PŘÍRUČKA PRO UCHAZEČE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PŘÍRUČKA PRO UCHAZEČE"

Transkript

1 M.C.TRITON, spol. s r.o. Evropská 846/176a, Praha 6 telefon: , fax: info@mc-triton.cz, IČ: , DIČ:CZ Kontaktní osoba: Jana Borecká Mobil: jborecka@mc-triton.cz PŘÍRUČKA PRO UCHAZEČE ZPRACOVÁNO PRO KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.04/4.1.01/

2 2 OBSAH 1 ÚVOD 3 2 KDE SLEDOVAT PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOSTI? 4 3 ÚČAST VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ JAK SE PŘIHLÁSIT DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ? JAK PSÁT PRŮVODNÍ DOPIS? JAK PSÁT ŽIVOTOPIS? VÝBĚROVÝ ROZHOVOR 9 4 CO NABÍZÍ KRAJSKÝ ÚŘAD JAKO ZAMĚSTNAVATEL? 12

3 3 1 ÚVOD Vážení uchazeči, těší nás Váš zájem pracovat na krajském úřadu Moravskoslezského kraje. Naším cílem je mít v našich zaměstnancích otevřené, kvalifikované, kompetentní a produktivní zaměstnance. Jsme si vědomi, jak velký význam pro kvalitu našeho úřadu mají. Pro usnadnění Vaší cesty k uplatnění na našem úřadu jsme připravili tuto příručku. Přináší Vám užitečné informace a doporučení k průběhu výběrového řízení:

4 4 2 KDE SLEDOVAT PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOSTI? Máte-li zájem pracovat na krajském úřadu Moravskoslezského kraje, sledujte oznámení o nových pracovních příležitostech na těchto místech: 1) Úřední deska v sídle krajského úřadu na adrese: 28. října 117, Ostrava. 2) Úřední deska krajského úřadu na internetu, záložka Volná místa, zde můžete sledovat aktuálně nabízená pracovní místa a podmínky výběrového řízení. Najdete zde další užitečné dokumenty a informace, se kterými doporučujeme se seznámit před přihlášením do výběrového řízení: - ustanovení pracovního řádu krajského úřadu týkající se pružné pracovní doby, - stupnice platových tarifů a platových tříd, - pravidla vystupování a odívání, - osobní dotazník ke stažení, - přihláška k výběrovému řízení, - čestné prohlášení uchazeče. 3) Úřad práce nabídky lze sledovat na webových stránkách úřadu nebo lze navštívit jednotlivé přepážky Úřadu práce. Sídlo úřadu je na adrese: 30. dubna 3130/2c, Moravská Ostrava, Ostrava 2. 4) Inzerce v tisku probíhá pouze na vybraná pracovní místa, kde potřebujeme zajistit úzce specializované odborníky, kterých je na trhu práce nedostatek. Přečtěte si pečlivě uvedené podmínky výběrového řízení a požadavky na uchazeče. Zkontrolujte, zda požadavkům vyhovujete a zda máte všechny požadované podklady u sebe. Popřípadě si je doplňte. Jde o tyto dokumenty: ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, výpis z Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, profesní životopis, osobní dotazník v případě pracovních míst vedoucích zaměstnanců ještě osvědčení vydané MV podle 4 odst. 1 zákona č. 451/1991 Sb., a čestné prohlášení podle 4 odst. 3 zákona č. 451/1991 Sb. Přihláška, osobní dotazník i čestné prohlášení podle 4 odst. 3 zákona č. 451/1991 Sb. jsou ke stažení na našich webových stánkách. Výpis z Rejstříku trestů a ověření dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání je možno získat na přepážkách CZECH POINTU na Krajském úřadu Moravskoslezského kraje.

5 5 3 ÚČAST VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ 3.1 JAK SE PŘIHLÁSIT DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ? Pokud Vás zaujala některá pozice z uveřejněných výběrových řízení a jste přesvědčeni, že splňujete podmínky k účasti ve výběrovém řízení, věnujte pozornost formální stránce podání žádosti. Shromážděte podklady a proveďte přihlášení dle pokynů v oznámení o konání výběrového řízení. Zašlete materiály na poštovní adresu krajského úřadu, uvedenou v oznámení. Doručte osobně na podatelnu krajského úřadu Moravskoslezského kraje. Sledujte termín odevzdání podkladů, Vaši přihlášku nelze přijmout po termínu uvedeném v oznámení. Chcete-li nám ušetřit čas a zároveň zkvalitnit a urychlit naši práci, máte možnost přihlásit se i elektronickou cestou. V tuto chvíli však naše legislativa neumožňuje příjem elektronické přihlášky a tak po vyplnění elektronické přihlášky musíte poslat veškeré náležitosti k výběrovému řízení znovu poštou nebo je doručit osobně na podatelnu krajského úřadu. Věříme, že tento nedostatek bude v brzké době odstraněn a pak možnost elektronického přihlašování bude moci být standardně využívána. Pokud se rozhodnete využít elektronickou cestu postupujte prosím následovně: Klikněte na políčko Elektronická přihláška do výběrového řízení, postupujte dle pokynů na obrazovce a vyplňte všechny údaje, případně vyberte z roletky tu nejvhodnější možnost, po vyplnění nezapoměnte odeslat všechny dokumenty poštou, bez nich Vás nelze do výběrového řízení zařadit. Můžete přidat průvodní motivační dopis, případně hodnocení z předcházejících pracovišť.

6 6 3.2 JAK PSÁT PRŮVODNÍ DOPIS? Průvodní nebo někdy jinak označovaný motivační dopis je dnes již trvalou součástí podkladů, které krajský úřad sice standardně nevyžaduje, ale máte možnost jeho prostřednictvím říct o sobě to, co může výběrovou komisi zaujmout natolik, že se rozhodne pozvat k výběrovým rozhovorům právě Vás. Průvodní dopis slouží k vyjádření zájmu o zaměstnání na krajském úřadu a upřesňuje informace, které jsou zmíněny ve strukturovaném životopisu. Na rozdíl od strukturovaného životopisu je průvodní dopis psán ve větách a měl by mít maximálně jednostránkový rozsah. Dopis by měl dodržovat úpravu standardního oficiálního dopisu. Průvodní dopis je Vaší vizitkou, proto by měl být především formálně správný, oficiální a věcný. Průvodní dopis je třeba formulovat následovně: uvést adresáta a jeho oslovení, dále připravit stať dopisu, poděkování za přijetí Vaší žádosti a neopomenout datum, podpis a kontakt, především telefonické a ové spojení. Jak napsat průvodní dopis? Průvodní dopis musí být krátký a výstižný (optimálně oslovení, dva krátké odstavce, závěr). Stejně jako životopis i průvodní dopis musí být bezchybný, několikrát jej po sobě překontrolujte. Neuvádějte mylné či zavádějící informace. Osnova průvodního dopisu Představení, přesná identifikace pozice, o kterou máte zájem (např. číslo výběrového řízení, název pracovního místa), vysvětlení, proč jste právě vy ten nejvhodnější kandidát, uveďte související praxi, vzdělání, certifikáty, reference, přiložte kvalitně zpracovaný životopis. Čemu se raději vyhnout? Prázdné výplně, které nenesou žádnou informaci, pravopisné chyby, opakování již sděleného, nepravdivé údaje.

7 7 3.3 JAK PSÁT ŽIVOTOPIS? Životopis je jedním z důležitých faktorů při hledání zaměstnání. V současné době očekáváme od uchazečů tzv. strukturovaný životopis, kde je v heslech či krátkých větách uvedeno vše podstatné. Takto strukturovaný životopis umožní snadnější přehled a jasné členění. Zásady psaní životopisu Stručnost Text by neměl mít víc jak dvě strany, ale pozor na přílišnou stručnost. Nevynechávejte žádné pracovní zkušenosti či pozice, mohou být pro personalistu důležité. Dbejte na přehlednost a grafickou úpravu životopisu. Popište své pracovní zkušenosti pravdivě, nebojte se nabídnout, co umíte. Pravopis V životopisu nesmí být pravopisné chyby a vyhýbejte se hovorovým výrazům. Vlastní obsah Osobní údaje Napište jméno a příjmení, kontaktní adresu, telefonické spojení, adresu svého u. Je zvykem uvádět rovněž datum narození, případně národnost, pokud je jiná než česká. Někdo připojuje i rodinný stav a počet dětí. Tyto údaje ale nejsou povinné, a pokud nechcete, neuvádějte je. Do hlavičky životopisu můžete umístit fotografii, nejvhodnější bude ta, která bude působit neutrálně. Vzdělání Uveďte nejvyšší dosažené vzdělání: název školy, obor studia, získaný titul, rok dokončení. Pak vypište ostatní formy studia, které jste absolvovali. Uveďte vždy název instituce, která vzdělávání organizovala, dobu jeho konání i trvání, a případně zda studium bylo zakončeno zkouškou. Pokud jste ještě na škole, uveďte předpokládanou dobu jejího zakončení.

8 8 Pracovní zkušenosti Tato část CV je jedna z nejdůležitějších. Seřaďte si jednotlivé pracovní pozice chronologicky od současnosti do minulosti. U každého zaměstnavatele uveďte název firmy a název pracovní pozice, kterou jste zastávali. U jednotlivých pozic napište rok nástupu a odchodu. Popište svou činnost v každé pozici. Další schopnosti V této části je vhodné shrnout vaše dovednosti a znalosti, jazykové, ale i jiné. Můžete zmínit i některé osobnostní charakteristiky. Vyberte to, co by se krajskému úřadu mohlo zdát přínosné. Vyjmenujte další výrazné pracovní úspěchy, zahraniční stáže nebo konference, kterých jste se zúčastnili, vědecké práce nebo publikační činnosti a různá ocenění. Na závěr uveďte datum a Váš podpis. Zkuste dát svůj životopis přečíst známým. Mohou odhalit to, co vy nevidíte, a upozornit vás na nejasnosti či nevhodnou formulaci.

9 9 3.4 VÝBĚROVÝ ROZHOVOR Příprava na rozhovor Pozvánka k osobnímu setkání se zaměstnancem krajského úřadu signalizuje, že jste vyhověli požadavkům a podmínkám výběrového řízení. Osobním setkáním může být např. rozhovor s personalistou, s výběrovou komisí nebo účast v assessment centru. Assessment centrum je speciální metoda, která se používá pro výběr zaměstnanců z většího počtu uchazečů. Ti se sejdou v jeden termín na společném setkání, kde jsou v úkolových situacích ověřovány jejich dovednosti a znalosti. Hlavním rysem assessment centra je přítomnost více hodnotitelů, kteří posuzují uchazeče z různých hledisek a podle různých kritérií během delšího časového úseku. Účastníci jsou hodnoceni v situacích, které simulují reálné problémy. To umožňuje poznat účastníka z mnoha úhlů a vytvořit si tak komplexní náhled. Před samotným setkáním se ujistěte, že máte dostatek potřebných informací: Na setkání zvolte vhodný oděv, který Vás bude reprezentovat. Volte formální styl (u žen kostýmek, sukně, halenka či společenské kalhoty, u mužů oblek). Vše by mělo být čisté, vyžehlené, Váš vzhled by měl být upravený. Pamatujte také na obuv.

10 Průběh vlastního rozhovoru Chovejte se přirozeně, potlačte nervozitu. Pokud se při setkání budete držet následujících rad, budete jistější, což se odrazí na celkovém dojmu: před rozhovorem si vypněte telefon, zůstaňte klidní, buďte zdvořilí, upřímní a hlavně buďte sami sebou, ukažte skutečný zájem o nabízené místo, ptejte se na věci související s pracovním místem či úřadem, pokud něčemu nerozumíte, nebojte se požádat o vysvětlení, při rozhovoru se Vašemu partnerovi vždy dívejte do očí, usmívejte se Obvyklé otázky při výběrovém rozhovoru Při osobním setkání se zástupcem krajského úřadu Vás čekají otázky, na které je dobré se připravit, aby nedošlo k dlouhému rozmýšlení odpovědí. Nabízíme Vám přehled nejčastějších otázek, užívaných při výběrovém rozhovoru.

11 11 Další varianty otázek: Při rozhovoru budete mít i Vy možnost zeptat se na to, co Vás s ohledem na pozici i zaměstnavatele zajímá. Neváhejte a klidně si dělejte poznámky, ať se lépe zorientujete. Na závěr schůzky poděkujte za setkání a čas, který jste společně mohli strávit a usmějte se.

12 12 4 CO NABÍZÍ KRAJSKÝ ÚŘAD JAKO ZAMĚSTNAVATEL? Krajský úřad je významným zaměstnavatelem Moravskoslezského kraje. Jeho posláním je plnit úkoly, které mu ukládá zákon, zastupitelstvo nebo rada kraje a dále vykonává státní správu s přenesenou působností. Svým zaměstnancům nabízí zajímavé pracovní podmínky: prostředí moderní rozvíjející se instituce, stabilní zaměstnání s možností dalšího rozvoje, zajímavé pracovní ohodnocení včetně bonusů, možnost podílet se aktivně svou prací na řešení problémů občanů kraje. Volné pracovní pozice a zveřejněná výběrová řízení sledujte na adrese: Kontaktní osoby: Mgr. Dagmar Onderková Tel: dagmar.onderkova@kr-moravskoslezsky.cz Ing. Pavel Kowalski Tel: pavel.kowalski@kr-moravskoslezsky.cz Přejeme vám hodně štěstí a úspěchu při výběrovém řízení!

Příručka pro uchazeče o zaměstnání

Příručka pro uchazeče o zaměstnání Příručka pro uchazeče o zaměstnání OBSAH 1 ÚVOD 3 2 KDE SLEDOVAT PRACOVNÍ PŘÍLEŽITOSTI? 4 3 ÚČAST VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ 5 3.1 JAK SE PŘIHLÁSIT DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ? 5 3.2 JAK PSÁT PRŮVODNÍ DOPIS? 6 3.3 JAK

Více

Inovace výuky Člověk a svět práce. Pracovní list

Inovace výuky Člověk a svět práce. Pracovní list Inovace výuky Člověk a svět práce Pracovní list Čp 09_15 Zaměstnání Vzdělávací oblast: Vzdělávací obor: Tematický okruh: Cílová skupina: Klíčová slova: Očekávaný výstup: Člověk a svět práce Člověk a svět

Více

Motivační dopis a životopis. Praktické školení

Motivační dopis a životopis. Praktické školení Motivační dopis a životopis Praktické školení 6 x Jak? Jak a kde hledat zaměstnání Jak sestavit motivační dopis Jak správně sestavit životopis Jak komunikovat se zaměstnavatelem a další otázky, které vás

Více

reg. číslocz.1.07/1.1.32/01.0004 JAK SPRÁVNĚ NAPSAT ŽIVOTOPIS A MOTIVAČNÍ DOPIS ANEB JAK USPĚT U VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ?

reg. číslocz.1.07/1.1.32/01.0004 JAK SPRÁVNĚ NAPSAT ŽIVOTOPIS A MOTIVAČNÍ DOPIS ANEB JAK USPĚT U VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ? reg. číslocz.1.07/1.1.32/01.0004 JAK SPRÁVNĚ NAPSAT ŽIVOTOPIS A MOTIVAČNÍ DOPIS ANEB JAK USPĚT U VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ? 1. ŽIVOTOPIS Správně napsaný životopis je klíčem k překročení prahu dveří oslovené společnosti

Více

JAK VYPLNIT EUROPASS-ŽIVOTOPIS?

JAK VYPLNIT EUROPASS-ŽIVOTOPIS? KROK ZA KROKEM JAK VYPLNIT EUROPASS-ŽIVOTOPIS? 1. Na webové stránce www.europass.cz klikněte na tlačítko napsat vlastní životopis. 2. V případě, že chcete životopis psát v cizím jazyce, klikněte na tlačítko

Více

Téma VI.2.4. Práce a vzdělávání 9. Průvodní dopis. Mgr. Zuzana Válková

Téma VI.2.4. Práce a vzdělávání 9. Průvodní dopis. Mgr. Zuzana Válková Téma VI.2.4. Práce a vzdělávání 9. Průvodní dopis Mgr. Zuzana Válková Dopis: je písemná zpráva s aktuálním obsahem odeslaná od jedné osoby (odesílatele) k druhé osobě či instituci (adresátovi). Průvodní

Více

STRUKTUROVANÝ ŽIVOTOPIS A MOTIVAČNÍ DOPIS SEBEPREZENTACE

STRUKTUROVANÝ ŽIVOTOPIS A MOTIVAČNÍ DOPIS SEBEPREZENTACE Projekt vznikl za přispění Nadace ČEZ A MOTIVAČNÍ DOPIS SEBEPREZENTACE Společnost ELTODO Podoba CV: Strukturované CV nejčastěji využívaná forma Nestrukturované CV není doporučována Strukturované CV: Chronologické

Více

Centrum služeb pro podnikání s.r.o. Kurz: PŘÍPRAVA NA PŘIJÍMACÍ POHOVOR. 2013, I. verze (LP)

Centrum služeb pro podnikání s.r.o. Kurz: PŘÍPRAVA NA PŘIJÍMACÍ POHOVOR. 2013, I. verze (LP) PŘÍPRAVA NA PŘIJÍMACÍ POHOVOR Centrum služeb pro podnikání s.r.o. 2013, I. verze (LP) 1 OBSAH 1. ÚVOD 3 2. SLEDOVÁNÍ NABÍDEK ZAMĚSTNÁNÍ 4 3. MOTIVAČNÍ DOPIS..5 4. JAK NAPSAT ŽIVOTOPIS 7 5. ČEHO SE VYVAROVAT

Více

Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Kód: ICT 4/19 Název: Administrativní styl Autor: Mgr. Jana Brátová Staňková Datum ověření: 13.5.

Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Kód: ICT 4/19 Název: Administrativní styl Autor: Mgr. Jana Brátová Staňková Datum ověření: 13.5. Vzdělávací oblast: Český jazyk a literatura Kód: ICT 4/19 Název: Administrativní styl Autor: Mgr. Jana Brátová Staňková Datum ověření: 13.5.2013 Ročník: V3 Stručná anotace: Prezentace slouží jako doplněk

Více

7 tipů, jak napsat skvělý životopis. Vladimíra Sedláčková personální manažerka Moravské vysoké školy Olomouc

7 tipů, jak napsat skvělý životopis. Vladimíra Sedláčková personální manažerka Moravské vysoké školy Olomouc 7 tipů, jak napsat skvělý životopis Vladimíra Sedláčková personální manažerka Moravské vysoké školy Olomouc Až se budete ucházet o práci, budete o ni nejspíše bojovat s desítkami dalších uchazečů. Každá

Více

MĚSTO LIBOCHOVICE. Městský úřad Libochovice, nám. 5. května č. p. 48, Libochovice. Bc. Petr Hlavička, tajemník městského úřadu

MĚSTO LIBOCHOVICE. Městský úřad Libochovice, nám. 5. května č. p. 48, Libochovice. Bc. Petr Hlavička, tajemník městského úřadu MĚSTO LIBOCHOVICE Městský úřad Libochovice, nám. 5. května č. p. 48, 411 17 Libochovice Bc. Petr Hlavička, tajemník městského úřadu Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Město Libochovice Městský úřad

Více

Jak na Europassživotopis. a motivační dopis. Národní centrum Europass ČR

Jak na Europassživotopis. a motivační dopis. Národní centrum Europass ČR Jak na Europassživotopis a motivační dopis Národní centrum Europass ČR Co v prezentaci najdete 1. Hlavní klady dokumentů Europass 2. Rady, co vyplnit do jednotlivých kolonek Europass-životopisu, které

Více

Životopis (Curriculum vitae CV)

Životopis (Curriculum vitae CV) Mgr. Zuzana Válková Životopis (Curriculum vitae CV) Jedná se o dokument, který obsahuje přehled vzdělání, dosavadní práce, znalosti a zájmy Většinou je psán z důvodu nalezení vhodného zaměstnání Životopis

Více

Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 8/2016

Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 8/2016 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 8/2016 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 14.12.2016 vyhlašuje výběrové řízení na obsazení

Více

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně

Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49. Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Střední průmyslová škola strojnická Olomouc tř.17. listopadu 49 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Výuka moderně Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0205 Šablona: VI/2 Sada: 2 Číslo

Více

EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND "PRAHA & EU": INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI" Personalistika I. Řízení lidských zdrojů ve vzdělávacích institucích

EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU: INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Personalistika I. Řízení lidských zdrojů ve vzdělávacích institucích EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND "PRAHA & EU": INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI" Personalistika I. Řízení lidských zdrojů ve vzdělávacích institucích Nábor pracovníků 3 typy náboru: Z vnitřních zdrojů Vnější Kombinovaný

Více

Digitální učební materiál

Digitální učební materiál Digitální učební materiál Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0802 Název projektu Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím

Více

Jak uspět při hledání práce? Tereza Langová Pracovní portál Profesia.cz

Jak uspět při hledání práce? Tereza Langová Pracovní portál Profesia.cz Jak uspět při hledání práce? Tereza Langová Pracovní portál Profesia.cz 7. 5. 2015 Obsah Budování osobní značky Životopis Motivační dopis Pohovor Každý den můžete udělat něco pro svou budoucnost Reference

Více

SLOHOVÁ VÝCHOVA Mgr. Soňa Bečičková

SLOHOVÁ VÝCHOVA Mgr. Soňa Bečičková SLOHOVÁ VÝCHOVA Mgr. Soňa Bečičková ŽIVOTOPIS VY_32_INOVACE_CJ_2_15 OPVK 1.5 EU peníze středním školám CZ.1.07/1.500/34.0116 Modernizace výuky na učilišti Definice životopisu administrativní styl styly

Více

Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 4/2017

Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 4/2017 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 4/2017 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 18.01.2017 v souladu s 7 zákona č. 312/2002

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada (právník) oddělení právní a kontrolní Ostrava

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada (právník) oddělení právní a kontrolní Ostrava Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada (právník) oddělení právní a kontrolní Ostrava č.j.: KHSMS/44078/2015 Datum: 22. října 2015 Ředitelka Krajská hygienická stanice

Více

Jméno: Příjmení: Titul: Místo narození: Číslo občanského průkazu:

Jméno: Příjmení: Titul: Místo narození: Číslo občanského průkazu: Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava úřad městského obvodu Přihláška Přihláška k výběrovému řízení Výběrové řízení číslo: Název pozice: Uchazeč Datum narození: Státní příslušnost: Místo

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0527

CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Projekt: Příjemce: Digitální učební materiály ve škole, registrační číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/34.0527 Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Husova 3, 371 60 České Budějovice

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Město Kolín zastoupené tajemnicí Městského úřadu Kolín v souladu se zákonem č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů,

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 73

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 73 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 73 DNE: 25.09.2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1223/2017/STAR NÁZEV: Výběrové řízení na obsazení funkce ředitele/ředitelky příspěvkové organizace KULTURA ŽĎÁR ANOTACE: Rada města vyhlašuje

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent/vrchní referent oddělení hygieny práce Karviná

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent/vrchní referent oddělení hygieny práce Karviná Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent/vrchní referent oddělení hygieny práce Karviná č.j.: KHSMS/26850/2016 Datum: 1. června 2016 Ředitelka Krajské hygienické stanice

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy zastoupené ředitelkou Magistrátu hlavního města Prahy v souladu

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Město Kolín zastoupené tajemnicí Městského úřadu Kolín v souladu se zákonem č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů,

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení funkce Vedoucího úřadu tajemníka Městského úřadu Kolín.

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení funkce Vedoucího úřadu tajemníka Městského úřadu Kolín. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení funkce Vedoucího úřadu tajemníka Městského úřadu Kolín. Město Kolín Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I. tel.: +420 321 748 111, fax: +420 321 720 911

Více

Administrativní styl

Administrativní styl Administrativní styl Tento výukový materiál vznikl za přispění Evropské unie, státního rozpočtu ČR a Středočeského kraje 15.10.2009 Mgr. Jitka Riedlová Administrativní styl Zaměřen na FAKTA Osobní vztah

Více

ŽIVOTOPIS. curriculum vitae. běh života

ŽIVOTOPIS. curriculum vitae. běh života NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/21.2623 AUTOR: Mgr. Lucie Čechovičová NÁZEV: VY_32_Inovace_Český_jazyk_7

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV- 68114-2/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 6. května 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa vedoucího oddělení Dublinského

Více

Město Zruč nad Sázavou Zámek 1, Zruč nad Sázavou

Město Zruč nad Sázavou Zámek 1, Zruč nad Sázavou Město Zruč nad Sázavou Zámek 1, 285 22 Zruč nad Sázavou Městský úřad Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Pracovní pozice: Místo výkonu práce: Vedoucí odboru stavebního úřadu, územního plánování a životního

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 66

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 66 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 66 DNE: 09.05.2017 JEDNACÍ ČÍSLO: 1056/2017/STAR NÁZEV: Výběrové řízení na obsazení funkce ředitele/ředitelky příspěvkové organizace SPORTIS ANOTACE: Rada města vyhlašuje výběrové

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy zastoupené ředitelkou Magistrátu hlavního města Prahy v souladu

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM ) Státní tajemník v Ministerstvu práce a sociálních věcí příslušný podle 10 odst. 1 písm. f) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), vyhlásil oznámením ze

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV- 36089-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 15. března 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa vedoucího oddělení vládní

Více

Identifikační číslo (vyplní právnická osoba): Titul

Identifikační číslo (vyplní právnická osoba): Titul Platnost k 15. 10. 2012 ŽÁDOST O AKREDITACI rekvalifikačního programu směřujícího k čisté rekvalifikaci (druhá záložka tabulky hodinových dotací) Formulář pro zpracování žádosti o akreditaci podle vyhlášky

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent v sekretariátu odboru vědy, výzkumu a vzdělávání v Ministerstvu zemědělství

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent v sekretariátu odboru vědy, výzkumu a vzdělávání v Ministerstvu zemědělství Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent v sekretariátu odboru vědy, výzkumu a vzdělávání v Ministerstvu zemědělství Č.j.: 407/61/2018-MZE-11130 V Praze dne 26. 11. 2018

Více

Krajské státní zastupitelství v Ostravě

Krajské státní zastupitelství v Ostravě Krajské státní zastupitelství v Ostravě Na Hradbách 21, 729 01 Ostrava 1 tel.: 595 131 506 fax: 596 118 544 e-mail: podatelna@ksz.ova.justice.cz ID datové schránky: 6kzabcw 2 SPR 67/2019 V Ostravě dne

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy zastoupené ředitelkou Magistrátu hlavního města Prahy v souladu s 7 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. v y h l a š u j e VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. na obsazení funkčního místa úředníka/úřednice: vedoucí Odboru všeobecného

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. v y h l a š u j e VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. na obsazení funkčního místa úředníka/úřednice: vedoucí Odboru všeobecného ÚŘAD MĚSTSKÉ ČÁSTI, TUŘANSKÉ NÁM. 1, 620 00 BRNO OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Tajemník Úřadu městské části Brno-Tuřany, v souladu s 7 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV-74676-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 20. května 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa vedoucí oddělení správního

Více

Vedoucí / vedoucího Centra sociálních služeb Varnsdorf

Vedoucí / vedoucího Centra sociálních služeb Varnsdorf OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Město Varnsdorf, zastoupené tajemníkem Městského úřadu Varnsdorf, vyhlašuje dne 16.11.2016 výběrové řízení na obsazení pracovního místa: Vedoucí / vedoucího Centra

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 83

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 83 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 83 DNE: 12. 2. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1401/2018/ŠKS NÁZEV: Vyhlášení konkursního řízení na místo ředitele/ky PO ZŠ Švermova 4 a PO ZŠ Komenského 2 ANOTACE: Vyhlášení konkursního

Více

Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 9/2016

Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 9/2016 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 9/2016 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 14.12.2016 vyhlašuje výběrové řízení na obsazení

Více

DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ

DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ DOTAZNÍK PRO PODPOŘENÉ OSOBY V PROJEKTECH OPZ 2. ČÁST ÚDAJE PŘI VÝSTUPU Z PROJEKTU Tento dotazník slouží ke zjištění přínosů účasti v projektech financovaných z Operačního programu Zaměstnanost, které

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy zastoupené ředitelkou Magistrátu hlavního města Prahy v souladu s 7 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních

Více

Služební místo je zařazeno podle Přílohy č. 1 k zákonu do 15. platové třídy.

Služební místo je zařazeno podle Přílohy č. 1 k zákonu do 15. platové třídy. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí/ho oddělení kontroly výkonu spisové služby, fondů státní správy po roce 1992 a elektronických dokumentů, vrchní rada, ID 30345018 v Národním

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady ředitele odboru kancelář úřadu

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady ředitele odboru kancelář úřadu Praha 26. srpna 2015 č. j.: 612/Ř/15 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady ředitele odboru kancelář úřadu Ředitel Státní plavební správy, jako služební orgán

Více

Krajské státní zastupitelství v Hradci Králové

Krajské státní zastupitelství v Hradci Králové Krajské státní zastupitelství v Hradci Králové Zieglerova 189, PS 39, 500 39 Hradec Králové Tel.: 495 054 211, Fax: 495 512 946, E-mail: podatelna@ksz.hrk.justice.cz, ID datové schránky : p7jabdi 2 SPR

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM )

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM ) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru ochrany práv dětí (SM 230 000) Praha 22. března 2018 Č. j.: MPSV-2018/57722-111 Státní tajemník v Ministerstvu práce a sociálních

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení ekonomického, hlavní účetní

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení ekonomického, hlavní účetní Praha 26. srpna 2015 č. j.: 619/Ř/15 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení ekonomického, hlavní účetní Ředitel Státní plavební správy, jako

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka pro řízení sekce zahraničních vztahů

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka pro řízení sekce zahraničních vztahů Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo náměstka pro řízení sekce zahraničních vztahů Č.j.: 51785/8/2015-MZE-11130 Datum: 25. září 2015 Státní tajemník v Ministerstvu zemědělství jako

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV-38718-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 17. března 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa ředitele odboru legislativy

Více

Výběrové řízení na strážníka Městské policie Veltrusy

Výběrové řízení na strážníka Městské policie Veltrusy Výběrové řízení na strážníka Městské policie Veltrusy Starosta města Veltrusy vyhlašuje, v souladu se zákonem č. 553/91 Sb. o obecní policii, výběrové řízení na obsazení pracovního místa: strážník městské

Více

předsedy Obvodního báňského úřadu pro území krajů Plzeňského a Jihočeského se sídlem v Plzni

předsedy Obvodního báňského úřadu pro území krajů Plzeňského a Jihočeského se sídlem v Plzni OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO VEDOUCÍ SLUŽEBNÍHO ÚŘADU PŘEDSEDA OBVODNÍHO BÁŇSKÉHO ÚŘADU PRO ÚZEMÍ KRAJŮ PLZEŇSKÉHO A JIHOČESKÉHO SE SÍDLEM V PLZNI Praha 16. prosince 2015 Č.j.:

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada oddělení hygieny práce Frýdek-Místek

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada oddělení hygieny práce Frýdek-Místek Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada oddělení hygieny práce Frýdek-Místek Č.j.: KHSMS/60022/2016 Datum: 16. listopadu 2016 Ředitelka Krajské hygienické stanice Moravskoslezského

Více

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 5/2018

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 5/2018 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 5/2018 Starostka města Moravský Beroun dne 02.02.2018 vyhlašuje výzvu pro výběr uchazeče na obsazení

Více

Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Název projektu: Inovace a individualizace výuky

Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Název projektu: Inovace a individualizace výuky Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Název projektu: Inovace a individualizace výuky Autor: Mgr. Jitka Machátová Název materiálu: Motivační dopis Označení materiálu: Datum vytvoření: 10. 11. 2013 Vzdělávací

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení hospodářské správy

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení hospodářské správy Praha 26. srpna 2015 č. j.: 621/Ř/15 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení hospodářské správy Ředitel Státní plavební správy, jako služební

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. ředitel/ka odboru centrálních nákupů a veřejných zakázek (kód SM ).

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. ředitel/ka odboru centrálních nákupů a veřejných zakázek (kód SM ). Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru centrálních nákupů a veřejných zakázek (kód SM 340 000) Praha 18. dubna 2016 Č. j. MPSV-2016/69108-161/SZ/VŘ Státní tajemník Ministerstva

Více

Grantová agentura České republiky: PROCES PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ PROJEKTŮ

Grantová agentura České republiky: PROCES PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ PROJEKTŮ Grantová agentura České republiky: PROCES PODÁVÁNÍ NÁVRHŮ PROJEKTŮ Schéma procesu podávání návrhů projektů (NP) Vyhlášení veřejné soutěže Vyplnění NP v aplikaci GRIS Přiložení příloh k NP v aplikaci GRIS

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. ředitel/ka odboru nepojistných sociálních a rodinných dávek (SM ).

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. ředitel/ka odboru nepojistných sociálních a rodinných dávek (SM ). Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitel/ka odboru nepojistných sociálních a rodinných dávek (SM 750 000) Praha 10. července 2019 Č. j. MPSV-2019/139172-111 Státní tajemnice v Ministerstvu

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy zastoupené primátorem hlavního města Prahy v souladu s 7 zákona

Více

Vysoká škola sociálně-správní, Institut celoživotního vzdělávání Havířov o.p.s. Vysoká škola sociálně-správní, Havířov

Vysoká škola sociálně-správní, Institut celoživotního vzdělávání Havířov o.p.s. Vysoká škola sociálně-správní, Havířov Vysoká škola sociálně-správní, Institut celoživotního vzdělávání Havířov o.p.s. Vysoká škola sociálně-správní, Havířov Vyhláška rektora č. 3/2011 Pravidla přijímacího řízení ke studiu bakalářských studijních

Více

1. Co je veřejná zakázka

1. Co je veřejná zakázka Veřejné zakázky, tedy zakázky realizované veřejnými organizacemi jako jsou města, kraje, ministerstva, univerzity a další představují obrovské obchodní příležitosti ve všech zemích Evropy. Není tomu jinak

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na 2 služební místa rada archivář v Oddělení agendy zákona č. 262/2011 Sb. v Archivu bezpečnostních složek

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na 2 služební místa rada archivář v Oddělení agendy zákona č. 262/2011 Sb. v Archivu bezpečnostních složek Siwiecova 2 130 00 Praha 3 *MABSX003RWM2* Č.j.: ABS 1103/2018 R V Praze dne 13. února 2018 Počet listů: 5 Přílohy: 2/6 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na 2 služební místa rada archivář v Oddělení

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

VZOROVÉ FORMULÁŘE ke konkurzním řízením na obsazení pracovních míst ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcí

VZOROVÉ FORMULÁŘE ke konkurzním řízením na obsazení pracovních míst ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcí VZOROVÉ FORMULÁŘE ke konkurzním řízením na obsazení pracovních míst ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných obcí 1. Vzor vyhlášení konkurzního řízení (Zřizovatel) v souladu s vyhláškou č. 54/2005

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Náměstka pro řízení sekce Mezinárodní vztahy

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Náměstka pro řízení sekce Mezinárodní vztahy Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo Náměstka pro řízení sekce Mezinárodní vztahy Č.j.: MF-41153/2015/30-9 Datum: 11. září 2015 Státní tajemník Ministerstva financí ČR jako služební

Více

Univerzita Palackého v Olomouci

Univerzita Palackého v Olomouci Univerzita Palackého v Olomouci Psychologie a výběr pracovníků PhDr. Matúš Šucha, Ph. D., Katedra psychologie Lekce I Přehled Získávání a výběr zaměstnanců Hledáme někoho? Koho hledáme? Firemní kultura

Více

OKRESNÍ SOUD V BŘECLAVI

OKRESNÍ SOUD V BŘECLAVI OKRESNÍ SOUD V BŘECLAVI Národních hrdinů 11, 690 24 Břeclav Tel. Infocentrum: 519 366 201, podatelna: 519 366 211, FAX: 519 321 686 e-mail: podatelna@osoud.brv.justice.cz Spr 314/2019 Předseda Okresního

Více

Informační systém o státní službě

Informační systém o státní službě Nervozita řady uchazečů o místo pramení také z toho, že neví, co přesně je čeká. Proto vám přinášíme pár postřehů, které naznačí, jak to chodí při výběrovém řízení ve státních institucích, tedy podle zákona

Více

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou.

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Oznámení o vyhlášení společného výběrového řízení na služební místa vrchní ministerský rada FM 3455 a FM 3456, v odboru 65 Mezinárodní právní služby, odd. 6501 Mezinárodní arbitráže a ochrana zahraničních

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení dokladů plavidel pobočka Praha

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení dokladů plavidel pobočka Praha Praha 26. srpna 2015 č. j.: 625/Ř/15 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborného rady vedoucího oddělení dokladů plavidel pobočka Praha Ředitel Státní plavební správy,

Více

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 1/2014

Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 1/2014 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 1/2014 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 22.01.2014 v souladu s 7 zákona č. 312/2002

Více

V Ý Z V A k výběrovému řízení pro zájemce o pracovní pozici asistent prevence kriminality

V Ý Z V A k výběrovému řízení pro zájemce o pracovní pozici asistent prevence kriminality V Ý Z V A k výběrovému řízení pro zájemce o pracovní pozici asistent prevence kriminality Odbor prevence kriminality MV České republiky vyhlašuje výzvu pro výběr kandidátů na pozici asistent prevence kriminality.

Více

Čj. SOAA 3943/2016 Praha, Přílohy: 6

Čj. SOAA 3943/2016 Praha, Přílohy: 6 STÁTNÍ OBLASTNÍ ARCHIV V PRAZE Archivní 4/2257, 149 00 Praha 4 Čj. SOAA 3943/2016 Praha, 5. 5. 2016 Přílohy: 6 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný rada vedoucí oddělení Státní

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy zastoupené ředitelkou Magistrátu hlavního města Prahy v souladu s 7 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních

Více

Motivační dopis O čem je motivační dopis a jakou má strukturu? Náměty, jak motivační dopis uvést a ukončit

Motivační dopis O čem je motivační dopis a jakou má strukturu? Náměty, jak motivační dopis uvést a ukončit Motivační dopis Forma: Aktuální (datum a místo vyhotovení), S vlastní adresou i adresou potenciálního zaměstnavatele, S titulkem (například přihláška o zaměstnání), Napsaný na počítači (nejlépe ve Wordu

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ *MABSX004477U* Siwiecova 2 130 00 Praha 3 Č.j.: ABS 415/2019 V Praze dne 15. ledna 2019 Počet listů: 5 Přílohy: 2/6 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo vrchní referent/rada - archivář

Více

Informace k organizaci výběrových řízení na Městském úřadě Jablunkov

Informace k organizaci výběrových řízení na Městském úřadě Jablunkov MĚSTO JABLUNKOV MĚSTSKÝ ÚŘAD JABLUNKOV Informace k organizaci výběrových řízení na Městském úřadě Jablunkov JABLUNKOV aktualizováno k 1.10.2017 kancelář tajemníka městského úřadu I n f o r m a c e k o

Více

Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Název projektu: Inovace a individualizace výuky

Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Název projektu: Inovace a individualizace výuky Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0036 Název projektu: Inovace a individualizace výuky Autor: Mgr. Jitka Machátová Název materiálu: Strukturovaný životopis Označení materiálu: Datum vytvoření: 1. 12. 2013

Více

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 II. KOLO. Oděvní tvorba a styling. Design a technologie textilií

PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2019/2020 II. KOLO. Oděvní tvorba a styling. Design a technologie textilií Střední průmyslová škola Střední TEXTILNÍ průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace Střední průmyslová škola textilní, Liberec, Tyršova 1, příspěvková organizace tel: 485 110

Více

http://sim.samostatnyabsolvent.cz/

http://sim.samostatnyabsolvent.cz/ http://simsamostatnyabsolventcz/ do interaktivního simulačního softwaru Vytváření úkolů do simulačního softwaru Zadávání úkolů do simulačního softwaru Nově zaregistrovat Interaktivní simulační software

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího služebního úřadu ústředního ředitele Státní veterinární správy

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího služebního úřadu ústředního ředitele Státní veterinární správy Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího služebního úřadu ústředního ředitele Státní veterinární správy Praha 8. prosince 2015 Č.j.: MV-141989-12/OSK-2015 Náměstek ministra vnitra

Více

Krajský státní zástupce v Ústí nad Labem vyhlašuje výběrové řízení na obsazení míst státních zástupců s přidělením k výkonu funkce:

Krajský státní zástupce v Ústí nad Labem vyhlašuje výběrové řízení na obsazení míst státních zástupců s přidělením k výkonu funkce: KRAJSKÉ STÁTNÍ ZASTUPITELSTVÍ V ÚSTÍ NAD LABEM Dlouhá 1/12, 400 85 Ústí nad Labem tel: 477 105 900, fax : 477 105 999, e-mail : podatelna@ksz.unl.justice.cz, ID DS ua9aeqr 2 SPR 86/2019 V Ústí nad Labem

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. vedoucí Oddělení mzdové účtárny, Odboru řízení lidských zdrojů

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo. vedoucí Oddělení mzdové účtárny, Odboru řízení lidských zdrojů Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí Oddělení mzdové účtárny, Odboru řízení lidských zdrojů Č. j.: SFZP 112403/2016 Datum: 20. 10. 2016 Vedoucí služebního úřadu Státního fondu

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy zastoupené ředitelkou Magistrátu hlavního města Prahy v souladu s 7 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy zastoupené Ing. Zdenou Javornickou, pověřenou řízením Magistrátu

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ 1. KOLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO ŘEDITEL SEKCE BÁŇSKÉ SPRÁVY ČESKÉHO BÁŇSKÉHO ÚŘADU

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ 1. KOLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO ŘEDITEL SEKCE BÁŇSKÉ SPRÁVY ČESKÉHO BÁŇSKÉHO ÚŘADU OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ 1. KOLA VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO ŘEDITEL SEKCE BÁŇSKÉ SPRÁVY ČESKÉHO BÁŇSKÉHO ÚŘADU Praha 1. října 2019 Č.j.: SBS 34323/2019 Předseda Českého báňského úřadu jako služební

Více

Město Kolín zastoupené starostou města vyhlašuje dne výběrové řízení na obsazení pracovního místa strážník Městské policie Kolín.

Město Kolín zastoupené starostou města vyhlašuje dne výběrové řízení na obsazení pracovního místa strážník Městské policie Kolín. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Město Kolín zastoupené starostou města vyhlašuje dne 16.01.2017 výběrové řízení na obsazení pracovního místa strážník Městské policie Kolín. Vznik pracovního poměru

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Oznámení o vyhlášení výběrového řízení Město Kolín zastoupené tajemnicí Městského úřadu Kolín v souladu se zákonem č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů,

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV-94522-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 30. června 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa ředitele/ky odboru bezpečnostního

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího samostatného oddělení kontroly a dohledu

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího samostatného oddělení kontroly a dohledu Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucího samostatného oddělení kontroly a dohledu Č. j.: ČÚZK-03846/2016-12 Datum: 24. února 2016 Předseda Českého úřadu zeměměřického a katastrálního

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy zastoupené ředitelkou Magistrátu hlavního města Prahy v souladu s 7 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních

Více

ČESKÁ REPUBLIKA KRAJSKÝ SOUD V PLZNI Veleslavínova 40, 306 17 Plzeň, tel.: 377 868 888, fax: 377 868 000. předseda Krajského soudu v Plzni

ČESKÁ REPUBLIKA KRAJSKÝ SOUD V PLZNI Veleslavínova 40, 306 17 Plzeň, tel.: 377 868 888, fax: 377 868 000. předseda Krajského soudu v Plzni ČESKÁ REPUBLIKA KRAJSKÝ SOUD V PLZNI Veleslavínova 40, 306 17 Plzeň, tel.: 377 868 888, fax: 377 868 000 Spr 2647/2013 Předseda Krajského soudu v Plzni vyhlašuje výběrové řízení na obsazení dvou funkcí

Více

Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 1/2017

Moravský Beroun. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 1/2017 Město Moravský Beroun náměstí 9. května 4, 793 05 Moravský Beroun Oznámení o vyhlášení výběrového řízení VŘ 1/2017 Tajemník Městského úřadu Moravský Beroun dne 06.01.2017 v souladu s 7 zákona č. 312/2002

Více

Č.j.: NA / Datum: 4. listopadu 2016

Č.j.: NA / Datum: 4. listopadu 2016 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný rada archivář (ID 30013256) v oddělení fondů státní správy z let 1945 1992 v Národním archivu Č.j.: NA-4497-1/12-2016 Datum: 4. listopadu

Více