16. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "16. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forhabitat.cz 5. 8. 3. 2009 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY"

Transkript

1 16. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

2 ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, veletrh bydlení FOR HABITAT má za sebou šestnáctý ročník, který se opět stal místem setkání předních firem z oboru, architektů, projektantů, ale i široké veřejnosti. Jsme rádi, že i v době krize, o níž se nyní často hovoří, se nám podařilo výrazně navýšit výstavní plochu, přivést na veletrh podstatně více vystavovatelů, než kdykoliv předtím, a v neposlední řadě přilákat o 15 % více návštěvníků. Z výsledků veletrhu je patrné, že vy jste se krize nezalekli a rozhodli jste se jí čelit. V době krize dochází k selekci firem. Přežijí totiž jen nejsilnější společnosti, kterým zákazníci dají důvěru. FOR HABITAT za šestnáct let vyrostl, a to nejen co se týče rozlohy. Dnes se řadí společně s dalšími souběžně probíhajícími veletrhy pod souhrnným názvem FOR FAMILY k největším veletržním akcím v hlavním městě Praze. Na veletrhu byla představena také celá řada novinek a zajímavých expozic, do jejichž stavby a návrhu vystavovatelé investovali i více finančních prostředků než v minulosti. Na závěr bych chtěla vyjádřit potěšení nad tím, že tradice a kvalitně zastoupená nomenklatura poskytla mnohým z vás nové obchodní příležitosti. Věřím, že jsme vám umožnili ty nejlepší podmínky k navázání kontaktů a že vás výsledky tohoto ročníku přesvědčí k úvaze o účasti na již 17. veletrhu bydlení, který se bude konat ve dnech března Za tým pořádající společnosti ABF se na setkání s vámi těší Ing. arch. Maria Wohlrabová Ředitelka OT FOR FAMILY vystavovatelé výstavní plochy návštěvnost Počet vystavovatelů: 274 Celková výstavní plocha: m 2 Čistá výstavní plocha: 6508 m 2 Návštěvníci doprovodného programu: 134 Počet hostů společenského večera: 203 Počet akreditovaných novinářů: 142 Počet návštěvníků: (soubor FOR FAMILY) SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY

3 VERNISÁŽ Soubor veletrhů pro bydlení, rodinu a volný čas FOR FAMILY slavnostně zahájil ministr pro místní rozvoj Cyril Svoboda. Úvodní slovo vernisáže pronesl generální ředitel společnosti ABF Radomír Dočekal. Mezi dalšími významnými hosty byl také Jan Wagner ze Státního fondu rozvoje bydlení, místostarosta městské části Praha Letňany David Kolínský, Jan Wiesner, viceprezident Hospodářské komory České republiky, radní pražského magistrátu Petr Štěpánek a Martina Pásková z Ministerstva životního prostředí. BYTOVÁ PROBLEMATIKA Přednáška Ing. Milana Půčka, MBA, PhD., náměstka ministra pro regionální, územní a bytovou politiku. TREVIRA (bezpečné a trendové textilie) Přednáška Mgr. Hany Topiarzové a PhDr. Radomíry Vondruškové, kde představily novinky a trendy v bytových textiliích na rok DŘEVĚNÉ ODPŮLDNE Posezení s Martinem Patřičným s kytarou, tancem, zpěvy a trochou poezie. Tentokrát s jeho Monografií, tj. knížkou o něm, nejen o dřevě. BRÁNA ŘEMESEL Ve spolupráci se sdružením pro umělecká řemesla RUDOLFINEA proběhl 4. ročník doprovodné výstavy. DOPROVODNÝ PROGRAM NOVÉ MOŽNOSTI BYDLENÍ V rámci tohoto programu se představila řada developerských projektů, které prezentují široké portfolio bytů, rodinných domů a rezidencí. VELKÁ NÁVŠTĚVNICKÁ SOUTĚŽ V návštěvnické soutěži o hodnotné ceny bylo v neděli vylosováno 115 výherců. ŘEKLI O VELETRHU Ing. arch. Martin Sladký, de.fakto Musíme ocenit perfektní organizaci a maximální vstřícnost celého veletržního týmu. V současné těžké situaci nás překvapil velký zájem návštěvníků veletrhu. Naši účast jsme vyhodnotili jako nečekaně efektivní. Aleš Cafourek, INDECO S veletrhem jsme spokojeni a věříme, že tato účast bude pro nás také přínosná. Jsme potěšeni také vysokou návštěvností. Ing. Petr Havlena, PROWORK S veletrhem FOR HABITAT jsme spokojeni. Je to sympatická výstava, která je dobře zvládnutá i po organizační stránce. Účast vnímáme pozitivně, protože teprve pracujeme na tom, abychom se dostali do povědomí veřejnosti, a to se nám tady dařilo.

4 SOUTĚŽ O NEJLEPŠÍ VÝROBEK - GRAND PRIX 2009 V rámci slavnostního večera vystavovatelů souboru veletrhů FOR FAMILY byli vyhlášeni vítězové soutěže o nejlepší výrobek GRAND PRIX. Touto cenou ohodnotila odborná komise první den veletrhu vybrané exponáty, které byly do soutěže přihlášeny. Celkově udělila porota tři ceny GRAND PRIX FOR HABITAT o nejlepší výrobek. OCENĚNÍ V SOUTĚŽI GRAND PRIX Kaplan výroba nábytku za jídelní set EDITA Zdůvodnění: Komise ocenila jednoduchý účelný koncept a kompaktní design v základním i rozloženém stavu. Vysoká užitná hodnota celého setu v příznivé cenové relaci. FURNITURE s.r.o. za křeslo SIGN Zdůvodnění: Komise ocenila univerzální křesílko, jehož odlehčená jemně dynamizovaná konstrukce řezaného masivu je vypointovaná delikátně opěrákem. Williams Galerie Světla za kolekci svítidel OCCHIO SD 102 Zdůvodnění: Komise ocenila minimalistické tvarování, které je umocněno sofistikovaným způsobem ovládání intenzity osvětlení. SOUTĚŽ O NEJZDAŘILEJŠÍ EXPOZICI - TOP EXPO V rámci soutěže TOP EXPO odborná porota vyhodnotila jako nejlepší expozici firmy de.fakto CZ s.r.o. s názvem LABYRINT ARCHITEKTURY A DESIGNU. Komise ocenila invenční pojetí expozice vytvořené minimálními materiálními prostředky k dosažení maximálního účinku.

5 TRENDY INTERIÉR - SOUTĚŽ OBLÉKÁME INTERIÉR V Hale 3 probíhal letos již 3. ročník výběrové výstavy TRENDY INTERIÉR - designových objektů, novinek z oboru a exponátů se zajímavým technickým řešením, kreativního a moderního přístupu návrhářů a výrobců. Cílem trendového fóra není jen prezentace kvalitního designu, ale i prezentace kvalitních materiálů a technologií. Mediální partner: Součástí výstavy byla také doprovodná soutěž s názvem OBLÉKÁME INTERIÉR, jejímž cílem bylo představení interiérů tzv. na klíč. OCENĚNÍ V SOUTĚŽI - OBLÉKÁME INTERIÉR DORIAN DEKOR za decentní sladění barevných odstínů použitých textilií. Mediální partner: SPOLEČENSKÝ VEČER VYSTAVOVATELŮ V pátek 6. března se v Pražském veletržním areálu Letňany konal společenský večer vystavovatelů, na kterém byly slavnostně vyhlášeny výsledky soutěží GRAND PRIX, Oblékáme interiér a TOP EXPO. Po skončení vyhlášení výsledků následoval raut, kde se o hudební zážitek postarala folklorní indiánská skupina Hugo Patricio Paredes Gualli.

6 MEDIÁLNÍ KAMPAŇ Propagace 16. ročníku veletrhu bydlení FOR HABITAT byla po celý rok směřována na odborníky v oboru, později také na širokou laickou veřejnost. Mediální kampaň ve srovnání s předešlými ročníky ještě více posílila. Propagace probíhala nejen v odborném a denním tisku, ale také v rádiích, na internetu, televizi a formou venkovní reklamy. Do reklamy investovala pořádající společnost ABF více finančních prostředků, což ocenili jak vystavovatelé, tak se tento fakt promítnul do návštěvnosti. Informace o konání veletrhu se objevila ve více než ve sto padesáti odborných titulech a na webových stránkách oborově zaměřených portálů. Zájem o veletrh projevila také televize NOVA, která přímo z veletržního dění natočila reportáž a rozhovory s vystavovateli. Pozvánka na FOR HABITAT proběhla také v pořadech Jak se staví sen na TV Prima a Bydlení je hra v České televizi. Mediální mix FOR HABITAT DENÍKY - MF DNES, Právo, Metro, Deníky Moravia, Deníky Bohemia, Hospodářské noviny OUTDOOR - Billboardy na hlavních silničních tazích do Prahy, rámečky B1 u eskalátorů v metru, QS fólie na autobusech a tramvajích v Praze, plakáty na autobusových zastávkách v hlavním městě a jeho okolí, city gate green nad magistrálou INDOOR - Spoty na obrazovkách v celorepublikové síti hypermarketů Globus, v nákupních centrech v Praze (např. Palladium) a Aquapalace Hotel Prague RÁDIA Impuls, Country, Český rozhlas, Fajn, Oldies, Classic TELEVIZE - TV Prima sponzorství Jak se staví sen, ČT 1 - sponzorství Bydlení je hra, TV NOVA - reportáž z veletrhu, TV DEKO, internetová televize tn.cz EVENTS - Tisková konference v Clarion Congress Hotel Prague, partnerství KIKA, BAUMAX, vernisáž, doprovodné programy DIRECT MAIL - Obesílka databáze oborových odborníků s čestnými vstupenkami ( ks) Veletržní správa vydala ve spolupráci s redakcí Euroveletrhů Veletržního průvodce, který byl distribuován v počtu ks do schránek v Praze.

7 4C MINERALS 4P&P AAA BYTY.CZ ABAT INTERIÉR PROCHÁZKA ABSOLÍNOVÁ Františka Abstract Aforjet - masážní křesla Aglas furniture Aheadmedia Alena Sargsyan - Business panorama Aleš Kuchař Aleš Svoboda - GREENSPOL Alice Jeřábková - HAILO AMICA COMMERCE AMICUS PRAHA ANTICO ANTISA - Dana Fulínová Apis - zateplování oken APRO LUX AQUAPOL ARQUATI CZECH Asociace českých nábytkářů ASON interiér ATEX PLANÁ AVANTI KOBERCE AZ skříně BIB Bali Teak s.r.o. BARTH produkt BAZÉNY BRANDEJSKÝ be kara OK! Bed & Bedroom / B&N Holding BELTERRA BERGER & PARTNERS Bio krby PLANIKA Design Biokamin EU Borgis Boris Roller Bořivoj Valíček - KSK BPE EURO TARGI Building World BURDA Praha Business Media CZ CASSANDRA PRAHA CCB - ČASOPIS GOLF CE MEDIA ONLINE CEJP Martin Centers Publishing Centrum Holdings Certus Mercatus CIZLER Rudolf COLOSSEUM CONCEPT 2M CORHA JIHLAVA Časopisy 2005 Časopisy pro volný čas ČESKÉSTAVBY ČESKOMORAVSKÁ STAVEBNÍ SPOŘITELNA Český porcelán ČZT D.R.E.G.S. DAKLS DALTEN media Danuše Přibylová Dárkové předměty Pavel Smetana David Drozd de.fakto CZ DÉCOR DE TABLE DEGR postele DELSO Detail Diamant Spa DISEMO Consulting Dominika Bučková - Net Press Media DomoSwiss DORIAN dekor - Z. Juppeová DŘEVOSPOL, hotelový nábytek DTS Interiéry e-domicil CZ EastMedia EKOSPOL EKOSTYREN EL TRADE CZ ELBEN Emil Kleman Enymedia CZ - Visual Impact ESSENTIA ESTRELLA ES-PRESS EuroFirma EUROMEDIA GROUP EuroStavba EUROtest FENESTRA střešní okna FinReal Service FLAMENE FLOWER A&F FONTANA WATERCOOLERS František Hörl - FH interier FURNITURE GLASSPO GOLEM GROUP GRAND PRINC HAGOS HOKR ATX Hornschuch CS Hutňan Ján HYDROCLAR Hyperinzerce Hypocentrum MODRÉ PYRAMIDY IBC PARKETY INDECO CZ Ing. Petr Jankovský - Areal Ing. Radovan Pešl Ing. Václav Dostál - TERRAPOLIS INT INTER DESIGN PRAHA Interiéry Šesták INTERSERVIS Export - Import INZERTSPOJ ISMC BOHEMIA Iva Pawlitková Jaga Media Jan Macháček Jana Střelbová - velkoobchod Jaromír Golasovski Nábytek Jaroslav Kadlec Jaroslav Martínek Jaroslav Zika - Prozi Jawa JECH CZ Jindřich Chramosta NATUR - DESIGN Jiří Slopovský Josef Čurda K-atelier Kapitán Kaplan výroba nábytku KB Král KMD PLUS KOVOEFEKT KRAPP KRESSIDA La Casa Nova LENALI CZ LHOTSKÝ LIRA PRAHA LIRA Lomax & Co. Luboš Francl MACROWORLD MAKRA Martek Martin Ertl - Kompas Martin Lhoták - SAL Martin Novák - NOMA Martin Patřičný Martin Ptáčník MAT COMPANY MEDIA LABORATORY MEDICAL DEVICES Medical Home Products MICKA - GROUP Mikolášek Pavel Miloslav Čermák - RELAX MIRLAND MLADÁ FRONTA Modrá pyramida stavební spořitelna Nábytek Lupínková NAKLADATELSTVÍ MISE NetMagazines New Media Group NEXT NEXUS GROUP NEXUS MULTIMEDIA Nizza No. 1 FAMILY Obec architektů obydleni.cz ONYX PAK IMPEX PANEL PLUS PRESS Pavel Ciml - CIMEX Pavel Jandík - WOODEXPORT Pavel ŠPELDA - Umělecké řezbářství a rámařství PEGA PERFEKTUM Group Petr Mlenský PETROŠ INTERIÉR PhDr. Radomíra Vondrušková Piskač - Interiér PK Interiér - Pavel Kružík Podnikatelské centrum Pozemky CZ PRAGO-MEDIA Pricetown PRO BYT - Vladimír Chilko PROMONT střešní okna PROWORK Raiffeisen stavební spořitelna RAMI ORIENT Reichl Kamil - INTERNAL DVEŘE RICHARD KANTA - SKLOART Romantické krby - INOP ROSANA Rott Rozenkranzová Hana RUDOLFINEA Řídící systémy SAUNA Sednisi.cz SEKAR Selene SEMQELB Schweizer CZ SICC kuchyně Skanska Reality Sladký sen Slezák Jaroslav SMART-VAC Smreček Zdeněk SNplus - vydavatel PREMISA SOB - NÁBYTEK BOKSJAN SOFA LINE SOFALAND Sogeprom Michle SOU nábytkářské STAMP - Stavební informace Státní fond rozvoje bydlení Střední škola řemesel a služeb Střední umělecko-průmyslová škola sklářská Střední uměleckoprům. škola hudebních nástrojů Střední uměleckoprůmyslová škola Jihlava - Helenín SULTÁN SUNCOM CZ Svaz českých a moravských výrobních družstev Telekom Austria CR TKF TKG Trade Group TOPP - Štěpán Kos TOTAL BROKERS TROJA CATERING TRUHLÁŘSTVÍ Martin Čuda TV PRODUCTS CZ Umělecko-kovářská dílna Běhal UNIFORM PRAHA UNIPRO-CZECH UNIS-N UNIVERSUM Václav Šebek VÁVRA osvětlení Vega Vital Trend VITRÁŽE - Petr Švamberg Vladimír Svitek - SVIH Vlasta Coubalová VLASTNÍ DOMOV VOÏVO.wool INTERACCESS VOPE ZLÍN Vše pro váš dům Vydavatelství Atemi - Design&Home Vydavatelství LENNY Vydavatelství Media-press Vyšší odborná škola sklářská a Střední škola WAGNER - NÁBYTEK & DEKORACE WERTO Williams Galerie světla WM Profi WOODFACE WS International ZANAK interiery Zbyněk Dokulil - DODO ZEPTER INTERNATIONAL VYSTAVOVATELÉ 2009

8 SOUBĚŽNÉ AKCE FOR GARDEN FOR KIDS FOR SENIOR FOR TRAVEL ředitelka obchodního týmu Ing. arch. Maria Wohlrabová tel.: , fax: ZVEME NA 17. VELETRH BYDLENÍ manažer veletrhu Mgr. Lukáš Vilímek tel.: fax.: produkce veletrhu Bc. Zuzana Bílá tel.: fax.: ABF, a.s. veletržní správa Mimoňská Praha 9 - Prosek PROBÍHAJÍCÍ V RÁMCI VELETRHŮ PRO BYDLENÍ, RODINU A VOLNÝ ČAS FOR FAMILY PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 15. VELETRH BYDLENÍ, NÁBYTKU, VYBAVENÍ INTERIÉRŮ A BAZÉNŮ 6. 9. 3. 2008 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 15. VELETRH BYDLENÍ, NÁBYTKU, VYBAVENÍ INTERIÉRŮ A BAZÉNŮ 6. 9. 3. 2008 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 15. VELETRH BYDLENÍ, NÁBYTKU, VYBAVENÍ INTERIÉRŮ A BAZÉNŮ 6. 9. 3. 8 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, veletrh FOR HABITAT letos vstoupil

Více

17. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forhabitat.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

17. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forhabitat.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 17. VELETRH BYDLENÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forhabitat.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, veletrh FOR HABITAT má za sebou již 17. ročník

Více

FINAL REPORT MARCH 5 8, 2009

FINAL REPORT MARCH 5 8, 2009 16 th TRADE FAIR OF LIVING FINAL REPORT MARCH 5 8, 2009 EXHIBITION CENTRE PRAGUE LETŇANY www.forhabitat.cz INTRODUCTION Dear Exhibitors and Business Partners, FOR HABITAT Trade Fair of Living just completed

Více

Závěrečná zpráva 2015

Závěrečná zpráva 2015 Úvodní slovo 21. ročník specializované výstavy nových projektů bydlení proběhl ve dnech 19. - 22. března 2015 v PVA Expo Praha-Letňany. Výstava Bydlení, nové projekty se během své existence stala nejvyhledávanější

Více

18. VELETRH BYDLENÍ, RENOVACÍ A STAVBY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

18. VELETRH BYDLENÍ, RENOVACÍ A STAVBY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 18. VELETRH BYDLENÍ, RENOVACÍ A STAVBY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO FOR HABITAT Termín konání: 17. 20. března 2011 Místo konání: Pražský veletržní

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech.

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. OBSAH PREZENTACE POŘADATEL VELETRŽNÍ AREÁL CHARAKTERISTIKA VELETRHU NOMENKLATURA BILANCE CENA PLOCHY

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ

ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ. www.forhomedecor.cz 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ 1. KONTRAKTAČNÍ VELETRH DEKORACÍ, SKLA, STOLOVÁNÍ A DÁRKOVÉHO ZBOŽÍ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forhomedecor.cz 3. 5. 9. 2015 VELETRH FOR HOME DECOR Premiéra specializovaného kontraktačního veletrhu dekorací,

Více

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity Obsah: - Charakteristika veletrhu - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018 - GASTRONOMICKÁ TOUR po krajích ČR

Více

Závěrečná zpráva veletrhu Bydlení 2013

Závěrečná zpráva veletrhu Bydlení 2013 Letošní 19. ročník specializované výstavy nových projektů Bydlení 2013 proběhl ve dnech 21.-24. března 2013 v PVA Letňany a je již minulostí. Tento rok představil veletrh několik zásadních novinek, z nichž

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013. Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa. 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel

ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013. Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa. 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel ZPRAVODAJ ABAS ČR říjen 2013 Speciál k výstavě Bazény,Sauny & Spa 17-21.9. 2013 1 Lorem Travel Veletrh Bazény, Sauny & Spa 2013 Veletrh Ve dnech 17. - 21. 9. 2013 se konal na výstavišti PVA EXPO PRAHA

Více

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Veletrh DSB Dřevo a stavby Brno je samostatným veletrhem v rámci Stavebních veletrhů

Více

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Stavební veletrhy Brno 2014 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Novinky pro rok 2014 Zkrácení doby veletrhu středa - sobota Posílení návštěvnosti koncových zákazníků segment B2C změna otevírací doby 10:00

Více

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV

15. 19. 9. 2015. představení veletrhu. www.forarch.cz 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV 26. MEZINÁRODNÍ STAVEBNÍ VELETRH Hlavní téma veletrhu: ENERGETICKÁ NÁROČNOST BUDOV představení veletrhu Souběžně probíhající veletrhy: FOR THERM FOR WOOD BAZÉNY, SAUNY & SPA FOR WASTE & WATER www.forarch.cz

Více

NABÍDKA REKLAMY. CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: VELETRŽNÍ PRŮVODCE V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY

NABÍDKA REKLAMY. CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: VELETRŽNÍ PRŮVODCE V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY NABÍDKA REKLAMY V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: 17. veletrh bydlení FOR HABITAT, 4. veletrh zahradní architektury nábytku a techniky FOR GARDEN, 6.

Více

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO STAVEBNÍ VELETRHY BRNO VELETRHY POSTAVENÉ PRO VÁS Souběžně probíhají: 20. 23. 4. 2016 Brno Výstaviště Stavte s námi! DŘEVO A STAVBY BRNO VELETRH NÁBYTKU A INTERIÉROVÉHO DESIGNU VELETRH PTÁČEK NÁRODNÍ STAVEBNÍ

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

Rok 2013 - ve znamení proměny. Nabídka pro AMSP ČR

Rok 2013 - ve znamení proměny. Nabídka pro AMSP ČR Rok 2013 - ve znamení proměny Nabídka pro AMSP ČR Souběžně pořádané akce: Veletrhy URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO propojení novinek a trendů v oborech komunálních a enviromentálních technologií

Více

Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017

Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017 Doprovodný program veletrhů REKLAMA POLYGRAF 2017, OBALY 2017 24. 4. 2017 Vstupní hala II, Přednáškový sál 4 11:00 11:45 ČEŠI A REKLAMA výsledky výzkumu postojů české veřejnosti k reklamě Účastníci panelu:

Více

Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, Praha 3 Tel.: , Fax: ,

Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, Praha 3 Tel.: , Fax: , 16. ročník specializované výstavy nových PROJEKTŮ bydlení ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2010 Organizátor: M.I.P. Group, a.s., Hollarovo náměstí 11, 130 00 Praha 3 Tel.: +420 2 67 31 55 85-88, Fax: +420 2 67 31 55 89,

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 26. 29. 5. 2005. 12. veletrh bydlení, nábytku, realit, renovací a rekonstrukcí. Záštita a odborná spolupráce

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 26. 29. 5. 2005. 12. veletrh bydlení, nábytku, realit, renovací a rekonstrukcí. Záštita a odborná spolupráce P R A Ž S K Ý V E L E T R Ž N Í A R E Á L L E T Ň A N Y 12. veletrh bydlení, nábytku, realit, renovací a rekonstrukcí 26. 29. 5. 2005 Záštita a odborná spolupráce Státní fond rozvoje bydlení ZÁVĚREČNÁ

Více

Rok 2013 - ve znamení proměny

Rok 2013 - ve znamení proměny Rok 2013 - ve znamení proměny Souběžně pořádané akce: Veletrhy URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO propojení novinek a trendů v oborech komunálních a enviromentálních technologií a služeb s regionálními

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 LOOK BELLA 2015 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Semifinále soutěže proběhne

Více

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA 1 /OBSAH/ PVA EXPO PRAHA...3 BOARDY...4 TRIBOARD PEVNÉ BILLBOARDY MOBILNÍ BILLBOARDY VENKOVNÍ PLOCHA AREÁLU...5 VLAJKY POKLADNY PLOCHY NA OPLOCENÍ

Více

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

30.3. - 3. 4. 2014. Brno - Výstaviště. www.techagro.cz. Mezinárodní lesnicky a myslivecky veletrh

30.3. - 3. 4. 2014. Brno - Výstaviště. www.techagro.cz. Mezinárodní lesnicky a myslivecky veletrh Mezinárodní veletrh zemědělské techniky Mezinárodní veterinární veletrh Mezinárodní lesnicky a myslivecky veletrh Veletrh obnovitelnych zdrojů energie v zemědělství a lesnictví 30.3. - 3. 4. 2014 Brno

Více

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11.

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. 2012 Na úvod Finální zpráva Svatební Expo Wedding Expo 2012 Druhý ročník Svatebního Expa se oproti minulému roku téměř zdvojnásobil. Počet

Více

Vánoční hvězdy v Karlíně

Vánoční hvězdy v Karlíně Nabídka spolupráce 2014 Minulý rok se konal koncert Vánoční Hvězdy v Karlíně v Hudebním Divadle Karlín, na kterém vystoupily hvězdy jako J. Ledecký, L. Machálková, P. Vítek, J. Zelenková, R. Schwab, M.

Více

Doprovodný program. Doprovodné akce 22. - 25.3. 2012 DOPROVODNÝ PROGRAM. Design Shaker - špičkový český a zahraniční design Hala 2 sektor D

Doprovodný program. Doprovodné akce 22. - 25.3. 2012 DOPROVODNÝ PROGRAM. Design Shaker - špičkový český a zahraniční design Hala 2 sektor D Doprovodný program Doprovodné akce 22. - 25.3. 202 DOPROVODNÝ PROGRAM Design Shaker - špičkový český a zahraniční design Hala 2 sektor D Nábytek roku 202 - přehlídka finalistů soutěže pořádané AČN Vstupní

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 6. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP 100 www.brnotop100.cz Vážení přátelé, rádi bychom Vám předložili možnost stát se reklamním partnerem slavnostního

Více

ZÁKLADNÍ ÚDAJE. 17. března 2015, Společenský dům, Prostějov. Distribuovány účastníkům konference v den konání

ZÁKLADNÍ ÚDAJE. 17. března 2015, Společenský dům, Prostějov. Distribuovány účastníkům konference v den konání ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název konference: Termíny a místa konání: Generální partner: Hlavní partner: Mediální partner: Materiály partnerů: Odborní garanti: Produkce a organizační zajištění: Cílová skupina: 43.

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

ZHODNOCENÍ KONFERENCE

ZHODNOCENÍ KONFERENCE 40. Den malých obcí ZHODNOCENÍ KONFERENCE GENERÁLNÍ PARTNER HLAVNÍ PARTNEŘI ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název konference: Termíny a místa konání: Generální partner: 40. Den malých obcí 31. října 2013, Společenský dům,

Více

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE

INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE INFORMACE PRO VYSTAVOVATELE ZAMĚŘENÍ VELETRHU dvoudenní vzájemný dialog účastníků stavebního a realitního trhu ve formě akce Business-to-business (B2B) spolu s představiteli veřejné správy obcí, kraje

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

Závěrečná zpráva z akce: Prezentace nábytkářského průmyslu z ČR prostřednictvím CzechTrade v Číně

Závěrečná zpráva z akce: Prezentace nábytkářského průmyslu z ČR prostřednictvím CzechTrade v Číně Závěrečná zpráva z akce: Prezentace nábytkářského průmyslu z ČR prostřednictvím CzechTrade v Číně Termín konání: 14. září 2007 Místo konání: I. Úvod Shanghai, Čína, areál výstavního komplexu New International

Více

místo kde budete vidět

místo kde budete vidět místo kde budete vidět veletrhy nejmodernější a největší multifunkční veletržní areál v Praze celková plocha výstaviště 105 000 m² 7 moderních ocelových hal o celkové ploše 35 000 m² možnost náročného

Více

Údaje o firmě. Realizační tým Profil Media. Profil Media, s.r.o. Sídlo Komunardů 32, 170 00 Praha 7 IČ 25726501 DIČ CZ25726501.

Údaje o firmě. Realizační tým Profil Media. Profil Media, s.r.o. Sídlo Komunardů 32, 170 00 Praha 7 IČ 25726501 DIČ CZ25726501. Údaje o firmě Firma Profil Media, s.r.o. Sídlo Komunardů 32, 170 00 Praha 7 IČ 25726501 DIČ CZ25726501 Právní forma společnost s ručením omezeným zapsaná Krajským obchodním soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI. www.forkids.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY

6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI. www.forkids.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY 6. VELETRH POTŘEB PRO DĚTI www.forkids.cz 18. 21. 3. 2010 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY ÚVODNÍ SLOVO Vážení vystavovatelé a obchodní přátelé, ráda bych touto cestou ještě jednou poděkovala vám všem,

Více

Regionální potravina 2012-2013

Regionální potravina 2012-2013 Regionální potravina 2012-2013 Kampaň v roce 2012 Cíle marketingové, mediální a PR kampaně: zvýšit povědomí o značce Regionální potravina mezi spotřebiteli zvýšit povědomí o oceněných produktech a producentech

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět

NABÍDKOVÝ KATALOG. www.pvaexpo.cz. Místo, kde jste vidět NABÍDKOVÝ KATALOG www.pvaexpo.cz Místo, kde jste vidět Vítáme Vás na prestižní veletržní a výstavní adrese v Letňanech! PVA EXPO PRAHA je ideálním místem k prezentaci jakýchkoli výrobků, technologií a

Více

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy akce roku Festival, který vám nasadí brouka do hlavy www.festivalevolution.cz závěrečná zpráva 18. 20. 3. 2016 Výstaviště Praha Holešovice Bio styl Zdraví Eco world Osobní rozvoj Alternativa 1 Jsem rád,

Více

ZÁKLADNÍ ÚDAJE. 8. března 2016, Společenský dům, Prostějov. ICT UNIE z.s. Distribuovány účastníkům konference v den konání

ZÁKLADNÍ ÚDAJE. 8. března 2016, Společenský dům, Prostějov. ICT UNIE z.s. Distribuovány účastníkům konference v den konání ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název konference: Termíny a místa konání: Generální partner: Hlavní partneři: Mediální partner: Materiály partnerů: Odborní garanti: Produkce a organizační zajištění: Cílová skupina: 45.

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA ZÁKLADNÍ INFORMACE Reklama, Polygraf 2011 18. ročník veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů Termín konání: 23. 25. března 2011 Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice Pořadatel: M.I.P. Group, a.s.

Více

TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY

TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY POZNAMENEJTE SI! DNY TEPLÁRENSTVÍ A ENERGETIKY 21. 23. 4. 2015 HRADEC KRÁLOVÉ Kongresové výstavní a společenské centrum ALDIS www.dnytepen.cz www.tscr.cz www.exponex.cz Pořadatel: Teplárenské sdružení

Více

Monitoring mediálních výstupů

Monitoring mediálních výstupů Monitoring mediálních výstupů Fórum realitních, stavebních a investičních příležitostí na Plzeňsku FINPEX 2014 Monitorované období: 1. září 15. října 2014 Zpracovala: Mgr. Martina Kurfirstová, ImaginePR,

Více

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE 18 & 19 / 03 / 2016 Dlouhodobě se věnujeme tématům, jež vloni Úřad Vlády také zařadil do Vládní strategie pro rovnost žen a mužů v ČR na léta 2014-2020. ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE EQUAL PAY DAY V ČR

Více

5. VELETRH PRO PLNOHODNOTNÝ AKTIVNÍ ŽIVOT ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forsenior.cz

5. VELETRH PRO PLNOHODNOTNÝ AKTIVNÍ ŽIVOT ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. www.forsenior.cz 5. VELETRH PRO PLNOHODNOTNÝ AKTIVNÍ ŽIVOT ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.forsenior.cz 12. 15. 4. 2012 ÚVODNÍ SLOVO FOR SENIOR Termín konání: 12. 15. dubna 2012 Místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech Organizátor:

Více

JOB FAIR 2008 MEZINÁRODNÍ VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ CHARAKTERISTIKA PROJEKTU

JOB FAIR 2008 MEZINÁRODNÍ VELETRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ CHARAKTERISTIKA PROJEKTU 2 CHARAKTERISTIKA PROJEKTU Veletrh se zaměřením na setkání potenciálních zaměstnavatelů, personálních agentur s cílovou skupinou volných pracovních sil TERMÍN KONÁNÍ 7. 9. října 2008 Společně s projekty

Více

/5/ KVĚTEN 2016 SVĚTOVÉ TRENDY Z MILÁNA

/5/ KVĚTEN 2016 SVĚTOVÉ TRENDY Z MILÁNA /5/ KVĚTEN 2016 SVĚTOVÉ TRENDY Z MILÁNA Pod záštitou AČN připravil dne 27.4. Institut bytového designu kurz Světové trendy z Milána. Čtyřhodinový seminář přehlednou formou shrnul trendy a vybral novinky

Více

Více informací o České komoře architektů naleznete na webu:

Více informací o České komoře architektů naleznete na webu: ČESKÁ KOMORA ARCHITEKTŮ ČKA je samosprávným profesním sdružením s přeneseným výkonem státním správy, které bylo zřízeno zákonem č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání

Více

DO 15.1.2016 JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT K OCENĚNÍ NÁBYTEK ROKU 2016

DO 15.1.2016 JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT K OCENĚNÍ NÁBYTEK ROKU 2016 /11/ PROSINEC 2015 DO 15.1.2016 JE MOŽNÉ SE PŘIHLÁSIT K OCENĚNÍ NÁBYTEK ROKU 2016 Od 1.10. sekretariát AČN přijímá přihlášky k ocenění NÁBYTEK ROKU 2016. Ty je možné dle propozic zasílat na adresu Asociace

Více

NABÍDKA FIREMNÍ PREZENTACE

NABÍDKA FIREMNÍ PREZENTACE NABÍDKA FIREMNÍ PREZENTACE KONFERENCE DIPLOMAT HOTEL PRAGUE, Evropská 15, Praha 6 Termín konání: 27. 11. 2014 Partnerem akce je Unie zaměstnavatelských svazů ČR 2 Zdravotnictví 2015 V České republice unikátní

Více

JobFair MSV 2013. Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o.

JobFair MSV 2013. Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. JobFair MSV 2013 Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. Popis veletrhu JOBFAIR MSV 2013 V návaznosti na poptávku vystavovatelů obnovila veletržní správa Brněnských veletrhů pořádání kariérního veletrhu. Letos se

Více

MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ

MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ 28. MEZINÁRODNÍ VELETRH HODIN, HODINEK, ZLATÝCH A STŘÍBRNÝCH ŠPERKŮ NOVĚ: EXCLUSIVE GALLERY VÝBĚROVÁ PŘEHLÍDKA HODINEK A ŠPERKŮ DESIGN GALLERY PREZENTACE MLADÝCH DESIGNÉRŮ www.hodinyaklenoty.cz ORGANIZÁTOR

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY. www.abf.cz

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY. www.abf.cz ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.abf.cz 17. 20. 3. 2011 PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL LETŇANY Termín konání: 17. 20. března 2011 Místo konání: Pražský veletržní areál Letňany Organizátor: ABF, a.s. Soubor veletrhů: Počet

Více

Nabídka pořádání MMČR 2014 2017

Nabídka pořádání MMČR 2014 2017 Nabídka pořádání MMČR 2014 2017 Obsah > Představení projektu 1/ Základní informace 2/ Vize 3/ Lokalita 4/ Konsorcium pořadatelů 5/ Hlavní benefity akce 6/ Potenciál růstu 7/ Mediální podpora 8/ Mediální

Více

Soutěžní přehlídka řemesel. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009

Soutěžní přehlídka řemesel. Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009 Soutěžní přehlídka řemesel Předkládá: David Surmaj Manažer konferencí a soutěží Dne: 2.11.2009 Něco z historie Nekomerční projekt, který od roku 1996 nabízí žákům stavebních oborů možnost zúčastnit se

Více

společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding

společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding společenská setkání semináře, přednášky firemní prezentace svatby oslavy, hostiny filmové produkce teambuilding Nabízíme Vám k pronájmu atraktivní prostory v Pisárkách v areálu vily Stiassni (během socialistické

Více

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Komplex veletrhů Mezinárodní veletrh investičních příležitostí, podnikání a rozvoje v regionech Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb Mezinárodní veletrh

Více

/5/ květen 2014 17. DUBNA PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN

/5/ květen 2014 17. DUBNA PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN /5/ květen 2014 17. DUBNA PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN 17. dubna proběhla ve Stříteži nedaleko Jihlavy valná hromada Asociace českých nábytkářů. Valná hromada je vrcholným orgánem asociace a koná se většinou

Více

ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW

ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW 25. října 2013 Parkhotel Plzeň GALAVEČER PLNÝ MÓDY A ZNÁMÝCH OSOBNOSTÍ CHOREOGRAFIE: PETR ČEJKA PŘEDSTAVENÍ SHOW Módní přehlídky luxusních značek v choreografii Petra

Více

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Obsah O nás... 2 Profil projektů... 2 O portálu www.krbyfotogalerie.cz... 3 Reklama na www.krbyfotogalerie.cz... 4 A, Balíčky pro firmy... 4 B, Bannery... 5 C, PR články,

Více

Marketing destinací ední Morava a Jeseníky

Marketing destinací ední Morava a Jeseníky Marketing destinací Středn ední Morava a Jeseníky A.Křetínská Olomoucký kraj, oddělení cestovního ruchu Ing. H. Kotíková, Ph.D Katedra rekreologie FTK UP, Olomouc RNDr. I. Marek m-ark Marketing a reklama

Více

ZLATÁ KORUNA 2013. 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ

ZLATÁ KORUNA 2013. 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ ZLATÁ KORUNA 2013 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ Obsah 03. Partnerství ZK nabízí 19. Orientační klíčové termíny 04. O projektu ZK 20. Kontaktní údaje

Více

...pozvánka s volnou vstupenkou. www.reklama-fair.cz

...pozvánka s volnou vstupenkou. www.reklama-fair.cz ...pozvánka s volnou vstupenkou Pořadatel: Hlavní partner: www.reklama-fair.cz 18. veletrh reklamy, médií, polygrafie a obalů Poukázka na volnou vstupenku Zde je místo pro nalepení vizitky! Výstaviště

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FOR FURNITURE A FOR OFFICE - AČN SPOLUORGANIZÁTOR /5/ květen 2013 18.4. PROBĚHLA VALNÁ HROMADA AČN Významným bodem letošní valné hromady byla volba do představenstva AČN a revizní komise AČN. Proběhla diskuse o prezentaci soutěže NÁBYTEK ROKU. Valná hromada

Více

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE Vážení členové Svazu polygrafických podnikatelů, získejte konkurenční výhodu a prezentujte svá tiskovářešení a nabídku sortimentu na největším odborném veletrhu NABÍDKA

Více

AQUA-THERM Praha března 2014 NOVÝ TERMÍN DVOULETÝ CYKLUS. PVA EXPO PRAHA LETŇANY

AQUA-THERM Praha března 2014 NOVÝ TERMÍN DVOULETÝ CYKLUS. PVA EXPO PRAHA LETŇANY 20. jubilejní ročník mezinárodního odborného veletrhu vytápěcí, ventilační, klimatizační, měřící, regulační, sanitární a ekologické techniky NOVÝ TERMÍN DVOULETÝ CYKLUS AQUA-THERM Praha 4. 7. března 2014

Více

HALA 7 Kongresový sál je situován ve dvoupodlažní Vstupní hale II. HALA 2 D 800 m 2 HALA 5 HALA m 2 HALA m 2

HALA 7 Kongresový sál je situován ve dvoupodlažní Vstupní hale II. HALA 2 D 800 m 2 HALA 5 HALA m 2 HALA m 2 Kongresový sál je situován ve dvoupodlažní Vstupní hale II. HALA 7 4 600 m 2 Vstupní hala I 2 700 m 2 informace registrace press centrum business centrum VIP konferenční sály první pomoc restaurace kavárna

Více

Jízda králů Vlčnov

Jízda králů Vlčnov Jízda králů Vlčnov 24. 5. - 26. 5. 2019 Co možná nevíte 8 000 3 2011 Akci navštíví celkem více než 8 000 lidí Třídenní program plný folkloru Od roku 2011 zapsána v UNESCO 5 000 93 Nedělní program navštíví

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. 15-18 9 2011 Výstaviště Praha - Holešovice. www.tendence.eu www.bonexpo.cz. nábytek - osvětlení - stolování - kuchyně

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. 15-18 9 2011 Výstaviště Praha - Holešovice. www.tendence.eu www.bonexpo.cz. nábytek - osvětlení - stolování - kuchyně ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA nábytek - osvětlení - stolování - kuchyně spotřebiče - podlahy - dekorace - textil 15-18 9 2011 Výstaviště Praha - Holešovice www.tendence.eu www.bonexpo.cz 16. mezinárodní veletrh interiéru

Více

Job Fair MSV Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o.

Job Fair MSV Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. Job Fair MSV 2016 Pořadatel: ALFA FAIRS s.r.o. Popis veletrhu Job Fair MSV 2016 Dne 6. října 2016 se jako součást nejvýznamnější událos= ve strojírenství ve střední Evropě 58. mezinárodního strojírenského

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

18 th TRADE FAIR OF LIVING, RENOVATIONS AND BUILDING FINAL REPORT. www.abf.cz. March 17 20, 2011 EXHIBITION CENTRE PRAGUE LETNANY

18 th TRADE FAIR OF LIVING, RENOVATIONS AND BUILDING FINAL REPORT. www.abf.cz. March 17 20, 2011 EXHIBITION CENTRE PRAGUE LETNANY 18 th TRADE FAIR OF LIVING, RENOVATIONS AND BUILDING FINAL REPORT www.abf.cz March 17 20, 2011 EXHIBITION CENTRE PRAGUE LETNANY INTRODUCTORY WORD FOR HABITAT Term: March 17 20, 2011 Place: Exhibition Centre

Více

H i s t o r i e p r o f e s n í c h ř e m e s l n ý c h o r g a n i z a c í o d s t ř e d o v ě k u p o s o u č a s n o s t

H i s t o r i e p r o f e s n í c h ř e m e s l n ý c h o r g a n i z a c í o d s t ř e d o v ě k u p o s o u č a s n o s t M U Z E U M H L A V N Í H O M Ě S T A P R A H Y Z Á M E C K Ý A R E Á L C T Ě N I C E B o h d a n e č s k á 2 5 9 / 1, 1 9 0 1 7 P r a h a 9 V i n o ř H i s t o r i e p r o f e s n í c h ř e m e s l n

Více

Doprovodný program FOR FAMILY Vstupní hala, Konferenční centrum

Doprovodný program FOR FAMILY Vstupní hala, Konferenční centrum Doprovodný program FOR FAMILY Vstupní hala, Konferenční centrum Čtvrtek, 6. 3. 2008 9.30 10.30 Soutěž učňů stavebních oborů - regionální kolo 12.00 12.30 Vernisáž souboru veletrhů FOR FAMILY Hala 3, střed

Více

REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 1 REGENERACE, REKONSTRUKCE, FINANCOVÁNÍ 22. - 24. 2. 2007 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 2007 2 Ročník 1. ZÁKLADNÍ STATISTICKÉ ÚDAJE Datum konání 22. 2. 24. 2. 2007 Termín pronájmu 20. 2. - 25. 2. 2007 Místo konání

Více

39. Den malých obcí ZHODNOCENÍ KONFERENCE

39. Den malých obcí ZHODNOCENÍ KONFERENCE 39. Den malých obcí ZHODNOCENÍ KONFERENCE ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název konference: Termíny a místa konání: 39. Den malých obcí 5. března 2013, Národní dům Smíchov, Praha 7. března 2013, Společenský dům, Prostějov

Více

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky / dny otevřených dveří / přednášky / výstavy / / vědecké kavárny / science show / workshopy / kontakty: www.tydenvedy.cz Pořadatel festivalu: Středisko společných činností AV ČR Akademie věd ČR Národní

Více

ZHODNOCENÍ KONFERENCE

ZHODNOCENÍ KONFERENCE ZHODNOCENÍ KONFERENCE 48 DEN MALÝCH OBCÍ 31. ŘÍJNA 2017 PROSTĚJOV 7. LISTOPADU 2017 PRAHA Generální partner Česká spořitelna, a.s. Hlavní partner GDPR Služby s.r.o. Konference v Praze se konala za podpory

Více

BIOSTYL EVOLUTION ECOWORLD ESOTERIKA 20. - 22. 4. 2012. Výstaviště Praha - Holešovice. www.mojeveletrhy.cz

BIOSTYL EVOLUTION ECOWORLD ESOTERIKA 20. - 22. 4. 2012. Výstaviště Praha - Holešovice. www.mojeveletrhy.cz BIOSTYL 7. VELETRH ZDRAVÉ VÝŽIVY A ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU EVOLUTION 2. VELETRH VZDĚLÁVÁNÍ A OSOBNÍHO ROZVOJE ECOWORLD 4. VELETRH EKOLOGIE A TRVALE UDRŽITELNÉHO ROZVOJE ESOTERIKA 8. VELETRH ALTERNATIVNÍHO

Více

REKLAMNÍ PŘÍJMY TISKU - MONITORING INZERCE

REKLAMNÍ PŘÍJMY TISKU - MONITORING INZERCE REKLAMNÍ PŘÍJMY TISKU - MONITORING INZERCE Zdroj údajů a grafů: TNS Media Intelligence (dále TNS MI) a Unie vydavatelů Období: 1. 1. až 30. 9. a 1. 1. až 30. 9. Všechny údaje jsou bez autoinzerce a nadačních

Více

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Závěrečná zpráva 1 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Čísla 2 4 dny 2930 návštěvníků (člověkodnů) 2040 unikátních účastníků (1390 loni) přes 500 pořadů v programu průměrná délka účasti necelý den a

Více

A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER MONTÁŽ, DEMONTÁŽ

A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER MONTÁŽ, DEMONTÁŽ POKYNY PRO MONTÁŽ, DEMONTÁŽ A KONÁNÍ VELETRHU FOR HABITAT FOR FURNITURE FOR GARDEN DESIGN SHAKER PVA EXPO PRAHA Beranových 667 199 00 Praha 9 Letňany GPS: Loc: 50 7'46.54"N,14 30'51.48"E Pořádá ABF, a.s.

Více

DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW.

DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW. /3/ březen 2014 DALŠÍ VYDÁNÍ E-LETTERU O NÁBYTKU s jistotou NA TESTOVACÍ VERZI WWW. Druhé číslo e-letteru O NÁBYTKU s jistotou, je umístěno ke stažení na vyhledávači prověřených a seriózních firem www.nabytek-jistota.cz

Více

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM Basketbalový Klub Děčín: profesionální klub, který se účastní nejvyšší basketbalové soutěže v ČR Mattoni NBL (působí v ní nepřetržitě od roku 1993) založen v roce 1945

Více

SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. a FITE a.s. si Vás dovolují pozvat na konferenci ODPADY 21

SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. a FITE a.s. si Vás dovolují pozvat na konferenci ODPADY 21 SDRUŽENÍ PRO ROZVOJ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE z.s. a FITE a.s. si Vás dovolují pozvat na konferenci ODPADY ODPADOVÉ HOSPODÁŘSTVÍ STŘEDOEVROPSKÝCH ZEMÍ pořádanou ve dnech 15. - 16. 4. 2015 Konference je součástí

Více

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník CYKLO MAŠTALE cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale 950 závodníků 2015 největší závod svého druhu 1500 diváků 15. ročník Staňte se partnerem CYKLO MAŠTALE 2015» největší závod svého druhu v Pardubickém

Více

Zpráva propagační sekce AVTČ Období

Zpráva propagační sekce AVTČ Období Zpráva propagační sekce AVTČ Období 2015-2016 Hlavní pilíře propagace AVTČ 1. Členská základna 2. Výstavy (OZE) 3. Semináře (školení, workshopy) 4. Konference (pro projektanty TZB, architekty) 5. Publikace

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4 Druhý kongres finančních profesionálů NABÍDKA PARTNERSTVÍ Předpokládaný termín: listopad 2016 Délka kongresu: dva dny (pátek+sobota) Místo konání: Konferenční centrum City, Praha 4 Organizátor: Financial

Více

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE

SPONZORSKÝ BALÍČEK ROK 2015 SEMINÁŘE SEMINÁŘE Semináře jsou pravidelné vzdělávací programy, které se konají každý třetí čtvrtek v měsíci v dopoledních hodinách a nabízí jedinečný pohled do problematiky a praxe šetrného stavebnictví v České

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 g marketin idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI 2017 Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

RESTA Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace

RESTA Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace Vilnius, Litva Obor stavebnictví a renovace Ve dnech 26. 29. dubna 2017 se v areálu Litevského výstavního a kongresového centra LITEXPO v hlavním městě Vilnius uskuteční specializovaná stavební výstava

Více