Oficiální pravidla marketingové soutěže Vyhrajte úklid domácnosti na rok zdarma

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Oficiální pravidla marketingové soutěže Vyhrajte úklid domácnosti na rok zdarma"

Transkript

1 1. Pořadatel: Oficiální pravidla marketingové soutěže Vyhrajte úklid domácnosti na rok zdarma Procter & Gamble Czech Republic s.r.o. IČ: , se sídlem: Rakovník, Ottova 402, PSČ , Česká republika, zapsána v Obchodním rejstříku u MS v Praze, oddíl C, vložka Kancelář pořadatele: Karolinská 654/2, Praha (dále jen pořadatel ). 2. Administrátor: WM Communication Prague, a.s., se sídlem: Praha 2, Belgická 115/40, PSČ , zapsána v Obchodním rejstříku u MS v Praze, oddíl B, vložka 7532, IČ: je pořadatelem pověřená realizací soutěže (dále jen administrátor ). 3. Termín konání soutěže a výrobky zapojené do soutěže: Soutěž probíhá od :00:01 hod. do :59:59 hod. na území České republiky výhradně prostřednictvím jednotlivých prodejen Tesco (dále jen TESCO ), provozovaných Tesco Stores ČR a.s., IČ: , se sídlem: Praha 10, Vršovická 1527/68b, PSČ , Česká republika (dále jen doba konání soutěže a místo konání soutěže ). Soutěž je pro účely vyhodnocení části soutěže o Denní výhry Braun a části soutěže o Denní výhry P&G rozdělena na 14 samostatných soutěžních dní, s tím, že soutěžní den začíná vždy v 00:00:01 hod. a je ukončen ve 23:59:59 hod (dále jen soutěžní den ). Do soutěže jsou zapojeny všechny výrobky značek Lenor, Ariel, Jar, Bonux, Tide, Mr. Proper, Ambipur, Ariel Professional, Dreft s nimiž se soutěžící může účastnit soutěže (dále jen společně jako soutěžní výrobky ). Soutěž se vztahuje na ty soutěžní výrobky, které jsou prodávány výhradně v místě konání soutěže a v době konání soutěže. 4. Účast v soutěži: Soutěže se může zúčastnit fyzická osoba spotřebitel starší 18 let s trvalým pobytem a s doručovací adresou na území České republiky, která je plně způsobilá k právním úkonům, a která potvrdí při registraci souhlas s těmito pravidly, se zpracováním osobních údajů a splní všechny podmínky, uvedené v těchto Oficiálních pravidlech (dále jen účastník ). 5. Mechanismus soutěže: Účastník se do soutěže zapojí tak, že: a) v době a místě konání soutěže, resp. v době od :00:01 hod. do :59:59 hod. zakoupí v jakékoli z prodejen TESCO (hypermarkety, supermarkety, obchodní domy, itesco) soutěžní výrobky v minimální hodnotě 200,- Kč (dále jen soutěžní nákup ). Za

2 tento soutěžní nákup soutěžních výrobků účastník obdrží od prodejce daňový doklad, resp. účtenku (dále jen soutěžní účtenka ). Tuto účtenku si účastník pečlivě uschová!!! V případě nákupu online na účastník obdrží od prodejce dodací list s číslem objednávky, který si pečlivě uschová. b) následně navštíví webové stránky soutěže a vyplní zde umístěný soutěžní formulář (dále jen registrační formulář ), kde uvede tyto své údaje: - jméno a příjmení, - ovou adresu, - telefonní číslo, - číslo účtenky, která potvrzuje uskutečnění soutěžního nákupu v době a místě konání soutěže, anebo číslo objednávky v případe nákupu online. V jedné registraci je možné užít pouze jednu účtenku nebo číslo objednávky. c) po řádném a úplném vyplnění registračního formuláře je umožněno účastníkovi odpovědět na soutěžní otázku: Kolik lahví Jaru se prodalo v prodejnách Tesco v ČR v roce 2013? (průměrné množství láhví Jaru prodaných v prodejnách TESCO za jeden den ks) (dále jen jako soutěžní otázka ) d) a následně prostřednictvím funkce formulář odeslat se soutěžící registruje do soutěže s tím, že pro možnost odeslání registračního formuláře je nutné udělit pořadateli a administrátorovi svůj souhlas se zněním pravidel této soutěže a se zpracováním svých osobních údajů, uvedených při registraci (tedy jméno, příjmení, ová adresa, telefonní číslo účastníka). 6. Obecné podmínky soutěže: a) Do soutěže nebudou zejména zařazeny soutěžní registrace neobsahující veškeré povinné údaje, včetně osobních údajů a odpovědi na soutěžní otázku, registrace odeslané mimo dobu trvání soutěže či registrace jinak nesplňující stanovené podmínky. b) Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo konečného posouzení registrací provedené jednotlivými účastníky. Za soutěžícího se považuje osoba, která učinila soutěžní nákup a jež je uvedena v registraci. c) Soutěžící je povinen uschovat originál účtenky nebo dodacího listu v případě nákupu online na itesco.cz - dokladu o zaplacení soutěžního nákupu za účelem vydání výhry (dále a výše jen účtenka ). Pokud soutěžící na výzvu pořadatele soutěže nepředloží účtenku/účtenky o zaplacení soutěžního nákupu splňující podmínky těchto pravidel, bude ze soutěže vyřazen.

3 d) Soutěžící může zaregistrovat více soutěžních účtenek prokazující nákupy z doby konání soutěže, vždy však s novou registrací. V případě, že jeden soutěžící se zúčastní soutěže vícekrát a neprokáže se následně odpovídajícím počtem dokladů o zaplacení splňujících pravidla soutěže, budou všechny jeho registrace vyřazeny ze soutěže z důvodů nesplnění pravidel soutěže. e) Každou jednotlivou soutěžní účtenku za provedený soutěžní nákup, v minimální hodnotě 200-Kč, lze do soutěže zaregistrovat pouze jednou, poté je zneplatněna a nelze ji dále použít (bez ohledu kolikrát hodnota účtenky přesahuje minimální hodnotu nákupu). Jednotlivé účtenky a hodnoty provedených nákupů nelze jakkoliv sčítat či kombinovat. V případě, že se soutěžící či více soutěžících pokusí do soutěže zaregistrovat opakovaně s jednou soutěžní účtenkou, jsou všechny jejich účasti automaticky ze soutěže vyřazeny. f) Soutěžní účtenka musí být vystavena elektronicky (nelze uznat ručně vyhotovený účetní doklad) a musí obsahovat čitelné informace, spočívající v datu a času uskutečnění soutěžního nákupu, názvu a ceně soutěžních výrobků, identifikačních údajích prodávajícího a provozovny, ve které byl soutěžní nákup uskutečněn a číslu účtenky. g) Soutěžní nákup je možné registrovat kdykoliv v době trvání soutěže, s tím, že je možné registrovat pouze soutěžní účtenky, prokazující provedení soutěžního nákupu kdykoliv v době trvání soutěže (resp. před provedenou registrací). h) Každý účastník se může soutěže zúčastnit opakovaně, vždy však s novou soutěžní účtenkou, splňující pravidla této soutěže, avšak stále pouze s jedním jménem a jednou e- mailovou adresou, tedy, soutěže se nemůže zúčastnit jedna osoba pod vícerými e- mailovými adresami. V případě důvodného podezření na několikanásobnou účast jedné osoby prostřednictvím různých jmen či ových adres, případně více osob prostřednictvím jednoho u, budou všechny registrace soutěžícího (soutěžících) bez jakéhokoliv oznámení, uvedení důvodu a stanovení náhrady ze soutěže vyloučeny. i) Každý účastník svojí účastí v soutěži potvrzuje, že je oprávněným uživatelem ové adresy, které použil v rámci registrace na internetové stránce. V opačném případě ztrácí nárok na výhru v soutěži. j) Do soutěže budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří úplně splní stanovené podmínky soutěže a provedou registraci řádným a úplným způsobem, tedy vyplní všechny požadované registrační údaje (včetně údajů z účtenky/účtenek prokazující soutěžní nákup a jeho hodnotu apod.). Registrace soutěžícího, která neobsahuje všechny požadované údaje, nebude do soutěže zařazena. k) Registrací do soutěže soutěžící zároveň souhlasím se zveřejněním jeho jména a příjmení v seznamu výherců. 7. Ceny v soutěži a) Hlavní výhra:

4 Výhercem Hlavní výhry se stává 1 účastník soutěže, který splnil všechny podmínky této soutěže a jehož odpověď na položenou otázku byla správná resp. nejblíže správné odpovědi na položenou soutěžní otázku. Hlavní výhrou je 1x Uklízečka na rok zdarma, s tím, že tato Hlavní výhra obsahuje: - úklid domácnosti výherce prostřednictvím úklidové společnosti na jeden rok a to do maximální výše ,- Kč (slovy: šedesáttisíckorunčeských) včetně DPH Vyhodnocení soutěže o Hlavní výhru a určení výherce Hlavní výhry bude pořadatelem provedeno po ukončení soutěže a výherce bude o své případné výhře Hlavní ceny a způsobu převzetí výhry pořadatelem informován ovou zprávou na , který zadal do registračního formuláře. V případě nemožnosti určení pořadí a tím i osoby výherce, z důvodu více shodných odpovědí na položenou soutěžní otázku získává lepší pořadí ten soutěžící, který se do soutěže zaregistroval dříve. b) Denní výhra Braun: Po skončení příslušného soutěžního dne bude pořadatelem ze všech soutěžících, kteří se registrovali do soutěže v příslušný soutěžní den, vybrán jeden výherce, který splnil všechny podmínky této soutěže a který se svou odpovědí na soutěžní otázku dostal v příslušném soutěžním dni nejblíže správné odpovědi (případně odpověděl správně). Denní výhra Braun obsahuje: - 1x výrobek od společnosti Braun - Ponorný mixér Braun MQ785 Patisserie Plus v hodnotě do 3 000,- Kč (slovy: třitísecekorunčeských) včetně DPH - Celkem bude předáno 14 denních výher Braun Vyhodnocení soutěžního dne a určení výherce Denní výhry Braun bude pořadatelem provedeno po ukončení příslušného soutěžního dne a výherce bude o své případné výhře Denní výhra Braun informován ovou zprávou na , který zadal do registračního formuláře, a to až po ukončení soutěže. V případě nemožnosti určení pořadí, z důvodu více shodných odpovědí na položenou soutěžní otázku získává lepší pořadí ten soutěžící, který se do soutěže zaregistroval dříve. Výhercem Denní výhry Braun se může soutěžící stát pouze jednou za celou dobu trvání soutěže, v případě opakovaného vzniku nároku na další Denní výhru Braun jeho další nárok automaticky zaniká a výhercem se stává další soutěžící v pořadí. c) Denní výhra P&G: Denní výhru získá 10 nejrychlejších registrací v příslušném soutěžním dní.

5 Vyhodnocení soutěžního dne a určení výherce Denní výhry P&G bude pořadatelem provedeno po ukončení příslušného soutěžního dne a výherce bude o své případné výhře Denní výhra P&G informován ovou zprávou na , který zadal do registračního formuláře, a to až po ukončení soutěže. Výhercem Denní výhry P&G se může soutěžící stát pouze jednou za celou dobu trvání soutěže, v případě opakovaného vzniku nároku na další Denní výhru P&G jeho další nárok automaticky zaniká a výhercem se stává další soutěžící v pořadí. d) Jeden soutěžící může vyhrát pouze jednu Hlavní výhru, jednu Denní výhra Braun a jednu Denní výhra P&G. V případně opakovaného vzniku nároku na výhru, nárok výherce na tuto druhou (a další) výhru zaniká a na jeho místo nastupuje další soutěžící v pořadí. Tento postup je opakován maximálně 3krát, poté soutěžící ztrácí nárok na příslušnou výhru, a výhra propadá k dalším marketingovým či charitativním účelům pořadatele soutěže. e) Výherce je povinen ve lhůtě do 7 dnů od oznámení výhry doručit pořadateli soutěže na adresu: WM Communication Prague, a.s. Praha 2, Belgická 115/40, PSČ : - originál nebo naskenovanou kopii soutěžní účtenky/účtenek, nebo dodacího listu se kterými získal výhru v soutěži; - uvést své jméno, příjmení vč. adresy, na kterou mu má být doručena výhra (dále jen soutěžní zásilka ). Na obálku uvede Vyhrajte úklid domácnosti na rok zdarma. S ohledem na uvedené doporučuje pořadatel zaslat požadované doklady a údaje prostřednictvím doporučené pošty. Pokud soutěžící v této soutěžní zásilce řádně nepředloží originál (ověřenou kopii) této/těchto soutěžní/ch účtenky/ek nebo dodacího listu v uvedené lhůtě, bude ze soutěže vyloučen a na jeho místo nastupuje v případě Denní výhry Braun a denní výhry P&G následující soutěžící v pořadí daného soutěžního dne / v případě Hlavní výhry následující soutěžící v celkovém pořadí. Tento postup (zaslání informativního u a povinnost zaslat soutěžní zásilku) se bude u náhradníka opakovat, s tím, že se pořadatel pokusí kontaktovat výherce maximálně 3krát. V případě, že výherce na žádný z těchto pokusů pořadatele neodpoví do 3 (tří) pracovních dnů od posledního odeslání u, výherce ztrácí nárok na výhru. Pokud nebude možné výhru předat výherci, výhra propadá ve prospěch pořadatele soutěže, k dalším marketingovým nebo charitativním účelům. 8. Předání výher a) Hlavní výhra: Výhra bude výherci předána v místě a čase dohodnutém pořadatelem a výhercem, proti podpisu předávacího protokolu. Pořadatel si vyhrazuje právo požadovat při předávání výhry podpis předávacího protokolu a předložení dokladu totožnosti prokazujícího, že osoba přebírající výhru je osobou výherce.

6 Odmítnutím podpisu předávacího protokolu či předložení dokladu totožnosti, je soutěžící vyřazen ze soutěže a výhra mu nebude předána. Na jeho místo nastupuje další soutěžící v pořadí. Tento postup bude opakován maximálně 3krát, poté soutěžící ztrácí nárok na příslušnou výhru, a výhra propadá k dalším marketingovým či charitativním účelům pořadatele soutěže. b) Denní výhra Braun: Výhra bude výherci zaslána na adresu, kterou sdělí pořadateli soutěže po ové komunikaci v soutěžní zásilce. Po ověření, zda výherce splňuje všechny požadavky, stanovené těmito pravidly, a to prostřednictvím provozovatele poštovních služeb do 2 měsíců od ukončení soutěže. Výhry, které nemohly být doručeny z důvodu neúspěšného doručení nebo nesprávné doručovací adresy, může pořadatel využít k dalším marketingovým či charitativním účelům pořadatele soutěže. c) Denní výhra P&G: Výhra bude výherci zaslána na adresu, kterou sdělí pořadateli soutěže po ové komunikaci v soutěžní zásilce. Po ověření, zda výherce splňuje všechny požadavky, stanovené těmito pravidly, a to prostřednictvím provozovatele poštovních služeb do 2 měsíců od ukončení soutěže. Výhry, které nemohly být doručeny z důvodu neúspěšného doručení nebo nesprávné doručovací adresy, může pořadatel využít k dalším marketingovým či charitativním účelům pořadatele soutěže. 9. Osobní údaje a) Registrací do soutěže dle těchto pravidel účastník akceptuje tato pravidla a zavazuje se je plně dodržovat. Soutěžící registrací do soutěže dle těchto pravidel souhlasí se zařazením poskytnutých osobních údajů, uvedených v registraci či v soutěžní zásilce - jméno, příjmení, , telefonní číslo, kontaktní adresa (dále jen údaje ) společnosti Procter & Gamble Czech Republic s.r.o., IČ: , se sídlem: Rakovník, Ottova 402, PSČ , Česká republika, zapsána v Obchodním rejstříku u MS v Praze, oddíl C, vložka 95248, jakožto správce osobních údajů (dále jen společnost ), a s jejich následným zpracováním prostřednictvím pověřeného zpracovatele, tj. zejména agentury pro účely realizace soutěže a předání výher tento souhlas je udělen na dobu konání soutěže a předávání výher, a dále i pro marketingové účely správce osobních údajů, tj. distribuce informací o společnosti, jejich výrobcích a propagačních aktivitách včetně poskytování vzorků a marketingového průzkumu, jakož i pro jiné marketingové a PR účely (jako například tiskové a internetové publikace), jakož i pro zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na časově neomezené období nebo až do doby, dokud účastník nepožádá o likvidaci osobních údajů. Účastník potvrzuje, že byl správcem osobních údajů poučen o svých právech v souladu s ust. 11 a 21 zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, jakož i informován o tom, že zpracování osobních údajů bude prováděno v prostorách správce automatizovaně prostřednictvím prostředků výpočetní techniky a manuálně, a to

7 jednotlivými pověřenými zaměstnanci správce osobních údajů. Bere na vědomí, že osobní údaje budou zpřístupněny i příslušným zaměstnancům správce osobních údajů, kteří takové údaje potřebují ke své práci. Bere na vědomí, že má dle zákona dále právo, pokud zjistí nebo se bude domnívat, že správce provádí zpracování osobních údajů v rozporu s ochranou soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem (i) požádat správce o vysvětlení, (ii) požadovat, aby odstranil takto vzniklý stav (zejména blokováním, provedením opravy, doplněním nebo likvidací osobních údajů). Bude-li má žádost shledána oprávněnou, má správce osobních údajů povinnost neprodleně odstranit závadný stav. Je srozuměn/a s tím, že požádá-li v rámci svého práva na přístup k osobním údajům o informaci o zpracování svých osobních údajů, je správce povinen tuto informaci bez zbytečného odkladu předat s tím, že má právo za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí takové informace. Poskytnutí osobních údajů je na dobrovolné bázi a je si vědom/a, že může svůj souhlas s jejich zpracováním bezplatně kdykoliv na adrese správce osobních údajů odvolat. Je srozuměn/a s tím, že dozorujícím orgánem je Úřad pro ochranu osobních údajů b) Účastníci soutěže výslovně souhlasí s tím, že pořadatel a administrátor je oprávněn použít v souladu s 77 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění, občanského zákoníku bezplatně jméno a příjmení výherců v médiích (včetně internetu), propagačních a reklamních materiálech pořadatele a administrátora v souvislosti s prezentací této soutěže a jeho výrobků s tím, že mohou být bezplatně pořizovány a zveřejňovány výše uvedeným způsobem i zvukové, obrazové a audio vizuální záznamy hlavních výherců soutěže, a to bez omezení území po dobu 5 let od ukončení soutěže. Takové záznamy mohou být pořízeny i během předávání výher. 10. Ostatní podmínky soutěže a) Účastník svou účastí v soutěži automaticky potvrzuje, že je plně seznámen s ustanoveními těchto oficiálních pravidel soutěže a souhlasí s nimi. Účast v soutěži představuje povinnost dodržovat a zachovávat podmínky a ustanovení těchto pravidel. b) Pořadatel ani administrátor soutěže neručí za žádné technické problémy, či funkčnost internetové sítě. Účastník se zavazuje uvádět v soutěži pouze pravdivé údaje. Pořadatel ani administrátor neručí za ztrátu či nedoručení jím (doporučeně) odesílaných poštovních zásilek nebo zásilek (doporučeně) zasílaných výherci v souvislosti s touto soutěží. c) Pořadatel a administrátor si dále vyhrazují právo vyžádat si soutěžní účtenkyse kterými se do soutěže přihlásili, od všech soutěžících, a to zejména od soutěžících, u kterých mají podezření z podvodného či nekalého jednání. d) Pořadatel a administrátor si vyhrazují právo okamžitě vyloučit ze soutěže účastníka, u kterého je důvodné podezření na spáchání podvodného či nekalého jednání, a to i prostřednictvím třetích osob. Pořadatel a administrátor si vyhrazují právo neudělit či nepředat výhry v případě, pokud panují pochybnosti o způsobu získání účtenek ze strany soutěžících či v případě porušení pravidel soutěže ze strany soutěžících nebo jakékoliv jednání ze strany soutěžících, které by bylo v rozporu s dobrými mravy či zásadami fairplay. Pokud se prokáže, že tato osoba se i přes výše uvedené stala výhercem, např. v

8 důsledku nepravdivých informací, které poskytla, nemá nárok na výhru. Toto rozhodnutí pořadatele je konečné, bez možnosti odvolání. e) Výhry, které nebylo možné v rámci soutěže rozdělit, předat konkrétnímu výherci, propadají ve prospěch pořadatele soutěže, k dalším marketingovým a charitativním účelům. f) Pořadatel ani žádná ze společností, kterou pořadatel pověřil realizací soutěže, nenesou zodpovědnost za žádné nároky na náhradu škod, vzniklých během účasti v soutěži. Výherce nese plnou a osobní zodpovědnost za uplatnění výhry, zatímco pořadatel a pořadatel neodpovídají za žádné škody a zranění, které vzniknou výherci nebo jakékoliv třetí straně v souvislosti s uplatněním výhry. Nebezpečí škody na výhře přechází na výherce okamžikem předání výhry výherci. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo nahradit deklarované výhry výhrami obdobného typu a hodnoty. Jakýkoliv právní nárok účastníka je vyloučen. g) Soutěžící nemůže nárokovat jinou výhru, než která mu bude vydána a nemá nárok výhru reklamovat (výhry je možné reklamovat pouze přímo u dodavatele výher). Výhry nelze vyměnit za hotovost ani nárokovat jiné plnění. Účast v soutěži ani výhry nejsou vymahatelné soudní cestou. h) Jakékoliv náklady spojené s uplatněním výhry či vyzvednutím výhry výhercem, nese v plném rozsahu výlučně soutěžící. Výherce není oprávněn požadovat od pořadatele ani administrátora soutěže žádné dodatečné nároky nad rámec poskytnuté výhry. i) V případě pochybností o dodržení pravidel soutěže, leží povinnost prokázat rozhodné skutečnosti na soutěžícím. j) Pořadatel nebo administrátor soutěže si vyhrazují právo rozhodnout o změně pravidel a / nebo podmínek této soutěže či soutěž úplně zrušit nebo pozastavit na základě vlastního uvážení a bez udání důvodů, a to bez jakékoliv náhrady a stejně tak případně nahradit jednotlivé výhry za výhry jiné. V případě změny těchto pravidel bude tak učiněno formou písemných číslovaných dodatků účinných okamžikem zveřejnění na soutěžních stránkách. k) Z účasti v soutěži jsou vyloučeni všichni zaměstnanci pořadatele, administrátora a dále všechny osoby podílející se na organizaci této soutěže, zejména zaměstnanci všech spolupracujících právnických a fyzických osob a osoby jim blízké. V případě, že se výhercem stane osoba, která je zaměstnancem uvedených společností nebo osoba jim blízká, cena se nepředá a na jeho místo nastupuje soutěžící, jehož odpověď na soutěžní otázku byla vyhodnocena, jako nejblíže další v pořadí. Úplné znění pravidel soutěže je k dispozici a V Praze, dne

Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže Olympiáda (dále jen soutěž ).

Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže Olympiáda (dále jen soutěž ). ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE S OBCHODNÍ CENTRUM LETŇANY Olympiáda Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže Olympiáda (dále jen soutěž ). 1. Pořadatel soutěže: Boomerang Publishing, se sídlem

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Ticket Junior všem Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Ticket Junior všem (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Orbit spolujezdec nepovinná výbava

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Orbit spolujezdec nepovinná výbava ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Orbit spolujezdec nepovinná výbava Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel marketingové soutěže Orbit spolujezdec nepovinná výbava (dále jen soutěž

Více

Úplná pravidla soutěže s GE Money Bank

Úplná pravidla soutěže s GE Money Bank Úplná pravidla soutěže s GE Money Bank Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže s GE Money Bank (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Fanděte fotbalu s Euronics a získejte peníze zpět

Úplná pravidla spotřebitelské akce Fanděte fotbalu s Euronics a získejte peníze zpět Úplná pravidla spotřebitelské akce Fanděte fotbalu s Euronics a získejte peníze zpět I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Fanděte

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP LEDNICI A ZÍSKEJ POUKAZ NA VÝROBNÍK SODY

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP LEDNICI A ZÍSKEJ POUKAZ NA VÝROBNÍK SODY Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP LEDNICI A ZÍSKEJ POUKAZ NA VÝROBNÍK SODY I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané NAKUP

Více

Pravidla soutěže. Název soutěže: Quadrio kvíz

Pravidla soutěže. Název soutěže: Quadrio kvíz Pravidla soutěže Pořadatel soutěže: Pořadatelem soutěže je společnost CPI Národní, s.r.o., Vladislavova 1390/17, 110 Praha 1 Nové Město, IČ: 26211572, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

PRAVIDLA. Soutěž s RWE ONLINE SERVIS

PRAVIDLA. Soutěž s RWE ONLINE SERVIS PRAVIDLA Soutěž s RWE ONLINE SERVIS Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel k soutěži s aplikací RWE ONLINE SERVIS (dále jen soutěž ). Zkrácené znění pravidel na propagačních materiálech

Více

Statut a pravidla soutěže MÍŠA. ALBERT supermarket - Česká republika

Statut a pravidla soutěže MÍŠA. ALBERT supermarket - Česká republika Statut a pravidla soutěže MÍŠA ALBERT supermarket - Česká republika Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané "MÍŠA pro Českou republiku (dále jen "soutěž"). Tento statut

Více

Obchodní podmínky. Majitel a provozovatel latkysvetluska. Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808

Obchodní podmínky. Majitel a provozovatel latkysvetluska. Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808 Obchodní podmínky Majitel a provozovatel latkysvetluska Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808 Tel: 728 413 506 Korespondenční adresa: Kateřina Sedmerová, Italská

Více

Pořadatel soutěže: Mondelez Europe Services GmbH - organizační složka Česká republika, Karolinská

Pořadatel soutěže: Mondelez Europe Services GmbH - organizační složka Česká republika, Karolinská Intro: Soutěžní akce MAGNETICKÁ FIDORKA Soutěžní pravidla Pořadatel soutěže: Mondelez Europe Services GmbH - organizační složka Česká republika, Karolinská 661/4, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 01435485,

Více

HERNÍ ŘÁD webové soutěže o DVD Zoufalé manželky I-VII Úvodní ustanovení AQS, a.s. 7. 11. 2012 do 21. 11. 2012 7. 11. 2012 v 19:55

HERNÍ ŘÁD webové soutěže o DVD Zoufalé manželky I-VII Úvodní ustanovení AQS, a.s. 7. 11. 2012 do 21. 11. 2012 7. 11. 2012 v 19:55 HERNÍ ŘÁD webové soutěže o DVD Zoufalé manželky I-VII I. Úvodní ustanovení 1. Organizátorem webové soutěže o 5 x DVD komplet Zoufalé manželky I-VII je společnost FTV Prima, spol. s r. o., se sídlem Praha

Více

Pravidla soutěže Huawei Technologies (Czech) s.r.o. P9 Zaostřinaúspěch

Pravidla soutěže Huawei Technologies (Czech) s.r.o. P9 Zaostřinaúspěch Pravidla soutěže Huawei Technologies (Czech) s.r.o. P9 Zaostřinaúspěch I. Pořadatel a organizátor soutěže 1: Pořadatelem reklamní soutěže P9Zaostřinaúspěch (dále jen soutěž ) je společnost : Huawei Technologies

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ ) I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo:

Více

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte Žádost o dofinancování sociální služby pro r. 2016 v rámci Podmínek dotačního Programu na podporu poskytování sociálních služeb a způsobu rozdělení a čerpání dotace z kapitoly 313 MPSV státního rozpočtu

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů

Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Úplná pravidla soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhraj gurmánskou sadu Krále Sýrů (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným

Více

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Obec Vacenovice si Vás dovoluje vyzvat k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název zakázky: Název: Dotační management projektu Stavební úpravy

Více

Vyhrajte v Promo akci Natankuj 30l a vyhraj kolo každý týden!

Vyhrajte v Promo akci Natankuj 30l a vyhraj kolo každý týden! Vyhrajte v Promo akci Natankuj 30l a vyhraj kolo každý týden! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel Promo akce Natankuj 30l a vyhraj kolo každý týden!. Tato pravidla jsou jediným dokumentem,

Více

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva č. 1/2015 o poskytnutí dotace dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Na základě usnesení zastupitelstva obce Čáslavsko

Více

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám Veřejná zakázka: Medicinální plyny Zadavatel: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj, příspěvková organizace Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce MEDICINÁLNÍ

Více

Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů

Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů I. Smluvní strany Masarykova univerzita Filozofická fakulta se sídlem, 602 00 Brno zastoupená prof. PhDr. Milanem Polem, CSc., děkanem Filozofické

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka

PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže Fotosoutěž Sazka (dále jen soutěž ): 1. Vyhlašovatel soutěže 1.1. Vyhlašovatelem soutěže je společnost SAZKA a.s.,

Více

Úplná pravidla Užijte si moře výher.

Úplná pravidla Užijte si moře výher. Úplná pravidla Užijte si moře výher. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Užijte si moře výher. (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Základní ustanovení

OBCHODNÍ PODMÍNKY. 1. Základní ustanovení 1. Základní ustanovení OBCHODNÍ PODMÍNKY 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Obchodní podmínky ) upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Pořadatel soutěže: Název soutěže: Místo a trvání soutěže: Organizátor soutěže: Podmínky účasti v soutěži: I.

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Pořadatel soutěže: Název soutěže: Místo a trvání soutěže: Organizátor soutěže: Podmínky účasti v soutěži: I. PRAVIDLA SOUTĚŽE Pořadatel soutěže: STOCK Plzeň Božkov s.r.o., Palírenská 641/2, 326 00, Plzeň Božkov, Česká republika, IČ: 27904636 Název soutěže: #PARBANASNEHU Místo a trvání soutěže: Česká republika,

Více

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže PEPSI COOP MIKULOV

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže PEPSI COOP MIKULOV Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže PEPSI COOP MIKULOV Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel soutěže PEPSI (dále jen soutěž). Tato pravidla mohou být pozměněna pouze formou písemných

Více

Reklamační řád. Obsah

Reklamační řád. Obsah Obsah 1 Úvod... 2 2 Úvodní ustanovení... 2 3 Předmět reklamace/stížnosti... 2 4 Způsob podání reklamace/stížnosti... 3 5 Náležitosti reklamace/stížnosti... 3 6 Způsob vyřízení reklamace/stížnosti Společností...

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku OBEC POHOŘÍ Pohoří Chotouň 100, 254 01 Jílové u Prahy, IČ: 00241555 tel: 241 950 299, email: info@obec-pohori.info Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku v zadávacím řízení zakázky malého rozsahu stavebních

Více

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele,

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele, Doporučení MMR k postupu zadavatelů při zpracování odůvodnění účelnosti veřejné zakázky, při stanovení obchodních podmínek pro veřejné zakázky na stavební práce a při vymezení podrobností předmětu veřejné

Více

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal. Česká republika

Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal. Česká republika Úplná pravidla spotřebitelské soutěže Signal Česká republika Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Signal (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem, který

Více

Reg. č. projektu: CZ 1.04/ 4.1.00/A3.00004. CzechPOINT@office. Pracovní sešit

Reg. č. projektu: CZ 1.04/ 4.1.00/A3.00004. CzechPOINT@office. Pracovní sešit Reg. č. projektu: CZ 1.04/ 4.1.00/A3.00004 CzechPOINT@office Pracovní sešit Materiál vznikl v rámci řešení projektu Vzdělávání v oblasti základních registrů a dalších kmenových projektů egovernmentu, registrační

Více

Příloha C - Účtování a placení

Příloha C - Účtování a placení Příloha C - Účtování a placení 2 Obsah 1 Úvod... 3 2 Postup vyúčtování a platební podmínky... 3 3 Ručení... 4 3 1 Úvod 1.1. Tato Příloha popisuje shromažďování údajů, postup vyúčtování a placení cen za

Více

OBJEDNÁVÁNÍ A VÝDEJ LÉKAŘSKÝCH TISKOPISŮ S MODRÝM PRUHEM

OBJEDNÁVÁNÍ A VÝDEJ LÉKAŘSKÝCH TISKOPISŮ S MODRÝM PRUHEM OBJEDNÁVÁNÍ A VÝDEJ LÉKAŘSKÝCH TISKOPISŮ S MODRÝM PRUHEM 1. Základní informace: Odbor sociální MMK vykonává podle 13 zákona č. 167/1998 Sb., o návykových látkách a o změně některých dalších zákonů, v platném

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj. podprogram 117 513

Ministerstvo pro místní rozvoj. podprogram 117 513 Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti podprogram 117 513 Podpora výstavby technické infrastruktury Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad a lze na ni vstoupit i

Více

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ Příloha č. 1 Oznámení o zahájení zadávacího řízení Zadávací dokumentace Název zakázky: SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ 1. Doba a místo plnění veřejné zakázky: Termín zahájení:

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE POŠLI ZÁŽITEK a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PRAVIDLA SOUTĚŽE POŠLI ZÁŽITEK a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRAVIDLA SOUTĚŽE POŠLI ZÁŽITEK a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky (dále jen pravidla ) soutěže POŠLI ZÁŽITEK (dále jen soutěž ): 1. ÚVOD 1.1. Cílem

Více

OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9..

OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9.. OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9..2015 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadanou

Více

Podrobná pravidla kampaně Samsung

Podrobná pravidla kampaně Samsung Podrobná pravidla kampaně Samsung Kup Galaxy Note 3 a získej 2.500 Kč zpět! Obecné informace 1) Organizátor kampaně: Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o., V Parku 2323/14, 148 00 Praha 4, IČO:

Více

Úplná pravidla soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM

Úplná pravidla soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM Úplná pravidla soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM ČESKÁ REPUBLIKA Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže KINDER VYHRAJ TÝDEN V MIAMI S KABRIEM (dále jen soutěž ). Tato

Více

Postup při likvidaci pojistných událostí

Postup při likvidaci pojistných událostí Postup při likvidaci pojistných událostí Předkládá: RENOMIA, a. s. Na Florenci 15 110 00 Praha 1 tel.: 221 421 711 fax: 222 720 855 e-mail: info@renomia.cz http: www.renomia.cz květen 2016 Obsah Postup

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOPU

OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOPU OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOPU společnosti ESTELAR s.r.o., se sídlem Holešov, Palackého 744/1, PSČ 769 01, IČ 269 32 962 Tyto Obchodní podmínky E-shopu se vztahují na prodej a koupi zboží prostřednictvím E-shopu

Více

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet Č.j. Vyřizuje /telefon Datum Malý /24245614 29.5.2008 Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách hl.m.prahy a podle zákona

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Domov důchodců Jablonecké Paseky příspěvková organizace Vítězslava Nezvala 87/14 466 02 Jablonec nad Nisou IČ: 712 200 11 POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝMĚNA DŘEVĚNÝCH OKEN ZA PLASTOVÁ

Více

POSDOKTORSKÉ PROJEKTY 2012

POSDOKTORSKÉ PROJEKTY 2012 POSDOKTORSKÉ PROJEKTY 2012 Mezi osobní náklady hrazené z dotace lze zařadit náklady na: Mzdu nebo plat (dále jen mzdy) včetně pohyblivých složek, náhrad za dovolenou na zotavenou a náhrad za dočasnou pracovní

Více

6. VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI (17. kolo příjmu žádostí o dotaci SZIF)

6. VÝZVA K PŘEDKLÁDÁNÍ ŽÁDOSTÍ O DOTACI (17. kolo příjmu žádostí o dotaci SZIF) Název MAS Místní akční skupina Český les, o. s. Registrační číslo 07/002/41100/232/000070 MAS Název SPL Strategický plán LEADER Místní akční skupiny Český les, o. s. Předseda MAS František Čurka, mobil

Více

PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ

PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ Obsah 1 Úvod... 3 2 Postup vyúčtování... 3 3 Placení... 4 4 Ručení... 5 1 Úvod 1.1. Tato Příloha popisuje shromažďování údajů, postup vyúčtování a placení cen za služby elektronických

Více

Městská část Praha - Kunratice. Tělocvičná jednota Sokol Kunratice SMLOUVA O VÝPŮJČCE

Městská část Praha - Kunratice. Tělocvičná jednota Sokol Kunratice SMLOUVA O VÝPŮJČCE 16 007 2 00 Městská část Praha - Kunratice a Tělocvičná jednota Sokol Kunratice SMLOUVA O VÝPŮJČCE TATO SMLOUVA O VÝPŮJČCE BYLA UZAVŘENA DLE UST. 2193-2200 ZÁK. Č. 89/2012 SB. OBČANSKÝ ZÁKONÍK, V PLATNÉM

Více

Úplná pravidla soutěže Sedlčanský Plecháček

Úplná pravidla soutěže Sedlčanský Plecháček Úplná pravidla soutěže Sedlčanský Plecháček Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Sedlčanský Plecháček (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

6. Pravidla soutěže Soutěžící se do soutěže zapojí tím způsobem, že v době konání soutěže a místě konání soutěže:

6. Pravidla soutěže Soutěžící se do soutěže zapojí tím způsobem, že v době konání soutěže a místě konání soutěže: Pravidla soutěže Mazlíčci Účelem tohoto dokumentu je stanovit úplná a jasná pravidla soutěže Mazlíčci (dále jen soutěž ), dále jen pravidla. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

JEDNACÍ ŘÁD FORMÁTOVÉHO VÝBORU NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ KNIHOVNY

JEDNACÍ ŘÁD FORMÁTOVÉHO VÝBORU NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ KNIHOVNY JEDNACÍ ŘÁD FORMÁTOVÉHO VÝBORU NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ KNIHOVNY Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Jednací řád Formátového výboru Národní digitální knihovny upravuje zejména způsob svolávání zasedání, účasti, rozhodování

Více

Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015

Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015 Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015 Cíle programu Grantový program podporuje činnost a chod sportovních,kulturních a ostatních

Více

c) Ministerstvo dopravy a poskytuje tyto tabulky provozovateli silničního vozidla

c) Ministerstvo dopravy a poskytuje tyto tabulky provozovateli silničního vozidla Kontrolní otázky podle zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích a o změně zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a o

Více

MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA

MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA MŠ MOTÝL s. r. o. PŘIHLÁŠKA ÚDAJE O DÍTĚTI Jméno a příjmení:... Přezdívka:... Pohlaví: chlapec / děvče Datum narození:... Národnost:... Mateřský jazyk:... Další jazyk:... ÚDAJE O RODIČÍCH Matka Jméno a

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ. Uzavření kupní smlouvy

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ. Uzavření kupní smlouvy OBCHODNÍ PODMÍNKY společnost: Eventia s.r.o. se sídlem: Osadní 869/32, Holešovice, 170 00 Praha 7 identifikační číslo: 052 66 831 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

Pravidla akce Den soukromého podnikání. Uživatel. Souhlasy uživatele

Pravidla akce Den soukromého podnikání. Uživatel. Souhlasy uživatele Pravidla akce Den soukromého podnikání Uživatel (podnikatelský subjekt)... 1 Souhlasy uživatele... 1 Pravidla soutěže: Den soukromého podnikání... 2 Všeobecné podmínky používání ze dne 1.6.2016... 6 Zásady

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-022-043-15. Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI. ze dne 25.5.2015. Rada městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-022-043-15. Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI. ze dne 25.5.2015. Rada městské části Rada městské části 1. s c h v a l u j e MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-022-043-15 ze dne 25.5.2015 Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se

Více

Město Jevíčko. předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci:

Město Jevíčko. předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci: Město Jevíčko předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci: Zpracování projektové dokumentace na akci oprava vodovodu, kanalizace a komunikace na

Více

Žádost o zápis uzavření manželství

Žádost o zápis uzavření manželství Žádost o zápis uzavření manželství sepsaná dne... u... s... bytem... k provedení zápisu manželství do zvláštní matriky vedené Úřadem městské části města Brna, Brno-střed, podle ustan. 1, 3 odst. 4) a 43

Více

FKSP - nákup vánočních kolekcí

FKSP - nákup vánočních kolekcí Česká republika Ministerstvo obrany FKSP - nákup vánočních kolekcí FKSP - nákup vánočních kolekcí 1 / 6 Výběrové řízení Typ VŘ: POP - Poptávkové řízení jednorázové Nákup x odprodej: Nákup Druh výdaje:

Více

Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016

Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016 Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016 Podmínky pro poskytnutí dotace se řídí Obecnými pravidly pro poskytování dotací městské části Praha 5 (dále

Více

NET4GAS, s.r.o. ŽÁDOST O PŘIPOJENÍ K PŘEPRAVNÍ SOUSTAVĚ

NET4GAS, s.r.o. ŽÁDOST O PŘIPOJENÍ K PŘEPRAVNÍ SOUSTAVĚ Příloha k Podmínkám připojení k přepravní soustavě NET4GAS, s.r.o. se sídlem Praha 4 Nusle, Na Hřebenech II 1718/8, P.O. Box 22, PSČ 140 21 zapsaná v oddíle C, vložce 108316 obchodního rejstříku vedeného

Více

Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava

Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava Prioritní osa 7 -Technická pomoc Praha - prosinec 2010 Verze 1.0 Ministerstvo dopravy www.opd.cz OBSAH Úvod...3 Obecná pravidla...4 Legislativní

Více

II. Podání žádosti o přijetí do služebního poměru v době čerpání mateřské nebo rodičovské dovolené

II. Podání žádosti o přijetí do služebního poměru v době čerpání mateřské nebo rodičovské dovolené Stanovisko sekce pro státní službu k právnímu postavení zaměstnankyň na mateřské dovolené a zaměstnanců nebo zaměstnankyň na rodičovské dovolené ve vztahu k zákonu č. 234/2014 Sb., o státní službě - část

Více

Úplná pravidla soutěže Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo!

Úplná pravidla soutěže Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo! Úplná pravidla soutěže Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Soutěžte o plyšového kocourka a cool koloběžku Yedoo!

Více

Registrace Vašeho spotřebiče do akce Prodloužená záruka

Registrace Vašeho spotřebiče do akce Prodloužená záruka Registrace Vašeho spotřebiče do akce Prodloužená záruka 1. Registraci je možné provést na našich webových stránkách určených přímo pro registraci výrobků: www.registrace zaruka.cz (Česká republika) www.registracia

Více

Ing. Miloš Hrdý, MSc. bezpečnostní ředitel. Přílohy:

Ing. Miloš Hrdý, MSc. bezpečnostní ředitel. Přílohy: Příloha č. 6 a PODMÍNKY přístupu zaměstnanců cizích firem vykonávajících na základě smluvního vztahu činnosti pro ČNB k utajované informaci stupně utajení Vyhrazené Česká národní banka (dále jen,,čnb )

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina!

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! Úplná pravidla soutěže Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže nazvané Vyhrajte wellness zážitky v Resortu Svatá Kateřina! (dále

Více

Příloha č. 1 Vzor smlouvy o založení svěřenského fondu a statutu svěřenského fondu

Příloha č. 1 Vzor smlouvy o založení svěřenského fondu a statutu svěřenského fondu Příloha č. 1 Vzor smlouvy o založení svěřenského fondu a statutu svěřenského fondu Strana první. NZ [ ]/[ ] N [ ]/[ ] Notářský zápis sepsaný dne [ ] (slovy: [ ])[jméno a příjmení], notářem v [ ], na adrese

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Ministerstvo zahraničních věcí IČO: 45769851 Sídlo/místo podnikání: Loretánské náměstí

Více

S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a

S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a Čl. I. SMLUVNÍ STRANY evidenční číslo smlouvy: GR 55/2016 Město Nymburk se sídlem Náměstí Přemyslovců 163, 288

Více

Podmínky registrace uživatelů internetových stránek FTV Prima, spol. s r.o.

Podmínky registrace uživatelů internetových stránek FTV Prima, spol. s r.o. Podmínky registrace uživatelů internetových stránek FTV Prima, spol. s r.o. 1. PREAMBULE 1.1. FTV Prima, spol. s r.o., se sídlem Praha 8 - Libeň, Na Žertvách 24/132, PSČ 180 00, IČO: 48115908, DIČ: CZ48115908

Více

Dopady zavedení registru práv a povinností na orgány veřejné moci

Dopady zavedení registru práv a povinností na orgány veřejné moci Dopady zavedení registru práv a povinností na orgány veřejné moci základní registr agend orgánů veřejné moci a některých práv a povinností Štěpánka Cvejnová, MVČR Miroslav Vlasák, Equica, a.s. Obsah Úvod

Více

Oficiální pravidla propagační spotřebitelské soutěže Uděláme práci za Vás vyhrajte pračku Whirlpool

Oficiální pravidla propagační spotřebitelské soutěže Uděláme práci za Vás vyhrajte pračku Whirlpool 1. Pořadatel a administrátor Oficiální pravidla propagační spotřebitelské soutěže Uděláme práci za Vás vyhrajte pračku Whirlpool Pořadatelem propagační spotřebitelské soutěže Uděláme práci za Vás vyhrajte

Více

Zřizování a vedení katedrových knihoven

Zřizování a vedení katedrových knihoven Účinnost dokumentu od: 11. 4. 2011 Řízená kopie č.: Razítko: Není-li výtisk tohoto dokumentu na první straně opatřen originálem razítka 1/5 Tato směrnice vychází z následujících ustanovení směrnice TUO_SME_04_003

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

Poučení o Databázi a informace pro subjekt údajů

Poučení o Databázi a informace pro subjekt údajů Poučení o Databázi a informace pro subjekt údajů 1. Informace o Databázi pro společnost CreditPortal, a.s., IČ 03240207, se sídlem Argentinská 286/38, Praha-Holešovice, PSČ 170 00, zapsaná u rejstříkového

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Získej skútr Kymco Like 125 za nákup produktů Milka v prodejnách Makro 6. 5. - 19. 5. 2015 1) POŘADATEL: Mondelez Czech Republic s.r.o., Praha 8 - Karlín, Karolinská

Více

Obec Újezd u Sezemic, Újezd u Sezemic 30, 533 04 Sezemice. ;Výzva k podání nabídky veřejné zakázky na stavební práce

Obec Újezd u Sezemic, Újezd u Sezemic 30, 533 04 Sezemice. ;Výzva k podání nabídky veřejné zakázky na stavební práce ;Výzva k podání nabídky veřejné zakázky na stavební práce Zadavatel: Obec Újezd u Sezemic Vás tímto vyzývá k podání nabídky na provedení stavebních prací veřejné zakázky Oprava objektu bývalého obecního

Více

Definice a seznam zkratkových slov

Definice a seznam zkratkových slov PŘÍLOHA 2 Smlouvy o poskytování koncových úseků pronajatých okruhů Definice a seznam zkratkových slov OBSAH 1. Definice... 3 1. Definice Následující tabulka obsahuje seznam termínů a zkratek, objevujících

Více

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ PEDAGOGA PRO DĚTI, ŽÁKY A STUDENTY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V SOUKROMÝCH A CÍRKEVNÍCH ŠKOLÁCH NA ROK 2010 Č. j.: 24 525/2009-61 V Praze dne 17. prosince

Více

ÚZEMNÍ PLÁN ČEPERKA"

ÚZEMNÍ PLÁN ČEPERKA Obec Čeperka, B. Němcové 1, 533 45 Opatovice nad Labem -------------------------------------------------------------------------------------------- Obec Čeperka vypisuje V Čeperce dne 18. 8. 2011 v souladu

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA MĚSTSKÁ POLICIE

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA MĚSTSKÁ POLICIE STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA MĚSTSKÁ POLICIE Rozsah platnosti dokumentu: všichni zaměstnanci města Název: PRAVIDLA PRO UŽÍVÁNÍ ZNAKU A VLAJKY STATUTÁRNÍHO MĚSTA MOSTU Typ dokumentu: pravidla rady

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. března 2015 13,15 hod. jednání komise pro otevírání obálek a hodnocení nabídek Název zadavatele: Institut pro veřejnou správu Praha,

Více

Vyhlásená súťaž Česko dátum zverejnenia: 7.2.2012. Česká republika Ministerstvo obrany. WOBENZYM 800 drg. WOBENZYM 800 drg 1 / 6

Vyhlásená súťaž Česko dátum zverejnenia: 7.2.2012. Česká republika Ministerstvo obrany. WOBENZYM 800 drg. WOBENZYM 800 drg 1 / 6 Česká republika Ministerstvo obrany WOBENZYM 800 drg WOBENZYM 800 drg 1 / 6 Výběrové řízení Typ VŘ: DLS - Poptávkové řízení dlouhodobá smlouva Nákup x odprodej: Nákup Druh výdaje: Movitý Způsob evidence:

Více

Náležitosti žádosti o akreditaci vzdělávacího programu

Náležitosti žádosti o akreditaci vzdělávacího programu 176 VYHLÁŠKA ze dne 5. června 2009, kterou se stanoví náležitosti žádosti o akreditaci vzdělávacího programu, organizace vzdělávání v rekvalifikačním zařízení a způsob jeho ukončení Ministerstvo školství,

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS

SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS 1) pan paní: narozen narozena: bydliště: v textu této smlouvy dále jen osoba a 2) organizace: Sociální služby města České Lípy, příspěvková organizace

Více

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA A PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI. Michelin Ultraflex a Compact Line sell-out kampaň

OFICIÁLNÍ PRAVIDLA A PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI. Michelin Ultraflex a Compact Line sell-out kampaň OFICIÁLNÍ PRAVIDLA A PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI Michelin Ultraflex a Compact Line sell-out kampaň Účastí v kampani účastníci automaticky přijímají oficiální pravidla kampaně a pravidla nakládání

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island

ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island ÚPLNÁ PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ SOUTĚŽE Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Vyhraj s Bounty zájezd do Tropical Island

Více

Povinné přílohy předkládané spolu s Žádostí o dotaci

Povinné přílohy předkládané spolu s Žádostí o dotaci Místní akční skupina ORLICKO M A S Divišova 669, 564 01 Žamberk Povinné přílohy předkládané spolu s Žádostí o dotaci Fiche č. 5 Moderní zemědělské podnikání Č. Příloha Forma Kontrola Povinné přílohy 1.

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových 3990/PKT/2014-PKTM Č.j.: UZSVM/PKT/3594/2014-PKTM odbor Odloučené pracoviště Klatovy Randova 167/I, 339 01 Klatovy O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. PKT/12/2014 a jeho podmínkách na zjištění zájemce

Více

zde nevyplňujte prosím Příjmení, jméno, titul dřívější příjmení 1... Datum narození (den, měsíc, rok). Místo narození...

zde nevyplňujte prosím Příjmení, jméno, titul dřívější příjmení 1... Datum narození (den, měsíc, rok). Místo narození... 44 ČČ RR ŽÁDOST O VYDÁNÍ ROZHODNUTÍ O ZPŮSOBILOSTI K VÝKONU ZDRAVOTNICKÉHO POVOLÁNÍ PRO STÁTNÍ PŘÍSLUŠNÍKY ČLENSKÝCH STÁTŮ EVROPSKÉ UNIE, kteří získali způsobilost k výkonu zdravotnických povolání v jiném

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2013

Obecně závazná vyhláška č. 1/2013 OBEC SULKOVEC Obecně závazná vyhláška č. 1/2013 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Sulkovec se

Více

Obchodní podmínky služby poskytování údajů z Centrální evidence exekucí

Obchodní podmínky služby poskytování údajů z Centrální evidence exekucí Obchodní podmínky služby poskytování údajů z Centrální evidence exekucí I. Obecná ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Podmínky ) upravují vzájemná práva a povinnosti České pošty, s.p., se sídlem

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Vězeňská služba České republiky IČO: 00212423 Sídlo/místo podnikání: Soudní 1672/1a

Více

SOTES Sokolov spol. s r. o.

SOTES Sokolov spol. s r. o. SOTES Sokolov spol. s r. o. Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek Veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Tandemový vibrační válec I. Identifikační údaje Obchodní jméno: SOTES Sokolov,

Více

PRŮVODCE PŘIPOJENÍM K DISTRIBUČNÍ SOUSTAVĚ JAK PŘEPSAT ODBĚRNÉ MÍSTO NA NOVÉHO ZÁKAZNÍKA

PRŮVODCE PŘIPOJENÍM K DISTRIBUČNÍ SOUSTAVĚ JAK PŘEPSAT ODBĚRNÉ MÍSTO NA NOVÉHO ZÁKAZNÍKA PRŮVODCE PŘIPOJENÍM K DISTRIBUČNÍ SOUSTAVĚ JAK PŘEPSAT ODBĚRNÉ MÍSTO NA NOVÉHO ZÁKAZNÍKA PŘEPIS KDY SE ŘEŠÍ PŘEPIS NA EXISTUJÍCÍM ODBĚRNÉM MÍSTĚ Ke změně zákazníka, tzv. přepisu, dochází většinou při změně

Více

ISÚI Informační systém územní identifikace Proč? Co? Kde? Kdo? Jak? Kdy?

ISÚI Informační systém územní identifikace Proč? Co? Kde? Kdo? Jak? Kdy? ISÚI Informační systém územní identifikace Proč? Co? Kde? Kdo? Jak? Kdy? Jiří Formánek Český úřad zeměměřický a katastrální (ČÚZK) Projekt RÚIAN Projekt Vybudování Registru územní identifikace, adres a

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona Název

Více