikaèní sítì (JTS), schválených è.j. 8302/1992 ze dne , vydává povìøení na montáž a údržbu zaøízení JTS. V roce 1996 byla vydána následující povìøení: 474. SKB - SYSTEM, spol. s r.o. Praha 4, Emilie Hyblerové 525 Povìøení è.j.20934/ ze dne v rozsahu: 475. MULTIFON, spol. s r.o. Praha 6, Diskaøská 100 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 476. FEMO, spol. s r.o. Praha 4 - Kamýk, Rytíøova 811/19 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 477. STAVITEL GROUP, spol. s r.o. Praha 4, Hrdlièkova 2207/3 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 478. GLOBER, spol. s r.o. Praha 2, Vyšehradská 55/2076 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: b) Drátová telekomunikaèní vedení v dálkových sítích, vèetnì navazujících kabelových souborù, c) Telekomunikaèní kabelová vedení s optickými vlákny ANTEX, spol. s r.o. Praha 3, Konìvova 1764/30 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: b) Telekomunikaèní kabelová vedení s optickými vlákny ASOCOM, s.r.o. Pøíbram 1, Obecnická 323 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu:

3 Èástka 6 Roèník 1996 Strana DALFOS, s.r.o. Ratboø, Sluneèná 152 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 482. LTV plus, s.r.o. Kaplice, Èeskobudìjovická 371 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 483. T A P A S, spol. s r.o. Strakonice, Na Stráži 259 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 484. TELSPO VÁGNER, spol. s r.o. Èeské Budìjovice, K. Svìtlé 259 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: b) Kabelová vedení s optickými vlákny, c) Telefonní ústøedny, vèetnì pøíslušných kabelových rozvodù SETO, spol. s r.o. Daèice, Hradecká 17/IV Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 486. VHV Servis, spol. s r.o. Borek, Družstevní 207 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: a) Telefonní ústøedny, vèetnì pøíslušných kabelových rozvodù TM plus-telekomunikaèní montáže, v.o.s. Hluboká nad Vltavou, Alšova 836 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: a) Telefonní ústøedny, vèetnì pøíslušných kabelových rozvodù SES-Stavby elektrických sítí, spol. s r.o. Èeské Budìjovice, Rudolfovská 91A Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: b) Kabelová vedení s optickými vlákny DONAU STAV, spol. s r.o. Èeské Budìjovice, Èechova 50 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: b) Kabelová vedení s optickými vlákny, c) Telefonní ústøedny, vèetnì pøíslušných kabelových rozvodù S E X T A, spol. s r.o. Èeské Budìjovice, Nemanická 14 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: b) Drátová telekomunikaèní vedení v dálkových sítích, vèetnì kabelových souborù, c) Kabelová vedení s optickými vlákny COMATELSOR, spol. s r.o. Benešov nad Plouènicí, Dolní Habartice 140 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu:

4 Strana 4 Roèník 1996 Èástka PROTELMO, spol. s r.o. Liberec 14, Tøešòová 628 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 493. Radiotelevizní servis DA-KR, spol. s r.o. Most, Družstevní 880 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 494. RUTA, spol. s r.o. Ústí nad Labem, Do vrchu 196 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 495. Silnice Žatec, spol. s r.o. Žatec, Lounská 2402 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: a) Drátová telekomunikaèní vedení v dálkových sítích, vèetnì navazujících kabelových souborù Altus, spol. s r.o. Most, Kubelíka 1537 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 497. KABEL, spol. s r.o. Ústí nad Labem, Neštìmická 4 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 498. Energetická montážní spoleènost Èeská Lípa, spol. s r.o. Èeská Lípa, Dubická 2697 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: b) Drátová telekomunikaèní vedení v dálkových sítích, vèetnì navazujících kabelových souborù, c) Telekomunikaèní vedení s optickými vlákny ELSTART, spol. s r.o. Proboštov, Na luèinách 4/14 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 500. META controls, spol. s r.o. Dìèín IV., Plzeòská 16/A Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: a zøizování úèastnických telef. stanic TEKS, spol. s r.o. Ústí nad Labem, Bratøí Mrštíkù 83/4 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 502. Gorol Company, spol. s r.o. Nový Bor, Generála Svobody 48 Povìøení è.j / /II. vyø. ze dne v rozsahu:

5 Èástka 6 Roèník 1996 Strana VYPRA PLUS, spol. s r.o. Tanvald, Poštovní 174 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: b) Drátová telekomunikaèní vedení v dálkových sítích, vèetnì navazujících kabelových souborù, c) Telekomunikaèní vedení s optickými vlákny Telef Telekomunikace, a.s. Hradec Králové, Luèní 460 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 505. ESTER-CZ, s.r.o Jaromìø, Bezruèova 291 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 506. HTM, s.r.o Hradec Králové, E. Beneše 1562 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 507. T E L E - A N R A, s.r.o Choceò, Litomyšlská 1689 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 508. ARTECO, a. s. Hradec Králové, Veverkova 1343 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: b) Drátová telekomunikaèní vedení v dálkových sítích, vèetnì navazujících kabelových souborù, c) Telekomunikaèní vedení s optickými kabely ENERGOMONTÁŽE, s.r.o Hradec Králové, Virtova ul. Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 510. METALI, s.r.o Útìchov 45 - Boršov Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 511. ENERGOSTAV, spol. s r.o. Brno, Buzkova 48 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 512. TELESYS, spol. s r.o. Žïár nad Sázavou, Libušínská 183 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 513. LR CESARO, spol. s r.o. Brno, Zámeènická 5 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 514. IDC Moravia, spol. s r.o. Bzenec, J. Wolkera 1098 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu:

6 Strana 6 Roèník 1996 Èástka AGF QUATTRO, spol. s r.o. Veselí nad Moravou, Bøehy 348 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: 516. ELPO, spol. s r.o. Brno, Francouzská 45 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: b) Drátová telekomunikaèní vedení v dálkový sítích, vèetnì navazujících kabelových souborù, c) Kabelová vedení s optickými vlákny, d) Napájecí zdroje a zaøízení pro telekomunikaèní zaøízení a sítì CONTENT, spol. s r.o. Velké Meziøíèí, Komenského 7 Povìøení è.j / ze dne v rozsahu: Zmìny již døíve vydaných povìøení 518. ELEKTRIZACE PRAHA, spol. s r.o. Praha 9, Pod Táborem 3a Povìøení è.j / ze dne Døívìjší sídlo spoleènosti: Praha 3 - Žižkov, Štítného 11/ BHV Electronic, s.r.o. Kladno, Petra Bezruèe 1491 Povìøení è.j / ze dne Døívìjší sídlo spoleènosti: Kladno, Otty Peška Telefonika, s.r.o. Rakovník, Hornická 1596 Povìøení è.j / ze dne Ruší se povìøení pro skupinu: a) Telefonní ústøedny typu P51, RFT, ATZ a PK, vèetnì pøíslušných kabelových rozvodù. Uvedené právnické osoby mohou provádìt montáž a údržbu zaøízení JTS uvedených v povìøení za podmínek v nìm stanovených. Jednou z podmínek výkonu èinnosti je smlouva, kterou uzavøe povìøená právnická osoba se zákonným provozovatelem jednotné telekomunikaèní sítì, nebo s tím, kdo je držitelem povìøení k provozování její èásti (tj. v souèasné dobì SPT TELECOM, a. s., Èeské radiokomunikace, a. s., DATTEL, spol. s r. o. apod.). MH - ÈTÚ è.j / odbor státní inspekce telekomunikací 39. Seznam vydaných povolení k poskytování telekomunikaèních služeb Ministerstvo hospodáøství - Èeský telekomunikaèní úøad oznamuje, že poèínaje touto èástkou Telekomunikaèního vìstníku bude postupnì zveøejòovat úplný Seznam vydaných povolení na poskytování telekomunikaèních a radiokomunikaèních služeb. MH - ÈTÚ è.j.: / odbor regulace, tarifù a poplatkù

7 Èástka 6 Roèník 1996 Strana 7 Seznam vydaných povolení k poskytování telekomunikaèních služeb 1 TELEDIM, spol. s r.o. Výstavba a provoz neveøejné mobilní FMS let Praha radiotelefonní sítì 35721/90 - zruš. 2 EUROTEL, s.r.o., spoleèný Exkluzivita po dobu 20 let na poskyto- FMS let podnik SPT Praha, s.p. vání služeb a provozování VRS v pásmu a Atlantic West B.V. 450 MHz 3 EUROTEL, s.r.o., spoleèný Exkluzivita po dobu 5 let FMS let podnik SPT Praha, s.p. na provozování VDS a Atlantic West B.V. TOTO POVOLENÍ JE ZRUŠENO è.j.8418/ ZE DNE (viz pol.è.142) 4 Spoleèný podnik SR Praha Exkluzivita po dobu 3 let na poskytov. FMS let a TeleDiffusion ` ` de France veøej. i neveøej. pagingových služeb 5 IBM ÈSFR, s.r.o. Telekomunikaèní služby pøenosu dat FMS let Murmanská 4/1457, Praha 10 6 STELCO Praha Provoz telefonních automatù FMS let Bìlohorská 69, Praha 6 v uzavøených objektech 9490/92 7 ESA 602 Praha Provoz telefonních automatù FMS let Dr. Z. Wintra 8, Praha 6 v uzavøených objektech 9490/92 8 TELZA Kromìøíž Provoz telefonních automatù FMS let Francouzská 4026 v uzavøených objektech 9490/92 9 Správa radiokomunikací Výstavba, provoz a údržba vymezené FMS Doèasnì Praha s.p. èásti JTS (radiokomunikaèní zaøízení, Olšanská 3, Praha 3 pøíp. pøenos. kab. systémù)-povìøení 10 IVOS, s.r.o. Provoz telefonních automatù FMS let p.o. Box 15, Brandýs n.labem v uzavøených objektech 9490/92-II. 11 TESLA Pardubice Provoz telefonních automatù FMS let U zámeèku 26, Pardubice v uzavøených objektech 9490/92-II. 12 EL-SPOJ Jihlava Provoz telefonních automatù FMS let U studnì 7, Jihlava v uzavøených objektech 9490/92-III. 13 PUBUTEL Praha Provoz telefonních automatù FMS let Štìrboholy, Praha 10 v uzavøených objektech 9490/92-III. 14 SITA - Airlines Worldwide Pøenos dálnopisných stran, pøenos dat FMS let Telecommunications and uživatelù sítì SITA, pøenos zpráv Information Services rdst. SITA na letišti Ruzynì Revoluèní 1, Praha 1 15 IPC Telemarketing (IPC TM) Teleinformaèní služby Audiotex FMS let Sobìslavská 15, Praha /92 TOTO POVOLENÍ JE ZRUŠENO POVOLENÍM è.j.6683/ VYDANÝM SPOLEÈNOSTI ÈESKÝ AUDIOTEX,s.r.o. DNE (viz položky è.130 a 132) A è.j.7200/ BEEDNET Praha, spol. s r.o. Poskytování neveøejných FMS Do Evropská 41, Praha 6 telekomunikaèních služeb 8534/92 odvolání prostøednictvím pozemských DODATKEM è.j.2451/ (viz pol.è.54) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ

8 Strana 8 Roèník 1996 Èástka 6 17 CROSAT, a.s. Poskytování neveøejných FMS Do Václavské nám. 3, Praha 1 telekomunikaèních služeb 8536/92 odvolání prostøednictvím pozemských TOTO POVOLENÍ JE ZRUŠENO POVOLENÍM è.j.5888/ (viz.pol.è.185) VYDANÝM SPOLEÈNOSTI CROSAT,s.r.o. DNE A è.j.6148/ (viz.pol.è.186) ZE DNE ACS Brandýs nad Labem,v.o.s. Poskytování neveøejných FMS Do Vysoká Libeò, okres Mìlník telekomunikaèních služeb 8537/92 odvolání prostøednictvím pozemských DODATKEM è.j.9873/ (viz pol.è.45) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 19 Kabel Plus, a.s. Poskytování neveøejných FMS Do 28. øíjna 124, Ostrava 1 telekomunikaèních služeb 8538/92 odvolání prostøednictvím pozemských DODATKEM è.j.9020/ (viz pol.è.47) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ TOTO POVOLENÍ JE ZRUŠENO POVOLENÍM è.j / VYDANÝM SPOLEÈNOSTI SatNet DNE (viz pol.è.110) 20 TIS, spol. podnik EUROCOM, Teleinformaèní služby Audiotex FMS let s.r.o., Praha 4, 8622/92 Dìkanská vinice I, 987/5 DODATKEM è.j.8263/ (viz pol.è.140) SE MÌNÍ ADRESA SÍDLA SPOLEÈNOSTI NA PRAHA 3, BARANOVA 30 A OBCHODNÍ JMÉNO SPOLEÈNOSTI NA Tele Info Service Praha, s.r.o.. TAKÉ SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ. 21 SPT Praha, s.p. - IAT Teleinformaèní služby Audiotex FMS let Holeèkova 10, Praha /92 - zruš. 22 World Phone,Inc., obch.zast. Teleinformaèní služby Audiotex FMS let Praha 1, Masaryk.nábø /92 DODATKEM è.j.11534/ (viz pol.è.53) SE MÌNÍ ADRESA SÍDLA SPOLEÈNOSTI NA PRAHA 6, MILADY HORÁKOVÉ 101 DODATKEM è.j.8972/ (viz pol.è.103) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ DODATKEM è.j.8972/ (viz pol.è.115) SE MÌNÍ OBCHODNÍ JMÉNO SPOLEÈNOSTI NA WPI LIMITED,INC. TOTO POVOLENÍ JE ZRUŠENO POVOLENÍM è.j.5638/ VYDANÝM SPOLEÈNOSTI WPI Ringier,s.r.o. DNE (viz. položky è.203 a 205). 23 DATTEL, s.r.o. Výstavba a provoz multifunkèních sítí FMS let Novodvorská 994, Praha 4 integrovaných služeb 5738/92-2.v. 24 STEVE, Ing Štefan Trulik, Provozování telekomunikaèní služby FMS let Smilova 103, Pardubice BBS (Bulletin Board Systems) 8308/92 25 ALIAS, spol. s r.o. Provoz telefonních automatù FMS let Tiskaøská 10/257, Praha 10 v uzavøených objektech 9490/92-V. 26 AUDIO-VIDEO Praha Provoz telefonních automatù FMS let Poupìtova 20, Praha 7 v uzavøených objektech 9490/92-V. TOTO POVOLENÍ JE ZRUŠENO NA ŽÁDOST DRŽITELE POVOLENÍ - viz è.j.12488/ ze dne (viz pol.è.56) 27 SITEL Praha, spol. s r.o. Provoz telefonních automatù FMS let Baarova 957/15, Praha 4 v uzavøených objektech 9490/92-V. 28 SCHLIKE-DOMI Provoz telefonních automatù FMS let Vanèurova 1418, Most v uzavøených objektech 9490/92-V.

9 Èástka 6 Roèník 1996 Strana 9 29 INFIMA Telekomunikaèní služby FMS let Sušická 5/599, Praha 6 Hlasová pošta (Voice Mail) /92 30 SPT TELECOM, s.p. Zøizování a provozování èásti JTS MH ÈR Do Olšanská 5, Praha 3 a poskytování telekomunikaèních /92 odvolání služeb (s výjimkou vysílacích rdst. TV a R) - povìøení GTECH Czechoslovakia Poskytování neveøejné telekomunikaèní MH ÈR - ÈTÚ let Corporation služby pøenosu dat pro a.s. SAZKA 5325/93 Olbrachtova 3, Praha 4 DODATKEM è.j.4049/ (viz pol.è.128) SE MÌNÍ ADRESA SÍDLA SPOLEÈNOSTI NA PRAHA 9, K ŽIŽKOVU 4 32 TELECOMSPOL, spol. s r.o. Poskytování neveøejných ÈTÚ let Dìlnická 12, Praha 7 telekomunikaèních služeb 5406/93 prostøednictvím pozemských DODATKEM è.j.8283/ (viz pol.è.46) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 33 STENDHAL, spol. s r.o. Poskytování neveøejných ÈTÚ let Nejedlého 11, Brno telekomunikaèních služeb 5407/93 prostøednictvím pozemských DODATKEM è.j.2735/ (viz pol.è.61) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 34 CZECHTELESPAZIO, spol.s r.o. Poskytování neveøejných ÈTÚ let Lázeòská 4, Praha 1 telekomunikaèních služeb 5787/93 prostøednictvím pozemských 35 MEDIA RENT, spol. s r.o. Teleinformaèní služby Audiotex MH ÈR - ÈTÚ let Štefánikova 43, Praha /93 DODATKEM è.j.8659/ (viz pol.è.109) SE MÌNÍ ADRESA SÍDLA SPOLEÈNOSTI NA PRAHA 1, KARMELITSKÁ 18 A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 36 CODIS, a.s. Poskytování neveøejných služeb MH ÈR - ÈTÚ let Novodvorská 994, Praha 4 pøenosu dat prostøednictvím 5894/93 37 SOFTWARE 602, spol. s r.o. Poskytování neveøejných datových MH ÈR - ÈTÚ let Pod pramenem 3, Praha 4 telekomunikaèních služeb 5794/93 DODATKEM è.j.2078/ (viz pol.è.55) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ DODATKEM è.j.7941/ (viz pol.è.161) SE MÌNÍ PRÁVNÍ FORMA SPOLEÈNOSTI NA AKCIOVOU, TEDY I OBCHODNÍ JMÉNO NA SOFTWARE 602, a.s. 38 EOS, s.r.o. Datové telekomunikaèní služby ÈTÚ let Praha 10, Edisonova / DODATKY è.j.8084/ A è.j.8615/ (viz pol.è.88 a 136) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ

10 Strana 10 Roèník 1996 Èástka 6 39 HTT - TESLA Pardubice,s.r.o. Neveøejné radiotelef.služby prostøed. ÈTÚ let Pardubice, U Zámeèku 26 sítí pozemní 10064/ DODATKEM è.j.5351/ (viz pol.è.95) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 40 KonekTel, a.s. Neveøejné radiotelef.služby prostøed. ÈTÚ let Pardubice, Zámecká 18 sítí pozemní 10069/ DODATKEM è.j.5352/ (viz pol.è.93) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 41 RAL, s.r.o. Neveøejné radiotelef.služby prostøed. ÈTÚ let Jablonec n /N, Mládí 15 A sítí pozemní 10065/ DODATKEM è.j.5354/ (viz pol.è.92) A 2.DODATKEM è.j.3250/ (viz pol.è.154) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 42 CONE, s.r.o. Neveøejné radiotelef.služby prostøed. ÈTÚ let Ostrava 1, 28.øíjna 165 sítí pozemní 10066/ DODATKEM è.j.5355/ (viz pol.è.90) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ TOTO POVOLENÍ JE ZRUŠENO POVOLENÍM è.j.11637/ VYDANÝM SPOLEÈNOSTI CONE-ECHOTON DNE (pol.è.114) 43 CENTER OST, spol.s r.o. Neveøejné radiotelef.služby prostøed. ÈTÚ let Praha4,Na krèské stráni 1366 sítí pozemní 10067/ DODATKEM è.j.5350/ (viz pol.è.91) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 44 MobilKom, a.s. Neveøejné radiotelef.služby prostøed. ÈTÚ let Pardubice, Zámecká 18 sítí pozemní 10070/ DODATKEM è.j.5353/ (viz pol.è.94) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 45 ACS Brandýs n /Labem, v.o.s. Neveøejná telekomunikaèní služba pøe- ÈTÚ viz. Vysoká Libeò, okr.mìlník nosu dat prostø. neveø. pozemských 9873/ položka (dodatek k è.j. 8537/92) è. 18 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.8537/92 46 TELECOMSPOL, s.r.o. Neveøejná telekomunikaèní služba pøe- ÈTÚ viz Praha 7, Dìlnická 12 nosu dat prostø. neveø. pozemských 8283/ položka (dodatek k è.j. 5406/93) è. 32 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.5406/93 47 KABEL PLUS, a.s. Neveøejná telekomunikaèní služba pøe- ÈTÚ viz Ostrava 1, Èsl.legií 5 nosu dat prostø. neveø. pozemských 9020/ položka (dodatek k è.j. 8538/92) è. 19 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.8538/92 TENTO DODATEK JE ZRUŠEN POVOLENÍM è.j.10391/ VYDANÝM SPOLEÈNOSTI SatNet DNE (viz pol.è.110) 48 EuroTel Praha, s.r.o. Neveøejná telekomunikaèní služba pøe- ÈTÚ Praha 3, Olšanská 6 nosu dat prostø. neveø. pozemských 9370/ let TOTO POVOLENÍ JE ZRUŠENO è.j.9701/ ZE DNE (viz pol.è.144) 49 EuroTel Praha, s.r.o. Veøejná telekomunikaèní služba zpro- ÈTÚ let Praha 3, Olšanská 6 støedkování zpráv (MHS) ke zøízení 10992/ a správì manažmentové domény ADMD TOTO POVOLENÍ JE ZRUŠENO è.j.8418/ ZE DNE (viz pol.è.142)

11 Èástka 6 Roèník 1996 Strana SPT TELECOM, s.p. Veøejná telekomunikaèní služba zpro- ÈTÚ let Praha 3, Olšanská 5 støedkování zpráv (MHS) ke zøízení 10991/ a správì manažmentové domény ADMD 51 HUMUSOFT, s.r.o. Neveøejná telekomunikaèní služba pøe- ÈTÚ let Praha 8, Novákových 439 nosu dat prostøednictvím pozemských 10838/ (pol.è.112) TOTO POVOLENÍ JE ZRUŠENO POVOLENÍM è.j.12509/ VYDANÝM SPOLEÈNOSTI Jan Hakr ELEKTRONIK DNE MOPOS, s.r.o. Neveøejná telekomunikaèní služba pøe- ÈTÚ let Pardubice, Klášterní 124 nosu dat prostøednictvím pozemských 12647/ DODATKEM è.j.10397/ (viz pol.è.106) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ World Phone, Inc. ÈTÚ viz Praha 6, Milady Horákové 101 Teleinformaèní služby AUDIOTEX 11534/ odesláno poštou položka (dodatek k è.j. 8522/92) è. 22 DODATEK MÌNÍ ADRESU SÍDLA SPOLEÈNOSTI NA PRAHA 6, MILADY HORÁKOVÉ 101 TENTO DODATEK JE ZRUŠEN POVOLENÍM è.j.5638/ VYDANÝM SPOLEÈNOSTI WPI Ringier DNE (viz položky è.203 a 205) 54 BEEDNET Praha, s.r.o. Poskytování neveøejných telekomunikaè- ÈTÚ viz Praha 6, Evropská 41 ních služeb prostøednictvím pozemských 2451/ odesláno poštou položka (dodatek k è.j. 8534/92) è.16 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.8534/92 55 SOFTWARE 602, s.r.o. Poskytování neveøejných datových ÈTÚ viz Praha 4, Pod pramenem 3 telekomunikaèních služeb 2078/ položka (dodatek k è.j. 5794/93) è. 37 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.5794/93 DODATKEM è.j.7941/ (viz pol.è.161) SE MÌNÍ PRÁVNÍ FORMA SPOLEÈNOSTI NA AKCIOVOU, TEDY I OBCHODNÍ JMÉNO NA SOFTWARE 602, a.s. 56 AUDIO - VIDEO Praha Provoz telefonních automatù ÈTÚ viz Praha 7, Poupìtova 20 v uzavøených objektech 12488/ položka è. 26 TÍMTO BYLO NA ŽÁDOST DRŽITELE ZRUŠENO POVOLENÍ è.j.9490/92-v vydané dne INTERCALL, s.r.o. Poskytování mezinárodní a národní ÈTÚ let Praha 1, Karmelitská 18 teleinformaèní služby AUDIOTEX 2447/ DODATKEM è.j.5038/ (viz pol.è.129) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 58 BELLCO, s.r.o. Poskytování teleinformaèní služby ÈTÚ let Praha 1, Na Florenci 19 AUDIOTEX 11114/ DODATKEM è.j.8038/ (viz pol.è.199) SE MÌNÍ ADRESA SÍDLA SPOLEÈNOSTI NA PRAHA 2, SLEZSKÁ 13.

12 Strana 12 Roèník 1996 Èástka 6 59 RINGIER ÈR, a.s. Poskytování teleinformaèní služby ÈTÚ let Praha 3, Domažlická 11 AUDIOTEX 11834/ TOTO POVOLENÍ JE ZRUŠENO POVOLENÍM è.j.5639/ VYDANÝM SPOLEÈNOSTI Ara Telecommunications DNE (viz položky è.204 a 206) 60 TELECONSULT INTERNATIONAL, Poskytování teleinformaèní služby ÈTÚ let s.r.o. AUDIOTEX 2178/ Praha 1, Karmelitská 18 DODATKEM è.j.10926/ (viz pol.è.165) SE MÌNÍ OBCHODNÍ JMÉNO SPOLEÈNOSTI NA TELECONSULT-SOLIDARITA,s.r.o A ADRESA SÍDLA SPOLEÈNOSTI NA PRAHA 1, JÁNSKÝ VRŠEK è.6 61 STENDHAL, s.r.o Poskytování neveøejné telekomunikaè- ÈTÚ viz Brno, Nejedlého 11 ní služby pøenosu dat prostøednictvím 2735/ odes.doruèenkou položka (dodatek k è.j. 5407/93) è. 33 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.5407/93 62 METROTEL Praha, s.r.o. Poskytování neveøejné telekomunikaèní ÈTÚ let Praha 9, Bìchovice služby pøenosu dat prostøednictvím 3931/ Trans Media Corporation Poskytování neveøejné telekomunikaèní ÈTÚ let Praha, s.r.o. služby pøenosu dat prostøednictvím 3829/ Praha 7, Jana Zajíce GITY, s.r.o. Poskytování neveøejné telekomunikaèní ÈTÚ let Brno, Mariánské námìstí 1 služby pøenosu dat prostøednictvím 3488/ DODATKEM è.j.8955/ (viz pol.è.148) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 65 P.T.S., spol. s r.o. Poskytování neveøejné telekomunikaèní ÈTÚ let Liberec, Vlèí vrch 18/667 služby pøenosu dat prostøednictvím 3830/ PRIOR ÈESKÉ BUDÌJOVICE, a.s. Poskytování telefaxových služeb ÈTÚ let È.Budìjovice,Lannova tø.22 pro veøejnost 11681/ TELEDIN, spol. s r.o. Poskytování datových telekomunikaèních ÈTÚ let Praha 8, Uèitelská 18 služeb 3193/ EDITEL CZ, a.s. Poskytování datových telekomunikaèních ÈTÚ let Praha 4, Pod pramenem 3 služeb 4172/ Èeské vysoké uèení technické Poskytování neveøejných datových ÈTÚ let výpoèetní centrum,rozpoè.org telekomunikaèních služeb 12226/ Praha 6, Zikova 4 (CESNET) DODATKEM è.j.10392/ (viz pol.è.116) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 70 CONET, spol. s r.o. Poskytování neveøejných datových ÈTÚ let Praha 6, Beljajevova 906 telekomunikaèních služeb 3094/ Pavel KRÁTKÝ - KP - servis Poskytování telefaxových služeb ÈTÚ let Sobìslav, Kostelní 45/I pro veøejnost 4648/ Mìsto Týn nad Vltavou Poskytování telefaxových služeb ÈTÚ let Týn nad Vltavou, pro veøejnost 6525/ Námìstí Míru 2

13 Èástka 6 Roèník 1996 Strana INTV, s.r.o. Poskytování neveøejné telekomunikaèní ÈTÚ let Praha 8, Kundratka 3 služby pøenosu rozhlas. a TV programù 2892/ prostøednictvím pozemských stanic DODATKEM è.j. 7973/ (viz pol.è.152) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 74 AEL Communications, s.r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Praha 1, Lumiérù 543/29 služby prostøednictvím sítí pozemní 5236/ KH servis, spol. s r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Praha 10, Vajdova 15 služby prostøednictvím sítí pozemní 5341/ DODATKEM è.j.14147/ (viz pol.è.182) SE MÌNÍ OBCHODNÍ JMÉNO SPOLEÈNOSTI NA KH servis Trunknet spol.s r.o. A ADRESA SÍDLA SPOLEÈNOSTI NA PRAHA 10, PRAŽSKÁ LVT/R Com, spol. s r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Ústí nad Labem, služby prostøednictvím sítí pozemní 5343/ Masarykova EKSOM-RADIOTELEKOMUNIKACE, Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let spol. s r.o. služby prostøednictvím sítí pozemní 5238/ Brno, Kachlíkova 15 DODATKEM è.j. 5192/ (viz pol.è.153) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 2.DODATKEM è.j. 6396/ (viz pol.è.193) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 78 RD Engineering, v.o.s. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Pardubice, Štrossova 131 služby prostøednictvím sítí pozemní 5347/ RTV Cheb, k.s. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Cheb, Komorní ulice 5 služby prostøednictvím sítí pozemní 5342/ Povol.zrušeno k TOTO POVOLENÍ JE KE DNI ZRUŠENO NA ŽÁDOST DRŽITELE POVOLENÍ - viz sdìl.ze dne RANET, spol. s r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Praha 7, U topíren 2 služby prostøednictvím sítí pozemní 5245/ RCD Radiokomunikace, s.r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Staré Hradištì u Pardubic 26 služby prostøednictvím sítí pozemní 5346/ TELETECH Zlín, spol. s r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Zlín-Malenovice, služby prostøednictvím sítí pozemní 5349/ Veselkové Jiøí Kasprowicz - RADIOVOX Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Opava služby prostøednictvím sítí pozemní 5344/ Opava, Ratiboøská 115 DODATKEM è.j.8816/ (viz pol.è.113) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 84 DDG TelNet, spol. s r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Praha 2, Sokolská 9 služby prostøednictvím sítí pozemní 5237/ Milan Sivera-electronic Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Pøerov, Budovatelù 3 služby prostøednictvím sítí pozemní 5348/

14 Strana 14 Roèník 1996 Èástka 6 86 GRIT, spol. s r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Veleò-Mratín, U Sluh 184 služby prostøednictvím sítí pozemní 5240/ GES-ELECTRONIC, s.r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Plzeò - Karlovarská 99 služby prostøednictvím sítí pozemní 5239/ DODATKEM è.j.12267/ (viz pol.è.111) SE MÌNÍ OBCHODNÍ JMÉNO SPOLEÈNOSTI NA GES-ELECTRONICS A ADRESA SÍDLA SPOLEÈNOSTI NA PLZEÒ, MIKULÁŠSKÉ NÁMÌSTÍ 7 88 EOS, spol. s r.o. Poskytování datových ÈTÚ viz Praha 10, Edisonova 86 telekomunikaèních služeb 8084/ položka (dodatek k è.j.7932/93-611) è. 38 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.7932/ Vladimír Soukup S Efekt Poskytování telefaxových služeb ÈTÚ let Písek, Tø.pøátelství 1997 pro veøejnost 7187/ CONE, spol. s r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ viz Ostrava 1, 28.øíjna 165 služby prostøednictvím sítí pozemní 5355/ položka (dodatek k è.j.10066/93-611) è. 42 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.10066/ TENTO DODATEK JE ZRUŠEN POVOLENÍM è.j.11637/ VYDANÝM SPOLEÈNOSTI CONE-ECHOTON DNE (pol.è.114) 91 CENTER OST, spol. s r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ viz Praha4,Na krèské stráni 1366 služby prostøednictvím sítí pozemní 5350/ položka (dodatek k è.j.10067/93-611) è. 43 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.10067/ RAL, spol. s r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ viz Jablonec n.nisou, Mládí 15A služby prostøednictvím sítí pozemní 5354/ položka (dodatek k è.j.10065/93-611) è. 41 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.10065/ KonekTel, a.s. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ viz Pardubice, Zámecká 18 služby prostøednictvím sítí pozemní 5352/ položka (dodatek k è.j.10069/93-611) è. 40 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.10069/ MobilKom, a.s. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ viz Pardubice, Zámecká 18 služby prostøednictvím sítí pozemní 5353/ položka (dodatek k è.j.10070/93-611) è. 44 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.10070/ HTT-TESLA Pardubice, s.r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ viz Pardubice, U Zámeèku 26 služby prostøednictvím sítí pozemní 5351/ položka (dodatek k è.j.10064/93-611) è. 39 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.10064/ VSAT COMMUNICATION SERVICES, Poskytování neveøejné telekomunikaèní ÈTÚ let s.r.o. služby pøenosu dat prostøednictvím 7820/ Brno, Pøíkop 25 DODATKEM è.j.8959/ (viz pol.è.147) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ

15 Èástka 6 Roèník 1996 Strana RADIOVÉ SYSTÉMY A Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let KOMUNIKACE, s.r.o. služby prostøednictvím sítí pozemní 9274/ Praha západ, Klínec SOVT-RADIO, spol. s r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Vodòany, Mokrého 202/I služby prostøednictvím sítí pozemní 9273/ ELIS Plzeò, spol. s r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Plzeò, Luèní ulice è.15 služby prostøednictvím sítí pozemní 9272/ RADIOKING, spol. s r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Janské Láznì, služby prostøednictvím sítí pozemní 9275/ Èernohorská SFMT Czech Net, spol. s r.o. Poskytování neveøejné telekomunikaèní ÈTÚ let Praha 4, Nad lomem 14/746 služby pøenosu dat prostøednictvím 9150/ DODATKEM è.j.10393/ (viz pol.è.105) A DODATKEM è.j.4122/ (viz pol.è.123) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ DODATKEM è.j.7836/ (viz pol.è.133) SE MÌNÍ ADRESA SÍDLA SPOLEÈNOSTI NA PRAHA 6, EVROPSKÁ 178 A OBCHODNÍ JMÉNO SPOLEÈNOSTI NA GTS CZECH NET,s.r.o. A GLOBAL TELESYSTEMS GROUP COMPANY 102 I.S.C. MUZO, a.s. Poskytování neveøejných datových ÈTÚ let Praha 1, Jindøišská 24 telekomunikaèních služeb 7547/ World Phone, INC. Poskytování teleinformaèní služby ÈTÚ let Praha 6, Milady Horákové 101 AUDIOTEX 8972/ (2.dodatek k è.j.8522/92-fms) DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.8522/92-fms (viz pol.è.22) DODATKEM è.j.8972/ (viz pol.è.115) SE MÌNÍ OBCHODNÍ JMÉNO SPOLEÈNOSTI NA WPI LIMITED,INC. TENTO DODATEK JE ZRUŠEN POVOLENÍM è.j.5638/ VYDANÝM SPOLEÈNOSTI WPI Ringier DNE (viz položky è.203 a 205) 104 VSAT Satellitenkommunikation Poskytování neveøejné telekomunikaèní ÈTÚ let s.r.o. služby pøenosu dat prostøednictvím 9166/ Praha 6, Kotìrova 2a 105 SFMT Czech Net, spol. s r.o. Poskytování neveøejné telekomunikaèní ÈTÚ viz Praha 4, Nad lomem 14/746 služby pøenosu dat prostøednictvím 10393/ položka (dodatek k è.j. 9150/94-611) è. 101 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.9150/ DODATKEM è.j.7836/ (viz pol.è.133) SE MÌNÍ ADRESA SÍDLA SPOLEÈNOSTI NA PRAHA 6, EVROPSKÁ 178 A OBCHODNÍ JMÉNO SPOLEÈNOSTI NA GTS CZECH NET,s.r.o. A GLOBAL TELESYSTEMS GROUP COMPANY 106 MOPOS, spol. s r.o. Poskytování neveøejné telekomunikaèní ÈTÚ viz Pardubice, Klášterní 124 služby pøenosu dat prostøednictvím 10397/ položka (dodatek k è.j.12647/93-611) è. 52 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.12647/ INTV, s.r.o. Poskytování neveøejné telekomunikaèní ÈTÚ let Praha 8, Kundratka 3 služby pøenosu dat prostøednictvím 9151/ DODATKEM è.j.10821/ (viz pol.è.156) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 108 INTERCALL, s.r.o. Poskytování teleinformaèní služby ÈTÚ let Praha 1, Karmelitská 18 HLASOVÁ POŠTA (Voice Mail) 9322/

16 Strana 16 Roèník 1996 Èástka MEDIA RENT, s.r.o. Poskytování teleinformaèní služby ÈTÚ viz Praha 5, Štefánikova 43 AUDIOTEX 8659/ položka (dodatek k è.j. 5524/93) è. 35 DODATEK MÌNÍ ADRESU SÍDLA SPOLEÈNOSTI NA PRAHA 1, KARMELITSKÁ 18 A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.5524/ SatNet, s.r.o. Poskytování neveøejné telekomunikaèní ÈTÚ let Praha 5,Køíženeckého nám.322 služby pøenosu dat prostøednictvím 10391/ TÍMTO POVOLENÍM JE ZRUŠENO POVOLENÍ A DODATEK SPOLEÈNOSTI KABEL PLUS è.j.8538/92 VYDANÉ DNE (viz položky è.19 a 47) DODATKEM è.j.9976/ (viz pol.è.157) SE MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVÁ ÈÁST TOHOTO POVOLENÍ 111 GES-ELECTRONIC, s.r.o. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ viz Plzeò, Karlovarská 99 služby prostøednictvím sítí pozemní 12267/ položka (dodatek k è.j.5239/94-611) è. 87 DODATEK MÌNÍ OBCHODNÍ JMÉNO SPOLEÈNOSTI NA GES-ELECTRONICS A ADRESU SÍDLA SPOLEÈNOSTI NA PLZEÒ, MIKULÁŠSKÉ NÁMÌSTÍ Jan Hakr-ELEKTRONIK Poskytování neveøejné telekomunikaèní ÈTÚ let Praha 10, Nosická 2390/10 služby pøenosu dat prostøednictvím 12509/ TÍMTO POVOLENÍM JE ZRUŠENO POVOLENÍ SPOLEÈNOSTI HUMUSOFT, è.j.10838/ VYDANÉ DNE (viz pol.è.51) 113 Jiøí Kasprowicz - RADIOVOX Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ viz Opava, Ratiboøská 115 služby prostøednictvím sítí pozemní 8816/94/ položka (dodatek k è.j.5344/94-611) è. 83 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.5344/ CONE-ECHOTON, a.s. Poskytování neveøejné radiotelefonní ÈTÚ let Ostrava, 28.øíjna 248 služby prostøednictvím sítí pozemní 11637/ TÍMTO POVOLENÍM JE ZRUŠENO POVOLENÍ A JEHO DODATEK SPOLEÈNOSTI CONE, è.j.10066/ VYDANÉ DNE (viz položky è.42 a 90) 115 World Phone, Inc.,org.složka Poskytování teleinformaèní služby ÈTÚ viz Praha 6, Milady Horákové 101 AUDOITEX 8972/ polož.è.22 (3.dodatek k è.j.8522/92-fms) DODATEK MÌNÍ OBCHODNÍ JMÉNO SPOLEÈNOSTI NA WPI Limited, Inc. TENTO DODATEK JE ZRUŠEN POVOLENÍM è.j.5638/ VYDANÝM SPOLEÈNOSTI WPI Ringier DNE (viz položky è.203 a 205). 116 ÈVUT, výpoèetní centrum Poskytování neveøejných datových ÈTÚ viz Praha 6, Zikova 4 telekomunikaèních služeb 10392/ položka (dodatek k è.j.12226/93-611) (CESNET) è. 69 DODATEK MÌNÍ A DOPLÒUJE TEXTOVOU ÈÁST POVOLENÍ è.j.12226/93-611

17 Èástka 6 Roèník 1996 Strana Oznámení o neplatnosti prùkazu pracovníka èíslo 577 Èeský telekomunikaèní úøad oznamuje, že prùkaz pracovníka èíslo 577, znìjící na jméno Jana MOURKOVÁ, je neplatný. Používání prùkazu pracovníka èíslo 577 oznamte Èeskému telekomunikaènímu úøadu, Klimentská 27, Praha 1, PSÈ MH ÈTÚ è.j.144/ odbor obrany a ochrany 41. Redakèní sdìlení o opravì chyby v generálním povolení è. GP - 07/1996 uveøejnìném v èástce 4 Telekomunikaèního vìstníku Pátá vìta zadní strany ohlašovacího listu má správnì znít: Koncová telekomunikaèní zaøízení, uvedená v bodu 1 písm. b) generálního povolení è. GP - 07/1996 nelze pøipojovat k telefonním stanicím se skupinovým pøipojením. Redakce Telekomunikaèního vìstníku

Ministerstvo hospodáøství - Èeský telekomunikaèní úøad

Ministerstvo hospodáøství - Èeský telekomunikaèní úøad Ministerstvo hospodáøství - Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 26. srpna 1996 Èástka 7-8 Roèník 1996 Cena Kè 36 ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY O B S A H: A. Normativní èást 43. Generální

Více

Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 6

Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 6 Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 18. èervna 2001 Cena Kè 35 Roèník 2001 Èástka 6 O B S A H: ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY B. Informativní èást 113. Oznámení o zmìnì plánu pøidìlení

Více

Ministerstvo hospodáøství - Èeský telekomunikaèní úøad

Ministerstvo hospodáøství - Èeský telekomunikaèní úøad Ministerstvo hospodáøství - Èeský telekomunikaèní úøad TELEKOMUNIKAÈNÍ VÌSTNÍK V Praze dne 21. kvìtna 1996 Èástka 5 Roèník 1996 Cena Kè 18 ODDÍL STÁTNÍ SPRÁVY O B S A H: A. Normativní èást 34. Ukonèení

Více

rozhodl takto: p o v o l u j e.

rozhodl takto: p o v o l u j e. S 388/2007/KS-01560/2008/840 V Brně dne 21. ledna 2008 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení sp. zn. S 388/2007, zahájeném dne 10. prosince 2007 dle 44 zákona č. 500/2004 Sb., správní

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 147 Rozeslána dne 23. prosince 2011 Cena Kč 42, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2011 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 147 Rozeslána dne 23. prosince 2011 Cena Kč 42, O B S A H : Ročník 2011 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 23. prosince 2011 Cena Kč 42, O B S A H : 424. Vyhláška o vzoru, náležitostech a provedení karty sociálních systémů, vzoru, náležitostech a provedení

Více

Liberecký kraj. v èíslech

Liberecký kraj. v èíslech 2 3 7 9 4 5 8 2 1 Liberecký kraj 9 6 8 v èíslech 4 5 7 1 3 6 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 2008 Úvodní slovo 1 Základní geografická charakteristika 2 Administrativní èlenìní 4 Obyvatelstvo

Více

PROGRAM PODPORY OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ A ÚSPOR ENERGIE V OBYTNÝCH BUDOVÁCH

PROGRAM PODPORY OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ A ÚSPOR ENERGIE V OBYTNÝCH BUDOVÁCH PROGRAM PODPORY OBNOVITELNÝCH ZDROJŮ A ÚSPOR ENERGIE V OBYTNÝCH BUDOVÁCH EXCEL MIX CZ, s.r.o. Palackého 664 281 01 Velim Ing. Petr Rakouský mobil: +420 777 993 909 e-mail: rakousky@excelmix.cz Základní

Více

PØIHLÁŠKA K REGISTRACI

PØIHLÁŠKA K REGISTRACI K04SD25511_1.pdf Celnímu úøadu Než zaènete vyplòovat tiskopis, pøeètìte si, prosím, pokyny. 01 Daòové identifikaèní èíslo 02 První registrace / oznámení zmìny*) otisk prezentaèního razítka celního úøadu

Více

Cenové rozhodnutí ERÚ č. 12/2005 ze dne 30. listopadu 2005, o cenách plynů

Cenové rozhodnutí ERÚ č. 12/2005 ze dne 30. listopadu 2005, o cenách plynů Cenové rozhodnutí ERÚ č. 12/2005 ze dne 30. listopadu 2005, o cenách plynů Energetický regulační úřad podle 2c zákona č. 265/1991 Sb., o působnosti orgánů České republiky v oblasti cen, ve znění pozdějších

Více

S 218/06-14882/06/620 V Brně dne 23. srpna 2006

S 218/06-14882/06/620 V Brně dne 23. srpna 2006 S 218/06-14882/06/620 V Brně dne 23. srpna 2006 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 218/06, zahájeném dne 24. července 2006 podle 44 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád,

Více

Usnesení z 20. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 11.07. 2011

Usnesení z 20. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 11.07. 2011 Město Horažďovice Usnesení z 20. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 11.07. 2011 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 1. jednání Rady Města Žatce konané dne 11.1.2010. Usnesení č. 1 /10-29 /10

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 1. jednání Rady Města Žatce konané dne 11.1.2010. Usnesení č. 1 /10-29 /10 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 1. jednání Rady Města Žatce konané dne 11.1.2010 Usnení č. 1 /10 29 /10 1/10 Schválení programu 2/10 Kontrola usnení 3/10 Prodej bytové jednotky č. 2554/4 ul. Černobýla v Žatci 4/10

Více

5) TS - zajištění závazku vůči ČSOB a.s. v souvislosti s financováním nákupu provozního areálu Heydukova 321, Strakonic

5) TS - zajištění závazku vůči ČSOB a.s. v souvislosti s financováním nákupu provozního areálu Heydukova 321, Strakonic U s n e s e n í z 2. zasedání Zastupitelstva města Strakonice konaného dne 15.12.2010 ve velké zasedací místnosti MěÚ Strakonice ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Městský úřad Brušperk

Městský úřad Brušperk Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/695/2013/Če Správa silnic Moravskoslezského SÚ/328/165/2016/Če kraje, příspěvková organizace vyřizuje: Ing. Jiřina Čermáková

Více

ZADAVATEL: Město Planá nad Lužnicí zastoupené starostou města, panem Ing. Jiřím Šimánkem Zákostelní 720, 391 11 Planá nad Lužnicí IČ: 00252654

ZADAVATEL: Město Planá nad Lužnicí zastoupené starostou města, panem Ing. Jiřím Šimánkem Zákostelní 720, 391 11 Planá nad Lužnicí IČ: 00252654 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 29. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 25. května 2004 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo nám.

Více

Seznam poskytovatelů služeb založených na znalostech pro Jihočeské podnikatelské vouchery 2016

Seznam poskytovatelů služeb založených na znalostech pro Jihočeské podnikatelské vouchery 2016 Seznam poskytovatelů služeb založených na znalostech pro Jihočeské podnikatelské vouchery 2016 Název instituce IČ instituce Adresa sídla instituce Agritec Plant Research s.r.o. 26784246 Zemědělská 2520,

Více

Smlouva o obstarání správy společných částí domu a výkonu dalších povinností uzavřená podle 733 a násl. Občanského zákoníku v platném znění.

Smlouva o obstarání správy společných částí domu a výkonu dalších povinností uzavřená podle 733 a násl. Občanského zákoníku v platném znění. Smlouva o obstarání správy společných částí domu a výkonu dalších povinností uzavřená podle 733 a násl. Občanského zákoníku v platném znění. I. Smluvní strany Objednatel: Společenství Golfová 884 887 Zapsané

Více

Adresy lékařů a pracovišť v ČR, kde se předepisují sluchadla Widex

Adresy lékařů a pracovišť v ČR, kde se předepisují sluchadla Widex Adresy lékařů a pracovišť v ČR, kde se předepisují sluchadla Widex Stav k 15. říjnu 2015 Benešov: Beroun: Blansko: Boskovice: Brno: Nemocnice Benešov, ORL oddělení, Máchova 400, 256 30 Benešov, MUDr. Králiková

Více

Tarifik_5-2008 s 19% DPH. GTS pevná síť ISDN30 GTS-Volejte Profi

Tarifik_5-2008 s 19% DPH. GTS pevná síť ISDN30 GTS-Volejte Profi Tarifik_5-2008 s 19% DPH GTS pevná síť ISDN30 GTS-Volejte Profi od 1.4.2008 Silný provoz (Po-Pá 07.00-19.00 hod) Slabý provoz (vše mimo silný provoz) Přepočt.min. místní (kraj): 2,023 + á1,0115 120 + á

Více

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D

ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D Obsluhovací řád pro závorářské stanoviště Královec 1. změna -účinnost od 12.12.2004 ČESKÉ DRÁHY JEN PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU O B S L U H O V A C Í Ř Á D pro závorářské stanoviště KRÁLOVEC 1. změna Účinnost

Více

Ing. Radek Pešout, jednatel společnosti, zodpovědný za oblasti redakcí, obchod, personální, marketing, produkce

Ing. Radek Pešout, jednatel společnosti, zodpovědný za oblasti redakcí, obchod, personální, marketing, produkce Profil mediální skupiny MediaShow Group Začalo to v roce 2005... se sídlem v Praze a pobočkami v Plzni a Ústí nad Labem je společným projektem Bc. Jana Potůčka z ProSEO Media s.r.o. a Ing. Radka Pešouta,

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RUMBURK

MĚSTSKÝ ÚŘAD RUMBURK MĚSTSKÝ ÚŘAD RUMBURK STAVEBNÍ ÚŘAD Třída 9. května 1366/48, 408 01 Rumburk, tel.: 412 356 228 Č. j.: OSÚ/40863-15/vark OSÚ/5722-2015 Rumburk, 14. ledna 2016 Oprávněná úřední osoba: Vartová Klára E-mail:

Více

Zvýšení produkce a rozvoj českého trhu s biopotravinami v novém programovacím období EU 2014-2020

Zvýšení produkce a rozvoj českého trhu s biopotravinami v novém programovacím období EU 2014-2020 Pozvánka na seminář (informační akci) Zvýšení produkce a rozvoj českého trhu s biopotravinami v novém programovacím období EU 2014-2020 Potravinářská komora ČR pořádá cyklus informačních akcí pro zemědělce,

Více

DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, 779 00 OLOMOUC sekce stavební, územní odbor Olomouc

DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, 779 00 OLOMOUC sekce stavební, územní odbor Olomouc *crdux008v9qz* CRDUX008V9QZ DRÁŽNÍ ÚŘAD, NERUDOVA 1, 779 00 OLOMOUC sekce stavební, územní odbor Olomouc Sp. Zn.: MO-SDO0386/15-6/Vs V Olomouci dne 4. srpna 2015 Č. j.: DUCR-44691/15/Vs Telefon: +420 972

Více

V Ý T A H Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 02.03.2015

V Ý T A H Z U S N E S E N Í. Rady města Lanškroun ze dne 02.03.2015 V Ý T A H Z U S N E S E N Í Rady města Lanškroun ze dne 02.03.2015 76/2015 Rada města Lanškroun projednala návrh obecně závazné vyhlášky města, která zrušuje obecně závaznou vyhlášku města Lanškroun č.

Více

Velké náměstí 3, 383 01 Prachatice VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ

Velké náměstí 3, 383 01 Prachatice VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA OZNÁMENÍ Počet listů příloh:1 Městský úřad Prachatice Velké náměstí 3, 383 01 Prachatice Odbor stavebně správní a regionálního rozvoje Spisová značka: Č.j.: Oprávněná úřední osoba: Telefon: Fax: E-mail: V Prachaticích

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 Sb. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ, PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE VE STUPNI RDS

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 Sb. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ, PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE VE STUPNI RDS ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ PODLE ZÁKONA Č. 137/2006 Sb. O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ, PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE VE STUPNI RDS ODKANALIZOVÁNÍ OBCE STŘÍBRNÁ SKALICE A. PRŮVODNÍ ZPRÁVA

Více

Europrojekty s.r.o. Višňová 666/28, 434 01 Most Ing. Marií Harantovou jednatelkou společnosti IČ/ DIČ:

Europrojekty s.r.o. Višňová 666/28, 434 01 Most Ing. Marií Harantovou jednatelkou společnosti IČ/ DIČ: VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ na zakázku malého rozsahu na služby, vyhlášené mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, s názvem Technický dozor Zadavatel: Název: Vzdělávací a rekreační

Více

Usnesení ze 7. zasedání v roce 2013, které se uskutečnilo 24. října 2013 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. revokuje. II.

Usnesení ze 7. zasedání v roce 2013, které se uskutečnilo 24. října 2013 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. revokuje. II. Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení ze 7. zasedání v roce 2013, které se uskutečnilo 24. října 2013 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A I. revokuje 196 Usnesení zastupitelstva

Více

část 1 IT vybavení, technické vybavení a elektronika

část 1 IT vybavení, technické vybavení a elektronika DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem

Městský úřad Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem Městský úřad Dvůr Králové nad Labem náměstí T. G. Masaryka 38, 544 17 Dvůr Králové nad Labem Odbor výstavby a územního plánování Č. j. : V Ú P / 4 2 4 3 9-2 0 1 5 / m r k 5876-2 0 1 5 / m r k S p is. a

Více

Termín Místo konání a hostitelská vysoká škola Rektor-hostitel. Zdeněk Sadovský

Termín Místo konání a hostitelská vysoká škola Rektor-hostitel. Zdeněk Sadovský ČKR: SRK: KR: Zasedání rektorů přehled 1992-2016 (Stav k 25.4.2016) Česká konference rektorů Slovenská rektorská konference Klub rektorů českých a slovenských vysokých škol Termín Místo konání a hostitelská

Více

Obecní úřad Krouna POVODŇOVÝ PLÁN

Obecní úřad Krouna POVODŇOVÝ PLÁN Obecní úřad Krouna POVODŇOVÝ PLÁN Správce vodního toku: Povodí Labe, s.p. Hradec Králové tel. 495088111 (ústředna) tel. 495088720 (vodohospodářský dispečink ) Povodí Labe, s.p. Pardubice ( potok Krounka,

Více

IPEX a.s. základní údaje

IPEX a.s. základní údaje základní údaje registrovaný název IPEX a.s. IČ 45021295 DIČ CZ45021295 datum vzniku 30.03.1992 základní kapitál 6 000 000 CZK plátce DPH Firma je plátcem DPH od 01.01.1993 nespolehlivý plátce DPH Firma

Více

*KUMSX01KD27M* Rozhodnutí. KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy 28. října 117, 702 18 Ostrava. rozhodl

*KUMSX01KD27M* Rozhodnutí. KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy 28. října 117, 702 18 Ostrava. rozhodl KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01KD27M* Čj: MSK 131618/2015 Sp. zn.: DSH/27911/2015/Sur 280.8 S5 Vyřizuje: Ing. Oldřich Surý Odbor: Odbor dopravy Telefon:

Více

Městský úřad Nasavrky

Městský úřad Nasavrky Městský úřad Nasavrky ODBOR VÝSTAVBY Náměstí 77, 538 25 Nasavrky SPIS. ZN.: S NASA 0073/2016-5 Č.J.: NASA 0492/2016 VYŘIZUJE: Iva Plíšková TEL.: 469669318 E-MAIL: stavebni.urad@nasavrky.cz DATUM: 14.4.2016

Více

PR MYSLOVÁ ZÓNA ZBOŽÍ

PR MYSLOVÁ ZÓNA ZBOŽÍ M STO DV R KRÁLOVÉ NAD LABEM PR MYSLOVÁ ZÓNA ZBOŽÍ Adresa: nám stí T. G. Masaryka 38 544 01 Dv r Králové nad Labem I O: 277 819 Telefon / Fax: 499 320 111 / 499 320 178 www: www.mudk.cz e-mail: starosta@mudk.cz

Více

A. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY. Úvodní ustanovení

A. VŠEOBECNÉ PODMÍNKY. Úvodní ustanovení Ceník Jihomoravské plynárenské, a.s., Severomoravské plynárenské, a.s., Východočeské plynárenské, a.s., RWE Energie, a.s., a RWE Key Account CZ, s.r.o., č. 01/2012 pro zákazníky kategorie Maloodběratel

Více

P O L I Č K A LOKALITA MÁNESOVA

P O L I Č K A LOKALITA MÁNESOVA P O L I Č K A LOKALITA MÁNESOVA Regulační plán ODŮVODNĚNÍ ZMĚNY č. 1 A. TEXTOVÁ ČÁST ODŮVODNĚNÍ RP ZHOTOVITEL : URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. URBANISTICKÉ STŘEDISKO BRNO, spol. s r.o. e-mail:

Více

S d ě l e n í seznámení s podklady rozhodnutí veřejnou vyhláškou. 3. 6. 2015 - středa ------------------------------------------ MUZAX00973W7

S d ě l e n í seznámení s podklady rozhodnutí veřejnou vyhláškou. 3. 6. 2015 - středa ------------------------------------------ MUZAX00973W7 Městský úřad Žatec Stavební a vyvlastňovací úřad, životní prostředí Životní prostředí Nám. Svobody čp.1, 438 24 Žatec ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

6 7 1 Souhrn 9 10 11 2 Drogová situace v krajích 12 Mimo to tato služba v rámci tzv. noèních terénù navštívila nìkolik dalších menších, lokálních taneèních èi hudebních akcí, pøedevším na malých mìstech,

Více

SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ ČINNOSTI

SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ ČINNOSTI SEKCE J INFORMAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ ČINNOSTI Tato sekce zahrnuje výrobu a distribuci informačních a kulturních produktů, poskytování prostředků pro distribuci těchto produktů a pro zprostředkování přenosu

Více

SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB SMLOUVA O ZABEZPEČENÍ SERVISNÍCH SLUŽEB ev. číslo odběratele: O/16/126 uzavřená dle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, mezi smluvními stranami:

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ZA ROK 2011 Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Komenského 200 277 32 Byšice IČ: 71001620 Příspěvková organizace Č.org.: 51402 Projednáno a schváleno zastupitelstvem

Více

DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO MKDS STŘÍBRO Č. 20/HIO/2011

DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO MKDS STŘÍBRO Č. 20/HIO/2011 DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO MKDS STŘÍBRO Č. 20/HIO/2011 uzavřený na základě vzájemné dohody smluvních stran, jehož předmětem je rozšiřování Městského kamerového dohlížecího systému pro město Stříbro,

Více

Čísla matrik bankovních účtů finančních úřadů (FÚ)

Čísla matrik bankovních účtů finančních úřadů (FÚ) Aš 17629331 0710 ČNB Plzeň Benešov 7627121 0710 ČNB Praha Beroun 7624131 0710 ČNB Praha Bílina 17626501 0710 ČNB Ústí nad Labem Blansko 7627631 0710 ČNB Brno Blatná 47624291 0710 ČNB České Budějovice Blovice

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 70. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 27.dubna 2006 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti společnosti Technis Kojetín, spol. s r.o.,

Více

Organizační pokyny k okresnímu hodnocení hry Plamen ročníku 2015 2016

Organizační pokyny k okresnímu hodnocení hry Plamen ročníku 2015 2016 Organizační pokyny k okresnímu hodnocení hry Plamen ročníku 2015 2016 Pořadatel: Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska okres Hodonín Termín konání: 14. května 2016 Místo konání: Hasičský sportovní areál

Více

Zajištění zimní údržby komunikací a chodníků

Zajištění zimní údržby komunikací a chodníků Zajištění zimní údržby komunikací a chodníků Úvod: Úkolem zimní údržby je zmírňování závad ve sjízdnosti a schůdnosti na místních komunikacích vzniklých zimními povětrnostními vlivy a jejich důsledky tak,aby

Více

Název: Obec Lipoltice, Lipoltice 2, 533 64 zastoupený: Ing.Liborem Černým, starostou obce IČO : 273902

Název: Obec Lipoltice, Lipoltice 2, 533 64 zastoupený: Ing.Liborem Černým, starostou obce IČO : 273902 A. PRŮVODNÍ A TECHNICKÁ ZPRÁVA 1. Identifikační údaje 1.1. Identifikační údaje stavby Název stavby: Místo stavby: Kraj: Oprava chodníku Lipoltice III hospoda kat.území : Lipoltice Pardubický Okres: Pardubice

Více

U S N E S E N Í. t a k t o:

U S N E S E N Í. t a k t o: Č.j.: 110 Ex 3552/11-777 Sp.zn. oprávněné osoby: 0512EX5211 U S N E S E N Í Mgr. Martin Svoboda, soudní exekutor, se sídlem Exekutorského úřadu v Teplicích, (dále pouze soudní exekutor), v exekuční věci

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 - VRŠOVICE, Vršovická 65 dle rozdělovníku Váš dopis značky: Naše značka: Vyřizuje: PRAHA: 49043/ENV/13 Mgr. Piekníková/l. 2817 9. 7. 2013 Věc: Posuzování

Více

Pro účely vymezení předmětu veřejné zakázky a stanovení zadávacích podmínek touto zadávací dokumentací zadavatel vymezil následující pojmy takto:

Pro účely vymezení předmětu veřejné zakázky a stanovení zadávacích podmínek touto zadávací dokumentací zadavatel vymezil následující pojmy takto: Příloha č. 1 Technická specifikace 1. Hlavní pojmy: Pro účely vymezení předmětu veřejné zakázky a stanovení zadávacích podmínek touto zadávací dokumentací zadavatel vymezil následující pojmy takto: a)

Více

Informace z usnesení 75. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 6.3.2013

Informace z usnesení 75. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 6.3.2013 Informace z usnesení 75. Rady MČ Brno Starý Lískovec ze dne 6.3.2013 1. Nabídkové řízení na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Provedení oprav v bytě č.19 v 5.podlaží domu na ulici Labská, č.o. 29

Více

o užívání služby elektronického dodávání dokumentů a dalších služeb kooperačního systému e-pk uzavřená mezi

o užívání služby elektronického dodávání dokumentů a dalších služeb kooperačního systému e-pk uzavřená mezi Smlouva č. NPMK/... / o užívání služby elektronického dodávání dokumentů a dalších služeb kooperačního systému e-pk uzavřená mezi Národním pedagogickým muzeem a knihovnou J. A. Komenského, státní příspěvkovou

Více

Komunální nešvary. Než půjdete k volbám, podívejte se na žebříček 50 měst, kde se žije nejlépe.

Komunální nešvary. Než půjdete k volbám, podívejte se na žebříček 50 měst, kde se žije nejlépe. Než půjdete k volbám, podívejte se na žebříček 50 měst, kde se žije nejlépe. V pátek a sobotu má každý možnost vyměnit svého starostu, pokud s ním není spokojen. Během víkendu tak může teoreticky přijít

Více

PC, POWER POINT, dataprojektor

PC, POWER POINT, dataprojektor Název školy Číslo projektu Autor Název šablony Název DUMu Stupeň a typ vzdělávání Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Vzdělávací okruh Druh učebního materiálu Cílová skupina Anotace Speciální vzdělávací

Více

Městský úřad Brušperk stavební úřad

Městský úřad Brušperk stavební úřad Městský úřad Brušperk stavební úřad K Náměstí 22, 739 44 Brušperk č.j. : SÚ/328/1616/2014/St ČEZ Distribuce, a.s. vyřizuje : Ing. Jana Starůstková Teplická 874/8 tel. : 558 666 443 405 02 Děčín IV-Podmokly

Více

Vzor havarijního plánu. I. Úvod

Vzor havarijního plánu. I. Úvod Samostatná příloha č. 1 k PN BA 904 Strana 1/5 Vzor havarijního plánu I. Úvod Při zvýšeném používání ropných produktů se mohou dostávat do půdy a vody různé ropné produkty při použití, dopravě i skladování.

Více

PŘÍLOHA Č. 2 RÁMCOVÉ SMLOUVY SOUPIS DOPROVODNÝCH BEZPLATNÝCH SLUŽEB. 1. Pravidla poskytování doprovodných bezplatných služeb

PŘÍLOHA Č. 2 RÁMCOVÉ SMLOUVY SOUPIS DOPROVODNÝCH BEZPLATNÝCH SLUŽEB. 1. Pravidla poskytování doprovodných bezplatných služeb PŘÍLOHA Č. 2 RÁMCOVÉ SMLOUVY SOUPIS DOPROVODNÝCH BEZPLATNÝCH SLUŽEB 1. Pravidla poskytování doprovodných bezplatných služeb Smluvní strany se dohodly, že Objednatel, jakož i kterýkoli z Pověřujících zadavatelů,

Více

S 301/06-19997/06/620 V Brně dne 13. listopadu 2006

S 301/06-19997/06/620 V Brně dne 13. listopadu 2006 S 301/06-19997/06/620 V Brně dne 13. listopadu 2006 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 301/06, zahájeném dne 13. října 2006 podle 44 odst. 1 zákona č. 500/2004 Sb., správní

Více

RadaobceVidèe berenavìdomí

RadaobceVidèe berenavìdomí RadaobceVidèe berenavìdomí 75/07 - plnìníusneseníè. 6/2007zeschùzeradyobcedne8.3.2007a mimoøádnéschùzedne21.3.200776/07 -informaciozrušenépracovní cestìstarostekdoitálie 77/07 - informaci o probíhajících

Více

S 169/02-3312/02 V Brně dne 16. září 2002

S 169/02-3312/02 V Brně dne 16. září 2002 S 169/02-3312/02 V Brně dne 16. září 2002 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 169/02, zahájeném dne 16. srpna 2002 podle 18 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní

Více

Manažerské koučování/mentoring pro zaměstnance SZIF

Manažerské koučování/mentoring pro zaměstnance SZIF Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace do zadávacího řízení na zadání veřejné zakázky malého rozsahu na služby s názvem: Manažerské koučování/mentoring pro zaměstnance SZIF Tato výzva

Více

Havarijní plán. pro provozovatele lokální distribuční soustavy ŽĎAS, a.s. Adresa : ŽĎAS, a.s. Strojírenská 6 591 71 Žďár nad Sázavou IČO: 46347160

Havarijní plán. pro provozovatele lokální distribuční soustavy ŽĎAS, a.s. Adresa : ŽĎAS, a.s. Strojírenská 6 591 71 Žďár nad Sázavou IČO: 46347160 Havarijní plán pro provozovatele lokální distribuční soustavy ŽĎAS, a.s. Adresa : ŽĎAS, a.s. Strojírenská 6 591 71 Žďár nad Sázavou IČO: 46347160 Držitel licence č.120101584 skupina 12 distribuce elektřiny

Více

Vedení účtu včetně vyhotovení měsíčního výpisu. Přechod na jiný typ účtu. 0 1 produkt/služba Standard 29. 2 3 produkty/služby Standard 69

Vedení účtu včetně vyhotovení měsíčního výpisu. Přechod na jiný typ účtu. 0 1 produkt/služba Standard 29. 2 3 produkty/služby Standard 69 Sazebník Osobní účet České spořitelny Tip pro Vás: Vybíráte často z bankomatu? Zřiďte si službu Výběry z bankomatu České spořitelny neomezeně a již od 69 Kč za měsíc můžete pomocí debetní karty vydané

Více

Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIL-828/12-L

Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIL-828/12-L Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIL-828/12-L Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Základní škola a Mateřská škola Velké Hamry II. 212, okres Jablonec nad

Více

V ELPO, spol.s.r.o., OBORA 108, 679 01 SKALICE NAD SVITAVOU. MEDOKOMERC s.r.o., ESTÍN 20, 285 10, ESKÁ REPUBLIKA, CZ 3377 ES. Product Bohemia s.r.o.

V ELPO, spol.s.r.o., OBORA 108, 679 01 SKALICE NAD SVITAVOU. MEDOKOMERC s.r.o., ESTÍN 20, 285 10, ESKÁ REPUBLIKA, CZ 3377 ES. Product Bohemia s.r.o. ázev potraviny Clever Lesní med Označení šarže DMT 07 12 2013 Místo odběru (název KO a adresa) BILLA, spol. s r.o., Jiráskova Rokycany, 33701 ýrobce Dovozce Dodavatel Medokomerc s.r.o. sklad Modletice

Více

Kategorizace zákazníků

Kategorizace zákazníků Kategorizace zákazníků Obsah: 1. Úvodní ustanovení... 1 2. Kategorie zákazníků... 1 2.1 Neprofesionální zákazník... 1 2.2 Profesionální zákazník... 2 2.3 Způsobilá protistrana... 3 3. Přestupy mezi kategoriemi

Více

POPTÁVKOVÝ DOKUMENT. Předmět poptávky: Výroba videí do losovacích pořadů. Zadavatel poptávky: SAZKA a.s., Praha 9, K Žižkovu 851, PSČ 190 93

POPTÁVKOVÝ DOKUMENT. Předmět poptávky: Výroba videí do losovacích pořadů. Zadavatel poptávky: SAZKA a.s., Praha 9, K Žižkovu 851, PSČ 190 93 POPTÁVKOVÝ DOKUMENT Předmět poptávky: Výroba videí do losovacích pořadů Zadavatel poptávky: SAZKA a.s., Praha 9, K Žižkovu 851, PSČ 190 93 Obsah: 1. Zadavatel poptávkového řízení... 3 1.1 Základní údaje...

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD HRÁDEK NAD NISOU Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou

MĚSTSKÝ ÚŘAD HRÁDEK NAD NISOU Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou MĚSTSKÝ ÚŘAD HRÁDEK NAD NISOU Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou Č.j.: 4276/2015- UŘ-574/2015/RAM V Hrádku nad Nisou dne 8.7.2015 Spis.č.: ÚŘ /2015 Vyřizuje: Ing. Milan Rada E-mail: rada.milan@muhradek.cz

Více

U S N E S E N Í R 1580/01-10

U S N E S E N Í R 1580/01-10 U S N E S E N Í ze 70. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2010 v 13:00 hodin v v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo nám. 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

U S N E S E N Í. Předmětem dražby jsou tyto movité věci ve vlastnictví povinného:

U S N E S E N Í. Předmětem dražby jsou tyto movité věci ve vlastnictví povinného: U S N E S E N Í čj: 067 EX 11/15-44 čo: JUDr Juraj Podkonický, PhD, soudní exekutor, provádějící exekuce na základě: pověření Obvodní soud pro Prahu 4, čj 68 EXE 287/2015-19, ze dne 05022015, ve prospěch

Více

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky:

Zadavatel: Zadavatel ve smyslu zákona: územní samosprávný celek - 2 odst. 2 písm. c) zákona Právní forma: Název zakázky: Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, s Pokyny pro zadávání veřejných zakázek Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod a Směrnicí č.3 Rady Královéhradeckého

Více

U s n e s e n í ze 13. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 27. 8. 2008

U s n e s e n í ze 13. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 27. 8. 2008 U s n e s e n í ze 13. řádného zasedání Rady města Chotěboř konaného dne 27. 8. 2008 473. Rada města projednala návrh smlouvy o dílo Služby Bezpečnosti práce s firmou Prepo-Team s.r.o., se sídlem Smetanova

Více

Obecní úřad Raškovice stavební úřad Raškovice 207, 739 04 Pražmo

Obecní úřad Raškovice stavební úřad Raškovice 207, 739 04 Pražmo Obecní úřad Raškovice stavební úřad Raškovice 207, 739 04 Pražmo Archivní značka: 328/A/5/2015/M/RD/AR/přípojka elektro Vaše spis. zn. Naše sp. zn. 2031/2009/SÚ/Olš/328 Datum vyhotovení : 2010-01-18 Poř.

Více

PROJEKT PODPORY ZDRAVÍ V RÁMCI DOTAČNÍHO PROGRAMU MZ ČR NÁRODNÍ PROGRAM ZDRAVÍ PROJEKTY PODPORY ZDRAVÍ

PROJEKT PODPORY ZDRAVÍ V RÁMCI DOTAČNÍHO PROGRAMU MZ ČR NÁRODNÍ PROGRAM ZDRAVÍ PROJEKTY PODPORY ZDRAVÍ snižování ZDRAVOTNÍCH NEROVNOSTÍ-PODPORA ZDRAVÍ VE VYLOUČENÝCH LOKALITÁCH PROJEKT PODPORY ZDRAVÍ V RÁMCI DOTAČNÍHO PROGRAMU MZ ČR NÁRODNÍ PROGRAM ZDRAVÍ PROJEKTY PODPORY ZDRAVÍ OBSAH Cíle projektu... 1

Více

Seznam čerpacích stanic Shell, kde je možné uplatnit kupón na slevu na paliva Shell FuelSave a Shell V-Power Nitro+

Seznam čerpacích stanic Shell, kde je možné uplatnit kupón na slevu na paliva Shell FuelSave a Shell V-Power Nitro+ Seznam čerpacích stanic Shell, kde je možné uplatnit kupón na slevu na paliva Shell FuelSave a Shell V-Power Nitro+ název stanice adresa stanice kód stanice Antošovice L Dálnice D47, směr Ostrava 8150

Více

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2013. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí

Pracovní návrh. VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí. ze dne.2013. o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Pracovní návrh VYHLÁŠKA Ministerstva práce a sociálních věcí ze dne.2013 o hygienických požadavcích na prostory a provoz dětské skupiny do 12 dětí Ministerstvo práce a sociálních věcí stanoví podle 26

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD ODRY STAVEBNÍ ÚŘAD MěÚ, Masarykovo nám. 25, 742 35 Odry, okres Nový Jičín

MĚSTSKÝ ÚŘAD ODRY STAVEBNÍ ÚŘAD MěÚ, Masarykovo nám. 25, 742 35 Odry, okres Nový Jičín MĚSTSKÝ ÚŘAD ODRY STAVEBNÍ ÚŘAD MěÚ, Masarykovo nám. 25, 742 35 Odry, okres Nový Jičín DOPAS - Dobrovolný, s.r.o. IČ 60717173 tř. Osvobození 463/17 742 35 Odry VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE V ODRÁCH

Více

Městský úřad Tachov Hornická 1695, 347 01 TACHOV Odbor životního prostředí

Městský úřad Tachov Hornická 1695, 347 01 TACHOV Odbor životního prostředí Městský úřad Tachov Hornická 1695, 347 01 TACHOV Odbor životního prostředí Váš dopis č.j.: Ze dne: Spis. značka: Naše č.j.: 625/2015-OŽP/TC-5 Vyřizuje: Štelmák Telefon: 374 774 285 E-mail: pavel.stelmak@tachov-mesto.cz

Více

Přehled zařízení vhodných pro péči o děti - oběti rodičovského konfliktu

Přehled zařízení vhodných pro péči o děti - oběti rodičovského konfliktu Příloha č. 1 Přehled zařízení vhodných pro péči o děti - oběti rodičovského konfliktu kraj zařízení kontakt zřizovatel JIHOČESKÝ Krizové centrum pro děti a rodinu Nerudova 2685/53a 370 04 České Budějovice

Více

USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010

USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010 Rada města Kostelec nad Orlicí USNESENÍ č. RM 18/124/2010 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 02.08.2010 1. schvaluje a) vítěze na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce na akci

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY VÝZVA. odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY VÝZVA. odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany Spis. zn. (č.j.): 4242/OST/12 Štv V Rokycanech: 5.8.2015 Č.j. dokumentu.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ID datové schránky: MĚSTSKÝ ÚŘAD ROKYCANY odbor stavební Masarykovo náměstí 1 Střed 337 01 Rokycany MeRo/5809/OST/15

Více

Český svaz házené -- Severočeský svaz házené PO Box 69, 400 01 Ústí nad Labem svcsh@svcsh.cz fax:475 201 657 www.svcsh.cz

Český svaz házené -- Severočeský svaz házené PO Box 69, 400 01 Ústí nad Labem svcsh@svcsh.cz fax:475 201 657 www.svcsh.cz Český svaz házené -- Severočeský svaz házené PO Box 69, 400 01 Ústí nad Labem svcsh@svcsh.cz fax:475 201 657 www.svcsh.cz Soutěžní zpravodaj č. 5 Ročník 2008/2009 Ústí n.l. dne 21. listopadu 2008 Obsah

Více

MUZEA V PŘÍRODĚ A LIDOVÁ ARCHITEKTURA STŘEDOČESKÉHO KRAJE

MUZEA V PŘÍRODĚ A LIDOVÁ ARCHITEKTURA STŘEDOČESKÉHO KRAJE Vyšší odborná škola informačních služeb, Praha Institute of Technology, Sligo MUZEA V PŘÍRODĚ A LIDOVÁ ARCHITEKTURA STŘEDOČESKÉHO KRAJE Research Methods and Project Projekt ročníkové práce Student: Magda

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 28.4.2014

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 28.4.2014 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Mikulášovice konaného dne 28.4.2014 45/2/14. ZMě bere na vědomí znění zápisu z 1. zasedání ZMě. 46/2/14. ZMě schvaluje program 2. zasedání ZMě takto: Program:

Více

Jméno: Petr Kos Funkce v komisi: tajemník Telefon práce: 566598410

Jméno: Petr Kos Funkce v komisi: tajemník Telefon práce: 566598410 Elektronický Digitální Povodňový Portál Nové Město na Moravě Stanoviště: Vratislavovo nám. 103/, Nové Město na Moravě 592 31 Telefon: 566598300 E-mail: posta@nmnm.cz Jméno: Michal Šmarda Funkce v komisi:

Více

Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 07. 12. 2011

Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 07. 12. 2011 Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 07. 12. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 7. prosince 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, Ing. Petr

Více

4. Informace o lidských zdrojích.6. 5.Informace o výnosech v členění podle zdrojů..6. 6.Informace o vývoji a stavu fondů o.p.s. k rozvahovému dni.

4. Informace o lidských zdrojích.6. 5.Informace o výnosech v členění podle zdrojů..6. 6.Informace o vývoji a stavu fondů o.p.s. k rozvahovému dni. Obsah 1. Základní údaje o společnosti... 2 Druh obecně prospěšných služeb:... 3 2. Historie Tyflokabinetu České Budějovice o.p.s.... 4 3. Informace o činnostech uskutečněných v účetním období v rámci obecně

Více

NOVÉ PRÁVNÍ PŘEDPISY NOVÉ PRÁVNÍ PŘEDPISY 2 CELNICTVÍ. významné zejména pro podnikatelskou sféru prosinec 2014

NOVÉ PRÁVNÍ PŘEDPISY NOVÉ PRÁVNÍ PŘEDPISY 2 CELNICTVÍ. významné zejména pro podnikatelskou sféru prosinec 2014 NOVÉ PRÁVNÍ PŘEDPISY 2 NOVÉ PRÁVNÍ PŘEDPISY významné zejména pro podnikatelskou sféru prosinec 2014 CELNICTVÍ ZÁKON è. 355/2014 Sb., o pùsobnosti orgánù Celní správy Èeské republiky v souvislosti s vymáháním

Více

PŘÍLOHA 1.6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI LOGISTIKA KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ

PŘÍLOHA 1.6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI LOGISTIKA KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ PŘÍLOHA 1.6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI LOGISTIKA KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ Obsah 1 Koncová zařízení... 3 2 Charakteristika typů služeb logistika KZ Dodání KZ, Instalace KZ... 3 3 Další

Více

Koupelnový nábytek CONCEPT

Koupelnový nábytek CONCEPT Koupelnový nábytek CONCEPT CONCEPT 50 CONCEPT 50 JE EKONOMICKÁ ŘADA KOUPELNOVÉHO NÁBYTKU, KTERÁ VYCHÁZÍ Z POŽADAVKŮ NA JEDNODUCHÉ A FINANČNĚ PŘIJATELNÉ VYBAVENÍ KOUPELNY. VSADILI JSME NA KLASICKÉ TVARY,

Více

ZÁKON 250/2000 ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ 2016 A.

ZÁKON 250/2000 ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ 2016 A. Město Brandýs nad Labem - Stará Boleslav (dále jen jako město ) vyhlašuje v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb. Zákon o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů (dále jen jako ZÁKON ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ

Více

U S N E S E N Í R 1562/12-09. 2. Evidence pohledávek města návaznost na účetnictví ÚSC platné od 1. 1. 2010 (tisk R/744)

U S N E S E N Í R 1562/12-09. 2. Evidence pohledávek města návaznost na účetnictví ÚSC platné od 1. 1. 2010 (tisk R/744) U S N E S E N Í z 67. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 8. prosince 2009 v 14:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo nám. 8, Kojetín 2. Evidence pohledávek města

Více

Městský úřad Otrokovice nám. 3. května 1340 PSČ 765 23 Otrokovice O Z N Á M E N Í. odbor stavební úřad

Městský úřad Otrokovice nám. 3. května 1340 PSČ 765 23 Otrokovice O Z N Á M E N Í. odbor stavební úřad Městský úřad Otrokovice nám. 3. května 1340 PSČ 765 23 Otrokovice odbor stavební úřad tel. : 577 680 111 fax. : 577 933 369 e-mail : radnice@muotrokovice.cz FVE 20 s.r.o. Vídeňská 546/55 639 00 Brno zastoupená

Více

Obecní úřad Všechovice stavební úřad

Obecní úřad Všechovice stavební úřad Obecní úřad Všechovice stavební úřad 753 53 Všechovice 17 Tel.: 581 694 161 e-mail: suvsechovice@quick.cz Č.j.: 232/12/50/Lu-4 Všechovice : 28.8.2012 KEY INDUSTRY ENGINEERING GROUP s.r.o. Mojmírova 1710/15

Více

Usnesení č. 40 ze zasedání zastupitelstva obce Slatiny konaného dne 14.1.2010 v budově Obecního úřadu ve Slatinách.

Usnesení č. 40 ze zasedání zastupitelstva obce Slatiny konaného dne 14.1.2010 v budově Obecního úřadu ve Slatinách. Usnesení č. 40 ze zasedání zastupitelstva obce Slatiny konaného dne 14.1.2010 - Rozpočtové opatření obce Slatiny č. 4/2009 - Zřizovací listiny příspěvkových organizací obce- MŠ Milíčeves, ZŠ Slatiny a

Více

112 LINKA TÍSŇOVÝCH VOLÁNÍ

112 LINKA TÍSŇOVÝCH VOLÁNÍ 112 LINKA TÍSŇOVÝCH VOLÁNÍ 112 GIS PRINCIPY SYSTÉMU Plné územní pokrytí ČR na shodné úrovni kvality. Přenos zpracování z okresní úrovně (77 okresů) na krajskou úroveň (14 krajů). Podpora příjmu volání

Více