PROPOZICE HAPPY DOG SHOW

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PROPOZICE HAPPY DOG SHOW"

Transkript

1 PROPOZICE HAPPY DOG SHOW KEMP DŽBÁN, PRAHA 6 Generální sponzoři

2 Termíny a ceny přihlášek: První pes přihlášený na výstavu: 1. Termín uzávěrky do ,- Kč 2. Termín uzávěrky do ,- Kč 3. Termín uzávěrky do ,- Kč Druhý a další pes přihlášený na výstavu (musí mít stejného majitele) 1. Termín uzávěrky do ,- Kč 2. Termín uzávěrky do ,- Kč 3. Termín uzávěrky do ,- Kč Ceny soutěží: Poplatek za jednu soutěž, ve které se účastní pes přihlášený na výstavu: Poplatek za jednu soutěž, ve které se účastní pes nepřihlášený na výstavu: 70,-Kč 100,-Kč Platby: Platby přihlášek zasílejte převodem na bankovní účet č.: /2010 (FIO banka). Jako variabilní symbol uveďte telefonní číslo, které jste uvedl/a v PŘIHLÁŠCE do poznámky napište své jméno a příjmení. Důležité je pro první, druhý nebo třetí termín uzávěrky přihlášek datum odeslané přihlášky mailem a potvrzení o odeslání platby. Přihlášky zasílejte čitelně a úplně vyplněné s potvrzením o proběhlé platbě! Do 5 pracovních dnů Vás kontaktujeme s registračním číslem, který slouží jako potvrzení o podání a zaplacení přihlášky. Neobdrží-li vystavovatel registrační číslo v uvedeném termínu, je třeba se o důvodu informovat na níže uvedených kontaktech (pořadatelé výstavy), co nejdříve. Registrační číslo slouží jako vstupenka pro jednoho člověka. Registrační číslo se sděluje u přejímky. Nečitelné či špatně nebo nejasně vyplněné přihlášky považujeme za neplatné a nebude Vám zaslán vstupní list.

3 Program: 7,30 Přejímka (do 8,45) 9,00 Zahájení, ukázka Dog dancing a Dogfrisbee, Představení útulků, azylů a NF 9,30 Posuzování (do FCI 3) + Voříšci 11,00 Soutěž Dítě a pes, Nejlepší veterán, Ukázka canisterapie, Ukázka obran a záchranařiny 12,00 Posuzování (FCI 4 FCI 10), Neuznaná plemena + Voříšci 14,00 Ukázka Dogfrisbee 14,30 Závěrečné soutěže 1) Nejhezčí plemeno & Nejhezčí voříšek HAPPY DOG SHOW ) Nejhezčí pár psů 3) Nejhezčí kostým 4) Nejlepší kašpárek Během celého dne budou probíhat MINI soutěže. Změna programu vyhrazena. Děkujeme za pochopení. Kategorie: 1. Voříšči 1. Kategorie I. do 45cm výšky v kohoutku (včetně) 2. kategorie II. od 46cm výšky v kohoutku 2. Plemena bez rozdílu pohlaví Plemena dle FCI I. Plemena ovčácká, pastevecká a honácká Plemena dle FCI II. pinčové, knírači, plemena molossoidní, švýcarští a salašničtí psi Plemena dle FCI III. teriéři Plemena dle FCI IV. jezevčíci Plemena dle FCI. V. špicové a primitivní plemena Plemena dle FCI VI. honiči a barváři Plemena dle FCI VII. ohaři Plemena dle FCI. VIII. slídiči, retrieveři a vodní psi Plemena dle FCI IX. plemena společenská Plemena dle FCI X. chrti FCI neuznaná plemena + american bully Lze přihlásit psa i bez PP, ale musí vykazovat charakteristické znaky daného plemene. V případě, že má jen drobnou odchylku (vadné postavení uší, ocasu apod.)., bude v kategorii Plemena

4 ponechán. Pes může být přihlášen pouze do jedné třídy. Přeřazování psů po uzávěrce není možné. Kategorie (u voříšků i plemen) jsou dále rozděleny na 4 věkové třídy: Třída štěňat: 4 12 měsíců Třída mladých.: 12 měsíců 3 roky Třída dospělých: 3 roky 7 let Třída veteránů: Veteráni od 7 let Doklady k účasti na HAPPY DOG SHOW 2016: Očkovací průkaz nebo pas s platným očkováním Registrační číslo Vašeho psa bude zasláno em Veterinární podmínky pro účast na HAPPY DOG SHOW 2016: Psi, musí být vybaveni pasem pro malá zvířata nebo očkovacím průkazem (dle 6 odst. 3 pís. b zákona 166/1999 Sb., o veterinární péči a o změně některých souvisejících zákonů v platném znění vet. zákona) Všechna zvířata musí mít platnou vakcinaci proti vzteklině, parvoviróze, psinkovému komplexu, inf. Hepatitis, inf. kašli apod.) v souladu s 4 odst. 1, pís. f veterinárního zákona a to již od věku 4 měsíců. Psi chovatelů z členských zemí EU a třetích zemí musí splňovat podmínky dané nařízením Evropského parlamentu a Rady 998/2003 ze dne Psi, kteří neprošli přejímkou, se nesmí výstavy zúčastnit! Další podmínky pro účast psa na HAPPY DOG SHOW 2016: Pes musí být klinicky zdráv Pes nesmí být agresivní Hárající a kojící feny a feny ve druhé polovině březosti nebudou na výstavu HAPPY DOG SHOW 2016 vpuštěny Jedinci s chirurgickými zákroky k odstranění vady exteriéru psa nebudou též vpuštěni Při nedodržení výše uvedených podmínek vystavovatel ztrácí v případě nevpuštění psa na výstavu nárok na vrácení vstupního poplatku.

5 Pravidla výstavy: Úpravy exteriérů psa pudrování, lakováním, tónováním srsti a vyvazováním psů na stolech jsou přísně zakázány. Je přísně zakázáno také vodit štěňata na HAPPY DOG SHOW 2016 za účelem prodeje, případného nakrývání psů za účelem chovu nebo osobní potřeby štěňat. Uvazování psů k pevným předmětům (stromy, ploty, kůly apod.) je zakázáno. Kousaví psi musí být opatření náhubkem. Pořadatel si vyhrazuje po vystavovateli psa nárokovat pokutu do výše 5000,-Kč v případě porušení těchto pravidel. Jak bude výstava probíhat? Naše výstava je pojatá vážně-nevážně. Posuzování probíhá jako na klasické psí výstavě. Pejskové se předvádí v pohybu (v klusu) a výstavním postoji. Nebude chybět ani prohlídka zubů a prohmatání. Posuzovat budou zkušení chovatelé pro danou FCI, nikoliv oficiální rozhodčí. Co se na výstavě hodnotí? Voříšci: především charisma a originální vzhled, souhra a spolupráce se psem, důležitá je také celková kondice psa! Plemena: předvedení pejska v kruhu (pohyb, postoj), souhra a spolupráce se psem, celková kondice psa! * na Happy Dog Show platí pravidlo, že i SNAHA se cení! :) Jedeme na výstavu poprvé, musí pes umět nějaké povely? Co si máme vzít s sebou? Pes by měl být ovladatelný! Měl by umět klusat u levé nohy při předvedení v kruhu. Dále by měl umět v klidu stát (postoj). Neměl by být agresivní a měl by nechat na sebe šáhnout při posuzování. Pokud se chystáte teprve vyjet na nějakou větší výstavu, tak by pro vás účast na Happy Dog Show mohla být velmi cenou zkušeností! :)

6 Psa, očkovací průkaz, výstavní vodítko, deku (pro pejska i vás) nebo židličku, pamlsky a dobrou náladu! Jaká jsou pravidla pro přihlášení do SOUTĚŽÍ? Do všech soutěží je možné přihlásit plemena i voříšky! NEJHEZČÍ KOSTÝM Fantazii se meze nekladou. Důležité je, aby vystavovatel i pes, byli kreativní a oblékli se do nějakého kostýmu. Umístí se celkem 5 jedinců, kteří získají kokardu + dárečky. Tuto zábavnou soutěž posoudí VIP host, kterého domlouváme. NEJLEPŠÍ KAŠPÁREK Hledáme nejšikovnějšího, nejvytrénovanějšího pejska, který předvede minimálně 5 svých nejlepší ch kousků. Na věku, pohlaví ani plemeni nezáleží. V soutěži se umístí 5 nejlepších jedinců, kteří získají kokardu + dárečky. Posuzovat vaše vytrénované psy bude VIP host, kterého domlouváme. DÍTĚ A PES Soutěží se ve třech kategoriíí: 1. kategorie od 3-6 let věku dítěte 2. kategorie od 6-12 let věku dítěte 3. kategorie od let věku dítěte Přihlásit můžete psa s PP, bez PP i voříška. Dítě předvádí svého psa v chůzi, klusu a postoji. Hodnotí se souhra psa a dítěte. Pokud dítě nezvládá psa předvést samo, raději jej nepřihlašujte. Při soutěži se neposuzuje kvalita psa, ale způsob jeho předvedení dítětem. Pes by měl být samozřejmě v dobré kondici a dítě musí umět zodpovědět doplňující otázky typu stáří psa, popř. plemeno. Soutěž Dítě a pes posoudí Denisa Sommerová, která má bohaté zkušenosti se soutěží Juniorhandling.

7 NEJLEPŠÍ VETERÁN Do soutěže můžete přihlásit pejsky s PP, bez PP i voříšci starší 8 let. Vystavovatel předvádí psa v chůzi, klusu či postoji. Hodnotí se, jak pes na svůj věk vypadá. Umístí se celkem 3 jedinci, kteří získají kokardu + dárečky. KAŽDÝ zúčastněný veterán získá kokardu za účast. Nejhezčího veterána posoudí zkušená chovatelka a vystavovatelka Petra Kappelová (CHS Llawondyss). NEJHEZČÍ PÁR PSŮ Do nejhezčího páru psů můžete přihlásit dvojice: pes+ pes, pes+ fena, fena+ fena, jestliže bude zachována jejich podobnost! Nezáleží na věku ani na tom zda je pes s PP nebo bez PP či voříšek. Psi mohou míti jiného majitele. Umístí se celkem tři páry, každý jedinec získá kokardu + dárečky. Soutěž posoudí VIP host. ZÁVĚREČNÁ SOUTĚŽ Nejkrásnější plemeno & nejkrásnější voříšek HAPPY DOG SHOW 2016 Do této závěrečné soutěže nastupují všechna plemena, která se umístila na 1.místě dané FCI skupiny. V této soutěži se umístí 3 nejlepší jedinci. Nejkrásnější jedinec získá pohár. Nastupují voříšci, kteří získali 1.místo (celkem 8 jedinců). Z těchto pejsků se vybere 3 nejlepší jedinci. Nejkrásnější jedinec získá pohár. CENY Na každého přihlášeného pejska bude čekat balíček od společnosti JK ANIMALS v hodnotě cca 200 Kč, krásný diplom, časopis HAF&MŇAU, sleva na zájezd od CK EXTREM SPORT a sleva 20% od firmy TOXARO.CZ Pro vítěze bude připraveno mnoho dalších cen (kokardy, krmení Sam s Field, pamlsky, hračky apod..) Každý přihlášený veterán získá kokardu bez ohledu na to, zda se umístil.

8 Všeobecná ustanovení: Pořadatel nezodpovídá za škody způsobené psem ani vystavovatelem, ztrátu či úhyn psa. Pořadatel také nezodpovídá za případné zjevně neplánované nakrytí fenky psem. Přihlášku vystavovatel vyplňuje pouze elektronicky a zasílá na HT@happy-tail.cz společně s potvrzením o probdělé platbě ve prospěch účtu pořadatele. V případě nedodržení tohoto postupu nebude žadateli/vystavovateli vystaven vstupní list a nebude na výstavu vpuštěn i po uhrazení poplatku, bez nároku na vrácení poplatku zpět. Kontakty a další informace Vám rádi sdělíme na: Happy Tail, z. s. Nové Dvory Sedlec Prčice 1 Web: HT@happy-tail.cz Tel.: Bankovní spojení: /2010 Upřednostňujeme zaslání přihlášek pomocí u. Přihlášky zaslané poštou nebudou přijaty. Děkujeme za pochopení.

pořádá v sobotu, dne 3. 9. 2016 XXIV. KLUBOVOU VÝSTAVU RHODÉSKÝCH RIDGEBACKŮ

pořádá v sobotu, dne 3. 9. 2016 XXIV. KLUBOVOU VÝSTAVU RHODÉSKÝCH RIDGEBACKŮ pořádá v sobotu, dne 3. 9. 2016 ČESKÝ KLUB RHODÉSKÝCH RIDGEBACKŮ XXIV. KLUBOVOU VÝSTAVU RHODÉSKÝCH RIDGEBACKŮ se zadáním titulů CAJC, CAC, res. CAC, Klubový vítěz (pes / fena), BOJ, BOV, BOS, BOB a v neděli,

Více

PROPOZICE HAPPY DOG SHOW KEMP DŽBÁN, PRAHA 6 - GENERÁLNÍ PARTNER AKCE -

PROPOZICE HAPPY DOG SHOW KEMP DŽBÁN, PRAHA 6 - GENERÁLNÍ PARTNER AKCE - PROPOZICE HAPPY DOG SHOW 18.3.2017 KEMP DŽBÁN, PRAHA 6 - GENERÁLNÍ PARTNER AKCE - Termíny a ceny přihlášek: První pes přihlášený na výstavu: 1. Termín uzávěrky do 18.12.2016 350,- Kč 2. Termín uzávěrky

Více

PROPOZICE HAPPY DOG SHOW KEMP DŽBÁN, PRAHA 6 - GENERÁLNÍ PARTNER AKCE -

PROPOZICE HAPPY DOG SHOW KEMP DŽBÁN, PRAHA 6 - GENERÁLNÍ PARTNER AKCE - PROPOZICE HAPPY DOG SHOW 18.3.2017 KEMP DŽBÁN, PRAHA 6 - GENERÁLNÍ PARTNER AKCE - Termíny a ceny přihlášek: První pes přihlášený na výstavu: 1. Termín uzávěrky do 18.12.2016 350,- Kč 2. Termín uzávěrky

Více

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ E-mail: vybor@slovensky-cuvac.biz, www: www.slovensky-cuvac.biz

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ E-mail: vybor@slovensky-cuvac.biz, www: www.slovensky-cuvac.biz Klubová výstava Slovenských čuvačů se zadáváním titulů Nejlepší pes výstavy, Nejlepší fena výstavy 14. 11. 2015 Místo konání: Brno - Líšeň, Jedovnická 7a, KK Zetor, krytá kynologická hala GPS: 49.2159092N,

Více

Vás zve na 4. ROČNÍK NÁCHODSKÉHO ŠTĚKÁNÍ. V sobotu 4. 6. 2016 na cvičišti ZKO NÁCHOD SPORT

Vás zve na 4. ROČNÍK NÁCHODSKÉHO ŠTĚKÁNÍ. V sobotu 4. 6. 2016 na cvičišti ZKO NÁCHOD SPORT Vás zve na 4. ROČNÍK NÁCHODSKÉHO ŠTĚKÁNÍ V sobotu 4. 6. 2016 na cvičišti ZKO NÁCHOD SPORT ZKO Náchod - Sport Vás zve na 4. ročník závodu NÁCHODSKÉ ŠTĚKÁNÍ, který se koná v sobotu 4. 6. 2016 na kynologickém

Více

SHELTIE CLUB CZ, z. s.

SHELTIE CLUB CZ, z. s. SHELTIE CLUB CZ, z. s. Vás srdečně zve na Klubovou výstavu se zadáváním titulu CAC, CAJC, bez zadání KV konanou v neděli 4. září 2016 v Kladruby nad Labem Kolesa posuzuje: paní Karin Hedberg (Kennel Kashmani

Více

SOUTĚŽ. - Brůnu Petrovského, Miroslava Krátkého. a Josefa Cafourka -

SOUTĚŽ. - Brůnu Petrovského, Miroslava Krátkého. a Josefa Cafourka - SOUTĚŽ 6. ročník soutěže, kterou pořádá Českomoravský klub chovatelů barvářů, jako vzpomínku na své tři významné členy kamarády, pejskaře a významné chovatele - Brůnu Petrovského, Miroslava Krátkého a

Více

MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA

MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA ÚDAJE O DÍTĚTI Jméno a příjmení:... Přezdívka:... Pohlaví: chlapec / děvče Datum narození:... Národnost:... Mateřský jazyk:... Další jazyk:... ÚDAJE O RODIČÍCH Matka Jméno a

Více

Staffordshire Bull Terrier Club CZ. 8. června 2013. Generální sponzor SBTC CZ

Staffordshire Bull Terrier Club CZ. 8. června 2013. Generální sponzor SBTC CZ Staffordshire Bull Terrier Club CZ Klubová výstava 2013 8. června 2013 Generální sponzor SBTC CZ Místo: A.T.C. Autokemp Golf, Poděbrady Rozhodčí: psi Helen E. Reaney (UK, ch. s. Rolenska) feny Archie Bryden

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ BULLDOG-MOPS KLUB KLUBOVOU VÝSTAVU

MORAVSKOSLEZSKÝ BULLDOG-MOPS KLUB KLUBOVOU VÝSTAVU MORAVSKOSLEZSKÝ BULLDOG-MOPS KLUB pořádá v sobotu 10. září 2016 v areálu hotelu Atlantis Brno Rozdrojovice KLUBOVOU VÝSTAVU (se zadávání titulu Klubový vítěz) dále zadáváním titulu nejlepší štěně, nejlepší

Více

Rozhodčí klubové výstavy. Vystavovaná plemena. Uzávěrka

Rozhodčí klubové výstavy. Vystavovaná plemena. Uzávěrka KLUB CHOVATELŮ HONIČŮ Klubová výstava 2012 U příležitosti akce Jarmark sv. Jiljí 50. let myslivosti ve Lhenicích v sobotu 1. září 2012 Lhenice Penzion INGRID Netolická ulice 295 384 02 Lhenice http://www.penzioningrid.cz

Více

Klubová výstava Bloodhound clubu CZ

Klubová výstava Bloodhound clubu CZ Klubová výstava Bloodhound clubu CZ 4.června 2016 - KONOPIŠTĚ v areálu hotelu Nová Myslivna Konopiště 22, Benešov u Prahy, 256 01 Rozhodčí: Staviarska Viera (SK) Přejímka psů: od 9.00 hodin Začátek posuzování:

Více

Rozhodčí sobotní výstavy. Rozhodčí nedělní výstavy

Rozhodčí sobotní výstavy. Rozhodčí nedělní výstavy Rozhodčí sobotní výstavy Birte Scheel (DK) ( Basset Hound ) Kresten Scheel (DK) ( ostatní plemena ) Rozhodčí nedělní výstavy Kresten Scheel (DK) ( Basset Hound ) Birte Scheel (DK) ( ostatní plemena ) změna

Více

CACIB Praha 2015 Světová výstava WAFDAL Show Prague 2015

CACIB Praha 2015 Světová výstava WAFDAL Show Prague 2015 PRAHA 2015 CACIB Praha 2015 Světová výstava dalmatinů WAFDAL Show Prague 2015 2. května 2015 3. května 2015 Dallmatiin kllub ČR vás zve na vyjjíímečný vííkend s DALMATIINY do zllaté stověžaté Prahy v srdcii

Více

Rozhodčí sobotní výstavy

Rozhodčí sobotní výstavy KLUB CHOVATELŮ HONIČŮ Propozice Speciální výstava honičů 2015 se zadáváním titulů CAJC, CAC, vítěz speciální výstavy honičů v sobotu 9. května 2015 Klubová výstava 2015 se zadáváním titulů CAJC, CAC, klubový

Více

Klub chovatelů kníračů České republiky, pořádají dne 28. května 2011 na Kynologickém cvičišti v Praze 4 Braníku

Klub chovatelů kníračů České republiky, pořádají dne 28. května 2011 na Kynologickém cvičišti v Praze 4 Braníku Klub chovatelů kníračů České republiky, a pořádají dne 28. května 2011 na Kynologickém cvičišti v Praze 4 Braníku XI. OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU KNÍRAČŮ VŠECH VELIKOSTNÍCH A BAREVNÝCH RÁZŮ se zadáváním

Více

Pokud se člověk opět nepřiblíží přírodě a v našem případě svému psu, přestane být tím za koho se vydává - přestane být člověkem rozumným -

Pokud se člověk opět nepřiblíží přírodě a v našem případě svému psu, přestane být tím za koho se vydává - přestane být člověkem rozumným - Pokud se člověk opět nepřiblíží přírodě a v našem případě svému psu, přestane být tím za koho se vydává - přestane být člověkem rozumným - Klub francouzských buldočků o.s., Praha velmi rád přivítá všechny

Více

KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ

KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ 9. ROČNÍK ZEMSKÉ KORUNY KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ PŘÍSTUPNÁ VŠEM PLEMENŮM PSŮ FCI, NÁRODNÍM PLEMENŮM A NEUZNANÝM FCI, KROMĚ NO SPECIÁLNÍ VÝSTAVA TERIÉRŮ

Více

08:00 09:00 hod. přejímka psů na bonitaci a výstavu 09:00 13:00 hod. zahájení výstavy, posuzování v kruzích, soutěže

08:00 09:00 hod. přejímka psů na bonitaci a výstavu 09:00 13:00 hod. zahájení výstavy, posuzování v kruzích, soutěže KLUB PINČŮ ČESKÉ REPUBLIKY PROPOZICE KE KLUBOVÉ VÝSTAVĚ A BONITACI 14.5.2016 Praha - Stromovka ZKO Stromovka, Císařský ostrov Uzávěrka 30.4.2016 (pátek), elektronické přihlášky do 4.5.2016 (středa) 17.

Více

KLUBOVÉ ZKOUŠKY VLOH A KLUBOVOU VÝSTAVU

KLUBOVÉ ZKOUŠKY VLOH A KLUBOVOU VÝSTAVU Českomoravská kynologická unie Českomoravská kynologická jednota KLUB CHOVATELŮ HRUBOSRSTÝCH A MAĎARSKÝCH OHAŘŮ a OMS OLOMOUC pořádají při příležitosti 20 let od založení KCHHMO KLUBOVÉ ZKOUŠKY VLOH A

Více

KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ

KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ 8. ROČNÍK ZEMSKÉ KORUNY KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ PŘÍSTUPNÁ VŠEM PLEMENŮM PSŮ FCI, NÁRODNÍM PLEMENŮM A NEUZNANÝM FCI, KROMĚ NO SPECIÁLNÍ VÝSTAVA TERIÉRŮ

Více

HAVLÍČKOBRODSKÉ TURNÉ MLADÝCH HASIČŮ 2016

HAVLÍČKOBRODSKÉ TURNÉ MLADÝCH HASIČŮ 2016 HAVLÍČKOBRODSKÉ TURNÉ MLADÝCH HASIČŮ 2016 v požárním útoku 1. Vyhlašovatel Okresní odborná rada mládeže Havlíčkův Brod. Kontaktní osoba Jiří Tecl (SDH Pohled). 2. Účast na turné SDH zapojeno do hry Plamen.

Více

16.10.2015 (poštovní razítko)

16.10.2015 (poštovní razítko) KLUB CHOVATELŮ COLLIÍ A SHELTIÍ Vás srdečně zve na tradiční podzimní výstavní víkend pro plemena kolie dlouhosrstá kolie krátkosrstá šeltie 07. 11. 2015 II. KLUBOVÁ VÝSTAVA KCHCS (bez zadávání titulu Klubový

Více

Obchodní podmínky. Majitel a provozovatel latkysvetluska. Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808

Obchodní podmínky. Majitel a provozovatel latkysvetluska. Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808 Obchodní podmínky Majitel a provozovatel latkysvetluska Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808 Tel: 728 413 506 Korespondenční adresa: Kateřina Sedmerová, Italská

Více

CAJC ČR CAC ČR res.cac ČR Nejlepší pes/fena KV - VSV JBOB - BOB BIS

CAJC ČR CAC ČR res.cac ČR Nejlepší pes/fena KV - VSV JBOB - BOB BIS KLUB CHOVATELŮ COLLIÍ A SHELTIÍ PRAHA Vás srdečně zve na KLUBOVOU A SPECIÁLNÍ VÝSTAVU (KV: bez zadávání titulu Klubový Vítěz / SV: pouze kolie) plemen kolie dlouhosrstá kolie krátkosrstá šeltie CAJC ČR

Více

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ www:

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ   www: Speciální výstava Slovenských čuvačů (SVSČ) Brno 6. 10. 2019 Místo konání: KK Zetor Brno, Jedovnická 7a, 628 00 Brno GPS souřadnice: Loc: 49 12 56.248 N, 16 40 31.312 E Se zadáváním titulů a čekatelství:

Více

VYHLÁŠENÍ NOMINACÍ PRO VOLBY DO PSP A EP

VYHLÁŠENÍ NOMINACÍ PRO VOLBY DO PSP A EP PŘEDKLÁDÁ VYPRACOVALI PAVEL SEVERA JAROSLAV POLÁČEK, LENKA KOUDELKOVÁ NÁVRH USNESENÍ VÝKONNÝ VÝBOR VYHLAŠUJE NOMINACE PRO VOLBY DO PSP A EP DLE DOKUMENTU VYHLÁŠENÍ NOMINACÍ PRO VOLBY DO PSP A EP. 87-2-

Více

Propozice Oblastní výstava NO a Oblastní výstava psů plemen ČKS 2016

Propozice Oblastní výstava NO a Oblastní výstava psů plemen ČKS 2016 Propozice Oblastní výstava NO a Oblastní výstava psů plemen ČKS 2016 Dobrý den srdečně Vás zveme na Oblastní výstavu NO a Oblastní výstavu psů plemen ČKS, která se jako každý rok uskuteční na Velikonoční

Více

PROPOZICE NA OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU PUDLŮ

PROPOZICE NA OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU PUDLŮ PROPOZICE NA OBLASTNÍ KLUBOVOU VÝSTAVU PUDLŮ KCHP Praha, Kotíkova 758/3, 103 00 Praha 10 - Kolovraty, číslo klubu: 1043, člen FCI prostřednictvím ČMKU si Vás dovoluje pozvat na se zadáváním titulů: čekatel

Více

P R A V I D L A. č. P1/2016

P R A V I D L A. č. P1/2016 P R A V I D L A RADY MĚSTA LOUN č. P1/2016 pro udělování ceny kulturní komise Rady města Loun leden 2016 Cena kulturní komise Rady města Loun Z prostředků Kulturního fondu bude udělována cena kulturní

Více

Kynologický klub Štramberk a město Štramberk Vás zvou na VI. ročník závodu O ŠTRAMBERSKÉ UCHO

Kynologický klub Štramberk a město Štramberk Vás zvou na VI. ročník závodu O ŠTRAMBERSKÉ UCHO Kynologický klub Štramberk a město Štramberk Vás zvou na VI. ročník závodu O ŠTRAMBERSKÉ UCHO Datum konání: 26.9.2015 Uzávěrka přihlášek: 18.9.2015 Místo konání: Kategorie: fotbalové hřiště v obci Ţenklava

Více

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ E-mail: vybor@slovensky-cuvac.biz, www: www.slovensky-cuvac.biz

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ E-mail: vybor@slovensky-cuvac.biz, www: www.slovensky-cuvac.biz Středoevropská speciální výstava Slovenských čuvačů Chržín, 26. 9. 2015 Místo konání: Chržín 1, Stará Fara www.chrzin1.cz Se zadáváním titulů: Vítěz Středoevropské speciální výstavy SC Nejlepší pes Středoevropské

Více

Vyjádření k oznámení k záměru přeložka silnice II/240 ( R7-D8) úsek mezi rychlostní silnicí R7, dálnice D8 a silnicí II. třídy č.

Vyjádření k oznámení k záměru přeložka silnice II/240 ( R7-D8) úsek mezi rychlostní silnicí R7, dálnice D8 a silnicí II. třídy č. Krajský úřad Středočeského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Středočeského kraje Zborovská 11 150 21 Praha 5 OBECNÍ ÚŘAD obce Velké Přílepy Pražská 162 252 64 Velké Přílepy Vyjádření k oznámení

Více

Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů

Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů I. Smluvní strany Masarykova univerzita Filozofická fakulta se sídlem, 602 00 Brno zastoupená prof. PhDr. Milanem Polem, CSc., děkanem Filozofické

Více

Kynologický klub Štramberk a město Štramberk. Vás zvou na V. ročník závodu O ŠTRAMBERSKÉ UCHO

Kynologický klub Štramberk a město Štramberk. Vás zvou na V. ročník závodu O ŠTRAMBERSKÉ UCHO Kynologický klub Štramberk a město Štramberk Vás zvou na V. ročník závodu O ŠTRAMBERSKÉ UCHO Datum konání: 11.10.2014 Uzávěrka přihlášek: 3.10.2014 Místo konání: fotbalové hřiště v obci Ženklava Kategorie:

Více

Program 12.9.2013 : 20.00 hod. Společné posezení v restauraci Na Špici v Radošově

Program 12.9.2013 : 20.00 hod. Společné posezení v restauraci Na Špici v Radošově ČMKJ - Klub chovatelů loveckých slídičů - sekce retrieverů pořádá ve spolupráci s VLS ČR s.p. Divize Karlovy Vary VI. ZÁPADOČESKÉ DERBY RETRIEVERŮ O POHÁR STAROSTY OBCE KYSELKA Klubové podzimní zkoušky

Více

SK MORAVAN OLDŘIŠOV, z.s.

SK MORAVAN OLDŘIŠOV, z.s. SK MORAVAN OLDŘIŠOV, z.s. Propozice V. ročníku fotbalového turnaje mladších žáků O pohár Alfréda Bořuckého www.skmo.cz Vážení přátelé, dovolujeme si Vás pozvat na již V. ročník turnaje mladších žáků O

Více

Chovatelský a zápisní řád Českomoravského klubu chovatelů barvářů

Chovatelský a zápisní řád Českomoravského klubu chovatelů barvářů Chovatelský a zápisní řád Českomoravského klubu chovatelů barvářů Název: Českomoravský klub chovatelů barvářů, z.s. Působnost: Česká republika Místo, adresa: Jungmannova č.25, 115 25 Praha 1 IČ: 60150581

Více

KYNOLOGICKÉ VÝSTAVY rozdělení výstav, třídy psů, známky z hodnocení, zadávané tituly...

KYNOLOGICKÉ VÝSTAVY rozdělení výstav, třídy psů, známky z hodnocení, zadávané tituly... KYNOLOGICKÉ VÝSTAVY rozdělení výstav, třídy psů, známky z hodnocení, zadávané tituly... Rozdělení výstav Oblastní a krajské Speciální Klubové se zadáváním titulu Klubový vítěz Klubové bez zadávání titulu

Více

6. KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ VYŠKOV pro všechna plemena mimo německých ovčáků

6. KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ VYŠKOV pro všechna plemena mimo německých ovčáků 6. KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ VYŠKOV pro všechna plemena mimo německých ovčáků Program výstavy: od 7:00 Přejímka psů 9:15-9:30 Zahájení výstavy 9:30-14:30 Posuzování v kruzích 14:30-16:00 Závěrečné soutěže Uzávěrka

Více

Oblastní výstavu psů

Oblastní výstavu psů ZKO Horní Počernice www.zkohornipocernice.cz pořádá Oblastní výstavu psů mimo plemeno NO spojenou se Speciální výstavou AMKČR www.amkcr.eu + Klubovou výstavou Eurasier klubu (se zadáním KV a CAC) http://www.eurasier.cz/

Více

Speciální výstava slovenských čuvačů Chržín, 26. 9. 2015

Speciální výstava slovenských čuvačů Chržín, 26. 9. 2015 Speciální výstava slovenských čuvačů Chržín, 26. 9. 2015 Místo konání: Chržín 1, Stará Fara www.chrzin1.cz Se zadáváním titulů: Vítěz vítězka speciální výstavy SC Vítěz vítězka mladých speciální výstavy

Více

14. 11. 2015 POVÝSTAVNÍ KATALOG

14. 11. 2015 POVÝSTAVNÍ KATALOG SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ Klubová výstava Slovenských čuvačů se zadáváním titulů Nejlepší pes výstavy, Nejlepší fena výstavy 14. 11. 2015 POVÝSTAVNÍ KATALOG Ch. Hassan Bílé království Nejlepší

Více

První přihlášení a první kroky po přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro již ohlášenou osobu

První přihlášení a první kroky po přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro již ohlášenou osobu První přihlášení a první kroky po přihlášení do Registru zdravotnických prostředků pro již ohlášenou osobu Podle tohoto návodu postupujte tehdy, pokud jste osoba zacházející se zdravotnickými prostředky,

Více

Pravidla pro modrý minivolejbal Upraveno pro Středočeský festival minivolejbalu 2015

Pravidla pro modrý minivolejbal Upraveno pro Středočeský festival minivolejbalu 2015 Pravidla pro modrý minivolejbal Upraveno pro Středočeský festival minivolejbalu 2015 1. Hrací plocha, rozměry, síť a míč 1.1 Hrací plochu tvoří obdélníkové hřiště. 1.2 Rozměry hřiště jsou 4,5 m x 12,0

Více

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ www:

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ   www: PROPOZICE Speciální výstava Slovenských čuvačů Chržín 1, Stará Fara, 6. 5. 2017 www.chrzin1.cz Se zadáváním titulů: Vítěz speciální výstavy Vítězka speciální výstavy Nejlepší mladý speciální výstavy BOJ

Více

KLUB CHOVATELŮ TERIERŮ ve spolupráci s ČMMJ, OMS PARDUBICE A MYSLIVECKÝM SDRUŽENÍM OSTŘETÍN POŘÁDÁ V SOBOTU 21.6.2014 PROGRAM:

KLUB CHOVATELŮ TERIERŮ ve spolupráci s ČMMJ, OMS PARDUBICE A MYSLIVECKÝM SDRUŽENÍM OSTŘETÍN POŘÁDÁ V SOBOTU 21.6.2014 PROGRAM: KLUB CHOVATELŮ TERIERŮ ve spolupráci s ČMMJ, OMS PARDUBICE A MYSLIVECKÝM SDRUŽENÍM OSTŘETÍN POŘÁDÁ V SOBOTU 21.6.2014 se zadáváním titulů CCT a Klubový vítěz pro plemena Parson Russell Terrier a Jack Russell

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj. podprogram 117 513

Ministerstvo pro místní rozvoj. podprogram 117 513 Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti podprogram 117 513 Podpora výstavby technické infrastruktury Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad a lze na ni vstoupit i

Více

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE & ČP ELITE - MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE PROPOZICE

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE & ČP ELITE - MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE PROPOZICE UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE & ČP ELITE - MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE 21. 22.září 2013 PROPOZICE POŘADATEL : SK cyklistů Praha Nutrend Specialized

Více

1 volitelná sestava a 1 povinná sestava

1 volitelná sestava a 1 povinná sestava Sonkal Open 2011 I. kolo oblastní soutěže regionu Praha Datum konání: Sobota 28. května 2011 Místo konání: Sportovní hala ZŠ Petřiny JIH, Šantrochova 2/1800, Praha 6 Petřiny Pořadatel: Taekwon-Do ITF Sonkal

Více

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Obec Vacenovice si Vás dovoluje vyzvat k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název zakázky: Název: Dotační management projektu Stavební úpravy

Více

KLUBOVÁ VÝSTAVA KCHICH

KLUBOVÁ VÝSTAVA KCHICH KLUBOVÁ VÝSTAVA KCHICH se zadáním titulů CAJC, CAC ČR, Klubový vítěz KCHICH 14.6.2009 Otradice / Náměšť nad Oslavou / Penzion Jízdárna www,penzionjizdarna.eu Klubovou výstavu KCHICH pořádá ve spolupráci

Více

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ www:

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ   www: Klubová výstava se zadáváním titulů Nejlepší pes výstavy, Nejlepší fena výstavy PROPOZICE Datum konání: 2. 10. 2016 Místo konání: Brno - Líšeň, Jedovnická 7a, KK Zetor, krytá kynologická hala GPS: 49.2159092N,

Více

KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU a TIBETAN TERRIER CAJC, CAC, BOB. hotel STEP, Malletova ul., Praha 9

KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU a TIBETAN TERRIER CAJC, CAC, BOB. hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 PROPOZICE KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU a TIBETAN TERRIER CAJC, CAC, BOB hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 Uzávěrka I. 27. 2. 2012 II. 12. 3. 2012 Rozhodčí: IUZA BERADZE, GRU (změna rozhodčího vyhrazena) Program

Více

KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ. Lanškroun SPORTOVNÍ HALA BÓŽI MODRÉHO V LANŠKROUNĚ MOBIL: ,

KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ. Lanškroun SPORTOVNÍ HALA BÓŽI MODRÉHO V LANŠKROUNĚ MOBIL: , KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ 10. ROČNÍK ZEMSKÉ KORUNY KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ PŘÍSTUPNÁ VŠEM PLEMENŮM PSŮ FCI, NÁRODNÍM PLEMENŮM A NEUZNANÝM FCI, KROMĚ NO Lanškroun 11. června

Více

Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015

Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015 Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015 Cíle programu Grantový program podporuje činnost a chod sportovních,kulturních a ostatních

Více

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy:

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy: PROPOZICE KLUB LHASA APSO ČR KLUBOVÁ VÝSTAVA PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO 11. 09. 2016 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 SHIH TZU - rozhodčí: Vitaliy Belskyy/UKR LHASA APSO - rozhodčí: Vitaliy Belskyy/UKR

Více

SHIH-TZU KLUBU ČR KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS hotel STEP, Malletova ul.

SHIH-TZU KLUBU ČR KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS hotel STEP, Malletova ul. PROPOZICE 1. uzávěrka 17. 02. 2019 KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU KLUBU ČR KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS 17. 3. 2019 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 rozhodčí: pan František

Více

PROPOZICE 3. 5. 2015

PROPOZICE 3. 5. 2015 Klubová výstava a VII. ročník Memoriálu Doc. Viléma Kurze se zadáváním titulů Klubový vítěz, Klubová vítězka PROPOZICE 3. 5. 2015 při MVP Praha na výstavišti Praha-Letňany Uzávěrka přihlášek: 26. 4. 2015

Více

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO. CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy:

PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO. CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9. Program výstavy: PROPOZICE KLUB LHASA APSO ČR KLUBOVÁ VÝSTAVA PLEMEN SHIH-TZU A LHASA APSO CLUBSIEGERSCHAU 7. 9. 2014 hotel STEP, Malletova ul., Praha 9 Rozhodčí: NAĎA KLÍROVÁ (změna rozhodčího vyhrazena) Uzávěrka Meldeschluss

Více

zde nevyplňujte prosím Příjmení, jméno, titul dřívější příjmení 1... Datum narození (den, měsíc, rok). Místo narození...

zde nevyplňujte prosím Příjmení, jméno, titul dřívější příjmení 1... Datum narození (den, měsíc, rok). Místo narození... 44 ČČ RR ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZPŮSOBILOSTI K VÝKONU ZDRAVOTNICKÉHO POVOLÁNÍ PRO STÁTNÍ PŘÍSLUŠNÍKY ČLENSKÝCH STÁTŮ EVROPSKÉ UNIE, kteří získali způsobilost k výkonu zdravotnických povolání v jiném

Více

KLUBOVÁ VÝSTAVA ČESKÝCH FOUSKŮ, bez KV

KLUBOVÁ VÝSTAVA ČESKÝCH FOUSKŮ, bez KV Českomoravská kynologická unie, Českomoravská kynologická jednota a Klub chovatelů českých fousků, z. s. PROPOZICE KLUBOVÁ VÝSTAVA ČESKÝCH FOUSKŮ, bez KV s tituly CAC, res. CAC, CAJC, BOJ, BOV, BOS a BOB

Více

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva č. 1/2015 o poskytnutí dotace dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Na základě usnesení zastupitelstva obce Čáslavsko

Více

Mistrovství České republiky ve výkonu kníračů a Speciální závod kníračů 2. 4. září 2016

Mistrovství České republiky ve výkonu kníračů a Speciální závod kníračů 2. 4. září 2016 Kníračkáři, z.s. ve spolupráci s jihomoravskou pobočkou KCHK a se záštitou KCHK ČR 1927 Pořádá ve Zbraslavi u Brna Mistrovství České republiky ve výkonu kníračů a Speciální závod kníračů 2. 4. září 2016

Více

Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže Olympiáda (dále jen soutěž ).

Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže Olympiáda (dále jen soutěž ). ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE S OBCHODNÍ CENTRUM LETŇANY Olympiáda Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže Olympiáda (dále jen soutěž ). 1. Pořadatel soutěže: Boomerang Publishing, se sídlem

Více

Žádost o zápis uzavření manželství

Žádost o zápis uzavření manželství Žádost o zápis uzavření manželství sepsaná dne... u... s... bytem... k provedení zápisu manželství do zvláštní matriky vedené Úřadem městské části města Brna, Brno-střed, podle ustan. 1, 3 odst. 4) a 43

Více

ROZPIS regionálních soutěží družstev dospělých a žactva pro sezónu 2016/2017

ROZPIS regionálních soutěží družstev dospělých a žactva pro sezónu 2016/2017 ROZPIS regionálních soutěží družstev dospělých a žactva pro sezónu 2016/2017 Stolní tenis Uherské Hradiště A. Všeobecná ustanovení 1. Řízení soutěží: VV Stolního tenisu Uherské Hradiště 2. Pořadatel: Pořadateli

Více

Postup při registraci na www.knx.org pro přihlašování na základní nebo nástavbové týdenní kursy KNX a používání osobních stránek

Postup při registraci na www.knx.org pro přihlašování na základní nebo nástavbové týdenní kursy KNX a používání osobních stránek Postup při registraci na www.knx.org pro přihlašování na základní nebo nástavbové týdenní kursy KNX a používání osobních stránek Platnost od 1.7.2015 Každý zájemce o práci se systémovou instalací KNX se

Více

SHIH-TZU Klubu ČR a Klubu LHASA APSO

SHIH-TZU Klubu ČR a Klubu LHASA APSO PROPOZICE 1. uzávěrka 18. 08. 2019 SPECIÁLNÍ A KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU Klubu ČR a Klubu LHASA APSO KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ (lhasa apso), VÍTĚZ SPECIÁLNÍ VÝSTAVY (shih-tzu) CAJC, CAC, BOJ,

Více

Podzimní zkoušky se zadáváním titulu CACT. 27. září 2015 ve Vysoké nad Labem

Podzimní zkoušky se zadáváním titulu CACT. 27. září 2015 ve Vysoké nad Labem Ředitel zkoušek: Iva Vítková Pořadatel zkoušek: Retriever klub CZ Pokladník: Iva Vítková Sbor rozhodčích: deleguje ČMKJ Veterinární dozor: MVDr. Tomáš Salavec ČMKU, ČMKJ, Retriever klub CZ ve spolupráci

Více

Středoevropská speciální výstava slovenských čuvačů Brno, 25. 10. 2014

Středoevropská speciální výstava slovenských čuvačů Brno, 25. 10. 2014 Středoevropská speciální výstava slovenských čuvačů Brno, 25. 10. 2014 Místo konání : Kynologický klub Zetor Brno, Jedovnická 7a, Brno, GPS : 49 12'56.248"N, 16 40'31.312"E Se zadáváním titulů: Vítěz středoevropské

Více

SHIH-TZU A LHASA-APSO. KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ (pouze shih-tzu), CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS, BISS

SHIH-TZU A LHASA-APSO. KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ (pouze shih-tzu), CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS, BISS PROPOZICE 1. uzávěrka 02. 09. 2018 KLUBOVÁ VÝSTAVA SHIH-TZU A LHASA-APSO KLUBOVÝ VÍTĚZ MLADÝCH, KLUBOVÝ VÍTĚZ (pouze shih-tzu), CAJC, CAC, BOJ, BOV, BOB, BOS, BISS 30. 9. 2018 hotel STEP, Malletova ul.,

Více

KRAJSKOU VÝSTAVU PSŮ

KRAJSKOU VÝSTAVU PSŮ ZKO 394 Újezd nad Lesy pořádá dne 14. 10. 2018 v areálu KC Rychety (www.rychety.cz) KRAJSKOU VÝSTAVU PSŮ všech plemen (vyjma plemene NO) Program výstavy: 7:30 9:15 přejímka psů od 9:30 posuzování psů v

Více

Registrace Vašeho spotřebiče do akce Prodloužená záruka

Registrace Vašeho spotřebiče do akce Prodloužená záruka Registrace Vašeho spotřebiče do akce Prodloužená záruka 1. Registraci je možné provést na našich webových stránkách určených přímo pro registraci výrobků: www.registrace zaruka.cz (Česká republika) www.registracia

Více

Klub chovatelů špiců

Klub chovatelů špiců Klub chovatelů špiců pořádá dne 22. 10. 2014 speciální výstavu špiců při Evropské výstavě psů Místo konání: hala kynologického klubu Zetor Brno, Jedovnická ul. 7a, 628 00 Brno - Líšeň GPS souřadnice: Loc:

Více

Nabídka reprezentace 29.7. - 1.8. 2016 IDO WORLD STREET DANCE CUPS IDO WORLD ARGENTINE TANGO CUP IDO WORLD PERFORMING ARTS CUPS.

Nabídka reprezentace 29.7. - 1.8. 2016 IDO WORLD STREET DANCE CUPS IDO WORLD ARGENTINE TANGO CUP IDO WORLD PERFORMING ARTS CUPS. Nabídka reprezentace 29.7. - 1.8. 2016 IDO WORLD STREET DANCE CUPS IDO WORLD ARGENTINE TANGO CUP IDO WORLD PERFORMING ARTS CUPS Soul Korea V termínu od 29.7. 1.8. 2016 se v korejském Soulu koná IDO mezinárodní

Více

XXXII. KLUBOVOU VÝSTAVU MOPSŮ a VI. ročník MEMORIÁLU ZDEŇKA BLÁHY

XXXII. KLUBOVOU VÝSTAVU MOPSŮ a VI. ročník MEMORIÁLU ZDEŇKA BLÁHY MOPS KLUB ČESKÉ REPUBLIKY Pořádá XXXII. KLUBOVOU VÝSTAVU MOPSŮ a VI. ročník MEMORIÁLU ZDEŇKA BLÁHY se zadáváním titulů CAC, CAJC, BOJ, BOV, BOB, BOS, Klubový vítěz, Klubový vítěz ml. v sobotu 27. 5. 2017

Více

neděle 30. dubna 2017

neděle 30. dubna 2017 KLUBOVÁ VÝSTAVA K CH H M O neděle 30. dubna 2017 V AREÁLU POD ŠAMURKEM v Rajnochovicích (okres Kroměříž) http://podsaumburkem.cz/ GPS souřadnice 49.4178275N, 17.7740061E Pro výstavu platí výstavní řád

Více

čas tábora se nám rychle blíží, takže zasílám podrobnější informace ohledně organizace, prosím věnujte pozornost následujícím řádkům.

čas tábora se nám rychle blíží, takže zasílám podrobnější informace ohledně organizace, prosím věnujte pozornost následujícím řádkům. Pěkný večer milí účastníci, čas tábora se nám rychle blíží, takže zasílám podrobnější informace ohledně organizace, prosím věnujte pozornost následujícím řádkům. Stravování: V druhé příloze s názvem stravování

Více

*HZSCX003XEW7* HZSCX003XEW7

*HZSCX003XEW7* HZSCX003XEW7 Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje územní odbor České Budějovice Pražská 52b 370 04 České Budějovice *HZSCX003XEW7* HZSCX003XEW7 Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy:

Více

Koleje a menzy VUT v Brně, Kolejní 2, 612 00 Brno V Brně dne 1.6.2010

Koleje a menzy VUT v Brně, Kolejní 2, 612 00 Brno V Brně dne 1.6.2010 Koleje a menzy VUT v Brně, Kolejní 2, 612 00 Brno V Brně dne 1.6.2010 Informace k podávání žádostí o ubytování na kolejích VUT v Brně, výběru pokoje a podpisu smlouvy o ubytování pro studenty budoucích

Více

sobota dne 30. května 2015 zámecký park na Kačině u Kutné Hory L o g o z á m k u K a č i n a

sobota dne 30. května 2015 zámecký park na Kačině u Kutné Hory L o g o z á m k u K a č i n a Českomoravská kynologická jednota OBLASTNÍ VÝSTAVA PSŮ všech plemen zapisovaných v plemenných knihách ČMKU spojená s Klubovou výstavou bez zadání titulu Klubový vítěz Klubu chovatelů německých krátkosrstých

Více

Střední škola Vimperk, Nerudova 267 pořádá. přebor České republiky stavebních škol v přespolním běhu 2007/2008

Střední škola Vimperk, Nerudova 267 pořádá. přebor České republiky stavebních škol v přespolním běhu 2007/2008 Střední škola Vimperk, Nerudova 267 pořádá z pověření OS STAVBA ČR a Svazu podnikatelů ve stavebnictví ČR přebor České republiky stavebních škol v přespolním běhu 2007/2008 Ve Vimperku 17. 18. 10.2007

Více

PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN

PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN ČESKOMORAVSKÁ KYNOLOGICKÁ JEDNOTA VÝSTAVNÍ VÝBOR CHOMUTOV pořádá PODKRUŠNOHORSKOU OBLASTNÍ VÝSTAVU PSŮ LOVECKÝCH PLEMEN 11. května 2013 zámecký park Červeného hrádku u Jirkova I. uzávěrka - 29. 3. 2013

Více

SPECIÁLNÍ VÝSTAVA AMERICKÝCH KOKRŠPANĚLŮ. sobota 21. listopadu 2015 Motel ŽELEZNÉ HORY, Kojice u Chvaletic

SPECIÁLNÍ VÝSTAVA AMERICKÝCH KOKRŠPANĚLŮ. sobota 21. listopadu 2015 Motel ŽELEZNÉ HORY, Kojice u Chvaletic Českomoravská kynologická unie Český kynologický svaz American Cocker Club ČR SPECIÁLNÍ VÝSTAVA AMERICKÝCH KOKRŠPANĚLŮ sobota 21. listopadu 2015 Motel ŽELEZNÉ HORY, Kojice u Chvaletic Program: 9.00 10.30

Více

SKS TART region Lišov

SKS TART region Lišov SKS TART region Lišov ve spolupráci se ZKO Písek a Policií ČR pořádají XII.. ročník stopařského závodu Závod se koná ve dnech 8. - 9. října 2016 v areálu RZ Lučkovice, poblíž obce Mirotice, okr. Písek.

Více

Zápisní řád Klubu přátel psů pražských krysaříků (KPPPK)z.s.

Zápisní řád Klubu přátel psů pražských krysaříků (KPPPK)z.s. Zápisní řád Klubu přátel psů pražských krysaříků (KPPPK)z.s. PREAMBULE 1. Cílem klubu přátel psů pražských krysaříků (dále jen KPPPK či klub) je chov čistokrevného plemene psů s průkazem původu při zachování

Více

Pozvánka - mezinárodní kolo soutěže POZNÁVÁME VESMÍR BEZ HRANIC

Pozvánka - mezinárodní kolo soutěže POZNÁVÁME VESMÍR BEZ HRANIC Milí mladí přátelé, Pozvánka - mezinárodní kolo soutěže POZNÁVÁME VESMÍR BEZ HRANIC srdečně Vás zdravím a jsem velmi rád, že na základě Vaší účasti a úspěšného obhájení Vaší práce v národním kole Vás mohu

Více

pořádá ve spolupráci s Českým svazem gymnastických sportů závod ve sportovní gymnastice žen ročník závodu

pořádá ve spolupráci s Českým svazem gymnastických sportů závod ve sportovní gymnastice žen ročník závodu Oddíl sportovní gymnastiky TJ Sokol Vsetín pořádá ve spolupráci s Českým svazem gymnastických sportů závod ve sportovní gymnastice žen a dívek v rámci projektu Moravský pohár 2014 1. ročník závodu Gymnastický

Více

Instalace programu VentiCAD

Instalace programu VentiCAD Instalace programu VentiCAD 1) Pro stažení instalačního souboru setup.exe je třeba navštívit stránky www.elektrodesign.cz 2) V případě, že jste již zaregistrováni jako projektant TZB nebo projektant VZT,

Více

Obecně závazná vyhláška Obce Kostelní Radouň Č. 1/2012

Obecně závazná vyhláška Obce Kostelní Radouň Č. 1/2012 Obecně závazná vyhláška Obce Kostelní Radouň Č. 1/2012 kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství Zastupitelstvo obce Kostelní Radouň se na svém zasedání dne 24.4.2012 usneslo

Více

Výstavní podmínky. 2. výstava potkanů v Lounech při výstavě Člověk v přírodě" 5.9.2009

Výstavní podmínky. 2. výstava potkanů v Lounech při výstavě Člověk v přírodě 5.9.2009 Výstavní podmínky 2. výstava potkanů v Lounech při výstavě Člověk v přírodě" 5.9.2009 Vystavovat se mohou pouze potkani s průkazem původu a to bez ohledu na to, zda jsou nebo nejsou registrováni v plemenné

Více

Operační program Rybářství 2007-2013

Operační program Rybářství 2007-2013 OP Rybářství 2007-2013 Operační program Rybářství 2007-2013 Elektronické podání Žádosti o dotaci opatření 3.1. a) (6.kolo OP Rybářství) Oddělení metodiky OP Rybářství Ing. Antonín VAVREČKA, Ing. Miroslav

Více

II. Podání žádosti o přijetí do služebního poměru v době čerpání mateřské nebo rodičovské dovolené

II. Podání žádosti o přijetí do služebního poměru v době čerpání mateřské nebo rodičovské dovolené Stanovisko sekce pro státní službu k právnímu postavení zaměstnankyň na mateřské dovolené a zaměstnanců nebo zaměstnankyň na rodičovské dovolené ve vztahu k zákonu č. 234/2014 Sb., o státní službě - část

Více

JEDNACÍ ŘÁD FORMÁTOVÉHO VÝBORU NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ KNIHOVNY

JEDNACÍ ŘÁD FORMÁTOVÉHO VÝBORU NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ KNIHOVNY JEDNACÍ ŘÁD FORMÁTOVÉHO VÝBORU NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ KNIHOVNY Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Jednací řád Formátového výboru Národní digitální knihovny upravuje zejména způsob svolávání zasedání, účasti, rozhodování

Více

sobota dne 19. května 2012 zámecký park na Kačině u Kutné Hory L o g o z á m k u K a č i n a

sobota dne 19. května 2012 zámecký park na Kačině u Kutné Hory L o g o z á m k u K a č i n a Českomoravská kynologická jednota OBLASTNÍ VÝSTAVA PSŮ všech plemen zapisovaných v plemenných knihách ČMKU spojená s klubovou výstavou Klubu chovatelů polských ovčáků nížinných se sídlem v Praze Speciální

Více

Liga mladších žáků 2000 (6001 6180). Utkání zahajuje ročník 2000 Liga starších žáků 1998 (8001 8180)

Liga mladších žáků 2000 (6001 6180). Utkání zahajuje ročník 2000 Liga starších žáků 1998 (8001 8180) Liga mladších žáků 2000 (6001 6180). Utkání zahajuje ročník 2000 Liga starších žáků 1998 (8001 8180) Žákovská liga 2000 a 1998 (6. a 8. třídy) technické normy Startují : ŽL 2000 - startují hráči ročníku

Více

10. funkční období OPRAVENÉ ZNĚNÍ

10. funkční období OPRAVENÉ ZNĚNÍ 274 10. funkční období 274 OPRAVENÉ ZNĚNÍ Návrh zákona, kterým se mění zákon č. 155/1995 Sb., o důchodovém pojištění, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 582/1991 Sb., o organizaci a provádění sociálního

Více

Výsledky testování školy. Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy. Školní rok 2012/2013

Výsledky testování školy. Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy. Školní rok 2012/2013 Výsledky testování školy Druhá celoplošná generální zkouška ověřování výsledků žáků na úrovni 5. a 9. ročníků základní školy Školní rok 2012/2013 Základní škola Ústí nad Orlicí, Komenského 11 Termín zkoušky:

Více