MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 23.06.2011"

Transkript

1 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výběr řešení pro video přenos jednání zastupitelstva města Písek na základě poptávkového řízení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města 1. stanovuje jako nejvýhodnější pro zajištění video přenosu z jednání zastupitelstva města a) nabídku uchazeče Zdeněk Němec, Hloušecká 25, Kutná Hora v 1. variantě s video streamerem s celkovou cenou dodávky ,00 Kč bez DPH a průměrnou cenou za 1 jednání zastupitelstva 2 800,00 Kč bez DPH. b) nabídku uchazeče Zdeněk Němec, Hloušecká 25, Kutná Hora v 1. variantě s video streamerem s celkovou cenou dodávky ,00 Kč bez DPH a průměrnou cenou za 1 jednání zastupitelstva 2 800,00 Kč bez DPH. s připomínkami c) jiné usnesení JUDr. Ondřej Veselý starosta Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Jiří Votýpka vedoucí odboru Ing. Vladimír Pokorný vedoucí oddělení informatiky

2 Důvodová zpráva: Zastupitelstvo města projednalo návrh na zajištění video přenosu z jednání zastupitelstva města dodavatelem hlasovacího a konferenčního systému, který je používán při jednání zastupitelstva. Návrh byl odložen usnesením číslo 23/11 za účelem přípravy méně finančně náročné varianty. Na základě výše uvedeného usnesení bylo vyhlášeno poptávkové řízení ve dvou variantách. První varianta předpokládá zajištění video přenosu prostřednictvím statických kamer. Výhodou varianty je předpokládaná nižší cena a jednodušší instalace kamerového systému před jednáním zastupitelstva. Nevýhodou je malá velikost jednotlivých osob na obrazovce diváka, která může při nižší rychlosti internetového připojení znemožnit vizuální identifikaci řečníka. Druhá varianta vychází z původního návrhu s předpokladem, že při účasti více uchazečů může být nabízená cena nižší, než v návrhu, projednávaném Výhodou varianty je možnost sledovat řečníka v detailu i při nižší rychlosti internetového připojení. Nevýhodou je vyšší cena a komplikovaná instalace kamerového systému před jednáním zastupitelstva, kdy je potřeba v kamerovém systému předem nastavit pozice kamer podle aktuálního zasedacího pořádku. Zadávací dokumentace byla em zaslána těmto možným dodavatelům: AV MEDIA a.s., Žižkova České Budějovice Ladislav Ministr, Pernerova 444, Pardubice Mediawork group s.r.o., Jugoslávských partyzánů 1580/3, Praha 6 Dejvice System602 a.s., Zelený pruh 99 / 1560, Praha 4 Zdeněk Němec, Hloušecká 25, Kutná Hora Zadávací dokumentace byla zveřejněna od do na webových stránkách města Písek v sekci výběrových řízení. Zadavateli byly doručeny nabídky dvou uchazečů. Oba uchazeči podali nabídky pro obě varianty. Nabídky jsou kompatibilní s používaným konferenčním a hlasovacím systémem H.E.R. SYSTEM ve všech požadovaných parametrech. Podrobnosti o hodnocení nabídek jsou v přiložené Zprávě o posouzení a hodnocení nabídek. Po ukončení poptávkového řízení byla zpracovatelům doručena em informace ředitelky Sladovna Písek o.p.s. o výběrovém řízení na kamerový systém v prostorách Sladovny. Informace je uvedena v příloze. V době přípravy tohoto materiálu nebylo zpracovatelům známo, v jakém rozsahu a za jakou cenu by bylo možné využít nový kamerový systém ve Sladovně k zajištění video přenosu z jednání zastupitelstva města Písek. Doporučení zpracovatele: Po zvážení finanční náročnosti nabídek ve variantě 1 a 2 doporučujeme stanovit jako nejvýhodnější nabídku uchazeče Zdeněk Němec, Hloušecká 25, Kutná Hora v 1. variantě s video streamerem s celkovou cenou dodávky ,00 Kč bez DPH ( ,20 Kč s DPH) a průměrnou cenou za 1 jednání zastupitelstva 2 800,00 Kč bez DPH (3 360,00 Kč s DPH). Doporučená nabídka je o ,80 Kč (částka s DPH) levnější než druhá nejlevnější nabídka. stránka 2 (celkem 10)

3 S realizací zakázky doporučujeme vyčkat na podklady Sladovny Písek o.p.s. o možnosti využití nového kamerového systému Sladovny k zajištění video přenosu z jednání zastupitelstva města Písek. Vztah k rozpočtu: Náklady jsou zahrnuté v rozpočtové změně, která má být projednána zastupitelstvem města Vztah ke strategickému plánu: Materiál nemá vztah ke strategickému plánu. Přílohy: 1. Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek 2. Zadávací dokumentace poptávkového řízení 3. Informace ředitelky Sladovna Písek o.p.s. stránka 3 (celkem 10)

4 Příloha číslo 1 Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek do poptávkového řízení na zakázku malého rozsahu dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Rozšíření konferenčního a hlasovacího systému o video přenosy z jednání zastupitelstva města I. Seznam posuzovaných nabídek Číslo Obchodní firma nebo název Sídlo uchazeče Datum Čas nabídky podání podání nabídky nabídky 1 Zdeněk Němec Hloušecká 25, :00 Kutná Hora 2 AV MEDIA, a.s. Žižkova 1, :59 České Budějovice Oba účastníci podali nabídku pro obě varianty zakázky. II. Seznam nabídek, které byly hodnotící komisí vyřazeny Žádná nabídka nebyla vyřazena III. Popis způsobu hodnocení nabídek Způsob hodnocení nabídek zadavatel stanovil v zadávacích podmínkách. Hodnocení proběhlo podle ekonomické výhodnosti nabídky podle tří dílčích hodnotících kriterií: - celková cena zařízení a software bez DPH, váha dílčího kriteria 50% - cena za zajištění videopřenosu z jednoho jednání bez DPH, váha dílčího kriteria 30% - úroveň kompatibility se stávajícím konferenčním a hlasovacím systémem H.E.R. SYSTEM, váha dílčího kriteria 20% Každá varianta byla hodnocena samostatně. Celkové pořadí nabídek v jedné variantě bylo seřazeno podle dosaženého bodového ohodnocení. Při hodnocení podle dílčího hodnotícího kriteria cena za zajištění videopřenosu z jednoho jednání bez DPH byly průměrné ceny z nabídky uchazeče Zdeňka Němce vypočítány pro 9 jednání zastupitelstva za rok. stránka 4 (celkem 10)

5 IV. Výsledek hodnocení nabídek VARIANTA 1 2 UCHAZEČ KRITERIUM Zdeněk Němec AV MEDIA, a.s. Zdeněk Němec AV MEDIA, a.s. HODNOTA BODY HODNOTA BODY HODNOTA BODY HODNOTA BODY CELKOVÁ CENA ZAŘÍZENÍ A SOFTWARE , ,00 41, , ,00 70,806 REDUKOVANÁ BODOVÁ HODNOTA 50 20, ,403 CENA ZA ZAJIŠTĚNÍ VIDEOPŘENOSU Z JEDNOHO JEDNÁNÍ 2 800, ,00 51, , ,00 51,095 REDUKOVANÁ BODOVÁ HODNOTA 30 15, ,328 ÚROVEŇ KOMPATIBILITY AUTOMATICKÉ PŘEPNUTÍ ano 20 ano 20 ano 20 ano 20 PŘIDÁNÍ ZVUKU DO VIDEA ano 20 ano 20 ano 20 ano 20 ZOBRAZENÍ PRŮBĚHU A VÝSLEDKU HLASOVÁNÍ ano 20 ano 20 ano 20 ano 20 ZOBRAZENÍ JMÉNA NEBO POPISU DISKUTUJÍCÍHO ano 20 ano 20 ano 20 ano 20 ZOBRAZENÍ NÁZVU PROJEDNÁVANÉHO BODU ano 20 ano 20 ano 20 ano 20 REDUKOVANÁ BODOVÁ HODNOTA BODY CELKEM , ,73 stránka 5 (celkem 10)

6 POŘADÍ V. Návrh hodnotící komise Hodnotící komise doporučuje rozhodnout, že pořadí uchazečů po provedením hodnocení nabídek je následující: - v 1. variantě je na prvním místě nabídka uchazeče Zdeněk Němec, Hloušecká 25, Kutná Hora, na druhém místě je nabídka AV MEDIA, a.s., Žižkova 1, České Budějovice - ve 2. variantě je na prvním místě nabídka uchazeče Zdeněk Němec, Hloušecká 25, Kutná Hora, na druhém místě je nabídka AV MEDIA, a.s., Žižkova 1, České Budějovice VI. Složení hodnotící komise a podpisy členů hodnotící komise Titul, jméno a příjmení Datum podpisu zprávy Podpis člena komise Ing. Pavel Kadlec Ing. Vladimír Pokorný Ing. Roman Svoboda Ing. Jiří Uhlík Ing. Jiří Votýpka stránka 6 (celkem 10)

7 Příloha číslo 2 zadávací dokumentace poptávkového řízení Poptávkové řízení k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, s názvem Rozšíření konferenčního a hlasovacího systému o video přenosy z jednání zastupitelstva města Zadavatel: město Písek Velké náměstí 114/ Písek IČ: DIČ: CZ zastoupené JUDr. Ondřejem Veselým, starostou I. Předmět zakázky: Varianta 1 1. Dodávka zařízení pro zajištění video přenosů z jednání zastupitelstva města: - zařízení musí umožňovat celkový záběr zastupitelů a řečníků u řečnických pultů z pevně instalovaných kamer. - přenos zvuku z mikrofonu řečníka a zastupitelů, optimálně z výstupu konferenčního systému - zobrazení průběhu a výsledku hlasování s jmenovitým rozlišením stisknutého hlasovacího tlačítka, optimálně převzetí zobrazení z hlasovacího systému - záruční doba na všechna zařízení minimálně 2 roky 2. Zajištění distribučního internetového serveru po dobu jednání zastupitelstva města s možností online připojení nejméně 300 účastníků a zajištění přenosu signálu na tento server s využitím internetového připojení poskytovatele jednacího sálu. Varianta 2 1. Dodávka zařízení pro zajištění videopřenosů z jednání zastupitelstva města: - zařízení musí umožňovat detailní záběr každého zastupitele na jeho místě a řečníka u řečnického pultu. - automatické natáčení kamer na předem nastavené pozice, optimálně ve vazbě na přidělení slova v konferenčním systému - přenos zvuku z mikrofonu řečníka a zastupitelů, optimálně z výstupu konferenčního systému - zobrazení průběhu a výsledku hlasování s jmenovitým rozlišením stisknutého hlasovacího tlačítka, optimálně převzetí zobrazení z hlasovacího systému - záruční doba na všechna zařízení minimálně 2 roky 2. Zajištění distribučního internetového serveru po dobu jednání zastupitelstva města s možností online připojení nejméně 300 účastníků a zajištění přenosu signálu na tento server s využitím internetového připojení poskytovatele jednacího sálu. II. Specifikace stávajícího konferenčního a hlasovacího systému: 1. Při jednání zastupitelstva města je používán konferenční a hlasovací systém H.E.R. SYSTEM, dodavatel Zdeněk Němec, Hloušecká 25, Kutná Hora. Systém sestává z 27 stránka 7 (celkem 10)

8 konferenčních jednotek (jedna pro každého zastupitele). Přes mixážní pult jsou do systému připojeny 2 bezdrátové mikrofony z řečnických pultů. 2. Rychlost internetového připojení jednacího sálu je nejméně 1,5 Mbit/s. 3. Uspořádání stolů při jednání zastupitelstva je znázorněno v příloze. III. Hodnotící kriteria a způsob hodnocení 1. Hlavním hodnotícím kriteriem je ekonomická výhodnost nabídky. Hlavní hodnotící kriterium sestává ze tří dílčích kriterií, a to: a) celková cena zařízení a software bez DPH, váha dílčího kriteria 50% b) cena za zajištění videopřenosu z jednoho jednání (poplatek za internetový server apod.) bez DPH, váha dílčího kriteria 30% c) úroveň kompatibility se stávajícím konferenčním a hlasovacím systémem H.E.R. SYSTEM, váha dílčího kriteria 20% 2. Dílčí hodnotící kriterium celková cena zařízení a software bude hodnoceno tak, že nejnižší hodnotě bude přiřazeno 100 bodů, ostatní hodnocené nabídky získají bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nejvýhodnější nabídky k hodnotě hodnocené nabídky. 3. Dílčí hodnotící kriterium cena za zajištění videopřenosu z jednoho jednání bude hodnoceno tak, že nejnižší hodnotě bude přiřazeno 100 bodů, ostatní hodnocené nabídky získají bodovou hodnotu, která vznikne násobkem 100 a poměru hodnoty nejvýhodnější nabídky k hodnotě hodnocené nabídky. 4. Dílčí hodnotící kriterium úroveň kompatibility se stávajícím konferenčním a hlasovacím systémem bude hodnoceno tak, že za splnění každého z následujících požadavků bude přiřazeno 20 bodů, za nesplnění 0 bodů: a) ve variantě 1 automatické přepnutí na záběr z kamery snímající osobu, které je přiděleno slovo v konferenčním systému. Ve variantě 2 automatické nastavení kamery na detail osoby, které je přiděleno slovo v konferenčním systému b) do videa bude přidán zvuk z výstupu konferenčního systému c) zobrazení průběhu a výsledku hlasování z hlasovacího systému ve stejné podobě, jako je zobrazováno v jednacím sále d) zobrazení jména nebo popisu osoby, které je přiděleno slovo, převzaté z konferenčního systému e) zobrazení názvu projednávaného bodu z konferenčního systému Hodnocení za celé dílčí kriterium vznikne součtem bodů přidělených jednotlivým požadavkům. 5. Celkové pořadí bude sestaveno tak, že bodová hodnota nabídky bude násobena vahou kritéria a ve všech dílčích kritériích bude takto vypočtena redukovaná bodová hodnota kritéria pro každou nabídku na dvě desetinná místa, součet redukovaných hodnot určí výslednou bodovou hodnotu nabídky. Celkové pořadí nabídek pak je dáno absolutní hodnotou bodového ohodnocení nabídek tak, že nejvýhodnější je nabídka, která získá nejvyšší celkový počet bodů. V případě rovnosti bodových hodnot dvou či více nabídek rozhoduje o celkovém pořadí nabídek pořadí v kritériu s nejvyšším stupněm významu. Budou-li i v tomto případě bodové hodnoty dvou či více nabídek shodné, rozhodne o pořadí nabídek los za účasti těch uchazečů, jejichž nabídky získali shodné bodové hodnoty. IV. Doba a místo plnění předmětu zakázky 1. Doba plnění předmětu zakázky dodávky zařízení a software je od do Doba plnění zajištění videopřenosu je při každém jednání zastupitelstva města po dobu nejméně 5 let od dodávky zařízení. 2. Místem plnění zakázky dodávky zařízení a software je sídlo zadavatele V. Splatnost faktur a záruční lhůta 1. Faktury budou splatné do 14 kalendářních dnů od jejich doručení zadavateli stránka 8 (celkem 10)

9 2. Záruční doba dodaných zařízení nesmí být kratší než 24 měsíců, záruční doba software nesmí být kratší než 3 měsíce. VI. Místo a lhůta pro doručení nabídky 1. Nabídka musí být doručena v písemné podobě v zalepené obálce, na které bude uvedeno NEOTEVÍRAT zakázka videopřenosy z jednání zastupitelstva, na podatelnu městského úřadu Písek, Velké náměstí 114/3, Písek. 2. Nabídka musí být doručena poštou nebo osobně nejpozději do 14:00 hodin. VII. Smluvní zajištění nabídky 1. Součástí nabídky musí být návrh smlouvy, která bude obsahovat následující ustanovení: a) cenu za dodávku zařízení a software bez DPH a s DPH b) cenu za zajištění jednoho videopřenosu bez DPH c) záruční lhůty d) možnost výpovědi smlouvy bez udání důvodu s výpovědní lhůtou 6 měsíců od doručení výpovědi druhé smluvní straně e) souhlas se zveřejněním úplného textu smlouvy s výjimkou případných osobních údajů na internetových stránkách zadavatele V Písku Ing. Jiří Votýpka vedoucí odboru vnitřních věcí stránka 9 (celkem 10)

10 Příloha číslo 3 informace ředitelky Sladovna Písek o.p.s. From: SLADOVNA - reditelka [mailto:reditelka@sladovna.cz] Sent: Tuesday, June 07, :45 AM To: Votýpka Jiří Subject: Kamerový systém Vážený pane Votýpko, Informuji Vás, že Sladovna Písek o.p.s. je ve fázi výběrového řízení na kamery a kamerový systém, který by měl být instalován do místností-galerií. Protože jsem se dozvěděla, že město má záměr pořídit kamerový systém pro přenos zasedání zastupitelstva, navrhuji, abychom postupovali společně a tím by se celková cena - náklady na pořízení - měla výrazně snížit. Prosím, sdělte mi, jaký postup navrhujete za město, jsme připraveni spolupracovat. Renata Skronská stránka 10 (celkem 10)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011. Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011. Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku Městské služby Písek s.r.o V Písku dne 27.4.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky Okrouhlá,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 12.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření dohody o započtení pohledávky ve výši 11.250,- Kč a návrh

Více

Obec Horní Smržov. Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci

Obec Horní Smržov. Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci ZKVALITNĚNÍ NAKLÁDÁNÍ S ODPADY - HORNÍ SMRŽOV 1. Předmět zadávané zakázky Dovolujeme

Více

Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku.

Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku. Obec Slaník, Slaník č. 55, Strakonice 386 01 tel. 383 326 768, e-mail: ou@obec-slanik.cz VÝZVA k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku.

Více

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Obec Vacenovice si Vás dovoluje vyzvat k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název zakázky: Název: Dotační management projektu Stavební úpravy

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona Název

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. března 2015 13,15 hod. jednání komise pro otevírání obálek a hodnocení nabídek Název zadavatele: Institut pro veřejnou správu Praha,

Více

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ Příloha č. 1 Oznámení o zahájení zadávacího řízení Zadávací dokumentace Název zakázky: SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ 1. Doba a místo plnění veřejné zakázky: Termín zahájení:

Více

E-ZAK. metody hodnocení nabídek. verze dokumentu: 1.1. 2011 QCM, s.r.o.

E-ZAK. metody hodnocení nabídek. verze dokumentu: 1.1. 2011 QCM, s.r.o. E-ZAK metody hodnocení nabídek verze dokumentu: 1.1 2011 QCM, s.r.o. Obsah Úvod... 3 Základní hodnotící kritérium... 3 Dílčí hodnotící kritéria... 3 Metody porovnání nabídek... 3 Indexace na nejlepší hodnotu...4

Více

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek

Zápis o posouzení a hodnocení nabídek Zápis o posouzení a hodnocení nabídek 1. Veřejné zakázky Název zakázky: Registrační číslo projektu: Název projektu: Předpokládaná cena bez DPH: Lhůta pro podávání nabídek: Zajištění akreditovaného školení

Více

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU VNITŘNÍ SMĚRNICE MĚSTA č. 27/2015 ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Město Holice, (dále jen zadavatel), se sídlem Holubova 1, 534 14 Holice, IČ 00273571, zastoupené starostou města Mgr. Ladislavem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlem: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 - Dejvice Jednající: Ing. MBA Dagmar Kynclová, ředitelka IČ: 604 60 580 Veřejná zakázka: Zateplení obvodového

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Domov důchodců Jablonecké Paseky příspěvková organizace Vítězslava Nezvala 87/14 466 02 Jablonec nad Nisou IČ: 712 200 11 POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝMĚNA DŘEVĚNÝCH OKEN ZA PLASTOVÁ

Více

část 8 Sociální pracovník

část 8 Sociální pracovník DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 02.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU, Horní náměstí 73,463 34 Hrádek nad Nisou

MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU, Horní náměstí 73,463 34 Hrádek nad Nisou PROTOKOL O OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK, POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK 1. Evidenční číslo (číslo jednací) a název zakázky: VZMR/číslo Název veřejné zakázky VZMR/2012301 Realizace výběrových řízení v rámci projektu

Více

Vodovod Ostroměř III. etapa, přívodní řad do Domoslavic

Vodovod Ostroměř III. etapa, přívodní řad do Domoslavic PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Veřejná zakázka 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Obec Ostroměř se sídlem: T. G. Masaryka 103, 507 52 Ostroměř IČ: 002 71 900 DIČ: CZ00271900 jejímž jménem jedná:

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku OBEC POHOŘÍ Pohoří Chotouň 100, 254 01 Jílové u Prahy, IČ: 00241555 tel: 241 950 299, email: info@obec-pohori.info Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku v zadávacím řízení zakázky malého rozsahu stavebních

Více

Město Jevíčko. předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci:

Město Jevíčko. předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci: Město Jevíčko předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci: Zpracování projektové dokumentace na akci oprava vodovodu, kanalizace a komunikace na

Více

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet Č.j. Vyřizuje /telefon Datum Malý /24245614 29.5.2008 Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách hl.m.prahy a podle zákona

Více

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám Veřejná zakázka: Medicinální plyny Zadavatel: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj, příspěvková organizace Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce MEDICINÁLNÍ

Více

Kontaktní telefon: 566 624 632, 566 621 258, 736 472 472 j.svobodova@3zszdar.cz

Kontaktní telefon: 566 624 632, 566 621 258, 736 472 472 j.svobodova@3zszdar.cz Věc : Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU ZBOŽÍ PRO PROJEKT INKLUZIVNÍ ŠKOLA ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI VE VZDĚLVÁNÍ REGISTRAČNÍ ČÍSLO

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem: Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČO: 70890692. Veřejná zakázka:

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem: Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČO: 70890692. Veřejná zakázka: Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem: Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČO: 70890692 Veřejná zakázka: Projektová dokumentace stavby Budova dílen SOŠ Bruntál zadávaná v otevřeném řízení podle ustanovení

Více

část 1 Účetnictví a daňová evidence s využitím VT

část 1 Účetnictví a daňová evidence s využitím VT DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva č. 1/2015 o poskytnutí dotace dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Na základě usnesení zastupitelstva obce Čáslavsko

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek 100/2013 Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.1.00/44.0008

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Ministerstvo zahraničních věcí IČO: 45769851 Sídlo/místo podnikání: Loretánské náměstí

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ČESKÁ INSPEKCE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ IČO: 41693205 Sídlo/místo podnikání: Na břehu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 24.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Poskytnutí bytů formou výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Postup zadávání veřejných zakázek jednotlivé druhy řízení

Postup zadávání veřejných zakázek jednotlivé druhy řízení KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor analýz a podpory řízení Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Postup zadávání veřejných zakázek jednotlivé druhy řízení V dokumentu jsou stručně popsány kroky, které

Více

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692

Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Zadavatel: Moravskoslezský kraj se sídlem Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 IČ: 70890692 Veřejná zakázka: Úvěrový rámec na předfinancování a spolufinancování projektů zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 1. Identifikační číslo 2. Kód 3. Pojmenování (název) životní situace Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 4. Základní informace Jedná se o uložení inženýrských sítí v souvislosti

Více

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Rada městské části Brno-Židenice ZMČ 7/6 ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Název: Aktualizace znění přílohy č. 1 a přílohy č. 2 obecně závazné vyhlášky

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: DIPLOMATICKÝ SERVIS IČO: 00000175 Sídlo/místo podnikání: Václavské náměstí 816/49

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Statut bezpečnostní rady obce s rozšířenou působností Písek

Statut bezpečnostní rady obce s rozšířenou působností Písek DATUM: 02.01.2011 ČÍSLO JEDNACÍ: VÝTISK ČÍSLO: BR-1/2011-2 Jediný POČET LISTŮ (STRAN): 3 (5) Statut bezpečnostní rady obce s rozšířenou působností Písek vydaný k zabezpečení 8 nařízení vlády č. 462/2000

Více

SOTES Sokolov spol. s r. o.

SOTES Sokolov spol. s r. o. SOTES Sokolov spol. s r. o. Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek Veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Tandemový vibrační válec I. Identifikační údaje Obchodní jméno: SOTES Sokolov,

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 84. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 03.07.2014 v 15 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu

Více

*MVCRX00UK93N* MVCRX00UK93N prvotní identifikátor

*MVCRX00UK93N* MVCRX00UK93N prvotní identifikátor *MVCRX00UK93N* MVCRX00UK93N prvotní identifikátor Protokol o prvním jednání hodnotící komise MV-67598-31/VZ-2011 Počet listů: 6 Název zadavatele: IČ zadavatele: 0007064 Česká republika Ministerstvo vnitra

Více

Závazná pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Závazná pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Rada města Vítkova vydává v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, Závazná pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obsah Článek 1 Úvodní

Více

Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci VI.

Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci VI. Odůvodnění veřejné zakázky dle ustanovení 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Rekvalifikační kurzy pro Úřad práce ČR krajskou pobočku v Liberci

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16. 06. 2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16. 06. 2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.06. 2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16. 06. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh určení dodavatele veřejné zakázky Oprava střechy objektu

Více

Zápis č. 7. Přítomni dle prezenční listiny (8)

Zápis č. 7. Přítomni dle prezenční listiny (8) Zápis č. 7 ze zasedání ZM ze dne 13. 8. 2015 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro Příští zasedání se bude konat 30. 9. 2015 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor majetku města VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Ing. Vladimíra Martiníková / OMM TELEFON: 556 879 660, 739 329 328 E-MAIL: vladimira.martinikova@koprivnice.cz

Více

Veřejnoprávní smlouva č. 2012/XX/XXX

Veřejnoprávní smlouva č. 2012/XX/XXX Veřejnoprávní smlouva č. 2012/XX/XXX Na základě usnesení Rady obce Benešovice, ze dne XX.XX.2012 č. XX/XX/2012 a usnesení Rady města Stříbra, ze dne XX.XX.2012 č. XX/XX/2012 uzavírají podle 63 odst. 1

Více

do 29. června 2016 do 10:00 hodin

do 29. června 2016 do 10:00 hodin KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE ÚSTECKÉHO KRAJE Č. j.: KRPU-127402-3/ČJ-2016-0400VZ Ústí nad Labem 16. června 2016 Počet listů: 5 Přílohy: 3/7 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo zakázky

Více

Vyhlásená súťaž Česko dátum zverejnenia: 7.2.2012. Česká republika Ministerstvo obrany. WOBENZYM 800 drg. WOBENZYM 800 drg 1 / 6

Vyhlásená súťaž Česko dátum zverejnenia: 7.2.2012. Česká republika Ministerstvo obrany. WOBENZYM 800 drg. WOBENZYM 800 drg 1 / 6 Česká republika Ministerstvo obrany WOBENZYM 800 drg WOBENZYM 800 drg 1 / 6 Výběrové řízení Typ VŘ: DLS - Poptávkové řízení dlouhodobá smlouva Nákup x odprodej: Nákup Druh výdaje: Movitý Způsob evidence:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje IČO: 75151502

Více

*MVCRX00VCOW4* MVCRX00VCOW4 prvotní identifikátor

*MVCRX00VCOW4* MVCRX00VCOW4 prvotní identifikátor Protokol o čtvrtém jednání hodnotící komise DNE 16.1.2012 K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE *MVCRX00VCOW4* MVCRX00VCOW4 prvotní identifikátor Podle ustanovení 97 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen

Více

č.j.: HSOS - 11611-6/2015

č.j.: HSOS - 11611-6/2015 č.j.: HSOS - 11611-6/2015 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech

Více

[Wlěst Břeclav nám. T. G. Masaryka 3, 690 81 Břeclav

[Wlěst Břeclav nám. T. G. Masaryka 3, 690 81 Břeclav [Wlěst Břeclav nám. T. G. Masaryka 3, 690 81 Břeclav r OZNÁMENI O VYI v,u NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY Na základě závěrečné zprávy ze dne 28. 1. 2013 vypracované hodnotící komisí a v souladu s ustanovením článku

Více

Metodický pokyn pro výběr dodavatele pro příjemce dotace z programu Podpora bydlení 2016 2020

Metodický pokyn pro výběr dodavatele pro příjemce dotace z programu Podpora bydlení 2016 2020 Metodický pokyn pro výběr dodavatele pro příjemce dotace z programu Podpora bydlení 2016 2020 1. Závaznost a účinnost... 1 2. Definice pojmů... 1 3. Příprava výběru dodavatele... 2 3.1. Určení předmětu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 044 Výzva k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.00/44.0008 Název projektu: Podpora přírodovědného a

Více

Příloha k žádosti o informace čj. IZ-16/VZ/2011:

Příloha k žádosti o informace čj. IZ-16/VZ/2011: Příloha k žádosti o informace čj. IZ-16/VZ/2011: Otázky k veřejným zakázkám uvedeným v příloze žádosti evidované pod č.j. IZ-16/VZ/2011 1. Jaká byla vysoutěžená cena bez DPH?, 2. Kolik prostředků bylo

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750. ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 1. KONANÉ DNE 10.11.2014 od 17.00 hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750. ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 1. KONANÉ DNE 10.11.2014 od 17.00 hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 1 KONANÉ DNE 10.11.2014 od 17.00 hod. POČET PŘÍTOMNÝCH ČLENŮ RADY OBCE KRHOVÁ Sylva Kristková - přítomna Ing. Alois

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Státní pozemkový úřad IČO: 01312774 Sídlo/místo podnikání: Husinecká 1024/11a 13000

Více

FKSP - nákup vánočních kolekcí

FKSP - nákup vánočních kolekcí Česká republika Ministerstvo obrany FKSP - nákup vánočních kolekcí FKSP - nákup vánočních kolekcí 1 / 6 Výběrové řízení Typ VŘ: POP - Poptávkové řízení jednorázové Nákup x odprodej: Nákup Druh výdaje:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Protokol o posouzení a hodnocení nabídek

Protokol o posouzení a hodnocení nabídek Thomayerova nemocnice Vídeňská 800. 140 59 Praha 4 - Krč Protokol o posouzení a hodnocení nabídek Poptávkové řízení Zadavatel: Thomayerova nemocnice, Vídeňská 800, 140 59 Praha 4 Krč, IČ: 00064190 Předmět

Více

Číslo veřejné zakázky: C153143 Název programu:

Číslo veřejné zakázky: C153143 Název programu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek. KKC - stavební práce OOP Letohrad, Požárníků 330

Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek. KKC - stavební práce OOP Letohrad, Požárníků 330 KRPE-17355-19/ČJ-2011-1700NE-VZ V Pardubicích dne 1 prosince 2011 Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek dle 80 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) na veřejnou

Více

Zásady a povinnosti postupu podle prostředky zákona z EU o veřejných zakázkách při zadávání veřejných zakázek

Zásady a povinnosti postupu podle prostředky zákona z EU o veřejných zakázkách při zadávání veřejných zakázek Tento projekt byl podpořen finančními Zásady a povinnosti postupu podle prostředky zákona z EU o veřejných zakázkách při zadávání veřejných zakázek Tato prezentace vznikla jako výstup projektu: Inovace

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace KRYCÍ LIST NABÍDKY. 1. Veřejná zakázka

Příloha č. 1 zadávací dokumentace KRYCÍ LIST NABÍDKY. 1. Veřejná zakázka Příloha č. 1 zadávací dokumentace KRYCÍ LIST NABÍDKY 1. eřejná zakázka Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších

Více

VÝZVA K ÚČASTI VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K ÚČASTI VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K ÚČASTI VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ podle 38 a 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění V Ostravě dne 18.1.2008 Regionální rada regionu soudržnosti Moravskoslezsko

Více

JEDNACÍ ŘÁD FORMÁTOVÉHO VÝBORU NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ KNIHOVNY

JEDNACÍ ŘÁD FORMÁTOVÉHO VÝBORU NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ KNIHOVNY JEDNACÍ ŘÁD FORMÁTOVÉHO VÝBORU NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ KNIHOVNY Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Jednací řád Formátového výboru Národní digitální knihovny upravuje zejména způsob svolávání zasedání, účasti, rozhodování

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Výzkumný ústav meliorací a ochrany půdy, v.v.i. IČO: 00027049 Sídlo/místo podnikání:

Více

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12 Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12 Prioritní osa 13.4. Rozvoj podnikatelského prostředí Oblast podpory 13.4.2. Podpora rozvoje spolupráce se středními školami

Více

INTEGROVANÉ OPERAČNÍ STŘEDISKO POLICIE ČR

INTEGROVANÉ OPERAČNÍ STŘEDISKO POLICIE ČR INTEGROVANÉ OPERAČNÍ STŘEDISKO POLICIE ČR KRPE-28060-32/ČJ-2011-1700NE-VZ V Pardubicích dne 22. 3. 2012 Zpráva o posouzení a hodnocení nabídek dle 80 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 06.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Využití pronájmu částí pozemků parc. č. 1592/10, č. 1593/28 a č. 1560/11

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Ministerstvo zahraničních věcí IČO: 45769851 Sídlo/místo podnikání: Loretánské náměstí

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka IT a služba virtuálního privátního serveru

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka IT a služba virtuálního privátního serveru VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Dodávka IT a služba virtuálního privátního serveru Jedná se o zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3 Zákona 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. JAMU - Kontrabas pro katedru jazzové interpretace" ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. JAMU - Kontrabas pro katedru jazzové interpretace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola zřízená zákonem 111/98 Sb. ve znění pozdějších změn Výzva k podání

Více

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele,

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele, Doporučení MMR k postupu zadavatelů při zpracování odůvodnění účelnosti veřejné zakázky, při stanovení obchodních podmínek pro veřejné zakázky na stavební práce a při vymezení podrobností předmětu veřejné

Více

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO Místo konání: Dne: Účastníci: Hosté: Zapisovatelka: Ověřovatel: Zasedací místnost MAS, Žamberk 11. 11. 2010, od 10:00 hodin Ing. Oldřich Žďárský Ing. Josef Paďour Ing.

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

ÚZEMNÍ PLÁN ČEPERKA"

ÚZEMNÍ PLÁN ČEPERKA Obec Čeperka, B. Němcové 1, 533 45 Opatovice nad Labem -------------------------------------------------------------------------------------------- Obec Čeperka vypisuje V Čeperce dne 18. 8. 2011 v souladu

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9..

OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9.. OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9..2015 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadanou

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN IČO: 00261238 Sídlo/místo podnikání: Mírové nám. 1175/5 40502

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-022-043-15. Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI. ze dne 25.5.2015. Rada městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-022-043-15. Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI. ze dne 25.5.2015. Rada městské části Rada městské části 1. s c h v a l u j e MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-022-043-15 ze dne 25.5.2015 Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se

Více

Hlavní město Praha Mariánské nám.2/2, 110 01 Praha 1 TECHNICKÁ SPECIFIKACE

Hlavní město Praha Mariánské nám.2/2, 110 01 Praha 1 TECHNICKÁ SPECIFIKACE Příloha č.1 ZD Hlavní město Praha Mariánské nám.2/2, 110 01 Praha 1 TECHNICKÁ SPECIFIKACE k zakázce malého rozsahu dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, (dále jen

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.05.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Protokol o posouzení a hodnocení nabídek

Protokol o posouzení a hodnocení nabídek Protokol o posouzení a hodnocení nabídek 1. Název veřejné zakázky Název zakázky: Výroba 14 dílů cyklu edukativních televizních minipořadů o finanční gramotnosti a o etické výchově. Registrační číslo projektu:

Více

U S N E S E N Í z 20B. schůze rady města konané dne 17. prosince 2013

U S N E S E N Í z 20B. schůze rady města konané dne 17. prosince 2013 Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 20B. schůze rady města konané dne 17. prosince 2013 Usnesení č. RM 13 20B 29 01 Rada města projednala žádost firmy Jabor pro, s.r.o., Folknářská 21, Děčín 2, o

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby podle zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů.

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby podle zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby podle zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění): Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. Č.j.: PPR-15213-7/ČJ-2012-990663. Stavební práce. Česká republika Ministerstvo vnitra

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. Č.j.: PPR-15213-7/ČJ-2012-990663. Stavební práce. Česká republika Ministerstvo vnitra VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo zakázky Název zakázky: Předmět zakázky Č.j.: PPR-15213-7/ČJ-2012-990663 Hradec Králové, Balbínova 337/2 úpravy dvora parkovací plocha Stavební

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ IČO: 00020478 Sídlo/místo podnikání: Těšnov 65/17 11000

Více

Z Á P I S. Jednání zahájila a řídila Ing. Věra Nechybová, primátorka města, v 9:05 hod.

Z Á P I S. Jednání zahájila a řídila Ing. Věra Nechybová, primátorka města, v 9:05 hod. Z Á P I S z 1. části 29. jednání Rady města Ústí nad Labem dne 23. 10. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jednání zahájila

Více

Základníregistry. Finanční náročnost plán x skutečnost

Základníregistry. Finanční náročnost plán x skutečnost Základníregistry Finanční náročnost plán x skutečnost Základníregistry ISZR Informační systém základních registrů (MV ČR) ROB Registr obyvatel (MV ČR) RPP Registr práv a povinností (MV ČR) ROS Registr

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel, Město Rokytnice nad Jizerou si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu III. kategorie na služby Vytvoření video-obsahu a vytvoření prezentace

Více

Dodávka nábytku pro Městskou policii Břeclav

Dodávka nábytku pro Městskou policii Břeclav S00RP00K4S22 Město Břeclav Č.j: MUBR - VÍ&SffeíIM M Ž Vyřizuje: Ing. Bc. Stanislav Hrdlička tel.: 519 324 560, mobil 607 515 510 fax: 519 321 348 e-mail:stanislav.hrdlicka@breclav.eu Datum: 15.1.2013 V

Více

R0101.06 C. SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OP RYBÁŘSTVÍ MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

R0101.06 C. SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OP RYBÁŘSTVÍ MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, SEZNAM DOKUMENTACE ZE ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK OP RYBÁŘSTVÍ MIMO APLIKACI ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, dle Pravidel pro žadatele OPR, část C - Závazné postupy pro zadávání zakázek nespadajících

Více