PRAVIDLA SOUTĚŽE. Pořadatel soutěže: Název soutěže: Místo a trvání soutěže: Organizátor soutěže: Podmínky účasti v soutěži: I.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PRAVIDLA SOUTĚŽE. Pořadatel soutěže: Název soutěže: Místo a trvání soutěže: Organizátor soutěže: Podmínky účasti v soutěži: I."

Transkript

1 PRAVIDLA SOUTĚŽE Pořadatel soutěže: STOCK Plzeň Božkov s.r.o., Palírenská 641/2, , Plzeň Božkov, Česká republika, IČ: Název soutěže: #PARBANASNEHU Místo a trvání soutěže: Česká republika, (ukončení soutěže: , 15:59) Organizátor soutěže: MADE by Vaculik Praha, Krakovská 25, Praha 1, IČ: Podmínky účasti v soutěži: Účastníkem soutěže může být pouze fyzická osoba, která dosáhla věk 18 let a má doručovací adresu na území České republiky. Podmínkou pro účast v soutěži je nahrání (vložení) soutěžní fotografie s tematikou zimní party a s popisem fotografie na sociální síť Instagram (dále Instagram) a označení pomocí hashtagu #PARBANASNEHU a #AMUNDSENVODKA za podmínek v těchto pravidlech uvedených. I. Cíl projektu: Vodka Amundsen vyhlašuje soutěž o 2x eurovíkend v Oslu a Amundsen (1 lahev čisté vodky + 1 lahev ochucené Lime & Mint).

2 II. Mechanika soutěže a způsob určení vítězů: Soutěž bude trvat od do , 15:59 hod. Soutěžící musí na sociální síti Instagram publikovat soutěžní fotografii na téma zimní party, připojit k ní co nejvtipnější popis a označit ji hashtagem #PARBANASNEHU a #AMUNDSENVODKA (popis i fotografie dále společně fotografie). Každý soutěžící se může účastnit pouze jednou fotografií. Obsah fotografie: na fotografii nesmí být zachyceny osoby mladší 18ti let ani osoby, které tak vyhlížejí, ani osoby konzumující alkoholický nápoj; fotografie nesmí nabádat k nestřídmému užívání alkoholických nápojů či negativně hodnotit zdrženlivost; fotografie nesmí užívat prvků či akcí, které oslovují osoby mladší 18ti let; fotografie nesmí spojovat spotřebu alkoholu se zvýšenými výkony či s řízením vozidla; fotografie nesmí vytvářet dojem, že spotřeba alkoholu přispívá ke společenskému nebo sexuálnímu úspěchu; fotografie nesmí tvrdit, že alkoholický nápoj má léčebné vlastnosti, uklidňující či povzbuzující účinek nebo že je prostředkem řešení osobních problémů; fotografie nesmí zdůrazňovat obsah alkoholu jako kladnou vlastnost nápoje; fotografie nesmí obsahovat pornografii, násilí, vulgaritu, rasovou nesnášenlivost či jiné neetické prvky, a ani jinak nesmí fotografie odporovat právním předpisům České republiky. Fotografie, jež nesplňuje výše uvedené, nebude do soutěže zařazena nebo z ní může být vyřazena.

3 Soutěžící nahráním fotografie na web potvrzuje, že: dosáhl věku 18 let; je výhradním autorem fotografie, nebo že má řádný souhlas (spolu)autorů fotografie; má řádné souhlasy od všech osob zachycených na fotografii; všechny osoby zachycené na fotografii jsou starší 18ti let; má řádné souhlasy vlastníků jakýchkoliv věcí, ochranných známek, obchodních označení a jiných podobných nehmotných statků zachycených na fotografii, to vše k užití fotografie v soutěži v souladu s těmito pravidly a s pravidly Instagram. Soutěžící nahráním fotografie na web poskytuje pořadateli a organizátoru bezplatně výhradní oprávnění k výkonu práva užít fotografii ke všem způsobům užití uvedeným v autorském zákoně (rozmnožování, rozšiřování, sdělování veřejnosti apod.) v rozsahu časově, územně a množstevně neomezeném, v tištěné, elektronické nebo jiné podobě, v souvislosti se soutěží nebo k jiným marketingovým účelům organizátora a/nebo pořadatele soutěže. Soutěžící se zavazuje odškodnit pořadatele nebo organizátora v případě jakékoliv, i nehmotné, újmy jim způsobené v důsledku obsahu či užití fotografie v rozporu s těmito pravidly nebo s pravidly Instagram. Výherce určíme následovně: Soutěžící, jehož fotografie získá na webu nejvíce liků v období trvání soutěže, vyhrává hlavní cenu: tedy eurovíkend pro 2 osoby v Oslu. Dále odborná porota, složená ze zástupce pořadatele a organizátora vybere fotografii s nejvtipnějším popisem, jejíž autor získá rovněž eurovíkend pro 2 osoby v Oslu. Soutěžící, jejichž fotografie se počtem liků umístí na 2. až 10. místě, získají každý 1x lahev Amundsen Vodka a 1x lahev Amundsen Lime & Mint. Vyhodnocení soutěže proběhne v týdnu od do

4 III. Vyhlášení výherců Soutěž končí v 15:59 hodin. Výherci soutěže budou vyhlášeni pomocí přímé zprávy na webu a budou vyzváni k zaslání korespondenční adresy pro předání výhry. Pokud tak vítěz dle pokynů na webu neučiní do 2 pracovních dnů od vyzvání, ztrácí nárok na výhru a pořadatel či organizátor budou kontaktovat dalšího výherce v pořadí. Tento postup se může opakovat, dokud oslovený výherce korespondenční adresu nezašle. Jména výherců ve tvaru Jméno P. budou umístěna na webu. IV. Výhra Hlavní výhra: 2x eurovíkend v Oslu pro 2 osoby (každý eurovíkend v hodnotě Kč) Další výhry: 9x set: 1x 0,5 l Vodka Amundsen, 1x 0,5 l Amundsen Lime & Mint (každý set v hodnotě 250 Kč). Výhry nelze požadovat v penězích ani žádat místo výhry jiné plnění. Výhry, které si výherci nepřevezmou nebo na ně ztratí nárok, propadají pořadateli. Výhry ze soutěže ani účast v soutěži nelze vymáhat soudní cestou. V. Souhlas se zpracováním osobních údajů V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) uděluje účastník soutěže dobrovolně zpracovateli osobních údajů, společnosti MADE by Vaculik Praha, Praha 1, IČ: , oprávnění shromažďovat, uchovávat, jinak zpracovávat a dále předat jeho osobní údaje STOCK Plzeň Božkov s.r.o., Palírenská 641/2, , Plzeň Božkov, Česká republika. Správce osobních údajů: Společnost MADE by Vaculik Praha, Praha 1, IČ: Zpracovávané osobní údaje: Jméno, příjmení a adresa.

5 Účel zpracování osobních údajů: Realizace a propagace soutěže #PARBANASNEHU. Osobní údaje se zpracovávají zejména k evidenci účastníků soutěže, k následnému výběru vítězů, zaslání výhry a uveřejnění jména a příjmení účastníka soutěže, pokud by se stal vítězem výhry v této soutěži. Období, pro které účastník soutěže souhlasí se shromažďováním, uchováváním a zpracováním poskytnutých osobních údajů: Od přihlášení se do soutěže (nahrání fotografie na web) až do písemného odvolání souhlasu. Prostředky a způsob zpracování osobních údajů: Osobní údaje jsou od účastníka soutěže získávány prostřednictvím soukromé zprávy zasílané prostřednictvím Instagram na profilu AmundsenVodka Způsob zpracování: Osobní údaje účastníka soutěže budou zpracovány ve shora uvedeném rozsahu v elektronické databázi správce (nebo jím pověřenou třetí osobou) nebo zpracovatelem, se kterým správce uzavře(l) příslušnou smlouvu. Veškerá data jsou ukládána v digitální formě. Rozsah zpracování: Rozsah zpracování osobních údajů odpovídá výše uvedeným účelům jejich zpracování, jedná se tak zejména o zpracování adresných a identifikačních osobních údajů, popřípadě dalších nezbytných údajů potřebných ke splnění daného účelu. Subjekty zpracovávající osobní údaje účastníka soutěže: Poskytnuté osobní údaje budou zpracovány správcem a dále zpracovateli, se kterými správce uzavře smlouvu o zpracování osobních údajů dle 6 Zákona. Veškeré závazky týkající se ochrany osobních údajů se vždy vztahují i na zpracovatele. Zveřejnění údajů: Subjekt souhlasí s tím, aby zpracovatel či správce zveřejnil jeho jméno a příjmení v případě, že se stane vítězem soutěže. Právo na přístup k osobním údajům dle 12 Zákona: Požádá-li účastník soutěže o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu správce a případně i zpracovatel povinen tuto informaci bez zbytečného odkladu předat. Správce má právo za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

6 Ochrana práv účastníka soutěže dle 21 Zákona: Každý účastník soutěže, který zjistí nebo se domnívá, že správce provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života účastníka soutěže nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může požádat správce nebo zpracovatele o vysvětlení nebo požadovat, aby správce nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav (blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů). Účastník soutěže má dále právo se svými oprávněnými žádostmi obracet na správce, a pokud jim správce nevyhoví, tak na Úřad pro ochranu osobních údajů, na který se však muže účastník soutěže obrátit přímo. Kontakt na správce anebo zpracovatele osobních údajů za účelem aktualizace osobních údajů účastníkem soutěže: MADE by Vaculik Praha, Praha 1, IČ: Kontakt na správce anebo zpracovatele osobních údajů za účelem využití svých práv na informaci dle 12 a 21 zákona: MADE by Vaculik Praha, Praha 1, IČ: Kontakt na správce anebo zpracovatele osobních údajů za účelem žádosti o likvidaci svých osobních údajů: MADE by Vaculik Praha, Praha 1, IČ: Tento souhlas je poskytován dobrovolně a účastník jej může kdykoliv písemně odvolat. Odvolá-li soutěžící souhlas se zpracováním osobních údajů, bude ze soutěže vyřazen. VI. Další podmínky a pravidla soutěže: Pořadatel soutěže je oprávněn jednostranně bez náhrady změnit pravidla průběhu jejího trvání, soutěž zkrátit, odložit, přerušit nebo kompletně zrušit, a to s účinností vyhlášením na webu. Úplné aktuální znění pravidel bude k dispozici měsíc po ukončení soutěže v záložce SOUTEZ na webu. Případné námitky s průběhem soutěže lze organizátorovi zaslat písemně na poštovní adresu uvedenou v těchto pravidlech do 3 pracovních dnů od ukončení soutěže. Námitky podané později nebudou brány v potaz.

7 Soutěžící bude ze soutěže vyloučen v případě, že pořadatel a/nebo organizátor soutěže zjistí nebo bude mít oprávněné podezření na podvodné nebo nekalé jednání ze strany soutěžícího či jiné osoby, která dopomohla účastníku soutěže k získání výhry, případně na jednání, které je v rozporu se soutěžními pravidly nebo s pravidly Instagram, a to bez náhrady nákladů či škody, která by vyloučením mohla soutěžícímu vzniknout. Nekalým či podvodným jednáním je např. duplicitní účet Instagram. V případě podezření na či zjištění duplicitního účtu Instagram bude takový účet nahlášen jako podvodný a případné vydání výhry bude pozastaveno až do vyjádření správce či odpovědného pracovníka společnosti provozující Instagram. V případě vyloučení ze soutěže po převzetí výhry je soutěžící povinen výhru na výzvu pořadatele nebo organizátora vrátit. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech, souvisejících s pořádáním soutěže, a to včetně jejího přerušení, odvolání či úpravy jejích pravidel. Pořadatel soutěže neručí za technické problémy v souvislosti s účastí v soutěži (především funkčnost sítě Instagram). Pořadatel dále neručí za doručení zprávy, kterou bude zasílána informace o výhře, a za doručení výhry zaslané prostřednictvím poskytovatele poštovních služeb. Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci pořadatele a organizátora soutěže a osoby jim blízké a ostatní spolupracující právnické a fyzické osoby podílející se na této soutěži včetně jejich zaměstnanců a osob jim i jejich zaměstnanců blízkých. V případě, že se některá z těchto osob stane výhercem, výhra jí nebude předána a propadá ve prospěch pořadatele soutěže. Tato soutěž není nikterak sponzorovaná, spravovaná nebo přidružená k elektronické sociální síti Instagram. Účastník soutěže je srozuměn s tím, že poskytuje své informace organizátorovi a pořadateli soutěže, a nikoliv elektronické sociální síti Instagram. V ostatním se soutěž a vztahy mezi soutěžícím, pořadatelem a organizátorem řídí právním řádem České republiky s vyloučením kolizních norem mezinárodního práva soukromého.

Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže Olympiáda (dále jen soutěž ).

Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže Olympiáda (dále jen soutěž ). ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE S OBCHODNÍ CENTRUM LETŇANY Olympiáda Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže Olympiáda (dále jen soutěž ). 1. Pořadatel soutěže: Boomerang Publishing, se sídlem

Více

Pravidla soutěže. Název soutěže: Quadrio kvíz

Pravidla soutěže. Název soutěže: Quadrio kvíz Pravidla soutěže Pořadatel soutěže: Pořadatelem soutěže je společnost CPI Národní, s.r.o., Vladislavova 1390/17, 110 Praha 1 Nové Město, IČ: 26211572, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Pořadatel soutěže: Název soutěže: Místo a trvání soutěže: Organizátor soutěže: Podmínky účasti v soutěži: I.

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Pořadatel soutěže: Název soutěže: Místo a trvání soutěže: Organizátor soutěže: Podmínky účasti v soutěži: I. PRAVIDLA SOUTĚŽE Pořadatel soutěže: STOCK Plzeň Božkov s.r.o., Palírenská 641/2, 326 00, Plzeň Božkov, Česká republika, IČ: 27904636 Název soutěže: #PLNYENERGIE Místo a trvání soutěže: Česká republika,

Více

Pravidla soutěže Huawei Technologies (Czech) s.r.o. P9 Zaostřinaúspěch

Pravidla soutěže Huawei Technologies (Czech) s.r.o. P9 Zaostřinaúspěch Pravidla soutěže Huawei Technologies (Czech) s.r.o. P9 Zaostřinaúspěch I. Pořadatel a organizátor soutěže 1: Pořadatelem reklamní soutěže P9Zaostřinaúspěch (dále jen soutěž ) je společnost : Huawei Technologies

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Ticket Junior všem Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Ticket Junior všem (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce Fanděte fotbalu s Euronics a získejte peníze zpět

Úplná pravidla spotřebitelské akce Fanděte fotbalu s Euronics a získejte peníze zpět Úplná pravidla spotřebitelské akce Fanděte fotbalu s Euronics a získejte peníze zpět I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané Fanděte

Více

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva č. 1/2015 o poskytnutí dotace dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Na základě usnesení zastupitelstva obce Čáslavsko

Více

Česká republika, 09. 12. 2015 13. 12. 2015 (ukončení soutěže: 13. 12. 2015, 23:59)

Česká republika, 09. 12. 2015 13. 12. 2015 (ukončení soutěže: 13. 12. 2015, 23:59) PRAVIDLA SOUTĚŽE Pořadatel soutěže: STOCK Plzeň Božkov s.r.o., Palírenská 641/2, 326 00, Plzeň Božkov, Česká republika Název soutěže: Namíchej výherní drink Místo a trvání soutěže: Česká republika, 09.

Více

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP LEDNICI A ZÍSKEJ POUKAZ NA VÝROBNÍK SODY

Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP LEDNICI A ZÍSKEJ POUKAZ NA VÝROBNÍK SODY Úplná pravidla spotřebitelské akce NAKUP LEDNICI A ZÍSKEJ POUKAZ NA VÝROBNÍK SODY I. Úvodní ustanovení, místo a doba konání Akce 1. Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové akce nazvané NAKUP

Více

Příloha C - Účtování a placení

Příloha C - Účtování a placení Příloha C - Účtování a placení 2 Obsah 1 Úvod... 3 2 Postup vyúčtování a platební podmínky... 3 3 Ručení... 4 3 1 Úvod 1.1. Tato Příloha popisuje shromažďování údajů, postup vyúčtování a placení cen za

Více

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte

ČÁST I. IDENTIFIKACE ŽADATELE: Vyplňte, popř. proškrtněte Žádost o dofinancování sociální služby pro r. 2016 v rámci Podmínek dotačního Programu na podporu poskytování sociálních služeb a způsobu rozdělení a čerpání dotace z kapitoly 313 MPSV státního rozpočtu

Více

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám Veřejná zakázka: Medicinální plyny Zadavatel: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj, příspěvková organizace Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce MEDICINÁLNÍ

Více

Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů

Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů I. Smluvní strany Masarykova univerzita Filozofická fakulta se sídlem, 602 00 Brno zastoupená prof. PhDr. Milanem Polem, CSc., děkanem Filozofické

Více

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Obec Vacenovice si Vás dovoluje vyzvat k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název zakázky: Název: Dotační management projektu Stavební úpravy

Více

PRAVIDLA. Soutěž s RWE ONLINE SERVIS

PRAVIDLA. Soutěž s RWE ONLINE SERVIS PRAVIDLA Soutěž s RWE ONLINE SERVIS Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel k soutěži s aplikací RWE ONLINE SERVIS (dále jen soutěž ). Zkrácené znění pravidel na propagačních materiálech

Více

PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ

PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ Obsah 1 Úvod... 3 2 Postup vyúčtování... 3 3 Placení... 4 4 Ručení... 5 1 Úvod 1.1. Tato Příloha popisuje shromažďování údajů, postup vyúčtování a placení cen za služby elektronických

Více

HERNÍ ŘÁD webové soutěže o DVD Zoufalé manželky I-VII Úvodní ustanovení AQS, a.s. 7. 11. 2012 do 21. 11. 2012 7. 11. 2012 v 19:55

HERNÍ ŘÁD webové soutěže o DVD Zoufalé manželky I-VII Úvodní ustanovení AQS, a.s. 7. 11. 2012 do 21. 11. 2012 7. 11. 2012 v 19:55 HERNÍ ŘÁD webové soutěže o DVD Zoufalé manželky I-VII I. Úvodní ustanovení 1. Organizátorem webové soutěže o 5 x DVD komplet Zoufalé manželky I-VII je společnost FTV Prima, spol. s r. o., se sídlem Praha

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ ) I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo:

Více

Pořadatel soutěže: Mondelez Europe Services GmbH - organizační složka Česká republika, Karolinská

Pořadatel soutěže: Mondelez Europe Services GmbH - organizační složka Česká republika, Karolinská Intro: Soutěžní akce MAGNETICKÁ FIDORKA Soutěžní pravidla Pořadatel soutěže: Mondelez Europe Services GmbH - organizační složka Česká republika, Karolinská 661/4, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 01435485,

Více

Reklamační řád. Obsah

Reklamační řád. Obsah Obsah 1 Úvod... 2 2 Úvodní ustanovení... 2 3 Předmět reklamace/stížnosti... 2 4 Způsob podání reklamace/stížnosti... 3 5 Náležitosti reklamace/stížnosti... 3 6 Způsob vyřízení reklamace/stížnosti Společností...

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka

PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž Sazka Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže Fotosoutěž Sazka (dále jen soutěž ): 1. Vyhlašovatel soutěže 1.1. Vyhlašovatelem soutěže je společnost SAZKA a.s.,

Více

Příloha č. 1 Vzor smlouvy o založení svěřenského fondu a statutu svěřenského fondu

Příloha č. 1 Vzor smlouvy o založení svěřenského fondu a statutu svěřenského fondu Příloha č. 1 Vzor smlouvy o založení svěřenského fondu a statutu svěřenského fondu Strana první. NZ [ ]/[ ] N [ ]/[ ] Notářský zápis sepsaný dne [ ] (slovy: [ ])[jméno a příjmení], notářem v [ ], na adrese

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Příloha č. 9 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: Obecní úřad Výprachtice Stavební úřad PSČ, obec: Výprachtice č.p.3, 561 34 Výprachtice Věc: ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ podle ustvení

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA MĚSTSKÁ POLICIE

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA MĚSTSKÁ POLICIE STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST MAGISTRÁT MĚSTA MĚSTSKÁ POLICIE Rozsah platnosti dokumentu: všichni zaměstnanci města Název: PRAVIDLA PRO UŽÍVÁNÍ ZNAKU A VLAJKY STATUTÁRNÍHO MĚSTA MOSTU Typ dokumentu: pravidla rady

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE POŠLI ZÁŽITEK a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PRAVIDLA SOUTĚŽE POŠLI ZÁŽITEK a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRAVIDLA SOUTĚŽE POŠLI ZÁŽITEK a SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky (dále jen pravidla ) soutěže POŠLI ZÁŽITEK (dále jen soutěž ): 1. ÚVOD 1.1. Cílem

Více

Statut a pravidla soutěže

Statut a pravidla soutěže Statut a pravidla soutěže Nejoblíbenější večerníčková postava Centrum Černý Most (4.3.2016) Statut a pravidla soutěže Nejoblíbenější večerníčková postava Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské

Více

Úplná pravidla soutěže s GE Money Bank

Úplná pravidla soutěže s GE Money Bank Úplná pravidla soutěže s GE Money Bank Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže s GE Money Bank (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

Obchodní podmínky. Majitel a provozovatel latkysvetluska. Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808

Obchodní podmínky. Majitel a provozovatel latkysvetluska. Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808 Obchodní podmínky Majitel a provozovatel latkysvetluska Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808 Tel: 728 413 506 Korespondenční adresa: Kateřina Sedmerová, Italská

Více

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže PEPSI COOP MIKULOV

Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže PEPSI COOP MIKULOV Úplné znění pravidel spotřebitelské soutěže PEPSI COOP MIKULOV Tento dokument obsahuje plné znění závazných pravidel soutěže PEPSI (dále jen soutěž). Tato pravidla mohou být pozměněna pouze formou písemných

Více

Vyjádření k oznámení k záměru přeložka silnice II/240 ( R7-D8) úsek mezi rychlostní silnicí R7, dálnice D8 a silnicí II. třídy č.

Vyjádření k oznámení k záměru přeložka silnice II/240 ( R7-D8) úsek mezi rychlostní silnicí R7, dálnice D8 a silnicí II. třídy č. Krajský úřad Středočeského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Středočeského kraje Zborovská 11 150 21 Praha 5 OBECNÍ ÚŘAD obce Velké Přílepy Pražská 162 252 64 Velké Přílepy Vyjádření k oznámení

Více

OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9..

OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9.. OBEC DOUBRA VlČKA tel.: 775987243 obec.doubravička@seznam.cz vyřizuje: Ladislav Gregor Tel:326394268,775987243 V Doubravičce 14.9..2015 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadanou

Více

Místo průběhu soutěže: Soutěž probíhá prostřednictvím sociální sítě FACEBOOK (dále jen místo konání soutěže ).

Místo průběhu soutěže: Soutěž probíhá prostřednictvím sociální sítě FACEBOOK (dále jen místo konání soutěže ). Pravidla soutěže Pořadatel soutěže: Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, 143 20 Praha 4 - Modřany, IČ: 457 99 504, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle C, vložka

Více

Adresa příslušného úřadu. V... dne... podle ustanovení 125 odst. 4 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon)

Adresa příslušného úřadu. V... dne... podle ustanovení 125 odst. 4 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) Adresa příslušného úřadu Úřad: Městský úřad Toužim Ulice: Sídliště 428 PSČ, obec: 364 01 Toužim V... dne...... Věc: ŽÁDOST O OVĚŘENÍ ZJEDNODUŠENÉ DOKUMENTACE (PASPORTU) STAVBY podle ustanovení 125 odst.

Více

Odbor dopravy ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ. Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu

Odbor dopravy ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ. Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Příloha č. 2 k vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu MĚSTSKÝ ÚŘAD TÁBOR Odbor dopravy Žižkovo náměstí 2 390 15 Tábor Telefon: +420 381 486 111 Fax: +420 381 486 100 E-mail: posta@mu.tabor.cz

Více

Trvání soutěže: Soutěž trvá od 21. 3. 2016 od 12:00 hodin do 30. 4. 2016, 23:59 hodin.

Trvání soutěže: Soutěž trvá od 21. 3. 2016 od 12:00 hodin do 30. 4. 2016, 23:59 hodin. Pravidla soutěže Syoss Color Day Pořadatel soutěže: Pořadatelem soutěže je společnost HENKEL ČR, spol. s r.o., IČO: 15889858, U Průhonu 10, 170 04 Praha 7, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015

Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015 Grantový program na podporu obecně prospěšných činností pro organizace působící v městyse Vladislav na rok 2015 Cíle programu Grantový program podporuje činnost a chod sportovních,kulturních a ostatních

Více

Oficiální pravidla marketingové soutěže Vyhrajte úklid domácnosti na rok zdarma

Oficiální pravidla marketingové soutěže Vyhrajte úklid domácnosti na rok zdarma 1. Pořadatel: Oficiální pravidla marketingové soutěže Vyhrajte úklid domácnosti na rok zdarma Procter & Gamble Czech Republic s.r.o. IČ: 27086721, se sídlem: Rakovník, Ottova 402, PSČ 269 32, Česká republika,

Více

POSDOKTORSKÉ PROJEKTY 2012

POSDOKTORSKÉ PROJEKTY 2012 POSDOKTORSKÉ PROJEKTY 2012 Mezi osobní náklady hrazené z dotace lze zařadit náklady na: Mzdu nebo plat (dále jen mzdy) včetně pohyblivých složek, náhrad za dovolenou na zotavenou a náhrad za dočasnou pracovní

Více

OBJEDNÁVÁNÍ A VÝDEJ LÉKAŘSKÝCH TISKOPISŮ S MODRÝM PRUHEM

OBJEDNÁVÁNÍ A VÝDEJ LÉKAŘSKÝCH TISKOPISŮ S MODRÝM PRUHEM OBJEDNÁVÁNÍ A VÝDEJ LÉKAŘSKÝCH TISKOPISŮ S MODRÝM PRUHEM 1. Základní informace: Odbor sociální MMK vykonává podle 13 zákona č. 167/1998 Sb., o návykových látkách a o změně některých dalších zákonů, v platném

Více

č.j. 9 E 94/2012-183 U S N E S E N Í

č.j. 9 E 94/2012-183 U S N E S E N Í č.j. 9 E 94/2012-183 U S N E S E N Í Okresní soud ve Vyškově rozhodl samosoudcem Mgr. Silvií Knollovou ve věci výkonu rozhodnutí zpeněžením majetku zůstavitelky JUDr. Hany Kabelkové, nar. 5.9.1943, zemř.

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku OBEC POHOŘÍ Pohoří Chotouň 100, 254 01 Jílové u Prahy, IČ: 00241555 tel: 241 950 299, email: info@obec-pohori.info Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku v zadávacím řízení zakázky malého rozsahu stavebních

Více

Postup při likvidaci pojistných událostí

Postup při likvidaci pojistných událostí Postup při likvidaci pojistných událostí Předkládá: RENOMIA, a. s. Na Florenci 15 110 00 Praha 1 tel.: 221 421 711 fax: 222 720 855 e-mail: info@renomia.cz http: www.renomia.cz květen 2016 Obsah Postup

Více

ZÁKON ze dne.. 2005, kterým se mění zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů

ZÁKON ze dne.. 2005, kterým se mění zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů senátní tisk č. 88 5. funkční období ZÁKON ze dne.. 2005, kterým se mění zákon č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Čl. I

Více

Náležitosti žádosti o akreditaci vzdělávacího programu

Náležitosti žádosti o akreditaci vzdělávacího programu 176 VYHLÁŠKA ze dne 5. června 2009, kterou se stanoví náležitosti žádosti o akreditaci vzdělávacího programu, organizace vzdělávání v rekvalifikačním zařízení a způsob jeho ukončení Ministerstvo školství,

Více

Příloha č. 1: Vzor Ohlášení stavby

Příloha č. 1: Vzor Ohlášení stavby Příloha č. 1: Vzor Ohlášení stavby Příloha č. 1 k Vyhlášce č. 526/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: Ulice: PSČ, obec: V.... dne..... Věc: OHLÁŠENÍ STAVBY podle ustanovení 104 odst. 2 písm. a) až

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. března 2015 13,15 hod. jednání komise pro otevírání obálek a hodnocení nabídek Název zadavatele: Institut pro veřejnou správu Praha,

Více

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 1. Identifikační číslo 2. Kód 3. Pojmenování (název) životní situace Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 4. Základní informace Jedná se o uložení inženýrských sítí v souvislosti

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-022-043-15. Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI. ze dne 25.5.2015. Rada městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-022-043-15. Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI. ze dne 25.5.2015. Rada městské části Rada městské části 1. s c h v a l u j e MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-022-043-15 ze dne 25.5.2015 Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se

Více

Poučení o Databázi a informace pro subjekt údajů

Poučení o Databázi a informace pro subjekt údajů Poučení o Databázi a informace pro subjekt údajů 1. Informace o Databázi pro společnost CreditPortal, a.s., IČ 03240207, se sídlem Argentinská 286/38, Praha-Holešovice, PSČ 170 00, zapsaná u rejstříkového

Více

Město Jevíčko. předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci:

Město Jevíčko. předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci: Město Jevíčko předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci: Zpracování projektové dokumentace na akci oprava vodovodu, kanalizace a komunikace na

Více

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PŘEVODU OPRÁVNĚNÝM OSOBÁM A PRÁVNÍM NÁSTUPCŮM PODLE ZÁKONA

VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PŘEVODU OPRÁVNĚNÝM OSOBÁM A PRÁVNÍM NÁSTUPCŮM PODLE ZÁKONA VEŘEJNÁ NABÍDKA POZEMKŮ URČENÝCH K PŘEVODU OPRÁVNĚNÝM OSOBÁM A PRÁVNÍM NÁSTUPCŮM PODLE ZÁKONA č. 229/1991 Sb., V ÚPLNÉM ZNĚNÍ (ZÁKON O PŮDĚ), UVEŘEJNĚNÁ STÁTNÍM POZEMKOVÝM ÚŘADEM DNE 19. 9. 2016 1) Oprávněné

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Orbit spolujezdec nepovinná výbava

ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Orbit spolujezdec nepovinná výbava ÚPLNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Orbit spolujezdec nepovinná výbava Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel marketingové soutěže Orbit spolujezdec nepovinná výbava (dále jen soutěž

Více

ÚZEMNÍ PLÁN ČEPERKA"

ÚZEMNÍ PLÁN ČEPERKA Obec Čeperka, B. Němcové 1, 533 45 Opatovice nad Labem -------------------------------------------------------------------------------------------- Obec Čeperka vypisuje V Čeperce dne 18. 8. 2011 v souladu

Více

Pravidla soutěže ZIMA V LÉTĚ?! NÁHODOU JO! pro Českou republiku a Slovenskou republiku

Pravidla soutěže ZIMA V LÉTĚ?! NÁHODOU JO! pro Českou republiku a Slovenskou republiku Pravidla soutěže ZIMA V LÉTĚ?! NÁHODOU JO! pro Českou republiku a Slovenskou republiku Pořadatel soutěže v České republice: Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, 143 20 Praha 4 - Modřany, IČ: 457 99

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 352/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 309 ze dne 11.05.2016 Uzavření Smlouvy o zajištění péče o děti mezi Městskou částí Praha 3 a organizací NOVÁ TROJKA, z. s. Rada

Více

Příloha č. 15 k vyhlášce č. 432/2001 Sb. Adresa místně a věcně příslušného vodoprávního úřadu OHLÁŠENÍ

Příloha č. 15 k vyhlášce č. 432/2001 Sb. Adresa místně a věcně příslušného vodoprávního úřadu OHLÁŠENÍ *) Příloha č. 15 k vyhlášce č. 432/2001 Sb. *) Adresa místně a věcně příslušného vodoprávního úřadu OHLÁŠENÍ [ 15 odst. 2 vodního zákona a 104 odst. 2 písm. n) stavebního zákona] udržovacích prací obnovy

Více

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI osoby nakládající se zvláštními minerálními oleji (dále jen ZMO ) pro fyzické osoby

PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI osoby nakládající se zvláštními minerálními oleji (dále jen ZMO ) pro fyzické osoby Než začte vyplňovat tiskopis, přečtěte si, prosím, pokyny. Celnímu úřadu pro 01 Daňové identifikační číslo C Z 02 Identifikační číslo: otisk podacího razítka celního úřadu PŘIHLÁŠKA K REGISTRACI osoby

Více

Žádost o zápis uzavření manželství

Žádost o zápis uzavření manželství Žádost o zápis uzavření manželství sepsaná dne... u... s... bytem... k provedení zápisu manželství do zvláštní matriky vedené Úřadem městské části města Brna, Brno-střed, podle ustan. 1, 3 odst. 4) a 43

Více

Pravidla Českého telekomunikačního úřadu pro vedení konzultací na diskusním místě

Pravidla Českého telekomunikačního úřadu pro vedení konzultací na diskusním místě Čj. 40566/2005-606 Pravidla Českého telekomunikačního úřadu pro vedení konzultací na diskusním místě Český telekomunikační úřad (dále jen Úřad ) tímto stanoví podle 130 odst. 8 zákona č. 127/2005 Sb.,

Více

Žádost o poskytnutí pobytové sociální služby

Žádost o poskytnutí pobytové sociální služby Vincentinum poskytovatel sociálních služeb Šternberk, příspěvková organizace Sadová 7, 785 01 Šternberk, tel. č. 585 011 071 http: www.vincentinum.cz ; info@vincentinum.cz Datum převzetí žádosti: Žádost

Více

Oddíl II. Údaje o odborných zástupcích 5 : A. Odborný zástupce pro obory specializačního vzdělávání lékařů obec 6........ ulice...... č.p./č.o. /... D

Oddíl II. Údaje o odborných zástupcích 5 : A. Odborný zástupce pro obory specializačního vzdělávání lékařů obec 6........ ulice...... č.p./č.o. /... D Krajský úřad Zlínského kraje Odbor zdravotnictví tř. T. Bati 21 761 90 Zlín Identifikátor datové schránky: scsbwku Žádost o udělení oprávnění k poskytování zdravotních služeb právnická osoba dle 121 odst.

Více

Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016

Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016 Městská část Praha 5 vyhlašuje dotační programy na podporu sportu na území MČ Praha 5 v roce 2016 Podmínky pro poskytnutí dotace se řídí Obecnými pravidly pro poskytování dotací městské části Praha 5 (dále

Více

Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava

Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava Pravidla pro publicitu v rámci Operačního programu Doprava Prioritní osa 7 -Technická pomoc Praha - prosinec 2010 Verze 1.0 Ministerstvo dopravy www.opd.cz OBSAH Úvod...3 Obecná pravidla...4 Legislativní

Více

část 8 Sociální pracovník

část 8 Sociální pracovník DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Číslo veřejné zakázky: C153143 Název programu:

Číslo veřejné zakázky: C153143 Název programu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Informace pro obecní úřady k postupu při ustanovení zvláštního příjemce dávky důchodového pojištění

Informace pro obecní úřady k postupu při ustanovení zvláštního příjemce dávky důchodového pojištění Zpracoval: Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor sociálních věcí Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc kontaktní osoby: Mgr. Bc. Zbyněk Vočka, tel.: 585 508 217, e-mail: zbynek.vocka@kr-olomoucky.cz Mgr. Irena

Více

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ PEDAGOGA PRO DĚTI, ŽÁKY A STUDENTY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V SOUKROMÝCH A CÍRKEVNÍCH ŠKOLÁCH NA ROK 2010 Č. j.: 24 525/2009-61 V Praze dne 17. prosince

Více

STANOVY KOKONÍN z. s.

STANOVY KOKONÍN z. s. Čl. I STANOVY KOKONÍN z. s. Název a sídlo, působnost a charakter spolku 1. Název spolku: Kokonín z. s. (dále jen spolek); 2. Sídlem spolku je Jablonec nad Nisou Kokonín, Dělnická 4315, PSČ 468 01; 3. Spolek

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona Název

Více

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU VNITŘNÍ SMĚRNICE MĚSTA č. 27/2015 ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Město Holice, (dále jen zadavatel), se sídlem Holubova 1, 534 14 Holice, IČ 00273571, zastoupené starostou města Mgr. Ladislavem

Více

ZÁKON č. 101/2000 Sb.

ZÁKON č. 101/2000 Sb. ZÁKON č. 101/2000 Sb. ze dne 4. dubna 2000 o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění zákona č. 227/2000 Sb., zákona č. 177/2001 Sb., zákona č. 450/2001 Sb., zákona č. 107/2002 Sb.,

Více

Obnova chodníků sídliště K. Čapka Jevíčko. Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace. Vše k veřejným zakázkám

Obnova chodníků sídliště K. Čapka Jevíčko. Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace. Vše k veřejným zakázkám Veřejná zakázka: Obnova chodníků sídliště K. Čapka Jevíčko Zadavatel: Město Jevíčko T E N D E R P A R T N E R S Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce

Více

zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE zpracovaná dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky Okrouhlá,

Více

Městský úřad Krnov, Odbor sociální, oddělení sociálních služeb a sociální pomoci, Vodní 1, 794 01 Krnov

Městský úřad Krnov, Odbor sociální, oddělení sociálních služeb a sociální pomoci, Vodní 1, 794 01 Krnov Městský úřad Krnov, Odbor sociální, oddělení sociálních služeb a sociální pomoci, Vodní 1, 794 01 Krnov Žádost o ustanovení zvláštního příjemce dávky důchodového pojištění dle 10 a 118 zákona č. 582/1991

Více

Přechod financování z MPSV na kraje k 1. 1. 2015. Seminář pro poskytovatele sociálních služeb 25. června 2014

Přechod financování z MPSV na kraje k 1. 1. 2015. Seminář pro poskytovatele sociálních služeb 25. června 2014 Přechod financování z MPSV na kraje k 1. 1. 2015 Seminář pro poskytovatele sociálních služeb 25. června 2014 Povinnosti kraje Zajišťuje dostupnost poskytování sociálních služeb na svém území v souladu

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace KRYCÍ LIST NABÍDKY. 1. Veřejná zakázka

Příloha č. 1 zadávací dokumentace KRYCÍ LIST NABÍDKY. 1. Veřejná zakázka Příloha č. 1 zadávací dokumentace KRYCÍ LIST NABÍDKY 1. eřejná zakázka Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších

Více

Obecně závazná vyhláška č. 1/2013

Obecně závazná vyhláška č. 1/2013 OBEC SULKOVEC Obecně závazná vyhláška č. 1/2013 o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce Sulkovec se

Více

Jihomoravský kraj. DOPORUČENÝ POSTUP K POSKYTOVÁNÍ NÁHRAD dle zákona č. 239/2000 Sb., o integrovaném záchranném systému. Článek 1.

Jihomoravský kraj. DOPORUČENÝ POSTUP K POSKYTOVÁNÍ NÁHRAD dle zákona č. 239/2000 Sb., o integrovaném záchranném systému. Článek 1. Příloha č. Statut PANELU Jihomoravského kraje Doporučený postup k poskytování náhrad dle zákona č. 39/000 Sb., o integrovaném záchranném systému, ve znění pozdějších předpisů Jihomoravský kraj DOPORUČENÝ

Více

Ministerstvo pro místní rozvoj. podprogram 117 513

Ministerstvo pro místní rozvoj. podprogram 117 513 Pokyny pro vyplnění elektronické žádosti podprogram 117 513 Podpora výstavby technické infrastruktury Elektronická žádost je umístěna na internetové adrese http://www3.mmr.cz/zad a lze na ni vstoupit i

Více

SMĚRNICE RADY MĚSTA Č. 2/2013

SMĚRNICE RADY MĚSTA Č. 2/2013 MĚSTO JESENÍK SMĚRNICE RADY MĚSTA Č. 2/2013 O DIGITÁLNÍ TECHNICKÉ MAPĚ MĚSTA Vydal: Rada města Jeseník Číslo usnesení (č. jednací): Č. u. 3740 Nabývá platnosti: 16.12.2013 Nabývá účinnosti: 01.01.2014

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových 3990/PKT/2014-PKTM Č.j.: UZSVM/PKT/3594/2014-PKTM odbor Odloučené pracoviště Klatovy Randova 167/I, 339 01 Klatovy O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení čís. PKT/12/2014 a jeho podmínkách na zjištění zájemce

Více

Vyhrajte v Promo akci Natankuj 30l a vyhraj kolo každý týden!

Vyhrajte v Promo akci Natankuj 30l a vyhraj kolo každý týden! Vyhrajte v Promo akci Natankuj 30l a vyhraj kolo každý týden! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel Promo akce Natankuj 30l a vyhraj kolo každý týden!. Tato pravidla jsou jediným dokumentem,

Více

Obchodní podmínky služby poskytování údajů z Centrální evidence exekucí

Obchodní podmínky služby poskytování údajů z Centrální evidence exekucí Obchodní podmínky služby poskytování údajů z Centrální evidence exekucí I. Obecná ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Podmínky ) upravují vzájemná práva a povinnosti České pošty, s.p., se sídlem

Více

Obec Horní Smržov. Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci

Obec Horní Smržov. Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci Výzva k podání nabídky na základě zadávacího řízení na výběr dodavatele na dodávku - zakázka malého rozsahu na akci ZKVALITNĚNÍ NAKLÁDÁNÍ S ODPADY - HORNÍ SMRŽOV 1. Předmět zadávané zakázky Dovolujeme

Více

JEDNACÍ ŘÁD FORMÁTOVÉHO VÝBORU NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ KNIHOVNY

JEDNACÍ ŘÁD FORMÁTOVÉHO VÝBORU NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ KNIHOVNY JEDNACÍ ŘÁD FORMÁTOVÉHO VÝBORU NÁRODNÍ DIGITÁLNÍ KNIHOVNY Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Jednací řád Formátového výboru Národní digitální knihovny upravuje zejména způsob svolávání zasedání, účasti, rozhodování

Více

Ing. Miloš Hrdý, MSc. bezpečnostní ředitel. Přílohy:

Ing. Miloš Hrdý, MSc. bezpečnostní ředitel. Přílohy: Příloha č. 6 a PODMÍNKY přístupu zaměstnanců cizích firem vykonávajících na základě smluvního vztahu činnosti pro ČNB k utajované informaci stupně utajení Vyhrazené Česká národní banka (dále jen,,čnb )

Více

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ Příloha č. 1 Oznámení o zahájení zadávacího řízení Zadávací dokumentace Název zakázky: SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ 1. Doba a místo plnění veřejné zakázky: Termín zahájení:

Více

Platné znění s vyznačením navrhovaných změn a doplnění. Změna občanského soudního řádu

Platné znění s vyznačením navrhovaných změn a doplnění. Změna občanského soudního řádu Platné znění s vyznačením navrhovaných změn a doplnění Změna občanského soudního řádu 353a Činnost soudu před zahájením exekučního řízení (1) Na žádost oprávněného podanou k soudu příslušnému podle 45

Více

1. Působnost a zásady směrnice

1. Působnost a zásady směrnice SENIOR dům FELICITA s odlehčovací (krátkodobou,dlouhodobou) pobytovou službou, Vyžlovka, ul. Pražská č.p. 336, 281 63 Praha Východ. Registrovaná služba u MPSV - IZO: 9976890 (v textu Směrnice o ochraně

Více

OBČANŮ (DOMÁCNOSTÍ) 1) [ 15 vodního zákona] 1. Žadatel 2) Jméno, popřípadě jména, příjmení

OBČANŮ (DOMÁCNOSTÍ) 1) [ 15 vodního zákona] 1. Žadatel 2) Jméno, popřípadě jména, příjmení Městský úřad Dvůr Králové nad Labem odbor životního prostředí náměstí T.G. Masaryka 38 544 17 Dvůr Králové nad Labem ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ K DOMOVNÍ ČISTÍRNĚ ODPADNÍCH VOD, STUDNI NEBO JINÉMU VODNÍMU

Více

Vyhlášení soutěže Cena Preciosy Mistr křišťálu 2009

Vyhlášení soutěže Cena Preciosy Mistr křišťálu 2009 Vyhlášení soutěže Cena Preciosy Mistr křišťálu 2009 Firma Preciosa vyhlašuje soutěž Cena Preciosy Mistr křišťálu 2009. Cílem této soutěže je prohloubit spolupráci firmy s technickými a uměleckými školami,

Více

Statut bezpečnostní rady obce s rozšířenou působností Písek

Statut bezpečnostní rady obce s rozšířenou působností Písek DATUM: 02.01.2011 ČÍSLO JEDNACÍ: VÝTISK ČÍSLO: BR-1/2011-2 Jediný POČET LISTŮ (STRAN): 3 (5) Statut bezpečnostní rady obce s rozšířenou působností Písek vydaný k zabezpečení 8 nařízení vlády č. 462/2000

Více

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění zákonů: 227/2000 Sb., 177/2001 Sb., 450/2001 Sb., 107/2002 Sb., 309/2002 Sb., 310/2002 Sb., 517/2002 Sb., 439/2004 Sb.,

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Podle 62 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

227/2009 Sb. ZÁKON ze dne 17. června 2009,

227/2009 Sb. ZÁKON ze dne 17. června 2009, 227/2009 Sb. ZÁKON ze dne 17. června 2009, kterým se mění některé zákony v souvislosti s přijetím zákona o základních registrech ČÁST STO SEDMDESÁTÁ Změna zákona o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní

Více

Zřizování a vedení katedrových knihoven

Zřizování a vedení katedrových knihoven Účinnost dokumentu od: 11. 4. 2011 Řízená kopie č.: Razítko: Není-li výtisk tohoto dokumentu na první straně opatřen originálem razítka 1/5 Tato směrnice vychází z následujících ustanovení směrnice TUO_SME_04_003

Více

Úplná pravidla Užijte si moře výher.

Úplná pravidla Užijte si moře výher. Úplná pravidla Užijte si moře výher. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Užijte si moře výher. (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE PROJEKTU

VŠEOBECNÉ PODMÍNKY VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE PROJEKTU VŠEOBECNÉ PODMÍNKY VYUŽÍVÁNÍ DATABÁZE PROJEKTU Vzdělávání praxí pro zvýšení zaměstnatelnosti, dostupné na webu www.vzdelavanipraxi.cz Všeobecné podmínky využívání Databáze projektu Vzdělávání praxí pro

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Ministerstvo zahraničních věcí IČO: 45769851 Sídlo/místo podnikání: Loretánské náměstí

Více